Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD I

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD I"

Transkript

1 1. Genr.fors. 2013,ref. Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD I Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 14. marts 2013 kl i fælleshuset. Formanden bød velkommen til generalforsamlingen og udtrykte stor tilfredshed med det store fremmøde. Dagsorden i henhold til vedtægternes Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Klaus Helsøe. Klaus Helsøe blev valgt til dirigentposten med applaus. Klaus takkede for valget og fastslog, at generalforsamlingen er lovligt indkaldt (Dagsordenen var ude 4 uger før generalforsamlingen). Generalforsamlingen er beslutningsdygtig, da der er 17 stemmeberettigede til stede samt 3 fuldmagter (ialt 20 andele). 2. Valg af 2 stemmetællere. Bestyrelsen foreslår Jens i nr. 27 og Anette i nr. 13. Jens og Anette blev valgt som stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. Bestyrelsens beretning vedlægges som bilag 1. Birgit havde nogle få bemærkninger til beretningen: Grundejerforeningen har afholdt generalforsamling det er den samme bestyrelse som før generalforsamlingen. Der var meget få (19 stemmeberettigede ud af 71 husstande), der deltog i grundejerforeningens generalforsamling. Et medlem foreslår, at der i vedtægterne præciseres, at formand og kasserer er på valg på skift: Blev taget efterretning. 4. Forelæggelses af årsregnskab 2012 herunder redegørelse af andelsværdien samt godkendelse af årsregnskabet. Regnskab for 2012 vedlægges som bilag 2. 2.

2 2. Kassereren (Svend Erik Wind) fortalte, at IN-REVISION pr. 1. marts 2013 er blevet en del af Christensen og Kjærulff, med indtil videre samme fysiske adresse som IN- REVISION, men en ny mailadresse. Den 21. oktober 2013 flytter revisionsfirmaet til ny adresse: Store Kongensgade 68, 1264 København K. Det er, de samme mennesker, der reviderer regnskaberne. Regnskab 2012: Der er et ret pænt overskud udover det budgetlagte, hviket bl. a. skyldes, at foreningen har modtaget tilbagebetaling af for meget betalt ejendomsskat fra 2011 Der har været en overskridelse af vedligeholdelseskontoen, som blandt andet skyldes udskiftning af 2 døre med karm Der er endnu en dør, der skal udskiftes enten i 2013 eller 2014.Desuden er alle metalplader på de udvendige døre lagt i silicone, så dørene kan modstå vejr og vind. Når et hus handles, skal det energimærkes, hvilket i året løb har kostet foreningen kr ,00. Efter denne gennemgang blev regnskabet 2012 godkendt med applaus. 5. Forelæggelse af drifts- likviditetsbudget til godkendelse og beslutning om: 6. Forslag. Indgår i årsrapport for 2012, der vedlægges som bilag 2. Ejendomsskatten er steget med kr Ejendomsvurdering (ejendomsskat): Formand og kasserer har diskuteret meget med kommunen og Rafn & Søn ang. ejendomsskattens størrelse, men har ikke trods mange anvendte kræfter opnået et nedslag i ejendomsskatten. Ejendomsskattens størrelse for 2012 beregnes ud fra skatten i 2010 og for 2013 ud fra skatten i 2011; det bevirker, at skatten svinger op og ned. Iflg. Rafn & Søn får vi måske lidt penge retur, når sagen er færdigbehandlet, hvilket iflg. vurderingsankenævnets brev fra december 2011 skulle ske i marts Kassereren oplyste, at Gastech ved flere besøg hos nogle andelshavere havde konstateret, at bundproppen på varmtvandsbeholderen er begyndt at ruste og anbefalede, at de blev gennemgået og udskiftet med en rustfri bundprop, idet man kan risikerer, at vand drypper og slå HFI-relæet fra. Gastech kan udføre denne opgave, men bestyrelsen vil også indhente et til bud fra en VVS-mand. Drifts- og likviditetsbudgettet blev enstemmigt vedtaget. Bestyrelsen har følgende forslag:..3.

3 På generalforsamlingen torsdag den 24. marts 2012 drøftedes bestyrelsens forslag om anvendelse af foreningens formue: 1. A. Afdrag på lån. B. Forlængelse af ventilationshætter. C. Vindfang ved hoved- og bagdøre (eventuel en del egenbetaling). D. Fremtidig maling af døre og vinduer (2015 iflg. Vedligeholdelsesintervaller). Da der på generalforsamlingen 2012 ikke lå konkrete forslag, enedes generalforsamlingen dog om at foretage en afstemning, om hvilke ønsker, der har højest prioritet: Afstemningens resultat: C B A D. Formanden: I dag prioriterer vi, hvilket/hvilke forslag, vi skal arbejde videre med, vi kan jo ikke få det hele. Derefter indkaldes til en ekstraordinær generalforsamling. Såfremt vi vælger A: Afdrag på lån, er der ikke penge til de øvrige forslag, og det er derfor ikke nødvendigt med en ekstraordinær generalforsamling C. Overdækning/Vindfang ved hoved- og bagdøre (evt. en del egenbetaling). Der er indhentet 2 forslag: 1. Overdækning ved dør uden sidestykker. 2. Overdækning ved dør med sidestykker. 3. De to forslag har samme pris: kr pr. stk. Vi har 31 døre, så den samlede pris er kr B. Forlængelse af ventilationshætter. Bestyrelsen har indhentet 2 tilbud til levering og montering af forlængelse af eksisterende ventilationshætter på hustagene. Formålet med ændring af ventilationshætterne er at undgå den sorte sod, som ikke er særligt kønt og godt, for tagene. Ændring skal foretages med en jet-hætte (farvet zink), som er velegnet til komfort- ventilation. Luften kastes med opadrettet stråle; herved undgås forurening af..4.

4 luften i hættens omgivelser og tilsmudsning af tagfladen omkring hætten. Der skal inden monteringen foretages en rensning af tagene. Begge tilbud er udregnet for 21 husstande. 4. Tilbud 1: Montering med rør gennem eksisterende hætter med tilslutning til afkast- kanaler/slanger på loft, hætter leveres i galvaniseret plade. Det samlede tilbud er på kr incl. moms. Tilbud 2: er montering af ventilationsrør gennem tag + fastgørelse af rør på loft incl. overgang til flexslange. Taginddækning grå perform. Det samlede tilbud er på kr incl. moms. A. Afdrag på lån. Oplæg til at der afdrages kr ,00, og at dette sker på et tidspunkt, hvor det er mest gunstigt for foreningen d.v.s. hvor kursen er lav. Efter det fra Nordea oplyste, koster det i alt kr ,00, hver gang, der afdrages. Baggrunden for oplægget skal ses i lyset af en lavere renteudgift og bidragsydelse samt ønsket om, at holde boligydelsen så lav som muligt. D. Herudover er der modtaget tilbud på rensning af tage. I efteråret 2010 blev der indhentet 2 tilbud på rensning af tage: Gadstrup Tagrens: kr ,00 incl. moms. Bakkegårdens Tagrens og renovering: kr ,00 incl. moms. Gadstrup Tagrens anvender Rodalon 50% og Bakkegårdens Tagrens og renovering anvender Benzalkoniumclorid 50% opløsning (der er det samme som Rodalon). Ved ovennævnte tagrensning fjernes mos og alger, men den sorte farve omkring ventilationshætterne fjernes ikke. Ovennævnte priser vil formentlig i dag ligge omkring ca. kr ,00. Bemærkninger: Såfremt der skal renses tage skal det undersøges, hvilket materiale tagene er lavet af og hvilken rensning tagene kan tåle. Leverandøren skal spørges. Såfremt vi vælger at rense tagene, skal ventilationshætterne forlænges, MEN der er stadig ingen garanti for at tagene forbliver rene...5.

5 5. Oplæggene er udsendt med dagsordenen som bilag nr. 3 Forslag: vi kan forsøge, at forlænge en hætte og derefter se resultatet. Afstemning gav følgende resultat: A B C D 1. prioritet prioritet prioritet prioritet Det vil sige, at der skal afdrages på vort lån. Prioriteten i de andre forslag er: C - B - D. 2. Udestueudvalgets forslag er udsendt med dagsordenen som bilag nr. 4. Der er indhentet 3 forslag. De vil alle koste ca. kr ,00. I forslaget er udestuen opført direkte på fliser, med termotag og med sider, der kan skydes helt til side, så udestuen kan bruges som en overdækket terrasse, ruderne er termoglas. For at vi kan arbejde videre med sagen, skal vi have lavet et projektforslag for alle 21 huse, det vil koste ca. kr , ,00. Så derfor har vi brug for en tilkendegivelse af, om vi skal arbejde videre med sagen og få lavet et projektforslag, som vi så forelægger til beslutning på en ekstraordinær generalforsamling. Afstemning: 15 andelshavere stemte NEJ til forslaget, så forslaget er faldet. 3. Ændring af vedtægtens 29 stk. 2, vedlagt som bilag nr

6 Nuværende tekst Sekretæren skriver protokollat for bestyrelsesmøder. Protokollatet, som godkendes på næste bestyrelsesmøde. ændres til Sekretæren skriver referat fra bestyrelsesmøderne. Referaterne godkendes og underskrives på næste bestyrelsesmøde. Forslaget blev enstemmigt vedtaget Klipning og højde af hæk, vedlagt som bilag 6. Afsnittet hække: 1: Afsnit ændres fra : 12 Husorden. Skal ud til fællesarealer (veje, stier og grønne områder) have en højde på 1,5 1,8 meter. Til: Skal ud til fællesarealer (veje, stier og grønne områder) have en højde på 1,2 1,8 meter. Afstemning: 14 for. 5 imod. 1 undlader at stemme. Forslaget er vedtaget. 4. afsnit ændres fra: Hække skal klippes inden 1. august hvert år. Til: Hække skal klippes 2 gange årligt. Første gang senest 1. juli og anden gang senest 15. september Afstemning: 11 for, 7 imod, 2 undlader at stemme. Forslaget er vedtaget. 5. Ændring af gebyret for bestyrelsens deltagelse i salg af andel, vedlagt som bilag 7. I forbindelse med salg af en andel, er det tidligere godkendt, at foreningen opkræver et gebyr på kr. 500,00 hos både køber og sælger. 7.

7 7. Dette beløb foreslår bestyrelsen ændret til kr ,00 hos både køber og sælger, idet bestyrelsen med erfaring gennem 12 solgte andele ikke finder står helt mål med den tid bestyrelsen anvender. Dette skal bl. a. ses i lyset af de senere års udvikling på boligmarkedet, idet der ikke sker salg via ventelisten, men gennem en ejendomsmægler. Dette betyder ekstra anvendelse af tid. Spørgsmål Hvor havner dette gebyr. Svar I foreningens kasse. Forslaget blev eenstemmigt vedtaget. 6. Administrations- og telefongodtgørelse til bestyreisen, vedlagt som bilag 8. Bestyrelsesarbejdet er indtil nu blevet udført uden nogen form for honorering, dog er de faktiske udgifter, såsom kontorhold, telefon, afholdelse af bestyrelsesmøder m.m. blevet honoreret. Begrundelsen er, at der ligger meget arbejde i en sådan bestyrelse ikke mindst ved salg og køb. Til sammenligning med de 2 andre andelsboligforeninger i Merlegårdsparken, har de en administrator, som får mellem kr ,00 og ,00 om året. Det arbejde de udfører, udfører vi selv hos os, og ikke for at prale, så er der ingen tvivl om, hvilken afdeling, der kører bedst!! Ifølge vor revisor, kan der udbetales op til et beløb på kr ,00 pr. bestyrelsesmedlem til kontorhold m.v. Bestyrelsens forslag er: At der pr. år sættes kr af til telefon, administration, kontorhold m.m. beløbet fordeles efter aftale mellem bestyrelsens medlemmer. Spørgsmål Er beløbet skattefrit, Svar Ja, det er skattefrit. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. 7. Vedligeholdelse skure, carporte, døre og vinduer, vedlagt som bilag 9..8.

8 8. Ændring af vedligeholdelsesintervaller til maling af: 1. Maling af døre og vinduer (udendørs). I planen står der, de skal males hvert 5. år foreslås ændret til hvert 6. år næste gang i Maling af skure og carporte. I planen står der, de skal males hvert 3. år foreslås ændret til hvert 4. år næste gang Bemærkninger: Forslaget er OK med hensyn til døre og vinduer, da disse er fremstillet af kernetræ, som er meget holdbart. Angående skure og carporte undersøges(bestyrelsen) hvilket træ, der er anvendt. Forslag: Vi holder øje med vedligeholdelsesstandarden på de fælles arbejdsdage. Forslagene blev enstemmigt vedtaget, Indkomne forslag: Forslagene er udsendt med dagsordenen. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være formand Birgit Nielsen i hænde senest den 6. marts 2013 (8 dage før generalforsamlingen) de udsendes så til alle senest 4 dage før generalforsamlingen. Formand Birgit Nielsen har ingen forslag modtaget. 7. Valg. På valg er: Kasserer Svend E. Wind vælges for 2 år villig til genvalg Svend E. Wind blev genvalgt med applaus. Best. Medl. Finn Hornstrup vælges for 2 år villig til genvalg Finn Hornstrup blev genvalgt med applaus. Best. Suppl. Søren Larsen vælges for 1 år villig til genvalg Søren Larsen blev genvalgt med applaus. Best. suppl. Kirsten Nielsen vælges for 1 år villig til genvalg Kirsten Nielsen blev genvalgt med applaus. 9.

9 9. 8. Eventuelt. Problemer med afløb? En del andelshavere har problemer med afløb fra toilet og/eller vaske (nr og måske flere). Problemet er, at afløbsrørene løber under husene, og rørene har et knæk og ikke tilstræk-kelig hældning. Desuden lugter kloakkerne. Denne reparation står for andelshavernes egen reg-ning. Ved 5-års gennemgangen var der ikke nogen problemer. Birgit spørger kommunen, om den kan være behjælpelig. Hængeparti: Udluftning i vinduer. Når bestyrelsen glemmer, må man gerne sende os en huskeseddel eller komme med et forslag. VORT AFFALD: Vi kører et forsøg nu med affaldssortering. Der er problemer med plads til containerne huske at stille containerne ud til vejen for afhentning man kan bede om en før afhentning. Forsøget bliver evalueret; derefter skal vi undersøge muligheder for placering og afskærmning. Forslag: Vor vej rundt gøres ensrettet. Det kan ikke lade sig gøre, da flere andelshavere så ikke kan komme ud af og ind i deres carport. Der må kun parkeres på vejen ved af- og pålæsning højst ½ time redningskøretøjer skal kunne komme frem. Anvend vor parkeringsplads. Herefter sluttede generalforsamlingen, og dirigenten takkede for god ro og orden. Klaus Helsøe, dirigent Jutta Haure, sekretær 10.

10 10. Birgit Nielsen, formand Finn Hornstrup, næstformand Svend Erik Wind, kasserer Conni Hansen, bestyrelsesmedlem Referat: generalforsamling Det originale referat er skrevet under dirigent og bestyrelse.

Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1.

Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1. Ref. gen.fors. 2011. Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1. Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag, den 24. marts 2011. kl. 18.30 i Fælleshuset. Formanden bød velkommen til generalforsamlingen.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland . Andelsboligforeningen Hampeland 20. april 2018 År 2018, tirsdag den 17. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Som vedtaget den 26. april 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Falen af 1973 Stk. 2: Foreningen har hjemsted Falen i

Læs mere

Referat fra Ordinær Generalforsamling d. 27.03.2012. Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede

Referat fra Ordinær Generalforsamling d. 27.03.2012. Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Referat fra Ordinær Generalforsamling d. 27.03.2012 Naverparken Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Alice & Lars Steinicke 9 M x Anna & Erik Middelhede 9 L x Anna & Knud Kristoffersen 11 E

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland . Andelsboligforeningen Hampeland Til samtlige beboerer 9. maj 2006 Vedr. Generalforsamlingen den 25. april 2006. Bestyrelsen er blevet opmærksom på en procedurefejl, idet man ikke har offentliggjort de

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21. Referat af generalforsamling

A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21. Referat af generalforsamling Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Anette Kirkeskov HD A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21 Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme Erhvervsejendomme

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet.

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for 2014, herunder

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland . Andelsboligforeningen Hampeland Side 2 af 6 Ordinær generalforsamling Tirsdag den 15. maj 2007 kl. 18:30 i fælleshuset 22 boliger var repræsenteret. Nr. 16,18 og 19a deltog ikke i generalforsamlingen

Læs mere

ADVOKATFIRMAET SVENDSEN. Referat af ordinær generalforsamling

ADVOKATFIRMAET SVENDSEN. Referat af ordinær generalforsamling J.nr. 00196 SCJNJ Referat af ordinær generalforsamling Den 31. marts 2014 afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Terslev Skovpark. Det blev konstateret, at 9 ud af 17 boliger var mødt

Læs mere

REFERAT. Ordinær generalforsamling

REFERAT. Ordinær generalforsamling ADMINISTRATOR TEAMET Administrator Teamet Nørrelundvej 8B, 1. sal 2730 Herlev REFERAT af Ordinær generalforsamling I A/B Den Gule By tirsdag, den 17. januar 2012, kl. 18.00. 1. På opfordring af bestyrelsen

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Holme den 14. marts 2010 Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Dato: Den 10. marts 2010 kl. 19.00 Sted: Lokalcenter Holme 1. Valg af dirigent og referent Formand Poul Erik

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Søbakken Øst

Grundejerforeningen Søbakken Øst Grundejerforeningen Søbakken Øst Vedtægter for Grundejerforeningen Søbakken Øst 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Søbakken Øst 2. Foreningens hjemsted er Viborg Kommune ved, den til enhver tid

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NØRREGÅRDSPARKEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NØRREGÅRDSPARKEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NØRREGÅRDSPARKEN 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Nørregårdsparken Stk. 2: Foreningen har hjemsted Nørregårdsparken, Esbjerg Kommune

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland År 2014, tirsdag den 29. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen er beliggende Hampelandvej 6-48 og Københavnsvej

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

Vedtægter. For Nimtofte Vandværk A.m.b.a. CVR nummer

Vedtægter. For Nimtofte Vandværk A.m.b.a. CVR nummer Vedtægter For Nimtofte Vandværk A.m.b.a CVR nummer 34775702 Stiftet den 1 januar 2013 1 VEDTÆGTER FOR NIMTOFTE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Søgården". Dens hjemsted er Sjællands Odde. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 2. Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 3.

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 016 1 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 3 stk.1 og 3 stk. 5 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 5 stk. 1, 5 stk. og 6 stk. 3 pkt. 6c Gældende

Læs mere

År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Kajkanten

År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Kajkanten År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Kajkanten Hos STAY Black, Islands Brygge 79A, 2300 København Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

År 2013, den 26. september kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tagenshave med følgende

År 2013, den 26. september kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tagenshave med følgende Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Tagenshave Ejd.nr.: 1-622 Dato: 26. oktober 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013, den 26. september kl.

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening Vedtægter for DøvBlindes Kontaktpersons Forening Foreningens navn, stiftelse og hjemsted 1.1 Foreningens navn er " DøvBlindes Kontaktpersonsforening" - forkortet DBK. 1.2 Foreningen er stiftet den 15.

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Vedtægter. for. Højbyens beboer- og grundejerforening. Foreningens navn er Højbyens beboer- og grundejerforening.

Vedtægter. for. Højbyens beboer- og grundejerforening. Foreningens navn er Højbyens beboer- og grundejerforening. Vedtægter for Højbyens beboer- og grundejerforening Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Højbyens beboer- og grundejerforening. 2. Foreningens hjemsted er Kalundborg Kommune. 3.

Læs mere

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter Vedtægt for Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter 1 Navn Foreningens navn er: Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter. 2 Formål Støtteforeningens formål er til

Læs mere

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE D K G Danish Quality Assurance Group 1 NAVN Gruppens navn er "DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE". Navnet forkortes DKG. Gruppen er stiftet 09. oktober

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

Referat af generalforsamling 15. april 2008

Referat af generalforsamling 15. april 2008 Referat af generalforsamling 15. april 2008 Dagsorden. 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af protokol. 3. Formandens beretning 4. Årsregnskab v/ revisionsfirmaet Chr. Mortensen godkendelse af regnskab

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Foto: Nyrup Bugt, Michael Schmidt Nielsen Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Indhold 1-2 Foreningens navn 3-4 Formål 5-8 Ejernes forpligtelser 9 Generalforsamlingen 10 Stemmeafgivelse 11 Foreningens

Læs mere

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 1. Formål Lyndby By- & Bådelaug har til formål : varetage medlemmernes fælles interesser ved samarbejde med kommunalbestyrelsen

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Skydebanen, 1709 København V

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24 B 1264 København K Jour. nr. 460 17. april 2007 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Skydebanen, 1709 København V År 2007, mandag den

Læs mere

Referat af generalforsamling i Poesiparken II afholdt onsdag den 9/5-07

Referat af generalforsamling i Poesiparken II afholdt onsdag den 9/5-07 Næstved, d. 13/5-07 Referat af generalforsamling i Poesiparken II afholdt onsdag den 9/5-07 Inden selve generalforsamlingen påbegyndtes, havde Søren Apel fra Nykredit et indlæg vedrørende en eventuellåneomlægning

Læs mere

Klubbens navn er Stenløse Tennisklub. Klubben er beliggende i Egedal Kommune. Adressen er: Søsumvej 79, Søsum, 3670 Veksø.

Klubbens navn er Stenløse Tennisklub. Klubben er beliggende i Egedal Kommune. Adressen er: Søsumvej 79, Søsum, 3670 Veksø. VEDTÆGTER FOR STENLØSE TENNISKLUB 1. Navn Klubbens navn er Stenløse Tennisklub. Klubben er beliggende i Egedal Kommune. Adressen er: Søsumvej 79, Søsum, 3670 Veksø. 2. Formål. Klubbens formål er at virke

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

punkt 1- Valg af dirigent, referent og stemmetællere:

punkt 1- Valg af dirigent, referent og stemmetællere: Sydkystens Ejendomsadministtation ApS Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Greve Midtby III, afholdt onsdag den 17. maj 2006, kl. 18.30 i Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve.

Læs mere

Referat af 20. ordinære generalforsamling den 14. april 2009

Referat af 20. ordinære generalforsamling den 14. april 2009 Dagsorden Referat af 20. ordinære generalforsamling den 14. april 2009 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser, bl. a.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Vedtægter for Borup Kino

Vedtægter for Borup Kino Vedtægter for Borup Kino INDHOLDSFORTEGNELSE Navn og hjemsted:... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Hæftelse... 3 Foreningens ledelse:... 4 Bestyrelsen... 4 Arbejdsgrupper:... 5 Administration... 5 Regnskab

Læs mere

Vedtægter for. Støvring Svømmehal

Vedtægter for. Støvring Svømmehal Vedtægter for Støvring Svømmehal 1. Den selvejende almennyttige forenings navn er»støvring SVØMMEHAL«og dens hjemsted er Rebild Kommune. 2. Foreningens formål er drift og udlejning af svømmehal og anden

Læs mere

A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT

A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. «Kli_nummer»- «Sag_nummer» A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2019, torsdag den 24. januar, kl. 19.00 Sted/Adresse Marienborg Hallen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederikberg Til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS 1. VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS Foreningens navn er Grundejerforeningen "GI. Bisnap" og er stiftet 20. marts 1967. Dens hjemsted er Aalborg kommune. 2. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Grundejerforeningen Grevens Ny Fejde

Grundejerforeningen Grevens Ny Fejde Grundejerforeningen Grevens Ny Fejde Generalforsamling Onsdag d.25.05.2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år 3. Forelæggelse af revisorpåtegnet årsregnskab

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET 1. NAVN. Foreningens navn er Grundejerforeningen Lærke-, Spurve- og Vibevænget". Foreningens hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern Kommune.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs 39 grunde repræsenteret inkl. Fuldmagter. Formand Bjarne Christensen bød velkommen til mødet.

Læs mere

Vedtægter pr

Vedtægter pr Vedtægter pr. 04.03.2016 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling SWE Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Store Kongensgade 24B 1264 København K 0304201 2 744 /wh l Referat af ordinær generalforsamling 27. marts 2012, kl. 19.00 i menighedslokalerne til Filipskirke,

Læs mere

Referat af generalforsamling den 4. april 2008 i Andelsboligforeningen Hestehaven.

Referat af generalforsamling den 4. april 2008 i Andelsboligforeningen Hestehaven. Referat af generalforsamling den 4. april 2008 i Andelsboligforeningen Hestehaven. Tilstede: Repræsentanter fra alle huse undtagen hus nr. 5 Eva Bladt som er syg, hus nr. 14 Lis Andersen og Henry Laasby,

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN SANDHAGEN. Hjemsted er: Kisserup by, Udby sogn, Holbæk Kommune.

Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN SANDHAGEN. Hjemsted er: Kisserup by, Udby sogn, Holbæk Kommune. Vedtægter for grundejerforeningen Sandhagen juni 2013 Kapitel 1: Foreningens navn og hjemsted 1: 2: Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN SANDHAGEN. Hjemsted er: Kisserup by, Udby sogn, Holbæk Kommune.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. År 2015, den 13. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. på adressen Kastrupvej 57,

Læs mere

A/B Kongelysvej 18-26

A/B Kongelysvej 18-26 År 2012, onsdag d. 14. marts, kl. 18.30, afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Kongelysvej 18-26 i mødelokalet Kongelysvej 24, kld., 2820 Gentofte. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Allégade 15-17

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Allégade 15-17 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Allégade 15-17 Andelsboligforeningen Allégade 15-17 afholdt, ordinær generalforsamling, tirsdag den 4. april 2006 kl. 19.30. Mødet fandt sted i foreningslokalet

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A.

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. 1 Foreningens navn Foreningens navn er Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. (forkortet FBL) 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er Brejning Strand

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien

Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Fægangskolonien. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Mølledigevej 1-134, 4180 Sorø i Sorø Kommune. Foreningens værneting

Læs mere

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet.

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Albertslund. 14-03-2005 Referat af ordinær generalforsamling 28. februar 2005 1. Valg af dirigent Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Fremmødt: 37

Læs mere

Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. Beboerrepræsentationen navn er Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park.

Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. Beboerrepræsentationen navn er Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. 1 OPLÆG Vedtægter for Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Beboerrepræsentationen navn er Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. Stk. 2. Beboerrepræsentationen har

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 17. april 2012 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Johan L

Læs mere

Nivå Bypark I. Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling 23. april 2012

Nivå Bypark I. Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling 23. april 2012 Nivå Bypark I Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling 23. april 2012 Andelsboligforeningen Nivå Bypark I afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 23. april 2012 kl. 19.00 i foreningens fælleshus,

Læs mere

Vedtægt for Foreningen OVNHUS

Vedtægt for Foreningen OVNHUS Vedtægt for Foreningen OVNHUS 1. Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen OVNHUS. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Odsherred Kommune 2. Formål Foreningens formål er: a. Primært en gang årligt

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Sletten

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Sletten VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Sletten 1 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Sletten, og dens hjemsted er Trørød By, 2950 Vedbæk. 2. Foreningens medlemmer er ejerne af de parceller fra Ellemosegårds

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende dagsorden:

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19.

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/3 2017 i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. Fredag den 7. april 2017 Til stede: 46 grundejere, heraf 7 repræsenteret ved

Læs mere