Torben Andersen Strandalleen 1A, 3 sal nr Helsingør. Mail :

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Torben Andersen Strandalleen 1A, 3 sal nr Helsingør. Mail :"

Transkript

1 Torben Andersen Strandalleen 1A, 3 sal nr Helsingør. Mail : 1932ta@gmail.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej Espergærde Tlf ajb55@helsingor.dk Dato Sagsnr. 15/26990 Sagsbeh. Andreas Jarløv Busch Landzonetilladelse til at tilbygge 4 m 2 til dit sommerhus i landzonen og inden for skovbyggelinjen. Ejendommen matr.nr. 8z Horserød By, Tikøb, Nybovej 13, 3000 Helsingør. Kære Torben Andersen Vi giver landzonetilladelse til at udvide dit sommerhus med 4 m 2. Da ejendommen ligger inden for skovbyggelinjen til Teglstrup Hegn er skovhensynet indarbejdet i tilladelsen. Baggrunden for afgørelsen er i hovedtræk: Udvidelsen af sommerhuset med 4 m 2 ligger inden for den restriktive praksis for sommerhus i landzonen hvor man maksimalt får lov til at udvide op til 80 m 2 i et landskab som dette. Bemærk Tilladelsen er omfattet af klageadgang vi offentliggør tilladelsen på vores hjemmeside (se nedenfor) Du må ikke udnytte tilladelsen før klagefristen er udløbet Tilladelsen skal udnyttes, inden der er gået 3 år. Hvis den ikke er udnyttet inden, bortfalder den (planlovens 56) Du/I skal også have byggetilladelse til projektet Du/I skal være opmærksomme på, at byggetilladelsen kan indebære krav om at ændre bygningen. Så den blandt andet opfylder brand-, isoleringsog adgangskrav Vi behandler byggesagen, når klagefristen for denne tilladelse er udløbet, og såfremt der ikke er klaget over afgørelsen Vi retter BBR (Bygnings- og boligregistret), når byggetilladelsen er udstedt og byggeriet færdigmeldt Afgørelsen er truffet efter: Skovbyggelinjebestemmelsen (naturbeskyttelseslovens 17) Landzonebestemmelserne (planlovens 35 stk. 1) Klageadgang er fastlagt i både naturbeskyttelseslovens 78 og planlovens 58 stk. 1, nr. 1 (se nedenfor)

2 Landzonebestemmelsernes formål er blandt andet at hindre spredning af bymæssig bebyggelse i det åbne land. I det landzonen er forbeholdt landbrug. Projekter, som her - der ikke har med landbrug at gøre - kræver altid landzonetilladelse. Skovbyggelinjebestemmelsen indebærer et generelt forbud inden for en afstand af 300 meter fra skovbryn til byggeri. Bestemmelsens formål er blandt andet, at sikre skove som landskabselementer. Når vi vurderer, om vi kan give tilladelser, ser vi på: Afvejer med hensyn til påvirkningen af landskab og natur, herunder skoven. De generelle planmæssige forhold Natur- og Miljøklagenævnets praksis Kommuneplanen Ejendommen er i kommuneplanen udpeget som værdifuldt landskab, se side 27 i landskabsanalysen. Din ejendom er beliggende sammen med 4 andre sommerhuse i et landbrugsområde placeret mellem skovene Teglstrup Hegn og Horserød hegn. Området er let bakket med mange typiske husmandssteder anlagt i begyndelsen af 1800tallet. Stednavnet Øerne- antyder at her er tale om husmandssteder på højninger i et område med fugtige lavninger. Rødegårdsvejs fint slyngede forløb, det småbakkede landskab og Teglstrup hegns markante skovbryn er vigtige landskabselementer for området. Dit sommerhus ligger ca. 210 meter fra Teglstrup hegn i en udstykning fra 1960erne. Kommuneplanens retningslinjer for området: Inden for de udpegede beskyttelsesområder må tilstanden eller arealanvendelsen af sammenhængende helheder eller enkeltelementer ikke ændres, hvis det forringer deres værdi eller muligheden for at styrke eller genoprette deres værdi. Ændringer kan dog ske som led i forbedring af områdernes bevaringsværdier, i medfør af allerede gældende bestemmelser i en fredningskendelse eller lokalplan, såfremt det kan begrundes ud fra væsentlige samfundsmæssige hensyn og under hensyntagen til, at værdi, betydning eller funktion af områder med bevaringsværdier ikke forringes. Inden for beskyttelsesområderne må der som hovedregel ikke planlægges eller gennemføres byggeri og anlæg ud over det, der er erhvervsmæssigt nødvendigt for driften af landbrug, skovbrug og fiskeri, eller inddrages arealer til byudvikling, råstofindvinding og placering af ren jord. Nødvendige driftsbygninger og -anlæg skal placeres og udformes under hensyntagen til bevaringsværdierne og muligheden for at styrke disse. Praksis Generelt må der ikke bygges nye sommerhuse i landzonen. Med zoneloven i 1970 blev der udlagt deciderede sommerhusområder. Sommerhuse i landzonen anses derfor i dag for tilbageværende herligheder, som kan vedligeholdes og om nødvendigt udbygges i meget begrænset omfang. I prioriterede natur- og landskabsområder som her kan sommerhusene udvides med få m 2 og maksimalt op til ca. 80 m 2.

3 Ansøgning og baggrund Du ønsker at udvide dit vaske/baderum med i alt 4 m 2. Dit sommerhus er fra 1967 og ombygget i 1976 og i dag på 76 m 2. Derudover har du to udhuse på hhv. 7 og 14 m 2. Vi har den 9. februar 2016 givet afslag på en udvidelse med 12 m 2 så sommerhuset ville få et samlet boligareal på 88 m 2. Vi tilkendegav samtidig at vi ville se positivt på en udvidelse på optil de 80 m 2 som ansøgt ved denne afgørelse. Kortbilag/projektskitser Luftfoto Rød er ønsket tilbygning.

4 Luftfoto 2015 af området med placeringen af dit sommersommerhus sammen med de 3 andre sommerhuse med samme grundstørrelse. Høring Sagen har ikke været i 2 ugers nabo orientering i det den lille udvidelse vurderes at være af underordnet betydning for naboerne, jf. planlovens 35 stk. 5. Vurdering Her er tale om en mindre udvidelse af et sommerhus i landzonen. Udvidelsen ligger inden for den praksis Natur- og Miljøklagenævnet har for tilbageværende sommerhuse i landzone som kun tillades udvidet op til m 2 i værdifulde områder som dette. Samlet set er vores vurdering af de konkrete forhold: At den ønskede udvidelse af sommerhuset ikke vil påvirke landskabets karakter med små husmandsteder og småhuse negativt eller stride mod kommunens ønske om at bibeholde området som det er med landbrug og småhuse. Indsynet til skoven og skoven som landskabselement vil ej heller blive påvirket. Vi har også vurderet, at projektet ikke vil have betydning for dyrearter, som er omfattet af beskyttelsen i habitatdirektivet (Bilag IV). Her er tale om en lille udbygning af et eksisterende sommerhus. Udbygningen medfører ikke nogen

5 intensivering af brugen af sommerhuset. Vi har ikke kendskab til forekomst af bilag IV arter på ejendommen. Det vurderes samtidig at være usandsynligt at her findes bilag IV arter det pågældende sted. Klageadgang Klagefristen er 4 uger fra offentliggørelsen på kommunens hjemmeside. Vi offentliggør tilladelsen den 25. februar Klagefristen er dermed til og med den 24. marts Eventuel klage skal indtastes i og sendes elektronisk via Natur- og Miljøklagenævnets klageportal. Klageportalen nås på klagenævnets hjemmeside. Klageberettigede er: Enhver med retlig interesse i sagen. Modtageren af afgørelsen. Ejeren af ejendommen. Offentlige myndigheder. Lokale foreninger og organisationer, som har en væsentlig interesse i afgørelsen Landsdækkende foreninger og organisationer, hvis formål er beskyttelse af natur og miljø. Landsdækkende foreninger og organisationer, som varetager væsentlige rekreative interesser. Det er Natur- og Miljøklagenævnet, der bestemmer, om afsenderen er berettiget til at klage. Til klageberettigede Hvis Natur- og Miljøklagenævnet modtager en klage kvitterer Nævnet for ansøgningen og ansøger får besked. Nævnet videresender også klagen til kommunen. Kommunen har herefter 3 uger til at kommentere klagepunkterne og fremsende alle sagens dokumenterer, så de kan indgå i Nævnets behandling af klagen. Klager og ansøger får kopi af kommunens bemærkninger til klagen. Klagegebyret er 500 kr. Natur- og Miljøklagenævnet sender selv en opkrævning, når klagen er modtaget - men påbegynder ikke behandlingen, før gebyret er modtaget rettidigt. Oplysninger om klageadgang og gebyr finder du på Nævnets hjemmeside Du får det indbetalte gebyr tilbage, hvis du får helt eller delvis medhold i klagen. En eventuel retssag på baggrund af afgørelsen skal være anlagt inden 6 måneder fra datoen for afgørelsen.

6 Med venlig hilsen Andreas Jarløv Busch Kopi til orientering. Naturstyrelsen, Dansk Botanisk Forening. Danmarks Naturfredningsforening DN. og Danmarks Ornitologiske Forening DOF. og Friluftsrådet, Nordsjælland.

Landzonetilladelse til erhverv i kælderen. Adresse: Hellebækvej 17, 3000 Helsingør Matr.nr.: 4BR Hornbæk by, Tikøb Ejendom:

Landzonetilladelse til erhverv i kælderen. Adresse: Hellebækvej 17, 3000 Helsingør Matr.nr.: 4BR Hornbæk by, Tikøb Ejendom: Peter Mentz PRR VVS Entreprise Hellebækvej 17 3000 Helsingør Mail: PRRVVS@hotmail.dk Center for By Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 14.12.2016 Sagsnr.

Læs mere

Afgørelse om boliger og byggeri i landzonen. - Tilladelse, godkendelse, afslag og påbud.

Afgørelse om boliger og byggeri i landzonen. - Tilladelse, godkendelse, afslag og påbud. Bente Petersen Vøggsvej 2 3080 Tikøb Mail: svend.dale@gmail.com Samme brev sendt til Arne Jørgensen Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Dato

Læs mere

Victor Boye Julebäk, Mail: victorjul@gmail.com. Landzonetilladelse til at nedrive og genopføre sommerhus og skur

Victor Boye Julebäk, Mail: victorjul@gmail.com. Landzonetilladelse til at nedrive og genopføre sommerhus og skur Victor Boye Julebäk, Mail: victorjul@gmail.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 09.10.2015 Sagsnr. 15/18406

Læs mere

Vi har nu behandlet din ansøgning om etablering af læskur på ovennævnte ejendom. Vi har besluttet at give landzonetilladelse til det ansøgte.

Vi har nu behandlet din ansøgning om etablering af læskur på ovennævnte ejendom. Vi har besluttet at give landzonetilladelse til det ansøgte. Center for Teknik, Miljø og Klima Mørdrupvej 15 3060 Espergærde V/Anne-Marie Møldrup Mail: amo55@helsingor.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541

Læs mere

Landzonetilladelse til to sheltere og en bålhytte i Nyrup Hegn. Ejendommen matr.nr. 1A Nyrup Hegn, Tikøb. Kongevejen 270, 3060 Espergærde.

Landzonetilladelse til to sheltere og en bålhytte i Nyrup Hegn. Ejendommen matr.nr. 1A Nyrup Hegn, Tikøb. Kongevejen 270, 3060 Espergærde. Naturstyrelsen Torben Hoch tho@nst.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 16/5592 Sagsbeh. Andreas Jarløv Busch Biolog Tlf. 49 28 25

Læs mere

Ejendommen matr.nr. 4B Ll. Esbønderup by, Tikøb. Tinkerupvej 10, 3080 Tikøb.

Ejendommen matr.nr. 4B Ll. Esbønderup by, Tikøb. Tinkerupvej 10, 3080 Tikøb. Center for By Land og Vand Tomas Quistorff Sørensen Krogvej 5 3320 Skævinge E-mail: tqs@mail.dk Mail: njl@icgroup.dk Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 06.10.2016 Sagsnr.

Læs mere

Annette Buch Petersen Erik Steen Ømosevej Helsingør

Annette Buch Petersen Erik Steen Ømosevej Helsingør Annette Buch Petersen Erik Steen Ømosevej 22 3000 Helsingør Center for By, Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 11.11.2016 Sagsnr. 16/23716 Sagsbehandler

Læs mere

Vi har nu behandlet din ansøgning om landzonetilladelse til etablering af solfanger på taget af din erhvervsbygning på ovennævnte ejendom.

Vi har nu behandlet din ansøgning om landzonetilladelse til etablering af solfanger på taget af din erhvervsbygning på ovennævnte ejendom. Lars Larsen Holmenevej 8A 3140 Ålsgårde Email: johan.eslau@gmail.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato

Læs mere

Vi giver landzonetilladelse til udvidelse af badeværelse på dit sommerhus som ansøgt.

Vi giver landzonetilladelse til udvidelse af badeværelse på dit sommerhus som ansøgt. Finn Ole Frydensberg Polarvej 12 2900 Hellerup E-mail: aquilo@aquilo.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato

Læs mere

Ejendommen matr.nr. 4i m.fl. Havreholm by, Hornbæk. Klosterrisvej 4A, 3100 Hornbæk.

Ejendommen matr.nr. 4i m.fl. Havreholm by, Hornbæk. Klosterrisvej 4A, 3100 Hornbæk. Til Til Tops Att.: Att.: Line Leth Keefe Email: line@til-tops.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 10.03.2016 Sagsnr. 15/26979 Sagsbeh.

Læs mere

Thomas Stilling Klostermosevej Helsingør. Mailet dd. Landzonetilladelse - Bolig nr. 3 på 90 m 2 i overflødig landbrugsbygning (BBR 3)

Thomas Stilling Klostermosevej Helsingør. Mailet dd. Landzonetilladelse - Bolig nr. 3 på 90 m 2 i overflødig landbrugsbygning (BBR 3) Thomas Stilling Klostermosevej 131 3100 Helsingør Mailet dd Center for By, Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 11.11.2016 Sagsnr. 16/18040 Sagsbehandler

Læs mere

Hermed landzonetilladelse (planlovens 35 stk. 1) til bolig i bygning BBR 1 (tidligere BBR 5) på Esrum Søvej 5A. Den tidligere ejer havde kontor her.

Hermed landzonetilladelse (planlovens 35 stk. 1) til bolig i bygning BBR 1 (tidligere BBR 5) på Esrum Søvej 5A. Den tidligere ejer havde kontor her. Agnete og Kurt Holmsted (ejer) Peter Sørensen (advokat) Mailet dd Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282582 hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 1.10.2015

Læs mere

Ejendommen matr.nr. 12e Plejelt by, Tikøb, Nørrerisvej 6, 3230 Græsted.

Ejendommen matr.nr. 12e Plejelt by, Tikøb, Nørrerisvej 6, 3230 Græsted. Modtag din post digitalt - Tilmeld dig via NemBorger på www.helsingorkommune.dk Hans Christian Heidensleben Nørrerisvej 6 3230 Græsted mail: Hans.Heidensleben@lactalis.dk Center for Teknik og Miljø Natur

Læs mere

Landzonetilladelse til at bibeholde to søer og en sø med en anden placering end tidligere tilladt i den Grønne Vestkile.

Landzonetilladelse til at bibeholde to søer og en sø med en anden placering end tidligere tilladt i den Grønne Vestkile. Center for By Land og Vand Center for By, Land og Vand Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 12/11815 Sagsbeh. Andreas Jarløv Busch

Læs mere

Landzonetilladelse til en ekstra bolig

Landzonetilladelse til en ekstra bolig Lise Dandanell Hornækvej 306 3080 Tikøb Sendt til ejer d.d. via e-mail Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282589 mth51@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til Marienlyst Skov - Nordre Strandvej 11A. Hej Roar Balling Engelsen,

Dispensation fra skovbyggelinje til Marienlyst Skov - Nordre Strandvej 11A. Hej Roar Balling Engelsen, HELSINGØR KOMMUNE Stengade 59 3000 Helsingør Center for Teknik Miljø og Klima Erhvervsbyg Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 16/6802 Sagsbeh. Rikke Oestergaard Byggesagsbehandler

Læs mere

Vi har nu behandlet din ansøgning om landzonetilladelse til etablering af sø på din ejendom.

Vi har nu behandlet din ansøgning om landzonetilladelse til etablering af sø på din ejendom. Johnny Axel Larsen Ørnholmvej 15A 3070 Snekkersten Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 10.03.2015 Sagsnr.

Læs mere

Helena og Lars Ehrensvärd. Mailet dd. Adresse Gurrevej 441, 3490 Kvistgård Matr.nr. 1m m.fl. Saunte By, Tikøb Ejendom 251385

Helena og Lars Ehrensvärd. Mailet dd. Adresse Gurrevej 441, 3490 Kvistgård Matr.nr. 1m m.fl. Saunte By, Tikøb Ejendom 251385 Center for Teknik, Miljø og Klima Helena og Lars Ehrensvärd Mailet dd Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 16/1750 Sagsbeh. Hanne Wagnkilde Arkæolog Tlf. 49 28 25 82

Læs mere

Landzonetilladelse til en ekstra bolig

Landzonetilladelse til en ekstra bolig Lisa Schønnemann Holmenevej 19 3140 Ålsgårde Mailet d.d. Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282589 mth51@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 30.06.2015

Læs mere

Landzonetilladelse til helårsbeboelse i sommerhus i landzone

Landzonetilladelse til helårsbeboelse i sommerhus i landzone Anders Bjerre Petersen Nordre Strandvej 21B 3250 Gilleleje Sendt via e-mail d.d.: bjerrepost@gmail.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282589 mth51@helsingor.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til ridebane, parkeringsplads, skridtmaskine, mødding og anvendelse af ridehal.

Landzonetilladelse til ridebane, parkeringsplads, skridtmaskine, mødding og anvendelse af ridehal. Center for By Land og Vand Henrik Bisgaard henrik@bisgaard-bageri.dk Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 22.09.2016 Sagsnr. 16/14539 Sagsbeh. Andreas Jarløv Busch Biolog

Læs mere

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen og landzonetilladelse til to små skure.

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen og landzonetilladelse til to små skure. Claes Høgly Tegnestuen@mollen-aps.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 15/26003 Sagsbeh. Andreas Jarløv Busch Biolog Tlf. 49 28 25

Læs mere

Begrundelserne for tilladelsen er i hovedtræk (se også vurdering nedenfor), at:

Begrundelserne for tilladelsen er i hovedtræk (se også vurdering nedenfor), at: NSPV Nordsjællands Park & Vej Att. Niels Christian Koefoed Kongevejen 425C 3490 Kvistgaard Mailet dd med kopi til ejer: Helsingør Kommunes Center for Ejendomme Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og

Læs mere

Dispensation til etablering af udsigtstårn. Ejendommen matr.nr. 1h Gurrevang, Tikøb, Gurrevej 502. Kære Ole Andersen

Dispensation til etablering af udsigtstårn. Ejendommen matr.nr. 1h Gurrevang, Tikøb, Gurrevej 502. Kære Ole Andersen Naturstyrelsen Nordsjælland Att.: Jens Ole Andersen joa@nst.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 16/14856 Sagsbeh. Andreas Jarløv

Læs mere

Landzonetilladelse til 3 læskure til stutteri islandske heste Dispensation fra husdyrgødningsbekendtgørelsens krav om afstand til skel

Landzonetilladelse til 3 læskure til stutteri islandske heste Dispensation fra husdyrgødningsbekendtgørelsens krav om afstand til skel Agrovi Jannik Noe-Nygaard Kopi til ejer: René Stockner Mailet dd Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282582 hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 03.06.2015

Læs mere

Du har i sommeren 2014 sat et tag/spir på tårnet på din ejendom Gurrehus, Gurrevej 430.

Du har i sommeren 2014 sat et tag/spir på tårnet på din ejendom Gurrehus, Gurrevej 430. Anders Vestergaard E/F Gurrehus Mailet dd Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282582 hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 25.03.2015 Sagsnr. 14/15648

Læs mere

Ansøgning/Baggrund I (FH) har med mail af 7. marts 2015 ansøgt om oprensning af bl.a. disse 2 søer:

Ansøgning/Baggrund I (FH) har med mail af 7. marts 2015 ansøgt om oprensning af bl.a. disse 2 søer: Forsyning Helsingør, spildevand Att: Lene Mausson Pankoke Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 16/5699 Sagsbeh. Anne-Marie Møldrup Biolog

Læs mere

Landzonebestemmelserne (planlovens 35 stk. 1) Klageadgang er fastlagt i planlovens 58 stk. 1, nr. 1 (se nedenfor) 1

Landzonebestemmelserne (planlovens 35 stk. 1) Klageadgang er fastlagt i planlovens 58 stk. 1, nr. 1 (se nedenfor) 1 Birgitte Milling Flemming Kurt Andersen, ejere Claus Stübert Hansen, rådgiver Sendt d.d. til e-bokse og e-mailadresse Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr.

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af en hestehytte

Landzonetilladelse til opførelse af en hestehytte Rasmus Flink, Mikkel Damgaard Behandlingsskolerne A/S På vegne af Juuls Skoleejendomme A/S Sendt d.d. via e-mail Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Vand Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282589

Læs mere

Jakob Olsen Plejeltvej Hornbæk. Mail: Dispensation til etablering af sø i kanten af mose/eng.

Jakob Olsen Plejeltvej Hornbæk. Mail: Dispensation til etablering af sø i kanten af mose/eng. Jakob Olsen Plejeltvej 22 3100 Hornbæk Mail: ravnegaard@hotmail.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato

Læs mere

Adresse Danstruplund, Danstrupvej 27 tidligere 25, 3480 Fredensborg Matr.nr 4a Ll. Esbønderup, Tikøb Ejendom

Adresse Danstruplund, Danstrupvej 27 tidligere 25, 3480 Fredensborg Matr.nr 4a Ll. Esbønderup, Tikøb Ejendom Center for Teknik, Miljø og Klima Anette Kjelde og Peter Svendsen Mailet dd Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 15/18930 Sagsbeh. Hanne Wagnkilde Arkæolog Tlf. 49 28

Læs mere

Men giver samtidig lovliggørende landzonetilladelse til - efter omstændighederne - at beholde:

Men giver samtidig lovliggørende landzonetilladelse til - efter omstændighederne - at beholde: Kristina og Christian Ledager Holmenevej 26 3140 Ålsgårde Mailet dd Center for By, Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Tlf. 49282582 Hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 29.06.2017

Læs mere

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af bro ud i sø

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af bro ud i sø Center for Teknik Miljø og Klima Søren Pedersen Kildegårdsvej 19 3100 Hornbæk Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 20.06.2016 Sagsnr. 16/11529 Sagsbeh. Anne-Marie Møldrup

Læs mere

Henrik Sønderris Sønderrisvej Græsted. Dispensation til at fjerne træer og opvækst i 3 beskyttet mose

Henrik Sønderris Sønderrisvej Græsted. Dispensation til at fjerne træer og opvækst i 3 beskyttet mose Henrik Sønderris Sønderrisvej 4 3230 Græsted Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282504 amo55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 08.01.2016 Sagsnr. 15/25592

Læs mere

Kommunen har ved begge ansøgninger sendt udtalelser til Fredningsnævnet. Da vi både er landzonemyndighed og tilsynsmyndighed for fredninger.

Kommunen har ved begge ansøgninger sendt udtalelser til Fredningsnævnet. Da vi både er landzonemyndighed og tilsynsmyndighed for fredninger. Mette Lyng Hansen og Mads Odgård Mailet dd Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282582 hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 20.03.2015 Sagsnr. 15/6285

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til midlertidig opstilling af 8 kontorcontainere ved stadion Nordre Strandvej 11A

Dispensation fra skovbyggelinje til midlertidig opstilling af 8 kontorcontainere ved stadion Nordre Strandvej 11A HELSINGØR KOMMUNE Att: Hans Henrik Schmidt Stengade 59 3000 Helsingør Dispensation fra skovbyggelinje til midlertidig opstilling af 8 kontorcontainere ved stadion Nordre Strandvej 11A Center for By Land

Læs mere

Kirsten og Henrik Lieberkind Mørdrupvej 41A. 3060 Espergærde. Mailet dd. Dispensation (lovliggørende) fra skovbyggelinjen til carport

Kirsten og Henrik Lieberkind Mørdrupvej 41A. 3060 Espergærde. Mailet dd. Dispensation (lovliggørende) fra skovbyggelinjen til carport Modtag din post digitalt - Tilmeld dig via NemBorger på www.helsingorkommune.dk Kirsten og Henrik Lieberkind Mørdrupvej 41A 3060 Espergærde Mailet dd Center for Teknik og Miljø Natur og Vand Mørdrupvej

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven til bibeholdelse af gravet sø i en mose.

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven til bibeholdelse af gravet sø i en mose. Paw Skovgaard Rosendalsvej 5 3140 Ålsgårde Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282504 amo55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 24.03.2015 Sagsbeh. Anne-Marie

Læs mere

Vi har nu gennemgået din henvendelse vedr. etableringen af cykelstien langs Skindersøvej syd for Ålsgårde.

Vi har nu gennemgået din henvendelse vedr. etableringen af cykelstien langs Skindersøvej syd for Ålsgårde. Trafik, Vej og Parkering Henrik Noer Olsen Hol59@helsingor.dk Kopi til Rune Wøhlk, RUW@le34.dk Center for By Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 21.06.2017

Læs mere

Dispensationer fra fortidsmindebeskyttelseslinjen og dige beskyttelsen til udskiftning af 400 kv-kabler.

Dispensationer fra fortidsmindebeskyttelseslinjen og dige beskyttelsen til udskiftning af 400 kv-kabler. Energinet.dk Att.: Signe Maj Holm smh@energinet.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 08.06.2016 Sagsnr. 15/18481 Sagsbeh. Andreas Jarløv

Læs mere

Projektet sikrer harmoni i værftsomgivelserne, så de store arkitektoniske linjer forbliver klare.

Projektet sikrer harmoni i værftsomgivelserne, så de store arkitektoniske linjer forbliver klare. Helsingør Kommune Vej, Trafik og Parkering Konsulent Hanne Wrisberg Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282582 hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato

Læs mere

Terrassen ligger inden for fortidsmindebeskyttelseszonen til en skanse fra tallet i Babyloneskoven.

Terrassen ligger inden for fortidsmindebeskyttelseszonen til en skanse fra tallet i Babyloneskoven. Konsulent Marie Thing tingbrandt, landskab Ejer Søren Westermann Mailet dd Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282582 hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk

Læs mere

Ejendommen matr.nr. 65b Helsingør Overdrev, adresse. Gurrevej 166 3000 Helsingør.

Ejendommen matr.nr. 65b Helsingør Overdrev, adresse. Gurrevej 166 3000 Helsingør. Fra den 1. november sender Helsingør Kommune posten digitalt! Gå ikke glip af vigtig post, husk derfor at tjekke din postkasse jævnligt på www.borger.dk. For at få adgang til din digitale postkasse skal

Læs mere

Landzonetilladelse til bosted for voksne med særlige behov

Landzonetilladelse til bosted for voksne med særlige behov Ansøger Behandlingsskolerne A/S Att.: Rasmus Flink Mikkel Damgaard Ejer Juuls Skoleejendomme Aps. Sendt d.d. til ejers og ansøgers e-boks og e- mailadresser Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Miljø

Læs mere

Peter Djørup EriksholmResearchCenter Oticon Rørtangvej 20 3070 Snekkersten. Mail: pd@eriksholm.com. Dispensation til oprensning af sø.

Peter Djørup EriksholmResearchCenter Oticon Rørtangvej 20 3070 Snekkersten. Mail: pd@eriksholm.com. Dispensation til oprensning af sø. Peter Djørup EriksholmResearchCenter Oticon Rørtangvej 20 3070 Snekkersten. Mail: pd@eriksholm.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk

Læs mere

Eventuel ny bebyggelse i tilknytning til boliger på Snoagergaard skal være i overensstemmelse med lokalplanen.

Eventuel ny bebyggelse i tilknytning til boliger på Snoagergaard skal være i overensstemmelse med lokalplanen. Center for Teknik Miljø og Klima Jakob Thomsen, Landinspektørkontoret Torben Norberg Saunte Bygade 14 3100 Hornbæk Mailet dd Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 J.nr. 15/23086

Læs mere

Jette Thelin Ravnebakkevej 4A 3490 Tikøb. Mail: Dispensation til etablering af sø i mose.

Jette Thelin Ravnebakkevej 4A 3490 Tikøb. Mail: Dispensation til etablering af sø i mose. Jette Thelin Ravnebakkevej 4A 3490 Tikøb Mail: jet@bibbo.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 15.01.2016

Læs mere

Vi har besluttet, at dispensere/tillade dit projekt om at genskabe vådområder i skoven ved lukning af grøfter.

Vi har besluttet, at dispensere/tillade dit projekt om at genskabe vådområder i skoven ved lukning af grøfter. Naturstyrelsen Nordsjælland Att.: Christian Laursen mail: CHMLA@nst.dk Center for By Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 04.11.2016 Sagsnr. 16/20279 Sagsbehandler

Læs mere

Dong Energy Thomas Toftman Hansen Mail. thoto@dongenergy.dk

Dong Energy Thomas Toftman Hansen Mail. thoto@dongenergy.dk Dong Energy Thomas Toftman Hansen Mail. thoto@dongenergy.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 06.02.2015

Læs mere

Der meddeles samtidig dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 17 (skovbyggelinje) til opførelse af det ovenfor anførte byggeri.

Der meddeles samtidig dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 17 (skovbyggelinje) til opførelse af det ovenfor anførte byggeri. Alterna Huse Nr. Hostrupvej 20 6230 Rødekro Team Byg og Landzone Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-164-12 10-09-2012 Landzonetilladelse og dispensation fra naturbeskyttelseslinje

Læs mere

Vi giver lovliggørende landzonetilladelse til allerede opført hestestald, fårehus og ridebane

Vi giver lovliggørende landzonetilladelse til allerede opført hestestald, fårehus og ridebane Holmenevej 14 3140 Ålsgårde Sendt til e-boks og via e-mail d.d. til ejer DATEA A/S, repræsentanter for ejer Morten Kristensen og Michael Stistrup og rådgiver arkitekt, Niels Henrik Rossing Center for Teknik,

Læs mere

Landzonetilladelse til bibeholdelse af militaryridebane inkl. ridebane og gårdsalg. Ejendommen matr.nr. 3a Ll. Esbønderup by, Tikøb. Danstrupvej 31 A.

Landzonetilladelse til bibeholdelse af militaryridebane inkl. ridebane og gårdsalg. Ejendommen matr.nr. 3a Ll. Esbønderup by, Tikøb. Danstrupvej 31 A. Center for By Land og Vand Klavs von Lowzow kvl@law-dk.com Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 15.09.2016 Sagsnr. 16/5596 Sagsbeh. Andreas Jarløv Busch Biolog Tlf. 49

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af tilbygning på Tiufkærvej 220, 6052 Viuf

Landzonetilladelse til opførelse af tilbygning på Tiufkærvej 220, 6052 Viuf Tiufkærvej 220 6. marts 2019 - Sagsnr. 19/4181 - Løbenr. 33118/19 Landzonetilladelse til opførelse af tilbygning på Tiufkærvej 220, 6052 Viuf Kolding Kommune har den 7. februar 2019 modtaget din ansøgning

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje.

Dispensation fra skovbyggelinje. ! Tegnestuen Skovbrynet ApS Egeskovvej 7 7000 Fredericia Center for Teknik, Miljø og Miljø Teknik og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf.: 49282584 E-Mail: jma51@helsingor.dk Dato: 21. april 2015 Sagsnr.:

Læs mere

Vi må desværre afslå at dispensere fra skovbyggelinjen til det ansøgte projekt.

Vi må desværre afslå at dispensere fra skovbyggelinjen til det ansøgte projekt. Modtag din post digitalt - Tilmeld dig via NemBorger på www.helsingorkommune.dk Karin og Svend Kindt-Larsen Mørdrupvej 41 B 3060 Espergærde Mailet dd Center for Teknik og Miljø Natur og Vand Mørdrupvej

Læs mere

Vilkåret til tilladelsen stilles for at sikre at landskabet kun bliver påvirket af byggeriet når det benyttes til hønsehus.

Vilkåret til tilladelsen stilles for at sikre at landskabet kun bliver påvirket af byggeriet når det benyttes til hønsehus. Landzonetilladelse Kristine Dalbach Svanholm Alle 2 4050 Skibby Dato 27. marts 2015 Sagsnr. 01.03.00-p19-12-15 Matr.nr. 1a og 1ax Svanholm BYGGERI OG NATUR Postadresse: Torvet 2 3600 Frederikssund Mobilt

Læs mere

Hans Valdemar Moldt Rødegade Egernsund

Hans Valdemar Moldt Rødegade Egernsund Hans Valdemar Moldt Rødegade 13 6320 Egernsund Landzonetilladelse til at udvide eksisterende lade på ejendommen matr.nr. 116 Skodsbøl, Broager, der ligger på Rødegade 13, 6320 Egernsund Sønderborg Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning af sommerhus

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning af sommerhus Marianne og Morten Gade Birkmosevej 120 9740 Jerslev Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

02-06-2014 14/20267. Folker Svane-Arkitektfirma Kobberholm 14 6400 Sønderborg

02-06-2014 14/20267. Folker Svane-Arkitektfirma Kobberholm 14 6400 Sønderborg 02-06-2014 14/20267 Folker Svane-Arkitektfirma Kobberholm 14 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til tilbygning på ejendommen matr.nr. 155 Sottrup Ejerlav, Sottrup, der ligger på Fuglsangvej 12, 6400 Sønderborg

Læs mere

Landzonetilladelse. Jesper Hjarup Andersen Ivar Bentsens Vej Holbæk. legeredskaber og overdækning, Tørslevvej 31, 3630

Landzonetilladelse. Jesper Hjarup Andersen Ivar Bentsens Vej Holbæk. legeredskaber og overdækning, Tørslevvej 31, 3630 Landzonetilladelse Jesper Hjarup Andersen Ivar Bentsens Vej 6 4300 Holbæk Dato 1. februar 2016 Sagsnr. 01.03.00-p19-8-16 Matr.nr. 5a Tørslev By BYGGERI OG NATUR Postadresse: Torvet 2 3600 Frederikssund

Læs mere

/ Gert J. Knutz Spangsmosevej 29, Broballe 6430 Nordborg

/ Gert J. Knutz Spangsmosevej 29, Broballe 6430 Nordborg 14-08-2013 13/14445 Gert J. Knutz Spangsmosevej 29, Broballe 6430 Nordborg Lovliggørende landzonetilladelse til at anvende tagetagen til beboelse på ejendommen matr.nr. 2 Broballe, Oksbøl beliggende Spangsmosevej

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet, inden 3 år efter at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i tre på hinanden følgende år.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet, inden 3 år efter at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i tre på hinanden følgende år. Landzonetilladelse Agrovi Industrivænget 22 3400 Hillerød Ridebane, maskinhus og lade ved Søgårdsvej 1, 3550 Slangerup Vi giver hermed landzonetilladelse til at flytte ridebanen på 20 x 40 m og til at

Læs mere

Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet.

Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet. Katrine Lebrecht Helden Veronavej 1 2300 København S Sendt digitalt Den 13. september 2018 Landzonetilladelse - byggesagsnr. 202-8 C/5 Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning af 12-08-2018 vedrørende

Læs mere

/ Jørgen Burchard Deichgraeber Stenkobbel Augustenborg

/ Jørgen Burchard Deichgraeber Stenkobbel Augustenborg 30-01-2014 11/58706 Jørgen Burchard Deichgraeber Stenkobbel 4 6440 Augustenborg Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til et stuehus og lade på ejendommen matr.nr. 27 Nørreskov, Notmark,

Læs mere

Morten Holmboe Andersen Sundgade 39 6320 Egernsund

Morten Holmboe Andersen Sundgade 39 6320 Egernsund Morten Holmboe Andersen Sundgade 39 6320 Egernsund Lovliggørende landzonetilladelse til at udvide boligarealet ind i tilstødende udhus på ejendommen matr.nr. 369 Kværs Ejerlav, Kværs, der ligger på Lundtoftvej

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet, inden 3 år efter at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i tre på hinanden følgende år.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet, inden 3 år efter at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i tre på hinanden følgende år. Landzonetilladelse HusCompagniet Bagsværdvej 84 2800 Kongens Lyngby Nyt stuehus, ekstra bolig og maskinhal/værksted på Bonderupvej 2, 3600 Frederikssund Vi giver hermed landzonetilladelse til at bygge

Læs mere

Lovliggørende landzonetilladelse til en bolig over 250 m² på ejendommen matr.nr. 46 Mjels, Oksbøl beliggende Færgevej 54, 6430 Nordborg

Lovliggørende landzonetilladelse til en bolig over 250 m² på ejendommen matr.nr. 46 Mjels, Oksbøl beliggende Færgevej 54, 6430 Nordborg 14-08-2013 13/8691 Alex Broen Sørensen Færgevej 54 Mjels 6430 Nordborg Lovliggørende landzonetilladelse til en bolig over 250 m² på ejendommen matr.nr. 46 Mjels, Oksbøl beliggende Færgevej 54, 6430 Nordborg

Læs mere

Vi dispenserer hermed til de terræn- og landskabsændringer, som åbningen af vandløbet medfører.

Vi dispenserer hermed til de terræn- og landskabsændringer, som åbningen af vandløbet medfører. Roar Hauch Biolog i Team Natur og Vand Helsingør Kommune Mailet dd Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282582 hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen - Søgårdsvej 1, Ellum, 6240 Løgumkloster

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen - Søgårdsvej 1, Ellum, 6240 Løgumkloster DEN SELVEJENDE INSTITUTION BREDEÅDAL Møldamager 58 6240 Løgumkloster Plan & Byggeri Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-66-19 30-07-2019 Landzonetilladelse og dispensation

Læs mere

Vi har nu behandlet jeres ansøgning om landzonetilladelse til at beholde jeres ulovligt opførte udestue på Gl. Tibberupvej 31B i Espergærde.

Vi har nu behandlet jeres ansøgning om landzonetilladelse til at beholde jeres ulovligt opførte udestue på Gl. Tibberupvej 31B i Espergærde. Lone Danholt Michael Danholt Hampenbergvej 4 7362 Hampen Ejere jf. BBR Bodil Larsen, ansøger (og tidligere ejer) Sendt til ejernes og ansøgernes e-bokse d.d. Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og

Læs mere

Landzonetilladelse til at etablering af indgangsparti og rygerum på ejendommen matr.nr. 110 Kær, Ulkebøl, der ligger på Skovhuse 11, 6400 Sønderborg

Landzonetilladelse til at etablering af indgangsparti og rygerum på ejendommen matr.nr. 110 Kær, Ulkebøl, der ligger på Skovhuse 11, 6400 Sønderborg 12-03-2013 13/4827 Svend Åge Voss Skovhuse 11 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at etablering af indgangsparti og rygerum på ejendommen matr.nr. 110 Kær, Ulkebøl, der ligger på Skovhuse 11, 6400 Sønderborg

Læs mere

Lovliggørende landzonetilladelse til 50 m² brændeskur uden tilknytning til øvrige bygninger

Lovliggørende landzonetilladelse til 50 m² brændeskur uden tilknytning til øvrige bygninger Hans Henrik Hattel Plejeltvej 3 3230 Græsted Tina Seligmann Petersen, rådgiver, Agrovi Sendt via e-mail d.d. Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282589

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af ridebane og opstilling af møddingcontainer

Landzonetilladelse til etablering af ridebane og opstilling af møddingcontainer Carsten og Margit Kock Nybovej 21 Øerne 3000 Helsingør Center for By Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 18.04.2017 Sagsbehandler Anne Louise Busk Skov-

Læs mere

/ Halfdan Zoega Christensen Gl. Aabenraavej Gråsten

/ Halfdan Zoega Christensen Gl. Aabenraavej Gråsten 29-1-2014 13/42216 Halfdan Zoega Christensen Gl. Aabenraavej 19 6300 Gråsten Landzonetilladelse og dispensation fra naturbeskyttelseslovens 17 til en telthal på ejendommen matr.nr. 150a Gråsten Gods, Gråsten-Adsbøl,

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus. By & Landskab

Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus. By & Landskab Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus Sønderborg Kommune har den 13. november 2015 modtaget din ansøgning om at opfører et enfamiliehus på ejendommen Bovrupvej 11, 6300 Gråsten matr.nr.

Læs mere

Søgård Byg Flensborg Landevej Aabenraa

Søgård Byg Flensborg Landevej Aabenraa Søgård Byg Flensborg Landevej 22 6200 Aabenraa Landzonetilladelse til at udnytte tagetagen på ejendommen matr.nr. 5 Nybøl Ejerlav, Nybøl, der ligger på Amtsvejen 43, 6400 Sønderborg Sønderborg Kommune

Læs mere

Kjeld Enggaard Knudstrupvej Langå. Landzonetilladelse

Kjeld Enggaard Knudstrupvej Langå. Landzonetilladelse Kjeld Enggaard Knudstrupvej 28 8870 Langå Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 Landzonetilladelse Afgørelse Favrskov Kommune meddeler hermed landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen - Åvedvej 1, Løgumkloster

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen - Åvedvej 1, Løgumkloster Laust Peder Knudsen Åvedvej 1 6240 Løgumkloster Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-420-17 13-09-2017 Landzonetilladelse og dispensation fra

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse til anneks på ejendommen matr. nr. 26h, Kaldred By, Bregninge, beliggende Moselund 6, 4593 Eskebjerg.

Landzonetilladelse. Tilladelse til anneks på ejendommen matr. nr. 26h, Kaldred By, Bregninge, beliggende Moselund 6, 4593 Eskebjerg. Returadresse: Plan, Byg og Miljø Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg Mathias Emil Kepp Nyrandsvej 19 Gammelrand 4470 Svebølle DATO 27. september 2016 SAGSNR. 326-2016-48923 BETJEN DIG SELV www.kalundborg.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af Bed & Breakfast

Landzonetilladelse til etablering af Bed & Breakfast Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 Landzonetilladelse til etablering af Bed & Breakfast Afgørelse Favrskov Kommune meddeler hermed landzonetilladelse

Læs mere

Brian Svane Christensen Kløverlykke Sydals

Brian Svane Christensen Kløverlykke Sydals Brian Svane Christensen Kløverlykke 65 6470 Sydals Landzonetilladelse til at ændre anvendelse fra garage til bolig på ejendommen matr.nr. 19 Dynt, Broager, der ligger på Krammarksvej 14, 6310 Broager Sønderborg

Læs mere

Matr.nr. 12D Slangerup By, Slangerup

Matr.nr. 12D Slangerup By, Slangerup Landzonetilladelse Laura Pozza Siercke Slangerup Overdrev 16 3550 Slangerup Dato 24. maj 2018 Sagsnr. 01.03.00-P19-27-18 Matr.nr. 12D Slangerup By, Slangerup TEAM BYGGESAG Postadresse: Torvet 2 3600 Frederikssund

Læs mere

/ Bostedet Kærlykke Kær Bygade Sønderborg

/ Bostedet Kærlykke Kær Bygade Sønderborg 31-10-2013 13/43936 Bostedet Kærlykke Kær Bygade 19 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til midlertidigt at opstille to pavilloner på ejendommen matr.nr. 295 Kær, Ulkebøl, der ligger på Kær Bygade 19, 6400

Læs mere

27-10-2014 14/7155. Frede Schmidt Arnkilsøre 13 6400 Sønderborg frede@afrugt.dk

27-10-2014 14/7155. Frede Schmidt Arnkilsøre 13 6400 Sønderborg frede@afrugt.dk 27-10-2014 14/7155 Frede Schmidt Arnkilsøre 13 6400 Sønderborg frede@afrugt.dk Lovliggørende landzonetilladelse til tilbygninger mv. på ejendommen matr.nr. 111 Kær, Ulkebøl, der ligger på Arnkilsøre 13,

Læs mere

Christian Madsen Hansen Treneparken Sønderborg

Christian Madsen Hansen Treneparken Sønderborg Christian Madsen Hansen Treneparken 38 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at udvide sommerhuset på matr.nr. 127 Kettingskov, Asserballe, der ligger på Nørre Kettingskov 12A, 6440 Augustenborg Sønderborg

Læs mere

Brian Alminde Pedersen Stenskovvej Galten

Brian Alminde Pedersen Stenskovvej Galten Brian Alminde Pedersen Stenskovvej 49 8464 Galten Tilladelse efter planlovens 35 til opførelse af tilbygning (carport) til et udhus på Stenskovvej 49, 8464 Galten Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens

Læs mere

/ Chresten Andreas Jørgensen Nørskov Aabenraa

/ Chresten Andreas Jørgensen Nørskov Aabenraa 20-10-2014 14/36452 Chresten Andreas Jørgensen Nørskov 15 6200 Aabenraa Landzonetilladelse til at opføre et nyt stuehus og en garage på ejendommen matr.nr. 81 Iller, Broager, der ligger på Illervej 18,

Læs mere

Sonja Pedersen Østkystvejen Sæby

Sonja Pedersen Østkystvejen Sæby Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Sonja Pedersen Østkystvejen 325 9300 Sæby Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 21. januar 2019 Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Johnny Nielsen Svenstrupvej 102 4400 Kalundborg DATO 22. august 2016 SAGS NR. 326-2016-10661 BETJE N D IG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at opføre 85

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen - Tidsholmvej 6, Tønder

Landzonetilladelse og dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen - Tidsholmvej 6, Tønder TØNDER GOLF KLUB Tidsholmvej 6 6270 Tønder Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-28-17 25-04-2017 Landzonetilladelse og dispensation fra sø- og

Læs mere

Sagsnr Matr.nr. 4i Hørup By

Sagsnr Matr.nr. 4i Hørup By Landzonetilladelse NOROQ ApS Heibergsgade 3 8000 Århus C Dato 6. november 2014 Sagsbehandler KAJAK Sagsnr. 006821-2014 Matr.nr. 4i Hørup By BYGGERI OG NATUR Postadresse: Torvet 2 3600 Frederikssund Støjskærm

Læs mere

Lars Ellegaard Maul Torvegade 57 7160 Tørring

Lars Ellegaard Maul Torvegade 57 7160 Tørring Lars Ellegaard Maul Torvegade 57 7160 Tørring Plan og Byg T: 79755000 Dir: 79755698 Mob: e-mail: Sidse.Malling @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-137-14 26.9.2014 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse

Læs mere

En landzonetilladelse bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i 5 år.

En landzonetilladelse bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i 5 år. Teknik & Miljø Byggeri og Miljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 TDC A/S Teglholmsgade 1 2450 København SV CVR 14773908 byggeriogmiljoe@viborg.dk viborg.dk Landzonetilladelse til antennemast

Læs mere

Landzonetilladelse. Claus Francke ApS Christianshusvej 185 st. th Hørsholm. Bolig, garage og maskinhus ved Slagslundevej 15, 3550 Slangerup

Landzonetilladelse. Claus Francke ApS Christianshusvej 185 st. th Hørsholm. Bolig, garage og maskinhus ved Slagslundevej 15, 3550 Slangerup Landzonetilladelse Claus Francke ApS Christianshusvej 185 st. th. 2900 Hørsholm Dato 5. juli 2016 Sagsnr. 01.03.00-p19-60-15 Matr.nr. 7b Jørlunde LANDZONE Postadresse: Torvet 2 3600 Frederikssund Bolig,

Læs mere

Peter Thomsen Teglumvej Skanderborg. Landzonetilladelse til opførelse af stald

Peter Thomsen Teglumvej Skanderborg. Landzonetilladelse til opførelse af stald Peter Thomsen Teglumvej 1 8660 Skanderborg Landzonetilladelse til opførelse af stald Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse) til at opføre en stald på 99,2 m 2 på matr.

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinje - Amagervej 3, Løgumkloster

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinje - Amagervej 3, Løgumkloster Danni Petersen Østergade 28 C,st th 6240 Løgumkloster Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-36-18 05-04-2018 Landzonetilladelse og dispensation

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til byggeri på Guldagervej 45, 9493 Saltum

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til byggeri på Guldagervej 45, 9493 Saltum Karin og Niels Guldager Guldagervej 45 Ejersted 9493 Saltum Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Der er ikke foretaget naboorientering i sagen, da det ansøgte er vurderet at være af underordnet betydning for naboerne.

Der er ikke foretaget naboorientering i sagen, da det ansøgte er vurderet at være af underordnet betydning for naboerne. Morten Vildrich Andersen Højbakken 2 8870 Langå Miljø og Teknik Byg og Brand Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 21-02-2018 / 01.03.03-P19-202-17 Landzonetilladelse

Læs mere

Ellen Margrethe Clausen Skovdalsvej 9 8881 Thorsø

Ellen Margrethe Clausen Skovdalsvej 9 8881 Thorsø Ellen Margrethe Clausen Skovdalsvej 9 8881 Thorsø Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 Lovliggørende landzonetilladelse til staklade, læskur, roundpen,

Læs mere

Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000. Lene Stegemejer Dir: +4579755683 Mob: e-mail: Lene.Stegemejer @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-336-14 5.10.

Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000. Lene Stegemejer Dir: +4579755683 Mob: e-mail: Lene.Stegemejer @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-336-14 5.10. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Lene Stegemejer Dir: +4579755683 Mob: e-mail: Lene.Stegemejer @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-336-14 5.10.2015 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til en ny

Læs mere