Ordinær generalforsamling Ergoterapifagligt Selskab for Geriatri og Gerontologi 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordinær generalforsamling Ergoterapifagligt Selskab for Geriatri og Gerontologi 2016"

Transkript

1 Ordinær generalforsamling Ergoterapifagligt Selskab for Geriatri og Gerontologi 2016 Tirsdag d. 9.februar 2016 kl Ergoterapeutforeningen, mødelokalet Snoreloftet, Nørre Voldgade 90, 1358 København K : Oplæg og dialog om rehabilitering inden for ældreområdet v/gunner Gamborg, formand for Rehabiliteringsforum Danmark : Pause og sandwich : Ordinær generalforsamling Dagsorden 1. Valg af dirigent: Lene Barslund. Valg af referent: Anne Sophie Duus 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning. Anne Henckel Johansen fremlægger årsberetning. Sidste år havde bestyrelsen valgt at arbejde med fem fokusområder. Dette har vist sig at være for ambitiøst. De næste to år har bestyrelsen derfor valgt at arbejde med rehabilitering som fokusområde og fortsætte med revision af vedtægterne. Årsberetningen er vedlagt som bilag.

2 Kommentar til årsberetningen: Sif: Er selv med i en FNE og har fuld forståelse for at man som bestyrelse nemt kan komme til at påtage sig for mange opgaver samtidig med at der også er et lønnet arbejde, der skal passes ved siden af. Beretning godkendes. 3. Fremlæggelse og godkendelse af revideret regnskab. Årsregnskabet viser et overskud på kr. Der var forventet og budgetteret med et underskud på 6000 kr. Overskuddet skyldes større kontingent indtægter samt flere indtægter i forbindelse med afholdelse af temadag i Vejle, hvor der var budgetteret med 20 betalende deltagere. Flere af deltagerne var ikke medlem af selskabet og måtte derfor betale ekstra for at deltage. Et sundt og fornuftigt regnskab godkendes. Regnskab og kommentar til regnskab er vedlagt som bilag. 4. Indkomne forslag. Der er ikke indkommet forslag fra medlemmerne. 5. Fremlæggelse og diskussion af arbejdsprogram / handleplan for kommende år. Bestyrelsens formand fremlægger arbejdsprogrammet og kommenterer, at der fortsat skal arrangeres temadage da de er med til at synliggøre selskabet. Det er besluttet at der mindst skal være mindst 10 tilmeldinger udover deltagere fra bestyrelsen for at en temadag gennemføres. Arbejdsprogrammet er vedlagt som bilag.

3 Kommentar til arbejdsprogrammet: Stine: Rehabilitering er et interessant og spændende emne, for hvordan kan vi som ergoterapeuter gøre rehabilitering vellykket uden også at komme til at påtage os et for stort ansvar i forhold til hvad der kan lykkes. Sif: Arbejdspladsen har store forventninger til rehabilitering samtidig med at ergoterapeuter skal arbejde tværfagligt med andre faggrupper om indsatsen. Der skal bruges tid på mange ting. Der skal dokumenteres, arbejdes tværfagligt og også være tid til kørsel/vejtid og kontakten/ata-tid med borgeren. Hvad er opgaver og vilkår for ergoterapeuter der arbejder med hverdagsrehabilitering? Sussi: Vi skal have fokus på de ældre. Bestyrelsen må arbejde med ældre og rehabilitering på et generelt plan. På plejecentre er der f. eks. ikke vejtid at tænke på. Bestyrelsen kan overveje om de evt. vil samarbejde med netværksgruppen Ergoterapeuter i hverdagsrehabilitering. Anne: Vi skal have fokus på rehabilitering i forhold til ældre og arbejdet generelt i det ergoterapifaglige selskab. Lykke: Hvad kan ergoterapeuter byde ind på indenfor ældreområdet? Stine: Ergoterapeuter skal hjælpe til med at bevare håbet. Lisbeth: Savner at ordet ældre bliver brugt mere i ordvalget. Der må gerne være større fokus på gerontologien. Der skal tænkes mere på livsfasen, når der tales om rehabilitering. Og lederne skal også tage stilling. Der skal mere fokus på specialisering indenfor geriatri og gerontologi. Det mangler! Det at være specialist er som at stå på to ben. Der er en akademisk del og en specialist del. Sif: Ordet rehabilitering er defineret. Hvordan er ordet hverdagsrehabilitering opstået? Vibeke: Hverdagsrehabilitering er opstået af politikere. Sussi: Der er et økonomisk aspekt. Nu skal alle faggrupper arbejde hverdagsrehabiliterende. Christina: Der må gerne komme mere fokus på ernæringsdelen.

4 6. Fastsættelse af kontingent for henholdsvis ordinære og associerede medlemmer. Kontingentet fastholdes på 100 kr. Der er i ETF stemning for at afskaffe andre faggrupper. Det vil blive taget op på næste HB møde. Vedtægterne ændres sikkert også til næste år og vil give en forsimpling. Ergoterapeuter, der er medlem af en anden faglig organisation end ETF, vil fortsat kunne optages som associerede medlemmer. Det besluttes, at kontingentsatsen for associerede medlemmer er 300 kr. 7. Budget for kommende år. Budget for kommende år er lavet inden bestyrelsen fik regnskabet for Bestyrelsen håber fortsat på stigende interesse for selskabet og dermed også på en øgning i medlemstal. Når der arrangeres temadage skal bestyrelsen være opmærksom på at tænke på deltagerprisen for andre faggrupper. Der opleves en stigende interesse for vores temadage blandt fysioterapeuterne, som meget gerne vil deltage, da de også finder vores faglige emner interessante og relevant. Det kan nogle gange give udfordringer i forhold til at finde egnede lokaler der er store nok. Det skal ovevejes, om der skal være differentieret deltagerbetaling mellem ikkemedlemmer af selskabet alt efter om de er medlem af ETF eller ej. Aktuelt har der kun været to priser, en for medlemmer af selskabet og en for ikke- medlemmer. Der budgetteres fortsat med et underskud. Budgettet godkendes. Regnskab for kommende år 2017 er vedlagt som bilag. 8. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter.

5 Der er tre bestyrelsesmedlemmer på valg. Det ene bestyrelsesmedlem ønsker ikke at genopstille. Derudover har et bestyrelsesmedlem der ikke er på valg, valgt at trække sig ét år i utide. Anne Henckel Johansen og Anne Sophie Duus er på valg og genvælges. Af nye bestyrelsesmedlemmer vælges Sif Jensen, Jette Quistgaard og Stine Vårlid. Bestyrelsen er nu fuldtallig. 9. Valg af økonomisk kontrollant og suppleant. Tidligere bestyrelsesmedlem Vibeke Schønwandt vælges som økonomisk kontrollant. 10. Nyt fra Etf. Lene Barslund informerer nyt fra Ergoterapeutforeningen. 11. Eventuelt. De to afgående medlemmer af bestyrelsen takkes for deres indsats. Bilag: Årsberetning 2015, regnskab 2015 og kommentar, arbejdsprogram , regnskab 2017.

6 Årsberetning EFS Geriatri og Gerontologi 2015 Evaluering af arbejdsprogram Ved årets generalforsamling var der ingen der opstillede til den ledige bestyrelsespost, til suppleantposter eller til revisor. På generalforsamlingen blev det besluttet, at bestyrelsen måtte være selvsupplerende, men det har ikke været muligt at få besat de ledige poster. Bestyrelsen har i det forløbne år derfor kun bestået af 5 medlemmer. I arbejdsprogrammet var der planlagt 5 faglige fokuspunkter samt yderligere 6 andre opgaver, bl.a. afholdelse af temadage, men bestyrelsen har måttet erkende, at dette har været alt for ambitiøst. Ved årets slutning har der derfor været en evaluering af bestyrelsesarbejdet og en drøftelse med vores kontakt i Etf, Lene Barslund, om, hvordan vi kan organisere arbejdet fremadrettet. Det er besluttet, at der for den kommende 2-årige periode kun udvælges ét fagligt fokusområde. Formålet med ændringen er, at arbejdsprogrammet for de kommende år får et omfang, der er realistisk at bestyrelsen kan nå at arbejde med, og en forhåbning om at kunne tiltrække flere medlemmer til bestyrelsesarbejdet. Afholdte temadage I samarbejde med Etfs regioner og Ergoterapeutuddannelserne er der afholdt 7 fyraftensmøder med overskriften Ergoterapi og plejekulturer, særligt målrettet ergoterapeuter på plejecentre. Der deltog et medlem fra bestyrelsen i alle møderne. I forbindelse med generalforsamlingen blev der arrangeret en temadag om Ældre og ensomhed, som måtte aflyses pga. meget få tilmeldinger. I september blev der afholdt temadag i Vejle om demens med fokus på rehabilitering og teknologiske hjælpemidler. Der var 59 deltagere. Hjemmesiden Der har været arbejdet med hjemmesiden, og en del af de ønskede ændringer er gennemført efter at Etf har fået ansat en ny web-ansvarlig. Deltagelse i kurser/konferencer Et bestyrelsesmedlem deltog i konferencen Skal vi have en værdighedsgaranti? arrangeret af FOA, DSR og Ældre Sagen, som blev afholdt på Christiansborg med deltagelse af politikere fra alle partier i Folketinget. Et bestyrelsesmedlem deltog i Demensdagene. Et bestyrelsesmedlem deltog i studiebesøg til Aalborg om rehabilitering på plejecentre på en invitation fra Etf. Et bestyrelsesmedlem deltog som gæst i kick-off-møde for Byen for livet i Odense Kommune. Et bestyrelsesmedlem deltog i National konference om aldring og samfund arrangeret af Dansk Gerontologisk Selskab. To bestyrelsesmedlemmer deltog i Ergo 15-konferencen. Strategi for bibliotek

7 Der er ikke blevet udarbejdet en særlig strategi for et bibliotek, men der er oprettet profiler hos flere forlag, så vi modtager nyhedsbreve mhp. at øge opmærksomheden på, når der udkommer nye bøger med faglig relevans. Vi har ansøgt om og fået et enkelt anmeldereksemplar og der er skrevet anmeldelse af bogen. Der mangler opdatering af hjemmesiden ift. litteratur til inspiration. Øget opmærksomhed omkring internt register Der er blevet oprettet et punkt på hjemmesiden, der hedder Faglig sparring, hvor det er planen, at der skal henvises til det oprettede register. Der mangler opdatering på hjemmesiden. Revision af vedtægter Den planlagte revision af vedtægterne når ikke at blive klar til fremlæggelse på generalforsamlingen i Andet Der er givet input til Etfs høringssvar til Håndbog om forebyggelse på ældreområdet og Håndbog om rehabilitering på ældreområdet. Selskabets medlemmer er blevet inddraget i at give input til høringssvarene. Et medlem af bestyrelsen sidder i Styregruppen for Den ældre medicinske patient og har deltaget i flere møder i løbet af året. Etf har udpeget en ny repræsentant til styregruppen for den landsdækkende geriatriske database, Gitte Lund Jansen. Der arbejdes på at etablere et samarbejde mellem Gitte og selskabet.

8 EFS GERIATRI BUDGET 2015 INDTÆGTER Tilskud fra ETF ,- Kontingenter Indtægter temadage I alt ,- UDGIFTER Kontorholdsudgifter: Porto, konvolutter, Abonnementer, gaver, rykkergebyrer, etc ,- Arrangementer: Undervisere, foredragsholdere, ,- Litteratur 2.000,- Bestyrelsesarbejde: Transport, mødeudgifter, nødvendigt frikøb, etc ,- Kurser, konferencer mv ,- I alt ,- Budgetteret underskud ,-

9 Kommentar til regnskab 2015 Der var budgetteret med et underskud på kr. Årsregnskabet viser et overskud på ,15 kr. Dette skyldes flere ting. Det var stadigt meget nyt for selskabet at lægge et budget, da vi var nye. Vi var derfor også forsigtige, da vi budgetterede. De største afvigelser er kommet på 2 områder : kontingent og arrangement. Vi havde budgetteret med kr. i medlemskontingent, men fik kr. Vi holdt kun 1 arrangement Temadag om demens, i Vejle. Vi havde budgetteret med 20 betalende deltagere, men der var 59 betalende deltagere og flere var ikke medlemmer af selskabet. Vi havde budgetteret med en indtægt på kr. men fik kr. i indtægt. Opstillingen på regnskabet svarer ikke helt til den måde budgettet er opstillet på. Dette skyldes et nyt økonomisystem, som ETF er overgået til pr. januar Dette er ESF Geriatri og gerontologi først blevet orienteret om i slutningen af januar 2016, hvor budgettet for 2017 var lavet. Bestyrelsen vil overveje om budget 2017 skal rettes til, så det svarer til den måde årsregnskabet fremover vil blive præsenteret på og dermed blive lettere at læse for alle. Kokkedal Vibeke Schønwandt, økonomi ansvarlig.

10 Arbejdsprogram EFS Geriatri og Gerontologi Faglige fokusområder Rehabilitering og hjemmehjælp Der er fremsat lovforslag om, at alle, der ansøger om hjemmehjælp, skal tilbydes et rehabiliteringsforløb, før man vurderer behovet for hjemmehjælp. Hvordan sikrer vi, at det bliver reel rehabilitering og ikke kun noget alle skal igennem? Hvordan sikrer vi, at ergoterapeuter og deres faglige viden om rehabilitering bliver en naturlig del af de kommunale rehabiliteringsforløb? Velfærdsteknologi Hvorledes kan vi være med til, at ergoterapeuters viden om hjælpemidler inddrages i beslutningsprocesser ved indførelse af velfærdsteknologi? Hvordan kan vi støtte de ergoterapeuter, der allerede er inddraget i dette område? Forebyggelse Hvordan kan vi være med til at støtte den tidlige indsats, så den ergoterapeutiske indsats ikke først inddrages, når den ældre er blevet væsentligt svækket? Der tales meget om forebyggelse og vigtigheden i at holde sig i gang. Dette lægges oftere ud i frivilligt regi. Hvordan kan vi bidrage til at sikre, at der stadig inddrages fagpersoner i at tilrettelægge de frivillige indsatser, så vi sikrer kvaliteten i det frivillige arbejde? Ergoterapeuter på plejehjem. I tråd med Ets markedsanalyse er antallet af ergoterapeuter, der arbejder på dette område stigende, og vi ønsker at støtte dem, så de kan bruge deres faglige viden. Desværre oplever vi, at flere ergoterapeuter har svært ved at finde deres fodfæste på plejecentrene. Hvorledes kan vi hjælpe dem med at udbrede viden om, hvad det er, ergoterapeuter specifikt kan i forhold til borgere i plejecentre? Dette kan forhåbentligt medvirke til en øget efterspørgsel på ergoterapeuter på plejehjem. Sektorovergange Hvordan kan vi som ergoterapeuter arbejde med og biddrage til, at de ældre oplever en smidig og velkoordineret overgang imellem sektorer? Hvordan kan de ergoterapeuter der arbejder på sygehuset bedst afdække borgerens behov og hvordan overleveres der viden om borgeren begge veje? Andre opgaver Hjemmesiden Vi vil fortsat arbejde på at få en god informativ hjemmeside som giver mulighed for dialog. Vi ønsker at det bliver let for os som bestyrelse at poste noget nyt på siden og let for vores medlemmer at finde inspiration og oplysninger på siden

11 Arbejdsprogram EFS Geriatri og Gerontologi Fagligt fokusområde: Rehabilitering på ældreområdet med fokus på ergoterapeutens rolle. Andre opgaver: Afholdelse af temadage, der understøtter fokusområdet. Opsamling på medlemsmøderne om Ergoterapi og plejekulturer. Opdatering af hjemmesiden Deltagelse i relevante kurser og konferencer. På nuværende tidspunkt har vi kendskab til følgende konferencer, som kan være relevante: - Demensdagene, maj Nordisk gerontologisk kongres, Finland, juni National konference om aldring og samfund, november 2016

12 EFS Geriatri & Gerontologi BUDGET 2017 INDTÆGTER Tilskud fra ETF ,- Kontingenter Deltager betaling ved temadage mm I alt ,- UDGIFTER Kontorholdsudgifter: Porto, nyhedsbrev, konvolutter, abonnementer,gaver, rykkergebyrer,etc 2.500,- Arrangementer: Undervisere,foredragsholdere, Litteratur, etc ,- Bestyrelsesarbejde: Transport,mødeudgifter, nødvendigt frikøb, etc ,- Kurser,konferencer mv ,- Nordisk Gerontologi ( uden frikøb) 6.000,- I alt ,- Budgetteret underskud ,-

13

Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi.

Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Tid og sted: Torsdag d 01.03.18 kl. 18-19.30, Etf, Mødelokale Snoreloftet, Nørre Voldgade 90, Kbh tilstede: 4 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Bestyrelsen præsenterer sit nye logo. Beretningen godkendes. Regnskabet godkendes. Arbejdsprogram EFS Geriatri og Gerontologi 2019

Bestyrelsen præsenterer sit nye logo. Beretningen godkendes. Regnskabet godkendes. Arbejdsprogram EFS Geriatri og Gerontologi 2019 Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Tid og sted: Torsdag d 07.02.2019 kl. 18-19.30, Etf, Mødelokale Snoreloftet, Nørre Voldgade 90, Kbh Dagsorden Referat

Læs mere

Det Ergoterapifaglige Selskab for Geriatri og Gerontologi blev stiftet den 7. maj 2012.

Det Ergoterapifaglige Selskab for Geriatri og Gerontologi blev stiftet den 7. maj 2012. Ergoterapeutforeningen Om os - EFS Geriatri og Gerontologi Det Ergoterapifaglige Selskab for Geriatri og Gerontologi blev stiftet den 7. maj 2012. Bestyrelsen - kontakt Formand Anne Henckel Johansen Helsingør

Læs mere

Januar Kære medlem. Hjemmesiden

Januar Kære medlem. Hjemmesiden Januar 2015 Kære medlem Bestyrelsen har besluttet at genoptage nyhedsbrevet, da vi gerne vil styrke kontakten til medlemmerne. Nyhedsbreve sendes kun ud elektronisk, så det er vigtigt, at du sørger for

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15

Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15 Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15 1. Velkomst v/daniela Jakobsen Bestyrelsen anbefaler, at Lene Barslund (Etf) er ordstyrer. 2. Valg af ordstyrer, referent og stemmeudvalg Lene

Læs mere

Referat af generalforsamling i ETF selskab Geriatri og gerontologi torsdag den 3. april 2014:

Referat af generalforsamling i ETF selskab Geriatri og gerontologi torsdag den 3. april 2014: Referat af generalforsamling i ETF selskab Geriatri og gerontologi torsdag den 3. april 2014: Inden generalforsamling temadag om ældre med synsnedsættelse. KL. 10.00-11.00: Optik og synsnedsættelse- betydning

Læs mere

Ordinær general forsamling i EFS Dysfagi d. 5. september 2017

Ordinær general forsamling i EFS Dysfagi d. 5. september 2017 Ordinær general forsamling i EFS Dysfagi d. 5. september 2017 Dagsorden for generalforsamling EFS-Dysfagi kl. 11.00 12.30 1. Velkomst v/annette Kjærsgaard 2. Valg af ordstyrer, referent og stemmeudvalg

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30)

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Mette Leth, Sonja Vinkler, Eva Ejlersen Wæhrens, Lisa Østergård, Helle Dreier, Kirsten Petersen,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ergoterapeutforeningen. Region Midt Nord den 8. april 2014. Afholdt på Via University College, Viborg

Referat af generalforsamling i Ergoterapeutforeningen. Region Midt Nord den 8. april 2014. Afholdt på Via University College, Viborg Referat af generalforsamling i Ergoterapeutforeningen Region Midt Nord den 8. april 2014 Afholdt på Via University College, Viborg Regionsformand Lisbeth Krabbe bød velkommen til de fremmødte. PKT 1: VALG

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Selskab for hjerte- og Lunge fysioterapi Hvidover Hospital d. 8. maj 2019

Referat fra generalforsamling i Dansk Selskab for hjerte- og Lunge fysioterapi Hvidover Hospital d. 8. maj 2019 Referat fra generalforsamling i Dansk Selskab for hjerte- og Lunge fysioterapi Hvidover Hospital d. 8. maj 2019 Der er 19 deltagere inkl. bestyrelsen Ordstyrer: Rasmus Gormsen Hansen Referent: Dagmar Lybæk

Læs mere

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til Nuværende formulering Ny formulering 1 Navn Klubbens navn er klub for privatpraktiserende ergoterapeuter. Klubbens navn dækker grundlæggende over de ergoterapeuter, der ønsker at starte egen virksomhed,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Invitation til fællesskabet: Sammen om fremtiden

Invitation til fællesskabet: Sammen om fremtiden Invitation til fællesskabet: Sammen om fremtiden Kære alle Som politisk formandskab er vi ved at lande sammen og i gang med at få lagt de første trædesten i vores opgavefordeling. Vi har drøftet, hvilke

Læs mere

Nyt fra Ergoterapeutforeningen information og dialog v/ Lene Barslund, næstformand. Årsmøde for kliniske undervisere 18. september 2015.

Nyt fra Ergoterapeutforeningen information og dialog v/ Lene Barslund, næstformand. Årsmøde for kliniske undervisere 18. september 2015. Nyt fra Ergoterapeutforeningen information og dialog v/ Lene Barslund, næstformand Årsmøde for kliniske undervisere 18. september 2015. Dagens emner Etf s Praksispulje ca. 1.5 mio. kr. Kliniske retningslinjer

Læs mere

Ergoterapeutforeningen

Ergoterapeutforeningen Ergoterapeutforeningen meget mere end en fagforening meget mere end et fagligt fællesskab etf.dk Kontant rabat på studiebøger Praktik- og studieforsikring Rådgivning om arbejde og studier i udlandet Hjælp

Læs mere

Referat fra RB-møde i Etf region Syd, mandag 16. marts

Referat fra RB-møde i Etf region Syd, mandag 16. marts Referat fra RB-møde i Etf region Syd, mandag 16. marts Deltagere: Marianne Roth Sørensen, Jørgen Peschardt, Karin Horsted, Marie Kaas, Kamilla Mercado, Camilla Mohr Nielsen, Helle Svendsen, Silja Junker

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

H Å N D B O G BESTYRELSEN FOR AMPS FNE

H Å N D B O G BESTYRELSEN FOR AMPS FNE Annoncering Der er en speciel formular vi kan udfylde til annoncering af arrangementer i Ergoterapeuten. Se www.etf.dk/kalenderdata. Deadline for indsendelse af annonce findes på www.etf.dk Tilmeldingsfrist:

Læs mere

Referat fra Klubben for Kliniske Undervisere i Ergoterapi

Referat fra Klubben for Kliniske Undervisere i Ergoterapi Referat fra Klubben for Kliniske Undervisere i Ergoterapi Dato: 10. januar 2018. Til stede : Tina Nør Langager (formand for ETF), Kristina Frank Kristiansen (formand for klubben), Mette Styrbæk Jensen,

Læs mere

Funktionsbeskrivelser for bestyrelsesmedlemmer i Fagligt Selskab for Infektionsmedicinske Sygeplejersker. Maj 2012

Funktionsbeskrivelser for bestyrelsesmedlemmer i Fagligt Selskab for Infektionsmedicinske Sygeplejersker. Maj 2012 Funktionsbeskrivelser for bestyrelsesmedlemmer i Fagligt Selskab for Infektionsmedicinske Sygeplejersker Maj 2012 Generelt om bestyrelsesarbejdet Som bestyrelsesmedlem er du valgt for en 2 årig periode.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

Afbud: Camilla Mohr Nielsen, Birthe Schultz, Kamilla Mercado, Silja Junker Jørgensen, Anette Bisgaard, Gitte Lind

Afbud: Camilla Mohr Nielsen, Birthe Schultz, Kamilla Mercado, Silja Junker Jørgensen, Anette Bisgaard, Gitte Lind Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat fra RB-møde 2. februar 2016: Deltagere: Marianne Roth Sørensen,

Læs mere

Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018

Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018 Deltagere: Marianne Roth Sørensen,

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 22. nov. 2018

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 22. nov. 2018 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 22. nov. 2018 Deltagere: Marianne Roth

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl i mødelokale 206

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl i mødelokale 206 Møde nr. 7/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl. 08.30 i mødelokale 206 Til

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Selskab for Onkologisk og Palliativ Fysioterapi

Generalforsamling i Dansk Selskab for Onkologisk og Palliativ Fysioterapi Generalforsamling i Dansk Selskab for Onkologisk og Palliativ Fysioterapi Odense den 18. marts 2019 1. Valg af dirigent Bruno Olesen 2. Valg af referent Charlotte Juhl 3. Formandens beretning Beretning

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Punkt Dagordenspunkternes indhold i henhold til gældende vedtægter Bilag. 3. Regnskab 2013 Bilag 1

Punkt Dagordenspunkternes indhold i henhold til gældende vedtægter Bilag. 3. Regnskab 2013 Bilag 1 Dagsorden Generalforsamling 2014 Danske Musik- og Kulturskoleledere, DMKL Fredag 7. november kl 9:00-11:00 Hotel Munkebjerg, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle Deltagelse i generalforsamlingen er gratis for

Læs mere

D ANSK SOCIOLO GI FORENING

D ANSK SOCIOLO GI FORENING DANSK SOCIOLOGI FORENING Side 2 af 7 Generalforsamling i Dansk Sociologiforening 2. februar 2017 kl. 18.45 på Sociologisk Institut, Københavns Universitet, Center for Sundhed og Samfund, Øster Farimagsgade

Læs mere

Nuværende: Selskabets navn er Psykologisk selskab for børnesagkyndige i familieretlige forhold

Nuværende: Selskabets navn er Psykologisk selskab for børnesagkyndige i familieretlige forhold Vedtægtsændringer, børnesagkyndigt selskab I samarbejde med psykologforeningens sekretariat har vi lavet et tjek af selskabets vedtægter, som på flere områder viser sig at være forældede eller forkerte

Læs mere

Referat fra generalforsamlig

Referat fra generalforsamlig Referat fra generalforsamlig Her kan du læse referatet fra generalforsamlingen ved fagligt årsmøde, som blev afholdt d. 20. november 2015 i Vejle Deltagere: Kristian, Jonna, Annette, Maria, Vibe, Birgitte,

Læs mere

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 1 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 ved Ingrid Lysholdt Den nuværende bestyrelse består ud over undertegnede Ingrid Lysholdt, af Næstformand

Læs mere

Årsberetning fra april 2012 til april 2013

Årsberetning fra april 2012 til april 2013 Årsberetning fra april 2012 til april 2013 Årsberetning fra april 2012 til april 2013 Opgaver ifølge Vedtægter: Afholde et møde en gang årligt (årsmøde) Bidrage til og formulere ønsker og behov for efteruddannelse

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Referat generalforsamling Sektionen for Selvstændige 1. marts 2013

Referat generalforsamling Sektionen for Selvstændige 1. marts 2013 Notat Dato 6. marts 2013 CH Side 1 af 5 Referat generalforsamling Sektionen for Selvstændige 1. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning v/ellen Hansen 3. Debat om vigtige

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

Referat af Generalforsamling

Referat af Generalforsamling Side 1 af 5 Referat af Generalforsamling SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRAÅ DGIVERE Odense Zoo d. 18.01.2018 Ordstyrer: Anne-Marie Wulf Referent: Rikke Ludvigsen Deltagere: 15 Formandens beretning for

Læs mere

Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling mandag den 10. november 2014 kl Referat 1. Valg af referent og dirigent

Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling mandag den 10. november 2014 kl Referat 1. Valg af referent og dirigent Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling mandag den 10. november 2014 kl. 17-19 Sted: Huset, Hindsgavls Allé 2, 5500 Middelfart (Byggecentrum har skiftet navn til Huset) Referat 1.

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

Beretning 2014 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi

Beretning 2014 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Beretning 2014 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Bestyrelsens beretning 2014 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Beretningen dækker perioden 14. marts 2014 til 5. marts 2015. Bestyrelsen vi

Læs mere

18.11.13 Side 1. Ekstra ordinær generalforsamling d. 5. december 2013 FFI 2013 VEDTÆGTERNE. Fremsat af: bestyrelsen. Gældende vedtægter 1

18.11.13 Side 1. Ekstra ordinær generalforsamling d. 5. december 2013 FFI 2013 VEDTÆGTERNE. Fremsat af: bestyrelsen. Gældende vedtægter 1 AD DAGSORDENENS PUNKT 1 Gældende vedtægter 1 FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF VEDTÆGTERNE Navn på foreningen ) 1 Navn: Danske Fysioterapeuters Fagforum for Idrætsfysioterapi. I internationale sammenhænge er navnet:

Læs mere

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden:

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden: Emne: Generalforsamling 2007 Dato: Fredag den 27. april 2007 Sted: Deltagere: Byggecentrum, Middelfart Se deltagerliste Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse af beretning 3) Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF 18.01.2015 Kapitel 1: Navn, struktur og formål 1 Navn og hjemsted 2 Struktur 3 Formål Kapitel 2: Medlemskab

Læs mere

NAPSO Netværk for Anvendt Psykodynamisk og Systemteoretisk Organisationspsykologi

NAPSO Netværk for Anvendt Psykodynamisk og Systemteoretisk Organisationspsykologi NAPSO Netværk for Anvendt Psykodynamisk og Systemteoretisk Organisationspsykologi Stiftelsesdokument Mellem de gode borgere Birgitte Bonnerup, OPU, Zanne Lorenzen, Proces ApS og Steen Visholm, MPO, er

Læs mere

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014 Generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgsberetninger 4. Aflæggelse af regnskab, fremlæggelse af budget 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

Love. for. Sygehjælpernes Brancheklub. i Århus. 29-01-2011/d:\foa-hjemmesider\sygehjælpernes brancheklub\nye tekster\klubens love.

Love. for. Sygehjælpernes Brancheklub. i Århus. 29-01-2011/d:\foa-hjemmesider\sygehjælpernes brancheklub\nye tekster\klubens love. Love for Sygehjælpernes Brancheklub i Århus 1 Stk. 1 Faggruppeklubbens navn er Sygehjælpernes Brancheklub i Århus. Klubben omfatter medlemmer i Århus, Odder og Samsø kommuner, der er regions-, kommunal-

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset Snekkersten Skotterup Sejlklub Strandvejen 71C, 3070 Snekkersten. www.sssejlklub.dk Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset 1. Valg af dirigent Per Reinholdt

Læs mere

Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling tirsdag den 25. oktober 2016 kl

Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling tirsdag den 25. oktober 2016 kl Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling tirsdag den 25. oktober 2016 kl. 17-18.30 Sted: Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense Tilstede: Referat 1. Valg af referent og dirigent Pernille

Læs mere

Referat af RB-møde, onsdag 30. november 2016

Referat af RB-møde, onsdag 30. november 2016 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, onsdag 30. november 2016 Til stede: Camilla Mohr Nielsen,

Læs mere

REFERAT. Personaleforening for Køge Kommunes ansatte. Personaleafdelingen. Medlemmer. Teaterbygningen. Kirsten Sattler

REFERAT. Personaleforening for Køge Kommunes ansatte. Personaleafdelingen. Medlemmer. Teaterbygningen. Kirsten Sattler REFERAT MØDE DEN 9. APRIL 2013 Personaleforening for Køge Kommunes ansatte Fælles- og Kulturforvaltningen Personaleafdelingen Deltagere Medlemmer Sted Teaterbygningen Referent Kirsten Sattler Generalforsamling

Læs mere

Formand for DKGs bestyrelse, Betty Grønne Ahrenfeldt, bød velkommen!

Formand for DKGs bestyrelse, Betty Grønne Ahrenfeldt, bød velkommen! GENERALFORSAMLING Danmarks Kristelige Gymnasiastbevægelse Lørdag den 26. april 2014 kl. 16.30, Nørre Allé 29, 8000 Aarhus C REFERAT Formand for DKGs bestyrelse, Betty Grønne Ahrenfeldt, bød velkommen!

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 29. januar Fagligt Selskab for Psykiatriske Sygeplejersker

Referat fra bestyrelsesmøde den 29. januar Fagligt Selskab for Psykiatriske Sygeplejersker Referat fra bestyrelsesmøde den 29. januar 10.00 15.00 Fagligt Selskab for Psykiatriske Sygeplejersker Deltagere: Yvonne Reinholdt, Gustavsen, Hanne Becker, Bodil Winter, Tilmize Aydemir, Rikke Ravn (ref.),

Læs mere

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 1 2. FORENINGENS FORMÅL... 1 3. MEDLEMSKAB... 1 4. GENERALFORSAMLINGEN... 1 5. FORENINGENS BESTYRELSE... 3 6. TEGNINGSRET...

Læs mere

Bliv medlem. af Ergoterapeutforeningen og få kontante fordele

Bliv medlem. af Ergoterapeutforeningen og få kontante fordele Bliv medlem af Ergoterapeutforeningen og få kontante fordele For kun 177 kr. i kvartalet får du en lang række fordele, der hurtigt kan vise sig at være medlemskabet værd i kroner og ører. Fagligt fællesskab

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Oplæg og Generalforsamling i AMPS FNE d

Oplæg og Generalforsamling i AMPS FNE d Oplæg og Generalforsamling i AMPS FNE d. 19.03.18 20 medlemmer var mødt op til fagligt oplæg ved ledelsesfilosof/erhvervsfilosof Kasper Warming (KW) forud for Generalforsamling, som foregik på Ørbygaard

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 1. december 2014 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Lone Karakavuk ( ) Ella Bertelsen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Referat fra årsmøde for kliniske undervisere den 5/9-2014

Referat fra årsmøde for kliniske undervisere den 5/9-2014 Referat fra årsmøde for kliniske undervisere den 5/9-2014 Arrangører: Ergoterapeutuddannelsen i Holstebro Referent: Ergoterapeutuddannelsen Odense 1) Bestyrelsen præsenteres og årsrapporten bliver gået

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Sociologforening

Generalforsamling i Dansk Sociologforening Generalforsamling i Dansk Sociologforening Mandag d. 23. februar 2015 Kl. 19:45-21:30 på Københavns Universitet, Sociologisk Institut, Center for Sundhed og Samfund, Øster Farimagsgade 5, 1353 København

Læs mere

Landsmøde i LPD d. 22/ kl DGI - byen, Tietgensgade 65, 1704 København.

Landsmøde i LPD d. 22/ kl DGI - byen, Tietgensgade 65, 1704 København. Landsmøde i LPD d. 22/4 2018 kl. 11.00 DGI - byen, Tietgensgade 65, 1704 København. Dagsorden : Spørgsmål/debat : Konklusion : A Valg af dirigent, referent, og 2 stemmetællere. Dirigent : Niels G. Pedersen.

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Referat fra Frivilligcenter Odenses generalforsamling

Referat fra Frivilligcenter Odenses generalforsamling Referat fra Frivilligcenter Odenses generalforsamling Tirsdag d. 12. marts 2019 kl. 20 i Seniorhus Odense 26 personer var tilmeldt generalforsamlingen fra 12 forskellige organisationer og aktører samt

Læs mere

Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015

Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015 Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015 Ansvarlige: Landsformand Tine Mandrup, Tangent 39 Grenå Vicelandsformand Helle Nielsen, Tangent 14 Østersøen Sekretær

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende.

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende. Vedtægter 1 Foreningens navn og adresse Foreningens navn er: Patientforeningen Netværk for Kræftbehandling i Udlandet NETKU. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde:

Referat fra bestyrelsesmøde: Referat fra bestyrelsesmøde: Dato: Torsdag den 19.5.2016 kl. 11 Sted: Deltagere: Afbud / Fraværende: Referent: Ordstyrer Næste møde: Sydvestjysk Sygehus Esbjerg Finsensgade 35, 6700 Esbjerg ØNH s konference,

Læs mere

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Greve-Solrød Erhverv, og dets hjemsted er i enten Greve eller Solrød Kommune. 2. Formål Greve-Solrød Erhvervs formål er at virke

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Oplæg og Generalforsamling i AMPS FNE 2016

Oplæg og Generalforsamling i AMPS FNE 2016 Oplæg og Generalforsamling i AMPS FNE 2016 Der var fremmødt 12 medlemmer inklusive bestyrelsen til foredrag og generalforsamling torsdag den 14. april pa Specialhospitalet i Rødovre, (tidligere PTU). De

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV Foreningen ITMV blev etableret ved stiftende generalforsamling VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV 1 NAVN, HJEMSTED MV. 1.1. Foreningens navn er I Tråd Med Verden, forkortet ITMV 1.2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd Onsdag d. 9. april 2014 kl. 17.00 på Fredericia Idrætscenter

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd Onsdag d. 9. april 2014 kl. 17.00 på Fredericia Idrætscenter Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd Onsdag d. 9. april 2014 kl. 17.00 på Fredericia Idrætscenter Ved ankomst fik deltagerne udleveret en mappe med følgende: Dagsorden, Sang, Regionsbestyrelsens

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016) Side 1 / 10 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret januar 2016 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Grupperådet er de fremmødte personer der

Læs mere

Dagsorden og Referat fra Bestyrelsesmøde

Dagsorden og Referat fra Bestyrelsesmøde Dagsorden og Referat fra Bestyrelsesmøde Dato, tid og sted: Referent Mødeleder/ordstyrer Deltagere Til stede ja/nej Vuggestuen Margrethevej, onsdag den 22. februar 2017 Mads Bilø Formand og LDD repræsentant,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00 Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/10 2016 på KUA kl. 14:30-16:00 Antal deltagere: 13 1. Valg af dirigent Mette Thomsen 2. Valg af referent og stemmetæller Referent: Inge-Line Olesen, stemmetæller:

Læs mere

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtaget 1957 Revideret december 1964 Revideret november 1980 Revideret november 1981 Revideret november 1984 Revideret januar 1989 Revideret april 2001 Revideret

Læs mere

Generalforsamling 2012. IndustriFarmaceutForeningen

Generalforsamling 2012. IndustriFarmaceutForeningen Generalforsamling 2012 IndustriFarmaceutForeningen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens fremlæggelse af regnskab 4. Behandling af evt. indkomne forslag 5. Valg af bestyrelse

Læs mere

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl. 19.00 i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer NUVÆRENDE VEDTÆGTER FOR VANGEDES VENNER 1 Navn og

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 ArbejdsmiljøNET Referat af ordinær generalforsamling 2015 26. april 2015 Sekretær Bente Nørgård Referat af Ordinær generalforsamling Onsdag den 15. april 2015, kl. 17.00-18.00 på Comwell Kolding, Skovbrynet

Læs mere

Afbud: Marianne Roth Sørensen, Silja Junker Jørgensen, Helle Svendsen, Marie Kaas, Karin Horsted, Anette Bisgaard

Afbud: Marianne Roth Sørensen, Silja Junker Jørgensen, Helle Svendsen, Marie Kaas, Karin Horsted, Anette Bisgaard Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde tirsdag 3. maj 2016 Deltagere: Jørgen Peschardt, Anne

Læs mere

Forslag til aktiviteter i KALIF i 2015/16

Forslag til aktiviteter i KALIF i 2015/16 Side 1 af 13 Forslag til aktiviteter i KALIF i 2015/16 Bestyrelsens arbejde tager udgangspunkt i det aktivitetskatalog, der blev vedtaget på den stiftende generalforsamling i 2013. Erfaringer opnået ved

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere