Kongeriget Danmarks Hesteforsikring g/s - hvis din hest selv kunne vælge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kongeriget Danmarks Hesteforsikring g/s - hvis din hest selv kunne vælge"

Transkript

1 Kongeriget Danmarks Hesteforsikring g/s - hvis din hest selv kunne vælge KDH er et gensidigt forsikringsselskab. Det betyder at det er forsikringstagernes forsikringsselskab. Vi tænker ikke i investeringsoverskud til fordel for få, men i optimal dækning til lavest mulig præmie, for de mange hesteejere, der ønsker tryghed, når uheldet er ude. KDH g/s Valkendorfsgade 30, 1 DK-1151 København tlf: Mail: kontakt@kdh.dk

2 Hvordan er det med hesteforsikringer og kan det overhovedet betale sig at forsikre sin hest? Der er mange myter om hesteforsikringer og mange holdninger til at lade være med at forsikre sin hest: Jeg vil ikke forsikre min hest, for jeg får alligevel aldrig en erstatning udbetalt Det kan ikke betale sig, så jeg lægger bare pengene til side selv Forsikringsselskaberne kræver altid alle mulige og umulige behandlinger Min hest er aldrig syg Jeg vil selv bestemme, om min hest skal aflives Forsikringsselskaberne forhaler sagsbehandlingen i unødig lang tid

3 Vi anbefaler naturligvis at du forsikrer din hest, fordi ingen af os, kan spå om fremtiden Nogle gange skal der uendelig lidt til at hesten f.eks. får kolik, træder forkert og pådrager sig en kodeledsforvridning, bliver smittet af en anden hest i stalden, i panik bryder gennem hegnet og pådrager sig en skade osv. Der er mange eksempler faktum for mange af disse er, at første gang du har haft dyrlægen på besøg i en weekend, har du ofte betalt hestens forsikringspræmie mere end én gang. Når din hest er forsikret kan du sove trygt om natten, velvidende at din hests værdi bliver erstattet, eller at du får dækket en stor del af dine omkostninger til dyrlægen, hvis uheldet skulle være ude.

4 Hvad siger loven om hesteforsikringer? Siden 1. juli 2008 har det været et krav, at man som hesteejer har sin hest ansvarsforsikret. Den lovpligtige ansvarsforsikring dækker hvis din hest forvolder skade på tredjemand eller tredjemands ejendom. Hvis du har hest, eller overvejer at anskaffe dig en hest, skal du undersøge, hvorvidt hesten er lovmæssigt dækket ind under din indbo eller husstandsforsikring. Det er den i langt de fleste tilfælde. I lovgivningen er der ingen krav om, at man skal forsikre sin hest yderligere det er et valg man træffer, hvis man gerne vil dækkes ind, hvis hesten bliver syg eller hvis man gerne vil have økonomi til at købe ny hest, hvis det værste skulle ske.

5 Inden du tegner forsikring på din hest, er det en rigtig god ide, at du gør dig nogle overvejelser. Hvad skal forsikringen dække og med hvilken sum? Vil du f.eks. have råd til at købe ny hest, hvis du mister den hest du har, grundet akut sygdom eller ulykke? Vil du have hesten erstattet, hvis den på grund af en kronisk lidelse eller skade ikke kan rides på mere? Vil du have dækket de omkostninger, der kommer i forbindelse med at hesten bliver syg eller kommer til skade? Eller vil du f.eks. blot have dækket dine dyrlægeomkostninger hvis hesten akut skal opereres for en pludselig opstået sygdom? KDH kan skræddersy lige præcis den forsikring der passer bedst til dig og din hest.

6 Inden du bevæger dig ud i forsikringsjunglen bør du søge råd og vejledning. der er stor forskel på, om det er en 14 år gammel pony eller en up-coming military hest, du ønsker forsikret. Når du kontakter os, vil vi bl.a. spørge dig om: Hvor gammel er din hest eller den hest du påtænker at købe? Hvilken race eller hvilken type hest er det? Kender du hesten i forvejen og hvis ja, igennem hvor lang tid? Har du kendskab til, om hesten har haft skader eller lidt af forskellige sygdomme? Under hvilke forhold skal hesten opstaldes? Hvad skal du bruge hesten til? Med nogle af disse oplysninger kan vi bedst muligt rådgive dig om, hvilken forsikring der passer bedst til dig og din hest.

7 Det er en god idé at du orienterer dig bredt, inden du vælger forsikringsselskab til din hest. Vil du vælge et selskab med hesteekspertise eller vil du vælge et selskab, hvor du har dine øvrige forsikringer? Hvis du vælger at tegne din hesteforsikring sammen med dine øvrige forsikringer (hus, bil, båd, mv. ), kan du ofte få en præmiebesparelse på din hesteforsikring. Beslutter du senere at shoppe alle dine forsikringer over til et andet selskab, kan du risikere, at få forbehold på din hesteforsikring, hvis din hest haft en skade eller sygdom. Du kan også risikere, at din hest slet ikke kan optages til forsikring. Hvis du vælger at tegne din hesteforsikring hos KDH, vil din hest altid være dækket på den aftale vi har indgået, og hvis du en dag ønsker at sælge hesten, vil der være mulighed for, at køber kan overtage forsikringen. Uanset hvor mange skader din hest har haft, får du hverken en præmiestigning, en ekstra regning eller får din forsikring opsagt.

8 KDH kan tilbyde dig disse forsikringstyper: Livsforsikring Liv/akut operation Liv/uanvendelighed Sygeforsikring Ufødt føl/følforsikring Forsikringerne kan kombineres på forskellig vis, alt afhængig af dit og din hests behov.

9 Livsforsikringen dækker Hestens død Aflivning i henhold til Lov om værn for dyr 20 Transportulykke Tyveri Brandulykke Bekendtgørelse af dyreværnslovens 20 Stk. 2. En dyrlæge, der tilser et tilskadekommet eller sygt dyr, skal opfordre den ansvarlige til at lade dyret aflive, hvis det ikke kan helbredes, og det vil medføre unødig lidelse at lade det leve. Aflives dyret ikke, skal dyrlægen indberette forholdet til politiet. Stk. 3. Dyrlægen kan aflive dyret straks, hvis den ansvarlige nægter at efterkomme en opfordring efter stk. 2, og hvis det vil medføre unødige alvorlige lidelser for dyret at følge fremgangsmåden i 21, jf. 20, stk. 2, 2. pkt.

10 Liv/akut operation dækker Hestens død Aflivning i henhold til Lov om værn for dyr 20 Transportulykke Tyveri Brandulykke Kolik samt akut operationsdækning ved: Tarmslyng Sår i led og seneskeder Frakturer Øjenskader Ved liv / akut operation kan du forsikre din hest uden at der skal laves sundhedsundersøgelse. Forsikringen refunderer op til kr. ved akut operation - uanset hestens forsikringssum. Forsikringen kan ikke kombineres med andre forsikringsformer.

11 Liv/uanvendelighed dækker Hestens død Aflivning i henhold til Lov om værn for dyr 20 Transportulykke Tyveri Brandulykke Uanvendelighed - hvis hesten på baggrund af en kronisk uhelbredelig fysisk lidelse eller sygdom, som hesten gennem længere tid har lidt af og været behandlet for, erklæres uanvendelig til ridebrug. Hvis din dyrlæge erklærer hesten uanvendelig til ridebrug, skal der indsendes en attest der redegør for hestens diagnose, behandling samt prognose. For at du som hesteejer ikke skal vente i unødig lang tid, når din hest er erklæret uanvendelig til ridebrug, behandler vi normalt din sag fra dag til dag.

12 Vores afgørelse om uanvendelighed I nogle tilfælde kræver vi yderligere diagnosticering eller behandling, før der endeligt kan tages stilling hestens uanvendelighed til ridebrug. Under disse særlige omstændigheder vil vores veterinærkonsulent gå ind i et tæt samarbejde med dig og din dyrlæge. Vores veterinærkonsulent står altid til rådighed, hvis din dyrlæge har behov for sparring i forbindelse med diagnosticering, behandling eller prognose.

13 Kulance erstatning Hvis din hest erklæres uanvendelig til ridebrug, kan du stadig beholde den, hvis det dyreetisk er forsvarligt at lade den leve. Du kan få udbetalt kulance erstatning, der svarer til 50% af forsikringssummen. Hvis du har en hoppe du ønsker at avle på, kan du stadig have hoppen livsforsikret og evt. også sygeforsikret. Du kan beholde din hest og få udbetalt kulance erstatning, hvis det er dyreetisk forsvarligt at lade den leve.

14 Sygeforsikringen dækker 75% af de dækningsberettigede og betalte dyrlægeregninger refunderes fratrukket selvrisiko afhængig af sygeforsikringstype. Som udgangspunkt dækkes dyrlægens honorar, receptpligtig medicin, forbindingsmaterialer, røntgen og ultralyd, kiropraktik. Ved specielle metoder til diagnose, eller behandling, som f.eks. CT/MR-scanning, IRAP, PRP, shockwave osv., skal vi kontaktes forinden, for at kunne vurdere evt. dækningsgrad. Sygeforsikringen dækker ikke almindelig pleje og vedligehold Det er en forudsætning at din dyrlæge har dansk autorisation. Sygeforsikringen er din tryghed for, at du får refunderet en del af dine omkostninger, hvis din hest bliver syg eller kommer til skade. Ekspeditionstiden er normalt fra 1 til 5 dage.

15 Ufødt føl og følforsikring Har du et føl på vej kan vi forsikre det, hvis hoppen er forsikret hos os og er konstateret drægtig, enten ved scanning efter 70 dage eller ved håndprøve efter 90 dage. Hertil skal vi have en attest på, at hoppen er sund og rask. Hvis du tegner uanvendelighedsforsikring på dit føl inden det fylder 30 dage, dækker forsikringen også medfødte fejl og lidelser Har du et føl efter en hoppe, der er forsikret hos os kan du forsikre føllet, når det er mellem 0-1 mdr. Hvis du har et føl efter en hoppe, der ikke er forsikret hos os kan du først forsikre det fra det er 30 dage gammelt. Når føllet er født fortsætter forsikringen som livsforsikring.

16 Hvorfor vælge KDH når du skal forsikre din hest? KDH er et uafhængigt gensidigt forsikringsselskab, der ikke skal generere profit, men udelukkende varetage forsikringstagerenes interesser KDH s bestyrelse består primært af hestedyrlæger, der konstant er opdateret på ny viden og forskning om heste og hestevelfærd, så du som forsikringstager er sikker på, at vi altid ved, hvad vi taler om KDH s veterinærkonsulent vurderer uvildigt og med stor ekspertise din hest, eller kommende hest, ved indtegning. Også ved udredning af diagnoser, behandlingsforslag og ved vurdering af prognose assisterer vores konsulent i samråd med din dyrlæge. KDH s medarbejdere har fået hest ind med modermælken = din garanti for professionalisme og engagement. KDH fra hestefolk til hestefolk

Agria Hesteforsikring

Agria Hesteforsikring Agria Hesteforsikring Safe, Racing, Breeding, Limited Min tryghed Gælder fra 1. januar 2017 1 Den rigtige forsikring giver ekstra tryghed Agria Dyreforsikring har forsikringer der passer til alle heste

Læs mere

Agria Hesteforsikring Trygt og sikkert, gennem hele livet

Agria Hesteforsikring Trygt og sikkert, gennem hele livet Agria Hesteforsikring Trygt og sikkert, gennem hele livet Gælder fra 1.1.2019 Agria Safe, Racing, Breeding & Limited Agria i korte træk Agria Dyreforsikring tilbyder fleksible forsikringsløsninger til

Læs mere

Sammenligning Hesteforsikring Side 1

Sammenligning Hesteforsikring Side 1 Sammenligning Hesteforsikring Side 1 Afsnit 1. fællesbestemmelser 1.2. Geografisk område 3. 1.2. Forsikringen dækker i Skandinavien samt under rejser og ophold i det øvrige EU, Schweiz, Polen, Tjekkiet

Læs mere

Sammenligning Hesteforsikring Side 1

Sammenligning Hesteforsikring Side 1 Sammenligning Hesteforsikring Side 1 Afsnit 1. fællesbestemmelser 1.2. Geografisk område 2. 1.2. Forsikringen dækker i Skandinavien samt under rejser og ophold i det øvrige Europa i indtil 6 måneder. Forsikringen

Læs mere

3 Formandens løn bestemmes af generalforsamlingen. Repræsentanternes kørselsgodtgørelse bestemmes af generalforsamlingen.

3 Formandens løn bestemmes af generalforsamlingen. Repræsentanternes kørselsgodtgørelse bestemmes af generalforsamlingen. 1 1 Foreningens navn er Marslev Gensidige Heste-Assurance-Forening. Foreningens hjemsted er Fyn. Foreningens formål er ved dens medlemmers gensidige forsikring at erstatte tab, som disse måtte lide ved

Læs mere

Sammenligning Hesteforsikring Side 1

Sammenligning Hesteforsikring Side 1 Sammenligning Hesteforsikring Side 1 Afsnit 1. fællesbestemmelser 1.2. Geografisk område 3. 1.2. Forsikringen dækker i Skandinavien samt under rejser og ophold i det øvrige EU, Schweiz, Polen, Tjekkiet

Læs mere

Katteforsikring. Bedste venner passer på hinanden

Katteforsikring. Bedste venner passer på hinanden Katteforsikring Bedste venner passer på hinanden I Dyrekassen Danmark forsikrer vi din bedste ven. Så skal du ikke bekymre dig, hvis det uheldige skulle ske, at din kat bliver syg eller kommer til skade.

Læs mere

Katteforsikring. Hundeforsikring

Katteforsikring. Hundeforsikring Katteforsikring Bedste venner passer på hinanden Hundeforsikring Bedste venner passer på hinanden I Dyrekassen Danmark forsikrer vi din bedste ven. Så skal du ikke bekymre dig, hvis det uheldige skulle

Læs mere

Trygt og sikkert, gennem hele livet Agria Hund. Gælder fra

Trygt og sikkert, gennem hele livet Agria Hund. Gælder fra Trygt og sikkert, gennem hele livet Agria Hund Gælder fra 1.1.2019 Agria i korte træk Agria Dyreforsikring tilbyder fleksible forsikringsløsninger til alle slags hunde. Som hundeejer kan du nemt og hurtigt

Læs mere

Vi hjælper dig når du har mest brug for det. Katteforsikring

Vi hjælper dig når du har mest brug for det. Katteforsikring Vi hjælper dig når du har mest brug for det Katteforsikring Dyrekassen Danmarks Katteforsikring hjælper dig, når du har mest brug for det. Og det er ikke nær så dyrt, som du tror! Som katteejer har du

Læs mere

Agria Katteforsikring. Gælder fra 01.01.2015

Agria Katteforsikring. Gælder fra 01.01.2015 Agria Katteforsikring Gælder fra 01.01.2015 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Agria Dyreforsikring er et unikt forsikringsselskab, der har specialiseret sig i dyr. Siden 1890 har vi skabt tryghed

Læs mere

Agria Kat. Gælder fra 01.01.2011

Agria Kat. Gælder fra 01.01.2011 Agria Kat Gælder fra 01.01.2011 1 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Agria Dyreforsikring er et unikt forsikringsselskab, der har specialiseret sig i dyr. Siden 1890 har vi skabt tryghed for dyr

Læs mere

Agria Hundeforsikring. Gælder fra 01.01.2016

Agria Hundeforsikring. Gælder fra 01.01.2016 Agria Hundeforsikring Gælder fra 01.01.2016 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Agria Dyreforsikring er et unikt forsikringsselskab, der har specialiseret sig i dyr. Siden 1890 har vi skabt tryghed

Læs mere

Agria Hundeforsikring. Gælder fra 01.01.2015

Agria Hundeforsikring. Gælder fra 01.01.2015 Agria Hundeforsikring Gælder fra 01.01.2015 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Agria Dyreforsikring er et unikt forsikringsselskab, der har specialiseret sig i dyr. Siden 1890 har vi skabt tryghed

Læs mere

Agria Kat Gælder fra 01.01.2014 1

Agria Kat Gælder fra 01.01.2014 1 Agria Kat Gælder fra 01.01.2014 1 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Agria Dyreforsikring er et unikt forsikringsselskab, der har specialiseret sig i dyr. Siden 1890 har vi skabt tryghed for dyr

Læs mere

Agria Hund. Gælder fra 01.01.2012

Agria Hund. Gælder fra 01.01.2012 Agria Hund Gælder fra 01.01.2012 1 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Agria Dyreforsikring er et unikt forsikringsselskab, der har specialiseret sig i dyr. Siden 1890 har vi skabt tryghed for dyr

Læs mere

Trygt og sikkert, gennem hele livet Agria Kat. Gælder fra

Trygt og sikkert, gennem hele livet Agria Kat. Gælder fra Trygt og sikkert, gennem hele livet Agria Kat Gælder fra 1.1.2019 Agria i korte træk Agria Dyreforsikring tilbyder fleksible forsikringsløsninger til alle katte, uanset om det er en racekat eller en huskat.

Læs mere

Agria Altid Hundeforsikring

Agria Altid Hundeforsikring Agria Altid Hundeforsikring Tryghed hele livet... Gælder fra 1. januar 2017 VIGTIGT: Agria Altid Hundeforsikring kan kun tegnes, hvis din hund er under 4 måneder på nytegningstidspunktet! Agria skaber

Læs mere

Agria Altid Katteforsikring

Agria Altid Katteforsikring Agria Altid Katteforsikring Tryghed hele livet... Gælder fra 1. januar 2017 VIGTIGT: Agria Altid Katteforsikring kan kun tegnes, hvis din kat er under 4 måneder på nytegningstidspunktet! Agria skaber tryghed

Læs mere

Agria Hund. Gælder fra 01.01.2014

Agria Hund. Gælder fra 01.01.2014 Agria Hund Gælder fra 01.01.2014 1 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Agria Dyreforsikring er et unikt forsikringsselskab, der har specialiseret sig i dyr. Siden 1890 har vi skabt tryghed for dyr

Læs mere

Agria Katteforsikring. Min

Agria Katteforsikring. Min Agria Katteforsikring Min Gælder fra 01.01.2017 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Agria Dyreforsikring er et unikt forsikringsselskab, der har specialiseret sig i dyr. Siden 1890 har vi skabt tryghed

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER DYREFORSIKRING

FORSIKRINGSBETINGELSER DYREFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER DYREFORSIKRING Fordi venskab betyder alt ETU Forsikring A/S Hærvejen 8 6230 Rødekro www.etuforsikring.dk Forsikringsbetingelser nr.: 01-2010-DYR 1 Aftalegrundlag Forsikringsaftalen

Læs mere

Medlemsrabat og særlige dækninger. Forsikringer der giver dig mere tryghed i hverdagen

Medlemsrabat og særlige dækninger. Forsikringer der giver dig mere tryghed i hverdagen Medlemsrabat og særlige dækninger Forsikringer der giver dig mere tryghed i hverdagen 201 Indhold: Særlige forsikringsfordele til dig som medlem SÆRLIGE MEDLEMSFORDELE Indboforsikring Bilforsikring Husforsikring

Læs mere

Hesteforsikring. Forsikringsbetingelser for Hesteforsikring. Generelle bestemmelser. Forsikringsdækninger. Side. Side

Hesteforsikring. Forsikringsbetingelser for Hesteforsikring. Generelle bestemmelser. Forsikringsdækninger. Side. Side Forsikringsbetingelser for Hesteforsikring Generelle bestemmelser Side 1 Hvem er omfattet af forsikringen 2 2 Hvad omfatter forsikringen 2 3 Ikrafttræden 2 4 Ejerskifte 2 5 Geografisk område 2 6 Skadeanmeldelse

Læs mere

DYREFORSIKRING HESTEFORSIKRING VERSION

DYREFORSIKRING HESTEFORSIKRING VERSION DYREFORSIKRING HESTEFORSIKRING VERSION 2151007 Forsikringsvilkår af januar 2019 Indholdsfortegnelse Side 3 Fællesbetingelser afsnit 1 14 Side 5 Hesteforsikring afsnit 15 19 Side 6 Almindelig livsforsikring

Læs mere

L Å N E K O N T R A K T

L Å N E K O N T R A K T Side 1 af 9 L Å N E K O N T R A K T Mellem [ejer] Navn: CPR-nr.: CVR-nr. (hvis erhvervsdrivende): Adresse: Postnr/by: E-mail: Telefonnr.: (i det følgende benævnt ejer) og [låntager] Navn: CPR-nr.: CVR-nr.

Læs mere

Medlemsrabat og særlige dækninger. Forsikringer der giver dig mere tryghed i hverdagen

Medlemsrabat og særlige dækninger. Forsikringer der giver dig mere tryghed i hverdagen Medlemsrabat og særlige dækninger Forsikringer der giver dig mere tryghed i hverdagen 2015 Indhold: SÆRLIGE MEDLEMSFORDELE Indboforsikring Bilforsikring Husforsikring Øvrige private forsikringer Lønforsikring

Læs mere

FAMILIENS BASISFORSIKRING 2

FAMILIENS BASISFORSIKRING 2 PRIVAT FAMILIENS BASISFORSIKRING 2 Indbo- og ansvarsforsikring 01 1 Privat FÅ SIKRET DINE VÆRDIER Så du og din familie får dækket jeres behov For de fleste mennesker er ubehagelige overraskelser ikke noget,

Læs mere

M AGASINET FOR PRAKTISERENDE DYRLÆGER

M AGASINET FOR PRAKTISERENDE DYRLÆGER M AGASINET FOR PRAKTISERENDE DYRLÆGER FORSIKRINGSOVERSIGT FOR HUND OG KAT 2017 Dyrlægemagasinets Forsikringsoversigt 2017 HUND 2017 Agria Dyreforsikring Alm. Brand Codan Lovpligtig ansvarsforsikring Med

Læs mere

Agria Hund Gælder fra 01.01.2011 1

Agria Hund Gælder fra 01.01.2011 1 Agria Hund Gælder fra 01.01.2011 1 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Agria Dyreforsikring er et unikt forsikringsselskab, der har specialiseret sig i dyr. Siden 1890 har vi skabt tryghed for dyr

Læs mere

Dyr. Dyreforsikring Forsikringsbetingelser DYR. ETU Forsikring A/S

Dyr. Dyreforsikring Forsikringsbetingelser DYR. ETU Forsikring A/S Dyr Dyreforsikring Forsikringsbetingelser - 01-2010-DYR ETU Forsikring A/S Aftalegrundlag Forsikringsaftalen med ETU Forsikring A/S udgøres af policen, eventuelle policetillæg og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Agria Katteforsikring. Gælder fra 01.01.2016

Agria Katteforsikring. Gælder fra 01.01.2016 Agria Katteforsikring Gælder fra 01.01.2016 Tæt samarbejde skaber succes Agria samarbejder med dyreorganisationer og dyrlæger i alle de nordiske lande. Sammen med vores samarbejdspartnere udvikler vi ikke

Læs mere

KØBEKONTRAKT til hestehandel mellem to private.

KØBEKONTRAKT til hestehandel mellem to private. KØBEKONTRAKT til hestehandel mellem to private. Mellem By: Land: Tlf: herefter benævnt køber og By: Land: Tlf: herefter benævnt sælger er der indgået aftale på nedenstående betingelser om købers erhvervelse

Læs mere

Hesteforsikring INDHOLDSFORTEGNELSE. Forsikringsbetingelser for Hesteforsikring

Hesteforsikring INDHOLDSFORTEGNELSE. Forsikringsbetingelser for Hesteforsikring Forsikringsbetingelser for Hesteforsikring INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 INTRODUKTION TIL HESTEFORSIKRING HOS FIRST... 3 Målet med forsikringen... 3 Hvad kan forsikringen bruges til?...

Læs mere

Den bedste start på livet!

Den bedste start på livet! AgriaAvl Den bedste start på livet! Gælder fra 1.1.2019 Op til 2 kejsersnit Dyrlægebehandling af hvalpe Skjulte fejl Livserstatning ved tabt avlsevne Fertilitetesudredning og meget mere... Agria i korte

Læs mere

Agria Smådyr- og Fugleforsikringer

Agria Smådyr- og Fugleforsikringer Agria Smådyr- og Fugleforsikringer Tryghed......hele livet Gælder fra 01.01.2018 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Hvis dit dyr bliver sygt eller kommer ud for en ulykke, kan det blive dyrt at

Læs mere

Hesteejer:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR-nr.) Lejer:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR-nr.)

Hesteejer:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR-nr.) Lejer:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR-nr.) 1. Parterne Imellem Hesteejer:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR-nr.) og Lejer:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR-nr.) er dags dato indgået følgende aftale om leje/lån af Hesten:... (Navn,

Læs mere

Hest Forsikringsbetingelser nr. 1303

Hest Forsikringsbetingelser nr. 1303 Hest Forsikringsbetingelser nr. 1303 Aftalegrundlag Forsikringen består af din forsikringsaftale (police), eventuelle forsikringsaftaletillæg og forsikringsbetingelserne. For forsikringen gælder endvidere

Læs mere

Agria Hundeforsikring. Min

Agria Hundeforsikring. Min Agria Hundeforsikring Min Gælder fra 01.01.2017 Agria skaber tryghed for dyr og mennesker Agria Dyreforsikring er et unikt forsikringsselskab, der har specialiseret sig i dyr. Siden 1890 har vi skabt tryghed

Læs mere

K Ø B E K O N T R A K T

K Ø B E K O N T R A K T Side 1 af 8 K Ø B E K O N T R A K T Mellem [sælger] Navn: CPR-nr.: CVR-nr. (hvis erhvervsdrivende): Adresse: Postnr/by: E-mail: Telefonnr.: (i det følgende benævnt sælger) og [køber] Navn: CPR-nr.: CVR-nr.

Læs mere

DET GENSIDIGE HESTEFORSINGSSELSKAB FOR STENSTRUP LUNDE HUNDSTRUP KIRKEBY OG OMEGN

DET GENSIDIGE HESTEFORSINGSSELSKAB FOR STENSTRUP LUNDE HUNDSTRUP KIRKEBY OG OMEGN DET GENSIDIGE HESTEFORSINGSSELSKAB FOR STENSTRUP LUNDE HUNDSTRUP KIRKEBY OG OMEGN V/ FORMAND SVEND BUCH TLF 30662326, MAIL: mail@hestekassen.dk 1 Selskabets navn er Det gensidige hesteforsikringsselskab

Læs mere

K Ø B E K O N T R A K T

K Ø B E K O N T R A K T Hestegalleri.dk K Ø B E K O N T R A K T Sælger Navn: CPR-nr.: CVR-nr. (hvis erhvervsdrivende) Adresse: Postnr./by: Telefonnr. E-mail: (i det følgende omtalt som sælger) og køber Navn: CPR-nr.: CVR-nr.

Læs mere

Særlige forsikringer til dig, der er medlem. Læs om dine fordele og rabatter som medlem af Ældre Sagen

Særlige forsikringer til dig, der er medlem. Læs om dine fordele og rabatter som medlem af Ældre Sagen Særlige forsikringer til dig, der er medlem Læs om dine fordele og rabatter som medlem af Ældre Sagen Et værdifuldt samarbejde for dig Ældre Sagen og Codan har samarbejdet i over 25 år. Det er der god

Læs mere

HESTEFORSIKRING VERSION

HESTEFORSIKRING VERSION HESTEFORSIKRING VERSION 2151006 Forsikringsvilkår af november 2017 Indholdsfortegnelse Side 3 Fællesbetingelser afsnit 1 14 Side 5 Hesteforsikring afsnit 15 19 Side 6 Almindelig livsforsikring afsnit 20

Læs mere

M AGASINET FOR PRAKTISERENDE DYRLÆGER

M AGASINET FOR PRAKTISERENDE DYRLÆGER M AGASINET FOR PRAKTISERENDE DYRLÆGER FORSIKRINGSOVERSIGT FOR HUND OG KAT 2016 HUND 2016 Agria Dyreforsikring Alm. Brand Codan Lovpligtig ansvarsforsikring Med udvidet ansvar Sygeforsikring, inkl. lovpligtig

Læs mere

NEED TO KNOW: FORSIKRING

NEED TO KNOW: FORSIKRING NEED TO KNOW: FORSIKRING INDBO/ANSVARSFORSIKRING Indboforsikringen er to forsikringer samlet i én. Der er en indboforsikring, som dækker din boligs indbo, hvis der sker en brand, kortslutning, vandeller

Læs mere

Værdien af en handelsundersøgelse gør dig umage inden dyrlægen kommer

Værdien af en handelsundersøgelse gør dig umage inden dyrlægen kommer Artikel bragt i Tölt, december 2013 Værdien af en handelsundersøgelse gør dig umage inden dyrlægen kommer af Pernille Skinnerup, advokat Baggrund I forbindelse med mit arbejde som advokat med hestejura

Læs mere

KØBEKONTRAKT til hestehandel mellem erhvervsdrivende og privat.

KØBEKONTRAKT til hestehandel mellem erhvervsdrivende og privat. KØBEKONTRAKT til hestehandel mellem erhvervsdrivende og privat. Mellem By: Land: Tlf: herefter benævnt køber og By: Land: Tlf: Cvr.nr.: herefter benævnt sælger er der indgået aftale på nedenstående betingelser

Læs mere

/ / Nøgleperson forsikring helbredserklæring WIA.

/ / Nøgleperson forsikring helbredserklæring WIA. Nøgleperson forsikring helbredserklæring WIA. Før ethvert spørgsmål besvares bedes personen der skal forsikres samt forsikringstager, omhyggeligt læse erklæringen nederst på spørgeskemaet, som skal være

Læs mere

Forsikrings- og risikostyringsvejledning. Viborg Kommune

Forsikrings- og risikostyringsvejledning. Viborg Kommune Forsikrings- og Viborg Kommune Oktober 2015 Side 1 af 5 Forsikrings- og Formål Denne vejledning ligger i naturlig forlængelse af Viborg Kommunes Forsikrings- og risikostyringspolitik. Vejledningen fastlægger

Læs mere

Hesteejer 1:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR-nr.) Hesteejer 2:... (Navn, adresse, telefonnumre)

Hesteejer 1:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR-nr.) Hesteejer 2:... (Navn, adresse, telefonnumre) 1. Parterne Imellem Hesteejer 1:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR-nr.) og Hesteejer 2:... (Navn, adresse, telefonnumre) er dags dato indgået følgende aftale om sameje af Hesten:... (Navn, registreringsnummer,

Læs mere

PASNINGSKONTRAKT HORSEMAMA

PASNINGSKONTRAKT HORSEMAMA PASNINGSKONTRAKT HORSEMAMA 011117 1. PARTERNE Mellem HorseMama ApS, CVR-nr. DK28840063, Gøgevang 4b, 2970 Hørsholm, telefonnr. 30360306, e-mail camilla@horsemama.dk (kontaktperson; Camilla Jacobs) og Navn:

Læs mere

Dyreforsikring. Forsikringsbetingelser

Dyreforsikring. Forsikringsbetingelser Dyreforsikring Forsikringsbetingelser 2151007 Gælder fra marts 2018 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1 14 Side 3 2. Hesteforsikring afsnit 15 19 Side 6 3. Almindelig livsforsikring afsnit

Læs mere

ERHVERVS- REJSEFORSKRING

ERHVERVS- REJSEFORSKRING ERHVERVS- REJSEFORSKRING Erhvervs-Rejseforsikring Så er I en del af et internationalt netværk med over 30.000 samarbejdspartnere Sikker rejse, nært og fjernt Med Topdanmarks Erhvervs- Rejseforsikring sikrer

Læs mere

Udstationeringsforsikring - begæring

Udstationeringsforsikring - begæring Udstationeringsforsikring - begæring Side 1/6 Kundenr. Virksomhedens navn CVR-nr. Adresse Postnr. By Kontaktperson Telefon Forsikredes fulde adresse i udlandet Adresse Postnr. By Telefon i udlandet Ikrafttrædelse

Læs mere

Betingelser. Hesteforsikring. Nr. 9075. Hesteforsikring

Betingelser. Hesteforsikring. Nr. 9075. Hesteforsikring Betingelser Hesteforsikring Hesteforsikring Nr 9075 Indholdsfortegnelse Side 2 1 Fællesbestemmelser 11 Forsikringens omfang 3 12 Geografisk område 3 13 Risikoforandring og ejerskifte 3 14 Anmeldelse af

Læs mere

Vilkår for Hund 5346-1 Januar 1985

Vilkår for Hund 5346-1 Januar 1985 Vilkår for Hund 5346-1 Januar 1985 Justitsministeriets tekst til oplysning om fortrydelsesret ved forsikringsaftaler Fortrydelsesret Efter kapitel 4 a i lov om visse forbrugeraftaler, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Vilkår for Hesteforsikring

Vilkår for Hesteforsikring Vilkår for Hesteforsikring 5991-1 September 2009 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen

Læs mere

Den uforsikrede restgruppe indbo- og ulykkesforsikringer

Den uforsikrede restgruppe indbo- og ulykkesforsikringer 22. DECEMBER 216 Den uforsikrede restgruppe indbo- og ulykkesforsikringer AF PETER FOXMAN Indledning og sammenfatning En måde at belyse omfang af og karakteristika ved restgruppen af uforsikrede husstande

Læs mere

RÅDETS TREDJE DIREKTIV af 14. maj 1990 om indbyrdes tilnærmelse af medlemsstaternes lovgivning om ansvarsforsikring for motorkøretøjer (90/232/EØF)

RÅDETS TREDJE DIREKTIV af 14. maj 1990 om indbyrdes tilnærmelse af medlemsstaternes lovgivning om ansvarsforsikring for motorkøretøjer (90/232/EØF) 1990L0232 DA 11.06.2005 001.001 1 Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor B RÅDETS TREDJE DIREKTIV af 14. maj 1990 om indbyrdes tilnærmelse af medlemsstaternes

Læs mere

Pas godt på dit hus med en husforsikring. Forsikringer til helårshus og fritidshus

Pas godt på dit hus med en husforsikring. Forsikringer til helårshus og fritidshus Pas godt på dit hus med en husforsikring Forsikringer til helårshus og fritidshus Få en husforsikring, der passer præcis til jeres hus eller fritidshus Boligen repræsenterer for de fleste af os en stor

Læs mere

Ud i livet. - med gode kort på hånden

Ud i livet. - med gode kort på hånden I n d b o f o r s i k r i n g U l y k k e s f o r s i k r i n g Å r s r e j s e f o r s i k r i n g Ud i livet - med gode kort på hånden Ud i livet Når du springer ud i livet og flytter hjemmefra skal

Læs mere

DYREFORSIKRING VERSION 2151004

DYREFORSIKRING VERSION 2151004 DYREFORSIKRING VERSION 2151004 Forsikringsvilkår af juli 2015 Indholdsfortegnelse Side 3 Fællesbetingelser Afsnit 1-14 Side 5 Hundeforsikring Afsnit 15-16 Side 6 Lovpligtig hundeansvar Afsnit 17-19 Side

Læs mere

Illustration fjernet. IKT koordinator- og lederuddannelsen Forsikringsmæssige konsekvenser af BIM. - rådgiverforsikringen

Illustration fjernet. IKT koordinator- og lederuddannelsen Forsikringsmæssige konsekvenser af BIM. - rådgiverforsikringen IKT koordinator- og lederuddannelsen Forsikringsmæssige konsekvenser af BIM - rådgiverforsikringen Ved Paul K. Jeppesen Resulterer BIM i nye forsikringskrav til arkitekter og ingeniører (kaldet rådgivere)?

Læs mere

Hesteforsikring. Forsikringsbetingelser

Hesteforsikring. Forsikringsbetingelser Hesteforsikring Forsikringsbetingelser 2151006 Gælder fra november 2017 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1 14 Side 3 2. Hesteforsikring afsnit 15 19 Side 6 3. Almindelig livsforsikring afsnit

Læs mere

Sundhedssikring BESTEM SELV HVOR OG HVORNÅR DU VIL HAVE BEHANDLING. 7865-14 03.15 LIV Privatpension Cvr-nr. 19625087

Sundhedssikring BESTEM SELV HVOR OG HVORNÅR DU VIL HAVE BEHANDLING. 7865-14 03.15 LIV Privatpension Cvr-nr. 19625087 Sundhedssikring BESTEM SELV HVOR OG HVORNÅR DU VIL HAVE BEHANDLING 7865-14 03.15 LIV Privatpension Cvr-nr. 19625087 Dette er et salgsmateriale, hvor der ikke er plads til alle detaljer om Sundhedssikring.

Læs mere

FAI-forsikring. Foreningen af Auto- og Industrilakerere og If har sammen udviklet en fordelagtig forsikring, som vi tilbyder dig som medlem af FAI.

FAI-forsikring. Foreningen af Auto- og Industrilakerere og If har sammen udviklet en fordelagtig forsikring, som vi tilbyder dig som medlem af FAI. FAI-forsikring Accident Foreningen af Auto- og Industrilakerere og If har sammen udviklet en fordelagtig forsikring, som vi tilbyder dig som medlem af FAI. Ring til If og hør mere: 70 12 12 22 fai-forsikring

Læs mere

FIAT FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

FIAT FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF 500 FIAT FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF VÆLG MELLEM INTRO KASKO ELLER INTRO SUPER: Introforsikring Intro Kasko Intro Super ANSVARSFORSIKRING (LOVPLIGTIG) KASKOFORSIKRING Dækker skader på din bil. Lånebil

Læs mere

Opstaldningssted:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR eller CVR-nr.) Opstalder:... (Navn, adresse, telefonnumre)

Opstaldningssted:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR eller CVR-nr.) Opstalder:... (Navn, adresse, telefonnumre) 1. Parterne Imellem Opstaldningssted:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR eller CVR-nr.) og Opstalder:... (Navn, adresse, telefonnumre) er dags dato indgået følgende aftale om opstaldning af Hesten:...

Læs mere

PERNILLE SKINNERUP. Når salgsgenstanden er levende/4 - Mangler ved heste.

PERNILLE SKINNERUP. Når salgsgenstanden er levende/4 - Mangler ved heste. Når salgsgenstanden er levende/4 - Mangler ved heste. Indledning Denne artikel er nummer fire i rækken af artikler om mangler ved heste. De foregående artikler har omhandlet (1) de forhold og problemstillinger,

Læs mere

Allan Bo Christensen. - født i 1966. Ansat i forsikringsbranchen siden 1984. Baltica. Kommunernes Gensidige Forsikringsselskab. Forsikringshøjskolen

Allan Bo Christensen. - født i 1966. Ansat i forsikringsbranchen siden 1984. Baltica. Kommunernes Gensidige Forsikringsselskab. Forsikringshøjskolen Allan Bo Christensen - født i 1966 Ansat i forsikringsbranchen siden 1984. Baltica Kommunernes Gensidige Forsikringsselskab Forsikringshøjskolen Amaliegade 10 1256 Kbh. K Formål: At udbrede kendskabet

Læs mere

Pension for selvstændiges. velfærdspakker. Pension forsikring sundhedssikring

Pension for selvstændiges. velfærdspakker. Pension forsikring sundhedssikring Pension for selvstændiges velfærdspakker Pension forsikring sundhedssikring 2 i dag er en god dag at begynde din pension Derfor sparer selvstændige op hos Pension for Selvstændige Hos Pension for Selvstændige

Læs mere

Føroya Fiskimannafelag Fritidsulykkesforsikring: Se hvordan du er dækket

Føroya Fiskimannafelag Fritidsulykkesforsikring: Se hvordan du er dækket Føroya Fiskimannafelag Fritidsulykkesforsikring: Se hvordan du er dækket 2016 1 Hvad er en fritidsulykkesforsikring? En fritidsulykkesforsikring sikrer dig, hvis du kommer ud for en ulykke i din fritid.

Læs mere

Sammen passer vi godt på din virksomhed. Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte

Sammen passer vi godt på din virksomhed. Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte Sammen passer vi godt på din virksomhed Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte Hvorfor erhvervsforsikring fra Privatsikring? Vi er specialister i de mindre virksomheder Når det gælder erhvervsforsikringer,

Læs mere

Dyreforsikring. Forsikringsbetingelser 2151004

Dyreforsikring. Forsikringsbetingelser 2151004 Dyreforsikring Forsikringsbetingelser 2151004 Gælder fra maj 2013 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-14 Side 3 2. Hundeforsikring afsnit 15-16 Side 6 3. Lovpligtig hundeansvar afsnit 17-19

Læs mere

Betingelsessammenligning Alm. Brand Hundeforsikring

Betingelsessammenligning Alm. Brand Hundeforsikring Side 1 af 11 Betingelsessammenligning Alm. Brand Hundeforsikring Nedenfor er angivet de vigtigste ændringermellem forsikringsbetingelserne. Skemaet er opbygget som en kronologisk gennemgang af gamle betingelser

Læs mere

Den uforsikrede restgruppe

Den uforsikrede restgruppe 1 Den uforsikrede restgruppe Indbo- og ulykkesforsikringer Peter Foxman Notat Indledning og sammenfatning En måde at belyse omfang af og karakteristika ved restgruppen af uforsikrede husstande i Danmark

Læs mere

Codan Care Forsikringsbetingelser

Codan Care Forsikringsbetingelser Codan Behandlingsforsikring (arbejdsrelateret dækning) - gruppeforsikring i Codan Forsikring A/S (i det følgende kaldet Codan) i tilslutning til lovbekendtgørelse nr. 726 af 24. oktober 1986 om forsikringsaftaler

Læs mere

Sundhedssikring børn BEHANDLING TIL DINE BØRN UDEN VENTETID. 7866-13 03.15 LIV Privatpension Cvr-nr. 19625087

Sundhedssikring børn BEHANDLING TIL DINE BØRN UDEN VENTETID. 7866-13 03.15 LIV Privatpension Cvr-nr. 19625087 Sundhedssikring børn BEHANDLING TIL DINE BØRN UDEN VENTETID 7866-13 03.15 LIV Privatpension Cvr-nr. 19625087 Dette er et salgsmateriale, hvor der ikke er plads til alle detaljer om Sundhedssikring. Vil

Læs mere

Betingelsessammenligning Alm. Brand Hundeforsikring

Betingelsessammenligning Alm. Brand Hundeforsikring Side 1 af 12 Betingelsessammenligning Alm. Brand Hundeforsikring Nedenfor er angivet de vigtigste ændringermellem forsikringsbetingelserne. Skemaet er opbygget som en kronologisk gennemgang af gamle betingelser

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER HESTEFORSIKRING. Forsikringsbetingelser nr. 0501. Aftalegrundlag. Fortrydelsesret 2. Forsikringsobjekt 5

FORSIKRINGSBETINGELSER HESTEFORSIKRING. Forsikringsbetingelser nr. 0501. Aftalegrundlag. Fortrydelsesret 2. Forsikringsobjekt 5 FORSIKRINGSBETINGELSER HESTEFORSIKRING Forsikringsbetingelser nr. 0501 Forsikringen kan tegnes med forskelligt dækningsomfang. Alle muligheder for dækning på forsikringen er samlet og beskrevet i disse

Læs mere

50UNIK FAMILIEFORSIKRING

50UNIK FAMILIEFORSIKRING PRIVAT 50UNIK FAMILIEFORSIKRING Indbo- og ansvarsforsikring til dig over 50 år 01 1 Privat HVAD ER EN 50UNIK FAMILIEFORSIKRING? Hvem er dækket? 50unik Familieforsikring er en indbo- og ansvarsforsikring,

Læs mere

Anmeldelse vedr. to ponyer på * adresse anonym *

Anmeldelse vedr. to ponyer på * adresse anonym * 14. oktober 2009 Til Politiet Lokalstationen Viborg Rødevej 1 8800 Viborg Anne C. Abildgaard På vegne af Hesteinternatet af 1999 Rørbækvej 7-7323 Give www.hesteinternatet.dk Tlf.: 22 17 32 75 Anmeldelse

Læs mere

Forsikringsvejledning Hjælpere

Forsikringsvejledning Hjælpere Forsikringsvejledning Hjælpere Administrationsudvalget 1 Indledende bemærkninger Formålet med denne vejledning er at give et grundlæggende indblik i hvordan og hvor meget lejren og dens deltagere er dækket

Læs mere

Anmeldelse af ansvarsskade

Anmeldelse af ansvarsskade Anmeldelse af ansvarsskade Når du udfylder skadesanmeldelsen, beder vi dig tænke på, at det er dine oplysninger, som danner grundlag for, at vi kan behandle skaden. Vi beder dig derfor besvare spørgsmålene

Læs mere

Hestens sidste rejse REPORTAGE

Hestens sidste rejse REPORTAGE REPORTAGE HESTENS SIDSTE REJSE Når hesten skal herfra er der mange spørgsmål der skal tages stiling til. For eksempel forsikringsforhold og om den skal slagtes eller aflives INDLEDNING Hestens sidste rejse

Læs mere

Den første tid med hunden

Den første tid med hunden Den første tid med hunden 1 Tillykke med din nye hund. Det er en stor omvæltning for din hund at komme til et nyt hjem, især hvis den er hvalp og kommer lige fra sin moder og sine kuldsøskende. Nedenfor

Læs mere

Anmeldelse af ansvarsskade

Anmeldelse af ansvarsskade Anmeldelse af ansvarsskade Når du udfylder skadesanmeldelsen, beder vi dig tænke på, at det er dine oplysninger, som danner grundlag for, at vi kan behandle skaden. Vi beder dig derfor besvare spørgsmålene

Læs mere

Gartnernes Forsikring ... Dansk Jordbrug FAMILIENS DYREFORSIKRING. Forsikringsbetingelser nr. Kat-01

Gartnernes Forsikring ... Dansk Jordbrug FAMILIENS DYREFORSIKRING. Forsikringsbetingelser nr. Kat-01 ... Gartnernes Forsikring Dansk Jordbrug FAMILIENS DYREFORSIKRING Forsikringsbetingelser nr. Kat-01 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT SIDE 1.0 Hvilke katte kan dækkes 1 2.0 Hvor dækker forsikringen 1 3.0 Ikrafttrædelse

Læs mere

Skadeanmeldelse - Ulykkesforsikring

Skadeanmeldelse - Ulykkesforsikring Skadeanmeldelse Ulykkesforsikring Personlige oplysninger på tilskadekomne Navn PRnr. Policenr. Stilling dresse Email Telefon Forsikringstager Navn Tlf.nr. (arb.) PRnr. 1. eskrivelse af ulykkestilfældet

Læs mere

Forsikring af dit fartøj. Sikkerhed til søs! Dansk Fartøjsforsikring

Forsikring af dit fartøj. Sikkerhed til søs! Dansk Fartøjsforsikring Forsikring af dit fartøj Sikkerhed til søs! Fiskefartøjer Fritidsfiskefartøjer Erhvervsfartøjer Lystfartøjer Arbejdsskader mv. Dansk Fartøjsforsikring Dansk Fartøjsforsikring A/S forsikrer l Erhvervsfiskefartøjer

Læs mere

Ankenævnet for Forsikring

Ankenævnet for Forsikring Ankenævnet for Forsikring Den 1. maj 2019 blev i sag nr. 93291: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx mod Tryg Forsikring A/S Klausdalsbrovej 601 2750 Ballerup afsagt k e n d e l s e :

Læs mere

Værd at vide før du tegner livs- og pensionsforsikring

Værd at vide før du tegner livs- og pensionsforsikring Værd at vide før du tegner livs- og pensionsforsikring Denne pjece har til formål at hjælpe dig, før du tegner livs- eller pensionsforsikring. Den fortæller kort om, hvad du skal overveje, inden du vælger,

Læs mere

Helbredserklæring til børn

Helbredserklæring til børn Helbredserklæring til børn Nytegning Ændring Navn CPR-nr. Personoplysninger - barn Inden du udfylder erklæringen, bør du læse dette. Du skal selv udfylde erklæringen og besvare alle spørgsmål og delspørgsmål

Læs mere

ALFA ROMEO FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

ALFA ROMEO FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF ALFA ROMEO FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF Vælg mellem Intro Kasko eller Intro Super: Introforsikring Intro Kasko Intro Super Ansvarsforsikring (lovpligtig) Kaskoforsikring Dækker skader på din bil. Lånebil

Læs mere

Betingelser for Grundejeransvarsforsikring. Bet. nr

Betingelser for Grundejeransvarsforsikring. Bet. nr Betingelser for Grundejeransvarsforsikring Bet. nr. 2201.07.01 Aftalegrundlaget Din Grundejeransvarsforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Erhvervsrejseforsikring

Erhvervsrejseforsikring Erhvervsrejseforsikring Sikker rejse, nært og fjernt Erhvervsrejseforsikring Så er I en del af et internationalt netværk med over 30.000 samarbejdspartnere Sikker rejse, nært og fjernt Med Topdanmarks

Læs mere

Erhvervsrejseforsikring. - en del af Topdanmark

Erhvervsrejseforsikring. - en del af Topdanmark Erhvervsrejseforsikring Sikker rejse, nært og fjernt - en del af Topdanmark Erhvervsrejseforsikring Så er I en del af et internationalt netværk med over 30.000 samarbejdspartnere Sikker rejse, nært og

Læs mere

Betingelser. Alm. Brand Hesteforsikring. Nr. HE 1407. Alm Brand FORSIKRING. Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 almbrand.

Betingelser. Alm. Brand Hesteforsikring. Nr. HE 1407. Alm Brand FORSIKRING. Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 almbrand. Alm Brand FORSIKRING Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 almbrand.dk Side 1 af 22 Alm. Brand Hesteforsikring Betingelser Nr. HE 1407 Indholdsfortegnelse Side 2 af 22 1 Fællesbestemmelser

Læs mere