REFERAT AF KDA'S MILJØAMTSREPRÆSENTANT MØDE. Tirsdag den 02 oktober 2001 på Hotel Ansgar, Odense.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT AF KDA'S MILJØAMTSREPRÆSENTANT MØDE. Tirsdag den 02 oktober 2001 på Hotel Ansgar, Odense."

Transkript

1 REFERAT AF KDA'S MILJØAMTSREPRÆSENTANT MØDE Tirsdag den 02 oktober 2001 på Hotel Ansgar, Odense. Deltagere : KDA's Miljøudvalg - Finn Larsen - Formand Richard Matzen Bjørn Stephensen Afbud. Miljøamtsrepresentanter: Nordjyllands amt Flemming Kallehave Fraværende uden afbud Viborg Amt Bjarne Jensen Afbud Ringkøbing amt Peer Bak Fraværende uden afbud Århus amt Jens Ole Willumsen Afbud Vejle amt Lars R. Petersen Fraværende uden afbud Ribe amt Bent Holgersen Sønderjyllands amt Dagmar Skov Afbud Fyns amt Jørgen Ærenlund Olsen Vestsjællands amt Richard Matzen Storstrøms amt Donald E. Thestrup Bornholms amt Kai Munch Roskilde amt Dan Vendelbo Afbud Frederiksborg amt Christian Zilstorff Københavns amt Henrik N. Knudtzon København/Frederiksberg Bjørn Stephensen Afbud KDA s sekretariat Jørn Vinther Generalsekretær Mødet indledtes kl Formanden for KDA's Miljøudvalg, Finn Larsen bød velkommen til det 7. møde i KDA s amtsrepræsentantorganisation. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde den Forsamlingen godkendte det udsendte referat fra sidste møde uden bemærkninger. 2. Nyt fra amterne Herefter fulgte en runde med nyt fra amterne som kort refereret lyder således:

2 Nordjyllands amt. Flemming Kallehave havde på grund af afbud fremsendt følgende: Der har i det forløbne år ikke været anledning til, at jeg har været inddraget i nogen spørgsmål vedr. støj eller andre klagemål i forbindelse med luftsporten i amtet. Vedr. Års flyveplads, som nok har været den mest vanskelige i Nordjylland, kan jeg meddele, at der ikke har været klager eller indsigelser i det forgangne år. Alt i alt ikke meget arbejde, men det er i virkelighed også den bedste udvikling. En afløser søges stadig til Nordjyllands amt men indtil videre fortsætter Flemming. Viborg amt. Bjarne Jensen havde på grund af afbud fremsendt følgende: Miljøgodkendelse af Viborg Flyveplads 9. Februar Miljøgodkendelsen er givet på bassis af følgende operationstal/år : Erhvervs og privatflyvning 1000 operationer Privatflyvning, landingsrunder 200 Optræk af svævefly 1200 Faldskærmsflyvning 500 I alt 2900 operationer Jeg vurderer at miljøgodkendelsen begrænser brugernes tidligere aktiviteter så meget at det på længere sigt kan blive et problem for mindst en af de tre brugerklubbers eksistens på flyvepladsen. Møde mellem DIF s miljø- og planudvalg og Viborg Amt april Vi har et godt samarbejde med Viborg Amt og har fået en aftale om, at vi høres inden der gives en miljøgodkendelse, således at brugernes overlevelsesmuligheder også kommer med i vurderingen. (se vedlagte brev til DSvU )(Bilag 2.) Viborg miljøkonferencen 15. August Konferencen holdes for tredje år i træk og omfatter alle miljøforbrugende idrætsgrene. Referat af støjgruppens drøftelser er vedlagt til orientering.(bilag 3.) Ringkøbing amt. Per Bak havde på grund af afbud fremsendt følgende: Herning flyveplads har problemer af væsentlig omfang. Herning Kommune har siden ikke villet dække pladsens driftsunderskud, men har besluttet at byens erhvervsliv kan få dækket deres behov for en nærflyveplads ved brug af Karup Lufthavn. Bestyrelsen har af egne midler og med tilskud fra Herning Hallerne forsøgt at sikre, at pladsen stort set har kunnet fungere på de hidtil gældende vilkår, dvs. med betjening på pladsen af en Flyvepladschef. Samtidig har bestyrelsen forsøgt at trække virksomheder til, så indtjeningen kunne bederes. Der føres p.t. forhandling med en virksomhed som er interesseret, men det forudsætter at pladsens operationstal forøges med operationer årligt.

3 En sådan udvidelse vil Ringkøbing Amt ikke give uden en VVM redegørelse, selvom Herning Kommune anbefaler ansøgningen og pladsen i øvrigt er indarbejdet i såvel lokal som regionsplanerne som regionsflyveplads. Planarbejdet fortsætter, men resultatet forventes ikke før om 6-8 måneder. Indtil resultatet foreligger vil bestyrelsen forsøge at opretholde pladsens aktiviteter. Som led i min almindelige aftrapning af mine fritidsjob skal jeg anmode om at udtræde af KDA s amtsmiljørepræsentantorganisation. Jeg vil hermed gerne sige alle tak for et spændende samarbejde. Århus amt. Jens Ole Willumsen havde på grund af afbud fremsendt følgende: Det er med stor beklagelse, at jeg må melde afbud til miljøamtsrepræsentant mødet i Odense den 2. okt Jeg er klar over, at jeg er sat på dagsordenen, men jeg har ikke mulighed for at deltage. Fra amtets side, kan jeg oplyse, at regionalplanen er modtaget, og denne ikke medfører kommentarer. Derudover har jeg medvirket til ændring af vedtægterne for Randers Flyveklub, således at vedtægterne nu bestemmer, at bestyrelsen skal udarbejde et sæt af miljøregler gældende for medlemmerne af Randers flyveklub, og fremmede der beflyver pladsen. Reglerne skal gælde ved ophold på pladsen, ved ind- og fraflyvning og ved flyvning i lokalområdet. Finn Larsen supplerede med oplysning om, at Randers var blevet lukket periodevis i juli måned på grund af manglende operationskvote. På Tirstrup var al GA flyvning nu næsten ophørt på grund af kvoter til RYAN-AIR. Planer om en ny jysk lufthavn ved Thorsminde er stadig levende, men sandsynlighed for gennemførelse meget lille. Vejle amt. Lars R. Petersen havde på grund af afbud fremsendt følgende : I Friluftsrådets amtsbestyrelse har vi valgt at fravælge skovrejsning, oprensning eller nyanlæg af vandhuller, om og tilbygning af udestuer og carporte samt pålæggelse af fredskovspligt. Papirmængden er efterhånden blevet så stor at en behandling af ovennævnte sager ikke er mulig. Til gengæld kan der ofres tid på gyllesager, adgangssager, fredningssager og de nye regionsplaner. Regionsplanen kan jo som bekendt indeholde helt uskyldige bemærkninger, som så siden kan ramme vor organisation eller en af den andre 93 organisationer. Vedr. Vandel Lufthavn skulle denne nu være overtaget af Jysk Vindkraft (Kr. 52 mill. ) Der er udsendt invitation til flere organisationer til en rundvisning og redegørelse for planerne vedr. områdets fremtidige anvendelse. Rundvisningen finder sted den 10. November 2001 og KDA samt Friluftsrådet vil selvfølgelig deltage.

4 Ribe amt. Bent Holgersen kunne meddele at sagen om en landingsplads som amtet havde krævet ændret zonetilladelse til var vundet. Amtet havde nedlagt forbud mod flyvning på stedet, men amtets afgørelse var blevet anket til miljøankenævnet, som fandt, at der var tale om uændret anvendelse af jorden. Regionsplanen er klar og der er intet kontroversielt i den. Der er tradition for, at man taler sig tilrette i Ribe amt. Sønderjyllands Amt. Dagmar Skov havde meldt afbud og samtidig oplyst, at hun fra og med 1. oktober 2001 ikke længere er sekretær for DDU. Derfor ønsker hun at trække sig som miljøamtsrepræsentant for KDA. Dagmar sender en hilsen til alle i udvalget og takker for samarbejdet gennem tiden. Fyns amt. Jørgen Ærenlund Olsen meddelte at udvidelserne i EKOD var gået i stå. Plane Station har problemer med bankgaranti for de planlagte aktiviteter. TIZ er dog etableret og en helikopterskole på vej. En ny flyveplads til uddannelse af motor- og svæveflyvepiloter er på vej, SE for Vissenbjerg. Ved Knudshoved (den gamle færgehavn) er der planlagt en go-cart bane og et vandskiområde. DSB kursuscenter samme sted fungere godt og kan anbefales til alle. Friluftsrådet er godt men DIF er bedre når det gælder støtte til miljøarbejdet. Regionalplanen er godkendt incl. støjende aktiviteter. Vestsjællands amt Richard Matzen meddelte at de 4 private pladser i amtet nu var fritaget for miljøtilsynsgebyr til amtet. Kalundborg og Ringsted betaler stadig men forventer en lavere takst i fremtiden. EKRS kan fungere med den aktuelle tilladelse, og en del skoleflyvning afvikles på pladsen. Kalundborgs fremtid er usikker idet flyvepladslederen Egon Sørensen er fratrådt 01 oktober Der er behov for kr ,- til ny asfalt, som kommunen muligvis bevilger. Storstrøms amt Donald E. Thestrup berettede, at Nakskov flyveplads var blevet fjernet fra alle kortbilag i regionalplanen. Thestrup havde anket til amtet og Nakskov kommune, og flyvepladsen er nu stadig nævnt i planen. En VVM redegørelse forventes. Problemet er sandsynligvis VESTAS/Nakskov Skibsværft idet en vindmøllepark ønskes i banens umiddelbare forlængelse. Den lokale flyveklub kontaktes i sagen. Maribo får indskrænket åbningstid for AFIS og bliver i større udstrækning en selvbetjeningsplads. Koster Vig fungere OK.

5 Bornholm amt Kai Munch oplyste, at Rø flyveplads blev lukket permanent i marts måned af økonomiske årsager. Rønne har ikke oplevet øget trafik i den anledning. En 300 meter UL plads ved Bolsker er etableret. 2 LET turboprop fly blev brugt under et 14 dages faldskærmsstævne midt på sommeren. Man havde derfor forventet færre støjklager fra beboerne, men resultatet var det modsatte. Amtet behandler nu klagerne. Motorflyveklubben har aktive medlemmer, svæveflyveklubben ca. 4 aktive medlemmer. Roskilde amt. Dan Vendelbo havde meldt afbud, men sendt følgende: I lighed med tidligere har Roskilde Amts regionalplansudvalg valgt ikke at medtage Roskilde Skydiving clubs bemærkninger. Der er simpelt hen ikke nævnt noget om luftsport i planen. Dette på trods af, at vi har arbejdet intensivt i dialoggruppen på Roskilde lufthavn og har en meget positiv indstilling fra beboerrepræsentanterne. Da den største GA-aktivitet i Roskilde Amt er samlet på Roskilde Lufthavn, har der været arbejdet meget på, at få Københavns Lufthavne A/S til at indstille til amtet, at miljøgodkendelsen tages op til revision. Friluftsnævnets interesse i GA-aktiviteter syntes minimal, og Københavns Lufthavne A/S vil ikke lægge sig ud med beboerne specielt ikke nu. En afløser for Dan Vendelbo søges stadig! Frederiksborg amt. Christian Zilstorff meddelte følgende : Allerød flyveplads lukkes. Pladsen er solgt og de 80 tønder land anvendes til sportscenter (golf) og byggegrunde. Flyvning ophører i løbet af 2 til 3 år. Faldskærmssport er ophørt, og flyveskolen lukkede 1. Januar De faste fly på pladsen kan flyve et par år endnu. Grønholt fik reduceret støjbelastningen med 2 db til 116 og har nu 150 ops/måned. 15% af disse kan ligge mellem 19 og 22 lokal tid. Pladsen har været lukket 8 10 dage i juli på grund af manglende kvoter. Fremtiden tegner sort for flyvepladser i amtet. Københavns amt. Henrik N Knudtzon meddelte at Værløse beholdes som Flyvestation. København/Frederiksberg. Bjørn Stephensen var fraværende og havde ikke sendt noget materiale.

6 3. Præsentation af miljødatabasen. Jørn Vinther viste kort den nye udformning af miljødatabasen idet Jens Ole Willumsen var forhindret. Det store problem er svarprocenten, som pr. 1. oktober 2001 er opgjort til følgende: Se bilag 4. DBu 10 ud af 15 66,6% DSvU 18 ud af 41 43,9% DMU 16 ud af 39 41,0% DDU 7 ud af 30 23,3% DFU 12 ud af 25 48,0% UL 4 ud af 28 14,2% Flyvepladser: 59 ud af ,2% Sagsforløbet er følgende: KDA udsendte skemaerne til 120 pladser og 180 klubber den 23. marts KDA rykkede for flere svar i FLYV i løbet af år På miljøamtsrep-mødet i okt 2000 blev det besluttet at koncipere et brev til amtsrepræsentanterne som skulle rykke for besvarelserne indenfor eget amt. (Brevet udsendt 23. okt til alle amtsrepræsentanter med kopi af lister og diskette.) Unionernes formænd blev på KDA s REP-møde anmodet om at gå hjem og sætte skub i klubberne (brev afsendt til unionerne med relevante data 23. april 2001 ( kopi til amtsrepræsentanterne)) Formanden bad om synspunkter på årsagen til det dårlige resultat og spurgte om vi skulle skrotte databasen. Bent Holgersen kunne konstatere at nogle klubber på listen var nedlagt. Christian Zilstorff mente at amtsrepræsentanterne burde tage ansvar for klubber og pladser i amtet og rykke. Jørgen Ærenlund Olsen konstaterede at mange klubber er dobbelte og mente at der var alt for mange spørgsmål på skemaet. Mente, at KDA kunne skrive et nyt brev. Richard Matzen fandt skemaet for indviklet og ambitionen med databasen alt for høj. Jørn Vinther forklarede at KDA s sekretariat består af generalsekretæren på halv tid. Et arbejde som dette lægger beslag på en stor del af de totale ressourcer og hvis interessen fra medlemmerne ikke er større, bør arbejdsindsatsen måske lægges et andet sted. En længere drøftelse om nedlæggelse contra opdatering af databasen endte med, at Bent Holgersen tilbød at kontakte såvel klubber som pladser, for at få de sidste besvarelser i hus. Efterfølgende kan det meddeles at der indgået over 10 besvarelser.

7 4. Nyt fra Friluftsrådet. Henrik N Knudtzon, som den blev indvalgt i Friluftsrådets bestyrelse, gennemgik grundlaget for Friluftsrådets tilblivelse og økonomi. Friluftsrådet blev stiftet den 27. November 1942 på initiativ af daværende statsminister Thorvald Stauning efter at denne året forinden havde nedsat et udvalg vedrørende befolkningens friluftsliv. Blandt organisationer, der var med fra starten, og fortsat er medlem, var Dansk Cyklist Forbund, Danmarks Idræts-Forbund, Dansk Vandrelaug, Danmarks Turistråd og KFUM-spejderne. Friluftsrådet tæller i dag 93 organisationer. Friluftsrådet er organiseret som vist på vedlagt bilag 6. Friluftsrådets formål er at støtte og opmuntre til friluftsliv og naturforståelse under hensyntagen til landets natur og miljø. Se bilag 5. Friluftsrådet skal over for offentligheden varetage både 1) de tilsluttede organisationers og 2) den almene befolknings behov for og interesser i et aktivt friluftsliv. Desuden skal Friluftsrådet være rådgivende over for offentlige myndigheder. Friluftsrådets arbejdsområder dækker : amtsarbejdet Friluftslivets Tips- og lottomidler Kampagner og projekter Internationale projekter Friluftsrådet fordeler ca. 3,6% af overskuddet fra Tips- og lottomidlerne, i alt ca. 50 millioner kroner hvert år. Midlerne fordeles til 9 kategorier som vist på bilag 6. Friluftsrådet modtager ca ansøgninger og bevilliger ca. 700 hvert år. Yderligere oplysninger om Friluftsrådet kan fås på Friluftsrådet hjemmeside 5. Nyt fra Flyvestation Vandel Finn Larsen redegjorde for wind wild world (Jydsk vindkraft) køb af Vandel. Et Støjende sportscenter og vindmøller planlægges, og DIF har indkaldt til orienteringsmøde torsdag den 04. okt For DFU er Vandel absolut interessant, men man ønsker en miljøgodkendelse klar før evt. flytning. Forsvaret forventes at blive på pladsen endnu 2 år. 6. Fremtidig struktur for miljøarbejdet set i lyset af KDA s økonomi Formanden konstaterede at kun 7 ud af 15 amter var repræsenterede. Mødet var blevet forberedt til 15 deltagere, men kun 9 deltagere var mødt op. Hvorfor er interessen ikke større, og skal vi bruge penge på dette arbejde fremover????? Bent Holgersen fandt det forkert at skyde på de repræsentanter som var mødt op. Jørgen Ærenlund Olsen kunne ikke se, at arbejdet belastede KDA s ressourcer. Henrik Knudtzon fandt det nødvendigt med en amtsrepræsentation af hensyn til Friluftsrådet. Richard Matzen tilbød at finde 4 motiverede repræsentanter fra følgende amter: Nordjylland, Sønderjylland, Roskilde og Frederiksborg amt.

8 Efterfølgende er Frederiksborg Amt blevet besat med Søren Pedersen, Baunehøjden 13, 3320 Skævinge. 7. Eventuelt Henrik Knudtzon: forespurgte om brugen af blå flag ville være interessant for svæveflyverne idet det med held bruges på visse svæveflyvepladser i Tyskland. Da Blå flag efterhånden i det meste af Europa anvendes som indikation af et miljøvenligt område (Strande, havne m.v.) vil brugen af det på de danske svæveflyvepladser være et miljøvenligt signal. Flaget administreres af Friluftsrådet. Henrik Knudtzon: meddelte at Deutche Aeroclub har en person ansat til varetagelse af alle miljøproblemer. Denne person ( Dr. Wolfgang Scholze ) kunne være interessant som foredragsholder ved et udvalgsmøde eller ved KDA s repræsentantskabsmøde. Jørgen Ærenlund Olsen informerede om prisen for etablering af toiletafløb fra klubhuse. (Kr for 3 toiletter). Desuden opfordrede han til lobbyvirksomhed op til kommunevalget. ( ) Formanden afsluttede mødet med at takke deltagerne for fremmødet og takkede for det store og meget fine arbejde, der udføres på frivillig basis. 29. oktober 2001 Jørn Vinther Bilag: 1.KDA s Amtsrepræsentant Organisation som vist på under UDVALG. 2.Brev af til Dansk Svæveflyver Union 3.Viborg Konferencen Miljøbesvarelser 5.Friluftsrådet 6.Friluftsliv Fordeling: KDA miljøudvalg + KDA amtsrepræsentanter referat doc

REFERAT AF KDA'S MILJØAMTSREPRÆSENTANT MØDE. 08 feb 2000 på Hotel Ansgar, Odense.

REFERAT AF KDA'S MILJØAMTSREPRÆSENTANT MØDE. 08 feb 2000 på Hotel Ansgar, Odense. REFERAT AF KDA'S MILJØAMTSREPRÆSENTANT MØDE 08 feb 2000 på Hotel Ansgar, Odense. Deltagere : KDA's Miljøudvalg - Finn Larsen - Formand Richard Matzen Bjørn Stephensen Michael Fog Dan Vendelbo Afbud Miljøamtsrepresentanter:

Læs mere

REFERAT AF KDA'S MILJØAMTSREPRÆSENTANT MØDE. Tirsdag den 07 oktober 2003 på Hotel Ansgar, Odense.

REFERAT AF KDA'S MILJØAMTSREPRÆSENTANT MØDE. Tirsdag den 07 oktober 2003 på Hotel Ansgar, Odense. REFERAT AF KDA'S MILJØAMTSREPRÆSENTANT MØDE Tirsdag den 07 oktober 2003 på Hotel Ansgar, Odense. Deltagere : KDA's Miljøudvalg - Ricard Martzen - Formand Bent Holgersen Peter Andersen Jørn Vinther - Referent

Læs mere

REFERAT AF KDA'S MILJØAMTSREPRÆSENTANT MØDE. Tirsdag den 10 oktober 2000 på Hotel Ansgar, Odense.

REFERAT AF KDA'S MILJØAMTSREPRÆSENTANT MØDE. Tirsdag den 10 oktober 2000 på Hotel Ansgar, Odense. REFERAT AF KDA'S MILJØAMTSREPRÆSENTANT MØDE Deltagere : KDA's Miljøudvalg - Tirsdag den 10 oktober 2000 på Hotel Ansgar, Odense. Finn Larsen - Formand Richard Matzen Bjørn Stephensen Michael Fog Dan Vendelbo

Læs mere

Referat af amtsrepræsentationsmøde. Tirsdag den 8. oktober 2002 på hotel Ansgar, Odense. Ribe amt Bent Holgersen. Sønderjyllands amt Peter Andersen

Referat af amtsrepræsentationsmøde. Tirsdag den 8. oktober 2002 på hotel Ansgar, Odense. Ribe amt Bent Holgersen. Sønderjyllands amt Peter Andersen I denne sag Bent Holgersen, Hvedevænget 30 6600 Vejen Tlf. 75360825 Mail holgersen@private.dk Referat af amtsrepræsentationsmøde Til stede Fraværende efter afbud: Tirsdag den 8. oktober 2002 på hotel Ansgar,

Læs mere

REFERAT AF KDA'S MILJØAMTSREPRÆSENTANT MØDE. Tirsdag den 05 oktober 2004 på Hotel Ansgar, Odense. Århus amt Jens Ole Willumsen Afbud

REFERAT AF KDA'S MILJØAMTSREPRÆSENTANT MØDE. Tirsdag den 05 oktober 2004 på Hotel Ansgar, Odense. Århus amt Jens Ole Willumsen Afbud REFERAT AF KDA'S MILJØAMTSREPRÆSENTANT MØDE Tirsdag den 05 oktober 2004 på Hotel Ansgar, Odense. Deltagere : KDA's Miljøudvalg - Bent Holgersen - Formand Claus Rose Andresen Peter Andersen Jørn Vinther

Læs mere

Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde Søndag den 26. juni 2011 Odense Lufthavn

Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde Søndag den 26. juni 2011 Odense Lufthavn Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde Søndag den 26. juni 2011 Odense Lufthavn Dagsorden: 1. Forslag til vedtægtsændringer, jf. vedlagte bilag 1. 2. Forslag fra DMU s bestyrelse: Repræsentantskabet

Læs mere

Amt Ansøgere 2004 Dimensionering 2004 Optag 2004 Amt Ansøgere 2003 Dimensionering 2003 Optag 2003

Amt Ansøgere 2004 Dimensionering 2004 Optag 2004 Amt Ansøgere 2003 Dimensionering 2003 Optag 2003 Statistik for social- og sundhedsassistentuddannelsen 1993-2004 Følgende oversigt viser ansøgere, dimensionering og optag baseret på social- og sundhedsassistentuddannelsen i perioden 1993-2004. Tallene

Læs mere

Friluftsrådet. Friluftsrådet. Præsentation af en paraplyorganisation. Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv

Friluftsrådet. Friluftsrådet. Præsentation af en paraplyorganisation. Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv Friluftsrådet Friluftsrådet Præsentation af en paraplyorganisation Præsentation af en paraplyorganisation Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv September 2011 Friluftsrådets formål Friluftsrådets formål

Læs mere

Kongelig g Dansk Aeroklub eo Miljøudvalg. Dalum Landbrugsskole 22. januar 2011

Kongelig g Dansk Aeroklub eo Miljøudvalg. Dalum Landbrugsskole 22. januar 2011 Kongelig g Dansk Aeroklub eo Miljøudvalg Dalum Landbrugsskole 22. januar 2011 Medlemmer Hans Vixø Ricard Matzen Bent Holgersen Søren Pedersen Anders Madsen (Sekretær) Status Sager i alt: 14 Afsluttede:

Læs mere

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 5. juli 2010, kl. 17.00 KDA-huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 5. juli 2010, kl. 17.00 KDA-huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub Mandag den 5. juli 2010, kl. 17.00 KDA-huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde Fremmødt: Afbud: Referent: Hans Havsager, formand (HH) Helge Hald (HE)

Læs mere

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 18. oktober 2010, kl KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 18. oktober 2010, kl KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub Mandag den 18. oktober 2010, kl. 17.30 KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde Fremmødt: Afbud: Referent: Helge Hald, formand (HH) Arne Panduro (AP)

Læs mere

REFERAT fra. Kongelig Dansk Aeroklubs ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 30. april 2005 klokken i KDA huset, Roskilde Lufthavn.

REFERAT fra. Kongelig Dansk Aeroklubs ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 30. april 2005 klokken i KDA huset, Roskilde Lufthavn. REFERAT fra Kongelig Dansk Aeroklubs ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 30. april 2005 klokken 10.30 i KDA huset, Roskilde Lufthavn. Tilstede var KDA s bestyrelse samt repræsentanter fra direkte

Læs mere

herning motorflyveklub

herning motorflyveklub herning Referat af ordinær generalforsamling i Herning Motorflyveklub Afholdt den 23. februar 2013 kl. 10:00 Skinderhoimvej 25, 7400 Herning. 1) VALG AF DIRIGENT Dagsorden ifølge vedtægter 1, Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Bestyrelsen havde indkaldt til ekstraordinær generalforsamling med flgd. punkter på dagsordenen: 1. Renovering af facader og vinduer

Læs mere

Referat fra formands- og medlemsmøde 26. januar 2005

Referat fra formands- og medlemsmøde 26. januar 2005 Referat fra formands- og medlemsmøde 26. januar 2005 Ole Olsen (OO) indledte mødet med forklaring om, at mødet blev afholdt, så sektionsbestyrelsen kunne være bedst mulig forberedt til forårets generalforsamling.

Læs mere

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro.

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. -51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesreferat for perioden 2008-2012 Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. Der var afbud fra: Mona Dahl (Kreds 9) Conni

Læs mere

1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling.

1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling. Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling. 2. Beretning om foreningens formål og virke Preben Christensen (PC) fik ordet og redegjorde

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens beretning 3) Kassereren aflægger regnskab 4) Indkomne forsalg 5) Valg 6) Eventuelt Fra bestyrelsen

Læs mere

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Torsdag den 6. oktober 2015 Sted Rådhuset i Odense Godkendelse af referat fra sidste møde og dagsorden til dagens møde Begge blev godkendt. Nyt fra

Læs mere

Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard og Frede Edske, som vi mistede i det forgangne år.

Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard og Frede Edske, som vi mistede i det forgangne år. Referat af ordinær generalforsamling fredag den 25. april 2014. 23 boliger og 1 fuldmagt ud af 25 var repræsenteret. Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard

Læs mere

AVIATOR Aalborg Svæveflyveklub Forhandlingsprotokol dokument 0132

AVIATOR Aalborg Svæveflyveklub Forhandlingsprotokol dokument 0132 Referat fra ordinær generalforsamling, 12. marts 2011 på EKVH kl. 10:00. Side 1 af 5 Erik Nørskov byder velkommen til generalforsamling. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Frank Sandeløv. Valgt

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: ,

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: , Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: 86 14 51 00, e-mail: kmaar@km.dk Den 30. januar 2018 Dokument nr.: 13600/18 Sagsbeh.: BAB/jf Referat fra møde i Stifternes

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Dagsordenpunkt. Kapitaludvidelse - Karup Lufthavn. Ikast-Brande Kommune Byrådet, , Åben Sagsid: 2012/ Åben /38749.

Dagsordenpunkt. Kapitaludvidelse - Karup Lufthavn. Ikast-Brande Kommune Byrådet, , Åben Sagsid: 2012/ Åben /38749. Dagsordenpunkt Kapitaludvidelse - Karup Lufthavn Åben - 2012/38749 Beslutning Godkendt med 21 stemmer, idet Dansk Folkeparti dog kun kan godkende udbetalingen af halvdelen af beløbet. Birthe Sørensen,

Læs mere

Juni 10 2015. Bestyrelsen for Egense Nord Digelag

Juni 10 2015. Bestyrelsen for Egense Nord Digelag Referatet på de næste sider er fra mødet arrangeret af Egense Nord Fællesforening sammen med Landsforeningen af Fritidshusejere. Det var dette referat som der blev henvist til på generalforsamlingen i

Læs mere

Elev, mandag den 13. august 2007. Høringssvar til BL 7-16, udgave 3 Bestemmelser om særligt følsomme naturområder.

Elev, mandag den 13. august 2007. Høringssvar til BL 7-16, udgave 3 Bestemmelser om særligt følsomme naturområder. Statens Luftfartsvæsen Ellebjergvej 50 2450 København SV Elev, mandag den 13. august 2007 Høringssvar til BL 7-16, udgave 3 Bestemmelser om særligt følsomme naturområder. Dansk Motorflyver (DMU) har følgende

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere

Fredag den 24. april 2015 kl. 12.30-15.30

Fredag den 24. april 2015 kl. 12.30-15.30 Referat Repræsentantskabsmøde i Landsorganisationen OK-Klubberne i Danmark: Fredag den 24. april 2015 kl. 12.30-15.30 Dirigent: Paul Erik Weidemann Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Erik Demant OK-Kolding

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN Formanden bød velkommen til de fremmødte, heraf 16 stemmeberettigede. Dagsorden pkt. 1: Valg af dirigent Sven-Erik Predstrup

Læs mere

Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde.

Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde. Generalforsamling d 12/3-16 i Viborg Flyveklub 23 deltagere Dirigent Christian Gravesen Formandens beretning ved Frank Nielsen Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde.

Læs mere

Strukturkommissionen. Totalrapport. PDF created with FinePrint pdffactory Pro trial version

Strukturkommissionen. Totalrapport. PDF created with FinePrint pdffactory Pro trial version Strukturkommissionen Totalrapport 1 Er du Kvinde 639 72% Mand 245 28% Total 884 100% Base 884 2 Hvilken faglig organisation er du medlem af? Dansk Socialrådgiverforening 73 8% Dansk Sygeplejeråd 205 23%

Læs mere

Friluftsrådet. Friluftsrådet. Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv Oktober 2012

Friluftsrådet. Friluftsrådet. Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv Oktober 2012 Friluftsrådet Friluftsrådet af en paraplyorganisation Præsentation af enpræsentation paraplyorganisation Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv Oktober 2012 Friluftsrådets formål Friluftsrådets formål

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen d. 28.03 2015

Referat fra generalforsamlingen d. 28.03 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 28.03 2015 Valg af dirigent: Christian Gravesen Valg af referent: Frank Nielsen Ingen indsigelser. Lovlig varslet Bestyrelsens Beretning for 2014 Viborg Flyveklub Lør.

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

REFERAT af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling tirsdag den 29. marts 1983, kl. 19,30, på Hotel Fortunen

REFERAT af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling tirsdag den 29. marts 1983, kl. 19,30, på Hotel Fortunen REFERAT af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling tirsdag den 29. marts 1983, kl. 19,30, på Hotel Fortunen D A G S O R D E N 1. Valg af dirigent 2. Beretning for 1982 3. Regnskab for

Læs mere

Satser for egenbetaling i den 5-årige overgangsperiode (Trafikselskabernes endelige struktur og høringssvar fra DSB)

Satser for egenbetaling i den 5-årige overgangsperiode (Trafikselskabernes endelige struktur og høringssvar fra DSB) Uddannelsesudvalget L 186 - Bilag 6 Offentligt Styrelsen for Statens Uddannelsesstøtte SU-kontoret NOTAT Satser for egenbetaling i den 5-årige overgangsperiode (Trafikselskabernes endelige struktur og

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Lønstatistikker Teknik- og servicesektoren. Bilag til pjece om Ny Løn

Lønstatistikker Teknik- og servicesektoren. Bilag til pjece om Ny Løn Lønstatistikker Teknik- og servicesektoren Bilag til pjece om Ny Løn Fandt du vej til Ny Løn? Statistisk materiale som bilag til pjece. Allerede i februar måned udsendte sektoren et særnummer af vores

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense.

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense. Dannebrogsgade 31, 1. mf. 1660 København V www.kulturbestyrelser.dk 20. marts 2016 Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl. 17.45 til 19.45. Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21,

Læs mere

Unionshåndbog ORGANISATION

Unionshåndbog ORGANISATION Side nr.: 1 af 7 1 NAVN Unionens navn er Dansk Svæveflyver Union (DSvU). 2 HJEMSTED Dansk Svæveflyver Union's hjemsted er Herning. 3 FORMÅL Dansk Svæveflyver Union har til formål at fremme dansk svæveflyvning

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 15-marts-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumannns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Befolkning. Danskerne udgør lidt over 1,4 pct. af den samlede befolkning i EU.

Befolkning. Danskerne udgør lidt over 1,4 pct. af den samlede befolkning i EU. Danmark er et monarki, hvor der bor ca. 5,4 millioner mennesker. Mere end en million er under 17 år. Ligeledes er mere end en million over 60 år. Med andre ord er der ca. 3 millioner mennesker i den erhvervsaktive

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg.

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg. Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg. Kl. 20.00, Brian Poulsen Jensen og Peter Kann bød de fremmødte velkommen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Fredag, den 4. oktober 2013 kl

Fredag, den 4. oktober 2013 kl Landsorganisationen OK-Klubberne i Danmark Frederiksberg, 4. oktober 2013 Referat fra Repræsentantskabsmøde i Landsorganisationen OK-Klubberne i Danmark: Fredag, den 4. oktober 2013 kl. 14.00-15.30 Mødet

Læs mere

Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen (PW) Paul Harrison (PH) Regnar Petersen (RP) Ole Kobberup (OKO) Palle J.

Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen (PW) Paul Harrison (PH) Regnar Petersen (RP) Ole Kobberup (OKO) Palle J. Fremmødt: Afbud: Referent: Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen (PW) Paul Harrison (PH) Regnar Petersen (RP) Ole Kobberup (OKO) Palle J. Christensen (PC) Anders Madsen (AM) Inden mødet

Læs mere

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 7. december 2010, kl KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 7. december 2010, kl KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub Mandag den 7. december 2010, kl. 17.30 KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde Fremmødt: Afbud: Referent: Helge Hald, formand (HH) Arne Panduro (AP)

Læs mere

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 9.30-16. 2. maj 2011 Tilstede

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Hospitalskontakter på grund af akut alkoholforgiftning Knud Juel

Hospitalskontakter på grund af akut alkoholforgiftning Knud Juel Hospitalskontakter på grund af akut alkoholforgiftning 1995-2004 Knud Juel 18. November 2005 Hospitalskontakter på grund af akut alkoholforgiftning 1995-2004 Dette notat beskriver hospitalskontakter i

Læs mere

Lægepopulationen og lægepraksispopulationen

Lægepopulationen og lægepraksispopulationen PRAKTISERENDE LÆGERS ORGANISATION Lægepopulationen og lægepraksispopulationen 1977 2017 Nøgletal fra medlemsregisteret 1 Indholdsfortegnelse Indledning...4 Antal praktiserende læger...4 Alder og køn...4

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 42086/15 BAB/mni REFERAT AF MØDE i Den Fælles Kapitalforvaltning, afholdt torsdag den 16. april 2015 i Århus Bispegård, Århus Stift Tilstede var: Fra bestyrelsen:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. oktober 2013

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. oktober 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. oktober 2013 Til stede var: Benny Larsen John Friis Henrik Leth Michael Svendsen Peter Norskov Jens Erik Poulsen Afbud: Henrik Jørgensen Dagsorden:

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 9. april 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 9. april 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 9. april 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 9. april 2013 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Nana Schiøtt Hansen Ole Frank Jørgensen Vita Fischer Afholdes

Læs mere

Befolkning. Danskerne udgør lidt over 1,4 pct. af den samlede befolkning i EU.

Befolkning. Danskerne udgør lidt over 1,4 pct. af den samlede befolkning i EU. Danmark er et monarki, hvor der bor ca. 5,4 millioner mennesker. Mere end en million er under 17 år. Ligeledes er mere end en million over 60 år. Med andre ord er der ca. 3 millioner mennesker i den erhvervsaktive

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014

KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014 KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014 2. JUNI 2014 ST 201401091 Generalforsamlingen blev afviklet lørdag den 29. marts 2014 på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Århus. Der deltog ca. 250

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Dagsorden: 1: Valg af dirigent. 2: Bestyrelsens årsberetning om repræsentantskabets virksomhed. 3: Forelæggelse af repræsentantskabets regnskab for de

Dagsorden: 1: Valg af dirigent. 2: Bestyrelsens årsberetning om repræsentantskabets virksomhed. 3: Forelæggelse af repræsentantskabets regnskab for de REFERAT nr. 02 fra: s REPRÆSENTANTSKABSMØDE d. 6. maj 2006. Afholdt i KDA-Huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde. Til stede: Aeronautisk Aktivitetscenter Avedøre - v/knud Jørgensen Danmarks Flyvehistoriske

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Brugerrådsmøde ved Naturstyrelsen Vadehavet tirsdag den 20. oktober 2015

Brugerrådsmøde ved Naturstyrelsen Vadehavet tirsdag den 20. oktober 2015 Brugerrådsmøde ved Naturstyrelsen Vadehavet tirsdag den 20. oktober 2015 Deltagere: Jørn Andersen Martin Martinsen Hans Pedersen Schmidt Bent Pedersen Werner Straadt Poul Bundgaard Henrik Præstholm Niels

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 15-02-2016 Kl.18.00 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Næstformand Kasserer Medlem Medlem Suppleant Suppleant Friis

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. www.jaernen.dk REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. Dagsorden (ifølge vedtægterne) A. Valg af dirigent. B. Bestyrelsens beretning. C. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 250 Torsdag den 9. marts 2017 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 11. juni 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 11. juni 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 11. juni 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 11. juni 2013 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Allan Hvid Olsen Hanne Mejlhede Kristine Høffding. Afholdes i

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009. Søren bød indledningsvis velkommen og speciel velkommen til nyt hovedbestyrelsesmedlem

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009. Søren bød indledningsvis velkommen og speciel velkommen til nyt hovedbestyrelsesmedlem REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009 X Søren Høgsberg Bestyrelsesformand X Helle M. Jensen næstformand X Helle H. Pedersen bestyrelsesmedlem X Mia Falck bestyrelsesmedlem X Per Hasager bestyrelsesmedlem

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 2. Sundheds- og velfærdsudvalget holdt møde. tirsdag den 3. januar 2006 kl til 9.15

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 2. Sundheds- og velfærdsudvalget holdt møde. tirsdag den 3. januar 2006 kl til 9.15 ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 2 Sundheds- og velfærdsudvalget holdt møde tirsdag den 3. januar 2006 kl. 7.30 til 9.15 på rådhuset i Mødelokale C med følgende dagsorden: 1. Bemærkninger til dagsordenen...2 2.

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Medlemsmøde om projekt Nyt klubhus torsdag d kl. 19 i ungdomsafdelingen

Medlemsmøde om projekt Nyt klubhus torsdag d kl. 19 i ungdomsafdelingen Medlemsmøde om projekt Nyt klubhus torsdag d. 30.8.18 kl. 19 i ungdomsafdelingen Velkomst ved Jan Jensen Velkomst og præsentation af dagsorden Flemming Larsen: Resume ved FL. Præsentation af tegninger

Læs mere

Godkendt. 1. Godkendelse af referat. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden

Godkendt. 1. Godkendelse af referat. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden Mødetype: Bestyrelsesmøde Deltagere: Bestyrelsen Dato og sted: 14. januar 2017 kl. 10.30 17.00 Fyn: Fjeldsted Skov Kro Facilitator: Referent: Leif Afbud: Emne (og ansvarlig) 1. Godkendelse af referat 2.

Læs mere

Referat fra lokalbestyrelsesmøde 5/2012, onsdag den 29. august 2012 kl på kontoret, Sygeforsikringen danmark, Vestergade 65, 5100 Odense C.

Referat fra lokalbestyrelsesmøde 5/2012, onsdag den 29. august 2012 kl på kontoret, Sygeforsikringen danmark, Vestergade 65, 5100 Odense C. Referat fra lokalbestyrelsesmøde 5/2012, onsdag den 29. august 2012 kl. 16.00 på kontoret, Sygeforsikringen danmark, Vestergade 65, 5100 Odense C. Ingen afbud. Dagsorden: 1. Protokollen fra møde 4/2012

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 29. august 2007 til Stevns Kommune: Henvendelse om vedtægtsændring for I/S FASAN

Statsforvaltningens brev af 29. august 2007 til Stevns Kommune: Henvendelse om vedtægtsændring for I/S FASAN Statsforvaltningens brev af 29. august 2007 til Stevns Kommune: 29-08- 2007 TILSYNET Henvendelse om vedtægtsændring for I/S FASAN Ny Stevns Kommune henvendte sig ved brev af 11. juli 2006 (ikke oplyst

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget DAGSORDEN Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 02-09-2008 Mødested: KFUM s Klubhus, Kløvermarken, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:30 Sluttidspunkt: Afbud: Connie Andersen Bent S. Olsen Preben

Læs mere

Vejen Kommune Side 1. den afledte medfinansiering i alt andrager 19,4 mio. kr. for Vejen Kommune, som afsættes på anlægsbudgettet for 2014 og 2015.

Vejen Kommune Side 1. den afledte medfinansiering i alt andrager 19,4 mio. kr. for Vejen Kommune, som afsættes på anlægsbudgettet for 2014 og 2015. Vejen Kommune Side 1 Åbent punkt - Godkendelse af styregruppens indstilling til Banedanmark i forbindelse med elektrificering af jernbanestrækningen gennem Vejen Kommune (C) - Sag nr. 12/23574 Administrativ

Læs mere

Afvigelsen skyldes væsentligst periodeforskydninger på drifts og administrationsomkostninger.

Afvigelsen skyldes væsentligst periodeforskydninger på drifts og administrationsomkostninger. Til kommanditisterne i K/S Difko LVII (57) Difko Administration A/S Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Tlf. +45 70 11 75 00 Fax +45 70 11 75 25 difko@difko.dk www.difko.dk CVR-nr. 84012416 Ref. HEF/SUJ

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (7) 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Navn Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

Referat af møde i Regionsdvandrådet den 12 dec

Referat af møde i Regionsdvandrådet den 12 dec Referat af møde i Regionsdvandrådet den 12 dec. 2005. Mødt var: Hjørring Kommune. Søren Stensbak Larsen. Brønderslev Dronninglund. Palle Hostrup. Jammerbugt Kommune. Lars Eriksen. Mariager Fjord. Jørgen

Læs mere

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 27. august 2008 Lokale: Kraftvarmeværket Tidspunkt: Kl. 11:00-13:00 Jens Fjendbo Jensen, Formand (V) Uffe Sørensen (J) Johannes Trudslev Pedersen (A) Martin

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet er udsendt og findes på hjemmesiden (www.kda.dk > OM KDA > BESTYRELSESREFERATER).

Referat fra bestyrelsesmødet er udsendt og findes på hjemmesiden (www.kda.dk > OM KDA > BESTYRELSESREFERATER). Fremmødt: Afbud: Referent: Hjalmar Nielsen, formand (HNI) Per Wistisen (PEW) Lisette S. Bertelsen (LSB) Jørgen Mouritzen (MOU) Jacques Johsman (JAJ) Jan Andersen (JAN) Per Horn (PHO) Morten Munkesø (MMU)

Læs mere