28. maj Godkendelse af dagsorden. 2. Ajourføring af adresser, telefonnumre og adresser. Herunder hvem de fremmødte repræsenterer OK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "28. maj Godkendelse af dagsorden. 2. Ajourføring af adresser, telefonnumre og adresser. Herunder hvem de fremmødte repræsenterer OK"

Transkript

1 TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: Fax: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: maj 2013 Referat af Brugerrådsmøde, Gudhjem og Nørresand havne. Jf. tidligere fremsendt mødeindkaldelse; afholdes mødet tirsdag den 16. april 2013, kl , på Tejn Rådhus, Skovløkken 4, mødelokale 1. Inviterede Gudhjem By- og Mindeforening, Hans-Jørgen Jensen (pladsen er overtaget af Erling Aabye Dam) Flådeselskabet Atlanten, Tine Hammarlund Bådejerne, Ole Hertz Erhverv på havnen, Jens Hede Madsen Erhvervsfartøjerne, George Zeemann kom ikke Teknik & Miljøs havnegruppe, faglig koordinator Jakob Jensen Teknik & Miljøs havnegruppe, Havnefoged Jan Ole Elleby afbud Teknik & Miljøs havnegruppe, Havnefoged Marianne Kofod Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Ajourføring af adresser, telefonnumre og adresser. Herunder hvem de fremmødte repræsenterer OK 3. Næste mødedato, efterår 2013 Tirsdag den 5. november 2013 kl Forslag til vedligehold og anlægsopgaver i Det er besluttet at alle efterårsmøderne i brugerrådene have et fast punkt på dagsordenen med ordlyden: Forslag til vedligehold og anlægsopgaver. Dette så brugerne bliver erindret om, at de har mulighed for at stille forslag til det kommende år. Punktet er sat på dagsordenen som et orienteringspunkt, således at brugerne i løbet af sæsonen 2013, kan notere disse forslag. Dette er en orientering til forberedelse af efterårets møde, Budget 2014 kommer midt i oktober 2013, og midlerne fordeles på havnenes ønsker

2 Side 2/3 alt efter, hvad der er mest påkrævet. 5. Redningsstier på havnene. Der er kåret en vinder af Trygfondens konkurrence vedr. redningsstiger til havne. Se vedlagte bilag: Pressemeddelelse fra Trygfonden og Redningsstige - Trygfondens vinderforslag De kommunale havne har vi fået gennemgået af trygfondens konsulent, der har udarbejdet en oversigt over Trygfondens anbefaling til placering af stiger og redningskranse. Som det fremgår af bilaget så har Trygfonden et ønske om at masseproducere redningsstigerne, der er planlagt til at have indbygget lys, og forære dem til havnene, ligesom de i mange år har gjort med redningskranse. Det kan betyde at der opsættes midlertidige stiger, mens vi ser frem til TRYG s redningsstiger. Der etableres tove til armgang mellem stigerne. 6. Igangværende og kommende projekter/arbejder på havnen. Herunder: a. Planlagte vedligeholdelses arbejder. Liste over vedligeholdelsesarbejder, Gudhjem og Nørresand havneværker 2013 er fremsendt med dagsorden og vedlægges referatet. Vi var godt i gang med fugeprojektet, som desværre ikke har forløbet som ønsket nu skal vi op på hesten igen og finde et stærkt fugehold. Betontoppen af Gudhjems sjytteval var man bekymret for, men den skal fjernes helt og aldrig genskabes, granitten skal også her frilægges. b. Igangværende og kommende projekter. Se punkt 10.a. Derudover har vi ingen nye konkrete kommende projekter. 7. Referat fra bådejermøde fredag den 5. april 2013 med følgende dagsorden: 1. Introduktion og orientering 2. Ajourføring af både m.m. 3. Fremtidig kajakopbevaring i Nørresand 4. Eksempler på fortøjninger ved Ole Hertz 5. Ideer og forslag 6. Arbejdsdag med oprydning blandt både på land, vogne og andet 7. Fælles plan for vinteropbevaring af både 8. Projekt-arbejdsgrupper 9. Evt.

3 Side 3/3 Det endelige referat fra Bådejermødet den 5. april fremsendes inden Brugerrådsmødet. Der vil komme kommunale agterfortøjninger i både Gudhjem og Nørresand i form af synketove med eftersyn og vedligehold, så forsikringen dækker. Bådejerne må selv montere kæder eller betonspande (monteret på plastslager eller lignende uden om synketovet, hvis de finder det nødvendigt). Fortøjninger fra båd ind til land er altid bådejerens ansvar, og de skal fjernes, når båden tages op, eller ikke ligger på sin plads. Det er en politisk beslutning, at flest muligt bornholmere skal have en fast plads. Der kommer rød-grønne skilte på alle bådpladser, så gæstesejlerne kan se, hvilke pladser der er ledige. BRK s havnegruppe laver fremover planer for vinteropbevaring, så hvis man ikke tager sin båd hjem men ønsker opbevaring på havnen skal dette meddeles havnefogeden senest 15. september og der vil ligge en plan 15. oktober. Brugerrådet besluttede forrige år at optagning sker i Gudhjem havn og opbevaring sker på den store P-plads længst op mod Ejnar Mikkelsensvej. Hvis Vips har problemer med det, så kan Mikkelsen i Årsdale evt. klare opgaven. Fælles arbejdsdage og arbejdsopgaver til fordeling: Sæt kryds i kalenderen fredag den 31. maj og lørdag den 1. juni, begge dage kl Lørdag er der fælles frokost/fest med strandrenserne kl i Nørresand (grillpølser og en øl). Marianne starter en liste som alle kan skrive videre på og melde til og fra på. Der kan også bydes ind på opgaver andre dage. 8. Forslag om vippe ude for enden af Kâred (molen) på Nørresand: BRK s havnegruppe mener, at der i stormvejr er for stærke kræfter på spil til den foreslåede placering men arbejder gerne videre med dybdemålinger ved en anden placering, fx midt på Kâred hvor der er en naturlig fordybning i havbunden, eller på yderste caisson i udsejlingens styrbords side. Brugerne arbejder videre med en alternativ placering af vippe. 9. Nedlæggelse af indsejlingslys i NS jf. punkt 10.e.10 Kopi fra den danske havnelods: Fyrene viser rødt, fast lys og brænder i perioden 1/8-1/4, når skib ventes samt i mørke nætter, når både fra havnen er på søen. At have fyrene tændt i vinterhalvåret afspejler på ingen måde havnens nuværende funktion. Derfor ser BRK s havnegruppe ingen grund til at afholde disse udgifter og har derfor besluttet at nedlægge fyrene med virkning fra dette forår. Lyset nedlægges og i Havnelodsen vil der stå: Må kun besejles i lyst og sigtbart vejr. Alternativ havn er Gudhjem eller Tejn.

4 Side 4/3 10. Opfølgning fra sidste møde. a. Status fra arbejdsgruppen vedr. rensefaciliteter, samt faciliteter til grilning og rygning af fisk. Det af LAG støttede projekt Nye havnerelaterede aktiviteter i Gudhjem Havn mangler grill og røgeovn, rensebord med kværn og afløb til kloak, samt indkøb af fiskeudstyr. Der er ingen brugere der har meldt sig til arbejdsgruppen, så derfor bestiller havnen rensebord på Christiansøfartens lagerbygning. Grill og røgeovn placeres ved bænkebordene under Åsen. Marianne går i gang. b. Status på Bittes skur på Nørresand. Se også pkt. 10.e.9 På Brugerrådsmødet efterår 2012 blev det besluttet, at havnefogeden skulle indkalde til Bådejermøde bl.a. for at få et samlet billede af brugernes behov samt indstilling til kajakskur og Bettes skur. Der er 3 på venteliste til redskabskure og derfor foreslår nogle at der indrettes redskabsskure i Bettes skur. Det pointeres at al brug af redskabsskure skal være havnerelateret. Skurene må således kun bruges til fiske- og bådgrej. c. Status på kajakopbevaring på Nørresand. Det ser ud til at der p.t. ikke er behov for nogen foranstaltninger til opbevaring af kajakker udover de 2 bjælker og den reol man har. Brk s havnegruppe opfatter arrangementerne som midlertidige og ønsker dem på sigt erstattet af noget bedre. Der gøres opmærksom på at kajakker på land skal betale landplads på lige fod med jolleejere. Kun foreningsejede kajakker i et foreningsejet hus skal ikke betale. d. Status på reparation af murværk på Gudhjem og Nørresand havne. Se også pkt. 10.e.2 og 10.e.3. Indgår i det fælles fugeprojekt. e. Status på ønskelisten for Nørresand: 1. Redskabsskurene trænger til maling. Brugerne. Liste over materialer fremsendes til Marianne og havnen indkøber. Vi håber at Mogens og Jens vil stå for maleholdet. 2. Betonvægge revner og smuldrer ved "Helga s hus" og ved flagstangsmur se punkt 10.d Der pudses op omkring Helgas hus på arbejdsdagene 31/5 og 1/6. 3. Fortsat reparation af den ydre mole se punkt 10.d. Fælles fugeprojekt.

5 Side 5/3 4. Molehovederne bør males rød-grøn. Der er afsat midler til udførelse i Gudhjem males først. 5. Fortsat reparation af waterlister. Der er afsat midler i 2013 til videreførelse af den løbende udskiftning. Marianne igangsætter. 6. Reetablering af hammerplanke. Defekte hammerplanker, stålrør m.m. fjernes. Vi sætter smedejernsringe i granitten til fortøjning hvor der er behov. 7. Udskiftning af affaldsstativ nedenfor Skuret, forbedret placering og regelmæssig tømning. Evt. placering ved Pilleskur og elskab. Ordnes inden sæson Marianne igangsætter 8. Fortsat fjernelse af asfalt på kajen. Vil indgå i større projekt. Tidsplan ukendt. 9. Genopbygning af "Bitte s" skur. Brugerne. Der er modstridende ønsker blandt brugerne om brug af skuret. FA ønsker det til opbevaring af foreningsgrej. Fritidsfiskerne ønsker skurplads til fiskegrej. Havnen ønsker en afklaring. Drøftelsen resulterede i at brugerne mener at opbevaring af foreningsgrej er det der har højest prioritet. 10. Revurdering af belysning og luftledninger, bl.a. for at kunne komme til med kranbil. Brugerrådet har tidligere drøftet dette og besluttet at både tages op i Gudhjem havn og vinteropbevares på den store P-plads. Ændret belysning er et samlet projekt for fremtiden. Ingen bemærkninger 11. Forbedret information til sejlende gæster om hvor man finder hvad. Brugerrådet har ønsket at den orientering der har siddet på elskabet fremover også sidder i pilleskuret. Ingen bemærkninger 12. Lave regelsæt for fortøjning. Brugerne laver selv regelsæt som service for hinanden.

