Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandsmøde. Dato: 03.03.2015 Tidspunkt: Kl. 18.30. Dagsorden: Norddjurs Golfklub"

Transkript

1 Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: Tidspunkt: Kl Sted: klubhuset Ordstyrer: Ole Jensen Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben, træner Oli Barddal, sekretariat(lr) 1. Velkomst og orientering ved Ole Jensen Klubbens økonomi Blokering af banen Adfærd/etikette og dresscode Klubbens økonomi følges tæt og man må konstatere, at der ikke er særligt stort råderum. Der blev på sidste generalforsamling diskuteret mulighed for rentenedsættelse, men både banker og kreditforeninger forudsætter, at klubbens seneste 2 regnskaber viser et positivt resultat dog har Realkredit Danmark indvilget i et besøg med henblik på fremvisning af bygninger, maskiner og bane. Bestyrelsen har i den forgangne periode behandlet en del forslag fra medlemmerne. For at disse kan behandles seriøst, bedes man fremsætte disse forslag ved fremsendelse af mail til sekretariatet. 2. Orientering fra sekretariatet Der er stadig stor frivillig opbakning til arrangementer samt øvrige arbejdsopgaver i klubben. Som det sikkert er bemærket, er der nye ansigter i både sekretariat og servicefunktion. I sekretariatet er Merethe Hinge i jobtræning frem til 30. juni 2015 og i servicefunktionen er Annitta ligeledes i jobtræning frem til 10 april.

2 Stig Helenius er startet som greenkeeperelev den 5. januar. Han starter med 10 uger på skole og er tilbage mandag den 16. marts. Ny baneguide er nu godkendt og sendt til trykning. Ligeledes er nye greenfee/buggy og flexbilletter også trykt. Prisen for dette forsøges helt eller delvist dækket via sponsorat ved Brix Grafiske. Vi har skiftet leverandør af øl- og vand, hvilket bevirker, at der opsættes nye automater. 3. Orientering og evaluering af sæson 2014 fra udvalg: a) Turneringsudvalget ved Annie Pihl Strøm Annie og Rita er ved at have alle turneringer i klubregi fastlagt. Regionsgolf er ligeledes ved at være på plads. Der er udsendt aktivitetskalender med de p.t. kendte arrangementer. b) Begynderudvalget ved Inge-Lis Mørch Der afholdes, i lighed med tidligere år, Åbent Hus på golfens dag den 19. april. Udvalget har samarbejde med John Pedersen fra Lokalavisen vedrørende omtale af klubbens aktiviteter. Der er planlagt deltagelse i Gl. Estrup Familie Triathlon Auning handelsevent Skoleidrættens Forårsfestival c) Regel- handicapudvalget ved Ole Junker Regel: Ingen ændringer. Evaluering af regelundervisning til begyndere: Da der starter prøvemedlemmer kontinuerligt hen over sæsonen, oplever nogle, at regelundervisningen bliver meget komprimeret og ufleksibel.

3 Det foreslås og vedtages, at man overgår til online undervisning/selvstudium via Oswalds Academy. Hcp: Årsrevision 2014 er gennemført. 236 medlemmer bibeholdt deres hcp. 544 fik ændret deres hcp. 7. januar suspenderede udvalget handicapreguleringen. Bo orienterer udvalgsformanden, når teesteder flyttes tilbage og reguleringen derfor genoptages. 23. marts er udvalget vært ved et ERFAarrangement. 5 klubber deltager og værtsskabet går på tur. d) Sponsorudvalget ved Ole Jensen Mogens Poulsen og Lars Martinussen er nye medlemmer i sponsorudvalget. Der er lavet følgende opgavefordeling: Erik Rasmussen: flag og skilte på bane og parkering. Ivan Mejrsk: administration. Øvrige medlemmer arbejder med salg. e) Eliteudvalget ved Oli Barddal Opstartsmøde den 20. januar kl i Norddjurs Golfklub. Planlægning: - Træningstider - Turneringsweekender - Eliteturneringer - Events - Tøj - Program for sæsonen - Evt. Træningstider i 2015 tirsdag fra Splittes op - nogen spiller nogen træner - Max 8 personer til træning - En gang om måneden træner alle sammen

4 - Pigerne træner hver 3. uge - Hver tirsdag kan man gå ud at spille Turneringsweekender og 26. april og 31. maj og 16. august Pigerne spiller i 3 division 1 hold herre spiller i 4 division 2 hold i kvalifikationsrækken f) Juniorudvalget ved Peter Mosdal Vi begynder sæsonen den 28. marts og afslutter 4. oktober Træning torsdag og fredag sidst på dagen grundet den nye skolereform. Fredag vil der desuden være fredagshygge. Der er tilmeldt 3 hold til regionsgolf. Beklædning til juniorer udleveres i år først på sæsonen i stedet for til juniorlejren. g) Baneserviceudvalget ved Niels Huus 1) De unges medhjælpere i weekend`s. 2) Restanceliste. 3) Afholdelse af turneringer i klub-regi. 4) Kontingent reduktion - klare retningslinjer - for passiv/aktiv medlemmer. Udtrykker godt samarbejde med sekretariatet. Alle medlemmer fortsætter i baneserviceudvalget. Baneservice holdes løbende ajour med restancer og medlemsstatus. Der udarbejdes kort med klubbens bankoplysninger til udlevering til greenfeespillere med restancer. Opstart med udvidet baneservice den 28. marts. Sortimentet vil være øl, vand, chokolade og chips. Det meddeles baneservice, hvad forplejning der tilbydes i sæsonen Baneserviceformanden tilsendes medarbejder- og leverandørkontaktlister ved opdatering.

5 Der foreslås, at klubben udleverer strips og kræver, at bagmærker bæres synligt, så baneservice hurtigt kan konstatere spillerens medlemsstatus. Servicebilens forrude udskiftes. h) Kommunikationsudvalget ved Ruben Leonhardt Stort antal besøg på klubbens hjemmeside. Der efterlyses historik vedrørende klubbens historie og det aftales, at Erik Storgaard kontaktes. Det bemærkes, at nyheder hurtigt lægges på hjemmesiden, hvilket gør denne aktuel og vedkommende for medlemmer og gæster. Der afholdes snarligt møde i kommunikationsudvalget og umiddelbart herefter udarbejdes det næste NDG-News. i) It-udvalget ved Ole Junker j) Baneudvalget ved Ivan Mejrsk Xeros printer er installeret. Der anskaffes ekstern harddisk. Der indhentes priser på flytning af hul1 og hul 4 evt. etablering i skoven. Der ønskes opsat net i venstre side på driving range. k) Klubhus- og ejendomsudvalg ved Ivan Mejrsk Første møde i udvalget holdes 9. marts Orientering og evaluering af sæson 2014 fra klubber i klubben: Tirsdagsdamerne ved Bente Nielsen Hver 2. tirsdag er der gunstart og spisning øvrige tirsdage løbende start.

6 Der foreslås en fast kontaktperson mellem Klub 37 og Tirsdagsdamer. Tirsdagsdamerne og Oli afholder som vanligt modeshow i år henvender showet sig også til mænd. Onsdagsherrerne ved Carsten Andersen (modtaget pr. mail) Sæsonstart er 25. marts, og vi vil de første par gange lukke banen en time fra Herefter vil tiden for banelukning være onsdage fra Til info er det 15 minutter mindre end sidste år. Sidste onsdagsherre for i år vil være onsdag 16. september. Der vil den første onsdag i måneden være månedsmatch, hvor vi gerne vil lukke banen for gunstart. (regner med at Iver Hougaard har lagt matcher på Golfbox allerede) Vi har i år en venskabsmatch hjemme, og de øvrige er ude. Vi har pga. manglende tilslutning de sidste par år valgt at holde pause med Grenå. Håber vi kan genoptage matcher med dem på et senere tidspunkt. Onsdagsherrerne vil gerne som tak for lån af banen til venskabsmatcher sidste år yde et bidrag på 2000,- kr. til klubben. Pengene kan gå direkte i klubkassen eller evt. gives som bidrag til match, materialer eller lignende. Lad mig vide det og pengene overføres. Veteraner ved Jens Peter Andersen Veteranerne spiller på udebane den 25. juni, den 24. august samt den 15. september. Udebanemesterskabet fastlægges senere. Klub 37 ved Inge-Lis Mørch Konceptet fortsætter som hidtil. Møde den 4. marts. Tirsdagsdamer, Onsdagsherrer samt Veteraner inviteres med til åbningsarrangement for Klub 37

7 5. Træner Oli Barddal Golf for Sjov - ny brochure - Alle medlemmer får den på mail - Sende den ud til firmaer - Have den på vores hjemmeside - Nyt er, at vi vil prøve at kombinere møde og golf - Sponsorudvalget Skolegolf - Invitere skoler i nærheden på besøg - Med hver junior følger der 1,6 voksen - Skoler som ligger langt fra banen, skal betale 40 kr. per deltagere. Nyt koncept - Gå til golf Tanken er at byde på 10 ugers kursus med 4 6 personer 1 time ad gangen. - Få lov til at snakke ved klubber i klubben, fortælle dem om sæsonen - Vil gerne lave en undersøgelse for spillere i klub i klubberne Fx. Hvilken undervisning fortrækker du, gruppelektion eller individuelle lektioner, varigheden af undervisning osv.? - Drop in, gratis undervisning en time ad gange 2 3 gange om måneden. - Nyt træningskoncept for junior- og for begynder, hvor der vil blive brug for hjælpere til undervisning af begynderne og juniorerne. Flightscope - Investeret i en golf Flightscope - Flightscope er en radar, der måler køllens, såvel som boldens bevægelse i 3D. Det er således blevet muligt at få præcise data på køllehovedets hastighed og bevægelsesretning ved impact, boldens udgangshastighed, udgangsvinker, rotationshastighed (spin), carry længde og meget mere.

8 - Rigtig godt udstyr til undervisning, derudover kan man bruge den til: - Driver fitting Hvis du vil gøre dine drives mere effektive eller er i tvivl om din driver passer til dig - Gap Fitting Opmåling af hele dit golfsæt og en liste over hvilken sammensætning af køller, hybrider og jern som passer bedst til dig. - Wedge Fitting Bliv testet i de korte slag og find frem til den rigtige sammensætning af wedges Undervisning - Individuelle, fælleslektioner, 5-, 10- og 15 turs kort - Kurser over fleste helligdagene - Klub 37 og begyndere får igen specialtilbud på undervisning. - Modesjov Jeg holder modeshow som de sidste 3 år, hvor alle medlemmerne er inventeret, vi kommer til have en lille turnering før showet så sponserer jeg nogle præmier til det. Jeg håber det bliver en opbakning og at vi kan få mange til at deltager. Golftræneren - Kursus, jeg har været på kursus i uge 9, hvor jeg har fået masse god ideer til sæsonen i år,som jeg glæder mig rigtig meget til at prøve af. - Golfspilleren i centrum var en af tingene, som vi snakkede om på kurset. Ellers så glæder jeg mig til at starte op i april og håber på en spændende sæson med mit nye udstyr og de nye inspirerende dage som jeg fik på kurset

9 som jeg håber på at medlemmerne tager godt i mod. 6. Eventuelt 7. Næste møde 3. september 2015

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

Læs inde i bladet. Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29

Læs inde i bladet. Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29 Læs inde i bladet Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29 Blad Nr. 2 Maj 2013 Frederikssund Golfklub Egelundsgården Skovnæsvej 9 3630 Jægerspris

Læs mere

2 Nyhedsbrev nr. 1-2012 - sindal golf klub

2 Nyhedsbrev nr. 1-2012 - sindal golf klub NYHEDSBREV nr. 1 2012 Formand: Jesper Billund Mobil 2888 9870 @: langebillund@stofanet.dk. @: jbi@landbonord.dk Næstformand:Lau Bergen Tlf. 9625 9996. Mobil 5071 7678 @: bergen@postkasse.com Kasserer:Helle

Læs mere

Prøvemedlemskab af. Hestehaven 200 5220 Odense SØ Telefon 6595 9000 E-mail: sekretariatet@odensegolfklub.dk Hjemmeside: www.odensegolfklub.

Prøvemedlemskab af. Hestehaven 200 5220 Odense SØ Telefon 6595 9000 E-mail: sekretariatet@odensegolfklub.dk Hjemmeside: www.odensegolfklub. Prøvemedlemskab af Hestehaven 200 5220 Odense SØ Telefon 6595 9000 E-mail: sekretariatet@odensegolfklub.dk Hjemmeside: www.odensegolfklub.dk 2011 BEGYNDERUDVALGET - tidligere kaldet Kaninkomite (da begyndere

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig.

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig. Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Valgt blev Rasmus Kronborg 2. Beretning om klubbens virksomhed

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

Sag nr. 08-01: Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde den 06.12.2007 Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet

Sag nr. 08-01: Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde den 06.12.2007 Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet Referat fra bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub den 19. januar 2008 Tilstede: Uffe Steffensen, Marianne D. Jensen, Egon Christensen, Peter Svendsen, Peter Bragh, Klaus Frejo. Herudover indbudte personer

Læs mere

Frederikssund Golfklub. Årgang 2010 Nummer 1. Klubbladet. Februar. Klubben får overrakt en hjerterstarter af Tryg Fonden

Frederikssund Golfklub. Årgang 2010 Nummer 1. Klubbladet. Februar. Klubben får overrakt en hjerterstarter af Tryg Fonden Årgang 2010 Nummer 1 Februar Frederikssund Golfklub Klubbladet Klubben får overrakt en hjerterstarter af Tryg Fonden Nummer 1 Årgang 2010 side 2 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side... 3 Info

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Der indkaldes til ordinær generalforsamling i ÅSKOV GOLFKLUB torsdag den 20. november 2014 i Klubhuset. Kl. 18.30 Fællesspisning menu: Wienerschnitzel med tilbehør. Kl. 19.30

Læs mere

Ligeledes begynder vi etablering af den ventede greenkeepergård senest uge 26.

Ligeledes begynder vi etablering af den ventede greenkeepergård senest uge 26. Referat fra bestyrelsesmøde, torsdag 12. juni 2014 kl. 18:30 Mødested: Alssund Golfklub - klubhuset Afbud fra Bjarne P. Wulf, Claus Peter Christensen og Preben Mylliin. 1 Godkendelse af referat fra den

Læs mere

Henne Golfklub generalforsamling 2012

Henne Golfklub generalforsamling 2012 Henne Golfklub generalforsamling 2012 Torsdag d. 29. november 2012 kl. 19.00 i Klubhuset. Referat Formanden byder velkommen. Ca. 90 fremmødt. A. Valg af dirigent Bente Kristensen Lovligt indkaldt. Udklip

Læs mere

Torben Kyhl og Per Glad ønskede ikke genvalg, og i stedet blev Bodil Lamberg og Poul Erik Therkelsen valgt.

Torben Kyhl og Per Glad ønskede ikke genvalg, og i stedet blev Bodil Lamberg og Poul Erik Therkelsen valgt. Formanden har ordet Generalforsamlingen den 24. marts var velbesøgt, og stemningen steg gevaldigt, da bestyrelsen kunne fortælle, at det med hjælp fra medlemmer og sponsorer var lykkedes at skaffe kr.

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2014 2 Indholdsfortegnelse! 2013 set og hørt med formandens øjne og ører 3 Så starter vi snart en ny tennissæson 5 Husorden 8 Bryllup

Læs mere

Roskilde Golf Klub Nr. 81 Marts 2004

Roskilde Golf Klub Nr. 81 Marts 2004 Roskilde Golf Klub Nr. 81 Marts 2004 ROSKILDE GOLF KLUB Margrethehåbsvej 116 4000 Roskilde Formand: Lis Reisby.............46 35 03 44 Bestyrelsesmedlemmer: Klaus Truesen..........46 37 25 75 Henning Olsen.........46

Læs mere

Pause mellem hul 9 og 10

Pause mellem hul 9 og 10 www.falster-golfklub.dk Kære medlemmer Så er nyhedsbrevet på banen med masser af nyt! Nyhedsbrev april 2014 Pause mellem hul 9 og 10 Så er vi kommet i gang med scorekort printeren. Som I nok har set, så

Læs mere

Bestyrelsens beretning. Generalforsamling tirsdag den 26. november 2013.11.23

Bestyrelsens beretning. Generalforsamling tirsdag den 26. november 2013.11.23 Bestyrelsens beretning. Generalforsamling tirsdag den 26. november 2013.11.23 Velkommen til generalforsamlingen. Det er dejligt at se, der kommer så mange til generalforsamlingen. Normalt var det jo ikke

Læs mere

Skive Golfklub Å R S S K R I F T 2 0 1 3 2014

Skive Golfklub Å R S S K R I F T 2 0 1 3 2014 Skive Golfklub Å R S S K R I F T 2 0 1 3 2014 Skive Golf Klubs Bestyrelse 2014: Lone Dahl Bilstrup Formand Mob.: 26 74 16 23 formand@skivegolfklub.dk Palle Nielsen Økonomiansvarlig Mob.: 31 20 92 61 kasserer@skivegolfklub.dk

Læs mere

Redaktion: Kommunikationsudvalget - Indlæg mailes til nyt@norddjursgolf.dk HUSK: Søndag d. 2. november Cross Country

Redaktion: Kommunikationsudvalget - Indlæg mailes til nyt@norddjursgolf.dk HUSK: Søndag d. 2. november Cross Country Redaktion: Kommunikationsudvalget - Indlæg mailes til nyt@norddjursgolf.dk Dette er 6. udgave af Nyhedsmailen for Norddjurs Golfklub oktobe udgivelsen. Vi vil bestræbe os på at bringe de vigtigste nyheder/informationer

Læs mere

NR. 1 2015 23. ÅRG. Læs bl.a. om. Beretning 2014 s. 4. RingMaster 2015 s. 5. Golfens Dag 2015 s. 14. Nyt fra Kontoret s. 16

NR. 1 2015 23. ÅRG. Læs bl.a. om. Beretning 2014 s. 4. RingMaster 2015 s. 5. Golfens Dag 2015 s. 14. Nyt fra Kontoret s. 16 Læs bl.a. om Beretning 2014 s. 4 RingMaster 2015 s. 5 Golfens Dag 2015 s. 14 Nyt fra Kontoret s. 16 Nyt fra Handicapudvalget s. 20 Trænerskifte s. 29 NR. 1 2015 23. ÅRG. OPLEVELSER UDOVER DET SÆDVANLIGE...

Læs mere

Frederikssund Golfklub. Årgang 2011 Nummer 2. Klubbladet. April. Læs mere inde i bladet

Frederikssund Golfklub. Årgang 2011 Nummer 2. Klubbladet. April. Læs mere inde i bladet Årgang 2011 Nummer 2 April Frederikssund Golfklub Klubbladet Læs mere inde i bladet Nummer 2 - Årgang 2011 side 2 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side...3 Generalforsamling Referat fra generalforsamlingen...

Læs mere

Juniormappe 2013. Den spillermappe, du nu holder i hånden, er vores samlede information fra juniorudvalget til juniormedlemmerne.

Juniormappe 2013. Den spillermappe, du nu holder i hånden, er vores samlede information fra juniorudvalget til juniormedlemmerne. Forord Den spillermappe, du nu holder i hånden, er vores samlede information fra juniorudvalget til juniormedlemmerne. Vores mål med mappen er at give dig og dine forældre svar på flest mulige spørgsmål,

Læs mere

LEMVIG GOLFKLUB. Strandvejen 15. 7620 Lemvig. Tlf. 9781 0920 E-mail: lemviggolfklub@lemviggolfklub. www.lemviggolfklub.dk

LEMVIG GOLFKLUB. Strandvejen 15. 7620 Lemvig. Tlf. 9781 0920 E-mail: lemviggolfklub@lemviggolfklub. www.lemviggolfklub.dk ÅRSSKRIFT 2013 3. årgang LEMVIG GOLFKLUB Strandvejen 15. 7620 Lemvig. Tlf. 9781 0920 E-mail: lemviggolfklub@lemviggolfklub. Bestyrelse Formand Flemming Nielsen... 9782 2127 Næstformand Bente Knudsen...

Læs mere

VÆRD AT VIDE. om Himmerland Golf Klub

VÆRD AT VIDE. om Himmerland Golf Klub VÆRD AT VIDE om Himmerland Golf Klub 2014 INDHOLD Baneservice side 16 Bestyrelsen side 3 Elitearbejde side 15 Golfbiler side 14 Greenfee side 12 Greenfeeaftaler side 25 Internettet side 24 Juniorarbejde

Læs mere

Generalforsamling i Gilleleje Golfklub Søndag den 27. Marts 2011 kl. 14.00 i Gilleleje Hallen, Bøgebakken 19, 3250 Gilleleje

Generalforsamling i Gilleleje Golfklub Søndag den 27. Marts 2011 kl. 14.00 i Gilleleje Hallen, Bøgebakken 19, 3250 Gilleleje Generalforsamling i Gilleleje Golfklub Søndag den 27. Marts 2011 kl. 14.00 i Gilleleje Hallen, Bøgebakken 19, 3250 Gilleleje 1 Indholdsfortegnelse: Indkaldelse til den årlige generalforsamling... 4 Dagsorden:...

Læs mere

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Løbeskolen 2013 1 Foto øverst: Generalforsamlingen 2013 Foto nederst: Bestyrelsen 2 Bestyrelsens beretning for 2012 På bestyrelsens vegne vil jeg byde jer alle velkommen

Læs mere

SIDSTE NYT FRA FORMANDEN

SIDSTE NYT FRA FORMANDEN Nr. 01 marts 2011 SIDSTE NYT FRA FORMANDEN input I NYE KLÆ R NY HJEMMESIDE - NU MED FORDELE GÅ BANEN RUNDT I STUEN MUSTA KLAR MED NYE BOLLER PÅ SUPPEN EN EFTERLYSNING - MÅSKE... BANEGUIDES PÅ TEESTEDET

Læs mere

Det fedeste job i verden! DM på Aadalen. Aadalen bliver bæredygtig NYHED: Nr. 03 maj 2011

Det fedeste job i verden! DM på Aadalen. Aadalen bliver bæredygtig NYHED: Nr. 03 maj 2011 Nr. 03 maj 2011 Det fedeste job i verden! DM på Aadalen Aadalen bliver bæredygtig NYHED: hul fyren hul pigen NYT FRA FORMANDEN NYT FRA FORMANDEN AADALEN BLIVER BÆREDYGTIG ÅBENT HUS VERDENS FEDESTE JOB

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Mandag, den 20. april 2015, kl. 17.30

Referat fra bestyrelsesmøde Mandag, den 20. april 2015, kl. 17.30 Referat fra bestyrelsesmøde Mandag, den 20. april 2015, kl. 17.30 Deltagere Michael Tøgersen (MT) John Gothjelpsen (JG) Ole Stids-Jønsby (OSJ) Leif Schunck (LS) Henrik Helt (HH) Peter Basse (PB) Peter

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Mandag d. 30. juni kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Mandag d. 30. juni kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Mandag d. 30. juni kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 30. juni 2014 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede: Hans Christian

Læs mere