Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 4. september 2019 på Hotel Årslev Kro, Brabrand

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 4. september 2019 på Hotel Årslev Kro, Brabrand"

Transkript

1 Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 4. september 2019 på Hotel Årslev Kro, Brabrand Tilstede: Knud Erichsen(KE), Per Windfeldt Kristensen(PWK), Mikkel Christiansen(MC), Poul Kristiansen(PK), Ove Engbjerg(OE) Evald E Jensen(EEJ), Heine Slyk Søe(HSS) og Aase Ingerslev, ref.(aai) Dagsorden: 1. Meddelelser fra formanden 2. Datalovgivningen i relation til 3. Danske Bank/diverse 4. Evaluering af Landsskuet 5. Herefordbladet 6. Nyt fra økonomi/halvår 7. Nyt fra Udvalg for Dansk Hereford Kød 8. Nyt fra avlsudvalget 9. Nyt fra PR 10. Nyt fra Klubberne 11. Hereford-Ungdom/forslag om oprettelse af rejselegat 12. Jubilæumsfest 28.september a. Inviterede gæster b. Besætningsbesøg c. Paneldebat d. Underholdning m.v. e. PR-tiltag f. Artikel til Herefordbladet (okt. nr.) g. Udnævnelse af æresmedlem(mer) h. Hvem gør hvad 13. Nyt fra Afsætningsudvalget 14. Nyt fra Dansk Kødkvæg 15. WHC-konferencen i New Zealand 16. Næste møde 17. Evt.

2 Dagsorden: 1 Meddelelser fra formanden Vi har modtaget takkebrev fra HKH Prins Joachim, som takker for gaven i anledning af hans 50 års fødselsdag. 2 Datalovgivningen i relation til Til møde i Dansk Kødkvæg fik KE den orientering at kun 50 personer har givet tilladelse til brug af data, heraf er halvdelen herefordfolk. Bestyrelsen i Dansk Kødkvæg opfordrer medlemmerne til at underskrive den tidligere udsendte erklæring. Vi genudsender tidligere udsendte til alle medlemmer og lægger det på hjemmesiden igen. Vi overlader til de enkelte medlemsvirksomheder selv at sørge for at få tingene bragt i orden i relation til virksomhedens håndtering af egne data jfr. datalovgivningen. Alle personfølsomme data opbevares af med fortrolighed. Det enkelte medlem kan til enhver tid få oplyst hvilke oplysninger har liggende. Det er op til den enkelte virksomhed at sørge for, at vi ikke har unødige oplysninger. 3 Danske Bank/diverse Mobilepay er på plads og har virket hen over sommerens dyrskuer. Økonomidelen er flyttet fra Keld Balle til KE og stadig med Finn Svendsen og PWK som medansvarlige. Der er oprettet netbanksforsikring som gælder for alle foreningens konti. 4 Evaluering af Landsskuet KE selve udstillingen og opstillingen af dyrene fungerede fint. PWK der var rigtig god stemning og alle var gode til at hjælpe med at holde pænt og i orden i staldene. Der var mange udstillede dyr og mange gæster.

3 Rigtig hyggelig og fin fest torsdag aften. Flot HU auktion også. OE var der kun en dag, men har talt med mange og der har kun været positive tilkendegivelser. KE vi havde jo to par øjne til at se på vores dyr og det giver jo forskellighed med dommere fra to forskellige kontinenter. HSS kunne godt tænke sig en budgetopfølgning i forhold til omkostninger bl.a. vedr. torsdag aften arr. Dette var et fint tiltage som man ønsker gentaget og vil tage diskussionen om dette på generalforsamlingen. KE vi har fået gode tilbagemeldinger for takkekort i forbindelse med ærespræmier. PR-standen var flot og der er lavet et stort arbejde i forbindelse med PR i det hele taget. 5 Herefordbladet KE glæder sig over at herefordbladet var læseværdigt og vi fik fine bidrag fra eksterne sponsorer. OE vi har nogen bryderier med STEP, bl.a. nogen problemer med tilsendt materiale. Der er også problemer med at nogen medlemmer ikke modtager bladet. Det er dybt beklageligt at det ikke trods rykket deadline, ikke var på gaden til dyrskuernes start. Dog var bestyrelsen enige om, at fremover er udgivelsen fortsat 1. juli før Landsskuet. OE har foreslået at vi skifter trykkeri. Af hensyn til prisen vil de første tre nr. være på 32 s og i en lidt tyndere kvalitet - og avlsjournalen i den kendte kvalitet. OE har fået andre tilbud på bladet. Redaktørhonorar oppe til diskussion og man enes om at redaktøren får kr ,- incl. udgifter. 6 Nyt fra økonomi/halvår Der er udsendt halvårsregnskab til bestyrelsen. Der er større sædsalg end forventet. Kontingent lidt lavere end forventet. Kødsalg holder budgettet. Hjemmesiden er lidt dyrere end forventet. Dette skyldes hjælp fra ekstern webmaster.

4 Bladet lidt dyrere end forventet. Dette skyldes at der endnu ikke er sendt fakturaer til de store annoncører. PR-butik der er købt mange varer ind. Bl.a. trøjer, vinglas, vin, kuglepenne, bannere, broderede trøjer, plakater, bolcher, sæbe mv. Derudover div. pynt til primært Landsskuet. Udstillinger balancerer. Møder/kørsel + div. dette beløb stiger lidt. HU ligger lidt under det de må bruge. OE skal deres overskud sættes ind på en øremærket konteringspost. KE synlighed i regnskabet gælder også for HU Halvårsregnskabet er gennemgået og man er tilfreds med dette, dog fylder jubilæet en del. 7 Nyt fra Udvalg for Dansk Hereford Kød Fredag den 16. august fik vi en trist og beklagelig tilbagemelding, fra firmaet der har været forhandlet med, omkring Dansk Hereford kød-konceptet. Firmaet havde fredag den16 august afholdt Direktionsmøde og her endelig besluttet at man ikke ønskede at indgå aftale med os omkring konceptet. Det er virkelig trist og især efter de gode og positive forhandlinger/samtaler, der har været med firmaet igennem mange måneder. Vi står nu på bar bund med hensyn til afsætning af vores gode Hereford kød igennem konceptet. Den merpris, har været med til at hæve prisen på slagtedyr men så sandelig også på avlsdyr. Vi må op på hesten igen og se om der er andre muligheder. Det bliver ikke en nem opgave, vi er vidende om at andre racer også forsøger om der er mulighed for en konceptaftale. EEJ har efterfølgende haft kontakt til et privat slagteri med henblik på ny aftale. Dette giver en udfordring for dem som er medlemmer af DC.

5 EEJ arbejder med flere nye løsninger. Forskellige muligheder for PR-tiltag drøftes 8 Nyt fra avlsudvalget Sidste møde gik meget ud på at evaluere Landsskuet. Persondataloven blev også diskuteret og man opfordrer til at sende ud igen så medlemmerne kan tilmelde sig. Godt sædsalg i 1. første halvår Det er besluttet at tage 100 portioner mere hjem efter Normanton Laertes, der er på forhånd solgt 25 portioner. Der kommer endnu en sædtyr i løbet af kort tid. HSS vil gerne opfordre avlsudvalget til at scanne tyre i aktive avlsbesætninger med henblik på at få disse tal ind i avlsprogrammet. 9 Nyt fra PR Det der er aktuelt ligger under jubilæumsfesten 10 Nyt fra Klubberne Der er mange aktiviteter i år og klubberne gør fint brug af de ekstra penge til aktiviteter PK spørger om vi vil lave tiltag i forbindelse med Åbent Landbrug d. 15. september. Jørn Bloch og Thomas Due har åbent i denne forbindelse. Vi kan godt lave en stand de pågældende steder med div. PR-mat. og repræsentation af bestyrelsesmedlemmer. 11 Hereford-Ungdom/forslag om oprettelse af rejselegat HSS foreslår oprettelse af rejselegat til et HU-medlem, som søger ud i verden for at lære om kødkvæg. Dette vil kræve en modydelse i form af foredrag, artikler til bladet el. lign. KE bakker op og synes det er en god ide. Der er sympati for forslaget og der skal selvfølgelig laves et set-up til det.

6 Der er enighed om at lave set-up et klar til næste generalforsamling. 12 Jubilæumsfest 28. september a. Inviterede gæster. Der er pt. 85 tilmeldte gæster heraf 16 udenlandske. b. Besætningsbesøg er hos Fl. og Gill Andersen og Lars Bastrup c. Lørdag eftermiddag er der paneldebat med overskriften Hereford i en foranderlig verden. KE har inviteret fødevareminister Mogens Jensen (endnu ikke accept), derudover forventes at WHC sekretæren og udvalgte udenlandske gæster og måske deltagere fra DC og KE at deltage. Foreningens medlemmer er meget velkomne som tilhørere. d. Underholdning m.v. HSS er toastmaster. KE holder velkomst/festtale og afslutningstale. HU laver lotteri med sponsorgaver. MC bestiller musik. HSS PRudvalget har besluttet at der gives en gave bestående af en plakat + t-shirt til de udenlandske gæster. e. PR-tiltag KE der laves en Power Point præsentation af medlemmernes egne bedste herefordbilleder. HSS laver Power Point og KE efterfølgende fotobog, som kan købes. f. Artikel til Herefordbladet (okt. nr.) I forbindelse med festen laves billeder og artikel til okt. bladet. g. Udnævnelse af æresmedlem(mer) KE har erfaret at dette tidligere har været drøftet og er afvist. Drøftelsen gentages men kan ikke skaffe flertal. HSS har derimod foreslået en slags Hall of Fame h. Hvem gør hvad HSS er toastmaster, Hanne W. Kristiansen laver bordplan. Duoen Prime Time spiller under middagen og derefter til dans. PWK tager kontakt til de to besætninger og beder dem lave oplæg til besøget. Der laves program fra weekenden som lægges på hjemmesiden snarest. 13 Nyt fra Afsætningsudvalget Der arbejdes på en mulig eksport til udlandet 14 Nyt fra Dansk Kødkvæg KE var til møde i fredags. Der blev drøftet persondatalov. Nedskydning af slagtedyr på mark. Nyt koncept til Aktive Avlsbesætninger. Der afholdes avlerdag d. 22. november. Valg til Viking foregår på repræsentantskabsmøde, vi kan indsende forslag inden 1. oktober. Dette overgives til avlsudvalget. 15 WHC-konferencen i New Zealand KE vil gerne repræsentere, dette vedtages.

7 16 Næste møde fredag d. 8. november kl. 15 på Hotel Hedegaarden, Vejle 17 Evt. Mødet slut kl Knud Erichsen Per Windfeldt Kristensen Heine Slyk Søe Mikkel Christiansen Poul Kristiansen Evald Jensen Ove Engbjerg

8

9

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13. februar 2019

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13. februar 2019 Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13. februar 2019 Tid og sted: Hotel Hedegaarden, Vejle, d. 13. februar 2019 Til stede: Referent: Sendt til: Per Windfeldt Kristensen (PWK), Heine Slyk Søe(HSS),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 3. april på Hotel Årslev Kro, Brabrand

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 3. april på Hotel Årslev Kro, Brabrand Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 3. april på Hotel Årslev Kro, Brabrand Dagsorden: 1. Meddelelser fra formanden 2. Datalovgivningen i relation til 3. Forretningsorden for bestyrelsen jf.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 21. november 2018

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 21. november 2018 Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 21. november 2018 Tid og sted: Hotel Årslev Kro, Brabrand d. 21. november 2018 Til stede: Referent: Sendt til: Per Windfeldt Kristensen (PWK), Heine Slyk

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 7. maj 2019 på Hotel Hedegaarden, Vejle

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 7. maj 2019 på Hotel Hedegaarden, Vejle Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 7. maj 2019 på Hotel Hedegaarden, Vejle Tilstede: Knud Erichsen(KE), Per Windfeldt Kristensen(PWK), Heine Slyk Søe(HSS), Mikkel Christiansen(MC), Poul

Læs mere

Tirsdag d. 5. september kl på Hotel Hedegaarden, Vejle

Tirsdag d. 5. september kl på Hotel Hedegaarden, Vejle Herefordforeningen Referat af bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 5. september 2017 kl. 18.30 Hotel Hedegaarden, Vejle Sted: Deltagere: Keld Balle(KB), Per Windfeldt Kristensen(PWK), Mikkel Christiansen(MC)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. maj 2018

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. maj 2018 Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. maj 2018 Tid og sted: Hotel Årslev Kro, Brabrand d. 9. maj 2018 Til stede: Referent: Sendt til: Keld Balle(KB), Heine Slyk Søe(HS), Mikkel Christiansen(MC),

Læs mere

Herefordforeningen Referat af bestyrelsesmøde

Herefordforeningen Referat af bestyrelsesmøde Herefordforeningen Referat af bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 14. april 2015 kl. 18.30 Sted: Hotel Hedegaarden, Vejle Deltagere: Keld Balle(KB), Mikkel Christiansen(MC), Ove Engberg(OE), Jørn Bloch(JB),

Læs mere

Herefordforeningen Referat af bestyrelsesmøde

Herefordforeningen Referat af bestyrelsesmøde Herefordforeningen Referat af bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 19. marts 2015 kl. 18.30 Sted: Hotel Hedegaarden, Vejle Deltagere: Keld Balle, Carsten Møjbæk, Mikkel Christiansen, Ove Engberg, Jørn Bloch,

Læs mere

Referat fra. Udvalgsmøde lørdag d. 10. februar 2018 på Agerskov Kro

Referat fra. Udvalgsmøde lørdag d. 10. februar 2018 på Agerskov Kro Referat fra Udvalgsmøde lørdag d. 10. februar 2018 på Agerskov Kro Kl. 10.00-10.30 Kaffe 10.30-10.45 Formanden orienterer 10.45-11.30 Møder i div. udvalg 11.30-11.45 Hjemmeside 11.45-12.00 Udvalg For Dansk

Læs mere

Referat fra Udvalgsmøde på Agerskov Kro lørdag d. 6. februar 2016.

Referat fra Udvalgsmøde på Agerskov Kro lørdag d. 6. februar 2016. Referat fra Udvalgsmøde på Agerskov Kro lørdag d. 6. februar 2016. Deltagere: Keld Balle, Ove Engbjerg, Mikkel Christiansen, Jørn Block, Heine Slyk Søe, Carsten Møjbæk, Per Windfeldt Kristensen, Natascha

Læs mere

Herefordforeningen Referat af ekstraordinær generalforsamling

Herefordforeningen Referat af ekstraordinær generalforsamling Herefordforeningen Referat af ekstraordinær generalforsamling Tid: Mandag den 26. maj 2014 kl. 19.00 22.00 Sted: Hejse Kro, Skærbækvej 17, 7000 Fredericia Dirigent: Anders Mortensen Stemmetællere: Gert

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen

Referat af møde i bestyrelsen Herefordforeningen Bestyrelsen 19. april 2012 HER BES REF 25 Tid og sted: Til stede: Mødeleder: Referent: Sendt til: Dagsorden: Referat af møde i bestyrelsen Lørdag den 17. april 2012 klokken 1830 på Hotel

Læs mere

Referat af klubmøde/strategidag

Referat af klubmøde/strategidag 2. februar 2013 Referat af klubmøde/strategidag Tid og sted: Til stede: Bestyrelse : Avlsudvalg: Kommunikationsudvalg: Klub Midt: Klub Øst: Klub Nord: Klub Syd: Klub Vest: Hereford Ungdom: Afsætningsudvalg:

Læs mere

Herefordforeningen Referat af avlsudvalgsmøde

Herefordforeningen Referat af avlsudvalgsmøde Herefordforeningen Referat af avlsudvalgsmøde Tidspunkt: Tirsdag den 27. maj 2014 kl. 18.00 Sted: Deltagere: Henning Have, Nordbækvej 17, 6040 Egtved Avlsudvalget: Heine Slyk Søe, Jørgen Block, Asger Vestergaard,

Læs mere

Hermed indkalder Bestyrelsen for Herefordforeningen til ordinær generalforsamling

Hermed indkalder Bestyrelsen for Herefordforeningen til ordinær generalforsamling Kære medlem af! Skanderborg, d. 15. februar 2019 Hermed indkalder Bestyrelsen for til ordinær generalforsamling Lørdag den 23. marts 2019 klokken 10.00 på Hotel Hedegaarden, Valdemar Poulsensvej 4, 7100

Læs mere

Herefordforeningen Referat af ordinær generalforsamling

Herefordforeningen Referat af ordinær generalforsamling Herefordforeningen Referat af ordinær generalforsamling Tidspunkt: Lørdag den 25. marts 2017, kl. 10.00 Sted: Hotel Hedegården, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Dirigent: Anders Mortensen Referent: Jørgen

Læs mere

Herefordforeningen. CVR-nr

Herefordforeningen. CVR-nr Herefordforeningen CVR-nr. 51 05 32 14 Årsrapport 2011 1 Foreningsoplysninger Forening Herefordforeningen Friskærvej 16 Rurup 6520 Toftlund CVR-nr. 51 05 32 14 Bestyrelse Gert Petz, formand Keld Balle,

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Herefordforeningen Referat af ordinær generalforsamling

Herefordforeningen Referat af ordinær generalforsamling Herefordforeningen Referat af ordinær generalforsamling Tidspunkt: Lørdag den 27. februar 2016, kl. 10.00 Sted: Hejse Kro, Skærbækvej 17, 7000 Fredericia Dirigent: Anders Mortensen Referent: Jørgen Skov

Læs mere

Dansk Simmental Eksternt referat af bestyrelsesmøde

Dansk Simmental Eksternt referat af bestyrelsesmøde Dansk Simmental Eksternt referat af bestyrelsesmøde Tid: Lørdag den 7. januar 2017 kl. 10.00 Sted: LandbrugetsHus, Erhvervsbyvej 13, 8700 Horsens Deltagere: Birgit Jessen, Søren Brøgger, Torben Brander,

Læs mere

Dansk Simmental Møde med lokalforeningerne

Dansk Simmental Møde med lokalforeningerne Dansk Simmental Møde med lokalforeningerne Tidspunkt: Lørdag den 7. januar 2012, kl. 13.00 Sted: LandbrugetsHus, Erhvervsbyvej 13, 8700 Horsens. Deltagere: Bestyrelsen for Dansk Simmental, medlemmer af

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Referat af fællesmøde mellem bestyrelsen, klubberne og foreningens udvalg

Referat af fællesmøde mellem bestyrelsen, klubberne og foreningens udvalg HEREFORDFORENINGEN 20.september 2010 Referat af fællesmøde mellem bestyrelsen, klubberne og foreningens udvalg Tid og sted: Mandag den 19. september 2011 klokken 1830 på Hotel Hedegaarden, Vejle. Til stede:

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt.

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard Dagsorden 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Underskrift af referat fra de sidste møder 3. Siden

Læs mere

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB BESLUTNINGSREFERAT DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT 25102016.docx ANSVARLIG: SEKRETÆREN DATO: 25. OKTOBER 2016 DATO FOR GODKENDELSE: 08. NOVEMBER 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

Herefordforeningen. CVR-nr

Herefordforeningen. CVR-nr Herefordforeningen CVR-nr. 51 05 32 14 Årsrapport 2010 1 Foreningsoplysninger Forening Herefordforeningen Friskærvej 16 Rurup 6520 Toftlund CVR-nr. 51 05 32 14 Bestyrelse Gert Petz, formand Aage Bonde

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand Karsten

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN

REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Fritz Hansen, Sisse Dahlin, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Jytte Madsen, Benice Nielsen og Louise Nielsen Godkendelse

Læs mere

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB BESLUTNINGSREFERAT DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT 25082016.docx ANSVARLIG: SEKRETÆREN DATO: 25. AUGUST 2016 DATO FOR GODKENDELSE: 08. SEPTEMBER 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. marts 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP

Læs mere

Jørgen Skov Nielsen blev foreslået som dirigent af Keld Balle og valgt som dirigent.

Jørgen Skov Nielsen blev foreslået som dirigent af Keld Balle og valgt som dirigent. Herefordforeningen Referat af ordinær generalforsamling 2018 Tidspunkt: Lørdag, den 17. marts 2018 kl. 10.00 Sted: Hotel Årslev Kro, Silkeborgvej 900, 8220 Brabrand Dirigent: Jørgen Skov Nielsen Referent:

Læs mere

Herefordforeningen Referat af møde med klubberne

Herefordforeningen Referat af møde med klubberne Herefordforeningen Referat af møde med klubberne Tid: Lørdag den 31. januar 2015 kl. 10.00 Sted: Agerskov Kro Deltagere: Bestyrelse og udvalg i Herefordforeningen og klubberne: Jørn Laursen, Søren Pedersen,

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden:

Mødereferat. Dagsorden: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 2.10.2018 Kl.: Aftalt 18.30-21.00 afsluttet 21.15. Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne Dannaher

Læs mere

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent)

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Referat fra bestyrelsesmøde over SKYPE den 4.4.2019 kl. 18.30-21.30 Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Afbud:

Læs mere

Mødereferat BILAG 1. Bestyrelsesmøde Dato: Kl. Aftalt (afsluttet ca ).

Mødereferat BILAG 1. Bestyrelsesmøde Dato: Kl. Aftalt (afsluttet ca ). Mødereferat BILAG 1 Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 9.4.2018 Kl. Aftalt 19.30-21.00 (afsluttet ca. 22.15). Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Kate Palmquist (KP), Anne Marie

Læs mere

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2014 i Langhårsklubben Fredag den 3. januar 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Niels Grønbæk, NG Jens Jensen, JJ Jørgen Larsen, JL Leif

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde Dagsorden: Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg 17 5300 Kerteminde 1. Valg af referent Ditte, Heines, Finn, Svend, Søren, Kjeld og Steen Peter

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Fjordhesten Danmark. Bestyrelsesmøde. Lørdag den 7. april kl. 10.00 på Fangel Kro

Fjordhesten Danmark. Bestyrelsesmøde. Lørdag den 7. april kl. 10.00 på Fangel Kro Bestyrelsesmøde Lørdag den 7. april kl. 10.00 på Fangel Kro Deltagere: Flemming Strange-Hansen, Kasper Hansen, Kasper Glibstrup, Merete W. Jakobsen, Sidsel Marie Jensen, Gert Skov Henriksen, Thomas Lorentz-Petersen.

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Punkt af beskrivelse Kommentarer. Noget på Maks 2 min. Punktet er ikke til referat.

Punkt af beskrivelse Kommentarer. Noget på Maks 2 min. Punktet er ikke til referat. Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland indkaldelse og dagsorden til bestyrelsesmøde den 07.11.2018 kl 17.00-21.00 Lavendelvej 37, 4470 Svebølle Formålet med lokalafdelingernes arbejde er: 1.

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste møde. 4. Sportsudvalget

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AK), Kasper Lilja-Nielsen (KLN), Emil Clemmensen (EC), Rune Andersson (RA)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AK), Kasper Lilja-Nielsen (KLN), Emil Clemmensen (EC), Rune Andersson (RA) Referat af bestyrelsesmøde 24/6-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AK), Kasper Lilja-Nielsen (KLN), Emil Clemmensen (EC), Rune Andersson (RA) Fraværende: Charly Witt (eksamen)

Læs mere

Referat af skype-møde i Avlsudvalget

Referat af skype-møde i Avlsudvalget Herefordforeningen Avlsudvalget 7. februar 2011 HER AVL REF 06 SKY Referat af skype-møde i Avlsudvalget Tid og sted: Opkoblet: Mødeleder: Referent: Sendt til: Søndag den 6. februar 2011 klokken 2030 på

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Frede

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Sisse Dahlin, Liselotte Månsson, Lotte W. Dahlin og Louise Nielsen Afbud: Kirstine Rasmussen, Benice Nielsen Godkendelse

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den hos Aage

Referat af bestyrelsesmøde den hos Aage Referat af bestyrelsesmøde den 03.10.09 hos Aage Tilstede var: Niels Jørgen Andersen, Jytte N. Madsen, Fritz Hansen, Sisse Dahlin, Lotte Dahlin, Aage Dahlsen, Kirstine Rasmussen og Louise Nielsen Godkendelse

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde)

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Emil Clemmensen (EC), Charly Witt (CW), Jonas Andersson (JA), Rune

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Konstituerende Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 4. juni 2019 Sted: Helnan Marselis Hotel - Aarhus, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C Tidspunkt: Kl. 10.00-16.00 Bestyrelsen Peter

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2014 i Langhårsklubben Fredag den 21. november 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Ida Thyssen, IT Gitte Becher,

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. okt 2013. Anette, Pernille, Jacob, Mikkel, Lars, Ulla, Uffe. Deltagere:

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. okt 2013. Anette, Pernille, Jacob, Mikkel, Lars, Ulla, Uffe. Deltagere: BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12. okt 2013 Deltagere: Ikke mødt: Afbud: Referent: Anette, Pernille, Jacob, Mikkel, Lars, Ulla, Uffe Hanne Steen Ulla Dagsorden 1.0 Valg af referent... 2 2.0 Personlig

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010)

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Hos Lene mandag d. 15. november kl. 18.30 MØDEDELTAGERE: Knud Hald () Nina Dige Vinther () Bettina Quvang Jørgensen (BQJ)

Læs mere

Referent: Referat. Godkendelse af referat: Forrige referat blev godkendt. Fremover skal referatet godkendes inden for en uge, efter det er sendt ud.

Referent: Referat. Godkendelse af referat: Forrige referat blev godkendt. Fremover skal referatet godkendes inden for en uge, efter det er sendt ud. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 12. juli 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Maybritt Rønn Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna Lyholm

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

Nyhedsbrev fra DMJU.

Nyhedsbrev fra DMJU. Nyhedsbrev fra DMJU. 2. årgang nr. 5 september 2011 DJK fylder 50 år - her fejret ved et arrangement på MHVJ. M1210 ved maskindepotet i Mariager Kontaktperson nyhedsbrev: Gert Frikke gf@mjk.limfjorden.dk

Læs mere

Bilag 11. Tilpasning af bestyrelsens mødeform (beslutning)

Bilag 11. Tilpasning af bestyrelsens mødeform (beslutning) Direktionen vers: 12. april 2010 Tilpasning af bestyrelsens mødeform (beslutning) Bestyrelsen har udtrykt ønske om at tilpasse sin mødeform, så der ved de fleste bestyrelsesmøder afsættes tid til en grundig

Læs mere

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2011 i Langhårsklubben Fredag den 15. april 2011 kl.: 16:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL

Læs mere

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere.

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. Bestyrelsesmøde 21/9-07 1. Valg af referent: Charlotte er valgt. 2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. 3. Valg af Dirigent: Kenneth er valgt. 4. Godkendelse af

Læs mere

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 Fremtidens tog En fantasi eller hvornår kommer togrejsen til at foregå sådan! Måske vil vi hellere bygge i dette tempo. Her er der jo skinner, landskab og meget andet

Læs mere

Tema: Årsmødet 2016.

Tema: Årsmødet 2016. Odense d. 14.02 2016 Referat fra bestyrelsesmøde for Scleroseforeningens lokalafdeling NORDFYN tirsdag d. 2. februar 2015 kl. 18.00-21.00 hos Vivi Krigslund, Ejersmindevej 27, 5250 Odense SV Tema: Årsmødet

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen

Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen Torsdag 27. marts 2014 1. Valg af mødeleder. Jørn P. Madsen blev valgt som mødeleder, og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Registrering

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført. Pkt. 02: Oplæsning af Na s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Referat 2008-4 Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Fremmødt: Kasserer Jan Clausen Formand Turneringsleder Hans Jørgen Rand Næstformand Kim Nielsen Afbud: Bestyrelsesmedlem Mark Nielsen Gæst:

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype)

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12.03.2014 Deltagere: Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) Ikke mødt: Afbud: Referent: Ulla Dagsorden Valg af referent... 2 Mikkel Gundersen har valgt at gå

Læs mere

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Der er afholdt generalforsamling i DBB Midtjylland. Bestyrelsen og Anders Bang mødte kl. 16.00 for at gøre alt klar til spisning

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening torsdag den 30. januar 2014 kl på Tommerup Efterskole

Bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening torsdag den 30. januar 2014 kl på Tommerup Efterskole Bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening torsdag den 30. januar 2014 kl. 17.15 på Tommerup Efterskole Tilstedeværende: Trine, Henning, Karsten, Jakob (med undtagelse af punkterne 1,

Læs mere

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2012 i Langhårsklubben Fredag den 31. august 2012 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Leif Hansen,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Fredag d. 21. august 2015 fra kl. 9-14 Charlotte Holmerhøj fra DS deltager i mødet. 1. Valg af referent - Eva 2. Godkendelse

Læs mere

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE 23/10 2010 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Fritz Hansen, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Louise Nielsen

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE 23/10 2010 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Fritz Hansen, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Louise Nielsen DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE 23/10 2010 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Fritz Hansen, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Louise Nielsen Afbud: Sisse Dahlin, Bernice Nielsen Godkendelse af referat

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning

Læs mere

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Dagsorden: 1) Godkendelse af referat 1.1 Er godkendt og lagt på nettet 2) Indlæg fra bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a.

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2006 i Langhårsklubben Onsdag den 19. april 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Formandens beretning

Formandens beretning Hvordan organiserede vi arbejdet? Efter generalforsamlingen i 2001 afholdt vi det konstituerende bestyrelsesmøde, og posterne blev fordelt, som det fremgår af nyhedsbrevet årgang 4 nr.7 fra december 2001.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Faxi, den 19. april 2018

Referat af bestyrelsesmøde i Faxi, den 19. april 2018 Referat af bestyrelsesmøde, 19. april 2018 Afbud fra Jesper og Helena 1. Info fra formand Hedeland, arbejdsdag på lørdag den 21. håber mange vil komme og give en hånd med DI Klub møde Jørn Hartvig informerede

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro.

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. 1.a. Valg af dirigent: Flemming Glymov blev valgt 1.b. Valg af referent: Flemming Glymov og Jan Bøgsted udfærdiger

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

DAGSORDEN/REFERAT NR. 9. Deltagere: Lars Toft, John Jensen, Rico Busk, Jacob Haaber, Morten Lauritzen og Steen Foged.

DAGSORDEN/REFERAT NR. 9. Deltagere: Lars Toft, John Jensen, Rico Busk, Jacob Haaber, Morten Lauritzen og Steen Foged. DAGSORDEN/REFERAT NR. 9 Bestyrelsesmøde: Mandag d. 14. juni 2010 hos Steen Foged. Deltagere: Lars Toft, John Jensen, Rico Busk, Jacob Haaber, Morten Lauritzen og Steen Foged. Afbud: Morten Hou Christensen.

Læs mere

Dansk Suffolk. Nyhedsbrev fra Dansk Suffolk

Dansk Suffolk.   Nyhedsbrev fra Dansk Suffolk Nyhedsbrev fra Her er årets sidste nyhedsbrev, et nyt år nærmer sig med hastige skridt. Der er afholdt generalforsamling den 6. november på Bygholm landbrugsskole. Jens Østergård genopstillede til bestyrelsen

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Til stede: Henrik, Jesper, Pia, Leni,, Tina og Karin Vært: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Dansk Frieser Forbund

Dansk Frieser Forbund Dansk Frieser Forbund Bestyrelsesmøde hos Egelund, søndag d. 27. januar 2019. Tilstede: Egelund, Færch, Hans, Anna-Marie, Solveig, Axel og Peter. 1. Godkendelse af referat Referatet fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere