Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 23. september 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 23. september 2015"

Transkript

1 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 23. september 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 4. november Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Lars Skov Henriksen, Anja Jørgensen, Line Østerdahl Gravesen, Christian A. Kjær, Sofie Bysted og Mette Rytter Christensen 24. september 2015 Ad. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. Ad. 2 Godkendelse af referat Godkendt. Ad. 3 Meddelelser 1.semester Der har været adgangsbegrænsning på 165 studerende på 1. semester. I forbindelse med gruppedannelsen, som lige er afsluttet, er der i alt 159 studerende som er kommet i grupper. Der mangler stadig 7-8 stykker som ikke er kommet i grupper. Lotte R. Spangenberg har kontaktet de studerende, men har endnu ikke hørt fra dem. Disse 7-8 navne sendes til studiekontoret, som vil kontakte dem omkring en evt. udmeldelse pr. 1. oktober. Det er et mindre frafald i forhold til tidligere år. Budget og STÅ møde med fakultetet. vedr. budget Fakultetet har bedt uddannelserne om et budgetteret STÅ tal (effektiviteten for at gennemføre uddannelsen) for 2016 ifm. budgetplanlægning af Sociologi har i år 2014/2015 haft en STÅ på Bacheloruddannelsen på 0,87. Der er budgetteret med 0,88 STÅ i Kandidatuddannelsen har gennem de sidste 3 år haft et gennemsnit på ca 0,71 STÅ for at gennemføre uddannelsen. I 2016 budgetteres der med 0,75 STÅ. Dimensionering på sociologiuddannelsen. Trond har været i kontakt med ministerieret. Der er ikke nogen afklaring på, hvordan den nye minister vil gribe sagen an med dimensionering på uddannelserne.

2 Trond har regnet på det og hvis samme model fra sidste år bruges, vil det se således ud for sociologi: Der vil blive en deling mellem sociologi kandidatuddannelserne på AAU og KU. Der vil blive et samlet optag på 116 studerende og fordelt med ca 1/3 del til AAU. Det betyder max. 35 studerende på AAU. Det er et retskrav at bachelor studerende fra sociologi AAU, kan optages på kandidatuddannelsen i Sociologi på AAU. Det kan derfor betyde, at studerende udefra kan få sværere ved at blive optaget grunde max. grænsen. Hvis sidste års model bruges (1 til 3), vil det betyde, at for hver studerende som man mister på kandidatuddannelsen, i forhold til tidligere optag, skal der optages 2 mindre på bacheloruddannelsen. Det vil betyde, at bacheloruddannelsen kan komme til at skulle optage 20 færre studerende. Økonomisk set vil Sociologis optag kunne reduceres med ca 60 studenter årsværk når dimensioneringen er fuldt indfaset, hvilket vil svare til ca kroner per år. Trond har undersøgt argumentet ift. at sociologis bacheloruddannelse er fødekæde for andre kandidatuddannelser på Skolen. Det har vist sig, at det kun er 8 % med en BA i sociologi som optages på de andre kandidatuddannelser. Der er dog ikke truffet en beslutning i ministeriet omkring dimensionering og man afventer stadig. Det sidste nye efter, at studienævnsmødet var over, er at en evt. dimensionering tidligst vil træde i kraft i Ad. 4 Meddelelser fra studenterrepræsentanter/sofia Studievejledningen har travlt og har påtaget sig nye arbejdsopgaver. Christian og Sofie afholder bl.a. Studieteknik for 1. semester, fredag i denne uge. De vil bl.a. give de studerende redskaber i, hvordan man forbereder sig til forelæsninger, får udbytte af øvelserne, hvordan man er en god studerende, både kollektivt og individuelt. Der var diskussion omkring bedre fremmøde til øvelser mm. Der er generelt meget lille fremmøde og de studerende vælger øvelser fra. Der foreslås, at hurtig og her og nu beskeder kommunikeres via Facebook, da det vil være mere effektivt blandt de studerende. Det vil kræve nogle bestemte retningslinjer fra uddannelsen og sekretariatet. En mulighed er også SMS funktionen via Moodle, som uddannelsen ikke bruger pt.. Studienævnet vil undersøge mulighederne.

3 Ad. 5 Budget 2016 Et STÅ budget for 2016 for uddannelsen skal være færdig d. 1. oktober og det samlede krone budget for 2016 skal være færdig og afleveret d. 21. oktober. Næste studienævn er 4. november, så studienævnet kan ikke godkende budget 2016 på et møde inden aflevering. Sociologi ser dog ud til at få et ok råderum i krone bevillingen og dækker alle udgifter som i Trond efterspørger indspil fra studienævnet. Er der prioriteringer eller forslag til indkøb i 2016, således det kan komme med i budgetplanlægningen. Der er også midler i 2015 til ekstra indkøb, da sociologi ikke vil få brugt alle midler, grundet bl.a. mindre midler på ekstern censur. I stedet for at afholde et ekstra ordinært studienævnsmøde til at godkende budget 2016, foreslås det at man rundsender en mail med budget 2016 og regnskab 2015 til godkendelse. Lars foreslår en bevilling til Sociologkongressen 28. og 29. januar 2016, som afholdes på AAU. Fx en bevilling til en paneldebat, ift. honorar og rejser. Lars vender snarest tilbage med hvilke bevillinger der kan være tale om, således de kan komme med i budget Ad. 6 Godkendelse af evalueringer fra foråret 2015 samt karakteropgørelser Gennemgående problem for alle semestre - Lille svarprocent på evalueringerne. - Dårlige forhold i grupperum ift. stole og borde. - Udluftningen i de store auditorier er også et problem for mange. 2. semester v/anja og Jakob Der er en del logistik problemer på semestret: For mange aktiviteter, for meget pensum, for lange ventetider mellem forelæsninger og øvelser, for mange forelæsninger på en dag. Flere studerend har nævnt, at der er oplyst for mange sider pensum og til hver forelæsning. Flere studerende har været meget stresset over alt det de skulle læse og forberede. Kurset i Videnskabsteori: Generel tilfredshed med miniprojekt og forelæsninger. Overvejelser til næste 2. semester: Antal forelæsninger og pensum skal revurderes. Det kan overvejes, om man skal ændre forelæsninger til øvelser i stedet, således forberedelserne bliver mindre.

4 4. semester v/trond Meget lille svar procent på evalueringen, kun 30 %. Stream-indlæg ifm. teoriforelæsningerne har fungeret rigtig godt for de studerende. Der har været rigtig god positiv feedback fra de studerende kollektivt til underviserne. Steams indlæg bør overvejes på andre semestre. De giver de studerende bedre sammenhæng i de forskellige teorier. 50 % er negativ omkring skemalægningen. Der har været for mange forelæsninger på en dag, 40 % syntes der har været for mange forelæsninger generelt. Der skal fremadrettet være en bedre sammenhænge på metodekurset. 6. semester v/jakob Gruppevejledningen har fungeret godt. Generelt godt tilfredshed med forelæsningerne. Der har været nogle problemer vedr. øvelserne. Det er meget få studerende der er mødt op, og der har været utilfredshed med øvelseslærerne. Der er lavet flere øvelser efter forelæsningerne, da det tidligere har været et ønske blandt de studerende. Der skal tænkes over en ny model ift. øvelser. På baggrunde af øvelsesrapporten fra Task force gruppen sidste år, kan man overveje at invitere øvelseslærerne til en diskussion omkring rapporten og afholdelse af øvelser. Valgfag: Evalueringssociologi Der har været en stor svarprocent. Eksamen har et pænt karaktergennemsnit. Louise M. Pedersen er kommet med kommentarer om forbedring af kurset til næste gang, fx færre øvelser. Valgfag: Demografi Det har været et lille hold med 12 studerende. De studerende er generelt tilfredse med kurset. Der har været flest studerende fra 4. semester, og de foreslår en anden eksamensform, da de har 2 valgfag på 4.semester og dermed 2 x 24-timers eksamener. Valgfag: Forbrug, livsstil og medier v/jakob Der mangler noget omkring medier i forelæsningerne. De studerende oplever i år, at der er en rød tråd i forelæsningsrækken. Der har kun været 44 studerende denne gang, og det har givet bedre diskussioner. Tidligere har kurset haft studerende.

