Referat af bestyrelsesmøde d. 23. november 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde d. 23. november 2013"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde d. 23. november Formalia Ordstyrer: Katrine Tanggaard Referent: Helle B. Krogh Tilstedeværende: Afgående bestyrelse: Patricia Fruelund, Sarah Chehri, Katrine Tanggaard, Mira Kjeldsen, Søren Knudsen og Christian Møller Kommende bestyrelse: Helle B. Krogh, Katja Agerholm Thøgersen, Jakob Hedemark Vestergaard, Maya Fey Hallett, David Alexander Gryesten Jensen og Marie Hauerslev Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 3 timer Godkendelse af referat fra sidste tilsvarende møde: Godkendt pr. Det er kun den afgående bestyrelse, der er beslutningsdygtige. Både afgående og kommende bestyrelse er med til diskussioner omkring punkterne. 2. Puljeansøgninger Frederik Martiny søger den nationale uddannelses- og transportpulje om 420 DKK til dækning af transport i forbindelse med uddannelsesweekend hos FFF Odense. Beløbet bevilliges, da vi ser det som en god investering i FFF. Thomas Thieu søger den nationale uddannelses- og transportpulje om 270 DKK til dækning af transport i forbindelse med Basispakke Øst. Bevilliges, men pengene skal komme fra trænergruppens budget, da der er penge her, til at dække transport til deltagelse i basispakke. Nadege Sandrine Uwamahoro søger den nationale uddannelses- og transportpulje om 380 DKK til dækning af transport i forbindelse med opstartsmøde i SUNDdag Aalborg. Ansøger har søgt for sent, da der først er søgt efter arrangementets afholdelse. Bevilliges trods sen indsendelse. Dog skal ansøger fremover være opmærksom på, at der skal søges før afholdelse af aktivitet. Desuden skal SUNDdag fremover indlægge penge til transport i deres eget budget til samarbejde mellem Aarhus og Aalborg. Helene Rovsing søger Initiativpuljen om DKK 5000 til opstart af KostMO i Aalborg. Penge søges til uddannelsesseminar af egne medlemmer og en KostMOnaut kuffert. Bestyrelsen anser det som en god idé at give penge til at komme ordentligt i gang. Fremadrettet skal uddannelse og omkostninger til materialer indarbejdes i aktivitetsgruppens eget budget, når gruppen er kommet godt i gang.

2 Viggo Holten søger Initiativpuljen om 5360 DKK til opstart af EuRegMe 2015 i Aalborg. Der kan ikke støttes til PR. Det besluttes i stedet, at EuRegMe 2015 tilbydes en låneaftale på DKK , så de har dette at starte op på. Pengene forventes betalt tilbage til IMCC s centrale budget, når pengene atter er kommet ind ved fundraising. Anne Schou søger på vegne af Sexekspressen, FFF og PsykOBS pulje til samarbejde på tværs af aktiviteter om DKK i forbindelse med et fælles arrangement om undervisning til børn og unge. Bestyrelsen ser meget positivt på dette initiativ. Der spørges til, hvorfor vores egne trænere ikke bruges. Kommentarer om, at Talerøret virkelig er kompetente, og nogle gange er det også motiverende at komme ud over IMCC s rammer og tilbud. Der er forplejning inkluderet i budgettet, dette kan ikke bevilliges, hvorfor bestyrelsen bevilliger kr Desuden opfordres samarbejdet til at søge penge hos deres lokalbestyrelse til forplejning, da disse har et overskud i år. Steen Fagerberg søger kr. 622 til transport i forbindelse med afholdese af workshop om strategiudvikling og strategimplementering på IMCC Ulands styrelesseminar. Ansøgning kommet for sent, men behandles, da der er blevet misinformeret fra bestyrelsens side. Henstilling til, at det er aktivitetsgrupperne og ikke en træner, der ansøger beløbet. Pengene bevilliges. 2a. Andre ansøgninger Ingen indkomne ansøgninger. 3. Økonomisk update Exchange har et meget stort overskud, som bestyrelsen skal tage stilling til IMCC Exchange har et overskud på kr , dette har vi i bestyrelsen først fået at vide her op til bestyrelsesmødet, hvorfor vi ikke tidligere har kunne rykke på det. Exchange har ansøgningsfrist pr , og det er derfor for sent at ændre på ansøgningsprocedure og frist nu. Gennem kommissoriermøderne er Exchange gjort opmærksom på, at de ikke må akkumulere penge. Der skal derfor fremadrettet findes en løsning på det store overskud, som i sidste ende kan have konsekvenser for IMCC s DUF-bevilling, men det er ikke hensigtsmæssigt på nuværende tidspunkt, så sent i Exchanges ansøgningsprocess at ændre procedure. Desuden skal Exchange fremadrettet være opmærksom på dette, når der laves budget for 2014, således at de ikke næste år står med et så stort overskud, når året er omme.

3 SUNDdag Aalborg og Aarhus - nationalt samarbejde: Under punktet diskuteres om SUNDdag Aalborg og Aarhus skal være en aktivitetsgruppe med en national aktivitetsleder og en national økonomiansvarlig, eller om de to lokalgrupper skal holdes adskilte. Der er enighed om, at det mest oplagte er, at køre dem økonomisk som to adskildte grupper, da det er to separate events. De skal dog stadig være oplyste om hinandens økonomi, da der er stor sandsynlighed for, at de søger de samme fonde. Beslutning: Budgetter og regnskaber i Aarhus og Aalborg holdes adskilt, og så opfordres der til, men der skal være en national aktivitetsleder, som kan koordinere SUNDdags kontakt til IMCC. Bolivia-regnskabet: Udmelding fra revisor tyder på, at fase 2-regnskabet ligger tæt op ad det oprindelige regnskab efter genindtastningen er færdiggjort, så det burde godkendes. Der kommer en efterregning på omkring DKK for revision, grundet at det viste sig at være en større opgave end først antaget. Det forventes at dette kan dækkes af Ulands egne midler, men dette er endnu usikkert. Patricia sørger for, at John videreformidler dette til Ulandsgruppen hurtigst muligt. Ghana-regnskabet: Tilbagemelding fra revisor Ghana-regnkabet er tæt på at være klar. Der var nogle uoverensstemmelser i regnskabet i forhold til en post på DKK , som der ikke kunne redegøres for. Dette bliver dækket af Ulandsgruppens midler. Mental Health Rwanda-regnskab: Tilbagemelding fra revisor En enkelt bemærkning, men ellers er alt ok og indsendt til CISU. Regnskabet forventes at blive godkendt. Rwanda: Tilbagemedling fra revisor Bemærkning fra revisor om, at der ud af et budget på omkring DKK er kr. er DKK , som der ikke kan redegøres for. Dette har IMCC fået en bemærkning fra revisor om, og det er noget, der ikke må ske igen. Som konklusion på de generelle problemer der har været angående økonomistyring i de internationale projekter snakkes der om, at der skal laves økonomiske retningslinier for udviklingsprojekter og eventuelt kursus / certificering.

4 4. Opdatering på strategi Til orientering v. Søren. Basispakkerne øst og vest er gået over al forventning. Der var 40 deltagere til begge arrangementer, og der har været god feedback. Basispakkerne vil køre på samme måde i foråret. David og Søren er i dialog om at finde en ny trænergruppeansvarlig. Der skal desuden arbejdes på den interne struktur blandt trænerne. Der er flere grupper, der har været interesserede i trænere, men det har været tydeligt, at det skal gøres mere klart, hvordan man får en træner ud. Der tales også om, hvorvidt der skal uddannes en række nye trænere, siden der har været så stor efterspørgsel. 5. Indførelse af løbende styring med ferie og overarbejde for sekretariat Der har været en del problemer med overarbejde på sekretariatet, hvorfor Tobias har foreslået en ny styring af timetal og ferie, så bestyrelsen og sekretariatet har det fulde overblik. Dette er for at sikre at vi på sigt ikke har alt for mange afspadseringstimer, der skal afholdes i en uhensigtsmæssig periode eller udbetales. Fremover er det Tobias, der henstiller fra sekretariatet til bestyrelsen hvorvidt, der skal afspadseres eller ej. Der sigtes mod, at der skal afspadseres, fremfor at der udbetales løn for overarbejde. 6. Udvælgelse af delegation til MM14 i Tunesien Marie og Benjamin kommer med forslag til delegation fredag. Benjamin og Marie henstiller til, at man sender en delegation på 12 personer af sted til March Meeting. Et af argumenterne for dette er, at det er væsentligt billigere at sende folk af sted til March Meeting i Tunesien fremfor August Meeting i Taiwan. Forslag at vi fremover er lidt mere åbne omkring, hvad det er vi vælger på baggrund af. Desuden et forslag om, at der i byerne kan afholdes et lille kursus om, hvordan man skrive en god ansøgning. Det besluttes, at der sendes tolv af sted til March Meeting, og delegationen ser ud som følgende: Marie Hauerslev Pernille Bruunsgaard Rasmus Bo Hasselbalch Benjamin Ebeling Louise Drejer Jensen Agnethe Neergaard Fallesen Mikkel Munk Sarah Chehri Sofie Korsgaard Hecquet Nissa Khan

5 Nina Monraed Boel Marianne Højsgaard Kristensen Monica Lauridsen Kujabi 7. IMCC s holdning til Fremdriftsreformen Tidligere på ugen modtog Patricia en henvendelse fra MOK, som ville høre hvad IMCC s holdning til Fremdriftsreformen var. Derfor diskuteres det her hvad bestyrelsen skal stille op med henvendelsen, samt hvordan IMCC generelt skal stille sig i forhold til Fremdriftsreformen. Alle er enige i, at såfremt reformen bliver vedtaget, vil det have store konsekvenser for IMCC, både i forhold til arbejdet i konkrete aktivitetsgrupper som PIT og Uland, men også for det generelle aktivitetsniveau i IMCC, som bygger på det frivllige engagement blandt vores medlemmer. Der er dog uenighed om, hvorvidt IMCC kan sige de er i mod eller ej. I diskussionen nævnes blandt andet Vi skal ikke snakke politik, for det kommer til at begrænse grupperne. Vi skal være meget påpasselige med formuleringen. Det er et validt spørgsmål, hvilke konsekvenser det har. Når vi har en forening, har vi nogle interesserer, der skal forsvares. Vi kan sagtens lave en udtalelse, om at vi er imod reformen, da det ødelægger fundamentet for vores virke. Vi skal holde os til saglige argumenter og holde fokus på konsekvenser for IMCC Vi er en aktør i det internationale sundhedsengagement, derfor er det vigtigt, vi siger, hvad vi mener. Det er bestyrelsens ansvar at sikre organisationens levedygtighed. Det er ikke partipolitisk, det skal vi ikke være, men vi skal være sundhedspolitiske. Da der ikke kan nås til enighed ved konsensus, stemmes der om ordlyden. Der stemmes om, hvorvidt vi skal skrive, at vi er direkte imod reformen, eller om vi skal formulere os i en retning, der kun beskriver, at det vil få konsekvenser for IMCC. På baggrund af afstemning besluttes det, at vi formulerer, at vi er i mod reformen. Sarah Chehri synes det er problematisk, at vi skriver som organisation, at vi er i mod. Der tales yderligere om, at bestyrelsen også skal skrive til Dagens Medicin og Ugeskrift for Læger. 8. Strategirapport Gennemgang at Tobias s oplæg til strategirapport med inputs til den endelige udformning. Oprindeligt var det Benjamin, der skulle koordinere dette, men han har haft meget at se til, hvorfor Mira nu følger op. Alle i bestyrelsen skal skrive relevante afsnit i strategirapporten om de konkrete strategi-tiltag, der er sket, samt komme med generelle anbefalinger i forhold til

6 strategiprocessen. Deadline sættes til d. 14. december, så Tobias kan nå at kigge på det inden jul og det kan sendes til kommende bestyrelse inden deres budgetlægningsmøde. 9. Nyhedsbrev Der er undersøgt mulighed for tilmelding af medlemmer til nyhedsbrev. Tobias har udarbejdet et dokument med en uddybning af de lovmæssige forhold til orientering. Vi skal beslutte, hvorvidt vi ønsker at arbejde mod den foreslåede løsning. Det er lovligt at sende nyhedsbreve til sine medlemmer, så længe man ikke sender et produkt. Der skrives dog et officielt notat fra en advokat herom. Når man melder sig ind i IMCC fremover, skal man krydse af, om man ønsker nyhedsbrevet. Første nyhedsbrev udkommer d. 15. december. Det er Simon, der står for det, og det er ham, man skal henvende sig til, hvis man ønsker at have noget med. 10. Godkendelse af ændringer af lokale vedtægter Der har været lokale generalforsamlinger. Vedtagede ændringer af deres vedtægter skal godkendes, jf. IMCC s vedtægter. Der har været lokale generalforsamlinger i alle byer. Der har ikke været vedtægtsændringer på lokal plan, der har ført til kommentarer i forhold til vedtægterne på landsplan. 11. Opfordring til at nå nyt taksttrin John anbefaler i sin sidste mail, at vi arbejder for at nå næste taksttrin hos DUF i forhold til antalt medlemmer under 30, hvad er vores holdning til det. Enighed i bestyrelsen om, at vi ikke skal have vækst for vækstens skyld. Det er vigtigt, at vi i stedet fokuserer på, at de medlemmer vi har, er aktive medlemmer. Andre organisationer har et vækstmål. Både afgående og kommende bestyrelse er enige om, at IMCC ikke ønsker dette. Nyt fra sekretariatet Tobias er kommet godt i gang, med stort engagement. Han har en god idé om, hvad der skal prioriteres og er god ar sikre en løbende dialog om dette. Ronja har sagt op i forlængelse af at hun blev sagt op, jf. den nye organisering af ansatte uden lokalsekretærer. Tomas er blevet ansat fra januar 2014 på en fuldtidskontrakt. Tobias og Simon er i gang med at finde ud af, hvordan man kan lave et fildelingssystem, så man kan dele det med hinanden grupperne i mellem og grupperne internt. Dette vil også gøre det nemmere fremover for nye aktivitetsledere, at overtage posten og få adgang til tidligere dokumenter.

7 Nyt fra lokalafdelingerne Opdatering på lokale generalforsamlinger. Der er holdt generalforsamlinger i alle lokalafdelinger, og det er gået godt. Der er valgt fire nye lokalbestyrelser. Antal medlemmer i lokalbestyrelserne ser således ud: Odense: 4 Aarhus: 6 København: 9 Aalborg: 5 Til orientering Opfølgning på uanmeldt bogholdningseftersyn: Der var ingen kommentarer fra revisor. Tidligere hjemsendelse af Sigurd fra Bolivia-projektet: Beslutning truffet om at Sigurd og Lærke kunne komme tidligere hjem og Ida og Asser kan komme tidligere af sted. Efterfølgende er der så kommet en forespørgsel fra Sigurd om han kan komme hjem i slutningen af November, og dette er imødekommet. Erik Holst, en af IMCC s stiftere er død. Patricia har skrevet mindeord til Ugeskrift for Læger med hjælp fra Steen Fagerberg. Succeser siden sidst Generalforsamlinger er afholdt i alle lokalafdelinger, og der er valgt fire nye lokalbestyrelser. Basispakkerne er forløbet godt.

Referat af bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2013

Referat af bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2013 Ansøgninger behandlet på skypemøde d. 21. oktober 2013 1. Formalia Ordstyrer: Katrine Tanggaard Referent: Tobias Abell Tilstedeværende: Katrine Tanggaard

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013 Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013 1. Formalia - Ordstyrer: Katrine Tanggaard - Referent: Sille Wiberg! - Tilstedeværende: Sarah Cheri (SC), Patricia Fruelund (PF), Mira Kjeldsen (MK), Katrine

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 21. december 2013

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 21. december 2013 Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 21. december 2013 1. Formalia Ordstyrer: Patricia Fruelund Referent: Tobias Abell Nielsen Tilstedeværende: Tobias Abell Nielsen, Jesper Mølgaard, Patricia Fruelund, Benjamin

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Mødeleder Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Jesper Mølgaard, Marie Hauerslev,

Læs mere

Referat Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 10.05.2014

Referat Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 10.05.2014 1. Formalia Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Jesper Mølgaard (JM), May Fey Hallett (MFH), Helle B. Krogh (HBK), Katja Thøgersen (KT), David Alexander Gryesten Jensen (DAGJ), Marie

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 02.02.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 02.02.2014 1. Formelt: Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Jesper Mølgaard (JM), Tobias Abell (TA), Marie, Katja Thøgersen (KT), Helle

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 25.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 25.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Jesper Mølgaard, Jakob Hedemark Vestergaard, David Alexander Gryesten Jensen,

Læs mere

Bestyrelsesseminar 2013

Bestyrelsesseminar 2013 Bestyrelsesseminar 2013 - Skanderborg, d. 21-23 august Formalia Ordstyrer: Skiftende Referent: Katrine, Patricia, Benjamin og Sille. Tilstedeværende: Katrine Tanggaard (KT), Benjamin Skov Kaas-Hansen (BS),

Læs mere

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst David Alexander Gryesten, Monica Kujabi, Morten Wørmer, Caroline Arnbjerg, Stine

Læs mere

Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013.

Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013. Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013. Lokalformand Stine Frost Hedegaard åbner Aarhus Lokalafdelings ordinære generalforsamling 2013, kl. 19.00-20.30. Tilstedeværende:

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 06.03.2014

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 06.03.2014 1. Formelt: Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Jesper Mølgaard (JM), Tobias Abell (TA), Katja Thøgersen (KT), David Alexander Gryesten Jensen (DGJ), Jakob Hedemark Vestergaard (JHV),

Læs mere

IMCC København generalforsamling

IMCC København generalforsamling IMCC København generalforsamling 15.11.12 Dagsorden...1 1.Formalia...2 2.Årsberetning...2 3.Fremlæggelse af regnskab for senest afsluttede regnskabsår til godkendelse...2 4.Fremlæggelse af budgetopfølgning

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Deltagere:,, Sofus og Theis 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Ikke tilstede: Tilde, Frederikke, Nynne og Sabina Tidsperspektiv for mødet: 5 timer 2): Godkendelse

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2014

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2014 Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2014 Senest opdateret december 2013 1 Landsbestyrelsens sammensætning Landsbestyrelsen består af følgende syv personer: Jesper Mølgaard (formand) Katja Thøgersen

Læs mere

Online Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Online Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Referent: Frederikke Ordstyrer: Deltagere: Alle (,,, Nynne, Tilde,, Frederikke og Sabina) Ikke tilstede: Ingen 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer 2):

Læs mere

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelsen 2015

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelsen 2015 Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelsen 2015 Senest opdateret december 2015 1 Landsbestyrelsens sammensætning Landsbestyrelsen består af følgende syv personer: Formand David Alexander Gryesten Jensen

Læs mere

1. Formalia... 1 Valg af dirigent... 1 Godkendelse af dagorden og forretningsorden... 1. Ændringsforslag til forretningsordenens punkt 21 stilles

1. Formalia... 1 Valg af dirigent... 1 Godkendelse af dagorden og forretningsorden... 1. Ændringsforslag til forretningsordenens punkt 21 stilles DAGSORDEN FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING I IMCC KØBENHAVN D. 21. NOVEMBER 2013. 1. Formalia... 1 Valg af dirigent... 1 Godkendelse af dagorden og forretningsorden... 1 2. Årsberetning... 2 3. Fremlæggelse

Læs mere

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013 Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013 Senest opdateret den 22. august 2013 1 Landsbestyrelsens sammensætning Landsbestyrelsen består af følgende syv personer: Patricia Fruelund (formand) Christian

Læs mere

Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d

Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d. 30-11-2017 Referatoversigt Formalia... 1 Dagsorden 1) Valg til ordstyrer og referent... 2 2) Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for Generalforsamlingen....

Læs mere

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Tilde Deltagere: Julie, Theis,,, Nynne, Sabina, Sofus og Tilde. Ikke tilstede: Ingen fraværende 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer

Læs mere

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Nynne Ordstyrer: Frederikke Deltagere: Sabina, Helena, Julie, Frederikke, Nynne, Sofus, Tilde og Theis Ikke tilstede: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv

Læs mere

Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen: Dagsorden og forretningsorden godkendes

Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen: Dagsorden og forretningsorden godkendes Referat IMCC København Ordinær generalforsamling 2014 Dagsorden: 1) Åbning af generalforsamlingen ved formand Anne Sophie Homøe 2) Formalia Valg af dirigent Bestyrelsen indstiller Birgitte Nymark Birgitte

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: online Referent: Tilde Ordstyrer: Sofus Deltagere: Ikke til stede: Nynne Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Aarhus Referent: Helena Ordstyrer: Deltagere: Sabina, Nynne, Theis,,, Sofus, Helena, Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: Observatører: Bolette, Abdulkarim, Anne 1): Godkendelse af

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Online Referent: My Ordstyrer: Ida Deltagere: Ida, My, Pelle, Torsten, Klara, Kamilla, Jacob & Stine Ikke tilstede: Tidsperspektiv for mødet: 17-19 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Odense Referent: Julie Ordstyrer: Tilde Deltagere: Tilde, Julie, Theis, Sofus, Nynne, Sabine Ikke tilstede: Frederikke 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 12-15

Læs mere

Referat: Formalia: Referat: Dagsorden [Bestyrelsesmøde] d. [Dato ] Landsbestyrelsen 2016 Tidsperspektiv: kl , varighed: 6 timer.

Referat: Formalia: Referat: Dagsorden [Bestyrelsesmøde] d. [Dato ] Landsbestyrelsen 2016 Tidsperspektiv: kl , varighed: 6 timer. Referat: Indholdsfortegnelse: Formalia: Dagsorden: Formalia: Dagsorden [Bestyrelsesmøde] d. [Dato 17-09-2016] Landsbestyrelsen 2016 Tidsperspektiv: kl. 10-16, varighed: 6 timer. Tilstedeværende: Torsten,

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Overleveringsmøde (Holbæk) Referent: Agnethe Ordstyrer: Cecilie Deltagere: Sarah, Pelle, Stine, Torsten, Frederik, My, Kamilla, Agnethe, Cecilie, Ida og Jacob (Bestyrelsen 2017 og 2018)

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode 2018-2019 og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom tidsperspektivet er gået ud over den oprindelige dato

Læs mere

Fredag d Work-weekend Landsbestyrelsen 2016 Bestyrelsesmøde d Formalia

Fredag d Work-weekend Landsbestyrelsen 2016 Bestyrelsesmøde d Formalia Fredag d. 15-01-16 1. Formalia Tilstedeværende: Landsbestyrelsesmedlemmer: Johan, Caroline, Emmeli, Agnethe, Chehri, Sanne (over skype), Torsten Eksterne deltagere: Ingen. Valg af ordstyrer: Valg af referent:

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 28.06.2014

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 28.06.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Tidsramme Jesper Mølgaard (JM), Helle B.

Læs mere

Referat, Konvent 13. Punkter. VIA- DSR, VIA University College 1. - d. 18/1-2013 AD 1. VALG AF ORDSTYRER, REFERENT OG 2 STEMMETÆLLERE.

Referat, Konvent 13. Punkter. VIA- DSR, VIA University College 1. - d. 18/1-2013 AD 1. VALG AF ORDSTYRER, REFERENT OG 2 STEMMETÆLLERE. VIADSR, VIA University College 1 Referat, Konvent 13 d. 18/12013 Punkter AD 1. VALG AF ORDSTYRER, REFERENT OG 2 STEMMETÆLLERE AD. 2 VIA-DSR S ÅRSBERETNING VED FORMAND OG NÆSTFORMAND AD. 3 BEHANDLING AF

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Link til hangout: https://plus.google.com/hangouts/_/slt2p25ialj6zcvhueu6b6v42aa. Dagsorden godkendt - Caroline har et pkt., som tilføjes.

Link til hangout: https://plus.google.com/hangouts/_/slt2p25ialj6zcvhueu6b6v42aa. Dagsorden godkendt - Caroline har et pkt., som tilføjes. Dagsorden: Formalia: Dagsorden [Fysisk møde] d. [Dato 04-06-2016] Landsbestyrelse 2016 Tidsperspektiv: kl. 11-19, varighed: 8 timer. Location: Aarhus Tilstedeværende: Sarah Chehri Torsten Vinding Merinder

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Den 8. oktober 2011-10-12 Kl.11.00 Æblevej 2, 3390 Hundested

Referat af bestyrelsesmøde i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Den 8. oktober 2011-10-12 Kl.11.00 Æblevej 2, 3390 Hundested Haraldsted den 11. oktober 2011 Til stede: Thorkild, Aase, Marianne, Lisbeth webmaster: Jørgen Etisk udvalg: Lotte Messeudvalg: Susan Weber Ikke tilstede: Anne Mette, Nina (bogholder) Dagsorden 1. Valg

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN TUSINDFRYD

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN TUSINDFRYD VEDTÆGTER FOR FORENINGEN TUSINDFRYD 1. NAVN a. Foreningens navn er Foreningen Tusindfryd. b. Foreningens hjemsted er Aalborg. 2. FORMÅL a. Foreningens formål er at danne rammen om et fællesejet kulturmiljø

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d 1. Formelt: Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Jesper Mølgaard (JM), Jakob Hedemark Vestergaard (JHV), May Fey Hallett (MFH), Helle B. Krogh (HBK), Katja Thøgersen (KT), David Alexander

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Fællesmøde (ekstraordinær generalforsamling) d. 21. 08. 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde (ekstraordinær generalforsamling) d. 21. 08. 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde (ekstraordinær generalforsamling) d. 21. 08. 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Robin 2-13 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere

Læs mere

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING. Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00.

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING. Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00. HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00. Tilstedeværende bestyrelse: Formand: Dirigent: Kasser: Bestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl. 16-17 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Præsentation af styregruppen

Læs mere

3. Godkendelse af sidste måneds referat v. ordstyrer Godkendt uden indsigelser.

3. Godkendelse af sidste måneds referat v. ordstyrer Godkendt uden indsigelser. 1. Oplæg om MR ved infarkt og blødning v. Overlæge Annika Reynberg Langkilde, Radiologisk klinik Rigshospitalet 2. Formalia Valg af ordstyrer: Marie Louise Valg af referent: Josefine 3. Godkendelse af

Læs mere

Referat af IMCCs ordinære generalforsamling Gadsbølle d. 15. oktober 2011

Referat af IMCCs ordinære generalforsamling Gadsbølle d. 15. oktober 2011 Referat af IMCCs ordinære generalforsamling 2011 Gadsbølle d. 15. oktober 2011 Referat af IMCCs ordinære generalforsamling 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og 2 referenter 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Landsforeningen SIND. Vedtægter for. Roskilde-Lejre Lokalafdeling

Landsforeningen SIND. Vedtægter for.   Roskilde-Lejre Lokalafdeling Landsforeningen SIND www.sind.dk Vedtægter for Roskilde-Lejre Lokalafdeling Februar 2014 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Roskilde - Lejre lokalafdeling.

Læs mere

Godkendelse af reviderede vedtægter for Foreningen Tusindfryd

Godkendelse af reviderede vedtægter for Foreningen Tusindfryd Punkt 3. Godkendelse af reviderede vedtægter for Foreningen Tusindfryd 2016-032453 Sundheds- og Kulturudvalget indstiller, at byrådet godkender de reviderede vedtægter for Foreningen Tusindfryd. Magistraten

Læs mere

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens fokusområder for 2019 Strategien 2020-22 3 En stærk økonomi - også i fremtiden 6 Klar kommunikation - strukturering og strømlining 8 Stærke lokalafdelinger

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse.

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse. SIND Ringsted / Sorø Lokalafdelingsvedtægter 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1 lokalafdelingens navn er SIND, Ringsted / Sorø lokalafdelingen stk. 2 lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Hos Nynne (København) Referent: Sofus Ordstyrer: Nynne Deltagere: Sofus, Julie, Helena, Theis, Nynne, Sabina, Frederikke, Tilde Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: 4 timer 1): Godkendelse

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018 Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling Marts 2018 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Slagelse lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen Sind Slagelse.

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Ordstyrer: Deltagere: Frederikke, Helena,,, Tilde, Sofus Ikke tilstede: Theis Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 25. oktober 2016, kl. 16:30,, Til stede: Kim, Jonas, Mia, Frederik, Bjarke, Noa (fra punkt 6), Maria, Sebastian, Line, Emil, Julie, Mikkel (fra nyt punkt 7), Louise

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. december 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

DTLAa Kommunale dagtilbudsledere i Aarhus

DTLAa Kommunale dagtilbudsledere i Aarhus Referat af bestyrelsesmøde Onsdag den 7. Januar 2015 Klokken 13.00-16.00 Høgevej 25 B Hos Claus 1. Nyt fra Formanden: Kristine er inviteret til møde omkring indkøbsaftaler sammen med Stefan fra Skolelederforeningen.

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Ordinært afdelingsmøde Praksis gode ideer - eksempler På det årlige ordinære afdelingsmøde (beboermøde) vedtager beboerne budgettet og dermed huslejen for det kommende år. Gennemførelse af afdelingens

Læs mere

IMCC. Årsberetning 2011

IMCC. Årsberetning 2011 IMCC Årsberetning 2011 Følgende har bidraget til IMCC s årsberetning 2011: Sashia Bak-Nielsen - National Exchange Formand (NEO) Robin Lohse - Førstehjælp for folkeskoler, København Søren Knudsen - Lokalformand,

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Dagsorden og referat Dato: 10. januar 2013 Tidspunkt: kl. 18.00 Hos: Susanne Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Agenda 1. Godkendelse af dagsorden og sidste

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Trænergruppens Kursuskatalog

Trænergruppens Kursuskatalog Trænergruppens Kursuskatalog I dette hæfte kan du få inspiration til, hvilke træninger IMCCs trænergruppe blandt andet udbyder. Den præcise form, længde og indhold kan tilpasses, så det matcher Jeres efterspørgsel.

Læs mere

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referenter: Anette Jensen, Søren Jensen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Mødeleder: Ole Referent: Ann Donark-Jensen Dato: 18/02-2019 Varighed: Start kl. 19.00 Slut kl. Tilstedeværende: Ejnar, Asmus, Alex, Ole, John og Ann Fraværende: Louise Dagsordenspunkt:

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

1. Valg af dirigent og referent

1. Valg af dirigent og referent Referat Stiftende generalforsamling i Yngre Ortopædkirurger Danmark 26. oktober 2010 1. Valg af dirigent og referent Dirigent Mathilde Thornberg Djervad Referent Ulrik Kragegaard Knudsen Gennemgang af

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016

FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016 FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Bestyrelsesmøde / Board meeting

Bestyrelsesmøde / Board meeting Bestyrelsesmøde / Board meeting Ordstyrer / Moderator Referent / Minute taker Bestyrelsesdeltagere / Board participants Fraværende / Absents Observatører / Observers Asger Natasja Theis, Natasja, Anders,

Læs mere

Storvorde-Sejlflod Samråd

Storvorde-Sejlflod Samråd Storvorde 2019-03-20 Ordinær Generalforsamling Sted: Den Gamle Brugs i Storvorde Tid: Onsdag 20. marts 2019 kl. 19 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Formandens beretning om samrådets

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Forretningsorden for IMCC Generalforsamling 2015

Forretningsorden for IMCC Generalforsamling 2015 Forretningsorden for IMCC Generalforsamling 2015 GF 2015 1. FLERTAL, GRAMMATIK OG NUMMERERING. 1. Jf. bestemmelse for selskabslovens 105 er simpelt flertal ved for/imod afgørelser (binære valg), at der

Læs mere

Leg, læring og fællesskab

Leg, læring og fællesskab VEDTÆGTER for Fonden, Bjørnebandens Weekendkoloni 1 Fondens navn og hjemsted Fondens navn er Fonden for Bjørne Bandens Weekendkoloni. Fondens hjemsted er Slagelse kommune. 2 Fondens formål Fonden har til

Læs mere

Vedtægter for Hyllinge og Omegns Støtteforening.

Vedtægter for Hyllinge og Omegns Støtteforening. Vedtægter for Hyllinge og Omegns Støtteforening. Begrænset ansvar. [1] INDHOLDSOVERSIGT 1. Foreningen. Navn: 1 Hjemsted: 2 Formål: 3 2. Medlemmerne. Medlemskab 4 Finansiering og ansvar 5 3. Foreningsmyndighederne.

Læs mere

Vedtægter for foreningen KlubLiv Danmark

Vedtægter for foreningen KlubLiv Danmark Vedtægter for foreningen KlubLiv Danmark 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er KlubLiv Danmark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Stk. 3. Foreningen er stiftet af DGI i 2014. 2 Formål,

Læs mere

Overdragelsesmøde i Det Grønlandske Hus i Aarhus

Overdragelsesmøde i Det Grønlandske Hus i Aarhus Dagsorden for overdragelsesmøde d. 09.11. 2014 Tilstede er: Najannguaq Jørgensen, Knut Jensen, Rhea Heilmann, Kenneth Bengtsson, Jonas Elgaard, Tupaarnaq Trondheim, Agathe Møller, Elsennguaq Silassen,

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3.

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Forretningsorden for bestyrelsen i A/B Ingolf - Juni 2012 Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Formål Formålet med bestyrelsens arbejde er at varetage

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 22. marts 2012 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Rikke Olesen/Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

SIND Brønderslev lokalafdeling vedtægter

SIND Brønderslev lokalafdeling vedtægter SIND Brønderslev lokalafdeling vedtægter NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er: SIND Brønderslev Lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind

Læs mere

Torsten Vinding Merinder

Torsten Vinding Merinder Kandidatur: IMCC s Generalforsamling 2015 Torsten Vinding Merinder Hej! Tag dig ikke af det lange hår der er mere at komme efter herunder. Lidt om mig og min rejse med IMCC Jeg hedder Torsten, og til daglig

Læs mere

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde Indhold FU-bilag fra d. 21. juni 2013... 1 FU-referat fra d. 21. juni 2013... 8 FU-bilag fra d. 26. juni 2013... 9 FU-referat fra d. 26. juni 2013... 18

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere