Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den februar 2015.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den februar 2015."

Transkript

1 Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den februar Til stede: Evald Krog, Janne Sander, Anna le Dous, Isak Kornerup Houe, Peter Skov Jørgensen, Jan Jakobsen, Simon Toftgaard Jespersen, Antoinett Vebel Pharao, Dorte Berenth, Peter Bach Nielsen, Christian Skytt, Jutta Andersen, Anita Kruse, Rasmus Dissing, Lisbeth Koed Doktor, Mads Jensen, Sabine G. Ulrich, Torben Madsen, Ole Lauth, Gro Nielsen, Rune Nydam Guldberg, Bjarke Gamst, Pernille Diemer, Jacob Bostrup, Henrik Ib Jørgensen og Jørgen Lenger. Afbud: Niels Staghøj, Jeanette Strøm og Jens Lund. 1. Valg af ordstyrer. Janne Sander blev valgt. 2. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen blev godkendt. 3. Godkendelse af referat fra mødet den september Referat fra dette møde findes ikke. Referenten var sygemeldt, og ingen husker om og hvem der eventuelt har skrevet referat fra mødet. Dorte Berenth påtalte, at referater i nogen tid ikke er lagt offentligt ud. 4. Nyt fra organisationen. a. Musholm Bugt Feriecenter. Henrik Ib Jørgensen viste en film om byggeriet og orienterede om nyt inventar. Der bliver gjort mere ud af mødelokalerne. Vi flytter vores IT, så også alt WiFi og lyd og lys bliver leveret af samme leverandør. Der bliver AV-udstyr i alle mødelokaler. Vi er i gang med udsmykning og med et wayfinding projekt, fordi Musholm Bugt Feriecenter fremover skal bruges af andre end os selv, men også folk med muskelsvind kan være svagtseende eller have ADHD.

2 Sabine Ulrich foreslog, at man kan bruger scanning som mulighed. Henrik Ib Jørgensen orienterede videre om, at byggeriet ikke bliver færdigt til den forventede dato, den 18. juni, så der bliver kun holdt en kort generalforsamling med alt betalt, og så holdes festen senere i forbindelse med selve indvielsen. Boliger og reception og mødelokale og restaurant og P-pladser skal nok blive færdige, men ikke multihallen, og i sommerferien er multi-hallen det, der bedst kan undværes, men så kan vi ikke holde landsmøde derinde. Budgettet ser ud til at holde. Orienteringen blev taget til efterretning. b. Indsamlingsafdelingen. Christian Skytt fortalte, at alt går efter bogen, og kunstnerne er booket til sommerens koncerter, og der er klar til cirkus. Jacob Bostrup tilføjede, at vi ikke kommer til at mangle frivillige til Grøn Koncert m.v. Vi er tværtimod nødt til at sige nej tak til nogle. Orienteringen blev taget til efterretning. c. RehabiliteringsCenter for Muskelsvind. Henrik Ib Jørgensen fortalte, at der har været fagdag, der blandt andet har handlet om vore relationer til kommunerne. Der bliver flere og flere relationer mellem RCFM og kommunerne, som dog ikke er så villige til at betale, som regionerne har været. Det fylder blandt medarbejderne, at nogle kommuner ser RCFM som en del af Muskelsvindfonden, og at Muskelsvindfonden samtidig skælder ud på kommunerne. Med hensyn til palliativ behandling ser personer med ALS anderledes på det end mange andre med muskelsvind, og for eksempel diskussionen om hvordan man får et værdigt liv gælder ofte ikke for personer med ALS, som ikke nødvendigvis når at få det. Orienteringen blev taget til efterretning. d. Muskelsvindfonden. Henrik Ib Jørgensen sagde, at der bliver oprustet meget i Muskelsvindfonden rent medarbejdermæssigt, især fordi vi har haft nogle økonomisk gode år, så vi kan igangsætte projekter som vi gerne vil sætte i gang. Vi har fået en ny økonomichef, Mette Carlsen, og vi har udvidet kommunikationsfunktionen med en ny medarbejder, samtidig med at en tidligere medarbejder koncentrerer sig om indsamlingsafdelingen. Vi får en ny projektleder omkring skoleområdet, og vi vil blive bedre til at dokumentere, hvordan livet med muskelsvind er. Orienteringen blev taget til efterretning.

3 5. Fremlæggelse af strategi og konkrete målsætninger for 2015 samt involvering af repræsentantskabet. Henrik Ib Jørgensen gennemgik det udsendte bilag. Overskriften er, at vi vil være den relevante forening. Det er forudsætningen for at kunne arbejde med plads til forskelle. Bestyrelsen har drøftet, hvordan repræsentantskabet kan inddrages bedre og har fået den ide, at vi opretter nogle stående udvalg, som fast holder møde, når der er repræsentantskabsmøde, for eksempel børn og unge, beskæftigelse og uddannelse, sundhedspolitik/etik, tilgængelighed, retssikkerhed/handicappolitik. Dorte Berenth mente, at dette er en god ide, og så kan man passe sine interesser og mærkesager ind gennem nogle kanaler. Isak Kornerup Houe var enig. men tilføjede, at vi ikke bare skal have seks små repræsentantskaber, men også skal have repræsentantskabet som et samlende forum. Anita Kruse mente også, at det var en god ide og at det ville give bedre brug af repræsentantskabets ressourcer. Simon T. Jespersen sagde, at det kan fungere både internt og eksternt, så man også kan bede medlemmerne om at skrive til en i stedet for at vælge en tilfældig i repræsentantskabet. Torben Madsen var enig, men mente, det er bedre at mødes mellem repræsentantskabsmøderne for ikke at tage tid fra repræsentantskabet. Alle var enige om, at man kan supplere med mails, Skype og lignende. Lisbeth Koed Doktor spurgte, om man så vil tage tid fra repræsentantskabsmøderne eller gøre dem længere? Janne Sander svarede, at mødernes længde har skiftet, men det kunne for eksempel være kl på repræsentantskabsmødernes anden dag. Henrik Ib Jørgensen lovede, at vi skal nok få det praktiske til at fungere, men for eksempel denne gang slutter vi to timer tidligere end sædvanligt, som vi ellers kunne have brugt til noget andet. Der kan også holdes udvalgsmøder i forbindelse med netværksweekenden. Men det handler om at få nogle interesserede medlemmer til at bidrage til foreningens udvikling. Jan Jakobsen sagde, at det handler først og fremmest om indhold og kun sekundært om form. Skype og mail er udmærket som supplement, men forudsætter at der også er fysiske møder.

4 På spørgsmål fra Janne Sander svarede Henrik Ib Jørgensen, at der skal en medarbejder med til hvert udvalgsmøde. Alle skrev ned hvilket udvalg de helst vil være med i. Nogle mente, det skal være en pligt, andre at det skal være frivilligt at være medlem af et udvalg. Nogle argumenterede med, at alle skal deltage i arbejdet, andre at hvis man ikke har lyst, så er det dræbende at have sådan et medlem i udvalget. Isak Kornerup Houe mente, at vi skal vælge den praksis, at dem der påtager sig opgaver mellem møderne er dem der vil lave noget, men alle kan forventes at deltage i udvalgsarbejde under selve mødet. Den konklusion var der tilslutning til. Medlemmerne fordelte sig således: Børn og Unge: Evald Krog, Sabine Ulrich, Mads Jensen, Dorte Berenth, Christian Skytt, Gro Nielsen og Pernille Diemer Tilgængelighed: Simon T. Jespersen, Rasmus Dissing og Anna le Dous. Retssikkerhed: Peter Bach Nielsen, Torben Madsen, Ole Lauth og Isak Kornerup Houe. Beskæftigelse: Lisbeth Koed Doktor, Peter Skov Jørgensen og Jan Jakobsen. Etik: Janne Sander, Anita Kruse og Jutta Andersen. Jeanette Strøm, Niels Staghøj, Jens Lund, Rune Nydam Guldberg og Bjarke Gamst indgår endnu ikke i et udvalg. På næste repræsentantskabsmøde arbejdes der for første gang i grupper. 6. Orientering om og spørgsmål til budget Henrik Ib Jørgensen fortalte om budgettet, herunder overvejelserne om køb af grunden i Århus. Isak Kornerup Houe spurgte, hvorfor vi vil købe den.

5 Henrik Ib Jørgensen svarede, at det fremgår af lejekontrakten, at hvis vi ikke køber grunden inden 30 år skal den leveres tilbage med hus + vi skal til at betale ejendomsskatter + lige nu er grunden ejet af region/kommune i fællesskab + vort hus vil blive mere værd hvis vi ejer grunden + vi får billigere realkreditlån hvis vi også ejer grunden. Isak Kornerup Houe spurgte, hvad der forstås ved dokumentation af effekten af vort arbejde? Hvad er det? Henrik Ib Jørgensen svarede, at når vi laver et stort projekt som for eksempel M-power, stiger kravene til effekt ganske betragteligt, men også den omvendte vej, altså at vi har en forpligtelse over for gæsterne til indsamlingsarrangementerne. Når nogen giver 50 kr. for en øl, har de krav på at vide, hvad pengene bliver brugt til, og der må også stilles højere krav til en forening med en egenkapital på 50 mio. kr. Dorte Berenth undrede sig over salgsmålene for Musholm og spurgte, hvorfor der ikke er annoncer i Dansk Handicap Forbunds blad? Henrik Ib Jørgensen svarede, at der kun er beskeden effekt af annoncer. Desuden har vi generelt krævet, at hvis vi skal annoncere, så skal de købe mindst en overnatning hos os. Det har nogle villet, men ikke Dansk Handicap Forbund. Vi har i stedet valgt at ringe direkte til alle institutioner, og vi har nået 300 af 2.500, og det har større effekt end annoncer. Men det er vanvittig dyrt at markedsføre sig over for dem, også fordi de hele tiden skifter medarbejdere. Ole Lauth tilføjede, at når han spørger sine elever, hvor de har hørt om højskolen, er det de færreste, der har hørt om den gennem en annonce. Rasmus Dissing nævnte muligheden for at annoncere via sociale medier, der kan ramme umådelig præcist. Henrik Ib Jørgensen bemærkede i øvrigt, at Musholms økonomi for det seneste år ligger 1,7 mio. kr. over budget, og vi har i øvrigt ikke lyst til at markedsføre os med den nuværende muddelpøl, tænk hvis nogen kom og så det lige nu Evald Krog sagde, at vi har al mulig grund til at glæde os over, at vi har fået en fantastisk centerchef, som har fået så mange kunder ind, som vi aldrig har drømt om, resultaterne taler deres eget sprog. Isak Kornerup Houe ønskede mulighed at kunne se de specifikke resultater af arrangementer, selv om de ligger i andre fonde. Det var Henrik Ib Jørgensen enig i, men nævnte at man burde altså kunne se det via noterne som eftersendes.

6 Der var i øvrigt ros til budgettet fra mange medlemmer af repræsentantskabet. 7. Nyt fra udvalg. a. Landsmødeudvalg. Dorte Berenth havde forberedt en orientering, men mente, at der nu foreligger en ny situation, som betyder, at udvalget må starte forfra. Simon T. Jespersen sagde, at det bliver to dårlige arrangementer, for de to ting hænger sammen. Christian Skytt opfordrede til at håndtere, at vi får en lav stemmedeltagelse. Henrik Ib Jørgensen svarede, at vi kan forsøge at afhjælpe det med gratis rejse med alt betalt til generalforsamling + video streaming. Han var sikker på, at indvielsesfesten vil blive et tilløbstykke. Rasmus Dissing ville undersøge, om man kan lave brevafstemning via streaming og mente i øvrigt, det er en fin løsning i den foreliggende situation. Antoinett Vebel Pharao mente ikke, det var et problem, hvis vi blot tids nok har fortalt medlemmerne, hvem der er kandidater. Evald Krog var sikker på, at mange vil komme, også for bare at snuse til, hvordan det går med byggeriet. Anita Kruse sagde, at brevafstemning skal kommunikeres ud, men vi kan også overveje, om vi kan lægge et punkt mere på dagen, som rækker ud over generalforsamlingen. Sabina Ulrich undrede sig over, hvorfor vi ikke lagde en folder ud sammen med bladet med kandidaterne. Medlemmerne har måske ikke opdaget dem og beder ikke om en stemmeseddel. Hun mente desuden, at det er ærgerligt, at arrangementet er udsat, for mange forældre har glædet sig til, at landsmødet bliver samlet ét sted. Torben Madsen sagde, at det tidligere har været overvejet at lave afstemning på nettet, men det ville blive alt for omstændeligt, også for at undgå at nogen stemmer flere gange. Peter Bach Nielsen gjorde opmærksom på, at der skal gennemføres en vedtægtsændring for at ændre stemmeafgivningens form. Vedtægten taler om fremmøde eller rekvireret stemmeseddel.

7 Henrik Ib Jørgensen var enig i ærgrelserne, men der er ikke noget at gøre ved det. Han advarede mod vedtægtsændringer med baggrund i en situation, der er helt ekstraordinær Mads Jensen sagde, at vi kan bare skrive i bladet, at man kan rekvirere stemmeseddel. Lisbeth Koed Doktor mente ikke, vi har et demokratisk problem. Det er en ekstraordinær situation og det vil folk tikke bliver sure over. Janne Sander sagde, at den opgave kan vores kommunikationsafdeling sagtens løse. Medlemmer kan godt ærgre sig, men så har vi den anden fest at glæde os til. Jan Jakobsen sagde, at nu skal vi ikke se spøgelser. Vi kan forestille os en hel masse, men det må vi tage, når det kommer. Torben Madsen tilføjede, at vi har tidligere haft én-dags generalforsamlinger af økonomiske grunde, og det blev ikke opfattet som et demokratisk problem. Henrik Ib Jørgensen orienterer repræsentantskabet, så snart vi har fastlagt en ny dato. b. Etisk tænketank. Anita Kruse orienterede om, at udvalget har haft to møder og en del mail kommunikation. Vi har blandt andet drøftet retten til livet/retten til døden. Respirationsproblemstillinger har også været diskuteret, og udvalget har lavet oplæg til netværksmøderne om emnet patientinvolvering, den kritiske patient. Der var en god gruppesnak om disse emner. Tilbagemeldingen var, at det var vigtigt at sætte foks på det hele menneske. Der er et stort ønske om, at vi arbejder videre med dette, og det vil være vigtigt med den elektroniske patientjournal, så alle systemer arbejder sammen. Til næste møde skal det diskuteres, om vi skal starte en speciel Facebook gruppe med debat om disse emner. Udvalget fortsætter sit arbejde. 8. Aktuelt handicappolitisk og fremtidens behandlingsformer. Jørgen Lenger orienterede om finansloven, planerne om en retssag om kompensationsydelser til ældre, ledsagerordning, BPA til respiratorbrugere og hviletidsregler i BPA-ordninger. Evald Krog orienterede om, at vi har holdt møde med lægerne fra de tre respirationscentre. Christian Skytt var glad for, at der nu er fremsat et forslag i Folketinget om forbedring af ledsagerordningen, så børn også kan leve et selvstændigt liv, selv om de er under 12 år. Han nævnte også

8 problemerne ved at have hjælpere efter mange forskellige regler, nogle må det ene, andre må det andet, men resultatet er ikke desto mindre, at det skal planlægges, hvornår en dreng med muskelsvind må få lov at tisse. Samtidig er der situationer med dobbelt hjælp, fordi kommune og region ikke kan blive enige, og det er ikke godt for barnets kontakt med kammerater at have to hjælpere omkring sig. Dorthe Berenth sagde om ledsagerordningen, at de ikke må hjælpe vedkommende over i elhockeystolen, og de må ikke skifte batterier, så hvis man har muskelsvind, kan man sjældent nøjes med en ledsagerordning. Sabine Ulrich sagde, at dette fylder meget for mange forældre. Hun spurgte, om ledsageren må hjælpe, hvis man skal tisse. Hvis barnet er sygt, sidder hjælperen inaktiv i skolen, mens forældrene må tage fri fra arbejde. Jørgen Lenger omtalte desuden det udsendte oplæg om fremtidens behandlingsformer, navnlig telemedicin. Dorte Berenth sagde, at nogle forældre kender deres børn så godt, at de ved, hvis en lungebetændelse er under opsejling, og at der er brug for en penicillinkur, men det er jo farligt, at forældre pludselig agerer som læge. Hvem har ansvaret, hvis det så ikke er en lungebetændelse? Torben Madsen havde prøvet at ringe til lægevagten, som giver håndkøbspenicillin, det burde være et sted at henvende sig. Natmonitorering virker af helvede til og man kan ikke sove, men natmonitorering kunne foregå hjemme, så den vil give et mere dækkende billede. Anita Kruse sagde, at for at undgå lægevagter og hospitalsafdelinger vil det være en fordel at tage kontakt direkte til nogen, som har forstand på sygdommen. Et ønske fra medlemmer er, at mange efterspørger en kontaktlæge, som kender hele situationen, og det kan man måske komme et skridt nærmere, hvis man i større udtrækning bruger telemedicin, så der er mange perspektiver. Christian Skytt arbejder i en virksomhed som rådgiver om bl.a. telemedicin. Et udgangspunkt er også, at der bliver færre og færre fysiske hænder til at hjælpe, og man har en klar strategi om mere behandling i eget hjem, så der eksperimenteres meget med ny teknologi. Det handler i høj grad om de store diagnoser, f.eks. diabetes, så man kan koble op med apparater direkte til hospitalssystemet, ekg eller ilt eller temperatur eller blodtryk, så man ikke skal ind til RCØ ved hver natmåling. Der eksperimenteres med teknologien, så man også kan lave målinger i længere perioder, som giver hjælperne ny information, og der er også eksperimenter med forskellige typer af robotter, som kan hjælpe én med at gå. Problemet er, at Skype løsninger kan være ustabile, og det kan man ikke leve med, men meget kan gøres. Mange sektorer er involveret, for eksempel investering i elektroniske patientjournaler, og man kan logge på sundhed.dk og følge med.

9 Dorte Berenth mente, at der er rigtig mange fordele ved f.eks. web-kontrolbesøg, så man også slipper for ventetid på afdelingen, som de lige så godt kan lave med kamera, men vi skal passe på, at der til slut slet ikke er nogen personlig kontakt. Lisbeth Koed Doktor mente, det er en god ide at arbejde for, at man primært bliver indlagt på et hovedhospital, men der er forskel på afdelingerne, for man kan altid risikere, at personalet ikke ved noget om muskelsvind. Hun har selv haft ubehagelige oplevelser med personales manglende kendskab ved fødsel. Der er brug for en manual eller en forudgående samtale, fordi de fleste indlæggelser er planlagte, og de må forstå på forhånd, at det rammer kroppen anderledes at blive udsat for bedøvelse, når man har muskelsvind. Ole Lauth ville af samme grund ikke slås for at bevare Odder Sygehus, fordi navnlig elever med muskelsvind blev fejlbehandlet, men det gør en forskel, at man selv eller hjælperen siger, hvor man skal hen. For eksempel siddesår kan diagnosticeres via telemedicin. Jutta Andersen fortalte, at der er mange projekter at læse på Dansk Sygeplejeråds hjemmeside, hvor man kan søge på telemedicin. Hun havde selv medvirket i projekter med telemedicin. Det påvirker både personale og patient, og der er også ulemper, men patienterne vil ikke af med det igen, for det giver dem mere styr på og kontrol over deres eget liv. Hun var ikke nervøs for overvågning, for langt hen ad vejen er der opmærksomhed på etikken i det. Peter Bach Nielsen sagde, at der kan ikke være større fare ved telemedicin end ellers, for man kan jo også være formynderisk, selv om man sidder overfor hinanden og ser hinanden ind i øjnene. Evald Krog mente, det er en god ide at lave en manual at give til sygehusene om, hvordan det er at behandle muskelsvind og opfordrede Lisbeth Koed Doktor til selv at skrive den. Det ville hun gerne. Anita Kruse sagde, at risikoen for formynderi ser vi jo allerede i dag, f.eks. i forhold til vægt og røg m.v. Jan Jakobsen mente, at telemedicin kan få stor betydning, for det højner niveauet for, hvem man komme i kontakt med, og det giver os en meget større tryghed, som er vigtigt. I Sverige bruger man det på ældre området, og det opfattes ikke som en overvågning, men som en sikkerhed og støtte i hverdagen. Christian Skytt foreslog, at vi kunne tænke i at få RehabiliteringsCenter for Muskelsvind eller et lille udvalg til at arbejde videre med, hvad det er vi har brug for i forhold til personer med muskelsvind, og så har Christian Skytt nogle relationer, som gerne vil lytte. Dorte Berenth tilføjede, at vi så selv sætter dagsordenen.

10 Jutta Andersen sagde, at det er jo ikke sådan, at der ikke sker en individuel vurdering. Der vil altid være nogen, hvor telemedicin under ingen omstændigheder kan anvendes. Telemedicin vil også øge samarbejdet mellem regioner og kommuner. Det vil være nemmere for hjemmesygeplejersken at komme i kontakt med sygehuset, som dermed også får en mere direkte kontakt. Hun tilføjede, at det behøver ikke at være så avanceret, det kan for eksempel kun være en mobiltelefon, der sender hjerterytme eller andre informationer til hospitalet. Konklusionen blev, at der arbejdes videre med det gennem bestyrelsen for RehabiliteringsCenter for Muskelsvind. 9. Eventuelt. Repræsentantskabet aftalte de praktiske rammer for repræsentantskabsmødet efter landsmødet. Mødet holdes umiddelbart efter, at stemmerne er optalt. Ref Jørgen

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den februar 2014.

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den februar 2014. Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 21.-22. februar 2014. Til stede: Evald Krog, Janne Sander, Thomas Doktor, Peter Bach Nielsen, Peter Skov Jørgensen, Isak Kornerup Houe, Anita Kruse,

Læs mere

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 9. november 2007

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 9. november 2007 Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 9. november 2007 Til stede: Evald Krog, Birthe Egholm, Per Rasmussen, Klaus Rosenlund, Morten Juul, Peter Balslev, Torben Madsen, Niels Staghøj,

Læs mere

Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 19. september 2009

Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 19. september 2009 Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 19. september 2009 Til stede: Janne Sander, Isak Kornerup Houe, Niels Staghøj, Peter Balslev, Dorthe Berendt, Ole Lauth, Peter Bach Nielsen,

Læs mere

Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 31. maj 2009

Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 31. maj 2009 Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 31. maj 2009 Til stede: Evald Krog, Janne Sander, Peter Bach Nielsen, Isak Kornerup Houe, Per Rasmussen, Peter Balslev, Morten Juul, Nikolaj

Læs mere

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den februar 2012

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den februar 2012 Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 24.-25. februar 2012 (Som sin sidste gerning i dette liv spolerede referentens bedagede bærbare PC filen med noter til referatet, der derfor har

Læs mere

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 30. august 2008

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 30. august 2008 Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 30. august 2008 Til stede: Evald Krog, Janne Sander, Per Rasmussen, Sarah Glerup, Isak Kornerup Houe, Anita Kruse, Knud A. Jensen, Torben Madsen,

Læs mere

Resumé fra repræsentantskabsmødet d september 2017 på Musholm

Resumé fra repræsentantskabsmødet d september 2017 på Musholm Fredag d. 8. september: Folkemødet og sommerens aktiviteter: For første gang deltog Muskelsvindfonden på Folkemødet på Bornholm. Vi var direkte involveret i en debat om beskæftigelse og arbejdsmarkedet,

Læs mere

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den september 2010

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den september 2010 Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 25.-26. september 2010 Til stede: Evald Krog, Janne Sander, Isak Kornerup Houe, Anita Kruse, Torben Madsen, Jan Jakobsen (lørdag), Judith Krautwald,

Læs mere

Repræsentantskabet har holdt ordinært møde d september Det første punkt på dagsordenen var referater:

Repræsentantskabet har holdt ordinært møde d september Det første punkt på dagsordenen var referater: Repræsentantskabet har holdt ordinært møde d. 18.-19. september 2015. Det første punkt på dagsordenen var referater: Formålet med diskussionen om referater var at sikre en god procedure omkring referaterne,

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den august 2007

Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den august 2007 Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 24.-25. august 2007 Til stede: Evald Krog, Anita Kruse, Janne Sander, Torben Madsen, Peter Mikkelsen, Niels Staghøj, Per Rasmussen, Sarah

Læs mere

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 29. februar-1. marts 2008

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 29. februar-1. marts 2008 Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 29. februar-1. marts 2008 Til stede: Evald Krog, Ditte Guldbrand Christensen (fredag), Christian Skytt, Thomas Doktor, Kenneth Kiel Daugaard, Morten

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

Resumé fra Muskelsvindfondens repræsentantskabsmøde på Musholm fredag d. 24 februar og lørdag d. 25 februar 2017

Resumé fra Muskelsvindfondens repræsentantskabsmøde på Musholm fredag d. 24 februar og lørdag d. 25 februar 2017 Fredag: Forinden mødet var der fernisering på Evalds portræt, som nu hænger på Musholm. Portrættet var den officielle gave fra Muskelsvindfonden, og arrangementet havde god tilslutning. Formanden åbnede

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN

VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN 1 Navn. 1.01 Medlemsforeningens navn er Muskelsvindfonden. 1.02 Foreningen har hjemsted i Århus. 2 Formål. 2.01 Det er Muskelsvindfondens formål at forbedre livsvilkårene

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 01/

Referat af bestyrelsesmøde 01/ Referat af bestyrelsesmøde 01/122010 Punkter på dagsordenen: 1. Protokol 2. Valg af næstformand 3. Budget for 2011 4. Orientering om byggeriet 5. Rygning 6. Meddelelser fra formanden 7. Meddelelser fra

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

MEDLEMSAKTIVITETER I MUSKELSVINDFONDEN 2015

MEDLEMSAKTIVITETER I MUSKELSVINDFONDEN 2015 MEDLEMSAKTIVITETER I MUSKELSVINDFONDEN 2015 DETTE ER EN OVERSIGT OVER MUSKELSVINDFONDENS AKTIVITETER I 2015. Alle arrangementer foregår på Musholm ved Korsør www.musholm.dk, hvis ikke andet er angivet.

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014 Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014 1. Valg af dirigent. Advokat Lars Stuckert blev valgt som dirigent og bød efterfølgende velkommen. 2. Forslag til vedtægtsændring.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Grundejerforeningen Røde Vejrmølle Park

Grundejerforeningen Røde Vejrmølle Park 1. Valg af dirigent, sekretær og stemmetællere. Til dirigent blev valgt Peter Pagh D72 og til sekretær Jens Grøn P120 Stemmetællere blev: Benny D 69, Marja H 10, Rikke P 40, Sommer H 22 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat Møde i Borgerrådet Voksen Handicap Tirsdag den 28. juni 2016 kl På Hedensted rådhus, mødelokale 1,

Referat Møde i Borgerrådet Voksen Handicap Tirsdag den 28. juni 2016 kl På Hedensted rådhus, mødelokale 1, Skolegade 10 8723 Løsning T: 79755000 Mette Boelt Kristiansen Dir: 30667208 Mob: e-mail: Mette.Kristiansen @Hedensted.dk Sagsnr. 27.15.04-A00-1-16 29.6.2016 Referat Møde i Borgerrådet Voksen Handicap Tirsdag

Læs mere

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Referat fra de ekstraordinære generalforsamlinger i AntenneForeningen i Kolding, AFiK, mandag den 1. oktober 2007 i auditoriet, KUC, Ågade 27. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017 1. Valg af dirigent Jens Erk Skovvang blev valgt efter indstilling fra bestyrelsen. Dirigenten startede generalforsamlingen op med at konkludere,

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Turistforeningen for Sydfyn

Turistforeningen for Sydfyn Turistforeningen for Sydfyn Generalforsamling mandag den 26. marts kl. 19.00 på Hotel Svendborg Der var fremmødt 40 til generalforsamlingen. Formand Allan Mariager bød velkommen til en noget anderledes

Læs mere

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl. 19.00 Referat Tilstede: Ole Jepsen, Henrik Callesen, Lars Hansson, Søren Skovgaard, Dorthe Carlsen, Lis Sandberg, Sussie Lærke,

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 8. juni 2019. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der næsten 80 fremmødte, hvoraf de 48 var stemmeberettigede

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Helle, Poul Martin Benita, Thomas, Lene, Finn, Heine, Karina Karin, Jens, Leo Erik Finn Pkt. Tid O/B Emne Beskrivelse Referat

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Formanden bød velkommen og takkede for fremmødet som talte 67 aktive medlemmer og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C.

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. DM Seniorklub København/Sjælland November 2011-11-08 Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. Der var 35 medlemmer til stede. Til stede fra

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 HJEMLØSES LANDSORGANISATION HOVEDSTADSUDVALGET SAND HOVEDSTADEN Referat Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 Fremmødte: Ole B. Larsen [Ole B], Ole Svendsen [Ole S]; medl.

Læs mere

Medlemsaktiviteter. i Muskelsvindfonden 2014

Medlemsaktiviteter. i Muskelsvindfonden 2014 Medlemsaktiviteter i Muskelsvindfonden 2014 Dette er en oversigt over Muskelsvindfondens kurser og aktiviteter i 2014. Alle arrangementer foregår på Musholm Bugt Feriecenter www.musholm.dk ved Korsør,

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi.

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi. Generalforsamling 2013 referat Generalforsamling i Foreningen Hus Forbi, 2013 Referat 1) Formand Ole Skou bød velkommen og foreslog daglig leder Rasmus Wexøe Kristensen som dirigent. Rasmus blev valgt.

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Der er afholdt generalforsamling i DBB Midtjylland. Bestyrelsen og Anders Bang mødte kl. 16.00 for at gøre alt klar til spisning

Læs mere

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW).

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW). Pårørenderådsmøde torsdag den 8. januar 2015 Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW). Referent Anita

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling på begæring af medlemmer. Onsdag den 14. maj 2014

Referat af ekstraordinær generalforsamling på begæring af medlemmer. Onsdag den 14. maj 2014 Referat af ekstraordinær generalforsamling på begæring af medlemmer. Onsdag den 14. maj 2014 Dagsorden i følge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Velkomst ved formand Claus Skytte

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

REFERAT HVIDOVRE KOMMUNE

REFERAT HVIDOVRE KOMMUNE REFERAT HVIDOVRE KOMMUNE Børne- og Velfærdsforvaltningen Ældre- og Handicapafdelingen Sagsbehandler: Charlotte Kylmann Jakobsen 12.06.2014/ Vedrørende: Bruger- og Pårørendemøde for Bofællesskaberne Dato:

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet Med

Læs mere

Resumé fra Muskelsvindfondens repræsentantskabsmøde på Musholm d september 2018

Resumé fra Muskelsvindfondens repræsentantskabsmøde på Musholm d september 2018 Orientering fra formand, direktør og udviklingschef: Lisbeth har deltaget på folkemødet på Bornholm, til Grøn, til overliggerdage i Hjallerup, til cirkus summarum, på rejse til Holland med Ib og Jes og

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010 Mødet blev afholdt hos Christa Islin Tilstede var: Christa Islin Claus Ole Jørgensen Stefan Garvig Michael Munch-Olsen Inger Lise Kaurin Jens Christensen Fraværende var: Susanne Brown Thomsen Frank le

Læs mere

Referat fra fælles med mellem Teknisk Udvalg og Klimarådet

Referat fra fælles med mellem Teknisk Udvalg og Klimarådet Referat fra fælles med mellem Teknisk Udvalg og Klimarådet Referat fra møde Den 4. september 2018 kl. 19-21 MØDEDELTAGERE Fra Teknisk Udvalg deltog: Tina Tving Stauning Jørgen Bech (medlem af klimarådet)

Læs mere

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00.

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. Dagsorden Generalforsamling 2015-2016 den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse. 4.

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ Generalforsamling mandag den 27. marts 2017 kl. 19, foreningslokalet i Multihallen i Veksø Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning om det forløbne år 3. Regnskab

Læs mere

Landsformand Susanne Olsen og organisationskonsulent Louise Lindberg Poulsen fra Dansk Handicap Forbund

Landsformand Susanne Olsen og organisationskonsulent Louise Lindberg Poulsen fra Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsens landsmøde 2014 Dato: 22. marts 2014 Sted: Til stede: Egmont Højskolen, Villavej 25, Hou, 8300 Odder 16 stemmeberettigede Landsformand Susanne Olsen og organisationskonsulent Louise Lindberg

Læs mere

Referat af KDAK s generalforsamling 21/

Referat af KDAK s generalforsamling 21/ Møde start: 19:30 Velkomst ved RP. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår NEJ, som blev enstemmigt valgt. NEJ konstatere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 2. Valg af stemmetællere NEJ Forslår:

Læs mere

GODKENDELSE AF DAGSORDEN OG REFERAT TIL DRØFTELSE

GODKENDELSE AF DAGSORDEN OG REFERAT TIL DRØFTELSE HANDICAPRÅDSMØDE DEN 20. NOVEMBER 2014 MØDEDELTAGERE: PEDER UDENGAARD (PU), ANETTE POULSEN (AP) KNUD N. MATHIESEN (KM), MARIANNE BANNER (MB), PETER BACH NIELSEN (PBN), JØRGEN BAK (JB), BIRTE RERUP (BR),

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i lektionen Hjælp en kollega i konflikt. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Christian og Bente, hvor

Læs mere

Fredag d. 18. september:

Fredag d. 18. september: Til stede: Janne Sander (JS), Peter Skov Jørgensen (PS), Jan Jakobsen (JJ), Isak Kornerup Houe (IK), Simon Jespersen (SJ), Rasmus Dissing Nielsen (RD), Antoinette Vebel Pharao (AV), Dorthe Berendt (DB),

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 42086/15 BAB/mni REFERAT AF MØDE i Den Fælles Kapitalforvaltning, afholdt torsdag den 16. april 2015 i Århus Bispegård, Århus Stift Tilstede var: Fra bestyrelsen:

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19)

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) d. 15.01 16 REFERAT Deltagere: Casper, Tommy og Thore (fodbold), Anne Marie, Majbrit og Susan (håndbold), Marcus (badminton), Ib F. N. Ann Referat ifølge dagsorden: Velkommen

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

Familier med SMA 1. Temadag om palliativ indsats til børn og unge 25. Oktober 2017

Familier med SMA 1. Temadag om palliativ indsats til børn og unge 25. Oktober 2017 Familier med SMA 1 Temadag om palliativ indsats til børn og unge 25. Oktober 2017 Fysioterapeut PhD, Ulla Werlauff, RehabiliteringsCenter for Muskelsvind Indhold RehabiliteringsCenter for Muskelsvind Rehabilitering

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

Referat 17. juni 2015

Referat 17. juni 2015 Referat 17. juni 2015 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen

Læs mere

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration, Tigervej 39, 4600 Køge

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration, Tigervej 39, 4600 Køge Referat af Integrationsrådets møde den 16.06.2014 kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration, Tigervej 39, 4600 Køge Tilstedeværende: Anna Papiewska (. ) Anton Dimauicius (. ) Dorte Corydon (. ) Jan Rasmussen

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård.

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Dagsorden: 1) Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Valgt: Dirigent: Jens Jørgen

Læs mere