UDSIGT TIL FREMTIDEN OPSAMLING FRA VISIONSAFTEN 24. OKTOBER 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UDSIGT TIL FREMTIDEN OPSAMLING FRA VISIONSAFTEN 24. OKTOBER 2016"

Transkript

1 UDSIGT TIL FREMTIDEN OPSAMLING FRA VISIONSAFTEN 24. OKTOBER 2016 Godt 60 beboerrepræsentanter og ansatte fra ALBOA deltog, da organisationsbestyrelsen havde inviteret til visionsaften, mandag den 24. oktober Aftenen var opdelt i to halvlege: 1. Temperaturen på ALBOA 2. Drømmene for ALBOA Begge halvlege bød på gruppearbejder og livlig debat i plenum mellem deltagerne. Baggrunden var et oplæg Udsigt til fremtiden, som organisationsbestyrelsen havde udarbejdet, og som alle deltagerne havde modtaget før mødet. På de følgende sider har vi samlet stikord og kommentarer fra aftenen., som nu indgår i det videre arbejde med at formulere ALBOAs vision.

2 1. HALVLEG SAGT I PLENUM TEMPERATUREN 24. OKTOBER 2016 Der er meget, vi gør rigtig godt: Administrationen tager beboerdemokratiet seriøst. Vi er glade for visionsmøder som dette. Vigtigt at den slags er i højsædet. Gode muligheder for at komme i gang med aktiviteter og påvirke beslutninger. Respekt for alle. Uanset, hvem der kommer, tager vi dem seriøst. Generelt gode boliger. Muligheden for at flytte boligtype over tid (forskellige behov) er enestående. Godt arbejdsklima med respekt for hinanden. Flink og venlig behandling fra ansatte til beboere. Gode medarbejdere. Bestyrelserne kan påvirke og præge tonen i afdelingen. Høj anciennitet vidner om godt arbejdsmiljø. Der er også plads til forbedringer: Tilfælde af manglende/sene tilbagemeldinger fra administrationen på forespørgsler fra beobere og afdelingsbestyrelser. Det opleves som lange svartider. Infomateriale skal være bedre (mere oplysende og opdateret) Ikke tilstrækkelig brug af moderne kommunikationsmidler fx intranet, , digitale platforme. Vi står alene med at løse hashproblemer og sociale problemer i afdelingerne. Stigende tendens til flere centrale løsninger (professionalisering af administrationen) er det godt? Vi skal arbejde på en kultur, hvor vi forsøger at løse tingene selv lokalt. Beboerne skal tage mere ansvar for egen bolig. Er vi gode nok til at engagere beboerdemokraterne? Der er mange beboere, der har det svært. Det kræver et langt sejt træk, hvis vi reelt vil disse beboere noget godt. Hvis vi mener noget med det sociale ansvar, må vi holde fast i en god kultur og derigennem aktivere også de svageste. Vi skal arbejde benhårdt på at få beboerne involveret. Vi skal alle sammen være ALBOA og væk fra dem og os. Samlet liste med stikord fra gruppearbejderne findes som bilag sidst i dette notat Solidaritet er en god ting. Men hvordan skal det praktiseres (fx. overlade trappevask til kontanthjælpsmodtagere?) Råderetten er som udgangspunkt en god ordning, men finansieringen skal være god i ALBOA.

3 2. HALVLEG ORGANISATIONEN HAR VI FÆRRE OG STØRRE AFDELINGER END TILBAGE I 2016 Vores beboerdemokrati skal leve i nye rammer og former. Afdelinger må ikke være for små. Der skal være noget at arbejde med for de enkelte afdelingsbestyrelser. Vi skal informere om fordelene ved sammenlægninger. Lysten skal komme nedefra (fra beboerne). Vi skal fremhæve den gode fortælling omkring en sammenlægning, fx ved at præsentere fem fordele. Afdelingerne må ikke blive for store (3-400 boliger max). Der bør tages hensyn til den geografiske placering samt typer af boliger skal passe sammen. Vi skal være opmærksom på, at der er mange følelser i sammenlægninger. Vi skal præsentere de økonomiske og sociale konsekvenser ved sammenlægning. Om 10 år er der et større ejerskab blandt beboerne for deres boligafdeling og egen bolig. Vi skal gøre mere ud af at informere: Husk nu at passe på dine ting. Vi skal arbejde for flere fællesaktiviteter inden for afdelingerne. Fx male vaskerum, udearealer, legehuse. Det giver en bedre bebyggelse og et stærkere fællesskab. ER ALBOA EN AF DE STØRSTE ALMENE BOLIGORGANISATIO- NER I AARHUS Boligorganisationen skal være en passende størrelse ikke mindre, men heller ikke for stor, da det vil gå ud over beboerdemokratiet. ER VI FIRST MOVER OG DER- MED SKABER AF TIDSÅNDEN Vi skal være foran tidsånden. Det vil sige forandringsparate og innovative inden for kommunikation, information, organisation måske skal vi ligefrem skabe tidsånden? Vi skal være first mover inden for det boligsociale arbejde. HAR VI EN EFFEKTIV DRIFTS- AFDELING OG ADMINISTRATION Alle medarbejdere bidrager positivt med ideer og løsninger, så vores organisation hele tiden er effektiv.

4 2. HALVLEG ARBEJDSPLADS ER DET TRYGT AT VÆRE MEDARBEJDER I ALBOA Medarbejderne i ALBOA oplever fortsat, at der bliver lyttet og reageret på deres input. ALBOA er fortsat en attraktiv arbejdsplads. Trivsel og arbejdsmiljø i den højeste klasse (kan blandt andet måles på lang anciennitet). Fortsat stort udbud af interne og eksterne kurser. Vi tager et socialt ansvar også for medarbejdere med begrænsede muligheder. ER MEDARBEJDERNE OMSTILLINGSPARATE Netop tryghed og tillid er det kit, der gør medarbejdere omstillingsparate. Ingen er bange for at kaste sig ud i nye opgaver. ER VI EN ATTRAKTIV ARBEJDSPLADS ALBOA fastholder og tiltrækker gode og loyale medarbejdere i kraft af vores måde at organisere os på, muligheden for personlig udvikling og den kultur der hersker på arbejdspladsen. ER ALBOA FØRENDE, NÅR DET GÆLDER ARBEJDSMILJØ OG SOCIAL ANSVARLIGHED Vores kultur, og den måde vi taler til hinanden, afspejler, at vi har respekt for hinanden. Vi er en rummelig og socialt ansvarlig arbejdsplads. Det skal vores medarbejdere mærke. Også de, der måske har svært ved at få fodfæste.

5 2. HALVLEG SERVICE GØR VI ALT FOR AT LEVERE DEN BEDSTE SERVICE Vores administration og drift er tilgængelig (blandt andet gennem længere åbningstider). Vores beboertilfredshedsundersøgelser viser en positiv udvikling. HAR VI MULIGHED FOR AT VÆLGE MELLEM FORSKELLIGE GRADER /PAKKER AF SERVICE- TILBUD Der er mulighed for selv at rekvirere serviceydelser. Højere grad af individuelle løsninger. Vi ønsker dog ikke egentlig brugerbetaling. Større beboerdemokratisk bestemmelse over serviceniveau. Den enkelte beboer skal selv kunne vælge mellem forskellige serviceydelser. ER VORES ADMINISTRATI- ONSBIDRAG KONKURRENCE- DYGTIGT. Vi kan godt sammenlægge viceværtfunktioner, men det er vigtigt at bevare den lokale og kendte vicevært, så beboerne ved, hvem der har base i afdelingen. Særligt ældre beboere finder tryghed i den kendte vicevært. Vi må ikke lukke øjnene for det. Vi søger hele tiden efter fornuftige og inteligente effektiviseringsgevinster. TILBYDER VI DIGITALE LØS- NINGER, DER GØR HVERDAGEN NEMMERE FOR VORES BEBOERE Vi har et stort udbud af selvbetjeningsløsninger, men er også opmærksomme på svage beboere, der har behov for særlig hjælp. Digitale løsninger er implementeret for lang tid siden, og nu er vi blevet rigtig gode til at bruge dem.

6 2. HALVLEG BOLIGER HAR VI ET BREDT UDBUD AF BÅDE SMÅ OG STORE BOLIGER Vores boliger skal tiltrække alle typer af beboere med alle typer af boligbehov. Derfor har vi et bredt og varieret boligtilbud. Både billige og dyrere. ALBOA skal kunne tilbyde boliger for alle fra vugge til grav. Vi skal have en beboersammensætning, der afspejler samfundet (her er plads til rig og fattig). Vi skal altså tænke mere variation. Der skal være en billig, men også en dyr bolig. Vi holder fast i de gamle dyder og har sunde, lyse boliger for alle. Skal der (igen) opføres små boliger? (hvordan får vi plads til alkoholikerne, narkomanerne, flygtningene)? Vi indgår i og bidrager til blandede boligområder. ER VORES ÆLDRE BOLIGAF- DELINGER RENOVERET OG HAR EN HØJ STANDARD Vores boliger er opført i vedligeholdelsesfrie materialer Basis er i orden: vaskeri, tilgængelighed mv. Vi har en færdigrenoveret boligmasse, og vi har arbejdet for at bryde rammebeløbet, så det har været muligt at bygge i bedre (og dyrere) materialer. ER VI KENDT FOR EN GRØN PROFIL Vi opfører grønne boliger og er i det hele taget energibevidste Vi skal turde drømme og skabe/opføre boliger, der afprøver nye veje. Vi har opført og renoveret mange boliger, som er energivenlige, måske nul-energiboliger. ER VORES DRIFTSUDGIFTER LAVE, NÅR VI SAMMENHOLDER DEM MED ANDRE Vores drift og administration afsøger hele tiden nye veje til at optimere vores driftsudgifter.

7 2. HALVLEG POLITISK HAR VI ET LEVENDE OG AKTIVT BEBOERDEMOKRATI Vores beboerdemokrati lever (godt) i nye rammer, der passer til vores beboeres hverdag. Vi skal arbejde for at udvikle beboerdemokratiet. Vi gør mere for at unge deltager i beboerdemokratiet. Mulige tiltag: Prøve at arbejde med flere og forskellige udvalg. Valgmøder op til afdelingsmøderne (Tvunget kampvalg) Vi er meget mere digitale værktøjer til bestyrelsern. Mere spændende og levende repræsentantskabsmøde Vi gentænker bestyrelsesarbejdet (Ikke se det som os der bestemmer ER VI SOM ORGANISATION REPRÆSENTERET I ALLE RELE- VANTE NETVÆRK (LOKALT OG NATIONALT) Vi gør vores indflydelse gældende i de organer, hvor vi kan påvirke udviklingen. FORMULERER OG UDBREDER VI GERNE VORES HOLDNINGER INDEN FOR BOLIGPOLITIK Varieret beboersammensætning gennem bedre finansiering. Vi skal arbejde for bedre lånevilkår etablere en tænketank Vi har en (fælles) stemme, man lytter til på rådhuset og blandt vores kolleger. HAR VI DEN SKARPESTE BO- LIGSOCIALE PROFIL BLANDT AL- MENE BOLIGORGANISATIONER I AARHUS ALBOA er os alle sammen. Vi har en kultur, hvor alle hjælper hinanden fx en arbejdsløs og en selvstændig, eller en ældre der passer børnene for de travle unge. Bedre samspil mellem beboere og administration ikke de og vi. Uanset levevilkår oplever vores beboere, at ALBOA er for alle.

8 BILAG STIKORD FRA GRUPPER (1. HALVLEG) TEMPERATUREN 24. OKTOBER 2016 Der er meget, vi gør rigtig godt: Selve beboerdemokratiet Dejligt at være en lille afdeling Råderetten Stor palette af mulige boliger Altid god behandling God service Gode boliger Gode muligheder for at igangsætte aktiviteter Fastholdelse af medarbejdere Beboerdemokratiet Administrationen Troskab mo beboerdemokratiet Engagement Rummelighed Gode til driftsøkonomi Respekt for andre mennesker Stabilitet Godt indbyrdes forhold mellem kolleger. Plads til alle Gode og pæne boligafdelinger Økonomisk ansvarlig og gennemskuelig Fedt med interne flyttemuligheder Godt professionelt personale. God energi i organisationen pga. beslutningsdygtige funktionsledere. Godt arbejdsklima, hvor der er respeket for hinanden ingen er mere værd end andre Gode til at tilgodese individuelle behov hos beboere. Der lyttes til alle med respekt. Blandede boliger. Gode boliger, høj standard, god råderet. Gode medarbejdere, god arbejdsplads. Vedligeholdte boliger Imødekommende administration. Gode fællesfaciliteter. Der er også plads til forbedringer: Lydhørhed fra AB og Adm. Finansieringen af råderetten Den almene sektor løser for mange af samfundets sociale problemer ( fx Hashproblemer) Gartnerordning er trukket hen over hovedet på AB Digital service (fx. post) Inspektør kan ikke få opgaver udført Dårlig opfølgning fra projektafdeling Information om renoveringer Fordeling af beboersammensætning Manglende forberedelse ved informationsmåder om konkrete emner. Manglende samarb. mellem Adm. og beboerdemokrater ved renoveringsprojekter. Manglende tilbagemeldinger fra Adm. Bedre It til beboerdemokratiet. Antal ansatte Hjemmeside Lange svartider Gør ikke det beboerdemokratiske arbejde spændende nok. Mangler dialog - bliver kun orienteret. Mange beboere ved ikke, at de bor i ALBOA Vi mangler fællesskabsfølelsen Vi klæder ikke beboerdemokrater godt nok på Siloer: Os og dem (Adm og beboere) Mere prof. service = mindre beboerdemokrati (beboerne ude af drift) Samarbejdet mellem beboere For mange lejere for få engagerede beboere. Mere selvforvaltning Tydelig kommunikation om afd. best. selvstændighed Vi kan blive bedre til at skabe ejerskab fra beboere og medarbejdere til forandringer. For lidt sammenhæng mellem funktioner (hver gør det på sin måde) Vi kunne udnytte vores forskellige fagligeheder bedre. Bedre koordinering, mindre dobbeltarbejde = Øget innovation og nytænkning. Bedre information (hjemmeside) 55+ placeres i forhold til busser og off. transport. Overholdelse af husregler. For få unge i bestyrelserne. Mindre fællesskab i afdelingerne For lidt brug af moderne teknologi.

