Referat af bestyrelsesmøde d. 13. april Deltagere: TR, SH, PG Afbud: KV og JK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde d. 13. april Deltagere: TR, SH, PG Afbud: KV og JK"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde d. 13. april 2016 Deltagere: TR, SH, PG Afbud: KV og JK 1. TR redegjorde for de mange gøremål, møder, mails og samtaler siden sidste ordinære møde. Dele af bestyrelsen har gentagne gange været samlet til ad hoc møder, på hvilke diverse tiltag er besluttet, og de ikke-tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer har kontinuerligt været informeret og adspurgt. Denne kommunikation har fungeret optimalt, og gjort samarbejdet lettere rent mødemæssigt. 2. Status på B4, det nye boligområde under opførelse. Arbejdet har ligget stille vinteren over, men for nylig påbegyndtes det videre arbejde med anlæggelse af stikvejen. Bestyrelsen fastholder, at vejen skal etableres i henhold til kommunens tekniske krav, og at øverste belægning skal være samme slags som øvrige veje i hele Klithede-området. Herefter overtager grundejerforeningen vedligehold af stikvejen på lige fod med alle øvrige anlagte i området. 3. Status på JE s byggeri Nord. Der udestår en administrativ afklaring på mageskiftet, der er aftalt mellem JE og bestyrelsen. TR rykker JE, således forholdene bliver bragt matrikelmæssigt i orden, ikke mindst fordi grundejerforeningen allerede har etableret plantebæltet mellem JE s grunde og parkeringsarealet i Nord. I forbindelse med byggeriet i Nord har vi anket over oplagring af nedbrydningsmaterialer fra andre steder end Klitheden. Bestyrelsen har gjort JE opmærksomt på oplagringen, og der er efterfølgende fjernet toiletkummer, vaskekummer og tilhørende rør. Desværre er øvrigt materiale (murbrokker) ikke fjernet. Bestyrelsen er opmærksom på, om det påtænkes anvendt som fyld i kommende stikvej, hvilket ikke er tilladt. TR retter forespørgsel. 4. Landmåler Zacho har afholdt et par møder med TR i forbindelse med en korrektion af en stikvejstegning i forhold til virkelighed. Ændringen påvirker ikke grundejerforeningens fællesarealer, og har ingen praktisk betydning for foreningen, men er udelukkende af betydning for nye grundejere på stikvej. Zacho og formanden kunne konstatere, at det ikke er første gang, vi erkender forskel i tegninger og virkelighed.

2 5. Status på byggeplanerne ved Skovhusene. Der har siden efteråret været afsat diverse skelpæle og markeringspæle på to byggegrunde ved Skovhusene. Ifølge plantegninger opsat på området er byggeriet ikke helt i samme stil som det øvrige, hvilket er i modstrid med Lokalplanens ordlyd og intentioner om ensartet byggeri og samlet godkendelse indenfor ét byggefelt. Der er givet en byggetilladelse, som umiddelbart ikke indeholder gårdhavesystemet med mur i lighed med de øvrige. En nabo til grundene har bedt om aktindsigt hos Jammerbugt Kommune, men fik svar at byggeriet ikke skulle i nabohøring og tilladelsen gives på grundlag af et tilsvarende byggeri. Bestyrelsen har i den forbindelse drøftet byggeriet med kommunen, som har lovet at påpege betydningen af mur og gårdhave i lighed med det øvrige. Juridisk kan det dog være vanskeligt, trods Lokalplanen, mener kommunen. Vi lukker ikke sagen, men afventer om bygherren vælger at anlægge murene i gårdhavestil. 6. Status på plantebæltet i Nord. Etableringen af plantebæltet mellem JE s byggegrunde og parkeringsarealet er efter sigende til stor tilfredshed for beboerne, men etableringen er ikke færdiggjort. Kort før vinter besluttede bestyrelsen at erstatte dele af den løvfældende beplantningen med stedsegrøn fyr, således der er lukket bedre året rundt. Hede Danmark nåede ikke at plante inden frost, hvorfor vi kontakter Hede Danmark med henblik på at udføre beplantningen her i foråret. SH kontakter Hede Danmark. Beplantningen er forholdsvis dyr, men er delvis finansieret som beskrevet i et tidligere referat. 7. Bestyrelsen har fået en henvendelse vedrørende ønske om skiltning, der påbyder opsamling af hunde-høm høm på stien mellem Klitheden Syd og Stenmarksvej. Det har vist sig, at problemet er aftaget en del på selve Klithedens areal, men stien over det kommunale areal synes ikke at indbyde til samme renhold fra hundelufternes side. Bestyrelsen har besluttet at anskaffe og opsætte skilt på Klithede-siden af arealet. Vi kan af gode grunde ikke opsætte skiltning på andres matrikler. SH skaffer skilt. 8. Naturområdet vest for Klitheden Syd er præget af væltet, udgået træ samt helt udgåede mindre træer. Det vil være fornuftigt at fjerne det meste, så området får lys og luft til de levende planter. TR kontakter skovmand. 9. Bestyrelsen drøftede endnu engang de opståede vinterrevner i asfalten hist og pist på vores veje. Bestyrelsen besluttede at lave en aftale med Jammerbugt Kommune vejafdeling, således det bliver kommunens asfaltteknikere, der får opgaven. Kommunen har velviljen og ekspertisen, men ingen privatøkonomiske interesser i opgaven. Derfor dette valg. Bestyrelsen aftaler opgaven med kommunen senere på året.

3 10. Status på diverse vejsten i området. Bestyrelsen har flere gange flyttet hjørnesten på plads, men mange af dem er blevet flyttet igen af lastbiler med materialer til byggegrunde. Det går hårdt ud over vejenes hjørner, og beklageligvis er personbiler begyndt at skære hjørnerne. I Klitheden Syd er nyligt et par vejsten sat på plads. De øvrige sættes på plads igen, men vi forventer, at indsnævringen giver udfordringer for de meget store lastvognstog, der nu vil begynde at køre til B4 området. At stenene flere gange er blevet flyttet, skyldes netop lastvognes udfordringer, og det ER en balance både at passe på vejenes hjørner og sikre acceptable tilkørselsveje til nybyggeri både i Syd og Nord. Især vejen hen til B4 vil blive vanskelig passabel i svinget, når stenene ligger korrekt placeret. Vi drøfter udfordringen med bygherren inden byggeriet går i gang. TR kontakter. Flere beboer har påpeget, at stenene ikke ligger korrekt. Men vi appellerer til tålmod, idet opgaven ikke bare er at lægge stenene til hindring. 11. En grundejer på Klitheden Syd har i forbindelse med anlæg af have/udearealer søgt at anlægge forhøjninger nær skel med karakter af volde/diger, hvilket bestyrelsen tidligt gjorde grundejeren opmærksom på, ikke er tilladt. Byggetilladelsen indeholdt i øvrigt klart et forbud. Andre beboere har tidligere fået afslag på dispensation og/eller påbud om fjernelse af påbegyndt voldanlæg. Grundejeren valgte at afklare forholdet direkte med Jammerbugt Kommune. Bestyrelsen afventer resultatet, og forventer at voldene ændres til godkendte småklitter på matriklen. 12. Status på økonomi. SH redegjorde for årsregnskabet, som ser fornuftigt ud med en kontantbeholdning på tæt ved kr. Pæne indtægter via kontingenter og ikke uventede udgifter. SH udarbejder budgetforslag til fremlæggelse på generalforsamlingen. Vi vælger at fastholde kontingentsatsen på 1700 kr. 13. Generalforsamling 2016 Bestyrelsen valgte søndag d. 29. maj kl. 10 til årets ordinære generalforsamling. Mødet finder sted i Kulturhusets lokaler med tilhørende buffet. Lokale er bestilt (SH). Indkaldelsen udsendes snarest (senest 4 uger før 29. maj). TR sender udkast til SH, som rundsender. På valg er TR, PG og JK. Da bestyrelsesmedlem Kirsten Vierre har meddelt, at hun fratræder som medlem i utide grundet manglende tid, drøftede bestyrelsen, hvordan vi bør forholde os på generalforsamlingen. Evt kan første suppleanten træde ind, men da denne vælges på generalforsamlingen, giver det ikke fornuft. Bedre direkte at vælge et bestyrelsesmedlem til erstatning for KV, hvorfor bestyrelsen foreslår den løsning. Der er således valg af fire medlemmer. TR kunne oplyse, at JK (pt i Frankrig) havde meddelt, at han næppe genopstiller. JK er dog velkommen til at vente med sin endelige beslutning til generalforsamlingen. Suppleant Kaj Andersen har meddelt, at han ikke genopstiller til posten.

