Velkommen til ekstraordinær generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til ekstraordinær generalforsamling i E/F Ibstrupparken III"

Transkript

1 Velkommen til ekstraordinær generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

2 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Orientering om gavlprojektet, herunder de gennemførte undersøgelser og Rambølls tidsplan for de deraf afledte vedligeholdelsesarbejder samt overblik over økonomien i projektet. Bestyrelsen stiller forslag om: a) Gennemførelse af gavlprojektet. b) Finansiering af gavlprojektet. 3. Ejerforeningens økonomiske engagement i en endelig løsning af skimmelproblem i det lille gavlskab i lejligheder med altan i sydgavlen. 4. Igangsætning af øvrige større vedligeholdelsesopgaver, jvf. vedligeholdelsesplanen. 5. Endelig behandling af ny husorden med mulighed for opsætning af markise ved vestvendte altaner.

3 Dagsordenspunkt 2: Gavlsagen Bestyrelsen orienterer om baggrunden for gavlsagen

4 Dagsordenpunkt 2: Baggrunden for gavlsagen Der har i tidens løb været vedholdende klaget over fugtproblemer i vores sydgavle. Der er for ca. 10 år siden foretaget en omfugning af de fleste eller muligvis samtlige sydgavle for at løse problemet. I 2001 undersøger Arkitektfirmaet Peter Jahn & Partnere A/S sydgavlene og konstaterer, at den udvendige klimaskærm er vel vedligeholdt og intakt. Det konkluderes derfor, at problemet alene er resultatet af kondensdannelse. Løsning af fugtproblemet i sydgavlene er således op til de enkelte lejlighedsejere. Det er ikke ejerforeningens problem. I januar 2007 strømmer vandet ned på den indvendige side af gavlmuren i 203, 2.th. i forbindelse med et voldsomt regnvejr. Det er således nu klart, at Peter Jahn ikke havde ret i sin konklusion; Klimaskærmen er defekt, og det er hævet over enhver tvivl, at vand nogle steder under ekstremt vejrlig kan trænge ind på indersiden af muren i gavltrekanten. Det påhviler således jvf. $6 stk. 1 i ejerforeningens vedtægt ejerforeningen at løse problemet.

5 Dagsordenpunkt 2: Baggrunden for gavlsagen Rambøll indvolveres herefter i sagen for at få en ny faglig vurdering af årsagen til vandindtrængning samt hjælp til at løse problemet. I bund og grund kan problemet sandsynligvis henføres til, at vores ejendom er opført som efterkrigsbyggeri i dårlige materialer og af sjuskede håndværkere. Yderligere dokumentation og baggrundsmateriale kan findes i Rambølls rapport, som er udsendt med indkaldelsen til generalforsamlingen og tilgængelig på ejerforeningens hjemmeside, samt i en supplerende ufaglig foto-undersøgelse, bestyrelsen har foretaget:

6 Dagsordenspunkt 2: Gavlsagen Bestyrelsen orienterer om baggrunden for gavlsagen Rambøll orienterer om deres anbefalinger i gavlsagen Rambøll orienterer om deres tidsplan for det videre forløb i gavlprojektet Bestyrelsen orienterer om økonomien i gavlprojektet

7 Dagsordenspunkt 2: Økonomien i gavlprojektet Uddrag af fornyelses- og vedligeholdelsesplan 2007 pr. 29/ Kun gavlsagen vist! og lidt pessimistisk: fugning af resterende 9 sydgavle i 2008 Enhedspris Tætning af ventilationskanaler, tag Udluftning af loftsrum med fisk i kip samt tætning af trappeovenlys Gavle fugning og imprægnering Belastning af ejerforeningens økonomi pr. fordelingstal - ved fordelingstal 6 - ved fordelingstal , , ,000 1,620,000 5,849 8,774 7,961 11,941

8 Dagsordenspunkt 2: Gavlsagen Bestyrelsen orienterer om baggrunden for gavlsagen Rambøll orienterer om deres anbefalinger i gavlsagen Rambøll orienterer om deres tidsplan for det videre forløb i gavlprojektet Bestyrelsen orienterer om økonomien i gavlprojektet Bestyrelsen stiller forslag om gennemførsel af gavlprojektet Bestyrelsen stiller forslag om financiering af gavlprojektet

9 Dagsordenspunkt2: Financiering af gavlprojektet Bestyrelsen foreslår, at gavlprojektet for så vidt angår 2007 financieres uden ekstraindbetalinger fra ejerforeningens medlemmer og for 2008 financieres ved ekstraindbetaling fra medlemmerne jvf vedligeholdelsesplanen. Ekstraindbetalingen i 2008 vil kunne foretages ved kontant indbetaling eller ved deltagelse i et fælleslån. Ved kontant indbetaling kan der indbetales for hvert enkelt år 2008, Fælleslån vil kun blive optaget for den samlede ekstra indbetaling jvf vedligeholdelsesplanen.fælleslånet optages først i 2008, hvorfor de endelige betingelser for lånet endnu ikke kan fastsættes.

10 Dagsordenspunkt 3: Det lille gavlskab

11 Dagsordenspunkt 3: Det lille gavlskab Det har tidligere været konkluderet, at de skimmelproblemer, der knytter sig til mange af disse gavlskabe, udelukkende skyldes dårlig udluftning og for lav indetemperatur. Ejerforeningen har også tidligere anbefalet, at de berørte ejere selv foretager en efterisolering. Ifølge Rambøll er det lille gavlskab en ekstraordinær dårlig konstruktionsdetalje og var det også på det tidspunkt, ejendommen blev opført. Ifølge Jens Anker Hansen er en løsning af de problemer, konstruktionen medfører, ikke ejerforeningens ansvar. Da problemet juridisk set ikke hører ind under ejerforeningen, har bestyrelsen ikke arbejdet videre med en løsning ud over, hvad der er anført i Rambølls rapport. Bestyrelsen foreslår, at ejerforeningen træder solidarisk til og tilbyder interesserede ejere af disse gavlskabe, at ejerforeningen kan stå for en teknisk forsvarlig løsning af problemet, samt at ejerforeninge vil dække de økonomiske omkostninger. Bestyrelsen regner med, at gavlskabet vil kunne blændes forsvarligt for et mindre beløb, end anført i Rambølls rapport. Bestyrelsen må i øvrigt erklære sig inhabil i denne sag, idet 3 bestyrelsesmedlemmer og 1 suppleant ejer en lejlighed med det lille gavlskab. Dog skal det bemærkes, at mindst 2 af os ikke er interesseret i at tage imod et tilbud fra ejerforeningen i denne sag.

12 Dagsordenspunkt 3: Det lille gavlskab - bestyrelsens forslag Ejerforeningen står for udarbejdelse af en teknisk forsvarlig løsning. Ejerforeningen dækker udgifterne til at gennemføre løsningen inden for et beløb, der ikke overstiger kr pr. blok eller kr i alt for ejendommen. ved fordelingstal 6 svarer dette til 2.162kr. ved fordelingstal 9 svarer dette til 3.243kr.

13 Dagsordenspunkt 4: Vedligeholdelsesplanen Bestyrelsen har siden årets ordinære generalforsamling ikke igangsat de større vedligeholdelsesarbejder, vi mener er yderst påkrævede. Vores ejendom fremstår idag, efter der i en årrække ikke har været foretaget større ordinære vedligeholdelsearbejder på bygningerne, i en dårlig vedligeholdelsesstand. Vi er nødt til at starte en række vedligeholdelsesarbejder nu. Venter vi, breder forfaldet sig yderligere, og flere af de opgaver, vi kender til i dag, vil blive mere omfattende og dermed dyrere... og der kommer hele tiden nye ting til som f.eks. betonrenovering af altaner behovet eksisterer allerede. vores faldstammer viser tydelige tegn på gennemtæring flere og flere steder. Måske bliver vi nødt til at foretage en generel udskiftning inden længe. Vi ved ikke, hvad der bliver det næste. Ved årskiftet vidste vi ikke, at vi en måned senere ville have en gavlsag til måske mere end kr. Og vi bor i en ejendom, der nok grundet byggetidspunktet er mere vedligeholdelseskrævende, end man ellers kan forvente.

14 Dagsordenspunkt 4: Vedligeholdelsesplanen

15 Dagsordenspunkt 4: Vedligeholdelsesplanen

16 Dagsordenspunkt 4: Vedligeholdelsesplanen

17 Dagsordenspunkt 4: Vedligeholdelsesplan

18 Dagsordenspunkt 4: Vedligeholdelsesplanen

19 Dagsordenspunkt 4: Vedligeholdelsesplanen

20 Dagsordenspunkt 4: Vedligeholdelsesplanen

21 Dagsordenspunkt 4: Vedligeholdelsesplanen

22 Dagsordenspunkt 4: Vedligeholdelsesplanen

23 Dagsordenspunkt 4: Vedligeholdelsesplanen

24 Dagsordenspunkt 4: Vedligeholdelsesplanen

25 Dagsordenspunkt 4: Vedligeholdelsesplanen Fornyelses- og vedligeholdelsesplan 2007 pr. 12/ version med fugning af en gavle (203) og reperation af kældertrapper, mur og nye kældervinduer i 2 blokke i 2007 og lidt pessimistisk: fugning af resterende 9 sydgavle i 2008 Eksternt regneark... Vinduer til butikker Madmedomtanke Garager males Tætning af ventilationskanaler, tag Udluftning af loftsrum med fisk i kip samt tætning af trappeovenlys Gavle fugning og imprægnering Altanbånd, udhæng og spær renses og males og frem: Indeholdt i Maling af vinduer Udvendige kældernedgange Kældervinduer

26 Dagsordenspunkt 4: Vedligeholdelsesplanen 1.Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen godkender, at fornyelse/vedligeholdelse af a)murværk op til 1m over terræn b)kældertrapper c)kældervinduer d)altanbånd startes nu for to blokke (blok 7 og 10). 2.Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen godkender nye hoveddøre i 5 blokke (ialt 10 hoveddøre) i år og 5 blokke næste år.

27 Dagsordenspunkt 5: Husorden med markiser Bestyrelsen har på grundlag af et oplæg fra administrationen udarbejdet et forslag til ny husorden, der tillader opsætning af markiser ved vestvendte altaner. Bestyrelsens forslag specificerer: markise skal være af typen knækarm (i praksis er det også den, man kan få). markisen skal monteres af fagfolk på den i husordenen beskreven måde. markisen skal være have råhvid markisedug og metaldele skal være hvide. bestyrelsen har retten til at kræve en markisedug skiftet f.eks. på grund af slitage, aldring, smuds og ved opsætning af markise/udskiftning af dug i en anden farve end den vedtagne.

