KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET"

Transkript

1 REFERAT AF VALGMANDSFORSAMLINGEN, EFTERÅR 2011 Tirsdag d. 20. september 2011, kl i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 1. Valg af dirigent Nikolaj H. Stenberg 2. Valg af referent Anne Tidemand-Dal (9 st.) 3. Valg af 2 stemmetællere Simon S (7 st.) og Martin Rosenørn (3.1) 4. Godkendelse af dagsorden Dirigenten konstaterer at Valgmandsforsamlingen (VF) er lovligt indkaldt, da denne er indkaldt mindst seks uger før dens afholdelse. Der er ingen indvendinger mod dagsordenen. Foreløbig dagsorden er i overensstemmelse med vedtægten, og der er ikke indkommet ændringsforslag. Tredje og foreløbige dagsorden bliver derfor Endelig dagsorden. Dirigenten bemærker, at 18 valgmænd er mødt op, og at Valgmandsforsamlingen dermed er beslutningsdygtig, da der er quorum. På baggrund af ovenstående godkender VF dagsordenen. 5. Kollegianerrådets beretning (vedlagt 3. Indkaldelse) med særligt henblik på Kollegiernes økonomiske situation Martin (3.1) oplyser, at det det ikke blot er svindel og omgåelse af kollegiernes reglement, men også strafbart at forfalske sin indskrivningsbekræftelse, idet man herved begår dokumentfalsk. 6. Fremlæggelse af budget for 2011 ved John (Vedlagt 3. Indkaldelse). Frederik C (8.3) spørger hvordan det kan være, at man i note 10 i budgettet kun budgetterer med kr. Svar: Det er blot et budgetteret beløb og ikke et endeligt beløb. Budgettet er vedtages enstemmigt - ingen imod ingen blanke. 7. Tekniske spørgsmål ved Kollegiernes Kontor (John). Ombygningsplanerne: - Martin 3. 1: Kan man give et tidsperspektiv for hvornår der sker ombygning, da 3.1 nødigt vil investerer i genstande der kunne vise sig pludseligt at falde i værdi pga. ombygning.

2 - Svar: Midlerne skal findes før der bliver sat gang i ombygningen, men der vil blive givet et tidsperspektiv for ombygningen inden året er omme. Rengøring: - Thorsten (5.1): Er det meningen at semesterrengøringen skal være et supplement til den ordinære rengøringen, således at semesterrengøringen sørger for de områder der halter rengøringsmæssigt fordi rengøringsselskabet ikke gør det ordentligt? Hvad er standard egentlig? - Svar: Der ligger en klageformular på nettet som, når udfyldt, straks sendes videre til rengøringsselvskabet. Kontoret tjekker desuden op på de ting der er klaget over på dagen. John vil gerne opfordre alle til at udfylde klageformularen på nettet således at eventuelle problemer med rengøringen kan blive opdaget og forbedret. Musikrummet over Eforen: - Martin (3.1) Musikrummet ser ud som om det bliver brugt som opbevaringsrum for trommesæt og forstærkere, idet der indtil videre er tre trommesæt i rummet. Er det meningen, at det skal fungerer som opbevaringsrum? - Svar: Der skal være plads til at man ikke skal slæbe sit trommesæt frem og tilbage hver gang man skal øve sig. Kontoret har ikke tænkt sig at gribe ind før der kommer en klage over tingenes tilstand. John vil gerne foretage en rydning af rummet såfremt det er til gene for de udøvende, men gør det kun på opfordring. - Louise (6 st). Kan man få lydisoleret af hensyn til kollegianerrådsmøder. Svar: John foreslår at man lukker af for øvning under KR møder. Parkeringsmuligheder: - Anne (9st.) Som beboer på kollegiet, samt for familie og venner som besøger en på kollegiet, er det nærmest umuligt at få en parkeringsplads ud for kollegierne 7-9. Kan man arbejde videre på mulighederne for at skaffe parkeringspladser til kollegiets beboere og besøgende? Som mulighederne er nu er parkeringspladsen optaget af ansatte på sygehuset og universitets personale samt studerende. Dette gør det umuligt at få en parkeringsplads. Jeg har forhørt mig hos Aarhus Kommune hos Trafik og Veje og de har svaret at såfremt kollegierne indsender en ansøgning om betalingsparkering vil kommunen se på sagen. Det der kommer til at ligge i denne løsning er at området så bliver betalingsparkering, men at beboere og andre som har behov for at parkere her får udleveret parkeringstilladelse til at sætte i forruden. Således kan både ansatte på kollegierne, håndværkere, rengøringspersonale og ikke mindst kollegianerne selv både dem der ejer bil og dem som ofte har mulighed for at låne en bil får en parkeringsplads. Jeg har selv igennem mange års beboelse af kollegierne været generet af aldrig at kunne få en parkeringsplads eller få besøg af familie og venner i bil uden at få en bøde i forruden så jeg håber situationen kan bedres for kommende beboere. - Svar: John vil arbejde videre med det og Anne giver navn på kontaktperson i kommunen.

3 Trådløs router på køkkenet: - Rasmus (9.3) Vi har overvejet muligheden for at få en trådløs router i vores køkken kan det lades sig gøre? - Svar: NEJ, problemet er at folk flytter ind og flytter ud og hvor skal ansvaret placeres når der begås ulovligheder og routeren er fælles. John foreslår at man blot vælger en som bor nær køkkenet og som så deler sin router. Så ved man altid hvor ansvaret skal placeres. Navneskiltene ved dørene: - Mads (6.1) Hvad er visionen for de små blanke navneskilte, der hænger ved hver dør? - Svar: Det administreres af hver enkelt kollegianer. Så er der mulighed for at man selv kan klæbe/skrive navn på. - Hans (7.1) Mener ikke der er svaret på spørgsmålet. Kan man få en navnskiltsholder hvor man kan sætte et stykke papir i som nemt kan udskiftes? Det ville være smart og billigere end den dymo min gang har investeret i. - Christoffer (2.1) Påpeger at udprintning fra computer af navn, samt tape til opklisteren udenfor døren oven på den blanke plade virker uovertruffent. - Jens (9 St) Det ville være smart hvis de var magnetiske. Kollegiernes fremtidsplaner: - Lars. (4.3) Er der planer om at kommunehospitalet engang skal omdannes og blive en del af kollegierne i Universitetsparken når hospitalet forlades til fordel for Skejby. - Svar: Det er ikke blevet forelagt bestyrelsen, men man ser med positive øjne på projektet, blandt andet patienthoteller er udformet på en måde der gør det meget attraktivt til kollegieanvendelse. Alumneforeningen arbejder på det. John takker af og glæder sig, måske for tidligt, over at der ikke har været spørgsmål omkring og til støvsugerne. Formanden har fødselsdag og der afsynges fødselsdagssang. 8. Behandling af indkomne forslag Der er ingen indkomne forslag. 9. Valg til KR - Jens (9 St.) Spørger ind til om man kan stille op til en post som repræsentant for en gang man først flytter ind på den følgende måned. Dirigenten: Vil tillade det, såfremt der ikke er nogen som er valgbare og stiller op til den post man ønsker, da disse i så fald vil have fortrinsret. Kollegianerrådsarbejdet: Afgående formand for Kollegianerrådet Rasmus (9.3) fortæller om kollegianerrådsarbejdet. KR agerer bindeled mellem bestyrelsen og kollegianerne. KR står for at arrangere Skt. Hans sammen med KIF, samt behandler

4 dispensationer, fremleje og behandling af klagesager fra beboerne. De fire ordinære KR medlemmer sidder ligeledes i kollegiernes bestyrelse. De ordnære medlemmer i KR får løn, nemlig deres til enhver tid værende husleje før skat. KR holder som udgangspunkt møde hver tirsdag kl hvor sagerne behandles. Suppleanterne indgår i det daglige arbejde på lige fod med de ordinære medlemmer. De ordinære medlemmer forventes at møde op, det gør suppleanterne ikke. Det er kun de ordinære medlemmer der varetager kontortiden hver tirsdag fra , såfremt der ikke er møde. Præsentation af medlemmerne af KR i den forgangne periode Ordinære medlemmer Forretningsfører Hans Henrik Juhl (7.1) for kollegium 1-9 Optagelsesudvalg Mathias Juel Jensen (2.st) for kollegium 1-3 Optagelsesudvalg Thorsten Iversen (5.1) for kollegium 4-6 Formand Rasmus Hjort Iversen (9.3) for kollegium 7-9 Suppleanter Anne Tidemand-Dal (9.st) som suppleant for kollegium 1-9 Louise Svane Pedersen (6.st) som suppleant for kollegium 4-6 a. Valg af ordinært medlem til KR for Kollegium 1 3 (ét år) Kandidater: Ditte (2 St.) stud. jur. og Helene mat. oecon. (2.3). Resultat: Helene 13 stemmer - Ditte 4 stemmer 1 blank stemme. Tillykke til Helene. b. Valg af ordinært medlem til KR for Kollegium 4 6 Kandidat: Thorsten (5.1) ingen modkandidater. Resultat: Thorsten er valgt. Tillykke til Torsten. c. Valg af ordinært medlem til KR for Kollegium 7 9 (Simon S erstattet af Louise 6 St. som stemmetæller pga. Inhabilitet.) Kandidater: Simon O, (9 St.) stud. jur. Frederik, (8.3) stud. scient. pol.- Simon S, (7 St.) stud. jur. Resultat 1. runde: Simon O 6 stemmer Frederik 4 stemmer Simon stemmer 5 og 3 blanke Resultat 2. runde: Simon O 9 stemmer - Simon S 6 stemmer 3 ugyldige stemmer (da bl.a Pia Kjærsgaard, så vidt vides, ikke beboer kollegierne). Tillykke til Simon O. (9 St.) d. Valg af suppleant for Kollegium 1-3 Kandidater: Erik Winter Paisley (in absentia) foreslås at modtage valg af Hans (7.1) - Christoffer (2.1) Resultat: Da Erik Winter Paisley er fraværende og Christoffer (2.1) ikke har nogen modkandidater tilstede er han valgt.

5 Tillykke til Christoffer. e. Valg af suppleant for Kollegium 4-6 Kandidat: Louise (6 St.) ingen modkandidater. Resultat: Louise er valgt Tillykke til Louise. f. Valg af suppleant for kollegium 7-9 Kandidat: Simon S (7 St.) stiller op - ingen modkandidater Resultat: Simon S er valgt. Tillykke til Simon S g. Valg af suppleant for Kollegium 1-9 Kandidater: Erik Winter Paisley (fraværende) foreslås til at modtage valg af Hans (7.1) Jens (9 St.) stud. psych Bo (3.3) stud. scient. Resultat: Jens 7 stemmer - Bo 11 stemmer. Tillykke til Bo 10. Eventuelt Afgående formand Rasmus vil gerne reklamere ekstraordinært for torsdag d. 22/9 EFOR-QUIZ i anledning af at Kollegierne deltager i Sundhedssyrelsens Kun med Kondom-kampagne med en quiz i kategorien SEX. Rasmus takker af efter 4 år og ønsker held og lykke frem over til det nye kollegianerråd. Mathias (2. St.) siger farvel og tak dejlige mennesker dejlige oplevelser. Håber at vende frygteligt tilbage efter sin dannelsesrejse. Farvel og på gensyn. Martin (3.1) SKÅL og et trefoldigt leve for kollegierne - Dirigenten takker for god ro og orden.

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN KOLLEGIANERRÅDET Valgmandsforsamling, 15. september 2015 1) Valg af dirigent Kollegianerrådet indstiller Christian Vrist Holm, 7, st. Vrist er valgt. Valgmandsforsamlingen er rettidigt indkaldt og budgettet i rette tid.

Læs mere

Tirsdag d. 21. september 2010, kl i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6

Tirsdag d. 21. september 2010, kl i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 21. september 2010, kl. 19.00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 1. Valg af dirigent Ida Sander (5,3) valgt 2. Valg af referent Mathias Juel Jensen (2,st.)

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Valgmandsforsamling, tirsdag den 7. marts 2006, kl. 19.30 i fælleshuset ved Kollegium 6

Valgmandsforsamling, tirsdag den 7. marts 2006, kl. 19.30 i fælleshuset ved Kollegium 6 Valgmandsforsamling, tirsdag den 7. marts 2006, kl. 19.30 i fælleshuset ved Kollegium 6 1) Valg af dirigent. 2) Valg af referent. 3) Godkendelse af dagsorden. 4) Kollegianerrådets beretning, vedlagt 3.

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 24. marts 2015, kl. 19:00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 - Der er quorum 1. VALG AF DIRIGENT - Christian Vrist er valgt. - Vrist: Valgmandsforsamlingen

Læs mere

SIDE 1 AF 4 VEDTÆGTER FOR HJORTESPRINGKOLLEGIET. 9. Alle foreningens medlemmer kan deltage i beboermødet. KAPITEL 1: NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL.

SIDE 1 AF 4 VEDTÆGTER FOR HJORTESPRINGKOLLEGIET. 9. Alle foreningens medlemmer kan deltage i beboermødet. KAPITEL 1: NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. VEDTÆGTER FOR HJORTESPRINGKOLLEGIET KAPITEL 1: NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. Foreningens navn er: Beboerforeningen Hjortespringkollegiet. 2. Hjemsted: Persillehaven 40, 2730 Herlev. 3. Formål: Det er beboerforeningens

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 20. marts 2012, kl. 19:00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 1. Valg af dirigent Emil Mikkelsen indstilles: Valgt Er mødet lovligt indkaldt? - quorumkrav

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

Referat af ordinær valgmandsforsamling Afholdt: Tirsdag, d. 9. oktober 2001, kl i fælleshuset ved Kollegium 6.

Referat af ordinær valgmandsforsamling Afholdt: Tirsdag, d. 9. oktober 2001, kl i fælleshuset ved Kollegium 6. Referat af ordinær valgmandsforsamling Afholdt: Tirsdag, d. 9. oktober 2001, kl. 19.30 i fælleshuset ved Kollegium 6. DAGSORDEN 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Godkendelse af dagsorden 4) Kollegianerrådets

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Ordinært afdelingsmøde Praksis gode ideer - eksempler På det årlige ordinære afdelingsmøde (beboermøde) vedtager beboerne budgettet og dermed huslejen for det kommende år. Gennemførelse af afdelingens

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Afdeling 1-6064 + 1-6066 Damagervej/stubmøllevej Mødedato/kl.: Torsdag den 8. september 2011 klokken 19.00 Sted: Hammelstrupshus beboerlokale, Damagervej

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

- En hjemmeside til afdeling 200, Lyngbyen.

- En hjemmeside til afdeling 200, Lyngbyen. Afd. 200 - Lyngbyen Herning, den 21. september 2015 Referat afdelingsmøde afholdt torsdag, den 17. september 2015, kl. 18.00 i Byens Hus, Lyngens Kvarter 244 Der var mødt 53 beboere repræsenterende 44

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj Afholdt på Bellahøj Vandrehjem, d. 25.10.2018 kl 20:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - vedhæftet. 3. Forelæggelse af årsregnskab,

Læs mere

Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg

Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg NAVN OG FORMÅL Navnet er Kollegianerforeningen, Aalborghus Kollegiet i Aalborg, som forkortes: K.A.K. Under Kollegianerforeningen

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 Referent: Rasmus A. Valg af dirigent. A: dirigent: Christian valgt B. Godkendelse af referat fra ordinær generalforsamling maj 2012. B: referatet blev

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Den ekstraordinære generalforsamling afholdtes i andelsboligforeningens fælles lokale Guldbergsgade 4, mandag den 25. maj

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET Side 1 af 8 REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 18. september 2012, kl. 19:00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 1. Valg af dirigent Mikkel (5.1) indstilles: Valgt Er mødet lovligt indkaldt?

