M Ø D E R E F E R A T

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "M Ø D E R E F E R A T"

Transkript

1 M Ø D E R E F E R A T Deltagere: Bente Kloster Sted: Agerfløjen 5 Kurt Christiansen Niels Vesterlund Flemming Sørensen Steffen Andersen Afbud: ingen dato: 24. marts 2010 Dagsorden 1. Referat fra sidste møde den 25. januar Meddelelser fra formanden a. Orientering om fastelavn b. Orientering fra mødet med naboforeningerne c. Orientering fra mødet med kommunen d. Status på Skt. Hans e. Diverse 3. Generalforsamling a. Indkaldelse b. Fastsættelse af kontingent. c. Forslag til E-post d. På valg i. Flemming Sørensen (genopstiller ikke) ii. Steffen Andersen iii. Kurt Christiansen e. Andet 4. Alle mand af hus den 24. april Forretningsorden 6. Eventuelt Ad 1 Referat fra 25. januar 2010 blev godkendt. Bemærkning: inkasso-sag er ikke sat i gang men startes snarest. Ad 2a Næstformanden orienterede om fastelavns arrangementet, som Dåstruplund havde arrangeret. Der var stor tilfredshed med arrangementet, hvor der var over 100 deltagere (47 fra Stendyssen). Bestyrelsen besluttede at bakke op om et tilsvarende arrangement næste år. Bestyrelsen anbefaler at lokalerne reserveres i god tid og at bl.a. Lassensminde og Østervang inviteres (se bilag 1: Evaluering)

2 Ad 2b Næsteformanden orienterede om mødet med naboforeningerne (se bilag 4), hvor der var den sædvanlige gode opbakning. Mødet var konstruktivt og med god gensidig drøftelse. Speciel gav Emilsgave en god orientering om Parcelhusejernes Landsforening. Bestyrelsen overlader til den nye bestyrelse at beslutte medlemskab af Parcelhusejernes Landsforening, men orienterer herom på generalforsamlingen. Kassereren påpegede at foreningens bankkonto måske er en erhvervskonto, der ikke er omfattet af bankernes erstatningspligt. Bestyrelsen besluttede, at der skal oprettes 2 elektroniske underskrifter på foreningens konti. Ad 2c Bente Kloster orienterede om mødet med kommunens tekniske forvaltning og naboforeningerne. Kommunens referat var rundsendt forud for mødet. - Der skal anlægges en cykelsti fra Viby til Roskilde. Anlægget deles op i flere etaper. Etape 1, der forløber langs banens vestside frem til Kirke Syv er planlagt til udførelse i Se bilag 2. - Cykelstierne Grydestykket, Sløjen og Skolestien får i 2010 ny asfalt. (Afventer dog politisk godkendelse primo april) - Der etableres i nye legepladser h.h.v. ved DUI-huset og Åparken. Efter mødet har bestyrelsen rettet henvendelse om at græsslåning på legepladsen. Forvaltningen har efterfølgende svaret at græsset vil blive slået inden medio maj, og 6 10 gange i løbet af sommeren. Ad 2d Næsteformanden orienterede Båltaler: John Nicklasson Sang: Ramsø Sangerne Musik: Ramsø Musikskole Næste møde: 20. maj kl 19:00 på engen ved petanquebanen. Ad 2e Formanden oplyste at der ikke er kommet svar fra kommunen vedr. vores skrivelse fra februar 2009 og brev vedr. rabatter fra januar Ad 3a Forslag til indbydelse blev godkendt. Ad 3b Bestyrelsen foreslår at kontingent for 2010 ændret kr. 500,00 Ad 3c Bestyrelsen besluttede, at der ikke skal kommunikeres via . Ad 3d Flemming Sørensen modtager ikke genvalg. Steffen Andersen og Kurt Christiansen modtager genvalg. Bestyrelsen foreslår genvalg til suppleanter og revisorer. Ad 3e

3 Formanden fremlagde udkast til beretning, og udbad sig bestyrelsens kommentarer. Der fulgte en kort drøftelse og bestyrelsen bakker op om beretningen. Ad 4 Næstformanden fremlagde udkast til indbydelse. Opgaverne vil omfatte: - Fejning af veje, stier og vendepladser. - Klipning af grene o.l. De enkelte beboere ordner primært opgaver på egen vendeplads og tilhørende stier/fortove Udkastet blev tilrettet og godkendt. Ad 5 Formanden gennemgik udkast til forretningsorden (se bilag 3) - bestyrelsen drøftede mulighederne for mail-konference - bestyrelsen drøftede flertalsbeslutninger. - bestyrelsen drøftede mindretalsbeskyttelse. - reglerne for indkaldelse til bestyrelsesmøde blev drøftet Bestyrelse overlader udkastet til den nye bestyrelse. Ad 6 Generalforsamling torsdag den 22. april 2010 kl Skolen - traktement: smørebrød plus øl og vand (Steffen) (glas, kopper, bestik, tallerkner, sukker og fløde). - Hvert bestyrelsesmedlem medbringer en kande kaffe. Alle mand af hus arbejdsdag lørdag den 24. april 2010 kl. 9:00 Bestyrelsesmøde onsdag den 28. april 2010 kl. 19:00 Agerfløjen 38 (alternativt torsdag den 27. maj). Bestyrelsesmøde onsdag den 9. juni Agerfløjen 4.

4 Bilag 1 EVALUERING FASTELAVNSFEST Dato: Lørdag d. 13. februar 2010 Kl. 10:00 12:00 Mødested: Dåstrup Forsamlingshus Til stede: Dåstruplund og Stendyssen Grundejerforeninger Tidspunkt Vi har ikke hørt beklagelser over tidspunktet for festen i stedet har vi hørt folk sige, at de ikke ville være kommet, hvis det var blevet afholdt søndag. Mødested Ingen udtalelser om mødestedet er hørt. Traktement Der var en del fastelavnsboller til overs og mange der ikke var spist op. Karina foreslår at vi også køber nogle almindelige boller pyntet dem med glasur og drys det kan de fleste børn lide og mange foretrækker den slags fremfor wienerbrød. Kaffe/te/vand blev indtaget uden kommentarer. Slikposer og juice så også ud at være tilfredsstillende. Tøndeslagningen Vi skal være klar med bidtangen, når børnene har haft to slag hver så er det ok at hjælpe til. Tønden til herrene skal sættes i vand en uge før da den ellers er for nem at få ned. Vi skal huske at notere hvem der har slået bunden (droning) løs og hvem der har slået toppen (konge) løs. Til næste år skal vi forsøge at få deltagerne til kun at opholde sig på den ene side af tønderne. Bestyrelsens arbejde før dagen Vi skal lave aftale imellem de forskellige grundejerforeninger allerede til efteråret. Invitationer skal indeholde information om tilmelding kan foregå via Dåstruplunds hjemmeside den blev benyttet flittigt i år. Svarfristen var for tæt på selve dagen det gav udfordringer i forhold til bestilling og indkøb samt at lave slikposer. Bestyrelsens arbejde på dagen Vi mødtes kl. 8:00 i Forsamlingshuset, hvor vi hurtigt blev enige om hvordan borde og tønder skulle placeres. Benthe måtte ud og handle, da der var flere ting vi manglede i vores planlægning. (Huskeseddel til næste arrangement udarbejdes). Vi måtte hidkalde Pernille, da stigen var låst inde.

5 Vi skal have en klar aftale om hvem der er tøndemestre så de også kan få en kaffepause indimellem. Det fungerede fint med opdelingen af børnene i forhold til tønderne. Aftale om hvem der tager billeder i løbet af festen man kan ikke både være tøndemester/koordinator o.lign og så rende rundt og skulle tage billeder. Oprydning og rengøring løb fint og med hjælp fra deltagerne, fik vi hurtigt styr på huset igen. Alle børn og voksne så ud til at have en hyggelig formiddag og mange takkede for et godt arrangement. Huskeseddel til Fastelavnsfest Invitationer skal indeholde info om tilmelding via Dåstruplunds hjemmeside. Tilmeldingsfrist bør senest være tirsdagen før. Indkøb Tønder Kroner Katte til at sætte på tønderne Terpentiner Reb Afmærkningstape (rødt) Engangstallerkener Servietter Fastelavnsboller til børn og voksne Juice æble/appelsin Kaffe The Sukker Mælk Karameller og lign til at putte i tønderne Små plyskatte til at putte i tønderne Slikposer til børnene Øl/vand til dem der rydder op Vin til de voksne kattekonger Kattetunger til de voksne kattedroninger I øvrigt Gavekort til børnenes kattedroninger og kattekonger Praktisk at medbringe Skraldesække

6 Køkkenrulle Staniol/frostposer Viskestykker Karklude Fløjte (for at få alles opmærksomhed) Bidtang Køller (ligger hos Karina)

7 Dette billede kan ikke vises i øjeblikket. Dette billede kan ikke vises i øjeblikket. Dette billede kan ikke vises i øjeblikket. Dette billede kan ikke vises i øjeblikket.

8 bilag 3 UDKAST til Forretningsorden Af vedtægternes 13 stk. 3 fremgår følgende: Bestyrelsen fastsætter iøvrigt selv sin forretningsorden og fører protokol over forhandlingerne og de af bestyrelsen trufne beslutninger. Protokollen underskrives af de tilstedeværende medlemmer. Mig bekendt har der aldrig været nedfældet en sådan på skrift. Normalt vil det sikkert heller ikke været et problem, men der kan opstå situationer, hvor det kunne været hensigtsmæssigt at alle har den samme opfattelse. Jeg vil derfor foreslå, at vi kort nedskriver den forretningsorden vi arbejder ud fra. Mit forslag kunne være følgende: 1. Afholdelse af bestyrelsesmøder sker i henhold til vedtægternes 15 stk 1 og stk Indkaldelse til bestyrelsesmøde sker skriftlig ved . Indkaldelse skal ske med mindst 8 dages varsel. Kortere varsel kan komme på tale, men kræver i givet fald samtykke fra den øvrige bestyrelse. 3. Formanden sikrer at der udsendes dagsorden til mødet senest 5 dage før mødets afholdelse. Udsendes pr. 4. Ønsker de øvrige bestyrelsesmedlemmer punkter medtaget på dagsorden skal dette meddeles formanden inden udsendelse af dagsordenen. 5. Dagsorden skal i det omfang dette er påkrævet være bilagt en nærmere beskrivelse af de punkter der til behandling. Dette gælder også punkter fra bestyrelsesmedlemmerne i øvrigt. 6. Bestyrelsen kan udstede prokura til et enkelt medlem til færdiggørelse af en enkelt sag uden yderligere forelæggelse for bestyrelsen. Resultatet skal dog altid afrapporteres til bestyrelsen ved næstkommende bestyrelsesmøde. 7. Enkeltsager kan, hvis det findes nødvendigt eller hensigtsmæssig afklares uden et egentlig bestyrelsesmøde. Afklaringen kan være eller anden elektronisk medie herunder telefonmøder. Resultatet af denne afklaringsproces skal medtages i næste mødes protokol. Dog skal der afholdes et egentlig bestyrelsesmøde blot et enkelt medlem ønsker det. Reglerne for afholdelse af et sådant bestyrelsesmøde følger reglerne i punkt 1 til Der føres protokol for hvert bestyrelsesmøde jf. 13 stk 3. Protokollen skal underskrives af de bestyrelsesmedlemmer der deltager i mødet. 9. Udfra protokollen laves et overordnet referat fra bestyrelsesmødet der offentliggøres på hjemmesiden.

9 Bilag 4 Resumé Den 4. marts 2010 Møde mellem nabogrundejerforeningerne Dåstrup og Viby Vest Deltagere: Grundejerforeningen Lassensminde Grundejerforeningen Østervang Grundejerforeningen Dåstruplund Grundejerforeningen Emilsgave Grundeejerforeningen Stendyssen I alt 10 personer. Afbud: ingen Velkomst: Thomas Toft bød velkommen til mødet, dels som en opfølgning på sidste års møde med Roskilde Kommune og dels som et formøde til mødet med Roskilde Kommune den 11. ds. Som tidligere var der ingen dagsorden, men ordet var frit. Emilsgave orienterede om ønsker om forbedring af udkørslen fra Emilsgave til Vibyvejen. (speciel SF-stens belægning) Ramsø Kommune har tidligere givet tilsagn om at slette knopperne. Thomas Toft spurgte til de opretning af SF-stene i fortovene. Emilsgave omtalte vedligeholdelsen af stierne. Specielt øst-stien. En del af anlægget er anlagt og betalt af grundejerforeningen Emilsgave : lamper og skraldespande. Bl.a. er der gravet antennekabel fra masten til ejendommen rema Emilsgave, der ejer jorden har aldrig givet tilladelse til nedgravning af kabel. Emilsgave omtalte problemer med vedligeholdelse og tømning af skraldespande på fællesarealer sidste år var der på et tidspunkt 3 store sække med efterladenskaber fra hunde. Et arbejde og en udgift for pågældende grundejerforening. I vinter er en beboer, der ikke bor i udstykningen, faldet og brækkede en arm på den fælles sti. Sagen er behandlet som en forsikringssag, men er blevet klart afvist, fordi der ikke er offentlig adgang på pågældende sti. Gruppen ønsker oplysninger om kommende cykelsti fra Viby til Roskilde. Bente Kloster omtalte klagerne over trafikken på Faurbjergvej. Thomas Toft omtalte kommunens forespørgsel om hvilke matrikler der hører til deres grundejerforening. Andre havde ikke fået forespørgselen. Kommunen har tidligere lovet at tydeliggøre krydset Engvej/Assendløsevej Særligt ønskes en bedre mærkning for krydsende cyklister. Fartkontrol blev drøftet både i Dåstrup, ved rensningsanlægget, Dalen og på Vibyvejen. Trafikforholdene i Dalen hvor cyklisterne klemmes i begge sider af vejen., Lysregulering Dalen/Vibyvejen blev drøftet med hensyn til større sikkerhed for biler og cyklister. Dåstruplund omtalte åbningstiderne på KARA, hvor åbningstiden på hverdage er ændret fra kl. 12 til kl. 10, men efterlyser åbningstider om søndagen. Stendyssen orienterede om en Tilstandsrapport for veje og stier i udstykningen. Rapporten forventes at blive endelig i løbet af maj (efter tøbrud). Parcelhusejerne Landsforening o Emilsgave har i nogle år været medlem af PL.

10 o Lovpligtige ansvarsforsikring, Bestyrelses- og ledelsesansvar, Samlet forsikringspris kr. 1100,00 pr år. o Foreningen har en finansieringsaftale fra Nordea til brug for forbedringer af veje o.l. o Kontingentet beløber sig til kr. 108,00 pr medlem. o Igennem Købsstedernes Brandforsikring tilbydes der visse rabatter. o Parcelhusejernes Landsforening, Kirke Værløsevej 24, 1., C, 3500 Værløse. Vedligeholdelse af grønne områder blev kort drøftet med lidt erfaringsudveksling. Bl.a. blev der videregivet anbefaling af: anlægsgartner Ole Madsen Aps, Kløvermarken 40 1, 4330 Hvalsø, Tlf Skt. Hans blev kort resumeret: o Båltaler: John Niklasson er OK o Ramsøsangerne er OK o Ramsø Musikskole er OK o Planlæsningsmøde/opgavefordeling den 20. maj kl. 19:00 på engen/bålpladsen/petanquebanen.

Referat Ordinær generalforsamling 08 tirsdag den 15. april kl. 19:00 på Dåstrup Skole.

Referat Ordinær generalforsamling 08 tirsdag den 15. april kl. 19:00 på Dåstrup Skole. Referat Ordinær generalforsamling 08 tirsdag den 15. april kl. 19:00 på Dåstrup Skole. Den 20. april 2008 Dagsorden 1 Valg af dirigent 2 Beretning om det forløbne år 3 Forelæggelse af det reviderede regnskab,

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Grundejerforeningen Stenagervej, 8240 Risskov

Grundejerforeningen Stenagervej, 8240 Risskov M Ø D E R E F E R A T Bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Stenagervej, Risskov den 21. oktober 2013 kl. 19.30 hos Oluf, Flintebakken 61 Mødedeltagere: Bente Højfeldt (BH) Vagn Jessen (VJ) Lars B. Andersen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 Referat Møde den: 2. september 2010 Afholdt hos: Christina Til stede: Mads, Helle, Christina, Peter og Jørgen Afbud: Thomas Referent: Jørgen Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Grundejerforeningen Birketing/Buhlsvej

Grundejerforeningen Birketing/Buhlsvej Grundejerforeningen Birketing/Buhlsvej Referat af ordinær generalforsamling tirsdag 26. februar 2008 kl. 19:00 i Viuf forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 Referat Møde den: 28. april 2011 Afholdt hos: Helle Til stede: Mads, Helle og Jørgen Afbud: Peter, Thomas og Christina Referent: Jørgen Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen 2018

Referat af Generalforsamlingen 2018 Referat af Generalforsamlingen 2018 I Grundejerforeningen Duemosen Generalforsamlingen afholdt Tirsdag den 10.april 2018 kl. 19:oo, i Rejsestalden Jægerspris. Dagsorden: 1. Velkomst ved formand Tom Desvig

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Lena Rosenlund, Georg Ørnskov Rønsch, Inge Lise Møller Jensen, Stefan Krebs Jensen, Per René Schmidt, Claus Skyum og Frederik Agergaard 01. november 2016

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 29. marts 2011

Referat af generalforsamlingen den 29. marts 2011 Hornslet den 13. april 2010 Referat af generalforsamlingen den 29. marts 2011 Til årets generalforsamling var mødt 19 personer, der repræsenterede 16 husstande. Formanden bød velkommen. Dagsorden; 1. Valg

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget.

Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget. Viborg, 1. juli 2009 Medlemsinfo fra den nye bestyrelse. Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget. 1: Ekstraordinær generalforsamling: Ekstraordinær

Læs mere

44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus. torsdag den 8. april 2010 kl Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer til

44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus. torsdag den 8. april 2010 kl Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer til Grundejerforeningen LILLEMARKEN Gevninge Indkaldelse til: 44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus torsdag den 8. april 2010 kl. 19.30 Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd

Grundejerforeningen Slagslunde Syd Mødedato: Torsdag Kl.: 19.00 Mødested: Per, Mimosevej 13 Deltagere i mødet: Per Aagaard Flemming Toft Bent Holm Zenia Rasmussen Ditte Walther Jensen Preben Arentoft Mødt: Alle med undtagelse af Flemming

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 31. oktober 2016 Til stede: Ole Storch, Karen Bak, Jens William Jensen, Else og Elo Hesselbjerg, Sonja og Børge Mønster, Birthe og Ove Nielsen, Ebba og Svend Aage Sørensen,

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Beslutningsreferat fra generalforsamling i Stødov Bakker Grundejerforening 26.april 2018

Beslutningsreferat fra generalforsamling i Stødov Bakker Grundejerforening 26.april 2018 Beslutningsreferat fra generalforsamling i Stødov Bakker Grundejerforening 26.april 2018 Der var mødt 52 deltagere heraf var 31 stemmeberettiget. John Hansen blev valgt som dirigent. Beretning: Beretning

Læs mere

Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/ Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30

Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/ Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30 Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/1-2017 Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af Regnskabet

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 6. marts 2012

Referat af generalforsamlingen den 6. marts 2012 www.gpj-hornslet.dk Hornslet den 30. marts 2012 Referat af generalforsamlingen den 6. marts 2012 Til årets generalforsamling var mødt 24 personer, der repræsenterede 20 husstande. Formanden bød velkommen.

Læs mere

Velkommen til generalforsamling 2019

Velkommen til generalforsamling 2019 Velkommen til generalforsamling 2019 Programmet og tidsrammen: 10.00 11.30 Generalforsamling 11.30 11.40 Kort pause 10 min. 11.40 12.05 Oplæg turistchef Kristian Hansen 12.05 12.30 Oplæg fmd. Jens Kaasgaard,

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter

Dagsorden ifølge vedtægter Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 25. februar 2015 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 39, 43, 55,

Læs mere

Grundejerforeningen Mosen

Grundejerforeningen Mosen Grundejerforeningen Mosen Fremmødte husstande: 4, 9, 10, 13, 14, 15, 17, 22, 27, 29, 37, 41, 45 Referat af generalforsamling 23. feb. 2016 i h.t. den udsendte dagsorden: 1. Valg af dirigent. Peter (nr.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Møde Torsdag den 9. februar 2017 Afholdt hos Bestyrelsens medlemmer Fraværende Pia (og Anders gik kl )

Møde Torsdag den 9. februar 2017 Afholdt hos Bestyrelsens medlemmer Fraværende Pia (og Anders gik kl ) Møde Torsdag den 9. februar 2017 Afholdt hos Bent Deltagere Bestyrelsens medlemmer Fraværende Pia (og Anders gik kl. 20.30) Udsendt dagsorden 1. Bemærkninger til den udsendte dagsorden 2. Endelig godkendelse

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN VESSØVEJ - GENERALFORSAMLING 2011

GRUNDEJERFORENINGEN VESSØVEJ - GENERALFORSAMLING 2011 GRUNDEJERFORENINGEN VESSØVEJ - GENERALFORSAMLING 2011 Torsdag den 31. marts 2011, i fælleslokalerne på Skæphøj. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den

Referat fra generalforsamlingen den Referat fra generalforsamlingen den 4.5.2018 Der var fremmødt 61 personer til generalforsamlingen fra 34 matrikler. Formand Peter Bøgh bød velkommen, og efter at have sunget en enkelt sang gik vi over

Læs mere

Lokalrådsmøde. Dagsorden: Dagsorden Referat. Dato 26/ Kl.: Sted: Nørremarkshallens Cafeteria

Lokalrådsmøde. Dagsorden: Dagsorden Referat. Dato 26/ Kl.: Sted: Nørremarkshallens Cafeteria Dagsorden Referat x Lokalrådsmøde Dato 26/6 2019 Kl.: 19.30 Sted: Nørremarkshallens Cafeteria Deltagere: Fraværende Afbud Birger Kristoffersen Henrik Stjernholm - Birgit Pedersen Inger Nørregaard Andersen

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts 2018. Bestyrelsens beretning. Endnu engang vil jeg benytte lejligheden til fra bestyrelsens side at byde alle rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011. Forretningsorden for bestyrelsen i Andelsvandværket Helle Vest AMBA Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Læs mere

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Grundejerforeningen Rønnevangen Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 14, stk. 6 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning om det forløbne år 3) Aflæggelse

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkeager

Grundejerforeningen Kirkeager Grundejerforeningen Kirkeager Referat generalforsamling marts 2014 Referat: Generalforsamling i Grundejerforeningen Kirkeager (GF), Beder 11. marts 2014 Marianne Grønbæk indtrådte som suppleant for Finn

Læs mere

Grundejerforeningen Allegaardens Villaby

Grundejerforeningen Allegaardens Villaby Grundejerforeningen Allegaardens Villaby Indkaldelse til ordinær generalforsamling onsdag d. 29-04-15 kl. 19 21 Generalforsamlingen afholdes i lærerværelset på Husum Skole, Karlslundevej 33, 2700 Brønshøj

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

GF Indkilden. Referat fra 16. Bestyrelsesmøde. Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Jess Eriksen, Louise Holm, Arne Jensen og Tommy Breck

GF Indkilden. Referat fra 16. Bestyrelsesmøde. Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Jess Eriksen, Louise Holm, Arne Jensen og Tommy Breck GF Indkilden Emne: Referat fra 16. Bestyrelsesmøde Mødeleder: Breck Referent: Breck Dato: 29. August 2011 Varighed: 1900-2100 Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Jess Eriksen, Louise Holm, Arne Jensen

Læs mere

Vedtægter for. Foreningen Veteranhjem København

Vedtægter for. Foreningen Veteranhjem København Vedtægter for Foreningen Veteranhjem København 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Foreningen Veteranhjem København. 1.2 Foreningens hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål 2.1 Foreningens formål

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Grundejerforeningen Sletten

Grundejerforeningen Sletten Varde d. 28/03-2010 Referat fra Generalforsamlingen d. 24/03-2010. Generalforsamlingen blev afholdt i et af Lerpøthallens lokaler, 15 personer incl. bestyrelsen mødte op, heraf var 11 stemmeberettigede.

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Indlæg fra Bredballe Skovpark 4. Forelæggelse af

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i ABF-Egen

Referat bestyrelsesmøde i ABF-Egen Referat bestyrelsesmøde i ABF-Egen Tidspunkt: Tirsdag den 25. november 2014 kl. 17:00 18:30 Sted: Tilstede: Hos Kai Kai, Anna Inga, Ove, Hanne Fraværende Gitte Dagsorden/referat: 1. Godkendelse samt opfølgning

Læs mere

Grundejerforeningen Allegaardens Villaby

Grundejerforeningen Allegaardens Villaby Grundejerforeningen Allegaardens Villaby Indkaldelse til ordinær generalforsamling tirsdag d. 30-04-13 kl. 19 22 Generalforsamlingen afholdes i lærerværelset på Husum Skole, Karlslundevej 33, Dagsorden

Læs mere

Grundejerforeningen Stubbegård

Grundejerforeningen Stubbegård Grundejerforeningen Stubbegård Generalforsamling d. 22/4-2017 i Rudbjerghallen Formanden bød velkommen og bad forsamlingen, sammen med ham, om at holde 1/2 minuts stilhed til ære for foreningens mangeårige

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014. Fremmødte: 15 husstande af 57. Formanden Leif Elken bød velkommen i fællesarealet på Gadstrup skole. 1.

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A 1. Afbud Nicoline Varberg, suppleant 2. Godkendelse af dagsordenen Dagsorden blev godkendt. 3. Godkendelse af referat fra forrige møde

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 20. april 2011 Regnskab 2010/2011 Budget 2011/2012 Bestyrelsen 2011/2012 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Virksund d 20. juni 2016 Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 2002

Referat fra generalforsamlingen 2002 \ Referat fra generalforsamlingen 2002 Formanden bød velkommen og fremviste dagsordenen. Formanden informerede om de nye tiltag i området: Området nord for Børnehaven udstykkes og anlægges, så snart der

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN I LODSHAVEN

GRUNDEJERFORENINGEN I LODSHAVEN GRUNDEJERFORENINGEN I LODSHAVEN Referat fra bestyrelsesmøde, afholdt den 5. august 2010., kl. 19.30. Deltagere : Lone, Charlotte, Ellen, Flemming, Frank Referent : Frank Fraværende : Ingen. Dagsorden :

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 19. FEBRUAR 2008

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 19. FEBRUAR 2008 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 19. FEBRUAR 2008 Fremmødte Nr. 1 (2 fremmødte) nr. 3 (2 fremmødte) nr. 4 (1 fremmødt) nr. 6 (1 fremmødt) nr. 8 (1 fremmødt) nr. 9 (1 fremmødt) nr. 10 (2 fremmødte) nr. 11

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Der var indkaldt til generalforsamling i grundejerforeningen Koglevænget tirsdag den 16. maj 2006 kl. 20:00 hos Helle og Ib i nr. 17 Dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd Dagsorden og referat

Grundejerforeningen Slagslunde Syd Dagsorden og referat Mødedato: Torsdag d. 2. maj 2013, kl.: 18.00 Mødested: Per, Mimosevej 13, derefter bestyrelsesmøde hos Zetnye Deltagere i mødet: Per Aagaard Flemming Toft Bent Holm Zenia Rasmussen Ditte Walther Jensen

Læs mere

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse.

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse. VEDTÆGTER FOR: Norsminde Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er Norsminde Sejlklub. Dens hjemsted er Odder kommune. Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Grundejerforeningen Lerager

Grundejerforeningen Lerager Til foreningens medlemmer Grundejerforeningen Lerager Glostrup, den 13. april 2012 Referat fra generalforsamlingen 2012 Referat fra den ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen Lerager Tirsdag

Læs mere

grundejerforeningen KLINTEVEJ

grundejerforeningen KLINTEVEJ grundejerforeningen KLINTEVEJ VEDTÆGTER FOR "grundejerforeningen KLINTEVEJ". 1. Foreningens navn er "grundejerforeningen Klintevej". 2. Foreningen omfatter grundejere i det af Arbejdernes Andelsboligforening

Læs mere

BOELSMOSEGAARD Grundejerforening Tid: Søndag d. 14. juni 2014 kl (2. søndag i juni) Sted: Blistrup Skole

BOELSMOSEGAARD Grundejerforening Tid: Søndag d. 14. juni 2014 kl (2. søndag i juni) Sted: Blistrup Skole Indkaldelse til GENERALFORSAMLING 2015 for: BOELSMOSEGAARD Grundejerforening Tid: Søndag d. 14. juni 2014 kl. 10.00 (2. søndag i juni) Sted: Blistrup Skole Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Østmøn Lokalråd d. 20. november 2012 hos Torben Nielsen.

Bestyrelsesmøde i Østmøn Lokalråd d. 20. november 2012 hos Torben Nielsen. 1 jsc Nørreby, d. 21. november 2012 Bestyrelsesmøde i Østmøn Lokalråd d. 20. november 2012 hos Torben Nielsen. Deltagere: Torben Nielsen, Jens Haubroe, Martha Torgard Joensen, Ole Jon Ørnum, Anne Gejl

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Grundejerforeningen Nordby Fælled www.nordbyfaelled.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Norby Fælled grundejerforening Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Endelig dagsorden

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 26. februar 2014 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 55,

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d. 17.oktober 2017 kl Bibliotekets mødelokale 24

Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d. 17.oktober 2017 kl Bibliotekets mødelokale 24 MØDE 5. Bestyrelsen: Axel Bøggild (AB), Liselotte Frederiksen (LF), Per Hauge (PH), Marianne Høglund (MH), Niels Kjeldgaard (NK). Suppleanter: Søren Kunst (SK), Ole Høglund (OH). Alle deltager DAGSORDEN

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN HEDEN

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN HEDEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN HEDEN afholdt torsdag den 26. marts 2015 i Houlkær-Hallens selskabslokale. Dagorden var som følger: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Grundejerforeningen DamgårdsLunden 1

Grundejerforeningen DamgårdsLunden 1 Grundejerforeningen DamgårdsLunden 1 Næste bestyrelsesmøde (jf. GFvedtægter 5 stk.1) Tirsdag d. 29.8.2017 kl. 19.00 i Abildgården Dagsorden: 1. Grøn tur 2. Godkendelse af referat 3. Siden sidst 4. Opfølgning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Side 1 af 6 sider 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. Klubben er hjemmehørende i Holbæk

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 7 af 16/5-2013 = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen - Alexander

Læs mere

Bestyrelsesmøder 2008-2009

Bestyrelsesmøder 2008-2009 Bestyrelsesmøder 2008-2009 Bestyrelsesmøde 06-05-2009 kl. 19.00 ved NC l: Godkendelse/opfølgning af referat fra 04. Februar 2009 2: Meddeleser/orientering fra formanden 3: Orientering fra kasserer 4: Orientering

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN VALMUEHAVEN

GRUNDEJERFORENINGEN VALMUEHAVEN GRUNDEJERFORENINGEN VALMUEHAVEN 24. april 2016 Kontingent for 2016 På den ordinære generalforsamling den 16. marts 2016 blev det besluttet, at kontingentet for 2016 er kr. 950,00 (Der opkræves ikke snebidrag

Læs mere

Grundejerforeningen Tyregården. www.tyregaarden.dk tyregaarden@gmail.com. Velkommen til Generalforsamling 2015

Grundejerforeningen Tyregården. www.tyregaarden.dk tyregaarden@gmail.com. Velkommen til Generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Tyregården www.tyregaarden.dk tyregaarden@gmail.com Velkommen til Generalforsamling 2015 Valg referent Valg af revisor - evt. revisor-suppleant Valg referent Valg af revisor evt. revisor-suppleant

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde - kladde

Referat af bestyrelsesmøde - kladde Referat af bestyrelsesmøde - kladde Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag 21. januar 2014, kl. 19 Sted Frede Kjær, Møllestykket 16 Deltagere: Jan Magleby (Formand) Frede Kjær Hanne Gleitze, (Kasserer) Torben Toldam-Andersen

Læs mere

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014 Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning 3) Regnskab og budget 4) Indkomne forlag 5) Valg af bestyrelse 6) Valg af suppleanter 7) Valg

Læs mere