Afdelingsleder for Vej og Park Sønderborg Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afdelingsleder for Vej og Park Sønderborg Kommune"

Transkript

1

2 Afdelingsleder for Vej og Park Sønderborg Kommune Sønderborg Kommune søger en afdelingsleder til Vej og Park under chefområdet Drift og Anlæg i Økonomi, Teknik og Miljøforvaltningen. Vi søger en afdelingsleder der med en tydelig og synlig lederstil kan løfte kommunens ambitioner om at skabe rammer for det gode liv for kommunens borgere. Job- og personprofilen er udarbejdet på baggrund af interviews med ansættelsesudvalg. Den udgør en fælles forståelsesramme for stillingen og i forhold til den nye afdelingsleders profil. Afdelingen Vej og Park Vej & Park er Sønderborg Kommunes entreprenørvirksomhed. De primære arbejdsopgaver er drift og vedligehold af kommunens vejnet og grønne områder. Vej og Park har desuden egen håndværkerafdeling og værksted. Endvidere udføres opgaver inden for blandt andet anlæg, vedligeholdelse af vandløb, skadedyrsbekæmpelse og legepladsinspektion. Derudover udfører afdelingen en række forskellige opgaver for andre kommunale forvaltninger og institutioner. Vej & Park råder over 3 materielgårde (Broager, Havnbjerg og Sønderborg) og cirka 120 medarbejdere, fordelt på de forskellige driftsafdelinger. Afdelingen har også beskæftigelses-indsatser såsom nyttejob og servicecenter. Dette giver en stor mangfoldighed i medarbejdergruppen. Administrationen udgør 1 afdelingsleder (den opslåede stilling), 5 formænd og 2 kontormedarbejdere, som er samlet på materielgården i Sønderborg. Afdelingen har stor bevågenhed fra kommunens borgere og har arbejdet fokuseret med aktiv og imødekommende borgerinddragelse. I den forbindelse har afdelingens ansatte gennemgået et kursusforløb i Det Gode Værtskab, der har fokus på dialog og vejledning i forbindelse med borgerkontakt. Medarbejderne udfører udendørs og fysisk arbejde og afdelingen har derfor stor fokus på sundhed og motion. Afdelingen samarbejder med kommunens sundhedscenter om et projekt, der involverer både sunde vaner og motion i arbejdstiden. Projektet har givet fine resultater. Det er derfor vigtigt for en kommende afdelingsleder at sikre den gode udvikling hos medarbejderne med det formål at fastholde en sund og robust arbejdskraft i et sikkert arbejdsmiljø. På næste side ses diagram over Vej og Park.

3 Ledelsesmæssige opgaver og ansvarsområder Som afdelingsleder er du ansvarlig for, at den daglige drift styres sikkert og stabilt samtidig med, at du skal indgå i projekter på tværs af egen forvaltning. Desuden har du ansvar for personale- og økonomistyring Du skal dertil arbejde loyalt for at implementere og fastholde Direktionens indsatsområder, hvilket indebærer, at du bidrager til at realisere visionen om at blive en grøn og bæredygtig bosætningskommune. Som leder skal du kunne motivere og inspirere medarbejdere til at opleve arbejdet som meningsfuldt og værdiskabende. Du skal stå stærkt i dit lederskab og skabe tydelighed om prioriteringen af opgaver og ressourcer. Din ledelsesstil er dialogbaseret, idet du forstår værdien af at lytte og trække på de ressourcer, dine ansatte repræsenterer. Samtidig skal du som leder stå fast på dine resultatmål og have den nødvendige beslutningskraft. Som afdelingsleder bliver nogle af dine vigtigste opgaver: At have det daglige ansvar for opgavevaretagelsen og styre afdelingens økonomi og ressourcer At være leder for afdelingens fem formænd At sætte mål der giver medarbejderne retning og mening og som kan udvikle områdets portefølje At sikre en velfungerende afdeling med fokus på et godt arbejdsmiljø og høj faglig kvalitet At sikre effektive arbejdsprocesser

4 At kommunikere politiske beslutninger på en måde, så medarbejderne tager ejerskab til dem At uddelegere opgaver til primært de fem formænd At følge op på en anerkendende måde og give feedback At coache medarbejderne for at mobilisere deres ressourcer, fremme deres læring og styrke deres selvstændige opgaveløsning. Herunder at have fokus på faglig kompetenceudvikling, således at medarbejderne kan varetage også fremtidige opgaver At sikre professionel og sikker drift Som leder fokuserer du på at skabe resultater gennem andre ved at sikre deres succes og udvikling. Du agerer samtidig rollemodel og kulturbærer for afdelingens ansatte. Udover at være leder af medarbejdere skal du også være en del af et lederteam, der består af tre afdelingsledere samt Drift og Anlægschefen. Det betyder, at du skal bidrage til, at afdelingslederne i lederteamet udnytter dets samlede potentialer; går i samme retning, og at I trækker på samme hammel og i fællesskabelsen opnår synergi. Desuden skal du kunne klæde chefen for Drift og Anlæg på til at træffe de bedst mulige beslutninger fagligt og politisk i forbindelse med sagsfremstillinger. Sønderborg Kommunes ledelsesgrundlag finder du i bilagssamlingen i stillingsopslaget. Vi forventer, at du i den første tid prioriterer at Få overblik over og indsigt i afdelingens økonomi. Få overblik over og indsigt i afdelingens faglige opgaver. Etablere dig som tillidsvækkende leder - primært for dine formænd. Få overblik over og forfølge politiske målsætninger for området. Etablere samarbejde med centrale interne partnere i den kommunale organisation, især Projekt og Anlægsafdelingen, der er bestiller af og myndighed på mange af Vej og Parks opgaver. Blive en aktiv deltager i ledergruppen, hvor du bidrager til, at chefområdet/forvaltningen samarbejder på tværs, skaber helhedsløsninger og udnytter potentialet for synergi. Blive kendt som en åben og tydelig leder både på det personlige og faglige område. Dine kvalifikationer og kompetencer Vi lægger vægt på, at du har erfaring med ledelse. Vi forventer, at du har, er i gang med eller er indstillet på at tage en lederuddannelse på diplom- eller masterniveau. Desuden har du stor interesse for fagområdet. Derudover vægter vi, at du har Erfaring med projekt- og procesledelse Erfaring med økonomistyring Erfaring i at arbejde i en politisk styret organisation Afdelingen berøres ofte af politiske beslutninger, som du skal formidle til medarbejderne, så de udfører kerneopgaven bedst muligt ud fra de givne vilkår. Da der samtidig er store snitflader til kommunens borgere, er det nødvendigt at kunne agere i et krydspres mellem borgerinteresser og medarbejdertryghed. Som person lægger vi vægt på, at du kan matche nogle af følgende personlige kompetencer:

5 Har en anerkendende tilgang til arbejdet og medarbejderne Har evner til at samle afdelingen og udvikle en konstruktiv teamkultur Har stærke sociale kompetencer, er god til at opbygge og vedligeholde relationer og er empatisk i din kontakt til medarbejderne Har evne for at navigere løsningsorienteret i et krydspres mellem borgere og medarbejdere Har et godt overblik, en stor analysekraft og er strategisk tænkende Har en proaktiv og visionær tilgang og samtidig har fokus på sikker drift Har gode kommunikative kompetencer Har et højt energiniveau, høj arbejdskapacitet og et stort personligt drive Løn og ansættelsesforhold Du forventes at tiltræde stillingen pr. 1. maj 2019 eller snarest derefter. Ansættelse og aflønning finder sted i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og relevant organisation. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Ansættelsesforløb Ansøgningsfristen er torsdag d. 21. februar Ansættelsessamtaler er planlagt til den 4. marts Der kan blive tale om anden samtalerunde, som holdes den 8. marts I forbindelse med ansættelsesforløbet bliver der anvendt profiltest fra Garuda. Du modtager en tilbagemelding på profilen i forbindelse med ansættelsessamtalen. Til en eventuel anden samtale vil du blive bedt om at forberede en case. Dit oplæg skal vare ca. 15 minutter. Ansøger må påregne, at der vil blive indhentet referencer fra tidligere ansættelsessteder efter første ansættelsessamtale, hvorfor der skal medbringes kontaktoplysninger vedrørende disse til samtalen. Der tages kun kontakt til eventuelle referencer efter aftale med ansøger. Ansættelsesudvalg består af: Henrik Littau-Jensen, Drift & Anlægschef (udvalgsformand) Jens-Kristian Mikkelsen, Afdelingsleder Projekt & Anlæg Thomas Bjerg-Ørum, Formand, Vej & Park Aksel Boesen Nielsen, Formand, Vej & Park Majken W B Thygesen, Administrativ medarbejder, Vej & Park John Møller, Fællestillidsrepræsentant, Vej & Park Yderligere oplysninger Vil du vide mere? Så kontakt chef for Drift og Anlæg Henrik Littau-Jensen på mobil: eller mail: hnli@sonderborg.dk Herunder kan du læse om Sønderborg kommune, forvaltningen Økonomi, Teknik og Miljø og om at være borger i kommunen. Sønderborg Kommune Sønderborg Kommune er en visionær kommune med en ambitiøs plan for byudvikling, hvor bæredygtighed, borgerinddragelse og et professionelt serviceniveau står højt på den politiske dagsorden.

6 Sønderborg Byråds Vision- og Planstrategi understøttes af kommunens grundfortælling Udsigt i verdensklasse : Med udgangspunkt i kommunens borgere og vore lokale potentialer tænker vi stort, langt og handler derefter. Vi investerer i livslang læring og sikrer, at vores unge mennesker står stærkt rustet til det globale udsyn, hvor Sønderborg er en kommune, der udfordrer og sætter dagsorden. Vi bidrager aktivt til grøn og ansvarlig udvikling, så vi står stærkt i den globale konkurrence. Det er her fremtidens arbejdspladser skabes til gavn for fællesskabet. Vi prioriterer vore satsninger, vi udvikler på det unikke og vi flytter os gennem partnerskaber for handling. I Vision- og Planstrategien fremhæves 3 fyrtårnsprojekter, som fra politisk side vurderes at indeholde store vækst- og udviklingsmuligheder: ProjectZero Byens Havn Nordals Ferieresort Derudover består visionen af seks fokusområder, som samlet set skaber en fremadrettet vision for kommuneplanlægningen: 1. Udvikling af uddannelse 2. Grøn omstilling 3. Arbejdsmarked og vidensamfund med et erhvervsklima i topklasse 4. Turistdestination i særklasse 5. Bæredygtige byer og lokalsamfund 6. Det gode liv Vision- og Planstrategiens primære mål er at gøre Sønderborg til en attraktiv, dynamisk vækstkommune. Læs hele Byrådets Vision- og Planstrategi via link i bilagssamlingen i stillingsopslaget. På Sønderborg Kommunes hjemmeside, kan du desuden læse meget mere om kommunen. Sønderborg Kommune ligger naturskønt med 200 km kyst, store løvskove, historiske slotte, Dybbøl Banke og fine landsbymiljøer. Historien er tæt på, men kulturarven bremser ikke for innovationen. Vi gør plads til store tanker og så går vi i gang. Området er præget af iværksætteri. Viften af kulturelle tilbud i Sønderborg er enorm - fra Sønderjyllands Symfoniorkester i en af Europas bedste koncertsale i Alsion, over landets største teaterforening, til sommerrevy, slotskoncerter, udendørs koncerter og et hav af brede og smalle koncerter på Sønderborghus. Også uddannelsesmæssigt byder byen på et bredt udvalg af muligheder fra folkeskoler over ungdomsuddannelser til videregående uddannelser. SDU Sønderborg bor i Alsion og byder på et internationalt studiemiljø med forskere fra både ind- og udland. Både på grund af byens placering tæt på grænsen og dens internationale udsyn lærer vores børn at færdes i en verden med mange sprog og med en stor kulturel mangfoldighed. For mere information om Sønderborg og byens mange tilbud se

7 Om Økonomi, Teknik og Miljøforvaltningen Forvaltningen karakteriseres af flere særlige fagområder, der understøtter kommunens administration indenfor blandt andet økonomistyring, løn, IT, rengøring og udbud. Ligeledes har forvaltningen ansvaret for kommunens drifts- og anlægsaktiviteter, plan- og myndighedsområdet, samt kommunens ejendomsservice (Facility Management). En af forvaltningens kerneopgaver er at udvikle Sønderborg Kommune i et tæt samspil med kommunens borgere, kommunens øvrige forvaltninger samt en række eksterne samarbejdspartnere fra eksempelvis et stærkt erhvervsliv. Dele af forvaltningen nyder stor bevågenhed fra både borgere, erhvervsliv og politikere, og derfor er samskabelse og borgerinddragelse et centralt fokusområde. Forvaltningen lægger derfor vægt på at understøtte fagområdernes kerneydelser og sikre helhed og sammenhæng på tværs af kommunens opgaver. Strukturen i forvaltningen skal styrke og understøtte sammenhængskraften i organisationen som helhed. Forvaltningen er organiseret i følgende seks chefområder: Drift og Anlæg Plan og Myndighed Ejendomsservice Strategi og Udbud Budget og Regnskab Stab Vej og Park hører under chefområdet Drift og Anlæg. Som afdelingsleder refererer du til chefen for Drift og Anlæg, Henrik Littau-Jensen. På næste side ses organisationsdiagram for forvaltningen:

8

Job- og personprofil

Job- og personprofil Job- og personprofil Afdelingsleder for Vej og Park Sønderborg Kommune 1. Indledning Sønderborg Kommune søger en Afdelingsleder til Vej og Park i Økonomi, Teknik og Miljøforvaltningen. Job- og personprofilen

Læs mere

Sønderborg Kommune søger en afdelingsleder til Brand & Redning, Økonomi, Teknik- og Miljøforvaltningen.

Sønderborg Kommune søger en afdelingsleder til Brand & Redning, Økonomi, Teknik- og Miljøforvaltningen. Afdelingsleder til Brand & Redning Sønderborg Kommune 1. Indledning Job- og personprofil Sønderborg Kommune søger en afdelingsleder til Brand & Redning, Økonomi, Teknik- og Miljøforvaltningen. Job- og

Læs mere

Job- og personprofil. Afdelingsleder for By og Landskab Sønderborg Kommune

Job- og personprofil. Afdelingsleder for By og Landskab Sønderborg Kommune Job- og personprofil Afdelingsleder for By og Landskab Sønderborg Kommune Sønderborg Kommune søger en afdelingsleder til By og Landskab under chefområdet Plan og Myndighed. Vi søger en afdelingsleder,

Læs mere

Udvidet Job- og personprofil

Udvidet Job- og personprofil Udvidet Job- og personprofil Afdelingsleder for Vand og Natur Sønderborg Kommune 1. Indledning Sønderborg Kommune er en visionær kommune med en ambitiøs plan for udvikling, hvor bæredygtighed, borgerinddragelse

Læs mere

Plan- og Myndighedschef Sønderborg Kommune

Plan- og Myndighedschef Sønderborg Kommune 1 Plan- og Myndighedschef Sønderborg Kommune 1. Indledning Sønderborg Kommune søger en Plan og Myndighedschef til Økonomi, Teknik og Miljøforvaltningen. Job- og personprofilen er udarbejdet på baggrund

Læs mere

STILLINGSANNONCE. Beredskabschef til Brand og Redning i Sønderborg Kommune. Job- og personprofil

STILLINGSANNONCE. Beredskabschef til Brand og Redning i Sønderborg Kommune. Job- og personprofil STILLINGSANNONCE Beredskabschef til Brand og Redning i Sønderborg Kommune Job- og personprofil Brand og Redning i Sønderborg Kommune søger ny beredskabschef. Brand og Redning er en spændende arbejdsplads,

Læs mere

Ejendomschef Sønderborg Kommune

Ejendomschef Sønderborg Kommune Ejendomschef Sønderborg Kommune 1. Indledning Sønderborg Kommune er en visionær kommune med en ambitiøs plan for byudvikling, hvor bæredygtighed, borgerinddragelse og et professionelt serviceniveau står

Læs mere

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Guldborgsund Kommune har besluttet at udvide direktionen. I den forbindelse er vores centerchef for Teknik og Miljø blevet

Læs mere

Chef for Byrådssekretariatet og Jura

Chef for Byrådssekretariatet og Jura Chef for Byrådssekretariatet og Jura Job- og personprofil Side 1 af 8 Praktisk information Stilling: Chef for Byrådssekretariatet og Jura Adresse: Sønderborg Kommune Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg Telefon:

Læs mere

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Stillings- og personprofil Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Maj 2017 Opdragsgiver Haderslev Kommune Adresse Haderslev Kommune Gåskærgade 26-28 6100 Haderslev 74 34 34

Læs mere

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de kommende år. Favrskov Kommune

Læs mere

Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole

Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole Pædagogisk medarbejder -, Sekretariatet ved Børn og Skole, medio 2017 side 1/5 1. Indledning

Læs mere

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019 Job- og kompetenceprofil for Chefstilling i Direktionens Stab Marts 2019 1 Herning Kommune søger snarest og senest pr. 1. juni 2019 en ny Chef i Direktionens Stab. Indledning Herning Kommune er med et

Læs mere

Favrskov Kommune Job- og personprofil Afdelingsleder til Trafik og Veje

Favrskov Kommune Job- og personprofil Afdelingsleder til Trafik og Veje Favrskov Kommune Job- og personprofil Afdelingsleder til Trafik og Veje 1. Baggrund Afdelingslederen for Trafik og Veje i Favrskov Kommune har fået nyt job, og vi søger derfor en ny afdelingsleder. Favrskov

Læs mere

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Job- og kravprofil HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Børn og Unge søger en forvaltningschef til at stå i spidsen for det strategiske arbejde med mennesker, kultur og samarbejde i hele

Læs mere

Drift og anlægschef til Sønderborg Kommune

Drift og anlægschef til Sønderborg Kommune Job- og personprofil Maj 2019, Jakob Lundgaard Lundgaard Konsulenterne bistår ved rekruttering af Drift og anlægschef til www.lundgaard-konsulenterne.dk En chef, der får udsigt i verdensklasse Drifts-

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny centerchef til Center

Læs mere

Afdelingsleder Udførerområdet

Afdelingsleder Udførerområdet Job- og personprofil Afdelingsleder Udførerområdet Børn og Familie Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de kommende

Læs mere

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN København februar 2018 Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN 1. Indledning Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning søger to

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som fritids- og idrætskonsulent. Teknik og Kultur Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som fritids- og idrætskonsulent. Teknik og Kultur Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som fritids- og idrætskonsulent Teknik og Kultur Favrskov Kommune 1 1. Favrskov Kommune Favrskov Kommune er en vækstkommune med omkring 48.000 indbyggere og væksten

Læs mere

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen 1. BAGGRUND Stillingen er genopslået på baggrund af for få kvalificerede kandidater i første omgang. Lederen af vores regnskabsafdeling har valgt at

Læs mere

Middelfart Kommune Medarbejder- og ledelsesgrundlag

Middelfart Kommune Medarbejder- og ledelsesgrundlag Middelfart Kommune Medarbejder- og ledelsesgrundlag Effektivitet Udvikling Kommunikation Strategi Middelfart Kommune 2015 Oplag: 4.000 stk. Layout og produktion: vielendank.dk MIDDELFART KOMMUNE 2-3 Indhold

Læs mere

Myndighedsleder af voksenrådgivningen. Job- og personprofil

Myndighedsleder af voksenrådgivningen. Job- og personprofil Myndighedsleder af voksenrådgivningen Job- og personprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger en ny myndighedsleder til voksenrådgivningen. Forventet tiltrædelse pr. 1 april. I dette materiale, der indledes

Læs mere

LEDELSESGRUNDLAG. Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre.

LEDELSESGRUNDLAG. Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre. LEDELSESGRUNDLAG Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre. Du sidder nu med Greve Kommunes ledelsesgrundlag. Ledelsesgrundlaget er en del af ledelseskonceptet, som sætter retning for Greve

Læs mere

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Jura og Forhandling

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Jura og Forhandling 14. april 2013. Slagelse Kommune Rekruttering af afdelingsleder for Jura og Forhandling Job- og personprofil Baggrund Slagelse Kommune søger en ny afdelingsleder til Jura og Forhandling. Slagelse Kommune

Læs mere

Ledelsesgrundlag Skive - det er RENT LIV

Ledelsesgrundlag Skive - det er RENT LIV Ledelsesgrundlag Illustrationer: www.loneboenielsen.dk Layout og produktion: ArcoRounborg God ledelse i Skive Kommune God ledelse er afgørende I Skive Kommune har vi fokus på god ledelse. Det har vi i

Læs mere

Direktør. Job- og kravprofil

Direktør. Job- og kravprofil Direktør Job- og kravprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger ny direktør. Det er Hvidovre Kommunes vision at være Børnenes og Familiernes by med udfordrende tilbud om læring og fritidsliv. Visionen

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Planlæggere Nordfyns Kommune Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1. INDLEDNING... 3 2. KORT OM NORDFYNS KOMMUNE... 3 3. STILLINGERNE... 4 4. PROFIL... 5 5. ANSÆTTELSESVILKÅR...

Læs mere

Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud

Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud Frederikssund Kommune tilbyder spændende lederstilling inden for Handicap og Botilbud Indledning Frederikssund Kommune søger en ny engageret leder

Læs mere

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune DIAmanten God ledelse i Solrød Kommune Indhold 1. Indledning 3 2. Ledelsesopgaven 4 3. Ledelse i flere retninger 5 4. Strategisk ledelse 7 5. Styring 8 6. Faglig ledelse 9 7. Personaleledelse 10 8. Personligt

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Side 1/5 Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Indledning: Vores nuværende afdelingschef gennem mere end 5 år skal fremover står i spidsen for ejendomsområdet

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE FRITIDSCENTER 1 JOB OG Ung i Aarhus SYD LÆS MERE PÅ HJEMMESIDEN TIL FRITIDSCENTER Er du en visionær og engageret leder? Har du lyst til at være med til at skabe et unikt ungdomsliv

Læs mere

København, marts Job- og personprofil SKO LELE DE R

København, marts Job- og personprofil SKO LELE DE R København, marts 2018 Job- og personprofil HVIDO VRE KO MMUN E AVEDØ RE SKOLE SKO LELE DE R 1. Indledning Hvidovre Kommune har bedt Genitor om at bistå i forbindelse med ansættelse af en ny skoleleder

Læs mere

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab Stillings- og personprofil IT-chef Hovedstadens Beredskab Februar 2018 Opdragsgiver Hovedstadens Beredskab Adresse Bag Rådhuset 3 1550 København V www.hbr.dk Stilling IT-chef Refererer til Direktøren Ansættelsesforhold

Læs mere

Såvel centerledelse, som afdelingsledelse, AMR og TR har alle bidraget til processen, og i det følgende materiale kan resultatet læses.

Såvel centerledelse, som afdelingsledelse, AMR og TR har alle bidraget til processen, og i det følgende materiale kan resultatet læses. Forord Inden for det specialiserede socialområde stilles der løbende øgede og andre krav til opgaveløsningen, for såvel af medarbejderne, afdelingsledere og centerledelsen. Det har forårsaget et andet

Læs mere

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør 17.06.2015. Morsø Kommune Vicekommunaldirektør Job- og personprofil Baggrund Morsø Kommune har gennemført en evaluering og udvikling af den eksisterende organisations- og ledelsesstruktur. Dette har medført,

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny centerchef til Center for

Læs mere

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune Job- og personprofil Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune 1 1. Indledning Vores nuværende afdelingschef i Natur og Miljø gennem de sidste godt otte år er blevet ansat som forvaltningsdirektør

Læs mere

Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune

Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune 1 1. Baggrund Sekretariatet for Job og Økonomi søger en udbudsjurist/-konsulent til et 1-årigt vikariat.

Læs mere

Vi søger derfor en stærk og kompetent profil, som sammen med os andre kan løfte et i forvejen velfungerende UU til et endnu bedre sted.

Vi søger derfor en stærk og kompetent profil, som sammen med os andre kan løfte et i forvejen velfungerende UU til et endnu bedre sted. Job- og personprofil for Leder af UU-Nordvestjylland Indledning Vores UU-leder har besluttet at gå på pension efter et markant virke som leder af UU-Nordvestjylland. Vi søger derfor hans afløser til tiltrædelse

Læs mere

Job- og personprofil for: Teamleder for Byggesag i Teknik og Miljø

Job- og personprofil for: Teamleder for Byggesag i Teknik og Miljø Job- og personprofil for: Teamleder for Byggesag i Teknik og Miljø 1 1.Indledning Teknik og Miljø har fra 2007 til og med 2018 været organiseret i fem afdelinger med et varierende antal grupper i hver

Læs mere

Overordnet stillingsbeskrivelse for ledelsen på Præhospitalet

Overordnet stillingsbeskrivelse for ledelsen på Præhospitalet Koncern HR, Stab 21.05.13/PG Overordnet stillingsbeskrivelse for ledelsen på Præhospitalet God ledelse er en forudsætning for et effektivt og velfungerende sundhedsvæsen, som er karakteriseret ved høj

Læs mere

Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne

Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne Job- og personprofil Organisationen Skanderborg Kommune I Skanderborg Kommune tror vi på, at tillid betaler sig. Denne og andre stærke værdier er styrende

Læs mere

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København juni 2018 Job- og personprofil CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL SUNDHEDSPLEJELEDER SUNDHED OG TRIVSEL BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL SUNDHEDSPLEJELEDER SUNDHED OG TRIVSEL BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL SUNDHEDSPLEJELEDER SUNDHED OG TRIVSEL BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE AARHUS KOMMUNE, BØRN OG UNGE Sundhed og Trivsel SUNDHEDSPLEJELEDER TIL

Læs mere

ARoS Aarhus Kunstmuseum

ARoS Aarhus Kunstmuseum 08.04.2013. ARoS Aarhus Kunstmuseum Rekruttering af ny direktør Job- og personprofil Baggrund Direktør Jens Erik Sørensen slutter efter 30 år i spidsen for ARoS Aarhus Kunstmuseum. Derfor søger vi hans

Læs mere

Ledelsesgrundlag SAMSKABELSE

Ledelsesgrundlag SAMSKABELSE Ledelsesgrundlag SAMSKABELSE - er et samskabende team - understøtter organisationen i at samskabe med borgere og virksomheder - understøtter tværgående politikker og samarbejder - understøtter politisk

Læs mere

Kravprofil til brug ved ansættelse af leder til VitaPark Odder

Kravprofil til brug ved ansættelse af leder til VitaPark Odder Kravprofil til brug ved ansættelse af leder til VitaPark Odder Kolding, den 10. november 2014 KEN BAGGRUND Dette notat er udarbejdet i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af kandidater til stillingen

Læs mere

KULTURHUSLEDER. Kulturhus Trommen. Hørsholm Kommune. København september Jobprofil. gør god ledelse bedre

KULTURHUSLEDER. Kulturhus Trommen. Hørsholm Kommune. København september Jobprofil. gør god ledelse bedre København september 2018 Jobprofil KULTURHUSLEDER Kulturhus Trommen Hørsholm Kommune GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1. Baggrund Stillingen

Læs mere

DIREKTØR FOR TEKNIK & MILJØ

DIREKTØR FOR TEKNIK & MILJØ GULDBORGSUND KOMMUNE DIREKTØR FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Guldborgsund Kommune har besluttet at udvide direktionen. I den forbindelse er den hidtidige direktør for referenceområdet

Læs mere

Leder af Hjemmesygeplejen Hvidovre Kommune

Leder af Hjemmesygeplejen Hvidovre Kommune Leder af Hjemmesygeplejen Hvidovre Kommune marts 2017 Præsentation Materialet indledes med en introduktion til kommunen. Herefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling såsom ansvarsområder,

Læs mere

Dokumenttitel: Skoleleder - Ramløse Skole Resumé:

Dokumenttitel: Skoleleder - Ramløse Skole Resumé: Evt. sorteringsnøgle: Placering:Jobadministration» Jobprofiler 2017» Dokumenttitel: Skoleleder - Ramløse Skole Resumé: Redaktion: Alle Målgruppe: Intern Offentlig Nyhed: Ja Nej Periode: 29-06-2017 -> portal:

Læs mere

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Løn og Personale

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Løn og Personale 4. september 2013. Baggrund Slagelse Kommune Rekruttering af afdelingsleder for Løn og Personale Job- og personprofil Slagelse Kommune har besluttet af sammenlægge de to eksisterende afdelinger Løn og

Læs mere

Stillings- og personprofil. Specialist til støttet byggeri Haderslev Kommune

Stillings- og personprofil. Specialist til støttet byggeri Haderslev Kommune Stillings- og personprofil Specialist til støttet byggeri Haderslev Kommune September 2017 Opdragsgiver Haderslev Kommune Adresse Haderslev Kommune Gåskærgade 26-28 6100 Haderslev 74 34 34 34 www.haderslev.dk

Læs mere

Jobprofil. Vicedirektør BUPL

Jobprofil. Vicedirektør BUPL Jobprofil Vicedirektør BUPL 1. Indledning BUPL ønsker at ansætte en vicedirektør med reference til forbundsdirektøren. Stillingen er nyoprettet som følge af en større organisationsændring på forbundskontoret.

Læs mere

Vicemusikskoleleder Herning Musikskole

Vicemusikskoleleder Herning Musikskole Vicemusikskoleleder Herning Musikskole Vil du være med til at videreføre og skærpe skolens faglige og pædagogiske profil, og sikre udvikling og implementering af tiltag, der fremmer musikskolen? Så er

Læs mere

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune Leder- og medarbejderroller i Udviklingen og byrådets vision Fortællingen om Aarhus kræver noget nyt af os. Med afsæt i Fortællingen om Aarhus har i beskrevet en fælles, overordnet ramme for leder og medarbejderroller

Læs mere

Stillings- og funktionsbeskrivelse. Leder af staben for Ældre og Social Service

Stillings- og funktionsbeskrivelse. Leder af staben for Ældre og Social Service Stillings- og funktionsbeskrivelse Leder af staben for Ældre og Social Service Indledning Frederikssund Kommune søger en dygtig leder til staben for Ældre og Social Service. Hvis du, efter at have læst

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som barselsvikar for juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som barselsvikar for juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som barselsvikar for juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune 1 1. Favrskov Kommune Favrskov Kommune er en vækstkommune med omkring 48.000 indbyggere

Læs mere

Natur- og miljøchef i Teknik og Kultur

Natur- og miljøchef i Teknik og Kultur Job- og personprofil Natur- og miljøchef i Teknik og Kultur Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de kommende år. Vi

Læs mere

Ledelsesgrundlag. Baggrund. Allerød Kommune

Ledelsesgrundlag. Baggrund. Allerød Kommune Ledelsesgrundlag Allerød Kommune Forvaltningen Byrådssekretariatet Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Baggrund Allerød Kommune gennemførte 1. januar 2011 en

Læs mere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Kommunale Ejendomme

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Kommunale Ejendomme Slagelse Kommune Job- og personprofil for Centerchef for Kommunale Ejendomme Oktober 2017 1. Baggrund Center for Kommunale Ejendomme har ansvaret for kommunens ejendomsstrategi, bygningsdrift og ejendomsadministration

Læs mere

København november Job- og personprofil FAGCHEF, VICEVÆRTSOMRÅDET KFF, EJENDOMSDRIFT & SERVICE KØBENHAVNS KOMMUNE

København november Job- og personprofil FAGCHEF, VICEVÆRTSOMRÅDET KFF, EJENDOMSDRIFT & SERVICE KØBENHAVNS KOMMUNE København november 2017 Job- og personprofil FAGCHEF, VICEVÆRTSOMRÅDET KFF, EJENDOMSDRIFT & SERVICE KØBENHAVNS KOMMUNE Indledning Ejendomsdrift & Service (E&S) søger en ny fagchef, der vil være med til

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for afdelingsleder med souscheffunktion til fremtidens specialskole

Allerød Kommune Job- og personprofil for afdelingsleder med souscheffunktion til fremtidens specialskole Allerød Kommune Job- og personprofil for afdelingsleder med souscheffunktion til fremtidens specialskole Allerød Kommune søger en afdelingsleder med souscheffunktion til Maglebjergskolen med tiltrædelse

Læs mere

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune Jobprofil Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune 1. Indledning Hørsholm Kommune ønsker at ansætte en skoleleder på Rungsted Skole. Stillingen er ledig og ønskes besat snarest muligt. Denne jobprofil

Læs mere

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Ungdomsskoleleder

Læs mere

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER:

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER: København juni 2018 Job- og personprofil VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 JYSKE BANK REGNR. 5011 KONTONR.

Læs mere

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Horsens Kommune søger en driftssikker leder til HR-afdelingen. Det gode arbejde i HR skal videreføres, og de allerede udviklede koncepter

Læs mere

Kan du være i spidsen for udviklingen af området for visitation til hjemmepleje og hjælpemidler?

Kan du være i spidsen for udviklingen af området for visitation til hjemmepleje og hjælpemidler? Kan du være i spidsen for udviklingen af området for visitation til hjemmepleje og hjælpemidler? Formålet er, at skabe værdighed i ældreplejen og dermed øget livskvalitet og selvbestemmelse for borgerne

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER. København, december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER. København, december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København, december 2018 Job- og personprofil HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 1. Indledning Hvidovre

Læs mere

Job- og personprofil. Kommunikationskonsulent. Borgmestersekretariatet og HR Favrskov Kommune

Job- og personprofil. Kommunikationskonsulent. Borgmestersekretariatet og HR Favrskov Kommune Job- og personprofil Kommunikationskonsulent Borgmestersekretariatet og HR Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de

Læs mere

Børn & Unges leadership pipeline. Direktør

Børn & Unges leadership pipeline. Direktør Forvaltningschef Leder af ledere - skoleleder, DT-leder, FU-leder Børn & Unges leadership pipeline Direktør Leder af ledere - områdechef, FU-chef Leder af medarbejder Medarbejder Niveau 1: Direktør Arbejde

Læs mere

Afdelingsleder Sletten Skole. Job- og Kravprofil

Afdelingsleder Sletten Skole. Job- og Kravprofil Afdelingsleder Sletten Skole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Sletten

Læs mere

Chef for HR, Økonomi & IT Jobprofil 12. november 2018

Chef for HR, Økonomi & IT Jobprofil 12. november 2018 Chef for HR, Økonomi & IT Side 2 af 6 Chef for HR, Økonomi & IT 12. november 2018 Chef for HR, Økonomi & IT Side 3 af 6 1 Faxe Kommune Faxe Kommune står foran at skulle ansætte ny chef for centeret HR,

Læs mere

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil Viceskoleleder distrikt Kystskole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Viceskoleleder

Læs mere

Vil du være med på vores lederhold? Vi dyrker ledelse som holdsport

Vil du være med på vores lederhold? Vi dyrker ledelse som holdsport Vil du være med på vores lederhold? Vi dyrker ledelse som holdsport Vi ønsker at skabe synergi og sammenhængskraft på tværs af faggrupper og opgaver i Center for Sundhed og Omsorg Med det mål at virkeliggøre

Læs mere

Varde Kommune Rekruttering af personalechef

Varde Kommune Rekruttering af personalechef 16.01.2015. Varde Kommune Rekruttering af personalechef Job- og personprofil Baggrund Da Varde Kommunes nuværende personalechef går på pension, søger vi en ny personalechef. Varde Kommune Kommunen strækker

Læs mere

Holbæk i fællesskab Koncernledelsens strategiplan

Holbæk i fællesskab Koncernledelsens strategiplan Holbæk i fællesskab Koncernledelsens strategiplan 2016+ Indledning Holbæk står, som mange andre kommuner i Danmark, overfor både økonomiske og komplekse samfundsudfordringer. Det klare politiske budskab

Læs mere

TO SUNDHEDSPLEJELEDERE TIL OMRÅDERNE SYDVEST OG ØST BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

TO SUNDHEDSPLEJELEDERE TIL OMRÅDERNE SYDVEST OG ØST BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE TO SUNDHEDSPLEJELEDERE TIL OMRÅDERNE SYDVEST OG ØST BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE TO SUNDHEDSPLEJELEDERE Børn og Unge søger to samarbejdende og visionære sundhedsplejeledere til henholdsvis område Sydvest

Læs mere

Souschef til center for Sundhed og Ældre. Job- og personprofil

Souschef til center for Sundhed og Ældre. Job- og personprofil Souschef til center for Sundhed og Ældre Job- og personprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger en ny souschef til center for Sundhed og Ældre. Forventet tiltrædelse pr. 1. februar 2018. I dette materiale,

Læs mere

Job- og personprofil til stillingerne som afdelingsledere ved. Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

Job- og personprofil til stillingerne som afdelingsledere ved. Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus Job- og personprofil til stillingerne som afdelingsledere ved Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus 1 1. Baggrund To afdelingsledere har valgt at gå på pension, og derfor søger

Læs mere

VISION 2030 BYRÅDETS VORES BORGERE VORES VIRKSOMHEDER VORES FRIVILLIGE OG FORENINGER VORES BÆREDYGTIGE FREMTID

VISION 2030 BYRÅDETS VORES BORGERE VORES VIRKSOMHEDER VORES FRIVILLIGE OG FORENINGER VORES BÆREDYGTIGE FREMTID BYRÅDETS VISION 2030 VORES BORGERE VORES VIRKSOMHEDER VORES FRIVILLIGE OG FORENINGER VORES BÆREDYGTIGE FREMTID Vækst med vilje - vi skaber fremtiden og det gode liv sammen VISION 2030 I Faxe Kommune har

Læs mere

JOBPROFIL. Ældre- og Sundhedschef Hillerød Kommune

JOBPROFIL. Ældre- og Sundhedschef Hillerød Kommune JOBPROFIL Ældre- og Sundhedschef Hillerød Kommune 1. Indledning Hillerød Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny Ældre- og Sundhedschef. Jobprofilen er udarbejdet

Læs mere

2018 UDDANNELSES POLITIK

2018 UDDANNELSES POLITIK 2018 UDDANNELSES POLITIK Vores børn, deres skolegang og fremtid ligger til enhver tid os alle på sinde. Det er af største betydning, at vi lykkes med at ruste vores børn til fremtiden og til at begå sig

Læs mere

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Holbæk Kommune Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Afdelingsleder for: Ydelsesservice/kontante ydelser 1. Indledning og baggrund for stillingen Den 1. januar 2015 satte Byrådet i Holbæk Kommune

Læs mere

Den Jyske Opera Rekruttering af ny administrationschef Job- og personprofil Baggrund

Den Jyske Opera Rekruttering af ny administrationschef Job- og personprofil Baggrund 18.02.2015. Den Jyske Opera Rekruttering af ny administrationschef Job- og personprofil Baggrund Den Jyske Opera søger ny administrationschef. Den Jyske Opera Den Jyske Opera / Danish National Opera er

Læs mere

Leder af Genoptræningen Hvidovre Kommune

Leder af Genoptræningen Hvidovre Kommune Leder af Genoptræningen Hvidovre Kommune Præsentation Materialet indledes med en introduktion til kommunen. Herefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling såsom ansvarsområder, opgaver og

Læs mere

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil Skoleleder distrikt Kystskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Skoleleder

Læs mere

Stillings- og personprofil

Stillings- og personprofil Stillings- og personprofil Skoleleder Søgårdsskolen April 2017 Adresse Søgårdsskolen C.L. Ibsens Vej 3 2820 Gentofte Tlf. 39 98 51 60 http://soegaardsskolen.skoleporten.dk Stilling Reference Ansættelsesvilkår

Læs mere

Job- og personprofil direktør for Social og senior

Job- og personprofil direktør for Social og senior Job- og personprofil direktør for Social og senior 1. Baggrund Stillingen som direktør med ansvar for Social og seniorforvaltningen i Sønderborg Kommune skal besættes som konsekvens af, at stillingen er

Læs mere

CHEFØKONOM TIL TÆNKETANKEN DEA

CHEFØKONOM TIL TÆNKETANKEN DEA København september 2018 Job- og personprofil CHEFØKONOM TIL TÆNKETANKEN DEA GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 1. INDLEDNING Tænketanken

Læs mere

Målet er, at virkeliggøre vores vision Lev livet aktivt i samarbejde med og om borgeren

Målet er, at virkeliggøre vores vision Lev livet aktivt i samarbejde med og om borgeren Vil du være med på vores leder hold? Vi dyrker ledelse som holdsport Målet er, at virkeliggøre vores vision Lev livet aktivt i samarbejde med og om borgeren Fokus er Værdighed og sammenhængende indsatser,

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen Indledning Herningsholmskolen søger afdelingsleder til en ny afdeling på Holtbjerg. Stilling er ledig til besættelse pr. 1. april 2019. Stillingen

Læs mere

Varde Kommune Plan, Kultur og Teknik Rekruttering af chef til Teknik og Miljø

Varde Kommune Plan, Kultur og Teknik Rekruttering af chef til Teknik og Miljø 28.09.2012. Varde Kommune Plan, Kultur og Teknik Rekruttering af chef til Teknik og Miljø Job- og personprofil Baggrund Varde Kommune søger en ny chef til Teknik og Miljø. Varde Kommune - et godt sted

Læs mere

For derigennem at skabe synergi og sammenhængskraft på tværs af de strategiske indsatser i Center for Sundhed og Omsorg?

For derigennem at skabe synergi og sammenhængskraft på tværs af de strategiske indsatser i Center for Sundhed og Omsorg? Vil du være med til, at dyrke ledelse som hold sport? For derigennem at skabe synergi og sammenhængskraft på tværs af de strategiske indsatser i Center for Sundhed og Omsorg? Med det mål at virkeliggøre

Læs mere

Job- og kompetenceprofil

Job- og kompetenceprofil Job- og kompetenceprofil Stabs til Staben for Herning Kommune søger en stabs til Staben for pr. 1. august 2019. Herning Kommune Herning Kommune er med et indbyggertal på 89.000 og et areal på 1.323 km²

Læs mere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere Slagelse Kommune Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere Februar 2016 1. Baggrund I juni 2015 godkendte Økonomiudvalget direktionens oplæg om en ændret administrativ organisering.

Læs mere

PERSON- OG LEDERPROFIL KLIMAAFDELINGEN

PERSON- OG LEDERPROFIL KLIMAAFDELINGEN PERSON- OG LEDERPROFIL KLIMAAFDELINGEN Frederikssund Kommune søger en afdelingsleder til den nyoprettede Klimaafdeling i Center for By og Landskab. Frederikssund Kommune, der har ca. 45.000 indbyggere,

Læs mere

Stillings- og personprofil Skoleleder

Stillings- og personprofil Skoleleder Stillings- og personprofil Skoleleder Skovshoved Skole Maj 2015 Generelle oplysninger Adresse Stilling Reference Ansættelsesvilkår Skovshoved Skole Korsgårdsvej 1 2920 Charlottenlund Telefon: 39 98 55

Læs mere

Tønder Kommune har ca. 4.000 medarbejdere, heraf ca. 50 medarbejdere i Sekretariat, IT og HR.

Tønder Kommune har ca. 4.000 medarbejdere, heraf ca. 50 medarbejdere i Sekretariat, IT og HR. Job- og personprofil Fagchef Sekretariat, IT og HR Baggrund Tønder Kommune gennemfører i øjeblikket en organisationsændring i forbindelse med at fagchefen for IT går på pension. Ændringen betyder at Sekretariat,

Læs mere