28 Dagsordenspunkt 5: Husorden med markiser Eksternt dokument...

29 Generalforsamlingen er slut Tak for god ro og orden, kom godt hjem.

Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008

Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008 Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008 Generalforsamling 2008 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning 3.Fremlæggelse af årsrapport 4.Vedligeholdelsesplan 5.Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Dagsorden Valg af dirigent og referent 1)Bestyrelsens beretning 2)Fremlæggelse af fordelingsregnskabet 3)Vedligeholdelse af ejendommen a)bestyrelsens vedligeholdelsesplan

Læs mere

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år 3) Fremlæggelse af fordelingsregnskabet for det

Læs mere

Generalforsamling E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling E/F Ibstrupparken III Generalforsamling 2017 E/F Ibstrupparken III Agenda 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af årsregnskab 4. Fremlæggelse af 1. Vedligeholdelsesplan til godkendelse 2.

Læs mere

IBSTRUPPARKEN III. Bestyrelsens beretning 2008 UDVENDIGE FORHOLD. Fremlagt på generalforsamlingen 29. april 2008 på Schæffergården.

IBSTRUPPARKEN III. Bestyrelsens beretning 2008 UDVENDIGE FORHOLD. Fremlagt på generalforsamlingen 29. april 2008 på Schæffergården. IBSTRUPPARKEN III Bestyrelsens beretning 2008 Fremlagt på generalforsamlingen 29. april 2008 på Schæffergården. Bestyrelsen har det seneste år bestået af Niels Gram Jeppesen (formand), Per Deleuran (næstformand),

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016 Tirsdag den 5. juli 2016, kl. 18:30, blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Vesterbrogade 114-116 med en dagsorden

Læs mere

Nyhedsbrev september 2008

Nyhedsbrev september 2008 Nyhedsbrev september 2008 Der er sket en del i perioden efter ejerforeningens generalforsamling i april måned selv om det måske ikke lige er til at se. I det følgende kan du læse om status for mange forskellige

Læs mere

IBSTRUPPARKEN III. Bestyrelsens beretning 2009 UDVENDIGE FORHOLD. Fremlagt til godkendelse på generalforsamlingen 2. marts 2009 på Schæffergården.

IBSTRUPPARKEN III. Bestyrelsens beretning 2009 UDVENDIGE FORHOLD. Fremlagt til godkendelse på generalforsamlingen 2. marts 2009 på Schæffergården. IBSTRUPPARKEN III Bestyrelsens beretning 2009 Fremlagt til godkendelse på generalforsamlingen 2. marts 2009 på Schæffergården. Bestyrelsen har det seneste år bestået af Niels Gram Jeppesen (formand), Per

Læs mere

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Dagsorden 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år 3.Fremlæggelse af fordelingsregnskabet for det forløbne

Læs mere

E/F Ibstrupparken III Generalforsamling 26. marts 2019

E/F Ibstrupparken III Generalforsamling 26. marts 2019 E/F Ibstrupparken III Generalforsamling 26. marts 2019 Dagsorden er som følger: 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Fremlæggelse af årsregnskab Fremlæggelse af a)

Læs mere

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse.

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse. År 2002, tirsdag, den 29. oktober kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 på Restaurant Toppen, Bymarken 37, 4000 Roskilde. Tilstede på generalforsamlingen var

Læs mere

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Side 1 af 6 REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG DEN 23. JUNI 2014, KL. 17,30 i BUTIKKEN Projekt udskiftning af vinduer og døre samt istandsættelse af trappeopgange Referat iht. dagsorden: På

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Vort j.nr. 81/320 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Mandag den 26. november 2007 kl. 17,00 afholdt ejerforening ordinær generalforsamling

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

Ekstra Ordinær Generalforsamling Torsdag d. 24. September 2009

Ekstra Ordinær Generalforsamling Torsdag d. 24. September 2009 Ekstra Ordinær Generalforsamling Torsdag d. 24. September 2009 Dagsorden er følgende: 1) Valg af dirigent og referent 2) Gennemgang af hovedpunkter og konklusioner i den af foreningens tekniske rådgiver

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th.

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th. 3. april 2004/cfa Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th. Dagsorden 1. Årsberetning 2. Gennemgang af regnskab for 03/04 3. Gennemgang af budget

Læs mere

E/F Ibstrupparken III Bestyrelsens beretning 2018

E/F Ibstrupparken III Bestyrelsens beretning 2018 E/F Ibstrupparken III Bestyrelsens beretning 2018 Fremlagt til godkendelse på den ordinære generalforsamling den 3. april 2018 på Gentofte Hotel. Vedligeholdelse af bygninger Vinduesudskiftning i pergolarum

Læs mere

VANDRØR (STIGESTRENGE), FALDSTAMMER M.V. 2) Bestyrelsen fremsætter på baggrund af gennemgang ved 2 orienteringsmøder følgende

VANDRØR (STIGESTRENGE), FALDSTAMMER M.V. 2) Bestyrelsen fremsætter på baggrund af gennemgang ved 2 orienteringsmøder følgende E/F Godthåbs Have GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2015 (EKSTRAORDINÆR) År 2015, tirsdag den 24. februar kl. 18.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i E/F Godthåbs Have i bestyrelsens mødelokale, ejendomskontoret

Læs mere

AIB Lille Odinshøj. På bestyrelsens vegne indkaldes herved til ordinær generalforsamling, tirsdag den 23. april 2013 kl. 18.45.

AIB Lille Odinshøj. På bestyrelsens vegne indkaldes herved til ordinær generalforsamling, tirsdag den 23. april 2013 kl. 18.45. Til medlemmerne af 8. april 2013 J.nr. 61718 AIB Lille Odinshøj På bestyrelsens vegne indkaldes herved til ordinær generalforsamling, der afholdes tirsdag den 23. april 2013 kl. 18.45 i selskabslokalet

Læs mere

Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder. Vedtægt. for Ejerforeningen Langelandsgade 208 ...

Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder. Vedtægt. for Ejerforeningen Langelandsgade 208 ... Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder Vedtægt for Ejerforeningen Langelandsgade 208......... 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer,

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009.

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 29. April 2015

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 29. April 2015 Generalforsamling EF Ungarnsgade 35-41 m.fl. 29. April 2015 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent Dagsorden 3. Formandens beretning om det forløbne år 4. Regnskab 2014, revisors påtegning, samt driftsbudget

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007.

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Dagsorden 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år 3.Fremlæggelse af fordelingsregnskabet for det forløbne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Referat af generalforsamling 2015

Referat af generalforsamling 2015 Tidspunkt: 24.03.2015 Sted: Odinsvej 1A, 2. sal. Referat af generalforsamling 2015 Til Ejerkredsen Odinsvej 1, 1A & 1B 8230 Åbyhøj Tilstedeværende: 1A st. Maria 1A 1. sal Bodil & Keld 1A 2.sal Dieter &

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Sundby Overdrev 1. Foreningens navn, hjemsted, formål, medlemskab og hæftelse Stk. 1. Foreningens navn er Ejerforeningen Sundby Overdrev, og dens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169. 9210 Aalborg SØ

Vedtægter for Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169. 9210 Aalborg SØ Vedtægter for Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169 9210 Aalborg SØ 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer forholdene om ejerforeningens ledelse, regnskabsaflæggelse,

Læs mere

Nordre Munkegård. Ekstraordinær Generalforsamling 15. Maj 2012. Renoveringsprojekt

Nordre Munkegård. Ekstraordinær Generalforsamling 15. Maj 2012. Renoveringsprojekt Nordre Munkegård Ekstraordinær Generalforsamling 15. Maj 2012 Renoveringsprojekt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Forslag fra bestyrelsen om bemyndigelse til at tegne kontrakt med den valgte entreprenør

Læs mere

Retningslinjer for udvendige bygningsforandringer på Sundby Brygge

Retningslinjer for udvendige bygningsforandringer på Sundby Brygge 19. maj 2018 Retningslinjer for udvendige bygningsforandringer på Sundby Brygge 1. Baggrund Håndtering af ønsker om udvendige bygningsforandringer sker altid under hensyntagen til følgende overordnede

Læs mere

Fremlagt til godkendelse på ejerforeningens ordinære generalforsamling den 8. marts 2011 på Schæffergården.

Fremlagt til godkendelse på ejerforeningens ordinære generalforsamling den 8. marts 2011 på Schæffergården. IBSTRUPPARKEN III Bestyrelsens beretning 2011 Fremlagt til godkendelse på ejerforeningens ordinære generalforsamling den 8. marts 2011 på Schæffergården. Bestyrelsen har det seneste år bestået af Niels

Læs mere

Bestyrelsen har jævnfør ejerforeningens vedtægter mange pligter. Her iblandt:

Bestyrelsen har jævnfør ejerforeningens vedtægter mange pligter. Her iblandt: IBSTRUPPARKEN III Bestyrelsens beretning 2010 Fremlagt til godkendelse på den ordinære generalforsamling den 22. marts 2010 på Schæffergården. Bestyrelsen har det seneste år bestået af Niels Gram Jeppesen

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægt for ejerforeninger

Bekendtgørelse om normalvedtægt for ejerforeninger Bekendtgørelse om normalvedtægt for ejerforeninger I medfør af 7 i lov om ejerlejligheder, jf. lovbekendtgørelse nr. 647 af 25. juli 1995, som senest ændret ved 2 i lov nr. 485 af 9. juni 2004, fastsættes

Læs mere

Ekstraordinær Generalforsamling

Ekstraordinær Generalforsamling Ekstraordinær Generalforsamling 13. maj 2019 2 Dagsorden Dagsorden i henhold til Indkaldelsen 1) Valg af dirigent og referent. 2) Behandling af forslag fra bestyrelsen. 1) Vedtægtsændringer. 2) Forslag

Læs mere

Samejet Øster Søgade 96, 2100 København Ø

Samejet Øster Søgade 96, 2100 København Ø REFERAT Projekt Øster Søgade 96 Emne Ordinær Generalforsamling Dato 2011-08-30 Sted Tine og Christian, stuen til venstre Møde nr. 01 Referent Christian Østerby Knudsen Deltagere 5 th Thomas Belsø tb@belso.dk

Læs mere

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år 3) Fremlæggelse af fordelingsregnskabet for det

Læs mere

Eierforeningen Sletterhagevei nr. 23. 25. 27

Eierforeningen Sletterhagevei nr. 23. 25. 27 Eierforeningen Sletterhagevei nr. 23. 25. 27 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i ejerforeningen - onsdag d.27.05 2009 k1.19 i Caf6 Fortegården, Femmøllervej 10 med indgang ved nye hvide

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014/15

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014/15 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014/15 LØRDAG DEN 19. SEPTEMBER 2015 KL. 13.00, KLOKKESTØBERVEJ 33 (ODENSE MALERLAUG) Fremmødte: Fremmødte på generalforsamlingen udgjorde 13 personer, der repræsenterede

Læs mere

Vedtægter for. Ejerforeningen Hasle Feriepark med begrænset ansvar

Vedtægter for. Ejerforeningen Hasle Feriepark med begrænset ansvar Vedtægter for Ejerforeningen Hasle Feriepark med begrænset ansvar 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ejerforeningen Hasle Feriepark med begrænset ansvar herefter benævnt Ejerforeningen. Ejerforeningens

Læs mere

Vedtægt. for. Ejerforeningen Katrinebjergparken. Jens Baggesens Vej , 8200 Aarhus N Matr.nr. 117 ty og 117 uf, Århus Markjorder

Vedtægt. for. Ejerforeningen Katrinebjergparken. Jens Baggesens Vej , 8200 Aarhus N Matr.nr. 117 ty og 117 uf, Århus Markjorder Vedtægt for Ejerforeningen Katrinebjergparken Jens Baggesens Vej 94 118, 8200 Aarhus N Matr.nr. 117 ty og 117 uf, Århus Markjorder 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 2019

Ordinær Generalforsamling 2019 Ordinær Generalforsamling 2019 4. april 2019 2 Dagsorden Dagsorden i henhold til vedtægternes 9, stk. 1. 1) Valg af dirigent og referent. 2) Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år til godkendelse.

Læs mere

E/F Trekanten Tagprojekt - Orienteringsmøde. 02-Mar Velkommen

E/F Trekanten Tagprojekt - Orienteringsmøde. 02-Mar Velkommen E/F Trekanten Tagprojekt - Orienteringsmøde 02-Mar-2016 Velkommen 1 Dagsorden 18:30 1. Introduktion Bestyrelsen 19:15 2. Projektplan Tagprojekt Bestyrelsen Byggeledelse 3. Tagprojekt - Spørgsmål / Svar

Læs mere

Klager. J.nr. 2011-0254 UL/bib. København, den 11. april 2012 KENDELSE. ctr. Lokalbolig Valby/SV/Vesterbro ApS Valby Langgade 142 2500 Valby

Klager. J.nr. 2011-0254 UL/bib. København, den 11. april 2012 KENDELSE. ctr. Lokalbolig Valby/SV/Vesterbro ApS Valby Langgade 142 2500 Valby 1 København, den 11. april 2012 KENDELSE Klager ctr. Lokalbolig Valby/SV/Vesterbro ApS Valby Langgade 142 2500 Valby Nævnet har modtaget klagen den 28. november 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

Retningslinjer for udvendige bygningsforandringer på Sundby Brygge

Retningslinjer for udvendige bygningsforandringer på Sundby Brygge 19. maj 2018 Retningslinjer for udvendige bygningsforandringer på Sundby Brygge Vedtaget på generalforsamlingen d. 29. maj 2018. 1. Baggrund Håndtering af ønsker om udvendige bygningsforandringer sker

Læs mere

Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63.

Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63. Afdelingsbestyrelsen Afdeling 218-0 Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63. Formanden bød velkommen til de tilstedeværende beboere. Der var mødt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00 Tirsdag den 28. marts 2017, kl. 19:00 afholdtes der ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Katrinebjergparken,

Læs mere

Vedtægter. for. E/F Ejerforeningen Femkanten

Vedtægter. for. E/F Ejerforeningen Femkanten Anmelder: Advokat Sune Westrup Valkendorfsgade 16 1151 København K Vedtægter for E/F Ejerforeningen Femkanten Foreningens navn er Ejerforeningen Femkanten. Navn og medlemmer Stk.2. Foreningens formål er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN E/F UNGARNSGADE 35-41 M.FL. CVR nr. 27448518

VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN E/F UNGARNSGADE 35-41 M.FL. CVR nr. 27448518 VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN E/F UNGARNSGADE 35-41 M.FL. CVR nr. 27448518 Beliggende Albaniensgade 2 og Ungarnsgade 35-41 (matr.nr. 3489 Sundbyøster), samt Østrigsgade 32-38 og Albaniensgade 4 (matr.nr.

Læs mere

Vedtægt. For. Ejerforeningen Tyrolsgade 13 / Saltholmsvej 6. 2300 København S. 14. april 2013. 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse

Vedtægt. For. Ejerforeningen Tyrolsgade 13 / Saltholmsvej 6. 2300 København S. 14. april 2013. 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Vedtægt For Ejerforeningen Tyrolsgade 13 / Saltholmsvej 6 2300 København S 14. april 2013 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer, medmindre andet er vedtaget og tinglyst,

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I/S ROSENBORGGADE 3 1130 KØBENHAVN K TELEFON +45 3311 6364 TELEFAX +45 3311 9125 E-MAIL: info@bjd-advokater.dk CVR 35309187 Danske Bank reg. 4183 kontonr. 4777181769 Ejd 105 GENERALFORSAMLINGSREFERAT År

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Kajhusene

Vedtægter for Ejerforeningen Kajhusene Vedtægter for Ejerforeningen Kajhusene 1. Navn og hjemsted Foreningen navn er: Ejerforeningen Kajhusene. Foreningens hjemsted er Frederikssund kommune. Foreningen er registeret i Det Centrale Virksomhedsregister

