Bestyrelsesmøde den 3. februar 2016 hos Bitten

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde den 3. februar 2016 hos Bitten"

Transkript

1 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 3. februar 2016 hos Bitten Godkendelse af dagsorden og referat fra sidst. Valg af ordstyrer og referent. Referat Til ste Afbud: e referat: Godkendt Kenneth, Henrik, Alice, Bitten, Johnny ingen rent: Johnny tyrer: Kenneth Aktionsliste Aktioner på mødet: Post: Mail fra Ole om hjemmeside Nets Anmodning fra ABFbladet Aktioner på mødet Post: Vores webansvarlig, Ole spørger om vi skal vente på at der kommer nye tilbud på webmuligheder fra ABF, eller vi skal hoppe tilbage på vores gamle hosting, One.com Bestyrelsen mener vi skal afvente tilbuddene fra ABF der kommer til april, og håbe på at et af dem er gratis, som det forrige. Kenneth er fra i dag valgt som kontakt mellem Ole og bestyrelsen. Økonomi: Konti Vedligehold Møde med Palle Vedligehold: Tagreparation forsikringsvurdering Gulv renovering (bad 3 steder) Opstilling af toilet og badvogn Tagkonstruktionen hos Stig (Rapport) Vinduer, døre o.a. (rapport) Køb og salg Foreløbig intet. Mødedatoer fremover Generalforsamlingen 2016 Økonomi: Vedligehold: Nets er et dyrt og meget dårligt anmeldt system. Det er svært at arbejde med i opstartsfasen. Firmaet yder heller ikke service uden vederlag. Vi bør derfor overveje andre muligheder. Bestyrelsen er åben for andre forslag. ABFbladet vil gerne lave en artikel om vores forening. De vil gerne interviewe flere af beboerne. Har nogen lyst til at deltage, så kan de sende Alice en mail. Driftskonto: ,07, Køb og salg: 234,00, Vi regner med yderligere vedligeholdelsesudgifter på , i løbet af de nærmeste måneder på grund af flere utætte badeværelsesgulve, reparation af tagkonstruktion, udskiftning af vinduer med hussvamp (her får vi dækket halvdelen af vor forsikring) samt udskiftning til gennemstrømsanlæg. Der må påregnes en huslejestigning, omfanget af denne kendes ikke før vi har talt med vores revisor. Vi har i foreningen haft besøg af

2 Hussvamplaboratoriet, som konstaterede at der ikke er tale om hussvamp i tagkonstruktionen hos Stig, Finn og Aske. Derfor er det ikke muligt at få forsikringsdækning på dette. Tagkonstruktionen hos Stig skal laves indenfor et år, da der er megen råd i den bærende konstruktion. Vi har fået en meget fyldestgørende rapport, som blandt andet konkluderer, at vores tagkonstruktion har mangler, den vil blive lagt ud og sendt til alle snarest. Der er konstateret svamp i Stigs havedør og i to af Bittens vinduer, dette bør blive dækket af vor forsikring. Der er i øjeblikket ved at blive renoveret badeværelsesgulve hos tre beboere. To af

3 stederne var der vandskader i underetagen. Det sidste sted var der stor fare for en større vandskade. I forbindelse med renoveringen af badeværelsesgulve, vil der blive opstillet en toilet og badvogn til beboerne. Køb og salg: Intet nyt at bemærke Datoer: Næste bestyrelsesmøder: d. 21/2 Generalforsamling d. 15/3 kl. 19 Evt. intet at bemærke.

4 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 21. februar 2016 hos Bitten Referat Godkendelse af dagsorden og referat fra sidst. Valg af ordstyrer og referent. Sidste referat: godkendt Til stede: Kenneth, Henrik, Alice, Bitten, Johnny Afbud: ingen Referent: Johnny Ordstyrer: Kenneth Aktionsliste Aktioner på mødet: Post: Kurser Aktioner på mødet Post: Kurser fra ABF Økonomi: Den husleje, der blev vedtaget sidste år, skulle være faldet efter 8 måneder. Dette er ikke sket, og der fremsættes et afstemningsforslag om tilbagebetalelse eller ej. Økonomi: Møde med Palle Efter mødet med vores revisor, Palle Har vi erfaret at der på grund af udgifter til Swap og ophør af obligationsindtægter er behov for en yderligere huslejestigning i år. Der fremsættes ligeledes et afstemningsforslag på dette. Vedligehold: Status Generalforsamling 2016 Dagsorden Formalia Beretning, forslag, regnskab, dagsorden ud Beretning regnskab Der udsendes regnskaber i samme øjeblik de ligger færdige. Vedligehold: Der er brugt (og vil blive brugt) mange penge til vedligehold i år. Underskuddet fra vedligeholdelseskontoen dækkes ind af den henlagte vedligeholdelsespulje. Generalforsamling 2016: Dagsorden sendes ud i dag. Datoer: Evt. intet at bemærke.

5 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 19. april (kl ) 2016 hos Bitten Referat

6 Godkendelse af dagsorden og referat fra sidst. Valg af ordstyrer og referent. Sidste referat: Godkendt Til stede: Henrik, Johnny, Kenneth, Hans Kristian, Bitten Afbud: Alice Referent: Bitten Ordstyrer: Johnny Aktionsliste Aktioner på mødet: Konstituering af bestyrelsen: Post: Mails Aktioner på mødet Konstituering af bestyrelsen: Johnny er formand (valgt på generalforsamlingen) Alice næstformand Kenneth kasser (valgt på generalforsamlingen) Øvrige poster fremgår af referatet fra generalforsamlinge Økonomi: Konti Vedligehold Generalforsamlingen: Underskrivelse af referat Opgaver fra GF: Legeplads, Elforbrug fællesareal. t: Pos Kenneth har fået tilbud om billigere forsikring, med 3 årig binding. Mulig besparelse ca ved 3 årig binding. D er besluttet at vi tager en 3årig forsikring! Økonomi: Driftskonto: kr (der er betalt en del regninger til vedligeholdelse) Køb og salg: 234 kr Vedligehold: Der er pt. en del vedligeholdelsesudgifter. Se længere nede. Vedligehold: Tagreparation hos Stig Status på Bittens vinduer, Stigs dør, Væg i 241 Tagrensning Arbejdsweekenden, flagstang! Lister og aftræksriste. Sofa i cykelskuret Generalforsamlingen: Underskrivelse af referat referatet er underskrevet af bestyrelsen Opgaver fra GF: Legeplads: Som aftalt på GF ser Pernille på muligheden for at søge fonde til etablering af legeplads. Elforbrug fællesareal som aftalt på GF kigger Yvonne og Stig på elforbruget på arbejdsweekenden. Vedligehold: Køb og salg Tagreparation hos Stig er sat i gang. Status på Bittens vinduer, Stigs dør, Væg i 241 Tagrensning er sat i gang. Finn har indhentet tilbud. Lister: Udsat pt. pga. øgede vedligeholdelsesudgifter. Mødedatoer fremover Arbejdsweekenden: Flagstang! er købt og klar til opsætning/nedgravning. Aftræksriste aftræksriste skal skiftes på arbejdslørdagen. Hans Kristian tjekker priser. Sofa i cykelskuret hvis den ikke er fjernet inden arbejdslørdagen køres den på genbrug. Bitten udarbejder en liste med opgaver. Vi mødes kl morgenmad.

7 Køb og salg: Intet at bemærke Datoer: Næste bestyrelsesmøder: Mandag den kl hos Bitten Mandag den 8.8. kl hos Bitten Mandag den kl hos Bitten Mandag den 7.11 kl hos Bitten Mandag den 9.1. kl hos Bitten Mandag den kl hos Bitten : Sommerfest: Stig, Hans Kristian og Yvonne planlægger : Arbejdslørdag : Adventshygge: Kenneth og Pernille arrangerer : Bestyrelsens julefrokost : Generalforsamling Evt. intet at bemærke.

8 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 30. maj (kl ) 2016 hos Bitten Referat Aktionsliste Aktioner på mødet: Post: Mails Godkendelse af dagsorden og referat fra sidst. Valg af ordstyrer og referent. Sidste referat: spørgsmål vedrørende forsikringsskiftet Kenneth og Johnny tager aktion på det. Der er fortsat tvivl om, om forsikringsselskabet har betalt det de skal. Referatet godkendt Til stede: Kenneth, Johnny, Alice, Hans Kristian, Henrik, Bitten Afbud: Ingen afbud Referent: Bitten Ordstyrer: Kenneth Økonomi: Aktioner på mødet Konti Vedligehold: Tagreparation hos Stig Status på Bittens vinduer, Stigs dør, Væg i 241 Økonomi ifht. Veligehold Status algebehandling af tage Gennemstrømningsanlæg Henrik Forlængelse af fremlejeperiode sommerfest Sommerferie Post: Økonomi: Driftskonto: Den aftalte øgede husleje blev ikke trukket i april. Derfor vil huslejen i juli have den aftalte stigning to gange. Fra august er det igen tilbage ved normalt niveau, som aftalt på generalforsamling. Der står pt kr på driftskontoen. De står dog på en konto for henlagt vedligeholdelse og skal overføres til driftskontoen. Køb og salg: Ikke noget køb eller salg. Der står 234, 28 kr Vedligehold: Kenneth tager kontakt til Nykredit for at få flyttet pengene til vedligehold over på driftskontoen. Vedligehold: Tagreparation hos Stig. De er i gang. Bittens vinduer er skiftet. Væg 241 det viste sig at det var kloakering mv. Det er ordnet. Økonomi i forhold til vedligehold se ovenfor! Resten af tagene er blevet algebehandlet. Henriks gennemstrømningsanlæg skal skiftes. Forlængelse af fremlejeperiode: Der har været en henvendelse fra en andelshaver omkring muligheden for forlænget fremleje. Dette blev debatteret. Der var forskellige holdninger. Eventuelle dispensationer vedrørende fremleje ud over 1 år, skal godkendes på en generalforsamling. Lovmæssigt er der hjemmel for fremleje ud over de to år. Sommerfest: Hans Kristian og Yvonne arrangerer. Sommerferie: Bestyrelsen holder sommerferie fra 1.juli 1.august. Kun akutte henvendelser!

9 Evt: evaluering af arbejdslørdag: Fin og aktiv dag trods vejret! Alice orienterede om områdegeneralforsamlingen på Blangstedgaard.

10 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 8. august 2016 hos Bitten Referat Aktionsliste Godkendelse af dagsorden og referat fra sidst. Valg af ordstyrer og referent. Aktioner på mødet: Post: registrering af udlejede boliger Økonomi: Konti Huslejeændring fra sidste referat Møde med banken Valuarvurdering Vedligehold: Tagreparation hos Stig Susannes afløb Frederiks vindue i badeværelse Kenneths gulv Lars tag Sidste referat: spørgsmål vedrørende forsikringsskiftet og udbetaling af forsikringssum på dør og vinduer (fra forrige referat) Vi har skiftet forsikringsselskab gennem vores forsikringsmægler, Dahlberg, og har nu fået et væsentligt billigere tilbud. M.h.t. udbetaling af forsikringspenge på dør og vinduer, så har vi fået det vi kunne tilkomme. Sidste referat er godkendt. Til stede: Kenneth, Hans Kristian, Bitten, Alice, Johnny Afbud: Henrik Referent: Johnny Ordstyrer: Alice Aktioner på mødet Post: Vi har fået en henvendelse om registrering af udlejning af boliger helt tilbage fra Alice undersøger sagen om registrering af udlejede boliger. Ole har gjort opmærksom på at vores hjemmeside ikke længe fungere optimalt. Der kan ikke lægges dokumenter ud på den længere. Derfor sendes dette referat også ud som almindelig mail. Inden for den nærmeste tid vil Ole rykke vores hjemmeside tilbage til vort gamle domæne, som vi heldigvis stadig har. sommerfest Økonomi: Driftskonto: , Køb og salg: 234, Da huslejeforhøjelsen ikke blev opkrævet , vil den blive det snarest muligt. Kenneth og undertegnede har været til møde i banken omkring vores udgifter til vedligehold. Vi har en erhvervskredit på , og da den ikke er overskredet og da vi har en god soliditet, så var der intet alarmerende i dette. Dog er der andre aspekter af vor økonomi og vedligehold som vi bør forholde os til, dette tager vi op på generalforsamlingen i foråret. Der vil yderligere blive opkrævet 80, pr husstand pr. måned i bidragssatser fra bankens side, blev vi oplyst om. Vi håber at kunne dække dette ud fra nuværende huslejeniveau, men det kan vi først se når året er omme. Da enkelte andelshavere har udvist interesse for en eventuel valuarvurdering af vore boliger, har bestyrelsen besluttet at undersøge fordele og ulemper for dette.

11 Vedligehold: Stigs tagkonstruktion er udbedret, vi Forholder os i nærmeste fremtid til tagkonstruktionen hos Finn og Aske. Susannes afløb på toilettet i stueetagen, er Ikke udført korrekt, det kan give nedsivning af fugt i gulv og væg. Vi undersøger om det samme er tilfældet hos Pernille og Henrik og indhenter eventuelt et tilbud for Udbedring af afløbene. Frederiks vindue i badeværelset ønskes udskiftet, da det har slået sig, så det ikke kan lukkes. Udbedring sker i løbet af efteråret. Hos Kenneth er perganolgulvet slidt så meget at der med tiden er risiko for gennemtrængning. Vi afventer og laver en udbedring på senere tidspunkt. Hos Lars er der et mindre hul i taget, som vil Lavet senere på efteråret. Husk Sommerfesten den Hans Kristian Stig og Yvonne arrangerer. Husk også arbejdsweekenden den 24/9 Der er det sædvanlige traktement og arbejdsopgaverne vil opslået på dagen. Vi mødes kl intet at bemærke.

12 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 19. September 2016 hos Bitten Referat Aktionsliste Aktioner på mødet: Post: Godkendelse af dagsorden og referat fra sidst. Valg af ordstyrer og referent. Sidste referat: godkendt Til stede: Kenneth, Bitten, Henrik, Alice, Hans Kristian, Johnny Afbud: ingen Referent: Johnny Ordstyrer: Kenneth Aktioner på mødet Økonomi: Konti Vurdering Post: Økonomi: Driftskonto: ,23 kr. Vedligehold: Tagreparation, vinduer, tag (status) Afløb (status) Arbejdsweekenden Opgaver Arrangement Container Vurdering: Vedligehold: Arbejdsweekend: Datoer: Køb og salg: 234,28 kr. Der arbejdes videre på at klarlægge Fordele og ulemper ved en valuar Vurdering. Lars hul i taget bliver lavet indenfor de nærmeste uger. Umiddelbart herefter vil der blive lavet et tilbud på vinduerne Lars og Frederik, og en vurdering af Tagudhænget hos Finn og Aske. Der tjekkes afløb i nederste toiletrum hos Henrik, og Pernille. Opgaver: bord/bænkesæt males Ukrudt, enkelte fliser omlægges Kompost udlægges til opsamling. Blomsterbede luges, containere vaskes. Brændes ukrudt. Ryddes op i skurene. Lysene vaskes. Dato: d. 24/9 kl Vi har vurderet at det ikke kan betale sig at bestille container til storskrald, da man kan få sit skrald afhentet gratis. næste bestyrelsesmøde 7/11 kl Evt. intet

13

Bestyrelsesmøde den 25 april 2013 hos Finn

Bestyrelsesmøde den 25 april 2013 hos Finn Bestyrelsesmøde den 25 april 2013 hos Finn Begge dele godkendt. Finn referent. Kenneth dagsorden. Evt: 1. Indkommen post Finn 2. Økonomi. Hamid Møde med Nykredit?. 3. Reparationer og vedligehold. Finn,

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Dagsorden Dato: Godkendt referat fra bestyrelsesmøde d. 21.04.2015 kl. 19:00 Deltagere ved mødet: Jakob Modigh, Jørn Christensen, Einar Estrup, Helle Nielsen,

Læs mere

Andelsboligforeningen Troldehegnet, Tranebanken, 4681 Herfølge

Andelsboligforeningen Troldehegnet, Tranebanken, 4681 Herfølge Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag 25 Februar 2014. kl. 19,00 hos Laila med opdatering Tilstede: Laila, Christian & Kenneth Afbud: Tony & Martin Med tillæg fra mødet d. 18. Marts (Tilstede: Laila, Christian

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Til stede: Lina, Tom, Bo, Kristian, Thor og Jørgen. Afbud: Ida Marie Dagsorden 1. Informationer til bestyrelsen og indkomne mails 2. Status på

Læs mere

Bestyrelsesmøde for Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001

Bestyrelsesmøde for Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001 Bestyrelsesmøde for Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001 Afholdt d. 15/6-2015 Fremmødte: Anette Engelund Friis (Formand),, Morten Bay Knudsen (Kasserer), Jimmy Ude Pedersen (Referent/Husorden), Allan

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Mødedato Mandag den 23. maj Mødetidspunkt Kl

BESTYRELSESMØDE. Mødedato Mandag den 23. maj Mødetidspunkt Kl BESTYRELSESMØDE Mødedato Mandag den 23. maj 2016 Mødetidspunkt Kl. 18.30 Sluttidspunkt for møde Mødet tilstræbes afsluttet senest kl. 21.30 - Faktisk Sluttid kl.: 20.50 Mødelokale Annett Fjeldborg, Kanehaven

Læs mere

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 med følgende dagsorden: Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 08.10. 2012

Referat af bestyrelsesmødet den 08.10. 2012 Referat af bestyrelsesmødet den 08.10. 2012 Til stede: Mikkel, René, Anders, Bruno, Rik Afbud: Peter, 1 Meddelelser.: 2 Post: Breve Dato Fra Indhold Hvad gør vi? 02-10-12 Datea Kvartalsrapport 04-10-12

Læs mere

Andelsboligforeningen Kirkendruphaven

Andelsboligforeningen Kirkendruphaven Indkaldelse til generalforsamling 2018 Hermed indkalder Andelsboligforeningen Kirkendruphaven til den årlige generalforsamling d. 22 marts 2018 kl. 19.30 på Næsbylund Kro. Vi håber at alle vil møde op

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3. august 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat fra 6. bestyrelsesmøde den 25. november 2014.

Referat fra 6. bestyrelsesmøde den 25. november 2014. Referat fra 6. bestyrelsesmøde den 25. november 2014. Tilstede: Lizzi, Klavs, Gitte, Lisbeth og Ann Birgitte (referent) 1) Godkendelse af dagsorden OK. 2) Underskrift af referat fra bestyrelsesmødet den

Læs mere

Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken. Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30

Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken. Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30 Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30 1. Valg af dirigent og referent Bjarne Sjørup Sørensen blev valgt til dirigent. Steffen Klemmensen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 4 9. august 2010

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 4 9. august 2010 Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 4 9. august 2010 Til stede: Erik Wodstrup (EW), Anne Kathrine Henriksen (AK), Henrik Andersen (HA), Anders Zitawi (AZ), Gitte Nørgaard (GN) og Lars Krogh-Brendstrup

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

Parbæk får omkodet de eksisterende låse der er på værktøjsskabene til klubnøgler. Ikke gjort endnu grundet kursus.

Parbæk får omkodet de eksisterende låse der er på værktøjsskabene til klubnøgler. Ikke gjort endnu grundet kursus. 18. juni 2013 Fremmødt: Parbæk, Daniel, Kåre, Thorup, Steffen, Kathrine, Baagøe Afbud: Yvonne, Bo, Kappers Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk sætter

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde d. 27.05.2015 Deltagere ved mødet: Jakob Modigh, Tomas Klement Jørn Christensen, Ejnar Estrup, Helle Nielsen, Frank Nissen

Læs mere

Andelsboligforeningen Matthæusgaarden Matthæusgade 26, kld. 1666 København V www.3i1.net post. Beskrivelse Ansvarlig Frist.

Andelsboligforeningen Matthæusgaarden Matthæusgade 26, kld. 1666 København V www.3i1.net post. Beskrivelse Ansvarlig Frist. Referat af bestyrelsesmødet den 05.11. 2012 Til stede:, René,, Bruno, Heidi Afbud: Peter, Anders, Rik 1 Meddelelser.: 2 Post: Breve Dato Fra Indhold Hvad gør vi? 19-09-12 Sanistål Kontoudtog ok 10-10-12

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 14. maj 2014

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 14. maj 2014 Indkaldt af: Referent: Deltager: Afbud fra: Formand Lars M. Jensen Linda Andersen Lars M. Jensen, Tom Atkins, Alice Dyssell, Søren R. Nielsen, Kim Johansen, Vagn Johnbeck og Linda Andersen Ejvind Wilms

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 9. juli 2014

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 9. juli 2014 Indkaldt af: Referent: Deltager: Afbud fra: Formand Lars M. Jensen Linda Andersen Lars M. Jensen, Tom Atkins, Anny Petersen, Søren R. Nielsen, Kim Johansen, Vagn Johnbeck, Ejvind Wilms og Linda Andersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl

Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl Til stede: Mette, Ole, Torben, Christian Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl. 19.30. 1) Valg af referent: Chr 2) Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde. Godkendt med bemærkning

Læs mere

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent ANDELSSELSKAB M. B.A. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent 2. Godkendelse at referat fra seneste bestyrelsesmøde 3. Økonomi. Indeståender. Restancer. Meddelelser. Valuar 4. Meddelelser

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 kl. 19

Referat - ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 kl. 19 Referat - ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 kl. 19 Til stede: May-Britt V. Andersen, Lasse Johansen, Sanne, Johanne Hauch Jensen, Birger Lauridsen, Christian Jäger, Maj-Britt, Morten Birkbak,

Læs mere

Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 19. januar 2011.

Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 19. januar 2011. 1 Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 19. januar 2011. 1) Sidste referat 2) Fastelavn 3) Generalforsamling 2011 4) Kontingenter 5) Nyanlagt sø 6) Boldbane 7) Gennemskæring af

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Godkendt referat. Dato: Bestyrelsesmøde d. 16.09.2015 Deltagere ved mødet: Ejnar, Frank, Jørn, Pia Afbud: Helle, Tomas. Ej Fremmødt: Dagsordenspunkt Beslutning

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling Dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning 4. Godkendelse af årsregnskab 5. Fremlæggelse af budget a. Forslag til investering

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Dagsorden og referat af bestyrelsesmøder Dato: Dagsorden Bestyrelsesmøde d. 25.03.2015 Deltagere ved mødet: Jakob Modigh, Jørn Christensen, Einar Estrup, Helle

Læs mere

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr.

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr. Dagsorden for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde: Dirigent: Enver Referent: Enver Til stede: Inge, Rudolf, Enver, Maria. Afbud: Sara. A: Formelt 1. Nye punkter til dagsordenen. 2. Godkendelse og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 19. januar 2016

Referat af bestyrelsesmøde 19. januar 2016 Referat af bestyrelsesmøde 19. januar 2016 Deltagere: Joachim, Anne, John, Mette, Ulrik, Jesper, Lea og Suzette (ref.) Afbud: Christian, Lise og Tine Ikke mødt: Anne Emne Aftalt Ansvarlig Godkendelse af

Læs mere

Generalforsamling, Foreningen Landeryd

Generalforsamling, Foreningen Landeryd Generalforsamling, Foreningen Landeryd 22.5.2004 Referat: Tilstede: Bent Ole, Jørgen, Aksel, Carl, Preben, Michael S, Michael M, Jette, Hans, Henrik K, John. 1) Michael M påtog sig dirigent posten. (Og

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 4 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Allan Oldenburg

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Forening for kollegianer på Damager Kollegiet

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Forening for kollegianer på Damager Kollegiet Bestyrelsesmøde REFERAT 17-07-12 20:00 22:00 FÆLLESRUMMET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Casper Hansen Bestyrelsesmøde Forening for kollegianer på Damager Kollegiet Anne Johnson TIDTAGER -

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 11-10-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 11-10-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: lør. 11. oktober 2014 klokken 11:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010.

Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010. Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsen aflægger beretning 4. Kassereren

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 64 den 30. marts 2016 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Maja Skov-Pedersen Nete Toftegaard Line

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 17. september ) Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde d. 12. Maj. Referatet godkendt

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 17. september ) Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde d. 12. Maj. Referatet godkendt Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 17. september 2009. Mødet blev afholdt hos Kristian. Til stede: Kristian, Ole, Torben og Mette 1) Valg af referent: Mette 2) Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015

Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015 Dirigent: Malene Aarup-Kristensen Referent: Tonie Bunch Bertelsen Valg af dirigent Malene Aarup-Kristensen blev valgt.

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde d. 3/5 2015

Referat: Bestyrelsesmøde d. 3/5 2015 Afholdt: Referat: Bestyrelsesmøde d. 3/5 2015 Dato: 3. maj 2015 Tid: kl. 10:00 Sted: Fælleshuset Fremmødte: Mathias (lejl. 13), Lis (lejl. 24), Martin (lejl. 104), Karina (lejl. 218). Dagsorden: 1. Posten

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Referat Bestyrelsesmøde Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Møde indkaldt af Mødetype Arrangør Referent Tidtager Deltagere Nicolai Schmidt Ordinært bestyrelsesmøde Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 13. april 2019. Det foregik hos Claus Larsen. Tilstede Referat af mødet Ad 1 a. Vandurerne er alle blevet skiftet og dermed skulle problemet med utætte,

Læs mere

Årsregnskab G/F Duemosen

Årsregnskab G/F Duemosen Årsregnskab G/F Duemosen 2012 Forenings oplysninger: Navn: Hjemmeside: E-mail: Hjemsted: Grundejerforeningen Duemosen v/ Formand Tom Desvig-Nielsen Snogekær 34, 3630 Jægerspris www.gf-duemosen.dk bestyrelsen@gf-duemosen.dk

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem Solgårdens Ældreboliger S/I Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 28. maj 2015 kl. 15.00 samtidig med dette møde er der møde vedr. Ejerforeningen, på Solgården, Lundbyesvej 36, Bedsted,

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 65 den 4. april 2016 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Christian Brinkmann Poulsen Sarah Bloch

Læs mere

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Dagsorden. Punkter: 0. Referent Jeanette Balkan blev valgt som referent. 1. Byggesag a. Syn og skønssag Jens orienterede om status på sagen. b. 5 års gennemgang

Læs mere

Generalforsamling. EF Ungarnsgade 35-41 m.fl. 2. Maj 2016

Generalforsamling. EF Ungarnsgade 35-41 m.fl. 2. Maj 2016 Generalforsamling EF Ungarnsgade 35-41 m.fl. 2. Maj 2016 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent Dagsorden 3. Formandens beretning om det forløbne år 4. Regnskab 2015, revisors påtegning, samt driftsbudget

Læs mere

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter.

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. A: Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. Affald skal altid anbringes i en affaldscontainer. Der er containere i henhold til Frederiksbergs Kommunes

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A 1. Afbud Nicoline Varberg, suppleant 2. Godkendelse af dagsordenen Dagsorden blev godkendt. 3. Godkendelse af referat fra forrige møde

Læs mere

Åbne punkter: Fugt i væge og kælder ved solcenter

Åbne punkter: Fugt i væge og kælder ved solcenter Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 09-04-2019 Møde deltagere: Berit, Regitze,, Sophie, Jens Ole, Christian, Ikke tilstede: Emil, Morten,

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6.

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 15.april 2013. Godkendt. 2. Opfølgning på mødet den 6.maj (behandling af spørgeskemaer).anna opsamler og laver et a 4 ark til hjemmeside og opslagstavle.

Læs mere

Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Rådsmedlemmer afbud Suppleanter til stede Suppleanter afbud Andre til stede Janni 6D, Jesper 4C, Kristian 7A, Mads 15C

Læs mere

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 11-03-2019 Møde deltagere: Berit, Regitze, Morten, Kasper, Sophie, Jens Ole Ikke tilstede: Emil,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Rådsmøde den 4/12 2007 kl. 18:30 i Centerbygningen

Rådsmøde den 4/12 2007 kl. 18:30 i Centerbygningen Rådsmøde den 4/12 2007 kl. 18:30 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anders Møller Madsen Randi Larsen Sidsel Marie Andersen Mark Anderson Birte Martin Kenneth H. Larsen Rådsmedlemmer ikke til stede:

Læs mere

Vildrose II Bestyrelsesmøde

Vildrose II Bestyrelsesmøde Vildrose II Bestyrelsesmøde Mandag d 5. oktober 2009. Sted: Mette Referat : Mette Tilstede: Heidi, Camilla, Mette, Line, Rasmus og Anders Dagsorden 1. Godkendelse af referater mv. a. Referat fra Ordinær

Læs mere

Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden.

Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. Sager til efterretning/orientering. 1. Forhandlingsprotokol

Læs mere

Referat af generalforsamling 15. april 2008

Referat af generalforsamling 15. april 2008 Referat af generalforsamling 15. april 2008 Dagsorden. 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af protokol. 3. Formandens beretning 4. Årsregnskab v/ revisionsfirmaet Chr. Mortensen godkendelse af regnskab

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Tid: Sted: Indbudte: Afbud: 5. maj 2014 kl. 17.00. Beboerlokalet Anders, Jonas, Nete, Christian, Marianne og Elsebeth Dagsorden Referat 1. Valg af referent og ordstyrer

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 63 den 19. marts 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Lauritz A. Munch Sarah Bloch Fra Kollegiekontoret

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Forslag til dagsorden til bestyrelsesmødet den 6. september kl. 19:00 Deltagere ved mødet: Tomas Klement (TK), Jørn Christensen (), Anders Helt Lund (AHL)

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skejbygård Kollegiet afdeling 15

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skejbygård Kollegiet afdeling 15 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skejbygård Kollegiet afdeling 15 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 42 den 26. marts 2015 kl. 12.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Fraværende: Martin Jørgen Larsen Anders

Læs mere

REFERAT TERRASSERNE. Dato: 12. oktober kl Referent: Louise nr Møde nr Godkendelse af referat nr.

REFERAT TERRASSERNE. Dato: 12. oktober kl Referent: Louise nr Møde nr Godkendelse af referat nr. REFERAT TERRASSERNE Dato: 12. oktober kl. 19.00 21.00 Afbud: Rasmus Referent: Louise nr. 158 Møde nr. 391 1. Godkendelse af referat nr. 390 Vedtaget 2. Valg af referent Louise nr. 158 3. Mødedatoer: Forslag:

Læs mere

Dagsorden til møde i afdelingsbestyrelsen afdeling januar 2019 kl

Dagsorden til møde i afdelingsbestyrelsen afdeling januar 2019 kl Dagsorden til møde i afdelingsbestyrelsen afdeling 20. 16. januar 2019 kl. 16.30-18.30 Deltagere: Niels Trolle Lars Ejby Annette Rothmann Sofie Astrid Broe Afbud: Pia Andersen Dagsorden Beslutninger 1.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Munkegade Kollegiet afdeling 9

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Munkegade Kollegiet afdeling 9 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Munkegade Kollegiet afdeling 9 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 63 den 18. marts 2015 kl. 10.15 på Kollegiekontoret. Til stede: Nicolai A. Haugaard Mie Bartholdy Inge

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.00 Syrensalen, Vejlby-Risskov Hallen

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.00 Syrensalen, Vejlby-Risskov Hallen Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.00 Syrensalen, Vejlby-Risskov Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftbudget A. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Ejerforeningen Arnbjerg Allé

Ejerforeningen Arnbjerg Allé Ejerforeningen Arnbjerg Allé Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2009 Deltagere: Hans Kostow (formand), Anni Øgaard (kasserer), Gitte Morsund (sekretær), Afbud fra: Ketty Klein (suppleant) Sted: Hos Anni

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Referat fra bestyrelsesmødet den 7. december 2016 kl. 19:00 Dato: 7/12-2016 Deltagere ved mødet: Jørn Christensen (JC), Tomas Klement (TK), Jacob Brogaard-Kay

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 20-09-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 20-09-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 20. september 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: MJM, EJ, EO, MDT, CF, MM Afbud: KA, JP, PJ, BL, Fravær: KDP, KFG, LM Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (Godkendt)

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (Godkendt) Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (Godkendt) Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2016 kl. 19:00 Dato: 5/10-2016 Deltagere ved mødet: Jørn Christensen (JC), Einar Estrup Jensen(EEJ),

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00 DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Karin, Mads, Pia K., Aase. Afbud fra varmemester Per N., Klaus og Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 3. Rettelse til AD. 4 a.

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i Rosenkvist Handelbolag hos Gitte 10. oktober 2013.

Referat af ekstraordinær generalforsamling i Rosenkvist Handelbolag hos Gitte 10. oktober 2013. 14.10.2013 Referat af ekstraordinær generalforsamling i Rosenkvist Handelbolag hos Gitte 10. oktober 2013. Til stede: Gitte Ebbe Mikkel & Maja Flemming Gry Karina Lisbeth Ebbe dirigent. Lisbeth referent

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 28.01. 2013

Referat af bestyrelsesmødet den 28.01. 2013 Referat af bestyrelsesmødet den 28.01. 2013 Til stede: Peter, Mikkel, Bruno, Rik, Anders, Rene Afbud: Heidi 1 Meddelelser.: 2 Post: Breve Dato Fra Indhold Hvad gør vi? 22-01-13 El-Strøm Div. Tilbud til

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den. 24. august 2015

Referat bestyrelsesmøde den. 24. august 2015 Dagsorden bestyrelsesmøde mandag d. 24. august 2015 kl. 17:00 1) Godkende referat fra sidste møde og generalforsamling 2) Siden sidst, gennemgang af korrespondance 3) Aktuel status for regnskab og budget

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kirsebærhaven afdeling 12

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kirsebærhaven afdeling 12 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kirsebærhaven afdeling 12 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 48 Torsdag den 5. november 2015 kl. 14.30 i Kirsebærhavens fælleslokale Til stede: Michael Sivebæk Nielsen

Læs mere

EJERFORENINGEN BYPORTEN

EJERFORENINGEN BYPORTEN Bestyrelsesmøde tirsdag d. 6. december 2011 Deltagere fra Bestyrelsen: Brian Rømer Michael Rolin Carsten Uhre Peter Mering Øvrige deltagere: Allan Jørgensen, Datea Finn Leth, Datea Sisse Veje, Datea Marianne

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

Frank (FV) og Christina(CV) har holdt en del møder med og vedrørende gårdmændene. Der har været møder på følgende dage:

Frank (FV) og Christina(CV) har holdt en del møder med og vedrørende gårdmændene. Der har været møder på følgende dage: Referater 2004. Mødeaktiviteter i efteråret og vinteren 2004. Frank (FV) og Christina(CV) har holdt en del møder med og vedrørende gårdmændene. Der har været møder på følgende dage: 28.september: FV og

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 2. Godkendelse af sidste mødereferat og ekstraordinær generalforsamlings referatet. a) Opfølgning på rengøring ved udflytning

Bestyrelsesmøde. 2. Godkendelse af sidste mødereferat og ekstraordinær generalforsamlings referatet. a) Opfølgning på rengøring ved udflytning Bestyrelsesmøde REFERAT 13 03 2014 19:00 21:15 FÆLLESRUMMET DAMAGER MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Sandal Nissen Bestyrelsesmøde Tais Sandal Nissen Henrik Bendtsen TIDTAGER DELTAGERE

Læs mere

SAMARBEJDSUDVALGET I HVISSINGE

SAMARBEJDSUDVALGET I HVISSINGE GLOSTRUP BOLIGSELSKAB Bryggergårdsvej 2B, 2600 Glostrup Telefon: 43 96 28 86, www.gb.dk, CVR nr.: 65 12 32 15 SAMARBEJDSUDVALGET I HVISSINGE Referat fra SU torsdag den 28. april 2016 kl. 17.30 på driftskontoret.

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus Velkommen til Andelsboligforeningen Sct. Kjelds Hus Bestyrelsen for andelsforeningen Sct. Kjelds Hus byder dig velkommen som ny andelshaver og beboer i huset. Denne folder er en kort orientering med nogle

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 30. august Dagsorden. Risskov den 30. august 2016

Bestyrelsesmøde d. 30. august Dagsorden. Risskov den 30. august 2016 Risskov den 30. august 2016 Bestyrelsesmøde d. 30. august 2016 Fremmødt: Afbud: Referent: Jochumsen Bo Stig Larsen Jytte Harlev Petersen Michael Lerskov Beth Birgitte Christiansen Holger Schultz Michael

Læs mere

Føns-Ørslev-Udby-Husby menighedsråd

Føns-Ørslev-Udby-Husby menighedsråd Referat Menighedsrådsmøde Tidspunkt 30. januar Sted Graverhuset Husby Dagsorden udsendt 29. januar Fraværende Føns-Ørslev-Udby-Husby menighedsråd Lone Lauridsen, Hilmar Christensen, Gitte Hjarnø Petersen

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB ONSDAG DEN 8. FEBRUAR KL. 19.00. Til stede: Jørgen Bache, Carsten Enevold, Eva Gehrke, Flemming Kehr, Lars Ulrik Larsen og Lisbet Praëm. Dagsorden Pkt. 1 Konstituering

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010.

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Dagsorden: 1. Protokol 2. Konstituering af ny bestyrelse 3. Meddelelser fra formanden 4. Meddelelser fra øvrig best. 5. Siden sidst fra varmemesteren

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vestergade Kollegiet afdeling 8

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vestergade Kollegiet afdeling 8 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vestergade Kollegiet afdeling 8 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 66 den 7. april 2016 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Camilla Lund Christensen Nanna Ø. Weye

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00 Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00 1) Godkende referat fra sidste møde 2) Siden sidst, gennemgang af korrespondance 3) Aktuel status for regnskab og budget 4) Aktuel status

Læs mere

Andelsboligforeningen Uvelse Haves Generalforsamling 2017

Andelsboligforeningen Uvelse Haves Generalforsamling 2017 Andelsboligforeningen Uvelse Haves Generalforsamling 2017 Sted: Uvelse Have Dato: 06. April 2017 Vi beklager at referatet ikke er sent ud inden fristen på de 4 uger. 1. Valg af dirigent og referent. Thorkild

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 7. maj 2012 kl. 17.00 22.00 Til stede: Afbud: Else Marie Petersen, Willy Døj, Connie Andersen, varmemester John Th. Jørgensen

Læs mere