REFERAT. 30. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. 30. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold"

Transkript

1 KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 4. februar 2005 OM/BS REFERAT 30. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Torsdag den 27. januar 2005, kl Sted : COPA-COGECA s mødelokale i Bruxelles, Belgien Deltagere : Belgien - UECBV - Hr. Jean-Luc Mériaux Danmark - KF -Hr. Ole Meland Tyskland - AFVF - Hr. Dirk Weber Tyskland - VdF - Hr. Robert Figgener Spanien - Anafric-Gremsa -Hr. Pol Amell Spanien - ASOCARNE - Fru Mercedes Cámara Spanien - ASOCARNE - Hr. Fernando Pascual Frankrig - FNICGV - Hr. Hervé des Déserts Frankrig - Sogeviandes - Hr. John Brook Irland - MII - Hr. Cormac Healy Nederlandene - COV - Hr. Gerrit van Heijst Polen - Animex - Hr. Pierre Aron UK - MLC (Bruxelles) - Hr. Grahame Purvis Gæster : Belgien - Kommissionen - Hr. Manuel Catalán Rodriguez (DG Agri) Belgien - Kommissionen - Hr. Risto Holma (DG Sanco) Danmark - Danske Slagterier - Hr. Nicolaj Christoffersen Afbud fra : Belgien - FEBEV -Hr. van Waesberge Der var for mødet fastlagt følgende dagsorden: Side 1. Godkendelse af dagsordenen Godkendelse af referatet fra møde nr Situationen i Rusland Status over det nye veterinære certifikatsystem Mulige nye enhedscertifikater BSE-lovgivningen fra Importkvoter i Transitproblemer igennem Hviderusland Omkostningerne ved de russiske veterinærer i Europa Udbetaling af restitutioner på kød, udtaget til restitutionskontrol... 6 o:\eksportforhold\dansk\gruppen\referat\ doc

2 2 5. Den kommende SPS-seminar Status over Mercosur-forhandlingerne Status over WTO-forhandlingerne Næste møde Eventuelt Godkendelse af dagsordenen Den foreslåede dagsorden blev godkendt uden yderligere kommentarer. UECBV fortalte indledningsvist, at hr. Manuel Catalán Rodriguez (DG Agri) og hr. Risto Holma (DG Sanco) har accepteret at deltage i nærværende møde fra ca. kl for at videregive deres bemærkninger til dagsordenenes emne nr. 3 (om situationen i Rusland). 2. Godkendelse af referatet fra møde nr. 29 Referatet af 30. juli 2004 (fra møde nr. 29) blev godkendt som værende fremragende. 3. Situationen i Rusland Følgende seks punkter blev diskuteret under situationen i Rusland: 3.1. Status over det nye veterinære system De tilstedeværende otte organisationer gav følgende statusrapport over den lokale erfaring med det nye veterinære system: Danmark: KF forklarede, at de danske veterinærmyndigheder netop har stoppet for al udstedelse af certifikater til Rusland med importerede råvarer, hvilket vil true handlen med kød- og mælkeprodukter. Den danske delegation henledte også alles opmærksomhed på følgende veterinære bomber i de nye enhedscertifikater: Salmonella (oksekød), rødsyge (svinekød), samt paratuberkulose (mælk og mælkeprodukter. Faktisk eksport indeværende år: Kun små mængder svinekød. Seglnummer: De danske myndigheder overvejer at bruge toldnummeret. Tyskland: VdF nævnte, at de tyske myndigheder rent faktisk underskriver de nye certifikater, hvorimod der fortsat ikke er markedsadgang for svinekød til detail samt okseaffald. Den tyske organisation tilføjede, at salmonella-attestationen er baseret på et nyligt introduceret nationalt testprogram. Faktisk eksport indeværende år: Både okse- og svinekød. Seglnummer: De tyske myndigheder vil bruge veterinærnummeret.

3 3 Spanien: ASOCARNE fortalte, at de to russiske inspektører uden noget varsel har forladt landet, hvorfor der p.t. ikke udstedes veterinærcertifikater. Den spanske organisation tilføjede, at okseaffald er godkendt til Rusland, men kun fra anlæg med integreret produktion. Transit: For de spanske eksportører skal ordene transitlande nu fortolkes som alle lande (herunder også EU-lande). Seglnummer: De spanske myndigheder vil bruge toldnummeret. Frankrig: Sogeviandes forklarede, at indførelsen af det nye veterinære system ikke har medført nævneværdige problemer for de franske kødeksportører. Det franske firma tilføjede, at der er fuld markedsadgang for både okseog svineaffald samt svinekød til detail. Seglnummer: De franske veterinærmyndigheder har besluttet at ignorere dette krav. Irland: MII nævnte, at den irske eksport endnu ikke er blevet genoptaget efter indførelsen af det nye system i Rusland. Den irske organisation tilføjede, at salmonella-kravet kan true udbetaling af restitutioner, specielt for oksekød på toldoplag. Seglnummer: De irske myndigheder har ikke besluttet sig endeligt. Nederlandene: COV fortalte at de nederlandske myndigheder har udsat alle yderligere skridt indtil et kommende møde i Bruxelles, onsdag den 2. februar Seglnummer: Myndighederne har ikke besluttet sig endeligt. Polen: Animex forklarede, at det vigtigste problem for den polske industri er en omfattende mangel på Ruslands-godkendte kødvirksomheder, idet blot 18 (af i alt ca. 200) polske virksomheder blev godkendt ved inspektionen i september Den polske organisation understregede også, at det vil være totalt umuligt at administrere systemet med præ-eksport certifikater ved kødprodukter. Seglnummer: De polske myndigheder vil bruge toldnummeret. UK: MLC sagde, at der intet er at rapportere om britisk svinekød til Rusland. Seglnummer: De britiske myndigheder har ikke besluttet sig endeligt. Hr. Risto Holma kommenterede hertil, at medlemsstaterne vil diskutere udestående problemer ved et kommende møde i Bruxelles, onsdag den 18. februar UECBV tilføjede, at de russiske myndigheder allerede har accepteret at møde Potsdamgruppen og Kommissionen ved et opfølgende møde i marts 2005.

4 Mulige nye enhedscertifikater På forespørgsel fra KF kunne Kommissionen informere, at russerne ikke har rejst ønsker om enhedscertifikater for øvrige produkter. UECBV tilføjede, at den russiske administration nu koncentrerer alle sine anstrengelser på nye plantecertifikater BSE-lovgivningen fra 2001 KF forklarede, at den russiske BSE-lovgivning fra 2001 der gælder for alle lande, der er ramt af kogalskab havde to separate elementer i importbestemmelserne: Fra 1. juni 2001: Fra 1. oktober 2001: Kun udbenet oksekød tillades markedsadgang. Kun integrerede anlæg kan godkendes (efter inspektion). På forespørgsel fra KF kunne Kommissionen bekræfte, at de russiske forhandlere havde nævnt BSE som begrundelse for kun at udstede et enhedscertifikat på udbenet oksekød. KF anbefalede, Kommissionen at rejse dette spørgsmål over for de russiske myndigheder med henblik på afklaring af dette usikkerhedsmoment. COV understregede, at den nederlandske industri vil forlange absolut tavshed om dette emne med henblik på at sikre fuld adgang til det russiske marked for oksekød af EU-oprindelse. Hr. Risto Holma støttede stærkt den nederlandske opfattelse og anbefalede eksportørerne blot at påbegynde eksport til Rusland, baseret på systemet med præ-eksport certifikater. UECBV nævnte, at organisationen alene kan agere over for Kommissionen efter fuld enighed blandt medlemmerne, men understregede, at alle nu er advaret imod denne mulige usikkerhed for ikke-nationalt oksekød til Rusland Importkvoter i 2005 Hr. Manuel Catalán Rodriguez nævnte, at importkvoterne for 2005 er blevet offentliggjort som følger den 11. januar 2005: Dekret nr. 877 af 30. december 2004 om fersk oksekød. Dekret nr. 878 af 30. december 2004 om frosset oksekød. Dekret nr. 879 af 30. december 2004 om fersk/frosset svinekød. Dekret nr. 880 af 30. december 2004 om fersk/frosset fjerkrækød Transitproblemer igennem Hviderusland Sogeviandes advarede endnu en gang alle imod de alvorlige transitproblemer for produkter gennem Hviderusland. AFVF nævnte, at Kommissionen bør reagere kraftigt over for regeringen i Hviderusland, idet det skal understreges, at denne optræden er uacceptabel for den europæiske industri og handel.

5 Omkostningerne ved de russiske veterinærer i Europa De tilstedeværende otte organisationer gav følgende statusrapport over de lokale omkostninger ved de russiske veterinærer i Europa: Danmark: Tyskland: Spanien: KF fortalte, at systemet er administreret af de danske kødorganisationer, og at de totale omkostninger kan kalkuleres til ca. kr. 400 (= ca. 55 euro) per certifikat, det vil sige ca. 3 euro/tons. VdF berettede, at fa. Vet-Service, som er bosiddende i München, forestår certificeringen i Tyskland, samt at denne service debiteres til en fast pris på 10 euro/tons. ASOCARNE fortalte, at systemet, som hidtil har været administreret af én af de spanske kødorganisationer til gennemsnitlig omkostning på ca. 3-4 euro per tons, snart vil blive erstattet af et veterinærservice-kontor. Denne service vil blive udført til en fast pris på 10 euro/tons. Frankrig: Sogeviandes forklarede, at de franske kødeksportører skal transportere alle lastbiler til Rungis for attestation af den russiske veterinærservice. Gebyret, som er fastlagt til 15,92 euro/tons, betales til selskab med base i Tyskland. Irland: MII fortalte at systemet hidtil har været administreret af Bord Bia til en gennemsnitlig omkostning på ca. 3-4 euro per tons; men ligesom som i Spanien har den irske industri nu modtaget et forslag om at anvende et nyt veterinærservice-kontor. Den irske organisation tilføjede, at dette gebyr meget forbløffende er blevet fastlagt til en fast pris på 10 euro/tons. Nederlandene: Polen: UK: COV nævnte, at de nederlandske eksportører også betaler den nævnte faste pris på 10 euro/tons til et særligt veterinærservice-kontor. Animex forklarede, at den polske industri betaler USD 250 per lastbil, truck, hvilket svarer til ca. 10 euro/tons, til et særligt veterinærservicekontor, der ligger i den nordlige ende af Warszawa. MLC tilføjede, at de britiske eksportører skal betale 10 euro/tons til en dyrlæge, der er ansat i et privat avlsfirma. UECBV mindede om, at den europæiske industri før forhandlingerne om enhedscertifikatet startede fik stillet i udsigt, at de russiske inspektører naturligvis skulle blive overflødige efter indgåelse af en aftale med Rusland! Tak til embedsmændene fra Kommissionen På gruppens vegne takkede Ole Meland afslutningsvist hr. Manuel Catalán Rodriguez og hr. Risto Holma for den interessante og informative meningsudveksling om den aktuelle situation inden for de europæisk-russiske relationer.

6 6 4. Udbetaling af restitutioner på kød, udtaget til restitutionskontrol Sogeviandes omtalte en temmelig pudsig sag på Elfenbenskysten, hvor to kartoner var udtaget til restitutionskontrol ved afgang fra europæisk havn. Idet den ivorianske kunde havde forudbetalt hele sendingen, bad han følgelig det lokale toldvæsen udstede tolddokumentet for den totale vægt (herunder også de to førnævnte kartoner, der var blevet udtaget til restitutionskontrol). Skønt den ivorianske kunde således havde betalt importafgift for en større mængde end rent faktisk importeret, øjnede myndighederne øjeblikkeligt et muligt bedrag! Sogeviandes nævnte, at OFIVAL efter en serie diskussioner omsider besluttede at lukke sagen; men at FEOGA-Revisionen efterfølgende også har vist interesse for denne fascinerende sag. KF konkluderede, at UECBV skal bede Kommissionen om at udstede en fortolkningsnote om dette emne. MII fortalte, at de irske myndigheder åbner kartoner med henblik på at finde de to ringeste kartoner til analyse af sendingens kødindhold. KF kommenterede, at princippet bag kontrollen af kødindholdet er eller rettere bør være baseret på et tilfældigt udvalg af uåbnede kartoner. MLC tilføjede, at ifølge retningslinjerne fra FEGA-Revisionen skal de lokale myndigheder tage alle nødvendige skridt. UECBV nævnte afrundende, at emnet må forventes at ville blive diskuteret på et kommende møde i Forvaltningskomitéen for Oksekød. 5. Det kommende SPS-seminar UECBV forklarede, at Kommissionen i april eller maj 2005 vil indkalde et seminar om veterinære barrierer for den internationale kødhandel. Hr. Jean-Luc Mériaux foreslog, at hr. Knud Buhl fra Danske Slagterier skulle udpeges som fælles kandidat for den europæiske kødindustri. AFVF kunne acceptere dette forslag, såfremt eksportørgruppen får forelagt et udkast fra hr. Knud Buhl inden præsentationen ved det anførte seminar. 6. Status over Mercosur-forhandlingerne UECBV forklarede, at Kommissionen nu har nedprioriteret de bilaterale forhandlinger med de fire Mersosur-lande. Hr. Jean-Luc Mériaux tilføjede også, at Argentina, Brasilien, Paraguay og Uruguay i oktober 2004 således mistede deres chance for en aftale med Den Europæiske Union.

7 7 7. Status over WTO-forhandlingerne På grund af det fremskredne tidspunkt blev emnet om status over WTO-forhandlingerne udsat til næste arbejdsgruppemøde. 8. Næste møde UECBV foreslog at afholde næste møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold i slutningen af marts 2005 eller i begyndelsen af april KF konkluderede, at dette forslag var enstemmigt vedtaget. 9. Eventuelt Der blev ikke fremlagt emner til behandling under eventuelt. * * * * * * * (Mødet sluttede kl ) * * * * * * *

KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 27. april 2005 OM/BS REFERAT. 31. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 27. april 2005 OM/BS REFERAT. 31. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 27. april 25 OM/BS REFERAT 31. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Tirsdag den 19. april 25, kl. 1. Sted : De Europæiske Foderstofproducenters

Læs mere

KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 9. februar 2006 OM/BS REFERAT. 33. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 9. februar 2006 OM/BS REFERAT. 33. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 9. februar 2006 OM/BS REFERAT 33. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Tirsdag den 2. februar 2006, kl. 10.00 Sted : De Europæiske Foderstofproducenters

Læs mere

Danish Meat Association København, den 18. maj 2007 OME/BSO REFERAT. 35. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

Danish Meat Association København, den 18. maj 2007 OME/BSO REFERAT. 35. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Danish Meat Association København, den 18. maj 2007 OME/BSO REFERAT 35. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Torsdag den 26. april 2007, kl. 13.00 Sted : De Europæiske Foderstofproducenters

Læs mere

REFERAT. 27. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

REFERAT. 27. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 1. marts 2004 OM/BS REFERAT 27. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Onsdag den 18. februar 2004, kl. 10.00 Sted : De Europæiske Foderstofproducenters

Læs mere

REFERAT. 9. kontaktmøde (trepartsmøde om ankomstdokumentation)

REFERAT. 9. kontaktmøde (trepartsmøde om ankomstdokumentation) KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 7. november 2003 OM/BS REFERAT 9. kontaktmøde (trepartsmøde om ankomstdokumentation) Dato : Torsdag den 30. oktober 2003, kl. 15.00 Sted : De Europæiske Foderstofsproducenters

Læs mere

REFERAT. 16. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

REFERAT. 16. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 9. august 2001 OM/BS REFERAT 16. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Torsdag den 12. juli 2001, kl. 10.30 Sted : De Europæiske Foderstofproducenters

Læs mere

REFERAT. 6. kontaktmøde (om restitutionsforhold)

REFERAT. 6. kontaktmøde (om restitutionsforhold) KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 5. december 2001 OM/BS REFERAT 6. kontaktmøde (om restitutionsforhold) Dato : Mandag den 19. november 2001, kl. 16.00 Sted : Kommissionens mødelokale i Bruxelles,

Læs mere

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 30. juni 2011 OME REFERAT. 47. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 30. juni 2011 OME REFERAT. 47. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 30. juni 2011 OME REFERAT 47. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Dato : Fredag den 24. juni 2011, kl. 09.30 Sted : Mødelokale tilhørende

Læs mere

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 8. april 2010 OME REFERAT. 44. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 8. april 2010 OME REFERAT. 44. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 8. april 2010 OME REFERAT 44. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Dato : Tirsdag den 19. marts 2010, kl. 10.00 Sted : Lokale tilhørende

Læs mere

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 24. september 2013 OME REFERAT. 53. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 24. september 2013 OME REFERAT. 53. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 24. september 2013 OME REFERAT 53. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Dato : Fredag den 13. september 2013, kl. 09.30 Sted : Mødelokale

Læs mere

Kødbranchens Fællesråd/Danish Meat Association København, den 20. januar 2009 OM/BS REFERAT. 41. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold

Kødbranchens Fællesråd/Danish Meat Association København, den 20. januar 2009 OM/BS REFERAT. 41. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Kødbranchens Fællesråd/Danish Meat Association København, den 20. januar 2009 OM/BS REFERAT 41. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Dato : Torsdag den 8. januar 2009, kl. 12.00 Sted : De Europæiske

Læs mere

REFERAT. 20. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

REFERAT. 20. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 5. november 2002 OM/BS REFERAT 20. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Onsdag den 30. oktober 2002, kl. 10.00 Sted : De Europæiske Foderstofproducenters

Læs mere

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 11. juli 2013 OME REFERAT. 52. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 11. juli 2013 OME REFERAT. 52. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 11. juli 2013 OME REFERAT 52. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Dato : Onsdag den 3. juli 2013, kl. 10.00 Sted : Mødelokale tilhørende

Læs mere

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 12. december 2011 OME REFERAT. 48. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 12. december 2011 OME REFERAT. 48. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 12. december 2011 OME REFERAT 48. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Dato : Torsdag den 29. november 2011, kl. 14.30 Sted : Mødelokale

Læs mere

REFERAT. 15. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

REFERAT. 15. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 23. februar 2001 OM/BS REFERAT 15. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Torsdag den 15. februar 2001, kl. 10.30 Sted : De Europæiske Foderstofproducenters

Læs mere

REFERAT. 11. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

REFERAT. 11. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 11. maj 2000 OM/BS REFERAT 11. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Onsdag den 3. maj 2000, kl. 13.30 Sted : UECBV s kontor i Bruxelles,

Læs mere

Danish Meat Association København, den 22. april 2008 OME/BSO REFERAT. 38. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold

Danish Meat Association København, den 22. april 2008 OME/BSO REFERAT. 38. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Danish Meat Association København, den 22. april 2008 OME/BSO REFERAT 38. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Dato : Mandag den 14. april 2008, kl. 09.00 Sted : Hotel Radisson SAS Slavjanskaya

Læs mere

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 19. december 2013 OME REFERAT. 54. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 19. december 2013 OME REFERAT. 54. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 19. december 2013 OME REFERAT 54. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Dato : Fredag den 13. december 2013, kl. 10.00 Sted : Mødelokale

Læs mere

REFERAT. 2. kontaktmøde (om ankomstdokumentation på Rusland)

REFERAT. 2. kontaktmøde (om ankomstdokumentation på Rusland) KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 8. juli 1999 OM/BS REFERAT 2. kontaktmøde (om ankomstdokumentation på Rusland) Dato : Tirsdag den 6. juli 1999, kl. 16.00 Sted : Kommissionens lokaler i Bruxelles,

Læs mere

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 21. november 2014 OME REFERAT. 57. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 21. november 2014 OME REFERAT. 57. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 21. november 2014 OME REFERAT 57. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Dato : Torsdag den 13. november 2014, kl. 10.00 Sted : Mødelokale

Læs mere

Nyhedsbrev om Oksekød nr. 30/2013

Nyhedsbrev om Oksekød nr. 30/2013 Nyhedsbrev om Oksekød nr. 30/2013 Landbrug & Fødevarer Handel, Marked & Afsætning 15. maj 2013 Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København V tlf.: 33 39 40 00 e-post: info@lf.dk fax: 33 39 41 41 web: www.lf.dk

Læs mere

REFERAT. 12. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

REFERAT. 12. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 6. juli 2000 OM/BS REFERAT 12. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Onsdag den 28. juni 2000, kl. 13.30 Sted : UECBV s kontor i Bruxelles,

Læs mere

Danish Meat Association København, den 12. december 2008 OME/BSO REFERAT. 40. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold

Danish Meat Association København, den 12. december 2008 OME/BSO REFERAT. 40. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Danish Meat Association København, den 12. december 2008 OME/BSO REFERAT 40. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Dato : Torsdag den 27. november 2008, kl. 09.30 Sted : De Europæiske Foderstofproducenters

Læs mere

REFERAT. 1. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportør-risici

REFERAT. 1. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportør-risici KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 20. februar 1998 OM/BS REFERAT 1. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportør-risici Dato : Tirsdag den 3. februar 1998, kl. 13.00 Sted : UECBV s kontor i Bruelles,

Læs mere

Nyhedsbrev om Oksekød nr. 16/2018

Nyhedsbrev om Oksekød nr. 16/2018 Nyhedsbrev om Oksekød nr. 16/2018 Landbrug & Fødevarer Handel, Marked & Ernæring 16. marts 2018 Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København V tlf.: 33 39 40 00 e-post: info@lf.dk fax: 33 39 41 41 web: www.lf.dk

Læs mere

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER. Forslag til RÅDETS FORORDNING

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER. Forslag til RÅDETS FORORDNING KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER Bruxelles, den 22.1.2004 KOM(2004) 32 endelig 2004/0009 (CNS) Forslag til RÅDETS FORORDNING om omregningskurserne mellem euroen og valutaerne i de medlemsstater,

Læs mere

REFERAT. 23. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

REFERAT. 23. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 8. august 2003 OM/BS REFERAT 23. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Tirsdag den 29. juli 2003, kl. 10.30 Sted : De Europæiske Foderstofproducenters

Læs mere

Afsætningssituationen er stort set uændret fra sidste uge. Slagtninger af kreaturer på de eksportautoriserede slagterier (klassificerede kroppe)

Afsætningssituationen er stort set uændret fra sidste uge. Slagtninger af kreaturer på de eksportautoriserede slagterier (klassificerede kroppe) Priser og produktionstal for oksekød Nr. 48 /14 Markedsnyt -11-14 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.800 stk. Slagtninger ventes

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 25. april Uge 17 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer roligt og til stort set uforandret prisniveau denne

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 34 /15. Danmark 19-08-2015

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 34 /15. Danmark 19-08-2015 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 34 /15 Markedsnyt 19-08-15 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.900 stk. Afregningspriser

Læs mere

REFERAT. 19. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

REFERAT. 19. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 8. maj 2002 OM/BS REFERAT 19. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Tirsdag den 30. april 2002, kl. 10.30 Sted : COPA-COGECA s mødelokale

Læs mere

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU)

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) L 234/14 KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) 2019/1395 af 10. september 2019 om ændring af bilag I til forordning (EF) nr. 798/2008 for så vidt angår oplysningerne om Bosnien- Hercegovina og Israel

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 28. april Uge 18 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge, sammenlignet med sidste uge, er som følger:

Læs mere

Handlen med hjemmemarkedet forløber rolig i denne uge.

Handlen med hjemmemarkedet forløber rolig i denne uge. Oksekød Nr. 34/13 Markedsnyt. august 13 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.700 stk. Notering = uændret Rolig afsætningssituation

Læs mere

- I pct. af ugen før ,9 103,9 103,6 101,6 100,4 - I pct. af samme uge sidste år... 95,6 95,8 95,9 87,7 86,0

- I pct. af ugen før ,9 103,9 103,6 101,6 100,4 - I pct. af samme uge sidste år... 95,6 95,8 95,9 87,7 86,0 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 1-2/14 Markedsnyt 08-01-14 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.0 stk. Notering = uændret

Læs mere

- I pct. af ugen før... 99,8 100,0 99,9 99,8 100,0 - I pct. af samme uge sidste år ,2 102,9 102,8 101,1 103,1

- I pct. af ugen før... 99,8 100,0 99,9 99,8 100,0 - I pct. af samme uge sidste år ,2 102,9 102,8 101,1 103,1 Oksekød Nr. 6/13 Markedsnyt 7. februar 13 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.900 stk. Notering =vigende Træg afsætningssituation

Læs mere

Nyhedsbrev om Oksekød nr. 6/2018

Nyhedsbrev om Oksekød nr. 6/2018 Nyhedsbrev om Oksekød nr. 6/2018 Landbrug & Fødevarer Handel, Marked & Ernæring 29. januar 2018 Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København V tlf. 33 39 40 00 e-post: info@lf.dk fax: 33 39 41 41 web: www.lf.dk

Læs mere

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 15. februar 2011 OME REFERAT. Kontaktmøde (imellem russiske og europæiske virksomheder)

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 15. februar 2011 OME REFERAT. Kontaktmøde (imellem russiske og europæiske virksomheder) Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 15. februar 2011 OME REFERAT Kontaktmøde (imellem russiske og europæiske virksomheder) Dato : Onsdag den 19. januar 2011, kl. 14.30 Sted Formand

Læs mere

Forslag til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING

Forslag til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 26.9.2014 COM(2014) 594 final 2014/0276 (COD) Forslag til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING om åbning og forvaltning af en række EU-toldkontingenter for oksekød

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 30. maj 2016 Uge 22 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til stigende prisniveau denne uge. Ligeledes bove og biprodukter handles til

Læs mere

- I pct. af ugen før... 99,8 99,9 99,9 101,0 100,8 - I pct. af samme uge sidste år... 95,5 95,7 95,8 87,4 86,9

- I pct. af ugen før... 99,8 99,9 99,9 101,0 100,8 - I pct. af samme uge sidste år... 95,5 95,7 95,8 87,4 86,9 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 4/14 Markedsnyt -01-14 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.700 stk. Notering = uændret

Læs mere

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU)

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) 8.12.2012 Den Europæiske Unions Tidende L 336/9 KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) Nr. 1160/2012 af 7. december 2012 om ændring af forordning (EU) nr. 206/2010 for så vidt angår standardveterinærcertifikatet

Læs mere

(Meddelelser) EUROPA-PARLAMENTET. Forretningsorden for Konferencen af de Europæiske Parlamenters Europaudvalg (2011/C 229/01) PRÆAMBEL

(Meddelelser) EUROPA-PARLAMENTET. Forretningsorden for Konferencen af de Europæiske Parlamenters Europaudvalg (2011/C 229/01) PRÆAMBEL 4.8.2011 Den Europæiske Unions Tidende C 229/1 II (Meddelelser) MEDDELELSER FRA DEN EUROPÆISKE UNIONS INSTITUTIONER, ORGANER, KONTORER OG AGENTURER EUROPA-PARLAMENTET Forretningsorden for Konferencen af

Læs mere

Hvordan tegner fremtiden sig for produktion af okse- og kalvekød? Allan Munch Mortensen Sektordirektør Kødbranchen Fællesråd Kvægkongres

Hvordan tegner fremtiden sig for produktion af okse- og kalvekød? Allan Munch Mortensen Sektordirektør Kødbranchen Fællesråd Kvægkongres Hvordan tegner fremtiden sig for produktion af okse- og kalvekød? Allan Munch Mortensen Sektordirektør Kødbranchen Fællesråd Kvægkongres 2016-02-29 1 Agenda 1. Globale trends for oksekødsproduktion 2.

Læs mere

Hermed følger til delegationerne den afklassificerede udgave af ovennævnte dokument.

Hermed følger til delegationerne den afklassificerede udgave af ovennævnte dokument. Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 27. januar 2017 (OR. en) 10248/96 DCL 1 PECHE 352 AFKLASSIFICERING af dokument: 10248/96 RESTREINT af: 30. september 1996 ny status: Offentlig Vedr.: Forvaltning

Læs mere

Næste udgave udkommer i uge 2/2014. Efterspørgslen fra hjemmemarkedet er rolig.

Næste udgave udkommer i uge 2/2014. Efterspørgslen fra hjemmemarkedet er rolig. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 51/13 Markedsnyt -12-13 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Læserne af Priser og produktionstal for oksekød

Læs mere

Slagteriernes noteringer for slagtekvæg ventes ikke ændret. Slagtninger af kreaturer på de eksportautoriserede slagterier (klassificerede kroppe)

Slagteriernes noteringer for slagtekvæg ventes ikke ændret. Slagtninger af kreaturer på de eksportautoriserede slagterier (klassificerede kroppe) Priser og produktionstal for oksekød Nr. 5/14 Markedsnyt -01-14 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.700 stk. Notering = uændret

Læs mere

2. Gennemgang og diskussion af de resterende fælder

2. Gennemgang og diskussion af de resterende fælder KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD København, den 31. marts 1998 OM/BS REFERAT 2. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportør-risici Dato : Tirsdag den 17. marts 1998, kl. 13.00 Sted : UECBV s kontor i Bruelles,

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 45 /14. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 45 /14. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 45 /14 Markedsnyt 05-11-14 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.800 stk. Afregningspriser

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa forløber uforandret roligt.

Eksporten til Sydeuropa forløber uforandret roligt. Oksekød Nr. 13/13 Markedsnyt. marts 13 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtninger påvirket af påsken. Notering = uændret Rolig afsætningssituation

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa er uændret.

Eksporten til Sydeuropa er uændret. Priser og produktionstal for oksekød Nr. /19-06-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.900 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Der er heller ingen ændringer i eksporten til Sydeuropa.

Der er heller ingen ændringer i eksporten til Sydeuropa. Priser og produktionstal for oksekød Nr. / -07- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 7.000 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

- I pct. af ugen før ,0 100,0 100,1 99,6 98,5 - I pct. af samme uge sidste år... 96,0 97,1 96,9 96,4 97,2

- I pct. af ugen før ,0 100,0 100,1 99,6 98,5 - I pct. af samme uge sidste år... 96,0 97,1 96,9 96,4 97,2 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 40/13 Markedsnyt 02-10-13 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.400 stk. Notering = reduceret

Læs mere

Forslag til RÅDETS FORORDNING

Forslag til RÅDETS FORORDNING EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 7.7.2014 COM(2014) 448 final 2014/0207 (NLE) Forslag til RÅDETS FORORDNING om tilpasning af Rådets forordning (EF) nr. 1340/2008 af 8. december 2008 om handel med visse

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSOVERVÅGNING 8. september 2008 Uge 37 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge sammenlignet med sidste uge er som

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 49 /14. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 49 /14. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 49 /14 Markedsnyt 03-12-14 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.100 stk. Afregningspriser

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 17. maj 2016 Uge 20 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til stigende prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer sker handlen til

Læs mere

- I pct. af ugen før ,3 100,9 100,4 100,2 101,1 101,9 - I pct. af samme uge sidste år 93,0 92,6 94,3 93,5 89,7 88,2

- I pct. af ugen før ,3 100,9 100,4 100,2 101,1 101,9 - I pct. af samme uge sidste år 93,0 92,6 94,3 93,5 89,7 88,2 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 09/19-02-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.400 stk. Notering = fald Der ventes

Læs mere

- I pct. af ugen før... 97,3 98,8 99,2 99,3 102,6 99,1 - I pct. af samme uge sidste år 96,7 97,0 99,2 99,0 92,9 89,1

- I pct. af ugen før... 97,3 98,8 99,2 99,3 102,6 99,1 - I pct. af samme uge sidste år 96,7 97,0 99,2 99,0 92,9 89,1 Priser og produktionstal for oksekød Nr. /14 Markedsnyt -07-14 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 6.500 stk. Reduceret afregningspriser

Læs mere

- I pct. af ugen før... 99,7 99,3 100,4 99,8 98,4 99,3 - I pct. af samme uge sidste år 97,4 96,6 99,4 98,9 109,5 105,6

- I pct. af ugen før... 99,7 99,3 100,4 99,8 98,4 99,3 - I pct. af samme uge sidste år 97,4 96,6 99,4 98,9 109,5 105,6 Priser og produktionstal for oksekød Nr. /15 Markedsnyt 03-06-15 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 7.000 stk. Afregningspriseren =

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 25. januar 2016 Uge 4 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til stort set uforandret prisniveau denne uge. Ligeledes for øvrige udskæringer

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa forløber stabilt.

Eksporten til Sydeuropa forløber stabilt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 48/17-11-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.500 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Handlen med hjemmemarkedet er rolig. - I pct. af ugen før... 99,2 99,8 99,8 100,2 100,1 - I pct. af samme uge sidste år... 94,6 96,9 96,6 98,3 99,4

Handlen med hjemmemarkedet er rolig. - I pct. af ugen før... 99,2 99,8 99,8 100,2 100,1 - I pct. af samme uge sidste år... 94,6 96,9 96,6 98,3 99,4 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 39/13 Markedsnyt -09-13 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.900 stk. Notering = uændret

Læs mere

Slagtningerne ventes i denne uge at blive reduceret med ca. 7 pct. På virksomheder med klassificering ventes der slagtet ca stk.

Slagtningerne ventes i denne uge at blive reduceret med ca. 7 pct. På virksomheder med klassificering ventes der slagtet ca stk. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 6/14 Markedsnyt 05-02-14 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.000 stk. Notering = reduktion

Læs mere

- I pct. af ugen før ,2 100,3 100,4 101,6 100,0 - I pct. af samme uge sidste år ,2 103,7 104,0 105,1 112,4

- I pct. af ugen før ,2 100,3 100,4 101,6 100,0 - I pct. af samme uge sidste år ,2 103,7 104,0 105,1 112,4 Oksekød Nr. /12 Markeds nyt 10. maj 12 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 41 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.0 stk. Noteringerne reduceret Rolig afsætningssituation

Læs mere

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 11. september 2017 (OR. en)

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 11. september 2017 (OR. en) Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 11. september 2017 (OR. en) 12043/17 FØLGESKRIVELSE fra: modtaget: 8. september 2017 til: Komm. dok. nr.: AGRI 465 AGRIFIN 87 AGRIORG 84 DELACT 153 Jordi AYET

Læs mere

- I pct. af ugen før ,2 100,9 99,4 100,1 100,8 99,0 - I pct. af samme uge sidste år 94,9 95,8 95,4 95,2 93,4 90,7

- I pct. af ugen før ,2 100,9 99,4 100,1 100,8 99,0 - I pct. af samme uge sidste år 94,9 95,8 95,4 95,2 93,4 90,7 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 39/ -09- Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.600 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

EU-toldkontingenter for oksekød af høj kvalitet, svinekød, fjerkrækød, hvede og blandsæd af hvede og rug samt klid og andre restprodukter ***I

EU-toldkontingenter for oksekød af høj kvalitet, svinekød, fjerkrækød, hvede og blandsæd af hvede og rug samt klid og andre restprodukter ***I EUROPA-PARLAMENTET 2014-2019 VEDTAGNE TEKSTER Foreløbig udgave P8_TA-PROV(2015)0055 EU-toldkontingenter for oksekød af høj kvalitet, svinekød, fjerkrækød, hvede og blandsæd af hvede og rug samt klid og

Læs mere

- I pct. af ugen før... 99,4 100,2 100,0 99,4 99,6 - I pct. af samme uge sidste år ,4 100,8 100,8 98,2 99,4

- I pct. af ugen før... 99,4 100,2 100,0 99,4 99,6 - I pct. af samme uge sidste år ,4 100,8 100,8 98,2 99,4 Oksekød Nr. 35/13 Markedsnyt -08-13 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.600 stk. Notering = uændret Rolig afsætningssituation Slagtningerne

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 19/16. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 19/16. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 19/16 Markedsnyt 11-05-16 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.100 stk. Notering = uændret

Læs mere

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 13. juli 2010 OME REFERAT. 45. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold

Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 13. juli 2010 OME REFERAT. 45. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Kødbranchens Fællesråd/Landbrug & Fødevarer København, den 13. juli 2010 OME REFERAT 45. møde i UECBV s Arbejdsgruppe om Eksportforhold Dato : Tirsdag, den 6. juli 2010, kl. 10.00 Sted : Lokale tilhørende

Læs mere

- I pct. af ugen før ,7 101,4 101,3 102,8 100,7 - I pct. af samme uge sidste år ,2 104,9 105,0 110,1 108,4

- I pct. af ugen før ,7 101,4 101,3 102,8 100,7 - I pct. af samme uge sidste år ,2 104,9 105,0 110,1 108,4 Oksekød Nr. 34/12 Markeds nyt. august 12 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.600 stk. Notering = + øre/kg for hundyr Fornuftig afsætningssituation

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa er uændret.

Eksporten til Sydeuropa er uændret. Priser og produktionstal for oksekød Nr. / -06- Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 10.0 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 17. december 2018 Uge 51 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret eller svagt faldende prisniveau

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 7/16. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 7/16. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 7/ Markedsnyt 17-02- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 7.800 stk. Notering = uændret Skolernes

Læs mere

Slagteriernes noteringer for slagtekvæg ventes ikke ændret. Eksporten til Sydeuropa forløber rolig for ungtyrekød.

Slagteriernes noteringer for slagtekvæg ventes ikke ændret. Eksporten til Sydeuropa forløber rolig for ungtyrekød. Priser og produktionstal for oksekød Nr. /14 Markedsnyt -06-14 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.600 stk. Notering = uændret Uændret

Læs mere

- I pct. af ugen før ,2 99,8 99,9 100,1 100,2 - I pct. af samme uge sidste år ,6 104,8 104,7 106,0 105,4

- I pct. af ugen før ,2 99,8 99,9 100,1 100,2 - I pct. af samme uge sidste år ,6 104,8 104,7 106,0 105,4 Oksekød Nr. 4/13 Markedsnyt. januar 13 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.0 stk. Notering = uændret Rolig afsætningssituation Slagtningerne

Læs mere

FORHANDLINGERNE OM BULGARIENS OG RUMÆNIENS TILTRÆDELSE AF DEN EUROPÆISKE UNION

FORHANDLINGERNE OM BULGARIENS OG RUMÆNIENS TILTRÆDELSE AF DEN EUROPÆISKE UNION FORHANDLINGERNE OM BULGARIENS OG RUMÆNIENS TILTRÆDELSE AF DEN EUROPÆISKE UNION Bruxelles, den 31. marts 2005 (OR. en) AA 2/2/05 REV 2 TILTRÆDELSESTRAKTAT: TRAKTAT UDKAST TIL RETSAKTER OG ANDRE INSTRUMENTER

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 4. juli 2016 Uge 27 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked sker handlen med ferske skinker til svagt stigende prisniveau denne uge. Efterspørgslen efter kamme

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 22/16. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 22/16. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. / Markedsnyt 01-06- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.400 stk. Afregningspriser = uændret

Læs mere

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 26.6.2019 C(2019) 4548 final KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) / af 26.6.2019 om ændring af Europa-Parlamentets og Rådets direktiv (EU) 2016/1629 om fastsættelse

Læs mere

- I pct. af ugen før... 98,3 98,9 98,1 99,8 101,9 100,4 - I pct. af samme uge sidste år 92,2 94,1 93,8 94,4 92,7 91,5

- I pct. af ugen før... 98,3 98,9 98,1 99,8 101,9 100,4 - I pct. af samme uge sidste år 92,2 94,1 93,8 94,4 92,7 91,5 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 48/ -11- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 10.000 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

BILAG. til det ændrede forslag. til Rådets afgørelse

BILAG. til det ændrede forslag. til Rådets afgørelse EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 6.9.2016 COM(2016) 552 final ANNEX 2 BILAG til det ændrede forslag til Rådets afgørelse om undertegnelse og midlertidig anvendelse af lufttransportaftalen mellem Amerikas

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 18. juni 2018 Uge 25 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau denne uge. Til det

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 6. november Uge 45 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker fortsat trægt, men til uforandret prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer

Læs mere

Oksekød Nr. 10/12. Markeds nyt. Danmark. 8. marts 2012

Oksekød Nr. 10/12. Markeds nyt. Danmark. 8. marts 2012 Oksekød Nr. 10/12 Markeds nyt 8. marts 12 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 41 E info@lf.dk W www.lf.dk Lavere slagtninger Notering = uændret Uændret afsætning Slagtningerne

Læs mere

Der ventes ikke ændringer i afregningspriserne i denne uge. Markedet for okse- og kalvekød er stort set uændret fra sidste uge.

Der ventes ikke ændringer i afregningspriserne i denne uge. Markedet for okse- og kalvekød er stort set uændret fra sidste uge. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 37 /14 Markedsnyt 10-09-14 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk slagtninger = 10.500 stk. Afregningspriser

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 12/15. Danmark 18-03-2015

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 12/15. Danmark 18-03-2015 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 12/15 Markedsnyt -03-15 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.0 stk. Afregningspris = højere

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 23. marts 2016 Uge 12 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau denne uge. Til det

Læs mere

Handlen med hjemmemarkedet er uændret fra sidste uge. Generelt ser efterspørgsel efter forfjerding ud til at ligge stabilt.

Handlen med hjemmemarkedet er uændret fra sidste uge. Generelt ser efterspørgsel efter forfjerding ud til at ligge stabilt. Oksekød Nr. /12 Markeds nyt 13. juni 12 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 41 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.600 stk. Notering = uændret Slagtningerne i denne uge ventes

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 3. december Uge 49 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau i denne uge. Til det

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 5. februar 2018 Uge 6 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til stigende prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer sker handlen til

Læs mere

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE (EU)

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE (EU) L 118/18 KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE (EU) 2018/704 af 8. maj 2018 om overensstemmelsen af enhedsraterne for afgiftszoner med gennemførelsesforordning (EU) nr. 390/2013 og (EU) nr. 391/2013 i

Læs mere

Efterbetaling for det seneste regnskabsår. Slagtninger af kreaturer på de eksportautoriserede slagterier (klassificerede kroppe)

Efterbetaling for det seneste regnskabsår. Slagtninger af kreaturer på de eksportautoriserede slagterier (klassificerede kroppe) Oksekød Nr. 18/12 Markeds nyt 3. maj 2012 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Lavere slagtninger Noteringer uændrede Slagtningerne i denne

Læs mere

Danish Meat Association København, den 31. juli 2007 OME/BSO REFERAT. 36. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold

Danish Meat Association København, den 31. juli 2007 OME/BSO REFERAT. 36. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Danish Meat Association København, den 31. juli 2007 OME/BSO REFERAT 36. møde i Den Europæiske Arbejdsgruppe om Eksportørforhold Dato : Tirsdag den 26. juni 2007, kl. 09.00 Sted : De Europæiske Foderstofproducenters

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 27 /15. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 27 /15. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. /15 Markedsnyt 01-07-15 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.100 stk. Slagtningerne ventes

Læs mere

Handlen med hjemmemarkedet er langsom. Slagtninger af kreaturer på de eksportautoriserede slagterier (klassificerede kroppe)

Handlen med hjemmemarkedet er langsom. Slagtninger af kreaturer på de eksportautoriserede slagterier (klassificerede kroppe) Priser og produktionstal for oksekød Nr. / Markedsnyt -06- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.000 stk. Notering = uændret Slagtninger

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 17. juni 2019 Uge 25 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret eller svagt faldende prisniveau

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 11/14. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 11/14. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 11/14 Markedsnyt 12-03-14 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.0 stk. Afregningspriser =

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 27/16. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 27/16. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. / Markedsnyt 06-07- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.100 stk. Afregningspris = uændret

Læs mere