1. Evaluering (og konsultation) i gymnasiet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Evaluering (og konsultation) i gymnasiet"

Transkript

1 Fokuspunkter for handleplaner til kvalitetsudvikling i skoleåret 2018/19 (Opfølgningsplan/handlingsplan på selvevalueringen udarbejdes i maj/juni 2019): Område Evaluering/konsultation Rekruttering Digital dannelse Et sundt gymnasie studiemiljø Studie- og ordensregler Hvem Udvalg af gymnasielærere (KJC er tovholder) Udvalg: lærere fra gym, grsk, gymelevråd/tutorer, ledelsen, studievej. Udvalget DD: lærerne, kantinen, ledelsen Elevråd, Lærere, Ledelse, Kantine Ledelsen/elevråd 1. Evaluering (og konsultation) i gymnasiet Formål: Udvikle og afprøve ny evaluerings-/konsultationsform med særlig henblik på formativ evaluering. Herunder forventningsafstemning om fagligt standpunkt og udvikling mellem underviser og elev. Fokuspunktet ligger i forlængelse af arbejdet under fokuspunktet om kvalitetssystem i 2017/18. Metode: Et udvalg udarbejder materiale og form til et forsøg med 1-2 1g/1hf-klasser i efterårssemesteret Inddrager lærerne, der deltager i forsøget senest primo oktober. Tidsfrister: Evaluerings rapport ligger klar inden jul 2018 Indikatorer: Forsøget evalueres med inddragelse af både spørgeskema og interview af elever og undervisere. Rapportering: 2v (blandet studieretningsklasse: sproglig og samfundsfaglig) og fem af klassens lærere deltog. Den traditionelle konsultationsform, hvor elev/forældre kan ønske en 6 minutters konsultation med samtlige elevens lærere blev i efteråret erstattet med en forsøgsform, mens den traditionelle blev bevaret i forårets konsultationer.

2 Alle elever i klassen deltog i forsøget. Forsøgsformens rammer indebar at hver elev kunne vælge op til 3 fag blandt fagene: engelsk, dansk, matematik, samfundsfag og idræt. Til samtalen mødte både elev og lærer velforberedt, idet begge inden mødet havde vurderet eleven på forskellige parametre (mundtlig formidling, skriftlig formidling, aktiv deltagelse, samarbejde, forberedelse). Elever/lærere fik udleveret et skema med hjælpespørgsmål for at præcisere parametrene. Eleverne skulle vurderes på en kontinuerlig skala fra 0-3 for hvert spørgsmål. For hver elev/fag blev der således udarbejdet to skemaer (lærerens og elevens) som kunne sammenlignes i forbindelse med konsultationen. Skemaerne blev udarbejdet ud fra følgende model:

3 Evalueringen af forsøget: Lærerne afholdt et møde, hvor de udvekslede erfaringer på baggrund af egne oplevelser før, under og efter konsultationen. Elever og forældre fik hver især tilsendt et spørgeskema alle svarede. Efter spørgeskemaundersøgelsen blev 4 elever interviewet. På baggrund evalueringen kan vi fastslå, at de fleste elever, forældre og alle de involverede lærere har oplevet forsøget som en succes. Alle de involverede lærere foretrækker forsøgsformen, men er samtidig bevidste om, at forældrene har en interesse i at komme til traditionel forældrekonsultation i elevens fag efter eget valg. Baseret på elever, forældre og læreres evaluering, vil det være en naturlig følge at kombinere forsøgsformen med den traditionelle konsultation i 2g/3g (efterår/forår). 2. Rekruttering af elever til stx Formål: Flere elever til stx-afdelingen. Målet er fyldte klasser. På baggrund af en evaluering af ansøgerne gennem de sidste år, er det valgt specielt at fokusere på NGGs klasse. Metode: Udarbejde en plan for orientering og materiale til egne udskolingsklasser. Forbedre omfang og kvaliteten af samarbejdet mellem udskolingens og gymnasiets lærere og ledelse, herunder en informativ og grundig orientering af udskolingslærerne om stx/hf og det specielle ved NGGs afdelinger for disse uddannelser. Tidsfrister: Plan for orientering og materialer ligger klar senest i uge Indikatorer: Interessen blandt 9-10.klasse for gymnasieafdelingen på NGG og naturligvis ansøgertallet til marts Rapportering: Der blev nedsat en er gruppe på 7 personer (ledelse, lærere, grundskolens skolevejledere, sekretariat) som i perioden september-december afholdt 4 møder. Følgende tiltag blev implementeret efter arbejde i undergrupper: 1. Det blev besluttet at lave en 4-sidet foldebrochure til egne 9-10kl elever i forbindelse med orienteringsaftenen. Dette skete. Eleverne i 9-10 kl fik en speciel invitation til orienteringsmødet, og de havde besøg af gymnasie/hfelever i klasserne. Folderen blev lavet og lå klar til alle på orienteringsaftenen sammen med en FAQ. Den generelle brochure om stx/hf blev bibeholdt bl.a. til uddeling i Frederiksborghallen 2. Årsplanen med ændret med henblik på at skabe et bedre flow i orientering om stx/hf på NGG: Orientering af forældre om ungdomsuddannelserne og de nye procedurer for ansøgning/optagelse blev flyttet frem til den slut september. 8.kl-gymcamp blev flyttet fra uge 50/51 til uge 11. Besøgsdagene i gymnasiet blev åbnet for egne elever og flyttet frem, så de startede medio november tilmelding via hjemmesiden. Årsplanen blev ændret.

4 3. Info om stx/hf til klasselærere i grundskolen. Der blev afholdt et møde med deltagelse af gymnasieledelsen, grundskoleledelsen, skolevejledningen og klasselærerne fra 9-10kl. Mødet blev afholdt, men ikke fulgt op. 4. Der blev udarbejdet et nyt koncept for besøgsdage (4-5), hvor eleverne kunne vælge efter faglige interesser. Besøgsdagene blev gennemført, der var kom mange fra NGG, hvor eleverne havde modtaget en invitation, men langt færre udefra i forhold til året før. 5. Stipendier: Det blev besluttet, at der kunne tildeles nogle rejse-stipendier til 9kl/10klelever til dele eller hele rejseprogrammet fra 1g -3g/ 1hf-2hf. Der skulle udarbejdes klare kriterier for uddelingen og overrækkelse. Stipendierne blev aftalt men ikke uddelt. 6. Der blev ikke afholdt møde om eventuelt nye arrangementsformer for stx/hf alene og på tværs af gym/grsk. 7. Orienteringsaftenen blev afholdt under hele nye former. 10kl, stx og hf havde en samlet orienteringsaften. Efter et fælles møde i hallen blev 10 kl. orienteret i aulaen og siden i klasselokalerne. Stx/hf-eleverne blev sendt rundt til forskellige poster se figur: Der blev foretaget en evaluering blandt lærerne og deltagende elever. Evalueringen indeholder konkrete forslag til små ændringer/forbedringer, men generelt er der tale om en positiv vurdering set i forhold til den tidligere form. Ansøgertallet til stx blev desværre lavere end året før, så generelt må der tænkes videre på en forstærket og bedre rekruttering. Specielt bør der opstå en bedre kontakt mellem udskolingen og gymnasiet, så grundskolelærerne er bedre orienteret om stx/hf og hvad de kan gøre for tankegangen bag helhedsskolen og det sammen gælder omvendt for gymnasielærerne. Rejsestipendierne bør gentænkes. Invitationer og foldere til egne elever bør gentænkes.

5 3. Digital Dannelse kompetenceplan mm på langs Formål: Udvikle både lærernes og elevernes både faglige og sociale kompetencer i et digitaliseret samfund. Projektet dækker fra 0.kl-3g/2hf. Metode: Udvikle årgangsmål i en kompetenceplan for alle klasser og i samarbejde med pædagogisk råd/fællestimeudvalget skabe gode rammer for lærere og elever. Tidsfrister: Kompetenceplanen for gymnasiet offentliggøres i efterårssemesteret Indikatorer: Spørgeskemaundersøgelse. Rapportering/Opfølgning: Evaluering seneste primo juni 2019 ved arbejdsgruppen. 4. En sund gymnasieskole: En go`bgym Formål: Optimere trivsel og sunde studievaner på stx/hf/10kl Metode: Deltagelse i sidste år af forskningsprojekt fra SDU (En go`bgym), hvor fokus er på kantine, frikvarterer og brainbreaks i timerne. Tidsfrister: Samarbejdet med SDU startede i 2016 og kører frem til Efter det 3. År skulle projektet være helt selvkørende af eleverne. Projektet er beskrevet på hjemmesiden: engobgym.dk Indikatorer: Rapporter fra SDU hvert halve år over elevernes engagement i projektet og projektets indflydelse i deres hverdag. Der laves en særskilt rapport for kantinens vareudbud og tilberedning af maden. Rapportering/Opfølgning: Vi afventer stadig en rapport fra SDU. I øvrigt har tutorerne, der modtager 1g/1hf fortsat et stort arbejde med at lære de nye elever betydningen af bevægelse gennem brainbrakes mm. Lærerne er opfordret til at huske afbrud af timerne og benytte både brainbrakes, walk & talk, mm i undervisningen. 5. Studie- og ordensregler Formål: Revidere og forny studie- og ordensreglerne for gymnasie-/hf-afdelingen, så de passer med indholdet Bekendtgørelsen om studier- og ordensregler m.v. i de gymnasiale uddannelser af , og vejledningen her til. De ny studie- og ordensregler skal garantere, at gymnasieafdelingen har offentliggjorte lokale regler, der muliggør bekendtgørelsens regler kan anvendes på NGG.

6 Metode: Udvalget afleverer et oplæg til rektor. Revision og nye regler skal ligge klar inden vintereksamener Tidsfrister: Udkast: senest primo november, offentliggørelse senest primo december. Indikatorer: Offentliggørelse på hjemmeside og under eksamensorientering af elever. Rapportering/Opfølgning: Ledelsen og elevrådet udarbejdede nye studie- og ordensregler for stx/hf efter ministeriets nye retningslinjer. De nye regler blev offentliggjort på hjemmesiden i november 2018.

Særlige fokusområder for kvalitetsudvikling, evaluering og resultatvurdering i skoleåret 2017/18 inklusiv rapportering juni 2018

Særlige fokusområder for kvalitetsudvikling, evaluering og resultatvurdering i skoleåret 2017/18 inklusiv rapportering juni 2018 Særlige fokusområder for kvalitetsudvikling, evaluering og resultatvurdering i skoleåret 2017/18 inklusiv rapportering juni 2018 Område Hvem Kvalitetssystem og fokuspunkter Udvalg fra gym-pr, elevråd og

Læs mere

TG S KVALITETSSYSTEM

TG S KVALITETSSYSTEM November 2018 TG S KVALITETSSYSTEM TG s kvalitetssystem angiver, hvorledes TG opfylder 2017 bekendtgørelsens krav om fastlæggelse og anvendelse af et system til kvalitetsudvikling og resultatvurdering

Læs mere

Kvalitetssystem 2019 TÅRNBY GYMNASIUM & HF. [Dokumentets undertitel]

Kvalitetssystem 2019 TÅRNBY GYMNASIUM & HF. [Dokumentets undertitel] Kvalitetssystem 2019 TÅRNBY GYMNASIUM & HF [Dokumentets undertitel] TG S KVALITETSSYSTEM På TG ønsker vi med vores kvalitetssystem at forbedre kvaliteten gennem systematiske evalueringer. De løbende evalueringer

Læs mere

Evaluering og Kvalitetssikring på Rungsted Gymnasium

Evaluering og Kvalitetssikring på Rungsted Gymnasium Evaluering og Kvalitetssikring på Rungsted Gymnasium Formålet med kvalitetssystemet på Rungsted Gymnasium er at medvirke til at skabe en åben evalueringskultur som er praktisk anvendelig. Hensigten er,

Læs mere

Resultatlønskontrakt

Resultatlønskontrakt Resultatlønskontrakt 2017 2018 Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen har i et brev af 27. juni 2013 bemyndiget bestyrelsen til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens leder. Rektor forhandler efterfølgende

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2016-2017 30.09.2016 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres

Læs mere

Kvalitetssystem på HTX Roskilde

Kvalitetssystem på HTX Roskilde Kvalitetssystem på HTX Roskilde Indledning Arbejdet med kvalitetssikring på HTX Roskilde har til hensigt: 1) Til stadighed at udvikle kvaliteten af skolens kerneydelser gennem systematiske regelmæssige

Læs mere

Kvalitetssikring. Indledning

Kvalitetssikring. Indledning 9-9-2015 Kvalitetssikring Indledning Kvalitetssystemet skal sikre og løfte kvaliteten af undervisning og dannelse på på Grenaa Gymnasium. Systemet indeholder de metoder og procedurer, som Grenaa Gymnasium

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler. Vurderingerne i erklæringen bygger både på data, som jeg

Læs mere

Evaluering og opfølgning:

Evaluering og opfølgning: Evaluering og opfølgning: Århus Privatskole underviser efter de af Undervisningsministeriet opstillede Fælles Mål (læs disse andetsteds på hjemmesiden under Lovpligtig information). Dette sikrer, at skolens

Læs mere

Evaluering af skolens samlede undervisning skoleåret 2011-12

Evaluering af skolens samlede undervisning skoleåret 2011-12 Evaluering af skolens samlede undervisning skoleåret 2011-12 Indhold 1. Evalueringsformer der benyttes på skolen 2. Evaluering af den samlede undervisning i skoleåret 3. Plan for opfølgning på evalueringen

Læs mere

Evaluering af Fokuspunkter skoleåret 2015/16 Ingrid Jespersens Gymnasieskole

Evaluering af Fokuspunkter skoleåret 2015/16 Ingrid Jespersens Gymnasieskole af Fokuspunkter skoleåret 2015/16 Ingrid Jespersens Gymnasieskole Fokuspunkter: Fælles for grundskole og gymnasium 1) Internationalt samarbejde et er at styrke skolens internationale profil samt at videreføre

Læs mere

Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf

Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf Om evalueringsstrategien Evalueringsstrategien skal understøtte skolens arbejde med at opnå de retningsgivende mål jf. gældende love og bekendtgørelser samt

Læs mere

KVALITETSUDVIKLINGSSYSTEM FOR STEINER HF I AARHUS

KVALITETSUDVIKLINGSSYSTEM FOR STEINER HF I AARHUS KVALITETSUDVIKLINGSSYSTEM FOR STEINER HF I AARHUS Procedure Vinter Forår Forår Sommer 7. Opfølgning 8.Handleplan 9. Opgaveog ansvarsfordeling 10.Statusrapport 1. Mål og strategi 2.Præsentation 5. Indsamling

Læs mere

Kvalitetssystem og evalueringsplan for Gefion gymnasium.

Kvalitetssystem og evalueringsplan for Gefion gymnasium. Kvalitetssystem og evalueringsplan for Gefion gymnasium. Formålet med denne plan er at medvirke til at sikre kvalitet i undervisningen og at sikre en systematisk og løbende selvevaluering med henblik på

Læs mere

Bilag 4. Strategi STØVRING GYMNASIUM

Bilag 4. Strategi STØVRING GYMNASIUM Strategi 2017-2020 STØVRING GYMNASIUM Strategiseminar 14.oktober 100 personer deltog. Fokus på kerneydelsen undervisningen. Masser af gode forslag ikke alt kan/skal realiseres (i denne omgang). Stammere

Læs mere

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 18 Indhold 1 Indledning... 2 1.1 Baggrund og metode... 2 2 Sammenfatning og anbefalinger... 3 3 Resultater... 4 3.1 Elevernes motivation for at vælge TG... 4 3.2 Elevernes overordnede

Læs mere

HANDLEPLANER NGG 2016-2019

HANDLEPLANER NGG 2016-2019 Præsentation: HANDLEPLANER NGG 2016-2019 NGG 2.0 MISSION NGG: AT LØFTE ELEVERNE TIL TOPPEN AF DERES POTENTIALE Værdier og fundament NGG forbereder primært, men ikke eksklusivt, til gymnasiale ungdomsuddannelser

Læs mere

Elevens faglige standpunkt og generelle udbytte af undervisningen

Elevens faglige standpunkt og generelle udbytte af undervisningen Elevens faglige standpunkt og generelle udbytte af undervisningen Formål Formålet med evalueringen er at vurdere om målene for de enkelte fag nås, om metoderne er gode nok, og om det enkelte barn udfordres

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2009-2010

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2009-2010 Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2009-2010 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2008-2009

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2008-2009 Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2008-2009 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf

Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf Om evalueringsstrategien Evalueringsstrategien skal understøtte skolens arbejde med at opnå de retningsgivende mål jf. gældende love og bekendtgørelser samt

Læs mere

Evaluering og kvalitetsudvikling

Evaluering og kvalitetsudvikling Evaluering og kvalitetsudvikling I henhold til gymnasie og HF bekendtgørelsen skal alle gymnasier have et system til kvalitetsudvikling og resultatvurdering. Vi benytter følgende evalueringssystem. Indhold

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2018-2019 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt

Læs mere

Til institutionens leder Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Til institutionens leder Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Til institutionens leder Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Frederiksholms Kanal 26 1220 København K Tlf.: 33 92 50 00 E-mail: stuk@stukuvm.dk www.stukuvm.dk CVR-nr.: 29634750 Ny bekendtgørelse om

Læs mere

Evaluering af Davidskolens samlede undervisning 2014-15

Evaluering af Davidskolens samlede undervisning 2014-15 Årets evaluering af skolens samlede undervisning har flg. indhold: 1. Karakterer side 1 - Evaluering 1. - 2. kl side 2 - Evaluering 3. - 6. kl. side 3 - Evaluering 7. - 9. kl. side 4 2. IT-hverdag 2014-15

Læs mere

Evaluering af vejledningen på Midtjysk Ungdomsskole

Evaluering af vejledningen på Midtjysk Ungdomsskole Evaluering af vejledningen på Midtjysk Ungdomsskole Udarbejdet på baggrund af data fra Efterskole Foreningens undersøgelse af vejledning på efterskoler. Midtjysk Ungdomsskole, Selvevaluering, maj/juni

Læs mere

Hvordan kan klasseledelse i praksis anvendes som redskab til motivation af eleverne i gymnasiet? Lars Jacobsen og Henning Carstens Keld Hilding

Hvordan kan klasseledelse i praksis anvendes som redskab til motivation af eleverne i gymnasiet? Lars Jacobsen og Henning Carstens Keld Hilding Hvordan kan klasseledelse i praksis anvendes som redskab til motivation af eleverne i gymnasiet? Gribskov Gymnasium 1-3i 2012-14 Lars Jacobsen og Henning Carstens Keld Hilding Studieretninger i fokus Musik-engelsk

Læs mere

MIO-møde tirsdag

MIO-møde tirsdag MIO-møde tirsdag 19.1.2016 Kvalitet / Tilsyn Projekter Internationalisering 18-02-2016 Finn Arvid Olsson Stabschef 1 Kvalitetstilsyn og Ministeriet Hjemmel i Love og bekendtgørelser Hjemmel i regeringsgrundlaget

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2015-16 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kvikmarkens Privatskole:

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kvikmarkens Privatskole: Tilsyn Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kvikmarkens Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode: Skolekode: 159016 Skolens navn: Kvikmarkens Privatskole Navn på den eller de tilsynsførende: 2.

Læs mere

Konkrete mål Målepunkter (milepæle) Evaluering Vægt. Udvikling af det sproglige studieområde/fremmedsprogene. særligt fokus på tysk):

Konkrete mål Målepunkter (milepæle) Evaluering Vægt. Udvikling af det sproglige studieområde/fremmedsprogene. særligt fokus på tysk): Rektors resultatkontrakt 1. august 2017 31. juli 2018 Kontraktgrundlag Kontraktgrundlaget er bemyndigelsesbrev af 27. juni 2013 fra Ministeriet for Børn og Undervisning til bestyrelser for almene gymnasier.

Læs mere

Implementering af gymnasiereformen for bestyrelser

Implementering af gymnasiereformen for bestyrelser DANSKE ERHVERVSSKOLER OG -GYMNASIER DANSKE ERHVERVSSKOLER OG -GYMNASIER DANSKE ERHVERVSSKOLER OG -GYMNASIER Implementering af gymnasiereformen for bestyrelser 1 Indholdsfortegnelse Baggrund for reformen

Læs mere

1. en skoleevalueringsplan, der er en beskrivelse af, hvordan den overordnede evaluering af kvalitet og resultater på institutionen foregår.

1. en skoleevalueringsplan, der er en beskrivelse af, hvordan den overordnede evaluering af kvalitet og resultater på institutionen foregår. Kvalitetssikringssystem for Fredericia Gymnasium Kvalitetssikringssystemet Kvalitetssikringssystemet på Fredericia Gymnasium skal sikre gode resultater og fortsat skoleudvikling. Det indebærer, at mange

Læs mere

1. Princip om skolen som et fælles projekt

1. Princip om skolen som et fælles projekt 1. Princip om skolen som et fælles projekt Alle elever, lærer og forældre deltager aktivt i at gøre skolen til et fælles projekt for at understøtte at alle elever trives og føler sig som en vigtig del

Læs mere

Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Der er flere formål med evalueringerne og med offentliggørelsen heraf:

Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Der er flere formål med evalueringerne og med offentliggørelsen heraf: Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Ifølge Lov om friskoler og private grundskoler m.v. skal skolen regelmæssigt foretage en evaluering af skolens samlede undervisning og udarbejde

Læs mere

Evalueringsstrategi Evaluering og kvalitetssikring Nykøbing Katedralskole

Evalueringsstrategi Evaluering og kvalitetssikring Nykøbing Katedralskole Nykøbing Katedralskoles evalueringsstrategi bygger på kravene i kapitel 11 i Lov om gymnasiale uddannelser (LOV nr 1716 af 27/12/2016) om kvalitetsudvikling samt på kravene i kapitel 1 i bekendtgørelsen

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret Rektor Tønder den 11. august 2016 Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2016 2017 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Undervisningsministeriet) De primære formål med resultatlønskontrakten for

Læs mere

Egtved Skoles læringssyn - udpluk. Hvad ved vi fra forskningen. Eleven opnår størst læringsudbytte, når han/hun er bevidst om:

Egtved Skoles læringssyn - udpluk. Hvad ved vi fra forskningen. Eleven opnår størst læringsudbytte, når han/hun er bevidst om: Egtved Skoles læringssyn - udpluk Eleven opnår størst læringsudbytte, når han/hun er bevidst om: sine læringsmål og de giver mening egne stærke og svage sider, og om hvordan han/hun lærer bedst Elevens

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2010-2011

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2010-2011 Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2010-2011 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Nyhedsbrev 2/6 2015 Sctknud-gym.dk Besøg os på Facebook Rektors klumme Kære læser Sommerferien nærmer sig, og den særlige eksamensstemning har indfundet sig på skolen. Vi kan se tilbage på et skoleår med

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tømmerup Fri- og Efterskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tømmerup Fri- og Efterskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tømmerup Fri- og Efterskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 323010 Skolens navn: Tømmerup Fri- og Efterskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Nedenstående er et resumé af målopfyldelsen af den resultatlønskontrakt, der er indgået mellem bestyrelsen og rektor for skoleåret -2016. Indsatsområder A.

Læs mere

Lectio. Introduktion til Lectio Elevmodul. MaCom A/S Vesterbrogade 48, 1. 1620 København V Telefon: 33 79 79 00

Lectio. Introduktion til Lectio Elevmodul. MaCom A/S Vesterbrogade 48, 1. 1620 København V Telefon: 33 79 79 00 Lectio Introduktion til Lectio Elevmodul 1992-2006 MaCom A/S MaCom A/S Vesterbrogade 48, 1. 1620 København V Telefon: 33 79 79 00 Telefax: 33 79 79 84 E-mail: mail@macom.dk Internet: www.macom.dk Baggrund

Læs mere

Resultatkontrakt Rektor, Sct. Knuds Gymnasium

Resultatkontrakt Rektor, Sct. Knuds Gymnasium Resultatkontrakt Rektor, Sct. Knuds Gymnasium 2018-2019 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatkontrakter med institutionens

Læs mere

Tårnby Kommune. Information. Det reviderede fælles elevplanskoncept med baggrund i Fælles Mål 2009. Fælles skoleudvikling

Tårnby Kommune. Information. Det reviderede fælles elevplanskoncept med baggrund i Fælles Mål 2009. Fælles skoleudvikling Tårnby Kommune Information Det reviderede fælles elevplanskoncept med baggrund i Fælles Mål 2009 Fælles skoleudvikling De nye elevplaner Elevplanerne er blevet evalueret af elever, forældre og lærere.

Læs mere

Respondenter I hver arbejdsgruppe deltog 4 6 lærere og 2 fra ledelsen. I den endelige diskussion deltog alle lærere og ledelsen.

Respondenter I hver arbejdsgruppe deltog 4 6 lærere og 2 fra ledelsen. I den endelige diskussion deltog alle lærere og ledelsen. Kvalitetssikring Rapporter og opfølgningsplaner Evalueringsområder 2012 2013 Nøgleområde 1 / 12 13: Uddannelsesprofiler på stx og hf Nøgleområde 2 / 12 13: Fastholdelse og forsømmelser Nøgleområde 3 /

Læs mere

Ingrid Jespersens Gymnasieskole Fokuspunkter skoleåret 2016/17

Ingrid Jespersens Gymnasieskole Fokuspunkter skoleåret 2016/17 Ingrid Jespersens Gymnasieskole Fokuspunkter skoleåret 2016/17 Fokuspunkter: Fælles for grundskole og gymnasium 1) Helhedsskolen Målet er fortsat at manifestere IJG som en helhedsskole og en økonomisk

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2012-13 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for. Risbjergskolen. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til foråret 2014

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for. Risbjergskolen. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til foråret 2014 UMV Sådan! Dato: Forår 2011 Undervisningsmiljøvurdering for Risbjergskolen Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til foråret 2014 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en

Læs mere

Evalueringsplan for Borupgaard Gymnasium - strategi, evaluering og kvalitetsudvikling

Evalueringsplan for Borupgaard Gymnasium - strategi, evaluering og kvalitetsudvikling December 2016 / opr. maj 2015 Evalueringsplan for Borupgaard Gymnasium - strategi, evaluering og kvalitetsudvikling Evalueringsplanen for Borupgaard Gymnasium beskriver de evalueringer, der udføres på

Læs mere

Kvalitetspolitik. For. Aalborg Katedralskole

Kvalitetspolitik. For. Aalborg Katedralskole Kvalitetspolitik For Aalborg Katedralskole Indhold Formål side 1 Metode side 1 Værdier side 1 Visioner side 1 Målsætninger side 2 Metoder til kvalitetssikring side 3 Kvalitetsrapport side 5 Undervisningsevaluering

Læs mere

Evalueringsplan. Ad 1. - eleverne løbende er orienteret om deres faglige standpunkt, og hvilken udviklingsproces de er i

Evalueringsplan. Ad 1. - eleverne løbende er orienteret om deres faglige standpunkt, og hvilken udviklingsproces de er i Evalueringsplan AGs evalueringsplan forholder sig til STX-bekendtgørelsens 131-139. Den omfatter konkret, løbende evaluering af undervisningen og af den enkelte elev både ud fra de mål, der er opstillet

Læs mere

GLAD, GLOBAL, GRØN OG GENIAL

GLAD, GLOBAL, GRØN OG GENIAL Nykøbing Katedralskole vil: være det synlige gymnasium, der samarbejder med lokale, nationale og globale partnere være det udviklingsorienterede gymnasium, der dyrker den enkelte elevs potentiale gennem

Læs mere

Elevernes/kursisternes personlige dannelsesproces Elevernes/kursisternes udvikling fra elever til studerende Elevernes/kursisternes faglige niveau

Elevernes/kursisternes personlige dannelsesproces Elevernes/kursisternes udvikling fra elever til studerende Elevernes/kursisternes faglige niveau System til kvalitetsudvikling og resultatvurdering for Næstved Gymnasium og HF-kursus efter UVM's gymnasieog hf-bekendtgørelser ( 107-118/56-62) og bekendtgørelse nr. 23 af 11. januar 2005 1 Indledning

Læs mere

Resultatlønsaftale 2010-11

Resultatlønsaftale 2010-11 Resultatlønsaftale 2010-11 Obligatoriske indsatsområder 1) Fælles skoleprojekt mere fleksibel anvendelse af kompetencerne på skolen. Det store generationsskifte i personalegruppen samt flere store udefra

Læs mere

1.g/1.hf 2.g/2.hf 3.g 4.g/3.hf. Velkommen tilbage hvad sker der i år, fokus. CT, KN 1 modul. Individuelle samtaler efter behov. Årsplanlægning.

1.g/1.hf 2.g/2.hf 3.g 4.g/3.hf. Velkommen tilbage hvad sker der i år, fokus. CT, KN 1 modul. Individuelle samtaler efter behov. Årsplanlægning. Årsplan for TD-aktiviteter 2017-2018 CT: Team Danmark-leder og vejleder Christina Teller KN: TD-koordinator Kristoffer Nielsen MB: Mentaltræner og idrætspsykologisk konsulent Morten Bertolt FM: itd (IT-uddannelse

Læs mere

SELVEVALUERING Solrød Gymnasium juni 2019

SELVEVALUERING Solrød Gymnasium juni 2019 SELVEVALUERING Solrød Gymnasium juni 2019 Indledning Den årlige selvevaluering er skriftlig og drøftes i bestyrelsen. Selvevalueringen offentliggøres efterfølgende på skolens hjemmeside. Selvevalueringen

Læs mere

RADAR for HANSENBERG Tekniske Gymnasium

RADAR for HANSENBERG Tekniske Gymnasium RADAR for HANSENBERG Tekniske Gymnasium 2018 2021 Overordnet beskrivelse af opgaven Denne RADAR er udarbejdet for HBTGYM, på baggrund af RADAR 2015-18. RADARen for gymnasiets udvikling udarbejdes og implementeres

Læs mere

Vordingborg Gymnasium & HF

Vordingborg Gymnasium & HF Orientering om uddannelser 2008-2009 Vordingborg Gymnasium & HF Det almene Gymnasium (STX) * Højere Forberedelseskursus (HF) Åbent Hus Mandag den 28. januar 2008 kl. 19.00 indbyder Vordingborg Gymnasium

Læs mere

Institutionernes kvalitetssystem - i forbindelse med de uddannelsespolitiske mål

Institutionernes kvalitetssystem - i forbindelse med de uddannelsespolitiske mål Institutionernes kvalitetssystem - i forbindelse med de uddannelsespolitiske mål Vejledning til lov og bekendtgørelse Undervisningsministeriet Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Gymnasie- og Tilsynskontoret

Læs mere

Kvalitetssikringssystem for Silkeborg Gymnasium

Kvalitetssikringssystem for Silkeborg Gymnasium Kvalitetssikringssystem for Silkeborg Gymnasium 1. Organisering af Silkeborg Gymnasium Skolens ledelse består af rektor og fem uddannelseschefer. Rektor varetager den overordnede ledelse og er ansvarlig

Læs mere

Velkommen til Vibenshus Gymnasium. Møde for nye elever 7. juni 2018

Velkommen til Vibenshus Gymnasium. Møde for nye elever 7. juni 2018 Velkommen til Vibenshus Gymnasium Møde for nye elever 7. juni 2018 Aftenens program Velkomst v. rektor Rikke Kirkeskov Sørup Grundforløbet og strukturen efter reformen Præsentation af valgfag i 1.g Årets

Læs mere

Evaluering af 10. klasse efter sammenlægningen af Ungdomsskolen og 10. klasse

Evaluering af 10. klasse efter sammenlægningen af Ungdomsskolen og 10. klasse Evaluering af 10. klasse efter sammenlægningen af Ungdomsskolen og 10. klasse Evalueringens struktur Evalueringen har fulgt to spor, nemlig 1) selvevaluering i medarbejderteamet og bestyrelsen, samt spørgeskema

Læs mere

Velkommen introduktion til nye elever og forældre

Velkommen introduktion til nye elever og forældre Velkommen introduktion til nye elever og forældre Struktur omkring klassen teamleder, lærerteam og studievejleder Teamleder: Der er knyttet en teamleder til hver klasse Teamlederen er klassens kontaktlærer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HFskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HFskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HFskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 227008 Skolens navn: Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt

Læs mere

Bilag 1 Serviceydelser fra fællesniveauet

Bilag 1 Serviceydelser fra fællesniveauet Møde for arrangører af gymnasielærerdage Side 1/5 Bilag 1 Serviceydelser fra fællesniveauet 1. Udsendelse af nyhedsbreve Præsentation af årshjulet vdr. reklame for gymnasielærerdagene gennem nyhedsbrevet.

Læs mere

Evalueringsrapport om kvaliteten af teoretisk pædagogikum 2011 til 2013.

Evalueringsrapport om kvaliteten af teoretisk pædagogikum 2011 til 2013. Den 14. marts 014 Evalueringsrapport om kvaliteten af teoretisk pædagogikum 011 til 013. I henhold til Pædagogikumbekendtgørelsen er der i relation til teoretisk pædagogikum nedsat et rådgivende udvalg,

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Resultatlønskontrakten skal medvirke til at styrke åbenhed og gennemskuelighed på (SG) samt understøtte rektors indsats for at opnå de opstillede mål for skoleåret

Læs mere

Orienteringsmøde om skolereformen

Orienteringsmøde om skolereformen Orienteringsmøde om skolereformen John Larsen Gift og 2 børn Lia Sandfeld Gift og 2 børn Lærer 1993 Viceskoleleder 1999 Skoleleder 2002 Lærer 2002 Pædagogisk afdelingsleder 2013 Program Kort præsentation

Læs mere

Adgangskrav til ungdomsuddannelserne Erhvervsskolerne og gymnasierne

Adgangskrav til ungdomsuddannelserne Erhvervsskolerne og gymnasierne Adgangskrav til ungdomsuddannelserne 2019 Erhvervsskolerne og gymnasierne Dagsorden Velkommen Hvem er med på mødet? Hvorfor holder vi mødet? Hvad kommer vi omkring, og hvad kommer vi ikke omkring Rammerne

Læs mere

Nordbyskolens evalueringsplan

Nordbyskolens evalueringsplan Nordbyskolens evalueringsplan Evalueringsform Beskrivelse Ansvarlig Hvornår Årsplaner Årsplanen tager udgangspunkt i fagenes fælles mål (http://ffm.emu.dk/) Lærere Årsplanen er tilgængelig i personale-

Læs mere

Fokuspunkter skoleåret 2014/15

Fokuspunkter skoleåret 2014/15 Ingrid Jespersens Gymnasieskole Fokuspunkter skoleåret 2014/15 Fokuspunkter: Fælles for grundskole og gymnasium 1) Supervision og undervisning et er at fokusere på udvikling og kvalitetssikring af skolens

Læs mere

For dig der vil tænke VÆLG 10. KLASSE PÅ HERNINGSHOLM

For dig der vil tænke VÆLG 10. KLASSE PÅ HERNINGSHOLM For dig der vil tænke VÆLG 10. KLASSE PÅ HERNINGSHOLM 10. klasse på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier For dig der vil have et år til at blive afklaret med valget af ungdomsuddannelse, hvad enten du

Læs mere

10.klasse. Dragør kommune 2008/2009

10.klasse. Dragør kommune 2008/2009 10.klasse Dragør kommune 2008/2009 Til dig og dine forældre 9. klasse og hva så? Du er snart færdig med 9. klasse og står nu over for at skulle tage en beslutning om, hvad der skal ske efter 9. klasse.

Læs mere

Skriftlighed i studieretningerne

Skriftlighed i studieretningerne Skriftlighed i studieretningerne Indholdsfortegnelse 1. Projektets formål 2. Projektets organisering 3. Projektets proces og produkter 4. Evaluering af projektet 5. Hovedresultater og erfaringer ift. projektet

Læs mere

Skolers arbejde med at forberede elever til ungdomsuddannelse. Tabelrapport

Skolers arbejde med at forberede elever til ungdomsuddannelse. Tabelrapport Skolers arbejde med at forberede elever til ungdomsuddannelse Tabelrapport Skolers arbejde med at forberede elever til ungdomsuddannelse Tabelrapport Skolers arbejde med at forberede elever til ungdomsuddannelse

Læs mere

Fredericia Gymnasium. Udkast til. Talentstrategi

Fredericia Gymnasium. Udkast til. Talentstrategi Udkast til Indledning Det fremgår af stx-bekendtgørelsen af 26. juni 2013, 73 og hf-bekendtgørelsen af 26. juni 2013, 38, at undervisningen skal tilrettelægges under hensyntagen til elevernes/kursisternes

Læs mere

Kvalitetsplan og. kvalitetssystem til selvevaluering. Vejen Business College

Kvalitetsplan og. kvalitetssystem til selvevaluering. Vejen Business College Kvalitetsplan og kvalitetssystem til selvevaluering Vejen Business College Senest revideret: Juni 2015 Indledning Denne plan skal ses som et element i det krævede kvalitetsarbejde på Vejen Business Colleges

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Horslunde Realskole. Evaluering af den samlede undervisning 2017

Horslunde Realskole. Evaluering af den samlede undervisning 2017 Horslunde Realskole Evaluering af den samlede undervisning 2017 I friskoleloven 1b stk. 3 står der Skolen skal regelmæssigt foretage en evaluering af skolens samlede undervisning og udarbejde en plan for

Læs mere

Evaluering af Davidskolens samlede undervisning

Evaluering af Davidskolens samlede undervisning Årets evaluering af skolens samlede undervisning har flg. indhold: 1. Karakterer side 1 - Evaluering 1. - 2. kl side 2 - Evaluering 3. - 6. kl. side 3 - Evaluering 7. - 9. kl. side 4 2. Evalueringsfokus

Læs mere

Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret Baggrund og indledning

Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret Baggrund og indledning Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret 2017-18 Baggrund og indledning Denne aftale er baseret på Ministeriet for Børn og Undervisnings

Læs mere

Friskoleloven 1b stk. 1 Skolen skal regelmæssigt underrette eleverne og forældrene om sit syn på elevernes udbytte af skolegangen.

Friskoleloven 1b stk. 1 Skolen skal regelmæssigt underrette eleverne og forældrene om sit syn på elevernes udbytte af skolegangen. Lovgivning omkring evaluering på friskoler: Friskoleloven 1b stk. 1 Skolen skal regelmæssigt underrette eleverne og forældrene om sit syn på elevernes udbytte af skolegangen. I Friskoleloven 1b stk. 2

Læs mere

Overgangen fra grundskole til gymnasium

Overgangen fra grundskole til gymnasium Overgangen fra grundskole til gymnasium Oplæg på konference om Faglig udvikling i Praksis Odense, Roskilde, Horsens November 2015 Lars Ulriksen www.ind.ku.dk Overgange kan være udfordrende Institut for

Læs mere

Aabenraa Statsskoles Kvalitetssystem

Aabenraa Statsskoles Kvalitetssystem Aabenraa Statsskoles Kvalitetssystem Juni 2018 Aabenraa Statsskoles kvalitetssystem Kvalitet i uddannelsen har tre dimensioner: Den oplevede kvalitet hos elever, den faglige kvalitet og den organisatoriske

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2011-2012 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Implementering af gymnasiereformen

Implementering af gymnasiereformen Implementering af gymnasiereformen Birte Iversen Kontorchef Gymnasie- og Tilsynskontoret Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Side 1 Særlige fokuspunkter Skoleudvikling i praksis (SIP) Retningsgivende

Læs mere

2i innovationsklassen og 2y karakterfri klasse & makkerklassen 1a

2i innovationsklassen og 2y karakterfri klasse & makkerklassen 1a 1 Fra forsøgsarbejde til praksis og handleplaner for skoleåret 2016-17 Resumé Sprogprojekt: Elevernes internationale kompetencer Projekt : I skoleåret 2015-16 har vi afsluttet vores fællessproglige projekt

Læs mere

Ordensregler. Hjørring Gymnasium og Hf. M i c r o s o f t. S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g. T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3

Ordensregler. Hjørring Gymnasium og Hf. M i c r o s o f t. S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g. T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3 Ordensregler Hjørring Gymnasium og Hf M i c r o s o f t S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3 F a x : ( + 4 5 ) 9 8 9 0 9 1 9 0 01-10- 2 0 1 2 I. SKOLENS

Læs mere

Evalueringsrapport 2011

Evalueringsrapport 2011 Evalueringsrapport 2011 Undervisningen på Odder lille Friskole tager udgangspunkt i skolens egne læseplaner. Disse er blevet til på baggrund af Folkeskolens Fælles Mål samt ud fra skolens praksis i den

Læs mere

Evaluering på Klippen, Den Kristne Friskole

Evaluering på Klippen, Den Kristne Friskole Evaluering på Klippen, Den Kristne Friskole Følgende elementer indgår i skolens evalueringspraksis, idet der til stadighed arbejdes på at udvikle evalueringsmetoder på skolen, der ikke bare bliver evaluering

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Skolestart 2018/19 15 nye klasser: 12 STX-klasser 3 HF-klasser 425 nye elever (STX 29 elever/klasse HF 25/klasse pt.) Ca. 1150 elever på skolen

Læs mere

Rosborg Gymnasium & HF Afrapportering af resultatlønskontrakt 2017/18

Rosborg Gymnasium & HF Afrapportering af resultatlønskontrakt 2017/18 Rosborg Gymnasium & HF Afrapportering af resultatlønskontrakt 2017/18 Resultatmål A. Basisrammen Visionen for Rosborg Gymnasium & HF er Rosborg Gymnasium & HF skaber dygtige, engagerede og nysgerrige unge,

Læs mere

Evaluering af den samlede undervisning på Korinth Efterskole Spejderskolen og plan for opfølgning. Juni 2012

Evaluering af den samlede undervisning på Korinth Efterskole Spejderskolen og plan for opfølgning. Juni 2012 Evaluering af den samlede undervisning på Korinth Efterskole Spejderskolen og plan for opfølgning. Juni 2012 Indledning Hvert år skal skolen lave en evaluering af sin samlede undervisning. Der foreligger

Læs mere

Studieplan 1. år Skoleåret 2017/18 for HH1A Markedsføring og Økonomi Team 3

Studieplan 1. år Skoleåret 2017/18 for HH1A Markedsføring og Økonomi Team 3 Studieplan 1. år Skoleåret 2017/18 for HH1A Markedsføring og Økonomi Indholdsfortegnelse 1. Klassen... 3 2. Tilrettelæggelse og koordinering af undervisning... 4 3. Pædagogiske fokuspunkter... 5 4. Klassens

Læs mere

Selvevaluering af den Boglige undervisning. Frøslevlejrens Efterskole

Selvevaluering af den Boglige undervisning. Frøslevlejrens Efterskole Frøslevlejrens Efterskole Selvevaluering af den Boglige undervisning 2 Selvevaluering af den Boglige undervisning Introduktion Ifølge lov om folkehøjskoler, efterskoler, husholdningsskoler og håndarbejdsskoler

Læs mere

Formålet Alle elever i Aabenraa Kommune skal blive så dygtige, som de kan.

Formålet Alle elever i Aabenraa Kommune skal blive så dygtige, som de kan. Formålet Alle elever i Aabenraa Kommune skal blive så dygtige, som de kan. Mål 1: Mindst 80 procent af eleverne skal være gode til at læse og regne i de nationale test. Udfordringer: INDSATS AKTIVITET

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering 2012

Undervisningsmiljøvurdering 2012 Undervisningsmiljøvurdering 2012 I foråret 2008 gennemførte vi en spørgeskemaundersøgelse fra 5. til 10. klasse. (begge årgange inkl. i alt 281 elever). I undersøgelsen fra 2008 blev fokuspunkterne i relation

Læs mere

Evalueringsstrategi

Evalueringsstrategi Evalueringsstrategi 2016-2017 Evalueringsudvalget Introduktion til evalueringsstrategien Vi vil levere den bedste undervisning og give eleverne de bedste læringsbetingelser. Vi arbejder løbende med at

Læs mere