VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Nærumhave a.m.b.a.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Nærumhave a.m.b.a."

Transkript

1 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Nærumhave a.m.b.a. 1 Grundejerforeningens navn er "Grundejerforeningen Nærumhave a.m.b.a." og medlemmerne er ejerne af de fra matr. nr. 3ø af Nærum by, Nærum sogn udstykkede parceller, beliggende Hegnsvej nr. 69 til 189 i Nærum. Grundejerforeningens hjemsted er Rudersdal kommune. Grundejerforeningen er oprettet i henhold til den på ejendommen d. 6/ og senere tinglyste deklaration med det formål at varetage medlemmernes fælles interesser, herunder navnlig a) at sikre medlemmerne opvarmning ved 1. at varetage medlemmernes interesser i relation til leverandøren af fjernvarme 2. at stå som ejer af varmefordelingsnettet på grundejerforeningens område, idet fordelingsnettet for el, koldt vand og kloak til de enkelte ejendomme,uanset om det er ført på grundejerforeningens område, er grundejerforeningen uvedkommende. b) at vedligeholde og administrere de til bebyggelsen hørende fælles arealer og installationer af enhver art. 2 Medlemmernes rettigheder er:

2 a) Forsyning med varme - forstået som varme til opvarmning og til produktion af varmt brugsvand - via det af foreningen ejede fordelingsnet, og med ekstern leverandør af fjernvarme til fælles varmeveksler. Foreningen skal bestræbe sig på at regulere fremløbstemperaturen på radiatorvandet, således at temperaturen i de opsatte varmtvandsbeholdere, der opvarmes af det cirkulerende radiatorvand, normalt skal kunne holdes på 55 C ved et maksimumforbrug på 110 l/time. Foreningen har intet ansvar for varmeanlæggets svigten, helt eller delvist, herunder som følge af brud, manglende eller ukvalificeret arbejdskraft eller svigt fra fjernvarmeleverandørens side. Grundejerforeningen påtager sig intet ansvar for direkte eller indirekte skader eller tab, som følge af afbrydelse eller forstyrrelse i varmeanlægget. b) Vedligeholdelse af de private vejanlæg i det omfang, de ikke nu eller senere overtages af Rudersdal kommune eller anden offentlig myndighed, samt fælles arealer af anden art. c) Vedligeholdelse af de fælles installationer. d) Vedligehold af de i 3, stk. 4 nævnte fælles faciliteter, herunder opvarmning af disse. e) Varetagelse af opgaver, der efter bestyrelsens skøn, er fælles for alle beboere eller en kreds af disse, dog mindst beboere i én blok. Medlemmernes forpligtelser er: a) Deltagelse i grundejerforeningens udgifter, herunder 1. Betaling af udgifter vedrørende tilsyn, fornyelse og vedligeholdelse af varmefordelingsnettet tilhørende foreningen.

3 2. Betaling af udgifter vedrørende vedligeholdelse, tilsyn og istandsættelse af de ovenfor under stk. 1b - 1c nævnte fællesarealer og fælles installationer, idet det dog tilstræbes at omkostningerne ved drift og vedligeholdelse af vaskefaciliteterne dækkes af indtægterne fra vaskemønter. 3. Betaling af udgifter til foreningens administration og de opgaver, som foreningen optager til behandling efter reglerne ovenfor under stk. 1e. Stk. 3. Medlemmerne er forpligtet til - ifølge indgået aftale mellem foreningen og Holte Fjernvarme A.m.b.A. af 1/ , udelukkende at aftage deres forbrug af varme fra et varmeværk tilhørende Holte Fjernvarme A.m.b.A.. Aftalen vil efter sit indhold - med 12 måneders varsel - kunne opsiges for begge parter, dog tidligst til ophør Brændeovne og pejse kan dog fortsat benyttes. Stk. 4. Medlemmerne er forpligtet til, i fællesskab at vedligeholde installationer, der er grundejerforeningen uvedkommende, men som er fælles for flere huse, en blok eller en række af blokke. Stk. 5. Medlemmerne er forpligtet til at overholde en af Rudersdal kommune vedtagen Lokalplan for området Stk. 6. Fordelingen af udgifter sker på følgende måde: a) Udgifter til varme betales af det enkelte medlem efter forbrug. Til dækning af dette betales et á conto beløb, som fastsættes af bestyrelsen ud fra et af denne udarbejdet varmebudget. Varmebudgettet fastsættes ud fra fjernvarmeleverandørens á conto opkrævning overfor grundejerforeningen, samt de forventede udgifter til el, vand og lignende.

4 Dette samlede beløb, fordeles på medlemmerne i forhold til gennemsnitsforbruget for det enkelte medlem over de foregående 5 år. For medlemmer med mindre end 5 års medlemskab, fastsættes opkrævningen i forhold til gennemsnitsforbruget for de foregående hele varmeår. For helt nye medlemmer fastsættes opkrævningen i forhold til gennemsnitsforbruget af alle øvrige medlemmer. Bestyrelsen kan forholdsregulere á conto beløbene, hvis forudsætningerne for varmebudgettet ændres. Den endelige opgørelse foretages i forbindelse med afslutningen af foreningens varme-årsregnskab, der følger fjernvarmeleverandørens og differencen efterbetales eller modregnes ved første mulige betaling efter varmeregnskabets afslutning. Grundejerforeningen kan erholde pant i de enkelte medlemmers ejendom for ikke betalt efterbetaling. Varmeregnskabet skal foreligge senest 2 måneder efter varmeårets afslutning. b) Ved en beboers fraflytning skal der straks, på beboerens initiativ, foretages aflæsning af forbrugt varme. Opgørelse foretages dog først i forbindelse med ordinær afslutning af varmeregnskab. Afregning sker som nævnt under pkt. a. c) Til dækning af øvrige udgifter betales et á conto beløb, som fastsættes på den ordinære generalforsamling, og erlægges månedsvis. Medlemmernes bidrag fordeles med lige store beløb for hver ejendom. Bestyrelsen kan ikke foretage tilbagebetaling af overskydende indbetalinger i.h.t. nærværende pkt. c. d) Over-/underskud på grundejerforeningens regnskab overføres til foreningens formue. Det er ikke foreningens formål at opspare en større formue end nødvendig til at imødegå ikke budgetterede nødvendige udgifter. Se dog 3 stk. 5 c).

5 Stk. 7. Hæftelse a) Foreningen hæfter overfor fjernvarmeleverandøren for udgifter til forbrug af varme. I tilfælde af manglende betaling fra grundejerforeningen, hæfter hvert medlem ifølge 7 i aftalen med Holte Fjernvarme forholdsmæssigt med 1/61 af grundejerforeningens forpligtelse overfor Holte Fjernvarme b) For øvrige udgifter hæfter hvert medlem ligeledes forholdmæssigt overfor foreningen. c) I forbindelse med optagelse af fælleslån hæfter de til enhver tid værende medlemmer personligt og solidarisk. Dog er hæftelsen begrænset til restgælden for så vidt angår medlemmets egen andel x faktor 1,2. Udover på Generalforsamlingen vedtagne fælleslån kan solidarisk hæftelse ikke forekomme. Et medlem og/eller dennes bo hæfter indtil et nyt medlem er indtrådt i forpligtelsen. d) Ved optagelse af et fælleslån hæfter hvert medlem med lige stor andel bortset fra de medlemmer der ekstraordinært indfrier deres andel af fælleslånet jævnfør nedenfor. Kassereren / administrator skal inden udgangen af januar hvert år sende de enkelte medlemmer af foreningen en oversigt over restgælden og tilskrevne renter ultimo det foregående år. Opgørelsen skal dække hele fælleslånet og det enkelte medlems andel (1/61, hvis alle deltager i fælleslånet). Det enkelte medlem kan ultimo en måned indfri egen andel at et fælleslån (dog kræves der et skriftligt varsel på minimum 1 måned til kassereren / administrator i foreningen). Stk. 8. Et medlem kan ved salg af sin ejendom ikke gøre krav på udbetaling af nogen del af grundejer-foreningens formue, lige så lidt som at andele i denne formue kan gøres til genstand for særskilt

6 overdragelse eller nogen form for særskilt retsforfølgning overfor de enkelte grundejere. Den nye ejer indtræder i forpligtelsen til at foretage løbende á conto betalinger fra overtagelsesdagen. Refusionsopgørelsen ved salg er grundejerforeningen uvedkommende. 3 Foreningen er ejer af hovedfordelingsledningsnettet fra varmecentralen i blok 11 til de enkelte ejendomme, hvad enten ledningsnettet er placeret uden for eller inden for de enkelte ejendommes område. Foreningen er ejer af energimåleren, samt afspærringsventiler ved tilslutning til det fælles ledningsnet. Det øvrige ledningsnet og de øvrige installationer i de enkelte ejendomme er foreningen uvedkommende. Det er hovedreglen at foreningen bærer udgiften til vedligeholdelse, fornyelse og udskiftning af energimålere samt afspærringsventiler, men den enkelte ejer kan tilpligtes at erstatte beskadigelse af disse, hvis skaden er indtrådt ved ejerens eller dennes husstands ansvarspådragende handlinger. Ved nyindretning af tappesteder for varmt brugsvand, opsættelse af ekstra radiator eller anden udnyttelse af fælles varmeforsyning, er de enkelte medlemmer ligeledes pligtige til at give bestyrelsen skriftlig besked. Stk. 3. De enkelte ejere er pligtige til at tåle, at de i stk 1 og 2 nævnte anlæg bliver eller er installeret som sket i de enkelte ejendomme og er pligtige til at give grundejerforeningen eller de af denne bemyndigede personer adgang til at efterse eller reparere anlæggene. Justering af reguleringsventiler, shunte og lignende der påvirker den enkelte beboers varmeindstilling, må ikke foretages uden dennes medvirken/accept. Alle fejl eller uregelmæssigheder og nyindretninger skal straks meldes til bestyrelsen. Stk. 4. Foreningen er ejer af varmekælderen under ejendommen matr. nr.

7 3bx, garagen ved siden af matr. nr. 3bm samt udhusene ved siden af følgende matr. nr. 3ah, 3al, 3ar, 3ay samt 3bb alle af Nærum by, Nærum sogn. Stk. 5. Foreningen er ved sin bestyrelse pligtig til at tegne følgende forsikringer: a) For kældergange, garage, udhuse samt varmekælderen med det her af Holte Fjernvarme A.m.b.A. installerede: Sædvanlig brand- svampe- og husbukkeforsikring, kombineret husog grundejerforsikring. b) Vedrørende fællesarealer: Sædvanlig ansvarsforsikring c) Vedrørende fælles varmeledningsnet med tilbehør: Forsikring mod frostskade og brand. Hvis det ikke er muligt eller urentabelt at forsikre det i fællesarealet nedgravede varmeledningsnet, skal foreningens formue forøges til imødegåelse af eventuelle skader. Størrelsen af denne buffer vedtages på generalforsamlingen og denne skal stå i rimelig forhold til anlæggets alder og sandsynligheden for skader. d) Lovpligtig arbejdsskadeforsikring. Dog kun i de tilfælde hvor foreningen har direkte ansatte, der ikke er arbejdsskadeforsikret på anden vis. 4 De af medlemmerne i henhold til 2, stk. 6 påhvilende ydelser forfalder til betaling d. 1. i hver måned og skal være indbetalt senest den 4. i den pågældende måned. Betaling efter sidste rettidige indbetalingsdag kan medføre beregning af morarenter i.h.t. rentelovens bestemmelser. Bestyrelsen / administrator kan om fornødent opkræve rykkergebyr.