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 28.04.2015 Tidspunkt: 20.00-22.00 Mødested: Fællesrummet

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 28.04.2015 Tidspunkt: 20.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Referat Bestyrelsesmøde Dato: 28.04.2015 Tidspunkt: 20.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Møde indkaldt af Mødetype Mads Hauberg Ordinært bestyrelsesmøde Arrangør Referent Cæcilie Overby Sander Tidtager Deltagere

Læs mere

FCKFC generalforsamling 26. marts 2008 kl. 19.00 PARKEN. Referat

FCKFC generalforsamling 26. marts 2008 kl. 19.00 PARKEN. Referat Side 1 af 5 Referat Dagsorden 1. Valg af dirigent bestyrelsen indstiller Carsten Mollerup 2. Årsberetning bestyrelsens beretning v/formanden 3. Regnskab gennemgang og godkendelse af regnskab for 2007 v/kassereren

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Referat af valgmandsforsamlingen, den 13. september 2004

Referat af valgmandsforsamlingen, den 13. september 2004 Referat af valgmandsforsamlingen, den 13. september 2004 1 Valg af dirigent. 2 Valg af referent. 3 Godkendelse af dagsorden. 4 Kollegianerrådets beretning (vedlagt 3. indkaldelse), herunder orientering

Læs mere

Til beboerne i Toftlund Andelsboligforening Referat fra generalforsamling

Til beboerne i Toftlund Andelsboligforening Referat fra generalforsamling Til beboerne i Referat fra generalforsamling Dato: Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 19.00 Mødested: Brundtland Allé 3, Toftlund Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning,

Læs mere

Referat Afdelingsmøde. RRrrr

Referat Afdelingsmøde. RRrrr Referat Afdelingsmøde RRrrr 2012 Afdelingsmøde torsdag den 20. september 2012 i fælleshuset, Katrineholmsalle. Formand Jørgen By bød velkommen til forsamlingen 45 personer 1. Claes Jensen (medlem af hovedbestyrelsen)

Læs mere

Referat af stiftende generalforsamling i Danish Academic Economists in North America (DAEiNA), d. 14. april 2012

Referat af stiftende generalforsamling i Danish Academic Economists in North America (DAEiNA), d. 14. april 2012 Referat af stiftende generalforsamling i Danish Academic Economists in North America (DAEiNA), d. 14. april 2012 Tilstedeværende: Torben Andersen, Bo E. Honoré, Niels- Hugo Blunch, Rasmus Jørgensen, Nikolaj

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Formanden bød velkommen til mødet. Herefter blev Kurt Jeppesen fra LLO valgt som dirigent.

Formanden bød velkommen til mødet. Herefter blev Kurt Jeppesen fra LLO valgt som dirigent. Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 19. juni 2012 kl. 19.00, der afholdtes i telt på boldbanen ved gavlen af Murskeen 28 Til stede fra bebyggelsen: 131 husstande Endvidere

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Fremmødt var: 36 beboere Paul Erik Holmgaard fra organisationsbestyrelsen Silas Haargaard, Mikkel Jensen

Læs mere

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 Dagsorden: PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 VALBY KULTURHUS, TEATERSALEN, VALGÅRDSVEJ 4 1. maj 2012 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3.

Læs mere

Afdelingsmøde den 20. september 2018

Afdelingsmøde den 20. september 2018 Rødding Andelsboligforening afd. 18 Bakkegårdsparken 127 6630 Rødding Afdelingsmøde den 20. september 2018 Deltagere Der deltog 65 beboere fra 52 husstande. Endvidere deltog ejendomsfunktionær Jens Erik

Læs mere

DDS Storstrømmen pr. Referat fra ekstra ordinært årsmøde i DDS Storstrømmen tirsdag den 29. oktober 2013. Dagsorden

DDS Storstrømmen pr. Referat fra ekstra ordinært årsmøde i DDS Storstrømmen tirsdag den 29. oktober 2013. Dagsorden y1 1?SrRØK Referat fra ekstra ordinært årsmøde i DDS tirsdag den 29. oktober 2013 Dagsorden Ad 1: Velkomst. Jimmy G. Roed bød velkommen. Ad 2: Valg at dirigent. Steen F. Andersen valgt. Ad 3: Godkendelse

Læs mere

8. Fastsættelse af beløb for kommende regnskabsårs beboerfaciliteter 9. Indkomne forslag 10. Evt.

8. Fastsættelse af beløb for kommende regnskabsårs beboerfaciliteter 9. Indkomne forslag 10. Evt. Vedtægter for beboerrådet på Ravnsbjerg Kollegiet 23. november 2011 1 Formål Beboerrådet ved Ravnsbjerg Kollegiet har til opgave at varetage beboernes interesser og medindflydelse på kollegiets drift efter

Læs mere

Beboermøde på Lauritz

Beboermøde på Lauritz Frederiksberg, den 2. oktober 2012 Beboermøde på Lauritz Der indkaldes til ordinært beboermøde tirsdag den 26. september 2012 kl. 19.30 i festlokalet på 6. sal i opgang 5 og 9. Alle beboere forventes at

Læs mere

Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg

Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg NAVN OG FORMÅL 1 Navnet er Kollegianerforeningen, Aalborghus Kollegiet i Aalborg, som forkortes: K.A.K. Under Kollegianerforeningen

Læs mere

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 0213. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: Beboere 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen:

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. maj 2015 Referat af ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen i København Mødedato og Tirsdag den 28. april 2015

Læs mere

Elevrådets vedtægter

Elevrådets vedtægter Elevrådets vedtægter Indhold 1 Navn og formål... 2 2 Repræsentation... 2 3 Elevrådsrepræsentanter... 2 4: Organisation... 3 5 Udvalg... 3 6 Ordinære møderegler... 4 7 Forretningsorden... 5 8 Arbejdsopgaver...

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 7

AAB Silkeborg Afdeling 7 AAB Silkeborg Afdeling 7 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 12 september 2016 Deltagere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Teddy Pedersen Poul Rosenkvist Flemming Jensen

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Afdelingsmøde mandag den 31 august for afdeling 17

Afdelingsmøde mandag den 31 august for afdeling 17 Afdelingsmøde mandag den 31 august for afdeling 17 Fremmødte: 33 husstande (38 beboere). Til stede fra Østjysk bolig Morten Kraft, økonomi chef. Lars Bertelsen, teknisk inspektør. Thomas Engberg, varmemester.

Læs mere

Ad 3. Nedsættelse af stemmeudvalg Valgt blev Ib Christensen, Troels Mortensen, Torben Flyvholm.

Ad 3. Nedsættelse af stemmeudvalg Valgt blev Ib Christensen, Troels Mortensen, Torben Flyvholm. Referat fra afdelingsmødet den 4. sept. 2018 Formand Steen Crohnager bød alle velkommen. Ad 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Chris Cully der konstaterede, at mødet var rettidigt indkaldt og der

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 12. september 2013 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 12. september 2013 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 12. september 2013 kl. 19.00 Deltagere: ca. 90 beboere (82 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Christian Pedersen,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Fælleshuset i Byagerparken

Fælleshuset i Byagerparken Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 2. maj 2012 Referat: Afdelingsmøde afholdt tirsdag den 24. april 2012 kl. 19.00 i Fælleshuset i Byagerparken 1. Velkomst samt valg af dirigent, stemmetællere og referent.

Læs mere

Referat for VF 18/9-2018

Referat for VF 18/9-2018 Referat for VF 18/9-2018 Kvorum, 19 valgmænd, er opnået 19.29. 1. Valg af dirigent Tobias indstilles af KR. Tobias er valgt. 2. Valg af referent KR indstiller Lasse Sangild, 3.2. Lasse er valgt. 3. Valg

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

Vedtægter for. Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for. Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål 1 OPLÆG, Justeret efter indkomne forslag, marts 2014 Vedtægter for Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Beboerrepræsentationens navn er Beboerrepræsentationen Mikkelborg

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

3. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning, herunder om forretningsførelsen for året 2014

3. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning, herunder om forretningsførelsen for året 2014 Roskilde, den 19. maj 2015 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, og under henvisning til indkaldelse af 28. april 2015 fremsendes hermed endelig dagsorden

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T N O R D J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T N O R D J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T N O R D J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B - 1 - 1 NAVN 1.1 Afdelingens navn er: Haveselskabet, Nordjylland

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Domea Randers Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Dagsorden var : Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 22-22 Sjællandsgade 22

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 22-22 Sjællandsgade 22 Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 22-22 Sjællandsgade 22 Dato Mandag den 7. september 2015 Sted Mødestedet, Blågårds Plads 23 Deltagere Fra afdelingen: 11 lejemål Fra fsb: Anne Warrer Poulsen (ref)

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 22. marts 2011, kl. 19:00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 1. Valg af dirigent Nikolaj Hawaleschka Stenberg (3.3) valgt. 2. Valg af referent Aksel Boesen

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl. 19.00 Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftsbudget. A. Fremlæggelse og beretning for

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben.

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben. Vedtægter 1. Navn og tilhørsforhold Stk.1. Klubbens navn er AC TAP klubben ved Aarhus Universitet. Klubben har hjemsted ved Aarhus Universitet. 2. Medlemskab af organisation og formål Klubben er en arbejdspladsklub

Læs mere

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Stemmeberettigede deltagere (15): Erik Dahl Klausen, Jan Laursen, Carsten Larsen, Lasse H. Petersen, Dennis Nilsson, Alice Raunsbæk, Niels Christian Jakobsen,

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl , der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33.

Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl , der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33. Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl. 19.00, der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33. Til stede fra bebyggelsen: 70 husstande Endvidere deltog:

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Årsberetninger fra bestyrelsen, klubber og udvalg. 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Afholdt tirsdag d. 28. april 2015 kl. 19:00. Valby Kulturhus, Teatersalen på Valgårdsvej 4. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg

Læs mere

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen.

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen. Velkommen i fsb fsb ønsker dig velkommen i din nye bolig. Denne pjece giver svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå, når man flytter ind i en almen bolig. På fsb s hjemmeside www.fsb.dk kan du finde

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 1. Navn og adresse: SAND De hjemløses landsorganisation Sundholmsvej 34, st. 2300 København S 2. Formål: SANDs formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Landsformand Susanne Olsen og organisationskonsulent Louise Lindberg Poulsen fra Dansk Handicap Forbund

Landsformand Susanne Olsen og organisationskonsulent Louise Lindberg Poulsen fra Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsens landsmøde 2014 Dato: 22. marts 2014 Sted: Til stede: Egmont Højskolen, Villavej 25, Hou, 8300 Odder 16 stemmeberettigede Landsformand Susanne Olsen og organisationskonsulent Louise Lindberg

Læs mere

Vedtægter for Kollegianersamfundet på Otto Mønsteds Kollegium

Vedtægter for Kollegianersamfundet på Otto Mønsteds Kollegium Vedtægter for Kollegianersamfundet på Otto Mønsteds Kollegium Regulativ nr. 1 af 15. marts 1988 Vedtaget i sin nuværende udformning på den ordinære generalforsamling den 4. april 2017 Indhold Kapitel 1:

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. 28. oktober 2015 / Fælleshuset Rønnebærparken. Navn Adresse På valg. Navn Adresse På valg

Ordinært afdelingsmøde. 28. oktober 2015 / Fælleshuset Rønnebærparken. Navn Adresse På valg. Navn Adresse På valg Ordinært afdelingsmøde Selskab/afdelingsnr: 647-21. Mødedato/sted: 28. oktober 2015 / Fælleshuset Rønnebærparken. Antal fremmødte husstande: 31 (62 stemmer) Afdelingsformand: Navn Adresse På valg Afdelingsbestyrelsesmedlemmer:

Læs mere