Spørgsmål og svar Spørgsmål/svar i forbindelse med offentligt EU udbud vedr. multifunktionsmaskiner Spørgsmål 3

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spørgsmål og svar Spørgsmål/svar i forbindelse med offentligt EU udbud vedr. multifunktionsmaskiner Spørgsmål 3"

Transkript

1 Spørgsmål og svar Spørgsmål/svar i forbindelse med offentligt EU udbud vedr. multifunktionsmaskiner Der gøres opmærksom på, at spørgsmål og svar indgår som en del af udbudsmaterialet. Er der uoverensstemmelse mellem udbudsmaterialet inkl. bilag og spørgsmål/svar, er indeværende dokument gældende. Tilsvarende gøres opmærksom på, at Indkøbsfællesskabet Sjælland har tilrettet relevante bilag således, at de stemmer overens med ændringerne der er fremkommet i forbindelse med spørgsmål/svar. Spørgsmål 3 Ordregiver anfører i Udbudsbetingelser for offentligt udbud vedrørende multifunktionsmaskiner til Indkøbsfællesskabet Sjælland, pkt , litra 3, Dokumentation for at Tilbudsgiver har den for aftalen relevante erhvervsansvarsforsikring. Dokumentationen skal være i form af enten kopi af forsikringspolice, forsikringsbevis indeholdende dækningsområde samt dækningssummer udstedt af forsikringsselskab eller tilsagn fra anerkendt forsikringsselskab om tegning af erhvervsansvarsforsikring gældende fra underskrivelse af kontrakten. Forsikringsdækningen skal mindst dække med en samlet årlig forsikringssum på 5 mio. danske kr., og evt. selvrisiko må ikke overstige danske kr. pr. skade.. Tilbudsgiver ser det naturligvis som et fornuftigt krav at tilbudsgivere skal have en erhvervsansvarsforsikring. Det skal dog bemærkes, at Ordregiver ved at fastsætte et krav om en selvrisiko, der ikke må overstige DKK , reelt set stiller et krav, der ikke er i overensstemmelse med ligebehandlingsprincippet. Det skal bemærkes, at Ordregiver antages at ønske at overholde ligebehandlingsprincippet. Årsagen til den manglende overensstemmelse med ligebehandlingsprincippet har baggrund i det faktum, at en lille leverandør normalt vil have en lav forsikring med en lav selvrisiko. Derimod vil en større leverandør have en højere forsikring, der også har en højere selvrisiko. Den større leverandør vil generelt med baggrund i en større økonomisk stabilitet have mulighed for at dække små forsikringssager selv uden at skulle bringe en forsikring ind over for at dække en given erstatning uden, at dette vil belaste den større leverandør. På den baggrund skal tilbudsgiver anmode Ordregiver om at fastsættelsen af selvrisiko bliver fjernet, eller i det mindste fastsætte en selvrisiko, der står i forhold til forsikringssummens størrelse. Det kunne således være en forsikringssum på DKK med en selvrisiko på DKK , og i fald forsikringssummen er på DKK en selvrisiko på DKK eller forsikringssum på DKK med en selvrisiko på DKK Dette vil bevirke, at der kommer ligebehandling af de enkelte tilbudsgivere, da både store og små leverandører vil have mulighed for at afgive tilbud på det konkrete udbud.

2 Dette kunne eventuelt indsættes som følger, Dokumentation for at Tilbudsgiver har den for aftalen relevante erhvervsansvarsforsikring. Dokumentationen skal være i form af enten kopi af forsikringspolice, forsikringsbevis indeholdende dækningsområde samt dækningssummer udstedt af forsikringsselskab eller tilsagn fra anerkendt forsikringsselskab om tegning af erhvervsansvarsforsikring gældende fra underskrivelse af kontrakten. Forsikringsdækningen skal mindst dække med en samlet årlig forsikringssum på danske kroner. I tilfælde af der er selvrisiko på forsikringen, skal selvrisikoen ved en forsikringssum på danske kroner ikke overstige danske kr. pr. skade. Hvis forsikringssummen er højere end danske kroner vil der for hver gang forsikringssummen stiger danske kroner skulle tillægges danske kroner til selvrisikoen. Således at hvis forsikringssummen er danske kroner, må selvrisikoen ikke overstige danske kroner.. Hvis Ordregiver mod forventning skulle fastholde, bedes Ordregiver uddybende begrunde hvorledes Ordregiver finder at dette falder uden for ligebehandlingsprincippet herunder på hvilken baggrund Ordregivers beslutning er taget. Svar 3 For at overholde ligebehandlingen og gennemsigtigheden, har Ordregiver valgt en fast defineret minimumsgrænse på 5 mio. kr. på relevant erhvervsansvarsforsikring med en selvrisiko, der ikke må overstige kr pr. skade som udvælgelseskriterium. Der er således hverken tale om diskrimination eller manglende ligebehandling, da samtlige tilbudsgivere skal overholde dette krav. Ordregiver finder derimod ikke, at en forholdsmæssig differentiering af hhv. forsikringssum og selvrisikos størrelse som foreslået af tilbudsgiver vil være at overholde ligebehandling og gennemsigtighedsprincipperne fra EU. Vi har i overvejelserne omkring dette krav haft proportionaliteten omkring udbuddets størrelse med i betragtning, og der henvises nærmere til udbudsbetingelsernes størrelse i pkt , hvorfor vi har vurderet det indsatte krav som værende proportionalt med udbuddets omfang. Måtte der således være tilbudsgivere, der ikke umiddelbart kan honorere det stillede krav, vil en løsning for tilbudsgiver f.eks. kunne være at kontakte sit forsikringsselskab med henblik på at tegne en tillægsforsikring med nedskrivning af selvrisiko eller lignende. Spørgsmål 4 Vedr. Bilag_1_kravspec_MTF, fanen Funktionelle krav, punktet IT-interface - drivere Smart devices med styresystemer som f.eks. Android og Chrome skal være understøttet (evt. i form af applikation), som skal til rådighed for Ordregiver uden yderligere beregning).

3 Hvad skal dette bruges til? Mobil print? Svar 4 Ja, Ordregiver kan bekræfte, at det er mobil print for BYOD, som ønskes understøttet af devices med styresystemer, som f.eks. Android og Chrome. Spørgsmål 5 Vedr. Bilag_1_kravspec_MTF, fanen Funktionelle krav, punktet Autentificering Som mindstekrav (pånær til FV1) skal produkterne indeholde en intern autentificeringsenhed i f.eks. betjeningspanelet. Såfremt produkterne ikke har en intern autentificeringsenhed indeholdt, skal Tilbudsgiver levere, montere og installere en ekstern autentificeringsenhed uden yderligere beregning. Samtlige produkter skal kunne køre applikationer på nær FV6. Kan det bekræftes, at det er follow-me print applikation som der her tænkes på? Svar 5 Ja, det bekræftes, at det er en nødvendighed for skolerne, at produkterne FV2-FV6 alle skal indeholde en intern eller ekstern autentificeringsenhed, således at f.eks. follow-you/follow-me løsninger eller tilsvarende kan understøttes. Det bemærkes, at tilbudsgiver ikke skal afgive et tilbud på en follow-you/follow-me løsning eller tilsvarende. Desuden fremgår det også af bilag 1 følgende omkring autentificeringsenheden: Autentificeringsenheden skal kunne autentificere brugernes rettigheder og funktioner via opslag med LDAP på netværket. Det bemærkes, at tilbudsgiver ikke skal afgive tilbud på et betalingssystem. Autentificeringsenheden skal kunne autentificere via fysisk token og kortløsninger som Mifare, chipkort, magnetkort o.l. i forhold til funktionalitet og beskyttelse af printjobs. Ordregiver har i kravspecifikationen, bilag 1, under fanen funktionelle krav, celle B71, som tilbudsgiver referer til ovenstående, opdaget, at der fremgår, at samtlige produkter skal kunne køre applikationer pånær FV6. Dette er en fejl, da der er tale om maskinen FV1, der er undtaget dette mindstekrav. Ordregiver har tilrettet i overensstemmelse hermed, således at følgende nu fremgår: Som mindstekrav (pånær til FV1) skal produkterne indeholde en intern autentificeringsenhed i f.eks. betjeningspanelet. Såfremt produkterne ikke har en intern autentificeringsenhed indeholdt, skal Tilbudsgiver levere, montere og installere en ekstern autentificeringsenhed uden yderligere beregning. Samtlige produkter skal kunne køre applikationer pånær FV1.

4 Spørgsmål 6 Vedr. Bilag_1_kravspec_MTF, fanen Funktionelle krav, punktet Autentificering Autentificeringsenheden skal kunne autentificere brugernes rettigheder og funktioner via opslag med LDAP på netværket. Det bemærkes, at tilbudsgiver ikke skal afgive tilbud på et betalingssystem. Kan det bekræftes, at FV1 ligeledes er undtaget på dette punkt? Kan FV2 og FV3 ligeledes undtages fra dette mindstekrav, for så vidt angår autorisation og apps? Dette bruges almindeligvis ikke på sådanne mindre maskiner, da merprisen er relativt høj for sådanne funktioner. Svar 6 Det er korrekt, at Tilbudsgiver ikke skal afgive tilbud på et betalingssystem. Det kan bekræftes, at FV1 er undtaget mindstekravet omkring autentificeringsenhed. Skolerne ønsker ikke, at FV2 og FV3 maskinerne undtages mindstekravet omkring autentificeringsenhed, da sådanne maskiner typisk vil blive opsat, hvor der er pladsmæssige udfordringer eller hvor en A3 maskine ikke er nødvendig for at løfte skolernes behov, men det vil stadig være relevant for skolerne at have autentificeringsenheder på disse maskiner. Ordregiver kan således ikke fravige mindstekravet for FV2 og FV3, som således fastholdes. Spørgsmål 7 Vedr. Bilag_1_kravspec_MTF, punktet udskrift i fanerne FV1, FV2, FV3, FV4, FV5 og FV6. Farver og farveskala (sort-hvid, 256 gråtoner): Sort/ hvid og farve Man bruger ikke teknologi med gråtoner mere, men fokuserer på printopløsningen, som giver en langt bedre print kvalitet. Man er derfor generelt gået bort fra gråtoner, og vi vil derfor bede om at dette mindstekrav bliver fjernet, da det giver flere leverandører mulighed for at byde på dette udbud. Svar 7 Ordregiver har i sin markedsanalyse ikke kunnet konstatere, at teknologi med gråtoner ikke længere anvendes. Dog stiller Ordregiver sig positiv overfor tilbudsgivers anmodning, hvorfor Ordregiver har valgt at tilrette sin kravspecifikation, bilag 1, til følgende på samtlige maskiner (FV1- FV6): Farver og farveskala (sort-hvid, resultater svarende til min. 256 nuancer i hver farve): Sort/hvid og farve Spørgsmål 8 Vedr. Bilag_1_kravspec_MTF, punktet udskrift i fanerne FV1, FV2, FV3, FV4, FV5 og FV6.

5 Produktet skal minimum kunne udskrive 1. udskrift inden X sekunder efter produktet har været slukket for strømtilførsel. Da maskinerne har et meget lavt energiforbrug i dvale tilstand (typisk <5w), oplever vi aldrig, at kunder slukker for maskiner som har mange brugere, typisk i størrelsen FV3-FV6. Kan dette mindstekrav fraviges, så vi også kan byde på dette udbud? Alternativt, kan MK sættes op til 5 minutter for FV3-FV6, eller kan der måles fra low power/stand-by tilstand, som er den typiske opstartstid, der er vigtig for brugerne? Svar 8 Ordregiver kan imødekomme, at mindstekrav for maskinerne FV3-FV6 sættes til, at produktet som minimum skal kunne udskrive 1. udskrift inden 300 sek. efter produktet har været slukket for strømtilførsel. Bilag 1 er tilrettet i overensstemmelse hermed. Spørgsmål 9 Vedr. Bilag_1_kravspec_MTF, fanen FV3, punktet Kapacitet Produktet skal have en harddisk på minimum 250 GB. Kan det accepteres, at kravet reduceres til en HD på 160GB? Det vil dermed kunne undgås, at skulle op i en større og dyr model. Produktet skal minimum have 1,5 GB printer-ram. Kan det accepteres, at kravet reduceres til en printer-ram på 1,0GB? Det vil dermed kunne undgås, at skulle op i en større og dyr model. Svar 9 Ordregiver kan acceptere, at mindstekravene til harddisk reduceres til 160 GB og til printer-ram reduceres til 1,0 GB for FV3. Kravspecifikationen i bilag 1 er tilrettet i overensstemmelse hermed. Spørgsmål 10 Vedr. Bilag_1_kravspec_MTF, fanen FV3, punktet Multipositionshæftning Produktet skal kunne foretage multipositionshæftning med et output på min. 450 s. Kan dette krav fraviges? Dette er en typisk funktion på en A3 MFP, men der må ikke bydes med en A3 maskine i dette segment. Svar 10 Ordregiver fastholder, at FV3 skal kunne foretage multipositionshæftning med et output på min. 450 s. En af årsagerne hertil er, at klassesæt typisk er i A4 format, som skal kunne hæftes, hvorfor det er en nødvendighed for skolerne. Spørgsmål 11 Vedr. Bilag_1_kravspec_MTF, fanen FV3, punktet Ekstra papirkapacitet

6 Ekstra papirkapacitet på 2 stk. A4- skuffer. Kan dette krav reduceres til 1 stk ekstra A4-skuffe, da det vil give mulighed for at byde med en markant billigere model? Svar 11 Nej, dette kan ikke imødekommes fra Ordregivers side, da det er væsentligt for skolerne at have denne ekstra papirkapacitet. Mindstekravet om de 2 stk. A4 skuffer på FV3 fastholdes således. Spørgsmål 12 Vedr. Bilag_1_kravspec_MTF, fanen FV3, punktet Hulning Produktet skal kunne foretage hulning (minimum 4 standard huller for A4). Kan dette krav fraviges? Dette er en typisk funktion på en A3 MFP, men der må ikke bydes med en A3 maskine i dette segment. Svar 12 Der henvises til svar 1, hvor det fremgår, at hulning på FV3 er fraveget som mindstekrav. Spørgsmål 13 Vedr. Bilag_1_kravspec_MTF, fanen FV6, punktet Udskrift Minimum 55 sort/hvid udskrifter pr minut, målt i A4 simplex, uanset om der benyttes print- eller kopifunktion og 55 farve udskrifter pr minut, målt i A4 simplex, uanset om der benyttes printeller kopifunktion. Kan det accepteres, at kravet til farvehastighed reduceres til 50 sider/minut, (mono stadigvæk 55 sider), da det vil give mulighed for at tilbyde en billigere løsning? Svar 13 Ordregiver fastholder mindstekravet om hhv. 55 sort/hvid udskrifter pr. minut, målt i A4 simplex, uanset om der benyttes print- eller kopifunktion og 55 farve udskrifter pr. minut, målt i A4 simplex, uanset om der benyttes print- eller kopifunktion. Ordregiver kan således ikke acceptere, at kravet til farvehastighed reduceres til 50 sider pr. minut. Spørgsmål 14 Vedr. Bilag_1_kravspec_MTF, fanen FV6, punktet Kapacitet Produktet skal have en harddisk på minimum 250 GB. Kan kravet reduceres til 160GB? Vi oplever aldrig kapacitetsproblemer på harddisken på disse modeller, selv med en harddisk på under 100GB. Svar 14 Ordregiver kan ikke imødekomme tilbudsgivers anmodning og fastholder, at FV6 skal have en harddisk på minimum 250 GB.

7 Spørgsmål 15 Vedr. Bilag_1_kravspec_MTF, fanen Service- og driftskrav, punktet Support Efter udløb af den 5 årige serviceaftale forlænges den automatisk for 12 måneder af gangen på uændrede vilkår. Tilbudsgiver kan ikke opsige serviceaftalen. Ordregiver kan til enhver tid opsige serviceaftalen med 3 måneders varsel til udgangen af en måned. Maskiner kan naturligvis ikke serviceres ud i det uendelige. Der bør derfor være en mulighed for at maskinen kan opsiges af Tilbudsgiver Kan det accepteres, at tilbudsgiver kan opsige serviceaftalen efter 72 måneder? Svar 15 Ordregiver har fuld forståelse for, at tilbudsgiver ikke kan servicere maskinerne ud i det uendelige. Serviceaftalen løber som udgangspunkt i 5 år, hvor den ikke kan opsiges af tilbudsgiver, men hvor Ordregiver har mulighed for at opsige den med 3 måneders varsel til udgangen af en måned. Efter udløb af den 5-årige serviceaftale, forlænges den automatisk for 12 måneder af gangen på uændrede vilkår, herunder har Ordregiver mulighed for at opsige den med 3 måneders varsel til udgangen af en måned, mens tilbudsgiver ikke kan opsige den. Ordregiver kan acceptere, at Leverandøren som udgangspunkt ikke mulighed for at opsige serviceaftalen i perioden, med den undtagelse, at leverandøren vil have mulighed for at opsige serviceaftalen med 3 måneders varsel til udgangen af en måned efter 2 gange forlængelser er foretaget fra Ordregivers side, dvs. Leverandøren kan tidligst opsige serviceaftalen efter samlet 81 måneder, således at serviceaftalen tidligst ophører efter 84 måneder. Kravspecifikationen, jf. bilag 1 under fanen service- og driftskrav samt kontraktbilag 2 (bilag 3) er ændret i overensstemmelse hermed. Spørgsmål 16 Vedr. Bilag_1_kravspec_MTF, fanen Service- og driftskrav, punktet Support Efter udløb af den 5 årige serviceaftale forlænges den automatisk for 12 måneder af gangen på uændrede vilkår. Tilbudsgiver kan ikke opsige serviceaftalen. Ordregiver kan til enhver tid opsige serviceaftalen med 3 måneders varsel til udgangen af en måned. Kan det accepteres, at tilbudsgiver kan opsige serviceaftalen efter 60 måneder? Svar 16 Der henvises til svar 16. Spørgsmål 17 Vedr. Bilag_1_kravspec_MTF, fanen Service- og driftskrav, punktet Omfang af serviceaftale

8 Tilbudsgiver er forpligtet til at levere og udskifte forbrugsstoffer (herunder men ikke begrænset til toner, tromle, olie etc.), idet dette er omfattet af serviceaftalen, dog udskifter Ordregiver selv toner. Ud over tonere og resttonerbokse findes enkelte andre dele og forbrugsstoffer, som producenterne generelt betegner som CRU (Customer Replaceable Units). Det er enheder, der er lige så lette at udskifte for ikke-teknisk personale hos kunderne som tonere. Det kan f.eks. være tromler og hæfteklammer. Det vil være væsentligt fordyrende, at Leverandørens servicepersonale skal møde på lokaliteten for at udskifte en del eller et forbrugsstof, som Kunden uden besvær selv vil kunne skifte. Det foreslås, at punktet korrigeres, således at det fremgår som følger: Tilbudsgiver er forpligtet til at levere forbrugsstoffer (herunder men ikke begrænset til toner, tromle, olie etc.), idet dette er omfattet af serviceaftalen. Tilbudsgiver er forpligtet til at udskifte de forbrugsstoffer/dele, som kræver udskiftning af en tekniker for at sikre fortsat pålidelig drift. Dog står Kunden selv for udskiftning af de forbrugsstoffer/dele, som af producenten betegnes som CRU (Customer Replaceable Units) såsom toner, tromler, resttonerboks og hæfteklammer, som blot skal leveres på Kundens adresse. Svar 17 Da Ordregiver ikke kender alle de forbrugsstoffer/dele, som de forskellige producenter betegner som CRU (Customer Replaceable Units), herunder kan forestille sig, at der afhængig af producent ligeledes kan risikere at være forskelle på sådanne dele, kan Ordregiver ikke imødekomme dette krav under hensyntagen til ligebehandlings- og gennemsigtighedsprincipperne. Dertil kommer, at det på flere af skolerne, er skolernes pedeltjenester, der står for udskiftning af f.eks. toner og hæfteklammer, og skolerne vurderer ikke umiddelbart, at det vil høre ind under pedellerne at skulle skifte f.eks. tromler på maskinerne, da det afhængig af producent kan være en mindre eller mere betydelig udskiftning, som vil stille en eller anden form for krav til teknisk viden, som pedellerne ikke besidder. Således kan Ordregiver alene imødekomme, at resttonerboks tilføjes de elementer, som Ordregiver selv udskifter. Ordregiver skifter således selv, jf. kontraktbilag 2 (bilag 3) under pkt Endvidere omfatter serviceaftalen udskiftning af forbrugsstoffer herunder men ikke begrænset til toner, hæfteklammer (på det udstyr, der har denne funktion), tromle og olie. Leverandøren forpligter sig til at levere disse forbrugsstoffer uden ekstra vederlag, dog er det Ordregiver selv, der skal forestå udskiftning af toner og resttonerbokse (og hæfteklammer på de maskiner, der har denne funktion), mens øvrige forbrugsstoffer som udgangspunkt skiftes af Leverandøren, medmindre Ordregiver skriftligt angiver andet overfor Leverandøren.

9 Kravspecifikationen, jf. bilag 1 under fanen service- og driftskrav samt kontraktbilag 2 (bilag 3) er ændret i overensstemmelse hermed. Spørgsmål 18 Udbudsbetingelser, afsnit 2.3. "Følgende uddannelsesinstitutioner hos Ordregiver er forpligtet til at anvende den indgåede aftale indenfor møbler:" Tilbudsgiver går ud fra, at der er tale om en tastefejl/copy-paste-fejl, og at der skulle have stået "indenfor multifunktionsmaskiner:" Vil Ordregiver korrigere teksten i afsnit 2.3? Svar 18 Ja, dette beror på en fejl. Udbudsbetingelsernes pkt er således tilrettet. Spørgsmål 19 Udbudsbetingelser, afsnit 6.10, pkt 3. Særligt følsomme oplysninger bedes markeret i tilbuddet ud for de pågældende oplysninger Hvis Tilbudsgiver gerne vil markere oplysninger i fx Bilag_2_Tilbudsskema som særligt følsomme, og filen er skrivebeskyttet, så der kun er mulighed for at skrive i kolonnerne, hvor der skal oplyses om varenr, pris m.m., vil det så være acceptabelt for Ordregiver, at Tilbudsgiver i stedet medsender separat bilag, hvor der tydeligt gøres rede for, hvilke oplysninger anses for særligt følsomme? Svar 19 Ja, dette vil være acceptabelt for Ordregiver. Udbudsbetingelsernes pkt er tilrettet i overensstemmelse hermed. Spørgsmål 20 Bilag 1 Follow/you / Funktionelle krav- Follow me, Multifunktionsmaskiner eller tilsvarende Samtlige produkter skal kunne understøtte Ordregivers institutioners nuværende follow you/follow me løsninger i form af Safe Com, Streamline, Eqtrack eller tilsvarende. Gælder dette også for multifunktions maskinen FV1?

10 Svar 20 Nej, dette gælder ikke for FV1. Der henvises til svar 5. Spørgsmål 21 Bilag 1 Service- og Driftskrav Medarbejdere Tilbudsgivers medarbejdere eller samarbejdspartnere skal bære synligt billedidentifikationskort og anvender billedidentifikationskortet til at legitimere sig over for Ordregiver i forbindelse med leverancer på Ordregivers lokaliteter. Svar 21 Ordregiver forstår ikke tilbudsgivers spørgsmål; men kan bekræfte, at den vindende tilbudsgivers medarbejdere eller samarbejdspartnere skal bæres synligt billedidentifikationskort, således at der kan ske legitimation overfor skolerne, når disse er på skolernes lokaliteter. Spørgsmål 22 Bilag 1 Service- og Driftskrav Afhjælpningstid Afhjælpningstiden må ikke overstige 48 timer, beregnet fra det tidspunkt, hvor fejlmeldingen registreres af servicetekniker, der har konstateret fejlen i forbindelse med On-site service, idet Tilbudsgiver ellers ifalder bod. Venligst uddyb Såfremt Tilbudsgiver i de hvordan de 48 timer tilfælde, hvor fejl ikke kan beregnes afhjælpes inden for afhjælpningstiden på 48 timer, skal Tilbudsgiver for hver påbegyndt time inden for driftstiden, som afhjælpningstiden overstiger 48 timer, betale en bod på

11 DKK 500. Boden kan for hver hændelse ikke overstige DKK Ved hændelse forstås i denne sammenhæng én fejlrettelse pr. produkt. Samme fejl på flere produkter betragtes som flere selvstændige hændelser. Svar 22 I serviceaftalen er der en tilkaldetid på 8 driftstimer, jf. kontraktbilag 2 (bilag 3), altså timer indenfor driftstiden, der er hverdage mellem kl Når Leverandøren således kommer ud på skolen, skal der ske fejlafhjælpning på stedet (on-site). Afhjælpningstiden defineres som tiden fra fejlafhjælpningen er påbegyndt til hele afhjælpningshandlingen er afsluttet, og den beregnes fra det tidspunkt, hvor fejlmeldingen registreres af servicetekniker, der fysisk har konstateret fejlen i forbindelse med On-site service; og denne tid må ikke overstige 48 timer. Således sondres mellem tilkaldetid og afhjælpningstid. Eksempelvis: Multifunktionsmaskine fejlmeldes mandag kl Her skal servicetekniker være på stedet (onsite) ved den fejlmeldte multifunktionsmaskine inden kl tirsdag (indenfor 8 driftstimer beregnet som 2 driftstimer mandag mellem kl og og 6 driftstimer tirsdag mellem kl og 14.00). Dette er tilkaldetiden. Når serviceteknikeren så er kommet kl om tirsdagen, går han i gang med at afhjælpe fejlen på maskinen. Fejlen skal være afhjulpet on-site senest 48 tim. efter, at fejlmeldingen registreres af serviceteknikeren, der fysisk har konstateret fejlen. Dvs. maskinen skal være repareret senest torsdag kl Dette er afhjælpningstiden. Såfremt fejlen ikke er afhjulpet torsdag kl , men først fredag kl , vil leverandøren kunne ifalde bod for alt 3 driftstimer (beregnet som 2 driftstimer torsdag mellem kl og og 1 driftstime fredag mellem kl og 09.00) Der henvises i det hele til kontraktbilag 2 (bilag 3) pkt. 7.6., , og 7.7.

12 Spørgsmål 23 Bilag 1 FV4 Bord/Underskab Bord/underskab, der passer til FV2 Vi tillader os at går udfra at der er tale om en skrivefejl. Men der menes vel her "Bord/underskab der passer til FV4"? Hvis ikke, da venligst beskriv og uddyb. Svar 23 Ja, Ordregiver kan bekræfte, at der er tale om en skrivefejl. Kravspecifikationen, bilag 1, er tilrettet i overensstemmelse hermed, således at der ved FV4 maskinen skal kunne tilbydes et bord/underskab, der passer til FV4. Spørgsmål 24 Hej Vi har via Mercell postalen modtager spørgsmål 2 med tilhørende svar! Hvor finder vi spørgsmål 1 og tilhørende svar? kommunikation indeholder ingen dokumenter hverken i indbakken eller i arkivet. Ligger disse dokumenter ikke tilgængelige et eller andet sted i portalen? på forhånd mange tak Svar 24 Der henvises til udbudsbetingelsernes pkt Således kan svar på spørgsmål findes under fanen Kommunikation / "Ekstra Info", efter at Ordregiver har publiceret svar. Måtte Tilbudsgiver stadig have problemer med at finde svarene, opfordres Tilbudsgiver til at kontakte Mercell på support.dk@mercell.com, eller telefon (+45)

Spørgsmål 26 Hej XXX ønsker besvarelse og stillingtagen til nedenstående spørgsmål. Bilag Fane Punkt Beskrivelse Spørgsmål

Spørgsmål 26 Hej XXX ønsker besvarelse og stillingtagen til nedenstående spørgsmål. Bilag Fane Punkt Beskrivelse Spørgsmål Spørgsmål og svar Spørgsmål/svar i forbindelse med offentligt EU udbud vedr. multifunktionsmaskiner Der gøres opmærksom på, at spørgsmål og svar indgår som en del af udbudsmaterialet. Er der uoverensstemmelse

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

Dette dokument indeholder besvarelser af indkommende spørgsmål vedrørende udbuddet. Alle spørgsmål og svar er angivet i anonymiseret form.

Dette dokument indeholder besvarelser af indkommende spørgsmål vedrørende udbuddet. Alle spørgsmål og svar er angivet i anonymiseret form. Spørgsmål og svar Offentligt EU-udbud af rammeaftale jf. 2017/S 094-185246 Dette dokument indeholder besvarelser af indkommende spørgsmål vedrørende udbuddet. Alle spørgsmål og svar er angivet i anonymiseret

Læs mere

Spørgsmål og svar nr. 2 til EU-udbud 2016/S af kopi, print & Multifunktionsmaskiner (MFP) til Hillerød Kommune

Spørgsmål og svar nr. 2 til EU-udbud 2016/S af kopi, print & Multifunktionsmaskiner (MFP) til Hillerød Kommune Økonomi Indkøb Trollesmindealle 27 DK - 3400 Hillerød Telefon 7232 0000 Mail indkob@hillerod.dk Til: Tilbudsgivere CVR/SE-nr: 29189366 Dato: 4.05.2016 Spørgsmål og svar nr. 2 til EU-udbud 2016/S 074-128347

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 11.12.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S234-424770 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret,

Læs mere

[BILAG 00] Definitioner

[BILAG 00] Definitioner Professionshøjskolen UCC [BILAG 00] Definitioner Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Definitioner til Rammeaftalen... 4 Tekniske definitioner Multifunktionsmaskiner... 6 Indledning Dette bilag indeholder

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. 1. Indledning... 2. 2. Udbuddets formål... 2. 3. Ordregivende myndighed... 2. 4. Udbudsmateriale... 3. 5. Fortrolighed...

UDBUDSBETINGELSER. 1. Indledning... 2. 2. Udbuddets formål... 2. 3. Ordregivende myndighed... 2. 4. Udbudsmateriale... 3. 5. Fortrolighed... UDBUDSBETINGELSER Indhold 1. Indledning... 2 2. Udbuddets formål... 2 3. Ordregivende myndighed... 2 3.1. Afdeling og kontaktperson... 2 4. Udbudsmateriale... 3 5. Fortrolighed... 4 6. Tidsplan... 4 7.

Læs mere

Spørgsmål. 2 Kravsspecifikation Bilag 1 vedr. Kontante midler - 3.3.4.1 hvor der står: "Der findes 3 lokationer, som i dag får afhentet kontanter.

Spørgsmål. 2 Kravsspecifikation Bilag 1 vedr. Kontante midler - 3.3.4.1 hvor der står: Der findes 3 lokationer, som i dag får afhentet kontanter. Spørgsmål og svar vedr. EU-udbud - køb af bankydelser i Region Hovedstaden (opdateres løbende) Frist for spørgsmål til udbudsmaterialet: 7. august 2015. Spørgsmål 1 Kravspecifikation Bilag 1, afsnit 3.1.3

Læs mere

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.:

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1 af 6 SPØRGSMÅL & SVAR Venligst bemærk, at nummeret yderst til venstre på de senest opdaterede spørgsmål er fremhævet med rødt I kontraktbilag 5 står der følgende: " Region Det er korrekt. Kontraktbilag

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4

Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vi det være tilladeligt at udarbejde

Læs mere

Kontraktbilag D Spørgsmål & svar

Kontraktbilag D Spørgsmål & svar Kontraktbilag D Spørgsmål & svar Vedrørende EU-udbud af kontrakt på elektroniske dørlåse til Skanderborg Kommune, udbudsbekendtgørelse nr. 2016/S 131-234577 Dokumentet er opdateret den. Tilbudsgiver skal

Læs mere

Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnr. -23-4-82--3 Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Spørgsmål og svar vedrørende UDBUDSMATERIALET (Indsæt selv ekstra rækker efter behov, men behold venligst systematikken): HUSK

Læs mere

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser.

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser. Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag 3, pkt. 3.1, Referenceliste

Læs mere

Spørgsmål/svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S 118-171261. Vedr. personalegoder og fleksible lønpakker. Region Midtjylland

Spørgsmål/svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S 118-171261. Vedr. personalegoder og fleksible lønpakker. Region Midtjylland Spørgsmål/svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S 118-171261 Vedr. personalegoder og fleksible lønpakker Region Midtjylland Spørgsmål 1 Svar 1 Spørgsmål 2 Svar 2 Spørgsmål 3 Svar 3 Spørgsmål 4 I blandt kravene

Læs mere

Spørgsmål: Er det et krav, at der skal være tegnet en erhvervsforsikring for at afgive tilbud?

Spørgsmål: Er det et krav, at der skal være tegnet en erhvervsforsikring for at afgive tilbud? Spørgsmål/svar til udbud rådgivning om naturpleje Er det et krav, at der skal være tegnet en erhvervsforsikring for at afgive tilbud? Nej. Men på tidspunktet for aftaleindgåelse, skal der være tegnet en

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud af bærbare computere 2015/S

Spørgsmål og svar til udbud af bærbare computere 2015/S Spørgsmål og svar til udbud af bærbare computere 2015/S 244-443181 Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjort spørgsmål og svar. Alle spørgsmål og svar offentliggøres på http://www.ikast-brande.dk

Læs mere

Udbudsbetingelser til offentligt udbud

Udbudsbetingelser til offentligt udbud Udbudsbetingelser til offentligt udbud af Projekt om bistand til Miljøstyrelsens kontrol med overførsel af affald efter EU Transportforordning nr. 1013/2006 1 1.1 Indledning... 3 1.2 Den ordregivende myndighed...

Læs mere

Kontraktudkastets afsnit udgår: Kontrakten kan ikke opsiges inden for de første 12 måneder fra Kontraktens indgåelse.

Kontraktudkastets afsnit udgår: Kontrakten kan ikke opsiges inden for de første 12 måneder fra Kontraktens indgåelse. RETTELSESBLAD, 23. J UNI 2017 1. Ændringer af kontraktudkastet Kontraktudkastets afsnit 30.3.1 udgår: Kontrakten kan ikke opsiges inden for de første 12 måneder fra Kontraktens indgåelse. Nyt afsnit 30.3.1

Læs mere

Spørgsmål 1 hvor finder vi information omkring indkøbsvolumen i styk/salgsværdi per produktgruppe?

Spørgsmål 1 hvor finder vi information omkring indkøbsvolumen i styk/salgsværdi per produktgruppe? Spørgsmål og svar Spørgsmål/svar i forbindelse med offentligt EU udbud vedr. møbler Der gøres opmærksom på, at spørgsmål og svar indgår som en del af udbudsmaterialet. Er der uoverensstemmelse mellem udbudsmaterialet

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem Sagsnr. 1-23-4-101-1-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-101-24-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Centrifuger og tilbehør 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Der er i alt 15

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for OFFENTLIG ANNONCERING. Hosted service af proces- og dokumentstyringssystem. Til. Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS)

UDBUDSBETINGELSER. for OFFENTLIG ANNONCERING. Hosted service af proces- og dokumentstyringssystem. Til. Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS) UDBUDSBETINGELSER for OFFENTLIG ANNONCERING af Hosted service af proces- og dokumentstyringssystem Til Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS) 1. juni 2017 Sagsnr. 0-10110-864/1 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende EU-udbud af kontrakt på elektroniske dørlåse til Lemvig Kommune, udbudsbekendtgørelse nr.

Spørgsmål og svar vedrørende EU-udbud af kontrakt på elektroniske dørlåse til Lemvig Kommune, udbudsbekendtgørelse nr. Spørgsmål og svar vedrørende EU-udbud af kontrakt på elektroniske dørlåse til Lemvig Kommune, udbudsbekendtgørelse nr. 2015/S 124-226965 Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

Delaftale 8 - Certificeret stål

Delaftale 8 - Certificeret stål Delaftale 8 - Certificeret stål Info Version 5 Url http://com.mercell.com/permalink/31622583.aspx Tender type Ausschreibung Payment condition Cash on delivery Publish date 17.02.2012 14:58 Bid due date

Læs mere

Betyder det, at der ikke er specifikke krav til indhold, når I skriver eksempler?

Betyder det, at der ikke er specifikke krav til indhold, når I skriver eksempler? Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbetingelserne pkt. 3.1,

Læs mere

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect.

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect. Sagsnr. 1-234-101-30-12 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Personlige Hygiejneartikler og geler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-16 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret

Læs mere

Ja, det er helt i orden. 9-1-2015 26-01-2015

Ja, det er helt i orden. 9-1-2015 26-01-2015 Sagsnr. 1-23-4-101-34-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Etablering af fælles regional TV platform 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsgiver

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af kanylebokse Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af kanylebokse Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af kanylebokse 13.03.2014 www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anders Dalsgaard Karin Leth Brugergruppe bestående af repræsentanter

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol

Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol Der er til dags dato modtaget og besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol

Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol Der er til dags dato modtaget og besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere

Benytter leverandøren ATP's adgang i HR Manager? Sørger ATP for uddannelse i HR Manager? Er der omkostninger der på falder leverandøren,

Benytter leverandøren ATP's adgang i HR Manager? Sørger ATP for uddannelse i HR Manager? Er der omkostninger der på falder leverandøren, Ja Benytter leverandøren ATP's adgang i HR Manager? 1 24.02.16 angående HR Manager. Ja Sørger ATP for uddannelse i HR Manager? 2 24.02.16 angående HR Manager. Nej Er der omkostninger der på falder leverandøren,

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0023266 (Søren Holm Seerup, Vibeke Steenberg, Niels Henriksen) 20. december 2011

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0023266 (Søren Holm Seerup, Vibeke Steenberg, Niels Henriksen) 20. december 2011 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0023266 (Søren Holm Seerup, Vibeke Steenberg, Niels Henriksen) 20. december 2011 K E N D E L S E Tabulex ApS (advokat Jesper Fabricius, København) mod Odense Kommune (advokat

Læs mere

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S 74-122207 pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål 1 Svar 1 Udbudsbilag 4, delaftale 1, Low flux: Ønskes en eller to

Læs mere

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser.

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser. Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag 3, pkt. 3.1, Referenceliste

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning

Læs mere

Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnr. -23-4-82--3 Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Spørgsmål og svar vedrørende Udbudsbetingelserne Pkt. 2 (Tjekliste): Udbudsgiver bedes venligst, og for god ordens skyld, bekræfte

Læs mere

Rettelsesblad 3 pr. 16. marts 2015 vedr. EU Udbud nr. 2015/S 026-043564. Udbud af. Revision af EU-programmet Interreg 5A Øresund-Kattegat- Skagerrak

Rettelsesblad 3 pr. 16. marts 2015 vedr. EU Udbud nr. 2015/S 026-043564. Udbud af. Revision af EU-programmet Interreg 5A Øresund-Kattegat- Skagerrak Rettelsesblad 3 pr. 16. marts 2015 vedr. EU Udbud nr. 2015/S 026-043564 Udbud af Revision af EU-programmet Interreg 5A Øresund-Kattegat- Skagerrak Sagsnummer: 1-32-76-4-14-1 - Indkøb & Medicoteknik Rettelser

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland

Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland 26-05-2015 Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende

Læs mere

INDKØBSJURA 2014. Advokat hotline

INDKØBSJURA 2014. Advokat hotline INDKØBSJURA 2014 Advokat hotline Spørgsmål 1 Ønsker rammekontraktbegreb belyst ud fra specifikke spørgsmål: En kontrakt, hvor sortimentet er fastlagt, alle priser er fastlagt, og kredsen af udbydere er

Læs mere

vedrørende til ] Kunden) [Region en Part) Side 1 af 6

vedrørende til ] Kunden) [Region en Part) Side 1 af 6 Kontraktbilag 8 SERVICEAFTALE vedrørende support og service til hardware til præhospitale køretøjer (ambulancer, akutlægebiler m.v.) til ]Region Midtjylland] [Region Nordjylland] [Region Syddanmark] ]

Læs mere

Dagens program. Indkøb og Logistik

Dagens program. Indkøb og Logistik Udbudspræsentation 2010/S 9-010796 Udbud af patientkaldesystem Til Region Midtjylland, Regionshospitalet Viborg, Skive, Kjellerup www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51

UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51 UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51 VS. 2 Nielsen & Thomsen Advokatpartnerselskab Østbanegade 55 2100 København

Læs mere

1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET

1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET Sagsnr. 1-23-4-101-8-13 Spørgsmål og svar skema Prækvalifikation på udbud af kontormøbler til 4 regioner 1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET 1 Prækvalifikationsbilag 11. Det publicerede dokument

Læs mere

Kan I definere ekstra stærk stofkant?

Kan I definere ekstra stærk stofkant? Spørgsmål og svar Spørgsmål/svar i forbindelse med offentligt EU udbud vedr. møbler Der gøres opmærksom på, at spørgsmål og svar indgår som en del af udbudsmaterialet. Er der uoverensstemmelse mellem udbudsmaterialet

Læs mere

Spørgsmål og svar nr. 5 til nyt intranet

Spørgsmål og svar nr. 5 til nyt intranet Økonomi Indkøb Trollesmindealle 27 DK - 3400 Hillerød Telefon 7232 0000 Mail indkob@hillerod.dk Til: Tilbudsgivere CVR/SE-nr: 29189366 Dato: 22.01.2018 Spørgsmål og svar nr. 5 til nyt intranet Spørgsmål

Læs mere

Der er indkommet følgende spørgsmål til Lolland Kommunes udbud på Bygningsscreening og miljøkortlægning for PCB, asbest og bly.

Der er indkommet følgende spørgsmål til Lolland Kommunes udbud på Bygningsscreening og miljøkortlægning for PCB, asbest og bly. Spørgsmål og svar nr. 7: Der er indkommet følgende spørgsmål til Lolland Kommunes udbud på Bygningsscreening og miljøkortlægning for PCB, asbest og bly. Spørgsmål 1: Lige et par spørgsmål til kontrakten:

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til udbudsmaterialet

Læs mere

Udbud på levering af tolkeservices. Spørgsmål/Svar

Udbud på levering af tolkeservices. Spørgsmål/Svar Udbud på levering af tolkeservices Spørgsmål/Svar Offentliggjort den 29. juni 2017 5 mit spørgsmål er vedrørende firmaets omsætning. Da vi er et nyopstartet bureau, har vi ikke mulighed på nuværende tidspunkt

Læs mere

Spørgsmål og svar. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4

Spørgsmål og svar. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Spørgsmål og svar 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Er det muligt at ændre tilbudsfristen evt. så der gives 14 dage længere? Tilbudsfristen ændres

Læs mere

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af ambulancetjeneste, præhospitale støtteenheder og liggende sygetransport. Sagsnr. 14/7825

Spørgsmål & Svar. Udbud af ambulancetjeneste, præhospitale støtteenheder og liggende sygetransport. Sagsnr. 14/7825 Spørgsmål & Svar 1 af 7 Spørgsmål & Svar Udbud af ambulancetjeneste, præhospitale støtteenheder og liggende sygetransport Sagsnr. 14/7825 Svar på spørgsmål modtaget inden informationsmødet d. 11. april

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende EU-udbud af rammeaftale vedrørende levering af bærbare pc er og tilbehør til Lemvig Kommune

Spørgsmål og svar vedrørende EU-udbud af rammeaftale vedrørende levering af bærbare pc er og tilbehør til Lemvig Kommune Spørgsmål og svar vedrørende EU-udbud af rammeaftale vedrørende levering af bærbare pc er og tilbehør til Lemvig Kommune Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold

Læs mere

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser Udbud Olie- og benzinudskillere Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

28. maj Informationsmøde: Udbud af p-pladser på OUH, Odense. Universitetshospital, Svendborg Sygehus og. Sygehusenheden Ringe. Sagsnr.

28. maj Informationsmøde: Udbud af p-pladser på OUH, Odense. Universitetshospital, Svendborg Sygehus og. Sygehusenheden Ringe. Sagsnr. 28. maj 2013 Informationsmøde: Udbud af p-pladser på OUH, Odense Universitetshospital, Svendborg Sygehus og Sygehusenheden Ringe Sagsnr. 13/5010 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser

Læs mere

Betingelser om udbud og tilbud

Betingelser om udbud og tilbud Betingelser om udbud og tilbud Levering af GNSS-modtagere August 2015 Indhold 1. ALMENT... 4 2. ORIENTERING... 4 3. UDBUDSFORRETNINGEN... 4 3.1 Udbudsform... 4 3.2 Udbudsmaterialet... 4 3.3 Udvælgelse...

Læs mere

Benytter leverandøren ATP's adgang i HR Manager? Sørger ATP for uddannelse i HR Manager? Er der omkostninger der på falder leverandøren,

Benytter leverandøren ATP's adgang i HR Manager? Sørger ATP for uddannelse i HR Manager? Er der omkostninger der på falder leverandøren, 1 24.02.16 angående HR Manager. Benytter leverandøren ATP's adgang i HR Manager? 2 24.02.16 angående HR Manager. Sørger ATP for uddannelse i HR Manager? Er der omkostninger der på falder leverandøren,

Læs mere

NOTAT. FAB 104 Haarby Lund. Fravigelser AB 18. Bemærkninger vedrørende fravigelser. Entreprenørens tilbud

NOTAT. FAB 104 Haarby Lund. Fravigelser AB 18. Bemærkninger vedrørende fravigelser. Entreprenørens tilbud FAB 104 Haarby Lund NOTAT DAB mrk. PRJ-2017-00023 Dato 21. maj 2019 9853 / Lejer Fravigelser AB 18 AB 18 Entreprenørens tilbud 5, stk. 4. I det omfang entreprenøren skal udføre vinterforanstaltninger i

Læs mere

Særskilt bilag med kontraktvilkår

Særskilt bilag med kontraktvilkår Særskilt bilag med kontraktvilkår Udbudsmaterialet anvender følgende terminologi: Ønsker/optioner/ tildelingskriterier, de ønsker tilbudsgiverne kan konkurrere på inden for udbudsbetingelsernes underkriterier,

Læs mere

Sådan laver du et miniudbud. Håndværkerydelser

Sådan laver du et miniudbud. Håndværkerydelser Sådan laver du et miniudbud Håndværkerydelser Miniudbud Som indkøber skal du gennemføre et miniudbud, hvis arbejdet/leverancen overstiger en værdi på 50.000 kroner ekskl. moms, eller hvis du skal have

Læs mere

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2012-0032463 (Poul Holm, Stephan Falsner) 12. juni 2013

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2012-0032463 (Poul Holm, Stephan Falsner) 12. juni 2013 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2012-0032463 (Poul Holm, Stephan Falsner) 12. juni 2013 K E N D E L S E Køge Boglade v/ Erik Nielsen (advokat Kåre Wanscher, København) mod Køge Kommune (advokat Povl Nick

Læs mere

Digitalisering af arkiv, spørgsmål - svar

Digitalisering af arkiv, spørgsmål - svar Digitalisering af arkiv, spørgsmål - svar ID Spørgsmål, Leverandør Svar, Københavns Brandvæsen 1 Vil besvarelsen ske løbende? Vi stiller dette spørgsmål, fordi vi ofte har oplevet, at en besvarelse ofte

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud på psykologisk rådgivning og krisehjælp, TED-nr. 2017/S

Spørgsmål og svar til udbud på psykologisk rådgivning og krisehjælp, TED-nr. 2017/S Spørgsmål og svar til udbud på psykologisk rådgivning og krisehjælp, TED-nr. 2017/S 125-255498 Dato for offentliggørelse: 10.07.2017 Nummer Spørgsmål Svar 1 I materialet står der, at man godt må tilbyde

Læs mere

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind.

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind. Sagsnr. 1-23-4-101-14-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 6 Udbud af Pacemakere, ICD er, Loop recorder og elektroder 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-10 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget

Læs mere

Spørgsmål og svar til Levering af Tryghedsalarmer til KomUdbud 2014/s

Spørgsmål og svar til Levering af Tryghedsalarmer til KomUdbud 2014/s Spørgsmål og svar til Levering af Tryghedsalarmer til KomUdbud 2014/s 114-200363 Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjort spørgsmål og svar. Alle spørgsmål og svar offentliggøres på KomUdbud.dk

Læs mere

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Torsdag d. 3. juli 2014 Informationsmøde: Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Sagsnr. 13/39222 Agenda Velkomst og praktiske detaljer

Læs mere

INDKØBSJURA 2013. Advokat hotline

INDKØBSJURA 2013. Advokat hotline INDKØBSJURA 2013 Advokat hotline Spørgsmål 1 I et udbud med mange delaftaler eller mange varelinjer kan det være hensigtsmæssigt for både ordregiver og tilbudsgivere, at man kan byde ind på flere delaftaler/varelinjer

Læs mere

Udbudsbetingelser til offentligt udbud

Udbudsbetingelser til offentligt udbud Udbudsbetingelser til offentligt udbud af Kontrakt om om opsætning af vilreg-systemet på en ny procesplatform samt vedligeholdelse og udvikling af vilreg- og biotop systemerne Miljø- og Fødevareministeriet

Læs mere

Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. kaffe, te og maskiner

Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. kaffe, te og maskiner Skemaet indeholder alle, til dato, spørgsmål og svar. Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. kaffe, te og maskiner 16. juni 2017 Nr Spørgsmål Svar 1 Bilag 2 tilbudslisten Fanen kaffe: - I kolonne L udregnes

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune Udbud af bankforretninger Spørgsmål & Svar I

Faaborg-Midtfyn Kommune Udbud af bankforretninger Spørgsmål & Svar I Spørgsmål 1 - Vedr. punkt 1.4 Opsigelse Vil kommunen ændre udbuddet, så begge parter i stedet kan opsige aftalen med 6 måneders varsel uden særlig årsag, også i en eventuel forlængelsesperiode? Svar: Kommunen

Læs mere

Indhentning af tilbud på digital pas-, kørekort- og legitimationskort-løsning

Indhentning af tilbud på digital pas-, kørekort- og legitimationskort-løsning Indhentning af tilbud på digital pas-, kørekort- og legitimationskort-løsning 1. Indledning Halsnæs Kommune inviterer interesserede tilbudsgivere til at afgive tilbud på en koncessionsaftale om levering

Læs mere

Vi beder ordregiver bekræfte at testen skal være EN og ikke blot EN1729 da borde med denne test er til offentlig hårdt brug.

Vi beder ordregiver bekræfte at testen skal være EN og ikke blot EN1729 da borde med denne test er til offentlig hårdt brug. Spørgsmål og svar Spørgsmål/svar i forbindelse med offentligt EU udbud vedr. møbler Der gøres opmærksom på, at spørgsmål og svar indgår som en del af udbudsmaterialet. Er der uoverensstemmelse mellem udbudsmaterialet

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark 11-10-2013 Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør www.regionmidtjylland.dk Dagens program Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til udbudsmaterialet Betingelser for deltagelse/udvælgelseskriterier

Læs mere

Udbudsbetingelser til begrænset udbud - Prækvalifikationsfasen. Sekretariat for administration af tilskudsordning

Udbudsbetingelser til begrænset udbud - Prækvalifikationsfasen. Sekretariat for administration af tilskudsordning Udbudsbetingelser til begrænset udbud - Prækvalifikationsfasen af Sekretariat for administration af tilskudsordning 1 1.1 Indledning... 3 1.2 Den ordregivende myndighed... 3 1.3 Beskrivelse af projektet...

Læs mere

Spørgsmål og svar. Udbud af Cochlea implantater med tilbehør 2013/S

Spørgsmål og svar. Udbud af Cochlea implantater med tilbehør 2013/S Spørgsmål og svar 2013/S 069-114550 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Udbud på Vask og Leje af arbejdsbeklædning til Roskilde Kommune.

Udbud på Vask og Leje af arbejdsbeklædning til Roskilde Kommune. Udbud på Vask og Leje af arbejdsbeklædning til Roskilde Kommune. Generell Informasjon Versjon 5 Url http://com.mercell.com/permalink/32303922.aspx Konkurranse type: Anbudskonkurranse Betalingsbetingelser

Læs mere

Informationsmøde den 18. december 2015 vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser

Informationsmøde den 18. december 2015 vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser Informationsmøde den 18. december 2015 vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser 1 Informationsmøde vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser 18. december 2015 Dagsorden

Læs mere

Udbud på levering af tolkeservices. Spørgsmål/Svar

Udbud på levering af tolkeservices. Spørgsmål/Svar Udbud på levering af tolkeservices Spørgsmål/Svar Offentliggjort den 17. juli 2017 12 Vi vil herved meddele vores interesse om deltagelse i ovennævnte udbud. Man skal ikke meddele sin interesse for udbuddet,

Læs mere

Bliv leverandør til det offentlige. Miniguide

Bliv leverandør til det offentlige. Miniguide Bliv leverandør til det offentlige Miniguide INDLEDNING Denne miniguide indeholder vejledning i, hvad du skal huske når du vil byde på opgaver i Gribskov Kommune. Miniguiden indeholder nogle generelle

Læs mere

Spørgsmål og svar EU-udbud 2014/S 183-322628 CT-Scanner til Regionshospitalet Holstebro. Spørgsmål og svar 1 af 7. oktober 2014

Spørgsmål og svar EU-udbud 2014/S 183-322628 CT-Scanner til Regionshospitalet Holstebro. Spørgsmål og svar 1 af 7. oktober 2014 Spørgsmål og svar EU-udbud 2014/S 183-322628 CT-Scanner til Regionshospitalet Holstebro 1. 1.23 Tilbudspræsentation og Besigtigelse af referenceinstallationer. Tilbudsgiver skal derfor sammen med tilbuddet

Læs mere

Kontrakt vedr. kravsspecificering af Ny GeoDanmark Systemunderstøttelse

Kontrakt vedr. kravsspecificering af Ny GeoDanmark Systemunderstøttelse GeoDanmark Weidekampsgade 10 2300 København S tlf: 33 70 37 43 www.geodanmark.dk mobil: 2367 3106 e-mail: anmc@kl.dk ref: : anmc Bilag 1 29. september 2015 Kontrakt vedr. kravsspecificering af Ny GeoDanmark

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Spørgsmål & svar notat Udbud af Renovation & Sikkerhedsmakulering

Spørgsmål & svar notat Udbud af Renovation & Sikkerhedsmakulering Dato 26. november 2014 TRM Sags nr. 2013111286 trm@dkma.dk / 4488 9344 Spørgsmål & svar notat Udbud af Renovation & Sikkerhedsmakulering Nærværende notat indeholder en anonymiseret fortegnelse over samtlige

Læs mere

Udbud af tolkeydelser Spørgsmål, svar og ændringer

Udbud af tolkeydelser Spørgsmål, svar og ændringer Udbud af tolkeydelser Spørgsmål, svar og ændringer (spørgsmål og svar pr. 21. november 2012 findes nederst i dokumentet) Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmateriale Besvarelse af spørgsmål modtaget indtil

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland Sagsnr. 1-23-4-101-2013 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr af 7. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr af 7. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE 1 af 7 SPØRGSMÅL & SVAR RM s tjekliste for tilbudsgiver omfatter hverken Udkast til Kontrakt eller Udkast til kontrakt & kontraktbilag 5, 6 og 7. For god ordens 1 Kontraktbilag 5, 6 skyld bedes RM bekræfte,

Læs mere

Udbudsbetingelser. for Innovationsfondens genudbud af iværksætterpilotprogrammet

Udbudsbetingelser. for Innovationsfondens genudbud af iværksætterpilotprogrammet Udbudsbetingelser for Innovationsfondens genudbud af iværksætterpilotprogrammet Offentligt udbud af kontrakt om drift af iværksætterpilotprogram Disse udbudsbetingelser indeholder en kort beskrivelse af

Læs mere

Foreligger der en estimeret anlægssum eller projektbudget for det samlede projekt, som du kan oplyse om?

Foreligger der en estimeret anlægssum eller projektbudget for det samlede projekt, som du kan oplyse om? SPØRGSMÅL/SVAR Svardato Spørgsmål Tirsdag den 13. februar 2018 Spørgsmål 1-3 Torsdag den 15. februar 2018 Spørgsmål 4 Fredag den 23. februar 2018 Spørgsmål 5-7 Mandag den 26. februar 2018 Spørgsmål 8-9

Læs mere

Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem

Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem Revideret fra spørgsmål 8 Spørgsmål 1 Administrationsgebyrer: Skal det

Læs mere

Spørgsmål og svar EU-udbud 2016/S Automatiseret laboratorieløsning (Midtlab) Spørgsmål og svar 1 af

Spørgsmål og svar EU-udbud 2016/S Automatiseret laboratorieløsning (Midtlab) Spørgsmål og svar 1 af og svar EU-udbud 2016/S 214-389527 Automatiseret laboratorieløsning (Midtlab) 1 Prækvalifikationsbetingelser (Bilag 1 til udbudsbetingelserne) Det bedes bekræftet at deadline for at stille spørgsmål til

Læs mere

Rammeaftale om mindre håndværksydelser

Rammeaftale om mindre håndværksydelser Rammeaftale om mindre håndværksydelser PRÆKVALIFIKATION Københavns Kommune,, udbyder i begrænset licitation med prækvalifikation Rammeaftale om mindre håndværksydelser Sted Københavns Kommune, s pladser

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende anskaffelse af Fleet Management System herunder installation af GPSloggere.

Spørgsmål og svar vedrørende anskaffelse af Fleet Management System herunder installation af GPSloggere. Spørgsmål og svar vedrørende anskaffelse af Fleet Management System herunder installation af GPSloggere. 16.06.2015 Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til

Læs mere

Assens Kommune Aftalemateriale Tilbudsindhentning Prisaftale på bandager og ortoser Kontraktstart

Assens Kommune Aftalemateriale Tilbudsindhentning Prisaftale på bandager og ortoser Kontraktstart Assens Kommune Aftalemateriale Tilbudsindhentning Prisaftale på bandager og ortoser Kontraktstart 01.09.2016 Indhold Prisaftale på bandager og ortoser i Assens Kommune... 3 1. Indledning... 3 1.1 Generel

Læs mere

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

19. april Spørgsmål og svar. Kontrakt om levering af logningsløsning. Aalborg Universitet

19. april Spørgsmål og svar. Kontrakt om levering af logningsløsning. Aalborg Universitet 19. april 2018 Spørgsmål og svar Kontrakt om levering af logningsløsning Aalborg Universitet Spørgsmål 1 Jeg vil høre dig, om vi kan få tilsendt 381057 og 381048 i word format? Kravspecifikation for henholdsvis

Læs mere

Udbud af tolkeydelser Spørgsmål, svar og ændringer

Udbud af tolkeydelser Spørgsmål, svar og ændringer Udbud af tolkeydelser Spørgsmål, svar og ændringer Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmateriale Besvarelse af spørgsmål modtaget indtil den 12. november 2012 1. Vedr. tildelingskriterierne, herunder afsnit

Læs mere

Ja

Ja Sagsnr. 1-30-76-29-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag XX Udbud af Scale-up Denmark 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 1.1 I Udbudsbetingelserne er der i afsnit 10.3, s. 16, angivet I

Læs mere