Bilag 2 Forslag til etapedeling og økonomisk overslag

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag 2 Forslag til etapedeling og økonomisk overslag"

Transkript

1 Bilag 2 Forslag til etapedeling og økonomisk overslag 22. november 2013 Den foreslåede 1. etape er baseret på, at etableringen af det overordnede trafikale greb er nødvendigt som forudsætning for en omdannelse af hele Amagerbrogade, samt at den udpegede strækning vurderes at have det største byrumsmæssige potentiale. Etapen kan realiseres og opleves som en afsluttet enhed, samtidigt med at helheden fungerer frem mod finansiering og omlægning af kommende strækninger. Teknik- og Miljøforvaltningen anbefaler, at der udarbejdes projektforslag og hovedprojekt for følgende som led i en 1. etape: Omdannelse af strækning på Amagerbrogade: Strækningen fra krydset ved Holmbladsgade til Shetlandsgade (nord for krydset ved Englandsvej) som udgangspunkt afgrænset af bagkanten af det østlige og vestlige fortov. Trafiktekniske justeringer: Trafiktekniske justeringer i krydsene: o Amager Boulevard/Stadsgraven o Amager Boulevard/Amagerfælledvej o Christmas Møllers Plads o Vejlands Allé/Amagerbrogade Pulje til trafikal tilpasning Nyt kørebaneslidlag på den del af kørebanen som genbruges Entreprenørudgifterne forventes at beløbe sig til ca. 32,9 mio. kr. ekskl. moms, med en usikkerhed på +/- 10 %, afhængig af konkurrencesituation og udbudsform. Hertil kommer udgifter til projekteringshonorar, kommunens projektstyring mm, som anslås at udgøre ca. 25 % af entreprenørudgifterne, ca. 8,5 mio. kr. ekskl. moms.

2 Ny Amagerbrogade - Indledende anlægsskøn. 25. oktober 2013 Indledning: Anlægsskønnet er udarbejdet på baggrund af overordnede, grove estimater for mængder i hovedposter. Anlægsskønnet skal anvendes til indledningsvist at vurdere om det styrende budget er realistisk i forhold til de ønsker og forudsætninger, som præsenteres i forbindelse med helhedsplanen. Anlægsskøn: I nedenstående skema er opstillet et foreløbigt budget for ombygningen af Amagerbrogade til Ny Amagerbrogade for etape 1 omfattende strækningen fra Holmbladsgade til Englandsvej. Trafiktekniske justeringer i nedenstående kryds udføres ligeledes i etape 1. Priserne er baseret på vore erfaringspriser, prisniveau oktober 2013 og indeholder udgifter til arbejdsplads, trafikregulering, opbrydningsarbejder, jordarbejder, vejafvanding, bundsikringslag, stabiltgrus, rodvenlige bærelag, varmblandet asfalt, brolægning, kørebaneafmærkning, afmærkningsmateriel, gadeinventar, beplantning, belysning, signalanlæg, dynamiske tavler, passagerfaciliteter ved busstoppesteder og trafikinfo, samt ca. 15% til uforudseelige udgifter. Afhængig af konkurrencesituation og udbudsform kan priserne erfaringsmæssigt variere med -10% i best case og + 10% i worst case (her kan bl.a. vanskelige forhold ved udførelse, trafikafvikling mv. medvirke til en evt. fordyrelse). I nedenstående er priserne fordelt på vejstrækningerne imellem de signalregulerede kryds. Heri er indeholdt ombygning af fortove, cykelstier, etablering af pladser og læssezoner samt plantning af træer, grundbelysning og nye signalanlæg. Entreprenørudgiften ekskl. moms andrager flg.: Strækningen syd for Holmbladsgade til og med krydset ved Brysselsgade (inkl. pladsen foran Amagercentret afgrænset af bagkanten af det østlige fortov) Strækningen fra Brysselsgade til og med krydset ved Frankrigsgade (inkl. pladsen ved Oliebladsgade og Frankrigsgade) Strækningen fra Frankrigsgade til nord for krydset ved Englandsvej Trafiktekniske justeringer i krydset Amgager Boulevard/Stadsgraven (afmærkning) Trafiktekniske justeringer i krydset Amgager Boulevard/Amagerfælledvej Trafiktekniske justeringer i krydset ved Christmas Møllers Plads Trafiktekniske justeringer i krydset Vejlands Allé/Amagerbrogade Pulje til trafikal tilpasning (Sundholmsvej med flere) Kørebaneslidlag på den del af kørebanen som genbruges Entreprenørudgifter i alt kr. ekskl. moms dispositionsforslag for hele strækningen, administration og byggeledelse Anlægsudgifter i alt kr. ekskl. moms Den samlede anlægsudgift for etape 1 forventes at udgøre 38,1-44,7 mio. kr. ekskl. moms. Såfremt Ny Amagerbrogade "kun" ombygges på strækningen fra Holmbladsgade til Shetlandsgade kan der opnås en besparelse på ca. 1,375 mio. kr. ekskl. moms. Den samlede anlægsudgift udgør herved 40 mio kr. ekskl. moms (36,0-44,0 mio. kr. ekskl. moms).

3 Ny Amagerbrogade - Indledende anlægsskøn. 28. maj 2013 Indledning: Anlægsskønnet er udarbejdet på baggrund af overordnede, grove estimater for mængder i hovedposter. Anlægsskønnet skal anvendes til indledningsvist at vurdere om det styrende budget er realistisk i forhold til de ønsker og forudsætninger, som præsenteres i forbindelse med helhedsplanen. Anlægsskøn: I nedenstående skema er opstillet et foreløbigt budget for ombygningen af Amagerbrogade til Ny Amagerbrogade fra Christmas Møllers Plads til Vejlands Allé. Strækningen er ca. 3,1 km lang. Priserne er baseret på vore erfaringspriser, prisniveau maj 2013 og indeholder udgifter til arbejdsplads, trafikregulering, opbrydningsarbejder, jordarbejder, vejafvanding, bundsikringslag, stabiltgrus, rodvenlige bærelag, varmblandet asfalt, brolægning, kørebaneafmærkning, afmærkningsmateriel, gadeinventar, beplantning, belysning, signalanlæg, dynamiske tavler, passagerfaciliteter ved busstoppesteder og trafikinfo (10 steder), samt ca. 15% til uforudseelige udgifter. Afhængig af konkurrencesituation og udbudsform kan priserne erfaringsmæssigt variere med -10% i best case og + 10% i worst case (her kan bl.a. vanskelige forhold ved udførelse, trafikafvikling mv. medvirke til en evt. fordyrelse). I nedenstående er priserne fordelt på vejstrækningerne imellem de signalregulerede kryds. Heri er indeholdt ombygning af fortove, cykelstier, etablering af pladser og læssezoner samt plantning af træer, grundbelysning og nye signalanlæg. Entreprenørudgiften ekskl. moms andrager flg.: Strækningen fra Christmas Møllers Plads til og med krydset ved Amager Boulevard (inkl. pladserne ved Markmandsgade, Ved Amagerport, Store Møllevej og Amager Blvd) Strækningen fra Amager Boulevard til og med krydset ved Holmbladsgade (inkl. pladsen Ved Sønderport) Strækningen fra Holmbladsgade til og med krydset ved Brysselsgade (inkl. pladsen foran Amagercentret afgrænset af bagkanten af det østlige fortov) Strækningen fra Brysselsgade til og med krydset ved Frankrigsgade (inkl. pladsen ved Oliebladsgade og Frankrigsgade) Strækningen fra Frankrigsgade til og med krydset ved Englandsvej Strækningen fra Englandsvej til og med krydset ved Elbagade (inkl. pladserne ved Tycho Brahes Allé og fra Christian den ll s Allé - Hans Bogbinders Allé) Strækningen fra Elbagade til og med krydset ved Oxford Allé Strækningen fra Oxford Allé til og med krydset ved Sundbyvester Plads Strækningen fra Sundbyvester Plads til og med krydset ved Wibrandsvej Strækningen fra Wibrandsvej til og med krydset ved Greisvej

4 Trafiktekniske justeringer i krydset Amager Boulevard/Stadsgraven (afmærkning) Trafiktekniske justeringer i krydset Amager Boulevard/Amagerfælledvej Trafiktekniske justeringer i krydset ved Christmas Møllers Plads Trafiktekniske justeringer i krydset Vermlandsgade/Upplandsgade Trafiktekniske justeringer i krydset Vejlands Allé/Amagerbrogade Pulje til trafikal tilpasning (Sundholmsvej med flere) Amager Boulevard, afstribning fra Amagerbrogade til krydset ved Amagerfælledvej Kørebaneslidlag på den del af kørebanen som genbruges Entreprenørudgifter i alt kr. ekskl. moms dispositionsforslag, administration og byggeledelse Anlægsudgifter i alt kr. ekskl. moms Til entreprenørudgifterne er tillagt udgifter til projekteringshonorar, fagtilsyn, kommunens projektstyring samt udgifter til indhentning af projekteringsgrundlag, administration og byggeledelse. Dette udgør erfaringsmæssigt 20-25% afhængigt af antallet af etaper og den samlede anlægsudgift udgør herved 126,8-149,9 mio. kr. ekskl. moms. Minimumsprisen forventes kun at kunne opnås ved udbud af etaper med en samlet entreprisesum på minimum mio. kr. ekskl. moms. Ved at ombygge sammenhængende strækninger på Ny Amagerbrogade vil sandsynligheden øges for at minimumsprisen vil være gældende for ombygningen. De trafiktekniske justeringer af krydsene omfatter udgifter til ombygning/nybygning af helleanlæg, kantstensflytninger, sideudvidelser af kørebaner, ændring af eksist. afmærkning og vejafvanding samt signaltekniske ændringer i krydsene.

5 Ombygning af Amager Boulevard fra Amagerbrogade til krydset ved Amagerfælledvej Ombygning af pladsen på Sundbyvester Plads mellem vej og omlagt plads (dvs. fra fortov mod Amagerbrogade til bagkant af busholdepladsen mod vest) *Ombygning af den eksist. plads ved Amagercentret, ekskl. belysning Ombygning af strækningen på Vejlands Allé fra Greisvej til kommunegrænsen (ca. 300 m) Cykelstier på Vejlands Allé fra Amagerbrogade til Englandsvej **Belysning på pladser (4 stk.) ***Dynamiske tavler (4 stk.) Passagerfaciliteter ved busstoppesteder og trafikinfo (10 stk.) Effekt og kunstbelysning Entreprenørudgifter tilvalg i alt kr. ekskl. moms dispositionsforslag, administration og byggeledelse Anlægsudgifter tilvalg i alt kr. ekskl. moms * Priserne for ombgyning af plads ved Amagercenteret spænder over følgende: Minimum = delvis ombygning med udstrakt genbrug af nuværende plads/materiale; Sandsynlig = Samlet ombygning af pladsen, men med genbrug af materialer og inventar; Maks = Total ombygning/nybygning af pladsen ** Ved belysningen på pladserne er ved den nordlige port medtaget 7 stk. Bega Kuglelygter opsat på 3,5 meter høje master. Ved Frelsers Kirkegård er medtaget 40 stk. nedgravningsarmaturer som Iguzzini og 6 stk. nedgravningsarmaturer som BEGA. Ved Sundby Kirke Plads er medtaget 6 stk. nedgravningsprojektører som BEGA. Ved Amagerbro Metroplads med Blekingegade, Tovværksgade og Skånegade er medtaget 24 stk. store Opallygter, 15 stk. solpletarmaturer og 8 stk. Iguzzini projektører. ***Dynamiske tavler er tavler med information om forventet rejsetid som man eksempelvis kender det fra Hillerødmotorvejens afslutning ved Utterslev Mose.

16-12-2013. Til Teknik- og Miljøudvalget, Økonomiudvalget og Borgerrepræsentationen. Sagsnr. 2013-0249166. Dokumentnr.

16-12-2013. Til Teknik- og Miljøudvalget, Økonomiudvalget og Borgerrepræsentationen. Sagsnr. 2013-0249166. Dokumentnr. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Trafik NOTAT Til Teknik- og Miljøudvalget, Økonomiudvalget og Borgerrepræsentationen Beskrivelse af den i Teknik- og Miljøudvalget anbefalede

Læs mere

Bilag 5 Træregnskab. Sagsnr

Bilag 5 Træregnskab. Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Fysik Bilag 5 Træregnskab Det er et mål for projektet for Ny, at der samlet set plantes flere træer på end der er i dag. Der indgår 7 eksisterende

Læs mere

Overslaget er udarbejdet med baggrund i, at der etableres en enkeltrettet cykelsti i vejens nordside og en enkeltrettet cykelbane i vejens sydside.

Overslaget er udarbejdet med baggrund i, at der etableres en enkeltrettet cykelsti i vejens nordside og en enkeltrettet cykelbane i vejens sydside. N O T A T Til Rudersdal Kommune Peter Boding og Janni Elkjær RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA ANDERSEN & GRØNLUND ApS Dato 2009-12-14 Initialer JD Sag 0960 J.nr. Notat Overslag Email jd@ag-aps.dk Fra Andersen

Læs mere

Til Teknik- og Miljøudvalget. Orientering om projekter med ufinansierede etaper

Til Teknik- og Miljøudvalget. Orientering om projekter med ufinansierede etaper KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Fysik NOTAT Til Teknik- og Miljøudvalget Orientering om projekter med ufinansierede etaper Notatet omhandler de af Teknik- og Miljøudvalgets anlægsprojekter,

Læs mere

SP UDKAST 02. Københavns Kommune. 0 Indledning. Sikre Skoleveje Amagerpakken Amagerbrogade Teknisk beskrivelse. 0.1 Baggrund

SP UDKAST 02. Københavns Kommune. 0 Indledning. Sikre Skoleveje Amagerpakken Amagerbrogade Teknisk beskrivelse. 0.1 Baggrund SP UDKAST 02 Københavns Kommune Sikre Skoleveje Amagerpakken Amagerbrogade Teknisk beskrivelse NOTAT 17. januar 2014 CM/TAK/PH/DA 0 Indledning I forbindelse med etableringen af 4-Skolesamarbejdet på Midtamager

Læs mere

Københavns Kommune Ny Amagerbrogade - Midlertidig trafikafvikling

Københavns Kommune Ny Amagerbrogade - Midlertidig trafikafvikling Bilag 9 Generelt De overordnede principper for trafikafviklingen fremgår af skitserne til højre. For yderligere detaljeringsgrad henvises til tegning nr. 21 - Trafikafviklingsplan. Der er følgende generelle

Læs mere

Bilag 9. Indhold. Baggrund Sagsnr Effekter af justering af forslag til Helhedsplan for Amagerbrogade

Bilag 9. Indhold. Baggrund Sagsnr Effekter af justering af forslag til Helhedsplan for Amagerbrogade KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Trafik NOTAT Bilag 9 Effekter af justering af forslag til Helhedsplan for Amagerbrogade Indhold Baggrund... 1 Beskrivelse af helhedsplanen med

Læs mere

I henhold til aftale har vi herved udarbejdet entreprenøroverslag for etablering af enkeltrettede cykelstier på Egebækvej.

I henhold til aftale har vi herved udarbejdet entreprenøroverslag for etablering af enkeltrettede cykelstier på Egebækvej. N O T A T Til Rudersdal Kommune Peter Boding RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA ANDERSEN & GRØNLUND ApS Dato 2009-12-10 Initialer JD Sag 0960 J.nr. Notat Overslag Email jd@ag-aps.dk Fra Andersen & Grønlund Rudersdal

Læs mere

NOTAT. 1. Indledning. Projekt Rundkørsel Grønnemose økonomi ved anlæg af signalreguleret kryds Kunde Assens Kommune Notat nr. 03

NOTAT. 1. Indledning. Projekt Rundkørsel Grønnemose økonomi ved anlæg af signalreguleret kryds Kunde Assens Kommune Notat nr. 03 NOTAT Projekt Rundkørsel Grønnemose økonomi ved anlæg af signalreguleret kryds Kunde Assens Kommune Notat nr. 03 Dato 2016-09-15 Til Mette Kaagh Fra Nils Malling Aaboer 1. Indledning Følgende notat er

Læs mere

Sagsnr

Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT Notat om prissætning af infrastruktur i Tingbjerg Københavns Kommune har med budget 2013 igangsat et arbejde med at analysere mulighederne

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedr. Femøren Station

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedr. Femøren Station KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedr. Femøren Station 20-04-2018 Aftalens Parter: GG Development 8 ApS og Københavns Kommune Aftalens

Læs mere

Københavns Kommune Helsingørruten, Ryvangs Allé Anlægsbudget og nedslagspunkter

Københavns Kommune Helsingørruten, Ryvangs Allé Anlægsbudget og nedslagspunkter Helsingørruten, Ryvangs Allé Anlægsbudget og nedslagspunkter 7. marts 2017 Indholdsfortegnelse 1 Indledning Indholdsfortegnelse... 2 1 Indledning... 2 2 Anlægsoverslag... 2 2.1 Forudsætninger for anlægsoverslag...

Læs mere

Sikre Skoleveje ved 4 skoler. Borgermøde 06.06.2013

Sikre Skoleveje ved 4 skoler. Borgermøde 06.06.2013 Sikre Skoleveje ved 4 skoler Borgermøde 06.06.2013 1 Udpegede områder (Mellem Zoner) 2 2 Udpegede områder (Signalanlæg og Amagerbrogade) 3 3 Udvalgte projekter (Signalanlæg og Mellem Zoner) Smyrnavej Parmagade

Læs mere

Page 1. Anlægsoverslag for Ringsted Torveprojekt 06. juni Anlægsudgifter. Område

Page 1. Anlægsoverslag for Ringsted Torveprojekt 06. juni Anlægsudgifter. Område Anlægsoverslag for Ringsted Torveprojekt 06. juni 2016 Område Anlægsudgifter Område 3b - Nørregade I alt 7.518.654 01. Arbejdsplads og trafikregulering 594.360 02. Rydning 1.327.600 03. Jordarbejder 630.000

Læs mere

1,01 F1 - Rådhusvej, Faxe Delt sti med chaussesten på begge sider af vejen.

1,01 F1 - Rådhusvej, Faxe Delt sti med chaussesten på begge sider af vejen. 1,01 F1 - Rådhusvej, Faxe Delt sti med chaussesten på begge sider af vejen. Dato: Udført: Kontrol: (HP 2 - HP 3) 1,01 15% 1 sum 568.673 568.673 568.673 2,01 F1 - Rådhusvej, syd 800 lbm 2.490 1.992.000

Læs mere

SANDHOLMGÅRDSVEJ NY STI

SANDHOLMGÅRDSVEJ NY STI Til Allerød Kommune Dokumenttype Notat Dato August, 2012 SANDHOLMGÅRDSVEJ NY STI SANDHOLMGÅRDSVEJ NY STI Revision Dato 2012-08-16 Udarbejdet af Jan Villumsen Kontrolleret af cw Godkendt af Beskrivelse

Læs mere

Dragør vest ruten CYKELSUPERSTIER I HOVEDSTADSOMRÅDET - RUTEBESKRIVELSER. Nuværende forhold

Dragør vest ruten CYKELSUPERSTIER I HOVEDSTADSOMRÅDET - RUTEBESKRIVELSER. Nuværende forhold CYKELSUPERSTIER I HOVEDSTADSOMRÅDET - RUTEBESKRIVELSER Dragør vest ruten Nuværende forhold Dragør vest ruten forbinder Dragør, Tårnby og Københavns kommuner, se figur 1 Ruten møder flere af de øvrige cykelsuperstier

Læs mere

Arealbehovet er undersøgt ud fra udleverede grundkort af området. Programmet AutoTurn er anvendt til at generere kørekurver med.

Arealbehovet er undersøgt ud fra udleverede grundkort af området. Programmet AutoTurn er anvendt til at generere kørekurver med. NOTAT Projekt Arealbehovsanalyse modulvogntog til Bårse Kunde Vordingborg Kommune Notat nr. Dato 18-10-2013 Til Jón Petersen Fra Bodil Narud / Rasmus Peter Sønderfeldt 1. Indledning Dette notat beskriver

Læs mere

Ørestadsruten CYKELSUPERSTIER I HOVEDSTADSOMRÅDET - RUTEBESKRIVELSER. Nuværende forhold

Ørestadsruten CYKELSUPERSTIER I HOVEDSTADSOMRÅDET - RUTEBESKRIVELSER. Nuværende forhold CYKELSUPERSTIER I HOVEDSTADSOMRÅDET - RUTEBESKRIVELSER Ørestadsruten Nuværende forhold Ørestadsruten forbinder Tårnby og Københavns kommuner, se figur 1 I Københavns Kommune støder ruten til Voldruten

Læs mere

Bilag 1. Københavns Kommune. Flintholm station - Busprojekt Projektforslag for terminaludformning og bustiltag. Sammenfatning

Bilag 1. Københavns Kommune. Flintholm station - Busprojekt Projektforslag for terminaludformning og bustiltag. Sammenfatning Bilag 1 Københavns Kommune Flintholm station - Busprojekt Projektforslag for terminaludformning og bustiltag NOTAT 1. juli 2011 SSN/mm Nærværende notat er et uddrag af et større samlet notat. Der kan derfor

Læs mere

Ballerup Kommune Måløv Station Supercykelsti gennem området ved Måløv Station

Ballerup Kommune Måløv Station Supercykelsti gennem området ved Måløv Station Måløv Station Supercykelsti gennem området ved Måløv Station NOTAT 15. juli 2014 mkk/mm Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 1.1 Baggrund... 4 2 Sammenfatning... 4 3 Vurdering af valgt linjeføring...

Læs mere

LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET. Løberuterne (46) kan ses på www.jogg.dk Søg Motionsklubben Amager Mellemholdet

LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET. Løberuterne (46) kan ses på www.jogg.dk Søg Motionsklubben Amager Mellemholdet LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET Løberuterne (46) kan ses på www.jogg.dk Søg Motionsklubben Amager Mellemholdet Tirsdage / torsdage juli 2009 oktober 2009. Torsdag 2/07 2009 Klubhuset - Amager Strandpark - Hedegårdsvej

Læs mere

LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET. Løberuterne kan ses på: http://www.motionsklubbenamager.dk søg Motionsklubben Amager Mellemholdet

LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET. Løberuterne kan ses på: http://www.motionsklubbenamager.dk søg Motionsklubben Amager Mellemholdet LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET Løberuterne kan ses på: http://www.motionsklubbenamager.dk søg Motionsklubben Amager Mellemholdet Tirsdage / torsdage september 2015 november 2015. Mellemholdet er delt i to

Læs mere

geometriske ændringer og busprioritering og etablering af hsv. pil mod Tagensvej

geometriske ændringer og busprioritering og etablering af hsv. pil mod Tagensvej Busfremkommelighedspakke 202-4A Tiltag Lokalitet Tiltag Prisskøn Haraldsgade/Sejreøgade Signalteknisk optimering og mindre geometriske ændringer Vurderet effekt (sekunder) Femøren Svanemøllen 240.000 2

Læs mere

Den nye bane København-Ringsted Amerika Plads København Ø. Version: 1.0

Den nye bane København-Ringsted Amerika Plads København Ø.  Version: 1.0 Tender Package 3 - Scope of Work Scope of Work Den nye bane København-Ringsted Amerika Plads 15 2100 København Ø www.bane.dk/københavn-ringsted Version: 1.0 Scope of Work Indhold Side 1 Indledning 4 2

Læs mere

Udviklingsplan For Amagerbrogade

Udviklingsplan For Amagerbrogade B1 Søren Norbys allé B2 Udviklingsplan For Amagerbrogade B1 Middelgrundsvej Hveensvej B1 Christian II's allé B2 B2 Dronning elisabeths allé Hans bogbinders allé B2 Augustagade C 4 Tycho brahes allé Udkast

Læs mere

Notat. Indledning Ballerup Kommune ønsker at udvide og modernisere Ballerup Genbrugsstation beliggende på Energivej i Ballerup.

Notat. Indledning Ballerup Kommune ønsker at udvide og modernisere Ballerup Genbrugsstation beliggende på Energivej i Ballerup. BALLERUP KOMMUNE Dato: 12. oktober 2016 Tlf. dir.: 4175 0131 E-mail: mt-miljo@balk.dk Kontakt: Heidi Erndal Notat Modernisering af Ballerup genbrugsstation Forudsætningsnotat for bygge- og anlægsoverslag

Læs mere

De fysiske muligheder for flere parkeringspladser i gaderne på Indre Østerbro

De fysiske muligheder for flere parkeringspladser i gaderne på Indre Østerbro De fysiske muligheder for flere parkeringspladser i gaderne på Indre Marts 26 Indhold 1 Indledning...1 2 Strategier til at forøge antallet af parkeringspladser...2 3 Strategi 1... 3 4... 5 5 Strategi 3...

Læs mere

Sikre Skoleveje ved 4 skoler. Borgermøde

Sikre Skoleveje ved 4 skoler. Borgermøde Sikre Skoleveje ved 4 skoler Borgermøde 06.06.2013 1 Udpegede områder (Mellem Zoner) 2 2 Udpegede områder (Signalanlæg og Amagerbrogade) 3 3 Udvalgte projekter (Signalanlæg og Mellem Zoner) Smyrnavej Parmagade

Læs mere

Trafikale vurderinger Forslag til ombygning af krydset Bachersmindevej / Krudttårnsvej / Møllevej

Trafikale vurderinger Forslag til ombygning af krydset Bachersmindevej / Krudttårnsvej / Møllevej Trafikale vurderinger Forslag til ombygning af krydset Bachersmindevej / Krudttårnsvej / Møllevej 1 Indledning NOTAT 17. februar 2017 AG/PH/SB Dragør Kommune har bedt Via Trafik om at undersøge, hvordan

Læs mere

Trafiksanering Karlstrup Strandvej Indstilling af entreprenør samt overslag på anlægsudgifter

Trafiksanering Karlstrup Strandvej Indstilling af entreprenør samt overslag på anlægsudgifter Solrød kommune Teknisk Administration Solrød Center 1 2680 Solrød Str. Att.: Jørgen Atzen Bag Haverne 32 DK-4600 Køge Danmark Telefon +45 5664 5700 Direkte 5664 5761 Fax +45 5664 5701 ctj@ramboll.dk www.ramboll.dk

Læs mere

Notat. Anlægsoverslag for Egnsplanvej, Tilslutningsanlæg ved E45 og Ny Dallvej, samt udvidelse af Motorvejen til 6 spor. 1. Baggrund. 2.

Notat. Anlægsoverslag for Egnsplanvej, Tilslutningsanlæg ved E45 og Ny Dallvej, samt udvidelse af Motorvejen til 6 spor. 1. Baggrund. 2. Notat Projekt Kunde Fra Til VVM-redegørelse for Nye vejanlæg i Aalborg Syd Aalborg Kommune Rambøll Aalborg Kommune Rambøll Danmark A/S Prinsensgade 11 DK-9000 Aalborg Danmark Telefon +45 9935 7500 Direkte

Læs mere

Sammenlægning af skoler på Amager - Trafikale forhold

Sammenlægning af skoler på Amager - Trafikale forhold Sammenlægning af skoler på Amager - Trafikale forhold November 2010 Bo Mikkelsen Center for Trafik, Trafiksikkerhed, sikre Skoleveje Oversigt Generelle trafikale konsekvenser Sikre Skoleveje Programmet

Læs mere

Gladsaxe Kommune. 0 Indholdsfortegnelse. 1 Indledning. Udvidelse af Høje Gladsaxe Center Trafikale konsekvenser og omlægninger

Gladsaxe Kommune. 0 Indholdsfortegnelse. 1 Indledning. Udvidelse af Høje Gladsaxe Center Trafikale konsekvenser og omlægninger Gladsaxe Kommune Udvidelse af Høje Gladsaxe Center Trafikale konsekvenser og omlægninger NOTAT 16. februar 2006 jvl/uvh 0 Indholdsfortegnelse 1 Indledning 0 Indholdsfortegnelse...1 1 Indledning...1 2 Ny

Læs mere

Faxe cykelsti. Faxe Kommune. Projektforslag. Februar Faxe cykelsti Projektforslag. Udgivelsesdato : 4. marts 2015 Projekt :

Faxe cykelsti. Faxe Kommune. Projektforslag. Februar Faxe cykelsti Projektforslag. Udgivelsesdato : 4. marts 2015 Projekt : Side 1 Faxe Kommune Faxe cykelsti Februar 2015 Udgivelsesdato : 4. marts 2015 Projekt : 22.6007.00 Version 3 Udarbejdet : Jacob Rasmussen Kontrolleret : Anja Irene Bæk Godkendt : Anja Irene Bæk Side 2

Læs mere

Notat. Modtager: MBU, ØU, KB. Trafikbestilling - Løsningsforslag til busbetjening af sundhedshuset

Notat. Modtager: MBU, ØU, KB. Trafikbestilling - Løsningsforslag til busbetjening af sundhedshuset Notat Modtager: MBU, ØU, KB Trafikbestilling - Løsningsforslag til busbetjening af sundhedshuset Baggrund I dagsordenspunkt om trafikbestilling 2017 indstiller forvaltningen, at der indgås aftale med Movia

Læs mere

CYKELSUPERSTIER I HOVEDSTADSOMRÅDET - RUTEBESKRIVELSER

CYKELSUPERSTIER I HOVEDSTADSOMRÅDET - RUTEBESKRIVELSER CYKELSUPERSTIER I HOVEDSTADSOMRÅDET - RUTEBESKRIVELSER Voldruten og Søruten De to ruter er behandlet på et mere foreløbigt niveau end de øvrige ruter og det må forventes, at linjeføringerne tages op til

Læs mere

Referat Trafiksikkerhedsråd 16. maj 2019 kl. 14:00 Mødelokale 1, Pandrup Jammerbugt Kommune

Referat Trafiksikkerhedsråd 16. maj 2019 kl. 14:00 Mødelokale 1, Pandrup Jammerbugt Kommune Referat Trafiksikkerhedsråd 16. maj 2019 kl. 14:00 Mødelokale 1, Pandrup Jammerbugt Kommune Åbne dagsordenspunkter 7 Dagsorden og referat 3 8 Sortpletscreening og analyse 3 9 Bredgade / Sigsgaardsvej,

Læs mere

Vandledningsstien CYKELSUPERSTIER I HOVEDSTADSOMRÅDET - RUTEBESKRIVELSER. Nuværende forhold

Vandledningsstien CYKELSUPERSTIER I HOVEDSTADSOMRÅDET - RUTEBESKRIVELSER. Nuværende forhold CYKELSUPERSTIER I HOVEDSTADSOMRÅDET - RUTEBESKRIVELSER Vandledningsstien Nuværende forhold Vandledningsstien forbinder Gladsaxe og Københavns kommuner, se figur 1 Strækningen er en nordlig forlængelse

Læs mere

Notat om forskellige løsninger for etablering af cykelstier på Bülowsvej

Notat om forskellige løsninger for etablering af cykelstier på Bülowsvej Sagsbehandler: MHS/NS/AML Dok.nr.:2012/0070324-184 6. marts 2013 Vej- og Parkafdelingen Sagsnr. 2012/00770324 Notat om forskellige løsninger for etablering af cykelstier på Bülowsvej Indhold: 1. Indledning

Læs mere

Nørrebrogade. 2 spor samt cykelsti i begge sider og buslomme ved stoppested.

Nørrebrogade. 2 spor samt cykelsti i begge sider og buslomme ved stoppested. Grøn bølge for cyklister i København Nicolai Ryding Hoegh Trafikingeniør Københavns Kommune - Center for Trafik nicols@tmf.kk.dk I Københavns Kommune er der et stort politisk fokus på dels at få flere

Læs mere

Pendling på cykel i Københavnsområdet flytningen fra bil til cykel starter uden for København

Pendling på cykel i Københavnsområdet flytningen fra bil til cykel starter uden for København Pendling på cykel i Københavnsområdet flytningen fra bil til cykel starter uden for København Af Civilingeniør Jimmy Valentin Lukassen, Via Trafik, og Projektleder Ulrik Djupdræt, Københavns Kommune. Manchet

Læs mere

1.2 Grundlaget for aftalen er planlovens 21b, stk. 2, nr. 1 og 3 om udbygningsaftaler.

1.2 Grundlaget for aftalen er planlovens 21b, stk. 2, nr. 1 og 3 om udbygningsaftaler. xx.xx.2018 UDBYGNINGSAFTALE Mellem Aarhus Kommune, Teknik og Miljø, Plan og Miljø Kalkværksvej 10 8000 Aarhus C herefter kaldet "Kommunen", og xx herefter kaldet "Bygherren". (samlet benævnt "Parterne"

Læs mere

Arealbehovet er undersøgt ud fra udleverede grundkort af området. Programmet AutoTurn er anvendt til at generere kørekurver med.

Arealbehovet er undersøgt ud fra udleverede grundkort af området. Programmet AutoTurn er anvendt til at generere kørekurver med. NOTAT Projekt Arealbehovsanalyse modulvogntog til Stege Kunde Vordingborg Kommune Notat nr. Dato 18-10-2013 Til Jón Petersen Fra Bodil Narud / Rasmus Peter Sønderfeldt 1. Indledning Dette notat beskriver

Læs mere

CYKELSUPERSTIER I HOVEDSTADSOMRÅDET - RUTEBESKRIVELSER - NOVEMBER 2012

CYKELSUPERSTIER I HOVEDSTADSOMRÅDET - RUTEBESKRIVELSER - NOVEMBER 2012 CYKELSUPERSTIER I HOVEDSTADSOMRÅDET - RUTEBESKRIVELSER - NOVEMBER 2012 Sengeløseruten Nuværende forhold Sengeløseruten er en forlængelse af Albertslundruten og forbinder Høje-Tåstrup Kommune med kommunerne

Læs mere

LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET

LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET Løberuterne (46) kan ses på: http://www.jogg.dk og http://www.motionsklubbenamager.dk søg Motionsklubben Amager Mellemholdet Tirsdage / torsdage august 2010 oktober 2010. Tirsdag

Læs mere

Teknisk notat. Rudersdal Kommune Prioriterede projekter i Trafikhandlingsplan 1.15 og 4.14 Kohavevej og krydset Kohavevej/Rundforbivej/Trørødvej

Teknisk notat. Rudersdal Kommune Prioriterede projekter i Trafikhandlingsplan 1.15 og 4.14 Kohavevej og krydset Kohavevej/Rundforbivej/Trørødvej Teknisk notat Granskoven 8 2600 Glostrup Danmark T +45 4348 6060 F +45 4348 6660 www.grontmij-carlbro.dk CVR-nr. 48233511 Rudersdal Kommune Prioriterede projekter i Trafikhandlingsplan 1.15 og 4.14 Kohavevej

Læs mere

0 Indholdsfortegnelse

0 Indholdsfortegnelse UDKAST Dragør Kommune Etablering af nyt signalreguleret fodgængerfelt på Kirkevej Analyse og anlægsoverslag NOTAT 04. august 2014 TAK/AG/SB 1 Baggrund 0 Indholdsfortegnelse 0 Indholdsfortegnelse... 1 1

Læs mere

Aabenraa Kommune Dobbeltrettet cykelsti langs Haderslevvej ved Genner 2. etape

Aabenraa Kommune Dobbeltrettet cykelsti langs Haderslevvej ved Genner 2. etape Aabenraa Kommune Dobbeltrettet cykelsti langs Haderslevvej ved Genner 2. etape Projektforslag Januar 2016 Udgivelsesdato : Januar 2016 Vores reference : 14.8400.38 Udarbejdet : Knud Sibbesen Kontrolleret

Læs mere

1. Indledning Dette notat beskriver arealbehovet for modulvogntog mellem Sydmotorvejen og industriområdet ved Spirevej og Scaniavej.

1. Indledning Dette notat beskriver arealbehovet for modulvogntog mellem Sydmotorvejen og industriområdet ved Spirevej og Scaniavej. NOTAT Projekt Arealbehovsanalyse modulvogntog til Ørslev Kunde Vordingborg Kommune Notat nr. 001 V3 Dato 23-08-2013 Til Jón Petersen Fra Fróði Klein Sundsskarð / Torben Vognsen 1. Indledning Dette notat

Læs mere

Københavns Kommune. Letbane på Frederikssundsvej Udvidet parkerings- og trafikafviklingsanalyser. SAMMENFATNING Rev. nr

Københavns Kommune. Letbane på Frederikssundsvej Udvidet parkerings- og trafikafviklingsanalyser. SAMMENFATNING Rev. nr Letbane på Frederikssundsvej Udvidet parkerings- og trafikafviklingsanalyser SAMMENFATNING Rev. nr. 02 28. maj 2014 mkk/mm Søvej 13 B DK-3460 Birkerød Indhold 1 Indledning... 3 2 Parkeringsanalyse... 4

Læs mere

NIELS TØRSLØV, KØBENHAVNS KOMMUNE STRØGGADER I KØBENHAVNS KOMMUNE

NIELS TØRSLØV, KØBENHAVNS KOMMUNE STRØGGADER I KØBENHAVNS KOMMUNE NIELS TØRSLØV, KØBENHAVNS KOMMUNE STRØGGADER I KØBENHAVNS KOMMUNE INDHOLD 1. Trafikmålsætninger i Københavns Kommune 2. Trafikplanlægning og strøggader 3. Et strategisk vejnet med forskellige definitioner

Læs mere

Ny Amagerbrogade Helhedsplan

Ny Amagerbrogade Helhedsplan AFTENVISUALISERING - sundbyvester Plads Ny Amagerbrogade Helhedsplan 93 94 Ny Amagerbrogade Helhedsplan Ny Amagerbrogade Helhedsplan 95 96 Ny Amagerbrogade Helhedsplan TRAFIK Ny Amagerbrogade Helhedsplan

Læs mere

Medlemsforslag om parkeringsafmærkning (2011-77965). Indstilling og beslutning. Teknik- og Miljøudvalget pålægger Teknik- og Miljøforvaltningen,

Medlemsforslag om parkeringsafmærkning (2011-77965). Indstilling og beslutning. Teknik- og Miljøudvalget pålægger Teknik- og Miljøforvaltningen, KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Parkering NOTAT 26-08-2011 Notat om gul kantstensmarkering 1. Opdrag Medlemsforslag om parkeringsafmærkning (2011-77965). Indstilling og beslutning.

Læs mere

NOTAT. 1 Indledning. 2 Eksisterende forhold

NOTAT. 1 Indledning. 2 Eksisterende forhold NOTAT Projektnavn Kryds ved Mejeribakken Projektnr. 1100037209 Kunde Allerød Kommune Notat nr. 1 Version 0 Til Niels C. Nordvig, Allerød Kommune Fra Thomas Bredahl Madsen, Rambøll Udarbejdet af THBM Kontrolleret

Læs mere

Til Teknik- og Miljøudvalget. Sagsnr Dokumentnr Bedre Fremkommelighed København - prioriteret anbefaling

Til Teknik- og Miljøudvalget. Sagsnr Dokumentnr Bedre Fremkommelighed København - prioriteret anbefaling KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Trafik NOTAT Til Teknik- og Miljøudvalget Bedre Fremkommelighed København - prioriteret anbefaling Projektgruppen har i samarbejde med COWI udvalgt

Læs mere

NOTAT: Vurdering af Svogerslev Sikker Trafiks oplæg. I notatet gennemgås forslaget fra gruppen Sikker trafik i Svogerslev.

NOTAT: Vurdering af Svogerslev Sikker Trafiks oplæg. I notatet gennemgås forslaget fra gruppen Sikker trafik i Svogerslev. Veje og Grønne Områder Sagsnr. 291111 Brevid. 2589079 Ref. MOCH Dir. tlf. 4631 3722 Mortenhc@roskilde.dk NOTAT: Vurdering af Svogerslev Sikker Trafiks oplæg 7. august 2017 I notatet gennemgås forslaget

Læs mere

9. Amager Øst. Amager Øst, Bydelskortlægning

9. Amager Øst. Amager Øst, Bydelskortlægning 9. Amager Øst Resultaterne fra kortlægningen i Amager Øst præsenteres på følgende sider. Kortlægningen indeholder et oversigtskort med de udpegede tilgængelighedsruter og rejsemål i bydelen, som fx tog-

Læs mere

ÆNDRING AF VESTLIG DÆKMOLE I LEMVIG HAVN INDHOLD. 1 Indledning. 1 Indledning 1. 2 Tilstandsvurdering af vestlig dækmole 2

ÆNDRING AF VESTLIG DÆKMOLE I LEMVIG HAVN INDHOLD. 1 Indledning. 1 Indledning 1. 2 Tilstandsvurdering af vestlig dækmole 2 LEMVIG KOMMUNE ÆNDRING AF VESTLIG DÆKMOLE I LEMVIG HAVN ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk OPDATERET REDEGØRESE FOR EFTERSYN, TILSTANDSVURDERING

Læs mere

Ballerup Kommune Måløv Station Supercykelsti gennem området ved Måløv Station

Ballerup Kommune Måløv Station Supercykelsti gennem området ved Måløv Station Måløv Station Supercykelsti gennem området ved Måløv Station NOTAT REV. NR. 02 24. september 2014 mkk/mg/mm Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 1.1 Baggrund... 4 2 Konklusion... 4 3 Vurdering af valgt

Læs mere

Ny Amagerbrogade Helhedsplan

Ny Amagerbrogade Helhedsplan AFTENVISUALISERING - sundbyvester Plads Ny Amagerbrogade Helhedsplan 93 94 Ny Amagerbrogade Helhedsplan Ny Amagerbrogade Helhedsplan 95 96 Ny Amagerbrogade Helhedsplan TRAFIK Ny Amagerbrogade Helhedsplan

Læs mere

islands brygge axel heides plads S CHØNHERR

islands brygge axel heides plads S CHØNHERR bryggebroen med byens lys dispositionsforslag 1:500 Idéen for Axel Heides Plads er at skabe et enkelt men dynamisk pladsrum, med gode forhold for såvel den store mængde cykler på stedet, som kvalitative

Læs mere

Referat fra ekstraordinært møde i Økonomiudvalget

Referat fra ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Referat fra ekstraordinært møde i Økonomiudvalget onsdag den 27. april 2011 kl. 17.00 i Borgmesterens kontor Mødet sluttede kl. 17.50 Mødedeltagere: Ole Find Jensen (A) John Schmidt Andersen (V) Kim Rockhill

Læs mere

Til Teknik- og Miljøudvalget (TMU) Sagsnr Dokumentnr

Til Teknik- og Miljøudvalget (TMU) Sagsnr Dokumentnr KØBENHAVNS KOUNE Teknik- og iljøforvaltningen Center for Trafik Bilag 4 NOTAT Til Teknik- og iljøudvalget (TU) 28-02-13 Sagsnr. 2013-5760 Jernbanegade muligheder for fremtidig udformning uden busser i

Læs mere

Notat. Katedralen, Lindholm Brygge KONSEKVENSER AF TRAFIKAL ANALYSE. Løsningsforslag for 2 kryds. 7. oktober 2009 / rev. 26.

Notat. Katedralen, Lindholm Brygge KONSEKVENSER AF TRAFIKAL ANALYSE. Løsningsforslag for 2 kryds. 7. oktober 2009 / rev. 26. Notat NIRAS A/S Vestre Havnepromenade 9 Postboks 119 DK-9100 Aalborg Katedralen, Lindholm Brygge KONSEKVENSER AF TRAFIKAL ANALYSE Telefon 9630 6400 Fax 9630 6474 E-mail niras@niras.dk CVR-nr. 37295728

Læs mere

Udmyntning af midler under handlingsplanen for fodgængere og cyklister prioritering mellem fire strækninger

Udmyntning af midler under handlingsplanen for fodgængere og cyklister prioritering mellem fire strækninger Udmyntning af midler under handlingsplanen for fodgængere og cyklister prioritering mellem fire strækninger 15. april 2016 Teknik og Miljø Vej Tlf. 46 11 23 04 KITK@rudersdal.dk Sagsnr.: 2016-686 På Miljø-

Læs mere

UDKAST. Gladsaxe Kommune

UDKAST. Gladsaxe Kommune UDKAST Trafik- og Teknikudvalget 27.01.2014 Punkt 6, bilag 1 Projektering af busfremkommelighedstiltag for linje 200S Projektbeskrivelse NOTAT 18. december 2013 ph/tak 1 Baggrund Indholdsfortegnelse 1

Læs mere

TM35 Begrønning flere træer i København

TM35 Begrønning flere træer i København Teknik- og Miljøforvaltningen BUDGETNOTAT TM35 Begrønning flere træer i København 24-03-2014 Sagsbehandler Peter Andreasen Eksekveringsparat? Udvalgsbehandlet Kan igangsættes uden yderligere udvalgsbehandling

Læs mere

Trafik- og Teknikudvalget Punkt 26, bilag 1 By- og Miljøforvaltningen Driftsafdelingen

Trafik- og Teknikudvalget Punkt 26, bilag 1 By- og Miljøforvaltningen Driftsafdelingen By- og Miljøforvaltningen Driftsafdelingen Organisationsplan Ledelse Sekretariat- Projektkontor Vejområdet Grønne områder Kommunale Autoværksted Genbrugsstation ejendomme Driftsafdelingens hovedområder

Læs mere

Ishøjruten CYKELSUPERSTIER I HOVEDSTADSOMRÅDET - RUTEBESKRIVELSER. Nuværende forhold

Ishøjruten CYKELSUPERSTIER I HOVEDSTADSOMRÅDET - RUTEBESKRIVELSER. Nuværende forhold CYKELSUPERSTIER I HOVEDSTADSOMRÅDET - RUTEBESKRIVELSER Ishøjruten Nuværende forhold Ishøjruten forbinder Ishøj, Vallensbæk, Brøndby, Hvidovre og Københavns kommuner, se figur 1 Fra Ishøj vil det være muligt

Læs mere

Memo. Rudersdal Kommune. Kongevejen - opgavebeskrivelse. Rudersdal Kommune COWI A/S. 1 Eksisterende forhold

Memo. Rudersdal Kommune. Kongevejen - opgavebeskrivelse. Rudersdal Kommune COWI A/S. 1 Eksisterende forhold Memo Rudersdal Kommune Titel Dato 5 marts 2010 Til Kopi Fra Kongevejen - opgavebeskrivelse Rudersdal Kommune COWI A/S COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12

Læs mere

Plads og Lommepark på Frederikssundsvej og grøn forbindelse i Husum

Plads og Lommepark på Frederikssundsvej og grøn forbindelse i Husum KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Bydesign NOTAT Plads og Lommepark på Frederikssundsvej og grøn forbindelse i Husum Teknik- og Miljøudvalget behandlede den 9. oktober 2012 indstilling

Læs mere

Ombygning af signalreguleret kryds på Kettegård Allé

Ombygning af signalreguleret kryds på Kettegård Allé Notat Dato: 29.03.2019 Projekt nr.: 1010242 T: +45 2880 4964 E: jeli@moe.dk Projekt: Hvidovre Hospital Emne: Notat nr.: 1 Ombygning af signalreguleret kryds på Kettegård Allé Rev.: 0 1 Formål og baggrund

Læs mere

Principskitse. 1 Storegade

Principskitse. 1 Storegade 1 Storegade Strækning Som en del af byomdannelsen i Bredebro ønskes det at give Storegade et nyt profil mellem Søndergade og det nye torv. Det er et ønske at få bedre styr på parkering, skabe bedre forhold

Læs mere

Til Københavns Kommune. Dokumenttype Rapport. Dato September 2013 KØBENHAVNS KOMMUNE PROJEKTFORSLAG BUSGADE VED NØRREBRO STATION

Til Københavns Kommune. Dokumenttype Rapport. Dato September 2013 KØBENHAVNS KOMMUNE PROJEKTFORSLAG BUSGADE VED NØRREBRO STATION Til Københavns Kommune Dokumenttype Rapport Dato September 2013 KØBENHAVNS KOMMUNE PROJEKTFORSLAG BUSGADE VED NØRREBRO STATION KØBENHAVNS KOMMUNE BUSGADE VED NØRREBRO STATION Revision 3 Dato 04-09-2013

Læs mere

Til Teknik- og Miljøudvalget Til Økonomiudvalget. Sagsnr Dokumentnr

Til Teknik- og Miljøudvalget Til Økonomiudvalget. Sagsnr Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen NOTAT Til Teknik- og Miljøudvalget Til Økonomiudvalget Holdepladser for turistbusser i det centrale København I Budget 2017 (H15) fremgår at terrorsikringen

Læs mere

Aabenraa Kommune. Ny vej ved Rise Plejehjem mellem Hærvejen og Rise Bygade. Projektforslag. Marts 2014

Aabenraa Kommune. Ny vej ved Rise Plejehjem mellem Hærvejen og Rise Bygade. Projektforslag. Marts 2014 Aabenraa Kommune Ny vej ved Rise Plejehjem mellem Hærvejen og Rise Bygade Projektforslag Marts 2014 Udgivelsesdato : Marts 2014 Projekt : 14.8400.34 Udarbejdet : Knud Sibbesen Kontrolleret : Ole Schacht

Læs mere

TRAFIKSIKKERHEDSFOR BEDRINGER PÅ. Hvidovre Kommune. Beskrivelse af skitseprojekt. Oktober 2014 AVEDØRE TVÆRVEJ

TRAFIKSIKKERHEDSFOR BEDRINGER PÅ. Hvidovre Kommune. Beskrivelse af skitseprojekt. Oktober 2014 AVEDØRE TVÆRVEJ Til Hvidovre Kommune Dokumenttype TRAFIKSIKKERHEDSFOR Beskrivelse af skitseprojekt Dato BEDRINGER PÅ Oktober 2014 AVEDØRE TVÆRVEJ Forbedring af cykelforhold på Avedøre Tværvej Revision A Dato 2014-10-01

Læs mere

LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET. Løberuterne kan ses på: søg Motionsklubben Amager Mellemholdet

LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET. Løberuterne kan ses på:  søg Motionsklubben Amager Mellemholdet LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET Løberuterne kan ses på: http://www.motionsklubbenamager.dk søg Motionsklubben Amager Mellemholdet Tirsdage / torsdage november 2010 februar 2011 November 2010 Tirsdag 2/11 2010

Læs mere

ANLÆGSOVERSLAG FOR ETAPE 1 INDHOLD. 1 Baggrund 3. 2 Forudsætninger 3

ANLÆGSOVERSLAG FOR ETAPE 1 INDHOLD. 1 Baggrund 3. 2 Forudsætninger 3 LETBANESEKRETARIATET ANLÆGSOVERSLAG FOR ETAPE 1 TEKNISK NOTAT ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Baggrund 3 2 Forudsætninger 3 3 Hovedposter

Læs mere

Notat om vejforhold og parkering, Fischers Plads

Notat om vejforhold og parkering, Fischers Plads Bilag nr. 5 til Økonomiudvalgets møde den 16. oktober 2011 Notat om vejforhold og parkering, Fischers Plads Vejforhold Der er udarbejdet en trafikvurdering for Fischers Plads (bilag nr. 4) for at undersøge,

Læs mere

Projekter for bedre trafiksikkerhed

Projekter for bedre trafiksikkerhed Bilag 1 Projekter for bedre trafiksikkerhed Dette bilag hører til indstillingen for Trafiksikkerhed, frigivelse af anlægsmidler, og indeholder 6 trafiksikkerhedsprojekter for vejkryds og vejstrækninger

Læs mere

Tillægsdagsorden Teknik-, Miljø- og Klimaudvalget

Tillægsdagsorden Teknik-, Miljø- og Klimaudvalget Tillægsdagsorden Teknik-, Miljø- og : Tirsdag den 01. december 2015 Mødetidspunkt: Kl. 17:30 Mødested: Mødelokale 1, Mørdrupvej Bemærkninger: Medlemmer: Johannes Hecht-Nielsen (V) John Calberg (C) Morten

Læs mere

NYT BYNET | 77 | Sundbyvester Plads - Bella Center St. | Gyldig 13~10~19 | MOVIA

NYT BYNET | 77 | Sundbyvester Plads - Bella Center St. | Gyldig 13~10~19 | MOVIA 77 mandag - fredag lørdag Sundbyvester Plads Islands Brygge St. Lergravsparken St. 5.55 6.03 6.11 6.23 6.22 6.30 6.39 6.53 6.49 6.58 7.07 7.23 7.17 7.27 7.37 7.53 7.47 7.57 8.07 8.23 8.17 8.27 8.37 8.53

Læs mere

Liste over trafiksikkerhedsprojekter i prioriteret rækkefølge

Liste over trafiksikkerhedsprojekter i prioriteret rækkefølge BILAG 1 J. nr.: 153-2015-7595 Dato: 18-04-2016 Liste over trafiksikkerhedsprojekter i prioriteret rækkefølge I vedlagte liste er trafiksikkerhedsprojekterne oplistet i prioriteret rækkefølge (højest prioriterede)

Læs mere

: Bilag 2: Dobbeltrettet cykelsti langs med Gladsaxevej

: Bilag 2: Dobbeltrettet cykelsti langs med Gladsaxevej Notat Grontmi A/S Skibhusve 52 A 5000 Odense C Danmark T +45 8220 3500 F +45 8220 3501 www.grontmi.dk CVR-nr. 48233511 Bro 13, UF af sti ved Høe Gladsaxeve Brorenovering og etablering af dobbeltrettet

Læs mere

Gladsaxe Ringby. Gladsaxe Kommune. Projektforslag_Beskrivelse. 16. september Udgivelsesdato : 16. september 2015 Vores reference :

Gladsaxe Ringby. Gladsaxe Kommune. Projektforslag_Beskrivelse. 16. september Udgivelsesdato : 16. september 2015 Vores reference : Gladsaxe Kommune Gladsaxe Ringby 16. september 2015 Udgivelsesdato : 16. september 2015 Vores reference : 22.1446.01 Udarbejdet af : Jesper Lillelund, Dennis Bjørn Pedersen Godkendt af : Peter Grinsted

Læs mere

Notat af 29. januar 2018 vedr. mulighederne for at etablere en ny vejstruktur, som kan aflaste Stilling og Hørning midtbyer

Notat af 29. januar 2018 vedr. mulighederne for at etablere en ny vejstruktur, som kan aflaste Stilling og Hørning midtbyer Notat af 29. januar 2018 vedr. mulighederne for at etablere en ny vejstruktur, som kan aflaste Stilling og Hørning midtbyer Nedenfor er der redegjort for mulighederne for at etablere en ny vejstruktur,

Læs mere

BY- OG MILJØUDVALGET,

BY- OG MILJØUDVALGET, Page 1 of 5 Forside Politik og demokrati Dagsordener og referater By- og Miljøudvalget 21-11-2011 Referat Trafiksanering af H.C. Ørsteds Vej mellem Rosenørns Allé og Thorvaldsensvej - 5.behandling BY-

Læs mere

Velkommen til informationsmøde om letbanearbejde i Bolbro. 31. januar Odense Kultur- & Idrætshus

Velkommen til informationsmøde om letbanearbejde i Bolbro. 31. januar Odense Kultur- & Idrætshus Velkommen til informationsmøde om letbanearbejde i Bolbro 31. januar 2018 Odense Kultur- & Idrætshus Indhold VELKOMST OG INTRODUKTION TIL AFTENEN v/ Rune Bager, Odense Letbane P/S ANLÆGSARBEJDE I BOLBRO

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Alternativ dispositionsplan til Lunden ved Kystvejen - Strøby Ladeplads UDKAST

VALLØ KOMMUNE. Alternativ dispositionsplan til Lunden ved Kystvejen - Strøby Ladeplads UDKAST VALLØ KOMMUNE Alternativ dispositionsplan til Lunden ved Kystvejen - Strøby Ladeplads UDKAST Oktober 2001 Indhold: 1. Indledning... 1 2. Strandbeskyttelse... 1 3. Tværprofil - forslag... 1 4. Planskitse

Læs mere

Indhold. Kolding Kommune Krydset Tøndervej/Vestre Ringgade Stitunneler. 1 Resumé 2. 2 Forudsætninger 2

Indhold. Kolding Kommune Krydset Tøndervej/Vestre Ringgade Stitunneler. 1 Resumé 2. 2 Forudsætninger 2 21. februar 2018 Notat 4 Kolding Kommune Krydset Tøndervej/Vestre Ringgade Stitunneler Projekt nr.: 224622 Dokument nr.: 1226965572 Version 3 Revision 1 Udarbejdet af CVE Kontrolleret af CWI Godkendt af

Læs mere

Bilag 2. Mulige plantninger af træer i København. Sagsnr

Bilag 2. Mulige plantninger af træer i København. Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT Bilag 2. Mulige plantninger af træer i København Forvaltningen har udarbejdet en plan for, hvordan 100.000 nye træer kan plantes over

Læs mere

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune 1 Frederiksberg Kommune I Frederiksberg Kommune forløber Albertslundruten fra Grøndalsparken via Finsensvej til Howitzvej hvor stien fortsætter gennem Frederiksberg Bymidte ad Den grønne sti. Ved krydsningen

Læs mere

Slutrapport for Gladsaxe Trafiksikkerhedsby

Slutrapport for Gladsaxe Trafiksikkerhedsby Transport- og Bygningsudvalget 2015-16 TRU Alm.del Bilag 102 Offentligt Slutrapport for Gladsaxe Trafiksikkerhedsby Gladsaxe Kommune blev sammen med Herning Kommune udnævnt som de to første trafiksikkerhedsbyer

Læs mere

AARHUS Ø. Rekreativ forbindelse Nord Bernhardt Jensens Boulevard

AARHUS Ø. Rekreativ forbindelse Nord Bernhardt Jensens Boulevard AARHUS Ø Rekreativ forbindelse Nord Bernhardt Jensens Boulevard 5448 VISIONEN I begyndelsen af dette årtusinde satte Aarhus Kommune en vision for Aarhus: Aarhus en god by for alle og en by i bevægelse.

Læs mere

AMAGERBROGADES FORTÆLLING

AMAGERBROGADES FORTÆLLING AMAGERBROGADES FORTÆLLING KØBENHAVNS KOMMUNE TEKNIK - OG MILJØFORVALTNINGEN UDARBEJDET AF VIA TRAFIK, SCHØNHERR, GUNVER HANSEN TEGNESTUE, ANDERSEN & GRØNLUND NY AMAGERBROGADE HELHEDSPLAN FOR NY AMAGERBROGADE

Læs mere

NYT BYNET med kort | 77 | Sundbyvester Plads - Bella Center St. | Gyldig 13~10~19 | MOVIA

NYT BYNET med kort | 77 | Sundbyvester Plads - Bella Center St. | Gyldig 13~10~19 | MOVIA Linje 77 i Nyt Bynet NYT BYNET Ny køreplan for linje 77 Gyldig fra 13.10.2019 33 Amagerfælled Skole Brydes Allé Sønderbro Hospital Sundparken 18 31 Lergravsparken St. 18 Rumæniensgade/Kastrupvej 33 Islands

Læs mere

(Hedebygadekarréen) Campingpladser - Amager Fælled og Bellahøj Delreperationer af Langebro (delprojekt)

(Hedebygadekarréen) Campingpladser - Amager Fælled og Bellahøj Delreperationer af Langebro (delprojekt) KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Fysik NOTAT 11. september 2018 Bilag 2 Indstilling om styring af anlægsmåltal 2019 Dette bilag indeholder to tabeller med de projekter som tidligere

Læs mere

Albertslund Kommune Forslag til støjprojekt på Albertslundvej til udførelse i 2018

Albertslund Kommune Forslag til støjprojekt på Albertslundvej til udførelse i 2018 Albertslund Kommune Forslag til støjprojekt på Albertslundvej til udførelse i 2018 Albertslund Kommune har i 2018 afsat 500.000 kr. til udførelse af støjreducerende tiltag. Den mest effektive måde at benytte

Læs mere