Nr 2 Juni årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nr 2 Juni årgang"

Transkript

1 Borgerbladet Medlemsblad for Borger- og Grundejerforeningen for Espergærde og Snekkersten m.v. Årets båltaler er sangeren og musikeren Henrik Launbjerg (f. 1969), som er opvokset i Espergærde og som allerede har en lang karriere indenfor musikbranchen bag sig. Kom og hør, hvad Henrik brænder for - på en Sankt Hans aften... SANKT HANS 2004 For 43. gang i træk arrangerer Borger- og Grundejerforeningen Sankt Hans Fest på Kirkestranden i Espergærde. Festpladsen åbner kl 18.00, der er underholdning fra kl og båltalen holdes kl Alle er velkommen Nr 2 Juni årgang

2 PORTRÆT AF ÅRETS BÅLTALER: Sangeren og musikeren Henrik Launbjerg Født d. 16 maj 1969 i Helsingør, 35 år og yngste bror af fire. Voksede op i Espergærde og gik bl.a. på Espergærde Ungdomsskole, hvor han var meget aktiv i musicalsammenhæng. Fortsatte i en alder af 16 år med at gå på musicalskole i Miami, Florida. Har en gang sunget kor i Grand Prix for Lecia som 19 årig i sangen Landet Camelot. Har spillet hovedroller i henholdsvi, Le Miserables, Atlantis og Hair. Sidstnævnte både i København og Paris på henholdsvis dansk og engelsk. På den engelske indspilning 97 sang Henrik rollen som Cowboy (Claude). Var med til at skrive, komponere og opsætte Som brødre vi dele med sine brødre i 1999.Samme år udkom CD en Som brødre vi dele. Er desuden forsanger og sangskriver i bandet Toys of joy, nu bare Tois. Har lavet 3 albums med dem: One of these days 91, Still be 95 og Kinda Funky 01. Synger den mandlige hovedrolle i tegnefilmen Det magiske sværd. Henrik Launbjerg har sunget et utal af koncerter både i pop/rock og musical genren - ikke mindst med sine brødre. Henrik er også forsanger i festorkestret Beverly Hills Orchestra. Har desuden medvirket i mange TV shows: Hit med sangen, Op på Tangenterne, Elevatoren, Dansk Melodi Grand Prix, Rent Fup, Morgen TV, Husk lige Tandbørsten, Snurre Snups Søndagsklub, div. Jule- og Nytårsshows, TV2 Lorry osv. Lavede i foråret 2001 en R&B udgave af sangen Danser i måneskin sammen med Marie Carmen Koppel til fordel for Aidsfondens Nostalgi Grand Prix. Sidst har man set Henrik sammen med Michael Carøe og Nis Bøgvad synge deres bud på en fodbold-slager Det bliver værst for dem selv Arbejder til dagligt i eget studie med sangskrivning samt produktioner til sig selv og andre kunstnere fra bla. New York, London og Beijing.

3 VI SES D. 23. JUNI PÅ KIRKESTRANDEN... KL UDSALGET AF ØL,VAND OG VIN ÅBNER Man er velkommen til at medbringe madkurven og slå sig ned på arealet KL UNDERHOLDNING AF ESPERGÆRDE UNGDOMSSKOLE - der giver uddrag fra skolens nyeste musical Dreamland KL ÅRETS BÅLTALE v/ sangeren og musikeren HENRIK LAUNBJERG KL BÅLET TÆNDES Alle klokkeslet er cirka-tidspunkter - så kom i god tid!

4 Espergærde Station = Espergærdes dåbsattest Af Jan Arnt Der er stadig uafklaret om træbygningens vinkelbygning skal nedrives. B & G k æ m p e r s å l e d e s f o r t s a t m o d nedrivningen sammen med de andre foreninger og venter spændt på en afgørelse ved Ejendoms- og miljøudvalget møde den 16. juni. Politikerne har bedt om time out. Sagen har allerede været behandlet i Ejendomsog miljøudvalget, der dog har udsat sagen og bedt DSB sætte sig sammen med foreningerne i forsøg på at finde et kompromis. Ved et møde mellem DSB, Teknisk Forvaltning og de 4 foreninger i begyndelsen af maj viste det sig hurtigt, at det var umuligt at opnå et forlig. Foreningerne kom ganske vist med et kompromisforslag, hvor vi havde lavet 3 åbninger i vinkelbygningen, så der var gennemsyn og åben passage. DSB viste dog ingen interesse og meddelte kort tid efter, at de fastholdt deres oprindelige forslag, hvorfor mødet var spild af alles tid! Ærgerligt, da flere af os havde taget fri fra arbejdet for at få et kompromisforslag halet hjem. Ejendoms- og miljøudvalget fik derfor den uafklarede sag tilbage og bad endnu engang om time out, så de kunne drøfte den spegede sag i det politiske bagland. Espergærdes dåbsattest. Sagen er speget af flere grunde. DSB har meddelt at hvis de ikke må nedrive vinkelbygningen vil de stort set ikke ofre en krone på at istandsætte den over 100 år gamle træbygning. Foreningerne opfattede det som en trussel, hvilket DSB dog benægtede. Foreningerne er dog enige i, at DSBs udtalelse kan sammenlignes med, at DSB giver deres brugere en pose bolcher, og hvis en af bolcherne ikke falder i god jord, så tager DSB hele posen tilbage. Vi kan ikke opfatte det som seriøs behandling af en bevaringsværdig bygning og må anmode DSB om, at tage vare på den kulturarv, som den gamle stationsbygning vitterlig udgør. Det hvad enten man ser det med arkitektoniske eller historiske briller. Bestyrelsen i Historisk Forening har således meget præcist kaldt den rødmalede stationsbygning for Espergærdes dåbsattest. Både DSB og byrådspolitikerne bør respektere dette. Stationsområdet skal være åbent. DSBs overordnede begrundelse for at rive vinkelbygningen ned og skabe en åben (og vindblæst) ventesal er, at stationsområdet skal være åbent for at skabe tryghed og hindre hærværk. Vi er helt enige i, at man også skal planlægge for at skabe tryghed og forebygge hærværk.

5 Stationsbygningen og ikke mindst vinkel-bygningen har mange tidstypiske skønvirke detaljer. Detalje af Vinkelbygningens ene gavl visende det beskyttende vandbræt over vinduet samt det udvendige fodspær med den karakteristiske konge, der fortsætter i en husbrand, der giver mindelser om en fabelfugl. Det er sådanne detaljer, der giver et hus karakter og giver mindelser om en tid, hvor vi alle havde tid til at kæle for detaljerne. Det specielle ved Espergærdes østvendte stationsområde er dog, at det allerede er meget åbent. Samtidig er området relativt hyggeligt og måske netop derfor sker der relativt lidt hærværk på østsiden af stationen på trods af, at mange branderter stiger ud ved nattetide efter en tur på Bakken eller i København. Til sammenligning har DSB udformet Snekkersten station efter alle kunstens regler om åbenhed, lyse farver etc.. Hvorfor der er sket en 5 dobling af hærværk i Snekkersten skal vi lade være usagt, men det ligner en tanke! Pas på bygningen. Foreningerne skal derfor atter anmode DSB om at granske deres tryghedskoncept og i denne sag tage udgangspunkt i stationsområdets hyggelige miljø samt inddrage de historiske og arkitektoniske elementer i deres sikkerhedskoncept. Det betyder også, at uanset politikernes afgørelse, så skal DSB istandsætte bygningen så den fremstår velholdt, da dette også er et element i et sikkerhedskoncept. Uover de mange tidligere indlæg i d e b a t t e n s k a l v i a n m o d e lokalpolitikerne tage hensyn til, at et enigt foreningsliv i Espergærde har stået sammen og talt med én tunge i den næsten 2 år gamle sag. Vi håber således at vinkelbygningen IKKE nedrives til gavn for sikkerheden og Espergærdes dåbsattest.. Fra B&G skal endelig lyde en stor tak for et spændende samarbejde med Historisk Forening for Espergærde og Omegn, Bevaringsforeningen for Mørdrup Landsby samt Helsingør Bevaringsforening samt flere enkelt personer. At vi så også har haft flere hyggelige og sjove møder med en god indbyrdes kemi, har heldigvis bidraget til den fælles kampånd. Tak.

6 Sydkysten gennem 100 år - det er titlen på den 150 sider store jubilæumsbog som udgives i anledning af Borger- og Grundejerforeningens 100 års jubilæum i august 2004 Bogen er skrevet af lokalhistorikeren Kjeld Damgaard, der vil være kendt af mange som kender af Tikøb Kommunes historie i almindelighed og af Sydkystens historie i særdeleshed. Bogen bliver et sandt eldorado for alle lokalhistorisk interesserede med over 350 illustrationer - hvoraf størsteparten ikke tidligere har været offentliggjort. Bogen omhandler kun i mindre omfang foreningens historie. Langt hovedparten af bogen fortæller om Sydkystens udvikling i almindelighed, idet bogen har over 80 artikler - som kan læses hver for sig, men som alligevel giver et sammenhængende billede af udviklingen igennem de forløbne 100 år. Købes bogen gennem foreningen, f.eks. på jubilæumsdagen i Espergærde Centret, fås den for 200 kr. Medlemmer af foreningen kan dog købe et eksemplar for kun 120 kr - mod forevisning af kvittering for betalt årskontigent.

7 BORGER- OG GRUNDEJERFORENINGEN FOR ESPERGÆRDE OG SNEKKERSTEN M.V. FYLDER 100 år - OG LØRDAG DEN 21. AUGUST 2004 FEJRES BEGIVENHEDEN MED MUSIK, TALER, BOGUDGIVELSE M.V. PÅ ESPERGÆRDE CENTRET Foreningen blev egentlig stiftet den 19. august 1904, men af praktiske årsager fejres begivenheden lørdag den 21. august. SÆT ALLEREDE NU KRYDS I KALENDEREN OG KOM OG VÆR MED TIL AT FEJRE SYDKYSTENS ÆLDSTE FORENING DEN 21. AUG Detaljeret program kan ses i næste nummer af Borgerbladet

8 Ros til ejendomsudvalget i Kjeldsbjerggaard-sagen af Kjeld Damgaard Det er efterhånden mange år siden, at familien Lindgren, der ejede Kjeldsbjerggaard fra , søgte om at få lov at udstykke jordene til parcel huse. Gårdens jorder var imidlertid omfattet af den såkaldte transportkorridor, hvilket indebar, at jordene var reserveret til veje, jernbaner og forsyningsledninger. Ejerens ønsker om at udstykke jordene kunne derfor ikke imødekommes, og det var der så andre, der var glade for. Imidertid ophævede Helsingør Byråd og Folketing i 1998 reservationen - og dermed blev det muligt at udstykke landbrugsjordene langs Kongevejen. Lokalplanforslaget for området blev ikke modtaget med ros fra alle sider. Især gik kritikken på om det område, der blev bebygget lå i det område, som egentlig var udlagt til at være en del af den grønne kile mellem Snekkersten- og Espergærdeområderne. En del af området blev udstykket og solgt til selvbyggeri, medens størsteparten af husene blev opført som ensartet byggeri. Selve Kjeldsbjerggaarden var ikke med i udstykningsplanen, og det betød at bygherren i 2001 solgte ejendommen til en privat ejer, der har bopælspligt på ejendommen. Imidlertid har denne nye ejer ikke vedligeholdt gården, hvorfor den nu i 2004 er bleven så forfalden, at ejerne tidligere på åretbad om tilladelse til at lade denne nedrive. Da sagen vakte stor opsigt - og gav mange mindelser om Meulenborg, der endte med at blive nedrevet p.g.a. mangkende vedligeholdelse - så trak ejerne i første omgang ansøgningen om nedrivning tilbage. Imidlertid har Helsingør Kommunes Ejendoms- og Miæjudvalg ikke haft til sinds at sidde med hænderne i skødet og vente på at ejendommen bliver så ringe, at den falder sammen af sig selv. Dels har man klart tilkendegivet, at der ikke vil blive givet tilladelse til udstykning af selve gården, haven og omliggende arealer, dels har man ladet forvaltningen undersøge hvad der kan gøres for at undgå at man alligevel havner i den situation at ejerne blot lader bygningerne forfalde med fuld overlæg. På et efterfølgende møde har udvalget besluttet, at ejernes bopælspligt skal overholdes. Det betyder i praksis, at ejerne nu vil få påbud om at istand-

9 Nyt lokalplanforslag for et nybyggeri ved Strandvejen/Stubbedamsvej af Kjeld Damgaard På Strandvejen 98, der ligger lige syd for Stubbedamsvejs udmunding i Strandvejen ligger i dag et stort hvidmalet hus, der har tilhørt familien Abildgaard. Grunden er på kvm og beplantet med meget store gamle træer, og har været til salg efter den sidste ejer, nu afdøde Jytte Abildgaard. En byggekonsortium har nu kastet sine øjne på stedet, og foreslår at der på samme plateau, som huset ligger på idag, placeres 2 punkthuse i 3 etager i en højde på 9 meter, hvilket er ca 0,5 meter højere end den nuværende villa. Den gamle villa skal altså ifølge planen blive liggende, medens der i de to nye huse skal indrettes 12 lejligheder. Samtidig skal der indrettes 24 P-pladser på arealet. Bygherren, der kalder sig Miljøbo, har med forslaget bebygget 27 % af grunden, en overskridelse af den tilladte byggeprocent på 2 procentpoint. Forvaltningen er betænkelig ved især byggeprocenten og byggeriets højde. Derimod har forvaltningen ingen betænkeligheder ved de gamle deklarationer, der forbyder byggeri i mere end 2 etager og andet byggeri end villaer. Sagen har været behandlet af Ejendomsudvalget, der har godkendt forvaltningens indstilling - og næste skridt er nu udarbejdelse af et lokalplanforslag. B&G vil nøje følge sagen og bl.a. være opmærksom på om der - igen - langs Strandvejen opføres bygninger, der får strækningen til at ligne en ferieby i Spanien. B&G vil også se på naboernes rettigheder og evt. berettigede klager over byggehøjde m.v. Girokortet - som er vedlagt dette nummer af Borgerbladet, bedes benyttet i så god tid før jubilæet den 21. august, at Du kan få en kvittering som bevis for Dit medlemsskab. Denne kvittering er nemlig penge værd. Med den i hånden kan Du således få 80 kr i rabat på jubilæumsbogen, således at Din pris kun bliver 120 kr! Endnu en god grund til at være medlem af Borger- og Grundejerforeningen!

10 Foreningens generalforsamling blev som sædvanligt ikke noget tilløbsstykke Formaliteterne var i orden, men det kneb gevaldigt med fremmødet, idet kun 10 medlemmer havde fundet vej til årets generalforsamling. Som mange gange tidligere valgtes Søren Beierholt til dirigent. Formanden, Mogens Aarsleff Hansens skriftlige beretning blev udsendt til medlemmerne i forrige nummer af Borgerbladet, men derudover tilføjede formanden at man havde haft et forbilledligt samarbejde med Historisk Forening og med Bevaringsforeningerne i hhv. Helsingør og Mørdrup vedr. den verserende sag om Espergærde Station. Formanden nævnte endvidere, at man i bestyrelsen havde forsøgt at at fokuserere mere på Snekkersten i det forløbne par år, men at det ikke havde givet yderligere indmeldelser eller lignende reaktioner fra Snekkerstens side. Tværtimod havde var der nu opstået en ny borgerforening for Snekkersten, som allerede var kontaktet m.h.p. at etablere et møde for at se på mulighederne for et formelt samarbejde. Også det kommende 100 års jubilæum blev omtalt, ligesom det gamle projekt om forslaget til omdannelsen af hjørnet Mørdrupvej/Strandvejen til et torv. Mogens Aarsleff Hansen blev genvalgt som formand ved bestyrelsens konstituering. Under kassererens fravær, blev regnskabet gennemgået af formanden. Årets underskud udgjorde kr. Der rejstes i den forbindelse spørgsmål om sammenhængen mellem kontingentindbetlingerne og medlemssammensætningen. Valgene var til dels genvalg, idet både bestyrelsesmdlemmerne Mogens Aarsleff Hansen og Jan Arnt blev genvalgt. Nyvalg var der dog til Bodil Sund, der afsløste Aase Dahl, der ikke ønskede genvalg. Som suppleantergenvalgtes Kjeld Damgaard, medens Aase Dahl og Sven Raagaard nyvalgtes. Som hhv. revisor og revisorsuppleant genvalgtes Søren Beierholt og Steen Agger-Nielsen.

11 Bestyrelsen foreslog at kontingentet blev hævet fra 80 kr til 100 kr pr medlem. Forhøjelsen begrundes af de forhøjede portoudgifter som følge af bortfaldet af portotilskuddet til denne type bladudsendelser. Kontingentforhøjelsen blev vedtaget. Under eventuelt drøftedes ivrigt især to sager, nemlig Espergærde Station og en evt. ny stiforbindelse mellem Flynderupgaard og Egebæksvang. Et kommende møde med borgmester Per Tærsbøl vil blive arrangeret med bestyrelsen. På et efterfølgende bestyrelsesmøde har bestyrelsen konstitueret sig og genvalgt Mogens Aarsleff Hansen som formand, Stig Lund og Dan Hasløv som næstformænd og Henrik Anton Svendsen som sekretær. Jan Arnt er fortsat foreningens repræsentant i Egegaardsbestyrelsen. Vi søger en Web-master til at redigere B&G s kommende hjemmeside Borger- og Grundejerforeningens bestyrelse har besluttet at søge at få oprettet en hjemmeside, som kan informere om foreningens virke og som kan medvirke til at profilere foreningen i den kommende tid. Ligesom foreningens blad-redaktør ikke er medlem af bestyrelsen, behøver web-redaktøren heller ikke at være det. En ny web-redaktør kan få stor indflydelse på hjemmesidens udformning, simpelthen fordi der skal startes fra bunden. Hvis dette frivillige og ulønnede arbejde er noget for dig, så henvend dig til foreningens formand Mogens Aarsleff Hansen, tlf e-post: maah@mail.tele.dk

12 Borger- og Grundejerforeningens bestyrelse m.v.: Formand: Mogens Aarsleff Hansen, Strandvejen 175, Mørdrup, 3060 Espergærde, tlf Næstformand: Stig G. Lund, Strandvangsvej 3 B, 3060 Espergærde, tlf Næstformand: Dan B. Hasløv, Toftevej 22, 3060 Espergærde, tlf Kasserer: Peter Winther, Strandvangsvej 3 A, 3060 Espergærde, fax Sekretær: Henrik Anton Svendsen, Bredgade 4 I tv, 1260 København K, tlf Best.medlem: Jan Arnt, Stokholmsvej 23, Mørdrup, 3060 Espergærde, tlf Best.medlem: Bodil Sund, Mørdrupvej 4, 3060 Espergærde, tlf Ansvh. redaktør af Borgerbladet: Kjeld Damgaard, Helgavej 8, Mørdrup, 3060 Espergærde, tlf E-post: kjeld-damgaard@mail.tele.dk

NR 2 - JUNI ÅRGANG. Sankt Hans. - her mødes børn, unge, ældre og gamle til en hyggelig aften

NR 2 - JUNI ÅRGANG. Sankt Hans. - her mødes børn, unge, ældre og gamle til en hyggelig aften 1 NR 2 - JUNI. 2012-58.ÅRGANG Sankt Hans - her mødes børn, unge, ældre og gamle til en hyggelig aften 2 PROGRAM Sankt Hans aften 2012 Kl 20.00: Pladsen og baren åbnes Jazzensemblet Trio Swing underholder

Læs mere

Ombygningen af Espergærde station

Ombygningen af Espergærde station Borgerbladet Medlemsblad for Borger- og Grundejerforeningen for Espergærde og Snekkersten m.v. Ombygningen af Espergærde station Af Jan Arnt I efteråret 2002 var der rygter om, at DSB ville nedrive den

Læs mere

Generalforsamling på Espergærde Bibliotek

Generalforsamling på Espergærde Bibliotek Generalforsamling på Espergærde Bibliotek Onsdag den 14. februar 2007 kl 19.30 Efter generalforsamlingen præsenterer Dan Hasløv og Stig Lund fra B&G de to forslag til nye pladser hhv. ved Mørdrupvejs udmunding

Læs mere

Kom til Skt. Hans aften på Kirkestranden

Kom til Skt. Hans aften på Kirkestranden 1 Borgerbladet Medlemsblad for Borger- og Grundejerforeningen for Espergærde og Snekkersten m.v. Kom til Skt. Hans aften på Kirkestranden Aftenens program: 20.00: Festpladsen og baren åbner 21.00: Velkomst

Læs mere

Udfordringer og muligheder i trafikplanlægningen

Udfordringer og muligheder i trafikplanlægningen Udfordringer og muligheder i trafikplanlægningen TRAFIKDEBAT PÅ ESPERGÆRDE BIBLIOTEK, MANDAG DEN 23. FEBRUAR 2009 MED TRAFIKPLANLÆGGER KAI THAARSLUND FRA VEJDIREKTORATET, BORGMESTER PER TÆRSBØL (KONS.)

Læs mere

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år.

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA 185 43 61 17 67 Kasserer Tania Vingum DA 181 43 40 49 28 Sekretær Mogens

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Stribgårdens Grundejerforening har hjemsted i Strib, Middelfart Kommune.

Stribgårdens Grundejerforening har hjemsted i Strib, Middelfart Kommune. Foreningen Stribgårdens Grundejerforening har hjemsted i Strib, Middelfart Kommune. Foreningen er stiftet i 1974 og den består af 151 parceller beliggende på henholdsvis Færgegårdvej, Stribgårdvej, Carl

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Generalforsamling 2013 Velkommen Aftenens program: Generalforsamlingens formelle del (Dagsordenen) Spørgsmål til Rudersdal kommune Jens Ive, Randi Mondorf, Iben Koch og Erik

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG

GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG VELKOMMEN TIL KETTRUP BJERGE 1 Grundejerforeningen Ørnbjerg v / formand Søren Dam Søndergade 58 9700 Brønderslev Tlf.: 98 80 09 26 Mail: soerendam@mail.dk Kettrup Bjerge. XXXX

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER TELE Veteran Veteranklubben i Tele-post Greenland Referat af Generalforsamlingen d. 1. september 2012 på KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER Generalforsamlingen blev påbegyndt lidt over 1500 efter indtagelse

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 Formanden bød de fremmødte velkommen til generalforsamlingen år 2011. Vi håber, at vi fremover også kan

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan.

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan. Grundejerforeningen Frydenstrand i Hvidovre kommune Giro: 80187122 (bestyrelsens adresser findes på hjemmesiden) Alkestien, Avedøre Enghavevej, Frihedslyst alle, Frihedsvej, Frydenstrands alle, Gl. Køge

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR AABYHØJ GRUNDEJERFORENING (1)

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR AABYHØJ GRUNDEJERFORENING (1) FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR AABYHØJ GRUNDEJERFORENING (1) Nuværende vedtægter. 1. Navn og virkefelt. Foreningens navn er Aabyhøj Grundejerforening og dens virkefelt omfatter hele den tidligere Aaby Kommune

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby Dagsorden til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen 1. Valg af dirigent. 2. A. Årsberetning for 2015 B. Forelæggelse af revideret årsregnskab for 2015 til godkendelse C. Vedligeholdelsesplan

Læs mere

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed.

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed. Beretning 212 Vi kan se tilbage på et år, hvor udgifterne til vintervedligeholdelse har været fornuftige og på et stort set uændret niveau i forhold til 211. Vores leverandør af snerydning Anton Christensen

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen 19 personer til kaffebord, heraf 4 bestyrelsesmedlemmer (Henrik var syg). 1.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG

GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG VELKOMMEN TIL KETTRUP BJERGE 1 Grundejerforeningen Ørnbjerg v / formand Peter Bonne Eriksen Dalsø Park 38 3500 Værløse Tlf.: 44 48 62 13 Mail: peterbonneeriksen@hotmail.com

Læs mere

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Skelskør Roklub Tidende Nr. 1. 2012 41 Årgang Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Borgerbladet. Onsdag den 25. februar kl 19.30 på Egegaarden, Espergærde. Nr 1 Feb. 2004 50. årgang

Borgerbladet. Onsdag den 25. februar kl 19.30 på Egegaarden, Espergærde. Nr 1 Feb. 2004 50. årgang Borgerbladet Medlemsblad for Borger- og Grundejerforeningen for Espergærde og Snekkersten m.v. Hvordan synes Du, at det går? Synes Du, at B&G fokuserer på de rigtige sager? Eller har Du ønsker til forandringer

Læs mere

Referat af generelforsamling for Grundejerforeningen Grønnemosegaard d. 20. marts 2018

Referat af generelforsamling for Grundejerforeningen Grønnemosegaard d. 20. marts 2018 Referat af generelforsamling for Grundejerforeningen Grønnemosegaard d. 20. marts 2018 1. Valg af dirigent På forsamlingen valgtes: Referent: Jacob Vind Dirigent: Jesper Dannisøe Generalforsamlingen blev

Læs mere

Grundejerforeningen. For Hellerup og Maglegaard Sogne. Øregådsparken

Grundejerforeningen. For Hellerup og Maglegaard Sogne. Øregådsparken Grundejerforeningen For Hellerup og Maglegaard Sogne Øregådsparken Marts 2015 Formanden skriver Erantis og vintergækker lyser op alle vegne og byder os velkommen til foråret 2015. Foråret er den tid på

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

grundejerforeningen KLINTEVEJ

grundejerforeningen KLINTEVEJ grundejerforeningen KLINTEVEJ VEDTÆGTER FOR "grundejerforeningen KLINTEVEJ". 1. Foreningens navn er "grundejerforeningen Klintevej". 2. Foreningen omfatter grundejere i det af Arbejdernes Andelsboligforening

Læs mere

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune.

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER 1. Navn, formål og hjemsted Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Foreningens formål er at virke for at Nordskov Mølle restaureres

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Foto: Nyrup Bugt, Michael Schmidt Nielsen Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Indhold 1-2 Foreningens navn 3-4 Formål 5-8 Ejernes forpligtelser 9 Generalforsamlingen 10 Stemmeafgivelse 11 Foreningens

Læs mere

Fraværende fra bestyrelsen var: Søren Barlebo (SB), formand Steen Andersen (SA), suppleant og Erik Rhode Andersen (ERA), revisor

Fraværende fra bestyrelsen var: Søren Barlebo (SB), formand Steen Andersen (SA), suppleant og Erik Rhode Andersen (ERA), revisor Mødereferat Strandgårdens Grundejerforening Ordinær generalforsamling Søndag 29.juli 2012 kl 10:00 Tilstede var: Mogens Jensen (MJ), sekretær Kjeld T Arp (KTA), kasserer - Anne Lise Overgaard (ALO), suppleant

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE Kapitel 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Halvrebene. Foreningen har hjemsted i Mariagerfjord Kommune. Kapitel 2 Formål 2. Foreningens

Læs mere

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MEDLEMSBLADET KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MUSEUMSBERG FLENSBURG Kunstmuseet i Tønders særudstilling, Kiming, med værker af Inge Lise Westmann fortsætter til Museumsberg i Flensburg.

Læs mere

BEVARINGSFORENINGEN for Præstø og Omegn

BEVARINGSFORENINGEN for Præstø og Omegn BEVARINGSFORENINGEN for og Omegn Udsnit af Per Henriksens plakat: detaljer Pakhus ødelægges med tilskud 2-3 Fra generalforsamlingen... 4 Plakatkunst fra... 5-6 Korte, men vigtigt... 7 Bestyrelsen... 8

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Velkommen til Grundejerforeningen for Tisvilde og Omegns Generalforsamling 2015

Velkommen til Grundejerforeningen for Tisvilde og Omegns Generalforsamling 2015 Velkommen til Grundejerforeningen for Tisvilde og Omegns Generalforsamling 2015 j 1 Overordnet tidsplan Tidspunkt Antal minutter Emne 09.30-10.00 30 Brunch 10.00 10.05 5 Velkomst 10.05 10. 50 45 Beretning

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY 1. Foreningens navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødovregaards Villaby". Dens hjemsted er Rødovre kommune. Glostrup ret er værneting i

Læs mere

Funktionsbeskrivelser for bestyrelsesmedlemmer i Fagligt Selskab for Infektionsmedicinske Sygeplejersker. Maj 2012

Funktionsbeskrivelser for bestyrelsesmedlemmer i Fagligt Selskab for Infektionsmedicinske Sygeplejersker. Maj 2012 Funktionsbeskrivelser for bestyrelsesmedlemmer i Fagligt Selskab for Infektionsmedicinske Sygeplejersker Maj 2012 Generelt om bestyrelsesarbejdet Som bestyrelsesmedlem er du valgt for en 2 årig periode.

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Sommerfest: Sæt kryds i kalenderen 23/8 Festarrangør til Sommerfest søges!

Sommerfest: Sæt kryds i kalenderen 23/8 Festarrangør til Sommerfest søges! GRUNDEJERFORENINGEN GRANLY NYHEDSBREV MAJ 2008 WWW.SANDKROGEN.DK Indhold: Referat fra generalforsamlingen d. 27/3-2008 Formandens beretning 2007 Sommerfest: Sæt kryds i kalenderen 23/8 Festarrangør til

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Søgården". Dens hjemsted er Sjællands Odde. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL

BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL April 2013 BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL Det er første gang, at jeg skal aflægge beretning for grundejerforeningen Teglgården og det endda på bestyrelsens vegne. Det vil jeg

Læs mere

Vi har købt udstyr til øvelokalet, hvilket betyder, at vi kan afholde flere og bedre koncerter.

Vi har købt udstyr til øvelokalet, hvilket betyder, at vi kan afholde flere og bedre koncerter. Ordstyrer: Jon Rostgaard Boiesen Referent: Jakob Larsen Tilstedeværende: Jon Rostgaard Boiesen, Jakob Larsen, Janne Wohlfeil, Maria Mertiri, Hans Riisgaard, Thomas R. Schaffalitzky, Jeremie Gnaedig, Alex

Læs mere

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016 Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016 Lørdag, d. 4. juni 2016 afholdtes ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Egenæs Vænge, Atterup. Følgende dagsorden,

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling i Klyngehusenes Grundejerforening tirsdag den 11. oktober 2011 19.30-21.30 på Frederiksberg skole, Hus 7, blå sal. Til stede: Th-32, Th-35, Th-26, O-11 (2 personer gik kl.

Læs mere

Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal Historisk Arkiv,

Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal Historisk Arkiv, Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal Historisk Arkiv, Fjordmuseet. Foreningens navn er Grundejerforeningen

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013.

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Bestyrelsen: Formand Jesper Krogh, Kasserer Anni Olsen, Ib Christensen, Carsten Rishøj,

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark 7473-002/AMA 18.03.2019 FORENINGSVEDTÆGTER for Eskov Strandpark Foreningen er stiftet i h.t. 2 i deklaration, tinglyst den 1/6 1967 på matr.nr. 1a Eskov, Selde Sogn og matr.nr. 10g Floutrup by, Selde Sogn

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Sletten

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Sletten VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Sletten 1 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Sletten, og dens hjemsted er Trørød By, 2950 Vedbæk. 2. Foreningens medlemmer er ejerne af de parceller fra Ellemosegårds

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allés Grundejerforening 1. Generelt 1.1. Foreningens Navn Foreningens navn er Strandlyst Allé s Grundejerforening

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen. Strandvænget- Helberskov

Vedtægter. Grundejerforeningen. Strandvænget- Helberskov Vedtægter Grundejerforeningen Strandvænget- Helberskov VEDTÆGTER 2. juni 2011 Side 1 Kapitel 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Strandvænget-Helberskov. Foreningen har hjemsted

Læs mere

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune. Dokument: 180716 Grundejerforeningen SANDAGER Saunte 3100 Hornbæk Vedtægter 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012 phermed fremsendes referat fra generalforsamlingen den 27. november 2012. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2019

Referat af generalforsamlingen 2019 Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Den 18. april 2019 Referat af generalforsamlingen 2019 Generalforsamlingen blev afholdt skærtorsdag den 18. april 2019 kl. 10 i Nexø Boldklubs lokale, Stadionvej 20.

Læs mere

Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse

Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse Generalforsamling torsdag den 6. marts 2014 kl. 19.30 Usserød skole, Kantinen Pkt. 1. Valg af dirigent. Poul Lodberg, nr. 15, blev valgt. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

BEVARINGSFORENINGEN for Præstø og Omegn

BEVARINGSFORENINGEN for Præstø og Omegn BEVARINGSFORENINGEN for og Omegn set fra Hestehavevej. Foto: KMO Bestyrelsen har konstitueret sig... 2 Sensommertur til Odsherred.... 3 SAVE-registrering...4-6 Korte; men vigtige meddelelser... 7 Bestyrelsens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

HOLMSLAND SOGNEFORENING GENERALFORSAMLING

HOLMSLAND SOGNEFORENING GENERALFORSAMLING HOLMSLAND SOGNEFORENING GENERALFORSAMLING FOR ÅRET 2012 2013 Årsrapporten og regnskabet er godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 5. april 2013 22-01-2014 Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Beslutningsreferat fra Tjeles Venners Generalforsamling og efterfølgende konstituerende bestyrelsesmøde den 18. marts 2017

Beslutningsreferat fra Tjeles Venners Generalforsamling og efterfølgende konstituerende bestyrelsesmøde den 18. marts 2017 Beslutningsreferat fra Tjeles Venners Generalforsamling og efterfølgende konstituerende bestyrelsesmøde den 18. marts 2017 Ad 1. Valg af dirigent Carsten Bertelsen blev valgt efter forslag fra bestyrelsen.

Læs mere

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Generalforsamling 2014 SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Velkommen Aftenens program: Generalforsamlingens formelle del (Dagsordenen) Spørgsmål til Rudersdal kommune Jens Ive, Court Møller, Iben Koch og Axel Bredsdorff

Læs mere

Foreningen Lydum Mølle. Nyt

Foreningen Lydum Mølle. Nyt Foreningen Lydum Mølle Stiftet 16. september 2003 Nyt August 2012-8. årgang nr.2 Foreningen Lydum Mølle har til formål at, erhverve, eje og sikre Lydum Mølle som omdrejningspunkt for historieformidling,

Læs mere

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken.

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. På de næste sider følger de fulde vedtægter. Der hvor bestyrelsen foreslår ændringer, er den nuværende tekst markeret med kursiv,

Læs mere

Grundejerforeningen Risager Pilumvej - Lillebro

Grundejerforeningen Risager Pilumvej - Lillebro Referat fra Generalforsamling afholdt den 2. marts 2011 Sted: Aastruphus, Aastrup Allé 73, 6100 Haderslev Fremmødt: 34 stemmeberettiget. Deraf var der 5 fuldmagter. Pkt. 1. Velkomst. Pkt.2. Valg af dirigent:

Læs mere

VEDTÆGTER for Jaguar Club of Denmark Vedtaget på generalforsamlingen den 4. september 2016

VEDTÆGTER for Jaguar Club of Denmark Vedtaget på generalforsamlingen den 4. september 2016 VEDTÆGTER for Jaguar Club of Denmark Vedtaget på generalforsamlingen den 4. september 2016 1. Klubbens navn er Jaguar Club of Denmark. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Klubbens formål 2.

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen VESTBO

Vedtægter for Grundejerforeningen VESTBO Vedtægter 08/02/07 15:23 Side 1 Vedtægter for Grundejerforeningen VESTBO Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal

Læs mere

Vedtægter for S.A.S. Entertainment

Vedtægter for S.A.S. Entertainment 1 NAVN Foreningens navn er Stige Amatør Scene, Stige, Odense N, i daglig tale kaldet S.A.S Entertainment. Foreningen er stiftet den 12/10 1982 2 FORMÅL Foreningens formål er at samle teaterinteresserede

Læs mere

Bøstrup Strand Grundejerforening

Bøstrup Strand Grundejerforening Generalforsamling 22/6 2019 Bøstrup Strand Grundejerforening Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent 6. Valg. 7. Eventuelt. Jens Kristian

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN BESLUTNINGSREFERAT Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Præstemosen tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 på Risbjerggård, Hvidovrevej 241. Dagsordenen var: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere.

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Anne, Gustaf, Bent, Ulla, Lis, Michael og Bente. Afbud fra Ulrik og Niels Jørgen. Fraværende: Nanna og repræsentant fra Grundejerforeningen Kælderbjerg/Saxenkol.

Læs mere

Generalforsamlingen blev på et møde i marts udskudt til 27. maj på grund af arbejdet med orkesterets tur til Litauen.

Generalforsamlingen blev på et møde i marts udskudt til 27. maj på grund af arbejdet med orkesterets tur til Litauen. Odense Bra s Band www.odensebrassband.dk Generalforsamling i Odense Brass Band 27. maj 2013 Generalforsamlingen blev på et møde i marts udskudt til 27. maj på grund af arbejdet med orkesterets tur til

Læs mere