Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste"

Transkript

1 Page 1 of 9 Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Mødereferat d.: kl.: 16:30 til 18:30 : Grundejerkontaktudvalg Afholdt: Den gamle Byrådssal, Gilleleje Mødedeltagere Mødets deltagere Referat Opgaveliste Mødets deltagere og referent Top Deltagere: Deltagere Bjarne Frølund-Møller - Grundejersammenslutningen Gunnar Lerche - Grundejersammenslutningen Villy Nielsen - Grundejersammenslutningen Flemming Keller - Grundejersammenslutningen Vagn Christensen - Grundejersammenslutningen Tonny Bruun Nielsen - Grundejersammenslutningen Klaus Engbart - Grundejersammenslutningen Knud B. Nielsen - Grundejersammenslutningen - Kjeld Sandstød - Grundejerforbundet Niels Johanson - Grundejerforbundet Hans Skogstad - Grundejerforbundet - Jørn Stålfos - Landliggersammenslutningen Gribskov Vest Flemming Denker - Landliggersammenslutningen Gribskov Vest Torkil Lund - Landliggersammenslutningen Gribskov Vest - Jan Ferdinandsen - formand for Teknisk Udvalg Lasse Røssell - Teknisk Udvalg Bo Jul Nielsen - Teknisk Udvalg Nick Madsen - Teknisk Udvalg Erik Kjærsgaard - Teknisk Udvalg Morten Jørgensen - formand Planudvalg - Mogens Norup Thomsen - Teknisk chef Dorethe Pedersen - Vejchef Michel van der Linden - Plan- og IT-chef Christian Sabber Jensen - Fagchef Plan og Byg Vibeke A. Meno - teamleder spildevand Kenneth Bak Andersen - Virksomhedsdrift Lovisa Glerfoss - Team Vej Grethe A. Larsen - Team Vej - Referent Fraværende: Morten Jørgensen Gunnar Lerche Lasse Røssell Mødeleder: Jan Ferdinandsen Referent: Grethe Anette Larsen Bemærk.:

2 Page 2 of 9 Dagsorden + referat Punkter Top 01 Bemærkninger til dagsordenen Ingen bemærkninger til dagsordenen 02 Godkendelse af referat af mødet den Klaus Engbart havde følgende bemærkninger til pkt. 21, som føres til referat: Gilleleje Havn er en privat havn, hvor kommunen fører tilsyn i det omfang ressourcerne tillader det (se bilag til pkt. 21). Derudover blev referatet godkendt. 03 Evaluering af møderne På sidste møde blev det aftalt, at de 3 formænd for paraplyorganisationerne og teknisk chef skulle foretage en evaluering af mødevirksomheden i Grundejerkontaktudvalget i forhold til bestemmelserne i Forretningsordenen. Der vedlægges kopi af referatet med forslag til enkelte justeringer af Forretningsordenen. Revideret Forretningsorden vedlægges. Ændringerne vedrører antal repræsentanter fra de forskellige paraplyorganisationer samt at formændene fra organisationerne skal kunne deltage i alle møder i årets løb. Mogens Norup Thomsen refererede fra mødet med de 3 formænd, hvor det bl.a. blev pointeret, at det er vigtigt at de 3 formænd kan deltage i Grundejerkontaktudvalgets møder, samt at der strammes mere op om møderne, således at det er sager af principiel og generel karakter, der drøftes på disse møder. Der blev udtrykt ønske om, at man i hvert fald i starten kan bringe sager op - evt. under korte meddelelser - af mindre principiel karakter, for at få taget hul på sagen. Forretningsordenen blev godkendt, idet det for helårsboligernes vedkommende ikke skal anføres, at de 6 repræsentanter skal være med en fordeling med 3 i øst og 3 i vest. Ligeledes kan sommerhusboligerne også selv udpege deltagerne fra gang til gang uden hensyntagen til om det er fra øst eller vest.

3 Page 3 of 9 04 Etablering af arbejdsgrupper for Kollektiv trafik og Trafiksikkerhed Der fremlægges kommissorium for ovennævnte arbejdsgrupper til godkendelse Der skal udpeges medlemmer til arbejdsgruppe "Kollektiv Trafik", hvor Kenneth Bak Andersen er tovholder. (Grundejerforbundet 1-2 repr., Grundejersammenslutningen 1-2 repr., Landliggersammenslutningen 1-2 repr. og Trafikudvalget + Teknisk Udvalg 2-3 repr.) Kommissorierne for Trafiksikkerhedsgruppen og gruppen for Kollektiv Trafik blev godkendt, idet der dog ikke indgår politikere i arbejdsgrupperne. Bjarne Frølund havde udpeget følgende medlemmer til de to grupper: Gunnar Lerche og Vagn Christensen. Mogens Norup Thomsen opfordrede til, at alle arbejdsgrupper udarbejder kommissorier og fremlægger disse snarest muligt på Grundejerkontaktudvalgets møde. 05 Orientering og status for nedsatte følgegrupper/arbejdsgrupper Orientering fra følgegrupperne: a) Affaldsgruppen b) Bjørneklogruppen c) Dongenergy-gruppen d) Kollektiv Trafikgruppen e) Mobilantennemast-gruppen (der henvises til pkt. 09) f) Rodegruppen g) Trafiksikkerhedsgruppen h) Strand- og kystsikringsgruppen i) Vandmiljøgruppen Affaldsgruppen: Klavs Engbart orienterede om, at arbejdsgruppen ikke har afholdt møder siden sidste møde i Grundejerkontaktudvalget, men der er indkaldt til møde den , hvor spørgsmålet om "Byttehuset" vil blive drøftet samt evt. 2-delt affald (bio-sortering) i hele Gribskov Kommune. Bjørneklogruppen: Klavs Engbart orienterede om, at sæsonen starter nu. Der er kommet ny tovholder på arbejdsgruppen, idet Dennis Petersen har overtaget efter Christian Lundberg. Det er opfattelsen, at bekæmpelsen er ved at få større fokus i grundejerforeningerne bl.a. ved at der gives meldinger til kommunen om forekomster. Endvidere er arbejdet med at lægge oplysningerne ind på nettet igangsat. Der har derudover været afholdt møde med "Bjørnebanden" (å-mænd og vejmænd) i relation til sæsonstarten. Dongenergy-gruppen: Bjarne Frølund orienterede om opfølgende møde med DONG den om afleveringsforretningen efter afslutningen af kabellægningsaftalen i et område i Græsted. Der bør udarbejdes klare retningslinier for sagsgangen. Der efterspørges svar og dokumentation på spørgsmål om de anvendte grusmaterialer i Tisvilde.

4 Page 4 of 9 Kollektiv Trafikgruppen: Intet nyt, da gruppen er nyetableret. Mobilantennemast-gruppen: Der henvises til dagsordenens pkt. 09. Rodegruppen: Kjeld Sandstød orienterede om, at det fortsat går godt i Rodegruppen. Stor ros til den ny tovholder Kristine Lynæs Pedersen, som har besøgt og fået aftale i stand med 17 ejendomme. Problemerne bliver fortsat løst bedst ved at kommunen henvender sig til de borgere, der har rod på ejendommene. Trafiksikkerhedsgruppen: Intet nyt, da gruppen er nyetableret. Strand- og Kystsikringsgruppen: Flemming Keller orienterede om, at der også i denne arbejdsgruppe var kommet ny tovholder: Hanne Askholm Larsen, samt at der har været afholdt møde den På mødet drøftede man bl.a., at den kommunale grund mellem Kystvej 5 og 7 eroderes, samt at betonmuren ved Rågeleje Strandvej er ved at blive undermineret. Sidstnævnte tages op på næste møde i Teknisk Udvalg. Endvidere blev der orienteret om at Teknisk Udvalg har besluttet at afspærre og omlægge Vincentstien på grund af de seneste skred. Derudover oplyste Flemming Keller, at der er søgt om 2 nye Blå Flag - Stængehuse og Strandbjerggård, men der stadig mangler godkendelse, samt at der er mister et Blå Flag ved Dronningmølle Stand. Det blev oplyst, at der skal være rene prøver i 2 år, før man igen kan søge om Blå Flag. På et spørgsmål om der var toiletter på de strande, der har fået Blå Flag, blev det oplyst, at det evt. kunne løses med transportable toiletvogne. Livreddersæsonen begynder i år den 23. juni og løber til den 19. august. Vandmiljøgruppen: Vibeke Meno Adolph orienterede om 2 hovedpunkter fra mødet i arbejdsgruppen den : Sammensætning af Vandmiljøgruppen samt investeringsbehov for kloakforsyningen. a) Gruppen har profileret sig i medierne og har bl.a. fået en henvendelse fra Nordsjællands Landboforening, som gerne vil være med i arbejdsgruppen, men de kan evt. inviteres med ad-hoc, b) Det har været et stort ønske at kigge lidt på investeringsplanen for kloakforsyningen. Der udspandt sig en drøftelse om ukloakerede ejendomme, samletank, spildevandsafgift m.v. Vandmiljøgruppen arbejder videre med investeringsplanen, som skal indgå i den samlede spildevandsplan for Gribskov Kommune. 06 Næste møde og mødeplan for 2008 På sidste møde blev følgende mødeplan aftalt: Torsdag den Torsdag den Torsdag den Torsdag den Nogle af formændene for paraplyorganisationerne har ikke mulighed for at deltage i de nævnte møder, hvorfor der foreslås følgende mødeplan: Torsdag den Torsdag den Torsdag den Torsdag den Mødetidsrum kl Den reviderede mødeplan blev godkendt.

5 Page 5 of 9 07 Gribskov Kommunes Kørselsanalyse Gribskov Kommune er begyndt på et projekt om analyse af kommunens trafikbetjening. Analysen skal give et kvalificeret beslutningsgrundlag til prioritering og planlægning af kommunens kollektive trafik og behovsstyrede kørsel. Kørselsanalysen skal give svar på en række spørgsmål. Grundlæggende skal den estimere hvilke udfordringer Gribskov Kommune står overfor på området, samt opstille og vurdere flere kvalificerede alternativer til løsning af fremtidens kørselsudfordring. Analysen forventes at være færdig i slutningen af året. Grundejerkontaktudvalgets arbejdsgruppe for kollektiv trafik vil løbende blive orienteret om analysens fremskridt. Kenneth Bak Andersen orienterede om det igangsatte arbejde med udgangspunkt i det til dagsordenen vedlagte bilag. 08 Gribskov Færdselspræventive Miljøplan Trafikudvalget har i november 2007 besluttet at igangsætte Gribskov Færdselspræventive Miljøplan. Formålet med projektet er at vise vejen for, hvordan kommunerne gennem målrettet og konkret planlægning, formidling og inddragelse kan skabe en trafikkultur hos danskere, så flere vil udvise en hensynsfuld trafikadfærd. Vejdirektoratet, Rådet for Større Færdselssikkerhed og Politiet indgår som samarbejdspartnere i projektet. Som del i planen oprettes endvidere Gribskov Trafikportal, der blandt andet er den samlende og gensidigt formidlende del af projektet. Lovisa Glerfoss orienterede om det igangsatte arbejde med udgangspunkt i det til dagsordenen vedlagte bilag. I første etape fokuseres på skoleområdet. 09 Maste- og antennepolitik for Græsted og Helsinge Der er i følgegruppen arbejdet med under hvilke vilkår maste- og antennepolitikken for Gilleleje By kan overføres til Helsinge og Græsted byer. Der er i følgegruppen enighed omkring, at de overordnede principper fra Gilleleje videreføres. I lighed med Gilleleje-politikken skal der i Helsinge og Græsted udpeges områder, der er særligt egnede til antenne- og masteformål, og områder der er mindre egnede. Følgegruppen har i samarbejde med Holbo Herreds Kulturhistoriske centre på baggrund af en kort-analyse og en bykartering udpeget bystrukturer, der på grund af arkitektoniske eller kulturhistoriske værdier er sårbare overfor -master og mobilantenne. De særligt egnede områder er overensstemmende med kommuneplanens udpegning af erhvervsområder. (se bilag) Endelig ønsker følgegruppen, at Planudvalget igangsætter et arbejde med at udarbejde retningslinjer for master og antenner i det åbne land samt i sommerhusområderne eventuelt i forbindelse med kommuneplan Følgegruppen ønsker at Grundejerkontaktudvalget beslutter, at anbefale overfor Planudvalget: at de overordnede principper fra Gilleleje videreføres til Græsted og Helsinge. at tage udgangspunkt i følgegruppens udpegning af bystrukturer, der er mindre egnede til maste- og

6 Page 6 of 9 antenneformål. at der udarbejdes retningslinjer for, det åbne land samt sommerhusområder. at følgegruppen fortsætter sit arbejde, og leverer input til disse retningslinjer., Villy Nielsen orienterede om, at der har været afholdt et møde siden sidst. Gruppen har været på 2 byvandringer med bl.a en repræsentant fra Museumsforeningen for at udpege områder som bevaringsværdigt bymiljø. Man er meget enige om de overordnede principper fra Gilleleje, som danner baggrund for Helsinge og Græsted. Følgegruppens forslag til anbefaling af principperne overfor Planudvalget blev godkendt, herunder også vedrørende det åbne land og sommerhusområderne, således at slutmålet er en fælles mastepolitik for hele kommunen. 10 "Kongernes Nordsjælland" Orientering om projekt "Kongernes Nordsjælland" og forslagets betydning for grundejerne. Punktet er fremsat af Grundejersammenslutningen. Udsættes til næste møde. 11 Forvaltningsprocedurer Der ønskes redegjort for forvaltningsprocedurer for behandling af henvendelser (tlf., mail, brev) til Plan og Byg samt Teknik, Vej og Forsyning Punktet er fremsat af Grundejersammenslutningen v/bjarne Frølund. Michel van der Linden orienterede om gældende forretningsgang og med det igangværende arbejde med en fortsat forbedring vedrørende de forskellige henvendelser, der modtages af forskellig art. Det kan være rigtig svært at finde grænsefladerne mellem "Teknik, Vej og Forsyning" og "Plan og Byg". Eksempelvis kan det nævnes, at Plan og Byg skal kvittere for modtagelsen inden 3 dage for almindelige henvendelser og 14 dage for byggesager. Opmærksomheden henledes på, at mange af de forespørgsler, kommunen modtager, findes der svar på på hjemmesiden. 12 Korte meddelelser Fast punkt på dagsordenen. Under dette punkt kan såvel paraplyorganisationerne som kommunen oplyse om eller spørge ind til konkrete sager. En række af disse sager bør fremstå uden, at det medfører egentlig mundtlig dialog på mødet, idet forklarende tekst/bilag skal være udarbejdet. 1. Der ønskes en redegørelse for, hvor langt lokalplanen for Sandet er kommet (Landliggersammenslutningen Gribskov Vest v/flemmimg Denker) 2. Landliggersammenslutningen foreslår en forhøjelse af det kommunale tilskud til "Hvid strand Tisvildeleje". Strandpatruljen har i mange år renset stranden i den tidligere Helsinge Kommune og alene modtaget et symbolsk støttebeløb. Landliggersammenslutningen foreslår dette beløb forhøjet - i hvert fald bør der ydes fuld bistand til fjernelse af større stykker afflad. (Landliggersammenslutningen Gribskov Vest v/flemming Denker) 3. Stille veje i sommerhusområderne. Der ønskes en redegørelse for Gribskov Kommunes politik med hensyn til at etablere stilleveje. (Landliggersammenslutningen Gribskov Vest v/flemming Denker). 4. Status for færdiggørelse af Omfartsvejen uden om Græsted (Grundejersammenslutningen v/bjarne Frølund) 5. Status for kommunens vedligeholdelse af overtagne amtslige stisystemer (stirute 33 og 34 ) - eks.

7 Page 7 of 9 stistykket ved Søborggård (Grundejersammenslutningen v/bjarne Frølund) 6. Status for udførelse af cykelsti langs Græsted Stationsvej til rundkørslen ved Pårupvej (Grundejersammenslutningen v/bjarne Frølund) 7. Oplysning om kommunens muligheder/foranstaltninger overfor private bygherrer m.h.t. sikring af disses retablering af ødelagte vej/fortov på fremmed matrikel i forbindelse med byggeopgaver ( Grundejersammenslutningen v/bjarne Frølund) 8. Dagsordener, referater og vedhæftede filer ønskes fremsendt i printer-venlig form. Det drejer sig om materiale i forbindelse med de nedsatte arbejdsgruppemøder. Pkt. 12.1: Christian Sabber Jensen oplyste, at sagen har været i høring, men der fremkom væsentlige indsigelser kombineret med et nyt bygningsreglement, som gjorde sagen vanskelig. Der er mange vanskelige spørgsmål, bl.a. i forhold til naturinteresserne, grundstørrelse m.m. Der vil snarest blive rettet henvendelse til grundejerforeningen Sandet om, hvordan man kan komme videre. Pkt. 12.2: Flemming Denker redegjorde for forespørgslen, herunder økonomisk tilskud og hjælp med bortkørsel af affaldet (storskrald). Jan Ferdinandsen har stor sympati for sagen og vil tage den op i Teknisk Udvalg. Pkt. 12.3: Der blev fremsat ønske om et notat med beskrivelse af mulighederne. Ove Petersen (team Vej), kommer med følgende redegørelse: Vedrørende stilleveje. (Blå tavler: anbefalet hastighed.) Stilleveje er afløst af begrebet: områder med fartdæmpende foranstaltninger. Før fartdæmpende foranstaltninger i et område kan etableres, skal der foretages nogle undersøgelser, hvis resultat kan begrunde ændringer af de vejtekniske forhold. Der skal laves hastighedsmåling og uheldsstatistik på stedet. Der skal konstateres en objektivt grund til at indføre fartdæmpning. Der kan indføres fartdæmpning af miljømæssige årsager. Byplan m.v. ( fx Bryggergården) Her er det vejmyndigheden, der fremlægger projekt og får det godkendt hos politiet. Der kan indføres fartdæmpning af færdselsmæssige årsager. Her er det politiet der foreslår vejmyndigheden, at fremlægge et projekt for at sikre trafikforholdene. Det kan være fx stor utryghed for beboere på stedet, der starter forespørgsel til vejmyndigheden. Fysiske krav: Der SKAL være belysning på de enkelte foranstaltninger. Der SKAL fremlægges et egentlig projekt til godkendelse hos myndighederne jf. ovenstående Hastighedszoner: Det skal ikke forventes, at der indføres hastighedszoner (røde tavler fx 40 km/t.) Politi og Vejdirektorat har ved seneste afslag i Lyngby skærpet kravene til disse zoner så meget, at der umiddelbart ikke ses at være belæg for supplerende zoner i fx sommerhusområder eller villaområder. De indføres næppe på private fællesveje. pkt. 12.4: Torsten Forsberg (team Vej) har givet følgende redegørelser: Afslutning af padeværn, det forventes at arbejdet snarest kommer i gang igen og afsluttes medio 2008 (der har været problemer med amtets entreprenør). Når padevært er udført afsluttes alle rabatarbejder og der udføres supplerende beplantning og erstatnings biotoper. Landzonetilladelse for ændring i mængde af jorddepot på matr.nr. 13 er unde vejs. Problem vedrørende afvanding ved Faksemosevej er under løsning. Det forventes, at der etableres et rodzoneanlæg. I forhold til tilstødende grundejere er der løst problemforhold ved 1. etape i 2007 (ringe retablering mv.), 2. etape søges løst forår Der er foretaget taksation for 2. etape for ikke afsluttede ekspropriationer. Vi afventer pt. kendelse. Pkt. 12.5: Birthe Pedersen (team Vand) har givet følgende redegørelse: Status for kommunens overtagelse af tidligere amtslige regionale stier. I kommunen har vi Tisvildestien, Pøleåstien, Gillelejestien og Nordkyststien.

8 Page 8 of 9 Gillelejestien ved Søborggård vintervedligeholdes ikke, men kanter og opvokset vegetation slås så stien er farbar. Skiltningen vil blive gennemgået her i foråret. Det kan iøvrigt oplyses, at kommunen har kontakt med Hillerød, Helsingør og Halsnæs kommuner med det formål at få genoptrykt de tidligere amtslige cykelrutefoldere, som er meget efterspurgte blandt både turister og lokalbefolkning. Pkt. 12.6: Lotte Vang (team Vej) har givet følgende redegørelse: Status for trafiksanering af Græsted Stationsvej til Grundejerkontaktudvalget. Der er udarbejdet ekspropriationsmateriale for strækningen. Der er lagt op til ekspropriation af 28 ejendomme. Byrådet træffer foreløbig beslutning om ekspropriation på byrådsmødet på mandag den 31. marts. Der er afholdt ledningsejermøde, og anlægsprojektet skal koordineres med ledningsarbejder. Græsted Vandværk, DONG Energy og evt. Kloakforsyningen skal have udført større ledningsarbejder, som kan få indflydelse på tidsplanen for anlægsprojektet. Gravearbejderne forventes at kunne igangsættes i september måned i år. Oplysninger om projektet kan findes på kommunens hjemmeside under vej og forsyning. Derudover vil vi udarbejde informationsmateriale om projektet, som hænges op på BLIK i løbet af foråret. Udstillingen vil blive annonceret i Uge Posten. Pkt. 12.7: Christian Sabber Jensen oplyste, at der ikke kræves garantistillelse og ibrugtagningstilladelse ved sommerhuse idag. Han opfordrer til, at man tager kontakt med naboen, når og hvis der er problemer med manglende retablering ved byggeopgaver. Pkt. 12.8: Michel van der Linden og Grethe Larsen oplyste, at den eneste måde problemet helt kan klares på, er ved at vedlægge bilag som pdf-filer. Dette gjorde Grethe Larsen sidste gang og det fungerede fint. 13 Eventuelt Flemming Denker oplyste et eksempel på vaskeligheder fra en grundejerforening med fremsendelse af regning, som skal fremsendes elektronisk til kommunen. Grethe Larsen oplyste, at udbetaling af regninger godt kan foregå manuelt, blot man har et cpr. nr. eller cvr. nr. samt en NEM-konto. Bjarne Frølund spurgte om kommunens tilsyn med kloaker i forbindelse med byggesager. Christian Sabber redegjorde for kommunens forretningsgang, herunder at bygherren skal dokumentere, at arbejdet er udført i overensstemmelse med det godkendte projekt. Kommissorium for ad-hoc arbejdsgruppen om vejlaug kan udgå i henhold til Bjarne Frølund - punktet var planlagt til næste møde den Sager på kommende møder : Kommunens Trafiksikkerhedsplan : Overblik over Gribskov Kommunes affaldsordninger : "Kongernes Nordsjælland" Opgaveliste Opgaver og handlinger besluttet på mødet Top

9 Page 9 of 9 Opgaver/handlinger Ansvarlige Forventet realiseret Gennemført

Mødedeltagere. Afholdt: Gillelejehuset, den gamle byrådssal

Mødedeltagere. Afholdt: Gillelejehuset, den gamle byrådssal Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Møder 2007 > Mødereferat d.: kl.: til : Afholdt: Gillelejehuset, den gamle byrådssal Mødedeltagere Mødets deltagere og referent Deltagere:

Læs mere

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste Page 1 of 7 Gribskov Møder > Udvalg permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Mødereferat d.: 26062008 kl.: 16:30 til 18:30 : Grundejerkontaktudvalg Afholdt: Gillelejehuset,

Læs mere

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste Page 1 of 7 Gribskov Møder > Udvalg permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Mødereferat d.: 18092008 kl.: 16:30 til 18:30 : Grundejerkontaktudvalg Afholdt: Den gamle byrådssal,

Læs mere

Mødedeltagere. Mødets deltagere og referent. Deltagere: Fraværende: Mødeleder: Referent: Bemærk.: Top

Mødedeltagere. Mødets deltagere og referent. Deltagere: Fraværende: Mødeleder: Referent: Bemærk.: Top Mødereferat d.: 05-03-2009 kl.: 16:30 til 18:30 : Grundejerkontaktudvalg Afholdt: Gillelejehuset, Birkevang 214, 3250 Gilleleje - den gl. byrådssal Mødedeltagere Mødets deltagere og referent Deltagere:

Læs mere

Referat af Grundejerkontaktudvalg dato:

Referat af Grundejerkontaktudvalg dato: Referat af Grundejerkontaktudvalg dato: 29-11-2007 1. Mødedata Publiceret i Tidsrum 16:30 Til 18:30 Sted Gillelejehuset, den gamle byrådssal Dokumentansvarlig Niels Erik Nordberg/NNORD/Gribskov Sidst redigeret

Læs mere

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 3. september 2015 Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 3. september 2015 Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 3. september 2015 Kl. 16.00 18.00, Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Bo Jul Nielsen (TEK) Jannich Petersen (PMU) Bent Nielsen (GF) Carl H.

Læs mere

Mødedeltagere. Mødets deltagere. Referat Opgaveliste. Mødets deltagere og referent. Deltagere: Fraværende: Mødeleder: Top

Mødedeltagere. Mødets deltagere. Referat Opgaveliste. Mødets deltagere og referent. Deltagere: Fraværende: Mødeleder: Top Mødereferat d.: 10-12-2009 kl.: 16:30 til 22:00 : Grundejerkontaktudvalg Afholdt: Gillelejehuset, Birkevang 214, Gilleleje - Den gl. Byrådssal og efterfølgende Kantinen Mødedeltagere Mødets deltagere Referat

Læs mere

Titel: Vandmiljøgruppen 11. juni 2015 Resumé:

Titel: Vandmiljøgruppen 11. juni 2015 Resumé: Placering: Grundejerkontaktudvalg» 08. Vandmiljøgruppen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Vandmiljøgruppen 11. juni 2015 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt:

Læs mere

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste Page 1 of 9 Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Mødereferat d.: 18-06-2009 kl.: 16:30 til 18:30 : Grundejerkontaktudvalg Afholdt: Det gamle Rådhus

Læs mere

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste Page 1 of 11 Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Mødereferat d.: 11-12-2008 kl.: 16:30 til 21:00 : Grundejerkontaktudvalg Afholdt: Den gamle byrådssal,

Læs mere

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder >

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Page 1 of 8 Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Mødereferat d.: 10-09-2009 kl.: 16:30 til 18:30 : Grundejerkontaktudvalg Afholdt: Gillelejehuset,

Læs mere

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 27. november Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 27. november Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 27. november 2014 Kl. 16.00 18.00, Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Ordstyrer Referent Fraværende Punkt 1 Punkt 2 Bo Jul Nielsen (TEK) Brian

Læs mere

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 8. september 2016 Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 8. september 2016 Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 8. september 2016 Kl. 16.00 18.00, Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Ordstyrer Referent Fraværende Punkt 1 Punkt 2 Bo Jul Nielsen (TEK) Jannich

Læs mere

Per Larsen (GF) er indtrådt i stedet for Jørn Olsen Bo Jul Nielsen Christian Sabber Jensen Gunnar Ulrich Lerche, Vibeke Meno, Jørn Olsen er udtrådt,

Per Larsen (GF) er indtrådt i stedet for Jørn Olsen Bo Jul Nielsen Christian Sabber Jensen Gunnar Ulrich Lerche, Vibeke Meno, Jørn Olsen er udtrådt, GRUNDEJERKONTAKTUDVALGET 13. DECEMBER 2012 Dagsorden / Referat Opgaver Mødeforum Ordstyrer Referent Fraværende Grundejerkontaktudvalget (GKU) Bo Jul Nielsen (TEK) Børge Sørensen (PMU) Bent Nielsen (GF)

Læs mere

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 19. NOVEMBER 2008

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 19. NOVEMBER 2008 DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 19. NOVEMBER 2008 Af mere væsentlige forhold, forretningsudvalget har beskæftiget sig med i det forløbne år, kan nævnes følgende: 1. Information fra Landliggersammenslutningen

Læs mere

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 11. februar 2016 kl Resumé:

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 11. februar 2016 kl Resumé: Placering: Grundejerkontaktudvalg» 07. Strand- og kystsikringsgruppen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 11. februar 2016 kl. 13.30 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere:

Læs mere

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste Page 1 of 9 Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Mødereferat d.: 24-06-2010 kl.: 16:00 til 18:00 : Grundejerkontaktudvalgsmøde Mødedeltagere Mødets

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Grundejersammenslutningen for helårsbeboere i Gribskov kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling i Grundejersammenslutningen for helårsbeboere i Gribskov kommune Referat fra den ordinære generalforsamling i Grundejersammenslutningen for helårsbeboere i Gribskov kommune Dato: 5. marts 2014 Tidspunkt: Kl. 19.00 Sted: BLIK (Biblioteket i Græsted) Velkomst Grundejersammenslutningen

Læs mere

Referat Affaldsgruppen dato: Møder >> Udvalg - permanente >> Grundejerkontaktudvalg >> 02. Affaldsgruppen. Mette Simonsen/MSIMO/Gribskov

Referat Affaldsgruppen dato: Møder >> Udvalg - permanente >> Grundejerkontaktudvalg >> 02. Affaldsgruppen. Mette Simonsen/MSIMO/Gribskov Referat Affaldsgruppen dato: 01-09-2010 Møder >> Udvalg - permanente >> Grundejerkontaktudvalg >> 02. Affaldsgruppen Tidsrum 17:00 Til 19:00 Sted Dokumentansvarlig Mette Simonsen/MSIMO/Gribskov Sidst redigeret

Læs mere

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 17. februar kl. 13: Resumé:

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 17. februar kl. 13: Resumé: Placering: Grundejerkontaktudvalg» 07. Strand- og kystsikringsgruppen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 17. februar kl. 13:30 2015 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere:

Læs mere

GRÆSTED-GILLELEJE GRUNDEJERFORBUND. Referat af repræsentantskabsmøde den 26. september 2010

GRÆSTED-GILLELEJE GRUNDEJERFORBUND. Referat af repræsentantskabsmøde den 26. september 2010 GRÆSTED-GILLELEJE GRUNDEJERFORBUND Referat af repræsentantskabsmøde den 26. september 2010 Fungerende formand Jørn Olsen bød velkommen til forsamlingen samt til Borgmester Jan Ferdinansen, Børge Sørensen

Læs mere

Titel: Vej og Belysningsgruppen 18/8-16 Resumé:

Titel: Vej og Belysningsgruppen 18/8-16 Resumé: Placering: Grundejerkontaktudvalg» 05. Vej- og Belysningsgruppen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Bjarne Frølund Mødedeltagere: Carl Nielsen, Lis Jensen, Niels Lund,

Læs mere

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Mødets deltagere

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Mødets deltagere Page 1 of 8 Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Mødereferat d.: 09-09-2010 kl.: 16:00 til 18:00 : Grundejerkontaktudvalg Afholdt: Byrådssalen

Læs mere

Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505

Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 05.10.2017 Kl. 16.00 18.00, Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Ordstyrer Referent Fraværende Punkt 1 Punkt 2 Brian Lyck Jørgensen (TEK formand)

Læs mere

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 11. november kl Resumé:

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 11. november kl Resumé: Placering: Grundejerkontaktudvalg» 07. Strand- og kystsikringsgruppen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 11. november kl. 13.30 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere:

Læs mere

GRÆSTED-GILLELEJE GRUNDEJERFORBUND

GRÆSTED-GILLELEJE GRUNDEJERFORBUND GRÆSTED-GILLELEJE GRUNDEJERFORBUND Referat af repræsentantskabsmøde den 20. september 2009. Formanden bød velkommen til forsamlingen samt til udvalgsformand Morten Jørgensen, udvalgsformand Jan Ferdinandsen,

Læs mere

Mødereferat. Udvidelse af Lågegyde.

Mødereferat. Udvidelse af Lågegyde. Mødereferat Sted: Hørsholm Rådhus Dato: 4. februar 2010 Deltagere: Repræsentanter fra grundejerforeningerne omkring Lågegyde Politi Movia Dansk Cyklistforbund Repræsentanter fra Grønt Råd Viatrafik Repræsentanter

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for Trafik - sikker i byen

Referat af møde i Opgaveudvalg for Trafik - sikker i byen GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for Trafik - sikker i byen Mødetidspunkt 12-01-2016 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 19.00 Tilstede: Karen

Læs mere

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet onsdag den 7. november 2007

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet onsdag den 7. november 2007 Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet onsdag den 7. november 2007 Til stede Erik Brouer, formand, Danske Regioner Karen Stæhr, næstformand, FOA FOA: Stig Ove Jensen Elias Pedersen Danske Regioner:

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune Halsnæs november 2013 Til formænd og kasserere for grundejerforeninger samt vej og trappelaug, tilsluttet Landliggersammenslutningen. Hermed fremsendes referat og beretning fra Landliggersammenslutningens

Læs mere

Titel: Dialogmøde 29. jan 2015 Resumé:

Titel: Dialogmøde 29. jan 2015 Resumé: Placering: Dialogforum for Kollektiv trafik» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Dialogmøde 29. jan 2015 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 29-01-2015

Læs mere

Indstilling. Kommissorium for udvalg vedr. ny styreform. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 2. december 2006 Århus Kommune

Indstilling. Kommissorium for udvalg vedr. ny styreform. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 2. december 2006 Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 2. december 2006 Århus Kommune IT- og Organisationsafdelingen Borgmesterens Afdeling Kommissorium for udvalg vedr. ny styreform 1.

Læs mere

Fraværende: Susanne Lorentzen, Borger- og Socialservicechef, Morten Schou, Beredskabschef og Carsten Spliid, Leder af ETB.

Fraværende: Susanne Lorentzen, Borger- og Socialservicechef, Morten Schou, Beredskabschef og Carsten Spliid, Leder af ETB. Hillerød Kommune REFERAT Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato: 27.marts 2014 Sted: Mejeriet Møde nr. 22 Fraværende: Susanne Lorentzen, Borger- og Socialservicechef, Morten Schou, Beredskabschef

Læs mere

Mødedato / sted: 12. juni 2012 / Helsinge Renseanlæg, Skovgaardsvej 1, Helsinge kl. 16-19:00.

Mødedato / sted: 12. juni 2012 / Helsinge Renseanlæg, Skovgaardsvej 1, Helsinge kl. 16-19:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. juni 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 12. juni 2012 Mødedato / sted: 12. juni 2012 / Helsinge Renseanlæg, Skovgaardsvej 1, Helsinge kl. 16-19:00. Mødedeltagere:

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Tirsdag den 16. februar 2016 Kl. 13:30 Lyngparken Lyngevej 7, 8420 Knebel. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Tirsdag den 16. februar 2016 Kl. 13:30 Lyngparken Lyngevej 7, 8420 Knebel. Medlemmer. 1 of 13 Referat Ældrerådet Ældrerådsmøde Tirsdag den 16. februar 2016 Kl. 13:30 Lyngparken Lyngevej 7, 8420 Knebel Medlemmer Bende Ingstrup Andersen Leif Hove Karen Møller Hans Græsborg Pedersen Bent Salminen

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Titel: Vej- og belysningsgruppen Resumé:

Titel: Vej- og belysningsgruppen Resumé: Placering: Grundejerkontaktudvalg» 05. Vej- og Belysningsgruppen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Vej- og belysningsgruppen 21.05.2015 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Bjarne Frølund Mødedeltagere: Tonny

Læs mere

Medlemmer Simon Pihl Sørensen. Jens Timmermann Karsten Lomholt Henrik Brade Johansen

Medlemmer Simon Pihl Sørensen. Jens Timmermann Karsten Lomholt Henrik Brade Johansen Byplanudvalget Protokol 15-01-2015 kl. 15:30 Udvalgsværelse 1 Medlemmer Simon Pihl Sørensen Jan Kaspersen Jens Timmermann Karsten Lomholt Henrik Brade Johansen Morten Normann Jørgensen Birgitte Hannibal

Læs mere

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6.

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. Dagsorden Åben Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. oktober 2011 Mødetidspunkt Kl. 15.30 Bemærkninger Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 19. marts 2015 Kl. 16.00 18.00, Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale xxx

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 19. marts 2015 Kl. 16.00 18.00, Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale xxx Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 19. marts 2015 Kl. 16.00 18.00, Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale xxx Bo Jul Nielsen (TEK) Brian Lyck (TEK) Jannich Petersen (PMU) Bent Nielsen

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat 1. november 2018 Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted Deltagere 22. oktober 2018, kl. 17:00 19:00 Ishøj Rådhus Brugerråd Wagn Jensen Bjarne Børgesen Martin Guldager Henrik Kjølberg

Læs mere

Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 15:00 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Mødelokale 049, Stuen,

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat 29.11.2018 Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted Deltagere 3. november, kl. 10:00 14:00 Kulturhuset, Vejleåparken Brugerråd Wagn Jensen Bjarne Børgesen Martin Guldager Henrik Kjølberg

Læs mere

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMEN- SLUTNINGEN DEN 24. NOVEMBER 2009

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMEN- SLUTNINGEN DEN 24. NOVEMBER 2009 DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMEN- SLUTNINGEN DEN 24. NOVEMBER 2009 Af mere væsentlige forhold, forretningsudvalget har beskæftiget sig med i det forløbne år, kan nævnes følgende: 1. Information fra Landliggersammenslutningen

Læs mere

Skagen Rådhus, Byrådssalen

Skagen Rådhus, Byrådssalen Page 1 of 8 Referat Direktionsgruppen Ordinært møde Dato Tid Sted 13. januar 2005 09:00 Skagen Rådhus, Byrådssalen NB. Der serveres en let frokost i kantinen kl. 12.00. Sekretariatschef Henriette B. Wandborg

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-12.-2014 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. december 2014 Tidsrum 10.00 12.00 (med efterfølgende spisning

Læs mere

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. april 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. april 2012 Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Dragør Bevaringsnævn Referat fra møde i Dragør Bevaringsnævn kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej. Alle medlemmer deltog:

Dragør Bevaringsnævn Referat fra møde i Dragør Bevaringsnævn kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej. Alle medlemmer deltog: 1 Referat fra møde i torsdag den 22. marts 2012 kl. 17 i Lokalarkivet, Stationsvej 5. Alle medlemmer deltog: David Rehling, formand Birgitte Rinhart Hanne Stockbridge Kenneth Gøtterup Axel Bendtsen Martin

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2009 / 2010

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2009 / 2010 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2009 / 2010 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2009 og 2 i foråret 2010. I vore møder har suppleanterne deltaget,

Læs mere

Referat af delegeretmøde på Restaurant Fortunen den 24. november 2009

Referat af delegeretmøde på Restaurant Fortunen den 24. november 2009 Referat af delegeretmøde på Restaurant Fortunen den 24. november 2009 Formanden, Flemming Denker (FD), bød velkommen og udtrykte glæde over det pæne fremmøde, hvorefter han præsenterede medlemmerne af

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Birkerød d. 16. januar 2019 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen

Læs mere

REFERAT FOR TEKNISK UDVALGS MÅNEDSMØDE MARTS MANDAG DEN 05. MARTS 2007 15:00

REFERAT FOR TEKNISK UDVALGS MÅNEDSMØDE MARTS MANDAG DEN 05. MARTS 2007 15:00 REFERAT FOR TEKNISK UDVALGS MÅNEDSMØDE MARTS MANDAG DEN 05. MARTS 2007 15:00 1 Indholdsfortegnelse 48 Åben - Anlægsprojektet: Handicapboliger Frederik den 7.`s Alle - Projektstyring 49 Åben - Tillæg til

Læs mere

Grundejerforeningen Bastebjerg

Grundejerforeningen Bastebjerg Grundejerforeningen Bastebjerg Delrapport II fra Trafikudvalget Resume over udvalgets arbejde, konklusion og indstilling Trafikudvalget under Grundejerforeningen Bastebjerg Marlene Dansøn Flemming Ravn

Læs mere

Referat af møde i Faglig Følgegruppe for Genoptræning d. 15. september

Referat af møde i Faglig Følgegruppe for Genoptræning d. 15. september Primær Sundhed Referat af møde i Faglig Følgegruppe for Genoptræning d. 15. september Deltagere i mødet: Hanne Heuch, Jammerbugt kommune Marianne Holm, Thisted kommune Susanne Gaardbo Jensen, Hjørring

Læs mere

Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015

Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015 1 Torrild lokalråds bestyrelse, Torrild den 8. december 2015. Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015 Dagsorden: 1. Velkomst ved formand Henrik Iversen 2. Oplæg ved Kommunaldirektør

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Afgørelse vedr. klage over Gribskov Kommunes afgørelse af 9. november 2017

Afgørelse vedr. klage over Gribskov Kommunes afgørelse af 9. november 2017 Dato 14. marts 2018 Sagsbehandler Ivan Skaaning Hansen Mail ih5@vd.dk Telefon +45 7244 3112 Dokument 17/17593-11 Side 1/8 Afgørelse vedr. klage over Gribskov Kommunes afgørelse af 9. november 2017 Jeres

Læs mere

Titel: Vej- og belysningsgruppen 20.08.2015 Resumé:

Titel: Vej- og belysningsgruppen 20.08.2015 Resumé: Placering: Grundejerkontaktudvalg» 05. Vej- og Belysningsgruppen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Vej- og belysningsgruppen 20.08.2015 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Bjarne Frølund Mødedeltagere: Tonny

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet 8. december 2014 Referatet blev godkendt

2. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet 8. december 2014 Referatet blev godkendt Afdelingsbestyrelsesmøde 21. januar 2015, kl. 19:00 Referat Til stede: Bestyrelsen: Suppleanter: Drift/BO-Vest: Dirigent: Referent: Vibeke Hansen (afbud), Maja Reutzer, Anita Wittusen, Tonny Bodal (afbud)

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

Mødereferat. Referat af 2. møde i styregruppen for kvalitetsudviklingsindsatsen inden for det specialpædagogiske område. Dato 4.

Mødereferat. Referat af 2. møde i styregruppen for kvalitetsudviklingsindsatsen inden for det specialpædagogiske område. Dato 4. Mødereferat Dato 4. januar 2007 Referat af 2. møde i styregruppen for kvalitetsudviklingsindsatsen inden for det specialpædagogiske Århus Kommune Børn og Unge Mødedato/-tid: Den 20. december 2007, kl.

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalget

Teknik- og Miljøudvalget Teknik- og Miljøudvalget Referat Dato: Tirsdag den 8. oktober 2013 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Katja Lindblad, Ingolf Mathiesen, Niels Jørgensen,

Læs mere

Grundejerforeningen Hårbølle Strand

Grundejerforeningen Hårbølle Strand Grundejerforeningen Hårbølle Strand www.grfhs.dk e-mail: grfhs.post@gmail.com Mødereferat Den 13/11-2007 Emne: Vejbesigtigelse på Baldersvej Tid: Torsdag den 28/6-2007 kl. 15.00. Sted: Baldersvej i Hårbølle.

Læs mere

Referat fra ekstraordinært møde i Økonomiudvalget

Referat fra ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Referat fra ekstraordinært møde i Økonomiudvalget onsdag den 27. april 2011 kl. 17.00 i Borgmesterens kontor Mødet sluttede kl. 17.50 Mødedeltagere: Ole Find Jensen (A) John Schmidt Andersen (V) Kim Rockhill

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 28. juni 2007

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 28. juni 2007 Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 28. juni 2007 Til stede Erik Brouer, formand, Danske Regioner Karen Stæhr, næstformand, FOA FOA: Kjeld Christiansen Stig Ove Jensen Danske Regioner:

Læs mere

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00 REFERAT Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Inge Lund Petersen X Kirsten Feld

Læs mere

Nærdemokratimodel 2010 for Vordingborg Kommune. Dialogudvalg og Lokalråd

Nærdemokratimodel 2010 for Vordingborg Kommune. Dialogudvalg og Lokalråd Nærdemokratimodel 2010 for Vordingborg Kommune Dialogudvalg og Lokalråd Vedtaget af Kommunalbestyrelsen 26. november 2009 Indhold UFormål med nærdemokratimodellenu 3 UDet politiske niveauu 3 UDet lokale

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Grundejerforeningen Baunehøj april 2018

Grundejerforeningen Baunehøj april 2018 Grundejerforeningen Baunehøj april 2018 Ordinær generalforsamling den 13. maj 2018 Formandens beretning for perioden maj 2017 til maj 2018 1. Bestyrelsen. Bestyrelsen har i hele perioden været sammensat

Læs mere

Møde i Følgegruppen for behandling og pleje

Møde i Følgegruppen for behandling og pleje Møde i Følgegruppen for behandling og pleje Dato: Mandag den 10. oktober 2016 kl. 12.00-15.00 Sted: Mødelokale M6, Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3B, 6000 Kolding Deltagere: Birthe Mette Pedersen, Programchef,

Læs mere

Gribskov Kommune Handicaprådet (Dagsorden) :15 Lokale 103, Rådhuset

Gribskov Kommune Handicaprådet (Dagsorden) :15 Lokale 103, Rådhuset Gribskov Kommune Handicaprådet (Dagsorden) 07-03-2018 16:15 Lokale 103, Rådhuset Mødeindhold Punkt Side Punkt 14: Godkendelse af dagsorden 1 Punkt 15: Mødedeltagere 2 Punkt 17: Byrådets temamøde om Handicappolitikken:

Læs mere

Referat fra opstartsmøde om planlægning af Kappel demonstrationsmølleområde

Referat fra opstartsmøde om planlægning af Kappel demonstrationsmølleområde Notat Plan- og virksomhedsområdet J.nr. ROS-403-01908 Ref. geagg Den 19. november 2008 Referat fra opstartsmøde om planlægning af Kappel demonstrationsmølleområde Mødet afholdtes mandag d. 3. nov. 2008

Læs mere

Idrætsrådet. Referat. Medlemmer: Ikke til stede: Til stede fra administrationen: i Karlslunde-Hallerne

Idrætsrådet. Referat. Medlemmer: Ikke til stede: Til stede fra administrationen: i Karlslunde-Hallerne Side 1 af 6 Idrætsrådet Referat 23.02.2015 i Karlslunde-Hallerne 19.30-21.30 (Forplejning 18.30-19.30) Medlemmer: Knud Høyer, formand Ole Nielsen, næstformand Jørgen Nielsen Peter Roslev Sven Edelmann

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 11.-01.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 11. januar 2017 Tidsrum 09.30 ca. 12.15 Bemærk start- og sluttidspunkt!

Læs mere

Vejlby Pumpelag: Peter Pætau, Jørgen K. Jensen; Poul Olsen, Christian Langer, Aksel Nielsen, Mogens Daugaard Christensen, Finn Vandborg.

Vejlby Pumpelag: Peter Pætau, Jørgen K. Jensen; Poul Olsen, Christian Langer, Aksel Nielsen, Mogens Daugaard Christensen, Finn Vandborg. REFERAT Projekt : Vejlby Klit og Vrist dræning Kundenavn : Lemvig Vand og Spildevand A/S Emne : Referat af møde om Dræning i Vejlby den 31. maj 2012 Til : Vrist Pumpelag: formand Bendt Bjergaard. Vejlby

Læs mere

Referat Økonomiudvalget's møde Tirsdag den 08-04-2008 Kl. 15:30 udvalgsværelse 3

Referat Økonomiudvalget's møde Tirsdag den 08-04-2008 Kl. 15:30 udvalgsværelse 3 Referat Økonomiudvalget's møde Tirsdag den 08-04-2008 Kl. 15:30 udvalgsværelse 3 Deltagere: Svend Rosager, Jesper Ullemose, Bruno Hansen, Arne Ebsen, Flemming Madsen, Jørgen Lundsgaard, Curt Sørensen Afbud:

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling 1. februar 2018 Ordinær generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling, der afholdes i den gamle Brugs, Egebjergvej 172 Dagsorden: Onsdag den 28. februar 2018 kl. 19.30 a) Valg af dirigent

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 4. DECEMBER 2008 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Jour.nr.: 1200-10219-00061-08 Telefon: 46 35 14 48 Beslutningsreferat af møde nr. 4-2008 i Kredsrådet for Midt-

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering om Midttrafik

Læs mere

NOTAT. Referat fra møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 1. marts 2010 kl. 17. Dagsorden

NOTAT. Referat fra møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 1. marts 2010 kl. 17. Dagsorden NOTAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Lone Feddersen Social & Arbejdsmarked D 4646 4720 E esfr@lejre.dk Dato: 1. marts 2010 J.nr.: 10/1594 Referat fra møde

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-03-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Vedrørende Hovvej, Grundfør, 8283 Hinnerup

Vedrørende Hovvej, Grundfør, 8283 Hinnerup Dato 4. februar 2016 Sagsbehandler Tom Løvstrand Mortensen Mail tlm@vd.dk Telefon +45 7244 3119 Dokument 15/15428-10 Side 1/5 Vedrørende Hovvej, Grundfør, 8283 Hinnerup Vejdirektoratet har behandlet din

Læs mere

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 26. marts 2007 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 16.15 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - kantinen Afbud: Lars Juul Andersen Fraværende: Mødedeltagernes

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 16-12-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Tirsdag den 14-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

NOTAT. 1. Deltagerne på mødet blev præsenteret. 2. Gennemgang af planlovens rammer for hvad der kan optages bestemmelser for i en lokalplan.

NOTAT. 1. Deltagerne på mødet blev præsenteret. 2. Gennemgang af planlovens rammer for hvad der kan optages bestemmelser for i en lokalplan. NOTAT Deltagere: Martin Løbel, Skibsegen 102 Sigurd Nielsen, Skibsegen 77, repræsentant Grundejerforeningen Skibsegen Helene Kreutzfeldt, P. W. Tegners Vej, repræsentant Grundejerforeningen Borupgård Vest

Læs mere

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet Søndag 3. juni 2018 kl. 10.00 Karrebæksminde 4. juni 2018 1 Valg af dirigent - bestyrelsens forslag Peder Sass Peder Sass valgt

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 9.30-16. 2. maj 2011 Tilstede

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Referat af Styregruppemøde den 24.januar 2013 kl på Helsingør Rådhus.

Referat af Styregruppemøde den 24.januar 2013 kl på Helsingør Rådhus. Helsingør den 28.jan. 2013 Referat af Styregruppemøde den 24.januar 2013 kl. 16.30 på Helsingør Rådhus. Fremmødte: Preben Birch, lodsejergruppen Herdis Dam, NOLA Arne Winther Madsen, Nordsjællands Familiebrug

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde den 5. februar 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 26. februar 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup

Forretningsudvalgsmøde den 5. februar 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 26. februar 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup Resumé af referat fra 13. marts 2014 Forretningsudvalgsmøde den 5. februar 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 26. februar 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup Deltagere den 26.

Læs mere

Referat af møde i kortudvalget nr. 3/2015

Referat af møde i kortudvalget nr. 3/2015 Dansk Orienterings-Forbund Til Udvalgets medlemmer HB & stab Referat af møde i kortudvalget nr. 3/2015 Mødested: FROS klubhus, Fredericia Mødedato: mandag den 21. september 2015 kl. 17.30-21.30 Mødedeltagere:

Læs mere

VEJSYNSPROTOKOL Gasværksvej: Pag. 1-5

VEJSYNSPROTOKOL Gasværksvej: Pag. 1-5 VEJSYNSPROTOKOL ---------------------------------------------------------------- Gasværksvej: Pag. 1-5 ---------------------------------------------------------------- Hørsholm Kommune har afholdt vejsyn

Læs mere