4 Endvidere oplyste TR, at der er indkommet et forslag om ny, navngiven beboer som bestyrelsesmedlem. Den siddende bestyrelse byder forslaget velkommen. Bestyrelsen foreslog Erik Hertz til ordstyrer, hvilket han overlevede sidste år. Erik Hertz gav under mødet tilsagn via telefon. Tak for det. 14. Arbejdsdag. Bestyrelsen har valgt ikke at afvikle en arbejdsdag i foråret/forsommeren. Arbejdsdagen lægges i september. Bestyrelsen vejede for og imod, og fandt, at der ville være mere kød på en arbejdsdag i september. 15. Grøft med regnvand. I naturområdet vest for Carl Plesners bolig har regnvandet fundet vej mod mindre sø via en naturlig grøft. Det ser umiddelbart både naturligt og pænt ud, men vandet synes ikke at kunne synke ned i undergrunden, hverken i grøften eller den lille naturskabte sø. Ved større regnmængder ventes det at give udfordringer, da vandet oversvømmer arealerne. Det kan blive nødvendigt at aflede vandet via flere grøfter og evt. dybe søen mere. Bestyrelsen er indforstået med, at beboerne i området holder øje med vandet, og kommer med forslag til en øget/anden afledning, evt kunstige grøfter, der kan aflede vandet væk fra området. Der bliver ikke tale om at tilslutte afledningen til kloaknettet. 16. Underskrift af referat. TR oplyste, at der mangler underskrift på visse originale referater, som alle er godkendte og lagt på hjemmeside. TR sørger for de manglende underskrifter på næste bestyrelsesmøde. 17. Evaluering af møde med teknisk forvaltning, Jammerbugt Kommune. Bestyrelsen har i foråret haft et konstruktivt møde med repræsentanter for teknisk forvaltning. Bestyrelsen var repræsenteret af TR, PG og SH. Der var flere punkter på dagsordenen, men overvejende handlede det om fælles fodslag i samarbejdet og drøftelse af jura, Lokalplan, områdets udvikling og de oprindelige intentioner. Der kom adskillige interessante ting på bordet, som i fællesskab blev vendt og drejet. I alle forhold var der enighed om procedurer, kommandoveje og kommunens back up, og ikke mindst blev drøftet bestyrelsens position og rolle i de mange opgaver, vi også fremover stilles overfor. Både bestyrelsen og kommunens repræsentanter havde noteret sig en væsentlig ændring i beboermentaliteten i grundejerforeninger i lokalområdet. Fra at være pionerer med fælles intentioner, interesse og mål har det udviklet sig til, at flere og flere grundejere er individualister, der går mere efter juraen end at tilpasse sig det sociale miljø, de bliver en del af. Dét giver en grundejerforenings bestyrelse nye og anderledes udfordringer.

5 18. Næste bestyrelsesmøde. Mødet fastsættes til onsdag d. 18. maj kl. 18 hos SH. Dagsorden vil primært være generalforsamlingen og budgetforslaget. Underskrift: Tommy Rosenkilde Per Gaston Steen Holm

Bestyrelsen besluttede på mødet at konstituere sig med uændrede tillidsposter.

Bestyrelsen besluttede på mødet at konstituere sig med uændrede tillidsposter. Til: Bestyrelsen Fra: Merete Krebs Ang.: Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19 den 24.07.2010 Dato: 01.08.2010 Deltagere: Mogens Berglund Simonsen (MBS) Torben Nørgaard (TNL) Merete Krebs (MK) Jørn Kristensen

Læs mere

Referat af 11.09.11 fra bestyrelsesmøde nr. 25 den 07.09.11 blev godkendt og underskrevet.

Referat af 11.09.11 fra bestyrelsesmøde nr. 25 den 07.09.11 blev godkendt og underskrevet. Til: Bestyrelsen Fra: Mogens Berglund Simonsen Ang.: Referat fra bestyrelsesmøde nr. 26 den 10.12.2011 Dato: 11.12.2011 Deltagere: Jørn Kristensen (JK) Tommy Rosenkilde (TR) Kirsten Verriere (KV) Steen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 26. marts 2016 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og rundsendte adresse og telefon liste med

Læs mere

Deltagere: Steen Holm (SH), Per Gaston (PG), Kirsten Verriére (KV), Tommy Rosenkilde (TR) Afbud: Jørn Kristensen (JK)

Deltagere: Steen Holm (SH), Per Gaston (PG), Kirsten Verriére (KV), Tommy Rosenkilde (TR) Afbud: Jørn Kristensen (JK) Referat af bestyrelsesmøde nr. 29, d. 17.11.2012 Deltagere: Steen Holm (SH), Per Gaston (PG), Kirsten Verriére (KV), Tommy Rosenkilde (TR) Afbud: Jørn Kristensen (JK) Dagsorden: 1. Meddelelser fra formanden

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Referat af 06.02.11 fra bestyrelsesmøde nr. 22 den 05.02.11 blev godkendt og underskrevet af bestyrelsen.

Referat af 06.02.11 fra bestyrelsesmøde nr. 22 den 05.02.11 blev godkendt og underskrevet af bestyrelsen. Til: Bestyrelsen Fra: Mogens Berglund Simonsen Ang.: Referat fra bestyrelsesmøde nr. 23 den 03.05.2011 Dato: 11.05.2011 Deltagere: Mogens Berglund Simonsen (MBS) Torben Nørgaard (TNL) Merete Krebs (MK)

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 16 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 31. marts 2018 kl. 14.30 på Cafe & Restaurant Lido, Landal Grønhøj Strand Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og gik derefter

Læs mere

Referat af 03.07.11fra bestyrelsesmøde nr. 24 den 27.06.11 blev godkendt og underskrevet.

Referat af 03.07.11fra bestyrelsesmøde nr. 24 den 27.06.11 blev godkendt og underskrevet. Til: Bestyrelsen Fra: Mogens Berglund Simonsen Ang.: Referat fra bestyrelsesmøde nr. 25 den 07.09.2011 Dato: 11.09.2011 Deltagere: Jørn Kristensen (JK) Tommy Rosenkilde (TR) Kirsten Verriere (KV) Steen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Resumé af referatet fra generalforsamling Tirsdag den 27. april 2010 kl. 19.00 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af fra bestyrelsesmøde nr. 20 den blev godkendt og underskrevet af bestyrelsen.

Referat af fra bestyrelsesmøde nr. 20 den blev godkendt og underskrevet af bestyrelsen. Til: Bestyrelsen Fra: Merete Krebs Ang.: Referat fra bestyrelsesmøde nr. 21 den 18.12.2010 Dato: 01.01.2011 Deltagere: Mogens Berglund Simonsen (MBS) Torben Nørgaard (TNL) Merete Krebs (MK) Jørn Kristensen

Læs mere

De udestående punkter pr blev gennemgået og kommenteret:

De udestående punkter pr blev gennemgået og kommenteret: Referat fra bestyrelsesmøde nr. 28, d.09.05.2012 Deltagere: Steen Holm (SH) Jørn Kristensen (JK) Tommy Rosenkilde (TR) Kirsten Verrière (KV) Dagsorden: 1. Meddelelser fra formanden 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2017

Bestyrelsens beretning for 2017 Bestyrelsens beretning for 2017 Mødefrekvens Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling holdt 5 bestyrelsesmøder. Træfældning på Højager og Hvesager. I de første måneder af 2017 var fokus rettet mod

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 12. marts 2016. Det foregik kl. 10 hos Claus. Tilstede Claus Larsen Jan Schultz Gottliebsen Jørgen Kiel Grete Steffensen Tilstede Afbud Dagsorden 1. Information

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 26. februar 2014 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 55,

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 1 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 19. april 2014 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Punkt 1 Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Victor Jørgensen, som derefter blev valgt som

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts Referat

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts Referat Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts 2010. Referat Formand Steen Myrwick (nr. 21) bød velkommen, og startede med at konstatere at den ordinære

Læs mere

Referat af fra bestyrelsesmøde nr. 21 den blev godkendt og underskrevet af bestyrelsen.

Referat af fra bestyrelsesmøde nr. 21 den blev godkendt og underskrevet af bestyrelsen. Til: Bestyrelsen Fra: Merete Krebs Ang.: Referat fra bestyrelsesmøde nr. 22 den 05.02.2011 Dato: 06.02.2011 Deltagere: Mogens Berglund Simonsen (MBS) Torben Nørgaard (TNL) Merete Krebs (MK) Jørn Kristensen

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Tilstede: 29 grundejere og 10 fuldmagter Ad 1. Valg af dirigent Bo Nielsen blev valgt som dirigent. Han kunne herefter konstatere

Læs mere

Grundejerforeningen Vistoftgårdens Jorder 8471 Sabro

Grundejerforeningen Vistoftgårdens Jorder 8471 Sabro Grundejerforeningen Vistoftgårdens Jorder 8471 Sabro 1 Generalforsamlingen 16. juni 2016 Velkommen til foreningens årlige generalforsamling 16. juni 2016 2 Generalforsamlingen 16. juni 2016 Dagsorden pkt.

Læs mere

Jeppe Skovgaard Schmidt

Jeppe Skovgaard Schmidt Jeppe Skovgaard Schmidt Fra: Familien Buur/Petersen Sendt: 20. august 2014 12:37 Til: Jeppe Skovgaard Schmidt Emne: Fjernelse/udskifning af bump på Knud Rasmussensvej, Lynge Vedhæftede

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af 01.08.10 fra bestyrelsesmøde nr. 19 den 24.07.10 blev godkendt og underskrevet af bestyrelsen.

Referat af 01.08.10 fra bestyrelsesmøde nr. 19 den 24.07.10 blev godkendt og underskrevet af bestyrelsen. Til: Bestyrelsen Fra: Merete Krebs Ang.: Referat fra bestyrelsesmøde nr. 20 den 23.10.2010 Dato: 31.10.2010 Deltagere: Mogens Berglund Simonsen (MBS) Torben Nørgaard (TNL) Merete Krebs (MK) Jørn Kristensen

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Grundejerforeningen Lindegården

Grundejerforeningen Lindegården Grundejerforeningen Lindegården Referat af generalforsamlingen 2016 i Grundejerforeningen Lindegården afholdt den 13. april 2016 i overensstemmelse med vedtægternes 13. Fremmøde: Der var fremmødt 11 husstande

Læs mere

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015 Punkt 1: Valg af ordstyrer Bestyrelsen foreslår Per Therkelsen, som vælges. Han konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt varslet i henhold til foreningens vedtægter. Punkt 2: Formandens beretning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch, Linda Kampmann & Lisbeth Garder Kim Reenberg, Kim Sommer 28. august 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 Tid og sted: den 27. januar 2014, kl.19.30 i Medborgerhuset Egedal Fremmødte: hus nr. 4, 6, 8, 10, 14, 16, 18, 20, 22, 24,

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde i grundejerforeningen onsdag d. 26. september 2012

REFERAT af bestyrelsesmøde i grundejerforeningen onsdag d. 26. september 2012 REFERAT af bestyrelsesmøde i grundejerforeningen onsdag d. 26. september 2012 Deltagere: Lars Nymand, Michael Johansen, Lars Quistgaard og Helle Christiansen. Fraværende: Helle Eskesen. Agenda: 1. valg

Læs mere

10. Valg af revisorsuppleant, jf. vedtægternes 15 (vælges for 1 år) Revisorsuppleant Lars Olsen (8) afgår

10. Valg af revisorsuppleant, jf. vedtægternes 15 (vælges for 1 år) Revisorsuppleant Lars Olsen (8) afgår Grundejerforeningen Smedegårdsparken Til: Smedegårdsparken nr. Roskilde den 8. februar 2015 ENDELIG DAGSORDEN FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19 00, kantinen på Tjørnegårdskolen,

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

Grundejerforeningen Stenagervej, 8240 Risskov

Grundejerforeningen Stenagervej, 8240 Risskov M Ø D E R E F E R A T Bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Stenagervej, Risskov den 21. oktober 2013 kl. 19.30 hos Oluf, Flintebakken 61 Mødedeltagere: Bente Højfeldt (BH) Vagn Jessen (VJ) Lars B. Andersen

Læs mere

Grundejerforeningen Tornerosebugten

Grundejerforeningen Tornerosebugten Grundejerforeningen Tornerosebugten Ordinær generalforsamling søndag den 10-06-2012 i Odden Forsamlingshus Antal deltagere: ca. 20 (19 stemmeberettigede var repræsenteret, heraf 4 ved fuldmagt) Dagsorden

Læs mere

Grundejerforeningen Slangerupgård

Grundejerforeningen Slangerupgård Grundejerforeningen Slangerupgård Referat af generalforsamlingen 19.maj 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlby Strand den 28. januar 2017 hos Kaj Jensen, Vejle

Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlby Strand den 28. januar 2017 hos Kaj Jensen, Vejle Dagsorden: Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlby Strand den 28. januar 2017 hos Kaj Jensen, Vejle Pkt. 1: Godkendelse af referatet fra sidste bestyrelsesmøde Pkt. 2: Bordet rundt/siden

Læs mere

Orientering om, Ejeren af Bakkedraget 22 klager over, at ejeren af Spurvevej 16 har fjernet hegn og skeldige langs stien mellem lokalplanområderne

Orientering om, Ejeren af Bakkedraget 22 klager over, at ejeren af Spurvevej 16 har fjernet hegn og skeldige langs stien mellem lokalplanområderne By- og Udviklingsforvaltningen Byggesag Orientering om, Ejeren af Bakkedraget 22 klager over, at ejeren af Spurvevej 16 har fjernet hegn og skeldige langs stien mellem lokalplanområderne Dato 29. marts

Læs mere

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Grundejerforeningen Rønnevangen Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 14, stk. 6 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning om det forløbne år 3) Aflæggelse

Læs mere

Sognefogedparkens Grundejerforening. Generalforsamling d. 26-02-2013

Sognefogedparkens Grundejerforening. Generalforsamling d. 26-02-2013 Sognefogedparkens Grundejerforening Generalforsamling d. 26-02-2013 Dagsorden Valg af dirigent. 1.Valg af stemmetællere efter dirigentens bestemmelser. 2.Bestyrelsens beretning, herunder opfordringer til

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 1.Valg af dirigent, referent og stemmetæller. Som dirigent blev Eigil Obling (nr. 35) valgt, referent blev Marianne Olufson (nr.

Læs mere

Medlemsnyt september 2007

Medlemsnyt september 2007 Medlemsnyt september 2007 Bestyrelsen lovede på den ordinære generalforsamling, at der fremover jævnligt ville udkomme nyhedsbreve til medlemmerne. I dette nyhedsbrev vil vi orientere om det der er sket

Læs mere

Bestyrelsen beretning 2014

Bestyrelsen beretning 2014 Bestyrelsen beretning 2014 Det har været et roligt år for foreningen ikke de store udfordringer, ikke de store uventede udgifter. Vi kan fremlægge et fornuftigt regnskab, hvilket kassererenkommer ind på.

Læs mere

Bestyrelsesmøde nyeste øverst

Bestyrelsesmøde nyeste øverst Bestyrelsesmøde 2009-2010 nyeste øverst Bestyrelsesmøde 4. Maj 2010 kl. 19.30 ved HJ DAGSORDEN: 1: Godkendelse af referat fra sidste møde 2: Meddelelser /orientering fra formanden, herunder skrivelser

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Bestyrelsesmøder 2008-2009

Bestyrelsesmøder 2008-2009 Bestyrelsesmøder 2008-2009 Bestyrelsesmøde 06-05-2009 kl. 19.00 ved NC l: Godkendelse/opfølgning af referat fra 04. Februar 2009 2: Meddeleser/orientering fra formanden 3: Orientering fra kasserer 4: Orientering

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling 1. februar 2018 Ordinær generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling, der afholdes i den gamle Brugs, Egebjergvej 172 Dagsorden: Onsdag den 28. februar 2018 kl. 19.30 a) Valg af dirigent

Læs mere

Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde i Lejerbo, Køge onsdag, den 22. juni 2011, i Søparkens Fælleshus, Nylandsvej, Køge.

Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde i Lejerbo, Køge onsdag, den 22. juni 2011, i Søparkens Fælleshus, Nylandsvej, Køge. Organisationsbestyrelsesmøde 22. juni 2011 Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde i Lejerbo, Køge onsdag, den 22. juni 2011, i Søparkens Fælleshus, Nylandsvej, Køge. Til stede var organisationsbestyrelsesmedlemmerne,

Læs mere

Aarøvænget, Alrøvænget og Anholtvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere

Aarøvænget, Alrøvænget og Anholtvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Aarøvænget, Alrøvænget og Anholtvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kolding Kommune Centralforvaltningen, Strategisk Vækst Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kære grundkøber Stort

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Anette (1.), Karsten (2.), Niels Jørgen(3.), Kurt (4.). Sted: Kurt Henriksen, Sundby Parkvej 18, 2.tv. Bestyrelsens fordeling

Læs mere

Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille.

Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille. Generalforsamling Tunehaverne 2 24. februar 2009. Tune skole. Bestyrelsens beretning: Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille. Reparation

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Bestyrelsens beretning for året 2016/17 fremlagt ved generalforsamlingen den 18. august 2017

Bestyrelsens beretning for året 2016/17 fremlagt ved generalforsamlingen den 18. august 2017 07-08-2017/BFR Bestyrelsens beretning for året 2016/17 fremlagt ved generalforsamlingen den 18. august 2017 Beretningens hovedpunkter Det drejer sig om byrådets vedtagelse af lokalplan 1031. Så er der

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Soldaterparken og Søkærparken Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere

Soldaterparken og Søkærparken Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Soldaterparken og Søkærparken Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Ejendom og Bolig Soldaterparken og Søkærparken Tips, gode råd og vejledning til

Læs mere

Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 19. januar 2011.

Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 19. januar 2011. 1 Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 19. januar 2011. 1) Sidste referat 2) Fastelavn 3) Generalforsamling 2011 4) Kontingenter 5) Nyanlagt sø 6) Boldbane 7) Gennemskæring af

Læs mere

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Mødested: Onsdag den 26. maj 2010 kl. 1900 i Bondestuen Dirigent: Hans Kvols Kristensen Referent: Modtagere: Medlemmer af

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 1/3-2015 hos Niels Jørgen Deltagere: Hans, Jørgen, Jeppe, Niels Jørgen, Peter Afbud: HP Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi, herunder forslag til kontingent for 2016

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2014 / 2015

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2014 / 2015 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2014 / 2015 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 3 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2014 og 1 i foråret 2015. Til vore møder er suppleanterne inviteret

Læs mere

Jeg vil gerne fortælle lidt om bestyrelsens gøren og laden i det forgangne år.

Jeg vil gerne fortælle lidt om bestyrelsens gøren og laden i det forgangne år. Formandens beretning Grundejerforeningen Skovgårdsparken Jeg vil gerne fortælle lidt om bestyrelsens gøren og laden i det forgangne år. Sidste år havde vi generalforsamling den 20. april, hvor Christian

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling søndag d. 30. maj 2010 afholdt på Enghaveskolen, Fælleslokalet (Håndarbejdslokalet), Blok 7,

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Til grundkøbere Tips, gode råd og vejledning

Til grundkøbere Tips, gode råd og vejledning Til grundkøbere Tips, gode råd og vejledning Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Ejendom og Bolig Til grundkøbere Tips, gode råd og vejledning Kære grundkøber Stort tillykke med din nye grund.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken Generalforsamling Afholdt: Torsdag d. 22.03.2011 Afholdt på: Hjalleseskolen Referat i henhold til dagsorden på indkaldelse. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Sven Erik Peterson blev valgt som dirigent. 2.

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN 2013 19. april 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 20. marts 2013. i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2014

Referat af generalforsamlingen 2014 Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Bornholm Den 17. april 2014 Referat af generalforsamlingen 2014 Generalforsamlingen 2014 blev afholdt skærtorsdag den 17. april

Læs mere

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby Dagsorden til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen 1. Valg af dirigent. 2. A. Årsberetning for 2015 B. Forelæggelse af revideret årsregnskab for 2015 til godkendelse C. Vedligeholdelsesplan

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN VESSØVEJ - GENERALFORSAMLING 2011

GRUNDEJERFORENINGEN VESSØVEJ - GENERALFORSAMLING 2011 GRUNDEJERFORENINGEN VESSØVEJ - GENERALFORSAMLING 2011 Torsdag den 31. marts 2011, i fælleslokalerne på Skæphøj. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 3. juni 2002 Referat af den ordinære generalforsamling 22. maj 2002. Der var fremmødt 37 medlemmer inklusiv bestyrelsen. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent Efter indstilling fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Indlæg fra Bredballe Skovpark 4. Forelæggelse af

Læs mere

Herstedvester Grundejerforening

Herstedvester Grundejerforening Herstedvester Grundejerforening Referat af ekstraordinær generalforsamling 20/11-2018 Dagsorden: Referent: Poul 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Per Møller 2. Valg af stemmetællere. Bestyrelsen

Læs mere

LOVE for "Ryeskov Grundejerforening"

LOVE for Ryeskov Grundejerforening LOVE for "Ryeskov Grundejerforening" 1. Foreningens navn er "Ryeskov Grundejerforening". Dens hjemsted er Ryeskov pr. 4140 Borup. Til foreningens drift betaler hvert medlem et indskud på kr. 250,00 pr.

Læs mere

Info til KertemindeSommerbys ejere og lejere. Forår-sommer 2013

Info til KertemindeSommerbys ejere og lejere. Forår-sommer 2013 Info til KertemindeSommerbys ejere og lejere Forår-sommer 2013 Kære sommerhusejere, og lejere, Foråret er på vej og med den vinter må vi da få en super sommer. Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen gerne

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Kærvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere

Kærvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kærvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Ejendom og Bolig Kærvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kære grundkøber Stort tillykke

Læs mere

Velkommen til generalforsamling 2019

Velkommen til generalforsamling 2019 Velkommen til generalforsamling 2019 Programmet og tidsrammen: 10.00 11.30 Generalforsamling 11.30 11.40 Kort pause 10 min. 11.40 12.05 Oplæg turistchef Kristian Hansen 12.05 12.30 Oplæg fmd. Jens Kaasgaard,

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 13. april 2019. Det foregik hos Claus Larsen. Tilstede Referat af mødet Ad 1 a. Vandurerne er alle blevet skiftet og dermed skulle problemet med utætte,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN I LODSHAVEN

GRUNDEJERFORENINGEN I LODSHAVEN GRUNDEJERFORENINGEN I LODSHAVEN Referat fra bestyrelsesmøde, afholdt den 5. august 2010., kl. 19.30. Deltagere : Lone, Charlotte, Ellen, Flemming, Frank Referent : Frank Fraværende : Ingen. Dagsorden :

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene.

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Arresøgrundene. Mødet blev afholdt mandag den 12. marts 2012 kl. 19:00 i Annisse forsamlingshus. Dagsorden a) Valg af dirigent b) Protokol og

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd

Grundejerforeningen Slagslunde Syd Mødedato: Tirsdag 18. august 2009 Kl.: 19.00 Mødested: Zetnye Rasmussen, Bellisvej 7 Deltagere i mødet: Bestyrelsesmedlemmer: Mødt Forhindret Zetnye Rasmussen Flemming Toft Bent Holm Ditte Walther Jensen

Læs mere

Onsdag den 29. marts kl. 19:00

Onsdag den 29. marts kl. 19:00 Stavtrup, den 10.03.2017 Mødeindkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Jarlsminde Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i henhold til vedtægternes 14 i Lokalcenter Søholm, Bispevej

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Mandag den 11. december kl. 19.00 i Medborgerhuset Egedal Mødeleder: Lynæs Referent: Merete Brejl Deltagere:, Jan, Peter, Kirsten, Hans Erik, Dorte B., Dorte Lisemose og Merete. Afbud fra Benn, Helge,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Referat fra ordinær Generalforsamling

Referat fra ordinær Generalforsamling Grundejerforeningen Ridderhatten-Sneglehatten-Vokshatten Referat fra ordinær Generalforsamling TORSDAG D. 12. FEBRUAR KL 19.30 I TORNBJERG KIRKES Mødelokale, SKÆRMHATTEN 1 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed.

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed. Beretning 212 Vi kan se tilbage på et år, hvor udgifterne til vintervedligeholdelse har været fornuftige og på et stort set uændret niveau i forhold til 211. Vores leverandør af snerydning Anton Christensen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 9. august 2015, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i ABF-Egen

Referat bestyrelsesmøde i ABF-Egen Referat bestyrelsesmøde i ABF-Egen Tidspunkt: Tirsdag den 25. november 2014 kl. 17:00 18:30 Sted: Tilstede: Hos Kai Kai, Anna Inga, Ove, Hanne Fraværende Gitte Dagsorden/referat: 1. Godkendelse samt opfølgning

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I TEGLHØJ GRUNDEJERFORENING LØRDAG DEN 24.MAJ 2014, AFHOLDT I SFO BIKUBEN, BØGHSVEJ 2 I

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I TEGLHØJ GRUNDEJERFORENING LØRDAG DEN 24.MAJ 2014, AFHOLDT I SFO BIKUBEN, BØGHSVEJ 2 I REFERAT AF GENERALFORSAMLING I TEGLHØJ GRUNDEJERFORENING LØRDAG DEN 24.MAJ 2014, AFHOLDT I SFO BIKUBEN, BØGHSVEJ 2 I HORNBÆK. 17 deltagere: Jimmy og Kirsten, Hindb.7; Martin Hindb.8; Inger, Tran.13; Merle,

Læs mere

Spørgsmål om hvorvidt vi skal få foretaget en rodfræsning af stubbene, var der ikke umiddelbart stemning for på mødet.

Spørgsmål om hvorvidt vi skal få foretaget en rodfræsning af stubbene, var der ikke umiddelbart stemning for på mødet. Grundejerforeningen Ovesdal Referat 2: Bestyrelsesmøde d. 2. september (hos Keld) Til stede: Charlotte, Preben, Søren, Keld og John (Ref). 1. a. Træfældning: fordeling af brænde og bortkørsel af grenaffald,

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere