Bestyrelsesmøde mandag d. 13. juni kl. 19:00 21:00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde mandag d. 13. juni kl. 19:00 21:00"

Transkript

1 Haderslev Katedralskole Bestyrelsesmøde mandag d. 13. juni kl. 19:00 21:00 Dagsorden. 1. Status på den økonomiske udvikling for 2016 ved rektor Ruth Funder og vicerektor Preben Plith. Regnskabstallet for det 1. kvartal viser et overskud på ,- kr. hvilket er ganske fornuftigt set i lyset af, at mange af de forskellige tiltag, som ligger i vores sparerstrategi for de næste 4 år, kun lige er begyndt at blive implementeret i dagligdagen - se bilag 1. Langt de fleste af de sparerinitiativer, der indgår i vores sparerstrategi, forventes først for alvor at kunne aflæses i regnskabet for I øjeblikket arbejder vi med afslutning af skoleår og det er endnu usikkert, hvordan det regnskab falder ud. Det endelige resultat er et samspil mellem nedenstående faktorer, og hvordan det resultat helt præcist vil falde ud, vil vi først kunne se af regnskabstallet for det 3. kvartal: a. Lærerafgang og ændringer i norm ved skift af skoleår. b. Merarbejde ved skoleårets afslutning. c. Timefagfordelingen for det kommende skoleår. d. Elevtilgang til det nye skoleår. I det følgende er de nævnte faktorer kommenteret yderligere. Ad a: Lærerafgang/ændringer i norm skift af skoleår På lærerlønsiden forventer vi i 2016 at få en reduktion i lønudgiften i form af afgang samt ændringer i norm for nogle af vores lærere svarende til ca. 1,7 mio. kr. Lægger vi besparelsen til, som vi inkasserede ved omstrukturering af ledelsen i dette år, vil det samlede beløb svarer til ca. 2,1 mio. kr. Ad b. Merarbejde ved afslutning af skoleåret. Arbejdet med afslutningen af indeværende skoleår på lærersiden viser et merarbejde på 4951,8 timer inklusiv tillæg på 50 % svarende til ca. 1.5 mio. kr. Vi arbejder på at reducere den samlede udbetaling ved at indarbejde så mange af de timer som muligt som afspadseringen i det nye skoleår.

2 Ad c. Timefagfordelingen for det nye skoleår. Timefagfordelingen for det nye skoleår viser et overskud af timer, som ikke kan dækkes på normale vilkår. Vi er derfor via et stillingsopslag i gang med at undersøge mulighederne for at vikarbesætte fremfor at dække overskuddet af timerne via merarbejde. Det grundlæggende præmis for timefagfordelingen er økonomisk ansvarlighed, hvilket betyder, at vi ikke opretter studieretninger på årgang 2016 eller valghold i det nye skoleår, som der ikke er et til strækkeligt elevgrundlag til. Vi er underlagt bekendtgørelsesmæssige mindste krav til oprettelse af både studieretninger og valghold: I forbindelse med oprettelse af studieretninger skal vi mindst oprette en humanistisk-sproglig studieretning med AA eller AB kombinationen, samt en studieretning med matematik A i kombination med fysik A/fysik B samt kemi B. Hvad angår mindste kravet til oprettelse af et valghold, skal vi oprette et valghold, hvis der er 10 eller flere elever, som har ønsket det pågældende valghold. Grundlaget for timefagfordelingen er en ny arbejdstidsaftale for skoleår , der på den ene side skal være et redskab for os i at sikre en skarp styring af den økonomiske ressource til løndelen, samtidigt med at vi vil fastholde og understøtte kvaliteten i undervisningen ved ikke at have intensiveret arbejdet yderligere i form af reduktion af tid til forberedelse eller af tid til opgaveretning. Desuden ønsker vi med den nye arbejdstidsaftale at skabe en gennemskuelighed og synlighed omkring planlægningen af arbejdstiden for den enkelte lærer. Ad d. Elevtilgang til det nye skoleår. Vi har brugt en del ressourcer på PR her i foråret, og der er ingen tvivl om, at det er en af de medvirkende årsager til, at vi etablerer 11 stx-klasser og 2 hf-klasser på den nye årgang efter sommerferien. I den sammenhæng skal også nævnes, at vi har sagt ja tak til at modtage 10 ansøgere fra Munkensdam Gymnasium, hvoraf de 6 har sagt ja tak til at blive indskrevet hos os. Muligvis viser studieretningsvalget efter grundforløbet, at der ikke er basis for 11 stx klasser og i så fald vil vi i løbet december lave sammenlægninger, sådan at vi etablerer 10 stx-klasser på årgang Desuden har vi følgende projekter, hvoraf nogle er skal projekter, som vi skal finde økonomisk råderum til i Nyt nøglesystem på ydredørene til skolen et skal projekt. Det har desværre vist sig nødvendigt at udskifte nøglesystem på yderdørene, da vi har erfaret, at der er nøgle i omløb i byen, som gør, at vi ikke kan sikre, at uvedkommende ved forskellige lejligheder kommer ind på skolen. Vi har kig på et briksystem, fordi det ikke kræver store udskiftninger, hvis en brik kommer på afveje. I øjeblikket indhenter vi tilbud fra forskellige leverandører, og på baggrund af de løse overslag, som vi indtil videre har kendskab til, skal vi forvente en pris, der vil ligge omkring de ,- kr.

3 Solafskærmning i sprogfløjen et skal projekt. Efter renoveringen af sprogfløjen mangler at få etableret en solafskærmning ved klasseværelserne. Vi tager først 1. salen for efterfølgende at vurdere, hvorvidt det er nødvendigt med en solafskærmning i underetagen - idet vi er bange for, at en solafskærmning på underetagen vil gøre det for mørkt i de pågældende klasseværelser. Pris for solafskærmningen på 1. sal er ,-kr, og arbejdet vil komme til at foregå i sommerferien. Udskiftning af de bærbar pc ér et projekt, som trænger sig på. De eksisterende bærbar pc er er slidte, og er det ikke længere muligt at reparere på nogle af dem. En forventet pris på udskiftning af alle vores bærbar pc er vil ligge omkring 1. mio. kr., der regnskabsteknisk afskrives over 3 år. Pædagogisk indsat på hf et projekt, som trænger sig på. Det er tvingende nødvendigt, at vi inden for en overskuelig fremtid gør noget for at understøtte lærernes arbejde med undervisningen på hf, hvis vi vil fastholde et hf på skolen. Vi har kontakt til Nicolaj Molthe-Leth, True North, for at afsøge muligheder for sammen med Nicolai at lave et særligt forløb tilrettet vores behov. Vi har her i foråret haft besøg af Karen Marie Madsen, forstander, True North Efterskole, Snaptun, der gav os et oplæg om, hvordan de arbejder pædagogisk med udgangspunkt i True North s principper. På IBC Kolding, hvor Karen Marie tidligere har været ansat, arbejdede de også med udgangspunkt i True North s principper, hvor de over de år, hvor arbejdet stod på, kunne registrere en markant stigning i elevtilfredshed og i lærertilfredshed og ikke mindst kunne de fremvise en markant fald i frafald blandt eleverne på uddannelsen. Vi er efter sommerferien inviteret på besøg på efterskolen i Snaptun, hvor vi vil få mulighed for at snakke nærmere med både lærere og elever om den pædagogiske tilgang på skolen. Vi er endnu i den indledende fase, men Nicolai er ikke en billig dreng at lege med. 2. Arbejdet med APV 2016 ved Lisbeth Stigkær og Morten Mahler Eriksen, lærerrepræsentanter i AR-udvalget. Vi har i foråret gennemført arbejdspladsvurdering, APV Lisbeth og Morten vil på bestyrelsesmødet orientere om resultatet af det foreløbige arbejde med APV 2016, samt om det videre arbejde med at omsætte resultaterne af APV 2016 til en handleplan for det videre arbejde.

4 3. Nye studieordensregler ved pædagogisk leder Birgit Krogh og pædagogisk leder Pernille Hegnby Sørensen - se bilag følger senere. Vores nuværende studieordensregler er nogle år gamle, og de er ikke længere tidsvarende i forhold til at sætte de nødvendige rammer for vores skoledag. Eksempelvis har vi gennem det sidste årstid oplevet nogle udfordringer med rusmidler på skolen i forbindelse med elevfesterne, fredagscafeerne og også i hverdagen, som vores nuværende studieordensregler ikke giver os nogle rammer for at håndtere. Birgit og Pernille præsenterer et udkast til nye studieordensregler, som bliver fremlagt til godkendelse for Bestyrelsen på bestyrelsesmødet. 4. Årshjulet for bestyrelsesmøder i skoleåret 2016/2017 ved rektor Ruth Funder. Vi har 4 bestyrelsesmøder pr. skoleår fordelt med henholdsvis 2 om efteråret og 2 om foråret. Hvert bestyrelsesmøde har tidligere været fastlagt til 2 timer og på ugedagen, mandag. I det nye skoleår vil vi gerne forsøge os med et lidt længere bestyrelsesmøde i efteråret med start kl. 16:00, sådan at vi får mulighed for at udfolde strategiske diskussioner, der kan suppleres med relevante oplæg, når det giver mening. Et bud på et årshjul for bestyrelsesmøder for skoleår 2016/2017 kunne se som følgende: Mandag d. 12. september 2016 kl :00. Ordinært bestyrelsesmøde, hvor fastlæggelse og udmøntning af resultatlønskontrakter for rektor er et obligatorisk punkt på dagsorden til mødet. Mandag d. 12. december 2016 kl. 16:00 21:00 - alternativt mandag d. 28. november af hensyn til en eventuelt frist pr. 1. december for godkendelse af vores studieretninger for skoleår 2017/2018 efter den nye reform. Et længere bestyrelsesmøde med fokus på diskussion af strategiudvikling for skolen. Skolen er vært for et lille traktement. Mandag d. 27. marts 2017 kl. 19:00-21:00 med forbehold for revisorens kalender. Ordinært bestyrelsesmøde, hvor revisorens gennemgang af årsrapport og godkendelse af årsrapport er obligatoriske punkter på dagsorden. Mandag d. 12. juni kl. 19:00-21:00 Ordinær bestyrelsesmøde med fastlæggelse af årshjulet for det næstkommende skoleår.

5 5. Haderslev Katedralskolens 450 års jubilæum i 2017 ved rektor Ruth Funder. Vi skal markere og fejre jubilæet en dag i Umiddelbart er der to datoer, der kan være relevante at planlægge i forhold til. a. Mandag d. 6. februar 2017 er datoen for stiftelsesdokumentet for skolen. b. Torsdag d.7. september 2017 er datoen for starten af den nuværende Haderslev Katedralskole er desuden 500-året for reformationen, der også fejres i Haderslev. Skolens oprettelse var ifølge historiske kilder helt klart et produkt af reformationen. Vi hælder mest til at markere jubilæet d. 7. september 2017 på grund af vejr, et roligt tidspunkt på skoleåret samt mere tid til at få udgivelsen af bogen om skolen på plads. D. 7 september er imidlertid også genforeningsdatoen, og genforeningen fejrer sit 100 årsjubilæum i 2020 samtidigt med at skolen atter runde et hundredårsjubilæum. På trods af muligheden for skabe historisk forvirring omkring datoen d. 7. september, er d. 7 september 2017 den dato, der vil give os de optimale rammer for at fejre skolen 450 års jubilæum. 6. Systemrevisionserklæring af Lectio ved rektor Ruth Funder. Uni- C (styrelsen for IT og læring) under UVM og MaCom (leverandør af Lectio, der er vores administrative system) - lægger arm om, hvem der skal betale for en systemrevision af Lectio, der er grundlaget for en persondatabehandleraftale, som det kræves, at vi har indgået med Lectio senest d. 30. juni. 3 gymnasier forsøger i øjeblikket at få en systemrevisionserklæring af Lectio i stand, ved at gymnasierne, som er brugere af Lectio, kollektivt går ind og deler udgiften på ca ,-kr. til en revisionserklæring. Hvis redningsaktionen ikke lykkes, skal indgå en ny aftale med den anden leverandør af et administrativt system, Ludus, og have hentet alle vores data fra Lectio senest d. 30. juni. 7. Evt. Rf d. 27. maj 2016

Haderslev Katedralskole

Haderslev Katedralskole Haderslev Katedralskole Bestyrelsesmøde mandag den 25. september 2017 Deltagere: Ann Højbjerg Clarke, Lars Breinholt, Kim Petri Petersen, Vibeke Lund Arkil, Georg Hallum Lauridsen, Ruth Funder, Birgit

Læs mere

Haderslev Katedralskole

Haderslev Katedralskole Haderslev Katedralskole Bestyrelsesmøde mandag den 12. juni 2017 Deltagere: Ann Højbjerg Clarke, Bjarne Jensen, Lars Breinholt, Kim Petri Petersen, Vibeke Lund Arkil, Jeanette Hoffskov, Susanne Bundgaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde mandag d. 11. december kl. 17:00 21:00

Bestyrelsesmøde mandag d. 11. december kl. 17:00 21:00 Haderslev Katedralskole Bestyrelsesmøde mandag d. 11. december kl. 17:00 21:00 Deltagere: Ann Højbjerg Clarke, Kim Petri Petersen, Vibeke Lund Arkil, Jeanette Hoffskov, Alexander Damsgaard Jensen, Susanne

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. december kl. 17:00 21:00

Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. december kl. 17:00 21:00 Haderslev Katedralskole Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. december kl. 17:00 21:00 Deltagere: Ann Højbjerg Clarke, Kim Petri Petersen, Vibeke Lund Arkil, Mads Skau, Georg Lauridsen, Susanne Bundgaard Pedersen,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2016-2017 30.09.2016 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 30. marts 2016 Mødetidspunkt: kl. 16:00 Sluttidspunkt: kl. 17:45 Revisor Per Jansen og økonomichef Hans Hollensen deltog i behandlingen af punkt 1 Til stede:

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes.

Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes. Referat 6. december 2017 Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Nedenstående er et resumé af målopfyldelsen af den resultatlønskontrakt, der er indgået mellem bestyrelsen og rektor for skoleåret 2016-2017. Indsatsområder

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt i rektors

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

Referat Centerrådet for UU Sydfyn's møde Mandag den Kl. 16:00 Udvalgsværelse 4

Referat Centerrådet for UU Sydfyn's møde Mandag den Kl. 16:00 Udvalgsværelse 4 Referat Centerrådet for UU Sydfyn's møde Mandag den 26-03-2018 Kl. 16:00 Udvalgsværelse 4 Deltagere: Henrik Nielsen, Pia Dam, Jan Ole Jakobsen, Tonny Gjersen Afbud: Carl Jørgen Heide, Minna Henriksen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl : Møde på rektors kontor Kl : Spisning i Bangs Have

Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl : Møde på rektors kontor Kl : Spisning i Bangs Have MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl. 1618.30: Møde på rektors kontor Kl. 1920.30: Spisning i Bangs Have Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, HansOle Sørensen, Henrik Andreasen, Leise

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl. 16.00-19.00 Afbud: Lotte Thøgersen kom som meddelt senere til mødet. 1. Underskrivelse af referat fra mødet den 8. september

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 4. juni 2018 Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 18.00 Økonomichef Hans Hollensen deltog i punkt 1, 2, 3 og 4. Til stede: Per Krogh Hansen (formand),

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret

Resultatlønskontrakt for skoleåret Resultatlønskontrakt for skoleåret 2017-18 Formål med resultatlønskontrakten Resultatlønskontrakten med den øverste leder skal tjene følgende overordnede formål: Den skal fungere som et styringsredskab

Læs mere

Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr

Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr 27 Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr. 29553963 Næste bestyrelsesmøder: Torsdag d. 29/9 2016 kl. 16 alm. bestyrelsesmøde Onsdag d. 7/12 2016 kl. 16 alm bestyrelsesmøde Sted: Frederiksborg Gymnasium og

Læs mere

2. Godkendelse af dagsorden og underskrivelse af referatet fra sidst Bestyrelsen godkendte dagsordenen og underskrev referatet fra sidste møde.

2. Godkendelse af dagsorden og underskrivelse af referatet fra sidst Bestyrelsen godkendte dagsordenen og underskrev referatet fra sidste møde. Referat fra bestyrelsesmødet den 16. september 2019 Deltagere Udpegede medlemmer: Inger Askehave (IA), Jesper Laubjerg (JL), Per Bisgaard (PB), Simon Johansen (SJ), Karen Bech (KB) Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

Resultatlønskontrakt

Resultatlønskontrakt Resultatlønskontrakt 2017 2018 Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen har i et brev af 27. juni 2013 bemyndiget bestyrelsen til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens leder. Rektor forhandler efterfølgende

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 10. september 2018 Mødested: Århus Katedralskole Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 19.00 Til stede: Per Krogh Hansen (formand), Niels Erikstrup

Læs mere

Ulrik Westring (UW), Preben Sørensen (PS), Malthe Emil Bøgh Olesen (MO)

Ulrik Westring (UW), Preben Sørensen (PS), Malthe Emil Bøgh Olesen (MO) Referat af bestyrelsens møde torsdag den 1. oktober 2009 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lars Ole Vestergaard (LV), Lone Ryg Olsen (LO), Nils-Henrik Pedersen (NH), Arne Frier (AF) og Lars Scheibel (LS),

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2015 kl. 16.00 ca. 18.00. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni 2016. Referat vedlagt som bilag 1.

Læs mere

Bilag til budget 2008

Bilag til budget 2008 Bilag 1 Bestyrelsesmøde 20. december 2007 Bilag til budget 2008 1. Baggrund for budgettet 2. Budget 2008 og SGs visioner 3. Større investeringer 4. Eksempler på ændringer i budgetforudsætningerne 5. Sammenfatning

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2013/14

Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2013/14 Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2013/14 Formål Resultatlønskontrakt for rektor er et af bestyrelsens styringsredskaber. Den understøtter dialogen mellem bestyrelsen og ledelsen

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2016 til 31. juli 2017

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2016 til 31. juli 2017 Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2016 til 31. juli 2017 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer for anvendelse resultatløn for ledere

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen,, Helle Lundgreen, Poul Erik Hovelsø, Elisabeth

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 27. juni 2016 kl , på Solrød Gymnasium

Referat Bestyrelsesmøde d. 27. juni 2016 kl , på Solrød Gymnasium Referat Bestyrelsesmøde d. 27. juni 2016 kl. 16.00, på Solrød Gymnasium Tilstede: Afbud: Referent: Henriette Selck, Bjarne Thams, Trine Pedersen, Christina Tornquist, Erik Vejlebo, Bo Nygaard Larsen. Ellen

Læs mere

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl. 17-19 i lokale 13.28 Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Referat Orientering fra formanden Lectio er systemrevideret og godkendt. UU giver i sit hæfte Fremtidsparat,

Læs mere

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017.

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017. Referat bestyrelsesmøde den 13. september 2017. Tilstede: Jørgen Lang, Anne Lund, Peter Munk Christiansen, Jonna Frølich, Jette Bjørn Hansen, Kristine Contaoi Nielsen, Kristine Rasmussen, Marie Rosenkrantz,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Arne Kjær, Helle Lindkvist Kjeldsen, Lotte Thøgersen, Jakob Schow-Madsen. Lektor og lærernes tillidsrepræsentant

Læs mere

Målsætning for 2014-2015

Målsætning for 2014-2015 Målsætning for 2014-2015 Målsætningen for 2014-2015 bygger på Aalborg Katedralskoles vision Aalborg Katedralskoles vision Aalborg Katedralskole vil være en skole, der forener tradition og dannelse med

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17

Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17 Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17 Formål Resultatlønskontrakt for rektor er et af bestyrelsens styringsredskaber. Den understøtter dialogen mellem bestyrelsen og ledelsen

Læs mere

Rektors resultatkontrakt Basisramme. Udviklingsstrategi 60%

Rektors resultatkontrakt Basisramme. Udviklingsstrategi 60% Rektors resultatkontrakt 2017-18 Basisramme Udviklingsstrategi 2016-2020: Udvikling af nye undervisnings former med henblik på elevernes læring 1. Logistik og styring Den særlige udviklingsindsats for

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen torsdag den 27. september 2018 Til stede var: Annemari

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 14. september 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Udmøntning aftale om resultatløn for skolens direktør for skoleåret 2016/2017

Udmøntning aftale om resultatløn for skolens direktør for skoleåret 2016/2017 Udmøntning aftale om resultatløn for skolens direktør for skoleåret 2016/2017 Status Resultat Basisrammen Bestyrelsen bestemmer, hvilke indsatsområder der skal indgå i basisrammen. Indsatsområderne skal

Læs mere

Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret Baggrund og indledning

Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret Baggrund og indledning Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret 2017-18 Baggrund og indledning Denne aftale er baseret på Ministeriet for Børn og Undervisnings

Læs mere

Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 16-19

Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 16-19 MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Henrik Andreasen, Vibeke Grave, Tine Vinther Clausen, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Wenche Melchiors, Lars Jørgensen

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 29. maj 2013. tirsdag den 4. juni 2013 kl. 16.00 i konferencelokalet.

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 29. maj 2013. tirsdag den 4. juni 2013 kl. 16.00 i konferencelokalet. Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 29. maj 2013 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 4. juni 2013 kl. 16.00 i konferencelokalet. 1. Godkendelse af referat fra seneste

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2017 til 31. juli 2018

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2017 til 31. juli 2018 Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2017 til 31. juli 2018 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer for anvendelse resultatløn for ledere

Læs mere

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 19. september 2017 Fraværende: Anders Gadegaard og Ingrid McLeanNyegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen

Læs mere

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 1 Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 2016-17 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste

Læs mere

RESULTATLØNSKONTRAKT. for. Rektor Anders Kloppenborg

RESULTATLØNSKONTRAKT. for. Rektor Anders Kloppenborg BIRKERØD GYMNASIUM, HF, IB & KOSTSKOLE SØNDERVANGEN 56 - POSTBOKS 220-3460 BIRKERØD DANMARK RESULTATLØNSKONTRAKT for Rektor Anders Kloppenborg 23. august 2017 Grundlag og rammer Jf. skrivelse fra Ministeriet

Læs mere

SELVEVALUERING Solrød Gymnasium juni 2019

SELVEVALUERING Solrød Gymnasium juni 2019 SELVEVALUERING Solrød Gymnasium juni 2019 Indledning Den årlige selvevaluering er skriftlig og drøftes i bestyrelsen. Selvevalueringen offentliggøres efterfølgende på skolens hjemmeside. Selvevalueringen

Læs mere

Rapport vedrørende realiseringen af Rektors resultatlønskontrakt Tørring Gymnasium

Rapport vedrørende realiseringen af Rektors resultatlønskontrakt Tørring Gymnasium Rapport vedrørende realiseringen af Rektors resultatlønskontrakt 2016-17 Tørring Gymnasium Indsatsområder for basisrammen: 1. Synlighed og rekruttering af nye elever Vægt: 50% Med henblik på at styrke

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2018-2019 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt

Læs mere

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 17. juni 2010

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 17. juni 2010 Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 17. juni 2010 Punkt. nr. 3 Dagsordenspunkt: Udbud af studieretninger og frie valgfag for skoleåret 2011-2012 Sagsfremstilling: Bestyrelsen

Læs mere

Rapport over målopfyldelse af Rektors Resultatlønskontrakt ved Rødovre Gymnasium

Rapport over målopfyldelse af Rektors Resultatlønskontrakt ved Rødovre Gymnasium Rapport over målopfyldelse af Rektors Resultatlønskontrakt ved Rødovre Gymnasium 2015-2016 Kontrakten er indgået mellem bestyrelsen på Rødovre Gymnasium og Rektor Peter Ditlev Olsen. Kontrakten er gældende

Læs mere

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 1. oktober 2015 Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2015-2016 Basisrammen Indsatsområde A: Studieparathed med 10 % Mål: der er gjort en indsats for, at den generelle studieparathed

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 8. december 2016 på Svendborg Gymnasium

Referat af bestyrelsesmøde 8. december 2016 på Svendborg Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde 8. december 2016 på Svendborg Gymnasium Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Ulrich Ritsing, Uffe Strandby, Mette Kristensen, Birgit Villebro, Jannie Wilsted, Jan D. Mortensen,

Læs mere

Vesthimmerlands Gymnasium og HF i tal 2018

Vesthimmerlands Gymnasium og HF i tal 2018 Vesthimmerlands Gymnasium og HF i tal 2018 Kilder: Undervisningsministeriets datavarehus (www.uddannelsesstatistik.dk), gymnasiets studieadministrative system Lectio, Studievalg Nord samt gymnasiets årsregnskaber

Læs mere

Udvalgsoversigt. Hjørring Gymnasium og HF-kursus

Udvalgsoversigt. Hjørring Gymnasium og HF-kursus Udvalgsoversigt Hjørring Gymnasium og HF-kursus Udvalg side Bygningsudvalg 1 Holdoprettelsesudvalget 2 IT-udvalget 3 HF-udvalget 4 Fællestimeudvalget 5 Efteruddannelsesudvalget 6 AT-udvalget 7 Morgensamlingsudvalget

Læs mere

Resultatlønskontrakt 2013 2014

Resultatlønskontrakt 2013 2014 Resultatlønskontrakt 2013 2014 Formålet med resultatlønskontrakten Resultatlønskontrakten med den øverste leder skal tjene følgende overordnede formål: Den skal fungere som et styringsredskab for bestyrelsen

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 25.08.2014 kl. 16.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2017-2018 29.09.2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 27, onsdag den 13. juni 2012 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 27, onsdag den 13. juni 2012 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 13. juni 2012 Bestyrelsesmøde nr. 27, onsdag den 13. juni 2012 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Tilstede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Bo Hilsted, Jonas Harding, Mogens

Læs mere

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr 68 Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr. 29553963 Næste bestyrelsesmøder: 11/6 kl. 16, 2018 alm bestyrelsesmøde 14/9-15/9, 2018 (Seminar) 1/10 kl. 16, 2018 alm bestyrelsesmøde Sted: Frederiksborg Gymnasium

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Århus Akademi

Bestyrelsesmøde på Århus Akademi Bestyrelsesmøde på Århus Akademi Torsdag den 4. oktober2018, kl. 16.15-18.15 Mødelokale 318 (på 2. sal) Dagsorden Punkt 0. Underskrift på referat fra bestyrelsesmøde den 19.6.2018 Bilag 1. Referat fra

Læs mere

Evaluering og Kvalitetssikring på Rungsted Gymnasium

Evaluering og Kvalitetssikring på Rungsted Gymnasium Evaluering og Kvalitetssikring på Rungsted Gymnasium Formålet med kvalitetssystemet på Rungsted Gymnasium er at medvirke til at skabe en åben evalueringskultur som er praktisk anvendelig. Hensigten er,

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret 2014-15

Resultatlønskontrakt for skoleåret 2014-15 Resultatlønskontrakt for skoleåret 2014-15 Formål med resultatlønskontrakten Resultatlønskontrakten med den øverste leder skal tjene følgende overordnede formål: Den skal fungere som et styringsredskab

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 13. december 2013 Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Bo Hilsted, Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Isabella

Læs mere

Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr

Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr 13 Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr. 29553963 Næste bestyrelsesmøder: Onsdag d. 9/12 kl. 16 alm. bestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/3 kl. 16 alm. bestyrelsesmøde Onsdag d. 8/6 kl. 16 alm. bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 15. september 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 15. september 2016 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 15. september 2016 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, biskop Elisabeth Dons Christensen, direktør Jørn Henriksen,

Læs mere

RESULTATLØNSKONTRAKT. for. Rektor Anders Kloppenborg

RESULTATLØNSKONTRAKT. for. Rektor Anders Kloppenborg BIRKERØD GYMNASIUM, HF, IB & KOSTSKOLE SØNDERVANGEN 56 - POSTBOKS 220-3460 BIRKERØD DANMARK RESULTATLØNSKONTRAKT for Rektor Anders Kloppenborg 17. december 2018 Grundlag og rammer Jf. skrivelse fra Ministeriet

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august juli 2018

Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august juli 2018 Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august 2017-31. juli 2018 Formål med kontrakten Følgende resultatlønskontrakt skal medvirke til at tjene følgende overordnede formål

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Vesthimmerlands Gymnasium og HF i tal 2019

Vesthimmerlands Gymnasium og HF i tal 2019 Vesthimmerlands Gymnasium og HF i tal 2019 Kilder: Undervisningsministeriets datavarehus (www.uddannelsesstatistik.dk), gymnasiets studieadministrative system Lectio, Studievalg Nord samt gymnasiets årsregnskaber.

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2016 Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Efter bestyrelsen havde besigtiget forbedringer af inde og udearealer

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 30.05.2016 kl. 16.00 kl. 18.30 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Louise Langkjær Kloster Anders Malle Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE

AALBORG KATEDRALSKOLE AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 15. september 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 24.08.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Ref. af bestyrelsesmøde Mandag 3.10.2011 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Tine Clausen, Theis Jensen, Erik Carter, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Henrik Andreasen, Vibeke Grave,

Læs mere

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17.

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17. Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 26.05.2014 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 45, onsdag den 21. september 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, StadionaW 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 45, onsdag den 21. september 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, StadionaW 14 i Rungsted Referat 26. september 2016 Bestyrelsesmøde nr. 45, onsdag den 21. september 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, StadionaW 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.januar 2010 Tid: kl. 17 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Flemming Krogh Preben Busch Michael Krautwald-Rasmussen Charlotte

Læs mere

SVENDBORG GYMNASIUM & HF

SVENDBORG GYMNASIUM & HF A.P. Møllersvej 35 DK-5700 Svendborg Tel. +45 6321 3141 post@svendborg-gym.dk svendborg-gym.dk Jesper Vildbrad, rektor Dato: 15.december 2014 Referat af bestyrelsesmøde 2. juni 2015 Til stede: Niels Ejersbo,

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret Rektor Tønder den 11. august 2016 Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2016 2017 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Undervisningsministeriet) De primære formål med resultatlønskontrakten for

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium, STX OG HF. 16.03.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium, STX OG HF. 16.03.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium, STX OG HF 16.03.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Michael Aspegren Søndergaard

Læs mere

2. Præsentation af oplæg fra Nordea og Jyske Bank til evt. omlægning af lån

2. Præsentation af oplæg fra Nordea og Jyske Bank til evt. omlægning af lån Bestyrelsesmøde mandag 12. juni kl. 17.00 19.00 Deltagere: Bestyrelsesformand Laust Joen Jakobsen Næstformand Trine Græse DI-repræsentant Niels Madsen Repræsentant for grundskolen Klaus Nørskov Centerchef

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen tirsdag den 24. september 2019 Til stede var: Hans

Læs mere

Bestyrelsens resultatlønskontrakt med rektor ved Christianshavns Gymnasium

Bestyrelsens resultatlønskontrakt med rektor ved Christianshavns Gymnasium Bestyrelsens resultatlønskontrakt med rektor ved Christianshavns Gymnasium 2017-18 Bestyrelsen for Christianshavns Gymnasium har formuleret 5 indsatsområder i rektors resultatlønskontrakt gældende for

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret

Resultatlønskontrakt for skoleåret Resultatlønskontrakt for skoleåret 2013 2014 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Ministeriet for Børn og Undervisning) De primære formål med resultatlønskontrakten for øverste leder er: Den skal

Læs mere

Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr

Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr. 29553963 Næste bestyrelsesmøder: 24. januar 2017 kl. 16.30 ekstra Bestyrelsesmøde 16.marts 2017 kl. 16.00 alm. Bestyrelsesmøde 8. juni 2017 kl. 16.00 alm. bestyrelsesmøde

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 15. december 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

Hanne Frederiksen (HF) (repr. for Hillerød Kommunes skolesektor) Frants Stentzer (FR). (repr. for elevrådet)

Hanne Frederiksen (HF) (repr. for Hillerød Kommunes skolesektor) Frants Stentzer (FR). (repr. for elevrådet) Mødets dagsorden: 1. Gennemgang af årsregnskabet for 2010 ved revisor (bilag A) 2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 30. september (bilag B) 3. Godkendelse af dagsorden. 4. Meddelelser 5.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

Konkrete mål Målepunkter (milepæle) Evaluering Vægt. Udvikling af det sproglige studieområde/fremmedsprogene. særligt fokus på tysk):

Konkrete mål Målepunkter (milepæle) Evaluering Vægt. Udvikling af det sproglige studieområde/fremmedsprogene. særligt fokus på tysk): Rektors resultatkontrakt 1. august 2017 31. juli 2018 Kontraktgrundlag Kontraktgrundlaget er bemyndigelsesbrev af 27. juni 2013 fra Ministeriet for Børn og Undervisning til bestyrelser for almene gymnasier.

Læs mere

Resultatlønskontrakt Aalborg Katedralskole 2017

Resultatlønskontrakt Aalborg Katedralskole 2017 Resultatlønskontrakt Aalborg Katedralskole 2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten er udformet på baggrund af retningslinier for anvendelse af resultatløn for ledere ved selvejende uddannelsesinstitutioner

Læs mere

Målsætning for

Målsætning for Målsætning for 2015-2016 Målsætningen for 2015-2016 bygger på Aalborg Katedralskoles vision Aalborg Katedralskoles vision Aalborg Katedralskole vil være en skole, der forener tradition og dannelse med

Læs mere

Mette Skougaard (MS), Hanne Frederiksen (HF) og Katherine Richardson (KR).

Mette Skougaard (MS), Hanne Frederiksen (HF) og Katherine Richardson (KR). Referat af bestyrelsesmøde den 27. marts 2014. Til stede: Lars Kirdan (LK), Thomas Vang-Christensen (TV), Rune Weber (RW), Carsten Filskov Sørensen (FS), Jacob Redecker 3n (JR), Mathias Dahl Christensen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium onsdag den 8. november 2017 kl

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium onsdag den 8. november 2017 kl Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium onsdag den 8. november 2017 kl. 16-19. Afbud: Ingen. 1. Underskrivelse af referat fra bestyrelsens møde den 7. september 2017 Referatet blev underskrevet.

Læs mere

Rapportering (undersøgelsens resultater) - Lectio - Brøndby Gymnasium

Rapportering (undersøgelsens resultater) - Lectio - Brøndby Gymnasium Page 1 of 10 Brøndby Gymnasium 2010/11 Bruger: KN Forside Hovedmenu Stamdata Bogdepot Log ud Kontakt Hjælp Søg Rapportering (undersøgelsens resultater) Tilbage Excel Oversigt Excel Alle Svar Excel Matrix

Læs mere