Pia Kopke (formand), Børge Knudsen, Lone Kaalund Thiel, Caroline Thrane.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Pia Kopke (formand), Børge Knudsen, Lone Kaalund Thiel, Caroline Thrane."

Transkript

1 N O T A T Refer fra møde i Styregruppen for fællesoffentlig systemforvaltning af sundheds-it (FSI). Mødet fandt sted i Danske Regioner, torsdag den 3. maj 2018 kl EMN Deltagere: Regioner: Pia Kopke (formand), Børge Knudsen, Lone Kaalund Thiel, Caroline Thrane Anne Kjærsgaard Sten: Marianne Voldstedlund, Anders Brahm, Gitte Nørgaard Aidt, Rikke Saltoft Andersen. Kommuner: Mette Harbo, Niels Rygaard. Sundhed.dk og MedCom: Karen Margrethe Corstorphine, Bruno Juel Pedersen. Sekretariet: Rasmus Rose, Anne Kjærsgaard. Afbud: Bettina Mtsson, Poul Erik Kristensen, Bodil Marie Grøn, Lars Hulbæk. Mødested: Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 00 København Ø.

2 Indholdsfortegnelse Side 2 1. Godkendelse: Dagsorden og refer fra sidste møde 2. Orientering: Meddelelser 3. Godkendelse: Forslag til ny governacemodel for FSI 4. Godkendelse: Nye systemer i FSI s systemportefølje 5. Godkendelse og drøftelse: Opfølgning på modenhedsdrøftelser 6. Godkendelse: Formand og sekretari for FOSA 7. Orientering: Stus og fremtidige planer med HAIBA og MiBa 8. Orientering: Projektplan for udbud af Sårjournalen 9. Orientering: Roadmap og KPI stus for FSI s systemportefølje 10. : Opfølgning på FSI-driftsaftaler 11. : Stus på da protection officer (DPO) 12. Temadrøftelse: Oplæg fra Sundhedsdastyrelsen og sundhed.dk om cybersikkerhed 13. Orientering: Næste møde 14. Eventuelt

3 1. Godkendelse: Dagsorden og refer fra sidste møde Side 3 FSI godkender dagsordenen, og FSI godkender referet fra mødet i FSI den 8. februar FSI godkendte dagsorden og refer.

4 2. Orientering: Meddelelser Side 4 Resumé Det blev aftalt, de systemansvarlige parter indfører frozen zone på systemerne i FSI én uge før samt og to uger efter den regionale implementering af LPR3.

5 3. Godkendelse: Forslag til ny governancemodel for FSI Side 5 FSI godkender ændringerne til FSI s governancemodel med henblik på indstilling til Den Nionale Bestyrelse for Sundheds-it FSI godkendte ændringerne i governancemodellen, der herefter vil blive indstillet til Den Nionale Bestyrelse for Sundheds-it. FSI kommenterede, ændringerne i governancemodellen afspejlede de tidligere drøftelser i FSI.

6 4. Godkendelse: Nye systemer i FSI s systemportefølje Side 6 FSI godkender, det indstilles til Den Nionale Bestyrelse for Sundheds-it, den telemedicinske infrastruktur og telemedicinske løsninger for henholdsvis medarbejdere og borgere initialt for borgere med KOL under FUT samt Sundhedsvæsenets Organisionsregister og LPR3 optages i FSI. FSI godkendte, det skal indstilles til Den Nionale Bestyrelse for Sundheds-it, den telemedicinske infrastruktur og telemedicinske løsninger for henholdsvis medarbejdere og borgere initialt for borgere med KOL under det Fælles Udbud af Telemedicin (FUT) skal optages i FSI. Inden da skal der ske en afklaring i forhold til de øvrige systemer under FUT. Ligesom det skal afklares, hvornår styregruppen for FUT kan nedlægges, og projektet kan overgå til FSI. Regionerne vil vurdere optagelsen af Henvisningshotellet, Praksys og Sundhedsjournal 3.0 i FSI når projekterne nærmer sig drift. Sundhedsdastyrelsen giver en tilbagemelding på, hvorvidt SOR bliver en del af NSP, eller om SOR bør indgå i FSI, når spørgsmålet er afklaret. MedCom følger projektet om Service Plform (PLSP), og melder tilbage til FSI, hvis det er relevant medtage PLSP i FSI. LPR3 afventer en afklaring af governancestuktur i forhold til Den Nionale Bestyrelse for Sundhedsda. Mette Harbo, kommunal formand i Styregruppen for det Fælles Udbud af Telemedicin (FUT) oplyste, det i styregruppen for FUT er besluttet søge optagelse i FSI. Region Midtjylland, der bliver systemforvaltende region for systemerne under FUT, bakkede op om, den telemedicinske infrastruktur og telemedicinske løsninger for henholdsvis medarbejdere og borgere initialt for borgere med KOL skal være en del af FSI. Der bør i FSI tages stilling til, hvordan man håndterer de andre systemer, der bliver en del af den fælles infrastruktur.

7 Sundhedsdastyrelsen oplyste, SOR muligvis bliver lagt ind under NSP-plformen. Hvis dette ikke sker, så er det relevant lade SOR blive en del af FSI. Side 7 Sundhedsdastyrelsen opfordrede til, Henvisningshotellet blev en del af FSI. Selvom økonomien udelukkende er regional, så er der forts afhængigheder på tværs af sektorer. Sundhedsdastyrelsen fandt desuden, det kunne være relevant med overveje, Primærsektorens Leverandør Service Plform kunne indgå i FSI. Særligt hvis det bliver en standard for, hvordan man kommunikerer med praksissektoren.

8 5. Godkendelse og drøftelse: Opfølgning på modenhedsdrøftelser Side 8 FSI drøfter modenhedsvurderingerne for systemerne, og FSI godkender de foreslåede forbedringer og tiltag for systemerne. FSI godkendte de foreslåede forbedringer og tiltag for systemerne. Såfremt der kan findes finansiering, ønskede FSI, konsulentundersøgelsen bliver gentaget i 2019 gerne suppleret med fokus på cybersikkerhed og GDPR. Systemejerne i FSI gav tilbagemelding på modenhedsdrøftelserne for systemerne. Der var enighed i FSI om, modenhedsdrøftelserne forts giver mening, og forts bør være en del af FSI s årshjul. FSI ønskede, konsulentundersøgelserne gentages med et par års mellemrum, såfremt der kan findes finansiering. Sekretariet afklarer, hvordan Accentures modenhedsvurdering i 2016 blev finansieret.

9 6. Godkendelse: Formand og sekretari for FOSA Side 9 FSI beslutter, hvem der fremadrettet skal være FOSA-formand og have sekretariet for FOSA. Dagsordenspunktet genfremlægges på næste møde i FSI. Sten og kommunerne blev opfordret til overtage formandsrollen og sekretariet for FOSA-forum. Region Nordjyllands erfaring som formand af FOSA-forum var, det er nødvendigt, der er bred fællesoffentlig opbakning til arbejdet i FOSA-forum, hvis FOSA-forum forts kan være givende. Formandsrollen for FOSA-forum kan evt. også drøftes i forbindelse med den tidligere aftalte bilerale drøftelse af fælles offentlig change management.

10 7. Orientering: Stus og fremtidige planer med HAIBA og MiBa Side 10 FSI tager orienteringen for stus og fremtidige planer med HAIBA og MiBa til efterretning. FSI tog orienteringen til efterretning. Marianne Voldstedlund gennemgik stus for HAIBA og MiBa. Fremadrettet vil der blive opbygget en governance omkring dabaserne, finansieringen skal afklares, og der vil blive udarbejdet nye KPI er.

11 8. Orientering: Projektplan for udbud af Sårjournalen Side 11 FSI tager projektplanen for udbud af Sårjournalen til orientering. FSI tog projektplanen for udbud af Sårjournalen til orientering. På baggrund af governance ved udbud i FSI, der blev vedtaget på sidste møde, blev FSI orienteret om projektplanen for udbud af Sårjournalen. Det blev bemærket, bemanding af forretningsstyregruppen og vurderingen af, hvorvidt der er de rette kompetencer til løfte et udbud, kan drøftes når forretningsstyregruppen får ansvaret for udbud. Københavns Kommune bemærkede, de evt. kan løfte Sårjournalen i KL-sammenhæng.

12 9. Orientering: Roadmap og KPI stus for FSI s systemportefølje Side 12 FSI tager driftsrapporterne for 1. kvartal 2018 til orientering, og FSI tager roadmaps for systemporteføljen til orientering. Roadmap er til fremadrettet brug, og det er derfor ikke nødvendigt, der ændres i roadmaps bagudrettet. Fremadrettet skal begivenhederne leve op til de kriterier, som FOSA-forum har ops. Region Nordjylland orienterede om, KPI er for Sårjournalen er drøftet i forretningsstyregruppen. Et nyt forslag til KPI er vil blive fremlagt for FSI senere i år. MedCom orienterede om driftsuhensigtsmæssigheden på videoknudepunktet.

13 10. : Opfølgning på FSI-driftsaftaler Side 13 FSI drøfter driftsaftalerne, og FSI godkender, udløbsdo i driftsaftalerne udgår, og FSI i stedet har mulighed for genforhandle aftalen. FSI godkendte, udløbsdoen på driftsaftalerne bliver slettet, og driftsaftaler i stedet kan tages op, hvis et medlem af FSI ønsker det.

14 11. : Stus på da protection officer (DPO) Side 14 FSI drøfter stus på udpegning af da protection officer (DPO) hos FSI s parter. Systemejerne i FSI gennemgik stus på udnævnelse af da protection officer (DPO). Der er udnævnt DPO er hos alle systemejere i FSI.

15 12. Temadrøftelse: Oplæg fra Sundhedsdastyrelsen og sundhed.dk om cybersikkerhed Side 15 FSI drøfter oplæggene fra sundhed.dk og Sundhedsdastyrelsen. Pia Jespersen og Peter Munch Jensen fra Sundhedsdastyrelsen gav oplæg om cybersikkerhed i sundhedsvæsenet. FSI opfordrede til, forretningsstyregrupperne i deres arbejde indtænker initiiver fra stregien om cyber- og informionssikkerhed. Oplægget om sundhed.dk s cyber security review udskydes til næste møde.

16 13. Næste møde Side 16 Næste møde i FSI finder sted torsdag den 13. september Den foreløbige dagsorden til mødet er: Roadmap og KPI stus for FSI s systemportefølje Præsention af budgetter besluttet i ØA Fælles change management i FSI porteføljen. LPR3s betydning for systemerne i FSI porteføljen Godkendelse og underskrivning af fornyede driftsaftaler Formand og sekretari for FOSA-forum Oplæg fra sundhed.dk om deres cyber security review Temadrøftelse

17 12. Eventuelt Side 17

MedCom Systemforvaltning (SDN/VDX/KIH) Danske Regioner

MedCom Systemforvaltning (SDN/VDX/KIH) Danske Regioner MedCom Systemforvaltning (SDN/VDX/KIH) Modenhedsdrøftelse af systemerne i regi af FSI Det er aftalt i den fællesoffentlige styregruppe for sundheds-it (FSI), at forretningsstyregrupperne én gang årligt

Læs mere

UDKAST: MedCom Systemforvaltning (SDN/VDX/KIH) Danske Regioner

UDKAST: MedCom Systemforvaltning (SDN/VDX/KIH) Danske Regioner UDKAST: MedCom Systemforvaltning (SDN/VDX/KIH) Modenhedsdrøftelse af systemerne i regi af FSI Det er aftalt i den fællesoffentlige styregruppe for sundheds-it (FSI), at forretningsstyregrupperne én gang

Læs mere

Videoknudepunktet (VDX) UDKAST Danske Regioner

Videoknudepunktet (VDX) UDKAST Danske Regioner Videoknudepunktet (VDX) UDKAST Modenhedsdrøftelse af systemerne i regi af FSI Det er aftalt i den fællesoffentlige styregruppe for sundheds-it (FSI), at forretningsstyregrupperne én gang årligt drøfter

Læs mere

UDKAST: Sundhedsdatanettet (SDN) Danske Regioner

UDKAST: Sundhedsdatanettet (SDN) Danske Regioner UDKAST: Sundhedsdatanettet (SDN) Modenhedsdrøftelse af systemerne i regi af FSI Det er aftalt i den fællesoffentlige styregruppe for sundheds-it (FSI), at forretningsstyregrupperne én gang årligt drøfter

Læs mere

VDX i overskrifter. Peder Illum

VDX i overskrifter. Peder Illum VDX i overskrifter Peder Illum VDX i overskrifter Hvorfor VDX Hvad er VDX Finansieringen af VDX Anvendelsen af VDX 3 Hvorfor VDX? Etableret i 2009 som del af projektet national implementering af teletolkning

Læs mere

Referat af 2. møde i styregruppen for MedCom 8 torsdag den 24. maj 2012

Referat af 2. møde i styregruppen for MedCom 8 torsdag den 24. maj 2012 Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse Enhed: Sundhedsøkonomi Sagsbeh.: SUMPMJ Sags nr.: 1113259 Dok. Nr.: 941826 Dato: 11. juni 2012 Referat af 2. møde i styregruppen for MedCom 8 torsdag den 24. maj

Læs mere

Referat af 3. møde i styregruppen for MedCom 10 den 6. oktober 2016

Referat af 3. møde i styregruppen for MedCom 10 den 6. oktober 2016 Sundheds- og Ældreministeriet Enhed: Sundhedsøkonomi Sagsbeh.: DEPSZB Koordineret med: Sagsnr.: 1601117 Dok. nr.: 194312 Dato: 25. oktober 2016 Referat af 3. møde i styregruppen for MedCom 10 den 6. oktober

Læs mere

Referat fra møde i den nationale bestyrelse for sundheds-it

Referat fra møde i den nationale bestyrelse for sundheds-it Referat fra møde i den nationale bestyrelse for sundheds-it Mødet blev afhold i kl. 13.00 16.00 den 1. februar 2017 i Danske Regioner. Deltagere Annemarie Lauritsen, Sundheds- og Ældreministeriet (formand)

Læs mere

Mødet blev afholdt kl den 10. oktober 2016 i Sundheds- og Ældreministeriet.

Mødet blev afholdt kl den 10. oktober 2016 i Sundheds- og Ældreministeriet. Referat fra møde i den nationale bestyrelse for sundheds-it Mødet blev afholdt kl. 13.00 17.00 den 10. oktober 2016 i Sundheds- og Ældreministeriet. Deltagere: Annemarie Lauritsen, Sundheds- og Ældreministeriet

Læs mere

Indhold. Governancemodel og forretningsorden for Styregruppen for Fællesoffentlig Systemforvaltning af Sundheds-it (FSI)

Indhold. Governancemodel og forretningsorden for Styregruppen for Fællesoffentlig Systemforvaltning af Sundheds-it (FSI) N O T A T 05-08-2016 Sag nr. 15/447 Dokumentnr. 30706/16 Governancemodel og forretningsorden for Styregruppen for Fællesoffentlig Systemforvaltning af Sundheds-it (FSI) Jeanne Dragheim Tel. 22 22 26 69

Læs mere

Bilag 1.1 Referat fra møde den 3. februar 2014 i den nationale bestyrelse for sundheds-it

Bilag 1.1 Referat fra møde den 3. februar 2014 i den nationale bestyrelse for sundheds-it Bilag 1.1 Referat fra møde den 3. februar 2014 i den nationale bestyrelse for sundheds-it Mødet blev afholdt den 3. februar 2014 fra kl. 15:00 til 17:00 i lokale S25 i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse.

Læs mere

Referat af 1. møde i styregruppen for MedCom11 den 7. marts 2018

Referat af 1. møde i styregruppen for MedCom11 den 7. marts 2018 Sundheds- og Ældreministeriet REFERAT Enhed: SUNDOK Sagsbeh.: DEPMAHA Koordineret med: Sagsnr.: 1601117 Dok. nr.: 505122 Dato: 11-04-2018 Referat af 1. møde i styregruppen for MedCom11 den 7. marts 2018

Læs mere

Referat af 3. møde i styregruppen for MedCom 8 torsdag den 11. oktober 2012

Referat af 3. møde i styregruppen for MedCom 8 torsdag den 11. oktober 2012 Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse Enhed: Sundhedsøkonomi Sagsbeh.: SUMPMJ Sags nr.: 1113259 Dok. Nr.: 1083651 Dato: 01. november 2012 Referat af 3. møde i styregruppen for MedCom 8 torsdag den 11.

Læs mere

MedCom, Mødelokale C, Forskerparken 10, 5230 Odense M

MedCom, Mødelokale C, Forskerparken 10, 5230 Odense M SDN-BRUGERGRUPPEMØDE TID: Den 2. februar 2017 kl. 10.00 14.00 STED: VIDEOMØDERUM: DELTAGERE: AFBUD MedCom, Mødelokale C, Forskerparken 10, 5230 Odense M tgj@rooms.medcom.dk Lars Helsberg, Sundhedsdatastyrelsen

Læs mere

Referat af 5. møde i styregruppen for MedCom

Referat af 5. møde i styregruppen for MedCom Sundheds- og Ældreministeriet REFERAT AF MØDE Enhed: SUNDOK Sagsbeh.: DEPJEI Koordineret med: Sagsnr.: 1601117 Dok. nr.: 315903 Dato: 18. april 2017 Referat af 5. møde i styregruppen for MedCom10-03.03.2017

Læs mere

Referat fra møde i den nationale bestyrelse for sundheds-it

Referat fra møde i den nationale bestyrelse for sundheds-it Referat fra møde i den nationale bestyrelse for sundheds-it Mødet blev afhold i den 30. november 2016 kl. 13.00 16.00 i Sundheds- og Ældreministeriet Deltagere Annemarie Lauritsen, Sundheds- og Ældreministeriet

Læs mere

Referat af 2. møde i styregruppen for MedCom 10 den 22. juni 2016

Referat af 2. møde i styregruppen for MedCom 10 den 22. juni 2016 Sundheds- og Ældreministeriet Enhed: Sundhedsøkonomi Sagsbeh.: DEPSZB Koordineret med: Sagsnr.: 1601117 Dok. nr.: 125866 Dato: 9. august 2016 Referat af 2. møde i styregruppen for MedCom 10 den 22. juni

Læs mere

SDN-brugergruppemøde 2. februar Peder Illum, konsulent,

SDN-brugergruppemøde 2. februar Peder Illum, konsulent, SDN-brugergruppemøde 2. februar 2017 Peder Illum, konsulent, pi@medcom.dk Dagsorden Velkomst og præsentation af deltagere i den nye SDN-brugergruppe v/ Peder Illum Godkendelse af dagsorden v/ Peder Illum

Læs mere

1 Velkomst og præsentation Meddelelser Systemforvaltning

1 Velkomst og præsentation Meddelelser Systemforvaltning Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk REFERAT AF MØDE Dato: 14-08-2018 Enhed: SUNDOK Sagsbeh.: DEPJEI Sagsnr.: 1708602 Dok. nr.: 669516 Referat af 2.

Læs mere

Bilag 1. Referat fra møde i den Nationale Bestyrelse for Sundheds-it. Mødet blev afholdt den 16. april 2015 i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse.

Bilag 1. Referat fra møde i den Nationale Bestyrelse for Sundheds-it. Mødet blev afholdt den 16. april 2015 i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse. Bilag 1. Referat fra møde i den Nationale Bestyrelse for Sundheds-it Mødet blev afholdt den 16. april 2015 i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse. Deltagere: Nanna Skovgaard, Ministeriet for sundhed

Læs mere

Referat fra møde i den nationale bestyrelse for sundheds-it den 5. december 2018

Referat fra møde i den nationale bestyrelse for sundheds-it den 5. december 2018 Referat fra møde i den nationale bestyrelse for sundheds-it den 5. december 2018 Mødet blev afholdt på Silkeborg Rådhus Deltagere fra bestyrelsen Annemarie Lauritsen, Sundheds- og Ældreministeriet Tommy

Læs mere

Mødet blev afholdt den 19. maj 2014 fra kl. 11:30 til 14:00 i lokale S25 i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse.

Mødet blev afholdt den 19. maj 2014 fra kl. 11:30 til 14:00 i lokale S25 i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse. Bilag 1. Referat fra møde den 19. maj 2014 i den nationale bestyrelse for sundheds-it Mødet blev afholdt den 19. maj 2014 fra kl. 11:30 til 14:00 i lokale S25 i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse.

Læs mere

8. møde i porteføljestyregruppen for landsdækkende udbredelse af telemedicinsk hjemmemonitorering til borgere med KOL

8. møde i porteføljestyregruppen for landsdækkende udbredelse af telemedicinsk hjemmemonitorering til borgere med KOL Referat 28. juni 2017 8. møde i porteføljestyregruppen for landsdækkende udbredelse af telemedicinsk hjemmemonitorering til borgere med KOL Dagsordenspunkt 1 Velkommen og siden sidst Til stede Christian

Læs mere

Referat af 8. møde i styregruppen for MedCom10 den 13. december 2017

Referat af 8. møde i styregruppen for MedCom10 den 13. december 2017 Sundheds- og Ældreministeriet REFERAT Enhed: SUNDOK Sagsbeh.: DEPMAHA Koordineret med: Sagsnr.: 1601117 Dok. nr.: 505122 Dato: 12-01-2018 Referat af 8. møde i styregruppen for MedCom10 den 13. december

Læs mere

Mødet blev afholdt i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, Holbergsgade 6, 1057 København K

Mødet blev afholdt i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, Holbergsgade 6, 1057 København K Bilag 1.1 Referat fra bestyrelsesmøde den 6. september 2013, klokken 13:00-16:00. Mødet blev afholdt i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, Holbergsgade 6, 1057 København K Deltagere: Svend Særkjær,

Læs mere

1. Kommunikation vedr. hjælpemidler via korrespondancemeddelelser (sygehuse og kommuner)

1. Kommunikation vedr. hjælpemidler via korrespondancemeddelelser (sygehuse og kommuner) Referat fra mødet den 16. januar i Forum for elektronisk kommunikation Deltagere: Peter Bræum, Aalborg Kommune Grethe Nielsen, Frederikshavn Kommune Karina Eriksen, Hjørring Kommune Hanne Rasmussen, Brønderslev

Læs mere

Referat fra møde i den nationale bestyrelse for sundheds-it den 29. november 2017

Referat fra møde i den nationale bestyrelse for sundheds-it den 29. november 2017 Referat fra møde i den nationale bestyrelse for sundheds-it den 29. november 2017 Mødet blev afholdt på Odense Universitetshospital. Deltagere Nanna Skovgaard, Sundheds- og Ældreministeriet Tommy Kjelsgaard,

Læs mere

MedComs systemforvaltning. MedCom 11-temadag, den 21. marts 2018

MedComs systemforvaltning. MedCom 11-temadag, den 21. marts 2018 MedComs systemforvaltning MedCom 11-temadag, den 21. marts 2018 2 Hvem er jeg Bruno Juel Pedersen (chefkonsulent) Sikkerhedsansvarlig Teamleder i systemforvaltningen 2013 frem til nytår 2017/18: IT-chef

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 7. december 2012 kl. 10.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 10.30-12.00. Fra administrionen deltog direktør

Læs mere

Referat af 4. møde i styregruppen for MedCom10 den 28. november

Referat af 4. møde i styregruppen for MedCom10 den 28. november Sundheds- og Ældreministeriet REFERAT AF MØDE Enhed: Sundhedsøkonomi, Sygehusbyggeri, Koncernøkonomi og Analyse Sagsbeh.: DEPJEI Koordineret med: Sagsnr.: 1601117 Dok. nr.: 241145 Dato: 20. december 2016

Læs mere

Region Midtjylland Planlægning, AUH. Referat. til møde i Koordinationsgruppen AUH 25. november 2016 kl. 14:00 i AUH, bygning 4, mødelokale 3, kælderen

Region Midtjylland Planlægning, AUH. Referat. til møde i Koordinationsgruppen AUH 25. november 2016 kl. 14:00 i AUH, bygning 4, mødelokale 3, kælderen Region Midtjylland Planlægning, AUH 2. december 2016 /LOUMOE Refer til møde i Koordinionsgruppen AUH 25. november 2016 kl. 14:00 i AUH, bygning 4, mødelokale 3, kælderen Koordinionsgruppen AUH 25. november

Læs mere

REFERAT AF MØDE. Referat af 5. møde i MedCom11-styregruppen. Dagsorden for mødet. Dato for møde 13. marts 2019

REFERAT AF MØDE. Referat af 5. møde i MedCom11-styregruppen. Dagsorden for mødet. Dato for møde 13. marts 2019 Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk REFERAT AF MØDE Dato: 13-03-2019 Enhed: DAICY Sagsbeh.: DEPNIBE Sagsnr.: 1708602 Dok. nr.: 854294 Referat af 5.

Læs mere

MedCom, Mødelokale C, Forskerparken 10, 5230 Odense M

MedCom, Mødelokale C, Forskerparken 10, 5230 Odense M VDX-BRUGERGRUPPEMØDE TID: Den 6. februar 2017 kl. 10.00 14.00 STED: VIDEOMØDERUM: DELTAGERE: MedCom, Mødelokale C, Forskerparken 10, 5230 Odense M tgj@rooms.medcom.dk Lisbeth Jørgensen Region Syddanmark

Læs mere

M Ø D E I N D K A L D E L S E

M Ø D E I N D K A L D E L S E Forskerparken 10 DK-5230 Odense M Telefon 6543 2030 Direkte 6543 20LHO Telefax 6543 2050 E-mail www.medcom.dk M Ø D E I N D K A L D E L S E Dato 09.09.15 Vor ref. DSL 10. styregruppemøde for national implementering

Læs mere

VELKOMMEN. MedCom9 koordineringsgruppe 5. marts 2015 Kl

VELKOMMEN. MedCom9 koordineringsgruppe 5. marts 2015 Kl MedCom9 koordineringsgruppe 5. marts 2015 Kl. 10-15 DAGSORDEN: 10.00 1. Velkomst og præsentation 2. Referat fra sidst 3. Meddelelser 11.00 4. MedComs justerede arbejdsprogram 5. Status på udbredelse af

Læs mere

Forretningsstyregruppe møde - Sårjournalen. Afbud Merete Hartun Jensen / Region Hovedstaden (formand for brugergruppen)

Forretningsstyregruppe møde - Sårjournalen. Afbud Merete Hartun Jensen / Region Hovedstaden (formand for brugergruppen) IT Hadsundvej 190 9220 Aalborg Øst Fælles Offentlig System Administror (FOSA) Henriette Adamsen +4521521060 henriette.adamsen@rn.dk Dagsorden Forretningsstyregruppe møde - Sårjournalen 29. august 2018

Læs mere

Referat af 8. møde i styregruppen for MedCom 7 torsdag den 15. december 2011

Referat af 8. møde i styregruppen for MedCom 7 torsdag den 15. december 2011 Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse Enhed: Sygehuspolitik Sagsbeh.: SUMPMJ Sags nr.: 1002020 Dok. Nr.: 760294 Dato: 1. februar 2012 Referat af 8. møde i styregruppen for MedCom 7 torsdag den 15. december

Læs mere

Mødet blev afholdt den 16. december 2013 fra kl. 15:00 til 18:00 i lokale S25 i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse.

Mødet blev afholdt den 16. december 2013 fra kl. 15:00 til 18:00 i lokale S25 i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse. Bilag 1.1. Referat fra møde den 16-12-2013 i den nationale bestyrelse for sundheds-it Mødet blev afholdt den 16. december 2013 fra kl. 15:00 til 18:00 i lokale S25 i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse.

Læs mere

Referat af 6. møde i styregruppen for MedCom 7 torsdag den 19. maj 2011

Referat af 6. møde i styregruppen for MedCom 7 torsdag den 19. maj 2011 Indenrigs- og Sundhedsministeriet Enhed: Sygehuspolitik Sagsbeh.: SUMPMJ Sags nr.: 1002020 Dok. Nr.: 539438 Dato: 10. juni 2011 Referat af 6. møde i styregruppen for MedCom 7 torsdag den 19. maj 2011 Deltagere

Læs mere

Mødelokale C hos MedCom, Forskerparken 10, 5230 Odense M

Mødelokale C hos MedCom, Forskerparken 10, 5230 Odense M SDN-BRUGERGRUPPEMØDE TID: Den 20. februar 2018 kl. 13.00 15.00 STED: VIDEOMØDERUM: DELTAGERE: AFBUD: Mødelokale C hos MedCom, Forskerparken 10, 5230 Odense M Via videokonferenceudstyr: tgj@rooms.medcom.dk

Læs mere

Bilag 5.1 Referat fra møde i den nationale bestyrelse for sundheds-it den 31. januar 2018

Bilag 5.1 Referat fra møde i den nationale bestyrelse for sundheds-it den 31. januar 2018 Bilag 5.1 Referat fra møde i den nationale bestyrelse for sundheds-it den 31. januar 2018 Mødet blev afholdt i Sundheds- og Ældreministeriet Deltagere Annemarie Lauritsen, Sundheds- og Ældreministeriet

Læs mere

M Ø D E I N D K A L D E L S E

M Ø D E I N D K A L D E L S E Forskerparken 10 DK-5230 Odense M M Ø D E I N D K A L D E L S E Telefon 6543 2030 Direkte 6543 20LHO Telefax 6543 2050 E-mail www.medcom.dk Dato 31.03.14 Vor ref. DSL Referat 6. styregruppemøde for national

Læs mere

M Ø D E I N D K A L D E L S E. Der indkaldes til 20. PLO-/PL-forum-/Danske Regioner-/MedCom-møde

M Ø D E I N D K A L D E L S E. Der indkaldes til 20. PLO-/PL-forum-/Danske Regioner-/MedCom-møde Forskerparken 10 DK-5230 Odense M Telefon: +45 6543 2030 Mobilnr. +45 2342 2256 E-mail: ghe@medcom.dk www.medcom.dk Dato 07.01.2019 Vor ref. GHE M Ø D E I N D K A L D E L S E Der indkaldes til 20. PLO-/PL-forum-/Danske

Læs mere

Til: Faglig Følgegruppe for Genoptræning

Til: Faglig Følgegruppe for Genoptræning Til: Faglig Følgegruppe for Genoptræning Referat af møde i arbejdsgruppen for implementering af ny vejledning på genoptræningsområdet tirsdag den 17. marts 2015 Dagsorden 1. Velkommen, kort introduktion

Læs mere

Forretningsstyregruppe møde - Sårjournalen

Forretningsstyregruppe møde - Sårjournalen IT Hadsundvej 190 9220 Aalborg Øst Fælles Offentlig System Administror (FOSA) Henriette Adamsen +4521521060 henriette.adamsen@rn.dk Forretningsstyregruppe møde - Sårjournalen 29. august 2018 Kl. 08.30-12.00

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse,

Læs mere

Styregruppe for tværsektoriel sundheds-it

Styregruppe for tværsektoriel sundheds-it IT Projekt Dagsorden Styregruppe for tværsektoriel sundheds-it 14. dec. 2015 kl 15.30-17.30 i mødelokale SAN, IT, Hadsundvej 190, 9000 Aalborg Mødedeltagere - Morgen Kahr Frederikshavn Kommune (kommunal

Læs mere

Referat af det 7. møde i styregruppen for Medcom 9

Referat af det 7. møde i styregruppen for Medcom 9 Sundheds- og Ældreministeriet NOTAT Enhed: Sundhedsøkonomi Sagsbeh.: DEPMACH Koordineret med: Sagsnr.: 1305366 Dok. nr.: 1870611 Dato: 27. januar 2016 Referat af det 7. møde i styregruppen for Medcom 9

Læs mere

TID: Den 13. september 2017 kl MedCom, Mødelokale D, Forskerparken 10, 5230 Odense M

TID: Den 13. september 2017 kl MedCom, Mødelokale D, Forskerparken 10, 5230 Odense M VDX-BRUGERGRUPPEMØDE TID: Den 13. september 2017 kl. 10.00 14.00 STED: MedCom, Mødelokale D, Forskerparken 10, 5230 Odense M VIDEOMØDERUM: tgj@rooms.medcom.dk DELTAGERE: Eva Lund, Region Syddanmark Claus

Læs mere

VDX-BRUGERGRUPPEMØDE DAGSORDEN

VDX-BRUGERGRUPPEMØDE DAGSORDEN VDX-BRUGERGRUPPEMØDE TID: Den 6. februar 2019 kl. 10.00 14.00 STED: MedCom, Mødelokale C, Forskerparken 10, 5230 Odense M VIDEOMØDERUM: Via videokonferenceudstyr: tgj@rooms.medcom.dk Via browser: https://rooms.medcom.dk/webapp/#/?conference=tgj@rooms.medcom.dk

Læs mere

Referat af 6. møde i styregruppen for MedCom 8 tirsdag den 25. juni 2013

Referat af 6. møde i styregruppen for MedCom 8 tirsdag den 25. juni 2013 Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse Enhed: Sundhedsøkonomi Sagsbeh.: SUMPMJ Sags nr.: 1113259 Dok. Nr.: 1248990 Dato: 26. juni 2013 Referat af 6. møde i styregruppen for MedCom 8 tirsdag den 25. juni

Læs mere

Afdeling: Digital Innovation Udarbejdet af: Lone Dalager Kristensen Journal nr.: E mail: Dato: 28.august 2019 Telefon:

Afdeling: Digital Innovation Udarbejdet af: Lone Dalager Kristensen Journal nr.: E mail: Dato: 28.august 2019 Telefon: Afdeling: Digital Innovation Udarbejdet af: Lone Dalager Kristensen Journal nr.: E mail: ldk@rsyd.dk Dato: 28.august 2019 Telefon: 2965 5548 Referat Møde: Styregruppemøde for Digital løsning til graviditetsforløb

Læs mere

Dagsorden for 18. møde i Kommunernes It-Arkitekturråd. Mødet afholdes den 2. maj 2016 kl i: Indhold. Lukkede punkter

Dagsorden for 18. møde i Kommunernes It-Arkitekturråd. Mødet afholdes den 2. maj 2016 kl i: Indhold. Lukkede punkter Dagsorden for 18. møde i Kommunernes It-Arkitekturråd. Mødet afholdes den 2. maj 2016 kl. 10.00 i: KL, lokale S-10. Der er morgenmad fra kl. 09.30 Indhold Side 1 af 7 Indhold... 1 1. Velkommen og siden

Læs mere

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø.

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Dokument: Neutral titel Møde Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid 25. maj 2018, kl. 09.30-11.30 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Deltagere Leif Serup (Hjørring Kommune) Formand

Læs mere

VDX-BRUGERGRUPPEMØDE DAGSORDEN

VDX-BRUGERGRUPPEMØDE DAGSORDEN VDX-BRUGERGRUPPEMØDE TID: Den 27. august 2018 kl. 10.00 13.30 STED: MedCom, Mødelokale C, Forskerparken 10, 5230 Odense M VIDEOMØDERUM: Via videokonferenceudstyr: tgj@rooms.medcom.dk Via browser: https://rooms.medcom.dk/webapp/#/?conference=tgj@rooms.medcom.dk

Læs mere

Region Midtjylland Planlægning, AUH. Referat. til møde i Koordinationsgruppen AUH 24. oktober 2016 kl. 08:00 i Aarhus Rådhus, mødelokale 3.

Region Midtjylland Planlægning, AUH. Referat. til møde i Koordinationsgruppen AUH 24. oktober 2016 kl. 08:00 i Aarhus Rådhus, mødelokale 3. Region Midtjylland Planlægning, AUH 28. oktober 2016 /LOUMOE Refer til møde i Koordinionsgruppen AUH 24. oktober 2016 kl. 08:00 i Aarhus Rådhus, mødelokale 3.91 Indholdsfortegnelse Mødedeltagere Centerchef,

Læs mere

Afbud: Henrik Bjerregaard Svend Særkjær Peter M. Jensen Pia Kopke Mogens Engsig Ib Johansen. 1. Referat Godkendt. 2.

Afbud: Henrik Bjerregaard Svend Særkjær Peter M. Jensen Pia Kopke Mogens Engsig Ib Johansen. 1. Referat Godkendt. 2. N O T A T Medcom styregruppereferat 26.09.2013 Deltagerer: Lars Hulbæk Dorte Skov-Lassen Jan Pedersen Jens Rahbek Nørgaard Maiken Nielsen Shiauching Kenneth B. Ahrensberg Jens Parker Margrethe Harbo Christian

Læs mere

R E F E R A T. Referat af 2. møde i styregruppen for MedCom11-projektet Modernisering af MedCom Infrastruktur POC

R E F E R A T. Referat af 2. møde i styregruppen for MedCom11-projektet Modernisering af MedCom Infrastruktur POC Forskerparken 10 DK-5230 Odense M Telefon: +45 6543 2030 www.medcom.dk Dato 16. november 2018 R E F E R A T Referat af 2. møde i styregruppen for MedCom11-projektet Modernisering af MedCom Infrastruktur

Læs mere

Region Midtjylland Planlægning, AUH. Referat. til møde i Koordinationsgruppen AUH 23. august 2016 kl. 14:00 i AUH, bygning 4, mødelokale 3, kælderen

Region Midtjylland Planlægning, AUH. Referat. til møde i Koordinationsgruppen AUH 23. august 2016 kl. 14:00 i AUH, bygning 4, mødelokale 3, kælderen Region Midtjylland Planlægning, AUH 29. august 2016 /LOUMOE Refer til møde i Koordinionsgruppen AUH 23. august 2016 kl. 14:00 i AUH, bygning 4, mødelokale 3, kælderen Indholdsfortegnelse Mødedeltagere

Læs mere

FMK ERFA-gruppemøde. Torsdag den 17. november Karina Hasager Hedevang, MedCom

FMK ERFA-gruppemøde. Torsdag den 17. november Karina Hasager Hedevang, MedCom FMK ERFA-gruppemøde Torsdag den 17. november 2016 Karina Hasager Hedevang, MedCom Agenda 1. Velkomst 2. Kort status fra MedCom, hvad er der sket siden sidst? 3. Orientering fra de nationale FMK-grupper

Læs mere

MedCom, Mødelokale C, Forskerparken 10, 5230 Odense M

MedCom, Mødelokale C, Forskerparken 10, 5230 Odense M VDX-BRUGERGRUPPEMØDE TID: Den 10. maj 2017 kl. 10.00 14.00 STED: VIDEOMØDERUM: DELTAGERE: AFBUD MedCom, Mødelokale C, Forskerparken 10, 5230 Odense M tgj@rooms.medcom.dk Lisbeth Jørgensen Region Syddanmark

Læs mere

Kommunalt Samarbejdsforum for Somatik (KSS) for Holbæk Sygehus samt Holbæk, Lejre, Kalundborg og Odsherred kommuner og praksissektor

Kommunalt Samarbejdsforum for Somatik (KSS) for Holbæk Sygehus samt Holbæk, Lejre, Kalundborg og Odsherred kommuner og praksissektor Referat Kommunalt Samarbejdsforum for Somatik (KSS) for Holbæk Sygehus samt Holbæk, Lejre, Kalundborg og Odsherred kommuner og praksissektor Dato: Torsdag den 3. december 2015, kl. 14.00-16.00 Dato: 16.

Læs mere

Sundhedsaftaler har fokus på Sundheds-IT v. Lone Kaalund Thiel. 10. April 2014

Sundhedsaftaler har fokus på Sundheds-IT v. Lone Kaalund Thiel. 10. April 2014 Sundhedsaftaler har fokus på Sundheds-IT v. Lone Kaalund Thiel 10. April 2014 Begrebet Sundheds-IT Hvad mon det gavner med de sundhedsaftaler? SUNDHEDSAFTALER Formålet med sundhedsaftalerne er at bidrage

Læs mere

Mødet blev afholdt den 9. oktober 2014 fra kl. 14:00 til 17:00 i lokale S27 i Ministeriet for sundhed og forebyggelse.

Mødet blev afholdt den 9. oktober 2014 fra kl. 14:00 til 17:00 i lokale S27 i Ministeriet for sundhed og forebyggelse. UDKAST Referat fra møde den 9. oktober 2014 i den nationale bestyrelse for sundheds-it Mødet blev afholdt den 9. oktober 2014 fra kl. 14:00 til 17:00 i lokale S27 i Ministeriet for sundhed og forebyggelse.

Læs mere

SDN-BRUGERGRUPPEMØDE. Brugergruppen anbefalede, at oplysninger opbevares 2 år og herefter slettes.

SDN-BRUGERGRUPPEMØDE. Brugergruppen anbefalede, at oplysninger opbevares 2 år og herefter slettes. SDN-BRUGERGRUPPEMØDE TID: Den 30. april 2018 kl. 10.00 12.00 STED: Mødelokale C hos MedCom, Forskerparken 10, 5230 Odense M VIDEOMØDERUM: Via videokonferenceudstyr: tgj@rooms.medcom.dk Via browser: https://rooms.medcom.dk/webapp/#/?conference=tgj@rooms.medcom.dk

Læs mere

Niels Ulrick Holm fra PLO deltog på video under punkt 3 om almen praksis.

Niels Ulrick Holm fra PLO deltog på video under punkt 3 om almen praksis. Referat Referat af 10. møde i den fællesoffentlige porteføljestyregruppe for landsdækkende udbredelse af telemedicinsk hjemmemonitorering til borgere med KOL. Mødet blev afholdt 13. november i Digitaliseringsstyrelsen.

Læs mere

Mødelokale C hos MedCom, Forskerparken 10, 5230 Odense M

Mødelokale C hos MedCom, Forskerparken 10, 5230 Odense M SDN-BRUGERGRUPPEMØDE TID: Den 20. februar 2018 kl. 13.00 15.00 STED: VIDEOMØDERUM: DELTAGERE: AFBUD: Mødelokale C hos MedCom, Forskerparken 10, 5230 Odense M Via videokonferenceudstyr: tgj@rooms.medcom.dk

Læs mere

Dagsorden til møde i styregruppen for Program for digital almen praksis

Dagsorden til møde i styregruppen for Program for digital almen praksis Sundheds- og Ældreministeriet Enhed: SUNDOK Sagsbeh.: DEPSSBO Koordineret med: Sagsnr.: 1706179 Dok. nr.: 595566 Dato: 23-04-2018 Dagsorden til møde i styregruppen for Program for digital almen praksis

Læs mere

VDX-BRUGERGRUPPEMØDE DAGSORDEN

VDX-BRUGERGRUPPEMØDE DAGSORDEN VDX-BRUGERGRUPPEMØDE TID: Den 7. februar 2018 kl. 10.00 14.00 STED: MedCom, Mødelokale C, Forskerparken 10, 5230 Odense M VIDEOMØDERUM: Via videokonferenceudstyr: tgj@rooms.medcom.dk Via browser: https://rooms.medcom.dk/webapp/#/?conference=tgj@rooms.medcom.dk

Læs mere

Initiativ 8.1 Handlingsplan for: 7.2 Afprøvning af fælles standarder for sikker information

Initiativ 8.1 Handlingsplan for: 7.2 Afprøvning af fælles standarder for sikker information Initiativ 8.1 Handlingsplan for: for sikker information Indholdsfortegnelse Initiativ 8.1 Handlingsplan for: for sikker information... 1 Bemærkninger til indstilling fra review-rapport... 2 Handlingsplan

Læs mere

MedComs systemforvaltning MedCom10 temadag, mandag den 14. marts 2016

MedComs systemforvaltning MedCom10 temadag, mandag den 14. marts 2016 MedComs systemforvaltning MedCom10 temadag, mandag den 14. marts 2016 Jens Rahbek Nørgaard, Chefkonsulent - (jrn@medcom.dk) Peder Illum, Konsulent - (pi@medcom.dk) Per Abildgaard, Konsulent - (pea@medcom.dk)

Læs mere

Digital transformation af en sektor

Digital transformation af en sektor Digital transformation af en sektor / Digitaliseringschef Mette Harbo Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen r 1. november 2018 Indhold De 4 hjørnesten for vellykket digitalisering Strategi

Læs mere

Styregruppen for MedCom. Referat af møde i MedCom 7 s styregruppe den 9. september 2010 i Indenrigs-og Sundhedsministeriet.

Styregruppen for MedCom. Referat af møde i MedCom 7 s styregruppe den 9. september 2010 i Indenrigs-og Sundhedsministeriet. Slotsholmsgade 10-12 DK-1216 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M im@im.dk W www.im.dk Styregruppen for MedCom Dato: 29 september 2010 Enhed: Sundhedsøkonomi Sagsbeh.: SUMMK Sags nr.: 1002020

Læs mere

Samarbejdsudvalget vedrørende speciallægehjælp

Samarbejdsudvalget vedrørende speciallægehjælp BESLUTNINGER Samarbejdsudvalget vedrørende speciallægehjælp SAMARBEJDSUDVALGET vedrørende speciallægehjælp * Der afholdes formøde for politikere kl. 16.00-17.00 i mødelokale H4 * Der afholdes formøde for

Læs mere

SDN-BRUGERGRUPPEMØDE TID: STED: VIDEOMØDERUM: DELTAGERE: AFBUD: DAGSORDEN Tidspunkt

SDN-BRUGERGRUPPEMØDE TID: STED: VIDEOMØDERUM: DELTAGERE: AFBUD: DAGSORDEN Tidspunkt SDN-BRUGERGRUPPEMØDE TID: Den 23. august 2018 kl. 10.00 12.00 STED: Mødelokale C hos MedCom, Forskerparken 10, 5230 Odense M VIDEOMØDERUM: Via videokonferenceudstyr: tgj@rooms.medcom.dk Via browser: https://rooms.medcom.dk/webapp/#/?conference=tgj@rooms.medcom.dk

Læs mere

Region Midtjylland Sundhed. Referat. fra møde i Koordinationsudvalg for folkesundhedsområdet 6. juni 2013 kl. 13:00 Olof Palmes Allé 15 Lok.

Region Midtjylland Sundhed. Referat. fra møde i Koordinationsudvalg for folkesundhedsområdet 6. juni 2013 kl. 13:00 Olof Palmes Allé 15 Lok. Region Midtjylland Sundhed Viborg, den 17. juni 2013 /KRIDRE Refer fra møde i Koordinionsudvalg for folkesundhedsområdet 6. juni 2013 kl. 13:00 Olof Palmes Allé 15 Lok. F3 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst

Læs mere

Opsamling på bilaterale dialogmøder om MedCom10

Opsamling på bilaterale dialogmøder om MedCom10 MedComs formandskab Klar skelnen mellem allerede vedtagne projekter og boblere, herunder FMK cave/beslutningsstøtte (Lægepraksis og kommuner) Svangre/vandrejournal (RSI) Fælles Sprog III implementering

Læs mere

VDX VIDEOKNUDEPUNKTET. medcom

VDX VIDEOKNUDEPUNKTET. medcom VDX VIDEOKNUDEPUNKTET medcom HVAD ER VIDEOKNUDEPUNKTET (VDX)? Video anvendes i stigende grad i sundhedssektoren også på tværs af sektorer og ud mod borgeren. Den tværsektorielle brug af video udfordres

Læs mere

Kommunikation med kommunerne

Kommunikation med kommunerne Kommunikation med kommunerne Gensidig info mellem datakonsulenter og MedCom Torsdag d. 24. november 2016 Lone Høiberg, LHO@medcom.dk Henvisning til kommunal forebyggelse Agenda 1) Nye anbefalinger fra

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

Dagsorden til møde i styregruppen for Program for digital almen praksis

Dagsorden til møde i styregruppen for Program for digital almen praksis Sundheds- og Ældreministeriet Enhed: SUNDOK Sagsbeh.: DEPLMK Koordineret med: Sagsnr.: 1706920 Dok. nr.: 453055 Dato: 12-10-2017 Dagsorden til møde i styregruppen for Program for digital almen praksis

Læs mere

MedCom, Mødelokale C, Forskerparken 10, 5230 Odense M

MedCom, Mødelokale C, Forskerparken 10, 5230 Odense M SDN-BRUGERGRUPPEMØDE TID: Den 2. februar 2017 kl. 10.00 14.00 STED: VIDEOMØDERUM: DELTAGERE: AFBUD MedCom, Mødelokale C, Forskerparken 10, 5230 Odense M tgj@rooms.medcom.dk Lars Helsberg, Sundhedsdatastyrelsen

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Handleplan for Sundheds-it og digitale arbejdsgange

Handleplan for Sundheds-it og digitale arbejdsgange Handleplan for Sundheds-it og digitale arbejdsgange Handleplan for Sundheds-it og digitale arbejdsgange beskriver en lang række initiativer, som forventes gennemført eller påbegyndt i aftaleperioden for

Læs mere

Forretningsudvalget (Direktørforum) Møde 6. marts 2017

Forretningsudvalget (Direktørforum) Møde 6. marts 2017 Forretningsudvalget (Direktørforum) Møde 6. marts 2017 Side 1 af 5 Mødedeltagere: Lægefaglig direktør Claus Thomsen, Aarhus Universitetshospital (Afbud) Sygeplejefaglig direktør Inge Pia Christensen, Aarhus

Læs mere

TID: Den 31. maj 2017 kl MedCom, Mødelokale C, Forskerparken 10, 5230 Odense M

TID: Den 31. maj 2017 kl MedCom, Mødelokale C, Forskerparken 10, 5230 Odense M SDN-BRUGERGRUPPEMØDE TID: Den 31. maj 2017 kl. 10.00 12.00 STED: MedCom, Mødelokale C, Forskerparken 10, 5230 Odense M VIDEOMØDERUM: tgj@rooms.medcom.dk DELTAGERE: Lars Helsberg, Sundhedsdatastyrelsen

Læs mere

Forum for Koordination og Udvikling

Forum for Koordination og Udvikling Teknik & Miljø Refer til mødet i Forum for Koordinion og Udvikling 2. maj 2017 i Lokale 2325, Skolegade 1, 7100 Vejle Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse af dagsorden og refer 1 2 Værtsskab

Læs mere

PL/PLO/DR/MC møde. MedCom 20. september 2016

PL/PLO/DR/MC møde. MedCom 20. september 2016 PL/PLO/DR/MC møde MedCom 20. september 2016 2 Dagsorden 1. Velkommen, godkendelse af referat. Evt. nye punkter til dagsorden 2. Siden sidst, herunder nye punkter og opsamling af opgaver fra referatet 3.

Læs mere

KULTURREGION STORSTRØM

KULTURREGION STORSTRØM Dagsorden- møde i Den Politiske Styregruppe 16. januar 2013 kl. 16.00-18.00 Faxe Kommune, mødelokale 2, Frederiksgade 9, 4690 Haslev Deltagere: Den Politiske Styregruppe Birthe Helth, Anne Grethe Kamilles,

Læs mere

Fremdrift på tværs af landsdelsprogrammerne

Fremdrift på tværs af landsdelsprogrammerne Fremdrift på tværs af landsdelsprogrammerne Indsendt ved 12. møde i den fællesoffentlige porteføljestyregruppe for landsdækkende udbredelse af telemedicinsk hjemmemonitorering til borgere med KOL 20. juni

Læs mere

Styregruppe for tværsektoriel sundheds-it

Styregruppe for tværsektoriel sundheds-it IT Projekt Referat Styregruppe for tværsektoriel sundheds-it 11. april. 2016 kl 14.00-16.00 i mødelokale CPU, Koncern IT, Hadsundvej 190, 9000 Aalborg Mødedeltagere - Morgen Kahr Frederikshavn Kommune

Læs mere

Mødet blev afholdt kl den 26. november 2015 i Sundheds- og Ældreministeriet.

Mødet blev afholdt kl den 26. november 2015 i Sundheds- og Ældreministeriet. Bilag 2 Referat fra møde i den Nationale Bestyrelse for Sundheds-it Mødet blev afholdt kl. 13.00 16.00 den 26. november 2015 i Sundheds- og Ældreministeriet. Deltagere: Annemarie Lauritsen, Sundheds- og

Læs mere

Henvisning til kommunal forebyggelse

Henvisning til kommunal forebyggelse Henvisning til kommunal forebyggelse KKR digitaliseringsnetværk Onsdag d. 23. november 2016 Lone Høiberg, lho@medcom.dk Den dynamiske kommunehenvisning Ny dynamisk henvisning i pakketabellen, som knyttes

Læs mere

MedCom9 koordineringsgruppe

MedCom9 koordineringsgruppe 1. Velkomst 2. Referat fra sidst 3. Meddelelser a. NSI: Målbilledanalyse b. PLO: PL-/PLO-/MC-samarbejdet c. Sundhed.dk: Skaleringsprogram d. MedCom: MC-styregruppemøde 15/5 v. Jan Petersen e. Andre 4.

Læs mere

Telemedicinsk landkort

Telemedicinsk landkort Baggrund og formål Den telemedicinske handlingsplan Organisering Det tætte samarbejde med regioner og kommuner Metode og kortlægningsparametre Overblik i bredden Status Udvalgte nationale initiativer Lokale

Læs mere

Dagsorden og indstillinger for 13. styregruppemøde i Klinisk Integreret Hjemmemonitorering

Dagsorden og indstillinger for 13. styregruppemøde i Klinisk Integreret Hjemmemonitorering Forskerparken 10 DK- 5230 Odense M Telefon 6543 2030 Mobil 2965 0172 Jan Petersen E-mail jap@medcom.dk, krc@medcom.dk Dato 29.10.2014 Vor ref. JAP & KRC Dagsorden og indstillinger for 13. styregruppemøde

Læs mere

Sorø Kommune Handicaprådet

Sorø Kommune Handicaprådet R e f e r a t Møde i, torsdag den kl. 17.00 Mødet afholdtes på Lundebo, Ventemøllevej 30, 4293 Dianalund. Indhold Sag nr.126 Godkendelse af dagsorden pr. mail Sag nr. 127 Meddelelse fra formand og øvrige

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 25. maj 2007 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afviklet kl. 9.30-11.50. Bestyrelsesmedlemmerne Finn Stengel Pedersen,

Læs mere

Lene orienterede kort der er desværre ikke meget der tyder på at LÆ-blanketter i nærmeste fremtid kan

Lene orienterede kort der er desværre ikke meget der tyder på at LÆ-blanketter i nærmeste fremtid kan Til medlemmerne af Implementeringsgruppen Sundheds-IT og Digitale arbejdsgange Hospitalsenheden Vest Holstebro Staben Kvalitet og Udvikling Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 8700 kvalitetogudvikling@vest.rm.dk

Læs mere

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag 18. marts 2011, fra kl. 9.00 til 12.00 med efterfølgende frokost Mødelokale C, Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5, Silkeborg Deltagere:

Læs mere