5 Valgfag: Socialpsykologi Kun 40 % har svaret på evalueringerne. Det har været et stort hold i år med 134 studerende. Inger Bo foreslår fremadrettet, at der kommer flere forslag omkring projektemner i undervisningen. Det kan også overvejes, at dele de store hold i 2, for at få bedre studenter inddragelse. Studienævnet kan overveje om Socialpsykologi skal udbydes til næsten hvert semester, for at få nogle mindre hold. Der skal laves en ny 2 årig udbuds runde af valgfag sidst på året. Valgfag. Kriminologi Lee Ann var sygemeldt først i semestret og Lone Klarup overtog hendes forelæsninger. Det gav lidt frustrationer til de studerende i starten. Stort hold med ca. 70 studerende. Der er for få studerende der forbereder sig til forelæsningerne. Det er et generelt problem. Studienævnet kan overveje om Kriminologi skal udbydes til næsten hvert semester, for at få nogle mindre hold. Der skal laves en ny 2 årig udbuds runde af valgfag sidst på året. Valgfag: Surveymetodik Forelæsningerne strækker sig over en lang periode og med eksamen i maj mod eksamen for andre valgfag i marts/april. Det er et krævende valgfag, hvor de studerende laver spørgeskemaer helt fra bunden. Der er kommentarer om overlap af forelæsninger mellem valgfaget og metodekurset på 4. semester. Der skal laves nogle justeringer når valgfaget skal udbydes igen. Det kan evt. overvejes at udbyde valgfaget som et 10 ECTS valgfag for 4. semesters studerende. Hvis valgfaget skal udbydes som 5 ECTS, skal der være færre forelæsninger. 8. semester, Videregående sociologisk teori Der er kun 4 studerende som har svaret, ud af 6 studerende. Der har været stor tilfredshed med kurset. Næste gang kurset udbydes i foråret 2016, udbydes det også som et 5 ECTS valgfag for 6. semesters studerende.

6 Praktik v/jakob Der har været afholdt Praktikbørs på Nordkraft i september med præsentation af praktiksteder og deltagelse af kommende praktik studerende. Det har været et godt arrangement for alle. De studerende kan vælge mellem praktik eller valgfag på 8. semester. Da mange vælger praktik, har det givet nogle problemer med at finde praktiksteder til alle i foråret. De 2 praktikindkald har fungeret godt, og der har været generelt tilfredshed. Praktikstederne er også generelt tilfreds med praktikanterne. Der har været kommentarer vedr. eksamensformen. De studerende finder bl.a. den mundtlige eksamen med Bestået/Ikke bestået, mere som en formalitet end en eksamen. Rigtig fin evaluering. 10. semester Der er 15 ud af 30 studerende som har svaret. Som noget nyt er der en pålagt uddannelsesevaluering i 10. semesters evalueringsskema. De studerende efterlyser kurser i offentlig forvaltning og excel. Det opfordres til, at de studerende tager valgfag ud af huset i disse fag. Det foreslås bl.a. at sociologi afholder kurser i excel, da mange studerende også efterlyser det på tidligere semestre. Dog er der mange fagforeninger som afholder kurser i excel, og de studerende opfordres til at følge disse kurser. Ad. 7 Eventuelt Intet. Referent: Mette Rytter Christensen

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 9. marts 2016

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 9. marts 2016 Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 9. marts 2016 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 20. april 2016. Til stede: Afbud: Jakob Skjøtt-Larsen, Anders Petersen, Anja Jørgensen,

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 19. august 2015. Mødet er flyttet fra d. 17. juni 2015, pga. for mange afbud. Til

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 11. december 2013

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 11. december 2013 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 11. december 2013 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 15. januar 2014. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 16. december 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 16. december 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 16. december 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 20. januar 2016. Til stede: Afbud: Jakob Skjøtt-Larsen, Anja Jørgensen, Lene

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 31. oktober 2012 Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 9. april 2014

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 9. april 2014 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 9. april 2014 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 28. maj 2014. Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Lars Skov Henriksen,

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 12. februar 2014

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 12. februar 2014 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 12. februar 2014 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 9. april 2014. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Lars Skov

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 23. september 2015. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 21. marts 2012

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 21. marts 2012 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 21. marts 2012 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 18. april 2012. Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 13. april 2011

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 13. april 2011 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 13. april 2011 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 25. maj 2011. Til stede: Afbud: Trond B. Klausen (TBK), Anja Jørgensen (AJ), Lars

Læs mere

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 20. april 2016

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 20. april 2016 Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 20. april 2016 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 18. maj 2016. Til stede: Afbud: Jakob Skjøtt-Larsen, Anders Petersen, Claus D. Hansen,

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 20. marts 2013

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 20. marts 2013 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 20. marts 2013 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 6. maj 2013. Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017 Referat fra studienævnsmøde mandag den 6. november 2017 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 3. oktober 3. Evalueringer 4. semester (herunder cybercrime/radikaliserings-spørgsmålet)

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 25. maj 2011

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 25. maj 2011 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 25. maj 2011 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 29. juni 2011. Til stede: Afbud: Trond B. Klausen (TBK), Anja Jørgensen (AJ), Lars

Læs mere

Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referatet skal godkendes på næste Studierådsmøde d. 4. december 2018 Deltagere: Skolen Lene Tølbøll, Studieleder Mette

Læs mere

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Opstartsdag... 3 Modul 4.1: Velfærdsstat velfærds- og

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Studienævnsmøde d. 8. oktober 2018 kl. 09.00-11.00 Kroghstræde 7, Rum 72; FKJ10B lok. 2.21 Deltagere: Lundemark Andersen, Mia Arp Fallov, Søren Juul, Malene Mørk Eriksen, Inger Bruun Hansen, Simone Mengers,

Læs mere

5. semester Evaluering: Del 1 E11 Sociologi

5. semester Evaluering: Del 1 E11 Sociologi 5. semester Evaluering: Del 1 E11 Sociologi Antal respondenter: 91 Antal svar: 60 Koordinator: Anders Petersen og Trond B. Klausen Hvor mange af teorikursets forelæsninger har du deltaget i? Praktisk taget

Læs mere

Hvor meget har du i gennemsnit forberedt dig til de enkelte teori forelæsninger?

Hvor meget har du i gennemsnit forberedt dig til de enkelte teori forelæsninger? 2. semester F15 del 1 Koordinatorer: Anja Jørgensen, Lene Tølbøll og Jakob Skjøtt-Larsen Distribueret til 169 studerende Antal svar: 70 gennemført + 22 nogen svar. Hvor mange af teorimodulets forelæsninger

Læs mere

Semesterevaluering, politik & administration, 8. semester, fora ret 2014

Semesterevaluering, politik & administration, 8. semester, fora ret 2014 Semesterevaluering, politik & administration, 8. semester, fora ret 2014 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget FU... 3 Elektronisk semesterevaluering... 6 Modul 5: Organisation og ledelse i den offentlige

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Deltagere: Kim Møller, Annick Prieur, Christian Klement, Julie Roed Erhardsen, Krista Bjerknæs Fallesen, Malene Søndergaard Petersen, Paw Thisted Møller

Læs mere

Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl

Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Kroghstræde 7 9220 Aalborg Ø www.socialkandidat.dk Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl. 13.00 15.00 Sted: Aalborg:

Læs mere

Referat fra Studierådsmøde d. 6. december 2016 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Referat fra Studierådsmøde d. 6. december 2016 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referat fra Studierådsmøde d. 6. december 2016 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referatet skal godkendes på næste Studierådsmøde d. 10. januar 2017 Deltagere: Skolen Sune Q. Jensen, Studieleder

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat studienævnsmøde Onsdag, den 14. maj 2014 kl. 9.00 12.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: A. C. Meyers Vænge 15, lokale C1-2.1.024

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Tirsdag, den 4. november 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: A. C. Meyers Vænge 15,

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 14. marts 2016 kl. 10.00-13.00 Emdrup A019 Videolink (12); 1443-240 Arts Videolink (20) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 4. november 2015

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 4. november 2015 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 4. november 2015 Deltagere: Kim Møller, Lærke Mogensen, Annick Prieur, Nicolay Johansen og Julie Roed Erhardsen. Afbud fra: Sidse Granat Jønsson Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 6. juni 3. Skal bachelor i Organisatorisk læring være adgangsgivende

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Uddannelsesevaluering, 6. semester, Politik & Administration, fora r 2016

Uddannelsesevaluering, 6. semester, Politik & Administration, fora r 2016 Uddannelsesevaluering, 6. semester, Politik & Administration, fora r 2016 Indhold Indledning... 2 Uddannelsesevaluering... 2 Samlet status... 2 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau?... 2

Læs mere

Plan for evaluering af moduler, semestre og uddannelser - Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Plan for evaluering af moduler, semestre og uddannelser - Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Plan for evaluering af moduler, semestre og uddannelser - Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Nedenfor fremgår evalueringsplan for Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde i. Planen er udarbejdet, så

Læs mere

Opdateret: 13. september 2012. 5. semester. Sociologi Aalborg Universitet

Opdateret: 13. september 2012. 5. semester. Sociologi Aalborg Universitet Opdateret: 13. september 2012 5. semester Sociologi Aalborg Universitet Efteråret 2012 5. semester, Efteråret 2012 Formål Formålet med undervisningen på 5. semester er at give de studerende indsigt i og

Læs mere

Lektionskatalog. 7. semester moduler

Lektionskatalog. 7. semester moduler Lektionskatalog 7. semester moduler Rummets sociologi - Rum, mobilitet og sted Critique and counter critique - Sociological time-diagnoses Recognition, respect and redistribution Biographical method Forløbsanalyse

Læs mere

Referat af møde nr. 5/2015 i Studienævnet for International Virksomhedskommunikation d. 18. juni 2015.

Referat af møde nr. 5/2015 i Studienævnet for International Virksomhedskommunikation d. 18. juni 2015. S p r o g o g I n t e r n a t i o n a l V i r k s o m h e d s k o m m u n i k a t i o n Studienævnet Kroghstræde 3 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler Birthe Winther Tlf. 9940 9192 winther@cgs.aau.dk 18. juni

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 5. semester, efterår 2016

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 5. semester, efterår 2016 Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 5. semester, efterår 2016 Indhold Indhold... 1 Indledning... 4 Forretningsudvalgsmøder (FU-møder)... 5 FU-møde 10. oktober 2016... 5 FU-møde d.

Læs mere

Referat af studienævnsmøde torsdag den 2. december 2010 kl. 10 i seminarrum 1. sal, i bygning 26, CSS.

Referat af studienævnsmøde torsdag den 2. december 2010 kl. 10 i seminarrum 1. sal, i bygning 26, CSS. 1 Hanne Bengtsson Studienævnssekretær Økonomisk studienævn Øster Farimagsgade 5, bygn. 25, 1353 K Tlf. + 35 32 30 50 Hanne.Bengtsson@econ.ku.dk 2. december 2010 Møde nr. 105 02.12.10 Referat af studienævnsmøde

Læs mere

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 21. februar 2019, kl. 10.15 12 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet 1 Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 1. oktober 2014 kl.: 10:00-12:00 i lokale 1.02, NJV 6B Til stede: Ulla Steen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Marie

Læs mere

Referat fra møde 7/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tirsdag den 13. september 2016, kl. 13:00

Referat fra møde 7/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tirsdag den 13. september 2016, kl. 13:00 Institut for Statskundskab og Samfundsfag, Aarhus Universitet 20. september 2016 Referat fra møde 7/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Tirsdag den 13. september 2016, kl. 13:00 Til stede:

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 21.01.2014 Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Til

Læs mere

Er der evt. nogle af teoriforelæsningerne, som krævede særlig megen eller særlig lidt forberedelse?

Er der evt. nogle af teoriforelæsningerne, som krævede særlig megen eller særlig lidt forberedelse? 4. Semester del 1 F2016 Koordinatorer: Anja Jørgensen, Annette Q. Romani & Claus D. Hansen Samlet status Hvor mange af teorikursets forelæsninger har du deltaget i? Hvor meget har du i gennemsnit forberedt

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, fora r 2015

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, fora r 2015 Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, fora r 2015 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget FU... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: Organisation og ledelse

Læs mere

Referat fra møde 8/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Fredag den 7. oktober 2016, kl. 12:15

Referat fra møde 8/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Fredag den 7. oktober 2016, kl. 12:15 Institut for Statskundskab og Samfundsfag, Aarhus Universitet 10. oktober 2016 Referat fra møde 8/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Fredag den 7. oktober 2016, kl. 12:15 Til stede: Anne

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 4. september. 3. Evaluering af 2. semester 4. Planlægning

Læs mere

TILLÆG til Studieordning for bacheloruddannelsen i Politik & Administration Gældende fra februar 2010

TILLÆG til Studieordning for bacheloruddannelsen i Politik & Administration Gældende fra februar 2010 TILLÆG til Studieordning for bacheloruddannelsen i Politik & Administration Gældende fra februar 2010 Tillægget omfatter 2. semester af bacheloruddannelsen (modul 2) 2 Studienævn og fakultet Bacheloruddannelsens

Læs mere

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015 Vejledende gennemgang af STUDIEORDNING FOR TYSK Studieordning sept., 2015 1-faglig Kandidat 1 Indledning Denne folder er en vejledende gennemgang af studieordningen for den 1-faglige kandidatuddannelse

Læs mere

Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015

Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015 Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Modulevaluering udleveret på modulernes sidste kursusgang... 4 Modul 1: Velfærdssamfund i forandring...

Læs mere

Praktik Forår 2013, Sociologi

Praktik Forår 2013, Sociologi Praktik Forår 2013, Sociologi Antal respondenter: 4 Antal svar: 2 Koordinator: Gunnar Scott Reinbacher *************************************************************** Hvor var dit praktiksted geografisk

Læs mere

4. semester - F11 Sociologi

4. semester - F11 Sociologi 4. semester - F11 Sociologi Antal respondenter: 100 - Antal svar: 22 Koordinator: Sune Q. Jensen og Anja Jørgensen Hvor mange af teorikursets forelæsninger har du deltaget i? Stort set ingen 3 13,6% Under

Læs mere

Referat fra Studierådsmøde d. 7. juni 2016 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Referat fra Studierådsmøde d. 7. juni 2016 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referat fra Studierådsmøde d. 7. juni 2016 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referatet skal godkendes på næste Studierådsmøde d. 4. oktober 2016 Deltagere: Skolen Sune Q. Jensen, Studieleder Mette

Læs mere

Quality of Life semester - Forår Studienævnets evalueringsskema - Den Sundhedsfaglige kandidatuddannelse

Quality of Life semester - Forår Studienævnets evalueringsskema - Den Sundhedsfaglige kandidatuddannelse Studienævnets evalueringsskema - Den Sundhedsfaglige kandidatuddannelse Quality of Life. +. semester - Forår Svarprocent: / deltagere = svarprocent 66 %. Jeg er overordnet set tilfreds med kurset/modulet

Læs mere

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 REFERAT Til stede: Lars Geer Hammershøj, Malou Juelskjær, Per Fibæk Laursen, Morten Jacobsen, Lis Salbøg, Christian Hestbæk og Dorte Puggaard Fraværende:

Læs mere

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet.

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet. Side 1/5 Mødedato: 8. marts kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Lotte Andersen, Jensa Ottosdottir, Uwe

Læs mere

Sundhedsfremmende sygepleje, teori og metode

Sundhedsfremmende sygepleje, teori og metode Studienævnets evalueringsskema - Sygepleje Sundhedsfremmende sygepleje, teori og metode. semester - Efterår Svarprocent: / = svarprocent. Jeg er overordnet set tilfreds med kurset/modulet Læringsmål %

Læs mere

Relationer og interaktioner, kursus 3. Kandidatuddannelse i Sygepleje. 2. semester - Emdrup - Forår 2015 Svarprocent: 22/35 = svarprocent 62 %.

Relationer og interaktioner, kursus 3. Kandidatuddannelse i Sygepleje. 2. semester - Emdrup - Forår 2015 Svarprocent: 22/35 = svarprocent 62 %. Studienævnets evalueringsskema - Sygepleje Relationer og interaktioner, kursus Kandidatuddannelse i Sygepleje. semester - Emdrup - Forår 5 Svarprocent: /5 = svarprocent 6 %. Jeg er overordnet set tilfreds

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014

Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014 Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Forretningsudvalget (FU)...3 FU-møde: 19. november 2014...3 FU-møde: 27. februar 2015...4 Elektronisk semesterevaluering...5

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017

Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017 Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Grundkursus i

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 7. juni. 3. Referat fra møde med Aftagerpanelet

Læs mere

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 20. juni 2018, kl. 13.15 15.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Referat af semesterevalueringsmøde Evaluering af Anvendt filosofi, semester, efterårssemestret 2017

Referat af semesterevalueringsmøde Evaluering af Anvendt filosofi, semester, efterårssemestret 2017 Referat af semesterevalueringsmøde Evaluering af Anvendt filosofi, 1. + 3. + 5. semester, efterårssemestret 2017 Dato: 18. april 2018 Kl.: 13.00 Til stede: Lektor og studienævnsformand Morten Ziethen Lektor

Læs mere

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Indhold Indledning... 2 Mundtlig modulevaluering Forretningsudvalgsmøder (FU-møder)... 3 Elektronisk modul-

Læs mere

Kvalitative forskningsmetoder i idræt. 5. semester, BA - Efterår Studienævnets evalueringsskema - Idræt. Svarprocent: 16/22 = 72 %.

Kvalitative forskningsmetoder i idræt. 5. semester, BA - Efterår Studienævnets evalueringsskema - Idræt. Svarprocent: 16/22 = 72 %. Studienævnets evalueringsskema - Idræt Kvalitative forskningsmetoder i idræt 5. semester, BA - Efterår 5 Svarprocent: / = 7 %. Jeg er overordnet set tilfreds med kurset/modulet 9% 3 69% 3% % % Læringsmål

Læs mere

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester (E17) Torsdag den 26. oktober 2017 kl i lok. A315

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester (E17) Torsdag den 26. oktober 2017 kl i lok. A315 Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester (E17) Torsdag den 26. oktober 2017 kl. 14.30-15.30 i lok. A315 Repræsenterer Navn Til stede Med afbud Uden afbud C1-3 David Svit X C1-4 Frederik

Læs mere

Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00

Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00 Institut for Statskundskab og Samfundsfag, Aarhus Universitet 11. december 2016 Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00 Til stede:

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi d. 25. marts 2009

Referat af studienævnsmødet, Sociologi d. 25. marts 2009 Referat af studienævnsmødet, Sociologi d. 25. marts 2009 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 6. maj 2009 26. marts 2009 Til stede: Afbud: Michael Hviid Jacobsen (MHJ), Antje

Læs mere

Besvarelsesprocenten er på 11% svarende til at blot 8 studerende ud af 73 mulige har udfyldt evalueringsskemaet.

Besvarelsesprocenten er på 11% svarende til at blot 8 studerende ud af 73 mulige har udfyldt evalueringsskemaet. Kandidatuddannelsen i Politik & Administration Projekt- og semesterevaluering 7. semester, efterår 2017 Kvantitativ og kvalitativ evaluering Semestret evalueres kvalitativt på FU-møder, ligesom hvert modul

Læs mere

Referat Evalueringsmøde Psykologi Forår 2015 torsdag den kl i lok

Referat Evalueringsmøde Psykologi Forår 2015 torsdag den kl i lok Institut for Kommunikation Kroghstræde 3 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 9940 www.hum.aau.dk Referat Evalueringsmøde Psykologi Forår 2015 torsdag den 08.10.2015 kl. 12.45-16.15 i lok. 1.202 Dagsorden: Evaluering

Læs mere

Evaluering, 3. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, eftera r 2015

Evaluering, 3. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, eftera r 2015 Evaluering, 3. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, eftera r 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Modulevaluering udleveret på modulernes sidste kursusgang... 4 Modul 3: Samfundsøkonomi...

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 1: Informationsteknologi,

Læs mere

Udbytte af semestret: Der er fra middel til høj grad af tilfredshed med undervisningen og afviklingen af semestret

Udbytte af semestret: Der er fra middel til høj grad af tilfredshed med undervisningen og afviklingen af semestret Musikuddannelsen Forår 2017 Opsamling Musik forår 2017 Semester- og kursusevalueringer Semesterevalueringer Studienævnets overordnede kommentarer til besvarelserne: Generelt lav svarprocent samt en middel

Læs mere

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: Tirsdag den 30.januar 2018, kl. 15.30-18 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat:

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat: SUND fakultet Att.: Bodil Brander Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræt Niels Jernes Vej 12, A5 9220 Aalborg Øst Telefon: 9940 8008 Email: mk@hst.aau.dk www.smh.aau.dk Dato: 10-01-2017 Redegørelse

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

Studienævnsmøde. Sted: Lokale Morten Melander Olsen

Studienævnsmøde. Sted: Lokale Morten Melander Olsen S O C I O L O G I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 24. FEBRUAR 2010 Forum: Møde afholdt: Studienævnsmøde Tirsdag den 23. februar ØSTER FARIGMAGSGADE 5

Læs mere

Praktik Forår 2012, Sociologi

Praktik Forår 2012, Sociologi Praktik Forår 2012, Sociologi Antal respondenter: 17 Antal svar: 4 Koordinator: Gunnar Scott Reinbacher *************************************************************** Hvor var dit praktiksted geografisk

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer Møde den: 8. april 2016, kl. 14.00 16.00 Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde.

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017

Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017 Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Modul 5: Organisation

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Onsdag, den 14. november 2012 kl. 9.00 15.00 Sted: AAU Cph, A. C. Meyers Vænge 15, lokale M6-6.045, 2450 København SV Deltagere: Lars Uggerhøj,

Læs mere

Evaluering 7. semester efteråret 2012

Evaluering 7. semester efteråret 2012 Evaluering 7. semester efteråret 2012 Afkryds hvilke kurser, du har fulgt på 7. semester: Evaluering af modul 1: Videregående makroøkonomisk teori og økonomisk politik Hvordan vurderer du dine forudsætninger

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalgsmødet Administrationsbachelor

REFERAT Uddannelsesudvalgsmødet Administrationsbachelor REFERAT Uddannelsesudvalgsmødet Administrationsbachelor Mødetidspunkt: Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 13:30-15:30 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Hobrovej 85, 9000 Aalborg - Lokale 5.k.22 Julie

Læs mere

Studienævnet på Sociologi. Studienævnsmøde på Sociologi. Forum: Mødedato: Tirsdag den 9. oktober 2012 kl Sted: Mødelokale 16.2.

Studienævnet på Sociologi. Studienævnsmøde på Sociologi. Forum: Mødedato: Tirsdag den 9. oktober 2012 kl Sted: Mødelokale 16.2. S O C I O L O G I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet på Sociologi M Ø D E R E F E R A T 11. OKTOBER 2012 Forum: Studienævnsmøde på Sociologi SOCIOLOGISK INSTITUT

Læs mere

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: IT-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Evalueringsrapport for Institut for Psykologi, Efteråret 2012/Foråret 2013

Evalueringsrapport for Institut for Psykologi, Efteråret 2012/Foråret 2013 Indledning Psykologi har i efteråret 2012 og foråret 2013 igen gennemført elektronisk slutevaluering af alle undervisningsforløb på bachelor- og kandidatuddannelsen samt tilvalgsuddannelsen. Evalueringen

Læs mere

Fagstudieordning Kandidattilvalg i kommunikation og it 2019

Fagstudieordning Kandidattilvalg i kommunikation og it 2019 Fagstudieordning Kandidattilvalg i kommunikation og it 2019 Det Humanistiske Fakultet Københavns Universitet Ikrafttræden: 1. september 2019 Indhold Kapitel 1. Hjemmel... 3 1. Hjemmel... 3 Kapitel 2. Normering

Læs mere

Evalueringsrapport for bachelor-, tilvalgs- og kandidatuddannelsen i psykologi, Efterår 2013/Forår 2014.

Evalueringsrapport for bachelor-, tilvalgs- og kandidatuddannelsen i psykologi, Efterår 2013/Forår 2014. INSTITUT FOR PSYKOLOGI KØBENHAVNS UNIVERSITET Evalueringsrapport for bachelor-, tilvalgs- og kandidatuddannelsen i psykologi, Efterår 2013/Forår 2014. 18. SEPTEMBER 2014 Psykologi har i efteråret 2013

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet Referat af ekstra ordinært studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet onsdag den 8. april 2015 kl.: 13:00-13:30 i lokale 1.02. Tilstede: Ulla Steen, Albert Sverrisson (jura), Christopher

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, fora r 2016

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, fora r 2016 Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, fora r 2016 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalgsmøder FU... 3 Elektronisk kursusevaluering... 3 Modul 5: Organisation

Læs mere

7. semester: Kritik og Modkritik, Efterår 2011

7. semester: Kritik og Modkritik, Efterår 2011 7. semester: Kritik og Modkritik, Efterår 2011 Udsendt til 32 respondenter (11 sociologi + 21 HUM) Svar: 10 respondenter (9 Fuldført og 1 Nogen svar ) Koordinatorer: Anders Petersen Hvilken uddannelse

Læs mere

6. Uddannelsesreformprocessen 7. Specialefolder 8. Forholdet mellem studienævnets arbejde og lærermøder 9. Evt. 10. Merit og dispensationer

6. Uddannelsesreformprocessen 7. Specialefolder 8. Forholdet mellem studienævnets arbejde og lærermøder 9. Evt. 10. Merit og dispensationer Møde den: 23. august 2010 D 219 Studienævnsmøde Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: Hans Dorf, Niels Kryger, Sune Frølund, Anne Strandsbjerg Petersen, Helene Kamp Rasmussen, Kathrine Raagaard Nielsen,

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Torsdag den 15. september 2016 kl. 13.30-15.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Evalueringsrapport LFP 8. sem. (Aalborg)

Evalueringsrapport LFP 8. sem. (Aalborg) Evalueringsrapport LFP 8. sem. (Aalborg) Kandidatuddannelsen i Læring og Forandringsprocesser Studienævn for Uddannelse, Læring og Forandring, AAU. Denne version af rapporten er UDEN kommentarer fra de

Læs mere

Referat af mødet onsdag den 24. august 2016

Referat af mødet onsdag den 24. august 2016 Aalborg, den 25. august 2016 Referat af mødet onsdag den 24. august 2016 Mødeleder: Sune Qvotrup Jensen (studieleder) Referent: Charlotte G. Larsen Studienævnets medlemmer: Finn Laursen (Formand) afbud

Læs mere

Metoder til undersøgelse og dokumentation af klinisk sygeplejepraksis. 2. modul - Forår Studienævnets evalueringsskema - Master i sygepleje

Metoder til undersøgelse og dokumentation af klinisk sygeplejepraksis. 2. modul - Forår Studienævnets evalueringsskema - Master i sygepleje Studienævnets evalueringsskema - Master i sygepleje Metoder til undersøgelse og dokumentation af klinisk sygeplejepraksis. modul - Forår 5 /6= svarprocent 9 %. Jeg er overordnet set tilfreds med kurset/modulet

Læs mere