Kommuneplan for Langeland Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kommuneplan for Langeland Kommune"

Transkript

1 Kommuneplan for Langeland Kommune

2 Fremtidig anvendelse 1.G.1 Bellevue Strand, strandpark og søbadeanstalt. 1.G.2 Kolonihaver v/møllebakken Kolonihaver/nyttehaver. Bebyggelsens art og ydre fremtræden Bebyggelse må kun opføres med udvendige sider af træ. Bebyggelsens omfang Der må med undtagelse af småbygninger, som er nødvendige for områdets drift (f.eks. toiletbygning), ikke opføres ny bebyggelse i området. På hver haveparcel må der opføres et lysthus, redskabsskur eller lign. på maks. 15 m 2 og et drivhus på maks. 10 m 2. Bebyggelsens etageantal og højde Maks. 1 etage. Maks. 2,5 m bygningshøjde. Maks. 1 etage. Maks. 4 m bygningshøjde. Opholds- og friarealer Veje, stier og parkering Der må ikke anlægges veje og stier med fast belægning. Kollektiv forsyning og tekniske anlæg Beplantning og hegn Eksisterende større beplantning skal så vidt muligt bevares og suppleres. Beskyttelse af kulturmiljø og natur Særlige bestemmelser Zoneforhold Lokalplaner og byplanvedtægter 242 Del af området er omfattet af strandbeskyttelseslinie. Naturværdien skal beskyttes. Lokalplan 80: For område til bolig og erhvervsformål ved Bellevue.

3 1.G.3 Strandparken Bynært naturområde med lejlighedsvise aktiviteter i form af cirkus, byfest o. lign. 1 Bebyggelse må kun opføres med udvendige sider af træ. Der må kun opføres et enkelt redskabsskur, som indgår i områdets drift. Maks. 2,5 m bygningshøjde. 1.G.1 1.G.2 Området skal holdes i naturtilstand med ekstensiv pleje. Omfattet af strandbeskyttelseslinie. Området er registreret som forurenet grund. 1.G.3 243

4 1.G.4 Ørstedsparken 1.G.5 Kolonihaver v/vandværket Fremtidig anvendelse Bypark og legeplads samt offentlige formål og erhverv, herunder f.eks. teatersal, danserestaurant, bowlinghal og biograf. Kolonihaver/nyttehaver. Bebyggelsens art og ydre fremtræden Ny bebyggelse skal tilpasses den eksisterende bebyggelse med hensyn til placering, omfang, formgivning, materialer og farver, så der opnås en god helhedsvirkning. Bebyggelse må kun opføres med udvendige sider af træ. Bebyggelsens omfang Der må i parken opføres et enkelt redskabsskur til områdets drift samt legeredskaber. Desuden kan der i tilknytning til Ørstedspavillonen gives mulighed for ny bebyggelse efter forudgående lokalplanlægning. På hver haveparcel må der opføres et redskabsskur på maks. 5 m 2 og et drivhus på maks. 10 m 2. Bebyggelsens etageantal og højde Maks. 2,5 m bygningshøjde i parken. Legeredskaber kan opføres i en større højde. Der kan desuden gives mulighed for større bygningshøjde for bebyggelse i tilknytning til Ørstedspavillonen. Maks. 2,5 m bygningshøjde. Opholds- og friarealer Veje, stier og parkering Der må ikke anlægges veje og stier med fast belægning. Kollektiv forsyning og tekniske anlæg Beplantning og hegn Der udarbejdes en samlet haveplan som grundlag for en forskønnelse af områdets nuværende karakter. Beskyttelse af kulturmiljø og natur Særlige bestemmelser Zoneforhold Lokalplaner og byplanvedtægter 244 Ørstedspavillonen er omfattet af kommuneplanens foreløbige udpegning af bevaringsværdig bebyggelse og må ikke nedrives uden kommunalbestyrelsens tilladelse, jf. reglerne i bygningsfredningslovens kap. 5.

5 1.G.6 Galgebakken Privat bypark. Bebyggelse må kun opføres med udvendige sider af træ. Der må kun opføres et enkelt redskabsskur, som indgår i områdets drift. 1.G.4 1.G.5 Eksisterende beplantning skal som udgangspunkt bevares. Fjernelse og beskæring af større træer må kun finde sted efter en samlet plan for områdets fremtidige beplantning og disponering. 1.G.6 Galgebakken udgør et bevaringsværdigt kulturmiljø. 245

6 1.G.7 Kvarterpark v/schnohrsvej 1.G.8 Hine Anlægget Fremtidig anvendelse Kvarterpark med legeplads, boldbane og spejderhytter. Bypark med amfiteater, legeplads o. lign. Samt vandtårn og højdebeholder til offentlig vandforsyning. Bebyggelsens art og ydre fremtræden Bebyggelsens omfang Der må kun opføres et enkelt redskabsskur, som indgår i områdets drift og enkelte spejderhytter. Der må kun opføres et enkelt redskabsskur som indgår i områdets drift. Der må dog i nødvendigt omfang opføres erstatningsbygninger til vandforsyning. Bebyggelsens etageantal og højde Maks. 1 etage. Maks. 6,5 m bygningshøjde. Maks. 2,5 m bygningshøjde for redskabsskur. For bygninger til vandforsyning kan tillades en større højde. Opholds- og friarealer Veje, stier og parkering Der må ikke anlægges veje og stier med fast belægning. Kollektiv forsyning og tekniske anlæg Ny bebyggelse skal tilsluttes fjernvarmeforsyning fra Midtlangeland Fjernvarme. Forbud mod el-opvarmning. Beplantning og hegn Området skal holdes i naturtilstand med ekstensiv pleje. Eksisterende beplantning skal så vidt muligt bevares. Beskyttelse af kulturmiljø og natur Særlige bestemmelser Zoneforhold Lokalplaner og byplanvedtægter 246 Vandhullet i området er omfattet af naturbeskyttelseslovens 3.

7 1.G.7 1.G.8 247

8 1.G.9 Rudkøbing Vejle Fremtidig anvendelse Bynært naturområde med græsning og lejlighedsvise aktiviteter f.eks. i form af musikfestival, spejderlejr og lign. på områdets vestlige del. Eksisterende boliger ved Rue Mark kan opretholdes. Bebyggelsens art og ydre fremtræden Bebyggelsens omfang Der må med følgende undtagelser ikke opføres bebyggelse i området: * tilbygninger til eksisterende boliger (bebyggelsesprocent maks. 25 pr. ejendom) * mindre tekniske anlæg med tilknytning til områdets drift og anvendelse * midlertidige bygninger og anlæg i forbindelse med afholdelse af lejlighedsvise aktiviteter. Bebyggelsens etageantal og højde For tilbygninger til eksisterende boliger: Maks. 1½ etage. Maks. 8,5 m bygningshøjde. Opholds- og friarealer Veje, stier og parkering Der må ikke anlægges nye veje og stier med fast belægning. Kollektiv forsyning og tekniske anlæg Beplantning og hegn Beskyttelse af kulturmiljø og natur Særlige bestemmelser Zoneforhold Lokalplaner og byplanvedtægter 248 Områdets karakter i form af natur-, dyre og planteliv skal bevares og styrkes. En stor del af området er registreret som naturområde omfattet af naturbeskyttelseslovens 3. En del af området er omfattet af strandbeskyttelseslinie. Landzone. Mindre arealer der grænser op til Danahus dog byzone.

9 1.G.9 249

10 Fremtidig anvendelse 1.G.10 v/omfartsvejen Friareal, kvarterpark. 1.G.11 v/hine Møllevej Friareal, friluftsscene. Bebyggelsens art og ydre fremtræden Ingen bebyggelse bortset fra bygninger, som indgår i parkens rekreative anvendelse og drift. Ingen bebyggelse bortset fra bygninger, som indgår i parkens rekreative anvendelse og drift. Bebyggelsens omfang Enkelte bygninger. Enkelte bygninger samt ikke-overdækket scene. Bebyggelsens etageantal og højde Opholds- og friarealer Veje, stier og parkering Kollektiv forsyning og tekniske anlæg Beplantning og hegn Beskyttelse af kulturmiljø og natur Særlige bestemmelser Zoneforhold Lokalplaner og byplanvedtægter 250 Arealet skal med beplantning og eventuel vold afskærmes mod vejstøj fra omfartsvej. Lokalplan 100: Område til skole og idræt i Rudkøbing. Arealet skal med beplantning og eventuel vold afskærmes mod vejstøj fra omfartsvej. Lokalplan 100: Område til skole og idræt i Rudkøbing.

11 1.G.11 1.G

12 1.G.12 Brohaverne 1.G.13 Brovejen Fremtidig anvendelse Kolonihaver/nyttehaver. Kolonihaver/nyttehaver. Bebyggelsens art og ydre fremtræden Bebyggelse må kun opføres med udvendige sider af træ. Bebyggelse må kun opføres med udvendige sider af træ. Bebyggelsens omfang På hver haveparcel må der opføres et lysthus, redskabsskur eller lign. på maks. 15 m 2 og et drivhus på maks. 10 m 2. På hver haveparcel må der opføres et lysthus, redskabsskur eller lign. på maks. 15 m 2 og et drivhus på maks. 10 m 2. Bebyggelsens etageantal og højde Maks. 1 etage. Maks. 4,5 m bygningshøjde. Maks. 1 etage. Maks. 4,5 m bygningshøjde. Opholds- og friarealer Veje, stier og parkering Der må ikke anlægges veje og stier med fast belægning. Området må ikke vejbetjenes med yderligere adgang til Brovejen. Der må ikke anlægges veje og stier med fast belægning. Kollektiv forsyning og tekniske anlæg Beplantning og hegn Beskyttelse af kulturmiljø og natur Særlige bestemmelser Zoneforhold Lokalplaner og byplanvedtægter 252 Landzone. Området er omfattet af 300 m strandbeskyttelseslinie. Landzone.

13 1.G.14 Rudkøbing Mose Bynært naturområde med græsning. Der må ikke opføres bebyggelse i området. 1.G.13 1.G.12. Der må ikke anlægges veje og stier med fast belægning. 1.G.14 Området er registreret som naturområde omfattet af naturbeskyttelseslovens 3. Områdets karakter i form af natur-, dyre og planteliv skal bevares og styrkes. Området er omfattet af arealreservation for planlagt vej. Mosen kan blive berørt, såfremt planerne om en motortrafikvej nord for den eksisterende Rute 9 gennemføres (jf. hovedstrukturen, afsnit 9 Trafikanlæg). Landzone. 253

14 1.G.15 Rue Mark vest 1.G.16 Rue Mark øst Fremtidig anvendelse Grønt område, friareal. Grønt område, friareal, kvarter park. Bebyggelsens art og ydre fremtræden Mindre bygninger maks.30 m2 til område betjening. Bebyggelsens omfang Bebyggelsesprocent maks. 10 for området som helhed. Der må kun opføres bebyggelse, der er nødvendig for områdets anvendelse til idrætsformål og andre rekreative formål. Bebyggelsens etageantal og højde Opholds- og friarealer Veje, stier og parkering Kollektiv forsyning og tekniske anlæg Beplantning og hegn Der skal ved beplantning sikres en passende afskærmning mod tilgrænsende områder. Beskyttelse af kulturmiljø og natur Særlige bestemmelser Zoneforhold Lokalplaner og byplanvedtægter 254 Området er omfattet af strandbeskyttelseslinie. En del af området er omfattet af skovbyggelinie. Lokalplan 4.

15 1.G G

16 1.G.17 Spodsbjergvej vest Fremtidig anvendelse Rekreative formål. Idrætsanlæg, herunder boldbaner, klubhuse, servicebygninger, grønt område og andre rekreative aktiviteter der kan indpasses i området. Bebyggelsens art og ydre fremtræden Servicebygning, klubhuse, fællesaktiviteter. Der skal i planlægningen bl. a. lægges vægt på, at de landskabelige forhold skal være styrende for bebyggelsens disponering, og at der opnås en variation i bebyggelsesarter. Bebyggelsens omfang Bebyggelsesprocenten inden for området må ikke overstige 30. Bebyggelsens etageantal og højde Maks. 1½ etage. Maks. 8,5 m bygningshøjde. Opholds- og friarealer I Visionsområdet som helhed skal udlægges fælles opholdsarealer, der giver mulighed for udfoldelse af friluftsliv og fællesaktiviteter for alle aldersgrupper. Veje, stier og parkering Områdets trafiksystem må etableres som et fællessystem, hvor der lagt afgørende vægt på fodgængere og cyklister. Der skal etableres et sammenhængende stisystem, der forbinder området med tilgrænsende rekreative områder. Vestlige del af området kan anvendes til parkering. Kollektiv forsyning og tekniske anlæg Ny bebyggelse skal tilsluttes fjernvarmeforsyning fra Rudkøbing Varmeværk. Forbud mod elopvarmning. Beplantning og hegn Beskyttelse af kulturmiljø og natur Særlige bestemmelser Zoneforhold Lokalplaner og byplanvedtægter 256 Området som helhed (arealet mellem Hine Møllevej/Spodsbjergvej/Humblevej/Skrøbbelev Kirkevej og omfartsvejen) skal udvikles som en samlet kvarterplan. Hvis området på længere sigt udlægges som decideret boligområde, skal der (som miljøscreeningen af arealet viser) udarbejdes en miljøvurdering af området. Landzone. Skal ved lokalplan overføres til byzone.

17 1.G.18 Mads Langes park Rekreative formål. Bypark og legeplads samt offentlige formål og erhverv. Der kan ikke opføres bebyggelse ud over mindre skure og kioskfaciliteter, som er nødvendige for parkens drift. Ny bebyggelse skal tilpasses den eksisterende bebyggelse med hensyn til placering, omfang, udtryk og materiale samt farvevalg. Der må opføres et skur til områdets drift. Derudover kan der opsættes legeredskaber. 1.G.17 Maks. 2,5 m bygningshøjde. Legeredskaber kan opføres i større højde. Der skal sikres stiadgang som forbindes til de omgivende bydele. Der kan ikke etableres offentlig vejadgang igennem parken. Forbud mod elopvarmning. Skal anlægges efter en samlet plan. Lokalplan 77: Bevarende lokalplan for Rudkøbing bymidte. 1.G

18 6. Tullebølle Grønne områder og idrætsanlæg 6.G.1 Løkkebyvej /mose Fremtidig anvendelse Rekreativt moseområde med tilhørende bevoksning. Bebyggelsens art og ydre fremtræden Bebyggelsens omfang Området skal friholdes for bebyggelse. Bebyggelsens etageantal og højde Opholds- og friarealer Veje, stier og parkering Kollektiv forsyning og tekniske anlæg Beplantning og hegn Beskyttelse af kulturmiljø og natur Særlige bestemmelser Zoneforhold Lokalplaner og byplanvedtægter 258 Området er omfattet af naturfredningslovens 43. Landzone.

19 6. Tullebølle Grønne områder og idrætsanlæg 6.G.1 259

20 7. Spodsbjerg Grønne områder og idrætsanlæg 7.G.1 Spodsbjerg Sø Fremtidig anvendelse Bynært naturområde med lejlighedsvise aktiviteter. Bebyggelsens art og ydre fremtræden Bebyggelsens omfang Der må ikke opføres bebyggelse i området. Bebyggelsens etageantal og højde Opholds- og friarealer Veje, stier og parkering Der må ikke anlægges veje og stier med fast belægning. Kollektiv forsyning og tekniske anlæg Beplantning og hegn Områdets karakter i form af natur-, dyre og planteliv skal bevares og styrkes. Beskyttelse af kulturmiljø og natur Særlige bestemmelser Zoneforhold Lokalplaner og byplanvedtægter 260 En stor del af området er registreret som naturområde omfattet af naturbeskyttelseslovens 3. Området er omfattet af strandbeskyttelseslinie. Landzone.

21 7. Spodsbjerg Grønne områder og idrætsanlæg 7.G.1 261

22

Kommuneplan

Kommuneplan Kommuneplan 2009 2021 Generelle rammebestemmelser 2 af 2 Kommuneplan 2009 2021 for Langeland kommune 1. Rudkøbing Ferie og fritidsområder 1.F.2 Rudkøbing Skudehavn Fremtidig anvendelse Ferie og fritidsformål:

Læs mere

1. Rudkøbing Havneområder

1. Rudkøbing Havneområder 1. Rudkøbing Havneområder 1.H.1 Lystbådehavnen 1.H.2 Trafikhavnen Fremtidig anvendelse Bebyggelsens art og ydre fremtræden Lystbåde og fiskerihavn med faciliteter i form af klubhuse, bygninger til grej

Læs mere

Kommuneplan for Langeland Kommune

Kommuneplan for Langeland Kommune Kommuneplan 2009 2021 for Langeland Kommune 1. Rudkøbing Havneområder 1.H.1 Lystbådehavnen 1.H.2 Trafikhavnen Fremtidig anvendelse Bebyggelsens art og ydre fremtræden Lystbåde og fiskerihavn med faciliteter

Læs mere

Kommuneplan 2009 2021 for Langeland Kommune

Kommuneplan 2009 2021 for Langeland Kommune Kommuneplan 2009 2021 for Langeland Kommune 1. Rudkøbing Erhvervsområder Fremtidig anvendelse 1.E.1 Bellevue Erhvervsvirksomheder i miljøklasse 1-3, herunder lette produktionsvirksomheder, håndværks og

Læs mere

1. Rudkøbing Bolig og erhvervsområder

1. Rudkøbing Bolig og erhvervsområder Kommuneplan 2009-2021 for Langeland Kommune 1. Rudkøbing Bolig og erhvervsområder Fremtidig anvendelse 1.D.1 Havnepladsen Bolig og erhvervsformål: Boliger, erhvervsvirksomheder i miljøklasse 1-2, rekreative

Læs mere

Kommuneplan 2009 2021 for Langeland Kommune

Kommuneplan 2009 2021 for Langeland Kommune Kommuneplan 2009 2021 for Langeland Kommune 1. Rudkøbing Centerområder 1.C.1 Torvet Østergade Fremtidig anvendelse Butikker til detailhandel, liberalt erhverv, hotel og restaurationsvirksomhed, håndværksmæssige

Læs mere

Kommuneplan 2009 2021 for Langeland Kommune

Kommuneplan 2009 2021 for Langeland Kommune Kommuneplan 2009 2021 for Langeland Kommune 1. Rudkøbing Ferie og fritidsområder 1.F.2 Rudkøbing Skudehavn Fremtidig anvendelse Ferie og fritidsformål: Hotel, kursus og individuelle rekreative ferielejligheder.

Læs mere

1. Rudkøbing Erhvervsområder

1. Rudkøbing Erhvervsområder 1. Rudkøbing Erhvervsområder Fremtidig anvendelse 1.E.1 Bellevue Erhvervsvirksomheder i miljøklasse 1-3, herunder lette produktionsvirksomheder, håndværks og kontorvirksomheder samt butikker med særligt

Læs mere

1. Rudkøbing Ferie og fritidsområder

1. Rudkøbing Ferie og fritidsområder 1. Rudkøbing Ferie og fritidsområder 1.F.2 Rudkøbing Skudehavn Fremtidig anvendelse Ferie og fritidsformål: Hotel, kursus og individuelle rekreative ferielejligheder. Bebyggelsens art og ydre fremtræden

Læs mere

Kommuneplan for Langeland Kommune

Kommuneplan for Langeland Kommune Kommuneplan 2009 2021 for Langeland Kommune 1. Rudkøbing Områder til offentlige formål 1.O.1 Rudkøbing Kirkegård 1.O.2 Villa Møllen Fremtidig anvendelse Kirkegård med kapel og facilitetsbygning. Børneinstitution

Læs mere

til Kommuneplan , for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern

til Kommuneplan , for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern Forslag til til, for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune Maj 2018 Forord Kommuneplantillægget fastlægger muligheden for

Læs mere

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 er i offentlig høring i perioden fra 3. juni 2019 til

Læs mere

Tillæg 6. Silkeborg Kommuneplan 2013-2025. Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret)

Tillæg 6. Silkeborg Kommuneplan 2013-2025. Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret) Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret) Tillæg 6 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret)

Læs mere

Område ved Ortenvej i Varde TILLÆG 16

Område ved Ortenvej i Varde TILLÆG 16 23.02.O07 Område ved Ortenvej i Varde TILLÆG 16 RAMMEOMRÅDE 23.02.O07 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til tillæg 16 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune i

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1.

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1. I 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ----------------------------------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 2. 1. Dispositionsplan

Læs mere

Kommuneplantillæg Boligområde Viggo Carstensens Vej

Kommuneplantillæg Boligområde Viggo Carstensens Vej Kommuneplantillæg 19-2009 Boligområde Viggo Carstensens Vej Status Plannavn Dato for offentliggørelse af forslag Startdato, Offentlighedsperiode Slutdato, Offentlighedsperiode PDF Forslag Kommuneplantillæg

Læs mere

Harridslev. 14. Rammer, Harridslev. Harridslev set fra nordvest. Skolen ligger til venstre i billedet.

Harridslev. 14. Rammer, Harridslev. Harridslev set fra nordvest. Skolen ligger til venstre i billedet. 14. Rammer, set fra nordvest. Skolen ligger til venstre i billedet. set fra sydøst med byens nyeste boligområde ved Bækkevejen og Kildevældet i forgrunden. 101 14. Rammer, N Blandet bolig og erhverv Boligområde

Læs mere

VEDTAGET. Tillæg 39. Silkeborg Kommuneplan

VEDTAGET. Tillæg 39. Silkeborg Kommuneplan VEDTAGET Tillæg 39 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Vedtaget af Plan-, Miljø- og Klimaudvalget 13. juni 2016 Offentliggjort 15. juni 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 39 til Silkeborg Kommuneplan

Læs mere

Kommuneplantillæg 22. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 22

Kommuneplantillæg 22. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 22 Randers Kommune Baggrund Der udarbejdes et tillæg til Kommuneplan 2013 for Randers Kommune, for et område i Over Hornbæk til idræts - og boligformål. Området ønskes anvendt til idræts-, rekreative- og

Læs mere

Oktober 2018 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 9

Oktober 2018 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 9 Oktober 2018 KOMMUNEPLAN 2013-2025 TILLÆG NR. 9 Hvad er en rammeændring? Kommuneplan 2013-2025 for Glostrup Kommune blev vedtaget den 11. februar 2015. Kommuneplanen fastlægger dels en hovedstruktur for

Læs mere

2 Distrikt Holeby DISTRIKT HOLEBY

2 Distrikt Holeby DISTRIKT HOLEBY 2 Distrikt Holeby 17 2.1 Centerby - Holeby 18 Rammenr.: 355-C1 Rammenavn: Lokalcenter i Holeby Generelle anvendelsesbestemmelser: Lokalcenter - centerområde, butikker, boliger til helårsbeboelse, offentlige

Læs mere

TILLÆG NR. 13 REKREATIVT OMRÅDE VED LØNNE - FERIECENTER ENKELTOMRÅDE 13.10.R01 VARDE KOMMUNE

TILLÆG NR. 13 REKREATIVT OMRÅDE VED LØNNE - FERIECENTER ENKELTOMRÅDE 13.10.R01 VARDE KOMMUNE TILLÆG NR. 13 REKREATIVT OMRÅDE VED LØNNE - FERIECENTER ENKELTOMRÅDE 13.10.R01 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2010-2022 - APRIL 2011 VEJLEDNING OPBYGNING Tillæg 13 til Kommuneplan 2010-2022 udgøres af en

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN 2-05 Lyngvejens stadion

LOKALPLAN 2-05 Lyngvejens stadion LOKALPLAN 2-05 Lyngvejens stadion KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 2-05 LYNGVEJENS STADION REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING I OMRÅDET Områdets beliggenhed Dispositionsplan

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Tillæg 2 - Sløjfen 3 Ny ramme 5 5.B11 - Sløjfen 6 Tidligere ramme 8

Indholdsfortegnelse. Tillæg 2 - Sløjfen 3 Ny ramme 5 5.B11 - Sløjfen 6 Tidligere ramme 8 Kommuneplan 2017 Indholdsfortegnelse Tillæg 2 - Sløjfen 3 Ny ramme 5 5.B11 - Sløjfen 6 Tidligere ramme 8 2 Tillæg 2 - Sløjfen Vedtaget Kommunalbestyrelsen har den 11. december 2017 vedtaget tillæg 2 til

Læs mere

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde i Overmarken, Tommerup Hvad er et kommuneplantillæg Et kommuneplantillæg er et tillæg til kommuneplanen. Kommuneplanens hovedformål er at regulere anvendelsen af

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 11 til Kommuneplan 2013

Kommuneplantillæg nr. 11 til Kommuneplan 2013 CENTER for BY, ERHVERV og MILJØ CPI/30.04.18 Kommuneplantillæg nr. 11 til Kommuneplan 2013 Kommuneplantillægget er udarbejdet i tilknytning til Kommunalbestyrelsens behandling af et forslag til Lokalplan

Læs mere

Tillæg 15 til Kommuneplan Boliger og rekreativt område ved Fuglsangsvej. Status: Vedtaget

Tillæg 15 til Kommuneplan Boliger og rekreativt område ved Fuglsangsvej. Status: Vedtaget Tillæg 15 til Kommuneplan 2017 - Boliger og rekreativt område ved Fuglsangsvej Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 3. oktober 2018 Høringsperiode start: 3. oktober 2018 Høringsperiode slut:

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

Tillæg nr. 36 til Kommuneplan for et område til boligformål ved Vestre Ringvej i Lysbro

Tillæg nr. 36 til Kommuneplan for et område til boligformål ved Vestre Ringvej i Lysbro Kommuneplantillæg Tillæg nr. 36 til Kommuneplan 2017-2028 for et område til boligformål ved Vestre Ringvej i Lysbro Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 36 er fremlagt i offentlig høring fra den 7.01.2019

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

7 Distrikt Rudbjerg 230 DISTRIKT RUDBJERG

7 Distrikt Rudbjerg 230 DISTRIKT RUDBJERG 7 Distrikt Rudbjerg 230 DISTRIKT RUDBJERG 7.1 Centerby - Dannemare DISTRIKT RUDBJERG 231 Rammenr.: 381-C1.1 Rammenavn: Lokalcenter i Dannemare Generelle anvendelsesbestemmelser: Lokalcenter - centerområde,

Læs mere

Lokalplan nr. 93 for et offentligt område til Videbæk ny skole i tilknytning til Videbæk Idræts- og Fritidscenter.

Lokalplan nr. 93 for et offentligt område til Videbæk ny skole i tilknytning til Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Videbæk i november 2002 D.nr. 24971 Lokalplan nr. 93 for et offentligt område til Videbæk ny skole i tilknytning til Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 93 for et offentligt

Læs mere

Kommuneplantillæg 29 vedr. Svaneke

Kommuneplantillæg 29 vedr. Svaneke Kommuneplan 2013 Indholdsfortegnelse Kommuneplantillæg 29 3 208.B.06 - Område ved Nordskoven 8 208.BL.05 - Gl. byområde 9 208.C.02 - Bymidte 10 208.D.03 - Parken 11 208.E.03 - Svaneke Havn 12 208.R.08

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 Forandringer skal følge planen LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Tillæg 15. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret) 10,37 cm (lodret)

Tillæg 15. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret) 10,37 cm (lodret) Tillæg 15 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret) 10,37 cm (lodret) Endeligt vedtaget 8. august 2016 Offentliggjort 11. august 2016 Silkeborg

Læs mere

VEDTAGET. Tillæg 20. Til Silkeborg Kommuneplan

VEDTAGET. Tillæg 20. Til Silkeborg Kommuneplan VEDTAGET Tillæg 20 Til Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 VEDTAGET Silkeborg Byråd 24.august 2015 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 20 til Kommuneplan 2013-2025 Silkeborg Byråd har 24. august 2015

Læs mere

Lokalplan LK 31 for et børnehus ved Hyldebjerg

Lokalplan LK 31 for et børnehus ved Hyldebjerg Lokalplan LK 31 for et børnehus ved Hyldebjerg Om lokalplaner Hvad er en lokalplan? Lokalplanens indhold En lokalplan er en samling detaljerede bestemmelser, der gælder for et lokalt område i kommunen.

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

Ø. Tørslev. 14. Rammer, Ø. Tørslev. Ø. Tørslev set fra sydøst. Ø. Tørslev set fra nordvest med fjorden i baggrunden.

Ø. Tørslev. 14. Rammer, Ø. Tørslev. Ø. Tørslev set fra sydøst. Ø. Tørslev set fra nordvest med fjorden i baggrunden. 14. Rammer, set fra sydøst. set fra nordvest med fjorden i baggrunden. 93 14. Rammer, N Blandet bolig og erhverv Boligområde Butiksområde Erhvervsområde Landområde Rekreation /fritidsformål Sommerhusområde

Læs mere

LOKAL PLAN 05-030 FEBRUAR 1989

LOKAL PLAN 05-030 FEBRUAR 1989 LOKAL PLAN 05-030 FEBRUAR 1989 I REDEGØRE LSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Området Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af Hasseris Boligselskabs aktuelle planer om at opføre ca. 20 boliger

Læs mere

Tillæg 30 til Kommuneplan Landsbyafgrænsning i Tjærby. Status: Vedtaget

Tillæg 30 til Kommuneplan Landsbyafgrænsning i Tjærby. Status: Vedtaget Tillæg 30 til Kommuneplan 2017 - Landsbyafgrænsning i Tjærby Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 1. april 2019 Høringsperiode start: 1. april 2019 Høringsperiode slut: 29. april 2019 Vedtagelsesdato:

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke.

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke. LOKALPLAN NR. 10 9903 PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE Lokalplan 10-9903 Brigadevej Stenløkke Dybbølsten SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til kommuneplantillæg Forslag til tillæg nr. 25 til Kommuneplan 2013-2025 er fremlagt fra den xx.xx 2017 til

Læs mere

Lokalplan nr. 65. for et område ved Ll. Karlsmindevej og Spodsbjergvej. Hundested Kommune 1

Lokalplan nr. 65. for et område ved Ll. Karlsmindevej og Spodsbjergvej. Hundested Kommune 1 Lokalplan nr. 65 for et område ved Ll. Karlsmindevej og Spodsbjergvej Hundested Kommune 1 Indhold Redegørelse, side 3 Indledning, side 3 Område for lokalplanen, side 3 Eksisterende forhold og planlægning,

Læs mere

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligselskabet Limfjorden s aktuelle planer om at opføre ca. 50

Læs mere

Miljøvurdering af Forslag til Kommuneplan 2009

Miljøvurdering af Forslag til Kommuneplan 2009 Vejle Kommune Miljøvurdering af Forslag til Kommuneplan 2009 Mål og rammer for lokalplanlægningen Januar 2009 Screening af ændrede rammer af Kommuneplan 2009 for Vejle Kommune Generelle rammer Emne Udvidelse

Læs mere

Plannavn _kladde.pdf (314 KB)

Plannavn _kladde.pdf (314 KB) 38-2009 Kladde Plannavn 38-2009 PDF Baggrund og formål Planområdets beliggenhed og eksisterende forhold 382009_kladde.pdf (314 KB) Haderslev Kommune har besluttet at tilvejebringe plangrundlaget for at

Læs mere

Lokalplan nr. 7.25 Område til sommerhuse v. Skovsgårdsvej/ Sydvestvej

Lokalplan nr. 7.25 Område til sommerhuse v. Skovsgårdsvej/ Sydvestvej Lokalplan nr. 7.25 Område til sommerhuse v. Skovsgårdsvej/ Sydvestvej SKOVSGÅRSVEJ BRENELSIG Fremlagt fra den 10.11.2004 til den 05.01.2005 Endelig vedtaget den 02.02.2005 Hals Kommune :: 7.25 http://www.halskom.dk/dk/planer_visioner/find_planen/lokalplaner/725.htm?mode=...

Læs mere

LOKALPLAN 1.41 ISHØJ IDRÆTS- OG FRITIDSCENTER LOKALPLAN 1.41 ISHØJ IDRÆTS- OG FRITIDSCENTER. Ishøj Kommune 2003

LOKALPLAN 1.41 ISHØJ IDRÆTS- OG FRITIDSCENTER LOKALPLAN 1.41 ISHØJ IDRÆTS- OG FRITIDSCENTER. Ishøj Kommune 2003 LOKALPLAN 1.41 LOKALPLAN 1.41 Ishøj Kommune 2003 LOKALPLAN 1.41 INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse Lokalplanens baggrund og formål side 3 Lokalplanens område side 4 Lokalplanens indhold side 4 Forhold til

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål v. Houvej, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål v. Houvej, Ulsted Lokalplan nr. 4.16 Område til boligformål v. Houvej, Ulsted Fremlagt fra den 17.0.5.2006 til den 12.07.2006 Endelig vedtaget den.08.2006 Side 1 af 1 Lokalplan 4.16 Område til boligformål v. Houvej, Ulsted

Læs mere

Tillæg nr. 8 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 8 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 8 til Herning Kommuneplan 217-228 Rammeområde 15.B14 - Boligområde nord for Holing sø 15.R4 - Rekreativt område ved Gullestrupvej, Holing sø 41.B18 - Boligområde nord for Holing sø Fremlægges

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 06-410 til Tønder Kommuneplan 2009-2021. Udvidelse af Toftlund Fjernvarme og etablering af solvarmeanlæg, Toftlund

Kommuneplantillæg nr. 06-410 til Tønder Kommuneplan 2009-2021. Udvidelse af Toftlund Fjernvarme og etablering af solvarmeanlæg, Toftlund Kommuneplantillæg nr. 06-410 til Tønder Kommuneplan 2009-2021 Udvidelse af Toftlund Fjernvarme og etablering af solvarmeanlæg, Toftlund TØNDER KOMMUNE Teknik og Miljø November 2012 Kommuneplantillæg nr.

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg 22. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 22. Havndal. Dalbyover Råby. Udbyhøj. Gjerlev. Gassum.

Forslag til. Kommuneplantillæg 22. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 22. Havndal. Dalbyover Råby. Udbyhøj. Gjerlev. Gassum. Forslag til up Havndal Dalbyover Råby Udbyhøj Gassum Gjerlev Øster Tørslev Fårup Asferg Spentrup Mellerup Mejlby Harridslev Øster Bjerregrav RANDERS Uggelhuse Stevnstrup Assentoft Langå Værum Haslund Randers

Læs mere

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger Indhold Lokalplan nr. 5.2-1 for et bolig- og kolonihaveområde ved Holbækvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål

Læs mere

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune Lokalplan Nr. 80 For et blandet boligområde i Næsbjerg Helle Kommune Toften 2 6818 Årre telf. 76774600 Juli 2002 0 Indholdsfortegnelse side Forord... 2 BESTEMMELSER... 3 Lokalplanens formål... 3 Afgrænsning...

Læs mere

Tillæg nr. 35. Kommuneplan Område til boligformål, fritidsformål og centerformål vest for, og inden for Idrætscenter Vest, Holstebro

Tillæg nr. 35. Kommuneplan Område til boligformål, fritidsformål og centerformål vest for, og inden for Idrætscenter Vest, Holstebro Tillæg nr. 35 Kommuneplan 2009 Område til boligformål, fritidsformål og centerformål vest for, og inden for Idrætscenter Vest, Holstebro HOLSTEBRO KOMMUNE Redegørelse Forord til kommuneplantillægget Byrådet

Læs mere

i n d h o l d t i l l æ g n r. 1 t i l l o k a l p l a n n r. 6 2 i n d l e d n i n g 1 l o k a l p l a n b e s t e m m e l s e r 1. Formål 2 2. Områdets afgrænsning 2 3. Områdets anvendelse 2 4. Bebyggelsens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej. Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004.

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej. Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. VALLØ KOMMUNE Lokalplan 2-18 Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. Vallø Kommune Lokalplan 2-18 Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej

Læs mere

Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013

Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013 RINGE KOMMUNE Forslag til Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013 For et område til boligformål nord for Hestehavevej i Ringe side 2 For et område til boligformål nord for Hestehavevej i Ringe Formål Formålet

Læs mere

Udkast til standard rammebestemmelser

Udkast til standard rammebestemmelser Udkast til standard rammebestemmelser Ved udarbejdelse af rammebestemmelser for de enkelte rammeområder tages der fremover udgangspunkt i nedenstående standard rammebestemmelser. MEN standard bestemmelserne

Læs mere

Plannavn

Plannavn 20-2009 Kladde Plannavn 20-2009 Baggrund og formål Haderslev Kommune fastlægger med dette tillæg de planmæssige rammer for etablering af et nyt lokalcenter i den sydlige del af Haderslev. Lokalcentret

Læs mere

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse).

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse). SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5-9405 Boligbebyggelse ved Damgade BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr. 5312 af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr. 5216 af Sønderborg

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

Tillæg 15 til Kommuneplan Boliger og rekreativt område ved Fuglsangsvej

Tillæg 15 til Kommuneplan Boliger og rekreativt område ved Fuglsangsvej Tillæg 15 til Kommuneplan 2017 - Boliger og rekreativt område ved Fuglsangsvej Status: Udkast Offentliggørelse af forslag start: 24.04.2018 Høringsperiode start: 24.04.2018 Høringsperiode slut: 22.05.2018

Læs mere

Indholdsfortegnelse. side

Indholdsfortegnelse. side 0 Indholdsfortegnelse side Forord... 2 BESTEMMELSER... 3 Lokalplanens formål... 3 Afgrænsning... 3 Område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykning... 4 Vej og stiforhold... 4 Bebyggelsens

Læs mere

Mejlby. 14. Rammer, Mejlby. Mejlby set fra vest med Hadsundvej og det kommende nye skovområde i forgrunden. Mejlby set fra sydvest.

Mejlby. 14. Rammer, Mejlby. Mejlby set fra vest med Hadsundvej og det kommende nye skovområde i forgrunden. Mejlby set fra sydvest. 14. Rammer, set fra vest med Hadsundvej og det kommende nye skovområde i forgrunden. set fra sydvest. 115 14. Rammer, N Andet Blandet bolig og erhverv Boligområde Butiksområde Erhvervsområde Landområde

Læs mere

Hjørring Kommuneplan 2016

Hjørring Kommuneplan 2016 Hjørring Kommuneplan 2016 www.kommuneplan2016.hjoerring.dk Indholdsfortegnelse Tillæg nr 14 - Boligområde, Emmersbæk, Hirtshals 3 Beskrivelse 4 Rammer 6 204.1110.01 - Boligområde, Emmersbæk, Hirtshals

Læs mere

til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern , for et område til boliger ved Mosegårdsvej

til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern , for et område til boliger ved Mosegårdsvej Forslag til Tillæg nr. 72 til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern 2013-2025, for et område til boliger ved Mosegårdsvej Ortofoto Ringkøbing-Skjern Kommune eller Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 6

T LOKALPLAN NR. 6 T. 22.06 LOKALPLAN NR. 6 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 6 vedrører et areal mellem Klausdalsbrovej og Stamvejen og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål i

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS Lokalplan 24 for et nyt boligområde i Ødis, Vamdrup kommune. INDHOLD Beskrivelse af lokalplanforslagets område Lokalplanforslag Kortbilag

Læs mere

LOKAL PLAN AUGUST 1988

LOKAL PLAN AUGUST 1988 LOKAL PLAN 15-016 AUGUST 1988 RED GØRELSE Lokalplanens område og baggrund Området Baggrund Lokalplanen omfatter et område Nordøst for Grindsted (øst for Kornelparken), som vist på ovenstående kort. Lokalplanen

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk.

Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk. Videbæk i januar 2003 D.nr. 28673 Rev. den 30. april 2003 Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 55.3 med tilhørende tillæg nr. 13 til Videbæk Kommuneplan

Læs mere

rammeområde under ét Detailhandel: dagligvarer, tekstil og beklædning og øvrige udvalgsvarer.

rammeområde under ét Detailhandel: dagligvarer, tekstil og beklædning og øvrige udvalgsvarer. 6.1.01 Eremitageparken Plannummer 6.1.01 Plannavn Anvendelse generelt Anvendelse specifik Fremtidig zonestatus Zonestatus Plandistrikt Eremitageparken Centerområde Mindre butiksområder Hjortekær bydel

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 43. Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 43. Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 43 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 2. november til 28. december 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 43 til Kommuneplan 2013-2025

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

Ledøje-Smørum kommune N Flodvej 77 LOKALPLAN l Lokalplanens formål Lokalplanen har til formål at sikre,

Ledøje-Smørum kommune N Flodvej 77 LOKALPLAN l Lokalplanens formål Lokalplanen har til formål at sikre, STEMPELMÆRKE RETTEN i BALLERUP Ledøie-Smørum Kommune J KUNCYLDtGrMEDAFSTEMBJNGAF DOMMERKOOTORETSKASSEKONTROWPPABAT T i r> 1 Ledøje-Smørum kommune N 236134 Flodvej 77 Jn,._ 4J,, 2765 Smørum io.oy»97 11:41

Læs mere

Vedtaget Silkeborg Byråd 22. oktober 2012 TILLÆG 23

Vedtaget Silkeborg Byråd 22. oktober 2012 TILLÆG 23 Vedtaget Silkeborg Byråd 22. oktober 2012 TILLÆG 23 Endelig vedtagelse af Tillæg 23 til Silkeborg Kommuneplan 2009-2020. Silkeborg Byråd har 22. oktober 2012 vedtaget ovenstående kommuneplantillæg. Planerne

Læs mere

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07 Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE 18.01.B07 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - JULI 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 21 til Kommuneplan

Læs mere

LOKALPLAN 11-9: Centerområde Rådhuscentret i Vojens LOKALPLANGRUNDLAG

LOKALPLAN 11-9: Centerområde Rådhuscentret i Vojens LOKALPLANGRUNDLAG Erhvervs- og Borgerservice Plan og Byg Dato: 28.11.2014 Sags nr.: 14/5340 Sagsbehandler: Anne Buur Ogilvie LOKALPLAN 11-9: Centerområde Rådhuscentret i Vojens LOKALPLANGRUNDLAG Indledning Haderslev Kommune

Læs mere

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge Boligområde Erikstrup. Store-Heddinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 40. Lokalplan for boligområde Erikstrup i Store-Heddinge. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 14. Til Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 14. Til Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 14 Til Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 1. december 2014-26. januar 2015 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 14 til Kommuneplan 2013-2025.

Læs mere

Vedtaget. Tillæg 22. Silkeborg Kommuneplan

Vedtaget. Tillæg 22. Silkeborg Kommuneplan Vedtaget Tillæg 22 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Vedtaget af Silkeborg Byråd den 26. oktober 2015 Offentliggjort den 4. november 2015 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 22 til Kommuneplan 2013-2025.

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

TILLÆG 12 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg

TILLÆG 12 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg TILLÆG 12 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg Strand VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - MAJ 2015 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Tillæg 12 til Kommuneplan 2013 har været i offentlig høring i 8 uger fra den

Læs mere

5 Distrikt Nakskov DISTRIKT NAKSKOV 131

5 Distrikt Nakskov DISTRIKT NAKSKOV 131 5 Distrikt Nakskov DISTRIKT NAKSKOV 131 5.1 Hovedby - Nakskov Vest 132 DISTRIKT NAKSKOV 5.1 Hovedby - Nakskov Øst DISTRIKT NAKSKOV 133 Rammenr.: 367-C1A Rammenavn: Bymidteområde i Nakskov vest Generelle

Læs mere

Indstilling. Offentlig fremlæggelse af forslag til lokalplan nr. 832, Lyseng Idrætsanlæg, Højbjerg. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten

Indstilling. Offentlig fremlæggelse af forslag til lokalplan nr. 832, Lyseng Idrætsanlæg, Højbjerg. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 10. marts 2008 Offentlig fremlæggelse af forslag til lokalplan nr. 832, Lyseng Idrætsanlæg, Højbjerg Århus Kommune Planlægning og Byggeri

Læs mere

Beliggende; Lokalplanen omfatter et område på ca. 5,4 ha og er centralt beliggende i Vamdrup by, afgrænset af KONGEÅEN, jernbanen og et boligområde.

Beliggende; Lokalplanen omfatter et område på ca. 5,4 ha og er centralt beliggende i Vamdrup by, afgrænset af KONGEÅEN, jernbanen og et boligområde. MB lifii i R E D E G Ø R E L S E Vamdrup Kommune Offentligt fritidsområde (stadion-park). Beliggende; Lokalplanen omfatter et område på ca. 5,4 ha og er centralt beliggende i Vamdrup by, afgrænset af KONGEÅEN,

Læs mere

Kommuneplantillæg 14 Ringe Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. 11. november 2008.

Kommuneplantillæg 14 Ringe Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. 11. november 2008. Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013 Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe 11. november 2008 Gestelevvej Kommuneplantillægets retsvirkninger Kommunalbestyrelsen skal

Læs mere

Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl.

Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl. Videbæk i juni 2003 D.nr. 40577 Rettet 23.9.2003 Rettet 6.1.2004 Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 94 med

Læs mere

Hjarupgård VAMDRUP KOMMUNE. Vlejerigården FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 21 ØSTERGÅRDSVEJ - H J ARUP. Landinspektørfirmaet Jeppesen & Bjerre % /1989

Hjarupgård VAMDRUP KOMMUNE. Vlejerigården FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 21 ØSTERGÅRDSVEJ - H J ARUP. Landinspektørfirmaet Jeppesen & Bjerre % /1989 VAMDRUP KOMMUNE 013978/1989 FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 21 ØSTERGÅRDSVEJ - H J ARUP Landinspektørfirmaet Jeppesen & Bjerre % Akseltorv 2 A 6000 Kolding Tif.75520577 Hjarupgård Vlejerigården STEMPELMÆRKE

Læs mere

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole.

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999 Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk Kommune Tillæg nr. 4 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 51.tillæg nr. 1

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

7.1.40 Taarbæk Havn 619/746. Plannummer 7.1.40. Fremtidig zonestatus. Bebyggelsesprocent af

7.1.40 Taarbæk Havn 619/746. Plannummer 7.1.40. Fremtidig zonestatus. Bebyggelsesprocent af 7.1.40 Taarbæk Havn Plannummer 7.1.40 Plannavn Anvendelse generelt Anvendelse specifik Fremtidig zonestatus Zonestatus Plandistrikt Taarbæk Havn Rekreativt område Lystbådehavn Taarbæk bydel Bebyggelsesprocent

Læs mere

Helhedsplan17 Tillæg nr. 11. Jetsmark ny skole

Helhedsplan17 Tillæg nr. 11. Jetsmark ny skole Helhedsplan17 Tillæg nr. 11 Jetsmark ny skole Jetsmark ny skole Jetsmark ny skole Redegørelse Lokalplan 22-001 er ikke i overensstemmelse med rammebestemmelserne. Kommuneplanramme 22.O5 udvides til også

Læs mere

Tillæg nr. 45. Forslag til. til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern , for et område til centerformål ved Nørregade 86, Hvide Sande

Tillæg nr. 45. Forslag til. til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern , for et område til centerformål ved Nørregade 86, Hvide Sande Forslag til til, for et område til centerformål ved Nørregade 86, Hvide Sande Ortofoto Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune 19. maj 2015 Forord Kommuneplantillægget fastlægger muligheden

Læs mere