SØBÆK KOLLEGIET Eget bo enhed med tilsyn.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SØBÆK KOLLEGIET Eget bo enhed med tilsyn."

Transkript

1 SØBÆK KOLLEGIET Eget bo enhed med tilsyn. På Søbæk inkluderes ekskluderede børn og unge Opholds & bo stederne Søbæk. FAKTA FORHOLD Eget værelse med pædagogisk tilsyn. Sel. 66,4 + 66, Vi visiterer op til 30 unge fordelt i vore 9 godkendte beboelser. Vi visiterer unge drenge & piger imellem 16 & 25 år som skal tilbydes moderat eller intensiv hjælp til selvhjælp. Vi visiterer senmodne unge, som ikke har naturlige forudsætninger for at kunne klare sig uden en vis voksenhjælp og støtte. Behandlingsstederne Søbæk Jyderup Søbæksparken Jyderup Kontakt Annette Filthuth Tlf annette@soebaek.dk Vi visiterer unge med Autisme og andre udviklingsforstyrrelser. Vi visiterer unge med særlige udfordringer til særforanstaltning i vores projektafdeling.

2 Velkommen til Opholds & Bostederne Søbæk. Søbæk kollegiet. Opholds & Bostederne Søbæk er en del af flere pædagogiske døgntilbud under Behandlingsstederne Søbæk. Vore tilbud er målrettet til børn & unge, der med problematisk baggrund, har behov for særligt tilrettelagte døgntilbud. Denne pjece omhandler Søbæk kollegiet og Projekt afdeling. Konceptmateriale på Autismecenter Søbæk kan rekvireres særskilt. Vi er af Socialtilsyn hovedstaden godkendt med følgende pladser. Botilbuddet Søbæk Kollegiet & Eget værelse med tilsyn for unge år. 21 pladser. Godkendt 66,5 & 107 samt 85. Autismecenter Søbæk. 5 pladser. Godkendt 66,5 & 107 Projektafdeling Søbæk. 4 Pladser. Godkendt 66,5 & 107 Opholdsstedet Søbæk Afd. Jyderup. Døgntilbud for 12 unge drenge og piger år. Godkendt 66,5 Opholdsstedet Søbæk Afd. Knabstrup. Døgntilbud for 11 unge drenge og piger år. Godkendt 66,5 Hvor ligger bostedet Søbæk Kollegiet? Opholds & Bostederne Søbæk her under Søbæk Kollegiet består flere tilbud egnet til flere forskellige målgrupper af unge med særlige behov. Vore steder ligger henholdsvis i Jyderup, Mørkøv eller i Holbæk. Boligerne er indrettet, så der kan bo en eller flere i hver beboelse. Nogle tilbud er bemandet fra 8-22 andre er døgnbemandet. Vi prioriterer at de unge bor i pæne ordentlige omgivelser, så vore bo enheder er moderne indrettet, med en pæn standard up to date. Alle har sin private del af beboelsen, som kan aflåses separat. Alle beboelser har gode, fællesfaciliteter så som Køkken Dagligstue - Bad / Toilet / Vaskerum. Derudover hører der til de fleste lejligheder et fælles haveareal. De unge kan, under ansvar og efter aftale med tilsynet, få adgang til stedets Interne sportsfaciliteter i egen sportshal - fodboldbaner mm. Bo enheder under Søbæk kollegiet. Følgende bo enheder er godkendt på tilbudsportalen Godkendt jfr.: 66,5 & 107. Jyderup / Søbæksparken 10 F - 3 beboere Jyderup / Søbæksparken 10 G - 2 beboere (Kontor) Jyderup / Søbæksparken 10 H - 3 beboere. Jyderup / Søbæksparken 10 D 4 beboere Jyderup / Søbæksparken 74-2 beboere

3 Jyderup / Skolevej 10-6 beboere Jyderup / Slagelsevej 13-1 beboer. Bo enheder under Autismecenter Søbæk & Projektafdeling. Jyderup / Bryggervænget 15 5 beboere (Døgnpladser Autismecenter Søbæk) Jyderup / Skovbrynet 1-4 beboere. (Projektafdeling For unge o særforanstaltninger. ) Andre Pladser godkendt jfr. 66,4 & 85. Mørkøv / Holbækvej 205 B 1 beboer. Holbæk / Østre Havnevej 4-2 beboere. Søbæk kollegiet er bygget op omkring beboelser etableret for rimeligt velfungerende, men typisk senmodne unge der står med det ene ben ude i voksenlivet. Her bor unge som skal guides i at klare dagligdagens strabadser. Disse unge skal ofte tilbydes en moderat hjælp til selvhjælp. Det kan også være senmodne unge, som ikke har naturlige forudsætninger for at kunne klare sig uden en vis voksenhjælp og støtte. Tilbuddet bemandet med ungevejledere fra kl Unge på denne del af Søbæk Kollegiet skal have basale færdigheder og være egnet til at kunne bo selvstændigt. Den unge skal derfor have motivation for og vilje til at kunne fungere selvstændigt på eget værelse uden massivt behov for videre massiv behandling. Projektafdelingen Søbæk på Skovbrynet Jyderup hører under Søbæk kollegiet er en beboelse for 1-4 beboere som er i særforanstaltning. I Projekthuset bor unge som er særligt ressourcekrævende og hvor bemanding & ydelser er særskilt aftalt med henvisende myndighed ift den konkrete opgave. Autismecenter Søbæk på Bryggervænget Jyderup hører under Søbæk Kollegiet er en afdeling for sig selv placeret i et roligt område i Gammel Jyderup Jyderup Kirkeby. Tilbuddet på Bryggervænget målretter sig til unge med Udviklings & Autismespektrum forstyrrelser. Dette sted er døgnbemandet. ( På hjemmesiden findes særlig beskrivelse af dette tilbud )

4 Hvis du er beboer på Søbæk Kollegiet. Som ung på Søbæk kollegiet tilbydes du praktisk pædagogisk hjælp og vejledning i hverdagen. Mange beboere har ofte et begrænset netværk omkring sig. Vi arbejder for at vore ungevejledere er stabile og autentiske voksne og at de i dagligdagen giver dig den support du og dine medbeboere har behov for. Ungevejlederen skal med dig planlægge og lave strategier så hverdagen fungerer for dig. Du får det vi kalder praktisk ADL støtte uf fra hjælp til selvhjælp princippet. Vi gør ikke tingene for dig, men vi vejleder dig i at løse de udfordringer der er og kommer. Vi hjælper dig med at bygge bro til den for mange komplicerede verden vi er i. Som ung på Søbæk kollegiet, skal du være motiveret for og interesseret i at fungere selvstændigt. Du skal som beboer acceptere, at vore ungevejledere blander sig og vejleder dig i din tilværelse og du skal derfor tage medansvar for din tilværelse. Husorden regler og betingelser hvis du vil bo på Søbæk Kollegiet. Når man bor flere unge sammen i et fællesskab med andre så er der nogle grundlæggende spilleregler man skal acceptere. Du skal således - inden du siger ja til at flytte ind læse og acceptere den Husorden som gælder for beboerne på Søbæk kollegiet. Din ungevejleder skal gennemgå disse regler med dig. Husorden får du udleveret og den finder du også på vores hjemmeside. Søbæk Kollegiet er ikke velegnet til umodne unge, som ikke overholder aftaler og som ikke aktivt viser og tager ansvar. Du skal være motiveret at klare dig selv. Søbæk Kollegiet visiterer ikke unge med en dissideret igangværende kriminel løbebane. Tilbuddet er heller ikke velegnet til unge der er i et regulært ubehandlet misbrug. Unge med erkendte og begrænsede misbrugsproblemer kan kun visiteres, hvis de ønsker at bearbejde og komme deres misbrug til livs. Søbæk kollegiet supplerer forløbet med misbrugsbehandling for hvem det måtte være nødvendigt. Hvor indskrives de unge fra? De beboere der er på Søbæk kollegiet indskrives typisk fra eget hjem, fra opholdssted eller plejefamilie eller fra efterskole. De unge indskrives efter henvisning og tilsagn fra de kommunale sociale myndigheder. Søbæk Kollegiet er et tilbud til unge primært i alderen år, som har et ønske og behov for at bo på eget værelse med pædagogisk tilsyn. De unge skal på kollegiet prøve kræfter i en for dem kompliceret verden med rigtig mange udfordringer if. det at kunne fungere selvstændigt. På Søbæk Kollegiet er der således tale om, at den unge bor for sig selv med støtte i egen bolig. Mange unge har ofte et så spinkelt og skrøbeligt socialt netværk, at det er nødvendigt at etablere et forløb, hvor de unge støttes på deres vej ud i ungdoms- og voksenlivet. Mange unge har ofte ikke muligheden for at hente den nødvendige støtte fra deres oprindelige / biologiske netværk og flere unge mangler delvist sociale kompetencer som gør, at de ofte står i en usikker situation, når de flytter ud for sig selv.

5 Omfang af tilsyn - støtte og efterværn! ADL Støtte. Almindelig daglig levevis. Som ung på Søbæk kollegiet får du fra starten tilknyttet en ungevejleder. Ungevejlederen har ansvar for at følge op på alle de ting, som du skal have hjælp til ud fra aftaler der er beskrevet i den handleplan som henvisende kommune laver for dig. Ungevejlederen skal med dig lave klare aftaler om hvilke dage du skal være til stede. Vi stiller f.eks krav om at du, med dine med beboere er til stede på aftalte dage til eks. fællesrengøring havehold eller andre ting. Ungevejlederen skal med dig planlægge og lave aftaler for dig omkring din personlige udvikling. Disse aftaler skrives ned i en Pædagogisk Udviklingsplan, som udarbejdes i dialog dig. Denne plan evalueres gennem forløbet. Vi sender planen ud til den henvisende kommune og ligeledes til dine forældre hvis du er under 18 år. Ungevejlederen indkalder 1-2 x årligt til et statusmøde hvor vi evaluerer dit forløb og hvor vi beskriver den progression og forhåbentlige gode udvikling der sker omkring dig. Som ung på Søbæk kollegiet skal du være indstillet på og acceptere, at ungevejlederen blander sig og aktivt tager medansvar for at skabe struktur og hold i din hverdag. Omfanget og intensiteten i den hjælp du får varierer alt efter hvilken situation du er i og de behov du har. Ungevejlederen skal arbejde på at skabe og vedligeholde en god relation mellem den unge og ungevejleder på Søbæk Kollegiet. Vejledningen tilrettelægges ud fra individuelle overvejelser omkring den unge. Det er en balancegang, hvor meget Vi skal blande os, men det tilstræbes at møde de unge på deres præmisser og give dem frirum i egen bolig. Som ung kan du døgnet rundt komme i forbindelse med den, der har primærvagten Der er med undtagelse af Autismecentret og projektafdelingen, ikke som udgangspunkt nattevagter, men vi har som regel vagt på i døgnets aktivitets perioder til kl. 24 dagligt og ved behov er der aften og natrundering. Den skemalagte bemanding varierer alt efter daglige behov Ungevejledere på Søbæk kollegiet arbejder på at opøve din ansvarlighed så du kan udvikle sociale færdigheder og opnå kompetencer så du kan fungere i sociale sammenhænge. Ungevejlederen skal medinddrage din familie eller andre relevante samarbejdspartnere. Hvis du er over 18 år bestemmer du selv om vi skal involvere andre end dig selv. Der skal arbejdes på at etablere og vedligeholde de bæredygtige relationer. Vi lægger meget vægt på, at du selv tager ansvar omkring de beslutninger som er nødvendige i de valg du foretager. Vi løser ikke opgaverne for dig, men vejleder dig så du unge selv tage stilling og forstår at handle Fælles aktiviteter spisning & månedsarrangementer. For at fremme sammenhold og styrke fællesskabet arrangeres periodisk fællesarrangementer. Det er frivilligt om du ønsker at deltage. Derudover vil ungevejlederne arrangere forskellige aktiviteter og månedsemner med aktiviteter som samler dig og andre beboere. Det kan være en tur i biografen, teater eller andre arrangementer. Det kan også være hyttetur til vores Hytte Angved i Sverige Småland eller Skitur for en afmålt gruppe i Fillerhof Flachau i Østrig. Som beboer på Søbæk kollegiet kan du ligeledes efter aftale benytte skolens aktiviteter i sportshallen, vor biograf, fitness rum

6 ANGVED Småland Sverige: Angved er vores hyggelige hytte I Sverige, som er helt ny istandsat. Angved anvendes til småture i årets løb og til skole ekskursioner. Angved ligg er ca. 200 km fra Helsingborg. Angved er et hyggeligt hus i Småland, som associerer til Emil Fra Lønneberg. Her har vi også et skur til uvorne unger!!! Vintertur til Flachau & Wagrain Østrig Som noget nyt arrangeres en skitur for en udlagt gruppe af unge fra Søbæk kollegiet. Turen går til Alperne til Fillerhof. Hvor vi udfordrer de mange aktiviteter som vi finder der. Andre aktiviteter på Opholds & bostederne Søbæk Egen Sportshal. Fitness rum. Biograf Cinema Søbæk Biograf i Knabstrup og Jyderup. Musikrum. EDB. Adgang til internet. Basketball bane udendørs. Volleyball bane udendørs. Fiskeri Skarresø. Kanosejlads Skarresø. Pool Dart Billard. Hocheybane udendørs. Bordtennis. Knabstrup har Knabstruphallen. Jyderup har Svømmehal Sportshal Ungdomsklub Ungdoms skole. Arrangementer i skoleåret: Mortensaften Projekttur Skitur Østrig & Sverige. Beskæftigelse Uddannelse & Aktivering. Ledighed er roden til alt ondt!! Derfor er det en absolut betingelse for at bo på Søbæk kollegiet at du som beboer er i uddannelse, beskæftigelse eller aktivering og ligeledes at de har et positivt fremmøde. Erhvervsskolen Søbæk kan i den forbindelse være en mulighed og et alternativ hvis den unge er på bar bund. Enten i et STU forløb eller et EMU forløb.

7 STU på Søbæk skole. STU tilbuddet på Erhvervsskolen Søbæk er velegnet til unge, der med praktisk potentiale ønsker at beskæftige sig med værkstedsforløb og praktikker. Afprøv dig selv på et eller flere af vore mange værksteder inden for mekanik, bygge / anlæg, medie musik mv. Er du bogligt motiveret og har lyst til at supplere det praktiske med undervisning, så er der også mulighed for det. STU forløbet suppleres derudover med flere praktikforløb i eksterne virksomheder. Alle STU elever tilbydes mulighed for at få kørekort. Et kørekort åbner mange døre, så alle unge indskrevet på STU tilbydes på 2. eller 3. år at tage førerbevis. Trinindplacering, Ydelser & forsørgelse. Når en ung visiteres til Søbæk kollegiet aftaler vi i samarbejde med den unge samt henvisende myndighed omfanget af støttebehovet og dermed hvilke ydelser der skal tilbydes den unge. Tilsynet og trinindplacering sker er enten Intensiv, Moderat eller begrænset. Den unge indplaceres som udgangspunkt indplaceres ved start på Intensiv støtte. Herefter senere ud fra en konkret vurdering.ydelsen dækker ud over udgiften til tilsyn og aktiviteter den unges andel af husleje, lys vand & varme samt adgang til fælles faciliteter. Bemærk at ydelsen ikke indeholder penge til forsørgelse kost, lommepenge og beklædning. Aktuelle ydelser fremgår af Taksttabel på sidste side i pjecen. Egenbetaling: Beboere over 18 år med forsørgelsesgrundlag kan jfr. Sel. 163 af henvisende myndighed sættes i egenbetaling som opkræves af henvisende myndighed hos den unge. Tilkøbs ydelser. Botilbud Søbæk Kollegiet & ASF Botilbud. Døgnprisen på botilbud indeholder ikke penge til beboerens forsørgelse da beboernes forsørgelsesgrundlagt ift. alder er forskellig. Hvis den er under 18 år eller ikke har et forsørgelsesgrundlag, så skal der tages stilling til om den unge kan bevilliges Underholdspakken som dækker kostpenge og lommepenge, beklædning samt rejsepenge. Pakken som er beregnet efter KL,s Takster. I 2015 udgør Underholdspakken i alt kr. md. Unge over 18 år er som regel selvforsørgende. Disse unge tjener selv penge til egen forsørgelse. Eller de modtager SU eller Kontanthjælp eller andet. Supplerende udstyr Ved indskrivning skal vi med den unge under 18 år og henvisende kommune forholde os til om kommune vil bevillige et etableringsbeløb inden for rammerne af KLs vejledende takster ( 9202 i 2015) Visitation & Kontakt. Det vil glæde os med et samarbejde og vi byder velkommen. Henvendelser omkring forespørgsel eller visitation kan ske til: - Visitation Annette Filthuth mail annette@soebaek.dk - Afd. leder koordinator Michael Nielsen mikael@soebaek.dk

8 Takster omkring Søbæk Kollegiet Autismecentret og Projekttilbud Tilbud. Opholdsstedet Søbæk Jyderup Slagelsevej Jyderup. Hjemmel grundlag Trin. Pris Årstakst Pris Måned. Pris Døgn. Basis , , ,- Opholdsstedet Søbæk Knabstrup Bakkerupvej Mørkøv. Basis , , ,- Bostedet Søbæk kollegiet Eget værelse med tilsyn ** Tilkøb underholdspakken. Bostedet Søbæk kollegiet Eget værelse med tilsyn ** Tilkøb underholdspakken. Bostedet Søbæk kollegiet Eget værelse med tilsyn ** Tilkøb underholdspakken. Bostedet Søbæk kollegiet Eget værelse med tilsyn Udslusning / Efterværn. Der betales minimum 10 t ugtl. Autismecenter Søbæk Bryggervænget Jyderup. Bofællesskabet Kompasset Kærsangervej Holbæk. Nyt Tilbud pr Sel Sel Sel Sel. 85 Bo støtte Sel. 107 Intensiv Støtte Moderat Støtte Begrænset Støtte , , , , , ,- Basis , , ,- Pr. Uge , ,- Bemanding , ,- 888,- 495,- Timepris 2.118,- Autismecenter Søbæk Bryggervænget Jyderup. Bofællesskabet Kompasset Kærsangervej Holbæk. Nyt Tilbud pr Sel. 107 Bemanding Døgnet , , ,- Projekt afdeling Skovbrynet Jyderup. Botilbud for særligt ressourcekrævende unge i særforanstaltninger. **Underholdspakken for beboere på Søbæk kollegiet. Lommepenge Beklædning Kostpenge, rejsepenge (Ydelser KL s Takstabel). Sel. 52stk Bemanding Døgnet Der beregnes særlig samlet pris ift. vurdering af det konkrete behov Tilkøbsydelse 4.233,- Supplerende Udstyr. Ansøges efter vurdering Tilkøb Engangsydelse Op til 9202,Kr Alle Ydelser til Døgnforanstaltninger er beregnet på 12

OPHOLDS & BOSTEDERNE SØBÆK

OPHOLDS & BOSTEDERNE SØBÆK OPHOLDS & BOSTEDERNE SØBÆK Slagelsevej 9 4450 Jyderup. På Søbæk inkluderes ekskluderede børn og unge Bakkerupvej 21 4440 Mørkøv. Godkendt 66,5 & 107 Målgruppen af Børn og unge på Opholdsstederne Søbæk

Læs mere

Pris dag. Trin Pris årstakst Pris pr. måned Betaling i 11 mdr. Basis takst 184,976, - kr ,- kr.. grundlag. 552,- kr.

Pris dag. Trin Pris årstakst Pris pr. måned Betaling i 11 mdr. Basis takst 184,976, - kr ,- kr.. grundlag. 552,- kr. TAKSTER & YDELSER 2019 Alle Dagtilbud Dagtilbud Søbæk Skole & Erhvervsskolen Visitation og forespørgsel kontakt Mie Mortensen på +4521351116 mie@soebaekdk Skole/dagbehandling Grundskoleelever Alle årsydelser

Læs mere

PRÆSENTATION AF BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK.

PRÆSENTATION AF BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK. PRÆSENTATION AF BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK. Herunder kan Du særskilt visualiseret danne dig et indtryk af de tilbud, som vi aktuelt har indenfor rammerne af Behandlingsstederne Søbæk Jyderup Holbæk og Mørkøv

Læs mere

PRÆSENTATION AF BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK

PRÆSENTATION AF BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK PRÆSENTATION AF BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK 2018 2019 Herunder kan Du særskilt visualiseret danne dig et indtryk af de tilbud, som vi aktuelt har indenfor rammerne af Behandlingsstederne Søbæk Jyderup Holbæk

Læs mere

SØBÆK KOLLEGIET. Bo tilbud i Jyderup og Mørkøv for unge På eget værelse med tilsyn. SKOLE ÅRET 2011-2012

SØBÆK KOLLEGIET. Bo tilbud i Jyderup og Mørkøv for unge På eget værelse med tilsyn. SKOLE ÅRET 2011-2012 Redigeret 7 Februar 2011 SØBÆK KOLLEGIET Bo tilbud i Jyderup og Mørkøv for unge På eget værelse med tilsyn. SKOLE ÅRET 2011-2012 ADMINISTRATION TLF. 59 24 83 00 51 21 30 50 SØBÆKSPARKEN 10, 4450 JYDERUP

Læs mere

SØBÆK KOLLEGIET. Bo tilbud i Jyderup og Mørkøv for unge På eget værelse med tilsyn. SKOLE ÅRET 2010-2011

SØBÆK KOLLEGIET. Bo tilbud i Jyderup og Mørkøv for unge På eget værelse med tilsyn. SKOLE ÅRET 2010-2011 Redigeret 27 September 2010 Web SØBÆK KOLLEGIET Bo tilbud i Jyderup og Mørkøv for unge På eget værelse med tilsyn. SKOLE ÅRET 2010-2011 ADMINISTRATION TLF. 59 24 83 00 51 21 30 50 SØBÆKSPARKEN 10, 4450

Læs mere

Søbæk News BLACK FRIDAY. BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK SØBÆKSPARKEN JYDERUP. TELEFON VISITATION ANNETTE FILTHUTH

Søbæk News BLACK FRIDAY.   BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK SØBÆKSPARKEN JYDERUP. TELEFON VISITATION ANNETTE FILTHUTH Søbæk News BLACK FRIDAY M www.soebaek.dk BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK SØBÆKSPARKEN 10 4450 JYDERUP. TELEFON 59248300 VISITATION 51213053 ANNETTE FILTHUTH Black Friday nyheder fra os på Søbæk. Ja hvorfor ikke

Læs mere

SØBÆK POSTEN FORÅRS & PÅSKENYT FRA OS PÅ SØBÆK

SØBÆK POSTEN FORÅRS & PÅSKENYT FRA OS PÅ SØBÆK SØBÆK POSTEN FORÅRS & PÅSKENYT FRA OS PÅ SØBÆK BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK SØBÆKSPARKEN 10 4450 JYDERUP. 59248300 Jyderup 20 marts 2015 Kære alle Benny Andersen skrev Det er forår og alting klippes ned.

Læs mere

Behandlingsstederne Søbæk

Behandlingsstederne Søbæk Behandlingsstederne Søbæk På Søbæk inkluderes ekskluderede børn og unge Erhvervs & Ressourceafdeling Kirkebej 6 Stigs Bjergby. STIGS BJERGBY MØRKØV Målgruppe på ressource afd. Vi visiterer Senmodne børn

Læs mere

ERHVERVSSKOLEN SØBÆK.

ERHVERVSSKOLEN SØBÆK. ERHVERVSSKOLEN SØBÆK. På Søbæk inkluderes ekskluderede børn og unge STU SÆRLIGT TILRETTELAGT UNGDOMSUDDANNELSE Slagelsevej 9 4450 Jyderup. 59248302 STU SØBÆK JYDERUP - HOLBÆK Målgruppen på Erhvervsskolen.

Læs mere

EMU Klassen på Erhvervsskolen.

EMU Klassen på Erhvervsskolen. EMU Klassen på Erhvervsskolen. På Søbæk inkluderes ekskluderede børn og unge Erhvervs modning & Udviklings forløb. Vi visiterer Unge henvist fra Jobcenter efter Lov om aktiv beskæftigelse 32 Unge henvist

Læs mere

SØBÆK KOLLEGIET. Bo tilbud i Jyderup og Mørkøv for unge på eget værelse med tilsyn. SKOLE ÅRET 2010-2011

SØBÆK KOLLEGIET. Bo tilbud i Jyderup og Mørkøv for unge på eget værelse med tilsyn. SKOLE ÅRET 2010-2011 Redigeret 12.05.10 SØBÆK KOLLEGIET Bo tilbud i Jyderup og Mørkøv for unge på eget værelse med tilsyn. SKOLE ÅRET 2010-2011 ADMINISTRATION TLF. 59 24 83 00 51 21 30 50 SØBÆKSPARKEN 10, 4450 JYDERUP www.soebaek.dk

Læs mere

Søbæk Skole Skole Dagbehandling.

Søbæk Skole Skole Dagbehandling. BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK Visualiseret Herunder kan De særskilt visualiseret danne dem et indtryk af de tilbud som vi aktuelt har indenfor rammerne af Behandlingsstederne Søbæk Jyderup Holbæk og Mørkøv.

Læs mere

OPHOLDSSTEDET BAKKEGÅRDEN JYDERUP. Døgntilbud for drenge og piger mellem 12 18 år. Afd. Lerchehuset Jyderup Slagelsevej 12 4450 Jyderup

OPHOLDSSTEDET BAKKEGÅRDEN JYDERUP. Døgntilbud for drenge og piger mellem 12 18 år. Afd. Lerchehuset Jyderup Slagelsevej 12 4450 Jyderup Redigeret 2011-02-06 EF OPHOLDSSTEDET BAKKEGÅRDEN JYDERUP Døgntilbud for drenge og piger mellem 12 18 år SKOLE ÅRET 2011-2012 ADMINISTRATION TLF. 59 24 83 00 51 21 30 50 SØBÆKSPARKEN 10, 4450 JYDERUP www.bakkegaarden.nu

Læs mere

SØBÆK News. Varme Sommer nyheder fra Behandlingsstederne Søbæk. BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK SØBÆKSPARKEN JYDERUP

SØBÆK News. Varme Sommer nyheder fra Behandlingsstederne Søbæk. BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK SØBÆKSPARKEN JYDERUP SØBÆK News Varme Sommer nyheder fra Behandlingsstederne Søbæk. Læs mere om vores tilbud på hjemmesiden http://soebaek.dk/ Tillykke med sølv til Team Søbæk ved Hjortholm stævne i marts 2017. BEHANDLINGSSTEDERNE

Læs mere

OPHOLDSSTEDET BAKKEGÅRDEN JYDERUP. Døgntilbud for drenge og piger mellem 12 18 år. Afd. Lerchehuset Jyderup Slagelsevej 12 4450 Jyderup

OPHOLDSSTEDET BAKKEGÅRDEN JYDERUP. Døgntilbud for drenge og piger mellem 12 18 år. Afd. Lerchehuset Jyderup Slagelsevej 12 4450 Jyderup Redigeret 2010-09-30 EF OPHOLDSSTEDET BAKKEGÅRDEN JYDERUP Døgntilbud for drenge og piger mellem 12 18 år SKOLE ÅRET 2010-2011 ADMINISTRATION TLF. 59 24 83 00 51 21 30 50 SØBÆKSPARKEN 10, 4450 JYDERUP www.bakkegaarden.nu

Læs mere

SØBÆK News. Klar Parat Skolestart. DET ER SÅ YNDIGT TILLYKKE TIL SØBÆK VI FYLDER 25 ÅR. Læs mere om vore tilbud på hjemmesiden

SØBÆK News.   Klar Parat Skolestart. DET ER SÅ YNDIGT TILLYKKE TIL SØBÆK VI FYLDER 25 ÅR. Læs mere om vore tilbud på hjemmesiden SØBÆK News Klar Parat Skolestart. DET ER SÅ YNDIGT TILLYKKE TIL SØBÆK VI FYLDER 25 ÅR. Læs mere om vore tilbud på hjemmesiden www.søbækskole.dk BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK SØBÆKSPARKEN 10 4450 JYDERUP. 59248300

Læs mere

Behandlingsstederne Søbæk Søbæksparken 10-4450 Jyderup - 59248300 filler@filler.dk

Behandlingsstederne Søbæk Søbæksparken 10-4450 Jyderup - 59248300 filler@filler.dk 29 juni 2015 Kære forældre, børn og unge samt alle på opholdssteder og plejefamilier. Ligeledes til orientering til henvisende myndigheder. Så er det en realitet skoleåret 2014-2015 er nu slut og en lang

Læs mere

SØBÆK KOLLEGIET. Botilbud for unge på eget værelse med tilsyn. SKOLE ÅRET 2010-2011

SØBÆK KOLLEGIET. Botilbud for unge på eget værelse med tilsyn. SKOLE ÅRET 2010-2011 Redigeret 15.03.10 SØBÆK KOLLEGIET Botilbud for unge på eget værelse med tilsyn. SKOLE ÅRET 2010-2011 ADMINISTRATION TLF. 59 24 83 00 51 21 30 50 SØBÆKSPARKEN 10, 4450 JYDERUP www.soebaek.dk & www.bakkegården.dk

Læs mere

OPHOLDSSTEDET BAKKEBO JYDERUP. Døgntilbud for unge sanktionsdømte mellem 16 22 år Individuelt tilrettelagt døgntilbud målrettet den enkelte unge.

OPHOLDSSTEDET BAKKEBO JYDERUP. Døgntilbud for unge sanktionsdømte mellem 16 22 år Individuelt tilrettelagt døgntilbud målrettet den enkelte unge. Redigeret 19.09.11 EF OPHOLDSSTEDET BAKKEBO JYDERUP Døgntilbud for unge sanktionsdømte mellem 16 22 år Individuelt tilrettelagt døgntilbud målrettet den enkelte unge. SKOLE ÅRET 2011-2012 ADMINISTRATION

Læs mere

Søbæk sommer News. BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK SØBÆKSPARKEN JYDERUP. TELEFON VISITATION ANNETTE FILTHUTH

Søbæk sommer News.   BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK SØBÆKSPARKEN JYDERUP. TELEFON VISITATION ANNETTE FILTHUTH Søbæk sommer News www.søbækskole.dk BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK SØBÆKSPARKEN 10 4450 JYDERUP. TELEFON 59248300 VISITATION 51213053 ANNETTE FILTHUTH 1 Kære alle. Sommeren banker for alvor på og på Søbæk skole

Læs mere

THORSHØJGÅRD. Døgn- og Uddannelsestilbud for unge med særlige behov

THORSHØJGÅRD. Døgn- og Uddannelsestilbud for unge med særlige behov THORSHØJGÅRD Døgn- og Uddannelsestilbud for unge med særlige behov THORSHØJGÅRD ER EN SELVEJENDE INSTITUTION UNDER LANDSFORENINGEN LIVSVÆRK Med udgangspunkt i et stærkt, fagligt og ligeværdigt fællesskab

Læs mere

Hovmosegaard - læring for livet

Hovmosegaard - læring for livet Om os Velkommen til Hovmosegaard - Vi er optaget af det, der virker i Allerød og i Farum er stiftet af og ejes af tidligere tømrermester Ole Hjort Jensen. Begge tilbud drives ud fra et socialøkonomisk

Læs mere

Familiebo. et opholdssted for familier

Familiebo. et opholdssted for familier Familiebo et opholdssted for familier En mulighed for en ny fortælling Familiebo er et socialpædagogisk opholdssted for socialt eller psykisk sårbare børnefamilier. Vi har plads til 7 familier i vores

Læs mere

SØBÆK POSTEN FORÅRS & PÅSKENYT FRA OS PÅ SØBÆK

SØBÆK POSTEN FORÅRS & PÅSKENYT FRA OS PÅ SØBÆK SØBÆK POSTEN FORÅRS & PÅSKENYT FRA OS PÅ SØBÆK Nu med - Invitation til vore 30 år fødselsdag 28 Maj - Invitation til Fyraftensmøde med Nils Villemos der beretter om Bøvl 27 Maj - Invitation til Dimensions

Læs mere

Servicedeklaration for Forsorgshjemmet Roskildehjemmet 2015

Servicedeklaration for Forsorgshjemmet Roskildehjemmet 2015 Servicedeklaration for Forsorgshjemmet Roskildehjemmet 2015 Praktiske oplysninger Gammelgårdsvej 1 B, 4000 Roskilde Tlf. 46 36 90 00 Forstander: Per Hans Viinblad Thuesen Hjemmeside: www.roskildehjemmet.dk

Læs mere

ERHVERVSSKOLEN SØBÆK & SØBÆK SKOLE EMU Erhvervs modning & Udviklingsforløb NAVN Cpr.

ERHVERVSSKOLEN SØBÆK & SØBÆK SKOLE EMU Erhvervs modning & Udviklingsforløb NAVN Cpr. REDIGERET 16.09.10 EF ERHVERVSSKOLEN SØBÆK & SØBÆK SKOLE EMU Erhvervs modning & Udviklingsforløb NAVN Cpr. SKOLEÅRET 2010-2011 ERHVERVSSKOLEN SØBÆK, SLAGELSEVEJ 9, 4450 JYDERUP. SØBÆK SKOLE SØBÆKSPARKEN

Læs mere

At gøre den unge i stand til på sigt at klare sig i eget hjem og eventuelt med støtte

At gøre den unge i stand til på sigt at klare sig i eget hjem og eventuelt med støtte 107-botilbud på Munkegården, Avernakø Baggrund for 107-tilbud: Unge med særlige behov som følge af nedsat funktionsniveau eller særlige sociale problemer kan henvises til et midlertidigt botilbud gennem

Læs mere

Et botilbud I forbindelse med Midtfyns Gymnasiums STX uddannelse for unge med Aspergers Syndrom.

Et botilbud I forbindelse med Midtfyns Gymnasiums STX uddannelse for unge med Aspergers Syndrom. Kollegiet Vestergade Et botilbud I forbindelse med Midtfyns Gymnasiums STX uddannelse for unge med Aspergers Syndrom. Tilbuddet er en udvidelse af Ringe Kostskoles eksisterende kollegietilbud og fungerer

Læs mere

Servicedeklaration Ungdomskollegiet Tårnly

Servicedeklaration Ungdomskollegiet Tårnly Servicedeklaration Ungdomskollegiet Tårnly Tilbuddets navn og kontaktoplysninger Ungdomskollegiet Tårnly Egeskovvej 4 8800 Viborg www.taarnly.viborg.dk Tlf.nr.: 87 87 72 15 Mobil: 24941303 Mail: tarnly@viborg.dk

Læs mere

AKTUEL TILSYNSRAPPORT. Konklusionen på tilsynet. Uddannelse og beskæftigelse

AKTUEL TILSYNSRAPPORT. Konklusionen på tilsynet. Uddannelse og beskæftigelse AKTUEL TILSYNSRAPPORT i Konklusionen på tilsynet Denne tilsynsrapport omhandler et driftsorienteret tilsynsbesøg på Ungekollegiet den 19. maj 2016. Ungekollegiet er et kommunalt tilbud godkendt efter Servicelovens

Læs mere

THORSHØJGÅRD. Bo- og Uddannelsestilbud for unge med særlige behov

THORSHØJGÅRD. Bo- og Uddannelsestilbud for unge med særlige behov THORSHØJGÅRD Bo- og Uddannelsestilbud for unge med særlige behov INDHOLD THORSHØJGÅRD ER EN SELVEJENDE INSTITUTION UNDER LANDSFORENINGEN LIVSVÆRK Med udgangspunkt i et stærkt, fagligt og ligeværdigt fællesskab

Læs mere

Velkommen til Kærsangervej 252 Et 108 botilbud i Viborg kommune

Velkommen til Kærsangervej 252 Et 108 botilbud i Viborg kommune Velkommen til Kærsangervej 252 Et 108 botilbud i Viborg kommune Hvad kan vi tilbyde dig? Vi er et kommunalt 108 tilbud i Viborg kommune. Vi er en bred sammensat personalegruppe bestående af både pædagogisk

Læs mere

Ydelsesbeskrivelse Botilbuddet Koktvedparken 4. marts 2015

Ydelsesbeskrivelse Botilbuddet Koktvedparken 4. marts 2015 Ydelsesbeskrivelse Botilbuddet Koktvedparken Leverandør Frederikshavn Kommune Botilbuddet Koktvedparken Koktvedparken 3-11 9900 Frederikshavn Leder: Gitte Hviid Christiansen Faglig funktionsleder: Jens

Læs mere

BEBOERHÅNDBOG. for Stoa Botilbud

BEBOERHÅNDBOG. for Stoa Botilbud BEBOERHÅNDBOG for Stoa Botilbud KÆRE NYE ELLER KOMMENDE BEBOER Stoa Botilbud er et lille botilbud primært for unge voksne i alderen 18 til 40 år, som har brug for et sted at bo midlertidigt. Vi har plads

Læs mere

DAGBEHANDLINGSTILBUDDET SØBÆK SKOLE Erhvervsskolen Søbæk Opholdsstedet Bakkegården Opholdsstedet Bakkebo Søbæk Kollegiet. ALT I ET FRA A til Z

DAGBEHANDLINGSTILBUDDET SØBÆK SKOLE Erhvervsskolen Søbæk Opholdsstedet Bakkegården Opholdsstedet Bakkebo Søbæk Kollegiet. ALT I ET FRA A til Z Red 2011-05-19 EF DAGBEHANDLINGSTILBUDDET SØBÆK SKOLE Erhvervsskolen Søbæk Opholdsstedet Bakkegården Opholdsstedet Bakkebo Søbæk Kollegiet ALT I ET FRA A til Z MAN ER JO ALDRIG BEDRE END DEN SIDSTE FIASKO!

Læs mere

Specialområde Autisme

Specialområde Autisme Specialområde Autisme Kildegade Samsøvej 33, 8382 Hinnerup Tlf. 7847 6500 sau@ps.rm.dk www.sau.rm.dk Afdeling/ydelse Kildegade Kildegade 23A 8700 Horsens 1. Lovgrundlag Lov om social service 107 2. Mål-

Læs mere

107 - midlertidige botilbud

107 - midlertidige botilbud Helsingør Kommunes kvalitetsstandard for 107 - midlertidige botilbud Godkendt i Socialudvalget 3. november 2015 Formål Det overordnede formål med et midlertidigt botilbud er at sikre støtte til borgere,

Læs mere

Kvalitetsstandard Botilbud 110

Kvalitetsstandard Botilbud 110 Kvalitetsstandard Botilbud 110 Ydelsens lovgrundlag Lov om Social Service 110: Kommunalbestyrelsen skal tilbyde midlertidigt ophold i boformer til personer med særlige sociale problemer, som ikke har eller

Læs mere

- en del af EKKOfonden BOTILBUD I ODSHERRED BOTILBUDDET BJERGESØHUS 1

- en del af EKKOfonden BOTILBUD I ODSHERRED BOTILBUDDET BJERGESØHUS 1 - en del af EKKOfonden BOTILBUD I ODSHERRED BOTILBUDDET BJERGESØHUS 1 2 BOTILBUDDET BJERGESØHUS VELKOMMEN TIL Bjergesøhus I den lille by Bjergesø i Odsherred ligger en flot landejendom, der er indrettet

Læs mere

Kvalitetsstandard for aktivitets- og samværstilbud.

Kvalitetsstandard for aktivitets- og samværstilbud. Kvalitetsstandard for samværstilbud. Lovgrundlag: Ydelser indenfor samværstilbud 104 i Lov om Social Service (LSS). Aktiviteterne er bestemt af målgruppen og den enkeltes behov. Socialt samvær Fælles madlavning/tilbud

Læs mere

ELEVER OG FORÆLDRE Efterskolen på Refsnæs

ELEVER OG FORÆLDRE Efterskolen på Refsnæs ELEVER OG FORÆLDRE Efterskolen på Refsnæs Den nationale efterskole for unge med synsnedsættelse (8., 9. og 10. kl.) Indholdsfortegnelse Efterskolen for dig, som er ung og har en synsnedsættelse 03 Hvad

Læs mere

ELEVER OG FORÆLDRE Efterskolen på Synscenter Refsnæs

ELEVER OG FORÆLDRE Efterskolen på Synscenter Refsnæs ELEVER OG FORÆLDRE Efterskolen på Synscenter Refsnæs Den nationale efterskole for unge med synsnedsættelse (8., 9. og 10. kl.) Indholdsfortegnelse Efterskolen for dig, som er ung og har en synsnedsættelse

Læs mere

- en del af EKKOfonden BOTILBUD MARIAGER FJORD BOTILBUDDET ROSENDAL 1

- en del af EKKOfonden BOTILBUD MARIAGER FJORD BOTILBUDDET ROSENDAL 1 - en del af EKKOfonden BOTILBUD MARIAGER FJORD 1 2 VELKOMMEN TIL Botilbuddet Rosendal I udkanten af Hobro og tæt ved Mariager Fjord ligger botilbuddet Rosendal med plads til ni beboere. Vi bor på en gammel

Læs mere

At gøre den unge i stand til på sigt at klare sig i eget hjem og eventuelt med støtte

At gøre den unge i stand til på sigt at klare sig i eget hjem og eventuelt med støtte 107-botilbud på Munkegården, Avernakø Baggrund for 107-tilbud: Unge med særlige behov som følge af nedsat funktionsniveau eller særlige sociale problemer kan henvises til et midlertidigt botilbud gennem

Læs mere

SERVICEDEKLARATION FOR BOFÆLLESSKABET AUBO OG AUBO DAGTILBUD

SERVICEDEKLARATION FOR BOFÆLLESSKABET AUBO OG AUBO DAGTILBUD SERVICEDEKLARATION FOR BOFÆLLESSKABET AUBO OG AUBO DAGTILBUD Afdeling / ydelse Bofælleskabet Aubo Aubo Dagtilbud Bo og Aktiv Pegasus Pugesøvej 22-54 5600 Faaborg Tlf.: 72530682 Leder af Bo og Aktiv Birgit

Læs mere

Opholdsstedet Bakkegården Jyderup

Opholdsstedet Bakkegården Jyderup Opholdsstedet Bakkegården Jyderup Rapport over anmeldt tilsyn 2010 Socialcentret 1 Indhold Beskrivelse af enheden: Lovgrundlag, rammer og vurderingstermonologi... 3 Navn og Adresse...3 Ledelse...3 Fysiske

Læs mere

Kvalitetsstandard for socialpædagogisk støtte.

Kvalitetsstandard for socialpædagogisk støtte. Kvalitetsstandard for socialpædagogisk støtte. Lovgrundlag: Ydelser indenfor socialpædagogisk støtte 85 i Lov om Social Service (LSS). Hjælp til varetagelse af personlig hygiejne Strukturering af opgaver

Læs mere

Behandlingsstederne Søbæk Søbæksparken 10-4450 Jyderup - 59248300 filler@filler.dk

Behandlingsstederne Søbæk Søbæksparken 10-4450 Jyderup - 59248300 filler@filler.dk 20. juni 2014 Kære forældre, børn og unge samt alle på opholdssteder og plejefamilier Sommerferien står snart for døren og vi skal derfor give Jer lidt information omkring det kommende skoleår 2014 / 2015.

Læs mere

- en del af EKKOfonden BOTILBUD I NORDJYLLAND BOTILBUDDET JAMMERBUGTEN 1

- en del af EKKOfonden BOTILBUD I NORDJYLLAND BOTILBUDDET JAMMERBUGTEN 1 - en del af EKKOfonden BOTILBUD I NORDJYLLAND BOTILBUDDET JAMMERBUGTEN 1 2 BOTILBUDDET JAMMERBUGTEN VELKOMMEN TIL Botilbuddet Jammerbugten På den gamle Vendelbogården uden for Løkken ligger Botilbuddet

Læs mere

STU på Synscenter Refsnæs

STU på Synscenter Refsnæs Parat til fremtiden Elever og forældre STU på Synscenter Refsnæs For unge, der er blinde eller svagsynede Nu med mulighed for at vælge musiklinje STU på Synscenter Refsnæs Indholdsfortegnelse STU på Synscenter

Læs mere

- en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ VESTSJÆLLAND BOTILBUDDET SØNDERBJERGGAARD 1

- en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ VESTSJÆLLAND BOTILBUDDET SØNDERBJERGGAARD 1 - en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ VESTSJÆLLAND BOTILBUDDET SØNDERBJERGGAARD 1 2 BOTILBUDDET SØNDERBJERGGAARD VELKOMMEN TIL Sønderbjerggaard Lidt uden for Stenlille på Vestsjælland ligger botilbuddet Sønderbjerggaard.

Læs mere

Lundevej 18D - beskrivelse af Kollegiet

Lundevej 18D - beskrivelse af Kollegiet Lundevej 18D - beskrivelse af Kollegiet Dag- og døgnafdelingen Lovgrundlag Kollegiet er opført jf. Lov om almene boliger 5 stk. 3. Det er Frederikssund kommune, der har anvisningsretten til lejlighederne.

Læs mere

STU på Synscenter Refsnæs

STU på Synscenter Refsnæs Parat til fremtiden Kommuner og sagsbehandlere STU på Synscenter Refsnæs For unge blinde eller svagsynede Derfor! STU på Synscenter Refsnæs Indholdsfortegnelse Et STU-tilbud med syn på side 3 Formålet

Læs mere

Tilsynsrapport. Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier. piger i alderen 15 22 år med psykosociale problemer, som har medført stofmisbrug.

Tilsynsrapport. Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier. piger i alderen 15 22 år med psykosociale problemer, som har medført stofmisbrug. Tilsynsrapport Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier Tilbuddets navn og målgruppe Opholdsstedet Bjerget, godkendt til 7 unge piger i alderen 15 22 år med psykosociale problemer, som har medført

Læs mere

Kvalitetsstandard - For midlertidigt botilbud

Kvalitetsstandard - For midlertidigt botilbud Kvalitetsstandard - For midlertidigt botilbud Kvalitetsstandarden er vedtaget af Byrådet den 30. april 2014 Servicelovens 107 Lovgrundlag Hvem kan modtage ydelsen (målgruppe)? Hillerød Kommune tilbyder

Læs mere

STU på Synscenter Refsnæs

STU på Synscenter Refsnæs Parat til fremtiden Elever og forældre STU på Synscenter Refsnæs For unge, der er blinde eller svagsynede Derfor! STU på Synscenter Refsnæs Indholdsfortegnelse STU på Synscenter Refsnæs tilbyder dig side

Læs mere

STU på Synscenter Refsnæs

STU på Synscenter Refsnæs Parat til fremtiden Elever og forældre STU på Synscenter Refsnæs For unge, der er blinde eller svagsynede Derfor! STU på Synscenter Refsnæs På den Særligt Tilrettelagte Ungdomsuddannelse (STU) på Synscenter

Læs mere

Serviceniveau. Servicelovens 52, stk.3. nr. 7: Anbringelse udenfor hjemmet.

Serviceniveau. Servicelovens 52, stk.3. nr. 7: Anbringelse udenfor hjemmet. Serviceniveauer og kvalitetsstandarder for familier, børn og unge. Specialområdet. Serviceniveau. Servicelovens 52, stk.3. nr. 7: Anbringelse udenfor hjemmet. Allerød kommune. Lovgrundlag. Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Undervisningstilbud for unge og voksne med særlige behov

Undervisningstilbud for unge og voksne med særlige behov Undervisningstilbud for unge og voksne med særlige behov Ungdomsuddannelse for unge med særlige behov STU Specialundervisning for unge og voksen efter Lov om specialundervisning for voksne LSV Undervisningsforløb

Læs mere

ungdomssanktion Aktiv Weekend er et akkrediteret opholdssted, der modtager et alternativ til fængsel

ungdomssanktion Aktiv Weekend er et akkrediteret opholdssted, der modtager et alternativ til fængsel Aktiv Weekend er et akkrediteret opholdssted, der modtager unge, som af den ene eller anden grund har brug for at bo et andet sted end hjemme. Målet er at skabe de bedste rammer og give de bedste tilbud

Læs mere

Evaluering af Socialforvaltningens samarbejde om fire pladser med Alexandrakollegiet ( )

Evaluering af Socialforvaltningens samarbejde om fire pladser med Alexandrakollegiet ( ) KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Mål- og Rammekontoret for Voksne NOTAT Til Socialudvalget Evaluering af Socialforvaltningens samarbejde om fire pladser med Alexandrakollegiet (2012-2013) Socialudvalget

Læs mere

Specialområde Udviklingshæmning og ADHD

Specialområde Udviklingshæmning og ADHD Ydelseskatalog 2015 Specialområde Udviklingshæmning og ADHD (SUA) Specialområde Udviklingshæmning og ADHD Psykiatri og Social Møgelkærvej 6, 8800 Viborg www.sua.rm.dk Indholdsfortegnelse 1. Takststruktur

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Østre Gasværk, Københavns Kommune. Tirsdag den 4. juni 2013 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Østre Gasværk, Københavns Kommune. Tirsdag den 4. juni 2013 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Østre Gasværk, Københavns Kommune Tirsdag den 4. juni 2013 fra kl. 14.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Østre Gasværk. Formålet

Læs mere

Hyblerne, Børn og Unge

Hyblerne, Børn og Unge Hyblerne, Børn og Unge Baggrund I Tønder Kommune er der et behov for at udvide de eksisterende tilbud til unge med særlige familiemæssige udfordringer i alderen 15-18 år, hvorfor den eksisterende tilbudsvifte

Læs mere

Kvalitetsstandard for beskyttet beskæftigelse.

Kvalitetsstandard for beskyttet beskæftigelse. Kvalitetsstandard for beskyttet beskæftigelse. Lovgrundlag: Ydelser inden for b e s k y t t e t 103 i Lov om Social Service (LSS). Ydelser i relation til beskyttet beskæftigelse kan omfatte: Beskæftigelse

Læs mere

Pædagogik med fokus på udvikling og livskvalitet

Pædagogik med fokus på udvikling og livskvalitet Opholdsstedet Sundbylillevej Pædagogik med fokus på udvikling og livskvalitet Team Cura Team Cura er et socialpædagogisk tilbud, som består af et tværfagligt samarbejde mellem psykologer, pædagoger og

Læs mere

Vejledning vedr. trinfastsættelse i Hjørring kommune

Vejledning vedr. trinfastsættelse i Hjørring kommune Vejledning vedr. trinfastsættelse i Hjørring kommune Trin Barnets støttebehov/belastningsgrad Plejefamiliens kompetencer Plejefamiliens beskæftigelsesgrad 1 Laveste belastning Barnet har et almindeligt

Læs mere

FAKTA OM: 8. Voksenpsykiatri og handicap - det specialiserede socialområde

FAKTA OM: 8. Voksenpsykiatri og handicap - det specialiserede socialområde FAKTA OM: 8. Voksenpsykiatri og handicap - det specialiserede socialområde Beskrivelse af brugere Beskrivelse af opgaver Hovedparten af opgaverne på det specialiserede voksen socialområde varetages i Ikast-Brande

Læs mere

STU på Synscenter Refsnæs

STU på Synscenter Refsnæs Kommuner og sagsbehandlere Parat til fremtiden STU på Synscenter Refsnæs For unge blinde eller svagsynede med multiple funktionsnedsættelser 16-25 år Derfor! STU på Synscenter Refsnæs Indholdsfortegnelse

Læs mere

Servicedeklaration for Bo og Naboskab Sydlolland 2015

Servicedeklaration for Bo og Naboskab Sydlolland 2015 Servicedeklaration for Bo og Naboskab Sydlolland 2015 Praktiske oplysninger K.H. Kofoedsvej 16, 4970 Rødby Tlf. 24 82 68 82 Forstander: Kjeld Saul Hjemmeside: bnsydlolland.blogspot.com E-mail: bnsydlolland@regionsjaelland.dk

Læs mere

Mariagerfjord Kommunes kvalitetsstandard for Lov om Social Service 107/108 botilbudene Godkendt af Byrådet den

Mariagerfjord Kommunes kvalitetsstandard for Lov om Social Service 107/108 botilbudene Godkendt af Byrådet den Mariagerfjord Kommunes kvalitetsstandard for Lov om Social Service 107/108 botilbudene Godkendt af Byrådet den 1 Indholdsfortegnelse 1. Lovgrundlag og målgruppe 2. Botilbud/leverandører 3. Kvalitetsstandardens

Læs mere

- en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ VESTSJÆLLAND BOTILBUDDET DIANALUND 1

- en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ VESTSJÆLLAND BOTILBUDDET DIANALUND 1 - en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ VESTSJÆLLAND BOTILBUDDET DIANALUND 1 2 BOTILBUDDET DIANALUND VELKOMMEN TIL Botilbuddet Dianalund I den lille by Niløse uden for Dianalund på Vestsjælland ligger botilbuddet

Læs mere

Aftale mellem. Beskæftigelsesforvaltningen Aarhus Kommune. Birkeskolen - Et uddannelsestilbud for unge

Aftale mellem. Beskæftigelsesforvaltningen Aarhus Kommune. Birkeskolen - Et uddannelsestilbud for unge Aftale mellem Beskæftigelsesforvaltningen Aarhus Kommune Og Birkeskolen - Et uddannelsestilbud for unge Om Undervisning efter Lov om ungdomsuddannelse for unge med særlige behov (STU) Rammeaftale 2019

Læs mere

Tilsynsrapport. Opholds & Bostederne Søbæk Godkendt. Tilbuddets navn: Tilsynet er gennemført: Status for godkendelse:

Tilsynsrapport. Opholds & Bostederne Søbæk Godkendt. Tilbuddets navn: Tilsynet er gennemført: Status for godkendelse: Tilbuddets navn: Tilsynet er gennemført: Status for godkendelse: Opholds & Bostederne Søbæk 26-02-2018 Godkendt Rapporten er udarbejdet af: Socialtilsyn Hovedstaden Smallegade 1 2000 Frederiksberg Indholdsfortegnelse

Læs mere

TRE I ÉN BOLIG, BESKÆFTIGELSE OG BEHANDLING TAKSTER 2015 1. UDGAVE, FEBRUAR 2015

TRE I ÉN BOLIG, BESKÆFTIGELSE OG BEHANDLING TAKSTER 2015 1. UDGAVE, FEBRUAR 2015 TRE I ÉN BOLIG, BESKÆFTIGELSE OG BEHANDLING TAKSTER 2015 1. UDGAVE, FEBRUAR 2015 Granhøjen er internationalt ISO 9001: 2008-certificeret Granhøjen er internationalt ISO-certificeret. Certificeringen er

Læs mere

STU på Synscenter Refsnæs

STU på Synscenter Refsnæs Parat til fremtiden Kommuner og sagsbehandlere STU på Synscenter Refsnæs For unge blinde eller svagsynede Derfor! STU på Synscenter Refsnæs Indholdsfortegnelse Et STU-tilbud med syn på side 3 Formålet

Læs mere

Specialområde Børn og Unge (SBU)

Specialområde Børn og Unge (SBU) YDELSESBESKRIVELSE Specialområde Børn og Unge (SBU) Målgruppe: Midlertidig botilbud til voksne op til 25 år med psykiske vanskeligheder - Granbo Sindalsvej 30, 8240 Risskov Tel. 7847 8500 sbu@ps.rm.dk

Læs mere

Takster for Granhøjen Specialpsykiatrisk Behandling. 2. udgave december 2012

Takster for Granhøjen Specialpsykiatrisk Behandling. 2. udgave december 2012 Takster for 2013 Granhøjen Specialpsykiatrisk Behandling 2. udgave december 2012 Granhøjen Specialpsykiatrisk behandling Voksne over 18 år Takster ud fra funktionsniveau Granhøjen udfører en lang række

Læs mere

Specialområde Børn og Unge (SBU)

Specialområde Børn og Unge (SBU) YDELSESBESKRIVELSE Specialområde Børn og Unge (SBU) Målgruppe: Midlertidig botilbud til voksne op til 25 år med Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF) og med svære adfærdsforstyrrelser Sindalsvej 30, 8240

Læs mere

Målgruppebeskrivelse NyBo Døgn

Målgruppebeskrivelse NyBo Døgn Haderslev Kommune September 2015 Målgruppebeskrivelse NyBo Døgn Målgruppen er borgere i alderen 18-65 år, som har erhvervet en hjerneskade som følge af: Blødning eller blodprop i hjernen Hovedtraume Betændelse

Læs mere

Kvalitetsstandard for socialpædagogisk støtte

Kvalitetsstandard for socialpædagogisk støtte Kvalitetsstandard for socialpædagogisk støtte Lovgrundlag: Ydelser indenfor socialpædagogisk støtte 85 i Lov om Social Service (LSS). Hjælp til varetagelse af personlig hygiejne Strukturering af opgaver

Læs mere

- en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ SYDSJÆLLAND BOTILBUDDET ATTERBAKKEN 1

- en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ SYDSJÆLLAND BOTILBUDDET ATTERBAKKEN 1 - en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ SYDSJÆLLAND BOTILBUDDET ATTERBAKKEN 1 2 BOTILBUDDET ATTERBAKKEN VELKOMMEN TIL Atterbakken Mellem Tappernøje og Næstved på Sydsjælland ligger botilbuddet Atterbakken med

Læs mere

CSU STUDIEGÅRDEN Bopraktik, Kostskoleafdeling og Klubværelser

CSU STUDIEGÅRDEN Bopraktik, Kostskoleafdeling og Klubværelser CSU STUDIEGÅRDEN Bopraktik, Kostskoleafdeling og Klubværelser CSU Holbæk 15-06-2014 1 CSU STUDIEGÅRDEN Bopraktik, Kostskoleafdeling og Klubværelser på CSU Holbæk Hvem er CSU Holbæk?... 2 Hvad tilbyder

Læs mere

STU på Synscenter Refsnæs

STU på Synscenter Refsnæs Parat til fremtiden Kommuner og sagsbehandlere STU på Synscenter Refsnæs Den nationale STU for unge med synsnedsættelse og yderligere funktionsnedsættelser (15-25 år) Derfor! STU på Synscenter Refsnæs

Læs mere

Virksomheden Levuk 2013

Virksomheden Levuk 2013 Fritidsklub for unge med handicap Levuk tilbyder særligt tilrettelagt undervisning og aktiv fritid for unge over 13 år, der har betydelig og varigt nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne. Det kan

Læs mere

CSU STUDIEGÅRDEN Bopraktik, Kostskoleafdeling og Klubværelser CSU Holbæk

CSU STUDIEGÅRDEN Bopraktik, Kostskoleafdeling og Klubværelser CSU Holbæk 17-03-2014 CSU STUDIEGÅRDEN Bopraktik, Kostskoleafdeling og Klubværelser CSU Holbæk 1 CSU STUDIEGÅRDEN Bopraktik, Kostskoleafdeling og Klubværelser på CSU Holbæk Hvem er CSU Holbæk?... 2 Hvad tilbyder

Læs mere

Takstblad 2013 DEN SELVEJENDE INSTITUTION SKOVBRYNET SØRUP SKOVVEJ 4 4684 HOLMEGAARD

Takstblad 2013 DEN SELVEJENDE INSTITUTION SKOVBRYNET SØRUP SKOVVEJ 4 4684 HOLMEGAARD Takstblad 2013 DEN SELVEJENDE INSTITUTION SKOVBRYNET SØRUP SKOVVEJ 4 4684 HOLMEGAARD 2 Skovbrynet er en selvejende institution i landlige og naturskønne omgivelser uden forstyrrende momenter. Stedet er

Læs mere

Servicedeklaration for Stevnsfortet

Servicedeklaration for Stevnsfortet Servicedeklaration for Stevnsfortet 2016 Praktiske oplysninger Korsnæbsvej 63, 4673 Rødvig Stevns Tlf.: 56 50 73 70 Forstander Peter Jørgensen Hjemmeside: www.stevnsfort.dk E-mail: stevnsfortet@regionsjaelland.dk

Læs mere

Servicedeklaration Bofællesskaberne Kærsangervej

Servicedeklaration Bofællesskaberne Kærsangervej Servicedeklaration Bofællesskaberne Kærsangervej Tilbuddets navn og kontaktoplysninger Bofællesskaberne Kærsangervej Kærsangervej 68, 68a og 36 8800 Viborg. Tlf. nr.: 87 87 73 14 Leder: Kim Ulrik Tranekjær

Læs mere

Serviceniveau og styring på voksenområdet. - Nogle eksempler

Serviceniveau og styring på voksenområdet. - Nogle eksempler Serviceniveau og styring på voksenområdet - Nogle eksempler De centrale emner i et serviceniveau og styring på voksenområdet: 1. Behov: - Tydelige kriterier for at få adgang til hjælp - Tydelige mål for

Læs mere

INFORMATION OM SYDHJØRNET

INFORMATION OM SYDHJØRNET INFORMATION OM SYDHJØRNET Grønnegade 3, 6580 Vamdrup Bofællesskabet sydhjørnet Bofællesskabet Sydhjørnet i Vamdrup ved Kolding Den selvejende Institution Sydhjørnet, Grønnegade 3, 6580 Vamdrup CVR-nr.

Læs mere

Socialtilsyn Midt. Tilsyn med misbrugsbehandling Lov om social service 101

Socialtilsyn Midt. Tilsyn med misbrugsbehandling Lov om social service 101 Socialtilsyn Midt Tilsyn med misbrugsbehandling Lov om social service 101 Socialtilsyn hvad vil vi? Vi vil sikre trygge rammer for borgere, som har brug for sociale tilbud og vi vil løfte fagligheden og

Læs mere

Kvalitetsstandard for længerevarende botilbud (Serviceloven 108)

Kvalitetsstandard for længerevarende botilbud (Serviceloven 108) Social og Sundhed Svinget 14 5700 Svendborg Tlf. 62 23 30 00 Kvalitetsstandard for længerevarende botilbud (Serviceloven 108) social@svendborg.dk www.svendborg.dk Indhold 1. Indledning... 1 2. Sagsbehandling...

Læs mere

Specialområde Kriminalitetstruede og Dømte Børn og Unge (DOK)

Specialområde Kriminalitetstruede og Dømte Børn og Unge (DOK) YDELSESBESKRIVELSE Specialområde Kriminalitetstruede og Dømte Børn og Unge (DOK) Målgruppe: Unge der har begået kriminalitet eller er i risiko for at komme ud i kriminalitet. Hemmedvej 1, 8585 Glesborg

Læs mere

Pensionatet som praktiksted - socialpædagoger

Pensionatet som praktiksted - socialpædagoger Pensionatet som praktiksted - socialpædagoger 1) Beskrivelse af praktikstedet, herunder formål, karakteristik af brugergruppe og arbejdsmetoder. 2) Uddannelsesplan for de praktikperioder, praktikstedet

Læs mere

Ydelseskatalog. Psykiatri- og Handicapafdelingen. Ikast-Brande Kommune

Ydelseskatalog. Psykiatri- og Handicapafdelingen. Ikast-Brande Kommune Ydelseskatalog Psykiatri- og Handicapafdelingen Ikast-Brande Kommune 1 Indledning Dette ydelseskatalog er et værktøj for myndighed og udfører ved den indledende dialog om bevillinger til beboere på Ikast-Brande

Læs mere

Afgørelse om godkendelse af tilbud

Afgørelse om godkendelse af tilbud Frederiksberg Kommune Afgørelse om godkendelse af tilbud 7. juni 2018 Sagsbeh.: MKN Behandlingsstederne Søbæk har ansøgt om godkendelse af væsentlige ændringer i form af en ny afdeling på Dalmosevej 8,

Læs mere

- Et aktivt ungdomsmiljø. Botilbud for unge voksne med autismespektrumforstyrrelser.

- Et aktivt ungdomsmiljø. Botilbud for unge voksne med autismespektrumforstyrrelser. - Et aktivt ungdomsmiljø Botilbud for unge voksne med autismespektrumforstyrrelser De skal finde ud af, hvordan jeg fungerer og presse mig i den rigtige retning, så jeg udvikler mig bedst muligt. Det synes

Læs mere

Botilbud til voksne med særlige behov

Botilbud til voksne med særlige behov Kollegiet Axeltorv Lejligheder og kollegieværelser for voksne udviklingshæmmede og sent udviklede med pædagogisk støtte, vejledning og beskæftigelse. I henhold til lov om social service 85 Adresse Kollegiet

Læs mere