Referat af ekstraordinært brugerrådsmøde med Gudhjem/Nørresand havne den 22. maj 2017.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ekstraordinært brugerrådsmøde med Gudhjem/Nørresand havne den 22. maj 2017."

Transkript

1 Referat Referat af ekstraordinært brugerrådsmøde med Gudhjem/Nørresand havne den 22. maj Til stede: Henrik Jørgensen, bådejerne Tine Hammarlund, Flådeselskabet Atlanten Peter Stange Jensen, Erhverv på Gudhjem Havn Niels Vendelbo, Gudhjem By- og Mindeforening Bjarke Clausen, Kyst Klar Erling Krogh Hansen, Flådeselskabet Atlanten Jan Ole Elleby, BRK Jakob Jensen, BRK (referent) Palle K. Tourell, BRK Ea Krogstrup, BRK (referent) Velkommen Leder af erhverv i Center for Teknik & Miljø, Palle K. Tourell, bød velkommen. Der var ingen bemærkninger til den fremsendte dagsorden. Palle K. Tourell understregede, at på trods af, at de kr. er prioriteret til udviklingsprojekter på Gudhjem og Nørresand havne, jf. Teknik- og Miljøudvalgets beslutning på møde den 13. marts 2017, så er meldingen fra det politiske system, at det er sikkerhed og vedligeholdelsestiltag, der har førsteprioritet også på Gudhjem og Nørresand havne. 1. Det udviklingsprojekt på Gudhjem/Nørresand havne, som Teknik- og Miljøudvalget har disponeret kr. af den disponible anlægspulje i 2017 til. Fra dagsordenteksten, Teknik- og Miljøudvalgets møde den 13. marts 2017: Udviklingsprojekt på Gudhjem/Nørresand havne i samarbejde med brugerrådet. Projektet er tænkt som en åben mulighed for brugerne til at komme med forslag til udviklingen af Gudhjem/Nørresand havne.

2 Side 2/10 Følgende er udført de senere år: Nye baderum, nye toiletter, nyt vaskeri, fiskerensebord, rygeovn, overdækket grill, WIFI, nyt lys, nye elskabe, ny bro, nye faste pladser i inderhavnen, nye vaterlister, akut fugearbejde, nyt havnekontor, tidligere havnekontor og værksted indrettet og udlejet til private virksomheder. Følgende emner har været drøftet på brugerrådsmøde tidligere: havbad, sejloverdækkede opholdspladser, forbedring af kranpladsen, kajakfaciliteter, reduktion af bølgeuroen i Nørresand og Gudhjem havne. Det endelige projekt beskrives i forbindelse med bevillingen. Budget kr. Niels Vendelbo fra Gudhjem By- og Mindeforening nævnte at flere vedligeholdelsesarbejder lader vente på sig, f.eks. opsætning af vejbomme til afspærring af tilkørselsvejen, redningsstiger samt reparation af muren på Nørresand havn. Jakob Jensen kunne fortælle, at havnen har afventet vejmyndighedens godkendelse af bommene, og at den netop er kommet i fredags. Bomme vil derfor nu blive igangsat. Da bommene må forventes at skulle sættes fast i klippe, kan der med al sandsynlighed ikke bruges standardbomme. Hvad angår opsætning af redningsstiger, så har havnen besluttet at afvente nyudviklede gratis stiger fra TRYG-fonden og kun opsætte midlertidige stiger, hvor det er nødvendigt, indtil fondens stiger er klar. Jakob Jensen understregede, at der ikke findes lovgivning på området, og at sikkerhedsprojektet med opsætning af armgangstorv udelukkende er baseret på TRYG-fondens anbefalinger om, bl.a. at der ikke må være mere end 50 m til nærmeste mulighed for at redde sig op af havnebassinet. TRYG-fonden har ikke villet melde en tidshorisont for distributionen af stiger ud. Erling Krogh Hansen spurgte ind til reparationen af betonmuren i Nørresand Havn. Jakob Jensen kunne fortælle, at der netop er indkommet en ny pris på reparation af muren lydende på kr. Hvis en varig reparation af hele muren er indeholdt i denne pris, vil arbejdet blive sat i gang. Jakob Jensen gav en status på fondansøgningen til klimasikringsprojektet og gjorde klart, at hvis der ikke kan skaffes ekstern finansiering til projektet, så vil han tro, at prioriteringer på havneområdet fremover komme til at se helt anderledes ud, eftersom udgiften til at klimasikre Gudhjem og Nørresand havne er budgetteret til over 10 mio. kr.

3 Side 3/10 Teknik- og Miljøudvalgets prioritering af anlægsmidler til udvikling af havnene er baseret på forudsætningen om, at der kan skaffes ekstern finansiering til at klimasikre 18 kommunale og private havn. Jakob Jensen oplyste, at der sidste år blev udført fugearbejde på Gudhjem og Nørresand havne for over kr., og at der i forbindelse med hundredårshændelsen i januar ikke skete nogen skade på granitten i havnene. Peter Stange Jensen påpegede, at havnen flere steder ikke tager sig godt ud, bl.a. den midlertidige afdækning ved portgraven. Jakob Jensen forklarede, at havnen har haft meget svært ved at skaffe egetræ til reparationer på havnene i år, hvorfor der er en del af de planlagte arbejder, der ikke er sat i gang endnu. Peter foreslog, at man brugte de kr. til at reparere træværk, betonpiller og betonhjørner i havnene med. Tine Hammarlund gjorde klart, at Flådeselskabet Atlantens største ønske er grund-vedligehold af havnen. Hun refererede til den tilstandsrapport, som Gudhjem By- og Mindeforening havde udarbejdet sidste år. De kr. kunne bruges til nogle af de tiltag, der peges på i rapporten. Hvis man skulle kigge lidt fremad, kunne det være interessant at få renset flere af murene og havneværkerne for beton, så det fremstår som det prøvefelt, der er lavet på haven. Peter Stange Jensen spurgte ind til havneportens tilstand. Jakob Jensen vurderede, at en ny port vil koste ca. 5 mio. kr. I Svaneke, hvor man har bygget en ny dækmole, bruges porten ikke længere. Med dette for øje og fordi det i dag er muligt at foretage alle reparationer af porten under vand har kommunen valgt at vedligeholde porten frem for at udskifte den. Henrik Jørgensen foreslog, at foretage en oprydning på bunden af havnen. Bjarke Clausen tilbød, at nogle af de folk, der er tilknyttet hans dykker- og snorkleprojekter, kunne foretage oprydningen i stedet. Bemærkninger til referatet fra Flådeselskabet Atlanten del 1: Vedrørende redningsstiger blev det omtalt første gang i referatet fra marts De skulle sammen med tovværk opsættes inden sæsonen. I referatet fra april 2013 blev Trygfondens stiger nævnt. I referatet fra nov står det at "havnegruppen har i venten på Trygfondens stiger fremstillet azobe lodslejdere der kan sidde alle steder hvor der måtte mangle en redningsstige". Bemærkninger til referatet fra Gudhjem By- og Mindeforening del 1: Jeg forstår ikke hvorfor eksisterende redningsstiger, der er tæret væk i Gudhjem havn ved havneporten og i inderhavnen ikke bliver vedligeholdt. Det er umuligt at komme op ved egen hjælp, hvis man ryger i havnen ved fortøjning eller ved betjening af havneporten.

4 Side 4/10 Havnens svar på de indkomne bemærkninger del 1: Der er fremstillet sikkerhedsstiger som lodslejdere. Der er monteret en af disse stiger i Nørresand, men desværre endnu ikke monteret stiger til forlængelse af de to stiger i Gudhjem havn eller bag porten. Bemærkninger til referatet fra Flådeselskabet Atlanten del 2: Udover kærnevedligehold på havnene, reparation af murværker og udskiftning af waterlister, har der fra Flådeselskabet længe været fremsat ønsker for Nørresand om (se referat fra dec. 2012): - Fortsat fjernelse af asfalt på kajen på Nørresand - ( "Hvis man skulle kigge lidt fremad, kunne det være interessant at få renset flere af murene og havneværkerne for beton, så det fremstår som det prøvefelt, der er lavet på haven". ) - Reparation af betonmur ved "Helga s hus" og ved flagstangsmur. - Reetablering af hammerplanke. - Opmaling af molehoveder. - Revurdering af belysning. - Udskifte grøn affaldscontainer til to mindre affaldsstativer, revurdere placering og opstramning omkring tømning i højsæsonen. Der blev fremsat ønske om udarbejdelse af en helhedsplan. GB&M forening påpegede at der mangler en bevaringsplan for havneområderne. Havnens svar på de indkomne bemærkninger del 2: Fjernelse af asfalt var en del af det anlægsprojekt, som havnen indstillede til Teknik og Miljøudvalget i Hovedparten af brugere på Nørresand ønskede ikke ønskede denne løsning og projektet blev derfor ikke igangsat. Fjernelse af beton fra havneværkerne har længe været havnens ønske og indgår i klimasikringsprojektet. Generelt fjerner vi alle hammerplanker i havnene, så der er ikke planer om at reetablere denne. Opmaling af molehoveder indgår i sæsonens drift. Nyt lys på havnen er en del af kommunens store energiprojekt. Ønsket om traditionelle skraldestativer er registreret. Havnen deltager gerne i en arbejdsgruppe omkring en helhedsplan.

5 Side 5/10 By og Mindeforeningens bemærkning af manglende bevarende lokalplan videregives til planafdelingen. 2. Ny forening i brugerrådet I henhold til Retningslinjer for brugerinddragelse på de kommunale havne på Bornholm er den nye forening Kyst Klar (cvr ) optaget i brugerrådet for Gudhjem/Nørresand havne. Kyst Klar blev budt velkommen. 3. Bådeoplægningspladsen på Nørresand v/flådeselskabet Atlanten og Bådejerne Flådeselskabet Atlanten har fremsendt følgende tekst til punktet: I Flådeselskabet Atlanten og Bådeejerne vil vi gerne have sat et punkt på om bådeoplægningspladsen på Nørresand. Jeg har talt med Henrik Jørgensen fra Bådeejerne og vi vil sammen gerne få gennemført Henriks tidl. forslag fra Den 10.juni har vi i FA søsætnig af badeflåden, arbejdsdag på Nørresand og strandrensning. Det ville passe fint at også få gjort arbejdet med oplægningspladsen denne dag. Vil BRK give materialer til jollestativer? Jeg vedhæfter en skitse der blev lavet den gang. "Referat fra møde på havnene i Gudhjem den 4.nov uddybning af fire punkter fra dagsorden på Brugerrådsmødet med Havnegruppen den 29.okt Tilstede: Bådeejerne - Henrik Jørgensen Erhverv på Gudhjem Havn - Jens Hede Madsen Gudhjem by- og Mindeforening - Hans-Martin Bloch Flådeselskabet Atlanten - Tine Hammarlund Eventuelt: Bådeejernes forslag om reorganisering / oprydning på oplæggningspladsen på Nørresand. Bådeejernes forslag blev meget godt modtaget. Vi fik drøftet de forskellige løsninger og lavet en revideret udgave, hvor vi flytter kajakstativet ud mod kanten ved slæbestedet, således at jolle-/ kajakstativer vil omkranse området. Dette vil give mere "luft" inde i området, hvor der så kan være plads til at tørre garn og ruser. Se bilag 4."

6 Side 6/10 Atlanten fremsender et overslag over, hvad udførelsen vil koste i materialer. Kyst Klar fremsender et alternativt forslag til Atlanten, hvor jollestativerne udføres som kasser til opbevaring af udstyr. Bemærkninger til referatet fra Flådeselskabet Atlanten: Bådeejerne ved Henrik Jørgensen fremsender et overslag (ikke Flådeselskabet Atlanten). Kyst Klar sender sit forslag til Henrik Jørgensen. Havnens svar på de indkomne bemærkninger: Havnen afventer, at bådejerne udarbejder et overslag. 4. Forslag om ny bro/bølgebryder i Nørresand Havn v/flådeselskabet Atlanten Flådeselskabet Atlanten ønsker, at kommunen giver en præsentation af forslaget om en ny bro/bølgebryder i Nørresand Havn, som brugerrådet tidligere har afvist. Efter mødet vil forslaget kunne drøftes i de foreninger, som brugerrådet repræsenterer. Flådeselskabet Atlanten har fremsendt kopi af korrespondance om forslaget, jf. Bilag B. Jakob Jensen gennemgik tegningen af den stenfyldte egetræsbro, som er inspireret af den bro, der blev bygget i yderhavnen i Teglkås, hvor den har reduceret bølgeuroen i havnen væsentligt. Broens udseende kan blive som den nye bro i Svaneke. Det vil betyde, at man kan komme i land uden at skulle op af trapper, og at der kan etableres en flydebro til kajakker uden at denne skal tages op hver gang, der blæser også om sommeren. Broen i Svaneke har kostet kr., og den i Nørresan vil kunne udføres for et beløb i samme størrelsesorden. Foreningerne drøfter forslaget om en bølgebryder og vender tilbage. Bemærkninger til referatet fra Gudhjem By- og Mindeforening: Niels V. Gudhjem By og M. fastslog at foreningen under ingen omstændigheder kunne gå ind for en sådan ødelæggelse af en bevaringsværdig havn og at det ville ødelægge eksisterende havnepladser samt umuliggøre anløb af større sejlbåde.

7 Side 7/10 Der er bevaringsplan for Gudhjem, Nørresand, Melsted by, det er derfor meningsløst at ødelægge en snart 200 årig havn ved uigennemtænkte tiltag som en mole lagt på tværs af indsejlingen og i ledefyrlinien for anløb af havnen. (Se venligst tilkendegivelse til projektet af bådebygger Niels Løvstad). De penge der kan skaffes til veje skal først og fremmest bruges til vedligeholdelse af havn og havneværker. Bådebygger og langfartssejler Niels Løvstad, Nørresand, har på forbilledligvis redegjort for sine synspunkter om moleprojektet i Nørresand i medfølgende 3 filer, Tom 23.pdf, Tom 24.pdf, Tom 26.pdf, filer, som jeg anmoder om bliver vedhæftet det endelige referat, da disse synspunkter fuldstændig forklarer Gudhjem By og Mindeforenings stillingtagen. Havnens svar på de indkomne bemærkninger: De fremsendte filer er vedhæftet referatet som hhv. Bilag D, E og F. Det er havnen opfattelse, at projektet på ingen måde hindrer den eksisterende anvendelse af Nørresand. Ertholm vil eksempelvis fortsat fint kunne anvende Nørresand i østlig vind. Projektet åbner derimod for nye anvendelser af havnen, f.eks. i forhold til faciliteter til kajakker, m.m., og at det vil nedsætte slitagen på havneværkerne væsentligt. Det skal bemærkes, at det er adskillige år siden, ledefyret blev nedlagt. 5. Flydebro til kajakker i slæbestedet på Nørresand v/flådeselskabet Atlanten Flådeselskabet Atlanten har fremsendt følgende tekst til punktet, samt fremsendt kopi af mail fra Nexø Kajakklub (Bilag C): I FA har der længe været talt om mulighederne for at etablere bedre adgangsforhold for kajakkerne i slæbestedet. Sidst det var oppe at vende, endte det med at waterlisten i den venstre side blev lavet bredere. Nu er det om igen blevet pustet liv i sagen ved vor sidste generalforsamling: "Fra Erling Krogh Hansen: Forslag til Flådeselskabet Atlanten, om at arbejde hen i mod en etablering af en flydebro i slæbestedet på Nørresand. En flydebro ville være til stor glæde for kajakbrugere på Nørresand, ikke kun de lokale kajakroere, men også kajakroere fra hele øen, Flydebroen kunne etableres i den hø siden af slæbestedet. Jeg vil gerne gøre et stykke arbejde for at hjælpe med at få en flydebro etableret på Nørresand."

8 Side 8/10 Erling Krogh Hansen, suppleant hos os, er ved at undersøge forskellige alternativer, hvor bl.a. Niels Løvstad har præsenteret en mulig løsningsmodel. Erling har også været i kontakt med Nexø kajakklub, som er særdeles interesserede i at der kommer forbedrede adgangsforhold på de forskellige havne. Se vedhæftet brev. Kan vi i FA arbejde videre på forslaget om en flydebro i hø side af slæbestedet på Nørresand? Flådeselskabet Atlanten er velkommen til at etablere en flydebro i slæbestedet, men det er brugerne selv, der skal tage flydebroen op af vandet, når dette er nødvendigt. 6. Den midlertidige sauna på Nørresand v/flådeselskabet Atlanten Flådeselskabet Atlanten har fremsendt følgende tekst til punktet: Den midlertidige sauna, bygget af Lucas Schmidt, har nu stået opsat på Nørresand i ca. to år. Meningen var at den skulle tages væk efter denne forsøgsperiode, hvilket var hensigten både fra Jacob Jensen og fra Flådeselskabets side. Hvis ønsket om en sauna i vokset frem i denne periode, ville vi diskutere en varig og forbedret løsning når denne forsøgsperiode var overstået. Vor aftale med JJ er desværre nok aldrig kommet på skrift og for nogle dage siden fik Bjarke Clausen fra Kyst Klar, en aftale med Lucas om at overtage saunaen og en lovning fra JJ om at saunaen kunne blive stående to år mere. Dette kom bagpå os. Da meldingen fra Lucas og Bjarke er at der er mange aktive saunabrugere i periferien der ønsker at saunaen bliver stående, har Johan Lorentzen, som sauna ansvarlig i FA, gået ind i sagen og forhandlet retten tilbage til FA fra JJ. I FA bestyrelse har vi besluttet at imødekomme ønsket fra saunabrugerne om at saunaen bliver stående to år mere, hvis Havnerådet siger ok for det. Efter den udvidede forsøgsperiode på to år bliver saunaen taget ned og måske erstattet med noget der er mere velegnet. Dette vil komme an på interessen blandt medlemmerne i FA til den tid. Lucas Schmidt er informeret om at han tager saunaen tilbage. De elektriske installationer er interimistiske, og bør erstattes med en permanent løsning hvis saunaen bliver stående en periode mere. Evt. kombineret med eludtag / elstandere til bådene. Vi gør også opmærksom på at ingen toiletfaciliteter findes på området.

9 Side 9/10 Det var enighed om, at den nuværende sauna alene har skullet afdække behovet for en sauna i Gudhjem, og at den aldrig vil blive en varig løsning. Saunaen i Hasle er stor succes, og en arbejdsgruppe i Sandvig har på kort tid skaffet ekstern finansiering på en kvart million til en ny sauna på Sandvig havn. Det vil blive drøftet blandt brugerne, om der er brug for en varig sauna. Hvis der kommer en positiv tilbagemelding på dette, vil havnen undersøge muligheden for en fast el-tilslutning. Havnen vil gerne betale strømmen i prøveperioden. Der er mindre end 300 meter til den store toiletbygning på Gudhjem havn, hvilket er inden for den afstand, hvor det er tilladt at henvise gæster til offentlige toiletter. Bemærkninger til referatet fra Flådeselskabet Atlanten: Skal det forstås som at havnegruppen synes at saunaen skal blive stående en toårsperiode mere? Havnens svar på de indkomne bemærkninger: Hvis det ønskes, undersøger havnen, om prøveperioden kan forlænges med 2 år. 7. Affaldshåndtering og affaldsstativer på Nørresand. v/flådeselskabet Atlanten Flådeselskabet Atlanten har fremsendt følgende tekst til punktet: Det har været oppe før, men i FA synes vi ikke at vi har fået svar på hvad der videre ville ske. I stedet for den store grønne fastlåste container ønsker vi flere mindre affaldsstativer (som den i træ vi havde tidligere) og en opstramning af tømningen i højsæsonen. Containeren står ildelugtende og kedeligt placeret midt blandt bænkene og bordene hvor vi og vore gæster sidder og ser solnedgang, spiser og hygger. På alle kommunale havne var der tidligere almindelige affaldsstativer, og havnefogederne tømte disse. Denne løsning er man gået bort fra på alle havne, og man har i stedet opsat 600 liters containere. Det er vigtigt, at containeren står synligt fra så stor en del af havnen som muligt, da erfaringerne viser, at

10 Side 10/10 der ellers tabes meget affald. Såfremt der er lugtgener fra containerne vil tømningerne blive foretaget hyppigere, og der kan evt. isættes en plastpose. Bemærkninger til referatet fra Flådeselskabet Atlanten: Jan Ole Elleby fortalte at der vil blive tømt anden hver dag i højsæsonen og at der vil blive sat en plasticpose i containeren. Flådeselskabet Atlanten blev bedt om at komme med forslag om ny placering. Havnens svar på de indkomne bemærkninger: Havnen opfatter det således, at det om nødvendigt kan være hver anden dag. 8. Eventuelt Intet. Bilag: Bilag A Skitse over forslag til ny indretning af bådoplagspladsen i Nørresand. Bilag B Korrespondance om ny bro/bølgebryder i Nørresand. Bilag C Mail fra Nexø Kajakklub. Bilag D Tom 23 (Gudhjem By- og Mindeforening) Bilag E Tom 24 (Gudhjem By- og Mindeforening) Bilag F Tom 26 (Gudhjem By- og Mindeforening)

Referat af brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 10. november 2016 kl. 16:00-17:30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn.

Referat af brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 10. november 2016 kl. 16:00-17:30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn. Referat Referat af brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 10. november 2016 kl. 16:00-17:30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn. Inviterede: Erhverv på Gudhjem Havn v/peter Stange Jensen

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor.

Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Referat Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl. 18.00-19:30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Deltagere: Erhvervsfartøjerne v/morten Svendsen Bådejerne v/jakob Jensen

Læs mere

Forslag om ny bro/bølgebryder til Nørresand den 5. maj 2017

Forslag om ny bro/bølgebryder til Nørresand den 5. maj 2017 Forslag om ny bro/bølgebryder til Nørresand den 5. maj 2017 Herunder forslag fra Jakob Jensen BRK: Broen skal se ud som den bro der er etableret i Svaneke Havn. Efter opfordring fra formand for Flådeselskabet

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde med Tejn havn den 15. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Tejn Havnekontor.

Referat af brugerrådsmøde med Tejn havn den 15. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Tejn Havnekontor. Referat Referat af brugerrådsmøde med Tejn havn den 15. november 2016 kl. 17.00-18:30. Mødet blev afholdt på Tejn Havnekontor. Inviterede: Tejn Sejlklub v/henrik Finé Balle Erhvervsfiskerne v/verner Thorsen

Læs mere

Kommentar eller indsigelse til BRK s oplæg af 12. april 2016 vedrørende forslag til anlægsprioritering for havne i 2016

Kommentar eller indsigelse til BRK s oplæg af 12. april 2016 vedrørende forslag til anlægsprioritering for havne i 2016 Side 1 Dato: 20-04-2016 Til BRK Att: Havneadministrator Ea Krogstrup Mail :Ea.Krogstrup@brk.dk Kommentar eller indsigelse til BRK s oplæg af 12. april 2016 vedrørende forslag til anlægsprioritering for

Læs mere

28. maj Godkendelse af dagsorden. 2. Ajourføring af adresser, telefonnumre og adresser. Herunder hvem de fremmødte repræsenterer OK

28. maj Godkendelse af dagsorden. 2. Ajourføring af adresser, telefonnumre og  adresser. Herunder hvem de fremmødte repræsenterer OK TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 28. maj 2013 Referat af Brugerrådsmøde, Gudhjem og Nørresand havne.

Læs mere

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Jan-Ole Elleby Administrativ medarbejder Camilla Lauridsen

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Jan-Ole Elleby Administrativ medarbejder Camilla Lauridsen TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Endeligt referat Endeligt referat fra brugerrådsmøde vedr. Bølshavn den 22. oktober 2015 kl. 18.30 Deltagende: Erhvervsfartøjerne v/ Morten

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 16. november 2017 kl. 16:00-17:30

Referat fra brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 16. november 2017 kl. 16:00-17:30 Referat Referat fra brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 16. november 2017 kl. 16:00-17:30 Deltagere: Erhverv på Gudhjem havn v/jens Hede Madsen Gudhjem By- og mindeforening v/ Hans-Martin

Læs mere

Referat. Referat af brugerrådsmøde med de nordlige havne den 8. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn.

Referat. Referat af brugerrådsmøde med de nordlige havne den 8. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn. Referat Referat af brugerrådsmøde med de nordlige havne den 8. november 2016 kl. 16.00-17:30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn. Inviterede: Allinge Bådelaug v/erling Qvistgaard Allinge-Sandvig

Læs mere

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen.

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 26. november 2013 Referat fra brugerrådsmøde, Gudhjem og Nørresand

Læs mere

29. marts 2012. Referat, tilføjelser og eventuelle ændringer står med blåt.

29. marts 2012. Referat, tilføjelser og eventuelle ændringer står med blåt. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk 29. marts 2012 CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat fra brugerrådsmøde, Gudhjem og Nørresand

Læs mere

Referat. Fraværende: Hardy Pedersen. Ole Hertz. 1. Godkendelse af dagsorden. Ref: Dagsorden godkendt. 2. Ajourføring af adresseliste

Referat. Fraværende: Hardy Pedersen. Ole Hertz. 1. Godkendelse af dagsorden. Ref: Dagsorden godkendt. 2. Ajourføring af adresseliste TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat Referat fra brugerrådsmødet den 17/11-2014 om Gudhjem og Nørresand havne Deltagere: Gudhjem By- og mindeforening v/ Erling Aabye Dam

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde med Svaneke havn den 3. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor.

Referat af brugerrådsmøde med Svaneke havn den 3. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Referat Referat af brugerrådsmøde med Svaneke havn den 3. november 2016 kl. 16.00-17:30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Inviterede: Svaneke Sejlklub v/jens Skov Erhvervet på havnen v/kim Rømer

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde om Svaneke Havn den 19. november 2014

Referat fra brugerrådsmøde om Svaneke Havn den 19. november 2014 TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Teknik & Miljø Skovløkken 4, Tejn 3770 Allinge flere brugere Bornholms Regionskommune Teknik & Miljø CVR: 26 69 63 48 13. februar 2015 J.

Læs mere

Bestyrelsesmøde Rønnerhavnen

Bestyrelsesmøde Rønnerhavnen Bestyrelsesmøde Rønnerhavnen REFERAT 2/5-2016 KL. 15.30 RØNNERHAVNEN MØDETYPE ARRANGØR REFERENT DELTAGERE AFBUD Bestyrelsesmøde Bestyrelsen Henrik M. Christensen Johannes Frøstrup, Henrik M. Christensen,

Læs mere

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m.

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m. Referat Ordinært brugerrådsmøde med Hasle Havn den 24. oktober 2018 kl. 16.30-18.00. Mødet afholdes i Sejlerstuen. Bornholms Regionskommune Center for Natur, Miljø og Fritid Veje, havne og beredskab vhb@brk.dk

Læs mere

Referat af Brugerrådsmøde Gudhjem/Nørresand 14. november 2011 kl. 16-17.30 på Tejn Rådhus, Skovløkken 4, lokale 2A.

Referat af Brugerrådsmøde Gudhjem/Nørresand 14. november 2011 kl. 16-17.30 på Tejn Rådhus, Skovløkken 4, lokale 2A. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 flere modtagere E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 18. november 2011 Referat af Brugerrådsmøde Gudhjem/Nørresand

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde mandag d. 29. april 2013 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5. Dagsorden

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde mandag d. 29. april 2013 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5. Dagsorden Lejerbo afd. 204 d. 10. april 2013 Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde mandag d. 29. april 2013 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg

Læs mere

Dagsorden. Dagsorden til brugerrådsmødet den 12/11-14 for de nordlige havne

Dagsorden. Dagsorden til brugerrådsmødet den 12/11-14 for de nordlige havne TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Dagsorden Dagsorden til brugerrådsmødet den 12/11-14 for de nordlige havne Fremmødte: ASTE v/ Christina Juhl Sørensen Allinge Jazz v/ Christina

Læs mere

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m.

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m. Ordinært brugerrådsmøde med Svaneke Havn den 30. oktober 2018 kl. 16.00-17:30. Mødet blev afholdt i Sejlerstuen på Svaneke Havnekontor. Bornholms Regionskommune Center for Natur, Miljø og Fritid Veje,

Læs mere

Referat fra Havnebestyrelsen

Referat fra Havnebestyrelsen Referat fra Havnebestyrelsen Mødedato 28.maj 2013 Tid Efter byrådsmøde Sted Rådhuset, Teatergade Medlemmer Karsten Nonbo (V) Michael Rex (A) Niels D. Kelberg (O) (Deltog i pkt. 63) Otto V. Poulsen (V)

Læs mere

3. maj Afbud: Rønne Roklub Rønne Sejlklub TEKNIK & MILJØ. Skovløkken 4. Tejn Allinge. Tlf.: Fax:

3. maj Afbud: Rønne Roklub Rønne Sejlklub TEKNIK & MILJØ. Skovløkken 4. Tejn Allinge. Tlf.: Fax: TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 3. maj 2013 Referat fra brugerrådsmøde, Nørrekås Lystbådehavn.

Læs mere

Endeligt referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig og Hammer havne. Onsdag den 17. april

Endeligt referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig og Hammer havne. Onsdag den 17. april TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 30. maj 2013 Endeligt referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig

Læs mere

Den oprindelige dagsorden er anført med sort tekst, blå farve udgør referatdelen/bemærkninger.

Den oprindelige dagsorden er anført med sort tekst, blå farve udgør referatdelen/bemærkninger. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk 31. marts 2012 CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat fra brugerrådsmøde, Nørrekås Lystbådehavn.

Læs mere

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen.

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 25. november 2013 Referat fra brugerrådsmøde, Svaneke Havn. Mødet

Læs mere

Gudhjem Havn er stort set ikke blevet vedligeholdt i de sidste 20 år, og den er derfor i meget ringe stand.

Gudhjem Havn er stort set ikke blevet vedligeholdt i de sidste 20 år, og den er derfor i meget ringe stand. Kortfattet tilstandsrapport for Gudhjem Havn og Nørresand. Undertegnede bygningskonstruktør Johan Lorentz og skibsfører Hans Martin Bloch sidder i Gudhjem By- og Mindeforening bestyrelse, og er blevet

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den. 24. august 2015

Referat bestyrelsesmøde den. 24. august 2015 Dagsorden bestyrelsesmøde mandag d. 24. august 2015 kl. 17:00 1) Godkende referat fra sidste møde og generalforsamling 2) Siden sidst, gennemgang af korrespondance 3) Aktuel status for regnskab og budget

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 25. oktober 2016 kl Mødet blev holdt i Rønne Sejlklubs lokaler.

Referat af brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 25. oktober 2016 kl Mødet blev holdt i Rønne Sejlklubs lokaler. Referat Referat af brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 25. oktober 2016 kl. 16.00. Mødet blev holdt i Rønne Sejlklubs lokaler. Inviterede: BSF v/holger Jespersen Rønne Sejlklub v/ Anders Funch

Læs mere

Referat. Referat fra fælles brugerrådsmøde på havnene den 30. maj 2018 kl :00. Mødet blev afholdet i Vibegårds kantine.

Referat. Referat fra fælles brugerrådsmøde på havnene den 30. maj 2018 kl :00. Mødet blev afholdet i Vibegårds kantine. Referat Referat fra fælles brugerrådsmøde på havnene den 30. maj 2018 kl. 16.00-18:00. Mødet blev afholdet i Vibegårds kantine. Deltagere Allinge-Sandvig Byforening v/ Steen Gornitzka Flådeselskabet Atlanten

Læs mere

Brugerrådet for Nykøbing Sj. Havn

Brugerrådet for Nykøbing Sj. Havn Brugerrådet for Nykøbing Sj. Havn Onsdag den 9. november 2016 kl. 16-17 På havnekontoret i Nykøbing Sj. Dagsorden: Referat: Deltagere 1 Godkendelse af dagsorden Frede Damsø (formand), Øyvind Kristoffersen,

Læs mere

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Jan-Ole Elleby Administrativ medarbejder Camilla Lauridsen

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Jan-Ole Elleby Administrativ medarbejder Camilla Lauridsen TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Endeligt referat Endeligt referat fra brugerrådsmøde på Svaneke Havn den 22. oktober 2015 kl. 16.00 Deltagere: Bomlauget v/ Jens Kofod Byforeningen

Læs mere

19. november Referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig og Hammer havne.

19. november Referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig og Hammer havne. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 19. november 2013 Referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig

Læs mere

Referat fra Havnebestyrelsen

Referat fra Havnebestyrelsen Referat fra Havnebestyrelsen Mødedato 24.juni 2013 Tid 10.00 Sted Havnekontoret, Vestre Kaj 16 Medlemmer Karsten Nonbo (V) Michael Rex (A) Niels D. Kelberg (O) Otto V. Poulsen (V) Per Sørensen (A) Tilforordnede

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Endeligt referat. Afbud: Bill Hansen. 1. Godkendelse af dagsorden Ref.: Dagsordenen blev godkendt.

Endeligt referat. Afbud: Bill Hansen. 1. Godkendelse af dagsorden Ref.: Dagsordenen blev godkendt. «FORVNAVN» «AFDADR1» «AFDADR2» «AFDADR4» Tlf.: «AFDTLF» Fax: «AFDFAX» E-mail: «AFDMAIL» Endeligt referat Endeligt referat fra brugerrådsmøde for Tejn Havn den 05.11.2015 kl. 16.30 (afholdt på Tejn Havnekontor)

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m.

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m. Ordinært brugerrådsmøde med Nørrekås Lystbådehavn den 25. oktober 2018 kl. 16.30-18:00. Mødet blev afholdt i Sejlklubbens lokaler på Nørrekås. Bornholms Regionskommune Center for Natur, Miljø og Fritid

Læs mere

Projekt status. Udvikling af Svendborg Havn. 15. April Udbud af Opgaver / Leverandører...1 Entreprise på el...1

Projekt status. Udvikling af Svendborg Havn. 15. April Udbud af Opgaver / Leverandører...1 Entreprise på el...1 Projekt status Udvikling af Svendborg Havn 15. April 2008 Udbud af Opgaver / Leverandører...1 Entreprise på el...1 Del projekter - Opdatering...1 1. Slæbested i Frihavnen...1 2. Omlægning af eksisterende

Læs mere

Vestre Baadelaug Mødereferat

Vestre Baadelaug Mødereferat Vestre Baadelaug Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 10. august, 2015 Deltagere: Hans R. Petersen (HRP), formand Ole Espensen (OE), næstformand Johnny Iversen (JI), kasserer Henrik Kam Kristensen (HKK),

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den. 30. april 2015

Referat bestyrelsesmøde den. 30. april 2015 Dagsorden bestyrelsesmøde tirsdag d. 30. april 2015 kl. 17:00 1) Godkende referat fra sidste møde og generalforsamling 2) Siden sidst, gennemgang af korrespondance 3) Aktuel status for regnskab og budget

Læs mere

DAGSORDEN. Det Maritime Råd. Møde nr. 4

DAGSORDEN. Det Maritime Råd. Møde nr. 4 DAGSORDEN Det Maritime Råd Møde nr. 4 Mandag den 27 august 2012 kl. 17.00 Sted: Sejlklubbens lokaler på Bogense Havn Deltagere: Dagsorden Referat Formand for Teknik og Miljøudvalget, Kim Johansen (KJ)

Læs mere

Mariager Sejlklub. Deltagere: Referat, bestyrelsesmøde torsdag 2011-09-08 kl 19.00. Jan Vinstrup. John Møller. Jørn Præst.

Mariager Sejlklub. Deltagere: Referat, bestyrelsesmøde torsdag 2011-09-08 kl 19.00. Jan Vinstrup. John Møller. Jørn Præst. Mariager Sejlklub Referat, bestyrelsesmøde torsdag 2011-09-08 kl 19.00 Deltagere: Jan Vinstrup John Møller Jørn Præst Erik Aggerbo Jørgen Chr. Jørgensen Heinz Jørgensen 1: Godkendelse af sidste referat.

Læs mere

Samarbejdsudvalget Horsens Lystbådehavn Referat

Samarbejdsudvalget Horsens Lystbådehavn Referat H O R S E N S K O M M U N E Referat Mødested : Den Grønne (HBH), Vært: Fiskerihavnsforeningen Mødetidspunkt : kl. 17.00 Fraværende : DAGSORDEN 1. Kommentarer til ref. fra sidste møde. 2. Havnefogeden informerer

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Referat af Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Dagsorden 1. Grundig orientering fra formanden, herunder kredsens økonomiske situation 2. Gennemgang af det mulige omkring den

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen i Lodshaven

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 15. oktober Side 1 af 6 Referat Mødet blev afholdt: 29. august i Fælleshuset Antal stemmeberettigede (inkl. fuldmagter): 34 Ekstra fremmødte: Advokat Jørn Haandbæk Jensen Referent: Per Dagsorden 1.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde med Hasle havn den 27. oktober 2016 kl :00. Mødet blev afholdt i Sejlerstuen på Hasle havn.

Referat af brugerrådsmøde med Hasle havn den 27. oktober 2016 kl :00. Mødet blev afholdt i Sejlerstuen på Hasle havn. Referat Referat af brugerrådsmøde med Hasle havn den 27. oktober 2016 kl. 16.30-18:00. Mødet blev afholdt i Sejlerstuen på Hasle havn. Inviterede: Bornholms Kajakklub v/ Søren Bysted Ejerforening Hasle

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019.

Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019. Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019. 1: Valg af dirigent. Rolf Ebbesen blev valgt som dirigent. Dirigenten kunne konstatere, at generalforsamlingen var indkaldt korrekt, og derfor var

Læs mere

Referat. Bornholms Forsynings Brugerråd 03.02.2015 1. Brugerrådsmøde nr. 26 Den 03. februar 2015 kl. 16.30 Mødested: Industrivej 1a, 3700 Rønne.

Referat. Bornholms Forsynings Brugerråd 03.02.2015 1. Brugerrådsmøde nr. 26 Den 03. februar 2015 kl. 16.30 Mødested: Industrivej 1a, 3700 Rønne. Bornholms Forsynings Brugerråd 03.02.2015 1 Referat. Brugerrådsmøde nr. 26 Den 03. februar 2015 kl. 16.30 Mødested: Industrivej 1a, 3700 Rønne. Per Ole Petersen( Formand) Jens S. Koefoed Per Martlev Hansen

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 25. august 2007 Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmøde Mødet blev afholdt: 14. august 2007 Deltagere:, Lone, Anne Lise, Gitte, Per Referent: Per Fraværende: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 6. december 2010

Referat fra bestyrelsesmøde d. 6. december 2010 Referat fra bestyrelsesmøde d. 6. december 2010 Tilstede : Carsten A, Kristian, Michael, Rieke, Niels, Knud og Hamid (fra. Kl. ca. 19). Afbud : Ingen. Referent : Knud. 1. Referat [Opfølgning og godkendelse

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat fra Havnebestyrelsen

Referat fra Havnebestyrelsen Referat fra Havnebestyrelsen Mødedato 19. marts 2014 Tid 15.00 bustur 17.00 havnebestyrelsesmøde Sted Næstved Havn, Vestre Kaj 16 Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné Otto

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 30 huse var repræsenteret. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 Carsten Zornig bød velkommen og fortalte, at Kasper, som var bestyrelsens

Læs mere

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Referat af generalforsamling i foreningen afholdt i Skoven Forsamlingshus den 13-04-13 kl. 0900. Der var fremmødt 35 stemmeberettigede medlemmer samt 2 fuldmagter. Formanden,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Vindeby Bådelaug

Referat af generalforsamling i Vindeby Bådelaug Referat af generalforsamling i Vindeby Bådelaug Torsdag den 23. februar 2017, kl. 19.00 i Tåsingehallens cafeteria Velkomst af formanden. Formand Leif Clausen, bød de fremmødte velkommen til foreningens

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Formøde, den 17. januar 2011

Formøde, den 17. januar 2011 Formøde, den 17. januar 2011 Deltagere fra bestyrelsen: Bent Jørgensen, Sven Lyster, Joan Lindholdt, Tine Christensen, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1) Kommentarer til referatet

Læs mere

Den 3. oktober 2017 Journal nr Dokument nr

Den 3. oktober 2017 Journal nr Dokument nr Referat Den 3. oktober 2017 Journal nr. 163-2014-975 Dokument nr. 163-2017-147759 Deltagere Fra Michael Judge og Bo Zabel, HaB Peter Mejer Lauridsen Anders Holmgren og Janni Spang, DAB Karen Dilling, Jeanette

Læs mere

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt Referat Generalforsamling Hf. Rosenvang Torsdag den 6. april 2017 Energicenter Voldparken Godkendt Mødet startede med middag og efterfølgende kom den lokale skorstensfejer Henrik på besøg og gav gode råd

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Bestyrelsesmøde D: 03-02-2014

Bestyrelsesmøde D: 03-02-2014 Bestyrelsesmøde D: 03-02-2014 Deltagere: Gabriele, Niels, Palle, Leif, Ingolf. Fravær: Afbud fra Lars og Mie Punkt 1 Post og mail: Post: Brev fra Aalborg Kommune om havneplan for arealet øst for broen.

Læs mere

Der bliver udsendt dagsorden 8 dage før bestyrelsesmødet, har i nogle punkter til dagsordnen så send dem lige i god tid til mig.

Der bliver udsendt dagsorden 8 dage før bestyrelsesmødet, har i nogle punkter til dagsordnen så send dem lige i god tid til mig. INDKALDELSE TIL BESTYRELSESMØDE. Dato: Torsdag den 12. juni 2014 Tid: Kl. 18.15 21.00 Sted: Havnekontoret Husk at melde afbud til undertegnede eller Brian. Der bydes på en let anretning inden mødet som

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 29. september 2015 Referat af Afdeling III s, Kronprinsessegade, ordinære afdelingsmøde onsdag den 10. september 2015 kl. 17.00 i selskabslokalerne

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 24.04.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Referent: John

Læs mere

Affaldsplan for Sæby Havn Maj 2014

Affaldsplan for Sæby Havn Maj 2014 Affaldsplan for Sæby Havn Maj 2014 Affaldsplan for Sæby Havn Indhold 1. Beskrivelse af havnens modtageordning. 2. Vurdering af behov for ændringer af havnens modtagefaciliteters type og kapacitet. 3. Beskrivelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00 Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00 1) Godkende referat fra sidste møde 2) Siden sidst, gennemgang af korrespondance 3) Aktuel status for regnskab og budget 4) Aktuel status

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Fremmødt var: 36 beboere Paul Erik Holmgaard fra organisationsbestyrelsen Silas Haargaard, Mikkel Jensen

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Referat fra møde i Strynøudvalget den 4. juni 2012.

Referat fra møde i Strynøudvalget den 4. juni 2012. Referat fra møde i Strynøudvalget den 4. juni 2012. Mødet blev afholdt kl. 15,00 på Ø-sammenslutningens kontor og indledt med spørgetid. Under spørgetiden drøftedes bl.a. følgende emner: Regler for afbrænding

Læs mere

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende:

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Odinsvej 1,1A og 1B. Generalforsamlingen afholdes enten søndag den 7. december

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN ÅGADE 136 M.FL. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE

ANDELSBOLIGFORENINGEN ÅGADE 136 M.FL. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 18. marts 2014, 18:00 København N Formalia Til stede: Fraværende: Dirigent: Referent: Lars Kristoffersen (LK), Christoffer Halken (CH), Sussi Askler (SA), Maj Svendstorp (MS),

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 11.09.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Peter Storm, Egon Sørensen, Henning Hansen, Henning Buddig Fraværende: John Trolle og Jan Uhrskov Referent: Peter

Læs mere

1.1 Arbejdsopgaver. Glen. 1.2 Agenda. Referat af Bestyrelsesmøde Ejerforeningen Biskop Svanes Vej 77-79

1.1 Arbejdsopgaver. Glen. 1.2 Agenda. Referat af Bestyrelsesmøde Ejerforeningen Biskop Svanes Vej 77-79 Referent Sonja Jespersen Tid og sted 18-Okt-2011, BSV 77D 1tv Tilstede Michael Frederiksen, formand Sonja Jespersen Jonatan Hinrichsen Fraværende Per Landbo Troels Palner 1.1 Arbejdsopgaver Opgaver Ansvarlig

Læs mere

Samejet Øster Søgade 96, 2100 København Ø

Samejet Øster Søgade 96, 2100 København Ø REFERAT Projekt Øster Søgade 96 Emne Ordinær Generalforsamling Dato 2011-08-30 Sted Tine og Christian, stuen til venstre Møde nr. 01 Referent Christian Østerby Knudsen Deltagere 5 th Thomas Belsø tb@belso.dk

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget, herunder fastsættelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 27.03.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Henning Madsen, Egon Sørensen Referent: John

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde med Hasle havn den 24. oktober 2017 kl :00. Mødet blev afholdt i Sejlerstuen på Hasle havn.

Referat af brugerrådsmøde med Hasle havn den 24. oktober 2017 kl :00. Mødet blev afholdt i Sejlerstuen på Hasle havn. Referat Referat af brugerrådsmøde med Hasle havn den 24. oktober 2017 kl. 16.30-18:00. Mødet blev afholdt i Sejlerstuen på Hasle havn. Deltagere: Erhvervsfiskerne v/ Kaj Oluf Holm Hasle Byting v/ Kaj Erik

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. november 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. november 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30 Birkerød d. 4. december 2018 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. november 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen

Læs mere

Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej den 13. april 2000

Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej den 13. april 2000 Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169 den 13. april 2000 Fremmødte: 107(2), 123(1), 145(1), 147(1), 155(2), 143(1), 141(1), 125(1), 103(1), 99(1), 93(1), 109(1),

Læs mere

Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger

Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger Referat af menighedsrådsmøde tirsdag d. 12. juni 2018 kl. 17.30 20.30 Referent: Charlotte Tilstede: Marianne, Bodil, Karen, Martin, Poul (deltog i punkterne 1, 2 og3), Jens, Linda, Jacob (deltog i punkt

Læs mere

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017 Deltagere: Samtlige grundejere i Østergårdsparken, Ugelbølle, 8410 Rønde Generalforsamling Sted: Ugelbølle Forsamlingshus Dato/tid: 14. marts 2017 kl. 19.00 14 MAR 2017 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Ansøgninger fra henholdsvis Hvidovre/Københavns Jagtforening og Ungdomsskolen i Hvidovre om overtagelse af pavillon på Hvidovre Havn.

Ansøgninger fra henholdsvis Hvidovre/Københavns Jagtforening og Ungdomsskolen i Hvidovre om overtagelse af pavillon på Hvidovre Havn. Pkt.nr. 7 Ansøgninger fra henholdsvis Hvidovre/Københavns Jagtforening og Ungdomsskolen i Hvidovre om overtagelse af pavillon på Hvidovre Havn. 323372 Indstilling: 1. at udvalget tager stilling til ansøgningerne,

Læs mere