- Øvrige forhold: Kære John Brædder og Claus Thykjær.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "- Øvrige forhold: Kære John Brædder og Claus Thykjær."

Transkript

1 Fra: Sendt: 9. februar :11 Til: John Brædder - Borgmester; Claus Thykjær Emne: s hovedkontor flytter til Guldborgsund Kommune Kære John Brædder og Claus Thykjær. Så fik offentligheden kendskab til vores flytning, vi har kun fået positive reaktioner på denne nyhed, men selvfølgelig også en del som synes det er vemodigt vi fraflytter Holeby. Det vigtigste har imidlertid været, at det ikke gav anledning til negativ omtale, det er jo sårbart når arbejdspladser fraflytter en i forvejen trængt kommune. Jævnfør nedenstående følger jeg hermed op på vores sidste møde, idet vi nu kan komme i gang med en opfølgning på de punkter vi drøftede på rådhuset den 7. december Disse var: - Mulighederne for fritagelse af kommunale afgifter Vi afventer en tilbagemelding fra Guldborgsund Kommune på hvorvidt som led i flytningen til Guldborgsund kan fritages fra diverse offentlige omkostninger/gebyrer (eksempelvis grundskyld). Guldborgsund Kommune giver os bekræftelse på, at bygningerne kan anvendes til kontor/kursusformål (interne uddannelser). - Drøftelse af mulig aftale om tilskud fra Guldborgsund Kommune gældende for 5 år Vi aftalte, at Guldborgsund Kommune undersøger mulighederne for driftstilskud på åremålsaftale (5 år), på lige fod med den økonomiske støtte vi i sin tid fik fra tidligere Holeby Kommune. Vi drøftede også mulighederne for at støtte allerede igangværende aktiviteter som har i Guldborgsund Kommune, julehjælp, feriehjælp, seniornet for ensomme ældre, gældsrådgivning for fattige familier m.m. via 18 eller 79 midlerne. - Drøftelse af mulighederne for lån af lagerfaciliteter samt øvrige pladsforhold Guldborgsund Kommune gav tilsagn af gratis lån af garageanlæg ved tidligere Amtsbygning. Guldborgsund Kommune ville undersøge hvorvidt taxiholdepladser foran Brovejen 4 kan forbeholdes ansatte og besøgende til, idet vi kommer til at mangle parkeringspladser. Vi skønner der kan skabes plads til 5 parkerende biler. Guldborgsund Kommune ville undersøge om der var øvrige parkeringsmuligheder i tilslutning til Brovejen 4 vi kunne anvende. Guldborgsund Kommune ville undersøge hvorvidt må drive genbrugsbutik fra Brovejen 4 (lokalplan for området). Guldborgsund Kommune ville undersøge hvorvidt det var muligt at stille gratis arbejdskraft til rådighed (jobtræning) ifm. klargøring af bygningen og efterfølgende når vi er flyttet ind i bygningen (eksempelvis service job eller rengøring). Guldborgsund Kommune ville undersøge om deres vej og park eller entreprenørvirksomhed kunne være behjælpelig med at holde udenoms arealer og snerydning. - Drøftelse af samarbejdsmuligheder med frivilligcenter Guldborgsund, herunder udnyttelse af Dansk Folkehjælps faciliteter m.m. Guldborgsund Kommune tager initiativ til afholdelse af møde mellem Guldborgsund Frivilligcenter og Dansk Folkehjælp for at identificere mulige samarbejdsflader m.m. - Øvrige forhold:

2 Guldborgsund Kommune ville gerne medvirke til, at lejlighedsvis kunne råde over mødelokaler på Embassy of Lolland Falster. Vi skal i fælleskab aftale nærmere omkring markeringen af vores flytning / indflytning efter sommerferien 2013 (sandsynligvis august/september måned). Noget helt andet, skal i gang med at etablere en frivillige gældsrådgivning i Lolland og Guldborgsund kommuner. I november måned har vi fremsendt skrivelse til Guldborgsund Kommune, jeg tror umiddelbart ikke vi har fået en tilbagemelding på denne. Formålet med et møde mellem Guldborgsund Kommune og er: 1) Fysisk placering af rådgivningen Er der mulighed for at kommunen kan stille relevante lokaler til rådighed, eksempelvis på jeres frivilligcenter eller andet relevant sted. Det er afgørende, at lokalerne er placeret centralt, men et sted, som ikke giver anledning til at betvivle rådgivningens uafhængighed. Desuden vil det optimalt, hvis lokalerne er placeret et sted, hvor der er en form for modtagelse og hvor der er andre mennesker/aktiviteter, således at rådgiver(e) ikke er alene, hvis der mod forventning opstår problemer. 2) Juridisk og evt. social faglighed Erfaringerne med økonomisk rådgivning/gældsrådgivning landet over viser, at det er en fordel, hvis der både rekrutteres frivillige med henholdsvis økonomiske og juridiske/sociale kompetencer. Dansk Folkehjælp forudser, at det kan blive udfordrende at rekruttere den fornødne juridiske kompetence. Vi ønsker derfor at drøfte eventuelle muligheder for samarbejde med kommunen om at stille juridisk kompetence til rådighed. 3) Samarbejde og brobygning i forhold til borgere med komplekse sociale problemer Da målgruppen for s rådgivning er forsørgere på overførselsindkomst med behov for økonomisk rådgivning (herunder gældsrådgivning) må det forventes, at der dels kan være henvendelser fra personer med problemstillinger, der er så komplekse, at det ikke er muligt for at yde rådgivning og dels kan der forventes forløb, hvor der viser sig massive sociale problemer, som der bør handles på også akut. Vi ønsker derfor at drøfte eventuelle muligheder for samarbejde med kommunen om denne type udfordringer. Vi ser frem til en tilbagemelding på ovenstående og stiller os naturligvis til rådighed for et opfølgende møde. God weekend.

3 Fra: Sendt: 30. januar :54 Til: 'John Brædder - Borgmester' Emne: s hovedkontor flytter til Guldborgsund Kommune Som det ofte er med handel af bygninger, var der et par juridiske knaster som skulle ryddes af vejen. Men nu har vi sat vores underskrift på købsaftalen og købesummen er deponeret hos sælger. Formelt skal Frejas bestyrelse nikke til aftalen indenfor de kommende 10 dage, men det er en formsag. s ansatte på hovedkontoret i Holeby orienteres om vores flytning til Guldborgsund Kommune i morgen den 31. januar kl. 10:00, kl. 12:30 bliver vores ansatte i København orienteret. I morgen eftermiddag kontakter jeg redaktøren på Folketidende og han får pressenoten om flytningen tilsendt efterfølgende. Jeg vil forsøge at anbefale dem, at de går ud med nyheden fredag (som kun gives til Folketidende), jeg vil i denne sammenhæng henvise til dig. Jeg vedhæfter udkast til pressenote, som vi sender til dem i morgen eftermiddag. Rent praktisk kommer der til at gå noget tid inden vi kan flytte ind i de nye lokaler, vi tænker det bliver efter sommerferien. Til den tid skal vi selvfølgelig markere indflytningen, en nærmere drøftelse herom vender vi tilbage om. En anden god nyhed, etablere med tilskud fra Socialministeriet en frivillig gældsrådgivning til de mest udsatte borgere i Lolland og Guldborgsund kommuner, denne nyhed går vi ud med om 2 uger fra nu. Jeg ved, at Forbrugerrådet har etableret noget tilsvarende i Guldborgsund, men der er ingen lighedstegn mellem den målgruppe de har fokus på og den vi normalt arbejder med. Der sker således en koordinering mellem vores projekt og deres. Vedr. opfølgning på vores møde 7. december, af nedenstående mail fremgår de punkter vi drøftede på vores møde i december måned, vil du foranledige en opfølgning på disse punkter. Jeg vil i løbet af denne uge eller næste sende vores notat fra mødet til dig. Hvis der er spørgsmål til ovenstående kan du fange på mig , vi glæder os til samarbejdet med jer. Fra: Sendt: 6. december :49 Til: John Brædder - Borgmester Cc: Thomas E. Pedersen Emne: SV: Overvejelser omkring placering af virksomhed

4 Til brug for vores møde i morgen, fremsender jeg hermed et par punkter vi gerne vil følge op på fra vores sidste møde. - Mulighederne for fritagelse af kommunale afgifter - Drøftelse af mulig aftale om tilskud fra Guldborgsund Kommune gældende for 5 år - Drøftelse af mulighederne for lån af lagerfaciliteter samt øvrige pladsforhold - Drøftelse af samarbejdsmuligheder med frivilligcenter Guldborgsund, herunder udnyttelse af Dansk Folkehjælps faciliteter m.m. - Drøftelse af plan for offentliggørelse af organisationens flytning til Guldborgsund Kommune Vores formand og jeg glæder os til at se jer i morgen, beklager jeg ikke har sendt denne mail lidt tidligere, men vi har haft en del travlhed den seneste tid. Telefon post@folkehjaelp.dk folkehjaelp.dk Fra: John Brædder - Borgmester [mailto:jobr@guldborgsund.dk] Sendt: 25. april :58 Til: Emne: SV: Overvejelser omkring placering af virksomhed Kære Klaus Tak for din henvendelse, det skulle glæde os meget at fåe n mulighed for at huse jeres organisation i Guldborgsund kommune, hvilket jeg og vores kommunal direktør meget gerne tager et møde med jer om, jeg vender tilbage via min sekretær i denne uge for en mulig møde dato i næste uge Venlig hilsen John Brædder Fra: [mailto:kn@folkehjaelp.dk] Sendt: 24. april :09 Til: John Brædder - Borgmester Emne: Overvejelser omkring placering af virksomhed For nogen tid siden forsøgte at kontakte dig telefonisk, derfor denne skriftlige henvendelse.

5 Jeg ved ikke hvor godt du kender vores organisation, men har i en årrække været bosiddende i Lolland og Københavns Kommune. Vi er en landsdækkende organisation med 50 lokalafdelinger og aktive frivillige spredt ud over hele landet. I dag har organisationen 25 ansatte, 20 er placeret på organisationens kontor på Lolland, de øvrige 5 ansatte i København. Vores seneste offentliggjorte årsrapport finder du her er aktuelt inde i nogle overvejelser omkring vores fremtidige placering, i den forbindelse har vi drøftet en mulig placering i Guldborgsund Kommune, bl.a. af hensyn til de kollektive trafikforbindelser som kommunen råder over. Vi overvejer naturligvis også andre placeringer, herunder at flytte hele organisationen tilbage til København. I forbindelse med sonderingen af vores muligheder, har vi i organisationens daglige ledelse besluttet at undersøge mulighederne for et møde med Guldborgsund kommunes politiske og administrative ledelse. har bevidst valgt ikke at lade vores henvendelse gå via LF Business, og vi anmoder selvfølgelig om at vores henvendelse behandles fortroligt. Jeg skal derfor anmode om forslag til mødedatoer og tidspunkter, vi kommer gerne til Guldborgsund Kommune. Ib Jensen Formand Generalsekretær Industriparken 4 Nyropsgade 14, st DK-4960 Holeby DK-1602 København V folkehjaelp.dk Denne mail er blevet scannet af Baes Data og indeholder ikke virus! Denne mail er blevet scannet af Baes Data og indeholder ikke virus!

Projektbeskrivelse Lokal Økonomira dgivning

Projektbeskrivelse Lokal Økonomira dgivning Projektbeskrivelse Lokal Økonomira dgivning Projektbeskrivelse Lokal Økonomirådgivning - 150603 1 Indhold Projektbeskrivelse Lokal Økonomirådgivning... 3 Målgruppe... 4 Projektets struktur og organisation...

Læs mere

Projektbeskrivelse Lokal Økonomira dgivning

Projektbeskrivelse Lokal Økonomira dgivning Projektbeskrivelse Lokal Økonomira dgivning Projektbeskrivelse Lokal Økonomirådgivning - 150915 1 Indhold Projektbeskrivelse Lokal Økonomirådgivning... 3 Målgruppe... 4 Projektets struktur og organisation...

Læs mere

Maria Klitgaard. Hej Preben, Mange tak for de tilsendte filer de er hermed journaliseret på sagen.

Maria Klitgaard. Hej Preben, Mange tak for de tilsendte filer de er hermed journaliseret på sagen. Fra: Sendt: 3. juli 2014 11:39 Til: 'Preben NIELSEN' Cc: 'henrik.nicolaisen@total.com' Emne: Udkast til udtalelse - samletank Vedhæftede filer: Ovnstrupvej 6, 9352 Dybvad - Tilladelse til samletank for

Læs mere

! "#$ #! %! & %'( )*! +,,! &!% -.+! & ) &! &%!&!)! ) / & & (!/! / & - 0 1% &2% % &!! & ) % &

! #$ #! %! & %'( )*! +,,! &!% -.+! & ) &! &%!&!)! ) / & & (!/! / & - 0 1% &2% % &!! & ) % & !"$% ' "'! "$! %! %'( *! +,,!!% -.+!! %!!! (!! - 0 1% 2% %!! %!3,, 4! 5 (' 6 3 7 4! *! %+ 1 '8'9%!'9! *!!!%! %!! :!! *'( *+,!, -'.'(""! ;!,+!' 01,,2 2'!! 7 %! ' ; +!"', +'', ' 3!"' +'' '!! 7 %! ; 7 *!

Læs mere

! " "# $ %&' &*$&*&*'&(& &+&+,&+ $& -&-&-./ $&0 &&1.2&1''./"&3. &2&/'&4 "4" ($" &. 8"( 9%$. $ $&"$. (. ' $ $6 " " ' 8" 5! :&$# & &$ $.

!  # $ %&' &*$&*&*'&(& &+&+,&+ $& -&-&-./ $&0 &&1.2&1''./&3. &2&/'&4 4 ($ &. 8( 9%$. $ $&$. (. ' $ $6   ' 8 5! :&$# & &$ $. ! # %& () &*&*&*&(& &+&+,&+ & -&-&- / &0 &&1 2&1/&3 &2&/&4 4 &5! ( & &( ( &260 % 77 & ( 8( 9% & ( 6 8 5! :&# & & & - ) 77 * ; 1 ! < ) ( 4 * 0 & % ( 2=2>&2> ( 0 ( & & 1 ( 0 26 2 #? ) ( *+,, 4 &? % ( - 4

Læs mere

Advokatfirmaet Sølgaard & Knudsen Tingvej Hornslet Tlf.: Cvr.nr

Advokatfirmaet Sølgaard & Knudsen Tingvej Hornslet Tlf.: Cvr.nr From: Marie Davidsen Sent: Wed, 12 Jun 2019 09:31:47 +0200 To: Sejer Bjarke Bretlau Jensen Subject: VS: Parkeringspladser - Tingvej 15 A, 8543 Hornslet Attachments: Diverse dokumenter - Bilag 1 - Tingbogsattest

Læs mere

Dialogforum for socialt udsatte BESLUTNINGSREFERAT

Dialogforum for socialt udsatte BESLUTNINGSREFERAT BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 1, rådhuset Torvet 3 8500 Grenaa Dato: Torsdag den 25. august 2016 Start kl.: 14:00 Slut kl.: 17:00 Medlemmer: Fraværende: Merete Holck Tinne Christiansen Tine Klausen

Læs mere

Evalueringsrapport af samarbejdet mellem Ringsted Kommune og Forbrugerrådet Tænk

Evalueringsrapport af samarbejdet mellem Ringsted Kommune og Forbrugerrådet Tænk Dok. 157789/ 19-05-2016 Evalueringsrapport af samarbejdet mellem Ringsted Kommune og Forbrugerrådet Tænk Ringsted Kommune og Forbrugerrådet Tænk indgik i december 2014 en samarbejdsaftale om, at tilbyde

Læs mere

Dansk Folkehjælps FERIEFOLDER 2014

Dansk Folkehjælps FERIEFOLDER 2014 s FERIEFOLDER 2014 Forord har i en årrække tilbudt gratis feriehjælp til en række forskellige målgrupper. Feriehjælp er et af de større aktivitetsområder i det frivillige sociale arbejde, som kendetegner.

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2011 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig, Vi har her samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage på i foråret 2011. Alle kurser er

Læs mere

TID & STED Foredraget vil blive afviklet i den enkelte afdelings nærområde og har en varighed på 1 2 timer.

TID & STED Foredraget vil blive afviklet i den enkelte afdelings nærområde og har en varighed på 1 2 timer. FOREDRAGS KATALOG FORORD Som lokalafdeling under Dansk Folkehjælp har I mulighed for at bestille en række foredrag, disse afholdes uden omkostninger for afdelingerne, dog påhviler det afdelingen af skaffe

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2012 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig Velkommen til foråret 2012. Vi har samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage i. Som medlemsforening

Læs mere

administration - Siesbye Kapsch

administration - Siesbye Kapsch administration - Fra: Sendt: 18. januar 2017 16:26 Til: administration - Cc: Phillip Siesbye Emne: SV: 113215 Toldbodgade 5, 2., 1253 København K - Supplerende spørgsmål Opfølgningsflag:

Læs mere

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden.

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 21. september 2016 kl. 13.00-15.00 hos Nupark/Den midtjyske Iværksætterfond, Nupark 51, 7500 Holstebro. Mødet indledtes med en orientering om Den midtjyske

Læs mere

Orientering om status for projekt Udvidet Økonomisk Rådgivning

Orientering om status for projekt Udvidet Økonomisk Rådgivning Punkt 9. Orientering om status for projekt Udvidet Økonomisk Rådgivning 2018-054442 Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen fremsender til Beskæftigelsesudvalget orientering om status for projekt Udvidet

Læs mere

- hjælp os at hjælpe andre

- hjælp os at hjælpe andre - hjælp os at hjælpe andre Hvor skal vi hen? Velkommen til netværksmøde, socialområdet Lørdag den 14. april 2013 Drejebogen for i dag. Mangler der noget???? 1. Velkomst & Præsentation - af deltagerne og

Læs mere

VS: SV: Ansøgning om tilladelse til udendørs musik. Hej Tove, Denne mail skal med på førstkommende møde i ENT-udvalget under pkt. orientering.

VS: SV: Ansøgning om tilladelse til udendørs musik. Hej Tove, Denne mail skal med på førstkommende møde i ENT-udvalget under pkt. orientering. Tove Have Fra: Joan Pofler Sendt: 8. juli 2016 10:18 Til: Tove Have Emne: VS: SV: Ansøgning om tilladelse til udendørs musik Kategorier: Rød kategori Hej Tove, Denne mail skal med på førstkommende møde

Læs mere

Høringssvar fra høring vedr. ny politik for frivilligt socialt arbejde

Høringssvar fra høring vedr. ny politik for frivilligt socialt arbejde Høringssvar fra høring vedr. ny politik for frivilligt socialt arbejde Udkast til Solrød Kommunes politik for frivilligt socialt arbejde blev sendt i høring i uge 7 (8. - 17. februar). Udkastet blev sendt

Læs mere

HJÆLPENDE HÅND. til køb af din drømmebolig! KROMANN. advokatfirma. Telefon 86 18 11 02 www.advokatkromann.dk Sct. Clemens Stræde 1 DK-8000 Århus C

HJÆLPENDE HÅND. til køb af din drømmebolig! KROMANN. advokatfirma. Telefon 86 18 11 02 www.advokatkromann.dk Sct. Clemens Stræde 1 DK-8000 Århus C EN HJÆLPENDE HÅND til køb af din drømmebolig! KROMANN advokatfirma Telefon 86 18 11 02 www.advokatkromann.dk Sct. Clemens Stræde 1 DK-8000 Århus C Skal jeg gøre brug af en advokat? Svaret på ovenstående

Læs mere

GRATIS ØKONOMISK RÅDGIVNING. Til brug for medarbejdere

GRATIS ØKONOMISK RÅDGIVNING. Til brug for medarbejdere GRATIS ØKONOMISK RÅDGIVNING Til brug for medarbejdere Betalingskontoret Målgruppen er primært dig, der ikke har andre problemer udover din økonomiske situation. Du har ikke i forvejen en sagsbehandler

Læs mere

Den Frivillig Gældsrådgivning Skive

Den Frivillig Gældsrådgivning Skive Den Frivillig Gældsrådgivning Skive Indledning Dette notat beskriver et forslag til etablering af en frivillig gældsrådgivning i Skive. Formål, indhold og organisering er kort beskrevet, ligesom der er

Læs mere

Evalueringsrapport af Forbrugerrådet Tænks Gældsrådgining i Ringsted Et samarbejde mellem Ringsted Kommune og Forbrugerrådet Tænk

Evalueringsrapport af Forbrugerrådet Tænks Gældsrådgining i Ringsted Et samarbejde mellem Ringsted Kommune og Forbrugerrådet Tænk Evalueringsrapport af Forbrugerrådet Tænks Gældsrådgining i Ringsted Et samarbejde mellem Ringsted Kommune og Forbrugerrådet Tænk Ringsted Kommune og Forbrugerrådet Tænk indgik i december 2014 en samarbejdsaftale

Læs mere

Notat fra møde med Huset med Kaja Knudsen og Jette Frandsen den 4. Juli 2016 Deltager fra FMK: Ulrik Skyum Christensen og Sten Dokkedahl

Notat fra møde med Huset med Kaja Knudsen og Jette Frandsen den 4. Juli 2016 Deltager fra FMK: Ulrik Skyum Christensen og Sten Dokkedahl Kære Jette og Kaja Jeg har nu talt med en af vores jurister om jeres problemstilling i Huset. Efter at have drøftet sagen med juristen, vil Faaborg-Midtfyn Kommune anbefale, at Huset, som selvejende institution,

Læs mere

Sent: 5 Nov :57: Kære Barbara, Tak for din hurtige respons. Ja, det bliver et anpartsselskab. Med venlig hilsen

Sent: 5 Nov :57: Kære Barbara, Tak for din hurtige respons. Ja, det bliver et anpartsselskab. Med venlig hilsen From: Sent: 5 Nov 2015 14:57:09 +0100 To: Barbara Fromberg Møller Subject: SV: Dragør Røgeri ApS - Anmodning om samtykke til potentiel afståelse af lejemål Kære Barbara, Tak for din hurtige respons. Ja,

Læs mere

Sent: 6 Jan 2015 14:22:52 +0000

Sent: 6 Jan 2015 14:22:52 +0000 From: Niels Erik Haug-Larsen Sent: 6 Jan 2015 14:22:52 +0000 To: Anker Boye;larserik.hornemann@svendborg.dk;cthyg@faaborgmidtfyn.dk;kmu@nyborg.dk;Søren Steen Andersen Cc: Stefan Birkebjerg Andersen;erik.meldgaard.bendorf@svendborg.dk;bba@faaborgmidtfyn.dk;lsv@nyborg.dk;Rikke

Læs mere

Mødedato: 26. januar 2017 Mødetid: 15:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 26. januar 2017 Mødetid: 15:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Dagsorden Handicapråd Mødedato: 26. januar 2017 Mødetid: 15:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Revidering af Horsens Kommunes Handicappolitik - kl. 15:00-16:00 2 2 Høring - Sammenhængende

Læs mere

Evaluering af julehjælp 2018

Evaluering af julehjælp 2018 Evaluering af julehjælp 2018 Samarbejdspartnere i indsamlingen Dansk Folkehjælp Ekstra Bladet Sponsorer / fonde /bidragydere Kommunerne Leverandører af gavekort Formål Formålet med at tilbyde de mest udsatte

Læs mere

Bilag vedr. tværkommunale samarbejder

Bilag vedr. tværkommunale samarbejder NOTAT KKR HOVEDSTADEN Bilag vedr. tværkommunale samarbejder I forbindelse med beskæftigelsesreformen er De Regionale Beskæftigelsesråd erstattet af otte Regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR). De enkelte arbejdsmarkedsråd

Læs mere

LOKALLISTEN LOLLAND BESLUTNINGSREFERAT ANSVARLIG: SEKRETÆREN DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT LOKALLISTEN LOLLAND DATO: 11.

LOKALLISTEN LOLLAND BESLUTNINGSREFERAT ANSVARLIG: SEKRETÆREN DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT LOKALLISTEN LOLLAND DATO: 11. LOKALLISTEN LOLLAND BESLUTNINGSREFERAT DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT LOKALLISTEN LOLLAND 11122018 ANSVARLIG: SEKRETÆREN DATO: 11. DECEMBER 2018 DATO FOR GODKENDELSE: 19. DECEMBER 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Kære Claus. God Weekend. Ture

Kære Claus. God Weekend. Ture Fra: Til: Claus Blok Thomsen Cc: John Hansen; Bcc: Emne: SV: Politikens kommende artikler om UP og ENS kommentarer Dato: 24. juni 2011 17:02:00 Kære Claus Begge dine nye spørgsmål er besvaret af vores

Læs mere

Kære Finn. Jeg har som nævnt rykket Peter Serup for svar i dag. Med venlig hilsen

Kære Finn. Jeg har som nævnt rykket Peter Serup for svar i dag. Med venlig hilsen Hej Finn Først og fremmest skal jeg beklage den sene tilbagemelding på jeres mail. I den aktindsigt I har søgt, har I fået de dokumenter, der er i sagen. Der er således ikke noget vi har undtaget fra aktindsigten.

Læs mere

Opdateringer efter opsamling 18/3-19 Forretningsonboarding af kommuner. Daginstitution

Opdateringer efter opsamling 18/3-19 Forretningsonboarding af kommuner. Daginstitution Opdateringer efter opsamling 18/3-19 Forretningsonboarding af kommuner Daginstitution 1 INDHOLD 1 INTRODUKTION... 3 2 OPDATERINGER PER 18. MARTS 2019... 4 2.1 Parkering af forretningsområdet Daginstitution...

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejerlejlighed og indgik derfor den 28. april 2008 en formidlingsaftale med de indklagede.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejerlejlighed og indgik derfor den 28. april 2008 en formidlingsaftale med de indklagede. 1 København, den 26. november 2009 KENDELSE Klagerne ctr. Bengtson & Frydendall A/S Strandvejen 132 A 2900 Hellerup Sagen angår spørgsmålet, om det kan bebrejdes de indklagede, at skødets tinglysning blev

Læs mere

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin ejendom og henvendte sig til de indklagede.

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin ejendom og henvendte sig til de indklagede. 1 København, den 3. marts 2010 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Kristian Ørtoft Geisler og Martin Rønne v/chartis Kalvebod Brygge 45 1560 København V Sagen angår spørgsmålet, om de indklagede

Læs mere

NYHEDSBREV UGE

NYHEDSBREV UGE NYHEDSBREV UGE 4 2016 GULDBORGSUND KOMMUNE SKAL HAVE NY DIREKTØR De omkring 5.000 ansatte i Guldborgsund kommune skal have ny direktør, da nuværende kommunaldirektør Claus Thykjær efter knap fire års ansættelse

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE. Salg af erhvervsgrunde. 1 Indledende arbejde

SAMARBEJDSAFTALE. Salg af erhvervsgrunde. 1 Indledende arbejde Mellem Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev og Business Faxe Erhvervshuset Grobund Finlandsgade 29 4690 Haslev Indgås hermed følgende SAMARBEJDSAFTALE Om Salg af erhvervsgrunde 1 Indledende arbejde

Læs mere

Det er med meget stor undren, at jeg som formand for Dansk Blindesamfund Frederiksberg og Handicaprådet har modtaget dit brev af 29. maj 2019.

Det er med meget stor undren, at jeg som formand for Dansk Blindesamfund Frederiksberg og Handicaprådet har modtaget dit brev af 29. maj 2019. Bilag 2 Formand for Socialudvalget på Frederiksberg Pernille Høxbro Frederiksberg Rådhus 2000 Frederiksberg Dansk Blindesamfund Frederiksberg 12.06.2019 Kære Pernille Høxbro, Det er med meget stor undren,

Læs mere

DANSKE FODBOLDDOMMERE MØDEREFERAT. danskefodbolddommere.dk. København, 03. februar 2014

DANSKE FODBOLDDOMMERE MØDEREFERAT. danskefodbolddommere.dk. København, 03. februar 2014 MØDEREFERAT København, 03. februar 2014 Den 3.februar 2014 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU. Mødet blev afholdt på Hellerup Skole. Følgende deltog i mødet: Per Buttenschøn (formand) Tore

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 6. juni 2012 blev der i sag 167-2011 MM og NN mod Ejendomsmægler AA (adresse ukendt) v/ advokat BB og Ejendomsmæglervirksomheden CC [adresse] [by] v/ advokat BB afsagt sålydende Kendelse Ved brev af

Læs mere

Lammegade har ingen plads til mødefaciliteter og huser kun frivilligcenterets medarbejdere, samt Roskilde Ældremotions kontor.

Lammegade har ingen plads til mødefaciliteter og huser kun frivilligcenterets medarbejdere, samt Roskilde Ældremotions kontor. MEDLEMSNYT: 06 2011 Dato: 12. 08. 2011 Flytning og nye lokaler Som vi har orienteret om i separate mails, senest 6.juli, har frivilligcentret været nødt til at flytte pga. skimmelvækst i nogle af lokalerne

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 2. marts 2010 blev der i sag 92-2009 KK og BB mod Ejendomsmægler CC og Ejendomsmægler DD og Ejendomsmæglervirksomheden MM afsagt sålydende Kendelse Ved brev af 19. maj 2009 har KK og BB indbragt ejendomsmægler

Læs mere

Velkommen som medlem. i lokalafdelingen Viborg-Skive Dansk Folkehjælp.

Velkommen som medlem. i lokalafdelingen Viborg-Skive Dansk Folkehjælp. Velkommen som medlem i lokalafdelingen Viborg-Skive Dansk Folkehjælp viborgskive@afdeling.folkehjaelp.dk Har du også lyst til at være medlem af en forening, der i løbet af året kan træde til, når uheldet

Læs mere

KENDELSE. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Jens H. Bjerregaard, Jens Saugstrup, Lars Nissen og Michael Hammerbak Amagerbrogade 252 2300 København S

KENDELSE. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Jens H. Bjerregaard, Jens Saugstrup, Lars Nissen og Michael Hammerbak Amagerbrogade 252 2300 København S 1 København, den 1. november 2010 KENDELSE Klagerne ctr. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Jens H. Bjerregaard, Jens Saugstrup, Lars Nissen og Michael Hammerbak Amagerbrogade 252 2300 København S Nævnet har

Læs mere

- Drøftelse og identifikation af organisatoriske udfordringer i Dansk Folkehjælp, blev drøftet.

- Drøftelse og identifikation af organisatoriske udfordringer i Dansk Folkehjælp, blev drøftet. Internt notat Til: Bestyrelsen Fra: DL Journal nr.: GR,2 Vedr.: Referat bestyrelsesmøde 18. 19. november 2018 Sted: Hovedkontoret, Brovejen 4, 4800 Nykøbing F. DAGSORDEN LØRDAG Pkt. A. Organisationens

Læs mere

INSPIRATION TIL KRISEBEREDSKAB

INSPIRATION TIL KRISEBEREDSKAB INSPIRATION TIL KRISEBEREDSKAB i menigheder og kirkelige fællesskaber Når livet gør ondt, har vi brug for mennesker, der tør stå ved siden af og bære med. Samtidig kan vi ofte blive i tvivl om, hvordan

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 10. april 2013 blev der i sag 189-2012 KK og MM mod Ejendomsmægler AA v/advokat LL afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail modtaget den 7. august 2012 har KK og MM indbragt ejendomsmægler AA for Disciplinærnævnet

Læs mere

FRIVILLIG KONFERENCE 2018

FRIVILLIG KONFERENCE 2018 FRIVILLIG KONFERENCE 2018 Baggrund Mandat for arbejdsgruppen: Lokal organisering: Arbejdsgruppen skal afklare hvordan Dansk Folkehjælps lokale arbejde bedst muligt kan organiseres, således at flest muligt

Læs mere

HANDEL MED EJENDOMME

HANDEL MED EJENDOMME HANDEL MED EJENDOMME EJENDOMSOVERDRAGELSE Ved store beslutninger som overdragelse af ejendomme, er det væsentligt, at du får et overblik over processen. Dette uanset om det er projektsalg/-udvikling, udlejningsejendom

Læs mere

Knud Rudolf Hansen Vandressourcer. Direkte tlf.:

Knud Rudolf Hansen Vandressourcer. Direkte tlf.: Fra: Til: Cc: Liselotte Clausen; Kristian Bitsch Emne: Lavringe afværge dgu. 206.94 t Dato: 6. april 2018 11:17:47 Vedhæftede filer: image001.png Med henvisning til det fremsendte udkast til tilladelse

Læs mere

Fra: :14. Vedrørende: VS: Cafe Toscana. Hej Lene. Kunne desværre ikke idag. Tak for din mail. Kære Christian

Fra: :14. Vedrørende: VS: Cafe Toscana. Hej Lene. Kunne desværre ikke idag. Tak for din mail. Kære Christian Fra: Lene Andersen (Miljø og teknik) [/O=RANDERS/OU=LAKSEN/CN=RECIPIENTS/CN=LENE ANDERSEN] Til: 'randers@cafetoscana.dk' [randers@cafetoscana.dk] Kopi: Rune Asmussen [ra@randers.dk];lars Bolander [Lars.Bolander@randers.dk]

Læs mere

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB BESLUTNINGSREFERAT DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT 25082016.docx ANSVARLIG: SEKRETÆREN DATO: 25. AUGUST 2016 DATO FOR GODKENDELSE: 08. SEPTEMBER 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Viden, værdi og samspil

Viden, værdi og samspil Viden, værdi og samspil Hvordan kan ledelsesfokus øge overlevelsen i farestalden Chefkonsulent Merete L. Andersen Svinerådgiver Inga Riber Leder du dine medarbejdere? - Eller leder de efter dig? God ledelse

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 24. november Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 4, Støvring. Møde slut: 13:00.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 24. november Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 4, Støvring. Møde slut: 13:00. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Mødelokale 4, Støvring Møde slut: 13:00 Fraværende: Frederik Møller Espersen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 159 sprotokol fra sidste møde 3 160

Læs mere

Udkast til Beskæftigelsesstrategi for Gribskov Kommune

Udkast til Beskæftigelsesstrategi for Gribskov Kommune Udkast til Beskæftigelsesstrategi for Gribskov Kommune 2019 2022 Strategiens afsæt Udviklingen på arbejdsmarkedet går stærkt i disse år, ledigheden er faldende og flere bliver en del af arbejdsmarkedet.

Læs mere

Alle kurser gennemføres uden omkostning for afdelingen, dog skal afdelingen betale for udgifter til lokaler og forplejning.

Alle kurser gennemføres uden omkostning for afdelingen, dog skal afdelingen betale for udgifter til lokaler og forplejning. UDDANNELSESKATALOG INDHOLDSFORTEGNELSE Forord...3 Praktiske oplysninger...4 Bestyrelseskursus I og II...5 Foreningsøkonomi...6 Medlemshvervning...7 Kommunikation og medier...8 Tværgående lederuddannelse...9

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Referat Det lokale beskæftigelsesråd 04.04.2013 kl. 16:00 Mødelokale 1, Brovst Rådhus 1/8 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 4. april 2013 1. Godkendelse af

Læs mere

Muligheder for Gratis økonomisk råd og vejledning

Muligheder for Gratis økonomisk råd og vejledning Muligheder for Gratis økonomisk råd og vejledning Kolding Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Muligheder for Økonomisk råd og vejledning Muligheder for gratis økonomisk råd og vejledning

Læs mere

EKSTRAORDINÆRT ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Tirsdag den 7. maj 2019 kl

EKSTRAORDINÆRT ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Tirsdag den 7. maj 2019 kl 152 Referat af EKSTRAORDINÆRT ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Tirsdag den 7. maj 2019 kl. 13.30 i Rådstuen, Strandpromenaden 24, Sandvig Med følgende dagsorden: 1. Velkomst ved formanden... 153 2. Beslutningspunkter...

Læs mere

BUSINESS REGION ESBJERG

BUSINESS REGION ESBJERG BUSINESS REGION ESBJERG v. Kommunaldirektør Mogens Pedersen SIGNAL FRA BRUXELLES-SEMINARET Borgmestrene fra Esbjerg, Fanø, Tønder, Varde og Vejen Kommune vil i fællesskab arbejde med at fremme udviklingen

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og indgik derfor den 4. oktober 2005 en formidlingsaftale med indklagede.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og indgik derfor den 4. oktober 2005 en formidlingsaftale med indklagede. 1 København, den 27. maj 2008 KENDELSE Klagerne ctr. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Storegade 19 8850 Bjerringbro Sagen angår spørgsmålet, om indklagede indgik aftale om berigtigelse af handlen

Læs mere

Henvendelse fra Kompasset til Socialudvalgets medlemmer

Henvendelse fra Kompasset til Socialudvalgets medlemmer KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Mål- og Rammekontoret for Voksne NOTAT Henvendelse fra Kompasset til Socialudvalgets medlemmer Susannah L. Sønderlund, Kirkens Korshær, Kompasset Worsaaesvej 15B,

Læs mere

Forvaltningerne har oplyst, at der i dag er følgende tilbud til borgere med privatøkonomiske udfordringer:

Forvaltningerne har oplyst, at der i dag er følgende tilbud til borgere med privatøkonomiske udfordringer: Kontornotits Centralforvaltningen Byråd og Jura Byrådssekretariat Dato 14. april 2016 Sagsnr. 16/3175 Løbenr. 72090/16 Sagsbehandler Malene Borch Direkte telefon 79 79 20 55 E-mail mafb@kolding.dk Emne:

Læs mere

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested Mødeart Indkaldelse/ referat Mødedato/ tidspkt. Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat Tirsdag d. 27.05.14 Kl. 19.00-21.45 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber, Birgitte Skovgaard,

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en andelsbolig til salg, som klagerne ønskede at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en andelsbolig til salg, som klagerne ønskede at købe. 1 København, den 22. april 2013 KENDELSE Klager ctr. Anne Crone A/S Hovedvejen 126 2600 Glostrup Nævnet har modtaget klagen den 12. oktober 2012. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede skal betale

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. maj 2015 kl hos BM Silo ApS, Morrevej 7, Tvis, 7500 Holstebro.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. maj 2015 kl hos BM Silo ApS, Morrevej 7, Tvis, 7500 Holstebro. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. maj 2015 kl. 9.00 12.00 hos BM Silo ApS, Morrevej 7, Tvis, 7500 Holstebro. Udviklingschef Anna Maria Sønderholm, afdelingschef/konsulentchef Peter

Læs mere

En beskrivelse af, hvad de to skemaer skal indeholde, følger af bilag 1 og 2 til bekendtgørelsen.

En beskrivelse af, hvad de to skemaer skal indeholde, følger af bilag 1 og 2 til bekendtgørelsen. Nye regler for oplysninger om andelsboligforeningen Kære bestyrelse Som nævnt i vores nyhedsbrev fra december, bebudede ministeren for By, Bolig og Landdistrikter, Carsten Hansen, at der ved fremtidige

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne ønskede at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne ønskede at købe. 1 København, den 22. april 2013 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Arne Skafdrup Lindegårdsvej 10 A 2920 Charlottenlund Nævnet har modtaget klagen den 26. september 2012. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

Jeg formoder at de hårde hvidevarer mine døtre så i lejligheden, følger med i salget og at der ikke overtages gæld ud over købesummen.

Jeg formoder at de hårde hvidevarer mine døtre så i lejligheden, følger med i salget og at der ikke overtages gæld ud over købesummen. 1 København, den 8. januar 2009 KENDELSE Klager ctr. Anette Uttenthal Tuborg Boulevard 12, 3 2900 Hellerup Sagen angår spørgsmålet, om indklagede er erstatningsansvarlig over for klager som følge af, at

Læs mere

Fredensborg Kommune Ældre og Handicap. Kvalitetsstandard for forebyggende hjemmebesøg

Fredensborg Kommune Ældre og Handicap. Kvalitetsstandard for forebyggende hjemmebesøg Fredensborg Kommune Ældre og Handicap Kvalitetsstandard for forebyggende hjemmebesøg 2015 Indledning Kvalitetsstandarden skal sikre, at der er sammenhæng mellem det politiske besluttede serviceniveau og

Læs mere

DAGSORDEN. Arbejdsmarkedsudvalget. Møde nr. : 05/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3. Dato : 16. maj 2007 Start kl. : Slut kl.

DAGSORDEN. Arbejdsmarkedsudvalget. Møde nr. : 05/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3. Dato : 16. maj 2007 Start kl. : Slut kl. Arbejdsmarkedsudvalget DAGSORDEN Møde nr. : 05/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3. Dato : 16. maj 2007 Start kl. : 14.00 Slut kl. : Mødet starter Kalorievej 15, Grenaa (kl. 14.00-15.00). Medlemmer

Læs mere

Fattigdomsråd. Referat

Fattigdomsråd. Referat Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 9.45 Til kl.: 14.00 Mødested: Vibohøj Rørsangervej 1 8800 Viborg Mødenr.: 2 Udvalgets medlemmer: Gunnar Villadsen Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 8 Dagens program 13

Læs mere

Jordemoderforeningen søger konsulent

Jordemoderforeningen søger konsulent Jordemoderforeningen søger konsulent Job- og ansøgerprofil Inden du søger Tak for din første interesse for stillingen som konsulent i Jordemoderforeningen med opgaver på løn-, ansættelses- og forhandlingsområdet.

Læs mere

Tak for jeres henvendelse af 14. marts 2017, hvor I stiller følgende spørgsmål til forvaltningen:

Tak for jeres henvendelse af 14. marts 2017, hvor I stiller følgende spørgsmål til forvaltningen: Socialforvaltningen Adm. direktør Bente Møller og Anne Mette Omø Carlsen (Ø) 23. marts 2017 Sagsnr. 2017-0123418 Kære Bente Møller og Anne Mette Omø Carlsen Dokumentnr. 2017-0123418-6 Tak for jeres henvendelse

Læs mere

Udviklingsminister Christian Friis Bach Asiatisk Plads 2 1448 København K. Kære Christian Friis Bach!

Udviklingsminister Christian Friis Bach Asiatisk Plads 2 1448 København K. Kære Christian Friis Bach! Udviklingsminister Christian Friis Bach Asiatisk Plads 2 1448 København K STRANDGADE 56 DK-1401 KØBENHAVN K TEL. +45 32 69 88 88 FAX +45 32 69 88 00 CENTER@HUMANRIGHTS.DK WWW.MENNESKERET.DK WWW.HUMANRIGHTS.DK

Læs mere

BYRÅDSSEKRETARIAT OG UDVIKLING

BYRÅDSSEKRETARIAT OG UDVIKLING BYRÅDSSEKRETARIAT OG UDVIKLING Helhedsorienteret erhvervsservice 1 Indhold Kære virksomhed 3 De fem servicemål: 1. Udvidet åbningstid og svar inden for 24 timer 4 2. Tovholder inden for fem hverdage 5

Læs mere

Udfordrende og givende for dig og andre GØR EN FORSKEL SOM FRIVILLIG

Udfordrende og givende for dig og andre GØR EN FORSKEL SOM FRIVILLIG TILMELD DIG UNG DOMS NET VÆRKET I DAG GØR EN FORSKEL SOM FRIVILLIG BRUG CHANCEN Gør en social forskel i Danmark og internationalt. Tilbud om lokale aktiviteter, weekendkursus, studietur til Bruxelles,

Læs mere

Aarhus Kommune Per Jensen, projektchef, Borgmesterens afdeling Mikkel Schiørring, konsulent, Borgmesterens afdeling

Aarhus Kommune Per Jensen, projektchef, Borgmesterens afdeling Mikkel Schiørring, konsulent, Borgmesterens afdeling Mødereferat Den 15. oktober 2012 Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Styringsdialogmøde i Trigeparken Mødedato: 28. september 2012 Mødetid: 9:30-12:00 Mødested: Oasen, Trige Centervej 26A, 8380 Trige

Læs mere

Skatteudvalgets ekspertmøde om retssikkerhed på skatteområdet 11. september 2013

Skatteudvalgets ekspertmøde om retssikkerhed på skatteområdet 11. september 2013 Retsudvalget, Skatteudvalget 2012-13 REU Alm.del Bilag 401, SAU Alm.del Bilag 309 Offentligt Skatteudvalgets ekspertmøde om retssikkerhed på skatteområdet 11. september 2013 Generelt om retssikkerheden

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Deltagere: Claus- Lena Michael Palle og Bo Fraværende: Søren 1. Godkendelse af referat Nr. 7 2. Orientering Meddelelser Referat Af 25. august 2015 Ingen

Læs mere

Vi yder aktuelt rådgivning i 26 byer i Danmark og har været i gang med projektet i mere end 8 år.

Vi yder aktuelt rådgivning i 26 byer i Danmark og har været i gang med projektet i mere end 8 år. Inge Marie Vestergaard, Handikap og Psykiatri Ringkøbing-Skjern Kommune Dato: 12.06.2017 Tilbud på etablering og drift af På Fode Igen - frivillig gældsrådgivning for brugere tilknyttet rådgivningsteamet

Læs mere

Emne: SV: Ansøg om tilladelse til udstykning og bebyggelse af min grund Nordre Kinkelgade 50

Emne: SV: Ansøg om tilladelse til udstykning og bebyggelse af min grund Nordre Kinkelgade 50 From: Barbara Fromberg Møller Sent: 17 Aug 2015 12:35:23 +0200 To: Barbara Fromberg Møller Subject: VS: Ansøg om tilladelse til udstykning og bebyggelse af min grund Nordre Kinkelgade 50 Fra: Asger Larsen

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden I denne sommer har Dansk Folkehjælp fået mange budskaber ud i pressen. Jeg tænker bl.a. på TV2 s Go morgen DK / Go Folkehjælp, hvor danskerne blev opfordret af Dansk Folkehjælp

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 11. april Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere:

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 11. april Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere: Referat Mødedato: 11. april 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: Deltagere: M103 Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe Annette Jæger Jørgensen Bjarne Hansen

Læs mere

Tak for din henvendelse af 22. december 2016, hvor du skriver følgende til forvaltningen:

Tak for din henvendelse af 22. december 2016, hvor du skriver følgende til forvaltningen: Socialforvaltningen Adm. direktør Mette-Katrine Ejby Buch, MB Kære Mette-Katrine Dato 06.01.17 Sagsnr. 2017-0001125 Dokumentnr. 2017-0001125-6 Tak for din henvendelse af 22. december 2016, hvor du skriver

Læs mere

Mads Frederik Terp-Hansen

Mads Frederik Terp-Hansen Fra: Sendt: 22. november 201714:33 Til: Kajak Import Emne: VS: Glasvej 2 - planmæssig vurdering Vedhæftede filer: Afgørelse anvendelsesændring, glasvej 2.pdf Så fik jeg vedhæftet Kolding Kommunes afgørelse.

Læs mere

Referat. Allerød Kommune. Hovedudvalget afholder møde den 7. september 2015 i mødelokale H. Afbud:

Referat. Allerød Kommune. Hovedudvalget afholder møde den 7. september 2015 i mødelokale H. Afbud: Referat Allerød Kommune Personale Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Dato: 9. september 2015 Hovedudvalget afholder møde den 7. september 2015

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2010-0220 aq. København, den 6. maj 2011 KENDELSE. ctr.

Klagerne. J.nr. 2010-0220 aq. København, den 6. maj 2011 KENDELSE. ctr. 1 København, den 6. maj 2011 KENDELSE Klagerne ctr. Kaas & Marksø ApS v/ Advokatfirmaet Erritzøe Dronningens Tværgade 7 1302 København K Nævnet har modtaget klagen den 15. september 2010. Klagen angår

Læs mere

NØRHEDE-HJORTMOSE VINDKRAFT I/S CVR.nr. 35166688

NØRHEDE-HJORTMOSE VINDKRAFT I/S CVR.nr. 35166688 NØRHEDE-HJORTMOSE VINDKRAFT I/S CVR.nr. 35166688 Vejledning i handel med andele Hvis du overvejer eller ønsker at sælge dine andele, vil vi som bestyrelse, anbefale at du læser denne vejledning grundigt.

Læs mere

Udbud af Vejhuset Lillegade 2A, Greve landsby, 2670 Greve

Udbud af Vejhuset Lillegade 2A, Greve landsby, 2670 Greve Udbud af Vejhuset Lillegade 2A, Greve landsby, 2670 Greve Greve Kommune, juli 2019 Indhold 1. Indledning... 3 2. Den udbudte ejendom... 3 3. Planmæssige rammer... 3 3.1 Kommuneplanramme... 3 3.2 Lokalplan...

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat Mødedato: 5. december 2017 Kl. 17:30-21:00 Emne: Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Camille Hillmann (CH) Mette Nielsen (MN) Mikkel Jørgen-Jensen (MJJ) Morten Lindegaard(ML)

Læs mere

Mine muligheder som lejer Hvad kan jeg bruge Grundejernes Investeringsfond til?

Mine muligheder som lejer Hvad kan jeg bruge Grundejernes Investeringsfond til? Mine muligheder som lejer Hvad kan jeg bruge Grundejernes Investeringsfond til? Værktøjer til at skabe sundere boliger Det er vigtigt, at vores boliger er sunde og funktionelle. Som lejer kan du også være

Læs mere

NYT FRA FORÆLDRERÅDET - NYT FRA FORÆLDRERÅDET

NYT FRA FORÆLDRERÅDET - NYT FRA FORÆLDRERÅDET 25. AUGUST 2015 NYT FRA FORÆLDRERÅDET - NYT FRA FORÆLDRERÅDET Kort før sommerferien blev jeg valgt ind i Skolens Bestyrelse, en ny formand skulle findes og Signe Black valgte at takke JA til at blive formand

Læs mere

Da der kun var 3 fremmødte medlemmer af Integrationsrådet, blev det vedtaget kun at behandle de første 2 punkter på dagsordenen.

Da der kun var 3 fremmødte medlemmer af Integrationsrådet, blev det vedtaget kun at behandle de første 2 punkter på dagsordenen. Dagsorden Dato: 26-05-2016 18:00:00 Udvalg: Integrationsrådet Sted: Mødelokale 4, Bakkedraget 1, 8362 Hørning 1 Godkendelse af dagsorden - Da der kun var 3 fremmødte medlemmer af Integrationsrådet, blev

Læs mere

Færgeudvalget Grenaa - Anholt færgefart BESLUTNINGSPROTOKOL

Færgeudvalget Grenaa - Anholt færgefart BESLUTNINGSPROTOKOL BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Stena Line, Grenaa Dato: Fredag den 9. februar 2018 Start kl.: 11:00 Slut kl.: 14:00 Medlemmer: Fraværende: Jens Johan Richardy (A) Erik Knudsen (F) Peter Schack Poulsen (O) Jens

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

Aktivitetsindhold Aktivitetsindhold

Aktivitetsindhold Aktivitetsindhold Aktivitetsindhold Aktivitetsindhold Samarbejdspartnere i indsamlingen Formål: Dansk Folkehjælp Ekstra Bladet og øvrige medier Sponsorer Kommunerne Leverandører af gavekort Formålet med at tilbyde de mest

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Forretningsgang for rådgivning

Forretningsgang for rådgivning FinansSparring er uvildig økonomisk rådgivning til private - til dig der har brug for et godt råd til at få råd. FinansSparring ApS Kragelundvænget 135 7080 Børkop Din vej til større overblik og mere overskud

Læs mere

Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne

Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne Til beboerne i ejendommen A/B Studsgaarden 20. maj 2014 Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne Kære beboer Det er blevet tid til at gennemføre de renoveringer, der blev besluttet på generalforsamlingen

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2011-0268 aq. København, den 3. juli 2012 KENDELSE. ctr.

Klagerne. J.nr. 2011-0268 aq. København, den 3. juli 2012 KENDELSE. ctr. 1 København, den 3. juli 2012 KENDELSE Klagerne ctr. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Jens H. Bjerregaard, Jacob Andreasen og Jens Saugstrup Valby Langgade 203 2500 Valby Nævnet har modtaget klagen den 20.

Læs mere