Referat af generalforsamling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af generalforsamling"

Transkript

1 Referat af generalforsamling Eskemosepark 31. maj 2017 Birkerød d. 26. juni 2017 Deltagere: 102 stemmeberettigede. Bestyrelsen Dirigent: Bent Nielsen, Birkebo KAB: Christian Fries, Rasmus Overgaard, Farida Zarei Dagsorden 1. Valg af dirigent Formanden indledte mødet med at præsentere bestyrelsen, de ansatte på ejendomskontoret og medarbejdere fra KAB. Bent Nielsen, formand for boligselskabet Birkebo, blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at mødet var lovligt indvarslet. 2. Valg af referent Christian Fries, KAB, blev valgt som referent. 3. Valg af stemmeudvalg Bent Nielsen, Jens Gade og Michael Randløv blev valgt til stemmeudvalget. 4. Aflæggelse af bestyrelsens beretning for perioden 1. maj 2016 til 30. april 2017 Beretningen var sendt ud til beboerne på forhånd. Iben NV 77: Hvornår er deadline på maling af vinduer i afdeling I, II + III? Formand: De penge der er afsat, skal bruges i år. Driftsleder: Det bliver ikke før efter sommerferien, men det bliver i år.

2 Dorte: Jeg foreslår, at gamle sten lægges pænt igen? Driftsleder: Det kan vi godt, hvis der sættes penge af til det. Merete: Det er forfærdeligt at en familie flyttes ind i en lejlighed, hvor der er fugtproblemer. Hvordan sikres, at tilsvarende lejligheder ikke får fugtproblemer? Formand: Vi vidste ikke, hvad årsagen var i den konkrete sag. Den stod ikke som rød eller gul, dengang der blev lavet undersøgelser ved gulvsagen. Der er suget fugt op nedefra, og det har taget lang tid at finde den rigtige løsning. Den endelige løsning er først fundet inden for de seneste 3 uger. Det er beklageligt. Det kan være vi bliver nødt til at lave yderligere undersøgelser af de øvrige lejligheder. Beboer: Skal man selv sige, at man bor her og har en aftale til YouSee? Formand: Du er kunde, og derfor skal du selv henvende dig til YouSee. Merete: Hvornår blev det besluttet, at sandkasserne ikke skulle vedligeholdes og udskiftes? Formand: Bestyrelsen har besluttet, at der ikke skal laves flere sandkasser, og at der skal låg på de eksisterende. Lovmæssigt er der pligt til at udskifte sandet hvert år, og det er bekosteligt. Michael: jeg har stillet spørgsmål til bestyrelsen om det store vaskeri. Om hvor meget det er brugt, og den tilhørende økonomi omkring det. Næstformand: Som det tidligere er oplyst, er der reelt ingen udgifter forbundet med dette. Det var et forsøg for at se, om det kunne køre rundt. Vi har haft udgifter til opsætninger målere m.v. Ca. 25 % af beboerne er meldt til. Vi kan ikke se, hvor meget den enkelte forbruger. Det hele kører over Nortecs regnskab. Beboer: kunne det blive lettere at komme derned? Eller kunne vaskeriet ligge et andet sted. Næstformand: Ikke noget vi har overvejet endnu. Vi har ikke noget byggeri over gadehøjde. Udvalget arbejder videre med projektet. Beboer, NV 35 st. tv.: Kan i sætte allergivenlige træer op i stedet for dem, der er fjernet? Formand Det bliver frugttræer. Det bliver ikke birk eller lignende. Beboer, NV 37: Vi har temmelige høje buskadser der kunne være dejlige at få skåret ned. Formand: Afdeling II har besluttet, at det ikke bliver rørt. Det bliver passet. Beboer: Husk at sige til ejendomskontoret, hvis de har haft indbrud, og tilmeld jer nabohjælp

3 Formand: Vi har registreret 9, men der kan være flere forsøg og indbrud. Formand: I relation til Kiwi kan det nævnes, at hvis der skal laves ny lejekontrakt, bliver det igennem Eskemoseparks advokat. Beretningen blev godkendt. 5. Endelig godkendelse af årsregnskab for 2016 med tilhørende revisionsberetning Farida Zarei, økonomimedarbejder i KAB, gennemgik årsregnskabet. Der kan konstateres overskud i alle afdelinger. Generelt gælder det, at der har været færre udgifter til ejendomsskatter, renholdelse, renovation og almindelig vedligeholdelse end budgetteret. Derudover har der været større renteindtægter. Jens Gade, beboer: Hvem disponerer over dispositionsfonden? Hvad er ekstraordinære udgifter? Farida: Bestyrelsen disponerer over dispositionsfonden. Ekstraordinære udgifter dækker over forbedringsarbejder som er blevet besluttet på et tispunkt. Regnskaberne blev godkendt med disse bemærkninger. 6. Behandling af indkomne forslag a. Bestyrelsens forslag til arbejdsgrundlag for daginstitutionens fremtid, i henhold til vedtægternes 4 stk. 4, 2) Forslag 1 - Bestyrelsens forslag til daginstitutionens fremtid Rudersdal Kommune har opsagt lejemålet af daginstitutionen fra udgangen af februar Det betyder, at vi snarest skal finde ud af, hvad bygningen og grunden skal bruges til. Når lejemålet stopper, mister vi en lejeindtægt på kr./md. På den korte bane kan foreningen godt klare den manglede indtægt, da der er en opsparing at tære på. På den lange bane vil vores husleje stige, hvis vi ikke finder en anvendelse, som giver en tilsvarende lejeindtægt. Bestyrelsen har løbende været i dialog med kommunen for at undersøge muligheder for at opføre en ny bygning på grunden. Imidlertid har kommunen erklæret daginstitutionen bevaringsværdig. Det er derfor tvivlsomt, at vi får lov til at bygge nyt med mindre vi opfører en bygning, som er mere eller mindre identisk med den nuværende. Bestyrelsen har gjort indsigelse mod afgørelsen men har endnu ikke modtaget svar fra kommunen.

4 En ting, der også taler imod at bygge nyt er, at processen med at få tegnet og byggesagsbehandlet et nybyggeri kan risikere at blive lang og besværligt. Bestyrelsen foreslår, at vi arbejder videre med at undersøge muligheder for at indrette den nuværende bygning således, at vi snarest muligt finder frem til nogle anvendelsesmuligheder, der både kan bidrage med en lejeindtægt og som måske også kan komme alle beboere til gode. Et forslag er f.eks. at indrette et fest/mødelokale, som foreningens beboere kan benytte. Bestyrelsen vil gerne inddrage foreningens beboere i processen. Inden sommerferien udsender bestyrelsen en invitation til et beboermøde, hvor alle er velkomne til at møde op. Vi håber, at mange har lyst til at bidrage med gode ideer, som bestyrelsen kan plukke fra og tage med i det videre arbejde. Beboer: Hvad er den fremtidige udgift? Christian Fries: Omkring kr./år det præcise tal kommer på orienteringsmødet den 15. juni. Beboer.: Skal kommunen renovere lejemålet? Formand: Den dag de fraflytter, hæfter kommunen for at istandsætte lejemålet, til den stand de overtog det i. Beboer: Er der mulighed for at komme til at se bygningen? Kan i fremsende plantegning? For at vi som beboere skal kunne give kvalificerede bud. Formand: Det vil jeg gerne undersøge mulighederne for. Plantegninger vi har er fra 70 erne. Erik, NV 77: Har formanden præsenteret kommunen for et konkret projekt? Der er et svar på vej vedrørende bevaringsværdighed inden ret længe. Formand: Vi har præsenteret 3 skitser. Men der har kommunen været meget kritiske. Forslaget blev taget til efterretning, da det har været bekendtgjort, at der indkaldes til møde 15. juni kl. 19. Forslag 2 Forslag til at måtte holde kat a. Vi ønsker at få godkendt at have ude kat i Eskemosepark, vi ønsker ikke hund kun kat, da vi ikke mener at katte og hunde skal sidestilles. Begrundelse:

5 Min datter lider af en form for angst og vil have rigtig meget tryghed i at have en kat som kæledyr, derfor ville det betyde meget for os hvis dette punkt vil blive godkendt. b. Hvis og kun hvis punkt a) ikke bliver vedtaget så ønsker vi at få godkendt at have inde kat i Eskemosepark, vi ønsker ikke hund kun kat, da vi ikke mener at katte og hunde skal sidestilles. Der var kommentarer for og imod forslaget. Afstemning Overvejende flertal imod. Forslaget blev dermed afvist. Forslag 3 - Vinduer Vi foreslår, at der udarbejdes et projekt for udskiftning af vinduer i de enkelte afdelinger. Projektet skal indeholde de økonomiske konsekvenser m.h.t. huslejestigninger for hver enkelt afdeling, uden nogen form for huslejeudligning afdelingerne i mellem. Projektet skal besluttes i hver enkelt afdeling. Projektet gennemføres i de afdelinger, hvor det bliver besluttet. Det er en kendsgerning, at der ikke har været flertal for, at gennemføre en sammenlægning af de 4 afdelinger i Eskemosepark. Vi er fortsat opdelt i 4 afdelinger med selvstændig beslutningskompetence og selvstændig økonomi. Da afdeling I, II og III i 2016 stemte nej til nye vinduer indeholdt den økonomiske del af projektet tydeligvis en udligning af den forventede huslejestigning afdelingerne i mellem. Forventet månedlig huslejestigning Afdeling II Kr. 598,- Forventet månedlig huslejestigning Afdeling V Kr. 91,- Efter vores opfattelse strider udligningen projektet i mod beslutningen om, fortsat at være opdelt i 4 afdelinger. I de afdelinger, hvor udskiftning af vinduer ikke vedtages, må man anvende den næstbedste løsning En renovering af de nuværende vinduer, der holdes indenfor afdelingens økonomi. Jens Gade: Den økonomiske del af projektet sprang i øjnene. Rasmus, kundekonsulent i KAB: Boligselskabets dispositionsfond kan bruges til nødlidende afdelinger og afdelinger med særlige behov. Michael Randløv: Vi vil have rene beregninger af konsekvenserne. Lars, NV 25: Jeg håber, at bestyrelsen går med i et samarbejde ved at stemme for. Torben Berg: Hvad koster det at lave de her beregninger? Skal vi bruge penge på det?

6 Formand: Det kommer ikke til at koste meget at lave beregningerne. For projektet er der. Der er ikke godkendt noget i afdeling V endnu. Jeg går ind for at bestyrelsen pålægges at arbejde videre med vinduesprojekt i afdeling II og III også. Michael Randløv: Kan vi ikke aftale at bemærkninger fra salen bliver inkorporeret i arbejdet? Lene S. Petersen: Vi tømte dispositionsfonden i 2007 til U-blokken, og det kan ikke passe, at folk nu brokker sig over tildeling af midler til en anden afdeling. Jens: Det er økonomien i projektet, vi skal have genberegnet. Ingen huslejeudligning. Afstemning Der var et overvejende flertal for forslaget. Forslag 4 Sammenlægning Generalforsamlingen opfordrer bestyrelsen til at foretage en fornyet undersøgelse af økonomien og mulighederne for sammenlægning af de afdelinger, som måtte ønske at blive slået sammen. For: 42 Imod: 30 Vedtaget. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter a. Formand. Bjarke Christensen (villig til genvalg) Bjarke Christensen blev genvalgt som formand. b. Anette Fongemie, Anne-Marie Hansen. Begge er villige til genvalg. Lene S. Petersen ønsker ikke genvalg. c. Henning Flink Nielsen er villig til genvalg. Anette, Anne-Marie og Henning blev valgt. Valg af suppleanter Henrik Pedersen, NV 35 st. tv. og Claus Hansen, NV 64 st. blev valgt. 8. Valg af revisor Genvalg af Albjerg.

7 Beboer.: Udbyder vi engang imellem? Christian Fries: Ja, men det kunne godt udbydes oftere. Formand: Vi kunne godt tænke os deltagelse fra revisor på generalforsamling. 9. Eventuelt Michael Randløv: Der er ingen sanktion imod dem der forbryder sig imod husordenen. Mange tør ikke sige noget. Formand: Der skal være underskrifter på klager, og det kan ikke fraviges. Det med oprydning i opgangene kan ejendomskontoret godt sende skrivelser omkring. Der bliver sendt påmindelser og skriftlige advarsler. Beboer: Kunne der sættes støjdæmper på maskinparken? Formand: Medarbejderne kan ikke gøre det på andre tidspunkter end i arbejdstiden. Erik: Birgitte Kortegaard har aldrig påtalt en rollator i en opgang. Hvordan kan I være uvidende om sagen? Formand Det er ikke bestyrelsen, der har rettet henvendelse. Det er en beboer. Vi beklager, at de kommer med en skrivelse til os om, at de ikke må stå der. Vi retter henvendelse til brandmyndigheder efter afslaget til Else-Marie. Iben: Nogle der siger noget til, at rollator står uden for? Udenfor opgangen, ved cykelskuret eller andre steder? Formand: De kan godt stå ved cykelstativerne og skuret, omkring indgangspartiet kan ikke anbefales. Erik: Gennemgang af riste ved hoveddørene ønskes. Formanden takkede for en god generalforsamling og Bent Nielsen for god dirigenthåndtering af forsamlingen. Referent Christian Fries KAB Dirigent Bent Nielsen Birkebo

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Eskemosepark 30. maj 2018 København d. 12. juni 2018 Deltagere: 72 stemmeberettigede. Bestyrelsen Dirigent: John Olsen, Formand KABs bestyrelse. KAB: Christian Fries (kundechef),

Læs mere

Referat af generalforsamling d

Referat af generalforsamling d Referat af generalforsamling d. 21.5.2012 Birkerød d. 20. juni 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning for perioden 1. maj 2011

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde 6. juni2017 på ejendomskontoret kl. 16:30

Referat af organisationsbestyrelsesmøde 6. juni2017 på ejendomskontoret kl. 16:30 Referat af organisationsbestyrelsesmøde 6. juni2017 på ejendomskontoret kl. 16:30 Birkerød d. 9. juni 2017 Bestyrelsesmedlemer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Referat af beboermøde mandag den 14. marts 2016 kl. 19.00 15. marts 2016 Deltagere: 57 husstande, 114 stemmer. Formand Lena Toftlund bød velkommen til mødet

Læs mere

Referat af generalforsamling den 27.5.2014

Referat af generalforsamling den 27.5.2014 Referat af generalforsamling den 27.5.2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Aflæggelse af bestyrelsens beretning for perioden 1. maj 2013 til 30. april 2014. 4. Endelig

Læs mere

Referat af generalforsamling d. 26. maj 2016

Referat af generalforsamling d. 26. maj 2016 Referat af generalforsamling d. 26. maj 2016 Birkerød den 2. juni 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmeudvalg 3. 4. 5. 6. 7. 8. Aflæggelse af bestyrelsens beretning for perioden

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde d. 29. juni 2016 på ejendomskontoret kl. 15:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde d. 29. juni 2016 på ejendomskontoret kl. 15:00 Referat Organisationsbestyrelsesmøde d. 29. juni 2016 på ejendomskontoret kl. 15:00 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer) AF Lene S.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet Med

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 9. maj 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 9. maj 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 9. maj 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00 Birkerød d. 10. maj 2019 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand

Læs mere

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud Glostrup, 3. juni 2013 LK Referat Den 28. maj 2013 Boligselskabet Hjem Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Afdeling: 0. Restaurant L'Altro Torvegade 62 Mødetid Kl. 17.00 Deltagere: Else Vedel Janhøj

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16.

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Birkerød d. 17. august 2012 Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Bestyrelsesmedlem Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer)

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Birkerød d. 16. januar 2019 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00 Birkerød d. 2. juli 2014 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Carsten Wolff (næstformand) CW Curt Carlsen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Beboermøde Afdeling 8

Beboermøde Afdeling 8 Beboermøde Afdeling 8 Dagsorden beboermøde afdeling 8 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet 2013 7. Afdelingens

Læs mere

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260).

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260). Referat År 2008, mandag den 28. april kl. 18:00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bryggervangen 12-16 m.v. i ejendommens gård med følgende Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede:

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Med stemmeret: Beboere repræsenterede boliger, herunder bestyrelsen. Uden Stemmeret:

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. marts 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. marts 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Birkerød d. 7. marts 2019 Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. marts 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Referat fra det ordinære afdelingsmøde i Fortunen. Tirsdag d. 8. maj 2018 på Biblioteket

Referat fra det ordinære afdelingsmøde i Fortunen. Tirsdag d. 8. maj 2018 på Biblioteket Referat fra det ordinære afdelingsmøde i Fortunen Tirsdag d. 8. maj 2018 på Biblioteket 1) Velkomst og valg af dirigent Kaj Eliasen bød velkommen og ønskede alle en god aften. Særlig velkommen til kundechef

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

HØJSTRUPPARKEN en del af Vallensbæk Boligselskab

HØJSTRUPPARKEN en del af Vallensbæk Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde/budgetmøde (beboermøde) 24. august 2017, kl. 18:30 1. Velkomst, og valg af dirigent. Lejemål fremmødt:35, dvs. i alt 70 stemmer Velkomst v/formand Lone Christiansen. Som

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref.

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref. Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april 2017 Deltagere: 13 beboere fra 11 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Fra administrationen

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. november 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. november 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30 Birkerød d. 4. december 2018 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. november 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde 22. juni2017 på ejendomskontoret

Referat Organisationsbestyrelsesmøde 22. juni2017 på ejendomskontoret Referat Organisationsbestyrelsesmøde 22. juni2017 på ejendomskontoret Birkerød d. 5. juli 2017 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer)

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945

Vorup Boligforening af 1945 Vorup Boligforening af 1945 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 22. marts 2018 kl. 19.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ Referat fra repræsentantskabsmøde i Vorup Boligforening af 1945 den

Læs mere

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bryld blev valg som dirigent Henning

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Grönings Have 2013

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Grönings Have 2013 Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Grönings Have 2013 15. maj 2013 Afholdt den: 24. april 2013 Til stede: Referent: 14 ejere, repræsentanter for andelsboligerne, Nordicom Bolig A/S, Lejerbo

Læs mere

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Tilstede: til beboermødet var der repræsenteret 12 stemmeberettigede lejemål Referent: Charlotte Siig Niclasen

Læs mere

Afdelingsmøde den 20. september 2018

Afdelingsmøde den 20. september 2018 Rødding Andelsboligforening afd. 18 Bakkegårdsparken 127 6630 Rødding Afdelingsmøde den 20. september 2018 Deltagere Der deltog 65 beboere fra 52 husstande. Endvidere deltog ejendomsfunktionær Jens Erik

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 10

AAB Silkeborg Afdeling 10 AAB Silkeborg Afdeling 10 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 29/8 2018 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: 13 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Joan Nielsen Allan Oldenburg

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling. A/B Ærtevej 8-16

Referat ordinær generalforsamling. A/B Ærtevej 8-16 Referat ordinær generalforsamling A/B Ærtevej 8-16 År 2012, den 30. april afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Ærtevej 8-16 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Glostrup, den 24. marts 2015 LLR/LK Referat Den 23. marts 2015

Glostrup, den 24. marts 2015 LLR/LK Referat Den 23. marts 2015 Glostrup, den 24. marts 2015 LLR/LK Referat Den 23. marts 2015 Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Selskabslokalerne i Marielyst Nordahl Griegs Vej 100 Mødetid:

Læs mere

Sydkystens Boligselskab Afdelingsbestyrelsen Snebærhegnet

Sydkystens Boligselskab Afdelingsbestyrelsen Snebærhegnet Sydkystens Boligselskab Afdelingsbestyrelsen Snebærhegnet Referat af Afdelingsmøde d. 26. september 2016 i Snebærhegnet. Deltager: Driftschef Michael Christensen, økonomimedarbejder Anne Brønnum KAB. Henrik

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 14 beboere hvoraf 1 er repræsentant fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen:

Læs mere

b) Vedtagelse af etablering af elektroniske vandmålere. Bilag nr. 1 c) Vedtagelse af etablering af dørtelefonanlæg. Bilag nr. 2

b) Vedtagelse af etablering af elektroniske vandmålere. Bilag nr. 1 c) Vedtagelse af etablering af dørtelefonanlæg. Bilag nr. 2 Andelsboligforeningen Christiansgaarden Christian X s Allé 26-54 & 56 2800 Kongens Lyngby Kontor: 38 Kælderen Telefon: 45 93 09 18 E-mail: info@christiansgaarden.dk 7. juni 2013 Referat af ekstraordinær

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 37

AAB Silkeborg Afdeling 37 AAB Silkeborg Afdeling 37 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt 28. august 2018 kl. 16.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Teknisk afdeling: Administration: 6 beboere Hans Ole Zacho

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Eskemosepark 28. maj 2019

Referat af ordinær generalforsamling Eskemosepark 28. maj 2019 Referat af ordinær generalforsamling Eskemosepark 28. maj 2019 Birkerød d. 12. juni 2019 Fremmødte beboere: Der var fremmødt 48 lejemål samt 15 med fuldmagt. Det gav 126 stemmer. Bestyrelsen: Bjarke Christensen,

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde onsdag d. 18. juni 2015 i bestyrelsens lokale kl. 15:00

Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde onsdag d. 18. juni 2015 i bestyrelsens lokale kl. 15:00 Birkerød d.1. juli 2015 Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde onsdag d. 18. juni 2015 i bestyrelsens lokale kl. 15:00 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Carsten Wolff (næstformand) CW Curt

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Inden den officielle velkomst, bad formand Inge Haüser forsamlingen om at holde 1 minuts stilhed for afdøde bestyrelsesmedlem

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Deltagere: 15 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Kjeld

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling i E/F Rentemestergården afholdt den 20. marts 2012 kl. 19:00 i Kulturhuset, Tomsgårdsvej 35, 2400 København NV. Der var fremmødt repræsentanter eller afgivet fuldmagt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr.

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr. Glostrup, 13. juni 2012 LK Referat Den 11. juni 2012 Boligselskabet Hjem Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Afdeling: 0. Restaurant Bastionen og Løven Mødetid Kl. 17.00 Deltagere: Else Vedel Janhøj

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II. Ejerforeningen E/F Åhavnen II REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II Dato: 28. april 2009 Sted: Emne: Deltagere: Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge Referat af ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Inge Haüser bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Henrik Foght Hansen, ejendomsfunktionær

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.04 Kornvænget torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.04 Kornvænget torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00 15. september 2015 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.04 Kornvænget torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00 Deltagere Beboere fra 18 lejemål, ejendomsmester Johnny Nielsen, Claus Hansen,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 18. juni 2015, kl Bestyrelsens lokale, Eskemosegårds Allé 2, 3460 Birkerød

Organisationsbestyrelsesmøde den 18. juni 2015, kl Bestyrelsens lokale, Eskemosegårds Allé 2, 3460 Birkerød Organisationsbestyrelsesmøde den 18. juni 2015, kl. 15.00 Bestyrelsens lokale, Eskemosegårds Allé 2, 3460 Birkerød Til stede Bjarke J. Christensen, Torben Berg, Louise Koch, Curt Carlsen, Stig Torben Christiansen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 7

AAB Silkeborg Afdeling 7 AAB Silkeborg Afdeling 7 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 12 september 2016 Deltagere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Teddy Pedersen Poul Rosenkvist Flemming Jensen

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Deltagere: 85 beboere (74 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Bjarne Jensen, Christian

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Matr. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt den 28.

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 6. september 2010 Sted: Salen på Herlev Skole Deltagere: Iris Gausbo Dato og ansvarlig: 06.09.10 - Poul Erik Ottosen

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00

Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00 Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00 Ved mødet deltog 65 lejemål, i alt 130 stemmer. 38,01 % lejemål deltog. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Stemmeudvalg og referent.

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 9. maj 2016 Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Der var fremmødt 20 husstande svarende til 40 stemmer. Ad 1 Velkomst

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 22

Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 22 Sted: Gildesalen, Hældagervej 75 Dato: Den 28. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 47 beboere + bestyrelsen

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. maj 2017 I mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. maj 2017 I mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00 Birkerød d. 5. maj 2017 Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. maj 2017 I mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand)

Læs mere

Beboermøde Afdeling 18 og 25

Beboermøde Afdeling 18 og 25 Beboermøde Afdeling 18 og 25 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet 2013 7. Afdelingens driftsbudget

Læs mere

Beboermøde Afdeling 22

Beboermøde Afdeling 22 Beboermøde Afdeling 22 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet 2013 7. Afdelingens driftsbudget 2015

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus Der deltog 27 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere formand

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 25. oktober 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30

Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 25. oktober 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Birkerød d. 1. november 2018 Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 25. oktober 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen

Læs mere

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk Referat af 25. ordinære generalforsamling d. 7. april 2014 Formand Helle (45) bød velkommen til Andelsboligforeningen Antaresvængets 25. ordinære generalforsamling, og udtrykte glæde over det flotte fremmøde.

Læs mere

Derefter var der lidt tid til, at han kunne besvare spørgsmål fra de fremmødte beboer, der var ivirg spørgelyst blandt de fremmødte.

Derefter var der lidt tid til, at han kunne besvare spørgsmål fra de fremmødte beboer, der var ivirg spørgelyst blandt de fremmødte. Referat fra afdelingsmøde i Niverød III, torsdag 24.10.2013 1.Velkommen Formand Helge From bød velkommen til Borgmester Thomas Lykke Pedersen, Forretningsfører Annette Birkov, Driftschef Søren Martinussen,

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 9.2.2015 1 Der var 59 lejemål repræsenteret på mødet. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Beboermøde. Afdeling 1

Beboermøde. Afdeling 1 Beboermøde Afdeling 1 Dagsorden beboermøde afdeling 1 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Bestyrelsens beretning ved formand Palle Christensen 5. Orientering om afdelingens årsregnskab

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Velkommen til Beboermøde afd. 3

Velkommen til Beboermøde afd. 3 Velkommen til Beboermøde afd. 3 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning ved formand Pia Hornbæk 6. Orientering fra aktivitetsudvalget

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 4.2.2016 1 2 Der var 69 lejemål repræsenteret på mødet, svarende til 15,3 %. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET ) 9 P Y1 L Sønderborg, den 19. september2011 BOLtGFORENlNGE S0t30 Referat fra det årlige afdelingsmøde, torsdag den 15. september 2011, kl. 19.30

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Referat af beboermøde i Mørkhøjvænge Onsdag 09.05.2012 kl. 19.00 Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Allé 38A, 2730 Herlev

Referat af beboermøde i Mørkhøjvænge Onsdag 09.05.2012 kl. 19.00 Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Allé 38A, 2730 Herlev Deltagere: Referat af beboermøde i Mørkhøjvænge Onsdag 09.05.2012 kl. 19.00 Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Allé 38A, 2730 Herlev 18 lejemål repræsenteret ved 20 beboere Formand Jim Nielsen Næstformand Kurt

Læs mere

Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63.

Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63. Afdelingsbestyrelsen Afdeling 218-0 Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63. Formanden bød velkommen til de tilstedeværende beboere. Der var mødt

Læs mere

Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013

Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013 Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013 Der var fremmødt mødt 10 ejere inklusive bestyrelsen til generalforsamlingen. Pkt. 1 Valg af Dirigent og referent: Jens Andersen valgt

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Nordmarksgården 28.3.2017 1 2 Der var 23 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 21,3 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere