REFERAT. 16. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. 16. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold"

Transkript

1 KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 9. august 2001 OM/BS REFERAT 16. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Torsdag den 12. juli 2001, kl Sted : De Europæiske Foderstofproducenters Organisation (FEFAC) i Bruxelles, Belgien Deltagere : Belgien - FENAVIAN - Hr. Koenraad van Goidsenhoven Belgien - UECBV - Hr. Jean-Luc Mériaux Belgien - UECBV - Fru Ingrid Morvan Danmark - KF - Hr. Ole Meland Tyskland - AFVF - Hr. Dirk Weber Tyskland - VdF - Hr. Robert Figgener Spanien - ASOCARNE - Hr. Fernando Pascual Frankrig - Sogeviandes - Hr. John Brooke Nederlandene - COV - Hr. Gerrit van Heijst Afbud fra : Irland - IMA - Hr. John Smith UK - IMTA - Hr. Chris Gadsden UK (Bruxelles-kontor) - MLC - Hr. Peter Hardwick Der var for mødet fastlagt følgende dagsorden: Side 1. Godkendelse af dagsordenen Godkendelse af referatet fra møde nr BSE- samt mund- og klovesygesituationen i Europa Status over restriktioner i tredjelande Opfølgning hos UECBV Situationen i Rusland Status over Det Gensidige Informationssystem Transitproblemer i Polen Godkendelse af den europæiske kødindustri Meldinger om fortsat eksport af kød-med-ben Forbuddet imod import af kød-med-ben Omkostninger ved veterinær attestation Forsinkelser ved frigivelse af sikkerhedsstillelser Eksport af levende kreaturer Status over det planlagte møde med Kommissionen Kontakt med Europa-Parlamentet Eventuelt Ankomstdokumentation i Slovenien (ex-jugoslavien) Jordan-sagerne Næste møde... 6 o:\kf\2001\udvalg\diverse-udvalg\referater\kf-0003a.doc

2 2 1. Godkendelse af dagsordenen Der var enighed om at udvide dagsordenen med følgende fire emner: Punkt nr : Punkt nr : Punkt nr : Punkt nr : Opfølgning hos UECBV. Ankomstdokumentation i Slovenien (ex-jugoslavien). Jordan-sagerne. Næste møde. 2. Godkendelse af referatet fra møde nr. 15 Referatet af 23. februar 2001 fra møde nr. 15 i arbejdsgruppen om eksportørforhold blev godkendt uden yderligere kommentarer. 3. BSE- samt mund- og klovesygesituationen i Europa Følgende to emner blev diskuteret under BSE- samt mund- og klovesygesituationen i Europa: 3.1. Status over restriktioner i tredjelande De fortsatte BSE-problemer for europæisk oksekød på verdensmarkedet har igennem adskillige måneder været overskygget men på ingen måde glemt af mund- og klovesygeudbrudene i UK, Irland, Frankrig og Nederlandene. Bortset fra Rusland har hidtil været uhyre ringe fremdrift i bestræbelserne for genåbning af de BSEramte eksportmarkeder; og de tilstedeværende organisationer nævnte, at de nationale myndigheder ikke har de nødvendige ressourcer til at håndtere dette kolossale problem. CEBV tilføjede, at med baggrund i de relativt ukendte forhold omkring BSE har ingen tredjelande hidtil accepteret at importere testet oksekød. UECBV nævnte endelig, at Kommissionen i slutningen af februar afholdt et informationsmøde for alle Bruxelles-baserede udenlandske ambassader, og som en følge heraf er den europæiske BSEkrise nu blevet ændret til en global BSE-krise Opfølgning hos UECBV Arbejdsgruppen anbefalede derfor, at det/de kompetente organ/-er i UECBV godkender følgende to initiativer over for Kommissionen: Møde mellem UECBV s formand (det vil sige hr. Spanghero) og Kommissionen (v/hr. Lamy) om etablering af veterinært beredskab til imødegåelse af fremtidige importforbud i tredjelande. Fællesmøde mellem Kommissionen, de nationale veterinærmyndigheder samt den europæiske kødindustri om etablering af en fælles strategi for genåbning af tredjelandsmarkederne, meget gerne i form af fælles aktioner.

3 3 4. Situationen i Rusland Følgende seks emner blev diskuteret under situationen i Rusland: 4.1. Status over Det Gensidige Informationssystem Det gensidige informationssystem mellem Bruxelles og Moskva (the Mutual Information System, MIS) blev igangsat per 1. februar 2001; og de deltagende organisationer bekræftede, at alle førende eksportører opfylder deres informationspligt i henhold til denne forordning. KF nævnte, at Kommissionen planlægger at udvide systemet til omfatte alle restitutionsberettigede produkter, herunder også transporter per skib. UECBV tilføjede, at OLAF er meget tilfreds med de foreløbige resultater af systemet, samt at den endelige rapport over testperioden vil blive offentliggjort i slutningen af august Transitproblemer i Polen Som ansøger til medlemskab af Den Europæiske Union er Polens holdning til import af europæisk kød i almindelighed og transitering til Rusland i særdeleshed ganske enkelt uacceptabel. Arbejdsgruppen anbefalede derfor, at det/de kompetente organ/-er i UECBV godkender en kontakt til Kommissionen om dette spørgsmål Godkendelse af den europæiske kødindustri De russiske veterinærmyndigheder har nu krævet inspektion i alle europæiske lande, og følgende rapport blev fremlagt af fire af de deltagende organisationer: Belgien: Danmark: Tyskland: Frankrig: NVS fortalte, at både de belgiske myndigheder og den belgiske kødindustri har afvist det russiske krav om inspektion. KF nævnte, at inspektionen formentlig vil finde sted i løbet af august 2001, dækkende alle danske slagterier og opskæringsvirksomheder. AFVF informerede om, at de russiske dyrlæger under inspektionen i Tyskland havde opstillet et krav om integreret produktion, hvilket vil sige samme ejer af slagterierne, opskæringsvirksomhederne og kølehusene. Sogeviandes rapporterede om, at den nyligt foretagne russiske inspektion ikke havde ændret i restriktionerne i de ni franske BSE-departementer, hvilket også inkluderer et forbud imod enhver produktion i disse regioner Meldinger om fortsat eksport af kød-med-ben Som bekendt introducerede Den Russiske Føderation per 1. juni 2001 et totalforbud imod import af udbenet oksekød fra de fleste europæiske lande; men på trods heraf er der fortsat leveret betydelige mængder til et par fabrikker i Moskva fra Danmark, Tyskland, Frankrig og Nederlandene. AFVF tilføjede imidlertid, at den nævnte trafik sandsynligvis vil stoppe definitivt i løbet af nogle få måneder.

4 Forbuddet imod import af kød-med-ben Efter en kort diskussion konkluderede arbejdsgruppen, at der ikke er belæg for at rejse et ønske over for Kommissionen om en forøgelse af restitutionerne på udbenet oksekød som følge af det russiske forbud imod import af kød-med-ben Omkostninger ved veterinær attestation De aktuelle omkostninger ved den veterinære attestation til Rusland er meget forskellige i Europa, eksempelvis: Belgien: Danmark: Tyskland: Spanien: Frankrig: Nederlandene: Landet huser 1 dyrlæge til en daglig udgift på 100 USD per dag, og den aktuelle udgift ved attestationen er 10 euro per tons. Landet huser nu 2 dyrlæger (mod tidligere 1), og den gennemsnitlige udgift ved attesteringen som betales i fællesskab af DS og KF er ca. 5 euro per tons. Landet husede tidligere 5 dyrlæger, men attestationen varetages nu af et russisk selskab (Ronex) i München til et fast gebyr på 175 euro per lastbil. Landet huser 1 dyrlæge med base i den russiske ambassade i Madrid, og den aktuelle udgift ved attestationen er 380 euro per lastbil. Landet husede tidligere 3 dyrlæger, men attestationen varetages i dag af et tysk baseret selskab i Frankfurt til et fast gebyr på 300 euro per lastbil. Landet huset 1 dyrlæge, og den aktuelle udgift ved attestationen er 375 euro per lastbil. 5. Forsinkelser ved frigivelse af sikkerhedsstillelser UECBV informerede om, at Forvaltningskomitéen for Handelsmekanismer på dagens møde (det vil sige den 12. juli 2001) vil diskutere et forslag fra Kommissionen om at indføre en tidsfrist på tre måneder for frigivelse af sikkerhedsstillelser, hvilket vil være parallelt med tre måneders-fristen for udbetaling af restitutionerne (se Kommissionens forordning (EF) nr. 800/1999 af 15. april 1999, artikel 49, stk. 8). 6. Eksport af levende kreaturer VdF fortalte, at den tyske regering snart vil foreslå Kommissionen at fjerne restitutionerne på alle levende kreaturer (herunder også avlsdyr). 7. Status over det planlagte møde med Kommissionen UECBV bekræftede, at det tidligere planlagte møde med embedsmænd fra Kommissionen omkring justeringer og/eller forenklinger af restitutionssystemet nu vil blive afholdt i løbet af efteråret 2001, sandsynligvis ultimo oktober eller primo november.

5 5 8. Kontakt med Europa-Parlamentet KF nævnte, at en dansk parlamentariker (hr. Niels Busk, Venstre) nu har rejst følgende spørgsmål over for Kommissionen: Emne Spørgsmål nr. Spørgsmål nr. T5 dokumentet P-2817/99 E-0978/00 Toldstempler i tredjelande E-0203/00 E-1030/00 Reimport E-0979/00 E-2792/00 Afpresning E-2793/00 P-3796/00 Sort-listning P-3153/00 E-0445/01 Fødevarehjælp til Rusland E-0876/01 Alle spørgsmål og svar er tilgængelige på Parlamentets hjemmeside, nemlig: KF informerede afslutningsvist om, at en række europæiske organisationer har planlagt at arrangere en Barbecue-aften i Strasbourg den 4. september 2001 i forbindelse med åbningen af Parlamentets efterårssamling, hvor Landbrugskomitéen forventes at ville agere formel vært. 9. Eventuelt Følgende tre emner blev diskuteret under eventuelt: 9.1. Ankomstdokumentation i Slovenien (ex-jugoslavien) COV omtalte endnu engang de aktuelle sager fra Slovenien, hvor importeret oksekød efter endt forarbejdning var blevet videresendt til en række traditionelle aftagere i det tidligere Jugoslavien, men som nu er beliggende i én af de nye selvstændige stater. Den nederlandske organisation har anført over for myndighederne, at eksportørerne bør indrømmes en vis overgangsperiode efter Jugoslaviens sammenbrud i 1991; men idet alle sagerne stammer fra 1994/95, er denne mulighed dog næppe særlig gangbar. UECBV tilføjede, at Revisionsretten netop har besluttet at foretage en speciel undersøgelse af disse sager. Det rejste problem er i øvrigt en variant af den velkendte DAT-Schaub sag, hvor Domstolen ved en præjudiciel afgørelse af 16. december 1999 fastslog, at de seks Golf-stater ikke kan betragtes som én zone i restitutionsmæssig henseende.

6 Jordan-sagerne COV fortalte, at der hidtil kun er sket meget små fremskridt i Nederlandene i de såkaldte Jordansager. AFVF tilføjede, at de tyske eksportører nu har besluttet om nødvendigt at rejse sagen over for EF-Domstolen Næste møde Det næste møde i arbejdsgruppen vil blive afholdt i begyndelsen af oktober * * * * * * * (Mødet sluttede kl ) * * * * * * *

REFERAT. 15. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

REFERAT. 15. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 23. februar 2001 OM/BS REFERAT 15. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Torsdag den 15. februar 2001, kl. 10.30 Sted : De Europæiske Foderstofproducenters

Læs mere

REFERAT. 6. kontaktmøde (om restitutionsforhold)

REFERAT. 6. kontaktmøde (om restitutionsforhold) KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 5. december 2001 OM/BS REFERAT 6. kontaktmøde (om restitutionsforhold) Dato : Mandag den 19. november 2001, kl. 16.00 Sted : Kommissionens mødelokale i Bruxelles,

Læs mere

REFERAT. 11. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

REFERAT. 11. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 11. maj 2000 OM/BS REFERAT 11. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Onsdag den 3. maj 2000, kl. 13.30 Sted : UECBV s kontor i Bruxelles,

Læs mere

REFERAT. 27. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

REFERAT. 27. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 1. marts 2004 OM/BS REFERAT 27. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Onsdag den 18. februar 2004, kl. 10.00 Sted : De Europæiske Foderstofproducenters

Læs mere

REFERAT. 20. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

REFERAT. 20. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 5. november 2002 OM/BS REFERAT 20. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Onsdag den 30. oktober 2002, kl. 10.00 Sted : De Europæiske Foderstofproducenters

Læs mere

KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 27. april 2005 OM/BS REFERAT. 31. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 27. april 2005 OM/BS REFERAT. 31. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 27. april 25 OM/BS REFERAT 31. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Tirsdag den 19. april 25, kl. 1. Sted : De Europæiske Foderstofproducenters

Læs mere

KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 9. februar 2006 OM/BS REFERAT. 33. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 9. februar 2006 OM/BS REFERAT. 33. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 9. februar 2006 OM/BS REFERAT 33. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Tirsdag den 2. februar 2006, kl. 10.00 Sted : De Europæiske Foderstofproducenters

Læs mere

REFERAT. 30. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

REFERAT. 30. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 4. februar 2005 OM/BS REFERAT 30. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Torsdag den 27. januar 2005, kl. 10.30 Sted : COPA-COGECA s mødelokale

Læs mere

REFERAT. 9. kontaktmøde (trepartsmøde om ankomstdokumentation)

REFERAT. 9. kontaktmøde (trepartsmøde om ankomstdokumentation) KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 7. november 2003 OM/BS REFERAT 9. kontaktmøde (trepartsmøde om ankomstdokumentation) Dato : Torsdag den 30. oktober 2003, kl. 15.00 Sted : De Europæiske Foderstofsproducenters

Læs mere

Danish Meat Association København, den 18. maj 2007 OME/BSO REFERAT. 35. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

Danish Meat Association København, den 18. maj 2007 OME/BSO REFERAT. 35. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Danish Meat Association København, den 18. maj 2007 OME/BSO REFERAT 35. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Torsdag den 26. april 2007, kl. 13.00 Sted : De Europæiske Foderstofproducenters

Læs mere

REFERAT. 12. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

REFERAT. 12. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 6. juli 2000 OM/BS REFERAT 12. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Onsdag den 28. juni 2000, kl. 13.30 Sted : UECBV s kontor i Bruxelles,

Læs mere

REFERAT. 2. kontaktmøde (om ankomstdokumentation på Rusland)

REFERAT. 2. kontaktmøde (om ankomstdokumentation på Rusland) KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 8. juli 1999 OM/BS REFERAT 2. kontaktmøde (om ankomstdokumentation på Rusland) Dato : Tirsdag den 6. juli 1999, kl. 16.00 Sted : Kommissionens lokaler i Bruxelles,

Læs mere

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 30. juni 2011 OME REFERAT. 47. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 30. juni 2011 OME REFERAT. 47. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 30. juni 2011 OME REFERAT 47. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Dato : Fredag den 24. juni 2011, kl. 09.30 Sted : Mødelokale tilhørende

Læs mere

REFERAT. 1. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportør-risici

REFERAT. 1. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportør-risici KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 20. februar 1998 OM/BS REFERAT 1. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportør-risici Dato : Tirsdag den 3. februar 1998, kl. 13.00 Sted : UECBV s kontor i Bruelles,

Læs mere

REFERAT. 19. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

REFERAT. 19. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 8. maj 2002 OM/BS REFERAT 19. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Tirsdag den 30. april 2002, kl. 10.30 Sted : COPA-COGECA s mødelokale

Læs mere

Kødbranchens Fællesråd/Danish Meat Association København, den 20. januar 2009 OM/BS REFERAT. 41. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold

Kødbranchens Fællesråd/Danish Meat Association København, den 20. januar 2009 OM/BS REFERAT. 41. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Kødbranchens Fællesråd/Danish Meat Association København, den 20. januar 2009 OM/BS REFERAT 41. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Dato : Torsdag den 8. januar 2009, kl. 12.00 Sted : De Europæiske

Læs mere

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 8. april 2010 OME REFERAT. 44. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 8. april 2010 OME REFERAT. 44. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 8. april 2010 OME REFERAT 44. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Dato : Tirsdag den 19. marts 2010, kl. 10.00 Sted : Lokale tilhørende

Læs mere

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 24. september 2013 OME REFERAT. 53. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 24. september 2013 OME REFERAT. 53. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 24. september 2013 OME REFERAT 53. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Dato : Fredag den 13. september 2013, kl. 09.30 Sted : Mødelokale

Læs mere

REFERAT. 23. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

REFERAT. 23. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 8. august 2003 OM/BS REFERAT 23. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Tirsdag den 29. juli 2003, kl. 10.30 Sted : De Europæiske Foderstofproducenters

Læs mere

2. Gennemgang og diskussion af de resterende fælder

2. Gennemgang og diskussion af de resterende fælder KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 31. marts 1998 OM/BS REFERAT 2. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportør-risici Dato : Tirsdag den 17. marts 1998, kl. 13.00 Sted : UECBV s kontor i Bruelles,

Læs mere

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 12. december 2011 OME REFERAT. 48. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 12. december 2011 OME REFERAT. 48. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 12. december 2011 OME REFERAT 48. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Dato : Torsdag den 29. november 2011, kl. 14.30 Sted : Mødelokale

Læs mere

Nyhedsbrev om Oksekød nr. 30/2013

Nyhedsbrev om Oksekød nr. 30/2013 Nyhedsbrev om Oksekød nr. 30/2013 Landbrug & Fødevarer Handel, Marked & Afsætning 15. maj 2013 Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København V tlf.: 33 39 40 00 e-post: info@lf.dk fax: 33 39 41 41 web: www.lf.dk

Læs mere

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 11. juli 2013 OME REFERAT. 52. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 11. juli 2013 OME REFERAT. 52. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 11. juli 2013 OME REFERAT 52. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Dato : Onsdag den 3. juli 2013, kl. 10.00 Sted : Mødelokale tilhørende

Læs mere

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER. Forslag til RÅDETS FORORDNING

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER. Forslag til RÅDETS FORORDNING KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER Bruxelles, den 22.1.2004 KOM(2004) 32 endelig 2004/0009 (CNS) Forslag til RÅDETS FORORDNING om omregningskurserne mellem euroen og valutaerne i de medlemsstater,

Læs mere

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 21. november 2014 OME REFERAT. 57. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 21. november 2014 OME REFERAT. 57. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 21. november 2014 OME REFERAT 57. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Dato : Torsdag den 13. november 2014, kl. 10.00 Sted : Mødelokale

Læs mere

Danish Meat Association København, den 22. april 2008 OME/BSO REFERAT. 38. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold

Danish Meat Association København, den 22. april 2008 OME/BSO REFERAT. 38. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Danish Meat Association København, den 22. april 2008 OME/BSO REFERAT 38. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Dato : Mandag den 14. april 2008, kl. 09.00 Sted : Hotel Radisson SAS Slavjanskaya

Læs mere

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 6. marts 2017 (OR. en)

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 6. marts 2017 (OR. en) Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 6. marts 2017 (OR. en) 6976/17 FØLGESKRIVELSE fra: modtaget: 3. marts 2017 til: Komm. dok. nr.: AGRI 119 AGRIFIN 26 AGRIORG 28 DELACT 43 Jordi AYET PUIGARNAU,

Læs mere

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 11. september 2017 (OR. en)

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 11. september 2017 (OR. en) Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 11. september 2017 (OR. en) 12043/17 FØLGESKRIVELSE fra: modtaget: 8. september 2017 til: Komm. dok. nr.: AGRI 465 AGRIFIN 87 AGRIORG 84 DELACT 153 Jordi AYET

Læs mere

Nyhedsbrev om Oksekød nr. 6/2018

Nyhedsbrev om Oksekød nr. 6/2018 Nyhedsbrev om Oksekød nr. 6/2018 Landbrug & Fødevarer Handel, Marked & Ernæring 29. januar 2018 Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København V tlf. 33 39 40 00 e-post: info@lf.dk fax: 33 39 41 41 web: www.lf.dk

Læs mere

Europaudvalget 2010 KOM (2010) 0227 Offentligt

Europaudvalget 2010 KOM (2010) 0227 Offentligt Europaudvalget 2010 KOM (2010) 0227 Offentligt EUROPA-KOMMISSIONEN Bruxelles, den 12.5.2010 KOM(2010)227 endelig 2010/0126 (NLE) Forslag til RÅDETS FORORDNING (EU) Nr. /2010 om ændring af forordning (EF)

Læs mere

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 19. december 2013 OME REFERAT. 54. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 19. december 2013 OME REFERAT. 54. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 19. december 2013 OME REFERAT 54. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Dato : Fredag den 13. december 2013, kl. 10.00 Sted : Mødelokale

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 28. april Uge 18 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge, sammenlignet med sidste uge, er som følger:

Læs mere

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af 23.6.2015

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af 23.6.2015 EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 23.6.2015 C(2015) 4157 final KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af 23.6.2015 om supplerende bestemmelser til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) nr.

Læs mere

TOLDKODEKSUDVALGET. Toldkodeksudvalgets forretningsorden, som vedtaget af. Gruppen for Almindelige Toldforskrifter. under Toldkodeksudvalget

TOLDKODEKSUDVALGET. Toldkodeksudvalgets forretningsorden, som vedtaget af. Gruppen for Almindelige Toldforskrifter. under Toldkodeksudvalget EUROPA-KOMMISSIONEN GENERALDIREKTORATET FOR BESKATNING OG TOLDUNIONEN TOLDPOLITIK B1 Generelle toldlovgivningsspørgsmål og toldprocedurer af økonomisk betydning Bruxelles, den 5. december 2001 TAXUD/741/2001

Læs mere

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE (EU)

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE (EU) L 118/18 KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE (EU) 2018/704 af 8. maj 2018 om overensstemmelsen af enhedsraterne for afgiftszoner med gennemførelsesforordning (EU) nr. 390/2013 og (EU) nr. 391/2013 i

Læs mere

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER. Forslag til RÅDETS FORORDNING

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER. Forslag til RÅDETS FORORDNING KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER Bruxelles, den 18.05.2001 KOM(2001) 266 endelig Forslag til RÅDETS FORORDNING om supplering af bilaget til Kommisssionens forordning (EF) nr. 1107/96 om registrering

Læs mere

Europaudvalget 2006 KOM (2006) 0488 Offentligt

Europaudvalget 2006 KOM (2006) 0488 Offentligt Europaudvalget 2006 KOM (2006) 0488 Offentligt KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER Bruxelles, den 5.9.2006 KOM(2006) 488 endelig Forslag til RÅDETS FORORDNING om visse restriktive foranstaltninger

Læs mere

I. Traktat om en forfatning for Europa. Europæiske Union 2. Protokol om anvendelse af nærhedsprincippet og proportionalitetsprincippet

I. Traktat om en forfatning for Europa. Europæiske Union 2. Protokol om anvendelse af nærhedsprincippet og proportionalitetsprincippet Slutakten opregner bindende protokoller og ikke-bindende erklæringer Forfatningen Protokoller Nationale parlamenters rolle Nærhedsprincippet Domstolen Centralbanken Investeringsbanken Fastlæggelse af hjemsted

Læs mere

Danish Meat Association København, den 12. december 2008 OME/BSO REFERAT. 40. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold

Danish Meat Association København, den 12. december 2008 OME/BSO REFERAT. 40. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Danish Meat Association København, den 12. december 2008 OME/BSO REFERAT 40. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Dato : Torsdag den 27. november 2008, kl. 09.30 Sted : De Europæiske Foderstofproducenters

Læs mere

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER. Forslag til RÅDETS FORORDNING

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER. Forslag til RÅDETS FORORDNING KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER Bruxelles, den 12.12.2007 KOM(2007) 802 endelig 2007/0281 (CNS) Forslag til RÅDETS FORORDNING om ændring af forordning (EF) nr. 1234/2007 om en fælles markedsordning

Læs mere

*** UDKAST TIL HENSTILLING

*** UDKAST TIL HENSTILLING EUROPA-PARLAMENTET 2009-2014 Udvalget om International Handel 2011/0332(NLE) 2.4.2012 *** UDKAST TIL HENSTILLING om forslag til Rådets afgørelse om indgåelse af aftalen i form af brevveksling mellem Den

Læs mere

Oversigt over eksportrestriktioner

Oversigt over eksportrestriktioner Oversigt over eksportrestriktioner Oversigt over tredjelande, som har lukket for import af danske dyr og produkter, hvorfor der ikke kan eksporteres til nedenstående lande. Det skal bemærkes, at Danmark

Læs mere

Denne forordning er bindende i alle enkeltheder og gælder umiddelbart i hver medlemsstat.

Denne forordning er bindende i alle enkeltheder og gælder umiddelbart i hver medlemsstat. 17.3.2009 Den Europæiske Unions Tidende L 71/3 KOMMISSIONENS FORORDNING (EF) Nr. 201/2009 af 16. marts 2009 om ændring af forordning (EF) nr. 318/2007 om dyresundhedsmæssige betingelser for import af visse

Læs mere

Nyhedsbrev om Oksekød nr. 16/2018

Nyhedsbrev om Oksekød nr. 16/2018 Nyhedsbrev om Oksekød nr. 16/2018 Landbrug & Fødevarer Handel, Marked & Ernæring 16. marts 2018 Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København V tlf.: 33 39 40 00 e-post: info@lf.dk fax: 33 39 41 41 web: www.lf.dk

Læs mere

PGI 2. Det Europæiske Råd Bruxelles, den 19. juni 2018 (OR. en) EUCO 7/1/18 REV 1

PGI 2. Det Europæiske Råd Bruxelles, den 19. juni 2018 (OR. en) EUCO 7/1/18 REV 1 Det Europæiske Råd Bruxelles, den 19. juni 2018 (OR. en) Interinstitutionel sag: 2017/0900 (NLE) 2013/0900 (NLE) EUCO 7/1/18 REV 1 INST 92 POLGEN 23 CO EUR 8 RETSAKTER Vedr.: DET EUROPÆISKE RÅDS AFGØRELSE

Læs mere

Forslag til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING

Forslag til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 26.9.2014 COM(2014) 593 final 2014/0275 (COD) Forslag til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING om suspension af visse indrømmelser vedrørende indførsel til Unionen

Læs mere

Forslag til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING

Forslag til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 26.9.2014 COM(2014) 594 final 2014/0276 (COD) Forslag til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING om åbning og forvaltning af en række EU-toldkontingenter for oksekød

Læs mere

Denne forordning er bindende i alle enkeltheder og gælder umiddelbart i hver medlemsstat.

Denne forordning er bindende i alle enkeltheder og gælder umiddelbart i hver medlemsstat. 4.4.2008 Den Europæiske Unions Tidende L 93/3 KOMMISSIONENS FORORDNING (EF) Nr. 311/2008 af 3. april 2008 om ændring af forordning (EF) nr. 318/2007 om dyresundhedsmæssige betingelser for import af visse

Læs mere

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER MEDDELELSE FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER MEDDELELSE FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER Bruxelles, den 16.11.2004 KOM(2004) 752 endelig 2003/0184 (COD) MEDDELELSE FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET i henhold til EF-traktatens artikel 251, stk.

Læs mere

under henvisning til protokollen vedrørende Den Europæiske Unions privilegier og immuniteter, særlig artikel 12,

under henvisning til protokollen vedrørende Den Europæiske Unions privilegier og immuniteter, særlig artikel 12, 30.4.2014 L 129/5 EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING (EU) Nr. 422/2014 af 16. april 2014 om tilpasning med virkning fra den 1. juli 2011 af vederlag og pensioner til tjenestemænd og øvrige ansatte

Læs mere

Vedlagt følger til delegationerne et dokument om ovennævnte spørgsmål, som RIA-Rådet nåede til enighed om den 20. juli 2015.

Vedlagt følger til delegationerne et dokument om ovennævnte spørgsmål, som RIA-Rådet nåede til enighed om den 20. juli 2015. Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 22. juli 2015 (OR. en) 11130/15 ASIM 62 RELEX 633 NOTE fra: til: Generalsekretariatet for Rådet delegationerne Tidl. dok. nr.: 10830/2/15 REV 2 ASIM 52 RELEX

Læs mere

DA Forenet i mangfoldighed DA B7-0080/407. Ændringsforslag. Britta Reimers, for ALDE-Gruppen

DA Forenet i mangfoldighed DA B7-0080/407. Ændringsforslag. Britta Reimers, for ALDE-Gruppen 6.3.2013 B7-0080/407 407 Betragtning 107 Bestemmelser, ifølge hvilke der ved eksport til tredjelande ydes restitutioner, der er baseret på forskellen mellem priserne i EU og på verdensmarkedet, og som

Læs mere

SLAGTEHUSNYT marts 2012

SLAGTEHUSNYT marts 2012 31. marts er sidste frist for fødevarekædeoplysninger Har dine leverandører styr på fødekædeoplysningerne? For at kunne slagte kvæg, får og geder, skal man have opdateret/bekræftet sine fødevarekædeoplysninger

Læs mere

Nyhedsbrev om Oksekød nr. 2/2017

Nyhedsbrev om Oksekød nr. 2/2017 Nyhedsbrev om Oksekød nr. 2/2017 Landbrug & Fødevarer Handel, Marked & Ernæring 6. januar 2017 Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København V tlf.: 33 39 40 00 e-post: info@lf.dk fax: 33 39 41 41 web: www.lf.dk

Læs mere

MEDDELELSE FRA KOMMISSIONEN

MEDDELELSE FRA KOMMISSIONEN EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den XXX [ ](2013) XXX draft MEDDELELSE FRA KOMMISSIONEN Anvendelsen af artikel 260 i traktaten om Den Europæiske Unions funktionsmåde ajourføring af oplysninger, der anvendes

Læs mere

ANNEX BILAG. til. forslag ti Rådets afgørelse

ANNEX BILAG. til. forslag ti Rådets afgørelse EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 22.8.2018 COM(2018) 601 final ANNEX BILAG til forslag ti Rådets afgørelse om den holdning, der skal indtages på vegne af Den Europæiske Union i Den Blandede Kommission

Læs mere

FORELØBIG DAGSORDEN DE FASTE REPRÆSENTANTERS KOMITÉ (2. afdeling) Europabygningen, Bruxelles 3. og 4. juli 2019 (10.00, 9.00)

FORELØBIG DAGSORDEN DE FASTE REPRÆSENTANTERS KOMITÉ (2. afdeling) Europabygningen, Bruxelles 3. og 4. juli 2019 (10.00, 9.00) Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 1. juli 2019 (OR. en) 10824/19 OJ CRP2 25 FORELØBIG GSORDEN DE FASTE REPRÆSENTANTERS KOMITÉ (2. Europabygningen, Bruxelles 3. og 4. juli 2019 (10.00, 9.00)

Læs mere

(EØS-relevant tekst) Artikel 1

(EØS-relevant tekst) Artikel 1 L / 8..8 KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) 8/7 af. maj 8 om tekniske oplysninger til brug for beregningen af forsikringsmæssige hensættelser og basiskapitalgrundlag med henblik på indberetning

Læs mere

Europaudvalget 2004 KOM (2004) 0213 Offentligt

Europaudvalget 2004 KOM (2004) 0213 Offentligt Europaudvalget 2004 KOM (2004) 0213 Offentligt KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER Bruxelles, den 29.03.2004 KOM(2004)213 endelig. Forslag til RÅDETS FORORDNING om udvidelse af den endelige antidumpingtold,

Læs mere

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE. af

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE. af Europaudvalget 2018 C (2018) 6085 Offentligt EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 18.9.2018 C(2018) 6085 final KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE af 18.9.2018 om bemyndigelse til at indrømme undtagelser

Læs mere

10106/19 ADD 1 1 JAI LIMITE DA

10106/19 ADD 1 1 JAI LIMITE DA Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 28. juni 2019 (OR. en) 10106/19 ADD 1 LIMITE PV CONS 31 JAI 665 COMIX 303 UDKAST TIL PROTOKOL RÅDET FOR DEN EUROPÆISKE UNION (retlige og indre anliggender)

Læs mere

Europaudvalget Transport, tele og energi Bilag 3 Offentligt

Europaudvalget Transport, tele og energi Bilag 3 Offentligt Europaudvalget 2010 3052 - Transport, tele og energi Bilag 3 Offentligt Udkast NOTAT DEPARTEMENTET Dato 10. november 2010 J. nr. 2010-4249 Internationalt Kontor Supplerende samlenotat: Rådsmødet (Transport,

Læs mere

Vejledning om import af frosset oksekød - GATT-kvote

Vejledning om import af frosset oksekød - GATT-kvote Vejledning om import af frosset oksekød - GATT-kvote 23. maj 2008 Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Direktoratet for FødevareErhverv Kolofon Vejledning om import af frosset oksekød - GATT-kvote

Læs mere

Folketinget Europaudvalget Christiansborg, den 6. december 2007 Folketingets repræsentant ved EU

Folketinget Europaudvalget Christiansborg, den 6. december 2007 Folketingets repræsentant ved EU Europaudvalget Info-note - I 69 Offentligt Folketinget Europaudvalget Christiansborg, den 6. december 2007 Folketingets repræsentant ved EU Til udvalgets medlemmer og stedfortrædere Gennemgang af Kommissionens

Læs mere

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 17. marts 2016 (OR. en)

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 17. marts 2016 (OR. en) Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 17. marts 2016 (OR. en) Interinstitutionel sag: 2014/0013 (NLE) 15436/15 AGRI 684 AGRIORG 101 LOVGIVNINGSMÆSSIGE RETSAKTER OG ANDRE INSTRUMENTER Vedr.: RÅDETS

Læs mere

RESTREINT UE. Strasbourg, den COM(2014) 447 final 2014/0208 (NLE) This document was downgraded/declassified Date

RESTREINT UE. Strasbourg, den COM(2014) 447 final 2014/0208 (NLE) This document was downgraded/declassified Date EUROPA- KOMMISSIONEN Strasbourg, den 1.7.2014 COM(2014) 447 final 2014/0208 (NLE) This document was downgraded/declassified Date 23.7.2014 Forslag til RÅDETS FORORDNING om ændring af forordning (EF) nr.

Læs mere

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER. Forslag til RÅDETS AFGØRELSE

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER. Forslag til RÅDETS AFGØRELSE KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER Bruxelles, den 29.11.2007 KOM(2007) 761 endelig 2007/0266 (ACC) Forslag til RÅDETS AFGØRELSE om Fællesskabets holdning i Den Blandede Komité EF-Færøerne til

Læs mere

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER MEDDELELSE FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET, RÅDET OG DEN EUROPÆISKE CENTRALBANK

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER MEDDELELSE FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET, RÅDET OG DEN EUROPÆISKE CENTRALBANK KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER Bruxelles, den 30.5.2000 KOM(2000) 346 endelig 2000/0137 (CNS) 2000/0134 (CNS) 2000/0138 (CNB) MEDDELELSE FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET, RÅDET OG DEN

Læs mere

(EØS-relevant tekst) Artikel 1. Kontaktpunkter

(EØS-relevant tekst) Artikel 1. Kontaktpunkter L 148/16 10.6.2017 KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) 2017/981 af 7. juni 2017 om gennemførelsesmæssige tekniske standarder for standardformularer, -modeller og -procedurer for høring af andre

Læs mere

Forslag til RÅDETS FORORDNING

Forslag til RÅDETS FORORDNING EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 7.7.2014 COM(2014) 448 final 2014/0207 (NLE) Forslag til RÅDETS FORORDNING om tilpasning af Rådets forordning (EF) nr. 1340/2008 af 8. december 2008 om handel med visse

Læs mere

Europaudvalget 2013 JOIN (2013) 0032 Offentligt

Europaudvalget 2013 JOIN (2013) 0032 Offentligt Europaudvalget 2013 JOIN (2013) 0032 Offentligt EUROPA- KOMMISSIONEN DEN EUROPÆISKE UNIONS HØJTSTÅENDE REPRÆSENTANT FOR UDENRIGSANLIGGENDER OG SIKKERHEDSPOLITIK Bruxelles, den 7.1.2014 JOIN(2013) 32 final

Læs mere

- I pct. af ugen før... 98,3 98,9 98,1 99,8 101,9 100,4 - I pct. af samme uge sidste år 92,2 94,1 93,8 94,4 92,7 91,5

- I pct. af ugen før... 98,3 98,9 98,1 99,8 101,9 100,4 - I pct. af samme uge sidste år 92,2 94,1 93,8 94,4 92,7 91,5 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 48/ -11- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 10.000 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

MEDDELELSE TIL MEDLEMMERNE

MEDDELELSE TIL MEDLEMMERNE Europa-Parlamentet 2014-2019 Udvalget for Andragender 7.6.2019 MEDDELELSE TIL MEDLEMMERNE Om: Andragende nr. 1315/2015 af Zoltan Lomnici, ungarsk statsborger, og 4 medunderskrivere, om den slovakiske lov

Læs mere

Europaudvalget 2014 KOM (2014) 0277 Offentligt

Europaudvalget 2014 KOM (2014) 0277 Offentligt Europaudvalget 2014 KOM (2014) 0277 Offentligt EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 20.5.2014 COM(2014) 277 final RAPPORT FRA KOMMISSIONEN Til Det Økonomiske og Finansielle Udvalg i henhold til artikel

Læs mere

MEDDELELSE FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET OG RÅDET

MEDDELELSE FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET OG RÅDET EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 2.5.2017 COM(2017) 227 final MEDDELELSE FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET OG RÅDET om fastlæggelse af Kommissionens holdning som følge af Europa-Parlamentets beslutning

Læs mere

EU-toldkontingenter for oksekød af høj kvalitet, svinekød, fjerkrækød, hvede og blandsæd af hvede og rug samt klid og andre restprodukter ***I

EU-toldkontingenter for oksekød af høj kvalitet, svinekød, fjerkrækød, hvede og blandsæd af hvede og rug samt klid og andre restprodukter ***I EUROPA-PARLAMENTET 2014-2019 VEDTAGNE TEKSTER Foreløbig udgave P8_TA-PROV(2015)0055 EU-toldkontingenter for oksekød af høj kvalitet, svinekød, fjerkrækød, hvede og blandsæd af hvede og rug samt klid og

Læs mere

RAPPORT FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET OG RÅDET. om systemer, der fastholder kvæg drejet om på ryggen eller i enhver anden unaturlig stilling

RAPPORT FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET OG RÅDET. om systemer, der fastholder kvæg drejet om på ryggen eller i enhver anden unaturlig stilling EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 8.2.2016 COM(2016) 48 final RAPPORT FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET OG RÅDET om systemer, der fastholder kvæg drejet om på ryggen eller i enhver anden unaturlig

Læs mere

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER. Forslag til RÅDETS FORORDNING

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER. Forslag til RÅDETS FORORDNING KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER Bruxelles, den 8.5.2008 KOM(2008) 247 endelig 2008/0088 (CNS) Forslag til RÅDETS FORORDNING om ændring af forordning (EF) nr. 1782/2003 om fastlæggelse af fælles

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 25. marts 2019 Uge 13 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til stigende prisniveau i denne uge. Ligeledes

Læs mere

Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor

Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor 2000R1825 DA 23.03.2007 001.002 1 Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor B KOMMISSIONENS FORORDNING (EF) Nr. 1825/2000 af 25. august 2000 om gennemførelsesbestemmelser

Læs mere

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU)

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) L 234/14 KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) 2019/1395 af 10. september 2019 om ændring af bilag I til forordning (EF) nr. 798/2008 for så vidt angår oplysningerne om Bosnien- Hercegovina og Israel

Læs mere

- I pct. af ugen før... 99,8 100,0 99,9 99,8 100,0 - I pct. af samme uge sidste år ,2 102,9 102,8 101,1 103,1

- I pct. af ugen før... 99,8 100,0 99,9 99,8 100,0 - I pct. af samme uge sidste år ,2 102,9 102,8 101,1 103,1 Oksekød Nr. 6/13 Markedsnyt 7. februar 13 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.900 stk. Notering =vigende Træg afsætningssituation

Læs mere

Generelle oplysninger om respondenten

Generelle oplysninger om respondenten Offentlig høring om Refit-evalueringen af EU's lovgivning om plantebeskyttelsesmidler og pesticidrester Felter med en * skal udfyldes. Generelle oplysninger om respondenten Bemærk: Denne spørgeundersøgelse

Læs mere

Forslag til RÅDETS AFGØRELSE

Forslag til RÅDETS AFGØRELSE EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 20.3.2014 COM(2014) 181 final 2014/0101 (CNS) Forslag til RÅDETS AFGØRELSE om ændring af beslutning 2004/162/EF om særtoldordningen i de franske oversøiske departementer

Læs mere

Forslag til RÅDETS AFGØRELSE

Forslag til RÅDETS AFGØRELSE EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 18.6.2013 COM(2013) 429 final 2013/0201 (CNS) C7-0232/1 Forslag til RÅDETS AFGØRELSE om regler og procedurer med henblik på at gøre det muligt for Grønland at deltage

Læs mere

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU)

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) L 94/4 KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) 2018/562 af 9. april 2018 om ændring af gennemførelsesforordning (EU) nr. 1354/2011 om åbning af EU-toldkontingenter for får, geder, fårekød og gedekød

Læs mere

RAPPORT FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET OG RÅDET

RAPPORT FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET OG RÅDET DA DA DA EUROPA-KOMMISSIONEN Bruxelles, den 30.7.2010 KOM(2010)411 endelig RAPPORT FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET OG RÅDET om virkningerne af Europa-Parlamentets og Rådets afgørelser om ændring

Læs mere

ANNEX BILAG. til. Forslag til RÅDETS AFGØRELSE

ANNEX BILAG. til. Forslag til RÅDETS AFGØRELSE EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 5.7.2018 COM(2018) 518 final ANNEX BILAG til Forslag til RÅDETS AFGØRELSE om indgåelse på Den Europæiske Unions vegne af aftalen i form af brevveksling mellem Unionen

Læs mere

MEDDELELSE FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET OG RÅDET

MEDDELELSE FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET OG RÅDET I. EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 21.12.2016 COM(2016) 816 final MEDDELELSE FRA KOMMISSIONEN TIL EUROPA-PARLAMENTET OG RÅDET Status og de mulige veje frem med hensyn til den manglende gensidighed

Læs mere

DOMSTOLENS DOM (Første Afdeling) 17. oktober 2000 *

DOMSTOLENS DOM (Første Afdeling) 17. oktober 2000 * ROQUETTE FRÉRES DOMSTOLENS DOM (Første Afdeling) 17. oktober 2000 * I sag C-114/99, angående en anmodning, som Cour administrative d'appel de Nancy (Frankrig) i medfør af EF-traktatens artikel 177 (nu

Læs mere

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE. af

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE. af EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 22.10.2014 C(2014) 7594 final KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE af 22.10.2014 om ændring af gennemførelsesafgørelse C(2011) 5500 endelig, hvad angår titlen og listen

Læs mere

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER. Forslag til RÅDETS FORORDNING

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER. Forslag til RÅDETS FORORDNING KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER Bruxelles, den 16.10.2002 KOM(2002) 561 endelig Forslag til RÅDETS FORORDNING om ændring af forordning (EF) nr. 2092/91 om økologisk produktionsmetode for landbrugsprodukter

Læs mere

Energierhvervsanalyse 2009 November 2010

Energierhvervsanalyse 2009 November 2010 Energierhvervsanalyse 2009 November 2010 Formålet med analysen af dansk eksport af energiteknologi og -udstyr er at dokumentere betydningen af den danske energiindustri for samfundsøkonomien, beskæftigelsen

Læs mere

RÅDET FOR DEN EUROPÆISKE UNION. Bruxelles, den 28. april 2010 (07.05) 9109/10 Interinstitutionel sag: 2009/0125 (CNS)

RÅDET FOR DEN EUROPÆISKE UNION. Bruxelles, den 28. april 2010 (07.05) 9109/10 Interinstitutionel sag: 2009/0125 (CNS) RÅDET FOR DEN EUROPÆISKE UNION Bruxelles, den 28. april 2010 (07.05) 9109/10 Interinstitutionel sag: 2009/0125 (CNS) POSEIMA 3 POSEICAN 3 POSEIDOM 3 REGIO 36 UD 117 NOTE fra: generalsekretariatet til:

Læs mere

***II UDKAST TIL INDSTILLING VED ANDENBEHANDLING

***II UDKAST TIL INDSTILLING VED ANDENBEHANDLING Europa-Parlamentet 2014-2019 Transport- og Turismeudvalget 2013/0013(COD) 21.10.2016 ***II UDKAST TIL INDSTILLING VED ANDENBEHANDLING om Rådets førstebehandlingsholdning med henblik på vedtagelse af Europa-

Læs mere

Europaudvalget 2007 2838 - RIA Bilag 6 Offentligt

Europaudvalget 2007 2838 - RIA Bilag 6 Offentligt Europaudvalget 2007 2838 - RIA Bilag 6 Offentligt Civil- og Politiafdelingen Kontor: Det Internationale Kontor Sagsbeh: Christina Hjeresen Sagsnr.: 2007-3061/1-0035 Dok.: CDH43474 R E D E G Ø R E L S E

Læs mere

EUROPA-PARLAMENTET. Udvalget for Andragender MEDDELELSE TIL MEDLEMMERNE

EUROPA-PARLAMENTET. Udvalget for Andragender MEDDELELSE TIL MEDLEMMERNE EUROPA-PARLAMENTET 2004 Udvalget for Andragender 2009 24.04.2009 MEDDELELSE TIL MEDLEMMERNE Om: Andragende 0930/2005 af Marc Stahl, tysk statsborger, om Tysklands anerkendelse af eksamensbeviser for fysioterapeuter

Læs mere

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 20. oktober 2015 (OR. en)

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 20. oktober 2015 (OR. en) Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 20. oktober 2015 (OR. en) 13159/15 FIN 699 FØLGESKRIVELSE fra: modtaget: 20. oktober 2015 til: Komm. dok. nr.: Vedr.: Jordi AYET PUIGARNAU, direktør, på vegne

Læs mere

GRUNDNOTAT TIL FOLKETINGETS EUROPAUDVALG

GRUNDNOTAT TIL FOLKETINGETS EUROPAUDVALG Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Fødevarestyrelsen/International Handel Sagsnr.: 2013-30-221-01603/Dep. sagsnr. 18663 Den 10. januar 2013 FVM 106 GRUNDNOTAT TIL FOLKETINGETS EUROPAUDVALG

Læs mere

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) / af

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) / af EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 9.8.2017 C(2017) 5518 final KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) / af 9.8.2017 om ændring af gennemførelsesforordning (EU) nr. 615/2014 om gennemførelsesbestemmelser

Læs mere