Projektet består af relining af faldstammer, opdatering af vandbeholderne i kælderen samt udskiftning af brugsvandsrør.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Projektet består af relining af faldstammer, opdatering af vandbeholderne i kælderen samt udskiftning af brugsvandsrør."

Transkript

1 Rørprojektet. Behovet for at få nye brugsvandrør er de sidste 5-10 år blevet mere og mere tydeligt. Vi mangler ordentligt tryk og temperatur på vandet i hanerne. I 2017 har Frederiksberg Kommune pålagt os at opsætte individuelle varmtvandsmålere, så derfor er vi tvunget til at ændre rørføringen i alle lejligheder, derfor passer det særdeles godt at foretage den store udskiftning af rør nu. Ved årets generalforsamling i 2017 vedtog vi, at bestyrelsen kunne gå i gang med forarbejdet til rørprojektet. Dvs. at de eksisterende brugsvandsrør skal udskiftes. Vores rådgivende ingeniørfirma, Falkon, har udarbejdet projektbeskrivelse og sendt det i licitaiton til tre nøje udvalgte entreprenører, som vi har vurderet til alle at have den nødvendige kapacitet til at løfte et projekt af den størrelse. Projektet består af relining af faldstammer, opdatering af vandbeholderne i kælderen samt udskiftning af brugsvandsrør. Faldstammer Vores VVS firma har påpeget at wc faldstammerne flere steder er i temmelig dårlig stand. Derfor fik den daværende bestyrelse i 2015/16 udført undersøglse af udvalgte køkken- og wc faldstammer. 4 køkken og 2 wc. WC faldstammerne er gamle, formentlig helt fra da vi i 1911 fik lagt toiletter ind. Søgning i Frederiksberg Kommunes byggesagsarkiv på nettet, har givet denne info i 1911: tilladelse til 60 stk etage wc og 3 stk gaard wc. (Dvs. Ibrugtagning af wc- faldstammer i vores ejendom).

2 Fig. Her ses: installation af og afløb fra 63 vandklosetter

3 Derfor har vi i 2017 valgt at få undersøgt de resterende 4 wc faldstammer så vi har viden om alle 6 wc faldstammers tilstand. Der er flere der er så slidte, at vi kan forudse/frygte, at der kan komme utætheder inden for de nærmeste år. I artikler om gamle faldstammer af støbejern som vores, anslår man levetiden til at være ca år. På alle 6 faldstammer er der mellem 2 og 5 anmærkninger af grad 3 som betyder rørene kræver reparation. Derfor kan vi ikke med god samvittighed undlade at tage udbedring af faldstammerne ind i projektet. Der findes forskellige måder at renovere faldstammer på. Traditionel udskiftning, strømpeforing, coating, relining eller en delvis udskiftning. Relining er vores rådgiveres anbefaling

4 Relining består af polyesterbaseret plast som støbes ind i det gamle støbejernsrør. Udførelsesmetoden er den samme som ved både strømpeforing og coating, nemlig en rensning af faldstammen, hvor toilet/håndvask og vandlås afmonteres. Spuling udføres med et roterende renseværktøj, hvorefter rørene tørres. Hele afløbssystemet inspiceres med et tv-kamera og evt. dårlige rør repareres med egen patenteretteknik. Der støbes i flere omgange i de gamle rør med en times hærdning mellem hver behandling. Godstykkelse på støbning er ca. 3 mm. Der afsluttes med en kontroldokumentation ved en tv inspektionsrapport af det færdige resultat. Levetid på støbning er ca. 50 år. Der gives 10 års garanti for udførelse af relining. Reliningen udgør ca. kr ex moms af det samlede projekt. Vandbeholdere i kælderen Vi har 2 gamle slidte varmtvandsbeholdere i kælderen, der ikke er tidssvarende. Den ene er allerede til at kassere, den anden holder kun få år endnu. De har overkapacitet, og de er forældede i forhold til vedligehold og ydelse. Overkapacitet kan lede til at det varme vand står i tanken for længe, og der kan i værste fald dannes legionellabakterier. Desuden bruges der unødig energi på at opvarme den store mængde vand. Derfor er overkapacitet ikke positiv i denne sammenhæng. Vi fjerner de to store gamle og erstatter med én mindre, der passer til ejendommens behov. Vi får udskiftet veksleren, som er defekt, og opdateret med en moderne såkaldt unit. Vi har undersøgt prisen for at etablere blødt vand. Det er ikke billigt (omkring ,- + div ekstra omk. i løbende kontrol og vedligehold), og det tyder på at Frederiksberg Kommune leverer blødt vand til alle i Så dette er der ingen grund til at bekoste selv. Denne modernisering af kælderen og dermed vandsystemet der leverer vandet rundt i ejendommen udgør ca. kr ex moms af det samlede projekt. Brugsvandrør Vi har som hovedregel i alle lejligheder fremføring af en koldtvands- og en varmtvandsstreng i køkken samt en koldtvandsstreng i badeværelset. (Når jeg siger som hovedregel er det fordi nogle stuelejligheder har en lidt anden og ikke godkendt tilslutning, hvor der tages vand til badeværelset direkte fra rørene i kælderen). Vi har valgt at nedlægge koldtvandsstrengen i badeværelset. Når vi bliver pålagt vandmåler på det varme vand, kan vi nok regne ud, at der vil komme et påbud om målere på koldtvandsforbruget også. Hver måler har en levetid på ca. 6 år, derfor vil det give ekstra irriterende udgifter at have en ekstra og unødvendig koldtvandsmåler i hver lejlighed. Vi får allerede nu indsat et passtykke, så rørene er parate til at få monteret kolstvandsmålere. Rørene, har vi alle mærket, har brug for at blive udskiftet. Hver eneste gang vi har haft lukket for vandet i en opgang grundet vedligehold eller andet, er der beboere der får skidt i blandingsbatterier når vi tænder for vandet igen. Det medfører ekstra besøg af VVS firmaet, der kaldes ud til at skille det ad og rense det. Hver gang koster det et par tusinde kr.

5 Brugsvandrørene ved vi ikke præcis hvornår er installeret. De udsnit der er blevet skiftet har vist, at der på indersiden af rørene sidder et tykt lag rust og skidt. Gennem de sidste 5 år har vi haft mange reparationer på rør og faldstammer kr kr kr (inkl. en stor regning på kr , som var rensning og delvis udskiftning af lodret stigestreng i nr.12) kr kr I alt kr Selve arbejdet og materialer i forbindelse med de nye rør udgør ca. 2.4 mio ex moms af det samlede beløb. Alt det andet der koster og hvordan vi skal betale det Den samlede entreprise lyder på ,- inkl. moms. Kommer det virkelig til at koste ,- kr?! Måske ikke. Tagprojektet (2010) viste sig at blive ca. 1,6 mio (ca. 22 %) billigere end estimeret. I dette projekt er der taget højde for nogle udgifter, der måske viser sig ikke at blive en realitet. Fx. er der sat kr ,- af til fjernelse af asbest. Måske er der slet ikke noget, måske er der kun en smule. Vi har fået taget et repræsentativt stikprøver, der har vist, at der ikke er noget. Men vi har fået en pris for fjernelse skulle der vise sig noget. Der er beregnet ca. 4 timer pr. lejlighed til at nedtage nedsænkede lofter og fjerne rørskjulere, hvor det er nødvendigt, for at komme til at udskifte rørene. Måske tager det kortere tid. Der er taget højde for så mange arbejder som vi kan forudse, og dernæst lagt 10% på til såkaldte uforudsete udgifter. Så det samlede beløb lyder svimlende højt og er en hel del højere end det overslag vi kunne fremlægge ved GF i Men sammenligner vi det oprindelige overslag med et tilsvarende overslag på samme arbejder udarbejdet efter pojekteringen, viser det sig at det oprindelige overslag ramte ret godt. Der var bare ikke alle de øvrige omkostninger med som fx. antallet af nedsænkede lofter, rørkasser og diverse murreparationer, som ikke kendes når ingeniørerne skal give os et overslag. Udgifter til byggeplads, arbejdsskur, container til opbevaring af de ting der står opmagasineret i de kælderrum der skal ryddes for at komme til rørene. Udgift til bad/toiletvogn til os beboere i den måned, hver opgang ikke kan bruge sit bad. Der har været udgifter til selve projekteringen, faldstammeundersøgelse og licitationsrunde Det er altsammen nødvendige udgifter i sådan et projekt.

6 Derfor foreslår vi at finansiere projektet via et fælleslån. Alt det praktiske kort fortalt Alle vandrette rør på loft afproppes og i rørene i kælderen fjernes. Der lægges nye vandrette rør i kælderen. De lodrette rør i alle lejligheder udskiftes, og hvis nogle af dem er ændret i årenes løb til at være skjulte pex rør lagt ind i køkkenvæggen, så vil de blive sat ud af funktion. Der vil efter renoveringen være to lodrette i køkkenet, med stikledninger, der leder varmt og koldt ud til badeværelset, samt til køkkenvasken. De vandrette rør der går ud til bad og toilet vil blive udskiftet indtil væggen ml. køkken og badevær medmindre de eksisterende rør kan bruges. De rør du har i badevær. vil vi ikke ændre, dog vil koldtvandsstrengen i badet blive nedlagt, så får du koldt vand fra den, vil der blive etableret nye koldtvandsrør i badeværelset. Ejerforeningen står for nænsomt at nedtage nedsænkede lofter, rørkasser mm. Men genetablering er for hver enkelt ejers egen udgift. Ejerne kan frit aftale genetablering med de håndværkere der har pillet det ned. Vi har en timepris med i licitationen, derfor er timeprisen god, da den er afgivet i konkurrence. Lejligheder på 4. sal får tilbud om at få etableret nedsænket loft i køkken, fordi varmtvandsrøret vil skulle trækkes hen under loftet ind til lejligheden tv/th. Vi har valgt denne løsning for at undgå at have 3 lodrette rør, hvor vi nu har 2 lodrette rør placeret i køkkenbordet. De nye rør har den nutidige tykke isolering ifølge lovkrav, og fylder derfor omtrent lige så meget som en faldstamme. Vi har forsøgt alle tænkelige andre løsninger, for at undgå de tykke rør midt i køkkenbordet, anden placeringsløsning osv. Men vi kan ikke gøre det smartere. Vi har også spurgt om de nye rør kunne føres i den gamle skorstensskakt ved komfuret, eller på bagtrappen -men det ikke kan lade sig gøre. Det er bare en gammel bygning. Hvad skal der laves når arbejdet går i gang? I korte træk vil der foretages følgende: Gulvet i entreen og køkken dækkes af. Nedsænkede lofter fjernes de steder der er nødvendige for at kunne fjerne samt etablere de nye rør. Enkelte fliser fjernes. Lamper og ledninger ført i de nedsænkede lofter fjernes de steder, hvor de siddder i vejen for arbejdet. Stikkontakter fjernes og reetableres. Toilet og sanitetsgenstande i badeværelse demonteres i det omfang det er nødvendigt. De nye brugsvandsrør opsættes. Lodrette føres i køkkenet på samme sted som de gamle fjernes. De nye rør har grundet højere krav til isolering en støre diameter. Der er to typer isolering, vi har valgt den der giver de tyndeste rør. Der føres hvor det er nødvendigt - nye vandrette rør til badeværelset indtil væggen ml køkken og bad og de kobles til de eksisterende rørføringer i badeværelserne.

7 Der vil være nogle lejligheder hvor det er nødvendigt at skifte de små rør(koblingsledningerne) i badeværelserne. Enten fordi de eksisterende rør er tilsluttede koldtvandsstrengen i badeværelset(som sløjfes) eller fordi de eksisterende rør er for dårlige. Rør(pex rør i rør) der er indstøbt i væggen vil ikke blive udskiftet med mindre de ikke er i orden. I sådanne tilfælde vil rørene blive erstattet af en synlig rørinstallation medmindre ejer selv vil bekoste at nye skjulte rør etableres. Hvad gør jeg, når badeværelset ikke kan bruges? Mens der arbejdes i opgangen kan badet i lejlighederne ikke benyttes. Toiletter afmonteres når nødvendigt om dagen og påmonteres igen hver eftermiddag ved arbejdsdagens ophør. Vi kan således bruge vores eget toilet om natten. Til toiletbesøg i løbet af dagen og til bad, vil der blive opstillet toiletvogn med 5 kabiner indeholdende wc og bad. Der vil være 10 lejligheder (en opgang) ad gangen der deles om disse. For gangbesværede sættes der tørklosetter op inde i beboernes lejligheder, som de kan benytte hele dagen. Toiletvognen rengøres af entreprenørs underleverandør. Afbrydelse af vandet under renoveringen Når rørene fjernes, vil der ikke være vand inde i lejlighederne. Der opsættes koldt- og varmtvandshane på hver etage på bagtrappeopgangen hvor der kan hentes vand med en spand. (Det bliver nok en måned med rig mulighed for at eksperimentere med nye takeout udbydere). Hvordan kommer håndværkerne ind? Når der skal arbejdes i opgangen, er det meget vigtigt, at håndværkerne kan komme ind i alle lejlighederne, som er varslet. Ellers kan arbejdet ikke udføres. Nøgler afleveres til bestyrelsen, se opslag i opgangen. Nøglebokse opsættes i opgangene. Hvis håndværkerne ikke kan komme ind den første dag, så bliver vi nødt til at gøre brug af en låsesmed, for pågældende ejers regning, ellers går arbejdet i stå og kommer til at koste unødige penge. Når arbejdet i min opgang er færdigt efter den estimerede måned, får jeg så vand i hanerne igen med det samme? Det plejer man at få med det samme. Det vil dog hænge sammen med rørarbejdet i kælderen. Vi vil sørge for at entreprenøren planlægger sit arbejde så vi hurtigst mulig har vand i hanerne igen. Den midlertidige installation vil ikke blive fjernet før alle har vand i lejlighederne via de nye rør. Hvornår kan jeg begynde at reetablere nedsænket loft? Beboere kan reetablere lofter, rørkasser mm når den nye installation er afleveret og entreprenøren har udbedret alle fejl og mangler.

FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36

FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36 FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36 Hvad består projektet af? Hvad skal der skiftes/renoveres i de enkelte opgange? Udskiftning af vandforsyningsrør (stigstrenge) og afløbsrør (faldstammer) i ejendommen.

Læs mere

ASK NYT nr. 144 19. februar 2013 Redaktion Palle Kam Djursgård

ASK NYT nr. 144 19. februar 2013 Redaktion Palle Kam Djursgård Generalforsamling Den ordinære generalforsamling bliver afholdt mandag den 8. april 2013 kl. 19.00 og er blevet varslet inden udgangen af december i sidste ASK NYT ( 24, stk. 1). Generalforsamlingen afholdes

Læs mere

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION Udskiftning af brugsvandsrør Juni 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Generel information... 3 Hvad skal der laves, når arbejdet går i gang?.... 3 Hvornår

Læs mere

1. Baggrund Dette notat er udarbejdet med henblik på at få er overblik over afløbsinstallationernes tilstand i bygning 2 og 5 på Silkeborg Sygehus.

1. Baggrund Dette notat er udarbejdet med henblik på at få er overblik over afløbsinstallationernes tilstand i bygning 2 og 5 på Silkeborg Sygehus. Notat Dato: 17-11-2017 Sagsnr.: 2017.469 Ref.: Torben Greve Otzen Kontakt: tgo@ingenior-ne.dk Mobil: 2972 9095 Sag/projekt: Regionshospitalet Silkeborg Vedr.: Tilstandsvurdering af afløbsinstallationer

Læs mere

renovering af brugsvand, faldstammer og kloak

renovering af brugsvand, faldstammer og kloak Beboerinformationsmøde om renovering af brugsvand, faldstammer og kloak Dagsorden: Kort velkomst og præsentation af projektholdet Projektets omfang Tekniske detaljer og materialer Håndtering af beboernes

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Njalsgade 2 12 og Egilsgade 9 23) 6. juni 2018

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Njalsgade 2 12 og Egilsgade 9 23) 6. juni 2018 A/B EGILSHUS Beboer orienteringsmøde (Njalsgade 2 12 og Egilsgade 9 23) 6. juni 2018 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra tidligere

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF KLOAK, FALDSTAMMER OG BRUGSVAND PÅ STAMPMØLLEVEJ 6-28

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF KLOAK, FALDSTAMMER OG BRUGSVAND PÅ STAMPMØLLEVEJ 6-28 23. OKTOBER 2017 DOMI BOLIG AFD. 11 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF KLOAK, FALDSTAMMER OG BRUGSVAND PÅ STAMPMØLLEVEJ 6-28 ATTENTION: If you don t understand Danish, and you have questions to this information

Læs mere

Søllerød Park Registreringsrapport for VVS- og ventilation 2.Pris- og Tids-indikation marts 2012

Søllerød Park Registreringsrapport for VVS- og ventilation 2.Pris- og Tids-indikation marts 2012 1 Opsummering Pris-indikation Pris-indikation: Nedenstående er pris-indikationer ikke budgetpriser. De efterfølgende økonomiske vurderinger er baseret på de under hvert afsnit nævnte forudsætninger samt

Læs mere

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Islandsbrygge 21 og 23, Njalsgade 10 22, Isafjordsgade 2 og 4, Egilsgade 1 11) 30.

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Islandsbrygge 21 og 23, Njalsgade 10 22, Isafjordsgade 2 og 4, Egilsgade 1 11) 30. A/B EGILSHUS Beboer orienteringsmøde (Islandsbrygge 21 og 23, Njalsgade 10 22, Isafjordsgade 2 og 4, Egilsgade 1 11) 30. oktober 2018 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o

Læs mere

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013.

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013. Sag nr. 52036 E/F Ibstrupparken III NOTAT vedr. Udskiftning af vandinstallationer Dato: 20.11.2012 Rev. 24.01.2013 Generalforsamling d. 21.03.2013 Indledning Efter besigtigelse af tilfældigt udvalgte boliger,

Læs mere

Renovering af hovedføringsveje Langenæshus etape 2. Augustenborggade 21 A, B og C

Renovering af hovedføringsveje Langenæshus etape 2. Augustenborggade 21 A, B og C Renovering af hovedføringsveje Langenæshus etape 2 Augustenborggade 21 A, B og C Program Gennemgang af udskiftning af Vandinstallationer i lejligheder og hovedføringsveje ved Steen Berthelsen Gennemgang

Læs mere

Renovering af faldstammer og afløbsrør Betty Nansens Allé 21 49 Version 2

Renovering af faldstammer og afløbsrør Betty Nansens Allé 21 49 Version 2 Renovering af faldstammer og afløbsrør Betty Nansens Allé 21 49 Version 2 Procesbeskrivelse pr. opgang: Arbejdet er forsøgt tilrettelagt således, at enten badeværelse eller gæstetoilet i hver lejlighed

Læs mere

Ekstraordinær Generalforsamling

Ekstraordinær Generalforsamling Ekstraordinær Generalforsamling 20. oktober 2015 Ejerforeningen Godthåbs Have www.godthaabshave.dk 2 Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent. 2) Supplerende orientering ved bestyrelsen for arbejdet udført

Læs mere

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok C og D) 16. august 2017

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok C og D) 16. august 2017 Lægeforeningens Boliger Beboer orienteringsmøde (blok C og D) 16. august 2017 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra blok A +

Læs mere

E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde

E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde Registrering af rørinstallationer Februar 2016 Norconsult Wessberg A/S Rådgivende ingeniørfirma Herlev Bygade 14 2730 Herlev Rapport Dato 25.02.2016 Sag 157421 Ini LM

Læs mere

Oversigt over forslag

Oversigt over forslag fsb Bispeparken Oversigt over forslag Til behandling på ordinært afdelingsmøde i Bispeparken Forslag om udskiftning af vandinstallationer og faldstammer Forslag omkring budgetjustering ved vedtagelse af

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af alle koldt- og varmtvandsinstallationer i Afd. 8 - Marselisgården

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af alle koldt- og varmtvandsinstallationer i Afd. 8 - Marselisgården BEBOERINFORMATION Udskiftning af alle koldt- og varmtvandsinstallationer i Afd. 8 - Marselisgården 05.12.2017 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal rørene skiftes?... 2 Tidsplan - Hvornår begynder

Læs mere

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017 Lægeforeningens Boliger Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra lignende sager)

Læs mere

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19 BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19 September 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal køkkener skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 2

Læs mere

REFERAT 22. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI

REFERAT 22. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI REFERAT 22. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI PROJEKT : A/B Lindstrand MØDE : Byggemøde nr. 7 EMNE STED : Byggemøde : A/B Lindstrand MØDEDATO : 21.10.2009 DELTAGERE : Jan Andersen Jagtvejens VVS JA

Læs mere

Generel beboerinformation E/F Solvej

Generel beboerinformation E/F Solvej 16. august 2013 Ejd. nr. 870 Vor ref.: JLK Generel beboerinformation E/F Solvej Vedr.: Fremsendt til: Udarbejdet af: Udskiftning af brugsvandsinstallationer Lejlighedsejere i E/F Solvej Projektleder Jonas

Læs mere

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00.

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden byder velkommen 3. Gennemgang af tilstandsrapport/vedligeholdelsesplan v/ firmaet A4 4. Økonomi

Læs mere

Til medlemmerne af Den 23. september 2015 INDKALDELSE. Herved indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i E/F Godthåbs Have til afholdelse

Til medlemmerne af Den 23. september 2015 INDKALDELSE. Herved indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i E/F Godthåbs Have til afholdelse Til medlemmerne af Den 23. september 2015 E/F Godthåbs Have 5902/JAH/hb INDKALDELSE Herved indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i E/F Godthåbs Have til afholdelse Tirsdag den 20. oktober 2015,

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer samt renovering af badeværelsesgulve

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer samt renovering af badeværelsesgulve BEBOERINFORMATION Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer samt renovering af badeværelsesgulve D. 5. Januar 2016 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal rørene skiftes?... 3 Tidsplan - Hvornår

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48 30. SEPTEMBER 2015 DOMI BOLIG AFD. 10 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48 ATTENTION: If you don t understand Danish, and you have questions to this

Læs mere

Alle badeværelser i ejendommen er udformet således at hele rummet er vådzone.

Alle badeværelser i ejendommen er udformet således at hele rummet er vådzone. EF Annaga rden Faldstammer og vandrør Du skal være opmærksom på at der er krav til dit badeværelse og dine installationer - når du bor i en lejlighed. Her har vi opstillet foreningens generelle forholdsregler.

Læs mere

RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND. Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning

RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND. Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning ALVOR OG NØDVENDIG BRUGSVAND ALVOR OG NØDVENDIGHED FALDSTAMMER Almen tilstand/restlevetid:

Læs mere

Notat. Resumé Udskiftning af røranlæg. Gennemgang af VVS-anlæg på Engdalsvej Aarhus V. Til : Ejerforeningen Engdalsvej 71-73

Notat. Resumé Udskiftning af røranlæg. Gennemgang af VVS-anlæg på Engdalsvej Aarhus V. Til : Ejerforeningen Engdalsvej 71-73 Notat Gennemgang af VVS-anlæg på Engdalsvej 71-73 Aarhus V Til : Ejerforeningen Engdalsvej 71-73 Fra : Sweco Danmark A/S (Andreas Schrøder Kristiansen & Hans Jørgen Gjerløv) Bilag : Kopi til : 5. juli

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F.

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F. 27. august 2015 Forslag 1 + 2 Renovering af rør og tekniske installationer, herunder bad og køkken Afdelingen, som er opført tilbage i 70 erne, har ikke været renoveret og moderniseret indvendigt siden

Læs mere

2. Godkendelse af seneste bestyrelsesreferat Udsendt så sent, at det bliver gennemgået på næste bestyrelsesmøde.

2. Godkendelse af seneste bestyrelsesreferat Udsendt så sent, at det bliver gennemgået på næste bestyrelsesmøde. Bestyrelsesmøde den 30. juni 2016 kl. 18.30 Deltagere: Jørgen Skielboe (JS), formand Flemming Hansen (FH) Inge Bryde (IB) Ingrid Sveistrup (IS) Lise Moth (LM) Tue Poulsen (TP), suppleant Dagsorden: 1.

Læs mere

Renovering af badeværelser. Afdeling 18 Bogfinkevej 1-63

Renovering af badeværelser. Afdeling 18 Bogfinkevej 1-63 Renovering af badeværelser Afdeling 18 Bogfinkevej 1-63 April 2018 Indledning 3 Renovering af dit badeværelse 4 Håndværkerne 5 Dette skal udføres i lejligheden 6 Sådan foregår det 8 Principtegning af badeværelser

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 04 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

Orientering om faldstammeprojektet. Udskiftning af sanitet

Orientering om faldstammeprojektet. Udskiftning af sanitet Ejerforeningen DOMUS VISTA PARK II Bestyrelsen Betty Nansens Allé 49, st. 2000 Frederiksberg E-mail: park2@nypost.dk 29. maj 2015 Orientering om faldstammeprojektet Udskiftning af sanitet I forbindelse

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 03 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen v/ Marianne Salomonsen 2. Valg af dirigent 3. Gennemførelse af renoveringen - Beboerkoordinator v/ Annette

Læs mere

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F.

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F. 27. august 2015 Forslag 1 + 2 Renovering af rør og tekniske installationer, herunder bad og køkken Afdelingen, som er opført tilbage i 70 erne, har ikke været renoveret og moderniseret indvendigt siden

Læs mere

Vedligeholdelsesplan (1. Udkast)

Vedligeholdelsesplan (1. Udkast) EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B FORMAND LARS SONNE KRISTIANSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, 3.TV., 2500 VALBY - TLF. 36 30 35 03 6. marts 2006 Vedligeholdelsesplan (1. Udkast) Indhold Indledning... 2 1.

Læs mere

NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget. Renovering praktiske info

NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget. Renovering praktiske info NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget Renovering praktiske info Indhold Indledning... 3 Rækkefølgen på Rydevænget... 3 Varslinger inden renoveringen går i gang... 4 Hvordan kommer håndværkerne ind i

Læs mere

Referat af generalforsamling 2015

Referat af generalforsamling 2015 Tidspunkt: 24.03.2015 Sted: Odinsvej 1A, 2. sal. Referat af generalforsamling 2015 Til Ejerkredsen Odinsvej 1, 1A & 1B 8230 Åbyhøj Tilstedeværende: 1A st. Maria 1A 1. sal Bodil & Keld 1A 2.sal Dieter &

Læs mere

Thermwork rådgivende ingeniørfirma aps

Thermwork rådgivende ingeniørfirma aps Thermwork rådgivende ingeniørfirma aps NOTAT: A/B Ahlefeldt Individuel måling af varmt brugsvand Vurdering af rentabilitet Dato: 19.09.2016 Sagsnr.: 16219 Ejendommens adresse: Nansensgade 41 & Charlotte

Læs mere

Sådan passer du på din lejlighed

Sådan passer du på din lejlighed Sådan passer du på din lejlighed Kære beboer Som beboer har du ansvaret for at passe godt på din lejlighed. Når du flytter, skal den være i samme stand, som da du flyttede ind (bortset fra almindeligt

Læs mere

TIL BEBOERNE I E/F BRYGGERVANGEN

TIL BEBOERNE I E/F BRYGGERVANGEN TIL BEBOERNE I E/F BRYGGERVANGEN Udskiftning af vand- og varmeinstallationer i lejligheder stueetage til 4. sal. Kære beboer på 5. sal, Ejerforeningen går snart i gang med en større renovering af vand

Læs mere

Regler for byggesager

Regler for byggesager Regler for byggesager Skal der ske byggeændringer og modernisering i lejligheden, ud over alm. maling og tapetsering, skal følgende regler følges 1. Skriftlig ansøgning til bestyrelsen og evt. relevante

Læs mere

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts 1-18 Haunstrupgård Renovering Informationsmøde d. 5. marts Forslag om renovering er fremsendt. På mødet d. 21. marts skal det besluttes om renoveringen skal igangsættes. Ekstra ordinært afdelingsmøde d.

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse 1 Bagrund Heldigvis synes de fleste beboere, at Saltværkshuse er et dejligt sted at bo. Det skal det også være i fremtiden. Derfor er der siden

Læs mere

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 April 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal køkkenerne skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 2 Hvad

Læs mere

Notat af 3. marts 2011 vedr. renovering af ledninger i jord, Humlebyen

Notat af 3. marts 2011 vedr. renovering af ledninger i jord, Humlebyen Notat af 3. marts 2011 vedr. renovering af ledninger i jord, Humlebyen Generelt om notat: Nedennævnte notat er fremkommet efter dialog og undersøgelser gennemført af bestyrelsen og ingeniørfirmaet Gaihede

Læs mere

INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4

INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4 INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4 Marts 2014 Afdelingen har besluttet, at der skal foretages en udskiftning af varmerør og

Læs mere

REFERAT. Ekstraordinært afdelingsmøde. Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00. Beboerlokalerne i nr. 108. Dagsorden

REFERAT. Ekstraordinært afdelingsmøde. Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00. Beboerlokalerne i nr. 108. Dagsorden REFERAT Ekstraordinært afdelingsmøde Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00 Beboerlokalerne i nr. 108 1. Velkomst Dagsorden 2. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg 3. Afdelingsbestyrelsens forslag

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af varmeanlæg inkl. radiatorer, brugsvandsinstallation og faldstammeinstallation i afd. 40 VERI I

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af varmeanlæg inkl. radiatorer, brugsvandsinstallation og faldstammeinstallation i afd. 40 VERI I BEBOERINFORMATION Udskiftning af varmeanlæg inkl. radiatorer, brugsvandsinstallation og faldstammeinstallation i afd. 40 VERI I Revideret d.13. december 2016 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal

Læs mere

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Klerkegården Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Arbejdet udføres i to omgange Side 4 Reparationer udføres bedst muligt Side 5 Her kan du stille

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Ejerforeningen Odinsvej 1, 1A, 1B. Tid: Mandag den 23. august, kl. 19.00 Sted: Odinsvej 1A, st.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Ejerforeningen Odinsvej 1, 1A, 1B. Tid: Mandag den 23. august, kl. 19.00 Sted: Odinsvej 1A, st. Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Ejerforeningen Odinsvej 1, 1A, 1B Tid: Mandag den 23. august, kl. 19.00 Sted: Odinsvej 1A, st. Baggrund. I juli måned gik der hul på taget på Odinsvej

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16

BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16 BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16 26. marts 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal radiatorene skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Tidsplan...2-3 Hvordan kommer håndværkerne

Læs mere

Dagsorden. VELKOMMEN Præsentation Status Tidsplan

Dagsorden. VELKOMMEN Præsentation Status Tidsplan Dagsorden VELKOMMEN Præsentation Status Tidsplan HELHEDSPLANEN Betonrenovering Varmeisolering på altangange Ny tagbeklædning og varmeisolering Renovering af terrasser i tagboligerne Vand og afløb Sanitet

Læs mere

Individuel modernisering af køkkener og bad

Individuel modernisering af køkkener og bad Birkerød d. 21. juni 2017 Individuel modernisering af køkkener og bad Til alle beboere Rudersdals kommunes Byplanudvalg har d. 12. marts 2014 godkendt vores ansøgning om, at vi kan få lov til, at optage

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Referat af ekstraordinært beboermøde onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.00 1. april 2016 Deltagere: 109 husstande, 218 stemmer. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Forslag til dagsorden til bestyrelsesmødet den 6. september kl. 19:00 Deltagere ved mødet: Tomas Klement (TK), Jørn Christensen (), Anders Helt Lund (AHL)

Læs mere

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013 Sjællandsgade 22 Husk informationsmøde d. 7. november kl. 19-20 i fælleslokale på 1. sal. Sjællandsgade 22 Det skal du vide om renoveringen i din bolig November 2013 Københavns Kommune og Landsbyggefonden

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 01 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

Beboerinfo. vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling Jan UDVENDIGE ARBEJDSGANGE: INDVENDIGE ARBEJDSGANGE:

Beboerinfo. vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling Jan UDVENDIGE ARBEJDSGANGE: INDVENDIGE ARBEJDSGANGE: Beboerinfo vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling 115 - Jan. 2017 Renoveringsprocessen i afdelingen er allerede godt i gang, og I mærker hvordan det er at bo på en byggeplads, der kræver samarbejde

Læs mere

Handleplan for Abildgården 2011/2012

Handleplan for Abildgården 2011/2012 Budgetår 2011/2012 Handleplan for Abildgården 2011/2012 Baggrund Handleplanen er et værktøj til at planlægge og få overblik over den nødvendige vedligeholdelse og beboernes eventuelle ønsker til fremtidige

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 05 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Sags nr.: 267500 Dato: 2016-11-10 Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Renovering af kvindehuset i Gothersgade 37 Huset bliver i dag brugt til flere forskellige funktioner blandt andet butik, cafe,

Læs mere

Kloakrenovering HURTIG OG EFFEKTIV KLOAK- RENOVERING. Hurtig og effektiv. Lidt bedre end de andre go e!

Kloakrenovering HURTIG OG EFFEKTIV KLOAK- RENOVERING. Hurtig og effektiv. Lidt bedre end de andre go e! Kloakrenovering Hurtig og effektiv. HURTIG OG EFFEKTIV KLOAK- RENOVERING Lidt bedre end de andre go e! Spray coating Renovering af faldstammer og stikledninger til lejligheder. Hurtig, enkelt og effektiv.

Læs mere

vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling dec. 2016

vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling dec. 2016 Beboerinfo vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling 115 - dec. 2016 Renoveringsprocessen i afdelingen er allerede godt i gang, og I mærker hvordan det er at bo på en byggeplads, der kræver samarbejde

Læs mere

Ejerforeningen Louisegaarden Ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 23. november, 2010

Ejerforeningen Louisegaarden Ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 23. november, 2010 Ejerforeningen Louisegaarden Ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 23. november, 2010 23. november 2010 Ejerforeningen Louisegaarden, Ekstraordinær generalforsamling Side 1 Loftprojekt Alternativ

Læs mere

Andelsboligforeningen Studsgaarden

Andelsboligforeningen Studsgaarden Andelsboligforeningen Studsgaarden Bestyrelsens beretning 2009/2010 Som vi plejer sender vi bestyrelsens beretning ud før generalforsamlingen i stedet for at læse den højt ved generalforsamlingen så alle

Læs mere

Præfabrikerede installationsskakte

Præfabrikerede installationsskakte Præfabrikerede installationsskakte til udskiftning af faldstammer og stigrør i etageejendomme Hurtig montering Høj kvalitet Servicevenlig udformning Projekttilpasset Produkter Modul K100 En vandskade sikker

Læs mere

GF 7. Maj 2012. Formandens beretning om det forløbne år

GF 7. Maj 2012. Formandens beretning om det forløbne år GF 7. Maj 2012 Formandens beretning om det forløbne år Maj 2011 Byggeprojekt (udskiftning af tag og vinduer) blev godkendt på ekstraordinær generalforsamling i februar Bestyrelsen overvejer løsning omkring

Læs mere

Vig Lyngs VVS Steen Olesen, Autoriseret gas- og vandmester

Vig Lyngs VVS Steen Olesen, Autoriseret gas- og vandmester VINTERAFTAPNING AF HUSE BYGGET ELLER RENOVERET FØR 1980... 2 VINTERAFTAPNING AF HUSE BYGGET ELLER RENOVERET EFTER 1980 TIL CA. 1995... 4 VINTERAFTAPNING AF HUSE BYGGET ELLER RENOVERET CA. 1995 OG FREM

Læs mere

Frejasvej 16CD Beboermøde 31. august 2016

Frejasvej 16CD Beboermøde 31. august 2016 Frejasvej 16CD Beboermøde 31. august 2016 Hvad er besluttet på GF marts 2016? Forslag om at ejerforeningen etablerer vandmålere på koldt og varmt brugsvand. Som følge af lovkrav om etablering af målere

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 07 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

TIL BEBOERNE I EF EMDRUPVEJ 12-20/TEGLSTRUPVEJ 3-9

TIL BEBOERNE I EF EMDRUPVEJ 12-20/TEGLSTRUPVEJ 3-9 TIL BEBOERNE I EF EMDRUPVEJ 12-20/TEGLSTRUPVEJ 3-9 Udskiftning af tag, maleristandsættelse af vinduer, istandsættelse af facader Ovenstående arbejder igangsættes i løbet af kort tid. Arbejdet forestås

Læs mere

Bestyrelsesmøde 9. januar 2018

Bestyrelsesmøde 9. januar 2018 Bestyrelsesmøde 9. januar 2018 Ejerforeningen Sundby Parkvej, Etape 4 Bestyrelsesmøde den 9. januar 2018 kl. 19.00, Susanne Deltager: Susanne, Kurt, Keld, Bruno Afbud: Stine Referent: Susanne 1. Kompensationsbeløb

Læs mere

10 års vedligeholdelsesplan

10 års vedligeholdelsesplan 10 års vedligeholdelsesplan A/B Mariendalsvej 62-64 2000 Frederiksberg Primo år 2018 Indholdsfortegnelse: 1. Vedligeholdelsesplanen... 3 2. Beskrivelse af ejendommen... 4 3. Konklusion... 7 2 1. Vedligeholdelsesplanen

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 08 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hågensen JHÅ Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.)

Læs mere

Nyt produktionskøkken til Aaqa B-1521, Tilbudsliste-A.

Nyt produktionskøkken til Aaqa B-1521, Tilbudsliste-A. Nyt produktionskøkken til Aaqa B-1521, Tilbudsliste-A. Side 1 af 6 sider Undertegnede entreprenør tilbyder herved at udføre ovennævnte entreprise i henhold til udbudsmaterialet. for et samlet beløb : skriver:

Læs mere

2. varsling Renoveringsarbejder i afd. 24, Søndervangen Opgang 61-66

2. varsling Renoveringsarbejder i afd. 24, Søndervangen Opgang 61-66 Til beboerne opgang 61, 64, 65 og 66 Afd. 24, Søndervangen 8260 Viby Omdelt 18. juli 2014 2. varsling Renoveringsarbejder i afd. 24, Søndervangen Opgang 61-66 Kort om status Dette er 2. varsling der indeholder

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 783,3. Område 3, Rolighedsvej 23 (bygn. 50, 51) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 783,3. Område 3, Rolighedsvej 23 (bygn. 50, 51) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 783,3 Område 3, Rolighedsvej 23 (bygn. 50, 51) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Rolighedsvej

Læs mere

S A G # # # # # # # # # A / B # B # P

S A G # # # # # # # # # A / B # B # P SAGA/BBorupsPlads VEDRVurderingafandelslejlighed VURDERINGAFANDELSLEJLIGHED. ====================================================== Andelsboligforening: A/BBorupsPlads Administrationskontoret BorupsPlads28.st.Th.

Læs mere

Ejerforeningen Nordlyset

Ejerforeningen Nordlyset Ejerforeningen Nordlyset Amerika Plads København Ø www.efnordlyset.dk Referat af bestyrelsesmøde afholdt onsdag d. 25/1 2017 kl. 18 i gæstelejligheden. Tilstede: Claus Aistrup, Formand (CA) Christian Gyldholm

Læs mere

Rådgivende ingeniører FRI arkitekter energirådgivere. A/B Torvebo. 1 af 15

Rådgivende ingeniører FRI arkitekter energirådgivere. A/B Torvebo. 1 af 15 Rådgivende ingeniører FRI arkitekter energirådgivere A/B Torvebo 1 af 15 Indkaldelse til informationsmøde. Vedrørende kommende projekt i 2014 hvor udskiftning af vandinstallationer og varmeanlæg opstarter.

Læs mere

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015 Husorden for ejerforeningen 4OK Revideret 2015 AFFALD Køkken affald: På Landlystvej er opstillet grønne containere til køkkenaffald. Affaldsposerne skal snøres sammen inden de smides i containerne, så

Læs mere

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA 23.11.2018 1 Bygning: Skenkelsø Mølle Adresse: Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke Møllen Bygningsdele, som skal vurderes:

Læs mere

Referat af informationsmøde Filips Kirken kl. 18.30

Referat af informationsmøde Filips Kirken kl. 18.30 Rådgivende ingeniører FRI arkitekter energirådgivere Referat af informationsmøde Filips Kirken kl. 18.30 Den 30.10.3013 A/B Torvebo Udskiftning af vandinstallationer og varmeanlæg Dato: Afholdt beboerinformationsmøde

Læs mere

Erfaringer med rottespærrer. Henning Lübcke. Formand for Danske kloakmestre

Erfaringer med rottespærrer. Henning Lübcke. Formand for Danske kloakmestre Erfaringer med rottespærrer. Henning Lübcke Formand for Danske kloakmestre I menneskets fodspor, med store epidemier til følge. Alt hvad man tror man ved er forkert Hvorfor sætte en rotteforsinker?. De

Læs mere

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 Eksempel Energirenovering etageboliger KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 UDGIVET DECEMBER 2014 UDGIVET DECEMBER 2014 Renovering skal tiltrække nye beboere Ghettoblokken Korskærparken under Boligkontoret

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter.

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. A: Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. Affald skal altid anbringes i en affaldscontainer. Der er containere i henhold til Frederiksbergs Kommunes

Læs mere

har I styr på vandforbruget?

har I styr på vandforbruget? har I styr på vandforbruget? spar vand spar penge: få tilskud til vandbesparende installationer vi skal spare på vandet ikke fordi der mangler vand, men fordi der snart mangler rent vand Rent vand er en

Læs mere

Køkkenrenovering. Afd. 131 C. A. Thyregodsvej 8230 Åbyhøj

Køkkenrenovering. Afd. 131 C. A. Thyregodsvej 8230 Åbyhøj Favrskov Boligselskab Afd. 131 C. A. Thyregodsvej 8230 Åbyhøj Langkærvej 2F 8381 Tilst T 87 45 91 91 www.al2bolig.dk Init: LEN LEN@AL2bolig.dk J. nr. 2. marts 2018 Køkkenrenovering. Hvilket køkken kan

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 06 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

Bygningsgennemgang. IIIn. Ø.Hornum Børnehave. Sagsnr.: 0906 Dato: 01.07.2009 Udført af: PEM

Bygningsgennemgang. IIIn. Ø.Hornum Børnehave. Sagsnr.: 0906 Dato: 01.07.2009 Udført af: PEM Bygningsgennemgang Ø.Hornum Børnehave IIIn Sagsnr.: 0906 Dato: 01.07.2009 Udført af: PEM Bygningsgennemgang, Øster, Hornum Børnehave Indhold INDLEDNING... 3 EJENDOMMENS DATA... 3 DOKUMENTER... 3 KONKLUSION...

Læs mere

Du skal have nyt køkken og bad

Du skal have nyt køkken og bad beboerinfo Du skal have nyt køkken og bad Hvad skal der ske? Som bekendt har beboerne i afdelingen besluttet, at der skal nyt bad og nyt køkken i alle boliger. Vi starter med at renovere badeværelset i

Læs mere

Høring om byfornyelse. Byfornyelsen omfatter følgende vedligeholdelsesarbejder: Hvad skal istandsættes i Bjarkeshus? Hvad koster det?

Høring om byfornyelse. Byfornyelsen omfatter følgende vedligeholdelsesarbejder: Hvad skal istandsættes i Bjarkeshus? Hvad koster det? HØRING OM BYFORNYELSE BJARKESHUS DECEMBER 2011 / JANUAR 2012 Bjarkesvej 6, Aksel Møllers Have 32 2000 Frederiksberg Høring om byfornyelse Bjarkeshus blev opført i 1918 og trænger til at blive renoveret

Læs mere

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Bispeparken Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Entrédøre skiftes på én dag Side 4 Nøgler og adgang til din bolig Side 4 Adgang til dit kælderrum

Læs mere

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden revideret ordinær generalforsamling 2016 2 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund og formål 3 2. Generelt 3 3. Husdyr 3 4. Affald 3 5. Barnevogne

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Tid: Sted: Indbudte: Afbud: 5. maj 2014 kl. 17.00. Beboerlokalet Anders, Jonas, Nete, Christian, Marianne og Elsebeth Dagsorden Referat 1. Valg af referent og ordstyrer

Læs mere