6 Side 6/3 Brk s havnegruppe holder sig til havneregulativet. Kun agterfortøjninger kan være kommunale. Alle øvrige fortøjninger er private og skal demonteres senest 14 dage efter at båden kommer på land eller flyttes til anden plads. Ingen bemærkninger Indkomne forslag: Ingen indkomne forslag. Evt. Ole Hertz spørger til muligheden for, at Christiansø går med i den Bornholmske frihavnsordning det vurderer havnen ikke ligger lige for, der er mange bornholmerne kommer til Christiansø, og meget få fastliggere på Christiansø. ( men vi tager kontakt og spørger) Erling Aabye Dam spørger til Både og-projekterne: De var ideer genereret ved en ny metodeafprøvning og er gået videre til Teknik og Miljø. 1. Badested i Ladhammer: Sauna, udspring og forskønnelse af området. Erling med flere vil gerne arbejde på projektet. Der er desværre et overfaldsbygværk til spildevand Jakob undersøger hos Forsyningen om der kan gøres noget. 2 Minimuseum i Sorte Café 3 Belysning (af Åsen): Jakob har en spirende ide om at i samarbejde med Vejvirksomhedem at skaffe finansiering til at skifte industrilyset ud med LED-lys. Tine beder om et nyt søndagsflag og vil gerne organisere op- og nedtagning. Ref.: Marianne Kofod Pedersen Bilag : Pressemeddelelse fra Trygfonden. Redningsstige - Trygfondens vinderforslag. Liste over vedligeholdelsesarbejder, Gudhjem og Nørresand havneværker 2013.

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen.

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 26. november 2013 Referat fra brugerrådsmøde, Gudhjem og Nørresand

Læs mere

29. marts 2012. Referat, tilføjelser og eventuelle ændringer står med blåt.

29. marts 2012. Referat, tilføjelser og eventuelle ændringer står med blåt. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk 29. marts 2012 CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat fra brugerrådsmøde, Gudhjem og Nørresand

Læs mere

3. maj Afbud: Rønne Roklub Rønne Sejlklub TEKNIK & MILJØ. Skovløkken 4. Tejn Allinge. Tlf.: Fax:

3. maj Afbud: Rønne Roklub Rønne Sejlklub TEKNIK & MILJØ. Skovløkken 4. Tejn Allinge. Tlf.: Fax: TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 3. maj 2013 Referat fra brugerrådsmøde, Nørrekås Lystbådehavn.

Læs mere

Referat. Fraværende: Hardy Pedersen. Ole Hertz. 1. Godkendelse af dagsorden. Ref: Dagsorden godkendt. 2. Ajourføring af adresseliste

Referat. Fraværende: Hardy Pedersen. Ole Hertz. 1. Godkendelse af dagsorden. Ref: Dagsorden godkendt. 2. Ajourføring af adresseliste TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat Referat fra brugerrådsmødet den 17/11-2014 om Gudhjem og Nørresand havne Deltagere: Gudhjem By- og mindeforening v/ Erling Aabye Dam

Læs mere

Endeligt referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig og Hammer havne. Onsdag den 17. april

Endeligt referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig og Hammer havne. Onsdag den 17. april TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 30. maj 2013 Endeligt referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 10. november 2016 kl. 16:00-17:30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn.

Referat af brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 10. november 2016 kl. 16:00-17:30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn. Referat Referat af brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 10. november 2016 kl. 16:00-17:30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn. Inviterede: Erhverv på Gudhjem Havn v/peter Stange Jensen

Læs mere

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen.

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 25. november 2013 Referat fra brugerrådsmøde, Svaneke Havn. Mødet

Læs mere

Referat af Brugerrådsmøde Gudhjem/Nørresand 14. november 2011 kl. 16-17.30 på Tejn Rådhus, Skovløkken 4, lokale 2A.

Referat af Brugerrådsmøde Gudhjem/Nørresand 14. november 2011 kl. 16-17.30 på Tejn Rådhus, Skovløkken 4, lokale 2A. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 flere modtagere E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 18. november 2011 Referat af Brugerrådsmøde Gudhjem/Nørresand

Læs mere

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Jan-Ole Elleby Administrativ medarbejder Camilla Lauridsen

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Jan-Ole Elleby Administrativ medarbejder Camilla Lauridsen TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Endeligt referat Endeligt referat fra brugerrådsmøde vedr. Bølshavn den 22. oktober 2015 kl. 18.30 Deltagende: Erhvervsfartøjerne v/ Morten

Læs mere

Den oprindelige dagsorden er anført med sort tekst, blå farve udgør referatdelen/bemærkninger.

Den oprindelige dagsorden er anført med sort tekst, blå farve udgør referatdelen/bemærkninger. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk 31. marts 2012 CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat fra brugerrådsmøde, Nørrekås Lystbådehavn.

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor.

Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Referat Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl. 18.00-19:30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Deltagere: Erhvervsfartøjerne v/morten Svendsen Bådejerne v/jakob Jensen

Læs mere

19. november Referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig og Hammer havne.

19. november Referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig og Hammer havne. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 19. november 2013 Referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde om Svaneke Havn den 19. november 2014

Referat fra brugerrådsmøde om Svaneke Havn den 19. november 2014 TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Teknik & Miljø Skovløkken 4, Tejn 3770 Allinge flere brugere Bornholms Regionskommune Teknik & Miljø CVR: 26 69 63 48 13. februar 2015 J.

Læs mere

Kommentar eller indsigelse til BRK s oplæg af 12. april 2016 vedrørende forslag til anlægsprioritering for havne i 2016

Kommentar eller indsigelse til BRK s oplæg af 12. april 2016 vedrørende forslag til anlægsprioritering for havne i 2016 Side 1 Dato: 20-04-2016 Til BRK Att: Havneadministrator Ea Krogstrup Mail :Ea.Krogstrup@brk.dk Kommentar eller indsigelse til BRK s oplæg af 12. april 2016 vedrørende forslag til anlægsprioritering for

Læs mere

Referat af ekstraordinært brugerrådsmøde med Gudhjem/Nørresand havne den 22. maj 2017.

Referat af ekstraordinært brugerrådsmøde med Gudhjem/Nørresand havne den 22. maj 2017. Referat Referat af ekstraordinært brugerrådsmøde med Gudhjem/Nørresand havne den 22. maj 2017. Til stede: Henrik Jørgensen, bådejerne Tine Hammarlund, Flådeselskabet Atlanten Peter Stange Jensen, Erhverv

Læs mere

Endeligt referat. Afbud: Bill Hansen. 1. Godkendelse af dagsorden Ref.: Dagsordenen blev godkendt.

Endeligt referat. Afbud: Bill Hansen. 1. Godkendelse af dagsorden Ref.: Dagsordenen blev godkendt. «FORVNAVN» «AFDADR1» «AFDADR2» «AFDADR4» Tlf.: «AFDTLF» Fax: «AFDFAX» E-mail: «AFDMAIL» Endeligt referat Endeligt referat fra brugerrådsmøde for Tejn Havn den 05.11.2015 kl. 16.30 (afholdt på Tejn Havnekontor)

Læs mere

Dagsorden. Dagsorden til brugerrådsmødet den 12/11-14 for de nordlige havne

Dagsorden. Dagsorden til brugerrådsmødet den 12/11-14 for de nordlige havne TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Dagsorden Dagsorden til brugerrådsmødet den 12/11-14 for de nordlige havne Fremmødte: ASTE v/ Christina Juhl Sørensen Allinge Jazz v/ Christina

Læs mere

Referat. Referat af brugerrådsmøde med de nordlige havne den 8. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn.

Referat. Referat af brugerrådsmøde med de nordlige havne den 8. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn. Referat Referat af brugerrådsmøde med de nordlige havne den 8. november 2016 kl. 16.00-17:30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn. Inviterede: Allinge Bådelaug v/erling Qvistgaard Allinge-Sandvig

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde med Tejn havn den 15. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Tejn Havnekontor.

Referat af brugerrådsmøde med Tejn havn den 15. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Tejn Havnekontor. Referat Referat af brugerrådsmøde med Tejn havn den 15. november 2016 kl. 17.00-18:30. Mødet blev afholdt på Tejn Havnekontor. Inviterede: Tejn Sejlklub v/henrik Finé Balle Erhvervsfiskerne v/verner Thorsen

Læs mere

Forslag om ny bro/bølgebryder til Nørresand den 5. maj 2017

Forslag om ny bro/bølgebryder til Nørresand den 5. maj 2017 Forslag om ny bro/bølgebryder til Nørresand den 5. maj 2017 Herunder forslag fra Jakob Jensen BRK: Broen skal se ud som den bro der er etableret i Svaneke Havn. Efter opfordring fra formand for Flådeselskabet

Læs mere

Referat. Bornholms Forsynings Brugerråd 03.02.2015 1. Brugerrådsmøde nr. 26 Den 03. februar 2015 kl. 16.30 Mødested: Industrivej 1a, 3700 Rønne.

Referat. Bornholms Forsynings Brugerråd 03.02.2015 1. Brugerrådsmøde nr. 26 Den 03. februar 2015 kl. 16.30 Mødested: Industrivej 1a, 3700 Rønne. Bornholms Forsynings Brugerråd 03.02.2015 1 Referat. Brugerrådsmøde nr. 26 Den 03. februar 2015 kl. 16.30 Mødested: Industrivej 1a, 3700 Rønne. Per Ole Petersen( Formand) Jens S. Koefoed Per Martlev Hansen

Læs mere

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Jan-Ole Elleby Administrativ medarbejder Camilla Lauridsen

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Jan-Ole Elleby Administrativ medarbejder Camilla Lauridsen TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Endeligt referat Endeligt referat fra brugerrådsmøde på Svaneke Havn den 22. oktober 2015 kl. 16.00 Deltagere: Bomlauget v/ Jens Kofod Byforeningen

Læs mere

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen.

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 13. november 2013 Referat fra brugerrådsmøde tirsdag den 22. oktober

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 16. november 2017 kl. 16:00-17:30

Referat fra brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 16. november 2017 kl. 16:00-17:30 Referat Referat fra brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 16. november 2017 kl. 16:00-17:30 Deltagere: Erhverv på Gudhjem havn v/jens Hede Madsen Gudhjem By- og mindeforening v/ Hans-Martin

Læs mere

Referat fra 3. møde vedrørende brugerinddragelse på Nørrekås Lystbådehavn, 2. juni 2010.

Referat fra 3. møde vedrørende brugerinddragelse på Nørrekås Lystbådehavn, 2. juni 2010. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4, Tejn Henri Eriksen, Bornholms Sportsfiskerforening (BSF) Erik Thorsen, Havørreden Anders Funch Nielsen, Rønne Sejlklub Carsten Andersen, Rønne Roklub Børge Olsen, Vendekredsen

Læs mere

Samarbejdsudvalget Horsens Lystbådehavn Referat

Samarbejdsudvalget Horsens Lystbådehavn Referat H O R S E N S K O M M U N E Referat Mødested : Den Grønne (HBH), Vært: Fiskerihavnsforeningen Mødetidspunkt : kl. 17.00 Fraværende : DAGSORDEN 1. Kommentarer til ref. fra sidste møde. 2. Havnefogeden informerer

Læs mere

Bornholms Regionskommune. Takstregulativ for de kommunale havne på Bornholm. opdateret 1/1-2014

Bornholms Regionskommune. Takstregulativ for de kommunale havne på Bornholm. opdateret 1/1-2014 Bornholms Regionskommune Takstregulativ for de kommunale havne på Bornholm opdateret 1/1-2014 Fremtidige opdateringer vil fremgå af Bornholms Regionskommunes (BRK) hjemmeside. Indholdsfortegnelse Takstregulativets

Læs mere

«FORVNAVN» «AFDADR1» «AFDADR2» «AFDADR4» Tlf.: «AFDTLF» Fax: «AFDFAX» E-mail: «AFDMAIL» CVR: 26-69-63-48. Referat. www.brk.dk

«FORVNAVN» «AFDADR1» «AFDADR2» «AFDADR4» Tlf.: «AFDTLF» Fax: «AFDFAX» E-mail: «AFDMAIL» CVR: 26-69-63-48. Referat. www.brk.dk «FORVNAVN» «AFDADR1» «AFDADR2» «AFDADR4» Tlf.: «AFDTLF» Fax: «AFDFAX» E-mail: «AFDMAIL» Referat Referat fra brugerrådsmødet den 2. december 2014 om Nørrekås Lystbådehavn Deltagere: Rønne Sejlklub v/ Anders

Læs mere

Fraværende: Afbud fra Søren Mentz, Brian Espersen (erstattet af Morten Nielsen, SYC) Dagsorden : 1. Godkendelse af dagsorden 1. Godkendt. 2.

Fraværende: Afbud fra Søren Mentz, Brian Espersen (erstattet af Morten Nielsen, SYC) Dagsorden : 1. Godkendelse af dagsorden 1. Godkendt. 2. ! 1 Mødedeltagere: Ebbe Kyrø (EK), Claus Palm (CP), Jørgen B Riber (JB), Brian Espersen (BE), Søren Hvalsø (SH), Carsten Borch (CB), Michael Larsen (ML), Arne Holten (AH), Søren Mentz (SM), direktør Mette

Læs mere

DAGSORDEN. Det Maritime Råd. Møde nr. 4

DAGSORDEN. Det Maritime Råd. Møde nr. 4 DAGSORDEN Det Maritime Råd Møde nr. 4 Mandag den 27 august 2012 kl. 17.00 Sted: Sejlklubbens lokaler på Bogense Havn Deltagere: Dagsorden Referat Formand for Teknik og Miljøudvalget, Kim Johansen (KJ)

Læs mere

Bornholms Regionskommune. Takstregulativ for de kommunale havne på Bornholm. opdateret 11/8-2015

Bornholms Regionskommune. Takstregulativ for de kommunale havne på Bornholm. opdateret 11/8-2015 Bornholms Regionskommune Takstregulativ for de kommunale havne på Bornholm opdateret 11/8-2015 Fremtidige opdateringer vil fremgå af Bornholms Regionskommunes (BRK) hjemmeside. Indholdsfortegnelse Takstregulativets

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22.02.2016

Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen, John Trolle Fraværende: Ingen Referent:

Læs mere

28. maj 2013. Dagsorden teksten er skrevet med sort tekst, Referatet er skrevet med blå tekst.

28. maj 2013. Dagsorden teksten er skrevet med sort tekst, Referatet er skrevet med blå tekst. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 28. maj 2013 Referat fra brugerrådsmøde tirsdag den 9. april 2013,

Læs mere

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m.

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m. Ordinært brugerrådsmøde med Svaneke Havn den 30. oktober 2018 kl. 16.00-17:30. Mødet blev afholdt i Sejlerstuen på Svaneke Havnekontor. Bornholms Regionskommune Center for Natur, Miljø og Fritid Veje,

Læs mere

Bornholms Regionskommune. Takstregulativ for de kommunale havne på Bornholm. opdateret 23/4-2013

Bornholms Regionskommune. Takstregulativ for de kommunale havne på Bornholm. opdateret 23/4-2013 Bornholms Regionskommune Takstregulativ for de kommunale havne på Bornholm opdateret 23/4-2013 Fremtidige opdateringer vil fremgå af Bornholms Regionskommunes (BRK) hjemmeside. Indholdsfortegnelse Takstregulativets

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 25. oktober 2016 kl Mødet blev holdt i Rønne Sejlklubs lokaler.

Referat af brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 25. oktober 2016 kl Mødet blev holdt i Rønne Sejlklubs lokaler. Referat Referat af brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 25. oktober 2016 kl. 16.00. Mødet blev holdt i Rønne Sejlklubs lokaler. Inviterede: BSF v/holger Jespersen Rønne Sejlklub v/ Anders Funch

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 07. 02. 2018 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jan Uhrskov, Peter Storm, Henning Buddig, og Anne Birthe Kajhøj Fraværende: Steen Jensen og Egon Sørensen Referent:

Læs mere

2/ Post/mail: Der er modtaget en mail fra Aalborg kommune omkring fritidsaktiviteter, det er specielt reservation af haller. Det er os uvedkommende.

2/ Post/mail: Der er modtaget en mail fra Aalborg kommune omkring fritidsaktiviteter, det er specielt reservation af haller. Det er os uvedkommende. Nørresundby Sejlklub Bestyrelsesmøde d: 01-06-2015 Deltagere: Gabriele, Palle, Niels,Lars, Ingolf. Fravær: Steen har meldt afbud. 1/Godkendelse af referat 19-05-2015: Godkendt. 2/ Post/mail: Der er modtaget

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Endeligt referat fra brugerrådsmøde på Hasle Havn den 19. oktober 2015 kl

Endeligt referat fra brugerrådsmøde på Hasle Havn den 19. oktober 2015 kl TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Endeligt referat Endeligt referat fra brugerrådsmøde på Hasle Havn den 19. oktober 2015 kl. 16.30 Deltagere: Bornholms Kajakklub v/ Søren

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00 Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00 1) Godkende referat fra sidste møde 2) Siden sidst, gennemgang af korrespondance 3) Aktuel status for regnskab og budget 4) Aktuel status

Læs mere

Gudhjem Havn er stort set ikke blevet vedligeholdt i de sidste 20 år, og den er derfor i meget ringe stand.

Gudhjem Havn er stort set ikke blevet vedligeholdt i de sidste 20 år, og den er derfor i meget ringe stand. Kortfattet tilstandsrapport for Gudhjem Havn og Nørresand. Undertegnede bygningskonstruktør Johan Lorentz og skibsfører Hans Martin Bloch sidder i Gudhjem By- og Mindeforening bestyrelse, og er blevet

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den. 24. august 2015

Referat bestyrelsesmøde den. 24. august 2015 Dagsorden bestyrelsesmøde mandag d. 24. august 2015 kl. 17:00 1) Godkende referat fra sidste møde og generalforsamling 2) Siden sidst, gennemgang af korrespondance 3) Aktuel status for regnskab og budget

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 27.03.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Henning Madsen, Egon Sørensen Referent: John

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde med Svaneke havn den 3. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor.

Referat af brugerrådsmøde med Svaneke havn den 3. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Referat Referat af brugerrådsmøde med Svaneke havn den 3. november 2016 kl. 16.00-17:30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Inviterede: Svaneke Sejlklub v/jens Skov Erhvervet på havnen v/kim Rømer

Læs mere

Brugerrådet for Nykøbing Sj. Havn

Brugerrådet for Nykøbing Sj. Havn Brugerrådet for Nykøbing Sj. Havn Onsdag den 9. november 2016 kl. 16-17 På havnekontoret i Nykøbing Sj. Dagsorden: Referat: Deltagere 1 Godkendelse af dagsorden Frede Damsø (formand), Øyvind Kristoffersen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 27. januar 2015 kl. 19.30

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 27. januar 2015 kl. 19.30 Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 27. januar 2015 kl. 19.30 Til stede: Kirsten, Sanne, Karen, John, Lasse, Charlotte, Kenneth og Jan samt 3 gæster. Afbud fra: Ingen Dagsordenens pkt.1: Valg af ordstyrer

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde mandag d. 29. april 2013 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5. Dagsorden

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde mandag d. 29. april 2013 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5. Dagsorden Lejerbo afd. 204 d. 10. april 2013 Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde mandag d. 29. april 2013 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Møllevænget & Storgaarden

Møllevænget & Storgaarden Møllevænget & Storgaarden Referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde mandag den 26. oktober 2015 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ Referat ekstraordinært bestyrelsesmøde MSBolig 26.10.2015

Læs mere

Affaldsplan for Sæby Havn Maj 2014

Affaldsplan for Sæby Havn Maj 2014 Affaldsplan for Sæby Havn Maj 2014 Affaldsplan for Sæby Havn Indhold 1. Beskrivelse af havnens modtageordning. 2. Vurdering af behov for ændringer af havnens modtagefaciliteters type og kapacitet. 3. Beskrivelse

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune Halsnæs november 2013 Til formænd og kasserere for grundejerforeninger samt vej og trappelaug, tilsluttet Landliggersammenslutningen. Hermed fremsendes referat og beretning fra Landliggersammenslutningens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 28.marts 2017 kl Til stede: Sanne, Lasse, Kirsten, Svend, Kenneth og Jan samt 5 gæster.

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 28.marts 2017 kl Til stede: Sanne, Lasse, Kirsten, Svend, Kenneth og Jan samt 5 gæster. Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 28.marts 2017 kl. 19.30 Til stede: Sanne, Lasse, Kirsten, Svend, Kenneth og Jan samt 5 gæster. Afbud fra: Kirstine og Karen Dagsordenens pkt.1: Valg af ordstyrer

Læs mere

Bestyrelsesmøde Rønnerhavnen

Bestyrelsesmøde Rønnerhavnen Bestyrelsesmøde Rønnerhavnen REFERAT 2/5-2016 KL. 15.30 RØNNERHAVNEN MØDETYPE ARRANGØR REFERENT DELTAGERE AFBUD Bestyrelsesmøde Bestyrelsen Henrik M. Christensen Johannes Frøstrup, Henrik M. Christensen,

Læs mere

Bornholms Regionskommune. Takstregulativ for de kommunale havne på Bornholm. opdateret 1. januar 2018

Bornholms Regionskommune. Takstregulativ for de kommunale havne på Bornholm. opdateret 1. januar 2018 Bornholms Regionskommune Takstregulativ for de kommunale havne på Bornholm opdateret 1. januar 2018 Fremtidige opdateringer vil fremgå af Bornholms Regionskommunes (BRK) hjemmeside. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Foreløbigt referat fra brugerrådsmøde den 18/11-14 om Hasle Havn

Foreløbigt referat fra brugerrådsmøde den 18/11-14 om Hasle Havn TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: Referat Foreløbigt referat fra brugerrådsmøde den 18/11-14 om Hasle Havn E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Deltagere: Hasle Sejlklub v/ Niels Frost Jensen Småbådeklubben v/

Læs mere

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 15. november 2018 Kl. 16:00. Medlemmer

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 15. november 2018 Kl. 16:00. Medlemmer Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Tina Mørk Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam

Læs mere

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m.

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m. Referat Ordinært brugerrådsmøde med Hasle Havn den 24. oktober 2018 kl. 16.30-18.00. Mødet afholdes i Sejlerstuen. Bornholms Regionskommune Center for Natur, Miljø og Fritid Veje, havne og beredskab vhb@brk.dk

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde Hasle Havn d. 1. april 2015

Referat fra brugerrådsmøde Hasle Havn d. 1. april 2015 Teknik og Miljø Skovløkken 4 3770 Allinge flere modtagere Bornholms Regionskommune Teknik og Miljø CVR: 26 69 63 48 25. september 2015 J. nr. 08.00.00G01-0093 Referat fra brugerrådsmøde Hasle Havn d. 1.

Læs mere

Fraværende: Afbud: Jørgen Hammer, Erling Aabye Dam, Benny Schou,, Jens S Koefoed, Jørgen KLeener

Fraværende: Afbud: Jørgen Hammer, Erling Aabye Dam, Benny Schou,, Jens S Koefoed, Jørgen KLeener Bornholms Forsynings Brugerråd 05.2.2014 1 REFERAT. Brugerrådsmøde nr. 22 Den 05. februar 2014 kl. 9-11 Mødested: Industrivej 1a, 3700 Rønne. René Nordin Bloch( Formand) Jens S. Koefoed Per Martlev Hansen

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Side 1/6 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Fra organisationsbestyrelsen: Nils Vinther Fra administrationen: Peter Andersen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

REFERAT. Møde med ministeren kl til

REFERAT. Møde med ministeren kl til 30. januar 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 11 Mødedato: 29. januar 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til 15.00 Sted: Mødelokale 8 i stuen Møde med ministeren kl. 15.15 til 16.00.

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Referat. Bornholms Varme A/S 18.11.2015 1. Bestyrelsesmøde nr. 38 Den 18. november 2015 kl.15.00 Mødested: Brovangen 9, Aakirkeby.

Referat. Bornholms Varme A/S 18.11.2015 1. Bestyrelsesmøde nr. 38 Den 18. november 2015 kl.15.00 Mødested: Brovangen 9, Aakirkeby. Bornholms Varme A/S 18.11.2015 1 Referat Bestyrelsesmøde nr. 38 Den 18. november 2015 kl.15.00 Mødested: Brovangen 9, Aakirkeby Medlemmer: Per Ole Petersen - (Formand) Betina Haagensen (Næstformand) Linda

Læs mere

Ældreråd. Åben Referat. Mødelokale 1 på rådhuset, 05. oktober 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Åben Referat. Mødelokale 1 på rådhuset, 05. oktober 2015 Kl. 10:15-12:15 Åben Referat Mødelokale 1 på rådhuset, 05. oktober 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen, Helmut

Læs mere

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuspladsen 4, 4660 St. Heddinge Mødelokale 2 16. februar 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuspladsen 4, 4660 St. Heddinge Mødelokale 2 16. februar 2015 Kl. 10:15-12:15 Lukket Referat Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuspladsen 4, 4660 St. Heddinge Mødelokale 2 16. februar 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen,

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for Trafik - sikker i byen

Referat af møde i Opgaveudvalg for Trafik - sikker i byen GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for Trafik - sikker i byen Mødetidspunkt 12-01-2016 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 19.00 Tilstede: Karen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Tilstede: Inger, Hans, Torben, Carsten, Erling, John, Niels, Anita Afbud: Mogens, Dan Velkommen 1. Hans Poulsen er inviteret med til mødet.

Læs mere

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg Åbent referat for 17, stk.4 Mødedato 20.02.2013 Tid 16:00 Sted Rådmandshaven 20, mødelokale 5 Medlemmer Ole Pilegaard Hansen Jørgen Andersen Svend C. Dahl Søren Drost Broegaard Lindy Nymark Christensen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9 Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Midlertidig bestyrelse for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Møde nr. 5: Tirsdag den 10. oktober 2006 kl. 08.30 10.30

Midlertidig bestyrelse for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Møde nr. 5: Tirsdag den 10. oktober 2006 kl. 08.30 10.30 Medlemmerne af midlertidige bestyrelse 17. oktober 2006 Mødereferat Udvalg: Midlertidig bestyrelse for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Møde nr. 5: Tirsdag den 10. oktober 2006 kl. 08.30 10.30 Mødested:

Læs mere

Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S. Referat

Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S. Referat Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S Referat Dato: 21-09-2018 Ref.: msv Mødenr.: 3/2018 Mødedato: 20. september 2018 kl. 14-16 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kgs. Lyngby Dagsorden

Læs mere

Tirsdag den 24. april kl. 19.00 Vallensbæk Havn

Tirsdag den 24. april kl. 19.00 Vallensbæk Havn Havnebestyrelsen Vallensbæk Havn Referat 336-1/2007 Møde nr. : Dato: Tilstede: Fraværende m. afbud: Referent: 336-1/2007 Tirsdag den 24. april kl. 19.00 Vallensbæk Havn Steen Hansen, formand, Ulrik Klausen,

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag d

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag d Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag d. 17.08.2016 Mødedato: 17/8 2016 Tidspunkt: Kl. 13.30 Mødenr.: Sted: Deltagere: Mødelokale 10, Rådhuset i Ringe Indkaldelse Kristian Nielsen (Formand,KB) Anne

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

Kun pkt. 1 Kun pkt. 6

Kun pkt. 1 Kun pkt. 6 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7 Mandag d. 15.08.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 15.08.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset Referat Ø-udvalget's møde Mandag den 11-09-2017 Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset Deltagere: Lars Erik Hornemann, Susanne Gustenhoff, Lars Milling, Birgitte Svendsen, Bjarne Madsen Indholdsfortegnelse Sag

Læs mere

Generalforsamlingen På Sukkerbroens Bådelaugs generalforsamling deltog i alt 12 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Generalforsamlingen På Sukkerbroens Bådelaugs generalforsamling deltog i alt 12 medlemmer inklusive bestyrelsen. Medlemsbrev for Sukkerbroens Bådelaug 2017. 20-2-2017 NYT OM SILDETUR SE LÆNGERE NEDE I MEDLEMSBREVET. Generalforsamlingen På Sukkerbroens Bådelaugs generalforsamling deltog i alt 12 medlemmer inklusive

Læs mere

Fraværende: 2. Godkendt

Fraværende: 2. Godkendt Referat fra Brugerbestyrelsesmødet den 28.januar 2009 Mødedeltagere: Erik Nicolaisen (EN), Bente Walløe Poulsen (BWP), Jess Brønden (JB), Arne Holten (AH), Richard Barth (RB), Theis Wieder (TW), Carl Larsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 08. september 2015 kl. 19.30

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 08. september 2015 kl. 19.30 Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 08. september 2015 kl. 19.30 Til stede: Karen, Kirsten, Sanne, John, Lasse, Charlotte, Kenneth og Jan samt 5 gæster. Afbud fra: Ingen Dagsordenens pkt.1: Valg af

Læs mere

Der er aftalt, at Palle Ravn noterer sig beslutninger fra mødet til efterfølgende referatskrivning.

