8-Hvor meget er du værd?

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "8-Hvor meget er du værd?"

Transkript

1 Hvor meget er du værd? Før atomalderen, plejede kemiprofessorerne at sige du en persons værdi vurderet rent videnskabsmæssigt - svarede til omkring to hundrede kroner. I de seneste år har dette synspunkt ændret sig gevaldigt. Videnskabsmænd regner nu med at hvis den elektriske energi der findes i vandmolekylerne i din krop kunne udnyttes, ville du være i stand til at forsyne et højt industrialiseret land med elektricitet for omkring en uge. En DuPont forsker sagde engang, at molekylerne i din krop indeholder potentiel energi på mere end toogtyve millioner kilowatt timer pr. kilo. Gennemsnits personen vil ud fra denne vurdering have en værdi på omkring FEMHUNDREDE MILLIARDER KRONER. Yder mere, så indeholder din krop ikke kun atomer, disse atomer er bølger af energi. Og disse bølger skvulper ud og spreder sig selv i mønstre af lys, og men de bevæger sig synger de! Hvis du havde det rigtige lytte udstyr ville du kunne høre en storslået symfoni koncert efterhånden som disse bølger svinger og samler sig med bølger fra nabo atomerne. Og de ikke kun synger, de skinner. Hvis du står foran et infrarødt kamera i et helt mørkt rum, vil skærmen vise dig fra top til tå, som en funklende, skinnende, glimtende skikkelse. Kort sagt du er meget mere end hvad der kan ses med det blotte øje. Hvis du så lægger det faktum oveni, at hvis man skulle kopiere dit sind mekanisk, ville dette yderligere koste milliarder af kroner, så kan det være at du begynder at se dig selv som det du virkelig er. EN UTROLIG, UVURDERLIG SKABNING. Og du er ikke kun enormt værdifuld som menneske, du er også ligesom alle andre mennesker der har levet og nogensinde vil leve. DU ER UNIK. Jeg er overbevist om, at de individer, der går op og ned af gaden har absolut ingen ide om de utrolige kræfter der findes inden i dem. Du kan afgjort skabe den verden som du kan forestille dig, når du tror på det. Din tro er bygget på din vurdering, og når du revurderer noget, så vil din tro for det meste ændre sig. Jo mere du studere Lead the Field, jo mere du ser på dig selv, jo mere vil du revurdere dig selv. Din tro på hvad du er i stand til at opnå vil hele tiden ændre sig og dine resultater vil blive bedre og bedre.

2 Luft Spirituelt ENERGI Damp Intellektuelt Vand Fysisk Du må forstå at alt er energi alt. Energi kan hverken skabes eller ødelægges. Det er i konstant udvikling. Forestil dig selv med et glas vand i hånden. Din hånd, glasset og vandet - alt sammen er energi. Da glasset var sand, var det den samme energi, men det var på et andet niveau af svingning. Hvis du tilfører vandet energi, så vil du ikke længere kalde det for vand, du ville kalde det for damp men det ville stadigvæk være den samme energi. Og ikke længe efter ville damp blive til luft og igen vil det stadigvæk være den samme energi. Dette er illustreret på tegningen her over. Vi må lære at se på verden og alting i den inklusiv os selv med en indre forståelse. Dine fysiske sanser vil snyde dig. Du blev gjort opmærksom på dette i kapitlet Sindets Mirakel hvert niveau af svingning hænger sammen med niveauet oven over og neden under. Der er ikke nogen skille linie, hvor det ene starter og det andet slutter. Der er ikke noget punkt hvor det stopper med at være vand og det starter med at blive til damp. Alle niveauer af svingning hænger sammen som farverne i en regnbue. Lad os nu udvide denne sandhed yderligere og gøre den mere personlig. Vi har vores mentale evner, der gør os i stand til at forstå det der har været kaldt en dyb hemmelighed.

3 Tanker Spirituelt Hukommelse Intuition Vilje Opfattelse SINDFornuft Fantasi Ideer Intellektuelt Ting RESULTATER Fysisk De mentale evner blev omtalt i kapitlet Sindets Mirakel. Det er dine intellektuelle evner. Vi har også nævnt at vi er spirituelle væsner, der bor i fysiske kroppe, og vi er blevet velsignet med vores sind. Sindet er allestedsnærværende, det er 100 % tilstede over alt hele tiden, og når vi ønsker at undersøge os selv og finde ud af hvor meget vi er værd, er der kun to steder vi kan gå for information, den ene er videnskaben og den anden er teologien. I mange år mente man at disse to ting var modsætninger men i virkeligheden så er de beslægtede. Med den ene studerer du årsagen og med den anden studerer du resultatet. Sindet er det grundlæggende i det hele. Vi er blevet født med kreative evner. Ved at bruge disse kreative evner i vores bevidsthed, har vi muligheden for at se ind i den spirituelle verden, som vi også er en del af. Vi kan vælge vores tanker, danne en hvilken som helst ide vi ønsker, fordi vi er frie. Og ved at holde ideen i vores bevidsthed, kan vi sende den ned i vores underbevidsthed, og ideen vil begynde at blive til i fysisk form. Videnskaben kalder dette omdannelse af energi. Teologien ville kalde dette at bede en bøn. Bøn er det der sker mellem sindet og den fysiske verden med og gennem os. Bøn er også noget ganske få mennesker forstår, alligevel så bliver alle bønner hørt sådan er loven. Jeg kan forsikre dig om, at lige så sikkert som det bliver mørkt i aften, at jo mere du studere dette kapitel, jo større vil din forståelse være, og dine resultater du opnår her i livet er resultatet af din forståelse. Det som vi lige har gennemgået kan beskrives som den kreative proces.

4 Hvad vil du sige dette er værd? Alle mennesker er uvurderlige, men belønningen som de modtager her i livet fysisk eller følelsesmæssigt varierer meget. Formålet med dette kapitel er at hjælpe dig med at beslutte HVOR MEGET DU ER VÆRD som menneske lige nu i dagens samfund. Og hvad du har til hensigt at være værd, lad os sige et til fem år fra nu. Alle mennesker har i realiteten deres eget firma forstået på den måde, at de skaber selv deres liv, uanset hvem det er der aflønner dem. Så formålet med dette kapitel er at du ser på dig selv som EN FORRETNING, lad os sige et AKTIESELSKAB. Du er bestyrelsesformand i firmaet, da du er ansvarlig for succes eller fiasko. Din families medlemmer og dig er aktieejere i firmaet, og det er dit ansvar at sørge for at aktierne stiger i de kommende år. Din familie tror på dig, og det er op til dig at vise at deres tillid er velbegrundet. Selv om en virksomhed har mange forskellige opgaver, kan de skæres ned til disse fire hovedområder: 1 Økonomi 2 Produktion 3 Salg 4 Forskning Uden tilstrækkelig god økonomi, vil der ikke være nogen produktion. Uden produktion vil der ikke være noget at sælge. Uden salg vil man være nødt til at stoppe produktionen. Uden forskning ville man ikke kunne følge med udviklingen. Hvis du skærer en af disse fire områder væk, vil du have et deformt og handicappet firma, og hvis du afskærer det længe nok, så vil firmaet være nødt til at lukke. Jeg er ikke den jeg tror jeg er. Jeg er ikke den du tror jeg er. Jeg er den jeg tror du tror jeg er. Nedenunder skriv navnene på tre gode venner. Jeg vil have dig til at forestille dig at jeg bad en af dine tre venner om at beskrive dig for mig så detaljeret som overhovedet muligt. Nogle af de ting jeg ville bede dem om at beskrive ville være: dit firma/ dit arbejde, dine kompetencer, præcision, afhængighed, hæderlighed, karakter, hvad de ville vurderer din årlige indtægt til, kreativitet, hvad du er for en ven, hvis du har en familie, hvilken form for ægtefælle/ samlever du er.

5 JEG ER DEN JEG TROR DU TROR JEG ER.

6

7 Vi vil se på pengene den økonomiske afdeling i et andet kapitel, her vil vi koncentrere os om forskning, produktion og salg. Det er hovedet, armene og benene i et firma. Vi kan sige at hovedet tager sig af forskningen, armene tager sig af produktionen og benene klarer salget. Hvis du skærer en af disse dele væk vil du have et svækket firma. Prøv at tænke på nogle firmaer, som engang var kæmpe store for så at forsvinde. Firmaer, som engang var førende indenfor deres industri, men som nu bare er minder. De fejlede i BALANCEGANGEN mellem disse tre funktioner. Hvad med personligudvikling? Udvikling eksisterer to steder nutiden og fremtiden. Det vil sige at udviklingen i et firma skal helliges til måder og veje til at forbedre firmaets nuværende produkter eller service, nuværende produktion og nuværende salg. Fremtidig udvikling består af måder og veje til udvikling af nye produkter og services, nye produktionsmetoder, og nye markedsføringsmetoder. Og alt imens denne udvikling foregår, må den nuværende produktion fortsætte på så højt et niveau, som salget garanterer. Det vil sige et firma dit firma har to faktorer at tænke på: nutiden og fremtiden. Hvor succesfulde vi er til at klare disse udfordringer vil afgøre vores NUVÆRENDE INDTÆGT og vores FREMTIDIGE VÆKST. Hvorfor går alle firmaer op i vækst, selv når det lader til at gå dem godt i dag? Det er på grund af en lov, der påvirker firmaer ligesom den påvirker mennesker. INTET I VERDEN STÅR STILLE intet i hele universet står stille. En af fysikkens love siger: Et legeme i bevægelse forbliver i bevægelse, indtil det er påvirket af en udefra kommende kraft. Et firma der vokser har en tendens til fortsat at vokse. Omvendt, et firma der går tilbage har en tendens til at fortsætte tilbagegangen indtil det bliver påvirket af en udefra kommende kraft. Alle ansvarlige ledere ved at medmindre et firma vokser er det ved at udvikle de første tegn på død. Du er lederen i dit firma, og du er nødt til at indse, at den samme lov gælder for dig. Prøv at tænke på dig selv. Du har dit tidligere jeg, dit nuværende jeg og dit fremtidige jeg. Start med at stille dig selv hvilke af disse tre der har kontrollen over dit liv. Hvis det er dit tidligere jeg, så vil du blive ved med at få de samme resultater år efter år. Dit nuværende jeg er lidt sværere at have med at gøre, da det er i konstant bevægelse og hele tiden ændrer sig eller i det mindste burde det gøre det. Prøv at se på dit fremtidige jeg. Hvad vil du lave om tre år? Ved at svare p å dette spørgsmål får du en stor mulighed for at udforske din medfødte intelligens, din livserfaring og din fantasi. Ved at bruge disse tre effektivt, vil du kunne danne dig et meget godt billede af hvor D.I.T. firma vil være om tre år.

8 For at gøre denne øvelse så let og så fornøjelig som mulig, vil vi delle D.I.T. firma op i de fire afdelinger som blev foreslået tidligere. Beskriv på de næste sider så detaljeret som muligt hvor du vil være om tre år. Økonomisk hvor vil du være økonomisk om tre år? Hvad vil dit firma være værd? Hvad vil din årlige indtægt være? Hvor mange MSI s (Mange Strømme af Indtægt) vil du have? Produktion Hvordan vil din produktionsafdeling se ud om tre år? Hvordan vil den arbejde? Hvad vil du producere?

9 Salg Hvor stort vil dit salg være om tre år? Hvordan vil du klare dine salg? Vil der være andre der sælger for dig? Hvad vil du sælge? Udvikling Hvor megen af din tid vil du bruge på udvikling? Hvor meget af din indtægt vil du geninvestere i udvikling?

10 Lad os nu lige for et øjeblik se på de kommende ti år. Men før vi gør det, så tænk lige på dette: Hvis der var nogen der havde forudsagt, for bare ti år siden at vi ville leve i den verden vi lever i i dag, ville de have været til grin. Dette inkluderer alt lige fra vores grundlæggende industrielle teknologi til de ny og luksuriøse produkter, som vi i dag tager for givet og vores nuværende gennemsnitlige indkomst. Vi har nået et punkt i den menneskelige udvikling, hvor vores fremskridt ikke kun er dynamiske de er EKSPLOSIVE. Enhver spådom om de kommende ti år vil sandsynligvis være meget til den konservative side, men lad os se på hvad eksperterne har at sige. Ifølge mange nyere undersøgelser, så vil de næste ti år tilbyde firmaer og individer ubegrænsede belønninger. Indenfor de næste otte til ti år vil størstedelen af forbruget gå til ting og tjenester ud over det fornødne, der er mad, tøj, bolig, transport og lægehjælp. Forestil dig at den største del af forbruget vil være til ting ud over det nødvendige. Dette vil være første gang dette sker i verdenshistorien. Det er vurderet at forbrugermarkedet vil vokse med halvtreds procent eller mere indenfor de næste otte til ti år, en forbløffende vækst der udgør hundreder af milliarder af kroner. I løbet af de næste tredive år vil der blive bygget en ny bygning for hver eksisterende bygning. Og hvad med forskning og udvikling som jo er fremtiden for vores økonomi? I dag bliver der brugt flere penge på forskning og udvikling end der er blevet brugt på det de foregående 150 år.

11 Hvad betyder dette for dig og dit individuelle firma det som du er lederen af? Det vil sige DIN FREMTID ER UDEN GRÆNSER, hvis du vil se dig selv i relation til nutiden og fremtiden. Nu hvor du studerer Lead the Field mange år efter at Earl Nightingale skrev det, må du indrømme, at han var en visionær. Lead the Field er så godt et program, at det kan bruges af studerende og samtidig er det lavet på en sådan måde, at det bliver værdsat og brugt af de bedst uddannede ledere i hele verden. Husk på at dette program er skrevet i de tidlige 60 ere. I dag kan vi se tilbage på hans forudsigelser og se hvor præcise de var. Earl Nightingales direktiver er ligeså effektive i dag, som de var dengang da han først skrev dem. De er tidsløse fordi de er baseret på universets love. Verden vi bor i er i konstant forandring, men lovene ændrer sig aldrig og de kan ikke ændres. Du vil nyde et rigt liv hvis du vil gøre disse ideer til en del af din måde at tænke på, en del af dit liv. Det bedste direktiv Earl gav os var at leve som den person vi ønsker at blive. Du har på nuværende tidspunkt forudsagt hvordan D.I.T. firma vil se ud om tre år i alle fire områder. På de efterfølgende linier skriv de ændringer du må foretage NU for at opføre, gå, tale og udvikle dig som den person du ønsker at blive. 1: 2: 3: 4: 5:

12 : 7: 8: Aldrig før i menneskeheden har en person haft så storslået en fremtid foran sig som dig. Befolkningen ikke bare vokser, den bliver også SMARTERE. Uddannelses fremskridtende indenfor de sidste ti år har været usædvanlige, i løbet af de næste ti, vil de være forbløffende! Kunden bliver smartere for hver dag. Og hvis vi vil blive ved med at møde deres efterspørgsel og sælge vores produkter og service til dem, er vi nødt til også at blive smartere hver dag. Fordi hvis vi ikke gør det, så vil de ikke købe af os. Markedet for de kommende ti år vil være karakteriseret ved forskellighed ikke ensformighed. Det vil også være domineret af smag og ikke nødvendighed. Der vil ske en forøgelse i såvel kvaliteten som kvantiteten af forbrugernes valgmuligheder. Der er mange ting der peger på trangen efter det bedre liv. Mange millioner af voksne er interesseret i efteruddannelse og dette antal vokser med millioner hvert år. Det var lige et lille kik på de ting der foregår omkring os og hvordan livet vil være om otte til ti år. Vi kan hver især som leder af vores eget firma beslutte hvad vi vil gøre ved det. Vi kan enten vokse sammen med det eller vi kan sakke bagud. VI KAN IKKE STÅ STILLE heller ikke selv om vi gerne vil!

13 Dette giver os en mulighed for at se objektivt på os selv og vores fremtid, som en intelligent fremmed ville gøre det. Stil dig selv dette spørgsmål: Hvor meget er jeg værd lige nu i dag som et firma? Hvad er min værdi i dag, for mig selv, min familie og mit firma? Hvis jeg var en udenforstående investor, ville jeg investere i dit firma? Et firma der vokser med ti procent om året vil fordoble sin størrelse i løbet af otte år. Kan du få dit firma til at vokse med mindst ti procent om året? Selvfølgelig kan du det. Du kan faktisk, ifølge eksperterne, øge din effektivitet mellem 50 % til 100 % eller mere INDENFOR TREDIVE DAGE! Vores kartotek er fyldt med rapporter om folk, der overgår deres tidligere resultater i en sådan grad at det næsten ikke er til at tro. Ledere der mange dobler deres effektivitet mange gange, studerende der går fra dumpekarakterer til 13- taller, sælgere der sælger ligeså meget på en måned, som de tidligere solgte PÅ ET HELT ÅR! Tænk på hvad dette betyder! Det er ens betydende med at være TOLV GANGE så effektiv som menneske, og for at komme tilbage til loven om årsag og resultat det betyder at yde tolv gange så meget service, hvilket betyder at vi vil modtage en BELØNNING tolv gange større end tidligere. Tolv gange så stor belønning! Husk venligst på, at hvis vi yder dobbelt så meget service, så vil vi modtage dobbelt så meget. Og det er der ikke noget på jorden der kan forhindre os i. Og det samme gælder, hvis vi tredobler vores service. Nu ved både du og jeg dette men det er noget alle burde vide og husk på at femoghalvfems procent af befolkningen ved er ikke klar over dette. Tænk på hvilken fordel dette giver os. Det er ikke fordi vi ønsker at udnytte nogen og det gør vi heller ikke men det viser den dramatiske sandhed der er i dette citat: Viden er magt. Er du klar over hvordan din opfattelse af dig selv og din værdi er blevet bedre fordi du har studeret dette program? Brug et par minutter lige nu på at danne dig det nye billede den person du er ved at blive. Når billedet er klart og tydeligt, så begynd med at skrive om dit nye jeg her. Begynd med at skrive Jeg er så glad og taknemmelig nu da

14 I morgen er en helt ny dag du har hverken mere eller mindre tid end nogen anden person på jorden har at gøre med. Begynd nu at tænke på måder hvormed du KAN ØGE DIN EFFEKTIVITET, HÆVE DIN PRODUKTIVITET, velvidende at ved at gøre dette, vil du automatisk vælge din belønning. Hver ny dag der kommer begyndende med i morgen, giver dig en helt ny blank side at skrive din livshistorie på. Glem fortiden, den er væk. Lad være med at bekymre dig om de muligheder du har forpasset tidligere, men ræk ud og tag hver dag som den kommer mens du spørger dig selv: Hvordan kan jeg bedst muligt udnytte denne dag? Du ved godt dagene vil løbe ud for os en skønne dag. Hvis vi spilder en produktiv time hver dag, vil det blive til 250 arbejdstimer om året, hvor vores firma er lukket ned. Vi kan ikke tjene noget med dørene lukket. Hvad er en time af din tid værd? Gang dette tal med 250 hvad du smider væk hvert år. Om din arbejdsgiver betaler for denne time eller ej er underordnet. LIVET VIL IKKE BETALE FOR DEN. Lær at nyde hvert minut af dit liv. VÆR GLAD NU. Lad være med at vente på noget ude fra kommende til at gøre dig glad i fremtiden. Tænk på hvor værdifuld tiden er, uanset om det er på arbejdet eller med din familie du bør nyde hvert minut. Et menneske liv er i virkeligheden ikke andet end en samling af minutter, timer og dage disse er byggematerialerne og det er helt op til dig hvilken størrelse og form for bygning du vil bygge.

15 Du må forstå en person har en enorm fordel sammenlignet med selv det største selskab. Tænk på et hvilket som helst selskab. Kan det fordoble dets produktion på en enkelt dag? Nej, kan det fordoble dets salg på en enkelt dag? Nej, det vil gerne, men dets vækst er nødt til at ske gradvist på grund af kompleksiteten med et så stort selskab. Men en person kan FORDOBLE, TREDOBLE, FIRDOBLE sin effektivitet PÅ EN MÅNED ELLER MINDRE. Det er som at sammenligne bevægelsen af en enkelt spejder med bevægelsen af en hel hær. Hvordan har du håndteret de tre vitale funktioner i dit firma Udvikling, produktion og salg? Hvor megen tid og indsats giver du til UDVIKLING til at studere dit arbejde, din karriere? Kan du forbedre dette? Og hvad med PRODUKTION - Er der en måde hvorved du kan forbedre dit arbejde? Og SALG Hvordan kan dit salg blive forbedret? Salg er mere end at sælge et produkt eller en service, det er måden hvormed vi sælger os selv til alle dem vi kommer i kontakt med. Det er måden hvormed vi socialiserer med vores kolleger, vores ægtefælle og børn, vores naboer. Og hvis vores arbejde har at gøre med at sælge, hvordan kan vi så se flere mennesker hver dag, eller forbedre vores effektivitet i vores måde at kontakte kunder på? Et ekstra telefonopkald om dagen bliver til 250 flere kald om året. Hvor mange flere salg kunne dette give? I løbet af fem år bliver det til kald, som vi ellers ikke havde foretaget. Det er forskellen mellem at være gennemsnitlig eller over middel god ELLER FREMRAGENDE. Robert Russell skrev engang: Der er ingen hemmelighed i at blive fremragende til noget. Alt der kræves af dig er at du gør små ting på en stor måde hver dag. Du kan helt afgjort mangedoble din effektivitet fra dag til dag, bare ved at træffe nogle beslutninger og forstå at denne forøgelse af din effektivitet kan opnås ved mindre arbejde og en mindre indsats. Den gamle ide om at arbejde hårdere prøve hårdere var love der gjaldt i den gamle økonomi. Der er ikke plads til dem i den nye økonomi. Mark Victor Hansen sagde engang, at han tager en uge ud af kalenderen for hver måned til ferie. Han har gjort dette for mange år og han har haft enorm succes ved at gøre dette, for som han siger hver gang han kommer tilbage fra ferie er han fyldt med nye ideer, som han handler ud fra med det samme. Det giver ro i sindet at leve livet på denne nye måde giver ro i sindet og absolut sikkerhed om fremtiden. Med denne indstilling til livet behøver vi ikke længere bekymre os om udfaldet med livet. Det vil begynde med at blive succesfuldt fra i morgen og det vil belønne os FOR RESTEN AF VORES LIV. Dette er et kraftfuldt kapitel, et du vil ønske at vende tilbage til igen og igen det er uden tvivl et af de bedste kapitler i Lead the Field. Det har ikke kun hjulpet mig til at kende mit sande jeg bedre, det har gjort mig til en rigtig ven af mig selv, og gjort mig mange gange mere effektiv i min dagligdag.

16 Jeg vil tro, at den time du har valgt til dine egne studier er taget til i styrke og snart vil være en del af dine valgte vaner. Ved at fokuserer på fordelene ved at danne nye vaner giver altid den nødvendige motivation. Skriv på de efterfølgende linier hvordan du drager fordel af din time til studier og hjernevridning.

Det er meningen, at hvert af kapitlerne skal bygges op omkring et stort princip, hvis fulgt automatisk vil bringe et succesfuldt liv.

Det er meningen, at hvert af kapitlerne skal bygges op omkring et stort princip, hvis fulgt automatisk vil bringe et succesfuldt liv. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 6-Frø til Succes Det er meningen, at hvert af kapitlerne skal bygges op

Læs mere

10-En ting du ikke kan skjule.

10-En ting du ikke kan skjule. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 10-En ting du ikke kan skjule. Du vil sikkert give mig ret i at vi

Læs mere

Selvkontrol. Annie Besant. www.visdomsnettet.dk

Selvkontrol. Annie Besant. www.visdomsnettet.dk 1 Selvkontrol Annie Besant www.visdomsnettet.dk 2 Selvkontrol Af Annie Besant Fra Theosophy in New Zealand (Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang) Hvad er det i mennesket, som det ene øjeblik

Læs mere

Kend dig selv. Abraham Maslow (1908-1970), amerikansk psykolog

Kend dig selv. Abraham Maslow (1908-1970), amerikansk psykolog Frygten for ens egen storhed eller at undgå sin skæbne eller at løbe bort fra ens bedste talent én ting er sikker, vi besidder alle muligheden for at blive mere, end vi faktisk er. Vi har alle uudnyttet

Læs mere

Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100%

Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100% Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100% Velkommen til miniforløbet Sådan skaber du dit gennembrud nu! Det er så dejligt at se så mange fantastiske kvinder tage

Læs mere

7-Det er lettere at vinde.

7-Det er lettere at vinde. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 7-Det er lettere at vinde. Der er blevet lavet alle mulige studier omkring

Læs mere

HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT ÆNDRE VANER?

HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT ÆNDRE VANER? HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT ÆNDRE VANER? Få 3 tips til at overvinde de dumme vaner Martine Eskildsen Denne e-bog er lavet til dig, der gang på gang har forsøgt at ændre på dine vaner. Du siger ofte til

Læs mere

Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst.

Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst. Kald 4: Hvad er dit behov lige nu. Nu er det tid til at ligge ønskerne lidt væk. Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst. Men i dag skal vi tale om dit behov.

Læs mere

Påstand: Et foster er ikke et menneske

Påstand: Et foster er ikke et menneske Påstand: Et foster er ikke et menneske Hvad svarer vi, når vi møder denne påstand? Af Agnete Maltha Winther, studerende på The Animation Workshop, Viborg Som abortmodstandere hører vi ofte dette udsagn.

Læs mere

Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne

Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne Kilde: Mindfulness Mark Williams & Danny Penman At skifte perspektiv Du sidder på en bakketop

Læs mere

Lead the Field på dansk. 1-Det magiske ord

Lead the Field på dansk. 1-Det magiske ord 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 1-Det magiske ord Hej og velkommen til Nikkens, mit navn er Morten Overgaard, og jeg vil

Læs mere

Når en person lærer og følger disse love, vil vedkommende blive rig med matematisk sikkerhed. Der er dog en stor lov: ENERGI ER.

Når en person lærer og følger disse love, vil vedkommende blive rig med matematisk sikkerhed. Der er dog en stor lov: ENERGI ER. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 5 Skæbnen i Balance Jeg er sikker på du vil finde det lige så utroligt,

Læs mere

Det er ikke altid chefens skyld

Det er ikke altid chefens skyld Det er ikke chefen, børnene eller økonomien, der stresser dig. Det er dine tanker om chefen, børnene og økonomien, der stresser dig. Det ser måske ud som om, det er verden uden for os selv, som skaber

Læs mere

Når vi bevæger os ud på rejsen mod vores mål, støder vi på frygt barrieren.

Når vi bevæger os ud på rejsen mod vores mål, støder vi på frygt barrieren. Dag 5: Identificerer din mur Når vi bevæger os ud på rejsen mod vores mål, støder vi på frygt barrieren. Frygt barrieren opstår, når du begynder at lukke hullet mellem der, hvor du er nu og dine mål. Den

Læs mere

Forord til dansk udgave:

Forord til dansk udgave: RUSK op I DIN KREATIVITET 5 Forord til dansk udgave: Du behøver ikke at læse bogen fra ende til anden. Du kan anvende den som opslagsbog og udvælge afsnit og kaste dig over den beskrevne kreative teknik.

Læs mere

4 ledtråde til at hjælpe dig i arbejdet med dit Solar Plexus

4 ledtråde til at hjælpe dig i arbejdet med dit Solar Plexus 4 ledtråde til at hjælpe dig i arbejdet med dit Solar Plexus Jes Dietrich Dette er et lille udsnit fra min bog Hjertet og Solar Plexus. Nogle steder vil der være henvisninger til andre dele af bogen, og

Læs mere

Passion For Unge! Første kapitel!

Passion For Unge! Første kapitel! Passion For Unge Første kapitel Kasper Schram & Tobias Rank www.passionforunge.dk - passionforunge@gmail.com Hej og tak fordi at du tog imod første kapitel af vores bog, vi ville blive meget glade hvis

Læs mere

Farvel Fobi. En almindelig antagelse er, at når vi skal arbejde os ud af vores fobier, så skal vi konfrontere os med dem. Genopleve dem. Slås med dem.

Farvel Fobi. En almindelig antagelse er, at når vi skal arbejde os ud af vores fobier, så skal vi konfrontere os med dem. Genopleve dem. Slås med dem. En almindelig antagelse er, at når vi skal arbejde os ud af vores fobier, så skal vi konfrontere os med dem. Genopleve dem. Slås med dem. Den gode nyhed er, at det er ikke nødvendigt. Du kan klare det

Læs mere

Personaleledelse. Skab det bedste hold. Husk ros og skulderklap

Personaleledelse. Skab det bedste hold. Husk ros og skulderklap Skab det bedste hold Hos LADEGAARD A/S kan vi ikke understrege for mange gange, at samarbejde er nøglen til at frigøre energi og talent i virksomheden. Alt for meget talent går til spilde på grund af dårlig

Læs mere

Jule-gudstjeneste ,00 - Brændkjærkirken

Jule-gudstjeneste ,00 - Brændkjærkirken Jule-gudstjeneste 241214 14.45 + 16,00 - Brændkjærkirken Prædiken af: sognepræst Ole Pihl Bibeltekster: Es 9,1-6a, Luk 2,1-14 Salmer: DDS 94 Det kimer nu DDS 117 En rose så jeg skyde DDS 120 - Glade jul

Læs mere

Kapitel 1 EN ÆGTE BESLUTNING

Kapitel 1 EN ÆGTE BESLUTNING Kapitel 1 EN ÆGTE BESLUTNING 11 Hvis du oplever, at du ikke er motiveret til at løse en opgave, du står overfor, så er det sikkert fordi du ikke har truffet en ægte beslutning. Hvad kendetegner en ægte

Læs mere

appendix Hvad er der i kassen?

appendix Hvad er der i kassen? appendix a Hvad er der i kassen? 121 Jeg går meget op i, hvad der er godt, og hvad der ikke er. Jeg er den første til at træde til og hjælpe andre. Jeg kan godt lide at stå i spidsen for andre. Jeg kan

Læs mere

Note fra forfatteren

Note fra forfatteren Note fra forfatteren Vejen til oplysning Denne bog er baseret på uddrag af forskellige kurser jeg har undervist, samt informationer jeg har modtaget fra Mestrene, for at tilvejebringe instruktion i selv-oplysningsprocessen.

Læs mere

FAKTA RAPPORT OM MORGENMAD OG SUNDHED. (Forfatter: Selvstændig Herbalife forhandler og wellness Coach Peter Netz Lassen) RAPPORT #1 af 3

FAKTA RAPPORT OM MORGENMAD OG SUNDHED. (Forfatter: Selvstændig Herbalife forhandler og wellness Coach Peter Netz Lassen) RAPPORT #1 af 3 FAKTA RAPPORT OM MORGENMAD OG SUNDHED (Forfatter: Selvstændig Herbalife forhandler og wellness Coach Peter Netz Lassen) RAPPORT #1 af 3 Spørgsmål: Hvorfor er din krop (form, vægt, udseende, almen sundhed

Læs mere

9-Lad os tale om penge.

9-Lad os tale om penge. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 9-Lad os tale om penge. Kvinder og mænd har bekymret sig om penge

Læs mere

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes 1 Stress af! - Få energien tilbage Dette er en light version Indholdet og indholdsfortegnelsen er STÆRKT begrænset Køb den fulde version her: http://stress.mind-set.dk 2 Stress af! - Få energien tilbage

Læs mere

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde helbredelser og skal overveje, hvad betydning den har for os

Læs mere

Nina Ekman og Stine Reintoft. Mindfulness. for dig som mor med det lille barn

Nina Ekman og Stine Reintoft. Mindfulness. for dig som mor med det lille barn Nina Ekman og Stine Reintoft Mindfulness for dig som mor med det lille barn Mindfulness for dig som mor med det lille barn Nina Ekman og Stine Reintoft Mindfulness for dig som mor med det lille barn Mindfulness

Læs mere

HUKOMMELSE AF ANNIE BESANT. www.visdomsnettet.dk

HUKOMMELSE AF ANNIE BESANT. www.visdomsnettet.dk HUKOMMELSE AF ANNIE BESANT Udgivet af 1VisdomsNettet www.visdomsnettet.dk HUKOMMELSE Af Annie Besant www.visdomsnettet.dk 2 HUKOMMELSE Af Annie Besant Hvad er hukommelse, hvordan virker den, og på hvordan

Læs mere

"Jeg har ikke tid." "Jeg har ikke pengene."

Jeg har ikke tid. Jeg har ikke pengene. Lad ikke indvendinger skræmme dig. Se dem som en anmodning om hjælp til at se tingene i et nyt lys og din mulighed for at bringe dem ind i dette nye lys. En formel, der passer til alle indvendinger er

Læs mere

Det du skal til at læse nu, er det første kapitel i vores bog. Rigtig god oplevelse !!!!!! Hilsen. Kasper & Tobias. Side! 1 of! 9

Det du skal til at læse nu, er det første kapitel i vores bog. Rigtig god oplevelse !!!!!! Hilsen. Kasper & Tobias. Side! 1 of! 9 Det du skal til at læse nu, er det første kapitel i vores bog. Rigtig god oplevelse Hilsen Kasper & Tobias Side 1 of 9 1 -" DIN BESLUTNING Det er altså ikke så svært. Livet handler om at træffe én beslutning.

Læs mere

Brokke, sladder, mobbe politik I Præstbro Børnehave. 3. Definition på hvad er - brok - sladder - mobning 4. Hvordan skal vi handle?

Brokke, sladder, mobbe politik I Præstbro Børnehave. 3. Definition på hvad er - brok - sladder - mobning 4. Hvordan skal vi handle? Brokke, sladder, mobbe politik I Præstbro Børnehave 1.Indhold 2. Hensigtserklæring 3. Definition på hvad er - brok - sladder - mobning 4. Hvordan skal vi handle? (egne eksempler) 5. 10 gode råd til kollegerne

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne April 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne April 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne April 2014. Vædderen: På hovedet. Retvendt. på hovedet. Omgiv dig med et smaragdgrønt lys, og lad universet heale dig. Du er mere følsom end man umiddelbar tror ved første

Læs mere

Forandringer i et menneskes liv sker igennem dets relation til andre mennesker. Derfor er det fornuftigt - eller måske bare naturligt - at drage de

Forandringer i et menneskes liv sker igennem dets relation til andre mennesker. Derfor er det fornuftigt - eller måske bare naturligt - at drage de Frirum for forældre Hvis man rykker i den ene side af en uro, kommer hele uroen i ubalance. Sådan er det også i en familie, når familiens unge får problemer med rusmidler. Skal balancen genoprettes, giver

Læs mere

HUKOMMELSE. Annie Besant. www.visdomsnettet.dk

HUKOMMELSE. Annie Besant. www.visdomsnettet.dk 1 HUKOMMELSE Annie Besant www.visdomsnettet.dk 2 HUKOMMELSE Af Annie Besant Hvad er hukommelse, hvordan virker den, og hvordan genskaber man fortiden, uanset om den er nær eller fjern? Den gådefulde hukommelse

Læs mere

BILAG 10: Citater fra interview med virksomheder

BILAG 10: Citater fra interview med virksomheder BILAG 10: Citater fra interview med virksomheder I det følgende bringes citater fra virksomheder fra Havredal gl. Skoles virksomhedsnetværk, der har haft unge med særlige behov ansat i op til 6 år, og

Læs mere

DET BARE MAD - EN VEJ TIL STØRRE FRIHED OG INDRE MADRO MINI-WORKBOOK 2016 SOFIA MANNING & MAJA DAUSGAARD

DET BARE MAD - EN VEJ TIL STØRRE FRIHED OG INDRE MADRO MINI-WORKBOOK 2016 SOFIA MANNING & MAJA DAUSGAARD DET BARE MAD - EN VEJ TIL STØRRE FRIHED OG INDRE MADRO MINI-WORKBOOK KÆRE SKØNNE DU! Tak for din interesse til mig og kurset 'Det bare mad' vejen til større frihed og indre madro. En ting er at læse Sofias,

Læs mere

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015 FAR- VEL! Roskilde den 3. marts, 2015 Kære dig. Når du læser dette, så forestiller jeg mig, at du enten har været eller er tæt på en døende eller på anden måde har tanker om, at livet ikke varer evigt.

Læs mere

Livet giver dig chancer hver dag

Livet giver dig chancer hver dag Gnisten som guide I de momenter, hvor du lykkes at være dig selv, kommer helheden. Hvis du på dit livs rejse får nogle af de glimt igen og igen, begynder det at blive mere meningsfyldt at leve. Når gnisten

Læs mere

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop har været og er til stadighed en stor udfordring for rigtigt mange danskere. Mænd og kvinder kæmper med at få bugt med vanen. Alle prøver

Læs mere

Hvilke ord 'trigger' dine kunder?

Hvilke ord 'trigger' dine kunder? Hvilke ord 'trigger' dine kunder? Af Rikke Moos, Webskribenten Du kender talemåden: vælg dine ord med omhu. Et fornuftigt råd, der er værd at følge, hvis du vil undgå at blive misforstået af andre. Men

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

Introduktion. Din mulighed nu er at ændre hele verden

Introduktion. Din mulighed nu er at ændre hele verden Introduktion Dét du søger at opnå, ved at læse denne bog, er en tilstand af indre ro og stilhed. Din rejse er en rejse i selvopdagelse og selvforståelse. Imidlertid må du erkende, at dette ikke er noget,

Læs mere

Studie. Ægteskab & familie

Studie. Ægteskab & familie Studie 19 Ægteskab & familie 104 Åbent spørgsmål Lav en rangordning af de elementer, du tror, er nødvendige i et godt ægteskab, hvor 1 er det vigtigste og 5 det mindst vigtige. Kommunikation Personlig

Læs mere

Livsmestring v/ trivselsspecialist, coach og underviser Betina Inauen. Vedbygaard, fredag d. 4. marts 2011

Livsmestring v/ trivselsspecialist, coach og underviser Betina Inauen. Vedbygaard, fredag d. 4. marts 2011 Livsmestring v/ trivselsspecialist, coach og underviser Betina Inauen Vedbygaard, fredag d. 4. marts 2011 Mindtools Coaching Livsmestring Forventningsafstemning Tankens kraft Det personlige ansvar Transitioner

Læs mere

Du har mistet en af dine kære!

Du har mistet en af dine kære! Du har mistet en af dine kære! Midt i den mest smertefulde og stærke oplevelse i dit liv, mangler du måske nogen at tale med om døden, om din sorg og dit savn. Familie og venner lader måske som ingenting,

Læs mere

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Steffan Lykke 1. Ta mig tilbage Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Her er masser af plads I mit lille ydmyg palads men Her er koldt og trist uden dig Men hvor er du

Læs mere

Bedre Balance testen:

Bedre Balance testen: Bedre Balance testen: Sæt kryds på skalaen, hvor du umiddelbart tænker at det hører hjemme. prøv ikke at tænke så meget over hvad der står bare vælg det, der falder dig ind. Intet er rigtigt eller forkert

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

Synes, mener eller tror?

Synes, mener eller tror? Synes, mener eller tror? Tror, synes og mener dækkes på mange sprog af samme ord. Men på dansk er begrebet delt op efter den psykologiske baggrund: Synes udtrykker en følelse i situationen, tror udtrykker,

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne august 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne august 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne august 2014. Vædderen: Retvendt. Retvendt. Retvendt. Store energier er i spil, få samling på brikkerne i dit livs puslespil. Fristeren, angsten for noget forgangent stikker

Læs mere

Energi i harmoni er nøglen til succes, sundhed og velstand Torben'Hecksher' fengshuimaster'

Energi i harmoni er nøglen til succes, sundhed og velstand Torben'Hecksher' fengshuimaster' RASK OG RIG Energi i harmoni er nøglen til succes, sundhed og velstand ' Torben'Hecksher' fengshuimaster' Der er altid plads til et glas rødvin En professor stod foran sit hold med en del effekter foran

Læs mere

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv 1. Kend de faktorer, der fastholder dig i smerte og lidelse. 2. Forstå, hvordan automatpiloten styrer dit liv. 3. Bliv bevidst, så du kan gøre

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Få mere selvværd i livet

Få mere selvværd i livet En hurtig guide til mere selvværd i livet Af Lennart Lundstrøm Indhold Introduktion... 3 Hvor kommer vores selvværd fra?... 5 Hvad er selvværd... 8 Har jeg for lavt selvværd?... 12 Den indre stemme...

Læs mere

Rikke Heimark Coaching

Rikke Heimark Coaching Find dit rette fokus Pixi E-bog Af Rikke Heimark, 2. februar 2017 For at tiltrække de rigtige ting i livet, hvad en det er mennesker, oplevelser, kontakter, muligheder osv, så er det alt afgørende at du

Læs mere

Sådan forhindrer du at din sangstemme bliver slidt når du synger! - 5 enkle trin til en sundere stemme

Sådan forhindrer du at din sangstemme bliver slidt når du synger! - 5 enkle trin til en sundere stemme Sådan forhindrer du at din sangstemme bliver slidt når du synger! - 5 enkle trin til en sundere stemme Her får du 5 trin til en sundere stemme. De er grundlaget for mit arbejde med sang, både når jeg selv

Læs mere

Kan du huske, hvordan vi har talt om at hvis du har et ønske / et behov, så er opfyldelsen her allerede!

Kan du huske, hvordan vi har talt om at hvis du har et ønske / et behov, så er opfyldelsen her allerede! Dag 6: Sådan finder du dine muligheder I dag skal vi tale om dine muligheder. Kan du huske, hvordan vi har talt om at hvis du har et ønske / et behov, så er opfyldelsen her allerede! I dag skal du finde

Læs mere

Personlig energi og engagement

Personlig energi og engagement Personlig energi og engagement Hvordan du kan udvide din kapacitet og styre din energi som chauffør i dit eget liv Den offentlige sektor 3.0. laboratorium den 31. marts 2014 Det personlige energisystem

Læs mere

Jeg har fundet ud af, at det er helt normalt

Jeg har fundet ud af, at det er helt normalt Følg Rikkes kamp for at tabe 30 kilo Jeg har fundet ud af, at det er helt normalt at sige nej til mad På trods af alle gode intentioner og et solidt team af eksperter i ryggen, har tallet på vægten ikke

Læs mere

Om metoden Kuren mod Stress

Om metoden Kuren mod Stress Om metoden Kuren mod Stress Kuren mod Stress bygger på 4 unikke trin, der tilsammen danner nøglen til endegyldigt at fjerne stress. Metoden er udviklet på baggrund af mere end 5000 samtaler og mere end

Læs mere

Balance i hverdagen. Af: Annette Aggerbeck, journalist

Balance i hverdagen. Af: Annette Aggerbeck, journalist Denne artikel er fremstillet for Sygeforsikringen Danmark. Den indgår i det andet nummer af deres elektroniske nyhedsbrev Nyt & Sundt, som er produceret i samarbejde med Netdoktor. Balance i hverdagen

Læs mere

visualisering & Lær at håndtere usikkerhed 3 effektive øvelser

visualisering & Lær at håndtere usikkerhed 3 effektive øvelser visualisering & LIVS K VALI T E T Lær at håndtere usikkerhed v e d p r æ s t a t i o n e r 3 effektive øvelser p r o f e s s o r, c a n d. p syc h., d r. m e d. B o bb y Z a c h a r i a e Ro s i n a n

Læs mere

For et par uger siden, havde min kollega og jeg alle vores konfirmander med i biografen og se Ridley Scotts nye storfilm Exodus om israelitternes

For et par uger siden, havde min kollega og jeg alle vores konfirmander med i biografen og se Ridley Scotts nye storfilm Exodus om israelitternes Påskedag Det er påskemorgen, det er glædens dag vi samles i kirken for at markere kristendommens fødsel. For det er hvad der sker i de tidlige morgentimer kristendommen fødes ud af gravens mørke og tomhed.

Læs mere

SKRIV KRÆFT UD AF HISTORIEN Betænk Kræftens Bekæmpelse i dit testamente

SKRIV KRÆFT UD AF HISTORIEN Betænk Kræftens Bekæmpelse i dit testamente SKRIV KRÆFT UD AF HISTORIEN Betænk Kræftens Bekæmpelse i dit testamente 1 Skriv kræft ud af historien Indhold Din arv kan være med til at finde kuren mod kræft 3 Kræftens Bekæmpelse arbejder for et liv

Læs mere

Prædiken til rytmisk gudstjeneste, Matt 18,23-35. Tema: Guds nåde

Prædiken til rytmisk gudstjeneste, Matt 18,23-35. Tema: Guds nåde 1 Grindsted Kirke Søndag d. 29. september 2013 kl. 16.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til rytmisk gudstjeneste, Matt 18,23-35. Tema: Guds nåde 2 Liturgi Video Sl 23 PRÆLUDIUM: Amazing Grace på orgel Velkommen

Læs mere

Foredrag af Bruno Gröning, München, 23. september 1950

Foredrag af Bruno Gröning, München, 23. september 1950 Henvisning: Denne oversættelse følger nøjagtigt det stenografisk protokollerede foredrag, som Bruno Gröning holdt den 23. september 1950 for mongoler hos heilpraktiker Eugen Enderlin i München. For at

Læs mere

Straffekast. Jerôme Baltzersen jerome@falconbasket.dk. Indledning. Det tekniske aspekt. Hvordan bliver jeg en god (bedre) straffekastskytte?

Straffekast. Jerôme Baltzersen jerome@falconbasket.dk. Indledning. Det tekniske aspekt. Hvordan bliver jeg en god (bedre) straffekastskytte? Hvordan bliver jeg en god (bedre) straffekastskytte? jerome@falconbasket.dk 6. november 2006 Version 1.03 Indledning I løbet af den tid jeg har været træner, er det blevet klart, at utrolig mange ungdomsspillere

Læs mere

6.s.e.trin. II 2016 Strellev 9.00, Ølgod

6.s.e.trin. II 2016 Strellev 9.00, Ølgod En gang i mellem kan man som præst opleve at skulle skrive en begravelsestale over et menneske, der har levet sit liv, som om han eller hun var lige der, hvor han eller hun skulle være. Set ude fra kan

Læs mere

Hvad har værdi? Af Kristian Johannes Kirk, universitetsstuderende på SDU og tidligere professionel fodboldspiller

Hvad har værdi? Af Kristian Johannes Kirk, universitetsstuderende på SDU og tidligere professionel fodboldspiller Hvad har værdi? Af Kristian Johannes Kirk, universitetsstuderende på SDU og tidligere professionel fodboldspiller I 1992, da jeg var 5 år gammel, startede jeg til fodbold. Jeg havde spillet lidt i haven

Læs mere

Hvad er fremtiden for internettet?

Hvad er fremtiden for internettet? Hvad er fremtiden for internettet? pcfly.info Den Internettet er blot et par årtier gamle, men i dette korte tidsrum har oplevet væsentlige ændringer. Den voksede ud af et sammensurium af uafhængige netværk

Læs mere

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad 9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad Tak, fordi du giver dig tid til at læse de 9 bedste tips til at bruge din intuition. Det er måske den mest berigende investering

Læs mere

Uddrag. 5. scene. Stykket foregår aftenen før Tors konfirmation. I lejligheden, hvor festen skal holdes, er man godt i gang med forberedelserne.

Uddrag. 5. scene. Stykket foregår aftenen før Tors konfirmation. I lejligheden, hvor festen skal holdes, er man godt i gang med forberedelserne. EBBE KLØVEDAL REICH Ebbe Kløvedal Reich har et langt forfatterskab bag sig. Som ung studerede han historie ved Københavns Universitet, og mange af hans romaner har da også et historisk indhold. Det gælder

Læs mere

The Work. Eksempel Han lytter ikke til mig Hun respekterer mig ikke Han ødelægger mit liv

The Work. Eksempel Han lytter ikke til mig Hun respekterer mig ikke Han ødelægger mit liv The Work Når vi er ude af balance, tror vi ofte at det skyldes noget udefra kommende. Vi tænker: Det er fordi jeg har for travlt på mit arbejde, er stresset, fordi mit forhold knaser. Vi finder forklaringer,

Læs mere

Selvfølgelig kræver det mere end rygrad

Selvfølgelig kræver det mere end rygrad Selvfølgelig kræver det mere end rygrad Uanset om du vil stoppe med at ryge cigaretter eller pibe, bruge nikotinplaster eller -tyggegummi er vilje sjældent nok. Det ved du, hvis du forgæves har prøvet

Læs mere

16.s.e.t. 20. sep. 2015. Høstgudstjeneste.

16.s.e.t. 20. sep. 2015. Høstgudstjeneste. 1 16.s.e.t. 20. sep. 2015. Høstgudstjeneste. Tekster: Job 3,11-22. Ef. 3,13-21. Luk. 7,11-17. Hvorfor? Det ord kender vi alle alt for godt. Livet er fyldt med gåder og situationer, hvor vi står tilbage

Læs mere

17. søndag efter Trinitatis

17. søndag efter Trinitatis 17. søndag efter Trinitatis Salmevalg 729: Nu falmer skoven trindt om land 392: Himlene, Herre, fortælle din ære 728: Du gav mig, o Herre, en lod af din jord 68: Se, hvilket menneske 730: Vi pløjed og

Læs mere

Den er et fremragende eksempel på, at 1+1+1 giver langt mere end 3. N. Kochs Skole, Skt. Johannes Allé 4, 8000 Århus C

Den er et fremragende eksempel på, at 1+1+1 giver langt mere end 3. N. Kochs Skole, Skt. Johannes Allé 4, 8000 Århus C Trøjborg 29. juni 2009 Kære 9. årgang. En tøjklemme. Ja, sådan ser den ud den er blevet lidt gammel og grå lidt angrebet af vejr og vind den er blevet brugt meget. I kender alle sammen tøjklemmer, nogle

Læs mere

Prædiken til 9. søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014. Salmer: 754 447 674 v. 583 // 588 192 v.7 697

Prædiken til 9. søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014. Salmer: 754 447 674 v. 583 // 588 192 v.7 697 Prædiken til 9. søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014 Salmer: 754 447 674 v. 583 // 588 192 v.7 697 Læsninger: 1. Mos. 18,20-33 og Luk. 18,1-8 I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden. Det er

Læs mere

nu titte til hinanden

nu titte til hinanden nu titte til hinanden Taget fra Børnetekstrækken, Bog 10 Udvalgt salme Nu titte til hinanden. ( Syng med, Lohse nr. 79 el. DDS nr. 750). Tekst Se Udvalgt salme Mark 10,14b. Huskeord (Vælg et af følgende

Læs mere

Arbejdspapir. Grib dagen livet venter ikke Navn...

Arbejdspapir. Grib dagen livet venter ikke Navn... Arbejdspapir Grib dagen livet venter ikke 2017 Navn... Din bedst mulige fremtid Livet er det, der sker, mens du har travlt med at lægge andre planer - John Lennon Tiden er nu, og det er tid til at sætte

Læs mere

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi 1) Alt er energi. Penge er energi og penge er et redskab til at udveksle værdi. På den måde er penge et symbol på noget vi værdsætter. Ritual - Mærk efter: Hver gang du overvejer at købe noget, så mærk

Læs mere

Kapitel 6. Noget om tøj, budskaber og bæredygtighed

Kapitel 6. Noget om tøj, budskaber og bæredygtighed Kapitel 6 Noget om tøj, budskaber og bæredygtighed 1 5 Hvordan har du det med tøj? Voxpop Jamilla Altså, jeg bliver selvfølgelig glad, når jeg arver tøj, og når jeg får noget. Det er rigtig dejligt Og

Læs mere

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 LO: Ja, men først vil vi gerne spørge om, du måske kunne beskrive en typisk hverdag her på skolen? E1: En typisk hverdag

Læs mere

Den buddhistiske tilflugt

Den buddhistiske tilflugt Den buddhistiske tilflugt Af Merete Boe Nielsen Tilflugt handler om, hvor vi søger vores lykke, og begrebet er grundlæggende i buddhismen. Det gælder for alle buddhister, ligegyldig hvilken buddhistisk

Læs mere

Retreat Juni 2017

Retreat Juni 2017 Retreat 8.-11. Juni 2017 Et intenst retreat i naturen med træning i mindfulness, nærvær og personligt lederskab med Roxana Kia og Lars Lundbye Styrk dit overskud Forny din energi Træn dit fokus I den amerikansk-indianske

Læs mere

guide ellers går dit parforhold i stykker Få fingrene ud af navlen sider Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

guide ellers går dit parforhold i stykker Få fingrene ud af navlen sider Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Få fingrene ud af navlen ellers går dit parforhold i stykker Red dit parforhold INDHOLD I DETTE HÆFTE: Når egoismen sniger

Læs mere

Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet. Søndag. Mel: Flemming H. Meng 2013. Mel: Flemming H. Meng 2004

Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet. Søndag. Mel: Flemming H. Meng 2013. Mel: Flemming H. Meng 2004 Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet Søndag 1 O skabelsens morgen, det helt nye liv nu vælder med kraft i os ind. Det styrker og nærer, beriger vor tro og virker helt ind i vort sind. 2

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

Hvad fortæller du egentlig dig selv? - og andre?

Hvad fortæller du egentlig dig selv? - og andre? Lars Carlsen Hvad fortæller du egentlig dig selv? - og andre? Inspireret af Georges Philips & Tony Jennings: Verbal Antidotes om Sprog, Ord og Tale om Sprog, Ord og Tale Jeg siger det du hører Alt, der

Læs mere

Hver dag et eller andet sted sker der en begivenhed forhindringer overvundet opnåelse af fremragende resultater. Der er for mange til at nævne alle.

Hver dag et eller andet sted sker der en begivenhed forhindringer overvundet opnåelse af fremragende resultater. Der er for mange til at nævne alle. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 3-Et værdigt mål. Det er næsten umuligt at læse en af dagens aviser uden

Læs mere

3. søndag i fasten. Salmevalg

3. søndag i fasten. Salmevalg 3. søndag i fasten Salmevalg Den mørke nat forgangen er, 736 Hyggelig rolig, 411 Kom, Gud Helligånd, kom brat, 305 Gud, vi er i gode hænder, 675 Du ved det nok, mit hjerte, 634 Dette hellige evangelium

Læs mere

Hvad sker der med kærligheden efter brylluppet?

Hvad sker der med kærligheden efter brylluppet? 1 Hvad sker der med kærligheden efter brylluppet? I en højde af 30.000 fod et eller andet sted mellem Buffalo og Dallas stak han bladet i stolelommen foran mig, vendte sig mod mig og spurgte:»hvad arbejder

Læs mere

Sådan bliver du en god "ekstramor" "Sig fra" lyder et af ekspertens råd til, hvordan du nagiverer i din sammenbragte familie.

Sådan bliver du en god ekstramor Sig fra lyder et af ekspertens råd til, hvordan du nagiverer i din sammenbragte familie. Sådan bliver du en god "ekstramor" "Sig fra" lyder et af ekspertens råd til, hvordan du nagiverer i din sammenbragte familie. Af: Janne Førgaard, I lære som ekstramor At leve i en sammenbragt familie er

Læs mere

Forudsætningen for fred

Forudsætningen for fred 1 Forudsætningen for fred Erik Ansvang www.visdomsnettet.dk 2 Forudsætningen for fred Af Erik Ansvang Når samfundet mister troen på sin egen fremtid, skabes der forestillinger om undergang. Ønske og virkelighed

Læs mere

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi 1) Alt er energi. Penge er energi og penge er et redskab til at udveksle værdi. På den måde er penge et symbol på noget vi værdsætter. Ritual - Mærk efter: Hver gang du overvejer at købe noget, så mærk

Læs mere

Men lidt om de problematikker, vi vil møde i den nærmeste fremtid. Vi skal finde en løsning til hvordan hun kan komme frem og tilbage til skolen.

Men lidt om de problematikker, vi vil møde i den nærmeste fremtid. Vi skal finde en løsning til hvordan hun kan komme frem og tilbage til skolen. Fra: Rita Vinter Emne: Sarah Dato: 7. okt. 2014 kl. 21.59.33 CEST Til: Janni Lærke Clausen Hej Janni. Jeg vil lige fortælle lidt om Sarah, inden du møder

Læs mere

Dommens dag. www.katbladet.dk. Skal Taxa 4x35 have det dyreste? Automatik i aften. Danmarks mest læste taxiblad. KAT-Bladet nr.1. 2011. 28.årg.

Dommens dag. www.katbladet.dk. Skal Taxa 4x35 have det dyreste? Automatik i aften. Danmarks mest læste taxiblad. KAT-Bladet nr.1. 2011. 28.årg. Danmarks mest læste taxiblad. KAT-Bladet nr.1. 2011. 28.årg. Dommens dag. Skal Taxa 4x35 have det dyreste? Taxa vs. Taxinævnet! x Automatik i aften www.katbladet.dk Side 1 Dommens dag. I den af Taxa 4x35

Læs mere

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort Kærligt talt 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog Af Lisbet Hjort Forlaget Go'Bog Kærligt talt-konceptet Kærligt talt-metoden går ud på at få et liv med indre ro og

Læs mere

4 NY FORSTÅELSE AF SORG

4 NY FORSTÅELSE AF SORG 32 SORG - NÅR ÆGTEFÆLLEN DØR I DEL 1 I OM SORG 4 NY FORSTÅELSE AF SORG Vores forståelse af sorg har ændret sig de seneste år. Denne ændring vil både komme til at forandre vores viden om livet med sorg,

Læs mere