BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGS- KONTRAKT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGS- KONTRAKT"

Transkript

1 Horten Advok Thomas Krucov Jensen Philip Heymans Allé Hellerup Tlf Fax J.nr. «Sagsnr» BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGS- KONTRAKT Mellem og Greve Kommune Rådhusholmen Greve (herefter Bortforpagter ) [navn] [adresse] [postnr. ] [by] (herefter Forpagter ) (herefter samlet Parterne ) er der dags do indgået denne betingede tidsbegrænsede forpagtningskontrakt vedrørende caféen m.m. beliggende Lillevangsvej 88, 2670 Greve. H:\Kultur og Fritid\GIC\Forpagter\Annonce juli 2010\FORPAGTNINGSKONTRAKT.docx Advokaktieselskabet Horten CVR

2 1. BAGGRUND Side Denne forpagtningskontrakt er indgået på baggrund af det som bilag 1 vedlagte tilbudsmeriale og Forpagters tilbud med bilag, jf. bilag Bortforpagter ejer ejendommen beliggende Lillevangsvej 88, 2670 Greve (herefter ejendommen"). Ejendommen anvendes som idrætscenter (herefter Idrætscenteret"), herunder i vid udstrækning af diverse foreninger og til aktiviteter og arrangementer. Idrætscenterets anvendelse, kulturelle og sociale funktion er nærmere beskrevet i tilbudsmerialet. 1.3 Tidsbegrænsningen i denne forpagtningskontrakt er blandt andet sagligt begrundet i Bortforpagters ønske om sikre, det forpagtede overholder Idrætscenterets profil, og der som følge af det forpagtedes centrale placering i Idrætscenteret opnås et tilfredsstillende samarbejde. Tillige er tidsbegrænsningen sagligt begrundet i Forpagters overvejelser vedrørende den fremtidige anvendelse af Idrætscenteret og det forpagtede til offentlige formål. 2. DET FORPAGTEDE 2.1 Det forpagtede omfter caféen m.m. beliggende Lillevangsvej 88, 2670 Greve, herunder inventar, service, maskiner, løsøre mv. (herefter samlet inventaret ). 2.2 Det forpagtede omfter følgende lokaler og områder, jf. bilag 3: Kantine ca. 80 m 2 Café ca. 40 m 2 Køkken ca. 80 m 2 Toiletter i kælderen ca. 40 m 2 Terrasse ca. 240 m Forpagter har hver uge i perioden fra fredag kl til mandag morgen kl samt på helligdage fra kl til følgende dag kl eksklusiv brugsret til det på bilag 3 angivne selskabslokale. Selskabslokalet udgør således i disse perioder en integreret del af denne forpagtningskontrakt. Bortforpagter har uden for de angivne perioder eksklusiv brugsret til selskabslokalet. 2.4 De øvrige arealer, herunder udendørsarealer og fællesarealer, i Idrætscenteret, er ikke omftet af det forpagtede. Forpagter er dog berettiget til benytte toiletterne angivet på bilag 3 i fællesskab med Idrætscenteret. Idrætsinspektøren for Idrætscenteret er berettiget til ensidigt fastsætte retningslinjerne for anvendelsen af toiletterne. 2.5 Uanset lokalerne og områderne efter pkt. 2.2 måtte blive opmålt efter underskrivelsen af denne forpagtningskontrakt, og denne opmåling måtte udvise en afvigelse fra de i pkt. 2.2 anslåede arealer, foretages der ikke regulering af betalingerne efter pkt. 7.

3 2.6 Parterne udarbejder efter underskrivelsen af denne forpagtningskontrakt i fællesskab en liste over inventaret, der medfølger i forpagtningen. Listen vedlægges denne forpagtningskontrakt som bilag 4, og indgår herefter som en integreret del af denne forpagtningskontrakt. Forpagter har haft lejlighed til gennemgå inventaret og køkkenet inden underskrivelsen af denne forpagtningskontrakt. Forpagter er derfor ikke berettiget til gøre misligholdelsesbeføjelser af nogen art gældende, herunder hæve denne forpagtningskontrakt eller kræve afslag i betalingerne efter pkt. 7 som følge af mangler ved inventaret og køkkenet eller som følge af, Forpagters eventuelle forudsætninger vedrørende inventaret og køkkenet ikke måtte blive opfyldt. Side Det er Bortforpagters umiddelbare vurdering, der er plads til 70 spisende personer i det forpagtede afhængigt af bordopstillingen. Forpagter er dog ikke berettiget til gøre misligholdelsesbeføjelser af nogen art gældende, herunder hæve denne forpagtningskontrakt eller kræve afslag i betalingerne efter pkt. 7, såfremt Forpagter ikke måtte opnå de nødvendige tilladelser til 70 spisende personer. 3. FORPAGTNINGENS BEGYNDELSE OG OPHØR 3.1 Forpagtningen tager sin begyndelse den 1. september 2010 (herefter overtagelsesdagen ) og ophører automisk uden yderligere varsel den 30. juni Parterne kan fra den 1. september 2010 og til den 28. februar 2011 opsige denne forpagtningskontrakt med 90 dages skriftligt varsel. 3.3 Såfremt Parterne ikke har opsagt denne forpagtningskontrakt efter pkt. 3.2, er denne forpagtningskontrakt uopsigelig for både Bortforpagter og Forpagter i perioden fra den 1. marts 2011 til den 30. juni Forpagter har ikke fortrinsret ved en eventuel genforpagtning af det forpagtede efter denne forpagtningskontrakts ophør, uanset årsagen hertil. 4. FORPAGTERS BENYTTELSE AF DET FORPAGTEDE 4.1 Det forpagtede må ikke uden Idrætsinspektøren for Idrætscenterets forudgående skriftlige samtykke anvendes til andet formål end cafédrift. Forpagter er således ikke berettiget til anvende det forpagtedes køkkenfaciliteter til andet formål end cafédrift uden Idrætsinspektøren for Idrætscenterets forudgående samtykke. Tillige er Forpagter ikke berettiget til udleje det forpagtede helt eller delvist til konferencer, selskaber eller lignende eller til anvende det forpagtede til kulturelle, musikalske eller andre arrangementer uden Idrætsinspektøren for Idrætscenterets forudgående samtykke. 4.2 Uanset pkt. 4.1 er Forpagter berettiget til udleje selskabslokalet i de i pkt. 2.3 angivne perioder.

4 4.3 Det forpagtede skal drives under hensyntagen til Idrætscenterets lokale og kulturelle funktion og med henblik på betjene Idrætscenterets anste og gæster samt foreningerne i Idrætscenteret (herefter samlet Idrætscenterets brugere ) bedst muligt. Forpagter skal således til enhver tid være opmærksom på og bidrage til den integrerede funktion, det forpagtede har i Idrætscenteret. Side Forpagter er forpligtet til dagligt i åbningstiderne, jf. pkt og pkt. 4.13, fra det forpagtede tilbyde et sådant varieret udbud af sunde kolde og varme mad og drikkevarer, som til enhver tid kræves af Idrætscenterets brugere, idet udbuddet af mad og drikkevarer til enhver tid skal opfylde Greve Kommunes politik omkring folkesundhed, jf. bilag 5. Forpagter er forpligtet til opstille en tavle/kort i det forpagtede samt oprette en hjemmeside, hvoraf caféens udbud af mad og drikkevarer samt priser til enhver tid fremgår. 4.5 Idrætsinspektøren for Idrætscenteret skal godkende eventuelle ændringer af Forpagters priser og Forpagters udbud af mad og drikkevarer, som er væsentlige i forhold til Forpagters tilbud, jf. bilag Forpagter er til enhver tid forpligtet til tilbyde levere mad og drikkevarer til aktiviteter og arrangementer i Idrætscenteret, herunder aktiviteter og arrangementer, der også omfter det forpagtede, til priserne angivet i Forpagters tilbud, jf. bilag Idrætscenterets brugere er ikke forpligtet til købe mad og drikkevarer i det forpagtede ved aktiviteter og arrangementer i Idrætscenteret. Idrætscenteret har dog til hensigt informere Idrætscenterets brugere om Forpagters udbud af mad og drikkevarer. 4.8 Bortforpagter er ansvarlig for, det forpagtede på overtagelsesdagen lovligt kan anvendes til cafédrift, herunder køkkenet er godkendt. Forpagter er ansvarlig for, den faktiske brug af det forpagtede sker i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder arbejds-, miljø- og sundhedslovgivningen, politivedtægten, gældende lovgivning om brandværnsforanstaltninger i forsamlingslokaler, herunder krav til flugtveje og servicetjek af brandslukningsudstyr, myndighedsforskrifter, myndighedstilladelser, brandkrav, regler om skadedyrsbekæmpelse samt med respekt af de på ejendommen tinglyste servitutter, således ethvert ansvar i så henseende i forhold til tredjemand og offentlige myndigheder er Bortforpagter uvedkommende. Forpagter er bekendt med og accepterer, der er rygeforbud i Idrætscenteret, hvilket Forpagter er forpligtet til implementere i caféen. 4.9 Forpagter er ansvarlig for indhente og opnå samtlige tilladelser til cafédriften. På Bortforpagters forespørgsel er Forpagter forpligtet til udlevere kopi af samtlige tilladelser og korrespondance med offentlige myndigheder Forpagters anvendelse af det forpagtede må ikke medføre lugt-, støj-, ryste- eller lysgener, eller på nogen anden måde være til gene eller ulempe for tredjemand. Forpagter skal sikre, dennes personale og andre, der får adgang til det forpagtede, omgås dette forsvarligt.

5 4.11 Forpagter er forpligtet til hurtigst muligt underrette Idrætsinspektøren for Idrætscenteret om ethvert forhold vedrørende det forpagtede, ligesom Forpagter er forpligtet til på anfordring udlevere alt skriftligt meriale vedrørende det forpagtede til Idrætsinspektøren for Idrætscenteret. Side Forpagter er bekendt med Idrætscenterets åbningstider. Forpagter er forpligtet til som minimum holde det forpagtede åben med det fornødne kvalificerede personale i følgende tidsrum: Mandag torsdag: Uanset pkt er Forpagter forpligtet til med et forudgående varsel på 7 dage holde det forpagtede åben uden for de angivne åbningstider ved alle aktiviteter og arrangementer i Idrætscenteret, herunder aktiviteter og arrangementer i sommerferien, med mindst 40 deltagere. Forpagter orienteres om aktiviteterne og arrangementer i Idrætscenteret på møderne efter pkt Forpagter er forpligtet til én gang om ugen til holde møder med Idrætsinspektøren vedrørende anvendelsen af det forpagtede og Idrætscenteret. Tillige er Forpagter forpligtet til, om nødvendigt, én gang pr. kvartal deltage i Idrætscenterets brugermøder Idrætsinspektøren for Idrætscenteret kan til enhver tid udarbejde en husorden samt ordensregler for Idrætscenteret og det forpagtede. 5. ANDRES BENYTTELSE AF DET FORPAGTEDE 5.1 Idrætscenterets brugere har til enhver tid, herunder uden for det forpagtede åbningstid, adgang til caféen og kantinen, idet Forpagter ikke kan betinge adgangen af, der købes mad, drikkevarer eller lignende i caféen og kantinen. 5.2 Idrætsinspektøren for Idrætscenteret eller personer, selskaber, foreninger eller andre, som Idrætsinspektøren for Idrætscenteret giver fuldmagt hertil, er berettiget til med et forudgående varsel på 30 dage vederlagsfrit anvende caféen og kantinen helt eller delvist, herunder til aktiviteter og arrangementer. Forpagter kan kræve, der ikke medbringes mad og drikkevarer til disse aktiviteter og arrangementer, men kan ikke betinge adgangen af, der købes mad og drikkevarer i caféen og kantinen. 5.3 Idrætscenterets brugere er ikke berettiget til medbringe mad og drikkevarer i caféen og kantinen 6. BENYTTELSE AF IDRÆTSCENTERET 6.1 Forpagter er bekendt med støj-, ryste og lysgenerne fra aktiviteterne og arrangementerne i Idrætscenteret, og kan ikke gøre mangelindsigelser af nogen art gældende som følge heraf, herunder ophæve denne forpagtningskontrakt eller kræve et forholdsmæssigt afslag i betalingerne efter pkt. 7

6 6.2 Idrætscenterets brugere er berettiget til medbringe mad og drikkevarer i Idrætscenteret, herunder tilberede mad og drikkevarer, jf. dog pkt Idrætscenterets brugere er ikke berettiget til sælge mad og drikkevarer i Idrætscenteret. Side Uanset pkt. 6.3 er Greve Fodboldklub berettiget til sælge mad og drikkevarer i Idrætscenteret. 7. FORPAGTNINGSAFGIFT 7.1 Den månedlige forpagtningsafgift for det forpagtede er aftalt til DKK , der betales forud hver den første i måneden til Idrætscenterets kontor i ejendommen. 7.2 Herudover er Forpagter forpligtet til betale en omsætningsafgift, som udgør [indsæt] % af den årlige bruttoomsætning. 7.3 Bruttoomsætningen beregnes ekskl. moms for perioden 1. september til 31. august året efter og omfter enhver indtægt fra det forpagtede, herunder fra caféen, kantinen og selskabslokalet. 7.4 Omsætningsafgiften beregnes kvartalsvis og forfalder til betaling 10. april, 10. juli, 10. oktober og 10. januar, første gang den 10. januar Forpagter er forpligtet til hver den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. januar udarbejde en opgørelse over Forpagters bruttoomsætning i det forløbne kvartal, der skal være kontrolleret og testeret af en stsautoriseret eller registreret revisor. Den kontrollerede og testerede opgørelse skal være fremsendt elektronisk til Idrætsinspektøren for Idrætscenteret senest den 5. januar, 5. april, 5. juli og 5. oktober. 7.5 Forpagter er forpligtet til inden den 1. september 2010 oplyse Bortforpagter om Forpagters revisor, ligesom Forpagter er forpligtet til straks oplyse Bortforpagter, såfremt Forpagter skifter revisor. 7.6 Forpagter er forpligtet til fremsende kopi af det reviderede og godkendte årsregnskab for det forpagtede til Bortforpagter senest samtidig med, regnskabet indleveres til sktemyndighederne. Bortforpagter og personer, som Bortforpagter bemyndiger hertil, skal på anfordring have adgang til Forpagters regnskabsmeriale og bilag. 7.7 Én gang årligt, den 1. januar, forhøjes den pr. 31. december gældende forpagtningsafgift i overensstemmelse med den procentvise stigning i nettoprisindekset, jf. bekendtgørelse nr. 76 af 3. februar 1999 om beregning af nettoprisindeks med senere ændringer. Forhøjelsen sker i overensstemmelse med stigningen i det nævnte indeks for oktober måned to år før forhøjelsen til oktober måned et år før forhøjelsen. Forhøjelsen sker første gang den 1. januar 2011 i overensstemmelse med stigningen i nettoprisindekset fra oktober 2009 til oktober Den til enhver tid gældende forpagtningsafgift og omsætningsafgift kan ikke nedsættes.

7 8. REFUSIONSOPGØRELSE Side Med overtagelsesdagen som skæringsdag udarbejder Bortforpagter sædvanlig refusionsopgørelse med hensyn til udgifter og indtægter, der skal periodeafgrænses med overtagelsesdagen som skæringsdag. Refusionssaldoen berigtiges på anfordring. 9. DEPOSITUM 9.1 Samtidig med underskrivelsen af denne forpagtningskontrakt betaler Forpagter et depositum svarende til 3 måneders forpagtningsafgift til sikkerhed for Forpagters opfyldelse af samtlige forpligtelser ifølge denne forpagtningskontrakt, herunder forpligtelser i forbindelse med fraflytning. 9.2 Depositummet forrentes og reguleres ikke. 9.3 Depositummet tilbagebetales til Forpagter med eventuelle fradrag senest 6 måneder efter ophøret af denne forpagtningskontrakt. 9.4 Forpagter er berettiget til for egen regning stille depositummet efter pkt. 9.1 i form af pengeinstitutsgaranti på anfordringsvilkår. Pengeinstitutsgarantien skal være udformet således, Bortforpagter på anfordring kan få udbetalt det skyldige beløb, uanset om Forpagter måtte have indsigelser herimod, således Bortforpagters retsstilling i den relion i det hele er den samme, som hvis et kontant depositum var betalt. Pengeinstitutsgarantien kan ikke kræves reguleret og frigives i overensstemmelse med pkt VAND, VARME, EL OG AFFALD 10.1 Alle udgifter til forsyning af det forpagtede med vand, el og varme samt udgifter til renovion er indeholdt i betalingerne efter pkt Bortforpagter påtager sig ikke noget ansvar for forstyrrelser i el-, varmeog vandforsyningen. Bortforpagter er berettiget til, efter forudgående underretning til Forpagter, afbryde vand-, varme- og elforsyningen i det forpagtede Forpagters renovionsbehov opfyldes ved Forpagters egne foranstaltninger. Forpagter er berettiget og forpligtet til anvende containerpladsen til opbevaring af Forpagters renovion, idet Idrætsinspektøren for Idrætscenteret fastsætter retningslinjer for Forpagters opbevaring af renovionen samt Forpagters adgang til containerpladsen Forpagter er berettiget til gennemgå Idrætscenterets elinstallioner inden overtagelsesdagen med henblik på konstere, om elinstallionerne virker ved samtidig brug af alt inventar. Forpagter er som følge heraf afskåret fra gøre misligholdelsesbeføjelser af nogen art gældende, herunder hæve denne forpagtningskontrakt eller kræve afslag i betalingerne efter pkt. 7, såfremt der er mangler ved elinstallionerne eller elinstalli-

8 onerne ikke fungerer som foruds af Forpagter. Side VARELAGER, INTERNET OG ALARM 11.1 Parterne indgår særskilt aftale om overtagelse af varelager Forpagter er forpligtet til sikre, der fra Forpagters hjemmeside linkes til Idrætscenterets hjemmeside Forpagter er bekendt med og accepterer, det forpagtede ikke omfter dankortterminal, kasseappar og lignende. Forpagter er forpligtet til betale udgifterne til telefoni og lignende direkte til teleudbyderen Idrætsinspektøren for Idrætscenteret er til enhver tid berettiget til installere alarm i det forpagtede, og Idrætsinspektøren for Idrætscenteret skal til enhver tid have adgang til alarmen. 12. NAVNERETTIGHEDER 12.1 Forpagter er forpligtet til anvende navnet "Cafe Langsiden" til caféen, herunder anvende navnet uanset medieform Bortforpagter er berettiget til vederlagsfrit anvende og videreformidle oplysninger om caféens navn, herunder caféens logo, adresse, domænenavn, hjemmeside mv. i forbindelse med Bortforpagters markedsføring af Idrætscenterets aktiviteter og arrangementer Samtlige rettigheder over navnet "Cafe Langsiden" tilhører Bortforpagter. Forpagter er således ikke berettiget til anvende caféens navn, herunder undertitlen, efter denne forpagtningskontrakts ophør. 13. PERSONALE 13.1 Forpagter er orienteret om, overtagelsen af forpagtningen betragtes som værende omftet af lov om lønmodtageres retsstilling ved virksomhedsoverdragelse ( virksomhedsoverdragelsesloven ). Der overtages ikke medarbejdere Bortforpagter er ikke ansvarlig for Forpagters overholdelse af virksomhedsoverdragelsesloven og Forpagters aftaler med anste eller aflønning heraf i øvrigt, og Forpagter er forpligtet til friholde Bortforpagteren for ethvert krav, der måtte blive rejst mod Bortforpagteren i denne anledning eller af medarbejdere i øvrigt Enhver omkostning forbundet med overtagelsen af medarbejdere påhviler Forpagteren. Bortforpagteren påtager sig intet ansvar for forhold, der vedrører overtagelse af medarbejdere Forpagteren skal i forbindelse med denne forpagtningskontrakts ophør og/eller genudbud eller gentilbud af det forpagtede bistå med tilvejebringelse af enhver oplysning og dokumention om medarbejderforhold, som

9 Bortforpagteren måtte begære til brug for udarbejdelse af udbuds- eller tilbudsmeriale. Forpagteren må ikke ændre løn- og ansættelsesvilkår for medarbejderne tilknyttet caféen i de sidste 6 måneder før denne forpagtningskontrakts udløb. Side I forbindelse med denne forpagtningskontrakts ophør skal Forpagteren med ophørsdagen som skæringsdag medvirke til gennemførelse af sædvanlig refusion vedrørende medarbejderforpligtelser, herunder blandt andet enhver form for løntilgodehavende og rettigheder vedrørende ferie, pensionsindbetalinger, overarbejde og afspadsering mv. 14. FORSIKRING 14.1 Forpagter er forpligtet til inden overtagelsesdagen tegne sædvanlig driftstabsforsikring, løsøreforsikring og ansvarsforsikring for det forpagtede, som Bortforpagter skal godkende. Forpagter er på anfordring forpligtet til fremsende en kopi af forsikringspolicerne og eventuel korrespondance med forsikringsselskaberne til Idrætsinspektøren for Idrætscenteret. 15. NYANSKAFFELSER 15.1 Forpagter er berettiget til købe og installere nyt inventar til brug for det forpagtede uden Idrætsinspektøren for Idrætscenterets samtykke, hvis anskaffelsesprisen for det enkelte inventar ikke overstiger DKK ekskl. moms, jf. dog pkt Forpagter er kun berettiget til købe og installere nyt inventar til brug for det forpagtede med Idrætsinspektøren for Idrætscenterets forudgående skriftlige samtykke, hvis anskaffelsesprisen for det enkelte inventar overstiger DKK ekskl. moms. Idrætsinspektøren for Idrætscenterets godkendelse er betinget af, Idrætsinspektøren for Idrætscenteret modtager minimum 3 tilbud på inventaret fra uvildig tredjemand omftende installion af inventaret, samt installionen af inventaret udføres af momsregistrerede, faguddannede håndværkere. Idrætsinspektøren for Idrætscenteret kan alene afvise godkendelsen af saglige grunde, herunder i) tilbuddene ikke svarer til markedsværdien, ii) inventaret ikke skal anvendes til det forpagtede, iii) inventaret ikke lovligt kan installeres i det forpagtede og iv) inventaret ikke vurderes være hensigtsmæssigt for det forpagtede Bortset fra pkt og pkt er Forpagter ikke berettiget til købe eller installere nyt inventar i det forpagtede uden Bortforpagters samtykke Forpagters installion af købt inventar efter pkt og pkt skal opfylde myndighedernes krav. Det påhviler Forpagter for egen regning indhente alle nødvendige tilladelser og opfylde ethvert myndighedskrav. Forpagter er pligtig til af egen drift straks og løbende holde Idrætsinspektøren for Idrætscenteret orienteret om forløbet af myndighedsbehandling og fremsende kopi af ansøgning, tilladelse mv.

10 15.5 Forpagter er erstningsansvarlig for skader, der er forårsaget af de installioner, Forpagter har foretaget i forbindelse med købet af inventar efter pkt og pkt Side Købt inventar efter pkt og pkt tilhører Forpagter, idet Forpagter er forpligtet til fremsende skriftlig dokumention til Idrætsinspektøren for Idrætscenteret for, inventaret er betalt Forpagter er forpligtet til påføre navn og adresse på inventar købt efter pkt og pkt. 15.2, således dette klart kan adskilles fra det forpagtede. 16. FORPAGTERS RET TIL AT INDRETTE DET FORPAGTEDE OG TIL AT FORETAGE ÆNDRINGER AF DET FORPAGTEDE 16.1 Forpagters indretning af det forpagtede, herunder maling af det forpagtede og opstilling af stole, borde og skilte mv. i det forpagtede og Idrætscenteret skal godkendes af Idrætsinspektøren for Idrætscenteret. Der må ikke opstilles spillemaskiner og automer i det forpagtede Forpagter er ikke berettiget til foretage ændringer af det forpagtede uden Idrætsinspektøren for Idrætscenterets forudgående skriftlige samtykke Uanset pkt er Forpagter berettiget til installere inventar, som er købt efter pkt og pkt. 15.2, idet installion af mur- og nagelfast inventar dog kræver Idrætsinspektøren for Idrætscenterets forudgående skriftlige samtykke Forpagter er ikke berettiget til opsætte skilte på eller i Ejendommen uden Bortforpagters forudgående skriftlige samtykke. 17. VEDLIGEHOLDELSE 17.1 Al indvendig vedligeholdelse, herunder fornyelse og reparion, af det forpagtede, herunder af inventar, påhviler Forpagter. Forpagter er bl.a. forpligtet til vedligeholde, reparere og/eller forny a) indvendige overflader og beklædninger på lofter, vægge, gulve, døre, vinduer, træværk, rør og lignende, b) dørgreb, hængsler, dørpumper og beslag, låse og nøgler, c) afløbsinstallioner, herunder fedtbrønd og fedtudskiller, samt elinstallioner, d) ventilions- og klimaanlæg, e) armurer, ventiler og betjeningsgreb af enhver art vedrørende varme, vand, afløb og andet og f) VVS-sanitet, inventar, hårde hvidevarer og brandmeriel Oplistningen ovenfor af forpligtelser er ikke udtømmende, men blot eksempler. Forpagters vedligeholdelse skal ske i det omfang, det er nødvendigt, for det forpagtede kan holdes i god vedligeholdelsesmæssig stand svarende til den stand, hvori det forpagtede blev overtaget Forpagter er forpligtet til for egen regning udskifte inventar, når vedligeholdelse heraf ikke længere anses for hensigtsmæssig, idet sådant nyt inventar tilhører Bortforpagter. Tillige er Forpagter forpligtet til kompensere ved nyanskaffelse ethvert svind af inventar. Udskiftning af inven-

11 tar, der overstiger DKK , kræver samtykke fra Bortforpagter. Ved udskiftning af inventar har Forpagter ret og pligt til, uden særskilt kompension, anskaffe inventar, der modsvarer tidens krav. Side Den indvendige vedligeholdelse af den øvrige del af Idrætscenteret, herunder af selskabslokalet, påhviler Bortforpagter. Forpagter er ikke berettiget til gøre misligholdelsesbeføjelser af nogen art gældende vedrørende vedligeholdelsen af den øvrige del af Idrætscenteret, herunder ophæve denne forpagtningskontrakt, kræve erstning eller et forholdsmæssigt afslag i betalingerne efter pkt Idrætsinspektøren for Idrætscenteret er berettiget til til enhver tid besigtige det forpagtede for konstering af, om pligten til vedligeholdelse, reparion og fornyelse er opfyldt Vedligeholdelse, reparion og fornyelse, som skal udføres af Forpagter, skal udføres straks, når der er konsteret behov herfor. Hvis det ikke sker trods påkrav med rimeligt varsel, kan Bortforpagter udføre arbejderne for Forpagters regning Hvert år i januar måned, første gang i januar måned 2011, foretager Parterne en gennemgang af det forpagtede med henblik på konstere, hvilken vedligeholdelse, renholdelse og fornyelse der skal foretages i det følgende kalenderår, således det forpagtede stedse kan holdes på et meget højt vedligeholdelsesniveau. 18. RENHOLDELSE OG HYGIEJNE 18.1 Den indvendige renholdelse af det forpagtede påhviler Forpagter. Forpagters renholdelse skal ske i et sådant omfang, det forpagtede til enhver tid fremstår indbydende, rent og med en upåklagelig hygiejnestandard. Forpagter er forpligtet til anvende miljørigtige rengøringsmidler Forpagter er forpligtet til renholde selskabslokalet i perioderne angivet i pkt. 2.3, således selskabslokalet ved periodernes ophør afleveres i samme stand som overtaget Forpagter er til enhver tid forpligtet til overholde gældende lovgivning og myndighedskrav til hygiejne og kvalitet i det forpagtede, herunder ved anvendelse af råvarer og halvfabrika. Forpagter afholder omkostningerne i forbindelse med Miljø- og Levnedsmiddelkontrollens lovpligtige tilsyn Idrætsinspektøren for Idrætscenteret er berettiget til til enhver tid besigtige det forpagtede for konstering af, om renholdelsespligten er opfyldt Renholdelsesarbejder, som skal udføres af Forpagter, skal udføres straks, når der er konsteret behov herfor. Hvis det ikke sker trods påkrav med rimeligt varsel, kan Bortforpagter udføre arbejderne for Forpagters regning.

12 18.6 Den indvendige renholdelse af den øvrige del af Idrætscenteret, herunder af selskabslokalet uden for perioderne angivet i pkt. 2.3, påhviler Bortforpagter. Forpagter er ikke berettiget til gøre misligholdelsesbeføjelser af nogen art gældende vedrørende renholdelsen af den øvrige del af Idrætscenteret, herunder ophæve denne forpagtningskontrakt, kræve erstning eller et forholdsmæssigt afslag i betalingerne efter pkt. 7. Side DET FORPAGTEDES OVERLEVERING OG AFLEVERING 19.1 Det forpagtede er overtaget som besigtiget og godkendt af Forpagter i god vedligeholdelsesmæssig stand uden mangler af nogen art og med samtlige installioner i god og brugbar stand Ved forpagtningens ophør skal det forpagtede afleveres ryddeliggjort og rengjort og i samme stand som ved overtagelsen, idet Forpagter er forpligtet til retablere ændringer af det forpagtede foretaget efter pkt. 16. Forpagter er således forpligtet til aflevere alt det forpagtede tilhørende, jf. pkt. 2, ligesom Forpagter er forpligtet til aflevere udskiftet inventar, jf. pkt Inventar købt efter pkt og pkt overdrages vederlagsfrit til Bortforpagter ved forpagtningens ophør Bortforpagter er ved forpagtningens ophør berettiget, men ikke forpligtet til overtage inventar, købt efter pkt Købesummen for inventaret fastsættes til anskaffelsesprisen, idet købesummen dog reduceres lineært over 4 år Såfremt Bortforpagter ikke overtager købt inventar efter pkt. 15.2, er Forpagter forpligtet til ved forpagtningens ophør fjerne inventaret, således det forpagtede afleveres som angivet i pkt Afleveres det forpagtede ikke i aftalt stand ved forpagtningens ophør, er Forpagter forpligtet til betale betalingerne efter pkt. 7 indtil det forpagtede er bragt i den aftalte stand Istandsættelsesarbejder må kun udføres af momsregistrerede, faguddannede håndværkere. Såfremt det forpagtede ikke afleveres i den aftalte stand ved forpagtningens ophør, udføres de nødvendige foranstaltninger til bringe det forpagtede i aftalt stand på Bortforpagters foranledning for Forpagters regning Det er mellem Parterne aftalt, Bortforpagter har adgang til gøre krav gældende vedrørende det forpagtedes stand ved afleveringen indtil 6 måneder efter afleveringen, idet Bortforpagter herefter fortaber retten til gøre krav gældende overfor Forpagter. 20. FORPAGTERS RET TIL ERSTATNING OG/ELLER GODTGØRELSE VED FORPAGTNINGSKONTRAKTENS OPSIGELSE MV Ved opsigelse fra Bortforpagters side uanset årsagen hertil tilkommer der ikke Forpagter ret til erstning eller anden godtgørelse som følge af

13 opsigelsen. Det samme gælder ved denne forpagtningskontrakts ophør af andre grunde. Side OVERDRAGELSE AF RETTIGHEDER 21.1 Forpagter er ikke berettiget til overdrage sine rettigheder og forpligtelser i henhold til denne forpagtningskontrakt til tredjemand uden Bortforpagters forudgående samtykke Det er en væsentlig forudsætning for denne forpagtningskontrakt, Forpagteren til enhver tid er aktiv som leder i det forpagtede. Bortforpagter er berettiget til ophæve denne forpagtningskontrakt uden varsel, såfremt denne forudsætning ikke er opfyldt. 22. MISLIGHOLDELSE 22.1 Bortforpagter er berettiget til ophæve denne forpagtningskontrakt ved Forpagters væsentlige misligholdelse. Som væsentlig misligholdelse betragtes blandt andet følgende, idet oplistningen ikke er udtømmende: det forpagtede anvendes til andet end aftalt, jf. pkt. 4.1, og Forpagter efter forudgående skriftligt påkrav ikke bringer misligholdelsen til ophør senest 5 dage efter modtagelsen af påkravet herom, Forpagters priser på mad og drikkevarer afviger væsentlig fra Forpagters tilbud, jf. bilag 2, og Forpagter efter forudgående skriftligt påkrav ikke bringer misligholdelsen til ophør senest 5 dage efter modtagelsen af påkravet herom, Forpagter ikke dagligt i det forpagtedes åbningstider, jf. pkt og pkt. 4.13, fra det forpagtede tilbyder et sådant varieret udbud af sunde kolde og varme mad og drikkevarer, som til enhver tid kræves af Idrætscenterets brugere, jf. pkt. 4.4, og Forpagter efter forudgående skriftligt påkrav ikke bringer misligholdelsen til ophør senest 5 dage efter modtagelsen af påkravet herom, Forpagter ikke opfylder Greve Kommunes politik omkring folkesundhed, jf. pkt. 4.4, og Forpagter efter forudgående skriftligt påkrav ikke bringer misligholdelsen til ophør senest 5 dage efter modtagelsen af påkravet herom, Forpagter ikke overholder gældende lovgivning, politivedtægten og myndighedsforskrifter m.m., jf. pkt. 4.8 og pkt. 4.9, og Forpagter efter forudgående skriftligt påkrav ikke bringer misligholdelsen til ophør senest 5 dage efter modtagelsen af påkravet herom, Forpagter ikke overholder åbningstiderne efter pkt og pkt. 4.13, og Forpagter efter forudgående skriftligt påkrav ikke brin-

14 ger misligholdelsen til ophør senest 5 dage efter modtagelsen af påkravet herom, Side 14 Forpagters alkoholbevilling, næringsbevis eller andre tilladelser og godkendelser, som er nødvendige for anvende det forpagtede som aftalt, bortfalder, uanset årsagen hertil, Forpagter ikke opfylder sine forpligtelser i henhold til denne forpagtningskontrakt, og Forpagter efter forudgående skriftligt påkrav ikke bringer misligholdelsen til ophør senest 5 dage efter modtagelsen af påkrav herom Hvis Bortforpagter ophæver denne forpagtningskontrakt efter pkt. 22.1, skal Forpagter betale betalingerne efter pkt. 7 indtil det tidspunkt, hvor Forpagter kunne have opsagt denne forpagtningskontrakt med det aftalte varsel. 23. BETINGELSER 23.1 Denne forpagtningskontrakt er fra Bortforpagters side betinget af: Forpagter opnår samtlige tilladelser og godkendelser til anvende det forpagtede som aftalt, herunder alkoholbevilling, næringsbrev og polititilladelse, der tegnes forsikring i overensstemmelse med pkt Såfremt betingelserne efter pkt ikke er opfyldt senest på overtagelsesdagen, er Bortforpagter berettiget til træde tilbage fra denne forpagtningskontrakt uden Forpagter kan gøre krav gældende, idet indbetalt depositum dog tilbagebetales. 24. FORRANG 24.1 Tilbudsmerialet, jf. bilag 1, er gældende som supplement til denne forpagtningskontrakt I tilfælde af uoverensstemmelser mellem tilbudsmerialet, jf. bilag 1, Forpagters tilbud, jf. bilag 2, og denne forpagtningskontrakt, har denne forpagtningskontrakt forrang. 25. BILAG Bilag 1 Bilag 2 Bilag 3 Bilag 4 Tilbudsmeriale. Tilbud med bilag. Tegning af det forpagtede. Inventarliste.

15 Bilag 5: Greve Kommunes politik omkring folkesundhed Side 15 Greve, den / Greve, den / For Bortforpagter: For Forpagter:

BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGSKONTRAKT. NN vej by Cpr.nr. (herefter Forpagter )

BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGSKONTRAKT. NN vej by Cpr.nr. (herefter Forpagter ) BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGSKONTRAKT Mellem og Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen Prismen, Amagerbro Kultur v/bjarne Fey Jemtelandsgade 3 2300 København S (herefter Bortforpagter

Læs mere

Forpagtningsaftale. Mellem. Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring. (herefter benævnt Bortforpagter) Navn Adresse By

Forpagtningsaftale. Mellem. Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring. (herefter benævnt Bortforpagter) Navn Adresse By Forpagtningsaftale Mellem Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring (herefter benævnt Bortforpagter) Og Navn Adresse By (herefter benævnt Forpagter) er der indgået følgende forpagtningsaftale

Læs mere

Odense Kommune Kulturmaskinen Farvergården 7 5100 Odense C (i det følgende kaldet bortforpagteren/kulturmaskinen),

Odense Kommune Kulturmaskinen Farvergården 7 5100 Odense C (i det følgende kaldet bortforpagteren/kulturmaskinen), Udkast: By- og Kulturforvaltningen Nærværende kontrakt indgås mellem JOURNAL NR. 82.03.00-Ø54-104-16 Odense Kommune Kulturmaskinen Farvergården 7 5100 Odense C (i det følgende kaldet bortforpagteren/kulturmaskinen),

Læs mere

Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter

Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter Aftalens parter: Mellem Vallensbæk Kommune, Vallensbæk Stionstorv 100, 2665 Vallensbæk Strand (herefter kaldet kommunen) og NN (herefter kaldet

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGSKONTRAKT. Forpagters navn Forpagters adresse By og postnummer CVR nummer (herefter Forpagter )

UDKAST TIL BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGSKONTRAKT. Forpagters navn Forpagters adresse By og postnummer CVR nummer (herefter Forpagter ) Bilag 1 UDKAST TIL BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGSKONTRAKT Mellem og Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen v/kulturn, Nørrebrohallen Nørrebrogade 208 1602 København V (herefter Bortforpagter

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 OPP Kalvebod Brygge Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden, opsigelse og købsret 4 6 Lejemålets

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Halsnæs Kommune Cvr.nr 29188416 Rådhuset 3300 Frederiksværk (i det følgende kaldet udlejer) og Frivillighedscenteret Cvr.nr xxxxx xxx (i det følgende kaldet

Læs mere

Bilag 1. Forpagtningskontrakt for caféen i VerdensKulturCentret

Bilag 1. Forpagtningskontrakt for caféen i VerdensKulturCentret Bilag 1. Forpagtningskontrakt for caféen i VerdensKulturCentret Mellem og Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen DIT:KBH, VerdensKulturCentret Nørre Allé 7 2200 København N (herefter Bortforpagter

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem og medundertegnede Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 (i det følgende kaldet udlejer) Udlændingestyrelsen Ryesgade 53 2100 København Cvr. 77940413

Læs mere

Kontrakt om leje af dele af Egeparken

Kontrakt om leje af dele af Egeparken Kultur Kontrakt om leje af dele af Egeparken Til opførelse og drift af klatrepark i dele af Egeparken 16. febuar 2016 15/34553 1 af 9 Partnere Glostrup Kommune Rådhusparken 2 2600 Glostrup Kommune CVR:

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: [ ] Ledelsesnr.: [ ] Standard lejekontrakt Storemosevej 7, 9510 Arden mellem Naturstyrelsen Møldrupvej 26 9520 Skørping (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET

Læs mere

Forpagtningskontrakt

Forpagtningskontrakt Forpagtningskontrakt University College Nordjylland, Læreruddannelsen i Aalborg (herefter: bortforpagteren) bortforpagter herved kantinen Mylius Erichsens Vej 131 til XXXX (herefter: forpagteren) på følgende

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD

FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD Ejeren, Kolding Kommune, Nytorv 11, 6000 Kolding tlf.nr. 79 79 79 79, (herefter kaldet bortforpagter) bortforpagter til XXX Navn, adresse, kontakt (herefter

Læs mere

Mellem Københavns Kommune, Københavns Ejendomme, Gyldenløvesgade 15, 1502 København K, i det følgende kaldet ejer

Mellem Københavns Kommune, Københavns Ejendomme, Gyldenløvesgade 15, 1502 København K, i det følgende kaldet ejer Bilag 6 - Ejendomme Aftale om anvendelse af bygninger og/eller ejendomsareal til opsætning af reklame og reklamebærende udstyr Nærværende aftale er ikke omfattet af lejelovgivningen. PARTERNE OG DET LEJEDE:

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT. Ejendomsafdelingen (herefter benævnt bortforpagter)

FORPAGTNINGSKONTRAKT. Ejendomsafdelingen (herefter benævnt bortforpagter) Udkast af 28. marts 2014. FORPAGTNINGSKONTRAKT Mellem undertegnede Fredericia Kommune, Gothersgade 20, 7000 Fredericia Ejendomsafdelingen (herefter benævnt bortforpagter) og medundertegnede Fuglsanghallerne

Læs mere

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Udkast Lejeaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (I det følgende udlejer ) og Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre (I det følgende lejer ) vedrørende Sprøjtehuset,

Læs mere

Forpagtningsaftale mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren)

Forpagtningsaftale mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren) Forpagtningsaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren) & Martin Bruun Bibliotekvej 62 2560 Hvidovre (i det følgende benævnt forpagteren) Forpagtningsaftale

Læs mere

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX Rengøringsaftale Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk I det følgende kaldet Kunde. og XXXX I det følgende kaldet Leverandøren Side 1 af 8 1. Aftalens retlige grundlag:... 3 2. Rengøringsaftalens

Læs mere

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej 4. 4640 Faxe. Cvr.nr. 14278184. (herefter lejer) Faxe Kommune.

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej 4. 4640 Faxe. Cvr.nr. 14278184. (herefter lejer) Faxe Kommune. Lejekontrakt Mellem Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem Østervej 4 4640 Faxe Cvr.nr. 14278184 (herefter lejer) Og Faxe Kommune Frederiksgade 8 4690 Haslev Cvr.nr. 29188475 (herefter udlejer)

Læs mere

TIDSBEGRÆNSET ERHVERVSLEJEKONTRAKT (Ikke-erhvervsbeskyttet lejekontrakt)

TIDSBEGRÆNSET ERHVERVSLEJEKONTRAKT (Ikke-erhvervsbeskyttet lejekontrakt) Parterne TIDSBEGRÆNSET ERHVERVSLEJEKONTRAKT (Ikke-erhvervsbeskyttet lejekontrakt) Denne erhvervslejekontrakt indgås herved mellem Udlejer Furesø Kommune Cvr.nr. 29 18 83 27 Stiager 2 3500 Værløse (Kontaktperson:

Læs mere

FORPAGTNINGSAFTALE. Der er mellem Nordfyns Kommune Østergade 22, 5400 Bogense. cvr.: 29 18 89 47. (herefter kaldet bortforpagter) cvr.

FORPAGTNINGSAFTALE. Der er mellem Nordfyns Kommune Østergade 22, 5400 Bogense. cvr.: 29 18 89 47. (herefter kaldet bortforpagter) cvr. FORPAGTNINGSAFTALE Der er mellem Nordfyns Kommune Østergade 22, 5400 Bogense cvr.: 29 18 89 47 (herefter kaldet bortforpagter) og cvr. : (herefter kaldet forpagter) indgået FORPAGTNINGSAFTALE om forpagtningen

Læs mere

Forpagtningskontrakt

Forpagtningskontrakt Forpagtningskontrakt Mellem Naturstyrelsen Vestsjælland (bortpagter) og.. (forpagter), indgås herved følgende aftale om forpagtning af et areal i Høve Skov til campingplads. 1../. Det lejede areal udgør

Læs mere

Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder

Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder ROSKILDE KOMMUNE Byrådssekretariatet Jura 3. november 2015 J.nr. 13.06.02P19-273075 HGB Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder Mellem Roskilde Kommune, Rådhusbuen

Læs mere

KONTRAKT. mellem. Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. [Indsættes ved kontraktindgåelsen]

KONTRAKT. mellem. Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. [Indsættes ved kontraktindgåelsen] KONTRAKT mellem Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. og [Indsættes ved kontraktindgåelsen] vedrørende "Pleje af grønne områder" 1 Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32

Læs mere

LEJEKONTRAKT BUTIK, RESTAURANT M.V. (erhvervsbeskyttede)

LEJEKONTRAKT BUTIK, RESTAURANT M.V. (erhvervsbeskyttede) Dato: Lejemåls nr. LEJEKONTRAKT BUTIK, RESTAURANT M.V. (erhvervsbeskyttede) Mellem Og som udlejer som lejer Parterne 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse 4. Opsigelse/ophør 5. Fremleje

Læs mere

Forpagtningskontrakt vedrørende Farum Svømmehals Cafe Mette Jacobsen

Forpagtningskontrakt vedrørende Farum Svømmehals Cafe Mette Jacobsen Forpagtningskontrakt vedrørende Farum Svømmehals Cafe Mette Jacobsen 1 Parterne Med henblik på at betjene publikum og forenignsbrugere i Farum Svømmehal bortforpagter Furesø Kommune (i det følgende kaldt

Læs mere

ADVOKATFIRMAET SØLGAARD & KNUDSEN. Tidsbegrænset LEJEKONTRAKT

ADVOKATFIRMAET SØLGAARD & KNUDSEN. Tidsbegrænset LEJEKONTRAKT j.nr. 87.590 lnk/lmj /U5 Tidsbegrænset LEJEKONTRAKT 1 PARTERNE 1.1 Mellem Syddjurs Kommune, Hovedgaden 77, 8410 Rønde, i det følgende kaldet udlejer og medundertegnede Den selvejende institution Ugelbølle

Læs mere

Udkast til betinget tidsbegrænset forpagtningskontrakt

Udkast til betinget tidsbegrænset forpagtningskontrakt Bilag 1 Valby, november 2018 Udkast til betinget tidsbegrænset forpagtningskontrakt Mellem Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvalningen v/kultur V Valby Hallen Julius Andersens Vej 3 2450 København

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) 2014

FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) 2014 FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) 2014 Underskrevne (bortforpagter) Nyborg Kommune Torvet 1 5800 Nyborg CVR.nr. 29 18 97 22 bortforpagter herved til medunderskrevne (forpagter) CVR.nr. en del af landbrugsejendommen

Læs mere

Det forpagtede. Det forpagtede omfatter cafekøkken, 2 lagerrum på hhv. 8m2 og 20m2 og serveringsområde.

Det forpagtede. Det forpagtede omfatter cafekøkken, 2 lagerrum på hhv. 8m2 og 20m2 og serveringsområde. Forpagtningskontrakt mellem Rudersdal Kommune og Keyvon Vakhsh, Hyrdevangen 67, 2400 København NV om drift af cafe, beliggende på Rundforbi Idrætsanlæg, Egebækvej 118, 2850 Nærum. Kultur Birkerød Idrætscenter

Læs mere

Lejekontrakt. Ret til opstilling af badehus. mellem. Naturstyrelsen Gillelejevej 2B 3230 Græsted Tlf. 72543000 CVR nr. 33157274 (herefter Udlejer)

Lejekontrakt. Ret til opstilling af badehus. mellem. Naturstyrelsen Gillelejevej 2B 3230 Græsted Tlf. 72543000 CVR nr. 33157274 (herefter Udlejer) Dato: 20. december 2013 Lejekontrakt Ret til opstilling af badehus mellem Naturstyrelsen Gillelejevej 2B 3230 Græsted Tlf. 72543000 CVR nr. 33157274 (herefter Udlejer) og xxx (herefter Lejer) DET LEJEDE

Læs mere

Grundlejekontrakt UDKAST (Danmarks Akvarium i Charlottenlund)

Grundlejekontrakt UDKAST (Danmarks Akvarium i Charlottenlund) Bilag 9 til udbudsvilkår Grundlejekontrakt UDKAST (Danmarks Akvarium i Charlottenlund) Kontraktnr: [??] Lejer: [??] Udlejer: Styrelsen for Slotte & Kulturejendomme (SLKE) HC. Andersens Boulevard 2 1553

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT MED HENBLIK PÅ NATURPLEJE (2015/001837)

FORPAGTNINGSKONTRAKT MED HENBLIK PÅ NATURPLEJE (2015/001837) FORPAGTNINGSKONTRAKT MED HENBLIK PÅ NATURPLEJE (2015/001837) 1. KONTRAKTENS PARTER Mellem bortforpagter Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) Driftsområde Karup (DOKAR) Adresse: Herningvej 30, Kølvrå,

Læs mere

UDKAST til. Lejekontrakt

UDKAST til. Lejekontrakt UDKAST til Lejekontrakt Mellem udlejer: Kolding Kommune Nicolai Skolegade 2b, 6000 Kolding Cvr. nr. 29189897 Tlf. 79 79 79 79 Kontaktperson: Lisbet Holten Lambert Tlf. direkte 79 79 66 50 Mail: lilam@kolding.dk

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund delnr.. af matr. nr.,. Grunden er beliggende... Grunden er på m2 og i øvrigt afsat

Læs mere

11 Vilkår Vedrørende lejemålet xxxxxxxxxxxxxxxx, 8000 Aarhus C Mellem

11 Vilkår Vedrørende lejemålet xxxxxxxxxxxxxxxx, 8000 Aarhus C Mellem 11 Vilkår Vedrørende lejemålet xxxxxxxxxxxxxxxx, 8000 Aarhus C Mellem Løvbjerg Ejendomsinvest A/S CVR-nr. 35 53 38 18 Strandkærvej 5 8700 Horsens som udlejer og [Navn] [CPR-nr.] [Nuværende adresse] [Mailadresse]

Læs mere

Forpagtningskontrakt vedr. restaurationsvirksomheden Furesø Marina/Marina Furesøbad

Forpagtningskontrakt vedr. restaurationsvirksomheden Furesø Marina/Marina Furesøbad Forpagtningskontrakt vedr. restaurationsvirksomheden Furesø Marina/Marina Furesøbad Indholdsfortegnelse: 1. Parterne 2. Kontraktgrundlaget 3. Det forpagtede 4. Benyttelse af det forpagtede 5. Ikrafttræden

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT (2015/)

FORPAGTNINGSKONTRAKT (2015/) FORPAGTNINGSKONTRAKT (2015/) Mellem bortforpagter Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Driftsområde Skrydstrup (DO SKP) Adresse: Lilholtvej 2, 6500 Vojens CVR: 16 28 71 80 Kontaktperson: Morten Tving

Læs mere

Lejeaftale. Aftalens Parter

Lejeaftale. Aftalens Parter j.nr. 1.2.16 / hfs Lejeaftale 1 Aftalens Parter Mellem Museum Sønderjylland, Aastrupvej 48 A, 6100 Haderslev som udlejer og Højeregnens Lokalhistoriske Arkiv, Møllegade 12, 6280 Højer som lejer indgås

Læs mere

Mellem Halsnæs Kommune og nedenstående bruger indgås følgende brugsretsaftale vedrørende brug af lokaler. Kontaktperson: Klaus Kolberg

Mellem Halsnæs Kommune og nedenstående bruger indgås følgende brugsretsaftale vedrørende brug af lokaler. Kontaktperson: Klaus Kolberg Brugsretsaftale Mellem Halsnæs Kommune og nedenstående bruger indgås følgende brugsretsaftale vedrørende brug af lokaler. Halsnæs Kommune Halsnæs Kommune Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Telefon: 4778

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement Model B med vedligeholdelseskonto

Vedligeholdelsesreglement Model B med vedligeholdelseskonto Mørkhøjvænge Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening Vedligeholdelsesreglement Model B med vedligeholdelseskonto Mørkhøjvænge. Godkendt på afdelingsmødet 18.05.2011 Indholdsfortegnelse I Generelt...

Læs mere

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Hobro den 20.06.2010 Lejekontrakt Udlejre: Team Hyldahl A/S Lilleringvej 6 8462 Harlev J. Lejre: Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Indholdsfortegnelse. 1. Parterne 2. Det lejede 3. Det lejedes

Læs mere

OVERDRAGELSES PROCEDUREN

OVERDRAGELSES PROCEDUREN OVERDRAGELSES PROCEDUREN a. Sælger og køber udarbejder sammen denne aftale om overdragelse af en andel i Centerparken, med den tilknyttede boligret. Den udarbejdes i 1 eksemplar. Ønsker køber og sælger

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård. Vedligeholdelsesreglement

Boligorganisationen Lundebjerggård. Vedligeholdelsesreglement Boligorganisationen Lundebjerggård Vedligeholdelsesreglement Regler for istandsættelse ved fraflytning Model A Principper for A-ordningen (Model A) Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse

Læs mere

Forpagtningskontrakt

Forpagtningskontrakt Forpagtningskontrakt Nærværende kontrakt indgås mellem Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Kultur og Fritid Odense Slot Nørregade 36-38 5000 Odense C (i det følgende kaldet bortforpagteren), og [navn

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer)

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer) ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem Udlejer A/S CVR-nr.: 87654321 Bygade 27 2100 København Ø (Udlejer) og Lejer A/S CVR-nr.: 12345678 Lokalevejen 27 2100 København Ø (Lejer) vedrørende lejemålet Industrivej 47,

Læs mere

ANSÆTTELSESKONTRAKT FOR LEDERE

ANSÆTTELSESKONTRAKT FOR LEDERE ANSÆTTELSESKONTRAKT FOR LEDERE Mellem [virksomhedens navn] [virksomhedens adresse] [virksomhedens cvr.nr.] [virksomhedens telefonnummer og mailadresse] (herefter kaldet Virksomheden ) og [lederens navn]

Læs mere

Kontor, lager og produktion (ikke-erhvervsbeskyttede)

Kontor, lager og produktion (ikke-erhvervsbeskyttede) Slettet: Dato: 17. august 2000 Side 1 af 10 Mellem Og som udlejer som lejer LEJEKONTRAKT Kontor, lager og produktion (ikke-erhvervsbeskyttede) Parterne 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement Model B Med vedligeholdelseskonto Afdeling 601

Vedligeholdelsesreglement Model B Med vedligeholdelseskonto Afdeling 601 Vedligeholdelsesreglement Model B Med vedligeholdelseskonto Afdeling 601 B-ordningen - kort fortalt Udlejeren sørger i bo perioden for boligens indvendige vedligeholdelse med hvidtning, maling, tapetsering

Læs mere

L E J E K O N T R A K T edoc 2011/

L E J E K O N T R A K T edoc 2011/ L E J E K O N T R A K T edoc 2011/05143-52 1. Parterne 1.1. Mellem Halsnæs Kommune Cvr.nr 29188416 Rådhuset 3300 Frederiksværk (i det følgende kaldet udlejer) og Frivillighedscenteret Skjoldborg 3300 Frederiksværk

Læs mere

Forpagtningsaftale Heaterhill Kiosken

Forpagtningsaftale Heaterhill Kiosken Forpagtningsaftale Heaterhill Kiosken Underskrevne Gribskov Kommune Rådhusvej 3 3200 Helsinge CVR-nr. 29188440 ( bortforpagter ) bortforpagter herved til medunderskrevne xx xx CVR-nr. XX (forpagter) kiosken

Læs mere

Forpagtningsaftale. Mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren)

Forpagtningsaftale. Mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren) Forpagtningsaftale Mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren) Og SBV 09 SBK 75/VSK Bymuren 151 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som

Læs mere

Forslag til lejekontrakt

Forslag til lejekontrakt Forslag til lejekontrakt Parterne Denne lejekontrakt indgås mellem: Udlejer: Navn: Adresse: CVR.nr.: Herefter kaldet udlejer. og Lejer: Navn: Adresse: Evt. CVR.nr.: Herefter kaldet lejer. 1 Det lejede

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund, matr. nr., Tagård, Humlum. Grunden er beliggende Bakke Alle, Humlum. Grunden er på

Læs mere

Lejekontrakt. Lejekontrakt

Lejekontrakt. Lejekontrakt Lejekontrakt Mellem undertegnede i det følgende kaldet udlejer Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 og medundertegnede XX Xx XX Cvr. i det følgende kaldet lejer er der d.d. indgået følgende

Læs mere

NOTAT Forslag til lejeaftale om sæsonplads

NOTAT Forslag til lejeaftale om sæsonplads Campingpladsen: udlejer herved sæsonplads nr. til navn: adresse: postnr. og by: tlf.nr.: med følgende hjemmeboende børn under 18 år Børn over 18 år er ikke omfattet af lejeaftalen. Aftalen er indgået for

Læs mere

Forpagtningsaftale Strandcaféen/Kiosken

Forpagtningsaftale Strandcaféen/Kiosken Forpagtningsaftale Strandcaféen/Kiosken Underskrevne Gribskov Kommune Rådhusvej 3 3200 Helsinge CVR-nr. 29188440 ( bortforpagter ) bortforpagter herved til medunderskrevne xx CVR-nr. XX (forpagter) Caféen/kiosken

Læs mere

Bedre boliger for alle

Bedre boliger for alle Frafl ytning Bedre boliger for alle KAB Vester Voldgade 17 1552 København V T 33 63 10 00 F 33 63 10 08 udlejningen@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Åbningstider Mandag - onsdag kl. 10.00-14.30

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement «Bruger_Initial» Vedligeholdelsesreglement Gældende for afdeling 36, Runddyssen 2-354 Model B med vedligeholdelseskonto B-ordningen - kort fortalt Udlejeren sørger i boperioden for boligens indvendige

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T Advokat Ole Kildeby Danmarksgade 81.2.th. 9900 Frederikshavn Tlf.nr. 98 42 91 11 L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Fonden Tordenskiold, Frederikshavn som udlejer, og Tordenskiolds Soldater

Læs mere

Aftale om ikke-kommercielle lokalradioers brug af musik

Aftale om ikke-kommercielle lokalradioers brug af musik Aftale om ikke-kommercielle lokalradioers brug af musik 1. Parter: Denne aftale er indgået mellem på den ene side KODA og på den anden side SAML (Sammenslutningen Af Medier i Lokalsamfundet), som tilsammen

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT

FORPAGTNINGSKONTRAKT FORPAGTNINGSKONTRAKT Underskrevne (herefter benævnt bortforpagter) NN (CPR-nr) (adresse) bortforpagter herved til medunderskrevne (herefter benævnt forpagter): Pilelauget (CVR-nr) (adresse) en del af jorden

Læs mere

ANSÆTTELSESKONTRAKT MELLEM. [Virksomhedens navn og adresse] (herefter kaldet "Virksomheden")

ANSÆTTELSESKONTRAKT MELLEM. [Virksomhedens navn og adresse] (herefter kaldet Virksomheden) ANSÆTTELSESKONTRAKT MELLEM [Virksomhedens navn og adresse] (herefter kaldet "Virksomheden") OG [Medarbejderens navn og adresse] (herefter kaldet "Medarbejderen") (herefter tilsammen kaldet "Parterne")

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement for Dalum Bygge - og Boligforening

Vedligeholdelsesreglement for Dalum Bygge - og Boligforening Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27 VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27 1. Navn Foreningens navn er andelsboligforeningen "Krusågade 13-27". 2. Formål Foreningens formål er at erhverve, eje og administrere ejendommen matrikel

Læs mere

Bilag 1 FORPAGTNINGSKONTRAKT FOR TANKANLÆG BELIGGENDE BOGENSE HAVN OG MARINA. Nordfyns Kommune v/bogense Havn og Marina Sejlerkajen 13 5400 Bogense

Bilag 1 FORPAGTNINGSKONTRAKT FOR TANKANLÆG BELIGGENDE BOGENSE HAVN OG MARINA. Nordfyns Kommune v/bogense Havn og Marina Sejlerkajen 13 5400 Bogense Bogense Havn og Marina Bilag 1 FORPAGTNINGSKONTRAKT FOR TANKANLÆG 8. juni 2015 Sagsnummer 480-2015-73954 Dokument nr. 480-2015-222021 BELIGGENDE BOGENSE HAVN OG MARINA Mellem Nordfyns Kommune v/bogense

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement «Bruger_Initial» Vedligeholdelsesreglement Gældende for afdeling 57, Bautastenen 50 Model A normalistandsættelse A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse

Læs mere

Vedtaget på repræsentantskabsmødet i juni 2003

Vedtaget på repræsentantskabsmødet i juni 2003 Indholdsfortegnelse Side Kort fortalt... 5 Generelt... 5 Overtagelse af boligen ved indflytning... 6 Vedligeholdelse i boperioden... 7 Ved fraflytning... 8 Særlig udvendig vedligeholdelse... 9 Særlige

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen Ejendom, bolig/erhverv, bebygget. KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen Køge Kommunes ejendom, del 2 af matr. nr. 165a, Køge Bygrunde, beliggende Nørregade

Læs mere

ARBEJDERHJEM" ANDELSBOLIGFORENINGEN "BOLIGFORENINGEN FREDERIKSBERG. Navn eq f6fmål. Medlemmer. VEDTÆGTER FOR

ARBEJDERHJEM ANDELSBOLIGFORENINGEN BOLIGFORENINGEN FREDERIKSBERG. Navn eq f6fmål. Medlemmer. VEDTÆGTER FOR Frederiksberg, Frederiksberg, VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN "BOLIGFORENINGEN FREDERIKSBERG ARBEJDERHJEM" Navn eq f6fmål Andelsboligforeningensnavn er "Boligforeningen Frederiksberg Arbejderhjem".

Læs mere

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R 1. PARTERNE Mellem Cvr. nr. 29189730, P.nr 1019130610 Svendborg Kommune Ejendomsadministration Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge. (i

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT FOR BILLUND BOLIGFORENING «Selskab_Nr» «Afdeling_nr»

VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT FOR BILLUND BOLIGFORENING «Selskab_Nr» «Afdeling_nr» VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT FOR BILLUND BOLIGFORENING «Selskab_Nr» «Afdeling_nr» MODEL A - med istandsættelse ved fraflytning.«lejekontrakt_selskab»«lejekontrakt_afdeling» «Lejekontrakt_Lejemål» «Lejekontrakt_Lejernr»

Læs mere

Vejledning om tjeneste- og lejeboliger

Vejledning om tjeneste- og lejeboliger Vejledning om tjeneste- og lejeboliger Formålet med denne vejledning er at give en overskuelig gennemgang af rettigheder og pligter vedr. tjeneste- og lejeboliger. Gennemgangen tilsigter ikke at være udtømmende.

Læs mere

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen TEKNIK & MILJØ Team Administration Dato: 13-07-2014 Sagsnr.: 14/24150 Kontaktperson: Birgith M. Hansen Dir. tlf.: 7996 6203 E-mail: teknik@vejen.dk Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej

Læs mere

Indflytning & vedligeholdelse

Indflytning & vedligeholdelse Kære lejer. Velkommen til din nye bolig. Forholdet mellem udlejer og lejer er reguleret af lejelovgivningen og af de forhold, der er aftalt i din lejekontrakt. Lovgivningen på området er imidlertid indviklet,

Læs mere

Lejekontrakt. Kolding Kommune. Kolding Modeljernbaneklub. mellem

Lejekontrakt. Kolding Kommune. Kolding Modeljernbaneklub. mellem Lejekontrakt mellem Kolding Kommune og Kolding Modeljernbaneklub Mellem Kolding Kommune Senior-, Sundhed- og Fritidsforvaltningen Fritid og Idræt 6000 Kolding (i det følgende kaldet udlejer) og Kolding

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BESTILLINGSKONTORET. TAXI 4x27 (Aarhus)

VEDTÆGTER FOR BESTILLINGSKONTORET. TAXI 4x27 (Aarhus) VEDTÆGTER FOR (Aarhus) Udarbejdet i henhold til lov om taxikørsel og bekendtgørelse gældende pr. 29. august 2011. Udskrevet 6. maj 2015 Vedtaget 29. april 2015 VEDTÆGTER FOR (Aarhus) Foreningen Taxi 4x27

Læs mere

OPLYSNINGSSKEMA GRUNDE. Køber(e): Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris

OPLYSNINGSSKEMA GRUNDE. Køber(e): Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris Køber(e): GRUNDE OPLYSNINGSSKEMA Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris Navn: Navn: Adresse: Adresse: Postnr./by: Postnr./by: Tlf. : Tlf. : CPR-nr.:

Læs mere

Vedtægter. for. E/F Ejerforeningen Femkanten

Vedtægter. for. E/F Ejerforeningen Femkanten Anmelder: Advokat Sune Westrup Valkendorfsgade 16 1151 København K Vedtægter for E/F Ejerforeningen Femkanten Foreningens navn er Ejerforeningen Femkanten. Navn og medlemmer Stk.2. Foreningens formål er

Læs mere

VEDTÆGTER For Ejerforeningen Kihlgården

VEDTÆGTER For Ejerforeningen Kihlgården Matr.nr. 2492 Vanløse, København. Anmelder: Advokatfirmaet Nicolai Giødesen Frederiksholms Kanal 18, Ejerl.nr. 1-30 1220 København K. Tlf: 33 15 84 45 Beliggende: Vanløse Alle 66-70/ Kilholmvej 29 A-B.

Læs mere

Udkast til Forpagtningsaftale

Udkast til Forpagtningsaftale Udkast til Forpagtningsaftale Side1/5 Sagsnr. 1440-33757 Dokument-id 2010-7733 Mellem Kerteminde Kommune (ejer), Miljø- og Kulturforvaltingen, Hans Schacksvej 4, 5300 Kerteminde og Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Læs mere

Forpagtningskontrakt. (forpagter)

Forpagtningskontrakt. (forpagter) Forpagtningskontrakt Mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (bortforpagter) & (forpagter) Vedrørende driften af Restaurant Halvleg i Frihedens Idrætscenter, Cafeteriet i Avedøre Idrætscenter

Læs mere

AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE ROSKILDE KOMMUNES VARMEFORSYNINGSVIRKSOMHED TIL ROSKILDE VARME A/S (UNDER STIFTELSE) W:\42523\146104\000010.

AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE ROSKILDE KOMMUNES VARMEFORSYNINGSVIRKSOMHED TIL ROSKILDE VARME A/S (UNDER STIFTELSE) W:\42523\146104\000010. AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE AF ROSKILDE KOMMUNES VARMEFORSYNINGSVIRKSOMHED TIL ROSKILDE VARME A/S (UNDER STIFTELSE) W:\42523\146104\000010.doc Side 2 BILAGSFORTEGNELSE Bilag 2.4 Anlægskartoteker pr. 1.

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement for Rødegårdsparken

Vedligeholdelsesreglement for Rødegårdsparken Vedligeholdelsesreglement for Rødegårdsparken B-ordningen - kort fortalt Udlejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse med hvidtning, maling, tapetsering og gulvbehandling. Udgifterne

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT NR. 43.2.

FORPAGTNINGSKONTRAKT NR. 43.2. FORPAGTNINGSKONTRAKT NR. 43.2. Odder Kommune, Byggeri, (herefter benævnt udlejer) udlejer herved til: (Herefter benævnt lejer) det på vedhæftede oversigtskort med gul indramning viste areal, beliggende

Læs mere

BILAG A 1 UDKAST TIL KONTRAKT Delaftale 1 Odense

BILAG A 1 UDKAST TIL KONTRAKT Delaftale 1 Odense BILAG A 1 UDKAST TIL KONTRAKT Delaftale 1 Odense 1. Parterne Mellem Socialstyrelsen (i det følgende benævnt Ordregiver) og Tilbudsgiver CVR-nr. (i det følgende benævnt leverandøren ) er dags dato indgået

Læs mere

Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 17/06-2015 erstatter dette vedligeholdelsesreglement tidligere gældende reglementer.

Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 17/06-2015 erstatter dette vedligeholdelsesreglement tidligere gældende reglementer. Vedligeholdelsesreglement Model A Afdeling 606 A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i bo perioden for boligens indvendige vedligeholdelse med hvidtning, maling, tapetsering og gulvbehandling. Lejeren

Læs mere

Privat udlejning. Fraflytning. Hovedregler

Privat udlejning. Fraflytning. Hovedregler Privat udlejning Fraflytning Hovedregler 1 Denne folder handler om hovedreglerne ved fraflytning. Hvordan dit lejemål kan kræves afleveret afhænger af din lejekontrakt. Lejer Forening Fyn Skibhusvej 34,

Læs mere

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse VORDINGBORG BOLIGSELSKAB AFDELING 435 - MISLEHØJVEJ

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse VORDINGBORG BOLIGSELSKAB AFDELING 435 - MISLEHØJVEJ Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner

Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner Pkt. 161 Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner Sagsnr. 49186 Økonomiudvalget Lukket punkt Resume Kommunen har modtaget revideret tilbud på køb af grunden på Lysalleen til i alt 44 private lavenergi

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement for Lejerbo-afdeling 218-0 Det Hvide Snit

Vedligeholdelsesreglement for Lejerbo-afdeling 218-0 Det Hvide Snit Vedligeholdelsesreglement for Lejerbo-afdeling 218-0 Det Hvide Snit Model B med vedligeholdelseskonto LB afdeling 218-0 har på afdelingsmødet d. 14.11.2006 vedtaget at overgå fra den hidtidige A-ordning

Læs mere

Randers Kommune, Kultur og Borgerservice 22. august 2008 Udbud af grønne plejeopgaver Idrætsanlæg Betingelser Side 1 af 9

Randers Kommune, Kultur og Borgerservice 22. august 2008 Udbud af grønne plejeopgaver Idrætsanlæg Betingelser Side 1 af 9 Betingelser Side 1 af 9 Betingelser Indholdsfortegnelse Grundlaget for tjenesteyderens tilbud og arbejdets udførelse... 2 Almindelige bestemmelser... 2 Randers Kommunes udbud... 2 Tjenesteyderens tilbud...

Læs mere

Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M46-01. Indholdsfortegnelse. For private forsikringer gælder følgende:

Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M46-01. Indholdsfortegnelse. For private forsikringer gælder følgende: Familiens bedste forsikringsselskab Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M46-01 Forsikringsaftalen med Aros Forsikring udgøres af policen, eventuelle policetillæg og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Aftale om leje og administration af fiskeri i Vingsted Sø

Aftale om leje og administration af fiskeri i Vingsted Sø Trekantsområdet J.nr. NST-52400-00027 Ref. hethu Den 9. april 2016 Aftale om leje og administration af fiskeri i Vingsted Sø 1 AFTALENS PARTER Mellem Miljøministeriet, Naturstyrelsen Trekantsområdet, Førstballevej

Læs mere

Mellem Furesø Kommune, som ejer, og forpagter Flemming Andersen, Fruegård, Lejrvej 6, Kr. Værløse, 3500 Værløse, er indgået følgende

Mellem Furesø Kommune, som ejer, og forpagter Flemming Andersen, Fruegård, Lejrvej 6, Kr. Værløse, 3500 Værløse, er indgået følgende KONTRAKT Mellem Furesø Kommune, som ejer, og forpagter Flemming Andersen, Fruegård, Lejrvej 6, Kr. Værløse, 3500 Værløse, er indgået følgende FORPAGTNINGSKONTRAKT 1 AREAL Furesø Kommune forpagter til Flemming

Læs mere

Andelsboligforeningen Beringsgaard

Andelsboligforeningen Beringsgaard Vedligeholdelsesreglementet baserer sig på standardvedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Side 1 af 7 sider Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er reglerne ved fraflytning? Side 2 af 7 sider

Læs mere

Forpagtningsaftale (jordforpagtning)

Forpagtningsaftale (jordforpagtning) Sags nr. 14/22214 Forpagtningsaftale (jordforpagtning) Underskrevne (bortforpagter) Ringsted Kommune, Sct. Bendtsgade 1, 4100 Ringsted. CVR.nr. 18957981 bortforpagter herved til medunderskrevne (forpagter)?????????????

Læs mere

Boligselskabet KØLVRÅ

Boligselskabet KØLVRÅ Vedligeholdelsesreglement. Model A normalistandsættelse Gældende for: Boligselskabet Kølvrå, afdeling 1 A-ordningen kort fortalt. Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse med

Læs mere