Medlemmer af Odontologisk Studienævn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Medlemmer af Odontologisk Studienævn"

Transkript

1 D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer af Odontologisk Studienævn M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 6. MARTS 2012 Forum Odontologisk Studienævn ODONTOLOGISK STUDIENÆVN Møde afholdt: 14. marts 2012 kl Sted: Fakultetsservice mødelokale Referent: Karina Rømer BLEGDAMSVEJ 3B 2200 KØBENHAVN N Til stede: VIP: Lektor Sally Dabelsteen (SD), Studieleder/studienævnsformand Carsten Eckhart Thomsen (CET), Afdelingstandlæge Jens Gejlager (JG), Klinisk underviser Jens Danielsen (JD), Adjunkt Ana Benetti (AB) Studerende: Thomas Kizach (TK), Anna-Thora Vejlebo (ATV), Lasse Zurbrügg (LZ), Charlotte Astrid Gehrt (CAG), Julie R. Kirkegaard (JRK) Observatører: Susanne Witthøft (SW) SSC, Ellen Kaas (EK) studievejledningen, Lisbeth Roland Hansen (LRH) studieadministrationen Øvrige: Pia Lassen (PL) Evalueringsenheden, Nuno Vibe Hermann (NVB), ERASMUS koordinator TLF kariro@sund.ku.dk sund.ku.dk REF: RZG196 Stedfortræder Sally Dabelsteen indleder mødet på vegne af studienævnets fratrædende formand Anne Marie Lynge Pedersen.

2 Dagsorden: Ad 1) Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. SIDE 2 AF 8 Ad 2) Ad 3) Valg af konstitueret formand Der er ingen indvendinger blandt nævnets medlemmer mod at afholde åbent valg af konstitueret formand. SD kan berette for studienævnet, at studieleder Carsten Eckhart Thomsen nu er blevet godkendt som ordinært medlem af OSN og han derfor nu overtager pladsen fra Anne Marie Lynge Pedersen. CET har ønsket at tilbyde sit kandidatur som konstitueret formand. Nævnets medlemmer tilslutter sig dette og CET er valgt til konstitueret formand for resten af valgperioden for VIP. Godkendelse af underudvalg Dette punkt blev udskudt ved sidste møde da der endnu ikke var udnævnt en konstitueret formand. - Dispensationsudvalget: på studentersiden vælges Anna-Thora Vejlebo og Thomas Kizach samt Charlotte Astrid Gehl som observatør. På VIP-siden vælges Studieleder Carsten E. Thomsen og lektor Sally Dabelsteen. - Kvote 2-udvalg: Der vælges tre medlemmer til udvalget, to på VIP-siden og en fra de studerende. - Følgegruppe for evaluering: CET orienterer om, at det ikke har været muligt at finde en semesteransvarlig for 1. semester BA. CET foreslår således selv at påtage sig denne opgave hvilket vil give mulighed for at indgå i tæt samarbejde med medicinuddannelsens semesteransvarlige. Nævnet samtykker. Ad 4) Godkendelse af referat fra d. 8. februar 2012 Referatet godkendes. Ad 5) Opfølgning på referat 8. februar Aftagerpanel: Studieledelsen har ikke modtaget svar fra dekanatet vedrørende indstillingen af Anders Hasselbach som nyt medlem. KR tager kontakt til Ledelsessekretariatet. - Flytning af tværfaglig eksamen 2: Efter en høringsproces hos de studerende er eksamensdatoen nu officielt flyttet til den 20. juni kl. 14.

3 - Klage over eksamensforløb i Basal humanbiologi og cellens kemiske komponenter LZ: beretter for studienævnet at ca studerende har sendt en standardklage til eksamenskontoret. Eksamenskontorets svar var at man ikke fandt argumentet begrundet, da man på stedet havde givet forbud mod at fortsætte besvarelser på computeren mens IT løste problemet. Man kan i systemet se at studerende har rettet i besvarelserne under karantænen og derfor er klagen afvist. CET foreslår, at det er relevant at eksamenskontoret fremover oplyser studieledelsen om lignende situationer da det kan få betydning for beståelsesprocenten eller efterfølgende dispensationsansøgninger. - Indlevering til sterilisation: Problemet med kø ved den nye indleveringsskranke til sterilisation er mindsket og efter en lidt svær opstart har alle vænnet sig til de nye procedurer. Studieledelsen følger op igen efter påske. SIDE 3 AF 8 Ad 6) Meddelelser - Ændringer af eksamensdatoer: CET orienterer om at der har været forholdsvis mange ændringer siden studienævnet godkendte eksamensplanen for sommer 2012, dette må tilskrives at udarbejdelsen af eksamensplanen er sket i en periode hvor der ikke var en studienævnssekretær ansat og derfor har vi ikke fået fanget fejl i tide. - Aftagerpanel: CET orienterer om at der afholdes møde med aftagerpanelerne for KU og AU. Fra studienævnet deltager Anna- Thora Vejlebo samt Carsten Eckhart. Der er blandt andet kommet et punkt på dagsordenen på foranledning fra KU omhandlende fremtidige muligheder for samarbejde mellem AU og KU og aftagerpaneler. Ad 7) Drøftelse og beslutning af forslag om øget internationalisering Der er nedsat en arbejdsgruppe med repræsentanter fra det Internationale kontor, studieleder CET og NVH. Der er krav fra flere instanser på KU til at øge internationaliseringen. På medicinuddannelsen benytter man porteføljer for at sikre at de studerende kommer hjem med kliniske færdigheder. Hvis KU sender studerende ud er det et krav at kunne tilbyde undervisning på engelsk for udenlandske studerende, der kommer her - dog kun på den del af undervisningen der indgår i udvekslingen (fx den kliniske del). Arbejdsgruppen foreslår at udvide den nuværende udvekslingsaftale til også at indeholde 1. semester kandidat hvor man allerede har samarbejdspartnere. I dag er det kun muligt at rejse ud på 3. semester

4 kandidat og det er arbejdsgruppens vurdering af mange studerende ikke vil risikere at blive forsinket i færdiggørelsen af uddannelsen og derfor ikke rejser ud. SIDE 4 AF 8 Det bemærkes, at SAU undervisning på 3. semester KA ikke tilbydes på engelsk, som det ellers henvises til i vedlagte notat. Fra studerende påpeges at det kan være problematisk at rejse ud på 1. semester KA da man her lærer mange kliniske basis færdigheder. Omvendt kan ulempen på 3. semester KA være at fagligheden ikke lever op til den danske standard. JG påpeger at KU gør meget for at efterleve udenlandske studerendes krav til eksamen og undervisning. Dette efterleves ikke af samarbejdspartnere. JG har opgjort at der er en del som danske studerende mister når de er ude. Det er ikke muligt at tilpasse curriculum med udlandet for at de studerende kan leve op til indtegningsbetingelserne på 3. semester KA. Således er det ikke realistisk at sende studerende ud på 1. semester KA, da det vil ødelægge de danske studieplaner. Studerende risikerer at komme hjem uden erfaring med bestemte områder og derfor dumper eksamen. SD påpeger, at studerende bliver rigere af at rejse ud og det må være muligt at opstille minimum af krav til det faglige indhold under opholdet så det er muligt at gå til eksamen tilbage på KU. Det giver ligeledes mulighed for at lære kompetencer der ikke kan fås i Danmark. NVH påpeger at det ikke er muligt at sammensætte curriculum fra flere semestre. Man kan kun udveksle direkte mellem semestre. AB: det er fornuftigt med internationalisering af uddannelsen og der vil altid være risiko for, at nogle studerende bliver forsinkede eller dumper eksamener. JD: problemet er klinikken. Der er nogle områder der ikke udbydes andre steder og derfor bør vi sikre os, at samarbejdsuniversiteter også kan tilbyde de områder 1. semester KA indeholder. ATV: Rettes til: Ikke godt at udveksle på 7. semester da man ikke er færdig med basisuddannelsen alternativt skal man udveksle på et tidligere semester.

5 LZ: Man kan overveje 4, 5 og 6. semester BA, hvor studerende har deres første kontakt med patienter. Det er basisundersøgelser og begyndende plastfyldninger. Så risikerer de ikke at miste interessante specialområder på kandidatuddannelsen. SIDE 5 AF 8 CET afslutter drøftelsen ved at foreslå, at arbejdsgruppen udarbejder et notat med konkrete eksempler på curriculum hvor der allerede foregår udveksling og dermed give forslag til konkrete samarbejdspartnere samt fag der kan følges i udlandet. Studienævnet tilslutter sig dette og ønsker ligeledes en tilbundsgående undersøgelse af hvilke behov der er for udveksling på andre semestre. Ad 8) Ad 9) Evalueringsenheden 1) SD orienterer fra Ad hoc-udvalget at de fik til opgave at ændre på proceduren for rulleplaner og evalueringer. Ad hoc-udvalget er nedlagt og vi afventer resultaterne af den nye rulleplan. Før vi har set effekten af dette vil vi ikke gå videre med nye tiltag. Evalueringerne offentliggøres i to lag: Overordnet statistik i første lag og man klikker sig efterfølgende videre til flere detaljer om et specifikt kursus man er interesseret i at vide mere om. 2) Ansvarsfordeling: alle personer og organisatoriske elementer der indgår. Fra nævnet og EVA og dekanatet. PL: vi afslutter denne proces og disse dokumenter bliver færdiggjort nu ved at studienævnet godkender i dag. Herefter vil de blive offentliggjort. 3) Det påpeges at da følgegruppen blandt andet består af semesteransvarlige, som udpeges af studienævnet og godkendes af institutledelsen, så er det problematisk at benævne følgegruppen som uafhængig. PL vil omformulere notatet så det beskriver mere præcist hvilke forhold medlemmerne har i følgegruppen. PL kan orientere om, at en Dimittend- og aftagerundersøgelse er iværksat. Godkendelse af administrativ bemyndigelse til studieadministrationen Der udtrykkes bekymring for hvordan man vil håndtere eventuelle klagesager hvis udskrivning foregår automatisk. LRH påpeger at der ikke vil blive handlet udenom de normale procedurer. Der bedes om bemyndigelse til at overflytte studerende til 2011-ordningen ligesom det er blevet konstateret at der er en del studerende på 2009-ordningen, som ikke overholder 2-årskravet.

6 Godkendt af OSN. SIDE 6 AF 8 Ad 10) Godkendelse af overførsel af prægraduat forskningsårsopgave som enten bachelorprojekt- eller kandidatspeciale og -eksamen Studienævnet påpeger, at det ikke skal være et krav, at man er indskrevet som forskningsårsstuderende for at kunne få merit for sin forskningsårsopgave. Dette godkender OSN. Ad 11) Drøftelse og beslutning om det formaliserede samarbejde mellem holdrepræsentanter og semesteransvarlige OSN tilslutter sig forslaget om, at der for hvert semester udpeges en studenterrepræsentant for hvert hold. Ordningen gælder kun for de første tre semestre på bacheloruddannelsen. Forslag godkendes. Ad 12) Godkendelse af rammeplaner OSN beslutter at uge 45 ikke skal indskrives i rammeplanen som friuge for studerende der deltager i den årlige Revy. CET orienterer om at der har været en del finjustering af rammeplanen pga. udrulningen af de nye studieordninger 2011 på BA og KA. Der har ved udsendelsen af rammeplanerne været nogle uafklarede punkter som dog i mellemtiden er blevet afklaret. Rammeplanerne blev godkendt. Karrieredag JG: påpeger at det er uhensigtsmæssigt for undervisningen at der skal være lukket på klinikken kl. 12 for Karrieredagen. Karrieredagen har ikke mange relevante tilbud til odontologistuderende. Det forsinker klinikken hvis den skal lukkes. SD påpeger at man kunne bruge Karrieredagen til at vise de studerende at der er alternative måder at praktisere tandlæge. Man kunne inddrage Ph.d er. LZ: Odontologisk Forening har ikke længere interesse i at deltage i SUNDs karrieredag da de drukner i medicinernes stande. OF barsler med en ide om at organisere egen karrieredag. TS: der er kun repræsentation fra to specialtandlægeretninger. AB spørger om man har mulighed for at flytte tidspunktet for odonternes karrieredag således den begynder efter klinikken er lukket.

7 CAG: Det er en fordel at karriedagen holdes sammen med medicinuddannelsen for at markere sig på SUND. SIDE 7 AF 8 CET: Vi undersøger mulighederne for hvordan karrieredagen kan blive mere relevant for odontologerne. Ad 13) Godkendelse af overgangsordninger for studieordninger BA og KA Overgangsordningen for studieordningerne blev godkendt. Overgangsordningen for KA : Det bemærkes at det skal afklares hvorvidt der skal ske overflytning af studerende til 2011 ordningen, som ikke har fuldført alle kurser på 3./4. sem. KA. Er det relevant at udbyde en eksamen, hvis undervisningen ikke længere gives? Ad 14) Drøftelse af muligheder for optag af udenlandske tandlæger CET indleder punktet med at beskrive at han som studieleder ofte bliver kontaktet af udenlandske tandlæger fra ikke EU lande. De kan ikke få deres uddannelse sidestillet med den danske tandlægeuddannelse og kan ikke blive autoriseret i DK. De har ofte stor medicinsk baggrund men mangler på odontologien. CET ønsker at drøfte med OSN om man kan overveje at ved individuel vurdering af ansøgere, at tilbyde optagelse på kandidatuddannelsen i odontologi på KU - uden at det har konsekvenser for danske/interne ansøgere til kandidatuddannelsen. Det er Sundhedsstyrelsen som har ændret indskrivningsbetingelserne for udenlandske tandlæger. CET foreslår, at ansøgere kan supplere op på de faglige elementer og beståelse af disse forudsættes for optagelse på kandidatuddannelsen. Et alternativ kan være at tilbyde dem indskrivning på 4. semester BA. TS påpeger, at det er vigtigt at deres ansøgninger ikke vurderes sammen med danske unges kvote 2-ansøgninger da deres erhvervserfaring ikke kan matche en uddannet tandlæge. Ligeledes spørges der til hvordan er jobmulighederne? Efter en kort drøftelse i nævnet kan CET konstatere at OSN bakker op om forslaget såfremt man kan finde en model der tager hensyn

8 til danske ansøgere samt at man fastholder et krav om højt niveau af danskkundskaber. SIDE 8 AF 8 Ad 15) Eventuelt EK fra studievejledningen påpeger en mulig fejl i 2011-ordningen KA. Indtegningsbetingelserne til Eksamen i Oral kirurgi på 4. semester er kursusattest i Oral kirurgi, oral patologi og medicin 2 på 3. semester. Der er en fejl i nummeret på kursus i kirurgi. Kravet giver desuden uhensigtsmæssig risiko for at kursusattester bliver forældede. Problemet er samtidig at man ikke behøver Oral kirurgi, oral patologi og medicin på 4. semester for at gå til eksamen. Kirurgi 2 bør laves om til kirurgi 3. Studenterrådets møde: Panumombygningen har medført at patientparkeringen er inddraget. Institutledelsen har sendt brev til dekanatet. En del af den plan må revurderes for at der kan sikres plads til ambulance og patient-/handicapparkering. Odontologisk boghandel: nu er der ikke plads til Odontologisk boghandel pga den nye boghandel. Midlertidig løsning ved kantinen. Hvad sker der efterfølgende? Udtrykker bekymring for fremtiden for boghandlen som er en velfungerende boghandel som også andre studieretninger benytter. CET: vi går videre med sagen.

Odontologisk Studienævn. Odontologisk Studienævn. Forum. Møde 8. februar 2012 kl afholdt: Sted: Fakultetsservice lokale

Odontologisk Studienævn. Odontologisk Studienævn. Forum. Møde 8. februar 2012 kl afholdt: Sted: Fakultetsservice lokale D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Odontologisk Studienævn M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 7. FEBRUAR 2012 Forum Odontologisk

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Møde afholdt: 10. oktober 2012 kl. 16:35. Sted: Fakultetsservice lokale

Odontologisk Studienævn. Møde afholdt: 10. oktober 2012 kl. 16:35. Sted: Fakultetsservice lokale D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer af studienævnet M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 10. OKTOBER 2012 Forum Odontologisk

Læs mere

Medlemmer af studienævnet. Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 11.04.2012 kl. 16.35. Sted: Fakultetsservice lokale 33.5.71.

Medlemmer af studienævnet. Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 11.04.2012 kl. 16.35. Sted: Fakultetsservice lokale 33.5.71. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer af studienævnet M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 11. APRIL 2012 Forum Odontologisk

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 11. september 2013 kl Sted: Karina Rømer.

Odontologisk Studienævn. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 11. september 2013 kl Sted: Karina Rømer. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Odontologisk Studienævn M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 11. SEPTEMBER 2013 Forum Studienævnsmøde

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2016 kl Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2016 kl Sted: Karina Rømer. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 13. JANUAR 2016 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 10. februar Sted Karina Rømer. Referent

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 10. februar Sted Karina Rømer. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 10. FEBRUAR 2016 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 14. maj 2013 kl Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 14. maj 2013 kl Sted: Karina Rømer. Referent: D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Odontologisk Studienævn M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 12. JUNI 2013 Forum Studienævnsmøde

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. januar 2017 kl Sted Panum Karina Rømer. Referent

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. januar 2017 kl Sted Panum Karina Rømer. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 11. JANUAR 2017 Forum Odontologisk Studienævn DEPARTMENT

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 9. december 2015 kl Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 9. december 2015 kl Sted: Karina Rømer. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 9. DECEMBER 2015 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING

Læs mere

Gæster: Maria Gaston Andresen, Jacob Sander Bojsen, Birgit Thomsen, Jannie Winter Christensen

Gæster: Maria Gaston Andresen, Jacob Sander Bojsen, Birgit Thomsen, Jannie Winter Christensen D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Odontologisk Studienævn M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 13. MAJ 2015 Forum Studienævnsmøde

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 9. januar 2013 kl. 14-16. Sted: 23.1.10. Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 9. januar 2013 kl. 14-16. Sted: 23.1.10. Karina Rømer. Referent: D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 11. JANUAR 2013 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING FOR

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: kl Sted: Fakultetsservice lokale Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: kl Sted: Fakultetsservice lokale Karina Rømer. Referent: D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 14. NOVEMBER 2012 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 12. november 2014, kl Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 12. november 2014, kl Sted: Karina Rømer. Referent: DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT- GODKENDT 12. NOVEMBER 2014 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING FOR UDDANNELSE OG Møde afholdt: 12. november 2014, kl. 16.35 Sted:

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 19. maj Sted Panum Instituttet, Karina Rømer. Referent

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 19. maj Sted Panum Instituttet, Karina Rømer. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 19. MAJ 2016 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING FOR

Læs mere

6. Orientering om egenbetaling på tandlægeklinikken. Kim Ekstrand fremlægger

6. Orientering om egenbetaling på tandlægeklinikken. Kim Ekstrand fremlægger D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Odontologisk Studienævn M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T D. 1 4. 0 5 2 0 13 10. APRIL 2013

Læs mere

Overgangsordning mellem 2011-studieordningen for bacheloruddannelsen

Overgangsordning mellem 2011-studieordningen for bacheloruddannelsen D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A G S N O T A T 1. DECEMBER 2014 Vedr.: Sagsbehandler: Karina Rømer Overgangsordning mellem

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 10. juni 2015 kl Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 10. juni 2015 kl Sted: Karina Rømer. Referent: D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 10. JUNI 2015 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING FOR

Læs mere

Studienævnsmøde, Odontologisk Studienævn

Studienævnsmøde, Odontologisk Studienævn K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Odontologisk Studienævn M Ø D E R E F E R A T 20. SEPTEMBER 2017 Forum Studienævnsmøde, Odontologisk

Læs mere

Evalueringsrapport for odontologiuddannelsen studieåret 2012/ OKTOBER 2013

Evalueringsrapport for odontologiuddannelsen studieåret 2012/ OKTOBER 2013 D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Evalueringsrapport for odontologiuddannelsen studieåret 2012/2013 30. OKTOBER 2013 De bagvedliggende

Læs mere

Overgangsordning mellem 2011-studieordningen for kandidatuddannelsen i odontologi til 2015-studieordningen for kandidatuddannelsen i odontologi

Overgangsordning mellem 2011-studieordningen for kandidatuddannelsen i odontologi til 2015-studieordningen for kandidatuddannelsen i odontologi D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A G S N O T A T 16. APRIL 2015 Vedr.: Sagsbehandler: Karina Rømer Overgangsordning mellem 2011-

Læs mere

Overgangsordning mellem 2011-studieordningen for bacheloruddannelsen i odontologi og studieordningen for bacheloruddannelsen i odontologi

Overgangsordning mellem 2011-studieordningen for bacheloruddannelsen i odontologi og studieordningen for bacheloruddannelsen i odontologi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T S A G S N O T A T 20. JUNI 2016 Vedr. Sagsbehandler Karina Rømer Overgangsordning mellem 2011-studieordningen

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SAGSNOTAT 24 APRIL 2012 Vedr.: Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Overgangsordning for revision af 2011-studieordningen på bacheloruddannelsen i odontologi

Overgangsordning for revision af 2011-studieordningen på bacheloruddannelsen i odontologi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T S A G S N O T A T JUNI 216 Vedr. Sagsbehandler Karina Rømer Overgangsordning for revision af 211-studieordningen

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 14. september 2016 kl Sted Panum lokale Karina Rømer. Referent

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 14. september 2016 kl Sted Panum lokale Karina Rømer. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 13. SEPTEMBER 2016 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING

Læs mere

Overgangsordning for revision af 2015-studieordningen på bacheloruddannelsen i odontologi

Overgangsordning for revision af 2015-studieordningen på bacheloruddannelsen i odontologi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T S A G S N O T A T JUNI 2016 Vedr. Sagsbehandler Karina Rømer Overgangsordning for revision af

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET, Dorte Lundsager TLF +45 35 32 79 00

Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET, Dorte Lundsager TLF +45 35 32 79 00 D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Medicin MØDEREFERAT 10. FEBRUAR 2012 Forum Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET,

Læs mere

Kursus i excitable celler (2,5 ECTS) ECTS)

Kursus i excitable celler (2,5 ECTS) ECTS) D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Overgangsordning fra 2006-bachelorstudieordningen i medicin til 2012- bachelorstudieordningen

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Studienævnet for Medicin AFDELING FOR LEGALITET OG. Dorte Lundsager TLF

Studienævnet for Medicin AFDELING FOR LEGALITET OG. Dorte Lundsager TLF D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Medicin MØDEREFERAT 5. APRIL 2013 Forum Studienævnet for Medicin AFDELING FOR

Læs mere

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby.

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby. I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 12. december 2012 M Ø D E R E F E R A T 13. DECEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad.

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 9. FEBRUAR 2016 Forum Studienævnet for It og Sundhed AFDELINGEN FOR UDDANNELSE

Læs mere

Uddannelsesrådet for odontologi og tandpleje

Uddannelsesrådet for odontologi og tandpleje Uddannelsesrådet for odontologi og tandpleje I henhold til Københavns Universitets bestyrelses beslutning af 15. december 2011 om oprettelse af uddannelsesråd på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet etableres

Læs mere

Evalueringsrapport for medicinstudiet E2012 og F2013

Evalueringsrapport for medicinstudiet E2012 og F2013 D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for medicin EVALUERINGSRAPPORT 7. OKTOBER 2013 Vedr.: Rapport ved Evalueringsrapport

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på bachelor- og kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab.

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på bachelor- og kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab Studieleder Lisbeth E. Knudsen Institutleder Mette Madsen

Læs mere

Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET,

Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET, D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Medicin MØDEREFERAT 11. MAJ 2012 Forum Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET,

Læs mere

Til stede: Holdrepræsentanter: Farah Abdulkader (hold 5), Annelie Bolldén (hold 7), Christian (hold 9)

Til stede: Holdrepræsentanter: Farah Abdulkader (hold 5), Annelie Bolldén (hold 7), Christian (hold 9) D E P A R T M EN T O F E D U C A T I O N A N D S T U D E N T S E R V I C E S K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 6. JUNI 2014 Forum Semestermøde for 4. sem. KA AFDELING FOR Møde

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 03. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 21. oktober Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 21. oktober Sted: Karina Rømer. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 21. OKTOBER 2015 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING

Læs mere

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse M Ø D E R E F E R A T 11. SEPTEMBER

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 26. april 2017 kl. 13.30 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen I N S T I T U T F O R T V Æ R K U L T U R E L L E O G R E G I O N A L E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 20. MAJ 2016 Forum: Studienævnet for

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT Møde den: 5. maj 2014, kl. 14 16 Aarhus, Tåsingegade 3, lokale 1443-313 videolink til Emdrup lokale A112 Uddannelsesfagudvalgsmøde for Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi GODKENDT REFERAT Til stede:

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Møde i Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt Onsdag den 13. december :30-19:30. Sted Lokale 1.1.

Odontologisk Studienævn. Møde i Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt Onsdag den 13. december :30-19:30. Sted Lokale 1.1. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Odontologisk Studienævn M Ø D E R E F E R A T 11. DECEMBER 2017 Forum Møde i Odontologisk Studienævn

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Denne overgangsordning er godkendt af Odontologisk Studienævn d. 11. juni 2014.

Denne overgangsordning er godkendt af Odontologisk Studienævn d. 11. juni 2014. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Overgangsordning for afvikling af de tværfaglige kurser og eksamener på 2011-13. JUNI 2014 Denne

Læs mere

Referat fra møde. Mandag den 08. september 2008 kl

Referat fra møde. Mandag den 08. september 2008 kl Referat fra møde Mandag den 08. september 2008 kl. 14.15 Til stede: Desuden deltog: Afbud: Referat: Mogens Joost Larsen (formand), Ellen Frandsen (stedfortræder), Hanne Hintze (medlem), Jes H. Nielsen

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Dorte Lundsager TLF

Dorte Lundsager TLF D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Medicin MØDEREFERAT 10. JANUAR 2013 Forum Møde afholdt: Studienævnet for Medicin

Læs mere

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Malene K. K. Eriksen TLF

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Malene K. K. Eriksen TLF K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse M Ø D E R E F E R A T 13. FEBRUAR

Læs mere

Overgangsordning mellem 2015-bachelorstudieordningen og bachelorstudieordningen for odontologi. Denne overgangsordning indeholder:

Overgangsordning mellem 2015-bachelorstudieordningen og bachelorstudieordningen for odontologi. Denne overgangsordning indeholder: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Overgangsordning mellem 2015-bachelorstudieordningen og 2016- bachelorstudieordningen for odontologi

Læs mere

Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET,

Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET, D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Medicin MØDEREFERAT 13. MARTS 2012 Forum Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET,

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk M Ø D E R E F E R A T 4. JUNI 2013 Forum Studienævnsmøde

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

1. Personsag: dispensationsansøgning om annullering af eksamensforsøg. 2. Personsag: dispensationsansøgning om et 4.

1. Personsag: dispensationsansøgning om annullering af eksamensforsøg. 2. Personsag: dispensationsansøgning om et 4. Referat fra møde i Studienævnet Mandag den 05. februar 2007 kl. 14.15 Til stede: Desuden deltog: Afbud fra: Referat: Mogens Joost Larsen (formand), Ellen Frandsen (stedfortræder), Jes H. Nielsen (medlem),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 13. marts 2012, kl. 14.00 16.00 Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, lektor Bente

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Carolina Krystyna Magnowska, Karen Margrethe Callsen

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Carolina Krystyna Magnowska, Karen Margrethe Callsen Møde den: 7. juni 2012, kl. 15.00-17.00 Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, lektor Bente

Læs mere

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted Møde den: 15. august 2017, kl. 14.00 17.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. 8. oktober 2013 ITT OG UDLANDSOPHOLD AU STUDIEADMINISTRATION ARTS

AARHUS UNIVERSITET. 8. oktober 2013 ITT OG UDLANDSOPHOLD AU STUDIEADMINISTRATION ARTS ITT OG UDLANDSOPHOLD AU STUDIEADMINISTRATION ARTS PROGRAM HVAD ER ITT? ITT OG UDLANDSOPHOLD SÅDAN GØR DU HJÆLP OG VEJLEDNING 2 FORVENTNINGER? Hvad vil jeg gerne have med hjem herfra i dag? Skriv et kort

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K & R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 16. DECEMBER 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer Møde den: 8. april 2016, kl. 14.00 16.00 Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk).

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 22. OKTOBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz Ø K O N O M I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Referat af ekstraordinært studienævnsmøde M Ø D E R E F E R A T 10. JUNI 2014 Forum Ekstraordinært studienævnsmøde STUDIE- OG

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted:

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. APRIL 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde afholdt:

Læs mere

Aarhus Universitet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Odontologisk Studienævn

Aarhus Universitet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Odontologisk Studienævn Referat fra møde i Studienævnet Mandag den 04. september 2006 kl. 14.15 Til stede: Afbud fra: Desuden deltog: Eigil Kirkegaard (formand), Dorte Haubek (medlem) Elizabeth Riber (medlem), Jes H. Nielsen

Læs mere

Odontologisk studienævn. Referat fra møde i studienævnet. Onsdag den 28. februar 2005 kl

Odontologisk studienævn. Referat fra møde i studienævnet. Onsdag den 28. februar 2005 kl Odontologisk studienævn Referat fra møde i studienævnet Onsdag den 28. februar 2005 kl. 14.15 Til stede: Desuden deltog: Referat og sekretær: Afbud. Eigil Kirkegaard (formand), Jes H. Nielsen (medlem)

Læs mere

Københavns Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N. Mødelokale (Tandlægernes mødelokale).

Københavns Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N. Mødelokale (Tandlægernes mødelokale). D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET MØDEREFERAT 26. APRIL 2013 Forum Møde i Censorformandskabet FAKULTETSSEKRETARIATET, Møde afholdt:

Læs mere

Evalueringsmøde ift. klinisk undervisning på odontologiuddannelsen, Pia Lassen, Sektion for Uddannelseskvalitet og Ledelsesinformation

Evalueringsmøde ift. klinisk undervisning på odontologiuddannelsen, Pia Lassen, Sektion for Uddannelseskvalitet og Ledelsesinformation D E P A R T M E N T O F E D U C A T I O N A N D S T U D E N T S E R V I C E S K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 28. MAJ 2015 Forum Evalueringsmøde ift. klinisk undervisning

Læs mere

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth Møde den: 27. oktober 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1633. Værkstedet Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

Referat OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS UNIVERSITET

Referat OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS UNIVERSITET Møde den: 5. september 2017 kl. 13.15-15.00 Lok. 1330-126 Møde 7/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Til stede Anne Binderkrantz (AB), Morten Brænder (MB), Lars Skipper (LS), Peter

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 31. oktober 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 31. oktober 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 8. NOVEMBER 2012 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 31. oktober 2012 kl.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 15. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: Tirsdag den 30.januar 2018, kl. 15.30-18 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne

Læs mere

Studienævnsmøde den 22. maj Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 22. maj Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 22. maj Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 22. maj Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 22. maj 2012 M Ø D E R E F E R A T 22. MAJ 2012 Forum Studienævnet Engerom

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 19. JUNI 2012 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 13. juni 2012 kl. 14.00

Læs mere

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen, Sine Agergaard og Malene Kjær

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen, Sine Agergaard og Malene Kjær AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 26. januar 2016, kl. 12.00 14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Dagsorden Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen, Sine Agergaard

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. MAJ 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 30. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

Lokale 181, bygning 1610, Tandlægeskolen, Vennelyst Boulevard, Aarhus Universitet

Lokale 181, bygning 1610, Tandlægeskolen, Vennelyst Boulevard, Aarhus Universitet D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 13. NOVEMBER 8 Forum: Møde i censorformandskabet Møde afholdt: Onsdag den.

Læs mere

Dagsorden Studienævnsformanden spurgte, om studienævnet kunne godkende dagsorden. Studienævnet godkendte dagsordenen.

Dagsorden Studienævnsformanden spurgte, om studienævnet kunne godkende dagsorden. Studienævnet godkendte dagsordenen. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 25. JUNI 2019 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk Møde afholdt 19. juni 2019,

Læs mere

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen I N S T I T U T F O R T V Æ R K U L T U R E L L E O G R E G I O N A L E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 18. FEBRUAR 2015 Forum: Studienævnet

Læs mere

Aftagerpanelet for den lægevidenskabelige bachelor- og kandidatuddannelse

Aftagerpanelet for den lægevidenskabelige bachelor- og kandidatuddannelse D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 23. JULI 2015 Forum Aftagerpanelet for den lægevidenskabelige bachelor-

Læs mere

Frederiksberg Campus, Institut for Klinisk Veterinær- og Husdyrvidenskab, Grønnegårdsvej 7, 1. sal Biblioteket Louise Berntsen

Frederiksberg Campus, Institut for Klinisk Veterinær- og Husdyrvidenskab, Grønnegårdsvej 7, 1. sal Biblioteket Louise Berntsen KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævnet for Veterinærmedicin og Husdyrvidenskab MØDEREFERAT 14. OKTOBER 2016 Forum Studienævnet for Veterinærmedicin og Husdyrvidenskab AFDELING

Læs mere

Deltagere observatører: Timeplanlægger Gugge Smedegaard, Studievejleder Emilie Schmidt.

Deltagere observatører: Timeplanlægger Gugge Smedegaard, Studievejleder Emilie Schmidt. Møde den: 20. februar 2017 kl. 14.15 i Det Odontologiske Studienævn Sted: Bygn. 1611 lokale 121b (for enden af Health adm. gangen) Referat Deltagerere medlemmer: Eva Karring, Helle Tolboe, Irene Dige,

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Overgangsordning fra 2008-bachelorstudieordningen i sundhed og informatik til studieordningen i sundhed og informatik

Overgangsordning fra 2008-bachelorstudieordningen i sundhed og informatik til studieordningen i sundhed og informatik Overgangsordning fra 2008-bachelorstudieordningen i sundhed og informatik til 2018- studieordningen i sundhed og informatik Nedenstående tabel viser, hvad det/den enkelte kursus og eksamen på 2008- bachelorstudieordningen

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Referat fra ordinærmøde i Det Psykologiske Studienævn Onsdag den 13. april 2011, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat fra ordinærmøde i Det Psykologiske Studienævn Onsdag den 13. april 2011, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN AARHUS UNIVERSITET Referat fra ordinærmøde i Det Psykologiske Studienævn Onsdag den 13. april 2011, kl. 9.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Tilstede: Afbud: Fra adm.: Observatør:

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, Viola Burau og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, Viola Burau og Loni Leddere Møde den: 27. oktober 2016, kl. 9.00 11.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand),

Læs mere

Aarhus Universitet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Odontologisk Studienævn

Aarhus Universitet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Odontologisk Studienævn Referat fra møde i Studienævnet Mandag den 09. oktober 2006 kl. 14.15 Til stede: Afbud fra: Desuden deltog: Eigil Kirkegaard (formand), Elizabeth Riber (medlem), Jes H. Nielsen (medlem), Brian Møller Andersen

Læs mere

Erstattes på 2015- kandidatstudieordningen af. Kursus i grundlæggende klinik, 7,5 ECTS. Ligger på 1. semester. på 2012-bachelorstudieordningen

Erstattes på 2015- kandidatstudieordningen af. Kursus i grundlæggende klinik, 7,5 ECTS. Ligger på 1. semester. på 2012-bachelorstudieordningen S E K T I O N E N F O R L E G A L I T E T O G S T U D I E N Æ V N S B E T J E N I N G K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Overgangsordning fra 2009-kandidatstudieordningen i medicin til 2015-kandidatstudieordningen

Læs mere

Formål: Kvalitetssikringssystemet ved NF skal gennem evaluering, i bred forstand, af undervisnings og uddannelsesudbud sikre at:

Formål: Kvalitetssikringssystemet ved NF skal gennem evaluering, i bred forstand, af undervisnings og uddannelsesudbud sikre at: KVALITETSSKRING OG KVALITETSUDVIKLING AF UNDERVISNING OG UDDANNELSE PÅ DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET, AARHUS UNIVERSITET Kvalitetssikring og kvalitetsudvikling af undervisning og uddannelse ved Det

Læs mere