Der er aftalt, at Palle Ravn noterer sig beslutninger fra mødet til efterfølgende referatskrivning. Handicaprådet referat Møde 26. oktober 2016 kl. 16:00 i mødelokal 1, kælderen Indgang C Rådhuset. Mødedeltagere: Palle Ravn, Gert Lund, Mona Rask, Per Ravn, Jeanette Juul Quaade Steen Jakobsen, Anna Maria

Læs mere

REFERAT. Indhold. Møde i: Regionshandicaprådet Dato: 6. juni 2017 Kl.: Sted: Regionsgården, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød Mødelokale H5

REFERAT. Indhold. Møde i: Regionshandicaprådet Dato: 6. juni 2017 Kl.: Sted: Regionsgården, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød Mødelokale H5 Kongens Vænge 2 3400 Hillerød REFERAT Møde i: Dato: 6. juni 2017 Kl.: 17.00-19.00 Sted: Regionsgården, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød Mødelokale H5 Telefon 38 66 50 00 Direkte 38 66 5013 Fax 38 66 53 99

Læs mere

Referat. Referat fra brugerrådsmøde den 18/11-14 om Hasle Havn

Referat. Referat fra brugerrådsmøde den 18/11-14 om Hasle Havn TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat Referat fra brugerrådsmøde den 18/11-14 om Hasle Havn Deltagere: Hasle Sejlklub v/ Niels Frost Jensen Småbådeklubben v/ Svend Olaf

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015 Godkendt - Referat RB-møde 150528 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Referat fra Brugerrådsmødet på Nørrekås Lystbådehavn onsdag den 19. oktober 2011. Kl. 19.00-20.30 i Sejlerstuen. mødet sluttede 21:05.

Referat fra Brugerrådsmødet på Nørrekås Lystbådehavn onsdag den 19. oktober 2011. Kl. 19.00-20.30 i Sejlerstuen. mødet sluttede 21:05. «FORVNAVN» «AFDADR1» «AFDADR2» «AFDADR4» Tlf.: «AFDTLF» Fax: «AFDFAX» E-mail: «AFDMAIL» CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat fra Brugerrådsmødet på Nørrekås Lystbådehavn onsdag den 19. oktober 2011. Kl.

Læs mere

3)Opfordring til at orientere hospitalet, hvis der er Wi-Fi problemer.

3)Opfordring til at orientere hospitalet, hvis der er Wi-Fi problemer. REFERAT Møde Brugerrådet Bornholms Hospital i: Dato: 7.8.2017 Kl.: 16-18 Sted: Mødelokalet i Kvalitets og Uddannelsesafdelingen Deltagere: Jette Juul Nielsen, Bent Larsen, Toby Aagreen, Kaj Westh, Birgitte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet. Torsdag, den 24. oktober kl. 19:00 i klubhuset. Anders fraværende med afbud, Nicolai suppleant for Anders.

Referat fra bestyrelsesmødet. Torsdag, den 24. oktober kl. 19:00 i klubhuset. Anders fraværende med afbud, Nicolai suppleant for Anders. Referat fra bestyrelsesmødet Torsdag, den 24. oktober kl. 19:00 i klubhuset Anders fraværende med afbud, Nicolai suppleant for Anders. 1. Tilføjelser til dagsordenen 2. Godkendelse og underskrift af referat

Læs mere

Referat for Havnebestyrelsen

Referat for Havnebestyrelsen Referat for Havnebestyrelsen Mødedato 15. august 2016 Tid Kl. 16.00 18.00 Sted Havnekontoret Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné Otto Vølund Poulsen (V) Per Sørensen (A) Tilforordnede

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30.

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Idrætsudvalget Møde nr. 31 Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. Medlemmer: Formand Flemming

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Referat af møde i Kampagneudvalget

Referat af møde i Kampagneudvalget Referat af møde i Kampagneudvalget Dato: 1. december 2014 Tid: Kl. 17.00 Sted: Sekretariatet i Vanløse Til stede: Bent Nielsen, Malene Madsen, Justin Corfitzen, Maria Helene Olesen og Karina Ertmann Krammer

Læs mere

Godkendt resume af bestyrelsesmødet den 15. maj 2013

Godkendt resume af bestyrelsesmødet den 15. maj 2013 12. juni 2013 Godkendt resume af bestyrelsesmødet den 15. maj 2013 Tilstede: Afbud Referent Mikkel Emil Tim Mogens Jacob Henrik Mogens Mikael Jan Forslag til dagsorden: 1) Valg af referent. 2) Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 10. 09. 2018 Nappedam Bådelaug Deltagere: Anne Birthe Kajhøj, Jytte Gyldenløve, Henning Madsen, Jan Uhrskov, Steen Jensen Henning Buddig og Peter Storm Fraværende: Referent: Anne Birthe

Læs mere

Referat af havnebestyrelsesmøde nr. 372 Mandag d. 26 maj 2014 kl. 19.00 på havnekontoret

Referat af havnebestyrelsesmøde nr. 372 Mandag d. 26 maj 2014 kl. 19.00 på havnekontoret Referat af havnebestyrelsesmøde nr. 372 Mandag d. 26 maj 2014 kl. 19.00 på havnekontoret Indkaldte: Erik Skov Rasmussen (ESR), Michael Roed (MR), Kurt Sjøgreen (KS), Benny Stisen (BS), Preben Bjørn Madsen

Læs mere