Læs mere

Vedligeholdelsesplan 2013

Vedligeholdelsesplan 2013 Vedligeholdelsesplan 2013 Med udgangspunkt i bygningsgennemgangen fra 2008 suppleret med vores egne observationer siden da.. Samt de projekter der ikke blev vedtaget i 2012 har forårsaget at vi har lavet

Læs mere

Forslag til nye vedtægter for E/F Danasvej 4-6 Marts 2009

Forslag til nye vedtægter for E/F Danasvej 4-6 Marts 2009 Forslag til nye vedtægter for E/F Danasvej 4-6 Marts 2009 1 Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer forholdene om ejerforeningens ledelse, regnskabsaflæggelse, revision,

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. Terslev den 9. oktober 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. I henhold til grundejerforeningens vedtægter 8, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den

Læs mere

E/F Sorgenfrigade 3-7, København N

E/F Sorgenfrigade 3-7, København N E/F Sorgenfrigade 3-7, København N Referat af ordinær generalforsamling 2018 Torsdag den 22. marts 2018 kl. 18.00 blev der holdt ordinær generalforsamling i E/F Sorgenfrigade 3-7, i Nørrebrohallen, Mødelokale

Læs mere

Punkt Vedrørende Bilag

Punkt Vedrørende Bilag Generalforsamlingsreferat Side 1 af 5 16. april 2010 Referat fra Ordinær generalforsamling Forening E/F Matrikel 1386, Ingerslevsgade 108 / Krusågade 35 Sted Navernes lokale, Ingerslevsgade 108, kld. tv.

Læs mere

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling REFERAT E/F Amerikahus ordinær generalforsamling Mødested: Adina Apartment Hotel Copenhagen Mødedato: Tirsdag den 29- maj 2018 kl. 19:00 Fremmødte: Der var repræsenteret 36 af foreningens 105 lejligheder,

Læs mere

Andelsboligforeningen Uvelse Haves Generalforsamling 2017

Andelsboligforeningen Uvelse Haves Generalforsamling 2017 Andelsboligforeningen Uvelse Haves Generalforsamling 2017 Sted: Uvelse Have Dato: 06. April 2017 Vi beklager at referatet ikke er sent ud inden fristen på de 4 uger. 1. Valg af dirigent og referent. Thorkild

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Katrinebjergparken Aarhus Filnavn: Vedtægter pr. seneste XGF. Vedtægt. for

Vedtægter for Ejerforeningen Katrinebjergparken Aarhus Filnavn: Vedtægter pr. seneste XGF. Vedtægt. for Vedtægt for Ejerforeningen Katrinebjergparken Jens Baggesens Vej 94 118, 8200 Aarhus N Matr.nr. 117 ty og 117 uf, Århus Markjorder 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer,

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Frederiksberg Allé 45 - Henrik Ibsens Vej 1

Vedtægter for Ejerforeningen Frederiksberg Allé 45 - Henrik Ibsens Vej 1 Vedtægter for Ejerforeningen Frederiksberg Allé 45 - Henrik Ibsens Vej 1 1 Foreningen navn er Ejerforeningen Frederiksberg Allé 45 / Henrik Ibsens Vej 1. 2 Foreningens hjemsted er Frederiksberg Kommune.

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægt for ejerforeninger

Bekendtgørelse om normalvedtægt for ejerforeninger Bekendtgørelse om normalvedtægt for ejerforeninger I medfør af 7 i lov om ejerlejligheder, jf. lovbekendtgørelse nr. 647 af 25. juli 1995, som senest ændret ved 2 i lov nr. 485 af 9. juni 2004, fastsættes

Læs mere

Gesten Vandværk I/S. ekstraordinær generalforsamling Onsdag den 15. januar 2014 kl på Gesten Kro. Dagsorden:

Gesten Vandværk I/S. ekstraordinær generalforsamling Onsdag den 15. januar 2014 kl på Gesten Kro. Dagsorden: Dagsorden: Gesten Vandværk I/S ekstraordinær generalforsamling Onsdag den 15. januar 2014 kl. 19.30 på Gesten Kro Pkt. 1: Valg af dirigent og referent - Pkt. 2: Vedtægtsændringer A.: Vedtægtsændringer

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T. Mødetid: Tirsdag den 18. september 2007 kl

M Ø D E R E F E R A T. Mødetid: Tirsdag den 18. september 2007 kl 700.292 mkp/kj/ah M Ø D E R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i Ejerforeningen Nordstrand Mødetid: Tirsdag den 18. september 2007 kl. 14.00 Mødested: Mødedeltagere: Referent: Gildesalen på Nordstrand Sune

Læs mere

På bestyrelsens vegne indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Gartnergården, Odense. onsdag, den 11. april 2018 kl. 19.

På bestyrelsens vegne indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Gartnergården, Odense. onsdag, den 11. april 2018 kl. 19. Til samtlige ejere Dato: Ejendomsadministrator: Direkte tlf.: Vor ref.: 23.03.2018 Anne Månsson 63117880 20-265-101-24 Hverdage 9-12 Vedr.: E/F Gartnergaarden, Odense C På bestyrelsens vegne indkaldes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN MOLTRUPVEJ 46-84

VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN MOLTRUPVEJ 46-84 VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN MOLTRUPVEJ 46-84 Matr.nr. 3583, 6100 Haderslev Indledning, formål, medlemskab og hæftelse 1 Nærværende vedtægt regulerer, medmindre andet er vedtaget og tinglyst, jf. 7 i lov

Læs mere

Ejerforeningen ANPA Marts 2013. onsdag den 24. april 2013 kl. 19.30

Ejerforeningen ANPA Marts 2013. onsdag den 24. april 2013 kl. 19.30 Ejerforeningen ANPA Marts 2013 Til medlemmerne: Indkaldelse til generalforsamling onsdag den 24. april 2013 kl. 19.30 Der indkaldes hermed til generalforsamling i ejerforeningen ANPA. Generalforsamlingen

Læs mere

10 års vedligeholdelsesplan

10 års vedligeholdelsesplan 10 års vedligeholdelsesplan A/B Mariendalsvej 62-64 2000 Frederiksberg Primo år 2018 Indholdsfortegnelse: 1. Vedligeholdelsesplanen... 3 2. Beskrivelse af ejendommen... 4 3. Konklusion... 7 2 1. Vedligeholdelsesplanen

Læs mere

Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling 2005

Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling 2005 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling 2005 Dato og tid: tirsdag den 15. februar 2005 kl. 19 30-20 30 Sted: Navernes lokale Ingerslevsgade 108, kld. tv 1705

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Til Ejerkredsen Odinsvej 1, 1A & 1B 8230 Åbyhøj Referat af Generalforsamling 2014 Tidspunkt: 05.05.2014 Sted: Odinsvej 1A, st. Tilstedeværende: Alle lejligheder repræsenteret på nær Odinsvej 1 (Holger)

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN Ejerne i E/F Bremergården REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2013, den 29. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København

Læs mere

BUDGETOVERSIGT. Budgetoversigt. Arbejder der bør udføres inden for de næste 2-5 år. Arbejder der bør udføres straks

BUDGETOVERSIGT. Budgetoversigt. Arbejder der bør udføres inden for de næste 2-5 år. Arbejder der bør udføres straks BUDGETOVERSIGT Peter Jahn & Partnere A/S Hjalmar Brantings Plads 6, 2100 København Ø, tlf.: 35 43 10 10 Sagsnavn: Alléhusene Sags nr. 14.3557.60 Økonomisk oversigt over budgetramme Dato: 23. april 2014

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36 Side 1 1.1 Foreningens medlemmer er de til enhver

Læs mere

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende:

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Odinsvej 1,1A og 1B. Generalforsamlingen afholdes enten søndag den 7. december

Læs mere

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING --oo0oo-- LØRDAG DEN 19. SEPTEMBER 2015, KL. 15,00 ODENSE MALERLAUG S LOKALER Klokkestøbervej 33, 5230 Odense M --oo0oo-- Projekt: istandsættelse af trappeopgange

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling

Referat af ekstraordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 17. april 2013 Referat af ekstraordinær generalforsamling År 2013, den 16. april 2013,

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th.

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th. 22. marts 2005 Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th. Dagsorden 1. Aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år og forelæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Ejerforeningen Teglvænget og Vangs Allé den 27. marts 2019 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i kantinen hos Spar Nord, Østre Havnepromenade 26, 9000 Aalborg.

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling for Andelsboligforeningen Valhøjs Allé, Rødovre den 25.11.2004

Referat af ekstraordinær generalforsamling for Andelsboligforeningen Valhøjs Allé, Rødovre den 25.11.2004 Referat af ekstraordinær generalforsamling for Andelsboligforeningen Valhøjs Allé, Rødovre den 25.11.2004 Deltagere: Lejlighed 1, 2 (m. fuldmagt), 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20 og 22

Læs mere

V e d t æ g t e r. 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse

V e d t æ g t e r. 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Ejd. 154 V e d t æ g t e r Normalvedtægt for en ejerforening, oprettet i medfør af lov om ejerlejligheder. Bekendtgørelse af 14. december 2004 fra Erhvervs- og Byggestyrelsen. 1. Indledning, formål, medlemskab

Læs mere

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00.

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden byder velkommen 3. Gennemgang af tilstandsrapport/vedligeholdelsesplan v/ firmaet A4 4. Økonomi

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN SANKT HANS TORV 3 Matr. nr. 1472, Udenbys Klædebo, København. Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER FOR. EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN SANKT HANS TORV 3 Matr. nr. 1472, Udenbys Klædebo, København. Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN SANKT HANS TORV 3 Matr. nr. 1472, Udenbys Klædebo, København 1. Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er: "". 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 3.

Læs mere

SPECIFIKT FOR EJERLEJLIGHEDEN

SPECIFIKT FOR EJERLEJLIGHEDEN DanBolig Frederikssundsvej 208 2700 Brønshøj København, 25. februar 2016 Journalnr.: 1-169-43-4 SPECIFIKT FOR EJERLEJLIGHEDEN Fordelingstal Fordelingstal noteret på lejligheden: 13,00 Samlede fordelingstal:

Læs mere

VEDTÆGTER For Ejerforeningen Kihlgården

VEDTÆGTER For Ejerforeningen Kihlgården Matr.nr. 2492 Vanløse, København. Anmelder: Advokatfirmaet Nicolai Giødesen Frederiksholms Kanal 18, Ejerl.nr. 1-30 1220 København K. Tlf: 33 15 84 45 Beliggende: Vanløse Alle 66-70/ Kilholmvej 29 A-B.

Læs mere

Ejerforeningen Dommervænget 4-14

Ejerforeningen Dommervænget 4-14 Ejerforeningen Dommervænget 4-14 År 2006, onsdag den 25. oktober, kl. 18,30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 hos Strandberg, Skomagergade 11 4000 Roskilde. Tilstede

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Ejerforeningen Henrik Ibsens Vej 7-9

VEDTÆGTER. for. Ejerforeningen Henrik Ibsens Vej 7-9 VEDTÆGTER for Ejerforeningen Henrik Ibsens Vej 7-9 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer, medmindre andet er vedtaget og tinglyst, jf. 7 i lov om ejerlejligheder, forholdene

Læs mere

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i ejerforeningen ANPA den 27. april 2011 på Bülows Kaffebar.

Referat fra Generalforsamling i ejerforeningen ANPA den 27. april 2011 på Bülows Kaffebar. Referat fra Generalforsamling i ejerforeningen ANPA den 27. april 2011 på Bülows Kaffebar. Tilstedeværende: Skt.Pauls Gade 49: Jonathan Smetana, Ingrid Dal, Lajla og Sara Kjellberg Jørgensen; Skt. Pauls

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 29. maj 2013 i Ejerforeningen Østerbæksvej 15, 5230 Odense M

Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 29. maj 2013 i Ejerforeningen Østerbæksvej 15, 5230 Odense M Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 29. maj 2013 i Ejerforeningen Østerbæksvej 15, 5230 Odense M Tilstede var bestyrelsen bestående af: Anne-Mette Eilsø, AME, (st. th., formand), Terkel Frankov

Læs mere

PETER JAHN & PARTNERE A/S - BYGNINGSRÅDGIVERE / ARKITEKTER / INGENIØRER

PETER JAHN & PARTNERE A/S - BYGNINGSRÅDGIVERE / ARKITEKTER / INGENIØRER OPDATERET VEDLIGEHOLDELSESPLAN - UDKAST AB Haabet 06.2567.40 Alle beløb er kr. 1.000 og i ultimo 2013 priser og ekskl. moms. Ejendommens løbende driftsudgifter og almindelige løbende vedligeholdelse er

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Afholdt den 19. april 2018 Ejerforeningen Marselis Boulevard 38-40

Referat af ordinær generalforsamling Afholdt den 19. april 2018 Ejerforeningen Marselis Boulevard 38-40 Referat af ordinær generalforsamling Afholdt den 19. april 2018 Ejerforeningen Marselis Boulevard 38-40 Følgende ejerlejligheder var repræsenteret: 101, 103, 105, 204, 205, 207, 304, 307, 403, 404, 407,

Læs mere

Generalforsamling 2003

Generalforsamling 2003 Generalforsamling 2003 Formandens Beretning Allerførst vil jeg gerne byde de nye ejere velkommen i foreningen. Jeg håber, at I ligesom os andre, bliver glade for at bo her. Det har været et godt år for

Læs mere

Larsbjørnsstræde 17 og Studiestræde København K Frank Zadi Larsbjørnsstræde 17, 2.t.v København K DEKLARATION =============

Larsbjørnsstræde 17 og Studiestræde København K Frank Zadi Larsbjørnsstræde 17, 2.t.v København K DEKLARATION ============= Ejerlejligheder nr. 1-6 af Matr. nr. 89 Nørre Kvarter Larsbjørnsstræde 17 og Studiestræde 22 Anmelder: 1454 København K Frank Zadi Larsbjørnsstræde 17, 2.t.v. 1454 København K DEKLARATION =============

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. År 2015, den 13. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. på adressen Kastrupvej 57,

Læs mere

Ref. 261749-4 jb/as. Vedtægter. For. Ejerforeningen CVR-nr. [ ] Side 1 af 10. Vedtægter ejerforening

Ref. 261749-4 jb/as. Vedtægter. For. Ejerforeningen CVR-nr. [ ] Side 1 af 10. Vedtægter ejerforening Ref. 261749-4 jb/as Vedtægter For Ejerforeningen CVR-nr. [ ] Side 1 af 10 Vedtægter ejerforening 1. Navn, hjemsted og værneting 1.1 Foreningens navn er [ ]. 1.2 Foreningens hjemsted er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Af 1000 mulige fordelingstal var 773 repræsenteret ved personligt fremmøde eller ved fuldmagt.

Af 1000 mulige fordelingstal var 773 repræsenteret ved personligt fremmøde eller ved fuldmagt. Referat af ordinær generalforsamling i ejerforeningen Skåde Skovhuse den 14.april 2015 Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning for 2014 4. Forelæggelse

Læs mere

Vedtægt for Ejerforeningen Tagens/Valhal

Vedtægt for Ejerforeningen Tagens/Valhal Matr.nr.: 4071 Udenbys Klædebo Kvarter Ejerlejlighed nr.: 1 34 Ejendommens beliggenhed: Tagensvej96 / Valhalsgade 1 Vedtægt for Ejerforeningen Tagens/Valhal 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse

Læs mere

V/ FORMAND MARTIN MEILANDT NIELSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76, ST., 2500 VALBY - TLF Valby, den 6. maj 2009

V/ FORMAND MARTIN MEILANDT NIELSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76, ST., 2500 VALBY - TLF Valby, den 6. maj 2009 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND MARTIN MEILANDT NIELSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76, ST., 2500 VALBY - TLF. 86 18 06 87 Valby, den 6. maj 2009 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Orienteringsmøde. Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014

Orienteringsmøde. Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014 Orienteringsmøde Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014 Orienteringsmøde Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Orientering om klimasikring, Lokal Afledning af Regnvand

Læs mere