VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN HOLDEPUNKTET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN HOLDEPUNKTET"

Transkript

1 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN HOLDEPUNKTET NAVN, HJEMSTED OG VÆRNETING 1.1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Holdepunktet. 1.2 Foreningens hjemsted er Furesø Kommune. 1.3 Værneting er Retten i Lyngby. 2 FORMÅL 2.1 Grundejerforeningen er etableret i forbindelse med opførelse af rækkehuse på delareal nr. 1 af matr.nr. 98 an Farum by, Farum. 2.2 Foreningens formål er at at at at varetage medlemmernes og foreningens interesser og i øvrigt udføre de opgaver, som i medfør af lovgivningen og den for området gældende lokalplan henlægges til foreningen, herunder at tage skøde på fællesarealer og fællesanlæg samt administrere, drive og vedligeholde disse, i det omfang den overordnede grundejerforening Grundejerforeningen Farum Kaserne ikke forestår dette, tage skøde på det fælleshus, der opføres i forbindelse med de planlagte rækkehuse, og udenomsareal dertil, repræsentere medlemmerne i den overordnede grundejerforening - Grundejerforeningen Farum Kaserne, jf. lokalplan nr. 70.6, pkt. 13.1, hvorved dog bemærkes, at den enkelte ejer er medlem af den overordnede grundejerforening, og virke for medlemmernes ønske om at leve i en grundejerforening, hvor hensigten er, at der skal etableres et fællesskab ud over det sædvanlige med fælles praktiske og sociale aktiviteter. ---oo0oo--- 3 MEDLEMMER 3.1 Ejere af ejendomme inden for delareal nr. 1 af matr.nr. 98 an Farum by, Farum (del af det af lokalplan nr omfattede område) har ret og pligt til at være medlem af grundejerforeningen, dog kan højst to ejere i hver husstand være medlem. Grundejerforeningen kan ikke optage andre medlemmer end de nævnte. Nielsen & Thomsen Advokatpartnerselskab Østbanegade København Ø Danmark Tlf: Fax: nt@ntadvokater.dk CVR nr.:

2 Side 2 af Medlemmerne er pligtige at udrede kontingent m.m., som foreningen pålægger dem. 3.3 Meddelelse om ejerskifte og deraf følgende udtræden for den tidligere ejer og indtræden af den nye ejer i foreningen skal senest 14 dage efter overtagelsesdagen sendes til bestyrelsen. Den nye ejer indtræder fra overtagelsesdagen i den tidligere ejers rettigheder. Den til enhver tid værende ejer hæfter for alle forpligtelser over for foreningen, herunder, men ikke begrænset til eventuel gæld og restancer til foreningen, også selv om forpligtelsen er opstået i en tidligere ejers tid. Når et medlem overdrager eller på anden måde ophører med at være ejer af hele eller dele af sin ejendom, bortfalder de til medlemskabet hørende rettigheder, derunder krav på andel af foreningens formue. 3.4 I det omfang der måtte være usolgte boliger eller ikke udnyttede byggerettigheder, som tilhører Nyt Hjem A/S, respektive eventuel tredjemand/selskab, der måtte have fået overdraget eventuelle usolgte boliger og/eller resterende byggerettigheder, opkræves ikke kontingent for disse boliger/byggerettigheder og de har ikke stemmeret på generalforsamlinger. 4 OVERDRAGELSE OG SALG 4.1 Bestyrelsen fører en venteliste, hvor både nuværende medlemmer og interesserede kan lade sig skrive op til at købe en bolig. Når et medlem ønsker at sælge sin bolig, skal denne først tilbydes til ejere i Grundejerforeningen Holdepunktet. Såfremt ingen herfra ønsker at købe boligen, tilbydes den til Holdepunktets venteliste, og til sidst udbydes den i fri handel. Nedsættes udbudsprisen skal dette meddeles bestyrelsen som herefter er pligtig til igen at udbyde boligen internt i grundejerforeningen efter ovenstående regler. Dette tilbud er gældende 7 dage fra sælger har informeret bestyrelsen. Herefter kan boligen igen udbydes i fri handel til den nedsatte pris. Det accepteres dog, at sælger kan lukke handlen med en ekstern køber ved at give et prisnedslag på op til 5% af udbudsprisen. En familieoverdragelse, i lige linie, kan dog gå forud for ovennævnte. 4.2 Bestemmelsen i pkt. 4.1 gælder ikke for den enkelte boligs panthavere, i tilfælde af at en bolig har været på tvangsauktion eller tvangsrealiseres, idet en panthaver er frit stillet med hensyn til at udpege mægler og lade ejendommen sælge til tredjemand uafhængigt af ventelisten, hvis den pågældende panthaver i forbindelse med långivningen har meddelt foreningens bestyrelse eller eventuelle administrator, at nærværende vedtægters pkt. 4.1 ikke kan godkendes, eller har indsat bestemmelse i pantebrevet om, at nærværende vedtægters pkt. 4.1 ikke respekteres.

3 Side 3 af 9 5 FORDELINGSTAL, KONTINGENT OG Á CONTO BETALINGER 5.1 Grundejerforeningens udgifter fordeles blandt medlemmerne i henhold til fordelingstal. Fordelingstallet fastsættes ud fra antal voksne fastboende personer i hver bolig. 5.2 Såfremt grundejerforeningen måtte være eller blive leverandør af visse forbrugsydelser (varme, vand, TV, internet etc.), skal disse udgifter dog fordeles efter forbrug. 5.3 Grundejerforeningen opkræver a conto betalinger fra medlemmerne i henhold til budget vedtaget på generalforsamlingen. Generalforsamlingen træffer med simpelt flertal beslutning om, hvorvidt et over/underskud overføres til næste år, eller der skal foretages udbetaling/ efteropkrævning. 5.4 Skyldige ydelser til grundejerforeningen forrentes efter rentelovens regler fra forfaldstidspunktet. 5.5 Udgifter til udvidelse af foreningens aktiver fordeles dog ligeligt mellem de enkelte husstande i foreningen. Dette gælder dog ikke mindre udgifter, der kan omfattes af det almindelige driftsbudget. 5.6 Udgifter til rådgivning m.m. i forbindelse med opførelsen af byggeriet fordeles ligeligt mellem boligernes første ejere og opkræves ved indmeldelse i foreningen. Ved videresalg skal den nye ejer ikke betale indmeldelsesgebyr. 6 HÆFTELSE 6.1 Grundejerforeningens medlemmer hæfter ikke for foreningens tredjemandsforpligtigelser, medmindre andet aftales og tiltrædes af samtlige medlemmer. 6.2 Grundejerforeningens aktiver må ikke pantsættes eller anvendes til anden sikkerhedsstillelse og er undtaget fra retsforfølgning. 7 GENERALFORSAMLINGEN 7.1 Generalforsamlingen har den øverste myndighed i alle foreningens anliggender. 7.2 Generalforsamlinger afholdes i foreningens hjemstedskommune. 7.3 Den ordinære generalforsamling afholdes inden fire måneder efter regnskabsperiodens afslutning med følgende dagsorden: 1. Valg til dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsrapport og eventuel revisionsrapport samt godkendelse heraf samt forslag til driftsbudget for det kommende år 4. Indkomne forslag 5. Valg til bestyrelsen, herunder 1. og 2. suppleant 6. Valg af revisor (som ikke behøver være professionel)

4 Side 4 af 9 7. Eventuelt valg af administrator (som ikke behøver at være professionel). 8. Eventuelt 7.4 Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når en generalforsamling eller et flertal i bestyrelsen eller en fjerdedel af medlemmerne eller en af foreningen antaget administrator kræver det. En sådan krævet ekstraordinær generalforsamling skal afholdes senest fire uger efter, at begæringen er modtaget af bestyrelsen. 7.5 Indkaldelse skal ske med højst fire uger og mindst to ugers varsel, dog kan ekstraordinære generalforsamlinger indkaldes med otte dages varsel. Indkaldelse til alle generalforsamlinger kan ske ved brev eller samt ved opslag på foreningens hjemmeside. 7.6 Indkaldelsen skal indeholde angivelse af tid og sted for generalforsamlingen. Senest 7 dage inden afholdelse udsendes dagsorden samt eventuelle forslag og ved den ordinære generalforsamling tillige udkast til årsrapport og budget for det kommende år. Forslag, der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, skal fremsendes til bestyrelsen før dagsordenen udsendes. 7.7 Adgang og taleret til foreningens generalforsamlinger og fællesmøder har enhver med folkeregisteradresse i Holdepunktet. Stemmeret har kun medlemmer, jf. pkt Medlemmet kan tillige lade sig repræsentere ved et andet medlem og en personlig eller professionel rådgiver, der i givet fald tillige har taleret og adgang til generalforsamlingen. 7.8 Revisor og en eventuel administrator af foreningen har taleret og adgang til generalforsamlingen. 7.9 Der kan gives fuldmagt pr. brev eller til et andet medlem eller en rådgiver. Fuldmagt skal forevises dirigenten. Foreningens bestyrelse sørger for udfærdigelse af generalforsamlingsreferat, der underskrives af dirigenten og offentligøres til medlemmerne f.eks. på foreningens hjemmeside Fællesmøde Fællesmødet er næst efter generalforsamlingen foreningens højeste myndighed. Fællesmøder afholdes så vidt muligt månedligt og indkaldes af bestyrelsen. Fællesmødet tager beslutning om den daglige drift. Bestyrelsen udarbejder referat herfra.

5 Side 5 af 9 8 AFSTEMNING 8.1 Ved afstemning på generalforsamling og fællesmøde har hvert medlem én stemme. Der kan således højst afgives to stemmer pr. husstand. Ved afstemning om ekstraordinære indskud til brug for udvidelse af foreningens aktiver (jf. pkt. 5.5) har hver husstand dog højst en stemme. 8.2 Beslutninger på generalforsamlinger/fællesmøder træffes ved simpelt flertal, medmindre vedtægterne bestemmer andet. 8.3 Beslutning om ændring af vedtægter eller foreningens opløsning kan kun vedtages på en generalforsamling og kræver, at 2/3 af de stemmeberettigede medlemmer stemmer herfor. Såfremt forslaget uden at være vedtaget efter denne regel har opnået tilslutning fra mindst 2/3 af de repræsenterede medlemmer, indkaldes der til ekstraordinær generalforsamling af bestyrelsen inden 14 dage. På denne generalforsamling kan forslaget vedtages, såfremt 2/3 af de stemmeberettigede afgivne stemmer, stemmer for forslaget. 9 BESTYRELSE 9.1 Bestyrelsen består af 5 af generalforsamlingen valgte medlemmer.. Bestyrelsen konstituerer sig selv med en formand, næstformand og kasserer. Der kan dog kun vælges en person fra hver husstand, der ikke samtidig må være intern revisor. Hvert bestyrelsesmedlem vælges normalt for en to-årig periode. Generalforsamlingen skal dog tilstræbe at valgperioderne bliver forskudt så højst tre bestyrelsesmedlemmer er på valg samtidig. Dette sker efter behov ved at ét eller flere medlemmer kun vælges for ét år. Suppleanter vælges for en et-årig periode. Genvalg til bestyrelsen er tilladt. 9.2 Bestyrelsen fungerer for ét år ad gangen. Såfremt et bestyrelsesmedlem ønsker at udtræde af bestyrelsen/fraflytter Holdepunktet, vil 1. suppleanten henholdsvis 2. suppleanten indtræde i bestyrelsen med samme valgbarhed som det afgående bestyrelsesmedlem. 9.3 Bestyrelsen har den overordnede ledelse af foreningens anliggender. 9.4 Bestyrelsen er ansvarlig for, at der udarbejdes budget og føres forsvarligt regnskab med foreningens indtægter og udgifter, herunder de fra medlemmernes opkrævede bidrag til fællesydelser. Bestyrelsen opkræver bidragene månedligt til betaling den 1. i hver kalendermåned. Bestyrelsen er tillige ansvarlig for, at der udarbejdes vedligeholdelsesplan for foreningen og foretages den nødvendige vedligeholdelse og pasning. Derudover udarbejder bestyrelsen husorden og andre forskrifter, der kræver vedtagelse på generalforsamling.

6 Side 6 af Såfremt antallet af bestyrelsesmedlemmer ved fratrædelse kommer under tre, indkaldes der til ekstraordinær generalforsamling til nyvalg indtil næste ordinære generalforsamling. 9.6 Hvis generalforsamlingen har valgt en administrator, tilrettelægger bestyrelsen i samarbejde med administrator, hvorledes de ovenfor anførte opgaver fordeles. 10 MØDER 10.1 Bestyrelsen holder møde, så ofte formanden finder det formålstjenligt, eller når to andre bestyrelsesmedlemmer kræver det I tilfælde af stemmelighed er formandens stemme afgørende Over det på bestyrelsesmøderne passerede føres en protokol, der underskrives/tiltrædes af referenten og offentliggøres for medlemmerne på foreningens hjemmeside. Protokollen skal som minimum indeholde beslutninger truffet på bestyrelsesmødet Et bestyrelsesmedlem må ikke deltage i behandlingen af en sag, hvor han selv, medlemmer af hans husstand, beslægtede eller personer med anden nær tilknytning har særlig interesse i sagens udfald. 11 TEGNINGSREGEL 11.1 Foreningen tegnes af formanden i forening med et andet bestyrelsesmedlem eller - ved formandens forfald - af to bestyrelsesmedlemmer. 12 ELEKTRONISK KOMMUNIKATION 12.1 Der kan anvendes elektronisk dokumentudveksling samt elektronisk post ( ) i kommunikationen mellem foreningen og medlemmerne i stedet for fremsendelse eller fremlæggelse af papirbaserede dokumenter. Elektronisk kommunikation kan således anvendes mellem foreningen og medlemmerne uanset eventuelle formkrav, medmindre andet fremgår af ufravigelig lov Kommunikationen kan foregå via fremsendelse af fra foreningens ledelse til medlemmerne i forbindelse med indkaldelse til generalforsamling, fremsendelse af referat fra afholdt generalforsamling samt eventuel anden orientering fra foreningen til medlemmerne Ethvert medlem er forpligtet til at oplyse mailadresse til bestyrelsen eller en af foreningen eventuelt antaget administrator. 13 REVISOR 13.1 Foreningens regnskaber revideres af en af generalforsamlingen valgt revisor, der vælges for et år ad gangen. 14 REGNSKABSÅR 14.1 Foreningens regnskabsår er kalenderåret.

7 Side 7 af Foreningens første regnskabsår løber fra foreningens stiftelse til den 31. december ÅRSRAPPORT 15.1 Årsrapporten udarbejdes af bestyrelsen og opgøres i overensstemmelse med god revisionsskik under omhyggelig hensyntagen til tilstedeværende værdier og forpligtelser og under foretagelse af forsvarlige afskrivninger. 16 VEDLIGEHOLDELSE OG PASNING AF FÆLLES OG IKKE -FÆLLES BESTANDDELE 16.1 Grundejerforeningen er ansvarlig for driften af og vedligeholdelsen af de foreningen tilhørende fælles bestanddele, herunder fælleshus, og bekoster dette gennem de opkrævede fællesydelser Til denne vedligeholdelse hører fælles forsyningsrør, ledningsanlæg og kabler frem til forgrening til den enkelte ejendom Det enkelte medlem er ansvarligt for al indvendig og udvendig vedligeholdelse på sin egen bolig og have. Hertil hører også vedligeholdelse af forsyningsledninger, kabler mv. frem til forgrening til de fælles ledninger, jf. ovenfor Vedligeholdelse omfatter tillige udskiftning og fornyelse, når almindelig vedligeholdelse ikke er hensigtsmæssig eller forsvarlig Grundejerforeningen kan beslutte at indgå abonnementsaftaler til pasning af forsyningsanlæg, radio/tv og telekommunikation m.v Grundejerforening er ansvarlig for snerydning og anden pasning af fællesarealer, idet omfang det ikke henhører under Grundejerforeningen Farum Kaserne. 17 FORSIKRING 17.1 Ejeren af den enkelte bolig har selv ansvaret for, at der tegnes sædvanlig husejerforsikring. Grundejerforeningen kan, hvis der er enighed derom, indhente tilbud på fælles forsikring for samtlige boliger med henblik på at opnå rabat. En sådan eventuel fælles husejer/ bygningsforsikring skal være på sædvanlige vilkår. Grundejerforeningen skal sørge for tegning af eventuelle nødvendige arbejdsskade- og bestyrelsesansvarsforsikringer, ligesom grundejerforeningen skal sørge for behørig forsikring af fælleshuset. 18 ORDENSFORSKRIFTER 18.1 Bestyrelsen udarbejder udkast til almindelig husorden og ordensregler til godkendelse på generalforsamlingen.

8 Side 8 af Såfremt et medlem groft forsømmer sin vedligeholdelsespligt eller overtræder de oven for nævnte forskrifter og regler, kan bestyrelsen meddele det pågældende medlem pålæg om vedligeholdelse, udskiftning, forandring eller andet. Såfremt medlemmet ikke har udført arbejdet inden to måneder, kan bestyrelsen iværksætte det fornødne arbejde umiddelbart herefter for medlemmets regning. Omkostningerne er pligtig ydelse til grundejerforeningen og er omfattet af panteretten, jf UDLEJNING 19.1 Medlemmerne er berettigede til at udleje deres ejendomme i overensstemmelse med lejelovens regler. Således kan der ske udlejning i op til to år ved udstationering, uddannelse i udlandet m.v. Det skal af lejekontrakten fremgå, at lejemålet er tidsbegrænset under henvisning til nærværende vedtægters pkt Bestyrelsen skal godkende enhver lejer, idet der skal tages hensyn til grundejerforeningens særlige intentioner om fælles praktiske og sociale aktiviteter En panthaver er ikke bundet af begrænsninger i udlejningen, hvis panthaver i forbindelse med långivningen har meddelt foreningens bestyrelse eller eventuelle administrator, at nærværende vedtægters pkt.19.1 ikke kan godkendes, eller har indsat bestemmelse i pantebrevet om, at nærværende vedtægters pkt ikke respekteres. 20 MIDLERTIDIGE BESTEMMELSER 20.1 Bestemmelserne i nærværende paragraf gælder, så længe Nyt Hjem A/S er ejer af en eller flere ejendomme i grundejerforeningen Nyt Hjem A/S betaler ikke kontingent/fællesbidrag og har ikke stemmeret, men har ret til at deltage i generalforsamlinger med taleret, så længe Nyt Hjem A/S har usolgte boliger/ubebyggede grunde. 21 PANTESIKKERHED 21.1 Til sikkerhed for betaling af de enkelte medlemmers fællesydelser og alle andre krav fra grundejerforeningen mod medlemmet tinglyses nærværende vedtægt pantstiftende for et beløb af kr på hvert medlems ejendom Panteretten respekterer de på ejendomme tinglyste byrder og servitutter, men ikke pantegæld, og den til enhver tid værende ejer af en ejendom er pligtig at sikre, at grundejerforeningens panteret har første prioritet i medlemmets ejendom Panteretten omfatter tillige renter, inddrivelsesomkostninger og udlæg, grundejerforeningen måtte have til retsforfølgelse af fordringen. En udskrift af foreningens bogholderi skal anses som dokumentation for fordringen i forbindelse med retsforfølgning.

9 Side 9 af Opnås der ved tvangsauktion ikke dækning for foreningens tilgodehavende, har auktionskøber efter påkrav fra grundejerforeningen pligt til at lade vedtægten tinglyse pantstiftende på førsteprioriteten på ny. 22 TINGLYSNING OG PANT 22.1 Nærværende vedtægt begæres tinglyst servitutstiftende på delareal nr. 1 af matr.nr. 98 an Farum by, Farum Vedtægternes 21 begæres efter udstykningen af de enkelte rækkehusgrunde yderligere tinglyst pantstiftende for kr på hver enkelt af de pågældende ejendomme Med hensyn til de på ejendommen hvilende byrder og servitutter henvises til ejendommens blad i tingbogen Påtaleberettiget er grundejerforeningen ved dennes til enhver tid værende bestyrelse. ---oo0oo--- Således vedtaget på foreningens stiftende generalforsamling den Som dirigent: Advokat Bo Vadt Christensen

Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84.

Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84. Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84. Side 1 af 6 1 Navn, Hjemsted og Formål. Stk. 1. Foreningens navn er Ejerforeningen Vibeparken, Flintebakken 6-84. Stk. 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

- - Grundejerforeningen Ville Heise

- - Grundejerforeningen Ville Heise - - Grundejerforeningen Ville Heise Afskrift af vedtægter Advokat Lone Refshammer Toldbodgade 37A, 1253 København K., Tlf. 3314 1438, Fax 3314 1944, Giro 766 9259 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ville

Læs mere

Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder. Vedtægt. for Ejerforeningen Langelandsgade 208 ...

Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder. Vedtægt. for Ejerforeningen Langelandsgade 208 ... Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder Vedtægt for Ejerforeningen Langelandsgade 208......... 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDE JUELS VEJS GRUNDEJERFORENING. 1. Indledning, formål, medlemskab.

VEDTÆGTER FOR FREDE JUELS VEJS GRUNDEJERFORENING. 1. Indledning, formål, medlemskab. 1. Indledning, formål, medlemskab. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse. Nærværende vedtægt, som er tinglyst på samtlige ejendomme i udstykningen Frede Juels Vej, Sønderby, Hedensted kommune, regulerer

Læs mere

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen.

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Gældende vedtægter godkendt af Ringsted Kommune den 20. januar 2006. 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Disse vedtægter omfatter

Læs mere

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN Vejlaugets navn er Grøftekanten. 1. Navn og hjemsted: Dets hjemsted er Odsherred Kommune. Vejlaugets adresse er den til enhver tid siddende formands bopælsadresse, der

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN"

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN Vedtægter for Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN" Navn/hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Tranegården 2 Foreningens hjemsted er Hjørring kommune under Hjørring ret, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Morbærhaven Ferskenvej, Hasseris

Vedtægter for Grundejerforeningen Morbærhaven Ferskenvej, Hasseris Vedtægter for Grundejerforeningen Morbærhaven Ferskenvej, Hasseris 1. Navn og hjemsted 1.1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Morbærhaven Ferskenvej, Hasseris. 1.2. Grundejerforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Ejerforeningen Falen 6-14, 5000 Odense C

VEDTÆGTER. for. Ejerforeningen Falen 6-14, 5000 Odense C Matr.nr. 770 c. Odense bygrunde VEDTÆGTER for Ejerforeningen Falen 6-14, 5000 Odense C der omfatter ejerlejlighederne 1-52. Foreningens navn: 1. Foreningens navn er Ejerforeningen Falen 6-14, 5000 Odense

Læs mere

Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek

Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek 1. Navn identifikation 1.1 Foreningens navn er Ejerlejlighedsforeningen Belek i vedtægter kaldet foreningen. 1.2 Ejendomsprojektet består af 56 ejerlejligheder

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRMOSEGÅRD

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRMOSEGÅRD VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRMOSEGÅRD Grundejerforeningens navn er Rørmosegård Grundejerforening, og dens hjemsted er Allerød Kommune. 1 2 Grundejerforeningen er stiftet i henhold til bestemmelserne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Slangerup Kommune og med værneting ved

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36 Side 1 1.1 Foreningens medlemmer er de til enhver

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Sundby Overdrev 1. Foreningens navn, hjemsted, formål, medlemskab og hæftelse Stk. 1. Foreningens navn er Ejerforeningen Sundby Overdrev, og dens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Tranegaarden

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Tranegaarden Vedtægter for Grundejerforeningen Tranegaarden Navn/hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Tranegaarden 2 Foreningens hjemsted er Hjørring kommune under Hjørring ret, der er foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Beliggende Vardevej 116,7100. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse: l.

VEDTÆGTER FOR. Beliggende Vardevej 116,7100. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse: l. J.nr. 6242/b1 EJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR DEN GRØNNE SMARAGD Beliggende Vardevej 116,7100 Vejle Indledning, formål, medlemskab og hæftelse: l. Stk. 1. Ejerforeningens formål er at administrere bygning

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORSTORP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORSTORP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORSTORP Foreningens navn og hjemsted. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Torstorp. Foreningens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune under Byretten i Taastrup, der

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ Advokaterne Kongevej 64 6400 Sønderborg Tlf.nr. 74 43 43 63 J.nr. 65761 cp/ts VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ - 2-1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Asgå rd

Vedtægter for Grundejerforeningen Asgå rd Vedtægter for Grundejerforeningen Asgå rd 6-3-2012 V E D T Æ G T E R FOR GRUNDEJERFORENINGEN A S G Å R D -o0o- I N D H O L D S F O R T E G N E L S E Punkt Indhold Side 1. Foreningens navn 2. 2. Beliggenhed,

Læs mere

J.nr UT/LD. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tejnvej nr.??? 351 Allinge Sandvig Markjorder 3770 Allinge

J.nr UT/LD. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tejnvej nr.??? 351 Allinge Sandvig Markjorder 3770 Allinge J.nr. 955-2246 UT/LD VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tejnvej nr.??? 351 Allinge Sandvig Markjorder 3770 Allinge 1 Vedtægter for Grundejerforeningen Tejnvej?? Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn

Læs mere

Vedtægter for Vejlavet for XX-vej

Vedtægter for Vejlavet for XX-vej Note: Disse vedtægter er udarbejdet for et vejlav, men kan også anvendes for en grundejerforening eller enhver anden forening hvis der ændres i 1, 2, 6 og 11. Der er markeret med rødt i teksten, hvor vejnavn

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Hedegaard 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Hedegaard. Foreningens hjemsted er

Vedtægter for grundejerforeningen Hedegaard 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Hedegaard. Foreningens hjemsted er Vedtægter for grundejerforeningen Hedegaard 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Hedegaard. Foreningens hjemsted er Ringkøbing /Skjern Kommune 2 Præambel Grundejerforeningen

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen "Bækkegården", Foreningens navn er: Grundejerforeningen "Bækkegården".

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Bækkegården, Foreningens navn er: Grundejerforeningen Bækkegården. Foreningen er stiftet 1962. Vedtægterne er ændret 1967, 1973, 1999, 2002 samt 2014. Navn, hjemsted, formål. Vedtægter for Grundejerforeningen "Bækkegården", 1. Foreningens navn er: Grundejerforeningen

Læs mere

Ejerlav: Christianshavns Kvarter, København Matr.nr. 615 Ejerlejlighed: 1, 7, 8 og 9 Beliggende: Krudtløbsvej 2A-D 1439 København K

Ejerlav: Christianshavns Kvarter, København Matr.nr. 615 Ejerlejlighed: 1, 7, 8 og 9 Beliggende: Krudtløbsvej 2A-D 1439 København K Ejerlav: Christianshavns Kvarter, København Matr.nr. 615 Ejerlejlighed: 1, 7, 8 og 9 Beliggende: Krudtløbsvej 2A-D 1439 København K UDKAST TIL VEDTÆGTER for Administrationsfællesskabet for Bygning 1 Revideret

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægt for ejerforeninger

Bekendtgørelse om normalvedtægt for ejerforeninger Bekendtgørelse om normalvedtægt for ejerforeninger I medfør af 7 i lov om ejerlejligheder, jf. lovbekendtgørelse nr. 647 af 25. juli 1995, som senest ændret ved 2 i lov nr. 485 af 9. juni 2004, fastsættes

Læs mere

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer.

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer. J.nr. 316280-SRA V E D T Æ G T E R FOR G R U N D E J E R F O R E N I N G E N P L A N T A G E N -------------------------------- 1. NAVN 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN PLANTAGEN. 2. HJEMSTED

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Kajhusene

Vedtægter for Ejerforeningen Kajhusene Vedtægter for Ejerforeningen Kajhusene 1. Navn og hjemsted Foreningen navn er: Ejerforeningen Kajhusene. Foreningens hjemsted er Frederikssund kommune. Foreningen er registeret i Det Centrale Virksomhedsregister

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 2. Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 3.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN.

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Side 1 af 6 V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. 2. Foreningens hjemsted er Lejre kommune under Roskilde

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN LANDLYST

GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN LANDLYST GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN LANDLYST Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling TIRSDAG D. 24. MAJ 2016 KL. 19.00 BIOLOGILOKALET, SKOLEN V. SUNDET Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Mandaternes prøvelse

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Vikingeparken matr.nr. 14ey Hobro Markjorder

Vedtægter for Grundejerforeningen Vikingeparken matr.nr. 14ey Hobro Markjorder Vedtægter for Grundejerforeningen Vikingeparken matr.nr. 14ey Hobro Markjorder 1. Navn: 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Vikingeparken Hobro. 2. Hjemsted: 2.1. Foreningens hjemsted er Mariagerfjord

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. a.m.b.a VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Andelsselskabet Råbylille Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Gr undejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager,

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Vestervangens Parkbebyggelse

Vestervangens Parkbebyggelse Vestervangens Parkbebyggelse Vedtægter 1 Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse. Dets hjemsted er: Randers Kommune. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Frederikssund Kommune og med værneting

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Ribevej Nord, Aalborg Øst

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Ribevej Nord, Aalborg Øst Vedtægter for Grundejerforeningen Ribevej Nord, Aalborg Øst 1. Navn og hjemsted: Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Ribevej Nord. Grundejerforeningens hjemsted er Aalborg Øst i Aalborg Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune.

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. 2. Foreningens formål er at varetage grundejernes nuværende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er: Eldrup v/jens Rønholt Akelejevej 11 9800 Hjørring Foreningens område og medlemskreds: 2. Foreningens hjemsted er Farsø

Læs mere

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Regstrup Å. Foreningens hjemsted Holbæk Kommune. Foreningens værneting er retten i 4300

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Trekanten, beliggende Hestehaven/ Folehaven 80 på matr.nr. 3074 Vigerslev, der er udlejet af Københavns

Læs mere

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening Vedtægter for Stentoftens Grundejerforening Navn hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Stentoftens Grundejerforening. 2. Foreningens hjemsted er Rebild Kommune under Retten i Aalborg 3. Grundejerforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN Stiftet den 27/6-2002 Oversigt: Ejerlaugets Navn Medlemsskab og stemmeret Ejerlaugets formål Generalforsamling Bestyrelsen Konstituering m.v. Tegningsret Regnskab og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS ! " # $% &'()*+,(-./0121(3 444,(-./0121(3 & 5 %" 67 %7 %$7" 9229 LH/kh/cl 27.10.2004 VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen BoligNet-Aarhus. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser, bl. a.

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægt for ejerforeninger

Bekendtgørelse om normalvedtægt for ejerforeninger Bekendtgørelse om normalvedtægt for ejerforeninger I medfør af 7 i lov om ejerlejligheder, jf. lovbekendtgørelse nr. 647 af 25. juli 1995, som senest ændret ved 2 i lov nr. 485 af 9. juni 2004, fastsættes

Læs mere

Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa

Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa J.nr. 217067 LKP/BC VEDTÆGTER FOR SELKÆR MØLLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Selkær

Læs mere

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemmer. 4 Medlemmernes rettigheder

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemmer. 4 Medlemmernes rettigheder Vedtægter 1 Navn og hjemsted Tjebberup Vandværk a.m.b.a. er et andelsselskab med begrænset ansvar. Selskabet blev stiftet den 8. december 1967. Vandværket ligger på adressen,, matrikel 2-aa Bredetved by,

Læs mere

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted FORSLAG TIL Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng (CVR. nr. 36102330) og dens hjemsted er Odsherred Kommune. Foreningens

Læs mere

Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting.

Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting. Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Grundejerforeningen Kirkeager. Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting. Stk. 2 - Foreningens stedlige område

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 15.12.2015-1006953760 : Vedtægter Senest påtegnet: 15.12.2015 10:33:37 Ejendom: Adresse: August Wimmers Vej 12 Hovedejendom opdelt i ejerlejligheder

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

Vedtægter for Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave

Vedtægter for Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave Vedtægter for Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave 1 Hjemsted og medlemmer 1.1. Foreningens navn er Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave. Foreningen er dannet ved en sammenlægning af Grundlejerforeningen

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Tofteengen

Vedtægter for Grundejerforeningen Tofteengen Vedtægter for Grundejerforeningen Tofteengen Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er»grundejerforeningen Tofteengen«2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Roskilde retskreds,

Læs mere

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen.

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen. Udkast til Vedtægter for Grundejerforeningen Basager Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen. 2 Foreningens hjemsted er Randers Kommune under ret, der er foreningens

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tingvangen" 2. Foreningens hjemsted er Randers kommune under Randers ret, der

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget

Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget Navn, medlemmer og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Silkevænget og dens område omfatter de arealer og parceller som er angivet på vedlagte

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169. 9210 Aalborg SØ

Vedtægter for Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169. 9210 Aalborg SØ Vedtægter for Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169 9210 Aalborg SØ 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer forholdene om ejerforeningens ledelse, regnskabsaflæggelse,

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE. Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting

Vedtægter for. Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE. Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting Vedtægter for Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE 2 Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting

Læs mere

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN ØRNENE

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN ØRNENE 1 VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN ØRNENE Indholdsfortegnelse 1 Navn og hjemsted... side 2 2 Grundejerforeningens formål... side 2 3 Medlemskreds... side 2 4 Hæftelsesforhold... side 3 5 Fordelingstal

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅBJERG

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅBJERG VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅBJERG Kap. 1 - Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er: Grundejerforeningen Åbjerg 1 2 Foreningens hjemsted er Gevninge By, Lejre Kommune under Roskilde retskreds,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen A S K E H Ø J E N

Vedtægter for Grundejerforeningen A S K E H Ø J E N Vedtægter for Grundejerforeningen A S K E H Ø J E N -1- Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er: Grundejerforeningen Askehøjen. Foreningens hjemsted er Århus Kommune. 1. 2. Grundejerforeningens formål

Læs mere

Forslag til nye vedtægter for E/F Danasvej 4-6 Marts 2009

Forslag til nye vedtægter for E/F Danasvej 4-6 Marts 2009 Forslag til nye vedtægter for E/F Danasvej 4-6 Marts 2009 1 Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer forholdene om ejerforeningens ledelse, regnskabsaflæggelse, revision,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DALL VILLABY VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR DALL VILLABY VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR DALL VILLABY VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Dall Villaby Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1 Formål 2 Selskabets

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Bovbjerg Strandpark VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BOVBJERG STRANDPARK

Grundejerforeningen Bovbjerg Strandpark VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BOVBJERG STRANDPARK VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BOVBJERG STRANDPARK 1 NAVN Foreningens navn er: Grundejerforeningen, og foreningens hjemsted er Lemvig Kommune. 2 FORMÅL Foreningen har til formål at varetage medlemmernes

Læs mere

Hagenstrupparkens Grundejerforening

Hagenstrupparkens Grundejerforening Hagenstrupparkens Grundejerforening Vedtægter Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: Hagenstrupparkens Grundejerforening 2 Foreningens hjemsted er i Ulstrup, Favrskov Kommune Formål 3 Grundejerforeningens

Læs mere

NAVN HJEMSTED OG FORMÅL

NAVN HJEMSTED OG FORMÅL Indholdsfortegnelse NAVN HJEMSTED OG FORMÅL... 1 MEDLEMMERNE OG DISSES FORHOLD TIL FORENINGEN... 1 GENERALFORSAMLINGEN... 3 Bestyrelsen..4 REVISOR OG REGNSKAB... 5 SÆRLIGE BESTEMMELSER... 6 GODKENDELSEER

Læs mere

BLÅMEJSEN Blåmejsevej 8382 Hinnerup

BLÅMEJSEN Blåmejsevej 8382 Hinnerup Vedtægter for Grundejerforeningen Blåmejsen 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningen hedder Grundejerforeningen Blåmejsen. 1.2 Foreningen har hjemme i Favrskov Kommune under Retten i Århus. FORENINGENS

Læs mere

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET 1. NAVN. Foreningens navn er Grundejerforeningen Lærke-, Spurve- og Vibevænget". Foreningens hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Dette forslag til nye vedtægter for Råbylille Vandværk er udformet på grundlag af en standardvedtægt udarbejdet af Foreningen for Vandforsyning i Danmark. Der

Læs mere

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder.

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder. Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes forhold til foreningen 8-12 Kap.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN Stiftet den 27/6-2002 Oversigt: Ejerlaugets Navn Medlemsskab og stemmeret Ejerlaugets formål Generalforsamling Bestyrelsen Konstituering m.v. Tegningsret Regnskab og

Læs mere

Forslag til vedtægter for Grundejerforeningen Østermarken til fremlæggelse på Ordinær Generalforsamling 2019

Forslag til vedtægter for Grundejerforeningen Østermarken til fremlæggelse på Ordinær Generalforsamling 2019 Forslag til vedtægter for Grundejerforeningen Østermarken til fremlæggelse på Ordinær Generalforsamling 2019 (Indholdsmæssige ændringer er markeret med rødt. Rent sproglige rettelser er ikke markeret.

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX.

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX. Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

VEDTÆGTER FOR "GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING"

VEDTÆGTER FOR GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR "GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING" Gældende fra år 2012 1 Foreningens navn er Golfvænget's Grundejerforening", og dens hjemsted er den til enhver tid siddende formands bopæl i Golfvængets område.

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen xx

Vedtægter for grundejerforeningen xx Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark 7473-002/AMA 18.03.2019 FORENINGSVEDTÆGTER for Eskov Strandpark Foreningen er stiftet i h.t. 2 i deklaration, tinglyst den 1/6 1967 på matr.nr. 1a Eskov, Selde Sogn og matr.nr. 10g Floutrup by, Selde Sogn

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 2 3 1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. Dens hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er i nøje overensstemmelse

Læs mere

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager Vedtægter for "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager. Vedtaget på generalforsamlingen 25. Oktober 2013 l Foreningens navn er "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager". Stiftelsen

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Kapitel 1: Navn, Hjemsted og Formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Stjerneparken. Stk. 2. Grundejerforeningen område er del af matr. nr. 4. a.

Læs mere

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken.

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. På de næste sider følger de fulde vedtægter. Der hvor bestyrelsen foreslår ændringer, er den nuværende tekst markeret med kursiv,

Læs mere

Vedtægter. Venø Bugt

Vedtægter. Venø Bugt Vedtægter for Grundejerforeningen Venø Bugt Handbjerg. Udarbejdet af Advokatkontoret, Nørre Snede. Godkendt af byrådet i Vinderup den 2. marts 1978 Vedtaget på stiftende generalforsamling d. 16. sept.

Læs mere

D E K L A R A T I O N (Deklaration for Spildevandslaug)

D E K L A R A T I O N (Deklaration for Spildevandslaug) Matr.nr. :... Anmelder:... Ejerlav :... Tlf.... Kommune : Esbjerg Sagnr.... Afgift kr.... D E K L A R A T I O N (Deklaration for Spildevandslaug) Underskrevne ejer / ejere af den / de på vedhæftede kortbilag

Læs mere

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ny Bringe Grundejerforening. Foreningens hjemsted er Furesø kommune. 2 Område og medlemmer Stk. 1. Foreningen omfatter ejendommene, der er beliggende på

Læs mere

D E K L A R A T I O N om privat kloakanlæg. Underskrevne ejere af den på vedhæftede kortbilag af 31 august 2014 angivne ejendomme

D E K L A R A T I O N om privat kloakanlæg. Underskrevne ejere af den på vedhæftede kortbilag af 31 august 2014 angivne ejendomme Matr.nr. : 63-e,63-f,63-g,63-h,63-i,63-k,63-l 63-m,63-n,63-o,63-p og 63-q Anmelder Ejerlav : Nr. Uttrup By, Hvorup Kommune : Aalborg Region : Nordjylland Tlf. 98 24 75 11 Sagnr. 32418 BO603-12 D E K L

Læs mere

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune.

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. Vedtægter for Grundejerforeningen Mariehøj, Vallensbæk Navn og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. 2. Foreningens formål 1. At varetage medlemmernes

Læs mere

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11 BECH-BRUUN MARKUP 06.10.2017 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 11 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse...

Læs mere

Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening

Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er "Høe Bæks Grundejerforening". 2 Foreningens hjemsted er i Bramming, Esbjerg kommune. 3 Grundejerforeningens

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten". Foreningen har hjemsted i Trundholm Kommune. Foreningen omfatter de på vedhæftede

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er grundejerforeningen for Bredbjerg vest af 1984. Foreningens hjemsted er Søndersø kommune.

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er grundejerforeningen for Bredbjerg vest af 1984. Foreningens hjemsted er Søndersø kommune. Undertegnede grundejere i Bredbjerg vest, hvis ejendomme omfattes af lokalplan nr. 30 for et boligområde i Bredbjerg, deklarerer herved for os og efterfølgende ejere af ejendommene: matr.nr. beliggende

Læs mere

Vedtægter. for. Ejerforeningen Giber Å

Vedtægter. for. Ejerforeningen Giber Å Vedtægter for Ejerforeningen Giber Å Rev. 2, 9. april 2013 I hht beslutning på ekstraordinær generalforsamling 21.03.2013 2 1 Formål, medlemmer: Ejerforeningen har til formål at eje og drive og vedligeholde

Læs mere

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 VEDTÆGTER For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Vesterled beboerrepræsentation efterfølgende kaldet Foreningen.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A.

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gilleleje Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Gribskov Kommune. Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NDR. HVAM VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR NDR. HVAM VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR NDR. HVAM VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Ndr. Hvam Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Silkeborg Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere