Kaløvig Bådelaug Generalforsamlingen den 21. november Formandens beretning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kaløvig Bådelaug Generalforsamlingen den 21. november Formandens beretning"

Transkript

1 Kaløvig Bådelaug Generalforsamlingen den 21. november 2017 Formandens beretning Velkommen til et af årets højdepunkter i Kaløvig Bådelaug. Det er en lidt speciel dag i dag. Det er således en sjældenhed, at vores generalforsamling holdes en hverdag. Men gode erfaringer fra vore naboklubber gav anledning til at prøve et tidspunkt uden konkurrence fra december måneds mange højtids-arrangementer. Og sammenfaldet med kommunalvalget kan vel ikke sætte mere fokus på, at der er valg her i livet som skal tages. Men først lidt fakta: Vi var sidste år 867 betalende medlemmer af klub og havn, og i dag er vi 847 medlemmer. Eftersom at andelen af pladsejere er stabil på ca. 432, kan der konstateres et fald i medlemsantallet. Således at vores medlemstal er ligelig fordelt mellem ejer af pladser og sejlere uden pladsandel i havnen. Richard Nickelsen har været kasserer siden den ekstra ordinære generalforsamling i april 2017, men valgte den 20. september at trække sig omgående fra sin post. Det har ikke været muligt for mig at få en begrundelse. Den samlede bestyrelse valgte at fortsætte uden kasserer, da der kun var 10 dage tilbage inden regnskabsårets afslutning.

2 Jeg indledte min beretning sidste år med et tilbageblik på de foregående 4 år, hvor vi på mange måder har holdt igen med investeringer for at holde fokus på at samle økonomisk råderum sammen til de investeringer, der er nødvendige for udvikling af Kaløvigs primære aktiviteter samt vedligeholdelse af vores havn og anlæg. Jeg må så erkende, at tonen i år har fået en anden lyd. Der har i den grad været bud efter de penge vi har samlet sammen, - og flere til. Selvom at investeringerne ikke direkte afspejler sig i det aktuelle regnskab, vil afskrivningerne have indflydelse over vores råderum de kommende år. Jeg mener, at det er meget vigtigt for klubbens udvikling af de investeringer der bliver foretaget skaber mest mulig aktivitet for pengene. Det er for mig at se, aktiviteten som dikterer behovet for rammerne. Styring af økonomien er et vigtigt element, for os alle, således at vi bruger energien på at drive de aktiviteter, som vi så gerne vil have. I den sammenhæng vil jeg gerne fremhæve den præcedens vi har i bestyrelsen om proaktivt at varetage det godkendte budget i respekt for den samlede bestyrelse. Heri ligger naturligvis den godkendelse af bilag som relaterer sig til eget udvalg og aktivitet, hvori vores administrative personale giver den hjælp som er nødvendig med saldobalancer o.lign. Den praksis hviler ganske enkelt på simpel tillid og respekt til den øvrige del af bestyrelsen. Det er jo trods alt et stykke frivilligt arbejde der udføres, og som er drevet af ønsket om aktivitet for det enkelte udvalg. En arbejdsform som kan konstateres, at havneudvalget ikke har taget til efterretning. Jeg har således indskærpet vores praksis om at informere bestyrelsen, såfremt det forvaltede budget ikke kan holdes, eller ændringer ønskes godkendt. Ved det nylig afholdte regnskabsmøde blev sagen om vores bod til tidligere restauratør igen fremhævet. Navnlig af dem som dengang var centrale personer i selvsamme sag. Jeg forstår så sandelig godt at forløbet ikke var rart, men jeg vil mene, at vi er kommet over det og skal vende blikket mod nye horisonter. Men i denne debat fremkom der igen påstand om at etablering af bådejer-kontingentet havde en sammenhæng med den erhvervskredit / byggelån, der blev etableret i Jeg må konkludere, at sandheden for mange skabes i det lys, man gerne vil se den i. Så uagtet at sagen og vores mere end 3 millioner store bod blev taget ud af det etablerede

3 byggelån, har bådejerkontingentet intet med denne sag at gøre. Bådejerkontingentet blev indført i Men dommen i denne sag konkluderede i øvrigt ganske tydeligt, at det er nødvendigt med en struktureret ledelse af klubben, og med en tydelig kommunikation mellem Kaløvig Bådelaug og vore samarbejdspartnere. En anvisning jeg nidkært følger for at lignende ikke skal gentages. Men hvad har vi så ellers brugt vores energi på siden vi sidst var samlet her til en ordinær generalforsamling. Vores udlejning af de gule bygninger har jo gennem nogle år gennemlevet en turbulent tilværelse, og jeg har tidligere berettet om alle de trængsler vi har været igennem for at sikre en stabil drift af samme. I december sidste år fik vi sat et punktum for tidligere lejere (Kaløhus), og kunne samtidig konstatere at vores aktuelle lejere SalonSalon ikke kunne indfri deres forpligtigelser. Så forud for en kontraktopsigelse af lejeforholdet d 10. Januar 2017 havde vi således tabt sagen om udelukkelse af lejer fra restaurationen ved fogedretten, og kunne principielt se ind i en sag med krav om kr.,- i erstatning, samt sagsomkostninger og udgifter til udskiftning af låse, honorarer etc. der måtte påløbe. Bestyrelsen var ikke informeret om udelukkelse og nøgleændring. Den handling blev alene foretaget på foranledning af Peter Klingsten. Sagen er nu med bistand fra advokatfirmaet Aagaard-Poulsen endegyldig afsluttet uden yderligere forpligtigelser for Kaløvig Bådelaug end advokathonorar. Det er således med glæde, at vi nu for første gang siden 2010 kan erklære os herre i eget hus, og ikke har en verserende sag om vores restauration hængende over hovedet. Men uagtet den meget prekære situation lykkedes det som bekendt at få skabt en dialog med nye potentielle kandidater til at drive vores restauration. Og jeg skal ikke lægge nogen som helst skjul på at tiden mellem den 10. januar og til genåbning af restaurationen ved generalforsamlingen i april har der været meget at se til. Jeg vil gerne takke de mange der hjalp til, og andre som undervejs kom med positive sidebemærkninger om det der blev skabt.

4 Ikke mindst vore leverandører, som har givet os muligheden for at skabe et fornyet og opdateret indre i vores spiserum. Og jeg er som nævnt ved vores generalforsamling i april meget tilfreds med den forpagtningsaftale vi har nu etableret for at drive vores restauration og køjerum. Der er gået rygter om, at jeg er i familie med Søren Dalhof, forpagteren af Kaløvig Badehotel og Brasserie. Den titel kan jeg ikke bryste mig af, og vil betro at jeg indtil videre ikke er en del af familien Dalhof. Driften af havn og anlæg, samt leverandører Som nævnt har hidtidig tilbageholdenhed i nyanskaffelser og anlæg havde medført en nedbringelse af vores driftsgæld, og dermed en forbedret likviditet for vores havn. Men for indeværende regnskabsår må vi konstatere, at de vedtagne investeringer i anlægsaktiver ikke har forløbet helt efter forventningerne, og må desværre erkende at udgifterne heller ikke har holdt sig indenfor vedtagne budgetter. Sammenholdt med igangsættelse af byggeopgaver fra havneudvalgets side, som ikke er godkendt i driftsudvalg og bestyrelse, og indkøb af stativer udover budgettet har det givet anledning til store udfordringer for at få økonomien til at hænge sammen. Det har derfor været nødvendigt at sikre forøget råderum på vores erhvervskredit for at sikre den daglige drift. Dette har naturligvis givet anledning til splid i såvel driftsudvalg og bestyrelse i forståelse af det mandat der udøves, og respekten for den øvrige bestyrelses medbestemmelse og indsigt, og har jo desværre ikke genereret det fornødne fysiske overskud til at skabe nye aktiviteter. Jeg har som formand for bestyrelsen i den henseende forbeholdt mig retten til at påtale de omtalte overskridelser og dispositioner, ligesom jeg har henledt vore interne revisorers opmærksomhed på disse forhold. Men som dyrene i Hakkebakkeskoven sagde det, nu er spist, spist og drukket er drukket, så nu må vi se fremad. Jeg kan med glæde konstatere, at den nye stativordning er blevet taget godt imod. Så godt, at det har været svært at følge med efterspørgslen. Dels i forhold til omtalte økonomi, men også med det arbejde der er i at få samlet og administrere stativerne.

5 Ved indgåelse af stativordningen var det tanken, at det nedbragte træk på vores kredit kunne rumme de forventede indkøb af stativer og kørende materiel, uden at det gik ud over vores rådighed for klubbens øvrige aktiviteter. Men med en samlet investering indtil nu på 2.6 millioner kr., (og en forventet samlet investering på henved 3.3 millioner kr.), samt den angivne anlægsinvestering har det været nødvendigt at udvide vores kreditramme. En realitet som måske nok kunne være taget på forkant, men der er jo egentlig ikke sket nogen skade ved at vente. Vores finansieringspartner har vist os stor forståelse for situationen, og har givet os meget favorable vilkår, så på den front har vi absolut ikke tabt noget. Vores stativleverandør har også udvist stor tålmodighed med leveringerne til os, og jeg er sikker på at vi ikke har den værste leveringsaftale her i landet. Men når dialogen med leverandøren af stativerne bliver så anstrengt af andre forhold end dem der er anført i vores aftale, at det foranlediger skrivelser til bestyrelsen fra vore leverandører hvor der påpeges bl.a. Skamfuld optræden, så er jeg ikke stolt af at være fra Kaløvig Bådelaug. Peter Klingsten har haft en upassende optræden overfor flere leverandører. Det har naturligvis haft en indflydelse, at vi siden februar ikke har haft fuld bemanding i vores stab af praktiske folk på havnen, hvor mange af de nævnte opgaver med bygge- og anlægsopgaver har også har kaldt på vores personales opmærksomhed. Jeg vil således mene, at vi nu med ansættelsen af en ny havnefoged har de rette kompetencer på plads til sammen med det øvrige personale, til at administrere de opgaver vi må finde anledning til at igangsætte for de kommende år. Vores hidtidige havnesystem er jo som bekendt ved at gå på pension og vi er godt på vej med implementeringen af Zietwing. Det er ingen hemmelighed, at forventningerne til systemets formåen var en hurtigere implementering, men det går den rigtige vej. Det skulle således snart være muligt for os at flytte alle gamle data over i det nye system, og flere betalingsløsninger vil komme til.

6 Sammenholdt med en total udskiftning af vores administrative personale (Sara, der kom tilbage fra barsel i marts og Anni der tiltrådte som regnskabsmedarbejder 1. april), og den store udfordring det var at få samlet op på alle vore kontingentopkrævninger etc., Så er det imponerende, hvad de piger har kunne magte. Tak. Vore medarbejdere Vi har indtil dags dato haft en trofast stab af medarbejdere her på havnen. Det er jeg sikker på, at der er mange der nyder godt af i den daglige betjening. Vi ved, at det at arbejde på en havn med mange forventninger kan det være en udfordring. Men for dem er det også en arbejdsplads, hvor vi som arbejdsgivere har et ansvar. Dels for at drage omsorg for den enkelte bliver set og hørt i deres daglige arbejde, men også for at der stilles opgaver som levner plads til personlig udvikling. I den sammenhæng er det vigtigt at referencen mellem den enkelte medarbejder og klubbens ledelse holdes, således der ikke hersker tvivl om hvem der er arbejdsgiver i henhold til vore love og vedtægter. Vi har i henover året også haft fornøjelsen af at have en praktikant her på havnen. Det er glædeligt for mig, at vi på den måde kan medvirke til at skabe nyt indhold for personer, der i perioder har det svært i livet. Vi har også henover året haft udskiftning på holdet, således at damernes magasin nu er i fulde omdrejninger med både Sara og Anni på plads. Vi tog afsked med vores hidtidige Havnekaptajn tidligere på året, og har nu fundet en afløser som havnefoged her på havnen. Desværre vil det være sidste år at vi nyder godt af Finn Bruuns stabile arbejdskraft. Finn har holdt os ud gennem mange år, men har valgt at trække sig tilbage fra fronten, og hellige sig selvvalgt arbejde. Jeg vil sige tak til dig Finn for dit loyale arbejde for alle os gennem mange år - 30 år godt og vel.

7 Klubliv og udvalgenes aktivitet Sejlsportsaktiviteterne Vi har som vanligt brugt en hel del energi på at drive sejlklub og sejlsportsaktiviteter, alt sammen som gerne skulle indfri vores ambitioner som aktiv sejlklub. Dels her i klubben, men også i samarbejde med Sailing Aarhus. Som Michael Vogelius (formand for ungdomsafdelingen) tidligere har berettet er det dejligt igen igen at kunne konstatere, at vore sejlere har gjort sig bemærket mange steder i Europa, og har vundet flotte placeringer. Dette er ikke sket uden en solid indsats og opbakning fra en stor forældrekreds. Men en central begivenhed, eller udfordring om man vil, har været at afvikle testeventet for det kommende års Worlds Selvom at det rent fysisk havde base i Egå, har der været mange hænder i gang for at afvikle dette stævne. Det er et stævne som på mange måder er en foreløbig kulmination for samarbejdet i Sailing Aarhus. Et initiativ som på mange måder skulle støtte og hjælpe den enkelte klub til flere midler i den daglige drift. Et synlig bevis på dette, er det snart færdige sejlsportscenter, som er opført på den røde mole ved Aarhus lystbådehavn. I ethvert samarbejde skal der lægges energi og vilje for at det kan vedblive at være en værdi. Det gælder også for Sailing Aarhus, som på nuværende tidspunkt har mest brug for at ambitionerne rækker udover det kommende Jeg tror på, at sejlsportscenteret kan fungere som et fyrtårn for sejlsporten, men det er nødvendigt at have nogle velfungerende klubber, som kan favne de unge kræfter, som gerne vil udfordres af sejlsporten. I det lys er det glædeligt at Dansk Sejlunion har fokus på at samle den aldersgruppe, som er vokset lidt ud af de gængse jolleklasser, og har etableret Sejlsportsligaen. Vi kan med glæde se at flere klubber landet over har taget Liga-sejladserne til sig, og har endda på en proaktiv måde formået at engagere erhvervslivet til at deltage i festlighederne. Jeg har noteret mig at flere klubber, vel at mærke udenfor hovedstaden, har en mindre flåde af J70 til den daglige træning og interne sparring. I den forbindelse er det med et stor portion stolthed, at Lars Vilhelmsen nu har drevet vores deltagelse i Sejlsportsligaen til en solid placering midt i 1.division. Så selvom at træningen op til disse sejladser indtil nu har været båret med støtte fra DK.Sejlsport,

8 vil en fremtidig deltagelse kræve en vedblivende indsats. Jeg ved, at Lars har arbejdet på et forslag til en fortsat udvikling af denne aktivitet, og vil anbefale alle om at støtte initiativet med etablering af en decideret J70 flåde. Der kunne måske i denne sammenhæng skabes en bro mellem de ugentlige kapsejladser - om mandagen for pigerne og om onsdagen for alle, og hermed en mulighed for en ny fælles klubaktivitet. Sejlerskolen Sejlerskolen er et initiativ, som vi endnu ikke har fundet nøglen til at få skudt rigtig i gang. Vi holder stadig kurser og undervisning i duelighedsbeviser og praktisk sejlads. Det har Jens Villumsen på sin vanlige venlige facon taget sig af. Men en sejlerskole kunne jo også være en indskoling til alt det vi normalt foretager os i klubben. Måske kunne man have indlæring til alle de andre aktiviteter man kan foretage sig i en sejlklub og på den måde få skabt en større nærhed med det opland der omgiver os. Det kommunalt støttede ungdomsarbejde, som har haft deres gang på havnen gennem året kunne måske integreres bedre i klubben. Men der skulle gerne skabes økonomi til de aktiviteter, der tænkes afholdt. Sejlerskolen er en god indgangsvinkel for nye sejlere, uanset om de kommer med båd eller ej. Kajakafdelingen Kajakafdelingen har trods det tilbagetrukne liv mod nord godt gang i aktiviteterne. Der er store ønsker om at forbedre faciliteterne. Dels står bade- og omklædningsrum centralt, men også lokaler til opbevaring af klubbens grej og udstyr. Der har været arbejdet en del med forslag og ønsker til fremtidige lokaler, hvilket jeg vil komme ind på lidt senere. Kapsejladsudvalget. Kapsejladsudvalget har med frygt for gentagelser på sin helt egen måde formået at skabe vedvarende liv til de ugentlige kapsejladser, hvad enten det er for friske piger eller vakse drenge.

9 Den ugentlige Ondagsbane afvikles stadig med stor tilslutning. Den genopfriskede distancesejlads De 2 Øer er modtaget med god succes. Sælerne Jeg har pålidelig kilde hørt, at der stadig serveres sildemadder hver onsdag. Fiskerne Jeg har opfattelsen af at der er megen hyggeaktivitet inde i lagunen hos fiskerne. Selvom der endnu ikke er behov for større frysekapacitet, har fiskerne igen i år leveret dejlige fisk til årets fiskekalads. Udvikling af havnens faciliteter. Som tidligere nævnt har vi i bestyrelsen drøftet, hvorledes en fortsat udvikling af klubben kunne ske. Dels ved rettidig omhu at sikre, at de aktiviteter og anlægsinvesteringer vi sætter i gang, på lidt længere sigt tilfører mest mulig aktivitet. Det første rids på denne plan blev jo som bekendt lagt for ca. 5 år siden, og stille og roligt er vi nu nået lidt videre. Vi har forsøgt at drage størst mulig synergi ud af det arbejde som Kaløvig har leveret for at tiltrække Worlds 2018, og på den måde få Aarhus Kommunes opmærksomhed for at støtte tiltag her på havnen. Det er i år lykkedes at få tilkendt en ressource hos kommunen som kan hjælpe os i denne udvikling. Det er en glædelig udvikling, men der er stadig et stykke vej endnu. Meget kan sagtens gøres bedre, og der er stadig plads til mange gode ideer i den videre udvikling. Men i den sammenhæng er det for mig at se vigtigt, at aktiviteterne koordineres via bestyrelsen, således at klubben fremstår samlet. Vi har således i det seneste år arbejdet på at skabe fundamentet for en drøftelse af klubben aktiviteter, således at vi alle kan tage medejerskab af en sådan udvikling. Vi har i dette arbejde søgt at alliere os med de mest kompetente fagfolk som kunne hjælpe os med at lave det bedst mulige forarbejde.

10 Jeg håber med bestyrelsens oplæg og forslag til en strukturændring i vore love og vedtægter at få frigjort ressourcer til det fortsatte arbejde. Vore samarbejdspartnere her på havnen Som nævnt har brugerne af de gule huse skiftet status, og vi har nu en forpagtningsaftale om driften af vores restaurant og køjerum. Vi er således herre i eget hus og har medejerskab af at driften indfrier forventningerne. Indeholdt i forventningerne har været, at der kunne skabes synergi mellem de andre erhvervsaktører her på havnen. Herved kunne der måske skabes endnu en erhvervs - opmærksomhed for at støtte føromtalte J70 projekt, eller andre af vore sejlere. DKsejlsport har igen i år haft stor aktivitet ved events her på havnen. Mange af vores elitesejlere har været engageret i aktiviteterne som enten hjælpere eller instruktører. Dksejlsport har med base i Kaløvig endog formået at skabe aktiviteter over det meste af Danmark og driver nu aktiviteter i såvel Middelfart og Skovshoved. Det sætter vore lokaliteter lidt under pres, og ønsket om at få tilgang til mere passende lokaler. Dels for opbevaring af grej og udstyr, men også hvor aktiviteterne på vandet kan introduceres. DKsejlsport har også i år med stor velvillighed stillet både til rådighed for såvel klubbens medlemmer ved den ugentlige kapsejlads, samt ved træning til ligasejladserne. Som støtte til ovennævnte erhvervsaktiviteter har vi i årets løb omdannet lokale Nord til et regulært kontorfælleskab. Tanken var her at tiltrække dels ovennævnte aktiviteter sammen med vores administrative personale for at størst mulig synergi kunne opnås. Indtil videre har således DKsejlsport, Tenderboat.Dk og JensenAdvise til huse der. Men lige så snart at vore havnesystem er på plads er det tanken at vores administrative personale også skal rykke ind i huset. Vi har ligeledes skabt en kontakt til Officelab for at indlede samarbejde. Værftet, midt på vores fornemste plads, kunne desværre ikke få driften af et bådreparationsværksted til at hænge sammen, og har måtte indgive konkursbegæring.

11 Vi har ikke i den sammenhæng ikke haft et uafklaret mellemværende, og har endda haft mulighed for en midlertidig udlejning til Tenderboat, indtil en beslutning er taget for fremtidig anvendelse. Årets stander Mange hjælper gerne til i det frivillige foreningsliv, og når man på unik vis er i stand til konstant at tænke på helheden og selv tage ansvar, vil klubben gerne belønne denne indsats med tildeling af klubstanderen. I år gik standeren til Oluf Grønkjær. Oluf har lagt et stor initiativ i at koordinere vore deltagelse i test-eventet for Worlds En stor tak til Oluf. Og hvordan har vores økonomi det så? Vi afholdt forleden regnskabsmøde hvor regnskabet for 2016/17 blev gennemgået, og jeg vil ikke her gå i detaljer. Jeg vil mene, at vi på mange måder er privilegeret ved at være herre i eget hus. Netop at det er Klubben der ejer havnen giver frihed, men også ansvar. Det giver så sandelig også store udfordringer, når der skal prioriteres mellem nyt tag, eller mad på bordet, - for nu at bruge det billede. Det er således uomtvisteligt, at vi ikke kan fortsætte med bare at bygge løs uden at tænke på at alle disse anlæg både skal passes og vedligeholdes. Derfor er det for mig at se bydende nødvendigt, at vi så at sige fokuserer på bæredygtighed for at sikre vore investeringer skaber merværdi, og i vores fremtidige udvikling får indarbejdet en kultur med at involvere partnere og fonde til at støtte vore aktiviteter. Ellers bliver vi blot færre og færre til at betale en stigende udgift til vedligeholdelse. Regnskabet, som vi senere vil præsentere, er ikke helt den samme som tidligere år, men takket være den tilbageholdenhed der har været skabt de foregående 4 år, har vi stadig en sund økonomi.

12 Resultatet viser med al mulig tydelighed, at det er vigtigt at sætte tæring efter næring her i Kaløvig Bådelaug for dermed at fokusere på en solid styring af økonomien. Men også at vi skal fokusere på at skabe liv og aktivitet, som jo er grundlaget for at vi kan skabe gode resultater fremover. Med disse ord vil jeg mene at have beskrevet året 2017 for Kaløvig Bådelaug og forventningerne til tiden, der kommer. Med munter sejlerhilsen Niels Frølund Formand Kaløvig Bådelaug.

Kaløvig Bådelaug Generalforsamlingen den 4. december Formandens beretning

Kaløvig Bådelaug Generalforsamlingen den 4. december Formandens beretning Kaløvig Bådelaug Generalforsamlingen den 4. december 2016 Formandens beretning Velkommen igen, igen til et af årets højdepunkter i Kaløvig Bådelaug. Som indgangsbøn til dette års generalforsamling kunne

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamlingen 21. november 2017

Referat af den ordinære generalforsamlingen 21. november 2017 Referat af den ordinære generalforsamlingen 21. november 2017 Total antal fremmødte stemmeberettigede 177 heraf 140 pladsejere i henhold til adgangskontrol. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Steen

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Året der gik: Da vi gik ind i 2012 var det - ud over det store arrangement i forbindelse med Scankap 99 og så med to større investeringer dels færdig opgraderingen af vores nye

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Et år senere, den 22. november 2012 forbereder jeg mig på mit bud på stillingen som generalsekretær

Et år senere, den 22. november 2012 forbereder jeg mig på mit bud på stillingen som generalsekretær Jeg har i to år taget tilløb til dette oplæg. For to år siden, den 19. november 2011 stod jeg lige her til Dansk Sejlunions klubkonference. Jeg var som generalsekretær i Det Danske Spejderkorps inviteret

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Lad os skabe et attraktivt sportsbådsmiljø

Lad os skabe et attraktivt sportsbådsmiljø Lad os skabe et attraktivt sportsbådsmiljø Status / danske sejleres aldersfordeling 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 alder Der var engang! De glade 70 ere og 80 ere 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55

Læs mere

EM OK JOLLE Juli 2017 / FAABORG

EM OK JOLLE Juli 2017 / FAABORG EM OK JOLLE 25.- 29. Juli 2017 / FAABORG BAGGRUNDSBESKRIVELSE, OK JOLLEN OG EVENTBUDGET OM FAABORG SEJLKLUB I Faaborg Sejlklub har vi et klart mål at arbejde imod. Vi ønsker, at markere Faaborg, Sydfyn

Læs mere

Budget for perioden Nr. Navn Budgetteret

Budget for perioden Nr. Navn Budgetteret Budget for perioden 01.10.17-30.09.18 Nr. Navn Budgetteret 2016-17 RESULTAT HAVNEN -596.873-54161 RESULTAT BYGNINGER -724.888-573857 RESULTAT TANKANLÆG 45.000 74678 EKSTRAORDINÆRE 250261 RESULTAT KLUB

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug

Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug 10. april 2018 kl. 18:30-21:45 Lukket møde 18:30-20:00 Åbent møde 20:00-21:45 Dagsorden Lukket del 1) Velkommen v. formanden 2) Dagsorden 3) Økonomi 4) Info

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug

Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug 8. marts 2018 kl. 19:00 21:45 Dagsorden: 1) Velkommen v. formanden 2) Procedure for godkendelse af referater 3) Procedure for punkter til kommende møder 4)

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Kaløvig Bådelaug, Skødstrup

Kaløvig Bådelaug, Skødstrup Kaløvig Bådelaug, Skødstrup 13. november 2018 Indhold Ledelsespåtegning Side 2 Revisors erklæring om opstilling af budget for Side 3 Resultatopgørelser samt budgetter - Fælles Side 4 Resultatopgørelser

Læs mere

KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 Budget 2011

KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 Budget 2011 Stævner, RS X o.s.v. KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 og Budget 2011 Foreningsoplysninger Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde CVR-nr. 50 78 28 16 Telefon 6532 2590 Internet www.kerteminde-sejlklub.dk

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Et oplæg til en samarbejdende ledelse: Medlemmer + bestyrelse = klub i fremdrift. En arbejdsgruppe, Februar 2016

Et oplæg til en samarbejdende ledelse: Medlemmer + bestyrelse = klub i fremdrift. En arbejdsgruppe, Februar 2016 Et oplæg til en samarbejdende ledelse: Medlemmer + bestyrelse = klub i fremdrift. En arbejdsgruppe, Februar 2016 Status Den nuværende bestyrelse har ad flere omgange bedt om afløsning her i 2016. De har

Læs mere

Generelforsamling 2014

Generelforsamling 2014 Generelforsamling 2014 Formandens indledning: På bestyrelsens vegne, bydes alle fremmødte hjerteligt velkommen til Andelsselskabet Ølsted Strand Vandværks ordinære generalforsamling 2014 Jeg vil tillade

Læs mere

Vi skriver til jer, fordi vi mener at dansk sejlsport har behov for hjælp lige nu for jeres hjælp.

Vi skriver til jer, fordi vi mener at dansk sejlsport har behov for hjælp lige nu for jeres hjælp. GRAASTEN SEJLKLUB POSTADR. ULSNÆS 27-6300 GRAASTEN Gråsten Sejlklub marts 2016 Har I hørt om vores eksklusion fra Dansk Sejlunion? Kender I til årsag og baggrund? Har I tænkt over, at jeres sejlklub meget

Læs mere

5. Prioritering Christian Lerche

5. Prioritering Christian Lerche 5. Prioritering 2019 - Christian Lerche Pejlemærke: Flere skal sejle Afdække alle tilbud til unge, voksne og ældre for at præsentere muligheder til inspiration Rådgive og motivere sejlklubber til at få

Læs mere

Kaløvig Bådelaug, Skødstrup

Kaløvig Bådelaug, Skødstrup Kaløvig Bådelaug, Skødstrup 29. marts 2017 Indhold Ledelsespåtegning Side 2 Revisors erklæring om opstilling af budget for Side 3 Bevæggrunde for nyt budget Side 4 Resultatopgørelse for samt gl. budget

Læs mere

NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!!

NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!! NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!! 2016 blev en sæson med flere aktiviteter og større deltagelse end tidligere. I NB er der mulighed for at sejle kapsejlads på mange måder,

Læs mere

Vedtægter. for ODENSE SEJLKLUB

Vedtægter. for ODENSE SEJLKLUB Vedtægter for ODENSE SEJLKLUB Vedtaget på den konstituerende generalforsamling den 15. juni 1911 og ændret ved de ordinære generalforsamlinger den 21. februar 1933, den 22. september 1937, ekstraordinær

Læs mere

Juelsminde Sejlklub. Strategiplan

Juelsminde Sejlklub. Strategiplan Juelsminde Sejlklub Strategiplan for perioden 2013-2018 1 Baggrund og formål: Sejlklubbens formål er ifølge vedtægternes paragraf 2 følgende: Foreningen og dens formål er at fremme et aktivt klubliv. at

Læs mere

VEDTÆGTER. DANSK BB10m KLUB

VEDTÆGTER. DANSK BB10m KLUB VEDTÆGTER DANSK BB10m KLUB Vedtægter for Dansk BB10m Klub 1 Klubbens navn og adresse 1.1 Klubbens navn er Dansk BB10m Klub. Officiel forkortelse er DABB. 1.2 Klubbens adresse er den til enhver tid siddende

Læs mere

Fælles Nyhedsbrev november Amba

Fælles Nyhedsbrev november Amba Fælles Amba Optagning af både i fremtiden Vi er tæt på, at de både, der skal stå i standardstativerne er oppe for i år. Som beskrevet i sidste nyhedsbrev er der indhøstet erfaringer med kørsel af både

Læs mere

Aarhus Sejlklubs regnskab

Aarhus Sejlklubs regnskab 1 Aarhus Sejlklubs regnskab 2015-16 Driftsresultatet er et overskud på 503.074 kr. Det er skabt af, at alle afdelinger ligger tæt på eller over budgettet, samtidig med at der i den Fælles Fartøjsstation

Læs mere

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012 Navn og formål 1 Foreningens navn er Jægerspris Sejlklub, forkortet JSK. Foreningen er hjemmehørende i Frederikssund Kommune. 2 Jægerspris Sejlklub har som formål at være ramme om et fællesskab af sejl-

Læs mere

Dialogmøde målsætninger og ny struktur. Bestyrelsens oplæg til debat 20. September 2011 Opdateret 25.10.2011

Dialogmøde målsætninger og ny struktur. Bestyrelsens oplæg til debat 20. September 2011 Opdateret 25.10.2011 Dialogmøde målsætninger og ny struktur Bestyrelsens oplæg til debat 20. September 2011 Opdateret 25.10.2011 Dagsorden for dialogmødet 1. Opsummering af arbejdet indtil nu 2. Gennemgang af oplæg til mål

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Kaløvig Bådelaug. Forretningsorden og arbejdsprincipper for Bestyrelsen 2015/16

Kaløvig Bådelaug. Forretningsorden og arbejdsprincipper for Bestyrelsen 2015/16 Kaløvig Bådelaug Forretningsorden og arbejdsprincipper for Bestyrelsen 2015/16 1. Vedtægter a) Det overordnede regelsæt for driften og udviklingen af Kaløvig Bådelaug er gældende love for Kaløvig Bådelaug.

Læs mere

Juelsminde Sejlklub. Forslag til strategiplan

Juelsminde Sejlklub. Forslag til strategiplan Juelsminde Sejlklub Forslag til strategiplan for perioden 2012-2017 1 Baggrund og formål: Sejlklubbens formål er ifølge vedtægternes paragraf 2 følgende: Foreningen og dens formål er at fremme et aktivt

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

SBA s vedtægter. Klubbens navn er Sejlklubben BUGTEN Aarhus, forkortet S.B.A., og dens hjemsted er Aarhus.

SBA s vedtægter. Klubbens navn er Sejlklubben BUGTEN Aarhus, forkortet S.B.A., og dens hjemsted er Aarhus. Navn og stander 1 Klubbens navn er Aarhus, forkortet S.B.A., og dens hjemsted er Aarhus. 2 Klubbens stander er hvid-rød med anker og propel. Formål 3 Klubbens formål er: 1. At fremme lyst- og kapsejlads.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I henhold til vedtægterne for J/80-klubben gennemførtes der en ekstraordinær generalforsamling den 5. Februar 2014. Generalforsamlingens primære emne var valg

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode 2018-2019 og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom tidsperspektivet er gået ud over den oprindelige dato

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP

KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Krøyer Kielbergs vej 3, 5. th. 8660 Skanderborg Tlf.: 87 93 00 99 CVR-nr. 37 55 70 64 www.advosion.dk KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP Åstrup Strandvej 68 A 8541 Skødstrup

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Dagsorden til BBKs generalforsamling den 14. marts 2019

Dagsorden til BBKs generalforsamling den 14. marts 2019 Dagsorden til BBKs generalforsamling den 14. marts 2019 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år fremlægges til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til

Læs mere

Vedtægter. For. Ærøskøbing Sejlklub Stiftet den 28. juni 1940

Vedtægter. For. Ærøskøbing Sejlklub Stiftet den 28. juni 1940 Vedtægter For Ærøskøbing Sejlklub Stiftet den 28. juni 1940 1 Navn Foreningens navn er Ærøskøbing Sejlklub, hjemsted er Ærøskøbing. 2 Formål Klubbens formål er at fremme og udvikle lystsejlads og motorbådssport

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset Snekkersten Skotterup Sejlklub Strandvejen 71C, 3070 Snekkersten. www.sssejlklub.dk Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset 1. Valg af dirigent Per Reinholdt

Læs mere

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020 Virum, September 2014 Vision 2020 Forord I VSH er vi fokuserede på vores mål. Vi vil levere tophåndbold og talentudvikling på højt plan. Målet er topplaceringer og hold i de bedste rækker for såvel vores

Læs mere

KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP

KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Krøyer Kielbergs vej 3, 5. th. 8660 Skanderborg Tlf.: 87 93 00 99 CVR-nr. 37 55 70 64 www.advosion.dk KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP Åstrup Strandvej 68 A 8541 Skødstrup

Læs mere

Referat af generalforsamling i Kaløvig Bådelaug

Referat af generalforsamling i Kaløvig Bådelaug Referat af generalforsamling i Kaløvig Bådelaug 11. december 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Aflæggelse af regnskab for klub og havn 4. Indkomne forslag 5. Budget havn og

Læs mere

Samarbejdsaftale for Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. etableret af Frederikssund Sejlklub & Marbæk Sejl og Motorbådsklub

Samarbejdsaftale for Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. etableret af Frederikssund Sejlklub & Marbæk Sejl og Motorbådsklub Samarbejdsaftale for Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter etableret af Frederikssund Sejlklub & Marbæk Sejl og Motorbådsklub Formålsparagraf: Det overordnede formål med Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter

Læs mere

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 1. Formål Lyndby By- & Bådelaug har til formål : varetage medlemmernes fælles interesser ved samarbejde med kommunalbestyrelsen

Læs mere

Hou Matchrace Center

Hou Matchrace Center Hou Matchrace Center Det enestående koncept Hou Matchrace Center (HMC) er etableret i et samarbejde mellem Hou Maritime Idrætsefterskole (HMI), Egmont Højskolen og Hou Bådelaug. Det enestående koncept

Læs mere

Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer

Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer 2018 ISAF Sailing World Championships Worlds 2018 1. Oplysninger om ansøger Navn, Adresse, Kontaktperson, tlf, mailadr, CVR nr. 2. Indhold

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Kære generalforsamling. Det er mig igen i år en fornøjelse at aflægge årets beretning for Ørsted Kro A/S. Lad jer ikke forskrække af

Læs mere

Regnskab for Aarhus Sejlklub

Regnskab for Aarhus Sejlklub Driftsresultatet før ekstraordinære afskrivninger er et overskud på 214.263 kr. Det er skabt af bedre resultater end budgetteret i stort set alle afdelinger, herunder flere medlemmer. Vi har gennemgået

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Kære generalforsamling. Hvor er det dejligt at være bestyrelse, når vi kan byde mere end 80 aktionærer og medlemmer af Ørsted Kros Venner

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2014.

Formandsberetning i HBH 2014. Formandsberetning i HBH 2014. Velkommen til ordinær genf. i HBH. Før vi går i gang med genf., skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Gunnar Moff Andersen, som desværre afgik ved døden i begyndelsen

Læs mere

Det er nu 9. gang, jeg har fornøjelsen af at byde velkommen til vores lille markering af stander op.

Det er nu 9. gang, jeg har fornøjelsen af at byde velkommen til vores lille markering af stander op. Standerhejsning 05. maj 2019 Velkomst. Velkommen til standerhejsning 2019. Det er nu 9. gang, jeg har fornøjelsen af at byde velkommen til vores lille markering af stander op. Vejret plejer at være et

Læs mere

Afrapportering til ledelsen i SFB ELITE ApS

Afrapportering til ledelsen i SFB ELITE ApS Afrapportering til ledelsen i SFB ELITE ApS Marts - 2017 Udarbejdet af: Finn Høffner Lars Hansen Morten Frederiksen Ole Madsen Steffen Kremmer Stig Henriksen Indholdsfortegnelse 1. Mandat 2. Proces 3.

Læs mere

Kaløvig Bådelaug udnytter nedlagt sejlsportscenter

Kaløvig Bådelaug udnytter nedlagt sejlsportscenter Kaløvig Bådelaug udnytter nedlagt sejlsportscenter Et projekt, der udnytter lokale ubrugte faciliteter, og får kommunens forskellige klubber i samme idrætsgren til at tage ansvar for planlægning og udførsel

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011 Generalforsamling AGR d. 28/2-2011 1. Valg af dirigent Susanne Eder blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig og rettidig indkaldt. 2. Formandens beretning for året 2010

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. Copenhagen Inline Clubs ordinære generalforsamling d. 28. april 2004. Formandens beretning. Så har Copenhagen Inline Club snart fødselsdag igen, og vi fylder 3 år den 1. maj 2004. Det betyder, at det også

Læs mere

Haderslev Sejl-Club. Årsrapport 2006/07. CVR.nr. 12 34 45 78

Haderslev Sejl-Club. Årsrapport 2006/07. CVR.nr. 12 34 45 78 Haderslev Sejl-Club Årsrapport CVR.nr. 12 34 45 78 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 24. november 2007.... dirigent Haderslev Sejl-Club, Haderslev 1 Ledelsespåtegning

Læs mere

Fælles Nyhedsbrev februar Amba

Fælles Nyhedsbrev februar Amba Fælles Nyhedsbrev februar 2017 Amba Ny sæson Om lidt går sæsonen 2018 i gang. De administrative forberedelser er i fuld gang. Der er udarbejdet søsætningsplan, som er mailet til bådejere, der har afleveret

Læs mere

Love for Kaløvig Bådelaug

Love for Kaløvig Bådelaug Love for Love for Kaløvig Bådelaug 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1.1 Klubbens navn er Kaløvig Bådelaug. Klubbens hjemsted er Kaløvig Bådehavn, Aarhus Kommune. 1.2 Klubbens stander er blå med et hvidt skibsrat.

Læs mere

Beretning Generalforsamling 2015.

Beretning Generalforsamling 2015. Beretning Generalforsamling 2015. Ved generalforsamlingen i 2014 blev der skiftet lidt ud i bestyrelsen, således at Susanne Steffensen nu er næstformand og Anita Jensen er valgt som repræsentant for havnens

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

LAD bestyrelsesmøde referat

LAD bestyrelsesmøde referat LAD bestyrelsesmøde referat Dato: 01. oktober 2011. Sted: Fysisk møde i Kerteminde kl. 10-12 Deltagere: Flemming, Michael Hansen, Maiken, Michael Faubel (ref.) Undskyldt: Bente Dagsorden: 1. Kort opfølgning

Læs mere

Faaborg Sejlklub. 101 år 450 medlemmer Ungdoms afdeling med 80 medlemmer Fremgang på ca. 70 medlemmer på to år Arbejder meget på at være EN klub

Faaborg Sejlklub. 101 år 450 medlemmer Ungdoms afdeling med 80 medlemmer Fremgang på ca. 70 medlemmer på to år Arbejder meget på at være EN klub Faaborg Sejlklub 101 år 450 medlemmer Ungdoms afdeling med 80 medlemmer Fremgang på ca. 70 medlemmer på to år Arbejder meget på at være EN klub At være EN klub Vigtigheden af at alle medlemmer føler sig

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der.

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der. Ordinær generalforsamling i Modelsejlklubben den 10. marts 2012 Afholdt på Christianshavns brandstation Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til godkendelse

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn.

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn. FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn. 1 AFHOLDELSE AF BESTYRELSESMØDER 1.1 Umiddelbart efter den ordinære generalforsamling - eller efter en ekstraordinær generalforsamling, hvor der er sket ændringer

Læs mere

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening.

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening. Referat Ordinær generalforsamling Aars Forenings Fitness Dato: Mandag 13. februar 2017 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Bjarne Jensen byder velkommen. Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent.

Læs mere

Røgvandet MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET NR. 2 - APRIL 2016. Generalforsamling. Formanden har ordet Side 4. Nyt fra Sejlerskolen Side 10

Røgvandet MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET NR. 2 - APRIL 2016. Generalforsamling. Formanden har ordet Side 4. Nyt fra Sejlerskolen Side 10 MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET Røgvandet NR. 2 - APRIL 2016 Generalforsamling Side 3 Formanden har ordet Side 4 Store bukkedag Side 6 Nyt fra Sejlerskolen Side 10 KLUBHUS Hvidovre Strandvej 31,

Læs mere

Aarhus Sejlklub. Kystpromenaden 7, 8000 Århus C CVR

Aarhus Sejlklub. Kystpromenaden 7, 8000 Århus C CVR Kystpromenaden 7, 8000 Århus C CVR 86 21 27 14 Regnskab 1.10.2016 30.9.2017 - Regnskab 1.10.2016 30.9.2017 Revisions påtegning Regnskabet er gennemgået og beholdningerne er afstemt, ligesom der er foretaget

Læs mere

Vedtægter for Skive Søsports Havn

Vedtægter for Skive Søsports Havn Vedtægter for Skive Søsports Havn Vedtægter for Skive Søsports Havn 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Skive Søsports Havn. Foreningens hjemsted er Skive kommune. Foreningens adresse er

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "SKIVE SØSPORTS HAVN". Foreningens hjemsted er Skive Kommune. Foreningens adresse er Strandvejen 26, 7800 Skive. 2 FORENINGENS

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Dansk Knarr Klub. Årsmøde 2017

Dansk Knarr Klub. Årsmøde 2017 Dansk Knarr Klub Årsmøde 2017 Tirsdag d. 21. november 2017 kl. 19 Skovshoved Sejlklub Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens og udvalgenes beretning 3. Indkomne forslag til klasseregler og vedtægter

Læs mere

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007.

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. Årsberetning for året 2007 April2008. Indledning Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. 2007 var et år hvor dansk erhvervsliv

Læs mere

Guide til jobsamtale som dimittend.

Guide til jobsamtale som dimittend. Guide til jobsamtale som dimittend. Tema Ansøger Arbejdsgiver Ankomst X: Ankommer til virksomheden i god tid og melder sin ankomst. Receptionist: Beder X vente i receptionen indtil, at Y og hans kollegaer

Læs mere

HVORFOR STARTEDE DET?

HVORFOR STARTEDE DET? HVORFOR STARTEDE DET? PRÆSENTATION 30. APRIL 2013: MÅLET MED PULS OG VAND I HÅRET Sejlsporten skal gøres mere attraktiv på flere måder Særligt for voksensejlere 20+ 10 20 30 40 50 60 70 år Den kritiske

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Afdelingsmøde Nappedam Bådelaug d. 3. februar 2014

Afdelingsmøde Nappedam Bådelaug d. 3. februar 2014 Afdelingsmøde Nappedam Bådelaug d. 3. februar 2014 Tilstede: Harald Jørgensen, Henning Madsen, Lars Bjørn, Claus Pedersen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Anne Mette Jørgensen, Mie (festudvalget), Lars

Læs mere

Funktions-beskrivelser

Funktions-beskrivelser - -0-018 1 Indhold: 0 Baggrund og formål med dokumentet 1 Formand Instruktør teori duelighed 3 Instruktør praktik duelighed 4 Instruktør - aspirant 5 Skolebåds-teknikker 6 Marketing & kommunikation 7 Diverse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Kaløvig Bådelaug søndag d. 6. december 2009.

Referat af generalforsamling i Kaløvig Bådelaug søndag d. 6. december 2009. 1/7 Referat af generalforsamling i Kaløvig Bådelaug søndag d. 6. december 2009. Tilstede var 109 bådejere samt 37 øvrige medlemmer, i alt 146 personer, hvoraf driftsudvalget var repræsenteret med formand

Læs mere

Budget og prioritering Version generalforsamling

Budget og prioritering Version generalforsamling Indledning Flere mennesker på vandet, i flere timer er pejlemærket for Dansk Sejlunions arbejde. Dette notat beskriver mål for Dansk Sejlunions arbejde i 2018 og de handlinger, som er prioriteret til opfyldelse

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

Vedtægter. Roskilde Grøn Energi A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d.

Vedtægter. Roskilde Grøn Energi A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil:

Læs mere

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn 1 Klubbens navn er Bønnerup Strand Sejlklub. Hjemsted er Bønnerup Havn, Norddjurs kommune, adressen er formandens. 2 Klubbens formål er at fremme medlemmernes

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere