Mål og resultatplan 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mål og resultatplan 2019"

Transkript

1 Mål og resultatplan 2019 mellem Banedanmark og Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement

2 2. 1 Strategisk målbillede 1.1 Transport-, Bygnings- og Boligministeriets mission, vision og strategiske indsatsområder Ministeriets fælles strategiske og værdibaserede rammer er formuleret i Mobilitet, bolig og byggeri, der skaber værdi. Ministeriets mission er at sikre mobilitet, boliger og byggeri, der skaber værdi for det danske samfund og ministeriets vision er, at Danmark har transportsystemer, bygninger og boliger, der løser samfundets behov på en effektiv, konkurrencedygtig, sikker og miljøvenlig måde. For at realisere visionen, har ministeriet identificeret fem strategiske indsatsområder i nedenstående værdikæde: OPFØRELSE: Mere velfungerende infrastruktur, statsligt byggeri og alment boligbyggeri for pengene ANVENDELSE: Mere tilgængeligt, punktligt og sammenhængende transportsystem og flere tilfredse kunder og borgere REGULERING: Enkel regulering, der understøtter velfungerende transportmarkeder, transportsystemer og trafikafvikling og en velfungerende byggesektor, almen boligsektor og privat udlejningssektor UDVIKLING: Velunderbygget rettidig planlægning og udvikling, der understøtter samfundets vækst OUTPUT Mobilitet, bolig og byggeri, der skaber værdi EFFEKTIVE ORGANISATIONER: Effektive organisationer, der leverer til aftalt tid, kvalitet og økonomi, samt samarbejder med hinanden og vores interessenter 1.2 Banedanmarks strategiske grundlag Banedanmarks strategi hedder I form til fremtidens jernbane. Strategien blev præsenteret i juni 2017 og er en revidering af Banedanmarks tidligere strategi Fremtidens Jernbane I løbet af det første halvår 2018 er der blevet arbejdet på at finde frem til de initiativer, som skal sikre, at Banedanmark når i mål med strategien. I form til fremtidens jernbane tager sit udgangspunkt i Banedanmarks grundlæggende mission om at udvikle og levere en sikker, attraktiv og effektiv jernbane. Samtidig har strategien sigte mod visionen om at bringe jernbanen i form til at indgå i fremtidens fleksible transportsystem. Tilsammen skaber det en ambition om konstant at tilstræbe forbedringer for jernbanen samtidig med at jernbanetrafik udvikles til en mere attraktiv transportform. På den måde udviser strategien en retning for, at jernbanen også har en berettigelse i fremtidens transportsystem uafhængig af den politiske dagsorden.

3 Banedanmarks strategiske indsatsområder I form til fremtidens jernbane fokuserer på fem specifikke områder: 1. Vi leverer som aftalt 2. Punktlighed og trafikinformation 3. Digital transformation 4. Mere og bedre jernbane for pengene i et attraktivt marked 5. Fremtidens virksomhed Vi leverer som aftalt: Banedanmark skal lykkes på flere fronter for at forbedre omverdens tillid til Banedanmark. Det gælder alt lige fra at styre Banedanmarks programmer og projekter i mål til aftalt tid og pris over at styrke samarbejdet med sektoren. Dertil kommer, at Banedanmark skal effektivisere driften, samtidig med at Banedanmark lykkes med øget outsourcing af vedligehold. Banedanmark skal også styrke forvaltnings- og myndighedsudøvelse og være bedre til at budgettere og skabe realistiske forventninger i Banedanmarks projekter. Punktlighed og trafikinformation: At passagererne kan regne med, at toget kører til tiden, og at Banedanmark informerer, særligt når noget ikke kører efter planen, er hele Banedanmarks eksistensberettigelse. Og her skal Banedanmark virkelig gøre sig umage, for der bliver bygget massivt på jernbanen de kommende år. Banedanmark skal altså levere bedre punktlighed og bedre trafikinformation under sværere vilkår. Digital transformation: Banedanmark skal være mere digitale både i forhold til jernbanen og til Banedanmarks virksomhed. Banedanmark er allerede godt i gang, og det nye signalsystem på jernbanen er sammen med laserscanning af jernbanen, brug af 3D i projekter og ipads i sporet betydelige skridt i den retning. Men Banedanmark skal videre end det. Banedanmark skal bruge data i langt højere grad end i dag, og Banedanmark skal gøres mere digital. Det er en stor opgave, som ikke er løst på en dag. Og en af forudsætningerne er, at IT i det daglige arbejde skal fungere meget bedre, end det gør i dag. Mere og bedre jernbane for pengene i et attraktivt marked: Når Banedanmark vil levere mere jernbane for pengene, skal det ses i et totaløkonomisk perspektiv. Det vil sige, at det ikke er et projekt i sig selv, som skal gøres så billigt som muligt, hvis vedligeholdet af det leverede i længden bliver dyrere. Banedanmark skal sikre, at Banedanmarks løsninger samlet set er bedst for jernbanen og økonomien. Dertil kommer, at Banedanmark skal reducere kompleksiteten i Banedanmarks opgaver, så Banedanmark får et bedre marked. Og sidst men ikke mindst skal Banedanmark tage større ansvar for den samlede transportsektors udvikling. Fremtidens virksomhed: Banedanmark skal udvikle Banedanmarks organisation, så Banedanmark står som et fagligt stærkt Banedanmark, som omverden har tillid til. Det betyder, at Banedanmark gerne vil skabe et mere sammenhængende Banedanmark med en samlet kultur og samlet engagement for jernbanen og for Banedanmark. Fremtidens Virksomhed tager afsæt i, at det er motivation og engagement i hverdagen, der holder hjulene i gang, og hvor der er plads til innovation og nytænkning.

4 Transport-, Bygnings- og Boligministeriets koncernfælles strategiske grundlag understøttes på følgende måde af Banedanmarks strategiske mål og strategiske projekter: 4.

5 5. 2 Mål Mål- og resultatplanen for 2019 giver mulighed for at fastsætte højst 10 mål. Dette betyder at, der i fastsættelsen af mål har foregået en prioritering, der relaterer sig til henholdsvis kundeorienterede mål, projektorienterede mål og forvaltningsmæssige mål. For det kundeorienterede mål bliver der i 2019 fulgt op på kundepunktlighed. Kundepunktlighed er Banedanmarks mest synlige slutprodukt, som påvirker flest mennesker (passagerer og godskunder), og som samtidig involverer en meget stor del af Banedanmarks driftsvirksomhed (særlig trafikstyring og vedligehold). Målet omfatter tre delmål: fjernbane DSB, fjernbane Arriva og S-banen. Kundepunktlighed vægter 25 point. De projektorienterede mål er vurderet ud fra påvirkning af passagerer, økonomisk volumen og offentlighedens bevågenhed. De er vægtet til sammenlagt 35 point. For de forvaltningsmæssige mål indgår tre mål: CSM-proces, Kvalitet i myndighedsafgørelser og Ministerbetjening. CSM-proces er et fælles mål for Banedanmark og Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, som handler om implementering af aktiviteter, der skal sikre en forbedret dansk model for CSM-risikoledelse i infrastrukturprojekter. Kvalitet i myndighedsafgørelser retter sig mod, at Transport-, Bygnings- og Boligministeriets styrelser træffer stadig flere myndighedsafgørelser, og at korrekte afgørelser er vigtige for interessenternes tiltro til styrelsernes arbejde. For alle mål er der angivet ressourceforbrug. Ressourceforbruget er en økonomisk angivelse. For de mål, som indgår på Finansloven 2019 (FL19), henviser ressourceforbruget til bevillingen. For de resterende mål henviser ressourceforbruget til det konkrete budget. 2.1 Kundepunktlighed Kundepunktligheden omfatter punktlighed i togtrafikken på Banedanmarks jernbanenet og vægter samlet 25 point. Målet omfatter følgende tre delmål: I 2019 skal kundepunktligheden for DSB Fjern- & Regionaltog være mindst X % målt ved 2:59 min. I 2019 skal kundepunktligheden for Arriva være mindst 93,0 % målt ved 2:59 min. I 2019 skal kundepunktligheden på S-banen være mindst 92,3 % for S-tog målt ved 2:59 min. Der indføres samme kriterium for kundepunktlighed for S-banen som for fjernbanen for at sikre direkte sammenlignelighed. Dog sættes der forskellige måltal for de tre delmål, idet de som udgangspunkt ligger på forskellige niveauer for punktlighed.

6 6. Et tog vurderes punktligt, hvis det ankommer indenfor 2:59 minutter fra det anmeldte tidspunkt. Der bliver målt på den punktlighed, der opleves af kunderne, hvor punktligheden af det enkelte tog vægtes med det antal kunder, der er i toget. Således vægter eksempelvis et myldretidstog mere i beregningen af punktlighed end et tog med få passagerer. Det er ikke muligt at estimere ressourceforbruget isoleret set, da hele Banedanmarks virksomhed er rettet mod at levere en høj punktlighed, herunder særlig drift og trafikstyring, vedligeholdelse og fornyelse, hvortil der i 2019 er en samlet nettobevilling på 3.550,0 mio. kr. Henset til at der siden kontraktindgåelse i 2015 er en række forhold, der er ændret, har der i 2018 været arbejdet med, hvordan man kan fastsætte et realistisk, men stadig ambitiøst, krav til kundepunktlighed. Der er tale om et samarbejde mellem Banedanmark, DSB og Transport-, Boligog Bygningsministeriet, som skal munde ud i et nyt kundepunktlighedsmål, der afspejler de forudsætninger, som gør sig gældende i dag. Arbejdet fortsættes i 2019 og tager udgangspunkt i Banedanmarks arbejde med en prognosticeringsmodel på Fjern- og Regionalbanen. Der skal inden 1. september 2019 foreligge et nyt mål for kundepunktlighed for Fjern- & Regionaltog. Målet bliver gældende med tilbagevirkende kraft fra 1. januar Derfor er der på nuværende tidspunkt ikke fastsat et konkret mål for kundepunktligheden for DSB Fjern- & Regionaltog. 2.2 Anlæg økonomi Banedanmark skal overholde projektbevillingerne på igangværende anlægsprojekter på Anlægsprojekter på jernbanen og budgettere retvisende. Følgende delmål indgår i opførelsen: 1. Der må maksimalt disponeres træk på den centrale anlægsreserve på 3 % af projektets bidrag til den centrale anlægsreserve dog mindst 10 mio. kr. for at der ikke opnås fuld målopfyldelse. 2. Årets forbrugstal på kontoen skal holdes inden for en merudgift på 6 % i forhold til grundbudgettet og en mindreudgift på 10 % i forhold til grundbudgettet, idet der imidlertid med hensyn til overholdelsen ses bort fra billiggørelser, politisk vedtagne projektændringer eller andre særlige forhold. Delmål 1 opgøres i forbindelse med Anlægsstatus for 2. halvår Delmål 2 opgøres i forbindelse med årsregnskabet, når endelige forbrugstal foreligger. Målet vægter 10 point. 2.3 Anlæg tid Banedanmark skal gennemføre projekter til aftalt tid. Projekter skal senest være åbnet i overensstemmelse med de på FL19 angivne åbningsår eller i forhold til politiske aftaler. Ligeledes skal kvaliteten være inden for rammerne af anlægsloven samt eventuelt senere aftalte ændringer i from af lovændringer og/eller aktstykker. Der må i 2019 ikke være forsinkelser, der gør, at det forventede åbningsår udskydes for de igangværende projekter. Målet vægter 5 point og opgøres i forbindelse med Anlægsstatus for 2. halvår Projektmilepæle Banedanmark skal i 2019 nå en række kritiske milepæle i de store anlægs- og fornyelsesprojekter.

7 7. Følgende delmål indgår i opgørelsen: Elektrificering (5 point) Signalprogrammet (15 point) København-Ringsted (5 point) Ringsted-Femern (5 point) Fornyelse (5 point) Målet vægter i alt 35 point med ovenstående pointfordeling. Elektrificering Elektrificeringsprojektet skal i 2019 nå følgende milepæle: 1. Færdiggørelse af installationsarbejde Køge N-Næstved i 2. kvartal Ibrugtagningstilladelse for anlægsarbejde på Næstved station er modtaget fra Trafik-, Bygnings- og Boligstyrelsen senest i 2. kvartal Banedanmark har formuleret og implementeret en opdateret risikostyringsstrategi inden udgangen af 4. kvartal Milepælene vægter hver 33,3 % af de 5 point, som projektet udgør af det samlede mål. Bevilling til Køge Nord-Næstved udgør i ,3 mio. kr. Signalprogrammet Signalprogrammet skal i 2019 nå følgende milepæle: 1. Ibrugtagning af Jægersborg/Klampenborg-Ryparken/Svanemøllen (RO2) på S-banen 2. kvartal Ibrugtagning af Roskilde-Køge (EDL N) i Fjernbane Øst senest 2. kvartal Strækningen Struer-Thisted (RO8) i Fjernbane Vest klar til ibrugtagning i 4. kvartal Ibrugtagningstilladelse til FoC for DSB s ABs senest i november IC3 udrustet ved udgangen af Implementering af de fulde målbilleder for risikostyring og økonomistyring ved udgangen af 4. kvartal Milepælene vægter hver 16,67 % af de 15 point, som projektet udgør af det samlede mål. Ressourceforbruget er opgjort til årets bevilling for hele Signalprogrammet og udgør 1.750,0 mio.kr.

8 8. København-Ringsted København-Ringsted skal i 2019 nå følgende milepæl: 1. Den nye bane København-Ringsted åbnes til drift i 2. kvartal Ibrugtagning af Ringsted Station foreligger i 2. kvartal Ibrugtagning af 0-løsning ved Ringsted Station foreligger ved udgangen af 4. kvartal 2019 til Køreplan NUNE ibrugtages i 4. kvartal Milepælene vægter hver 25 % af de 5 point, som projektet udgør af det samlede mål. Ressourceforbruget er opgjort til årets bevilling for hele København-Ringsted og udgør 458,0 mio. kr. i Ringsted-Femern Ringsted-Femern skal i 2019 nå følgende milepæle: 1. Totalspærring på strækningen Næstved-Orehoved hæves til udmeldt tid. 2. Totalspærring på strækningen Orehoved-Nykøbing Falster hæves til udmeldt tid. Milepælene vægter hver 50 % af de 5 point, som projektet udgør af det samlede mål. Ressourceforbruget er opgjort som årets budget for hele Ringsted-Femern Banen og udgør i ,1 mio. kr. Fornyelse Vedrørende fornyelse skal Banedanmark i 2019 nå følgende milepæle: 1. Påskens totalspærring på delstrækningen Fjenneslev-Forlev (strækningen Ringsted-Korsør) hæves til udmeldt tid. 2. Forsommerens enkeltsporspærringer og natspærringer på delstrækningen Fjenneslev- Forlev (strækningen Ringsted-Korsør) hæves til udmeldt tid. Milepælene vægter hver 50 % af de 5 point, som projektet udgør af det samlede mål. Bevillingen til Fjenneslev-Forlev udgør 132,8 mio. kr. i CSM-proces Banedanmark og Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har i en årrække samarbejdet om at forbedre implementeringen og forståelsen af de fælleseuropæiske krav, så de dels i stigende grad opleves som håndterbare af branchen og dels benyttes med henblik på en effektiv proces for alle parter. Parterne fortsætter i 2019 dette arbejde.

9 9. Der er opstillet følgende delmål for Banedanmark i 2019: 1. Banedanmark har i 4. kvartal opnået fuld selvforvaltning i forbindelse med godkendelse af test til Banedanmark. 2. Banedanmark har i 4. kvartal udviklet et risikobaseret format for ændring af tekniske regler, der muliggør selvforvaltning. 3. Banedanmark har i 3. kvartal implementeret et måleregime, der gør det muligt at følge omkostninger og tid forbundet med godkendelser og dokumentation på tværs af udvalgte, sammenlignelige projekter. Delmålene vægter med hver 33,3% af den samlede målopfyldelse på 2,5 point. Ressourceforbruget i 2019 er estimeret til 1,0 mio. kr. 2.6 Outsourcingsstrategi Vedrørende implementering af outsourcingsstrategien som resultat af Mckinsey s analyse for Teknikdivisionen, er der i 2019 opstillet følgende delmål: 1. Der foreligger i 3. kvartal 2019 en udbudsstrategi for regional spor etape Der foreligger i 3. kvartal 2019 en udbudsstrategi for strøm etape 1. Delmålene vægter med hver 50 % af den samlede målopfyldelse på 5 point. Ressourceforbruget er opgjort til 6,1 mio. kr. i Kvalitet i myndighedsafgørelser Banedanmark træffer stadig flere myndighedsafgørelser, og det er vigtigt for interessenternes tiltro til Banedanmark, at afgørelserne træffes korrekt. Derfor måles der på kvaliteten i myndighedsafgørelser. Målet er, at ud af Banedanmarks samlede myndighedsafgørelser, herunder aktindsigtssager, må højst 5 % blive hjemvist til fornyet behandling i Banedanmark af departementet. Målet vægter 2,5 point, og ressourceforbruget er opgjort til årets bruttobevilling for Hjælpefunktioner, generel ledelse og administration på 80,6 mio. kr. 2.8 Ministerbetjening Transport-, Bygnings- og Boligministeriets ministerbetjening skal have høj kvalitet. Dette gælder blandt andet breve, taler og svar på spørgsmål fra TRU eller FIU, som departementet har bestilt hos Banedanmark. Banedanmarks ministerbetjening skal have en sådan rettidighed og anvendelse, at mindst 95 % af besvarelserne er rettidige og mindst 95 % af besvarelserne bliver skønnet anvendelige. I forhold til rettidighed foretages egentlige registreringer. Den skønnede anvendelighed drøftes kvartalsvis mellem styrelsen og departementet. Når året er gået fremlægger og begrunder departementet sin vurdering af anvendeligheden overfor Banedanmark. Målet vægter 5 point, og har et forventet ressourcetræk på 4,1 mio. kr. i 2019.

10 Informations- og cybersikkerhed 1. Banedanmark skal implementere den handlingsplan, som er godkendt af departementet 5. oktober 2018, og som skal sikre, at Banedanmark opnår det aftalte modenhedsniveau inden udgangen af De enkelte tiltag i handlingsplanen gennemføres indenfor de tidsterminer, som står anført i handlingsplanen. 2. Der gennemføres i løbet af 4. kvartal 2019 en intern audit af Banedanmarks modenhed i implementeringen af ISO i informationssikkerhedsarbejdet. Banedanmark skal have opnået det i handlingsplanen aftalte modenhedsniveau. Resultatet vil blive afrapporteret i den årlige rapport til topledelsen om informationssikkerhed. 3. Banedanmark skal i 2019 planlægge og gennemføre en kampagne internt i styrelsen for at højne medarbejdernes opmærksomhed omkring cyber- og informationssikkerhed. Det kan være i form af fælles dialog om udfordringer, fælles informationskampagner eller individuelle tests af medarbejdernes evne til at håndtere cyberangreb. Banedanmark skal foretage en evaluering af kampagnen. 4. Banedanmark skal i 2019, i koordination med departementet (IK), udarbejde en plan for styrelsens videre arbejde over den kommende årrække med at implementere de indsatsområder, som vil fremgå af den endelige delstrategi for transportsektoren. Et eksempel på et indsatsområde kunne være kortlægning af it-infrastruktur og digitale tjenester. Planen skal tage udgangspunkt i Banedanmarks rolle i sektoren. Planen skal som minimum indeholde en beskrivelse af indsatsområderne, en beskrivelse af de kommende aktiviteter indenfor indsatsområderne og milepæle for disse aktiviteter. Planen skal være godkendt af departementet (IK) inden den 1. december Målet vægter 7,5 point, og har et forventet ressourcetræk på 5,0 mio. kr. i Anlægsplanen Banedanmark leverer beslutningsgrundlag i overensstemmelse med det, der står i Anlægsplanen. Målet vægter 2,5 point, og har et forventet ressourcetræk på 12,9 mio. kr. i 2019.

11 11. 3 Underskrift Dette mål- og resultatplan er gældende fra 1. januar 2019 til 31. december Mål- og resultatplanen er en tilkendegivelse af den ønskede fremtidige udvikling for styrelsen. Mål i mål- og resultatplanen er formuleret med udgangspunkt i styrelsens strategiske målbillede. Der afrapporteres løbende på målene i kvartalsrapporteringen til topledermødet. Den endelige afrapportering foretages i årsrapporten. Mål- og resultatplanen danner også udgangspunkt for opgørelsen af direktørens resultatløn, idet direktørens resultatløn er betinget af mål- og resultatplanens opfyldelsesgrad. Resultatlønnen kan maksimalt udgøre 10 pct. af direktørens løn ved fuld målopfyldelse. For årets opnåede resultater udenfor mål- og resultatplanen, både interne og eksterne, kan der gives et engangsvederlag i tillæg til resultatlønnen. København, den / København, den / Jacob Heinsen departementschef Per Jacobsen adm. direktør

Mål og resultatplan 2018

Mål og resultatplan 2018 Mål og resultatplan 2018 mellem Banedanmark og Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement 2. 1 Strategisk målbillede 1.1 Transport-, Bygnings- og Boligministeriets mission, vision og strategiske

Læs mere

Mål og resultatplan 2017

Mål og resultatplan 2017 Mål og resultatplan 2017 mellem Banedanmark og Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement 2. Strategisk målbillede 1.1 Transport- Bygnings- og Boligministeriets mission, vision og strategiske

Læs mere

Driftsdokument Banedanmark. Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement. mellem [ ]

Driftsdokument Banedanmark. Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement. mellem [ ] Driftsdokument 2019 mellem Banedanmark og Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement [ ] 1 Tilsynsområde Resultater: Opfølgning på mål- og resultatplanen 1.1 Grøn-gul-rød indikator Der følges

Læs mere

Driftsdokument Banedanmark. Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement. mellem

Driftsdokument Banedanmark. Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement. mellem Driftsdokument 2018 mellem Banedanmark og Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement 1 Tilsynsområde Resultater: Opfølgning på mål- og resultatplanen 1.1 Grøn-gul-rød indikator Der følges løbende

Læs mere

Ny bane København-Ringsted og Ringsted-Femern Banen - en del af fremtidens jernbane

Ny bane København-Ringsted og Ringsted-Femern Banen - en del af fremtidens jernbane Ny bane København-Ringsted og Ringsted-Femern Banen - en del af fremtidens jernbane Geoteknisk Forening 19.03.2015 Præsenteret af anlægschef Klaus S. Jørgensen, Ringsted-Femern Banen 1 Banedanmark hvem

Læs mere

Mål- og resultatplan

Mål- og resultatplan Mål- og resultatplan Indhold Strategisk målbillede 3 Mission og vision 3 Strategiske pejlemærker 4 Mål for 2016 7 Mål for kerneopgaver 7 Gyldighedsperiode og opfølgning 9 Påtegning 9 Model for kvartalsvis

Læs mere

Styringsdokument for Statens Administration 2014

Styringsdokument for Statens Administration 2014 Styringsdokument for Statens Administration 2014 Statens Administrations strategiske målbillede Statens Administrations mission og vision Statens Administration arbejder inden for Finansministeriets mission

Læs mere

Transport-, Bygnings- og Boligudvalget TRU Alm.del - Bilag 342 Offentligt. Status om Signalprogrammet Marts 2019

Transport-, Bygnings- og Boligudvalget TRU Alm.del - Bilag 342 Offentligt. Status om Signalprogrammet Marts 2019 Transport-, Bygnings- og Boligudvalget 2018-19 TRU Alm.del - Bilag 342 Offentligt Status om Signalprogrammet Marts 2019 Status for åbning af Den nye bane København-Ringsted Indvielse af Den nye bane København-

Læs mere

Mål- og resultatplan

Mål- og resultatplan Mål- og resultatplan Indhold Strategisk målbillede 3 Mission og vision 3 Strategiske pejlemærker 4 Mål for 2015 6 Mål for kerneopgaver 6 Mål for intern administration 6 Gyldighedsperiode og opfølgning

Læs mere

Administrativ resultatplan for DØRS 2019

Administrativ resultatplan for DØRS 2019 Administrativ resultatplan for DØRS 2019 Indledning De Økonomiske Råd (DØR) og sekretariatet (DØRS) er en del af Økonomi- og Indenrigsministeriets koncern. Sekretariatet betjener De Økonomiske Råds formandskab,

Læs mere

Teknisk gennemgang af FFL19

Teknisk gennemgang af FFL19 Transport-, Bygnings- og Boligudvalget 217-18 TRU Alm.del Bilag 48 Offentligt Teknisk gennemgang af FFL19 3. september 218 Side 1 Bevillingsniveau FFL19, mio. kr. 3. 25.936 26.14 25.12 24.217 25. 4.328

Læs mere

Resultatplan KORA - Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning 2017

Resultatplan KORA - Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning 2017 Resultatplan KORA - Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning 2017 INDLEDNING KORAs mission er at fremme kvalitetsudvikling, bedre ressourceanvendelse og styring i den offentlige

Læs mere

Resultatplan for Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed 2019

Resultatplan for Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed 2019 Resultatplan for Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed 2019 Indledning Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed er i efteråret 2017 oprettet som en del af regeringens sammenhængsreform.

Læs mere

brug af ny anlægsbudgettering

brug af ny anlægsbudgettering Oktober 2019 Rigsrevisionens notat om beretning om brug af ny anlægsbudgettering i projektet Den nye bane København-Ringsted Fortsat notat til Statsrevisorerne 1 Opfølgning i sagen om brug af ny anlægsbudgettering

Læs mere

Review af Signalprogrammet

Review af Signalprogrammet Review af Signalprogrammet 1 Ombordudstyr Udrustning er forsinket, men Deloittes kategorisering af togtypernes kompleksitet Der er forskel på, hvor svært det er, at udruste tog. Første Nordjyske tog ombordudrustet

Læs mere

Transport-, Bygnings- og Boligudvalget TRU Alm.del - Bilag 281 Offentligt. Status om Signalprogrammet Januar 2019

Transport-, Bygnings- og Boligudvalget TRU Alm.del - Bilag 281 Offentligt. Status om Signalprogrammet Januar 2019 Transport-, Bygnings- og Boligudvalget 2018-19 TRU Alm.del - Bilag 281 Offentligt Status om Signalprogrammet Januar 2019 1 Punktlighed på ERTMS-strækningen i Nordjylland 2 Status for IC3 IC3-toget fra

Læs mere

Resultatplan for VIVE 2019

Resultatplan for VIVE 2019 Resultatplan for VIVE 2019 Indledning VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd blev oprettet d. 1. juli 2017 ved lov nr. 709 af 8. juni 2017. VIVE er en fusion af Det Nationale Forskningscenter

Læs mere

Mål- og resultatplan

Mål- og resultatplan Mål- og resultatplan Indhold Strategisk målbillede 3 Mission og vision 3 Strategiske pejlemærker 4 Mål for 2015 6 Mål for kerneopgaver 6 Mål for intern administration 7 Gyldighedsperiode og opfølgning

Læs mere

Mål- og resultatplan

Mål- og resultatplan Mål- og resultatplan Indhold Strategisk målbillede 3 Mission og vision 3 Strategiske pejlemærker 4 Mål for 2018 7 Mål for kerneopgaver 7 A. Driftskvalitet 7 B. Informationssikkerhed 7 C. Effektiv it-drift

Læs mere

Resultatplan for KORA, Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning 2016

Resultatplan for KORA, Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning 2016 Resultatplan for KORA, Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning 2016 INDLEDNING KORA, Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning, har eksisteret

Læs mere

En attraktiv jernbane. nu og i fremtiden

En attraktiv jernbane. nu og i fremtiden En attraktiv jernbane nu og i fremtiden 1 Vi forbinder danskerne I Banedanmark sørger vi for, at der kan køre tog i Danmark Vi arbejder hver dag året rundt for, at togtrafikken kan afvikles smidigt og

Læs mere

Mål- og resultatplan

Mål- og resultatplan Mål- og resultatplan Indhold Strategisk målbillede for Digitaliseringsstyrelsen 3 Strategiske pejlemærker 4 Mål for 2018 7 Mål for kerneopgaver 7 Gyldighedsperiode og rapportering 10 Påtegning 10 Side

Læs mere

Resultatplan Benchmarkingenheden

Resultatplan Benchmarkingenheden Resultatplan Benchmarkingenheden - 2018 INDLEDNING Benchmarkingenheden er i efteråret 2017 oprettet som en del af regeringens sammenhængsreform. Benchmarkingenheden arbejder systematisk med benchmarking

Læs mere

Resultatplan Socialstyrelsen 1. januar til 31. marts 2019

Resultatplan Socialstyrelsen 1. januar til 31. marts 2019 Resultatplan Socialstyrelsen 1. januar til 31. marts 2019 Resultatmål Socialstyrelsen er en udviklings-, rådgivnings- og implementeringsvirksomhed for hele det sociale serviceområde og med særligt ansvar

Læs mere

Mål- og resultatplan

Mål- og resultatplan Mål- og resultatplan Indhold Strategisk målbillede for Moderniseringsstyrelsen 3 Strategiske pejlemærker 4 Mål for 2018 6 Mål for kerneopgaver 6 Mål for intern administration 8 Gyldighedsperiode og rapportering

Læs mere

Mål- og resultatplan

Mål- og resultatplan Mål- og resultatplan Indhold Strategisk målbillede for Statens Administration 3 Strategiske pejlemærker 4 Mål for 2017 6 Gyldighedsperiode og rapportering 8 Påtegning 8 Bilag 1: Kvartalsvis opfølgning

Læs mere

CPR-administrationen har en målsætning om, at datakvaliteten i CPR til stadighed skal opleves som værende høj blandt CPR-systemets brugere.

CPR-administrationen har en målsætning om, at datakvaliteten i CPR til stadighed skal opleves som værende høj blandt CPR-systemets brugere. Resultatplan CPR - 2017 Indledning CPR indeholder grundlæggende personoplysninger om ca. 10 mio. danskere og udlændinge, og CPR-administrationen er hovedleverandør af persondata til både offentlige myndigheder

Læs mere

Mål- og resultatplan

Mål- og resultatplan Mål- og resultatplan Indhold Strategisk målbillede for Statens Administration 3 Strategiske pejlemærker 4 Mål for 2018 6 Gyldighedsperiode og rapportering 8 Påtegning 8 Bilag 1: Kvartalsvis opfølgning

Læs mere

Statsrevisorernes Sekretariat Folketinget Christiansborg 1240 København K

Statsrevisorernes Sekretariat Folketinget Christiansborg 1240 København K MINISTEREN Statsrevisorernes Sekretariat Folketinget Christiansborg 1240 København K Dato J. nr. 3. april 2017 2017-1012 Frederiksholms Kanal 27 F 1220 København K Telefon 41 71 27 00 Vedr. Statsrevisorernes

Læs mere

Resultatplan for CPR-administrationen 2019

Resultatplan for CPR-administrationen 2019 Resultatplan for CPR-administrationen 2019 Indledning CPR indeholder grundlæggende personoplysninger om ca. 10 mio. danskere og udlændinge, og CPR-administrationen er hovedleverandør af persondata til

Læs mere

Indhold. Strategisk målbillede for Moderniseringsstyrelsen Mål for 2017 Policylignende kerneopgaver Mål for intern administration

Indhold. Strategisk målbillede for Moderniseringsstyrelsen Mål for 2017 Policylignende kerneopgaver Mål for intern administration Indhold Strategisk målbillede for Moderniseringsstyrelsen Mål for 2017 Policylignende kerneopgaver Mål for intern administration 3 6 6 8 Gyldighedsperiode og rapportering 9 Påtegning 9 Kvartalsvis opfølgning

Læs mere

Aftale mellem regeringen (Venstre og Det Konservative Folkeparti), Dansk Folkeparti og Det Radikale Venstre om:

Aftale mellem regeringen (Venstre og Det Konservative Folkeparti), Dansk Folkeparti og Det Radikale Venstre om: Aftale mellem regeringen (Venstre og Det Konservative Folkeparti), Dansk Folkeparti og Det Radikale Venstre om: Trafikområdet (4. november 2005) Aftaler om Finansloven for 2006 November 2005 75 Aftale

Læs mere

Resultatplan SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd 2017

Resultatplan SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd 2017 Resultatplan SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd 2017 INDLEDNING SFI, Det Nationale Forskningscenter for Velfærd er oprettet ved lov nr. 101 af 1958, som er erstattet af lov nr. 336 af 5.

Læs mere

Driftsdokument Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement. mellem

Driftsdokument Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement. mellem Driftsdokument 2018 mellem Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen og Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement 1 Tilsynsområde Resultater: Opfølgning på mål- og resultatplanen 1.1 Grøn-gul-rød

Læs mere

Mål- og resultatplan 2015 Uddannelses- og Forskningsministeriets

Mål- og resultatplan 2015 Uddannelses- og Forskningsministeriets Uddannelses- og Forskningsministeriets It Mål- og resultatplan 2015 Udgivet af Uddannelses- og Forskningsministeriet Bredgade 40 1260 København K Telefon: 3392 9700 E-mail: ufm@ufm.dk www.ufm.dk Publikationen

Læs mere

Banedanmarks infrastrukturportefølje Togfondsforligskredsmøde d. 14/11-16

Banedanmarks infrastrukturportefølje Togfondsforligskredsmøde d. 14/11-16 Transport- og Bygningsudvalget 2016-17 TRU Alm.del Bilag 75 Offentligt Banedanmarks infrastrukturportefølje 2018-2023 Togfondsforligskredsmøde d. 14/11-16 1 Hovedprincipper i re-planlægning af strækninger

Læs mere

Jeg har derfor bedt DSB s bestyrelsesformand såvel som Banedanmark om et bidrag til redegørelsen.

Jeg har derfor bedt DSB s bestyrelsesformand såvel som Banedanmark om et bidrag til redegørelsen. MINISTEREN Statsrevisorernes Sekretariat Folketinget Christiansborg 1240 København K (ministersvar@ft.dk) Dato J. nr. 2. februar 2018 2016-5694 Frederiksholms Kanal 27 F 1220 København K Telefon 41 71

Læs mere

Resultatplan VIVE 2. halvår 2017

Resultatplan VIVE 2. halvår 2017 Resultatplan VIVE 2. halvår 2017 INDLEDNING VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd udarbejder og formidler anvendelsesorienteret forskning og analyse i relation til velfærdssamfudnets

Læs mere

Signalprogrammet - resultat af replanlægning oktober 2016

Signalprogrammet - resultat af replanlægning oktober 2016 Transport- og Bygningsudvalget 2016-17 TRU Alm.del Bilag 15 Offentligt Signalprogrammet - resultat af replanlægning oktober 2016 Præsentation for Transport- og Bygningsudvalget 11.10.2016 1 Tidslinie 2005

Læs mere

Banedanmarks anbefaling til forligskredsen mhp. fasegodkendelse af Signalprogrammet november 2018

Banedanmarks anbefaling til forligskredsen mhp. fasegodkendelse af Signalprogrammet november 2018 Notat 16. november 2018 Banedanmarks anbefaling til forligskredsen mhp. fasegodkendelse af Signalprogrammet november 2018 På forligskredsmødet den 15. november 2017 blev forligskredsen bag aftale om En

Læs mere

Finansudvalget FIU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 303 Offentligt

Finansudvalget FIU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 303 Offentligt Finansudvalget 2016-17 FIU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 303 Offentligt det forudsatte i den politiske aftale fra 2009. I forhold til de indgåede kontrakter er der tale om en forsinkelse på tre år

Læs mere

Ny anlægsbudgettering. Af Peter Jonasson

Ny anlægsbudgettering. Af Peter Jonasson Ny anlægsbudgettering Af Peter Jonasson Baggrund Gentagende kritik at budgetteringen af større statslige anlægsprojekter. Både nyere dansk forskning og internationale erfaringer (f.eks. Norge og England)

Læs mere

Driftsdokument 2015. mellem. Vejdirektoratet og Transportministeriets departement

Driftsdokument 2015. mellem. Vejdirektoratet og Transportministeriets departement 1. Driftsdokument 2015 mellem Vejdirektoratet og Transportministeriets departement 2. Indhold 1 Opfølgning på mål- og resultatplanen... 3 1.1 Grøn-gul-rød indikator... 3 1.2 Resultatløn... 3 1.3 Evt. uddybende

Læs mere

Driftsdokument Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement. mellem

Driftsdokument Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement. mellem Driftsdokument 2017 mellem Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen og Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement 1 Opfølgning på mål- og resultatplanen 1.1 Grøn-gul-rød indikator Der følges op på

Læs mere

Notat til Statsrevisorerne om beretning om brug af ny anlægsbudgettering. bane København-Ringsted. Januar 2016

Notat til Statsrevisorerne om beretning om brug af ny anlægsbudgettering. bane København-Ringsted. Januar 2016 Notat til Statsrevisorerne om beretning om brug af ny anlægsbudgettering i projektet Den nye bane København-Ringsted Januar 2016 18, STK. 4-NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Vedrører: Statsrevisorernes beretning

Læs mere

Resultatplan VIVE

Resultatplan VIVE Resultatplan VIVE - 2018 INDLEDNING VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd blev oprettet d. 1. juli 2017 ved lov nr. 709 af 8. juni 2017. VIVE er en fusion af Det Nationale Forskningscenter

Læs mere

FYNBUS STRATEGI FOR. Flere passagerer

FYNBUS STRATEGI FOR. Flere passagerer FYNBUS STRATEGI FOR Flere passagerer 2016 1 Indhold Om FynBus strategi for flere passagerer 2016... 3 Strategiens grundlag... 4 Fra strategi til virkelighed... 5 Strategiens indsatsområder... 6 Strategi

Læs mere

Som følge af CPR-systemets brede anvendelse har et betydeligt antal medarbejdere hos offentlige myndigheder adgang til CPR-systemet.

Som følge af CPR-systemets brede anvendelse har et betydeligt antal medarbejdere hos offentlige myndigheder adgang til CPR-systemet. Resultatplan CPR-administrationen 2018 Indledning CPR indeholder grundlæggende personoplysninger om ca. 10 mio. danskere og udlændinge, og CPR-administrationen er hovedleverandør af persondata til både

Læs mere

Erfaringer fra det første udbud af togtrafik i Midt- og Vestjylland 2003-10. - Trafikdage på AAU 2012

Erfaringer fra det første udbud af togtrafik i Midt- og Vestjylland 2003-10. - Trafikdage på AAU 2012 Erfaringer fra det første udbud af togtrafik i Midt- og Vestjylland 2003-10 - Trafikdage på AAU 2012 Hvordan gik det med Arriva kontrakten? - Det første udbud af togtrafik i Midt- og Vestjylland har, på

Læs mere

Status om Signalprogrammet November 2018

Status om Signalprogrammet November 2018 Status om Signalprogrammet November 2018 Milepæl 1: Vi har taget teststrækningen i Nordjylland i brug! Den 21. oktober 2018 blev det nye signalsystem taget i brug mellem Lindholm og Frederikshavn. 21 tog

Læs mere

Infrastrukturprojekter i Danmark. Chefkonsulent Carsten Vædele Madsen Stockholm, 23. april 2013

Infrastrukturprojekter i Danmark. Chefkonsulent Carsten Vædele Madsen Stockholm, 23. april 2013 Infrastrukturprojekter i Danmark Chefkonsulent Carsten Vædele Madsen Stockholm, 23. april 2013 Infrastrukturfonden Aftale om investeringer i infrastruktur og transportsystemer i perioden 2009 2020 DKK

Læs mere

Driftsdokument Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement. mellem

Driftsdokument Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement. mellem Driftsdokument 2019 mellem Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen og Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement 1 Tilsynsområde Resultater: Opfølgning på mål- og resultatplanen 1.1 Grøn-gul-rød

Læs mere

Mål- og resultatplan. December 2018

Mål- og resultatplan. December 2018 Mål- og resultatplan December 2018 Indhold Strategisk målbillede for Digitaliseringsstyrelsen 3 Strategiske pejlemærker 4 Mål for 2019 7 Gyldighedsperiode og rapportering 9 Påtegning 9 Side 3 af 10 Strategisk

Læs mere

Mål- og resultatplan

Mål- og resultatplan Mål- og resultatplan Indhold Strategisk målbillede for Moderniseringsstyrelsen 3 Strategiske pejlemærker 4 Mål for 2016 5 Policylignende kerneopgaver 5 Mål for intern administration 6 Gyldighedsperiode

Læs mere

Transport-, Bygnings- og Boligudvalget TRU Alm.del - Bilag 310 Offentligt. Forligskredsmøde om Signalprogrammet Marts 2019

Transport-, Bygnings- og Boligudvalget TRU Alm.del - Bilag 310 Offentligt. Forligskredsmøde om Signalprogrammet Marts 2019 Transport-, Bygnings- og Boligudvalget 2018-19 TRU Alm.del - Bilag 310 Offentligt Forligskredsmøde om Signalprogrammet Marts 2019 Opfølgning fra forligskredsmødet i november 2018 På forligskredsmødet den

Læs mere

Der overføres 1,0 mio. kr. til Anlægsprojekter på jernbanen til anlæg af Stilling og Laurbjerg stationer.

Der overføres 1,0 mio. kr. til Anlægsprojekter på jernbanen til anlæg af Stilling og Laurbjerg stationer. Aktstykke nr. 88 Folketinget 2018-19 Afgjort den 28. februar 2019 Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. København, den 20. februar 2019. 88 a. Transport-, Bygnings- og Boligministeriet anmoder hermed

Læs mere

Togfonden DK højhastighed og elektrificering på den danske jernbane. September

Togfonden DK højhastighed og elektrificering på den danske jernbane. September Til: Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Høring af Trafikplan for den statslige jernbane 2017-2032 Den statslige banebetjening er vigtig for borgerne i Region Sjælland. Regionen har derfor stor fokus på

Læs mere

Afgjort den 29. juni Tidligere fortroligt aktstykke X af 29. juni Fortroligheden er ophævet ved ministerens skrivelse af

Afgjort den 29. juni Tidligere fortroligt aktstykke X af 29. juni Fortroligheden er ophævet ved ministerens skrivelse af Aktstykke nr. 50 Folketinget 2018-19 Afgjort den 29. juni 2017 Tidligere fortroligt aktstykke X af 29. juni 2017. Fortroligheden er ophævet ved ministerens skrivelse af 30.11 2018. Transport-, Bygnings-

Læs mere

2. Fødevareministeriet er en koncern

2. Fødevareministeriet er en koncern Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Fødevareministeriets effektiviseringsstrategi 1. Indledning 2. udgave af Fødevareministeriets effektiviseringsstrategi er udarbejdet i 2007. Effektiviseringsstrategien

Læs mere

Økonomistyring i staten

Økonomistyring i staten Økonomistyring i staten Del 1 Målbillede Version 1.0 Januar 2014 Indhold 1 Indledning 3 1.1 Formål med vejledningen 3 1.2 Opdatering 3 1.3 Behovet for god økonomistyring i staten 3 1.4 Økonomistyring i

Læs mere

Mål- og resultatplan

Mål- og resultatplan Mål- og resultatplan Indhold Strategisk målbillede 3 Mission og vision 3 Strategiske pejlemærker 4 Mål for 2017 7 Mål for kerneopgaver 7 Gyldighedsperiode og opfølgning 9 Påtegning 9 Model for kvartalsvis

Læs mere

Rigsrevisionens notat om beretning om togenes punktlighed

Rigsrevisionens notat om beretning om togenes punktlighed Rigsrevisionens notat om beretning om togenes punktlighed Marts 2018 NOTAT TIL STATSREVISORERNE, JF. RIGSREVISORLOVENS 18, STK. 4 1 Vedrører: Statsrevisorernes beretning nr. 3/2017 om togenes punktlighed

Læs mere

Mål- og resultatplan for Materiel- og Indkøbsstyrelsen 2019

Mål- og resultatplan for Materiel- og Indkøbsstyrelsen 2019 Mål- og resultatplan for Materiel- og Indkøbsstyrelsen 2019 Version 1.0 20.12.2018 Indhold Indledning 3 Det strategiske målbillede 3 Strategiske pejlemærker 3 Mål for 2019 5 Opfølgning 7 Påtegning 8 Indledning

Læs mere

Signalprogrammet. Rapportering pr. 28. februar 2018 (opgjort midt februar)

Signalprogrammet. Rapportering pr. 28. februar 2018 (opgjort midt februar) Transport-, Bygnings- og Boligudvalget 2017-18 TRU Alm.del Bilag 207 Offentligt Signalprogrammet Rapportering pr. 28. februar 2018 (opgjort midt februar) 1 1 Signalprogrammet Forligskredsen bag Signalprogrammet

Læs mere

Månedlig Driftsstatusrapport IC4 Rapporteringsperiode: Juli 2017

Månedlig Driftsstatusrapport IC4 Rapporteringsperiode: Juli 2017 Månedlig Driftsstatusrapport IC4 Rapporteringsperiode: Juli 2017 Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Frederiksholms Kanal 27F 1220 København K 1. Nuværende indsættelsesplan Den 25. juni 2017 trådte

Læs mere

Revideret Revideret af Godkendt Godkendt af DD-MM-ÅÅÅÅ Initialer DD-MM-ÅÅÅÅ Initialer

Revideret Revideret af Godkendt Godkendt af DD-MM-ÅÅÅÅ Initialer DD-MM-ÅÅÅÅ Initialer Årsrapport 2018 Årsrapport 2018 Version Kenneth Juul Andersen Direktionssekretariatet Telefon kja@bane.dk Chefkonsulent 8234 0000 banedanmark.dk Amerika Plads 15 Direkte Rapportskabelon 1.0 2100 København

Læs mere

Strategisk styring med resultater i fokus. September 2014

Strategisk styring med resultater i fokus. September 2014 1 Strategisk styring med resultater i fokus September 2014 INDHOLD FORORD 3 RAMME FOR MÅL- OG RESULTATPLANEN 4 MÅL- OG RESULTATPLANEN 6 1. STRATEGISK MÅLBILLEDE 7 2. MÅL 8 3. OPFØLGNING 10 DEN GODE MÅL-

Læs mere

Mål- og resultatplan mellem Indenrigs- og Socialministeriet og CPRadministrationen

Mål- og resultatplan mellem Indenrigs- og Socialministeriet og CPRadministrationen Mål- og resultatplan mellem Indenrigs- og Socialministeriet og CPRadministrationen 2016 Indledning CPR indeholder grundlæggende personoplysninger om ca. 10 mio. danskere og udlændinge, og CPR-administrationen

Læs mere

Mål- og resultatplan

Mål- og resultatplan Mål- og resultatplan Indhold Strategisk målbillede 3 Mission og vision 3 Strategiske pejlemærker 4 Mål for 2015 6 Mål for kerneopgaver 6 Mål for intern administration 7 Gyldighedsperiode og opfølgning

Læs mere

Mål- og resultatplan 2019

Mål- og resultatplan 2019 Mål- og resultatplan 2019 Indhold Strategisk målbillede for Statens Administration 3 Strategiske pejlemærker 4 Mål for 2019 6 Gyldighedsperiode og rapportering 9 Påtegning 9 Bilag 1: Kvartalsvis opfølgning

Læs mere

Transportudvalget TRU Alm.del Bilag 149 Offentligt

Transportudvalget TRU Alm.del Bilag 149 Offentligt Transportudvalget 2014-15 TRU Alm.del Bilag 149 Offentligt Notat Transportministeriet Frederiksholms Kanal 27 1220 København K Afrapportering Fjern- og Regionaltog, 3. kvartal 2014 Sekretariat & jura 1.

Læs mere

Udmøntning aftale om resultatløn for skolens direktør for skoleåret 2016/2017

Udmøntning aftale om resultatløn for skolens direktør for skoleåret 2016/2017 Udmøntning aftale om resultatløn for skolens direktør for skoleåret 2016/2017 Status Resultat Basisrammen Bestyrelsen bestemmer, hvilke indsatsområder der skal indgå i basisrammen. Indsatsområderne skal

Læs mere

Perspektiver for udviklingen af. med bane i Danmark. Kontorchef Tine Lund Jensen

Perspektiver for udviklingen af. med bane i Danmark. Kontorchef Tine Lund Jensen Perspektiver for udviklingen af den intermodale godstransport med bane i Danmark Kontorchef Tine Lund Jensen Side 2 Hvorfor skal vi overhovedet tale om intermodalitet? Samspillet mellem transportformerne.

Læs mere

Transportminister Carina Christensens tale om regeringens modtagelse af infrastrukturkommissionens betænkning

Transportminister Carina Christensens tale om regeringens modtagelse af infrastrukturkommissionens betænkning Pressemødet kl. 16.00 Havreholm den 10. januar 2007 Infrastrukturkommissionen Det talte ord gælder Transportminister Carina Christensens tale om regeringens modtagelse af infrastrukturkommissionens betænkning

Læs mere

Tak for ordet. Samrådsspørgsmål I: Samrådsspørgsmål J: Svar på spørgsmål I og J:

Tak for ordet. Samrådsspørgsmål I: Samrådsspørgsmål J: Svar på spørgsmål I og J: Transport-, Bygnings- og Boligudvalget 2017-18 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 448 Offentligt Side 1 af 30 Talemanuskript til brug for besvarelse af samrådsspørgsmål I-M, TRU alm. del, stillet efter

Læs mere

Transportudvalget TRU Alm.del Bilag 416 Offentligt

Transportudvalget TRU Alm.del Bilag 416 Offentligt Transportudvalget 2013-14 TRU Alm.del Bilag 416 Offentligt Afrapportering Fjern- og Regionaltog, 2. kvartal 2014 1. Antallet af rejser I 2. kvartal 2014 blev der foretaget 12,7 mio. rejser med DSB's fjern-

Læs mere

Mål- og resultatplan for Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse 2018

Mål- og resultatplan for Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse 2018 Mål- og resultatplan for Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse 2018 Sagsnummer: 2017/003909 Version: 0.5 1 Indhold 1. Indledning... 3 2. Strategisk målbillede... 3 2.1 Strategiske pejlemærker...

Læs mere

Resultatplan Rådet for Socialt Udsatte

Resultatplan Rådet for Socialt Udsatte Resultatplan Rådet for Socialt Udsatte - 2018 Indledning Rådet for Social Udsatte blev oprettet på finansloven for 2002 som et uafhængigt råd ud fra et ønske om at styrke indsatsen over for socialt udsatte,

Læs mere

Lokaltog er med til at sikre mobilitet på hele Sjælland. 26. oktober 2017 Banechef Tommy Frost

Lokaltog er med til at sikre mobilitet på hele Sjælland. 26. oktober 2017 Banechef Tommy Frost Lokaltog er med til at sikre mobilitet på hele Sjælland 26. oktober 2017 Banechef Tommy Frost Baggrund Hvad er Lokaltog A/S? Lokaltog A/S blev dannet i 2015 gennem en fusion af de to daværende lokalbaneselskaber

Læs mere

Transport-, Bygnings- og Boligudvalget TRU Alm.del Bilag 203 Offentligt

Transport-, Bygnings- og Boligudvalget TRU Alm.del Bilag 203 Offentligt Transport-, Bygnings- og Boligudvalget 2016-17 TRU Alm.del Bilag 203 Offentligt HØRINGSNOTAT Dato J. nr. 27. februar 2017 2017-943 Høringsnotat vedr. forslag om halvtimesdrift på Svendborgbanen 1. Baggrund

Læs mere

- 2 - II. Rigsrevisionens årsrevision af Banedanmark i 2006

- 2 - II. Rigsrevisionens årsrevision af Banedanmark i 2006 RIGSREVISIONEN København, den 23. maj 2006 RN A606/06 Faktuelt notat til statsrevisorerne om midtvejsstatus for udredningsarbejdet mv. om Banedanmark I. Indledning 1. Statsrevisorerne anmodede mig på deres

Læs mere

Movia Mobilitetsplan 2021 Arbejdspapir: Samdrift mellem statslige og regionale jernbaner

Movia Mobilitetsplan 2021 Arbejdspapir: Samdrift mellem statslige og regionale jernbaner Movia Mobilitetsplan 2021 Arbejdspapir: Samdrift mellem statslige og regionale jernbaner Udkast 1 Indholdsfortegnelse 1. Status... 3 2. Udviklingsmuligheder... 5 3. Scenarier... 7 Fra Trafikplan til Mobilitetsplan

Læs mere

Fremtiden på jernbanen. Jan Albrecht Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Jernbanesikkerhedskonference Januar 2019

Fremtiden på jernbanen. Jan Albrecht Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Jernbanesikkerhedskonference Januar 2019 Fremtiden på jernbanen Jan Albrecht Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Jernbanesikkerhedskonference Januar 2019 Overblik: Væksten på jernbanen Overblik: besluttede projekter nov. 17 Åbningsdatoer ændres

Læs mere

Resultatplan mellem Social- og Indenrigsministeriets. Ankestyrelsen 2016

Resultatplan mellem Social- og Indenrigsministeriets. Ankestyrelsen 2016 Resultatplan mellem Social- og Indenrigsministeriets departement og Ankestyrelsen 2016 Resultatmål Ankestyrelsen er gennem en årrække blevet tilført opgaver, bl.a. fra den tidligere Familiestyrelsen, og

Læs mere

Månedlig Driftsstatusrapport IC4 Rapporteringsperiode: April 2017

Månedlig Driftsstatusrapport IC4 Rapporteringsperiode: April 2017 Månedlig Driftsstatusrapport IC4 Rapporteringsperiode: April 2017 Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Frederiksholms Kanal 27F 1220 København K 6. juni 2017 1. Nuværende indsættelsesplan DSB planlagde

Læs mere

HØRINGSSVAR TIL TRAFIKPLAN FOR DEN STATSLIGE JERNBANE

HØRINGSSVAR TIL TRAFIKPLAN FOR DEN STATSLIGE JERNBANE JOURNALNUMMER 05.01.25-P17-1-18 SKREVET AF JACOB ASBJØRN JACOBSEN HØRINGSSVAR TIL TRAFIKPLAN FOR DEN STATSLIGE JERNBANE 2017-2032 Stevns Kommune har med stor interesse læst den nye trafikplan igennem som

Læs mere

Den nye styringsdagsorden i den offentlige sektor

Den nye styringsdagsorden i den offentlige sektor Den nye styringsdagsorden i den offentlige sektor Vicedirektør i Moderniseringsstyrelsen, Hanne Petersen StyringsAgenda 2014 18. september 1 DAGSORDEN 1. Styringsmæssige udfordringer 2. Den samlede styringsdagsorden

Læs mere

Mål- og resultatplan

Mål- og resultatplan Mål- og resultatplan Indhold Strategisk målbillede for Digitaliseringsstyrelsen 3 Strategiske pejlemærker 5 Mål for 2016 7 Mål for kerneopgaver 7 Mål for intern administration 8 Gyldighedsperiode og rapportering

Læs mere

Mål- og resultatplan. Januar 2019

Mål- og resultatplan. Januar 2019 Mål- og resultatplan Januar 2019 Indhold Strategisk målbillede 3 Mission og vision 3 Strategiske pejlemærker 4 Mål for 2019 7 Mål for kerneopgaver 7 A. Høj kundetilfredshed og sikker drift 7 B. Høj informationssikkerhed

Læs mere

Ringsted-Femern Banen - en del af fremtidens jernbanen

Ringsted-Femern Banen - en del af fremtidens jernbanen Ringsted-Femern Banen - en del af fremtidens jernbanen Med 200 km/t fra Ringsted til Femern 30.04.2015 Præsenteret for Banebranchen af Jens Ole Kaslund 1 De store programmer er centralt placeret i Banedanmarks

Læs mere

Trafikplan for den jernbanetrafik der udføres som offentlig servicetrafik på kontrakt med staten

Trafikplan for den jernbanetrafik der udføres som offentlig servicetrafik på kontrakt med staten Trafikplan 2012-2027 for den jernbanetrafik der udføres som offentlig servicetrafik på kontrakt med staten Trafikdage 2012 Vi har en PLAN Den statslige jernbane de kommende år Overblik over udviklingen:

Læs mere

Pejlemærker for trafikinformation i fremtiden for fjern- og regionaltog. 17.Maj 2010 BaneBranchen Fra tanke til handling

Pejlemærker for trafikinformation i fremtiden for fjern- og regionaltog. 17.Maj 2010 BaneBranchen Fra tanke til handling Pejlemærker for trafikinformation i fremtiden for fjern- og regionaltog 17.Maj 2010 BaneBranchen Fra tanke til handling Pejlemærker for trafikinformation i fremtiden Temaer Passagerens forventninger til

Læs mere

Fremtidsperspektiver på banen Lokalbanerne på Sjælland. Oplæg på Movias Trafikbestillerkonference, 11. maj 2012

Fremtidsperspektiver på banen Lokalbanerne på Sjælland. Oplæg på Movias Trafikbestillerkonference, 11. maj 2012 Fremtidsperspektiver på banen Lokalbanerne på Sjælland Oplæg på Movias Trafikbestillerkonference, 11. maj 2012 Vicedirektør Ove Dahl Kristensen, DSB Baggrund: Vedtagelse af En grøn transportpolitik p Den

Læs mere

PROJEKTBESKRIVELSE. Kommuneplanlægning

PROJEKTBESKRIVELSE. Kommuneplanlægning Kommuneplanlægning Vordingborg kommune er centralt placeret i Øresundsregionen og den ny Femernregion som vigtig transportkorridor mellem Skandinavien og Europa via Gedser og den kommende faste forbindelse

Læs mere

Månedlig Driftsstatusrapport IC4 Rapporteringsperiode: September 2017

Månedlig Driftsstatusrapport IC4 Rapporteringsperiode: September 2017 Månedlig Driftsstatusrapport IC4 Rapporteringsperiode: September 2017 Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Frederiksholms Kanal 27F 1220 København K 1. Nuværende indsættelsesplan 26. oktober 2017

Læs mere

Med afsæt i ovenstående har Deloitte i oktober 2018 gennemgået Banedanmarks anvendelse af simuleringsmodellen. Gennemgangen har vist, at:

Med afsæt i ovenstående har Deloitte i oktober 2018 gennemgået Banedanmarks anvendelse af simuleringsmodellen. Gennemgangen har vist, at: Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon: 36102030 Fax: 36102040 www.deloitte.dk 30. oktober 2018 Notat Resumé Transport-,

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden til

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden til Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden 01.01.17 til 31.12.17 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af

Læs mere

Statsrevisorernes Sekretariat Folketinget Christiansborg 1240 København K

Statsrevisorernes Sekretariat Folketinget Christiansborg 1240 København K MINISTEREN Statsrevisorernes Sekretariat Folketinget Christiansborg 1240 København K Dato J. nr. 25. november 2015 2015-257 Frederiksholms Kanal 27 F 1220 København K Telefon 41 71 27 00 Vedr. Statsrevisorernes

Læs mere

Dobbelt op i 2030. BaneBranchens årsmøde Den 11. maj 2011 Ove Dahl Kristensen, Vicedirektør, DSB

Dobbelt op i 2030. BaneBranchens årsmøde Den 11. maj 2011 Ove Dahl Kristensen, Vicedirektør, DSB Dobbelt op i 2030 BaneBranchens årsmøde Den 11. maj 2011 Ove Dahl Kristensen, Vicedirektør, DSB Køreplan o Dobbelt op en politisk ambition o Infrastrukturinvesteringer nytter o Hvad skal der til: o Et

Læs mere

Plan for Udviklingsstrategi for Jernbanen i Danmark 2015-2020

Plan for Udviklingsstrategi for Jernbanen i Danmark 2015-2020 Notat 06.11.2015 Plan for Udviklingsstrategi for Jernbanen i Danmark 2015-2020 1. Indledning Banedanmarks plan for udviklingsstrategi for jernbanen 2015-2020 er udarbejdet med henblik på at rammesætte

Læs mere