REPRÆSENTANTSKABSMØDE

REPRÆSENTANTSKABSMØDE REPRÆSENTANTSKABSMØDE MANDAG D. 21.11.2016 - KL. 18 00 Aarhussalen Skt. Knuds Torv 3 1.sal - Aarhus DAGSORDEN FOR REPRÆSENTANTSKABSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR REPRÆSENTANTSKABSMØDET BUDGET FOR ALBOA 2017

Læs mere

AB mod Mission, Vision og Værdigrundlag

AB mod Mission, Vision og Værdigrundlag AB mod 2020 Mission, Vision og Værdigrundlag Arbejdernes Boligforening AB mod 2020 AB har siden 1917 arbejdet målrettet på at sørge for gode boliger til alle. Denne mission er stadig gældende for os både

Læs mere

Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016

Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016 Valgavis Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016 Bodil Nielsen Blegdammen, Roskilde Kandidat til posten som næstformand Jeg bidrager med mit kendskab til branchen, min indsigt i organisationen og med

Læs mere

INDHOLD. Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning. Redaktion Østjysk Bolig

INDHOLD. Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning. Redaktion Østjysk Bolig 02 MÅLSÆTNINGSPROGRAM 2015 ØSTJYSK BOLIG INDHOLD 4 5 6 8 9 11 12 13 14 15 Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning Udgiver Organisationsbestyrelsen

Læs mere

MÅLSÆTNINGSPROGRAM Mission - vision - værdier for Boligforeningen VIBO

MÅLSÆTNINGSPROGRAM Mission - vision - værdier for Boligforeningen VIBO MÅLSÆTNINGSPROGRAM 2016-2020 Mission - vision - værdier for Boligforeningen VIBO INDHOLD Mission - Vision - Værdier Mission.... 3 Vision... 3 Værdier.... 3 VIBOs værdier Rummelighed.... 4 Tryghed.... 4

Læs mere

Vision 2020 er udarbejdet i efteråret 2008. Layout og grafisk produktion: Aakjærs a/s

Vision 2020 er udarbejdet i efteråret 2008. Layout og grafisk produktion: Aakjærs a/s vision 2020 2 Vision 2020 er udarbejdet i efteråret 2008. Layout og grafisk produktion: Aakjærs a/s VISION 2020 3 "Vi er lejernes første valg!"...sådan siger omverdenen om AAB, når vi kigger dybt i krystalkuglen

Læs mere

MÅLSÆTNINGSPROGRAM

MÅLSÆTNINGSPROGRAM MÅLSÆTNINGSPROGRAM 2016 2020 Mission vision - værdier for Klik her! - og indsæt forsidefoto 1 INDHOLD Mission - Vision - Værdier MISSION... 3 VISION... 3 VÆRDIER... 3 VIBOs værdier RUMMELIGHED... 4 TRYGHED...

Læs mere

Frivillighedspolitik. Bo42

Frivillighedspolitik. Bo42 Frivillighedspolitik Bo42 Vedtaget på repræsentantskabsmøde afholdt den 4. juni 2013 Forord En af Bo42 s bestyrelses fornemste opgaver er at være med til at skabe og udvikle gode rammer og muligheder for

Læs mere

HANDLEPLAN 2016-2018. Vesterbrogade 4 7000 Fredericia 76 22 12 00 post@boligfa.dk www.boligfa.dk

HANDLEPLAN 2016-2018. Vesterbrogade 4 7000 Fredericia 76 22 12 00 post@boligfa.dk www.boligfa.dk HANDLEPLAN 2016-2018 Indsatser på baggrund af Målsætnings- og Handleplan godkendt af Repræsentantskabet i Boligkontoret Fredericia på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 19. november 2015 Vesterbrogade

Læs mere

Strategi AAB Silkeborg

Strategi AAB Silkeborg Strategi AAB Silkeborg 2016-2020 AAB Silkeborg- Attraktive Almene Boliger - Transparente i alle sammenhænge Vi er stolte af AAB Silkeborgs mission. Den inspirerer og forpligter. Fremtiden vil være præget

Læs mere

Strategi. Version 2017

Strategi. Version 2017 Strategi 2020 Version 2017 Boligselskabet Sjælland vil være det bedste boligselskab i landet Det betyder at vi skal være: - Et boligselskab der sikrer trivsel og de bedst tænkelig rammer for beboerne -

Læs mere

I BOLIGSELSKABET SJÆLLAND VIL VI SKABE TRYGGE HJEM I BÆREDYGTIGE FÆLLESSKABER

I BOLIGSELSKABET SJÆLLAND VIL VI SKABE TRYGGE HJEM I BÆREDYGTIGE FÆLLESSKABER I BOLIGSELSKABET SJÆLLAND VIL VI SKABE TRYGGE HJEM I BÆREDYGTIGE FÆLLESSKABER I BOLIGSELSKABET SJÆLLAND VIL VI SKABE TRYGGE HJEM I BÆREDYGTIGE FÆLLESSKABER BEBOERE ANBEFALER BOLIG- SELSKABET SJÆLLAND SOM

Læs mere

Målsætningsprogram for BO-VEST 2009 til 2014

Målsætningsprogram for BO-VEST 2009 til 2014 Målsætningsprogram for BO-VEST 2009 til 2014 Efter en udfordrende og spændende etablering af det nye administrationsfællesskab i BO-VEST er det nu tid til at udstikke en fælles kurs for det fremtidige

Læs mere

En stærk boligorganisation i Århus på vej?

En stærk boligorganisation i Århus på vej? En stærk boligorganisation i Århus på vej? 2019-10-10 Passer ALBOA og Århus Omegn sammen? En stærk boligorganisation i Århus på vej De to bestyrelser i ALBOA og Århus Omegn har i bestyrelsesmøder den 10.

Læs mere

MÅLSÆTNINGSPROGRAM

MÅLSÆTNINGSPROGRAM SAB s vision er at realisere brugbare, bekvemmelige og betalelige boliger til familien og singlen. I SAB tager vi fælles ansvar for, at det er en kvalitet at bo sammen. Repræsentantskabet 2014 Vester Voldgade

Læs mere

Vision At skabe de bedste rammer for beboerne ved: Boligen, beboerdemokratiet, organisationen, administrationen og arbejdspladsen.

Vision At skabe de bedste rammer for beboerne ved: Boligen, beboerdemokratiet, organisationen, administrationen og arbejdspladsen. Beboerindflydelse på udvikling af tidssvarende boliger Beboerindflydelse på udvikling af tidssvarende boliger Velfungerende beboerdemokrati Fremsynet Velfungerende ved åbenhed beboerdemokrati og samarbejde

Læs mere

Målsætningsprogram 2014-2018 Fredensborg Boligselskab Et godt sted at bo

Målsætningsprogram 2014-2018 Fredensborg Boligselskab Et godt sted at bo Målsætningsprogram 2014-2018 Fredensborg Boligselskab Et godt sted at bo Fredensborg Boligselskab Målsætningsprogram 2014-2018 Udgiver: Fredensborg Boligselskab, juni 2014 www.fbbs.dk Redaktion: Annette

Læs mere

Strategi 2019 Århus Omegn

Strategi 2019 Århus Omegn Strategi 2019 Århus Omegn Overordnet mål med Strategi 2019: At sikre en fælles retning for alle i Århus Omegn. Det skal ske gennem kommunikation og åbenhed. 1. Idégrundlag Vi vil skabe gode sunde boliger

Læs mere

Boligpolitik Ballerup Kommune 2017

Boligpolitik Ballerup Kommune 2017 Boligpolitik Ballerup Kommune 2017 INDLEDNING Ballerup Kommune er et dejligt sted at bo omgivet af natur, tæt på storbyen, med mange arbejdspladser og et aktivt foreningsliv. Kommunalbestyrelsen har store

Læs mere

Du har. indflydelse! Din boligafdeling- det nære og konkrete niveau Din boligorganisation- det overordnede og politiske niveau

Du har. indflydelse! Din boligafdeling- det nære og konkrete niveau Din boligorganisation- det overordnede og politiske niveau Du har indflydelse! Som beboer i en almen bolig er du en del af et beboerdemokrati. Det betyder, at du har indflydelse. Du er med til at bestemme. Men du bestemmer selv, om du vil være med til at bestemme.

Læs mere

BO-VESTs Frivillighedspolitik

BO-VESTs Frivillighedspolitik BO-VESTs Frivillighedspolitik Indhold BO-VESTs frivillighedspolitik................................................................... 3 Formålet med det frivillige arbejde i BO-VEST.............................................

Læs mere

POLITIK FOR ALMENT SOCIALT ANSVAR I BOLIGFORENINGEN AAB

POLITIK FOR ALMENT SOCIALT ANSVAR I BOLIGFORENINGEN AAB POLITIK FOR ALMENT SOCIALT ANSVAR I BOLIGFORENINGEN AAB Indhold AAB s sociale ansvar - principielt... 1 Respekt for beboerdemokratiet... 2 Fremtidssikring... 2 Nybyggeri... 2 AAB s sociale ansvar - konkrete

Læs mere

Lokal case v. FAB. BL og Almennet ERFA møde 19. marts 2019, Middelfart

Lokal case v. FAB. BL og Almennet ERFA møde 19. marts 2019, Middelfart Lokal case v. FAB BL og Almennet ERFA møde 19. marts 2019, Middelfart FAB Fyns Almennyttige Boligselskab, etableret i 1946 FAB har 95 boligafdelinger med 8.950 boliger 136 411 554 Ca. 110 ansatte: 45 administration,

Læs mere

100 år er ingen alder

100 år er ingen alder Strategi 2015-2018 100 år er ingen alder 100 år er ingen alder AAB nærmer sig de 100 år, men det er ingen alder. Kompetente medarbejdere og beboervalgte, har skabt en udviklingsorienteret og værdibaseret

Læs mere

Strategi 2015-2020. - bolig med nærhed

Strategi 2015-2020. - bolig med nærhed Strategi 2015-2020 - bolig med nærhed Indhold Før strategiplan 2015-2020...5 Missionen...6 Om BOLIGNÆSTVED...7 Værdierne Troværdighed...8 Nærvær og engagement...8 Handlekraft...9 Visionen...10 Målsætningerne

Læs mere

Fremtidens mål for SAB. 10 november - Arbejdermuseet

Fremtidens mål for SAB. 10 november - Arbejdermuseet . Koden til internettet er: Stauning Fremtidens mål for SAB 10 november - Arbejdermuseet Konsulenter: Anette Kristensen og Christian Berg Larsen cbl@modusplus.dk Tlf: 22263238 Program 10.00 Velkomst ved

Læs mere

Målsætningsprogram for Herlev Boligselskab

Målsætningsprogram for Herlev Boligselskab Målsætningsprogram for 2017 2021 Herlev Boligselskab Herlev Boligselskab www.herlev boligselskab.dk v/kab Vester Voldgade 17 1552 København V Målsætningsprogram 2016 2020 1 Indledning Herlev Boligselskab

Læs mere

Vision & Mission. Vision & Mission

Vision & Mission. Vision & Mission Vision & Mission Vision & Mission 2018-2022 Det gode liv som beboer Vi vil have fokus på det gode liv i afdelingen, social integration samt beboerdemokrati Det gode liv i afdelingen Det gode naboskab

Læs mere

Hvorfor almene boliger? Introduktion til nye medarbejdere

Hvorfor almene boliger? Introduktion til nye medarbejdere Hvorfor almene boliger? Introduktion til nye medarbejdere Almene boliger Almene boliger omfatter: Familieboliger Ældreboliger Ungdomsboliger Den historiske baggrund Købehavn vokser 1902: ca. 500.000 indbyggere

Læs mere

Beboerundersøgelse i Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe

Beboerundersøgelse i Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe Beboerundersøgelse i Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe (ABG) har igangsat en større analyse af boligorganisationen. Det sker blandt andet fordi der over de næste år

Læs mere

Øvrige forslag til indsatser

Øvrige forslag til indsatser Øvrige forslag til indsatser På workshop den 16. marts 2013 blev der udarbejdet forslag til prioriterede indsatser, der skal bidrage til at virkeliggøre den nye vision for Slagelse Boligselskab. I dette

Læs mere

notat Boligsocial strategi for fsb Udfordringerne i de udsatte boligområder Hvorfor en boligsocial strategi for fsb?

notat Boligsocial strategi for fsb Udfordringerne i de udsatte boligområder Hvorfor en boligsocial strategi for fsb? notat Boligsocial strategi for fsb Udfordringerne i de udsatte boligområder fsb har i lighed med de øvrige almene boligorganisationer ansvar for at etablere og drive velfungerende boligområder, hvor beboerne

Læs mere

MÅLSÆTNINGS PROGRAM 2017

MÅLSÆTNINGS PROGRAM 2017 MÅLSÆTNINGS PROGRAM 2017 ØSTJYSK BOLIG Søren Frichs Vej 25 8000 Aarhus C østjyskbolig.dk 86 15 66 88 info@ojba.dk Målsætningsprogrammet udgives af Østjysk Boligs Organisationsbestyrelse INDHOLD INDLEDNING

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse beboere afdeling 32

Tilfredshedsundersøgelse beboere afdeling 32 Tilfredshedsundersøgelse beboere afdeling 32 Publiceret af Heidi Hvam Svar status Ikke svaret Afvist Ufuldstændig Gennemført 96 43,8% 0, 8,3% 47,9% Informationer (Sæt et X på hver linie) 19,1% 21,3% 10,6%

Læs mere

Forslag til indsatser Vi er en top-professionel virksomhed - med styr på fundamentet

Forslag til indsatser Vi er en top-professionel virksomhed - med styr på fundamentet Strategi 2013-2017: Forslag til prioriterede indsatser På workshop den 16. marts 2013 konkretiserede deltagerne en række indsatser, der knytter sig til de enkelte elementer i visionen for selskabet, og

Læs mere

KLAR TIL NÆSTE SKRIDT?

KLAR TIL NÆSTE SKRIDT? RENOVERING AFD. 3 NR. 1 AUGUST 2015 04 TEKNIKERNES DOM Dårligt isolerede ydervægge er årsagen til fugt- og kuldeproblemer. VIADUKTVEJ - RINGHOLMSVEJ - FRANK RYGÅRDS VEJ STATIONSVEJ - BAKKEVEJ - LINDHOLM

Læs mere

TASK FORCE BEDRE OG BILLIGERE DRIFT ET SAMARBEJDE MELLEM BESTYRELSER OG BOLIGKONTORET DANMARK

TASK FORCE BEDRE OG BILLIGERE DRIFT ET SAMARBEJDE MELLEM BESTYRELSER OG BOLIGKONTORET DANMARK TASK FORCE På vej til din boligorganisation fra Boligkontoret Danmark BEDRE OG BILLIGERE DRIFT ET SAMARBEJDE MELLEM BESTYRELSER OG BOLIGKONTORET DANMARK Task force er på vej til din boligorganisation Boligkontorets

Læs mere

TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG

TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG KORT OM FASEN I denne fase skal der skabes et grundigt fundament for at træffe de rigtige beslutninger for udviklingen i jeres afdeling. I skal også have planlægt og

Læs mere

Fremtidssikring af Herlevgårdsvej. Handleplan

Fremtidssikring af Herlevgårdsvej. Handleplan Fremtidssikring af Herlevgårdsvej Handleplan Fremtidssikring af Herlevgårdsvej. September 2007 Indhold side Hvad er fremtidssikring? 4 Introduktion til handleplanen 6 Afdelingens vision 7 Handleplanen:

Læs mere

PERSONALEPOLITIK I HVIDOVRE KOMMUNE

PERSONALEPOLITIK I HVIDOVRE KOMMUNE PERSONALEPOLITIK I HVIDOVRE KOMMUNE PRØ RØVEFO VEFOTO Indhold Dialog, åbenhed og engagement 3 Hvorfor værdier? 4 Fundament for pseronalepolitikken 6 Ledestjerner 8 Kommunalbestyrelsen godkendte personalepolitikken

Læs mere

Boligselskabet Viborg. Grethe Hassing. 10. Maj Fremtidens familie- og boformer

Boligselskabet Viborg. Grethe Hassing. 10. Maj Fremtidens familie- og boformer Boligselskabet Viborg - Fremtidens familie- og boformer Grethe Hassing 10. Maj 2017 1 Hvad er Boligselskabet Viborg 3250 boliger Viborg, Karup, Frederiks, Kølvrå og Bruunshåb Selvstændigt selskab, som

Læs mere

Boligsocial profil for AKB, København

Boligsocial profil for AKB, København Boligsocial profil for AKB, København 2015-2020 Vision Formål Vores vision som boligselskab er ikke kun at sikre gode og sunde boliger til rimelige priser. Det er også at være med til at skabe gode rammer

Læs mere

PERSONALEPOLITIK ESBJERG KOMMUNE

PERSONALEPOLITIK ESBJERG KOMMUNE PERSONALEPOLITIK 2017-2020 ESBJERG KOMMUNE 2 PERSONALEPOLITIK ESBJERG KOMMUNE 3 FORORD VISION FOR ESBJERG KOMMUNE DANMARKS BEDSTE ARBEJDSPLADS Personalepolitikken for Esbjerg Kommune indeholder de grundlæggende

Læs mere

PERSONALEPOLITIK ESBJERG KOMMUNE

PERSONALEPOLITIK ESBJERG KOMMUNE PERSONALEPOLITIK ESBJERG KOMMUNE 2 FORORD Personalepolitikken for Esbjerg Kommune indeholder de grundlæggende holdninger og visioner på personaleområdet. Personalepolitikken er således det fælles grundlag

Læs mere

BSM_S1 MÅLSÆTNINGSPROGRAM

BSM_S1 MÅLSÆTNINGSPROGRAM MÅLSÆTNINGSPROGRAM MÅLSÆTNINGSPROGRAM INDHOLD VÆRDIGRUNDLAG FOR BOMIDTVEST MÅLSÆTNING, OVERORDNET MÅLSÆTNING, NYBYGGERI MÅLSÆTNING, RENOVERING OG OMBYGNING MÅLSÆTNING, AFDELINGENS DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE

Læs mere

FÆLLESBO, HERNING - AFD. 104 HELHEDSPLAN

FÆLLESBO, HERNING - AFD. 104 HELHEDSPLAN VELKOMMEN Dagsorden 1. Introduktion til arbejdet med de fysiske helhedsplaner. 2. Præsentation af proces, tidsplan og tilskudsmuligheder fra landsbyggefonden. 3. Præsentation af idékataloget fra masterplan

Læs mere

Målsætningsprogram 2016-2020 Arresø Boligselskab

Målsætningsprogram 2016-2020 Arresø Boligselskab Målsætningsprogram 2016-2020 Arresø Boligselskab Målsætningprogram 2016-2020 Indledning Arresø Boligselskab blev stiftet den 1. januar 2011, efter en sammenlægning mellem Ølsted Andelsboligforening og

Læs mere

STRATEGI. MÅL og frem mod BO-VEST

STRATEGI. MÅL og frem mod BO-VEST STRATEGI MÅL og frem mod 2022 BO-VEST STRATEGI OG MÅL FREM MOD 2020 Det strategiske fundament for BO-VESTs arbejde er vores mission, vision og værdier. Mission Vores mission, det som BO-VEST er sat i verden

Læs mere

Bydele i social balance

Bydele i social balance gladsaxe.dk Bydele i social balance Strategi for social balance i Gladsaxe Kommune Gladsaxe Kommune er et attraktivt sted at bo og vokse op. Det skal det blive ved med at være. Der er dog områder i kommunen,

Læs mere

Strategier i Børn og Unge

Strategier i Børn og Unge Strategier i Børn og Unge Børn og Unge arbejder med strategier for at give ramme og retning, fordi vi tror på, at de bedste løsninger på hverdagens udfordringer bliver fundet, ved at ledere og medarbejdere

Læs mere

Styrket dialog og fælles løsninger. Rapport fra boligkonferencen den 17. juni 2015

Styrket dialog og fælles løsninger. Rapport fra boligkonferencen den 17. juni 2015 Styrket dialog og fælles løsninger Rapport fra boligkonferencen den 17. juni 2015 1. Styrket dialog og fælles løsninger For andet år i træk afholdte Randers Kommune i samarbejde med RandersBolig en boligkonference

Læs mere

Bogtrykkergården afd. 108. Bagergården afd. 142. Rådmandsbo 3B. Allersgade/Dagmarsgade - afd. 147 Her er projektkontoret Runddelen afd.

Bogtrykkergården afd. 108. Bagergården afd. 142. Rådmandsbo 3B. Allersgade/Dagmarsgade - afd. 147 Her er projektkontoret Runddelen afd. Bogtrykkergården afd. 108 Bagergården afd. 142 Rådmandsbo 3B Allersgade/Dagmarsgade - afd. 147 Her er projektkontoret Runddelen afd. 127 HELHEDSPLAN FOR MIMERSGADEKVARTERET Med Helhedsplanen for Mimersgadekvarteret

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 20. FEBRUAR 2014

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 20. FEBRUAR 2014 1 Deltagere Boligforeningen VIBO Kaare Vestermann (Boligforeningen VIBO) Anne Merethe Bryder (Boligforeningen VIBO) Tina Kastberg (Boligforeningen VIBO) Henrik Nielsen (Boligforeningen VIBO) Tine Pedersen

Læs mere

Bydele i social balance

Bydele i social balance Bydele i social balance Strategi for social balance i Gladsaxe Kommune Revideret udkast til Økonomiudvalget Sidst revideret: 9. februar 2016 J. nr. 00.01.00P05 1 Gladsaxe Kommune er et attraktivt sted

Læs mere

I VAB VIL VI... STRATEGI & VISION

I VAB VIL VI... STRATEGI & VISION I VAB 2020 STRATEGI & VISION I VAB Være et attraktivt og eftertragtet boligselskab....med en god og sund boligmasse i trygge rammer. Forskellige boligstørrelser, indretninger og pris vil sikre, at der

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE MAJ Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 6 & 7

REPRÆSENTANTSKABSMØDE MAJ Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 6 & 7 REPRÆSENTANTSKABSMØDE MAJ 2017 Valgavis Bilag til dagsordenens punkt 6 & 7 VALGAVIS Jan René Petersen Ellebæk, Svogerslev Kandidat til posten som formand Jeg vil fortsat bidrage til en god dialog, der

Læs mere

AFDELINGSBESTYRELSEN ARBEJDER BO42. Kursus for afdelingsbestyrelser i Bo42 Dorte Hjerrild, BL Danmarks Almene Boliger Lørdag d. 23.

AFDELINGSBESTYRELSEN ARBEJDER BO42. Kursus for afdelingsbestyrelser i Bo42 Dorte Hjerrild, BL Danmarks Almene Boliger Lørdag d. 23. AFDELINGSBESTYRELSEN ARBEJDER BO42 Kursus for afdelingsbestyrelser i Bo42 Dorte Hjerrild, BL Danmarks Almene Boliger Lørdag d. 23. marts 2019 VELKOMMEN Nyd morgenmaden og det gode selskab Noter dit svar

Læs mere

NOTAT. Fra genopretning til udvikling Esnords strategi 2015 2020

NOTAT. Fra genopretning til udvikling Esnords strategi 2015 2020 NOTAT Fra genopretning til udvikling Esnords strategi 2015 2020 (version 4 2.1.2015) Dette er Esnords nye vision, mission og værdier, godkendt af bestyrelsen den 3. december 2014. Kapitlet vil indgå i

Læs mere

Sundby-Hvorup Boligselskab

Sundby-Hvorup Boligselskab Sundby-Hvorup Boligselskab Oplæg.. Hvem er jeg, Tanker on fremtidsanalyser. Lidt om SHB Hvordan vi har gjort det. Hvad fik vi ud af det. Tanker. Involvering/ejerskab /helhedstænkning er nødvendig for analysen.

Læs mere

OPSAMLING FRA CAFÉDEBAT PÅ KURSUSWEEKEND FOR AFDELINGSBESTYRELSES- OG REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMER I FÆLLESBO 2014.

OPSAMLING FRA CAFÉDEBAT PÅ KURSUSWEEKEND FOR AFDELINGSBESTYRELSES- OG REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMER I FÆLLESBO 2014. INDLEDNING Nedenstående materiale er en opsamling (udarbejdet af BL) af en brainstorm i forbindelse med en cafédebat på årets kursusweekend 2014 for afdelingsbestyrelses- og repræsentantskabsmedlemmer

Læs mere

PERSONALEPOLITIK I HVIDOVRE KOMMUNE

PERSONALEPOLITIK I HVIDOVRE KOMMUNE Indhold Dialog, åbenhed og engagement - personalepolitik i Hvidovre Kommune Dialog, åbenhed og engagement 3 Hvorfor værdier? 4 Fundament for personalepolitikken 6 Ledestjerner 8 Du sidder netop nu med

Læs mere

Introduktion til fremtidsanalyser den 26. august 2008

Introduktion til fremtidsanalyser den 26. august 2008 Introduktion til fremtidsanalyser den 26. august 2008 Fremtidssikring Hvad vil det sige at fremtidssikre??? Udviklingsprojekter i AlmenNet Generelle fremtidstendenser Hvorfor fremtidssikre? Boliger er

Læs mere

Fremtidens mål for SAB

Fremtidens mål for SAB . Fremtidens mål for SAB Første overordnede bud fra konferencen på BLOX 10. juni et godt afsæt der skal tilpasses, udbygges, nuanceres og kvalificeres hen over efteråret Konsulenter: Christian Berg Larsen

Læs mere

Medarbejder i Glostrup Kommune

Medarbejder i Glostrup Kommune Medarbejder i Glostrup Kommune FORNØJELSE Engagement Trivsel FORNYELSE Udvikling Indflydelse FAGLIGHED Kvalitet Kompetence FÆLLESSKAB Samarbejde Sammenhold Fælles forventninger til et godt medarbejderskab

Læs mere

Notat. KAB s trivselsstrategi Baggrund. Hvad er god trivsel i boligområderne? DIR 2015/05 #6.01. Notat til: Direktionen

Notat. KAB s trivselsstrategi Baggrund. Hvad er god trivsel i boligområderne? DIR 2015/05 #6.01. Notat til: Direktionen Notat DIR 2015/05 #6.01 Notat til: Direktionen Kontaktoplysninger Per Faurby Boligsocial koordinator T 38 38 18 86 F 33 63 10 11 @kab bolig.dk KAB s trivselsstrategi 2015 2018 Baggrund I KAB s målsætningsprogram

Læs mere

DEMOKRATI OG DELTAGELSE

DEMOKRATI OG DELTAGELSE DEMOKRATI OG DELTAGELSE Arne Juul, Slagelse Boligselskab Ønsket om øget inddragelse Mange taler om det, men færre gør noget ved det. Mange har ønsket om det, men færre ved hvordan de skal gøre det. Hvordan

Læs mere

Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017

Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017 Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017 Indhold Vi vil være bedre Læring i fokus Læring, motivation og trivsel Hoved og hænder Hjertet med Form og fornyelse Viden og samarbejde Fordi verden venter 3 6

Læs mere

Afdelingsbestyrelsens arbejde. Bo42 Kursus for afdelingsbestyrelser Lørdag d. 2. april 2016

Afdelingsbestyrelsens arbejde. Bo42 Kursus for afdelingsbestyrelser Lørdag d. 2. april 2016 Afdelingsbestyrelsens arbejde Bo42 Kursus for afdelingsbestyrelser Lørdag d. 2. april 2016 1 1 Emnerne i dagens program Hvem bestemmer hvad? Ansvar og opgaver i Bo42 Afdelingsbestyrelsens opgaver Hvad

Læs mere

RØDOVRE BOLIGSELSKAB Målsætning

RØDOVRE BOLIGSELSKAB Målsætning Målsætning 2013-2014 RØDOVRE BOLIGSELSKAB Målsætning Den overordnede vision for Rødovre Boligselskab Rødovre Boligselskab er et selvstændigt boligselskab med egen administration. Et lokalt boligselskab,

Læs mere

KODEKS FOR SAMARBEJDE

KODEKS FOR SAMARBEJDE OLLER, ESPEKT G TILLID BAGGRUND Organisationsbestyrelsen nedsatte i efteråret 2016 opgavegruppen Roller, respekt og tillid. Opgaven for gruppen var at udarbejde en beskrivelse af beboeres, afdelingsbestyrelsers

Læs mere

Kim efterlyste en underskrevet anvisningsaftale for Søtoften. Det blev aftalt at boligselskabet sender aftalen.

Kim efterlyste en underskrevet anvisningsaftale for Søtoften. Det blev aftalt at boligselskabet sender aftalen. Hagen Ahlgreen Jette Fesner Bettina Foltinger Liselotte Hvidt Ballerup almennyttige Boligselskab Kim Pasternak, Boligkontoret Lone Schock, Malene Aagaard Kristensen og Hanne Nygård Jensen Center for By,

Læs mere

Glamsbjergskolen sammen om at lære. Det betyder, at vi vil være:

Glamsbjergskolen sammen om at lære. Det betyder, at vi vil være: Glamsbjergskolen sammen om at lære Med udgangspunkt i folkeskoleloven og de overordnede visioner der gælder for Assens Kommune ønsker vi at give vores elever de bedst mulige forudsætninger for at klare

Læs mere

maj 2016 Version 9/ 15/5/16 Fremtidens boliger for ældre borgere strategi

maj 2016 Version 9/ 15/5/16 Fremtidens boliger for ældre borgere strategi maj 2016 Version 9/ 15/5/16 Fremtidens boliger for ældre borgere strategi Forord Denne strategi er resultatet af en proces, som Seniorudvalget igangsatte i slutningen af 2014 om, hvordan fremtidens boliger

Læs mere

ERFA-møde. Integration af fysiske og sociale indsatser

ERFA-møde. Integration af fysiske og sociale indsatser ERFA-møde Integration af fysiske og sociale indsatser Sammentænkning af fysiske og sociale indsatser? Almenboligloven 6 b. Boligorganisationen skal drage omsorg for, at de almene boligafdelinger er økonomisk

Læs mere

Denne bog er tilegnet personalet i alle Sparekassen Faaborgs afdelinger.

Denne bog er tilegnet personalet i alle Sparekassen Faaborgs afdelinger. Vi tror på dig Denne bog er tilegnet personalet i alle Sparekassen Faaborgs afdelinger. Om at være stolt af sin arbejdsplads Sparekassen Faaborg er et moderne pengeinstitut med succes. Den succes skal

Læs mere

Pårørendetilfredshedsundersøgelse 2017

Pårørendetilfredshedsundersøgelse 2017 Pårørendetilfredshedsundersøgelse 2017 Beboernes netværk er en væsentlig resurse ift. samarbejdet med beboerne, og samtidig er der en stor sikkerhed, tryghed og tillid for beboerne i at have en god kontakt

Læs mere

Vivaboligs vision for

Vivaboligs vision for Vivaboligs vision for 2016-2020 - Vi vil gå foran dem, der går forrest - service ud over det forventede Vision Vi går foran de forreste --- Service ud over det forventede Vivaboligs værdier Organisationens

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 EGEPARKEN 1- AFD: 25

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 EGEPARKEN 1- AFD: 25 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 EGEPARKEN 1- AFD: 25 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 KILDEPARKEN 1- AFD: 18

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 KILDEPARKEN 1- AFD: 18 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 KILDEPARKEN 1- AFD: 18 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 SKOLEPARKEN 1- AFD: 17

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 SKOLEPARKEN 1- AFD: 17 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 SKOLEPARKEN 1- AFD: 17 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 STENGÅRDSPARKEN- AFD: 3

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 STENGÅRDSPARKEN- AFD: 3 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 STENGÅRDSPARKEN- AFD: 3 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 TINGHØJPARKEN- AFD: 10

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 TINGHØJPARKEN- AFD: 10 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 TINGHØJPARKEN- AFD: 10 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 MOSEPARKEN- AFD: 39

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 MOSEPARKEN- AFD: 39 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 MOSEPARKEN- AFD: 39 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 HYRDEPARKEN- AFD: 4

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 HYRDEPARKEN- AFD: 4 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 HYRDEPARKEN- AFD: 4 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 KIPLINGEPARKEN- AFD: 31

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 KIPLINGEPARKEN- AFD: 31 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 KIPLINGEPARKEN- AFD: 31 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 SØBORGPARKEN- AFD: 46

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 SØBORGPARKEN- AFD: 46 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 SØBORGPARKEN- AFD: 46 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i FællesBo den 21. maj 2019 KANDIDATLISTE TIL VALG AF ORGANISATIONS- BESTYRELSESMEDLEMMER

Repræsentantskabsmøde i FællesBo den 21. maj 2019 KANDIDATLISTE TIL VALG AF ORGANISATIONS- BESTYRELSESMEDLEMMER Repræsentantskabsmøde i FællesBo den 21. maj 2019 KANDIDATLISTE TIL VALG AF ORGANISATIONS- BESTYRELSESMEDLEMMER Der kan også opstilles kandidater på selve repræsentantskabsmødet. Heidi Guldhammer Larsen

Læs mere

Mission Værdier Visioner

Mission Værdier Visioner Mission Værdier Visioner 2 MISSION VÆRDIER VISIONER Udgivet af: Psykiatrien i Region Nordjylland, juni 2009 Illustrationer: Marianne Lipschitz Jørgensen Layout/Tryk: PrinfoAalborg/Vester Kopi 3 INDHOLD

Læs mere

Manual til gruppearbejde

Manual til gruppearbejde Manual til gruppearbejde Personalepolitisk arbejdskonference 26. marts 2007 1 Personalepolitisk arbejdskonference Gruppearbejde 1 A: Region Midtjyllands værdier Forslaget til Ledelses og Styringsgrundlaget

Læs mere

SLUTRAPPORT. De unge beboerdemokrater hvor er de henne?

SLUTRAPPORT. De unge beboerdemokrater hvor er de henne? line@boliglaboratoriet.dk www.boliglaboratoriet.dk +45 28 56 24 24 CVR: 28 95 73 00 SLUTRAPPORT De unge beboerdemokrater hvor er de henne? 31. marts 2014 Boligkontoret Danmark har af Ministeriet for By,

Læs mere

Målsætning vedrørende almen social ansvarlighed

Målsætning vedrørende almen social ansvarlighed Repræsentantskabet vedtog på mødet den 16. juni 2012 handlingsplanen for Boligkontorets Danmarks indsatsområder i det kommende år. Repræsentantskabet vedtog samtidig Målsætning vedrørende almen social

Læs mere

Job- og personprofil for teamledere. Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg. Aarhus Kommune

Job- og personprofil for teamledere. Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg. Aarhus Kommune Job- og personprofil for teamledere Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg Aarhus Kommune Ansættelsesområde er ansat i Aarhus Kommune og indtil videre med ansættelse i Sundhed og Omsorg. Reference

Læs mere

Velkommen til en lille rundtur med. fru Larsen.

Velkommen til en lille rundtur med. fru Larsen. Velkommen til en lille rundtur med Et oplæg om drømme og nye holdninger. Mit hjem er stedet for mine børn, min mand, venner og familie - her bor vi og lever. Min hjerne har fået strithår af alt det drømmeri.

Læs mere

God ledelse og styring i Region Midtjylland

God ledelse og styring i Region Midtjylland God ledelse og styring i Region Midtjylland Koncernledelsen Region Midtjylland God ledelse og styring i Region Midtjylland Til alle ledere og medarbejdere Region Midtjylland er en politisk ledet organisation,

Læs mere

Målsætningsprogram 2005-2007

Målsætningsprogram 2005-2007 Målsætningsprogram 2005-2007 KAB bygger på fællesskab Forord 3 KAB s mission 5 KAB s vision 6 Grundlaget for indsatsen 7 Profil 1: Samfundsmæssige og politiske målsætninger 9 Profil 2: Byggemålsætninger

Læs mere

EFFEKTIVISERING FORUDSÆTTER LEDELSE

EFFEKTIVISERING FORUDSÆTTER LEDELSE EFFEKTIVISERING FORUDSÆTTER LEDELSE Møde BL s 3. kreds 30. Januar 2016 2016: Lov om effektivisering Der er aftalt, at driften af den almene boligsektor frem mod 2020 skal effektiviseres med 1,5 mia. kr.

Læs mere

Notat. Naboskabsundersøgelse for Det hvide snit. #JobInfo Criteria=KABside1# Notat til: Afdelingsbestyrelsen i Det hvide snit

Notat. Naboskabsundersøgelse for Det hvide snit. #JobInfo Criteria=KABside1# Notat til: Afdelingsbestyrelsen i Det hvide snit Notat til: Afdelingsbestyrelsen i Det hvide snit Kopi til: Københavns Kommune (Socialforvaltningen) Kontaktoplysninger Stine Kofod Konsulent T 38381853 sti@kab-bolig.dk Naboskabsundersøgelse for Det hvide

Læs mere

ODENSE BIBLIOTEKERNE. DELSTRATEGI Digitalisering

ODENSE BIBLIOTEKERNE. DELSTRATEGI Digitalisering ODENSE BIBLIOTEKERNE DELSTRATEGI Digitalisering 2016-2020 Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Fritid og Biblioteker Odense Bibliotekerne Østre Stationsvej 15 5000 Odense C Telefon + 45 66 13 13 72

Læs mere

Værdier Bjergsted Bakker

Værdier Bjergsted Bakker VÆRDIFOLDER MARTS 2014 Værdier Bjergsted Bakker BJERGSTED BAKKER Forord Forord Vi ønsker med denne pjece at synliggøre Bjergsted Bakkers mission, vision og værdier samt Kalundborg Kommunes 5 værdier. Mission

Læs mere

SAB repræsentantskabsmøde 26. januar 2017 Oversigt over kandidater til organisationsbestyrelsen

SAB repræsentantskabsmøde 26. januar 2017 Oversigt over kandidater til organisationsbestyrelsen SAB repræsentantskabsmøde 26. januar 2017 Oversigt over kandidater til organisationsbestyrelsen Organisationsbestyrelse Valg af næstformand 2017-19 Frank Sass 1. SAB skal i kraft af sin størrelse være

Læs mere