Grundejerforeningen Ørnebjerg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grundejerforeningen Ørnebjerg"

Transkript

1 Grundejerforeningen Ørnebjerg Referat af ordinær Generalforsamling torsdag d. 16. maj 2019 I salen under Ølstykke bibliotek, Østervej 1A 1. Valg af Dirigent Indkaldelsen blev uddelt jf. vedtægterne senest 14 dage før generalforsamlingen af bestyrelsen. Alle indkaldelser var adresserede til ejeren af matriklen. Nanette Groth, Mahognivej nr. 4, melder sig til at være dirigent. Der er alt i alt, inklusive fuldmagter, 66 stemmeberettigede til stede. 2. Fremlæggelse af eventuelle rettelser til referat fra foregående generalforsamling Referatet blev omdelt i 2018 og ligger på vores hjemmeside under generalforsamling. Bestyrelsen har ikke modtaget nogen rettelser til referatet. 3. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virke i det forløbne år Skriftlig beretning er medsendt indkaldelsen. Der er ikke yderligere kommentarer fra bestyrelsens side. Kommentarer fra salen; Poul Erik, Engvej 28 Angående belysningen på legepladsen og ved fitnessparken. Der stilles spørgsmål til, hvorfor der ikke er opsat belysning endnu på legepladsen, da det blev vedtaget på en tidligere generalforsamling. Bestyrelsen svarer - Alt byggeri omkring stuehøj kræver en dispensation, hvis der skal bygges indenfor 100 meter grænsen fra Stuehøjen. Der arbejdes fortsat på det. Hække klipning, mm: Der fremsættes et ønske omkring at bestyrelsen går runder angående for store hække, som vokser ud over fortovene. Der tales om, hvorvidt der skal vedtages ændringer i vedtægter ved en kommende generalforsamling. Uffe Blok, Fyrrevej 34 - Der udtrykkes bekymringer ang. manglende hækkeklipning. Det er et problem for bl.a. folk i kørestol og med barnevogne, og det er ikke rart at se på som nabo. Poul Erik Dahl, Hasselvej 28: Biler og parkering der er især problemer omkring høstsæsonen, da høstmaskiner ikke kan køre forbi de parkerede biler. Der er ligeledes problemer ved at komme forbi med barnevogne og kørestole. Bestyrelsen svarer: Vi arbejder på det med hækkeklipning og parkering, men vi opfordrer til at kontaktformularen på hjemmesiden bruges. Mads, Engvej 73: Forslår at beboere gerne selv må banke på ved folk med store hække eller forkert parkerede biler, for at mindske bestyrelsens arbejde samt få en god dialog med sine naboer. Tina, Druevej 4: er ikke enig i ovenstående der er kommet flere biler på vejen. Der er mange steder at tage fat, der menes at det er et stort problem.

2 Hans Christian, Hasselvej 21 - Det understreges, at bestyrelsen ikke er en sherif-ordning. Måske skal kommunen høres, hvad der kan gøres ved problemet? Poul, Engvej 25 - For 20 år siden gennemgik den daværende bestyrelse vejene en gang om året. Herefter blev der smidt en seddel i postkassen med en frist på fx 3 uger til at få forholdet bragt i orden. Blev det ikke bragt i orden, blev kommunen kontaktet for at rette op få forholdet på beboerens regning. Bestyrelsen svarer - De regler, som er vedlagt i indkaldelsen, er lovgivning. Det er tilladt for alle at anmelde eventuelle lovbrydere. I det kommende år vil vi gå en runde i foreningen med påmindelser om at følge reglerne. Hvis ikke grundejere efter fristen retter sig efter lovgivningen, kan vi gå videre til kommunen. Kaj Nygård, Egevej 7 - Fortove bliver ødelagt efter kloak arbejde, kan bestyrelsen rette henvendelse til kommunen om dette? Bestyrelsen svarer - Man skal selv rette henvendelse til kommunen brug eventuelt Appen Tip Egedal. Sisse, Bøgevej 23 - Minder om at bestyrelsen udfører et frivilligt stykke arbejde. Der kunne eventuelt oprettes et udvalg for de personer, for hvem det betyder meget, at hække og parkerede biler fylder på vejene. Svend Aage, Druevej 2 - Tip Egedal er det eneste sted at rette sin henvendelse Kim, Engvej 41- På bagsiden af indkaldelsen står, at det er kommunen, som har ansvaret for beplantning og parkering. Der var ikke yderligere kommentarer til beretningen samt debatten i salen. 4. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse Regnskabet for 2018 er medsendt indkaldelsen og gennemgås i korte træk. Bodil Bagh, som vi plejer at bruge som revisor, er blevet partner med anemone revision, det ændrer ikke på noget mht. vores samarbejde. Der er en smule indtægter for bl.a. ejendomsmæglere. Revisoren havde ingen kommentarer til dette. Nanette, Maghognivej 4 Der mangler et punkt, som hedder hensættelse. Det menes, at der mangles kr. grundet en kontingentstigning for år tilbage. Kontingentet er for år tilbage blevet nedsat fra 500 til 400, og dette skulle løse ovenstående. Svend Aage, Druevej 2 - Snerydningen burde lægges i en ekstern kasse, så vi er sikret, hvis der kommer ekstreme mængder sne fremover. Jesper, Nøddevej 11 - Hensættelser til snerydning er ikke brugte midler - blot et aktiv i grundejerforeningens budget fremover. Inge, Bøgevej 40 - Den opsparing, som står, ses som et overskud fra tidligere år. Det er bestyrelsens beslutning, hvor stor egenkapitalen skal være. Sven Aage, Druevej 2 - Alle opkræves for det samme, og så hensætter man det. Peter, Nøddevej - Det er ikke store tal, det drejer sig om, og der er ikke uoverensstemmelser i budgettet. Få tal står dog forkert, men ikke noget af stor betydning.

3 Alice, Engvej 62 - Spørger til hvorfor penge sat af til projekt ved Engen Skenkelsø ikke er brugt. Bestyrelsen svarer - Vi har fået at vide, at de andre grundejerforeninger, som grænser ned til søen, også skulle bidrage til projektet, men det ville de ikke. Derfor har kommunen ikke brugt pengene. Engvej 28 - Lysanlæg burde også opsættes som en hensættelse - det bør sættes på budgettet. Bestyrelsen svarer - Det fremgår af tidligere regnskaber, så pengene til lys er sat til side og findes i vores egenkapital. Erik, Druevej 32 - Der spørges ind til, om det virkelig er nødvendigt med lys på stuehøj, og om folk ikke kan træne, når det er lyst? Budgettet er enstemmigt godkendt. 5. Forslag fra bestyrelsen Der er ingen forslag fra bestyrelsen 6. Forslag og emner til fremlæggelse fra medlemmer a) Der opsættes 2 fodboldmål på Stuehøj med net i stedet for de 2 mål, som står der i dag. Pris: ca kr. pr. stk. v/jesper Peulicke, Nøddevej 11. Jesper, Nøddevej 11- Fremlægger forslaget: Fodboldbanen bliver ikke brugt tilstrækkeligt, og der er et ønske om, at der kan opsættes nye mål med net for at gøre Stuehøj Park mere attraktiv. Erik, Druevej 32 - Det understreges, at der er mange andre steder i Ølstykke, hvor man kan spille fodbold. Hans Christian, Hasselvej 21- Synes det er en god id, men mener, at man kan overveje at stille til forslag at få græsset planet ud. Alice, Engvej 62- Dejligt forslag, det kunne være godt med liv i foreningen. Brian, Druevej 36 - Fedt forslag vil gerne støtte op om forslaget. Poul Erik, Engvej 28 - Godt forslag vil gerne støtte op om forslaget. Jesper, Druevej 1 - Det er vigtigt med disse forslag for at tiltrække børnefamilier i grundejerforeningen. Hanne, Druevej 15 - Man skal overveje, hvordan vedligeholdelsen vil foretages af Stuehøj, hvis der kommer mere slid som følge af større anvendelse af området. Carl, Hasselvej 10 - Det er et Naturbeskyttelsesområde det skal undersøges, om der må opsættes mål med net i stedet for de nuværende mål. Det kan genere for udsynet mod højen for nogle. Bestyrelsen svarer - Vi skal undersøge, om der skal søges dispensation ved kommunen.

4 Forslaget sendes til afstemning For: 51 Imod: 13 Ikke stemmende: 2 Forslaget vedtages med stort flertal. b) Der opsættes 1 stk. Multibane, Fodbold, Håndbold, Tennis, Basket, leg mm. Der søges evt. om fonde, eller der startes opsparing via kontingentet over 4 år. Det vil være en stigning på 250 kr. pr. husstand, som øremærkes til formålet, så der om 4 år vil være ,-. Hvis det vedtages bortfalder forslag a) Pris: fra kr. V/Jesper Peulicke Nøddevej 11 Christian, Irisvej 1- Som udgangspunkt godt forslag, Der gøres opmærksom på, at der er åbnet op til klubbens faciliteter i weekender, her forefindes en multibane. Det er der uenighed om i salen. Dette er i mellemtiden undersøgt af bestyrelsen, og vi kan meddele, at der er adgang, hvis man følger hegnet langs naturstien og finder lågen. Anne, Druevej 15 - Henstiller til, at det er kommunens opgave at skabe denne form for aktiviteter, og der har været et arrangement Visionsdag med opbakning om sportsfaciliteter tæt på vores område. Det foreslås derfor, at vi venter og ser, hvad kommunen vil gøre. Bøgevej 48 - Det er synd at ødelægge sådan et lille fredet område. En anden ting er, at det vil være en stor kontingentstigning. Forsikring, vedligehold mm skal ligeledes tages i betragtning. Erik, Druevej 32 - Det er ikke op til grundejerforeningen at sponsorere dette. Samt det er en stor kontingentstigning. Aage, Druevej 2 - Mener at kommunen ikke kan komme med midlerne. Mads, Engvej 76 - Er det tiltænkt, at banen kan bygges et andet sted eventuelt på engen. Christian, Irisvej 1- Det menes, at det er en kommunal opgave man kunne undersøge at gå sammen med andre grundejerforeninger for at se, om vi kunne være sammen om at bygge en multibane. Uffe Blok - Minder om hærværk af tidligere legeplads på engen. Henrik, Irisvej 2 - Skulle man spørge kommunen, inden det sendes til afstemning. Tina, Druevej 4 - Stuehøj ses som et grønt åndehul det ville være ærgerligt at ødelægge dette. Poul Erik, Engvej 28 - Ønsker Jesper at trække forslaget tilbage? svaret er nej. Bestyrelsen svarer - Mht. at bruge engen, er det ikke en del af vores område, så det er stort set en umulig opgave. Stuehøj ejes af grundejerforeningen, så det er eneste mulighed. I forbindelse med fitnessparken blev der givet fonde til denne. En multibane inden for 100 m fra Stuehøj kræver en dispensation.

5 Omkring kontingentstigning - efter 4 års kontingentstigning vil der være en opsparing hvorefter kontingentet vil falde igen. Brian, Druevej 36 - Dejligt forslag der bør gives bemyndigelse til, at bestyrelsen kan undersøge mulighederne. Alice, Engvej 62 Dejligt forslag men der er tvivl om, hvad forslaget konkret går ud på. Carl, Hasselvej 10 Hvorfor bruger man ikke bare Toftehøjskolen? Christian, Irisvej 1 Bør det undersøges, om kommunen kan være med til at betale og vedligeholde. Forslaget der stemmes om ved Jesper: Skal forslaget godkendes eller nedstemmes. Hasselvej 21: Hvis det godkendes og forslaget ikke godkendes, kan man så stille forslag om at trække arbejdet med multibanen tilbage? Bestyrelsen svarer - Ja. Forslaget sendes til afstemning For: 18 Imod: 44 Ikke stemmende: 4 Forslaget nedstemmes med stort flertal. 7. Fremlæggelse og godkendelse af budget på basis af evt. vedtagende forslag Budget 2019 er medsendt i indkaldelsen og gennemgås. VI tager tidligere kommentarer til budgettet til efterretning. Engvej 28 - Spørger ind til lys på fitnessparken? Bestyrelsen informerer om, at der er hensat penge under punktet vedligeholdelse og fornyelse. Druevej 2 - Har man overvejet at henstille revisionsposten til en grundejer i foreningen? Bestyrelsen svarer - Revisoren fremsatte, at vi kunne have udvidet gennemgang det viste sig at en udvidet gennemgang koster 2500 kr. mindre, men udover dette skal der en godkendelse fra banken, og det dokument koster kr., så der ikke er meget at spare. Budget godkendes ved klapsalver. 8. Fastsættelse af kontingent jf. vedtægternes 7. Bestyrelsen anbefaler et uændret kontingent for 2019 på kr. 400 kr. Vedtaget ved klapsalver. 9. Valg af medlemmer til bestyrelsen a) Valg af formand Formand, Lasse Eierdal, Bøgevej 32 (modtager genvalg) Lasse vælges

6 b) Valg af øvrige bestyrelsesmedlemmer Bestyrelsesmedlem, Thor Daniel Hammer, Lindevej 4 (modtager ikke genvalg) Bestyrelsen foreslår Louise Bidstrup, Ahornvej 13 Louise vælges som bestyrelsesmedlem c) Valg af 2 suppleanter d) Suppleant 1: Louise Bidstrup, Ahornvej 13 (stiller op til bestyrelsen) Bestyrelsen foreslår Thor Daniel Hammer, Lindevej 4 Suppleant 2: Ida Frid Grumstrup, Egevej 4 (modtager genvalg) Thor og ida vælges begge til suppleanter 10. Valg af bilagskontrollant og registreret revisor Bestyrelsen foreslår bilagskontrollant Niki Vesterlund Nielsen og registreret revisor Bodil Bagh (modtager begge genvalg). Begge vælges Bodil Bagh har i mellemtiden videregivet sine aktiviteter til revisorfirmaet Anemone Revision Aps, der på generalforsamlingen vælges som revisionsfirma. 11. Eventuelt Hanne, Druevej 15 - Vi skal overveje, hvornår der afholdes generalforsamling. Det er ikke optimalt at afholde generalforsamling på en dag som denne, hvor flere familier har traditioner for at være hjemme med familien. Christian, Irisvej 1 Den nye asfalt bliver meget glat er det bestyrelsen, som skal kontakte kommunen? Hanne, Druevej 15 Vil gerne tage Christians bekymring med i bekymringsudvalget i Egedal kommune. Hasselvej 21 - Der skal sørges for, at der ikke ligges samme glatte asfalt på. Engvej 62 Mht. engen det er svært at komme frem til stisystemet bag klubben. Især mellem Engvej og stien bag klubben, da der ikke er nogen decideret sti. Kan vi i det hele taget arbejde videre med kommunen ang. flere rekreative områder. Bestyrelsen svarer - Der er arbejdet sammen med kommunen de har nævnt, at der ikke er flere penge i kommunen til dette projekt, men de har tidligere talt om at etablere en sti fra skoven til Engvej. Vi kunne eventuelt tilbyde at bruge de kr. fra budget 2018 til en eventuel sti. TAK FOR I AFTEN.

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Indkaldelse til ordinær Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2018 i Kantinen på Toftehøjskolen, Frederiksborgvej 4 Kl. 19.30: 1. Valg af Dirigent. Generalforsamling starter.

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Tak for et godt fremmøde ved generalforsamlingen 2018. Vi håber på at se endnu flere til de kommende generalforsamlinger. Her kommer de vigtigste pointer fra generalforsamlingen:

Læs mere

Referat fra ordinær Generalforsamling tirsdag d. 16. maj 2017 i samlingssalen under Ølstykke bibliotek

Referat fra ordinær Generalforsamling tirsdag d. 16. maj 2017 i samlingssalen under Ølstykke bibliotek Referat fra ordinær Generalforsamling tirsdag d. 16. maj 2017 i samlingssalen under Ølstykke bibliotek Kl. 19.30: Generalforsamling starter. 19:36 Dagsorden: Formanden byder velkommen. Og præsenterer bestyrelsen.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg Generalforsamling

Grundejerforeningen Ørnebjerg Generalforsamling Grundejerforeningen Ørnebjerg Generalforsamling Sted: Ølstykke bibliotekssal Tidspunkt: 11. maj 2016 kl. 19:30 Referent: Christian Felter, bestyrelsesmedlem 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Peter

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Referat af ordinær Generalforsamling 6.4.2011. Formanden Tina Olsen bød velkommen til generalforsamlingens fremmødte grundejere. Der var 22 fremmødte grundejere inklusiv bestyrelsen.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Ørnebjerg

Vedtægter for Grundejerforeningen Ørnebjerg Vedtægter for Grundejerforeningen Ørnebjerg 1 Navn og sted Foreningens navn er Grundejerforeningen Ørnebjerg. Dens område er matr. nr. 7a af Udlejre by, Ølstykke sogn og samtlige parceller*, der er udstykket

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Tidspunkt: 15/5-2013 kl. 19.00 Sted: Ølstykke Bibliotek Formanden bød velkommen og præsenterede bestyrelsen. Herefter blev antal berettigede stemmer talt op. Antal fremmødte: 21 personer (eksklusiv bestyrelsen)

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Referat af generalforsamling onsdag den 6. maj 2015 Fremmødte: 31 Fuldmagter: 2 I alt: 33 stemmer 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Niels B. Sørensen (formand for Grundejerforeningen

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Gartnerparkens Grundejerforening

Gartnerparkens Grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag den 17. november 2015 kl.19.30 i Medborgerhuset Dagsorden i henhold til den omdelte indkaldelse dateret 26. oktober 2015. Fremmødte husstande (18 stk.): 2,

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 22. marts 2012 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Rikke Olesen/Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Grundejerforeningen, matrikel. nr. 1DO. Baastrup Referat af ordinær generalforsamling. Generalforsamling blev afholdt den 28.

Læs mere

Grundejerforeningen Søndertoften

Grundejerforeningen Søndertoften Grundejerforeningen Søndertoften Referat af Generalforsamling 25/11-2013 Søndertoften, den 10. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstillede advokat Simone Voergaard 258, som blev

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Indkaldelse til ordinær Generalforsamling onsdag den 6. maj 2015 i samlingssalen under Ølstykke bibliotek Kl. 19.00: Kl. 19.30: Hvordan sparer du på energien? Gode råd ved

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Torsdag, den 15. marts 2018, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent Harald valgt som

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Referat af Generalforsamling for Grundejerforeningen Fjordglimtsvej den 13/4 2015 klokken 19.00

Referat af Generalforsamling for Grundejerforeningen Fjordglimtsvej den 13/4 2015 klokken 19.00 1 Horsens d. 13. april 2015 Referat af Generalforsamling for Grundejerforeningen Fjordglimtsvej den 13/4 2015 klokken 19.00 Deltagere: 1A, 3, 5, 13A, 13B, 15, 17, 2A, 2B, 4, 6, 8, 14A, 14B, 18, 20, Sundvej

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken Generalforsamling Afholdt: Torsdag d. 22.03.2011 Afholdt på: Hjalleseskolen Referat i henhold til dagsorden på indkaldelse. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Sven Erik Peterson blev valgt som dirigent. 2.

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Matr. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt den 28.

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 5/4-2006

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 5/4-2006 Referat af ordinær generalforsamling i den 5/4-2006 1. Valg af dirigent. Thomas Jørgensen (BV27) blev valgt til dirigent. Han konstaterede, at forsamlingen var lovligt indkaldt og at der var 27 stemmeberettigede

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Indkaldelse til ordinær Generalforsamling onsdag d. 11. maj 2016 i samlingssalen under Ølstykke bibliotek Kl. 19.30: 1. Valg af Dirigent. Generalforsamling starter. Dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen Lille Grundet

Grundejerforeningen Lille Grundet Grundejerforeningen Lille Grundet Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 26. april 2006 i Kobbelhusenes fælleshus Ringdams Kobbel. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent Formand Finn Lindgaard

Læs mere

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag 18. maj 2010 kl. 19.30

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag 18. maj 2010 kl. 19.30 Grundejerforeningen Ølstykke den 1. maj 2010 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Dagsorden jf. lovene: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Regnskabsaflæggelse. 4. Forslag til budget. Ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret Karl Erik fra Grøn gruppe under Svenstrup Samråd til bl.a. at fortælle

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 23. april 2007, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 39 husstande, 38 stemmeberettigede: 1, 4, 5, 9, 12, 13,

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2010 1 Referat fra generalforsamlingen mandag, den 22.02. 2010 Inden generalforsamlingen havde vi besøg af projektleder Bjarne Rasmussen fra

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Mandag den 30. april 2012 kl i Egely.

Mandag den 30. april 2012 kl i Egely. Til Medlemmerne af Grundejerforeningen "Strandlunden" 15. april 2012 Under henvisning til Grundejerforeningens vedtægter, 6, indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen "Strandlunden"

Læs mere

Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter

Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter Tirsdag den 14. maj 2013 blev der afholdt generalforsamling i Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter kl. 19.00 i Sognehuset, Sønderris med følgende

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 8. februar 2012 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 23, 25, 29, 33, 39, 55, 59,

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ISELINGEN. Referat GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN ISELINGEN. Referat GENERALFORSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN ISELINGEN Referat GENERALFORSAMLING Tid : Tirsdag den 28. april 2009 kl. 19.00. Sted : Medborgerhuset, 4760 Vordingborg. Formand Preben Schou bød velkommen. A: VALG AF DIRIGENT Poul

Læs mere

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Mart. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt d: 30.oktober

Læs mere

Generalforsamling onsdag d. 26.03.14 i Ottestrup forsamlingshus

Generalforsamling onsdag d. 26.03.14 i Ottestrup forsamlingshus Generalforsamling onsdag d. 26.03.14 i Ottestrup forsamlingshus Henrik (formand) byder velkommen! 1) Valg af dirigent: Peter Filtenborg. Konstaterer at generalforsamlingen er lovlig og beslutningsdygtig,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017 Referat af Generalforsamling 2017 Tirsdag d. 30. maj 2017 Ad 1 dirigent: Annemarie fra nummer 58. Ad 2 regnskab: Konto 2920 bankkonti Nordea kontostand pr.31.12.16 Konto 6110 indtægter ved 34 medlemmer

Læs mere

Grundejerforeningen Søndersøhaven. Generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl Værløse Kirke, Brorson Stuen

Grundejerforeningen Søndersøhaven. Generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl Værløse Kirke, Brorson Stuen Grundejerforeningen Søndersøhaven Generalforsamling Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 Værløse Kirke, Brorson Stuen Højeloft Vænge 20, 3500 Værløse Værløse mandag 7. marts 2016 Hermed indkaldes til ordinær

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Vedlagt: Dagsorden i henhold til vedtægterne Revideret regnskab for 2009 Bestyrelsens forslag

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Kl. 19.00: Grundejerforeningen Ørnebjerg Indkaldelse til ordinær Generalforsamling torsdag d. 16. maj 2019 I salen under Ølstykke bibliotek, Østervej 1A Generalforsamling starter med et foredrag om tryghed

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Indlæg fra Bredballe Skovpark 4. Forelæggelse af

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen Karmstengård

Grundejerforeningen Karmstengård Grundejerforeningen Karmstengård www.karmstengaard.dk Referat af ordinær generalforsamling Torsdag 14. april 2016 Sted: Toftehøjskolen, kantinen Referent: Mikkel Horslund Elvej Generalforsamlingen begyndte

Læs mere

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010 Side 1 af 6 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN KILDESØ MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling afholdt den 24. februar 2010 kl. 19-21.30. på Bækkegårdsskolen, Ølstykke Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 ! Generalforsamling 2018 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Kildedalens Grundejerforening 8. marts 2018 kl. 19.30 i Frederiksborghallen Vi forventer, at vi skal være i et lokale på 1. sal.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 20. april 2011 Regnskab 2010/2011 Budget 2011/2012 Bestyrelsen 2011/2012 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Generalforsamling GF Vestre Kvarter. Marts 2013

Generalforsamling GF Vestre Kvarter. Marts 2013 Generalforsamling GF Vestre Kvarter Marts 2013 Agenda for Generalforsamlingen Valg af dirigent/referent Formandens årsberetning Forelæggelse af årsrapport samt beslutning om anvendelse af overskud eller

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen.

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen. Referat af generalforsamlingen, Grundejerforeningen Jægerbuen, den 11. marts 2009 Bestyrelsen tilstede: John Blynov Benny Hansen - Kitty Steen Michael Sass & Britta Schou Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Hvordan gør vi Grundejerforeningen til et endnu bedre sted at bo?

Hvordan gør vi Grundejerforeningen til et endnu bedre sted at bo? Grundejerforeningen Ørnebjerg Hvordan gør vi Grundejerforeningen til et endnu bedre sted at bo? Grundejerforeningen Ørnebjerg sørger for meget mere end snerydning. Bestyrelsen arbejder også aktivt på at

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag d. 19. april 2017 kl

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag d. 19. april 2017 kl Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag d. 19. april 2017 kl. 19.00 Generalforsamlingen afholdes i Jyske Banks mødelokaler, Sct. Mathias Gade 21, Viborg På 2.

Læs mere

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Mødested: Onsdag den 26. maj 2010 kl. 1900 i Bondestuen Dirigent: Hans Kvols Kristensen Referent: Modtagere: Medlemmer af

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

Parcelforeningen Dalsø Park

Parcelforeningen Dalsø Park Parcelforeningen Dalsø Park Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 18. maj 2017 kl. 19:30 I mødelokale 3 på 1. sal i Satellitten, ved biblioteket, Bymidten 46, 3500 Værløse. Tilstede Nr.: 6,

Læs mere

Referat af generalforsamling april 2013

Referat af generalforsamling april 2013 Referat af generalforsamling april 2013 Dato : 25. april 2013 kl. 19:30 Deltager : 5 medlemmer + bestyrelsen ( fraværende bestyrelsesmedlem Poul Jensen ) Sted : Brogården Referat 1/ Valg af dirigent Gert

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Ordinær generalforsamling i VALHAL Grundejerforening, Torsdag den 21. marts 2013, kl. 19:00 i Kastruphallens Cafeteria.

Ordinær generalforsamling i VALHAL Grundejerforening, Torsdag den 21. marts 2013, kl. 19:00 i Kastruphallens Cafeteria. Ordinær generalforsamling i VALHAL Grundejerforening, Torsdag den 21. marts 2013, kl. 19:00 i Kastruphallens Cafeteria. Dagsorden: Valg af dirigent og 2 stemmetællere. Bestyrelsens beretning. Det reviderede

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 6. juni 2017 kl. 19.00 på Himmelev Sognegård Fynsvej 69, 4000 Roskilde Generalforsamlingen tilstræbes afholdt indenfor tidsrummet

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Fredenshøj", stiftet den 24. april 1919.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Fredenshøj, stiftet den 24. april 1919. FORSLAG: Nye vedtægter Til: Generalforsamlingen, mandag 29. februar 2016 GF Fredenshøj - Foreningens vedtægter Foreningens navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Fredenshøj",

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget, herunder fastsættelse

Læs mere