8 Stk. 3. Hvis et medlem er i restance, er bestyrelsen / administrator efter forgæves påkrav pligtig til at overgive fordringen til retslig inkasso. Inkassoomkostningerne afholdes af det pågældende medlem. Stk. 4. Hvis et medlem gentagne gange undlader at betale til tiden, er i urimelig stor restance eller på anden måde groft misligholder sin betalingspligt, er bestyrelsen berettiget til at lade tilførslen af varme afbryde. 5 Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed. Hvert år i marts måned afholder foreningen ordinær generalforsamling med minimum følgende dagsorden: (Rækkefølgen kan ved indkaldelsen ændres hvis bestyrelsen finder dette hensigtsmæssigt for en naturlig afvikling af Generalforsamlingen.) 1. Valg af dirigent. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning. 3. Forelæggelse til godkendelse af regnskab for det forløbne år med status og revisors eventuelle bemærkninger. 4. Forelæggelse til godkendelse af budget for det efterfølgende år med dertil hørende fastsættelse af det i 2. stk. 6c nævnte á conto beløb og eventuelle ekstraordinære indskud. 5. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer, samt 2 suppleanter. 6. Valg af revisor og revisorsuppleant.

9 7. Eventuelle forslag fra bestyrelsen. 8. Eventuelle forslag, der er tilsendt bestyrelsen senest 15. februar. Stk. 3. Der kan afholdes ekstraordinær generalforsamling, når bestyrelsen finder det påkrævet, eller når mindst 20 af medlemmerne fremsætter skriftlig begæring derom til bestyrelsen, med angivelse af, hvad der ønskes behandlet på generalforsamlingen. Bestyrelsen er da pligtig til at afholde den ekstraordinære generalforsamling inden en måned efter begæringens modtagelse. Stk. 4. Indkaldelse til generalforsamling sker ved skriftlig meddelelse til hvert enkelt medlem, med 14 dages varsel og med angivelse af dagsorden. I tilfælde af at dagsordenen omfatter forslag til vedtægtsændringer, skal ordlyden af den foreslåede vedtægtsændring skriftligt meddeles medlemmerne med det nævnte varsel. Indkaldelsen sendes eller afleveres på ejendommen med mindre ejeren skriftligt har anmeldt anden adresse. Hvis der på dagsordenen er punkter, hvortil der findes skriftligt materiale, der ikke udsendes sammen med indkaldelsen, skal dette udsendes, så det er medlemmerne i hænde minimum 8 dage inden Generalforsamlingen; Dette gælder også foreningens regnskab samt budget. Stk. 5. Generalforsamlingen ledes af en på generalforsamlingen valgt dirigent, som bl. a. afgør alle tvivlsspørgsmål om stemmeafgivningen og dens resultater. Afstemningen sker ved håndsoprækning, med mindre skriftlig afstemning forlanges af mindst tre medlemmer. Skriftlig afstemning skal dog altid finde sted ved personvalg til poster, hvor der er foreslået flere kandidater, end der kan vælges. Stk. 6. Alle anliggender afgøres ved simpel stemmeflerhed, dog kræves der til beslutning af foreningens opløsning eller sammenslutning med anden virksomhed og ved ændring af beregningsmåden for fordeling af udgifterne til varme, at mindst ni tiendedele af foreningens medlemmer stemmer for beslutningen, ligesom

10 vedtægtsændringer, optagelse af fælleslån, samt beslutning om brugen af de i 3 stk. 4 nævnte enheder, kun kan vedtages, hvis mindst to tredjedele af medlemmerne er mødt eller lovligt repræsenteret, og mindst to tredjedele af de fremmødte stemmer afgives for ændringsforslaget. Stk. 7. Hvert medlem har én stemme for hver tilsluttet ejendom. Er flere personer ejere af én ejendom, har kun én af dem stemmeret. Der kan stemmes ved fuldmagt, men ingen kan på egne og andres vegne afgive mere end to stemmer. Stk. 8. Opnås på en generalforsamling simpelt flertal for et vedtægtsændringsforslag, men ikke det i stk. 6 omhandlede kvalificerede flertal for forslaget, skal bestyrelsen inden en måned indkalde til en ny ekstraordinær generalforsamling, hvor forslaget så, uanset antallet af fremmødte, kan vedtages med to tredjedele af de lovligt afgivne stemmer jfr. stk. 7. Stk. 9. Referatet af det på generalforsamlingen passerede, udsendes til medlemmerne senest 3 uger efter Generalforsamlingsdatoen og opbevares i trykt kopi i foreningens arkiv. Referatet underskrives af generalforsamlingens dirigent, og af de på generalforsamlingen tilstedeværende medlemmer af såvel den afgående som den nyvalgte bestyrelse. 6 Grundejerforeningens anliggender varetages af en bestyrelse bestående af mindst 6 medlemmer, der alle skal være medlemmer af grundejerforeningen. Medlemmerne vælges for 2 år ad gangen, således at halvdelen vælges på lige årstal og den anden halvdel på ulige årstal. Af bestyrelsesmedlemmerne vælger disse en formand samt en kasserer, der forestår foreningens regnskab. Bestyrelsen er berettiget til at entrere med en administrator til at føre foreningens regnskab og andre administrative opgaver. Bestyrelsen er berettiget til at fastsætte et vederlag til formanden.

11 Til medlem af foreningens bestyrelse kan foruden foreningens medlemmer vælges en grundejers ægtefælle / samlever, dog således at den pågældende grundejer ikke samtidig kan være medlem af bestyrelsen. Stk. 3. Bestyrelsen varetager den daglige ledelse og er legitimeret til med bindende virkning for samtlige medlemmer at foretage enhver for opfyldelsen af foreningens formål nødvendig disposition, herunder også ansættelse af medhjælp til opfyldelse af medlemmernes i 2 stk. 1 nævnte rettigheder. Stk. 4. Bestyrelsen skal, forinden den foretager dispositioner, der væsentligt forøger udgifterne for medlemmerne, eller væsentlig forringer formuen, forelægge spørgsmålet herom for en ordinær eller ekstraordinær generalforsamling og erhverve dennes godkendelse. Optagelse af lån kan kun ske i henhold til generalforsamlingens beslutning. Stk. 5. Bestyrelsens beslutninger træffes på bestyrelsesmøder, i hvilke et flertal af bestyrelsens medlemmer skal deltage for at en gyldig beslutning kan tages. Beslutninger træffes ved simpel stemmeflerhed. I tilfælde af stemmelighed er formandens stemme udslagsgivende. Bestyrelsen holder møde så ofte som formanden eller mindst to andre bestyrelsesmedlemmer finder det påkrævet. Bestyrelsessuppleanter kan deltage i møderne, dog uden stemmeret. Stk. 6. Referatet af det på hvert bestyrelsesmøde føres af sekretæren eller ved dennes fravær af et andet bestyrelsesmedlem og opbevares i foreningens arkiv. Hvert referat underskrives af de bestyrelsesmedlemmer, der har deltaget i mødet. Stk. 7. Bestyrelsen kan når det er forsvarligt afgøre sager uden afholdelse af egentlige møder. Sådanne vedtagelser skal dog konfirmeres af et

12 flertal på nærmest følgende bestyrelsesmøde og føres til referat. Stk. 8. Bestyrelsen er pligtig til at arkivere alt relevant materiale fra Generalforsamlinger, bestyrelsesmøder samt sendt og modtaget materiale. Hvis sekretæren ikke kan overkomme dette, vælges der en Arkivar blandt bestyrelsens øvrige medlemmer. Stk. 9. Bestyrelsen er pligt til at vedligeholde den Grønne folder der skal give generel og praktisk information til såvel nuværende som nye medlemmer. Stk. 10. Bestyrelsen - og dermed foreningen - tegnes af formanden og ét bestyrelsesmedlem i forening. Ved midlertidigt forfald, kan formanden meddele andre medlemmer af bestyrelsen fuldmagt til på sine vegne at tegne foreningen. Ved salg eller pantsætning af foreningens faste ejendomme tegnes foreningen af den samlede bestyrelse. 7 Foreningens regnskabsår går fra 1. januar til 31. december. Senest den 1. februar afgives regnskabet til revisoren, der derpå er forpligtet til at foretage revisionen og afgive det reviderede regnskab med påtegning om revisionens foretagelse og eventuelle revisionsbemærkninger til foreningens bestyrelse inden d. 1. marts. Revisionen af foreningens regnskaber - herunder eftersyn af kassebeholdning, tilgodehavender i bank samt foreningens eventuelle øvrige formue - foretages af den på den ordinære generalforsamling valgte revisor. 8 Medlemmerne har pligt til at holde hus og have i ordentlig stand,

13 samt til at holde højden af de træer, der står på grunden, under taghøjde. Træer der per 1. marts 1995 ikke opfylder dette krav skal senest ved førstkommende ejendomssalg bringes under taghøjde. Medlemmerne er pligtige at sørge for renholdning og snerydning af egen del af stikvej ud for hoveddør. Stk. 3. Medlemmerne er pligtige at sørge for renholdning og rimelig pleje af den, ud for egen ejendom beliggende del af fællesarealer. Stk. 4. Bestyrelsen kan, hvis disse forpligtelser over et længere tidsrum tilsidesættes, påtale forholdet på foreningens vegne og henstille til den pågældende grundejer, at dette bringes i orden. Hvis henstillingen ikke inden rimelig tid efterkommes, skal forholdet af bestyrelsen indberettes til næste ordinære generalforsamling. 9 Bestyrelsen er bemyndiget til at udfærdige ordensregler for benyttelse af fællesanlæg m.m., ligesom bestyrelsen kan udfærdige ordensregler for færdsel på fællesarealerne og for andre forhold medlemmerne imellem. Bestyrelsen kan hvis ordensregler og lignende ikke overholdes, påtale forholdet på foreningens vegne og henstille til den pågældende grundejer, at dette sker. Hvis henstillingen ikke inden for rimelig tid efterkommes, skal forholdet af bestyrelsen indberettes til næste ordinære generalforsamling. 10 Ved ejerskifte skal nærværende vedtægter overgives til den nye ejer.

14 Ejerskifte skal meddeles bestyrelsen af den afgående ejer. Undladelse heraf kan medføre fratræk i den i 2, stk. 6b nævnte betaling af for meget indbetalt à conto varme, hvis undladelsen giver ekstra udgifter for foreningen. 11 Disse vedtægter erstatter tidligere vedtagne vedtægter af 26. marts 1956 som ændret 6. maj 1962, 6. maj 1969, 20. marts 1996, 8. maj 1996 samt 16. marts Nærværende vedtægter er lovligt vedtaget ved generalforsamling den 18. marts Nærværende vedtægter vil være at tinglyse servitutstiftende på de fra matr. nr. 3ø af Nærum by, Nærum sogn udstykkede parceller beliggende Hegnsvej i Nærum og begæres således lyst på matr. nr. 3 ad, 3 ae, 3 af, 3 ag, 3 ah, 3 ai, 3 ak, 3 al, 3 am, 3 an, 3 ao, 3 ap, 3 aq, 3 ar, 3 as, 3 at, 3 au, 3 av, 3 ax, 3 ay, 3 az, 3 aæ, 3 aø, 3 ba, 3 bb, 3 bc, 3 bd, 3 be, 3 bf, 3 bg, 3 bh, 3 bi, 3 bk, 3 bl, 3 bm, 3 bn, 3 bo, 3 bp, 3 bq, 3 br, 3 bs, 3 bt, 3 bu, 3 bv, 3 bx, 3 by, 3 bz, 3 bæ, 3 bø, 3 ca, 3 cb, 3 cc, 3 cd, 3 ce, 3 cf, 3 cg, 3 ch, 3 ci, 3 ck, 3 cl, og 3 cm, alle af Nærum by, Nærum, beliggende Hegnsvej , 2850 Nærum Nærværende vedtægter, begæres lyst som servitutstiftende på de fra matr.nr. 3ø af Nærum By, Nærum Sogn udstykkede parceller beliggende Hegnsvej i Nærum,jf. 11 stk. 2. Påtaleberettigede er Grundejerforeningen Nærumhave a.m.b.a. ved dennes bestyrelse. De på ejendommene hvilende byrder og

15 servitutter samt pantehæftelser respekteres af nærværende vedtægter. Samtidig med tinglysning af ovennævnte vedtægter begæres de under den 30/ på ejendommene tinglyste vedtægter aflyst. Hermed bekræftes, at disse vedtægter for Grundejerforeningen Nærumhave a.m.b.a. er således vedtaget på generalforsamlingen den 18. marts Nærum, den / På vegne af Grundejerforeningen Nærumhave a.m.b.a. Bestyrelsen: Mette Behrmann Lamp (Formand) Jan Lyng-Petersen (Sekretær) Torben Fog Rasmus Bing Christiane Krag Lars Hammer Sørensen... Jan Lyng-Petersen (Dirigent). Til vitterlighed om underskrifternes ægthed, dateringens rigtighed og underskrivernes myndighed: Navn: Navn:

16 Stilling: Stilling: Bopæl: Bopæl

Vedtægter for Grundejerforeningen NyVesterris

Vedtægter for Grundejerforeningen NyVesterris Vedtægter for Grundejerforeningen NyVesterris 1 Foreningens navn er NyVesterris. Grundejerforeningen Risager, Pilumvej og Lillebro, 6100 Haderslev. Foreningens adresse er den til enhver tid værende formands

Læs mere

Vedtægter for parcelforeningen "Holmeparken" 1 Hjemsted. Foreningens hjemsted er Århus kommune.

Vedtægter for parcelforeningen Holmeparken 1 Hjemsted. Foreningens hjemsted er Århus kommune. Vedtægter for parcelforeningen "Holmeparken" 1 Hjemsted. Foreningens hjemsted er Århus kommune. 2 Navn og formål. Foreningens navn er "Holmeparken". Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles

Læs mere

Navn, hjemsted og formål:

Navn, hjemsted og formål: Vedtægter for Ejerlauget Vildholm Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er " Ejerlauget Vildholm". 2. Ejerlaugets hjemsted er Tranum i Jammerbugt Kommune under Hjørring der er laugets værneting.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Birkager

Vedtægter for Grundejerforeningen Birkager Vedtægter for Grundejerforeningen Birkager Således vedtaget endeligt på den ekstraordinære generalforsamling den 2. april 2003. Godkendt af Ramsø Kommune den 6/8 2003. 1 Forslaget Foreningens navn er Grundejerforeningen

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er grundejerforeningen for Bredbjerg vest af 1984. Foreningens hjemsted er Søndersø kommune.

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er grundejerforeningen for Bredbjerg vest af 1984. Foreningens hjemsted er Søndersø kommune. Undertegnede grundejere i Bredbjerg vest, hvis ejendomme omfattes af lokalplan nr. 30 for et boligområde i Bredbjerg, deklarerer herved for os og efterfølgende ejere af ejendommene: matr.nr. beliggende

Læs mere

RUDEHAVEN. Vedtægter

RUDEHAVEN. Vedtægter Vedtægter (Ændringer vedtaget 22.10.1957, 27.10.1958, 31.10.1960, 12.10.1963, 09.05.1972, 10.02.1973, 23.05.1989, 13.01.99 og 26.10.05). 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen med hjemsted i Holte,

Læs mere

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen.

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Gældende vedtægter godkendt af Ringsted Kommune den 20. januar 2006. 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Disse vedtægter omfatter

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BRINKS KLIT

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BRINKS KLIT VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BRINKS KLIT 9. juli 2016 Vedlagt bilag med matr. nr. på medlemmer 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Brinks Klit. Foreningens hjemsted er Hjørring Kommune. 2 Grundejerforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EJBYHAVE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EJBYHAVE J. nr. 66-14533-0-BRN Tinglysningsafgift kr. 9.600 Ejerlav: Ejby by, Glostrup Anmelder: Advokfirmaet Per Therkildsen A/S Mr. Nr. Buddingevej 289 6 a, 6 ai, 6 ak, 6 al, 6 am, 6 an, 6 ao, 2860 Søborg 6 ap,

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Grundejerforeningen Pilegårdsparken. a) Foreningens navn er Grundejerforeningen Pilegårdsparken.

V E D T Æ G T E R. for. Grundejerforeningen Pilegårdsparken. a) Foreningens navn er Grundejerforeningen Pilegårdsparken. V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Pilegårdsparken 1. a) Foreningens navn er Grundejerforeningen Pilegårdsparken. b) Foreningens stiftelsesdag er den 1. marts 1966. Foreningen har til formål at

Læs mere

Grundejerforeningen VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN TISVILDELUND

Grundejerforeningen VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN TISVILDELUND MATR.NR: 14-h, 14-ab m.fl. Holløse by, Vejby. BELIGGENDE: Lundeskrænten (fællesareal), Lundeskrænten 1 m.fl. og Lundebakken 1 m.fl., 3210 Vejby. Grundejerforeningen VEDTÆGTER f o r GRUNDEJERFORENINGEN

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 2 3 1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. Dens hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er i nøje overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav.

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Vedtægter. 1. NAVN OG OMRÅDE Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Dens område omfatter udstykning af matr. nr. 4n Skt. Jørgensmark under Odense

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Kløverengen

Vedtægter for Grundejerforeningen Kløverengen Vedtægter for Grundejerforeningen Kløverengen Foreningens navn er Grundejerforeningen Kløverengen af Viby by, Syv. Foreningens hjemsted er Roskilde kommune. 1 2 3 Foreningens medlemmer er ejendommene matr.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN.

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Side 1 af 6 V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. 2. Foreningens hjemsted er Lejre kommune under Roskilde

Læs mere

Vedtægter Rev. 6 Udgivet 2017

Vedtægter Rev. 6 Udgivet 2017 Vedtægter Rev. 6 Udgivet 2017 Foreningens navn 1. Foreningens navn er: Åstrupparkens Grundejerforening. Foreningens område dækker matrikel nr. e 42a, 42c, 42d, 42e, 42f, 42g, 42h, 42i, 42k, 42l, 42m, 42n,

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

Vedtægter. Navn, hjemsted og formål. Medlemmerne.

Vedtægter. Navn, hjemsted og formål. Medlemmerne. Vedtægter Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er "", og dens hjemsted er Albertslund kommune. Foreningens vedtægter skal godkendes af kommunalbestyrelsen for Albertslund kommune, ligesom senere

Læs mere

Vedtægter Grundejerforeningen Åsum Stengrav

Vedtægter Grundejerforeningen Åsum Stengrav Vedtægter Grundejerforeningen Åsum Stengrav 1 Navn om område Foreningens navn er grundejerforeningen Åsum Stengrav. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Dens område omfatter udstykning af matr. Nr.

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse

Vedtægter. Vedtægter for Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse Vedtægter for Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse 1 Navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse. Dens hjemsted er: Randers Kommune. 2 Formål

Læs mere

Vestervangens Parkbebyggelse

Vestervangens Parkbebyggelse Vestervangens Parkbebyggelse Vedtægter 1 Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse. Dets hjemsted er: Randers Kommune. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOLVÆNGET

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOLVÆNGET VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOLVÆNGET Medlemmer af grundejerforeningen er ejerne af parceller, som er udstykket af matr. nr. 4 v af Hesselbjerg, Blistrup Sogn. Navn Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen

Læs mere

- - Grundejerforeningen Ville Heise

- - Grundejerforeningen Ville Heise - - Grundejerforeningen Ville Heise Afskrift af vedtægter Advokat Lone Refshammer Toldbodgade 37A, 1253 København K., Tlf. 3314 1438, Fax 3314 1944, Giro 766 9259 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ville

Læs mere

Vedtægter for Sorgenfrivængets Ejerlaug

Vedtægter for Sorgenfrivængets Ejerlaug Vedtægter for Sorgenfrivængets Ejerlaug Ejerlaugets navn er Sorgenfrivængets Ejerlaug. 1 Medlemmer er ifølge forpligtigelse i deklaration tinglyst 29. februar 1959 ejerne af de parceller, der er udstykket

Læs mere

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN Grundejerforeningen Højgårdstoften Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN 20. april 2010 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Højgårdstoften: Dens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Nærværende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EJBYHAVE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EJBYHAVE J. nr. 66-14533-0-BRN Tinglysningsafgift kr. 9.600 Ejerlav: Ejby by, Glostrup Anmelder: Advokfirmaet Per Therkildsen A/S Mr. Nr. Buddingevej 289 6 a, 6 ai, 6 ak, 6 al, 6 am, 6 an, 6 ao, 2860 Søborg 6 ap,

Læs mere

Nye VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN OKSEVEJ SYD

Nye VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN OKSEVEJ SYD Nye VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN OKSEVEJ SYD 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Oksevej Syd. 2 Foreningens hjemsted er Frederikshavn kommune. Hjørring retskreds er foreningens værneting. 3

Læs mere

Grundejerforeningen Krybily Vest

Grundejerforeningen Krybily Vest NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Krybily Vest Foreningens hjemsted er Fredericia Kommune under Fredericia Ret, der er foreningens værneting. 2 Grundejerforeningens formål

Læs mere

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken.

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. På de næste sider følger de fulde vedtægter. Der hvor bestyrelsen foreslår ændringer, er den nuværende tekst markeret med kursiv,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BRINKS KLIT

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BRINKS KLIT VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BRINKS KLIT 1. juni 2013 Vedlagt bilag med matr. nr. på medlemmer 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Brinks Klit. Foreningens hjemsted er Hjørring Kommune. 2 Grundejerforeningen

Læs mere

Grundejerforeningen Bovbjerg Strandpark VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BOVBJERG STRANDPARK

Grundejerforeningen Bovbjerg Strandpark VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BOVBJERG STRANDPARK VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BOVBJERG STRANDPARK 1 NAVN Foreningens navn er: Grundejerforeningen, og foreningens hjemsted er Lemvig Kommune. 2 FORMÅL Foreningen har til formål at varetage medlemmernes

Læs mere

SYSTOFTE SKOVBY GRUNDEJERFORENING

SYSTOFTE SKOVBY GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR SYSTOFTE SKOVBY 1 Foreningens navn er: Systofte Skovby Grundejerforening Foreningens område er: A. Matr.nr. 14 bn, -bo, - bp, -bq, -br, -bs, -bt, -by, -bu, -bv, -bx, -bz, -bæ, -bø, -ca, -cb,

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Tranegaarden

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Tranegaarden Vedtægter for Grundejerforeningen Tranegaarden Navn/hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Tranegaarden 2 Foreningens hjemsted er Hjørring kommune under Hjørring ret, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægter for Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægt for Grundejerforeningen Vrold Bakker Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Vrold Bakker. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard

Vedtægter. Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard Vedtægter For Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard Dato 10 maj 2008 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard, og dens hjemsted er Vordingborg kommune under Nykøbing Falster ret,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen KÆRMINDEVEJ. Lokalplan nr. 2.27.1. Kragehave Nord - åben-lav bebyggelse med 30 villagrunde.

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen KÆRMINDEVEJ. Lokalplan nr. 2.27.1. Kragehave Nord - åben-lav bebyggelse med 30 villagrunde. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen KÆRMINDEVEJ ---ooo0ooo--- Lokalplan nr. 2.27.1. Kragehave Nord - åben-lav bebyggelse med 30 villagrunde. ---ooo0ooo--- Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens

Læs mere

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune. Dokument: 180716 Grundejerforeningen SANDAGER Saunte 3100 Hornbæk Vedtægter 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR "GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING"

VEDTÆGTER FOR GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR "GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING" Gældende fra år 2012 1 Foreningens navn er Golfvænget's Grundejerforening", og dens hjemsted er den til enhver tid siddende formands bopæl i Golfvængets område.

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Stiftet d. 25. maj 1943

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Stiftet d. 25. maj 1943 Vedtægter for Grundejerforeningen Stiftet d. 25. maj 1943 Rettet: 20. marts 2014 Side 1 Indhold 1 side 3 Hjemsted 2 side 3 Hvilke grunde er der i foreningen 3 side 4 Formål med foreningen 4 side 4 Generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN -------------------------------------------------------- Kap 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening Vedtægter for Stentoftens Grundejerforening Navn hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Stentoftens Grundejerforening. 2. Foreningens hjemsted er Rebild Kommune under Retten i Aalborg 3. Grundejerforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TANDSBUSK

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TANDSBUSK Nyrevideret udgave februar 2014 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TANDSBUSK Teksten i 2 Foreningen sørger for drift og vedligeholdelse af fællesantenneanlægget er fjernet. 1 Foreningens navn er «Grundejerforeningen

Læs mere

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup VEDTÆGTER for Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen HVIDE KLINT, Svenstrup. 2. Foreningen omfatter alle parceller udstykket fra matr. nr. 4b Svenstrup by,

Læs mere

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE Kapitel 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Halvrebene. Foreningen har hjemsted i Mariagerfjord Kommune. Kapitel 2 Formål 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN"

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN Vedtægter for Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN" Navn/hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Tranegården 2 Foreningens hjemsted er Hjørring kommune under Hjørring ret, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for Vejlavet for XX-vej

Vedtægter for Vejlavet for XX-vej Note: Disse vedtægter er udarbejdet for et vejlav, men kan også anvendes for en grundejerforening eller enhver anden forening hvis der ændres i 1, 2, 6 og 11. Der er markeret med rødt i teksten, hvor vejnavn

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget

Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget Navn, medlemmer og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Silkevænget og dens område omfatter de arealer og parceller som er angivet på vedlagte

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRMOSEGÅRD

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRMOSEGÅRD VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRMOSEGÅRD Grundejerforeningens navn er Rørmosegård Grundejerforening, og dens hjemsted er Allerød Kommune. 1 2 Grundejerforeningen er stiftet i henhold til bestemmelserne

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. 1.2 Foreningens hjemsted er Næstved Kommune 2 2.1 Foreningens formål er i nøje overensstemmelse med lokalplan

Læs mere

SKOVSVINGET OG SKOVLEDET GRUNDEJERFORENING. Vedtægter VEDTÆGTER FOR SKOVSVINGET- OG SKOVLEDETS GRUNDEJERFORENING

SKOVSVINGET OG SKOVLEDET GRUNDEJERFORENING. Vedtægter VEDTÆGTER FOR SKOVSVINGET- OG SKOVLEDETS GRUNDEJERFORENING SKOVSVINGET OG SKOVLEDET GRUNDEJERFORENING Vedtægter VEDTÆGTER FOR SKOVSVINGET- OG SKOVLEDETS GRUNDEJERFORENING 1 Grundejerforeningens navn er Skovsvinget- og Skovledets Grundejerforening. Grundejerforeningens

Læs mere

SØNDERMARKENS BEBOEROMRÅDE

SØNDERMARKENS BEBOEROMRÅDE SØNDERMARKENS BEBOEROMRÅDE VEDTÆGTER 1993 Vedtægter 1993 Foreningens navn er "Søndermarkens Grundejerforening og Antennelaug" 1 2 Foreningens hjemsted er Odense kommune under Odense By- og Herredsret,

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE. Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting

Vedtægter for. Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE. Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting Vedtægter for Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE 2 Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting

Læs mere

Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER

Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER www.plutonvej.dk Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er "NIELSMINDE SYD". Foreningens hjemsted er Aalborg kommune under Retten i Aalborg, der er foreningens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ABILDHAVEN

GRUNDEJERFORENINGEN ABILDHAVEN Matr. nr. 38-ao m.fl. Ugerløse by, Ugerløse Beliggende: Abildhaven 4350 Ugerløse VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN ABILDHAVEN 1. Foreningens navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglageren

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglageren Navn, hjemsted og formål: 1: Foreningens navn er 2: Foreningens hjemsted er Nibe Kommune under Nibe Ret, der er foreningens værneting 3: Grundejerforeningens formål er, at varetage medlemmernes nuværende

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84.

Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84. Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84. Side 1 af 6 1 Navn, Hjemsted og Formål. Stk. 1. Foreningens navn er Ejerforeningen Vibeparken, Flintebakken 6-84. Stk. 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET 1. NAVN. Foreningens navn er Grundejerforeningen Lærke-, Spurve- og Vibevænget". Foreningens hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern Kommune.

Læs mere

Vedtægter. Buresø 26. aug. 2018

Vedtægter. Buresø 26. aug. 2018 Vedtægter 1 - Navn Foreningens navn er "Grundejerforeningen BURESØ". Foreningen er stiftet den 6. august 1949. 2 - Hjemsted Foreningens hjemsted er Egedal Kommune med formandens bopæl som adresse. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen SKOVSGÅRDEN

Vedtægter for grundejerforeningen SKOVSGÅRDEN 1 Navn 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsgården 2 Hjemsted 1. Foreningens hjemsted er Skanderborg kommune 3 Formål 1. Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes nuværende og

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Foto: Nyrup Bugt, Michael Schmidt Nielsen Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Indhold 1-2 Foreningens navn 3-4 Formål 5-8 Ejernes forpligtelser 9 Generalforsamlingen 10 Stemmeafgivelse 11 Foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Skæring Sandager Øst" CVR Nr

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skæring Sandager Øst CVR Nr V E D T Æ G T E R 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen " CVR Nr. 35548211 Foreningens hjemsted er Århus Kommune og dens værneting er byretten i Århus 2 3 Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Vessøvej. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg Kommune under Horsens Ret, der er foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening

Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er "Høe Bæks Grundejerforening". 2 Foreningens hjemsted er i Bramming, Esbjerg kommune. 3 Grundejerforeningens

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

NAVN HJEMSTED OG FORMÅL

NAVN HJEMSTED OG FORMÅL Indholdsfortegnelse NAVN HJEMSTED OG FORMÅL... 1 MEDLEMMERNE OG DISSES FORHOLD TIL FORENINGEN... 1 GENERALFORSAMLINGEN... 3 Bestyrelsen..4 REVISOR OG REGNSKAB... 5 SÆRLIGE BESTEMMELSER... 6 GODKENDELSEER

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Vikingeparken matr.nr. 14ey Hobro Markjorder

Vedtægter for Grundejerforeningen Vikingeparken matr.nr. 14ey Hobro Markjorder Vedtægter for Grundejerforeningen Vikingeparken matr.nr. 14ey Hobro Markjorder 1. Navn: 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Vikingeparken Hobro. 2. Hjemsted: 2.1. Foreningens hjemsted er Mariagerfjord

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

Love for Søgårdens Grundejerforening

Love for Søgårdens Grundejerforening Love for Søgårdens Grundejerforening 1 Foreningens navn er Søgårdens Grundejerforening, Farum. 2 Foreningen omfatter parcellerne 1-158 på den af landinspektør Holland-Møller udfærdigede og af Farum Sogneråd

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY 1. Foreningens navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødovregaards Villaby". Dens hjemsted er Rødovre kommune. Glostrup ret er værneting i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BORUPGÅRD VEST. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Borupgård Vest med hjemsted i Helsingør kommune.

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BORUPGÅRD VEST. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Borupgård Vest med hjemsted i Helsingør kommune. VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BORUPGÅRD VEST 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Borupgård Vest med hjemsted i Helsingør kommune. Medlemmer af foreningen er ejere af ejendomme med postadresse

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen

Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rønnevangen. 2. Grundejerforeningens hjemsted er 8471 Sabro, Aarhus Kommune.

Læs mere

Velkommen til Fjordparken

Velkommen til Fjordparken Velkommen til Fjordparken 2 Bestyrelsen for Lejer- og Grundejerforeningen Fjordparken Øst har i dette hefte samlet lidt oplysninger for Grundejerforeningens område. Bestyrelsen har pr. 1/5-2008 følgende

Læs mere

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark 1. Hjemsted og værneting. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ore Strandpark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Guldborgsund Kommune,

Læs mere

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening Vedtægter for Tengslemark Ny Grundejerforening O 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er TENGSLEMARK NY GRUNDEJERFORENING: Dens medlemsområde er ejere af parceller, udstykket af arealer beliggende på

Læs mere

J.nr UT/LD. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tejnvej nr.??? 351 Allinge Sandvig Markjorder 3770 Allinge

J.nr UT/LD. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tejnvej nr.??? 351 Allinge Sandvig Markjorder 3770 Allinge J.nr. 955-2246 UT/LD VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tejnvej nr.??? 351 Allinge Sandvig Markjorder 3770 Allinge 1 Vedtægter for Grundejerforeningen Tejnvej?? Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DUEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DUEMOSEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DUEMOSEN 1 Foreningens navn og hjemsted. 1.01. Foreningens navn er Duemosen. 1.02. Foreningens hjemsted er Jægerspris Kommune. 2. Formål og opgaver. 2.01. Grundejerforeningen

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Gr undejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager,

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark 7473-002/AMA 18.03.2019 FORENINGSVEDTÆGTER for Eskov Strandpark Foreningen er stiftet i h.t. 2 i deklaration, tinglyst den 1/6 1967 på matr.nr. 1a Eskov, Selde Sogn og matr.nr. 10g Floutrup by, Selde Sogn

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Farum Nord-Øst

Vedtægter for Grundejerforeningen Farum Nord-Øst Vedtægter for Grundejerforeningen Farum Nord-Øst Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Farum Nord-Øst". 2 Foreningens hjemsted er Furesø kommune under Hillerød ret, der er

Læs mere

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN Vejlaugets navn er Grøftekanten. 1. Navn og hjemsted: Dets hjemsted er Odsherred Kommune. Vejlaugets adresse er den til enhver tid siddende formands bopælsadresse, der

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN HYRDEENGEN august 2009

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN HYRDEENGEN august 2009 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN HYRDEENGEN 2. Foreningens hjemsted er Vallensbæk Kommune under Brøndbyernes Ret, der er foreningens værneting. 3. Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 1 Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 2 1 Foreningens navn er Hjortshøj Grundejerforening. Dens hjemsted er Hjortshøj Stationsby. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser vedrørende

Læs mere

Vedtægter "Grundejerforeningen Skovsgården"

Vedtægter Grundejerforeningen Skovsgården Vedtægter "Grundejerforeningen Skovsgården" 3.1 Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes nuværende og fremtidige fælles interesser af enhver art - som grundejere - i forbindelse med de under

Læs mere

VEDTÆGTER

VEDTÆGTER VEDTÆGTER Navn 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Trippendalsparken og omhandler rækkehusene med adressen Tjørnehusene 4 52 samt Poppelhusene 16 50 og 3 51 i Albertslund Kommune. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune.

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. Vedtægter for Grundejerforeningen Mariehøj, Vallensbæk Navn og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. 2. Foreningens formål 1. At varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011).

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). Vedtægter Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby 2 Foreningens hjemsted er Slagelse

Læs mere

Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev

Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev Vedtægter Revideret den 13 juni 2013 1 INDHOLDSFORTEGNELSE I. Navn, hjemsted og formål I, 2, 3 side 3 II. Medlemmerne og disses forhold til foreningen 4, 5, 6 side

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen "Bækkegården", Foreningens navn er: Grundejerforeningen "Bækkegården".

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Bækkegården, Foreningens navn er: Grundejerforeningen Bækkegården. Foreningen er stiftet 1962. Vedtægterne er ændret 1967, 1973, 1999, 2002 samt 2014. Navn, hjemsted, formål. Vedtægter for Grundejerforeningen "Bækkegården", 1. Foreningens navn er: Grundejerforeningen

Læs mere

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand Maj Vedtægter

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand   Maj Vedtægter Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand www.klithoej-handrup.dk Maj 2008 Vedtægter 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Klithøj, dens område er matrikler, der udstykkes af matr. nr. 2 a, Handrup

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX.

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX. Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tingvangen" 2. Foreningens hjemsted er Randers kommune under Randers ret, der

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDJERFORENINGEN SEJER STRANDE

VEDTÆGTER FOR GRUNDJERFORENINGEN SEJER STRANDE VEDTÆGTER FOR GRUNDJERFORENINGEN SEJER STRANDE Side 1 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Sejer Strande". Dens område omfatter arealer udstykket fra matr. nr. 2b og 2ar Yderby by, Odden sogn, som

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Ravnekærlund I.

Vedtægter for Grundejerforeningen Ravnekærlund I. Vedtægter for Grundejerforeningen Ravnekærlund I. Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORSTORP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORSTORP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORSTORP Foreningens navn og hjemsted. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Torstorp. Foreningens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune under Byretten i Taastrup, der

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Kapitel 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Enebærvænget. 2. Grundejerforeningens hjemsted er Næstved

Læs mere

Vedtægter. Navn, hjemsted og formål. Medlemmerne.

Vedtægter. Navn, hjemsted og formål. Medlemmerne. Vedtægter Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Røde Vejrmølle Park", og dens hjemsted er Albertslund kommune. Foreningens vedtægter skal godkendes af kommunalbestyrelsen

Læs mere