Referat fra Studierådsmøde d. 7. januar 2016 Referatet skal godkendes på næste Studierådsmøde d. 16. februar 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Studierådsmøde d. 7. januar 2016 Referatet skal godkendes på næste Studierådsmøde d. 16. februar 2016"

Transkript

1 Referat fra Studierådsmøde d. 7. januar 2016 Referatet skal godkendes på næste Studierådsmøde d. 16. februar 2016 Deltagere: Skolen Sune Q. Jensen, Studieleder Mette Rytter Christensen, Skolesekretær Socialrådgiveruddannelsen Finn Laursen, Studienævnsformand Stinna Lykke Jespersen, Næstformand Anja F. Pedersen, Studienævnssekretær Ikke mødt Sociologi Jakob Skjøtt-Larsen, Studienævnsformand Kommer ca. kl. 10 By, Bolig og Bosætning Anja Jørgensen, Uddannelseskoordinator Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Mia Arp Fallov, Studienævnsformand Liesanth Nirmalarajan, Næstformand Mona Knudsen, Studienævnssekretær Kandidatuddannelsen i Kriminologi Kim Møller, Studienævnsformand Lærke Mogensen, Næstformand Kirsten B. Mathiasen, Studienævnssekretær Studienævn for Masteruddannelser Karin Kildedal, Studienævnsformand MBU Betina Jacobsen, Studienævnsformand MBU Maria Appel Nissen, Studienævnsformand MVSA Chilie Strellner, Studienævnssekretær Samf. Pro-dekan Malene Gram Ikke mødt Ikke mødt Samf. Prodekan er indkaldt til mødet, men har desværre meldt afbud. 10. januar 2016 Mødet er et erstatningsmøde for det aflyste studierådsmøde d. 8. december Ad. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt.

2 Ad. 2 Godkendelse af referat fra mødet d. 13. november Godkendt. Referatet fra mødet d. 6. oktober 2015, er endnu ikke godkendt på et møde. Hvis nogle har kommentarer til referatet, skal de sendes til Sune inden i morgen kl. 12. Ellers betragtes referatet som godkendt. Ad. 3 Meddelelser Sune er blevet meddelt på et møde på Fakultetet, at der nu kommer et timerekvireringssystem. Programmet hedder RES og er under udvikling. Programmet skal bruges til rekvirering af timer for studieleder og studienævnsformænd ved andre institutter. Systemet bruges allerede på andre Fakulteter. Der er endnu ikke en tidsplan for hvornår systemet kan tages i brug på Samf. Fakultet. Der er kommet en løsning på VIP bemandingen på KA i Socialt Arbejde. Der er ansat en tidsbegrænset adjunkt og en tidsbegrænset lektor. Studielederne har fået besked fra Fakultetet, at de fremover skal indkalde alle næstformænd i studienævnene til alle studierådsmøde. Tidligere har Skolen indkaldt næstformændene til hvert andet møde, men det bliver fremover til hvert møde. KA i Socialt Arbejde er blevet positiv akkrediteret. MBU i København er også blevet godkendt af akkrediteringsrådet. Dimensionering på Sociologi. Der er nu kommet besked vedr. dimensionering på Sociologi. Udmeldingen er, at der fremover kan optages max. 160 studerende på Bacheloruddannelsen. Det giver et optag på max. 35 studerende på Kandidatuddannelsen. Denne dimensionering er udramatisk for uddannelsen, såvel som for skolens og instituttets økonomi. Factum Books fortsætter på Aalborg Universitet fra 1. januar Sune opfordrer til at bruge boghandlen ift. salg af pensum og bøger!! Studerende på KA i Socialt Arbejde har flere gange oplevet at de ikke har de bøger de skal bruge til undervisningen. Derfor køber de bøgerne over nettet i stedet. Sune kontakter Mia vedr. dette. Der er kommet mail fra Fakultetet vedr. Årets underviser. Uddannelserne skal lave en indstilling til Fakultetet. Der er flere forskellige måder at lave indstillingen på. På Kriminologi og Socialrådgiveruddannelsen har man tidligere brugt facebook, hvor de studerende laver en procedure og laver en indstilling til studienævnene. På Sociologi sender man en evaluering ud hvert semester med semestrets underviser. Herefter samler man stemmerne fra semestrene og den der har fået flest stemmer bliver Årets underviser.

3 Der kommer en ny international nordisk masteruddannelse i Socialt Arbejde på Instituttet. Der er opstart i 2018 eller Masteruddannelsen laves i samarbejde med 2 nordiske universiteter. Maja Lundmark og Lars Uggerhøj er kontaktpersoner på uddannelsen. Der afholdes Statusmøder på Fakultetet d. 13. januar 2016, for alle uddannelser under Skolen. På baggrund af handleplaner og studienævnsrapporter er der lavet statusrapporter, som skal gennemgås på mødet. Studienævnssekretærerne bliver også indkaldt til møderne. Ad. 4 Timebudgetter for 2016 Timebudgetter skal fremover godkendes på studierådsmøder. Der er lavet et samlet timebudget for alle uddannelser, og samlet set er der et overskud af timer på ca timer i skolen. Nogle uddannelser bruger flere timer end de er tildelt, mens andre har et pænt overskud. Timebudgettet blev godkendt. Ad. 5 Digital eksamen Der var diskussion om hvordan uddannelserne skal forholde sig til det nye Digitale Eksamen. Ifølge udmeldelsen om implementering, er det studielederen som skal tage den endelige beslutning herom. På sociologi har man haft Digital Eksamen fra foråret Studienævnet har besluttet, at det er muligt at få udskrevet eksamensopgaver fra Digital Eksamen fra foråret 2016, til interne eksaminatorer og censorer. I efteråret har dette ikke været muligt, så VIP erne har derfor fået 1 time ekstra pr. påbegyndt 10 opgaver. Sociologi har ansat studentermedhjælpere til denne ekstra opgave med at udskrive eksamensopgaver. Finn ved Socialrådgiveruddannelsen: Digital Eksamen har været diskuteret i mange forummer, uden der er kommet noget konkret ud af det. På andre Socialrådgiveruddannelser er eksamen elektronisk, men de får ikke ekstra timer. Studienævnet har besluttet, at de gerne vil i gang med Digital Eksamen. Dog skal der først findes en løsning ift. udskrift, papirudgaver og elektroniske udgaver. Chilie ved Masteruddannelserne: Tænker at det vil være en mulighed at aflevere projekter elektronisk i Digital Eksamen, men at der også skal afleveres i papirudgave, da det er svært at læse store projekter på en skærm. Kriminologi har også ansat en studentermedhjælper til at printe eksamensopgaver ud. De studerende skal aflevere både elektronisk i Digital Eksamen og i papirudgave. Mange studerende kommer lang fra og det er praktisk med aflevering elektronisk. Kim påpeger, at systemet er rigtig godt ift. scanning af plagiat.

4 KA i Socialt Arbejde ved Liesanth. De studerende syntes, at de burde kunne aflevere elektronisk i Digital Eksamen, da mange kommer langvejs fra. Konklusion: Der er gevinster ved Digital Eksamen både for VIP, de studerende og sekretariatet. Sune opfordre uddannelserne til, at der skal være mulighed for, at VIP får tilbudt at få udskrevet de skriftlige eksamensopgaver fra Digital Eksamen. VIP s arbejdsvilkår skal inddrages ift. brug af tid i Digital Eksamen og udskrivning af opgaver. Sune opfordrer samtidig til, at uddannelserne ansætter en studentermedhjælper til at udføre opgaven. Hvis uddannelsen ikke har råd til at ansætte en studentermedhjælper, må de kontakte Skolen, så der sammen kan findes der en løsning. Sune lader det være op til hvert enkelt studienævn, at beslutte hvordan de vil håndtere aflevering af projekter, digitalt, i papirudgave eller begge dele, og hvordan de vil afvikle projekteksamen ift. om de studerende skal have computer med til eksamen eller om de skal medbringe en papirudgave af projektet. Når studienævnene har fundet en løsning, skal dette meldes ind til Sune. Alle uddannelser opfordres til at udnytte de positive muligheder ved brugen af Digital Eksamen. Det er samtidig en god og nem løsning for de studerende, at de kan aflevere skriftlige opgaver digitalt. Ad. 6 Timer for bedømmelser ift. ansættelser Der laves jævnligt bedømmelser ifm. ansættelser af eksterne lektorer, undervisningsassistenter og hjælpelærer. Pt. få man får kun timer fra Fakultetet, hvis man laver bedømmelser til ekstern lektor med opslag. Timekompensation fra Fakultetet er 2 timer pr. opslag og 1 time pr. ansøger. Øvrige bedømmelser ifm. ansættelser plejer Studienævnsformændene at stå for. Der kan dog være bedømmelser som studienævnsformanden ikke har kompetencer til at lave rent fagligt. Socialrådgiveruddannelsen har bl.a. uddelegeret opgaven til andre ansatte, i forhold til ansættelser af jurister. De jurister som har varetaget opgaven, har tidligere fået timer for arbejdet via Jura instituttet. Andre som også har fået uddelegeret opgaven, har ikke fået timer. Der er fremadrettet begrænset ansættelser af jurister på uddannelsen. Så problemet løses, da ansættelser fremad rettet sker direkte som D-VIP på Instituttet.

5 Der er ikke problemer på andre uddannelser. Det er derfor ikke nødvendigt, at lave fælles timenormer for bedømmelser ifm. ansættelser. Ad. 7 PR/Reklame for KA i BBB, MVSA og MBU De små uddannelser under Skolen: KA i By, Bolig og Bosætning og de 2 Masteruddannelser har i deres handleplaner skrevet, at de gerne vil have ekstra PR og reklamer for at booste uddannelserne til større optag. Der skal derfor bruges penge på Skole niveau til denne opgave. Der er et stort overskud fra 2015 i Skolen på ca. 1,5 millioner. Sune har talt med Institutleder Trond B. Klausen om en mulig overførsel af noget af overskuddet fra 2015 til Skolens budget i Dog mangler Sune endelig bekræftelse fra Instituttet. Hvis pengene overføres til regnskab 2016, kan Skolen bruge flere penge på PR og reklame. Betina fra MBU har i deres evalueringer fra efteråret 2015, spurgt de studerende hvor de kender uddannelsen fra. Dette kan give et billede af hvor uddannelsen skal reklamere og lave en indsats vedr. PR. Uddannelsen har desuden købt en stand på KL topmøde. En stand på KL topmøde koster kr., så uddannelsen har valgt at dele standen med Institut for Læring. Sune opfordrer Betina til at sende en ansøgning til Skolen om at få dækket udgifterne. Da Masteruddannelserne har ansøgningsfrist 1. juni, men dog optager studerende frem til semesterstart, og KA i By, Bolig og Bosætning har ansøgningsfrist 1. april, skal arbejdet med PR snart sættes i gang, hvis uddannelserne skal have effekt af reklamerne i Finn fra Socialrådgiveruddannelsen foreslår, at MBU indkaldes til næste Praktikindkald på Socialrådgiveruddannelsen. Det er praktikkontaktpersonerne fra praktikstederne der indkaldes. Her vil det være oplagt at MBU holder et kort oplæg omkring uddannelsen. Sune foreslår, at indkalde de 3 uddannelser samt Berit Fejborg fra Fakultetet til et møde. Dette sættes i værk snarest. Der blev stille spørgsmålstegn ved, hvornår der er en grænse for hvor lille en uddannelse kan være, og hvor lang tid skal man give dem økonomisk støtte?? Skal de ikke helst være selvkørende og selvbærende?? Der er ikke nogle regler for dette, og små uddannelser skal have en chance for at vokse sig store, inden der tages en beslutning herom. Der var opbakning og tilslutning fra alle, om at bruge midler fra Skolen til PR og reklamer til de små uddannelser.

6 Ad. 8 IT-rum Der er sat 3 projekter i gang med videokonferenceudstyr i Ks. 5, Ks. 7 og Fib. 13. Dog afventer men endelig godkendelse fra Instituttet, da det har vist sig, at man ikke må nedlægge grupperum før Institutrådet har godkendt dette. Det er planen at nedlægge et grupperum i Ks. 5 og 2 grupperum i Fib. 13. Der er først Institutrådsmøde 19. januar Sune har dog foreslået Institutlederen, at fremrykke dette punkt, med godkendelse pr. mail, så man kan komme videre i processen omkring installering af disse rum. Der uddeles et foreløbig budget på mødet. Økonomisk koster det mange penge at udføre. Skole skal betale for videokonferenceudstyret og kortlæsere til alle 3 lokaler, og der er ca kr. Der er endnu ikke helt afklaring over hvem der skal betale, når der er tale omkring renovering, maling mm. Hvis Skolen får overført overskuddet på ca. 1,5 million fra 2015, er der ingen økonomiske problemer. Skolen have forventet at bruge nogle af pengene i 2015 på IT-udstyr, men dette var ikke muligt. Sune afventer endelige beslutning fra Institutlederen om pengene kan overføres til Lokaler med videokonferenceudstyr: Lokale 63, Ks. 7: Undervisningsform med studerende i lokalet samt videokonference til København med studerende. Det er mest optimalt med få studerende i lokalet til videokonference, så derfor er lokale 63 det mest oplagte. Lokale skal bl.a. bruges til valgfagsundervisning på KA i Socialt Arbejde. Dels for at sparre penge og timer på rejser. Lokale 57a og 57b, Fib. 13: Kommunikations- og socialrådgiverkontor. Et rum med kamera og et rum med videokonference/skærm. Der skal sættes et spejvindue op mellem de to rum. Det er meget relevant for de studerende, både at se sig selv på video og se andre. Det er et nyttigt værktøj til undervisningen, og det giver uddannelsen et andet billede af de studerende, hvor de ser dem i aktion overfor andre mennesker. Der en klar faglig begrundelse for at indrette disse rum. Der er også mulighed for at skype med studerende der er i praktik i udlandet. Lokale 60, Ks. 5: Videokonference/skype, undervisning af små hold på sociologi, fjernundervisning til KA i By, Bolig og Bosætning i København samt møderum med videokonference. Der var ingen indvendige på de nye lokaler eller brug af penge til projektet. Skolen går videre med opgaven, så snart de har fået lokalerne godkendt af Institutrådet. Finn stille spørgsmål ved hvordan disse lokaler vedligeholdes ift. ITudstyr. Forældes udstyret og hvem skal indkøbe nyt udstyr når de afskrives? Skolen kontakter IT-support om denne problemstilling.

7 Dog er der i indkøb af alt videokonferenceudstyret inkluderet en IT-support kontrakt, således det er IT-support der skal yde service til og på udstyret. Ad. 9 Handleplaner opsamling Som tidligere nævnt er der Statusmøde for alle uddannelser under Skolen d. 13. januar 2016 på fakultetet. Dagsorden er handleplaner og studienævnsrapport. Der laves en kort status runde på hvordan det ser ud på de forskellig uddannelser: MVSA: Har lavet de fleste punkter som der skulle følges op på. MBU: Der er lavet en del af de fleste punkter. Sociologi: De 5 indsatsområder som der skulle følges op på, er stort set sket. Der er et hængeparti vedr. Arbejdsmarked, men der starter en Task force undersøgelse i foråret BBB: Den største udfordring er PR og et større optag på uddannelsen. Andre indsatsområder er sat i gang, bl.a PBL, feltkurser mm. Kriminologi: Der er et par hængepartier vedr. studiemiljø. Bl.a. D-VIP kontor og en læsesal til de studerende. D-VIP kontoret er dog Institutlederens ansvar, og han er orienteret herom. Der skal gerne være arbejdsplads til 2 D-VIP, da der ind i mellem også er behov for en arbejdsplads til gæsteforelæsere. Der skal også laves en læsesal i Kroghstræde 7, i det gamle EDB-rum. Dette er også Institutlederens ansvar og han er også orienteret om at det skal laves. De færdige kandidater på uddannelsen, har tage initiativ til at oprettet en forening for Kandidater i Kriminologi. Socialrådgiveruddannelsen: Det er et enkelt hængeparti, idet frafaldsanalysen endnu ikke er lavet. Andre punkter er i proces eller lavet. Kvalitet i vejledningen er et nyt punkt der skal være fokus på, og det skal ind i handleplanen. Sune konkluderer, at der er gjort et godt stykke arbejde med handleplanerne og ser frem til et godt og positivt møde på Fakultetet. Ad. 10 Indberetning til Copydan digitale kopier Der er komme nye regler for indberetning til Copydan ifm. elektronisk litteratur og kompendier. Tidligere har man ikke indberettet elektronisk litteratur som fx er opgivet via Moodle.

8 Når man har haft papir kompendier og fået dem trykt på Uni-print, har Uni- Print sendt et eksemplar til Copydan. Bruger man stadig trykte kompendier i papir er det stadig Uni-print der indberetter til Copydan. Mange uddannelser er nu gået over til elektroniske kompendier på Moodel, og her skal der fremover også indberettes til Copydan. Der er lavet en aftale mellem Copydan og AAU om den nye indberetning af elektroniske kompendier. Det er Skolen som er ansvarlig for at uddannelserne indberetter litteraturen. Indberetningen for uddannelserne sker ved at de sender en samlet liste til Skolen, som herefter samler alle indberetningerne og indsender til Copydan. Listen skal være over opgivet pensum, samt hver liste skal tilføjes antal studerende der har adgang til pensummet. Listen skal indeholde: - Forfatter - Årstal - Titel (værtstitel) - Sidetal - Evt. ISBN nr. Det er gældende fra foråret 2016 med frist 31. marts For efteråret vil fristen være 30. oktober Sune prioriterer, at dette ikke er en VIP opgave. Det anbefales derfor, at det bliver en opgave for studentermedhjælpere, da de i forvejen scanner filer og artikler, og laver en samlet pensum liste på Moodle. Det er kun Socialrådgiveruddannelsen og Sociologi der bruger elektroniske kompendier på Moodle. Begge uddannelser har aftalt med deres studentermedhjælpere, at de laver denne opgave. Det meldes ud senere om listen skal sendes til Mette eller Sune. Sune sender informationer til Jakob og Finn om hvad pensumlisterne skal indeholde. Ad. 11 Mødeplan for Forslag til næste møde: D. 16. februar 2016, kl På dette møde udarbejdes mødeplan for 2016 med de nye næstformænd i studienævnene. Der kommer nye næstformænd i alle studienævn pr. 1. februar De skal være med til at planlægge den kommende mødeplan for 2016, hvor de fremover skal deltage i alle møder. Datoen for næste møde d. 16. februar 2016 er godkendt.

9 Ad. 12 Eventuelt Kirsten: Videregiver en opfordring fra alle studerende. De studerende ønsker en mikroovn i hvert af de sociale rum i de 3 bygninger, Ks. 5, Ks. 7 og Fib. 13. Skolen bevilger indkøb af 3 mikroovne, og sørger for at få dem indkøbt. Referat: Mette Rytter Christensen

Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referatet skal godkendes på næste Studierådsmøde d. 4. december 2018 Deltagere: Skolen Lene Tølbøll, Studieleder Mette

Læs mere

Referat fra Studierådsmøde d. 6. december 2016 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Referat fra Studierådsmøde d. 6. december 2016 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referat fra Studierådsmøde d. 6. december 2016 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referatet skal godkendes på næste Studierådsmøde d. 10. januar 2017 Deltagere: Skolen Sune Q. Jensen, Studieleder

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Referat fra Studierådsmøde d. 7. juni 2016 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Referat fra Studierådsmøde d. 7. juni 2016 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referat fra Studierådsmøde d. 7. juni 2016 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referatet skal godkendes på næste Studierådsmøde d. 4. oktober 2016 Deltagere: Skolen Sune Q. Jensen, Studieleder Mette

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 12. februar 2014

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 12. februar 2014 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 12. februar 2014 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 9. april 2014. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Lars Skov

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Tirsdag, den 4. november 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: A. C. Meyers Vænge 15,

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 23. september 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 23. september 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 23. september 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 4. november 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Lars

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 16. december 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 16. december 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 16. december 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 20. januar 2016. Til stede: Afbud: Jakob Skjøtt-Larsen, Anja Jørgensen, Lene

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 23. september 2015. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 20. marts 2013

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 20. marts 2013 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 20. marts 2013 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 6. maj 2013. Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 11. december 2013

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 11. december 2013 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 11. december 2013 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 15. januar 2014. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 19. august 2015. Mødet er flyttet fra d. 17. juni 2015, pga. for mange afbud. Til

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat studienævnsmøde Onsdag, den 14. maj 2014 kl. 9.00 12.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: A. C. Meyers Vænge 15, lokale C1-2.1.024

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 13. april 2011

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 13. april 2011 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 13. april 2011 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 25. maj 2011. Til stede: Afbud: Trond B. Klausen (TBK), Anja Jørgensen (AJ), Lars

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 9. april 2014

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 9. april 2014 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 9. april 2014 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 28. maj 2014. Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Lars Skov Henriksen,

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat studienævnsmøde Torsdag, den 3. april 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, lokale 72 København: A. C. Meyers Vænge 15, lokale

Læs mere

Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl

Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Kroghstræde 7 9220 Aalborg Ø www.socialkandidat.dk Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl. 13.00 15.00 Sted: Aalborg:

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Studienævnsmøde d. 8. oktober 2018 kl. 09.00-11.00 Kroghstræde 7, Rum 72; FKJ10B lok. 2.21 Deltagere: Lundemark Andersen, Mia Arp Fallov, Søren Juul, Malene Mørk Eriksen, Inger Bruun Hansen, Simone Mengers,

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Deltagere: Kim Møller, Annick Prieur, Christian Klement, Julie Roed Erhardsen, Krista Bjerknæs Fallesen, Malene Søndergaard Petersen, Paw Thisted Møller

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 7. juni. 3. Referat fra møde med Aftagerpanelet

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 31. oktober 2012 Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen.

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen. Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Kroghstræde 7 DK 9220 Aalborg Øst Fax +45 9815 7575 EAN-nr: 5798000420649 CVR/SE-nr: 29102384 Referat af studienævnsmøde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 21. marts 2012

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 21. marts 2012 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 21. marts 2012 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 18. april 2012. Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Torsdag, den 18. december 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: Frederikskaj 12, lokale

Læs mere

Tilstede: Betina Jacobsen, Lene Tølbøll, Anne Görlich (KBH), Marianne Kæraa Bülow (KBH), Chilie Strellner (Ref.)

Tilstede: Betina Jacobsen, Lene Tølbøll, Anne Görlich (KBH), Marianne Kæraa Bülow (KBH), Chilie Strellner (Ref.) Studienævnet for MBU Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Fibigerstræde 13 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler: Anne-Chilie M. Strellner Telefon: 9940 7033 Email: cms@socsci.aau.dk Referat af MBU studienævnsmøde

Læs mere

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 20. april 2016

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 20. april 2016 Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 20. april 2016 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 18. maj 2016. Til stede: Afbud: Jakob Skjøtt-Larsen, Anders Petersen, Claus D. Hansen,

Læs mere

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 9. marts 2016

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 9. marts 2016 Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 9. marts 2016 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 20. april 2016. Til stede: Afbud: Jakob Skjøtt-Larsen, Anders Petersen, Anja Jørgensen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

der behov for ændringer? (punktet er udsat fra mødet i november)

der behov for ændringer? (punktet er udsat fra mødet i november) Aalborg, den 20. december 2016 Referat af mødet onsdag den 14. december 2016 Studienævnets medlemmer: Lise Rytter Krogh (VIP-repræsentant studienævnsformand) Kirsten Mejlvig (VIP-repræsentant studienævnsformand)

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 18. september 2013 kl. 13.00 15.30 Sted: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 61, 9220 Aalborg Øst Deltagere: Lars Uggerhøj,

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017 Referat fra studienævnsmøde mandag den 6. november 2017 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 3. oktober 3. Evalueringer 4. semester (herunder cybercrime/radikaliserings-spørgsmålet)

Læs mere

Referat af mødet onsdag den 24. august 2016

Referat af mødet onsdag den 24. august 2016 Aalborg, den 25. august 2016 Referat af mødet onsdag den 24. august 2016 Mødeleder: Sune Qvotrup Jensen (studieleder) Referent: Charlotte G. Larsen Studienævnets medlemmer: Finn Laursen (Formand) afbud

Læs mere

3. Aftagerpanel Bilag 2: Mail fra Erling samt mødereferat fra møde i aftagerpanel for økonomiske og erhvervsøkonomiske uddannelser den

3. Aftagerpanel Bilag 2: Mail fra Erling samt mødereferat fra møde i aftagerpanel for økonomiske og erhvervsøkonomiske uddannelser den Referat Af: Møde i Studierådet for økonomi og erhvervsstudier 10. F E B R U A R 2 0 1 5 S K O L E N F O R Ø K O N O M I O G E R H V E R V S S T U D I E R F I B I G E R S T R Æ D E 2 P O S T B O K S 159

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi d. 25. marts 2009

Referat af studienævnsmødet, Sociologi d. 25. marts 2009 Referat af studienævnsmødet, Sociologi d. 25. marts 2009 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 6. maj 2009 26. marts 2009 Til stede: Afbud: Michael Hviid Jacobsen (MHJ), Antje

Læs mere

Bilagsoversigt til Indledning

Bilagsoversigt til Indledning Det Humanistiske Fakultetskontor Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Bilagsoversigt til Indledning Bilag: 0a: Det Humanistiske Fakultets Milepælsplan for fortsat kvalitetsudvikling af uddannelserne under studienævnet

Læs mere

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl Referat af studienævnsmøde onsdag den 5. september 2018, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 8. maj. 3. Justeringer af opgaver: Forkortelse eksamensperiode

Læs mere

Ansvarsområder for skole og studienævn på TEKNAT, Aalborg Universitet

Ansvarsområder for skole og studienævn på TEKNAT, Aalborg Universitet Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Kim Jensen Telefon: 9940 9900 Email: kje@adm.aau.dk Dato: 30-04-2014 Sagsnr.: 2014-409-00021 Ansvarsområder for skole og studienævn

Læs mere

Referat af mødet mandag den 20. september 2017

Referat af mødet mandag den 20. september 2017 Den 28. september 2017 Referat af mødet mandag den 20. september 2017 i lokale 106, Fib. 13 Studienævnets medlemmer: Maria Appel Nissen (VIP-repræsentant - studienævnsformand) John Klausen (VIP-repræsentant)

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 6. juni 3. Skal bachelor i Organisatorisk læring være adgangsgivende

Læs mere

Referat til studienævnsmøde mandag den 9. marts 2015

Referat til studienævnsmøde mandag den 9. marts 2015 Kriminologiuddannelsen Kroghstræde 7 9220 Aalborg Ø Tlf. 99 40 81 32 Fax 98 15 75 75 kbm@socsci.aau.dk www.kriminologi.samf.aau.dk Referat til studienævnsmøde mandag den 9. marts 2015 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Tirsdag, den 20. december 2011 kl. 10.00 13.00 (Telefonmøde) Sted: København: Morten Ejrnæs kontor Aalborg: Lars Uggerhøjs kontor Deltagere:

Læs mere

Studienævnsmøde den 20. december 2018

Studienævnsmøde den 20. december 2018 Studienævn for Efteruddannelse i Læring og Filosofi Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 30.1.2019 Studienævnsmøde den 20. december 2018 Til

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. september 2012, kl Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. september 2012, kl Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab Møde den: 17. september 2012, kl. 15.15-17.00 Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov,

Læs mere

Lektionskatalog. 7. semester moduler

Lektionskatalog. 7. semester moduler Lektionskatalog 7. semester moduler Rummets sociologi - Rum, mobilitet og sted Critique and counter critique - Sociological time-diagnoses Recognition, respect and redistribution Biographical method Forløbsanalyse

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Jens B. Christensen, Morten Toft, Aleksander Kokholm Jensen

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 6/ december 2018 SKOLEN FOR KULTUR OG GLOBALE STUDIER KROGHSTRÆDE AALBORG

Referat af studienævnsmøde 6/ december 2018 SKOLEN FOR KULTUR OG GLOBALE STUDIER KROGHSTRÆDE AALBORG Referat af studienævnsmøde 6/2018 4. december 2018 SKOLEN FOR KULTUR OG GLOBALE STUDIER KROGHSTRÆDE 1-3 9220 AALBORG STUDIENÆVN FOR DANSK TLF +45 9940 9180] FROBERG@CGS.AAU.DK Mødedato og -tidspunkt Tirsdag

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. MAJ 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

Studienævnsmøde den 1. december 2015, kl

Studienævnsmøde den 1. december 2015, kl Studienævn for Uddannelse, Læring og Forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 01.12.2015 Studienævnsmøde den 1. december 2015, kl. 9.00-11.00

Læs mere

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 REFERAT Til stede: Lars Geer Hammershøj, Malou Juelskjær, Per Fibæk Laursen, Morten Jacobsen, Lis Salbøg, Christian Hestbæk og Dorte Puggaard Fraværende:

Læs mere

Tilstede: Betina Jacobsen, Anne Mettte Kann, Jan Brødslev Olsen, Idamarie Leth Svendsen (Skype) samt Chilie Strellner.

Tilstede: Betina Jacobsen, Anne Mettte Kann, Jan Brødslev Olsen, Idamarie Leth Svendsen (Skype) samt Chilie Strellner. Studienævnet for MBU Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Fibigerstræde 13 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler: Anne-Chilie M. Strellner Telefon: 9940 7033 Email: cms@socsci.aau.dk Referat af møde i studienævnet

Læs mere

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN Nedenstående er et tillæg til AAUs overordnede procedure for evaluering af

Læs mere

Aftagerpanelmøde den 13. februar Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: Den 13. februar Institut for Psykologi. Sted:

Aftagerpanelmøde den 13. februar Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: Den 13. februar Institut for Psykologi. Sted: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O GI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Aftagerpanelmøde den 13. februar 2014 M Ø D E R E F E R A T 25. MARTS 2014 Forum Aftagerpanelmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Udmøntningsnotat for bemanding af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets

Udmøntningsnotat for bemanding af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets (Midlertidig udgave gældende for efteråret 2018) Fakultetskontoret for Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet og Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Dokument dato: 20-06-2017 Revideret dato: 21-06-2018

Læs mere

Studienævnsmøde den 5. januar 2016, kl

Studienævnsmøde den 5. januar 2016, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 05.01.2016 Studienævnsmøde den 5. januar 2016, kl. 9.00-11.00

Læs mere

Opfølgning på identificerede problemer i studiemiljøet på ENG og TECH

Opfølgning på identificerede problemer i studiemiljøet på ENG og TECH Fakultetskontoret for ENGINEERING, SUND og TECH Dokument dato: Maj 2017 Dokumentansvarlig: Line Kousholt Caspersen Senest revideret: Senest revideret af: Sagsnr.: Opfølgning på identificerede problemer

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 4. november 2015

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 4. november 2015 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 4. november 2015 Deltagere: Kim Møller, Lærke Mogensen, Annick Prieur, Nicolay Johansen og Julie Roed Erhardsen. Afbud fra: Sidse Granat Jønsson Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Kandidatuddannelsen i idrætsteknologi

Kandidatuddannelsen i idrætsteknologi Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Sebastian Bue Rakov Telefon: 99 40 96 81

Læs mere

Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser

Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser Ledelsessekretariatet www.kvalitetssikring.aau.dk Juni 2014 Sagsnr.: 2012-412-00017 Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser Baggrund Procedure for selvevaluering og

Læs mere

Studienævnsmøde tirsdag den 30. januar Til stede

Studienævnsmøde tirsdag den 30. januar Til stede Historiestudiet Studienævnet for Historie Kroghstræde 1 9220 Aalborg Øst www.historie.aau.dk/ Studie- og studienævnssekretær Tlf. 99 40 26 11 byrresen@cgs.aau.dk Studienævnsmøde tirsdag den 30. januar

Læs mere

Udmøntningsnotat for bemanding af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets

Udmøntningsnotat for bemanding af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets Fakultetskontoret for Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet og Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Dokument dato: 20-06-2017 Dokumentansvarlig: Christine Hald Nielsen Sagsnr.: 2016-410-00036 Udmøntningsnotat

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab M Ø D E R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 23.10.2013 Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Til stede:

Læs mere

Dette brev præciserer de valgte audit trails og indeholder følgende oplysninger om hver audit trail:

Dette brev præciserer de valgte audit trails og indeholder følgende oplysninger om hver audit trail: Aalborg Universitet Fredrik Bajers Vej 5 9220 Aalborg Øst Att. Heidi Linnemann Prehn Institutionsakkreditering af AAU - Audit trails Akkrediteringspanelet har i forbindelse med institutionsakkrediteringen

Læs mere

Studienævnsmøde den 2. marts 2016, kl

Studienævnsmøde den 2. marts 2016, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 02.03.2016 Studienævnsmøde den 2. marts 2016, kl. 9.15-12.00

Læs mere

Referat af mødet onsdag den 23. november 2016

Referat af mødet onsdag den 23. november 2016 Aalborg, den 30. november 2016 Referat af mødet onsdag den 23. november 2016 Studienævnets medlemmer: Lise Rytter Krogh (VIP-repræsentant) - studienævnsformand Kirsten Mejlvig (VIP-repræsentant) studienævnsformand

Læs mere

Udmøntningsnotat for bemanding af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets

Udmøntningsnotat for bemanding af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets Udmøntningsnotat for bemanding af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets uddannelser Baggrund Udmøntningsnotat for bemanding af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets uddannelser er udarbejdet på baggrund

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. november 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. november 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 1. november 2017, kl. 9-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

[Uddannelsernes godkendte titler]

[Uddannelsernes godkendte titler] Fakultetskontoret for ENGINEERING, SUND og TECH Uddannelsessekretariatet Dokument dato: 25.8.2017 Dokumentansvarlig: Sebastian Bue Rakov Senest revideret: 25.8.2017 Senest revideret af: Sebastian Bue Rakov

Læs mere

Overbliks skema for Studienævn for Sundhed, teknologi og idræt (S-SN) & School of Medicine and Health (SMH)

Overbliks skema for Studienævn for Sundhed, teknologi og idræt (S-SN) & School of Medicine and Health (SMH) Overbliks skema for Studienævn for Sundhed, teknologi og idræt (SSN) & School of Medicine and Health (SMH) Dette dokument skal betragtes som et redskab til at skabe overblik og sikre, at arbejdet med kvalitetssikring

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 02/19 - d. 27. februar 2019

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 02/19 - d. 27. februar 2019 INSTITUT FOR KOMMUNIKATION S TUDIENÆVNET FOR MUSIK MUSIKKENS HUS MUSIKKENS PLADS 1 9000 AALBORG SAGSNR: 2018-017-00352 Referat fra møde i Studienævnet for Musik 02/19 - d. 27. februar 2019 27. februar

Læs mere

24. september 2015 Ref.: crc J.nr.: 8/15. Til stede:

24. september 2015 Ref.: crc J.nr.: 8/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby.

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby. I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 12. december 2012 M Ø D E R E F E R A T 13. DECEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 25. maj 2011

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 25. maj 2011 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 25. maj 2011 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 29. juni 2011. Til stede: Afbud: Trond B. Klausen (TBK), Anja Jørgensen (AJ), Lars

Læs mere

Studienævnsmøde den 5. april 2016, kl

Studienævnsmøde den 5. april 2016, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 14.04.2016 Studienævnsmøde den 5. april 2016, kl. 9.00-11.00

Læs mere

Udmøntningsnotat for bemanding af Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultets og Det Tekniske Fakultet for IT og Designs uddannelser

Udmøntningsnotat for bemanding af Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultets og Det Tekniske Fakultet for IT og Designs uddannelser Udmøntningsnotat for bemanding af Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultets og Det Tekniske Fakultet for IT og Designs uddannelser Baggrund Udmøntningsnotat for bemanding af Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige

Læs mere

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Tilstede: Erling Jensen, Henrik Find Fladkjær, Preben Sander Kristensen, Lars Gelsing, Jimmi Kristiansen og Nanna Damgaard Afbud: Ditte Hartvig, Anders

Læs mere

5. 37-timers arbejdsuge (bilag 2). Drøftelse og nedsættelse af udvalg (studieleder, studienævnsformand, studienævnssekretær, 1 VIP, 2 studerende)

5. 37-timers arbejdsuge (bilag 2). Drøftelse og nedsættelse af udvalg (studieleder, studienævnsformand, studienævnssekretær, 1 VIP, 2 studerende) D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. MARTS 2013 Forum Studienævnet Engerom INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK Møde afholdt: 20. marts

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 13. marts 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Jan Møller Jensen, Alexander

Læs mere

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester (E17) Torsdag den 26. oktober 2017 kl i lok. A315

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester (E17) Torsdag den 26. oktober 2017 kl i lok. A315 Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester (E17) Torsdag den 26. oktober 2017 kl. 14.30-15.30 i lok. A315 Repræsenterer Navn Til stede Med afbud Uden afbud C1-3 David Svit X C1-4 Frederik

Læs mere

Studierådsmøde torsdag, den 3. december 2015, kl. 13.00-15.30. Rendsburggade 14, 2. sal lok. 4.315

Studierådsmøde torsdag, den 3. december 2015, kl. 13.00-15.30. Rendsburggade 14, 2. sal lok. 4.315 :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Skolesekretær Louise Hartmann lhh@plan.aau.dk

Læs mere

Handleplan for uddannelse,

Handleplan for uddannelse, Handleplan for uddannelse, -18 Det Humanistiske Fakultets strategi 2016-2021, Humaniora for Verden, fastsætter det overordnede mål for uddannelse på Humaniora til at være fortsat udvikling af kvaliteten

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69 Dato: 10. december 2014 REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl. 10.15 i lokale U69 I mødet deltog: formand professor Poul Nielsen (FKF), lektor Thomas J. D. Jørgensen

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk M Ø D E R E F E R A T 4. JUNI 2013 Forum Studienævnsmøde

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 6. februar, 2013, kl. 15.30-17.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 21.01.2014 Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Til

Læs mere

Procesbeskrivelse for opfølgning på identificerede udfordringer i studiemiljøet

Procesbeskrivelse for opfølgning på identificerede udfordringer i studiemiljøet Studieservice Fr. Bajers Vej 5 Postboks 159 9100 Aalborg August 2019 Strategi og Kvalitet Sagsbehandler: Carina Back Telefon: 9940 7432 Email: caba@adm.aau.dk Procesbeskrivelse for opfølgning på identificerede

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 20. juni 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat fra SN-møde i Studienævnet for Internationale Forhold mandag den 18. november 2013.

Referat fra SN-møde i Studienævnet for Internationale Forhold mandag den 18. november 2013. Referat fra SN-møde i Studienævnet for Internationale Forhold mandag den 18. november 2013. Deltagere: Li Xing, Søren Dosenrode, Steen Fryba Christensen, Malene Gram, Susanne Hald, Anne V. Larsen og Jytte

Læs mere

Referat af 10. møde i studienævnet den 1. juni 2010

Referat af 10. møde i studienævnet den 1. juni 2010 Møde den: 1. juni 2010 Sted: A112 REFERAT Til stede: Lars Geer Hammershøj, Morten Misfeldt, Per Fibæk Laursen, Morten jacobsen, Sia Hovmand Sørensen og Stella Marie Klausen Afbud: Malou Juelskjær, Søren

Læs mere