8-Hvor meget er du værd?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "8-Hvor meget er du værd?"

Transkript

1 Hvor meget er du værd? Før atomalderen, plejede kemiprofessorerne at sige du en persons værdi vurderet rent videnskabsmæssigt - svarede til omkring to hundrede kroner. I de seneste år har dette synspunkt ændret sig gevaldigt. Videnskabsmænd regner nu med at hvis den elektriske energi der findes i vandmolekylerne i din krop kunne udnyttes, ville du være i stand til at forsyne et højt industrialiseret land med elektricitet for omkring en uge. En DuPont forsker sagde engang, at molekylerne i din krop indeholder potentiel energi på mere end toogtyve millioner kilowatt timer pr. kilo. Gennemsnits personen vil ud fra denne vurdering have en værdi på omkring FEMHUNDREDE MILLIARDER KRONER. Yder mere, så indeholder din krop ikke kun atomer, disse atomer er bølger af energi. Og disse bølger skvulper ud og spreder sig selv i mønstre af lys, og men de bevæger sig synger de! Hvis du havde det rigtige lytte udstyr ville du kunne høre en storslået symfoni koncert efterhånden som disse bølger svinger og samler sig med bølger fra nabo atomerne. Og de ikke kun synger, de skinner. Hvis du står foran et infrarødt kamera i et helt mørkt rum, vil skærmen vise dig fra top til tå, som en funklende, skinnende, glimtende skikkelse. Kort sagt du er meget mere end hvad der kan ses med det blotte øje. Hvis du så lægger det faktum oveni, at hvis man skulle kopiere dit sind mekanisk, ville dette yderligere koste milliarder af kroner, så kan det være at du begynder at se dig selv som det du virkelig er. EN UTROLIG, UVURDERLIG SKABNING. Og du er ikke kun enormt værdifuld som menneske, du er også ligesom alle andre mennesker der har levet og nogensinde vil leve. DU ER UNIK. Jeg er overbevist om, at de individer, der går op og ned af gaden har absolut ingen ide om de utrolige kræfter der findes inden i dem. Du kan afgjort skabe den verden som du kan forestille dig, når du tror på det. Din tro er bygget på din vurdering, og når du revurderer noget, så vil din tro for det meste ændre sig. Jo mere du studere Lead the Field, jo mere du ser på dig selv, jo mere vil du revurdere dig selv. Din tro på hvad du er i stand til at opnå vil hele tiden ændre sig og dine resultater vil blive bedre og bedre.

2 Luft Spirituelt ENERGI Damp Intellektuelt Vand Fysisk Du må forstå at alt er energi alt. Energi kan hverken skabes eller ødelægges. Det er i konstant udvikling. Forestil dig selv med et glas vand i hånden. Din hånd, glasset og vandet - alt sammen er energi. Da glasset var sand, var det den samme energi, men det var på et andet niveau af svingning. Hvis du tilfører vandet energi, så vil du ikke længere kalde det for vand, du ville kalde det for damp men det ville stadigvæk være den samme energi. Og ikke længe efter ville damp blive til luft og igen vil det stadigvæk være den samme energi. Dette er illustreret på tegningen her over. Vi må lære at se på verden og alting i den inklusiv os selv med en indre forståelse. Dine fysiske sanser vil snyde dig. Du blev gjort opmærksom på dette i kapitlet Sindets Mirakel hvert niveau af svingning hænger sammen med niveauet oven over og neden under. Der er ikke nogen skille linie, hvor det ene starter og det andet slutter. Der er ikke noget punkt hvor det stopper med at være vand og det starter med at blive til damp. Alle niveauer af svingning hænger sammen som farverne i en regnbue. Lad os nu udvide denne sandhed yderligere og gøre den mere personlig. Vi har vores mentale evner, der gør os i stand til at forstå det der har været kaldt en dyb hemmelighed.

3 Tanker Spirituelt Hukommelse Intuition Vilje Opfattelse SINDFornuft Fantasi Ideer Intellektuelt Ting RESULTATER Fysisk De mentale evner blev omtalt i kapitlet Sindets Mirakel. Det er dine intellektuelle evner. Vi har også nævnt at vi er spirituelle væsner, der bor i fysiske kroppe, og vi er blevet velsignet med vores sind. Sindet er allestedsnærværende, det er 100 % tilstede over alt hele tiden, og når vi ønsker at undersøge os selv og finde ud af hvor meget vi er værd, er der kun to steder vi kan gå for information, den ene er videnskaben og den anden er teologien. I mange år mente man at disse to ting var modsætninger men i virkeligheden så er de beslægtede. Med den ene studerer du årsagen og med den anden studerer du resultatet. Sindet er det grundlæggende i det hele. Vi er blevet født med kreative evner. Ved at bruge disse kreative evner i vores bevidsthed, har vi muligheden for at se ind i den spirituelle verden, som vi også er en del af. Vi kan vælge vores tanker, danne en hvilken som helst ide vi ønsker, fordi vi er frie. Og ved at holde ideen i vores bevidsthed, kan vi sende den ned i vores underbevidsthed, og ideen vil begynde at blive til i fysisk form. Videnskaben kalder dette omdannelse af energi. Teologien ville kalde dette at bede en bøn. Bøn er det der sker mellem sindet og den fysiske verden med og gennem os. Bøn er også noget ganske få mennesker forstår, alligevel så bliver alle bønner hørt sådan er loven. Jeg kan forsikre dig om, at lige så sikkert som det bliver mørkt i aften, at jo mere du studere dette kapitel, jo større vil din forståelse være, og dine resultater du opnår her i livet er resultatet af din forståelse. Det som vi lige har gennemgået kan beskrives som den kreative proces.

4 Hvad vil du sige dette er værd? Alle mennesker er uvurderlige, men belønningen som de modtager her i livet fysisk eller følelsesmæssigt varierer meget. Formålet med dette kapitel er at hjælpe dig med at beslutte HVOR MEGET DU ER VÆRD som menneske lige nu i dagens samfund. Og hvad du har til hensigt at være værd, lad os sige et til fem år fra nu. Alle mennesker har i realiteten deres eget firma forstået på den måde, at de skaber selv deres liv, uanset hvem det er der aflønner dem. Så formålet med dette kapitel er at du ser på dig selv som EN FORRETNING, lad os sige et AKTIESELSKAB. Du er bestyrelsesformand i firmaet, da du er ansvarlig for succes eller fiasko. Din families medlemmer og dig er aktieejere i firmaet, og det er dit ansvar at sørge for at aktierne stiger i de kommende år. Din familie tror på dig, og det er op til dig at vise at deres tillid er velbegrundet. Selv om en virksomhed har mange forskellige opgaver, kan de skæres ned til disse fire hovedområder: 1 Økonomi 2 Produktion 3 Salg 4 Forskning Uden tilstrækkelig god økonomi, vil der ikke være nogen produktion. Uden produktion vil der ikke være noget at sælge. Uden salg vil man være nødt til at stoppe produktionen. Uden forskning ville man ikke kunne følge med udviklingen. Hvis du skærer en af disse fire områder væk, vil du have et deformt og handicappet firma, og hvis du afskærer det længe nok, så vil firmaet være nødt til at lukke. Jeg er ikke den jeg tror jeg er. Jeg er ikke den du tror jeg er. Jeg er den jeg tror du tror jeg er. Nedenunder skriv navnene på tre gode venner. Jeg vil have dig til at forestille dig at jeg bad en af dine tre venner om at beskrive dig for mig så detaljeret som overhovedet muligt. Nogle af de ting jeg ville bede dem om at beskrive ville være: dit firma/ dit arbejde, dine kompetencer, præcision, afhængighed, hæderlighed, karakter, hvad de ville vurderer din årlige indtægt til, kreativitet, hvad du er for en ven, hvis du har en familie, hvilken form for ægtefælle/ samlever du er.

5 JEG ER DEN JEG TROR DU TROR JEG ER.

6

7 Vi vil se på pengene den økonomiske afdeling i et andet kapitel, her vil vi koncentrere os om forskning, produktion og salg. Det er hovedet, armene og benene i et firma. Vi kan sige at hovedet tager sig af forskningen, armene tager sig af produktionen og benene klarer salget. Hvis du skærer en af disse dele væk vil du have et svækket firma. Prøv at tænke på nogle firmaer, som engang var kæmpe store for så at forsvinde. Firmaer, som engang var førende indenfor deres industri, men som nu bare er minder. De fejlede i BALANCEGANGEN mellem disse tre funktioner. Hvad med personligudvikling? Udvikling eksisterer to steder nutiden og fremtiden. Det vil sige at udviklingen i et firma skal helliges til måder og veje til at forbedre firmaets nuværende produkter eller service, nuværende produktion og nuværende salg. Fremtidig udvikling består af måder og veje til udvikling af nye produkter og services, nye produktionsmetoder, og nye markedsføringsmetoder. Og alt imens denne udvikling foregår, må den nuværende produktion fortsætte på så højt et niveau, som salget garanterer. Det vil sige et firma dit firma har to faktorer at tænke på: nutiden og fremtiden. Hvor succesfulde vi er til at klare disse udfordringer vil afgøre vores NUVÆRENDE INDTÆGT og vores FREMTIDIGE VÆKST. Hvorfor går alle firmaer op i vækst, selv når det lader til at gå dem godt i dag? Det er på grund af en lov, der påvirker firmaer ligesom den påvirker mennesker. INTET I VERDEN STÅR STILLE intet i hele universet står stille. En af fysikkens love siger: Et legeme i bevægelse forbliver i bevægelse, indtil det er påvirket af en udefra kommende kraft. Et firma der vokser har en tendens til fortsat at vokse. Omvendt, et firma der går tilbage har en tendens til at fortsætte tilbagegangen indtil det bliver påvirket af en udefra kommende kraft. Alle ansvarlige ledere ved at medmindre et firma vokser er det ved at udvikle de første tegn på død. Du er lederen i dit firma, og du er nødt til at indse, at den samme lov gælder for dig. Prøv at tænke på dig selv. Du har dit tidligere jeg, dit nuværende jeg og dit fremtidige jeg. Start med at stille dig selv hvilke af disse tre der har kontrollen over dit liv. Hvis det er dit tidligere jeg, så vil du blive ved med at få de samme resultater år efter år. Dit nuværende jeg er lidt sværere at have med at gøre, da det er i konstant bevægelse og hele tiden ændrer sig eller i det mindste burde det gøre det. Prøv at se på dit fremtidige jeg. Hvad vil du lave om tre år? Ved at svare p å dette spørgsmål får du en stor mulighed for at udforske din medfødte intelligens, din livserfaring og din fantasi. Ved at bruge disse tre effektivt, vil du kunne danne dig et meget godt billede af hvor D.I.T. firma vil være om tre år.

8 For at gøre denne øvelse så let og så fornøjelig som mulig, vil vi delle D.I.T. firma op i de fire afdelinger som blev foreslået tidligere. Beskriv på de næste sider så detaljeret som muligt hvor du vil være om tre år. Økonomisk hvor vil du være økonomisk om tre år? Hvad vil dit firma være værd? Hvad vil din årlige indtægt være? Hvor mange MSI s (Mange Strømme af Indtægt) vil du have? Produktion Hvordan vil din produktionsafdeling se ud om tre år? Hvordan vil den arbejde? Hvad vil du producere?

9 Salg Hvor stort vil dit salg være om tre år? Hvordan vil du klare dine salg? Vil der være andre der sælger for dig? Hvad vil du sælge? Udvikling Hvor megen af din tid vil du bruge på udvikling? Hvor meget af din indtægt vil du geninvestere i udvikling?

10 Lad os nu lige for et øjeblik se på de kommende ti år. Men før vi gør det, så tænk lige på dette: Hvis der var nogen der havde forudsagt, for bare ti år siden at vi ville leve i den verden vi lever i i dag, ville de have været til grin. Dette inkluderer alt lige fra vores grundlæggende industrielle teknologi til de ny og luksuriøse produkter, som vi i dag tager for givet og vores nuværende gennemsnitlige indkomst. Vi har nået et punkt i den menneskelige udvikling, hvor vores fremskridt ikke kun er dynamiske de er EKSPLOSIVE. Enhver spådom om de kommende ti år vil sandsynligvis være meget til den konservative side, men lad os se på hvad eksperterne har at sige. Ifølge mange nyere undersøgelser, så vil de næste ti år tilbyde firmaer og individer ubegrænsede belønninger. Indenfor de næste otte til ti år vil størstedelen af forbruget gå til ting og tjenester ud over det fornødne, der er mad, tøj, bolig, transport og lægehjælp. Forestil dig at den største del af forbruget vil være til ting ud over det nødvendige. Dette vil være første gang dette sker i verdenshistorien. Det er vurderet at forbrugermarkedet vil vokse med halvtreds procent eller mere indenfor de næste otte til ti år, en forbløffende vækst der udgør hundreder af milliarder af kroner. I løbet af de næste tredive år vil der blive bygget en ny bygning for hver eksisterende bygning. Og hvad med forskning og udvikling som jo er fremtiden for vores økonomi? I dag bliver der brugt flere penge på forskning og udvikling end der er blevet brugt på det de foregående 150 år.

11 Hvad betyder dette for dig og dit individuelle firma det som du er lederen af? Det vil sige DIN FREMTID ER UDEN GRÆNSER, hvis du vil se dig selv i relation til nutiden og fremtiden. Nu hvor du studerer Lead the Field mange år efter at Earl Nightingale skrev det, må du indrømme, at han var en visionær. Lead the Field er så godt et program, at det kan bruges af studerende og samtidig er det lavet på en sådan måde, at det bliver værdsat og brugt af de bedst uddannede ledere i hele verden. Husk på at dette program er skrevet i de tidlige 60 ere. I dag kan vi se tilbage på hans forudsigelser og se hvor præcise de var. Earl Nightingales direktiver er ligeså effektive i dag, som de var dengang da han først skrev dem. De er tidsløse fordi de er baseret på universets love. Verden vi bor i er i konstant forandring, men lovene ændrer sig aldrig og de kan ikke ændres. Du vil nyde et rigt liv hvis du vil gøre disse ideer til en del af din måde at tænke på, en del af dit liv. Det bedste direktiv Earl gav os var at leve som den person vi ønsker at blive. Du har på nuværende tidspunkt forudsagt hvordan D.I.T. firma vil se ud om tre år i alle fire områder. På de efterfølgende linier skriv de ændringer du må foretage NU for at opføre, gå, tale og udvikle dig som den person du ønsker at blive. 1: 2: 3: 4: 5:

12 : 7: 8: Aldrig før i menneskeheden har en person haft så storslået en fremtid foran sig som dig. Befolkningen ikke bare vokser, den bliver også SMARTERE. Uddannelses fremskridtende indenfor de sidste ti år har været usædvanlige, i løbet af de næste ti, vil de være forbløffende! Kunden bliver smartere for hver dag. Og hvis vi vil blive ved med at møde deres efterspørgsel og sælge vores produkter og service til dem, er vi nødt til også at blive smartere hver dag. Fordi hvis vi ikke gør det, så vil de ikke købe af os. Markedet for de kommende ti år vil være karakteriseret ved forskellighed ikke ensformighed. Det vil også være domineret af smag og ikke nødvendighed. Der vil ske en forøgelse i såvel kvaliteten som kvantiteten af forbrugernes valgmuligheder. Der er mange ting der peger på trangen efter det bedre liv. Mange millioner af voksne er interesseret i efteruddannelse og dette antal vokser med millioner hvert år. Det var lige et lille kik på de ting der foregår omkring os og hvordan livet vil være om otte til ti år. Vi kan hver især som leder af vores eget firma beslutte hvad vi vil gøre ved det. Vi kan enten vokse sammen med det eller vi kan sakke bagud. VI KAN IKKE STÅ STILLE heller ikke selv om vi gerne vil!

13 Dette giver os en mulighed for at se objektivt på os selv og vores fremtid, som en intelligent fremmed ville gøre det. Stil dig selv dette spørgsmål: Hvor meget er jeg værd lige nu i dag som et firma? Hvad er min værdi i dag, for mig selv, min familie og mit firma? Hvis jeg var en udenforstående investor, ville jeg investere i dit firma? Et firma der vokser med ti procent om året vil fordoble sin størrelse i løbet af otte år. Kan du få dit firma til at vokse med mindst ti procent om året? Selvfølgelig kan du det. Du kan faktisk, ifølge eksperterne, øge din effektivitet mellem 50 % til 100 % eller mere INDENFOR TREDIVE DAGE! Vores kartotek er fyldt med rapporter om folk, der overgår deres tidligere resultater i en sådan grad at det næsten ikke er til at tro. Ledere der mange dobler deres effektivitet mange gange, studerende der går fra dumpekarakterer til 13- taller, sælgere der sælger ligeså meget på en måned, som de tidligere solgte PÅ ET HELT ÅR! Tænk på hvad dette betyder! Det er ens betydende med at være TOLV GANGE så effektiv som menneske, og for at komme tilbage til loven om årsag og resultat det betyder at yde tolv gange så meget service, hvilket betyder at vi vil modtage en BELØNNING tolv gange større end tidligere. Tolv gange så stor belønning! Husk venligst på, at hvis vi yder dobbelt så meget service, så vil vi modtage dobbelt så meget. Og det er der ikke noget på jorden der kan forhindre os i. Og det samme gælder, hvis vi tredobler vores service. Nu ved både du og jeg dette men det er noget alle burde vide og husk på at femoghalvfems procent af befolkningen ved er ikke klar over dette. Tænk på hvilken fordel dette giver os. Det er ikke fordi vi ønsker at udnytte nogen og det gør vi heller ikke men det viser den dramatiske sandhed der er i dette citat: Viden er magt. Er du klar over hvordan din opfattelse af dig selv og din værdi er blevet bedre fordi du har studeret dette program? Brug et par minutter lige nu på at danne dig det nye billede den person du er ved at blive. Når billedet er klart og tydeligt, så begynd med at skrive om dit nye jeg her. Begynd med at skrive Jeg er så glad og taknemmelig nu da

14 I morgen er en helt ny dag du har hverken mere eller mindre tid end nogen anden person på jorden har at gøre med. Begynd nu at tænke på måder hvormed du KAN ØGE DIN EFFEKTIVITET, HÆVE DIN PRODUKTIVITET, velvidende at ved at gøre dette, vil du automatisk vælge din belønning. Hver ny dag der kommer begyndende med i morgen, giver dig en helt ny blank side at skrive din livshistorie på. Glem fortiden, den er væk. Lad være med at bekymre dig om de muligheder du har forpasset tidligere, men ræk ud og tag hver dag som den kommer mens du spørger dig selv: Hvordan kan jeg bedst muligt udnytte denne dag? Du ved godt dagene vil løbe ud for os en skønne dag. Hvis vi spilder en produktiv time hver dag, vil det blive til 250 arbejdstimer om året, hvor vores firma er lukket ned. Vi kan ikke tjene noget med dørene lukket. Hvad er en time af din tid værd? Gang dette tal med 250 hvad du smider væk hvert år. Om din arbejdsgiver betaler for denne time eller ej er underordnet. LIVET VIL IKKE BETALE FOR DEN. Lær at nyde hvert minut af dit liv. VÆR GLAD NU. Lad være med at vente på noget ude fra kommende til at gøre dig glad i fremtiden. Tænk på hvor værdifuld tiden er, uanset om det er på arbejdet eller med din familie du bør nyde hvert minut. Et menneske liv er i virkeligheden ikke andet end en samling af minutter, timer og dage disse er byggematerialerne og det er helt op til dig hvilken størrelse og form for bygning du vil bygge.

15 Du må forstå en person har en enorm fordel sammenlignet med selv det største selskab. Tænk på et hvilket som helst selskab. Kan det fordoble dets produktion på en enkelt dag? Nej, kan det fordoble dets salg på en enkelt dag? Nej, det vil gerne, men dets vækst er nødt til at ske gradvist på grund af kompleksiteten med et så stort selskab. Men en person kan FORDOBLE, TREDOBLE, FIRDOBLE sin effektivitet PÅ EN MÅNED ELLER MINDRE. Det er som at sammenligne bevægelsen af en enkelt spejder med bevægelsen af en hel hær. Hvordan har du håndteret de tre vitale funktioner i dit firma Udvikling, produktion og salg? Hvor megen tid og indsats giver du til UDVIKLING til at studere dit arbejde, din karriere? Kan du forbedre dette? Og hvad med PRODUKTION - Er der en måde hvorved du kan forbedre dit arbejde? Og SALG Hvordan kan dit salg blive forbedret? Salg er mere end at sælge et produkt eller en service, det er måden hvormed vi sælger os selv til alle dem vi kommer i kontakt med. Det er måden hvormed vi socialiserer med vores kolleger, vores ægtefælle og børn, vores naboer. Og hvis vores arbejde har at gøre med at sælge, hvordan kan vi så se flere mennesker hver dag, eller forbedre vores effektivitet i vores måde at kontakte kunder på? Et ekstra telefonopkald om dagen bliver til 250 flere kald om året. Hvor mange flere salg kunne dette give? I løbet af fem år bliver det til kald, som vi ellers ikke havde foretaget. Det er forskellen mellem at være gennemsnitlig eller over middel god ELLER FREMRAGENDE. Robert Russell skrev engang: Der er ingen hemmelighed i at blive fremragende til noget. Alt der kræves af dig er at du gør små ting på en stor måde hver dag. Du kan helt afgjort mangedoble din effektivitet fra dag til dag, bare ved at træffe nogle beslutninger og forstå at denne forøgelse af din effektivitet kan opnås ved mindre arbejde og en mindre indsats. Den gamle ide om at arbejde hårdere prøve hårdere var love der gjaldt i den gamle økonomi. Der er ikke plads til dem i den nye økonomi. Mark Victor Hansen sagde engang, at han tager en uge ud af kalenderen for hver måned til ferie. Han har gjort dette for mange år og han har haft enorm succes ved at gøre dette, for som han siger hver gang han kommer tilbage fra ferie er han fyldt med nye ideer, som han handler ud fra med det samme. Det giver ro i sindet at leve livet på denne nye måde giver ro i sindet og absolut sikkerhed om fremtiden. Med denne indstilling til livet behøver vi ikke længere bekymre os om udfaldet med livet. Det vil begynde med at blive succesfuldt fra i morgen og det vil belønne os FOR RESTEN AF VORES LIV. Dette er et kraftfuldt kapitel, et du vil ønske at vende tilbage til igen og igen det er uden tvivl et af de bedste kapitler i Lead the Field. Det har ikke kun hjulpet mig til at kende mit sande jeg bedre, det har gjort mig til en rigtig ven af mig selv, og gjort mig mange gange mere effektiv i min dagligdag.

16 Jeg vil tro, at den time du har valgt til dine egne studier er taget til i styrke og snart vil være en del af dine valgte vaner. Ved at fokuserer på fordelene ved at danne nye vaner giver altid den nødvendige motivation. Skriv på de efterfølgende linier hvordan du drager fordel af din time til studier og hjernevridning.

9-Lad os tale om penge.

9-Lad os tale om penge. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 9-Lad os tale om penge. Kvinder og mænd har bekymret sig om penge

Læs mere

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ 1 DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ af Barbara Berger (Copyright Barbara Berger 2000/2009) 2 Indhold Introduktion 3 De Mentale Love / Måden sindet fungerer på - Loven om at tanker opstår 4 - Loven

Læs mere

Sati. Mindfulness Intro. Tredie udgave 01.06.2011 af David F.

Sati. Mindfulness Intro. Tredie udgave 01.06.2011 af David F. Sati Mindfulness Intro Tredie udgave 01.06.2011 af David F. 1 Introduktion Tak fordi du downloadede denne Mindfulness Introduktion! Dette er en simpel, men også nyttig introduktion til at få dig i gang

Læs mere

VIGTIGT OMKRING OPHAVSRET

VIGTIGT OMKRING OPHAVSRET 1 Velkommen til dette minikursus i Coaching. Kurset består af 18 små lektioner. Lektionerne er letlæste, og nemme at gå til. Du vil ret hurtigt kunne gennemgå kurset og begynde at bruge dine ny færdigheder.

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

Ekstraordinære organisationer

Ekstraordinære organisationer Ekstraordinære organisationer Vi har brug for organisationer og ledere, der tager stilling til den verden og den tid, vi bevæger os i. Det mener Roxana Kia, som bl.a. er instruktør og kaospilot, og som

Læs mere

Personlig Effektivitet

Personlig Effektivitet Personlig Effektivitet Indholdsfortegnelse Handlingsplan... 3 Introduktion til holdninger... 5 Introduktion til målsætning... 7 Introduktion til prioritering... 9 Introduktion til analyse... 10 Introduktion

Læs mere

DIN 48- TIMER SMART START GUIDE

DIN 48- TIMER SMART START GUIDE DIN 48- TIMER SMART START GUIDE Versjon 1.6;Dansk GRUPPENS VÆKST ER AFHÆNGIG AV HASTIGHEDEN TIL LEDEREN www.theroyalalliance.com Morten Andersen og Royal Alliance.Versjon 1.6;Dansk, 22-jan-12, Norsk INDHOLD

Læs mere

DUBLI BUSINESS SYSTEM. Din nøglefærdige løsning til at opbygge en succesrig DubLi Network-virksomhed

DUBLI BUSINESS SYSTEM. Din nøglefærdige løsning til at opbygge en succesrig DubLi Network-virksomhed DUBLI BUSINESS SYSTEM Din nøglefærdige løsning til at opbygge en succesrig DubLi Network-virksomhed Indholdsfortegnelse Introduktion 3 Introduktion Velkommen til DubLi Networks verden! Her får du chancen

Læs mere

the work of byron katie En ende på lidelsen

the work of byron katie En ende på lidelsen the work of byron katie En ende på lidelsen "Der er ingen andre end dig selv, der kan sætte dig fri. Denne lille bog kan vise dig hvordan." - Byron Katie Om Katie & The Work I 1986 var Byron Kathleen Reid

Læs mere

DET DIDAKTISKE GRUNDLAG FOR UNDERVISNING MED DEN KREATIVE PLATFORM

DET DIDAKTISKE GRUNDLAG FOR UNDERVISNING MED DEN KREATIVE PLATFORM DET DIDAKTISKE GRUNDLAG FOR UNDERVISNING MED DEN KREATIVE PLATFORM Indhold 2 Indledning 3 De Styrende principper for Den Kreative Platform 5 Princip 1: Horisontal Tænkning 14 Princip 2: Ingen Bedømmelse

Læs mere

Opfinderbogen. - giv dine ideer liv! Mikael le Dous

Opfinderbogen. - giv dine ideer liv! Mikael le Dous Opfinderbogen - giv dine ideer liv! Mikael le Dous Denne bog er tilegnet det kreative menneske, som hele tiden får nye ideer. Ideer, som muligvis kan blive til salgbare produkter eller tjenesteydelser.

Læs mere

Den sidste reformation af Torben Søndergaard

Den sidste reformation af Torben Søndergaard Den sidste reformation af Torben Søndergaard Copyright: 2010, Torben Søndergaard Udgivelse: Mission Produktion ISBN: 978-87-989848-6-3 Bestilling: www.oplevjesus.dk, www.mission.dk eller pr. tlf. 22 93

Læs mere

Kapitel 1. energicoaching. En god coach er en personlig træner for din sjæl. Cheryl Richardson, amerikansk coach & forfatter

Kapitel 1. energicoaching. En god coach er en personlig træner for din sjæl. Cheryl Richardson, amerikansk coach & forfatter 18 Kapitel 1 energicoaching En god coach er en personlig træner for din sjæl Cheryl Richardson, amerikansk coach & forfatter 19 20 Mine overbevisninger: Hver eneste dag kan du være din egen energi-coach.

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

Modul 1 Introduktion & Meningen med ledelse

Modul 1 Introduktion & Meningen med ledelse Modul 1 Introduktion & Meningen med ledelse Modul 1 Lederkurset Den indre leder Introduktion Portræt af en leder I en alder af syv blev drengen og hans familie smidt ud af deres hus. Drengen skulle arbejde

Læs mere

12. koncepter for NA service.

12. koncepter for NA service. 12. koncepter for NA service. Samt studie materiale Oversættelsen er ikke godkendt af WCNA Introduktion. Narcotics Anonymous er som fællesskab defineret ved dets principper. Vore 12 Trin detaljere vort

Læs mere

DAVID G. BENNER. At åbne sig for Gud. Lectio divina som ramme for et liv i bøn

DAVID G. BENNER. At åbne sig for Gud. Lectio divina som ramme for et liv i bøn DAVID G. BENNER At åbne sig for Gud Lectio divina som ramme for et liv i bøn 5 Indhold Introduktion: Forvandlende åbenhed over for Gud 7 1. Mere end du kan forestille dig 11 2. Forberedelse til det guddommelige

Læs mere

COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål

COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål Sofia Manning (2007) COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål den 09-03-2012 kl. 9:57 Søren Moldrup side 1 af 13 sider Bogen er skrevet i du-form henvendt til den kommende coach. Denne stil

Læs mere

Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100%

Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100% Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100% Velkommen til miniforløbet Sådan skaber du dit gennembrud nu! Det er så dejligt at se så mange fantastiske kvinder tage

Læs mere

27 Gode Råd Rettigheder & Anvendelse

27 Gode Råd Rettigheder & Anvendelse 27 Gode Råd Rettigheder & Anvendelse Hvad må jeg og, hvad må jeg ikke, med e-bogen? Bogen kan downloades gratis fra web-siden www.et-udbytterigt-liv.dk Ikke-kommercielt brug : Dele af bogen og udvalgte

Læs mere

Kort om forfatteren : Kim Stryhn Født 1957

Kort om forfatteren : Kim Stryhn Født 1957 Kort om forfatteren : Kim Stryhn Født 1957 NLP Master i Ledelse og Kommunikation Life- log Businesscoach fra Manning Inspire Businesscoach fra Leadership Company Coaching og foredrag kan bestilles via

Læs mere

Sådan gør du DINE DRØMME TIL VIRKELIGHED

Sådan gør du DINE DRØMME TIL VIRKELIGHED Anja Nielsen og Anita Christensen Sådan gør du DINE DRØMME TIL VIRKELIGHED Hjertevarm, inspirerende og lærerig bog fra Cert. konsulent i ernæring og sundhed Anja Nielsen og tidligere tredobbelt verdensmester

Læs mere

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik?

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik? Interview nr. 3 Bilag 10: Transskription af interview ung mand, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung mand, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

Bilag 8. Side 1 af 12

Bilag 8. Side 1 af 12 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Transskribering af interview m. Ea, 14.april

Læs mere

REJSEN TIL DIN 7. SANS. En for alle og alle for en

REJSEN TIL DIN 7. SANS. En for alle og alle for en REJSEN TIL DIN 7. SANS En for alle og alle for en 1 INDHOLDSFORTEGNELSEN 06 08 10 14 18 22 26 30 34 38 42 Det lærer du som Livsmentor Læs her hvad du får ud af at blive Livsmentor. Formålet med Body Mind

Læs mere

Retten til at lære. Indledning Det indledende hæfte til Vores rettigheder vores ansvar fremfører følgende tanker om temaet Retten til at lære :

Retten til at lære. Indledning Det indledende hæfte til Vores rettigheder vores ansvar fremfører følgende tanker om temaet Retten til at lære : Retten til at lære Indledning Det indledende hæfte til Vores rettigheder vores ansvar fremfører følgende tanker om temaet Retten til at lære : Læring starter fra det øjeblik vi bliver født og fortsætter

Læs mere

Introduktion til Forandring Uden Hovedbrud

Introduktion til Forandring Uden Hovedbrud Introduktion til Forandring Uden Hovedbrud Introduktion til Forandring Uden Hovedbrud 2 Introduktion til Forandring Uden Hovedbrud 2014 Rick Maurer Dette dokument må distribueres frit så længe der ikke

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

Lykken er at føle sig god nok, præcis som man er.

Lykken er at føle sig god nok, præcis som man er. Hvad er selvværd? Selvværd er tilfredshed med at være den, man er, og med det, man gør. Det er definitionen i Nudansk Ordbog, en definition, jeg synes er god. Helt grundlæggende handler det om din mening

Læs mere