ADSL Annullering af Highway-forbindelse (behandlet den )

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ADSL Annullering af Highway-forbindelse (behandlet den 26.09.05)"

Transkript

1 ADSL Annullering af Highway-forbindelse (behandlet den ) Kunden mener at have aftalt med en kundeservicemedarbejder, at hun kunne fortryde bestillingen af Tele2 Highway efter aktiveringsdatoen og derved få alt tilbagebetalt. Hun klager derfor over, at der i stedet er blevet tale om en normal opsigelse, hvor hun skal betale abonnement frem til opsigelsesdatoen, og hvor oprettelsesgebyret ikke vil blive tilbagebetalt. Kunden klager desuden over at være blevet fejlinformeret omkring betaling af Tele2 Highway ved bestilling af produktet. Jeg har opsagt mit highway abonnement dags dato og det er blevet aktiveret d 18 august men har ikke haft det installeret, så jeg vil høre om jeg får mine penge tilbage, Jeg vil samtidigt klage over jeres behandling af mig, jeg har kun en gang tidligere fået så dårlig behandling og det var af jeres mobilselskab. Jeg ringede til jeres kundeservice inden jeg meldte mig til og der fik jeg at vide at det kun er første gang jeg skulle bruge dankort til betaling, ydermere får jeg at vide at man sagtens kan få månedsregning og så finder jeg en betaling på mine personlige sider, hvor jeg skal betale 491,07 kr og da jeg så ringer og snakker med en anden af jeres medarbejdere, kan han kun finde en regninger på 200 kr og jeg finder så ud af at jeg skal betale 2 ½ mdr abonnement forud og kan ikke få at vide hvorfor, desuden har jeg skrevet to mails til jer og dem får jeg ikke svar på heller. Man kan godt nok ikke klage over jeres kundeservice for det har I alligevel ingen af. Jeg forventer et svar på min henvendelse. Tele2 s kommentarer: Det fremgår ikke af Tele2 A/S systemer, at en sådan aftale om annullering er indgået. Kundens fortrydelsesfrist er overskredet og produktet aktiveret, hvorfor Tele2 A/S har opsagt kundens forbindelse i henhold til de gældende vilkår for produktet. Tele2 A/S har beklaget over for kunden, at hun er blevet fejlinformeret omkring faktureringsperioden for produktet. De korrekte oplysninger fremgår imidlertid af de vilkår, kunden har accepteret, hvorfor denne påstand ikke kan retfærdiggøre en annullering af aftalen. Kundepanelet er enige i Tele2 s løsningsforslag. Da kunden aldrig har installeret sin Tele2 Highway-forbindelse, anbefaler Tele2 A/S at man i denne sag stiller kunden bedre end vilkårene foreskriver, og således tilbagebetaler oprettelsesgebyret på kr. 495,00 inkl. moms og annullerer opkrævningen af abonnement for perioden fra den 18. august til opsigelsesdatoen. ADSL Udfald og nedsat hastighed (behandlet den ) Kunden klager over udfald på forbindelsen samt nedsat hastighed. Problemerne har ifølge kunden stået på siden han fik oprettet Tele2 ADSL.

2 Han klager desuden over behandlingstiden i forbindelse med fejlretningen fra linien blev fejlmeldt første gang den 26. marts 2005 til fejlen blev rettet den 19. august 2005 og ønsker således erstatning for de problemer, han har haft med forbindelsen, siden den blev oprettet. Jeg undrer mig over hvorfor, jeg alt for ofte bliver smidt af nettet, hvor der pludselig ikke er forbindelse. Dette sker især i dagtimerne, og de tidlige aftentimer. Det er død irriterende når vi i familien surfer på nettet, og pludselig ikke har nogen forbindelse. 2-5 min efter er der forbindelse igen, men det varer kun nogle ganske få minutter, så er den gal igen og kan vare flere timer. Vi oplever ligeledes at hastigheden er som et almendeligt 56kbit modem, og kan vare en hel dag. Dette er ikke optimalt, og har stået på dagligt lige siden vi fik vores adsl forbindelse hos jer. Startvanskeligheder troede jeg, men nu er det altså for meget. Jeg er tidligere kunde hos TDC og har ALDRIG haft problemer. Det skal oplyses at jeg ikke downloader nogen former for musik, eller andre programmer, der kan gøre min pc langsom, jeg har norman viruskontrol installeret, og skanner mine harddiske jævnligt(ledig plads 23gb af 40) I må simpelthen få stabiliseret jeres server, da jeg ikke vil betale så meget for så lidt. Tele2 s kommentarer: Tele2 A/S modtog en fejlmelding den 26. marts 2005, men denne var for mangelfuld, og kunden blev derfor bedt om at præcisere problemet og fejlmelde igen. Tele2 A/S modtog endnu en fejlmelding den 26. maj 2005, og denne gang var problemet tilstrækkeligt præciseret. Tele2 A/S forhørte sig om, hvorvidt kunden havde tilkoblet udstyr, der kunne forhindre en korrekt fejlsøgning, og kunden bekræftede, at han havde en router tilkoblet. Tele2 A/S bad kunden frakoble routeren og vende tilbage med en ny fejlmelding, såfremt der fortsat var problemer, da det ikke er muligt at fejlsøge, medmindre kundens pc er koblet direkte til ADSLmodemet. Kunden kontaktede den 23. juni 2005 Tele2 A/S og oplyste, at der fortsat var problemer med linien og angav konkrete tidspunkter. Tele2 A/S kunne konstatere, at disse problemer med forbindelsen faldt sammen med den periode, der havde været problemer med en hovedrouter i København, og det konkluderedes, at dette var årsag til de udfald på linien, som kunden har oplevet. Det var således ikke muligt at fejlsøge ud fra de pågældende tidspunkter, kunden havde noteret. Tele2 A/S bad derfor kunden lave en ny fejlmelding, hvis han fortsat oplevede problemer med forbindelsen. Kunden fejlmeldte atter forbindelsen den 11. juli 2005, og fejlen, der viste sig at være en kabelfejl i jorden, blev rettet den 19. august Kundepanelet giver kunden medhold i hans klage til Tele 2. Kunden skal ikke betale for abonnement for tiden Fastnet Opsagt abonnement i 2004 (behandlet den )

3 Kunden hævder at have opsagt sit abonnement skriftligt til den Han ønsker således ikke at betale abonnement efter denne dato. Under henvisning til telefonsamtale den vil jeg gerne gøre indsigelse i ovennævnte sag. Min indsigelse kan formuleres i følgende punkter: - Abonnementet på en ISDN forbindelse fra Tele2 blev opsagt skriftligt til den Jeg er uforstående overfor at denne opsigelse ikke er registreret i Tele2. Inden da havde jeg forsøgt at opsige aftalen telefonisk, men var blevet oplyst om at en skriftlig opsigelse var nødvendig. - Jeg har ikke modtaget nogle breve, regninger eller rykker fra Tele2 som kunne indikerer at denne opsigelse ikke var blevet effektueret. Det første brev jeg modtager er inkassoen fra TCMS dateret Jeg har boet i London siden , men har haft en c/o adresse registeret i folkeregistret hos mine forældre på ********** **, **** ******. En adresse som TCMS har været i stand til at finde. - Lejligheden på ********* **, ** **. **** ******** blev solgt til en **** ****** med overtagelse per Hvorfor hun ikke har returneret eller videresendt eventuelle breve ved jeg ikke. - Jeg har ikke haft adgang til lejligheden efter , og kan derfor ikke med rimelighed siges at have modtaget en ydelse fra Tele2 efter denne dato. Jeg kan selvfølgeligt accepterer at betale abonnement på ISDN forbindelsen indtil , men ikke efter denne dato. Jeg kan ligeledes ikke accepterer at betale inkasso gebyrer eftersom jeg ikke har modtaget regninger jeg kunne betale rettidigt. Tele2 s kommentarer: Tele2 A/S har ikke modtaget den opsigelse, kunden hævder at have sendt. Kunden henvendte sig til Tele2 A/S den 2. august 2005 angående opsigelse af abonnementet efter at have modtaget inkassokrav fra TCMS. Tele2 A/S opsagde herefter abonnementet pr. 2. september 2005, dvs. med en måneds varsel fra kundens henvendelse. Kundepanelet kan ikke afgøre, hvem af parterne, der har ret/uret. Kundepanelet anbefaler derfor, at Tele 2 og kunden hver betaler 50 % af det samlede beløb, der er blevet opkrævet v/tcms (dvs. kunden skal have penge retur fra Tele2).

4 Fastnet Rykkergebyr (behandlet ) Kunden mener ikke, at han skal betale det rykkergebyr, der er pålagt faktura ************, idet han hævder at have lavet en mundtlig aftale med en kundeservicemedarbejder den 22. juni 2005, der fritager ham fra det omtalte gebyr. I forbindelse med at jeg overgik til bolignet (comx) pr. D. 22/5 2005, opstod der en misforståelse hos betalingsservice, som resulterede i at en regning som skulle havde været betalt ikke blev det. Da jeg troede at regningen var betalt, blev jeg først opmærksom på fejlen da jeg fik en rykker fra jer. Jeg kontaktede straks banken og fik en forklaring, hvorefter jeg kontaktede kundeservice. Jeg talte med en ung mand, som jeg forklarede problemet. Vi aftalte at jeg skulle betale den regning der var vedhæftet rykkeren. Han lovede også at jeg ikke skulle betale rykkergebyret. Til min undren, er der alligevel påregnet et rykkergebyr på min sidste regning, på trods af hvad man havde lovet mig. Den 10/8 ringede jeg til kundeservice. Jeg brugte det meste af formiddagen forgæves, på at prøve på at komme i gennem til kundeservice. Om eftermiddagen lykkedes så at komme i gennem, kun for at få at vide at man ikke kunne hjælpe mig, da anlægget var brudt sammen. hvorfor i alverden skulle jeg så side i kø hele formiddagen??? I dag lykkedes det så at komme igennem til kundeservice. Damen jeg talte med, kunne ikke se der stod noget nogle steder om rykkeren. Damen kunne ikke forholde sig til hvad en kollega tidligere havde lovet mig og pointerede det var mit eget ansvar, at mine regninger blev betalt til tiden. Jeg spurgte, hvad jeg kunne havde gjort for at sikre mig, at aftalen var blevet noteret i systemet. Svaret var, det kunne jeg ikke. Det betyder med andre ord, at man ikke kan stole på hvad der aftales med kundeservice. Jeres sagsbehandlere kan love folk hvad som helst, uden I behøver at holde ord. Desværre kan jeg ikke gøre meget ved dette, da jeg ingen beviser har. Selv om jeg havde haft navnet på den unge mand, havde det jo bare været påstand mod påstand. Den sidste regning I har sendt (2/5-05 til 1/8-05) vil ikke blive betalt over betalingsservice, da den forlængest er afmeldt betalingsservice. Jeg forventer at I sender mig en ny regning snarest. Det er måske lidt naivt, men jeg håber den nye er uden de 100kr. i rykkergebyr.

5 Tele2 s kommentarer: Tele2 A/S kan ikke se, at der er indgået en sådan aftale om annullering af rykkergebyret, og har derfor fasthold over for kunden, at gebyret skal betales. Kundepanelet giver kunden medhold i hans klage til Tele2. Mobil Fritstilling af nummer - (behandlet den ) Kunden henvender sig til kundepanelet, idet hans mobilnummer er blevet videregivet til nummeroplysningen til trods for at han har valgt Hemmeligt Nummer i forbindelse med sin tilmelding. Kunden mener at have kompensation tilgode fordi, Tele2 ikke har været i stand til at sørge for, at hans nummer blev registreret som Hemmeligt og dermed ikke ville være tilgængeligt på nummeroplysningen. Kunden mener således ikke, at han skal betale tilsendt fastnet-faktura på kr. 249,97 idet han afventer kompensation fra Tele2 for forløbet samt en endelig afgørelse i sagen. Kunden er endvidere utilfreds med den lange sagbehandlingstid i forbindelse med sin klage. Han ønsker kompensation retur i form af tilbagebetaling af Inkassoomkostninger samt evt. en ny mobiltlf., fordi hans mobilnummer aldrig er blevet registreret som Hemmeligt. Jeg finder det fandme for dårligt at der skal gå fra d.22.juni.d.å og til dato uden der er kommet en afgørelse i min klage sag. Jeg anser det som en smutter og at der er en chek på vej til mig på det beløb i skylder mig ved at have sat mit HEMMELIGE Mobil nummer på nettet. Tele2 har vedkendt sig sin fejl. Derfor burde det ikke være så forbandet svært at sende det for jer skyldige beløb. Jeg har dags dato modtaget en regning som jeg ikke agter at betale før der er komme en afgørelse i min sag. Regnings beløb kr.249,97. Det er godt nok perverst at fremsende en sådan regning når der er penge tilgode til mig. Jeg agter at gå Rettens vej såfremt Tele2 fast holder at der ikke er noget tilgodehavende. Tele2s kommentarer: Kunden henvender sig første gang primo februar 2005 vedrørende fritstillelse af mobilnummer ********, idet han mener, at nummeret ikke er blevet registreret som Hemmeligt Nummer, som han ellers havde bedt om. Kunden får medhold i, at nummeret ved en fejl er blevet videregivet til nummeroplysningen, og nummeret bliver derfor fritstillet, så det kan flyttes til andet teleselskab. Nummeret bliver flyttet til TDC den 29. maj Kunden henvender sig igen primo juni Han klager over, at hans nummer ikke blev flyttet til TDC noget før han mente, at have bedt om dette den 21. april Kunden klager i sit brev fra juni også over, at have modtaget girokort på sine fakturaer, idet han mente, fakturaerne var tilmeldt PBS. Klager endvidere over at have betalt en halv formue til CIS Inkasso (som i dag hedder TCMS)

6 Tele2 afviser kundens krav. Den elektroniske porterings-ordre blev kreeret den 28. april 2005, og da der er 30 dages opsigelse på kundens abonnement, bliver mobilnummeret flyttet til TDC den 29. maj Tele2 s nummerporteringsafdeling har ikke taget hensyn til, at nummeret var fritstillet og burde være porteret omgående. Inkassosagen omhandlede imidlertid kundens fastnetnummer ********, og ifølge CIS Inkasso (nu TCMS) har disse inkassokrav været helt berettiget, så her har kunden således ikke penge tilgode. Tele2 oplyste endvidere kunden om, at betalinger via PBS altid er kundens eget ansvar, da en sådan aftale er en aftale imellem kunde og kundens pengeinstitut. Hvis den udsendte faktura ikke figurerer på samme måneds PBS-oversigt, skal fakturaen naturligvis stadig betales manuelt. Tele2 bad kunden betale udestående faktura (faktura ****** på kr. 322,14) samt slutfakturaen, som kunden ville modtage senere, indeholdende slutforbruget frem til porterings-datoen. Kunden henvender sig igen primo august Her mener han fortsat, at han har penge tilgode hos Tele2mobil. Han mener, at han har været nødsaget til at anskaffe sig et helt nyt mobilnummer, og udgifterne, han har haft ved dette, skal Tele2Mobil dække. Det er jo Tele2Mobil, der har lavet en fejl i første omgang, ved ikke at have registreret ham i systemerne med hemmeligt nummer. Her får han igen afslag i klagen. Tele2 afviser kravet og henviser til abonnementsvilkårenes punkt 10.6 omkring ansvar. Kunden henvender sig til kundepanelet (medio august 2005), og fastholder at have et tilgodehavende hos Tele2. Han mener ikke, at han har modtaget afgørelser i forbindelse med sine tidligere klager, og han agter at gå rettens vej, såfremt Tele2 fastholder, at han intet tilgodehavende har. Han skriver endvidere, at han finder det ualmindeligt frækt, at Tele2 sender en faktura på kr. 249,97 (hvilket er en faktura udsendt den 8. august 2005 på hans fastnetnummer ********). Tele2mobil har haft nogle problemer med udvekslingen af data til andre selskaber omkring registrering af udeladte og hemmelige numre. Dette skulle dog være løst nu. Problemet kunne imidlertid desværre ikke løses tilfredsstillende på tidspunktet for kundens henvendelse, og Tele2 valgte derfor at fritstille kunden, således at kunden frit kunne vælge en anden udbyder. Sagen bliver lidt kompliceret og forvirrende af, at kunden blander sine mobil- og fastnetregninger sammen. Man kan dog imidlertid ikke blande fakturaer fra henholdsvis fastnet- og mobil sammen, idet de to indgående aftaler juridisk ikke har noget med hinanden at gøre. Der er således intet grundlag for at tilbageholde en betaling af en faktura i en afdeling uanset at man måtte mene at have et tilgodehavende i en anden afdeling eller ej. Kundepanelet er enige i Tele2 s løsningsforslag. Udvekslingen af data med andre selskaber vedrørende udeladte og hemmelige numre bør prioriteres, således at Tele2 sikrer, at systemerne fungerer optimalt og kunderne dermed har sikkerhed for, at deres ønsker om udeladt nummer imødegås ordentligt og indenfor rammerne af gældende regler på området. Tele2s kundeservice bør respondere hurtigere på kundernes henvendelser og gerne tage hurtigere kontakt til kunden, for at skabe overblik og forståelse for sagen og derigennem holde kunderne orienteret om sagens forløb til alles tilfredshed. I forbindelse med kundens nummerflytning til TDC burde kundeservice have været opmærksom på noterne i sagen, om at kunden var fritstillet, sålede at nummeret var blevet frigivet på den dato TDC bad om (5. Maj 2005) og ikke tre uger senere (29. Maj 2005).

7 Det er imidlertid Tele2s opfattelse, at ovenstående ikke giver anledning til at imødekomme kundens krav om at dække udgifterne til at anskaffe nyt mobilnummer. Men da Tele2 har begået fejl foreslås en kompensation på kr. 100,00 samt at eneste udestående faktura (faktura nr. ******* ) på kr krediteres fuldt ud.

Sagsforløbet fremgår i store træk af det vedhæftede materiale i filen. Jeg vil dog særligt fremhæve følgende punkter:

Sagsforløbet fremgår i store træk af det vedhæftede materiale i filen. Jeg vil dog særligt fremhæve følgende punkter: Fastnet - Udebleven tekniker (behandlet den 3.11. & 1.12.04) Opkrævning af startgebyr for tekniker på kr. 375,00 i forbindelse med fejlretning, samt dårlig kundeservice. Vedr. nedenstående Sagsforløbet

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 6. november 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Playa de las Américas, Tenerife.

Læs mere

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin andelslejlighed og indgik derfor den 2. februar 2012 en formidlingsaftale for 6 måneder med de indklagede.

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin andelslejlighed og indgik derfor den 2. februar 2012 en formidlingsaftale for 6 måneder med de indklagede. 1 København, den 14. marts 2013 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Kristian Ørtoft Geisler og Martin Rønne Øster Farimagsgade 95 2100 København Ø Nævnet har modtaget klagen den 10. september

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 348/2007 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Sunny Beach, Bulgarien. 2.9.-9.9.2007 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 4.400 kr. kr. (inkl. flytillæg)

Læs mere

Fastnet Opkald til udlandet (behandlet den 21.06.05)

Fastnet Opkald til udlandet (behandlet den 21.06.05) Fastnet Opkald til udlandet (behandlet den 21.06.05) Kunden har modtaget faktura nummer ************ hvor han opkræves et opkald til et mobilnummer i Holland. Opkaldet koster kr. 82,46 ex. Moms. Kunden

Læs mere

Klager. J.nr. 2011-0009 aq. København, den 27. september 2011 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler Camilla Fobian Madsen Strædet 11 4291 Ruds Vedby

Klager. J.nr. 2011-0009 aq. København, den 27. september 2011 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler Camilla Fobian Madsen Strædet 11 4291 Ruds Vedby 1 København, den 27. september 2011 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler Camilla Fobian Madsen Strædet 11 4291 Ruds Vedby Nævnet har modtaget klagen den 10. januar 2011. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2012/0033 afsagt den 28. januar 2013 ****************************** KLAGER AE (2 voksne/3 børn) v/dj SALGSBUREAU ARRANGØR Peacock Travel A/S Peacock Travel

Læs mere

Klager. J.nr. 2011-0068 aq. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. EDC Mæglerne Kurt Hansen A/S Solrød Center 63 2680 Solrød Strand

Klager. J.nr. 2011-0068 aq. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. EDC Mæglerne Kurt Hansen A/S Solrød Center 63 2680 Solrød Strand 1 København, den 24. november 2011 KENDELSE Klager ctr. EDC Mæglerne Kurt Hansen A/S Solrød Center 63 2680 Solrød Strand Nævnet har modtaget klagen den 18. april 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sit fritidshus og indgik derfor den 7. januar 2007 en formidlingsaftale med indklagede om salg af fritidshuset.

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sit fritidshus og indgik derfor den 7. januar 2007 en formidlingsaftale med indklagede om salg af fritidshuset. 1 København, den 8. januar 2009 KENDELSE Klager ctr. EDC Ejendomsmæglerfirmaet Jan Samuelsen ApS Frederiksborgvej 4 3200 Helsinge Sagen angår spørgsmålet, om indklagede er erstatningsansvarlig over for

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0115 - genoptaget afsagt den 19. marts 2015 ****************************** KLAGER CFR (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR Spies A/S Spies A/S REJSEMÅL

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejerlejlighed og kontaktede derfor indklagede, som de havde købt ejerlejligheden gennem ca. 1 år tidligere.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejerlejlighed og kontaktede derfor indklagede, som de havde købt ejerlejligheden gennem ca. 1 år tidligere. 1 København, den 18. november 2008 KENDELSE Klager ctr. Bengtson & Frydendall A/S Nordre Frihavnsgade 71 2100 København Ø Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling af arbejdsvederlag

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og henvendte sig i den forbindelse til indklagede.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og henvendte sig i den forbindelse til indklagede. 1 København, den 8. juni 2009 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler Henrik Møller Andersen Hovedgaden 21 4270 Høng Sagen angår spørgsmålet, om den mellem indklagede og klagerne indgåede formidlingsaftale

Læs mere

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag:

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: 17 420 Klager: XX Indklagede: Oister Mobil Scandiagade 8, 5. sal 2450 København SV Danmark CVR: 26123445 Klagetema: Mobilt bredbånd aftaleforhold mangler hæve adgang opsigelsesvarsel

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0018 afsagt den 12. november 2013 ****************************** KLAGER LHKC (1 person) SALGSBUREAU ARRANGØR Top Tours ApS Top Tours ApS REJSEMÅL

Læs mere

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag:

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: 17-159 Klager: XX Indklagede: Yousee A/S Teglholmsgade 1 0900 København C Danmark CVR: 14773908 Klagetema: Flere tjenester aftaleforhold aftaleindgåelse hæftelse erstatning

Læs mere

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin andelslejlighed og indgik derfor den 7. august 2009 en formidlingsaftale med indklagede.

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin andelslejlighed og indgik derfor den 7. august 2009 en formidlingsaftale med indklagede. 1 København, den 1. november 2010 KENDELSE Klager ctr. Lokalbolig Valby ApS Valby Langgade 142 2500 Valby Nævnet har modtaget klagen den 16. marts 2010. Klagen angår spørgsmålet, om indklagede har udført

Læs mere

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Redspot Aps HAR IKKE EFTERLEVET DENNE AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Klager: NN Indklagede: Redspot ApS +++50351+++ 0897 ebrevsprækken CVR 26793319 Klagetema: Internet og IP-telefoni

Læs mere

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag:

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: 17-579 Klager: xx Indklagede: Yousee A/S Teglholmsgade 1 0900 København C Danmark CVR: 14773908 Klagetema: Mobilt bredbånd regningsklage dataforbrug SAGSFREMSTILLING Sag:

Læs mere

K E N D E L S E. Klager 1 og Klager 2 har endvidere klaget over indklagedes salær på 28.435 kr. inkl. moms.

K E N D E L S E. Klager 1 og Klager 2 har endvidere klaget over indklagedes salær på 28.435 kr. inkl. moms. København, den 9. december 2013 Sagsnr. 2012-463/MKJ/JML 6. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har Klager 1 og Klager 2 klaget over indklagede. Sagens tema: Klager 1 og Klager 2 har

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. samt 2 rykkergebyrer på 100 kr. for rejse uden gyldigt sms-klip.

Kontrolafgift på 750 kr. samt 2 rykkergebyrer på 100 kr. for rejse uden gyldigt sms-klip. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0279 Klageren: Indklagede: XX 2720 Vanløse Metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750 kr. samt

Læs mere

REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E. i sag nr. 73/04. afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Gran Canaria, 12.11.-26.11.2003.

REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E. i sag nr. 73/04. afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Gran Canaria, 12.11.-26.11.2003. 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 73/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Gran Canaria, 12.11.-26.11.2003. PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: 12.646 kr. Utilfredsstillende rejsearrangement

Læs mere

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt...

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt... OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014 1. Generelt... 2 2. Levering... 2 3. Betaling og kreditvurdering... 2 3.1 Kontantkøb - generelt... 2 3.2 Kontantkøb - opkrævning... 2 3.3 OiSTER afdrag...

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede skal tilbagebetale en del af det modtagne vederlag for udlejning.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede skal tilbagebetale en del af det modtagne vederlag for udlejning. 1 København, den 19. november 2012 KENDELSE Klagerne ctr. Boligkontoret Dybdahl/Riis ApS Stolbergsvej 26 2970 Hørsholm Nævnet har modtaget klagen den 8. maj 2012. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

Tillægsvilkår Taletidspakker hos OiSTER Mobil

Tillægsvilkår Taletidspakker hos OiSTER Mobil Tillægsvilkår Taletidspakker hos OiSTER Mobil Oktober 2012 Version 1.13 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. Indhold i OiSTER Taletidspakker... 2 2.1. Taletid til danske numre... 2 2.2. Dataforbrug... 2

Læs mere

Abonnementsvilkår for Uni-tel s IP-telefonitjeneste

Abonnementsvilkår for Uni-tel s IP-telefonitjeneste - Abonnementsvilkår for Uni-tel s IP-telefonitjeneste Marts 2008 1. Generelt Disse abonnementsvilkår er gældende for aftaler om abonnement på Uni-tel A/S s IP-telefonitjeneste, indgået mellem kunden og

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne ønskede at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne ønskede at købe. 1 København, den 22. april 2013 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Arne Skafdrup Lindegårdsvej 10 A 2920 Charlottenlund Nævnet har modtaget klagen den 26. september 2012. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

Klager. København, den 1. juni 2010 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Kristian Geisler og Martin Rønne Østerbrogade 91 2100 København Ø

Klager. København, den 1. juni 2010 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Kristian Geisler og Martin Rønne Østerbrogade 91 2100 København Ø 1 København, den 1. juni 2010 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Kristian Geisler og Martin Rønne Østerbrogade 91 2100 København Ø Ifølge retsbogsudskrift af 21. september 2009 fra Retten

Læs mere

Klager. J.nr. 2011-0179 aq. København, den 15. marts 2012 KENDELSE. ctr. Statsaut. Ejendomsmægler MDE Henrik Kjeldsen Østergade 2 4230 Skælskør

Klager. J.nr. 2011-0179 aq. København, den 15. marts 2012 KENDELSE. ctr. Statsaut. Ejendomsmægler MDE Henrik Kjeldsen Østergade 2 4230 Skælskør 1 København, den 15. marts 2012 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. Ejendomsmægler MDE Henrik Kjeldsen Østergade 2 4230 Skælskør Nævnet har modtaget klagen den 31. august 2011. Klagen angår spørgsmålet om,

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 19. juni 2013 blev der i sag 192-2012 MM mod Ejendomsmæglervirksomheden AA [Adresse] [By] afsagt sålydende Kendelse Ved brev af 27. august 2012 har Klagenævnet for Ejendomsformidling på vegne af MM

Læs mere

Efter regning: Der er indgået aftale om betaling efter regning, hvilket betyder, at ved

Efter regning: Der er indgået aftale om betaling efter regning, hvilket betyder, at ved 1 København, den 3. juli 2012 KENDELSE Klager ctr. Nybolig Jan Milvertz Slagelse A/S Rosengade 11 4200 Slagelse Nævnet har modtaget klagen den 30. januar 2012. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. Udstedt til rette vedkommende? Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Torben Steenberg (2 stemmer)

Kontrolafgift på 750 kr. Udstedt til rette vedkommende? Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Torben Steenberg (2 stemmer) 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0213 Klageren: Indklagede: XX på vegne YY 2920 Charlottenlund Movia Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. Udstedt til rette vedkommende?

Læs mere

Abonnementsvilkår for TDC Webtekst

Abonnementsvilkår for TDC Webtekst Abonnementsvilkår for TDC Webtekst Kort præsentation af abonnementsvilkårene Her kan du læse de vilkår, som gælder for din abonnementsaftale med TDC. Vilkårene er sammen med prislisten og den fremsendte

Læs mere

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Oktober 2012 Version 2.0 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. OiSTER Ekstra Data... 2 2.1. Betaling af OiSTER Ekstra Data... 3 2.2. Opsigelse af OiSTER Ekstra Data...

Læs mere

København, den 27. juni 2011 J. nr. 2010-03-0777 K E N D E L S E

København, den 27. juni 2011 J. nr. 2010-03-0777 K E N D E L S E København, den 27. juni 2011 J. nr. 2010-03-0777 GYS/CSI/JML 1. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har X ApS v/direktør Y klaget over advokatfirmaet A og advokat B. Sagens tema: Klagen

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede efter klagers opsigelse af formidlingsaftalen har krav på betaling af den udstedte faktura.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede efter klagers opsigelse af formidlingsaftalen har krav på betaling af den udstedte faktura. 1 København, den 3. januar 2013 KENDELSE Klager ctr. WEBM2 A/S Sundsholmen 14 9400 Nørresundby Nævnet har modtaget klagen den 22. juni 2012. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede efter klagers

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede, efter at klager ikke accepterede et købstilbud, har krav på betaling af vederlag.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede, efter at klager ikke accepterede et købstilbud, har krav på betaling af vederlag. 1 København, den 27. september 2011 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler Anne Marie Nymark Jensen Ansgarsvej 2 9600 Aars Nævnet har modtaget klagen den 7. januar 2011. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2016-0126 Klageren: XX 2000 Frederiksberg Indklagede: Metro Service A/S CVRnummer: 21263834 Klagen vedrører: Parternes krav: 3 x 25 kr. i rategebyr

Læs mere

Opgradering af internetforbindelse i e/f Fremkanten

Opgradering af internetforbindelse i e/f Fremkanten Opgradering af internetforbindelse i e/f Fremkanten Som de fleste beboere er opmærksomme på, er bolig:net a/s valgt som ny udbyder af internetadgang i e/f Femkanten. Det er vi hos bolig:net meget glade

Læs mere

1. Generelt Hermed UnoTel A/S (følgende benævnt UnoTel) betingelser for UnoTel Fast Telefoni (også kaldet IP Telefoni).

1. Generelt Hermed UnoTel A/S (følgende benævnt UnoTel) betingelser for UnoTel Fast Telefoni (også kaldet IP Telefoni). Betingelser for Fast Telefoni abonnement hos UnoTel Version 2.0 Indhold: 1. Generelt 2. Aftalen 3. Support 4. Tjenester og funktioner 5. Betaling og fakturering 6. Alarmcentralen 7. Ændring af abonnementsvilkår

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår endvidere spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har krav på betaling af vederlag som krævet.

KENDELSE. Klagen angår endvidere spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har krav på betaling af vederlag som krævet. 1 København, den 3. januar 2013 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler Jørgen Klug Jernbanegade 1 9460 Brovst Nævnet har modtaget klagen den 31. januar 2012. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2012/0014 afsagt den 20. december 2012 ****************************** KLAGER IE (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR Club La Santa A/S Club La Santa

Læs mere

Klager. København, den 8. juni 2009 KENDELSE. ctr. Dan Risør Slotsgade 65 3400 Hillerød

Klager. København, den 8. juni 2009 KENDELSE. ctr. Dan Risør Slotsgade 65 3400 Hillerød 1 København, den 8. juni 2009 KENDELSE Klager ctr. Dan Risør Slotsgade 65 3400 Hillerød Sagen angår spørgsmålet, om klager har krav på at få forrentet indklagedes afregningsbeløb, når indklagede ikke straks

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (denne formular skal udfyldes og returneres hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til LazyLiving ApS, Kobækvej 1, 4230 Skælskør, Email: info@lazyliving.dk Jeg/vi meddeler

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 64/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 64/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 64/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Alcudia, Mallorca, 20.6. 4.7.2003 PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: I alt kr. 26.148,- inkl. børnerabat samt

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mobilaftale. 10. november 2014

Abonnementsvilkår for Mobilaftale. 10. november 2014 Abonnementsvilkår for Mobilaftale 10. november 2014 Abonnementsvilkår for Mobilaftale 10. november 2014 1. Aftalen 1.1 Disse vilkår gælder for aftaler om YouSee Mobilaftale 6, 12 og 24. YouSee Mobilaftale

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejerlejlighed til salg, som klager ønskede at erhverve.

KENDELSE. Indklagede havde en ejerlejlighed til salg, som klager ønskede at erhverve. 1 København, den 3. maj 2010 KENDELSE Klager ctr. Base 1 Danmark A/S Islands Brygge 7 2300 København S Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal betale erstatning til klager i forbindelse med, at ovn

Læs mere

Priser og vilkår. Grundpriser. Fastnet. Fastnet 1 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 107,20 ISDN2-basis 2,3

Priser og vilkår. Grundpriser. Fastnet. Fastnet 1 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 107,20 ISDN2-basis 2,3 Grundpriser Fastnet Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 07,0 ISDN-basis, Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 5,0 ISDN-erhverv, Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 75,0 FlexISDN inkl. 8 kanaler

Læs mere

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: 17-545 Klager: XX Indklagede: YouSee A/S Teglholmsgade 1 0900 København C Danmark CVR: 14773908 Klagetema: Internet Aftaleforhold Teknikerbesøg SAGSFREMSTILLING Sag: 17-545

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har krav på betaling som krævet i forbindelse med klagers opsigelse af formidlingsaftalen.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har krav på betaling som krævet i forbindelse med klagers opsigelse af formidlingsaftalen. 1 København, den 7. februar 2017 KENDELSE Klager mod Nem-ejendomsmægler ApS Marielundvej 43 B 2730 Herlev Nævnet har modtaget klagen den 11. oktober 2016. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede

Læs mere

Klagerne. København, den 3. marts 2010 KENDELSE. ctr. Bolig-Ringen af 2005 ApS v/advokat Vibeke Asmin Hansen Gravene 2 8800 Viborg

Klagerne. København, den 3. marts 2010 KENDELSE. ctr. Bolig-Ringen af 2005 ApS v/advokat Vibeke Asmin Hansen Gravene 2 8800 Viborg 1 København, den 3. marts 2010 KENDELSE Klagerne ctr. Bolig-Ringen af 2005 ApS v/advokat Vibeke Asmin Hansen Gravene 2 8800 Viborg Sagen angår spørgsmålet, om der på handelstidspunktet gjaldt en skriftlig

Læs mere

Sælger bekræfter ved sin underskrift, at have modtaget kopi af salgsbudget og underskrevet formidlingsaftale.

Sælger bekræfter ved sin underskrift, at have modtaget kopi af salgsbudget og underskrevet formidlingsaftale. 1 København, den 18. november 2008 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Lone Bülow Gram Søborg Hovedgade 14 2860 Søborg Sagen angår spørgsmålet, om der mellem parterne er indgået en gyldig

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en andelslejlighed til salg, som klager var interesseret i at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en andelslejlighed til salg, som klager var interesseret i at købe. 1 København, den 15. marts 2012 KENDELSE Klager ctr. Poul Erik Bech A/S Nørrebrogade 230 2200 København N Nævnet har modtaget klagen den 25. juli 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har krav på betaling af vederlag som krævet.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har krav på betaling af vederlag som krævet. 1 København, den 14. april 2011 KENDELSE Klager ctr. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Mariagervej 106 8900 Randers Nævnet har modtaget klagen den 16. december 2010. Klagen angår spørgsmålet om,

Læs mere

Handelsbetingelser januar 2017

Handelsbetingelser januar 2017 Handelsbetingelser januar 2017 Vilhelm Thomsens Allé 14 2. tv. 2500 Valby Vi vil altid yde vores bedste for at opfylde dine behov og indfri dine forventninger. Vi ønsker at have et godt samarbejde med

Læs mere

Ankenævnets j.nr Klage vedr. selskabsarrangement

Ankenævnets j.nr Klage vedr. selskabsarrangement Ankenævnets j.nr. 4858521-0028 Klage vedr. selskabsarrangement Klager bestilte telefonisk den 3. februar 2010 et konfirmationsarrangement hos indklagede til 37 personer, heraf 33 voksne og 4 børn, med

Læs mere

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag:

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: 16 526 Klager: NN Indklagede: Yousee A/S Teglholmsgade 1 0900 København C Danmark CVR: 14773908 Klagetema: Internet Aftaleforhold Gravearbejde Lydfiler Nævnets sammensætning:

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 15954 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 27071619 Autogearhuset v/alen Krisko Strandgade 26 8700 Horsens Klagen vedrører: Reparation af bil Modtagne dokumenter:

Læs mere

Kontrolafgift på 600 kr. Klageren gør gældende, at han ikke var med bussen. Grafologerklæring.

Kontrolafgift på 600 kr. Klageren gør gældende, at han ikke var med bussen. Grafologerklæring. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2010-0010 Klageren: Indklagede: XX 8000 Århus Movia Klagen vedrører: Kontrolafgift på 600 kr. Klageren gør gældende, at han ikke var med bussen.

Læs mere

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: 18-88

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: 18-88 AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: 18-88 Klager: NN Indklagede: Fullrate A/S Telegade 2, bygn. 4 2630 Taastrup Danmark CVR: 14773908 Klagetema: Mobil Aftaleforhold Uanmodet levering Uanmodet henvendelse

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af HyperCard inden 14 dage samt rykkergebyr på 100 kr.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af HyperCard inden 14 dage samt rykkergebyr på 100 kr. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0114 Klageren: Indklagede: XX på vegne af YY. 2791 Dragør Metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2016-0186 Klageren: XX 6650 Brørup Indklagede: Sydtrafik CVRnummer: 29 94 28 97 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift på 750 kr. da

Læs mere

2010 20-5. Ingen dokumentation for opkrævning eller vejledning i tilbagebetalingssag. Rykkergebyr uberettiget. 20. maj 2010

2010 20-5. Ingen dokumentation for opkrævning eller vejledning i tilbagebetalingssag. Rykkergebyr uberettiget. 20. maj 2010 2010 20-5 Ingen dokumentation for opkrævning eller vejledning i tilbagebetalingssag. Rykkergebyr uberettiget En kommune havde pålagt en borger et rykkergebyr i forbindelse med opkrævningen af for meget

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 136/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 136/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 136/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Pattaya, Thailand, 20.1. 2.2.2004 PRIS: I alt kr. 12.798,- KLAGEN ANGÅR: KRAV: Utilfredsstillende

Læs mere

OiSTER Salgsvilkår Version 16. maj Generelt Levering Betaling og kreditvurdering Kontantkøb - generelt...

OiSTER Salgsvilkår Version 16. maj Generelt Levering Betaling og kreditvurdering Kontantkøb - generelt... OiSTER Salgsvilkår Version 16. maj 2017 1. Generelt... 2 2. Levering... 2 3. Betaling og kreditvurdering... 2 3.1 Kontantkøb - generelt... 2 3.2 Kontantkøb - opkrævning... 2 3.3 OiSTER afdrag... 2 3.4

Læs mere

Falck Køreklar Privat

Falck Køreklar Privat Abonnementsbetingelser Falck Køreklar Privat Nedenstående abonnementsbetingelser gælder i tillæg til de generelle abonnementsbetingelser, hvorfor der også henvises til disse. Dækningskode: 1261 Falck Køreklar

Læs mere

Klager. København, den 23. december 2009 KENDELSE. ctr. Base 1 Østerbro A/S Nordre Frihavnsgade 77 2100 København Ø

Klager. København, den 23. december 2009 KENDELSE. ctr. Base 1 Østerbro A/S Nordre Frihavnsgade 77 2100 København Ø 1 København, den 23. december 2009 KENDELSE Klager ctr. Base 1 Østerbro A/S Nordre Frihavnsgade 77 2100 København Ø Sagen angår spørgsmålet, om det kan bebrejdes indklagede, at køber ikke gennemførte det

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt de indklagede har krav på betaling som krævet.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt de indklagede har krav på betaling som krævet. 1 København, den 11. april 2012 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Lise Christiansen, Lene Pedersen og Steen Christiansen Hovedgaden 46 3220 Tisvildeleje Nævnet har modtaget klagen den

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 15161 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 33359853 Storby Biler ApS Roskildevej 409 2605 Brøndby Klagen vedrører: Køb af bil Modtagne dokumenter: 1. Forbrugerens

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 10. april 2013 blev der i sag 187-2012 XX v/advokat AA mod Ejendomsmægler MM v/advokat BB og Ejendomsmæglervirksomhed JJ ApS v/advokat BB afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 7. juli 2012 har XX

Læs mere

Kontrolafgift på 600 kr. samt 3 rykkergebyrer på i alt 300 kr.

Kontrolafgift på 600 kr. samt 3 rykkergebyrer på i alt 300 kr. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0149 Klageren: XX 4760 Vordingborg Indklagede: Movia Klagen vedrører: Kontrolafgift på 600 kr. samt 3 rykkergebyrer på i alt 300 kr. Ankenævnets

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 14758 Klager: Indklaget: Klagen vedrører: xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxx xx CVR-nr.: xxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx xx xxxx

Læs mere

J.nr. 2012-0081 UL/bib. København, den 9. oktober 2012 KENDELSE. Annette og Finn-Ole Kofod Runddyssen 45 2730 Herlev. ctr.

J.nr. 2012-0081 UL/bib. København, den 9. oktober 2012 KENDELSE. Annette og Finn-Ole Kofod Runddyssen 45 2730 Herlev. ctr. 1 København, den 9. oktober 2012 KENDELSE Annette og Finn-Ole Kofod Runddyssen 45 2730 Herlev ctr. Statsaut. ejendomsmægler MDE Gurli Hansen Nørregade 4 3700 Rønne Nævnet har modtaget klagen den 23. april

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2012-0049 aq. København, den 9. oktober 2012 KENDELSE. ctr. Ejendomsmægler Niels Hald Amager A/S Øresundsvej 124 2300 København S

Klagerne. J.nr. 2012-0049 aq. København, den 9. oktober 2012 KENDELSE. ctr. Ejendomsmægler Niels Hald Amager A/S Øresundsvej 124 2300 København S 1 København, den 9. oktober 2012 KENDELSE Klagerne ctr. Ejendomsmægler Niels Hald Amager A/S Øresundsvej 124 2300 København S Nævnet har modtaget klagen den 16. marts 2012. Klagen angår spørgsmålet om,

Læs mere

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling af arbejdsvederlag i forbindelse med, at klagerne opsagde formidlingsaftalen.

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling af arbejdsvederlag i forbindelse med, at klagerne opsagde formidlingsaftalen. 1 København, den 21. juli 2009 KENDELSE Klagerne ctr. Ejendomsmæglerfirmaet Kurt Hansen A/S Hundige Strandvej 197 2670 Greve Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling af arbejdsvederlag

Læs mere

Betingelser for Fastnet abonnement hos TelePlus

Betingelser for Fastnet abonnement hos TelePlus Betingelser for Fastnet abonnement hos TelePlus Version 1.0 Indhold: 1. Generelt 2. Aftalen 3. Support 4. Tjenester og funktioner 5. Betaling og fakturering 6. Alarmcentralen 7. Ændring af abonnementsvilkår

Læs mere

KENDELSE. Den 2. december 2008 blev der indhentet en tingbogsattest på ejendommen.

KENDELSE. Den 2. december 2008 blev der indhentet en tingbogsattest på ejendommen. 1 København, den 1. juni 2010 KENDELSE Klager ctr. EDC Bent Nielsen A/S v/advokat Morten Kaas-Vinther Hillerød Port Sdr. Jernbanevej 18 D 3400 Hillerød Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på

Læs mere

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal afregne over for klager, samt om indklagede har krav på markedsføringssalær.

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal afregne over for klager, samt om indklagede har krav på markedsføringssalær. 1 København, den 10. juli 2008 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmæglere Ida og Peter Frølich Hovedgaden 85 4420 Regstrup Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal afregne over for klager, samt

Læs mere

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag:

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: 17-538 Klager: xxxxxx Indklagede: Yousee A/S Teglholmsgade 1 0900 København C Danmark CVR: 14773908 Klagetema: Mobil Regningsklage Udlandsopkald Nævnets sammensætning:

Læs mere

LIC Fastnet Abonnementsvilkår Februar 2013

LIC Fastnet Abonnementsvilkår Februar 2013 Tjenestespecifikke abonnementsvilkår for LIC Fastnettjenester gældende i supplement til LIC Mobilics Generelle Vilkår LIC Fastnet Abonnementsvilkår Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 3 2. Aftalens

Læs mere

Tilbud til : På Fullrate Erhverv Bredbånd Bruttolønsordning

Tilbud til : På Fullrate Erhverv Bredbånd Bruttolønsordning Tilbud til : På Fullrate Erhverv Bredbånd Bruttolønsordning Kære Martin, Tak for en behagelig og positiv telefonsamtale. Som aftalt i telefonen er hermed et tilbud på en Fullrate Erhverv Bruttolønsordning

Læs mere

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling af opkrævede dokumentationsomkostninger.

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling af opkrævede dokumentationsomkostninger. 1 København, den 8. januar 2009 KENDELSE Klagerne ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Jesper Nielsen Øverødvej 74 2840 Holte Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling af opkrævede dokumentationsomkostninger.

Læs mere

Øvrige salgsfremmende foranstaltninger I alt inkl. moms overført fra salgsbudgettet, pkt. 5.1. kr. 37.500,00 Vederlaget er beregnet Som fast salær

Øvrige salgsfremmende foranstaltninger I alt inkl. moms overført fra salgsbudgettet, pkt. 5.1. kr. 37.500,00 Vederlaget er beregnet Som fast salær 1 København, den 2. oktober 2008 KENDELSE Klagerne ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Klaus Jørgensen, Kim Holm og Morten Hauberg Bagsværd Hovedgade 93 2880 Bagsværd Sagen angår spørgsmålet, om indklagede

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har advokat [A] på vegne af [klager] klaget over advokat Peter Paldan Sørensen, Neksø.

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har advokat [A] på vegne af [klager] klaget over advokat Peter Paldan Sørensen, Neksø. København, den 26. oktober 2017 Sagsnr. 2017-1392/KMW 3. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har advokat [A] på vegne af [klager] klaget over advokat Peter Paldan Sørensen, Neksø. Klagens

Læs mere

Indklagede sendte 16. maj 2008 en a conto-regning for perioden på 723,34 kr. til klager på den tilmeldte installationsadresse.

Indklagede sendte 16. maj 2008 en a conto-regning for perioden på 723,34 kr. til klager på den tilmeldte installationsadresse. 2 4/1920-0101-0528 SAGSFREMSTILLING Perioden, der klages over: 15. maj 2008-14. juni 2008. Påklaget beløb: Oprindelig 199,58 kr., med rykkergebyr 299,58 kr. Klagen indbragt for det indklagede energiselskab

Læs mere

Jeg formoder at de hårde hvidevarer mine døtre så i lejligheden, følger med i salget og at der ikke overtages gæld ud over købesummen.

Jeg formoder at de hårde hvidevarer mine døtre så i lejligheden, følger med i salget og at der ikke overtages gæld ud over købesummen. 1 København, den 8. januar 2009 KENDELSE Klager ctr. Anette Uttenthal Tuborg Boulevard 12, 3 2900 Hellerup Sagen angår spørgsmålet, om indklagede er erstatningsansvarlig over for klager som følge af, at

Læs mere

Fastnet-PSTN 1 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 107,20 ISDN2-basis 2. Abonnement pr. måned 135,20 ISDN2-erhverv 2,3

Fastnet-PSTN 1 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 107,20 ISDN2-basis 2. Abonnement pr. måned 135,20 ISDN2-erhverv 2,3 Grundabonnementer Fastnet Fastnet-PSTN 1 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 107,20 ISDN2-basis 2 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 135,20 ISDN2-erhverv 2,3 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr.

Læs mere

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Februar 2013 Version 2.1 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. OiSTER Ekstra Data... 2 2.1. Betaling af OiSTER Ekstra Data... 3 2.2. Opsigelse af OiSTER Ekstra Data...

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 235/2007 afsagt den 23. juni 2008 ****************************** KLAGER P T (3 pers.) 2630 Tåstrup SALGSBUREAU ARRANGØR Stjernegaard Rejser A/S Stjernegaard

Læs mere

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin ejendom og indgik derfor den 7. juni 2007 en formidlingsaftale med indklagede.

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin ejendom og indgik derfor den 7. juni 2007 en formidlingsaftale med indklagede. 1 København, den 27. maj 2008 KENDELSE Klager ctr. EDC Mæglerne Præstø ApS Vesterbro 1 4720 Præstø Sagen angår spørgsmålet, om det kan bebrejdes indklagede, at klager ikke fik solgt sin ejendom til en

Læs mere

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning.

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning. FAKTURA Abonnement og forbrug 616,15 Andet Administrationspris 6,50 Andet - momsfrit Mobiltillæg aftale 1000341231, 1 á 24 245,00 kr. inkl. 25% moms. Trækkes via Betalingsservice den 01.07.14 867,65 Heraf

Læs mere

Rykkergebyr på 100 kr. ved for sen betaling af kontrolafgift. Ingrid Dissing (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Rykkergebyr på 100 kr. ved for sen betaling af kontrolafgift. Ingrid Dissing (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0101 Klageren: XX 3300 Frederiksværk Indklagede: DSB S-tog A/S Klagen vedrører: Rykkergebyr på 100 kr. ved for sen betaling af kontrolafgift.

Læs mere

Telefoni: Internet: gratis Cirque talk 120: 120 min fri tale kr. 79,- Cirque Surf n talk 180: 180 min fri tale, 1GB/fri sms/mms kr.

Telefoni: Internet: gratis Cirque talk 120: 120 min fri tale kr. 79,- Cirque Surf n talk 180: 180 min fri tale, 1GB/fri sms/mms kr. Telefoni: Cirque Telefoni Cirque Telefoni er et abonnement, der samler din fastnet- og mobiltelefoni ét sted. Familien ringer gratis via fastnet til andre fastnettelefoner i boligforeningen og for kun

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og henvendte sig derfor til indklagede.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og henvendte sig derfor til indklagede. 1 København, den 3. maj 2010 KENDELSE Klagerne ctr. Michael H. Jørgensen A/S Labæk 13 4300 Holbæk Ifølge retsbogsudskrift af 16. september 2009 fra retten i Holbæk blev den mellem parterne verserende retssag

Læs mere

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning.

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning. FAKTURA Abonnement og forbrug 496,00 Andet Administrationspris 6,50 Andet - momsfrit Mobiltillæg aftale 1000326328, 8 á 24 123,00 Mobiltillæg aftale 1000326325, 8 á 24 125,00 I alt kr. inkl. 25% moms.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0259 afsagt den 6. juni 2014 ****************************** KLAGER PS (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR Star Tour A/S Star Tour A/S REJSEMÅL

Læs mere

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning.

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning. FAKTURA Abonnement og forbrug 485,00 Andet Administrationspris 6,50 Andet - momsfrit Mobiltillæg aftale 1000212868, 24 á 24 56,00 Mobiltillæg aftale 1000326325, 2 á 24 125,00 Mobiltillæg aftale 1000326328,

Læs mere

Klagerne. København, den 15. juli 2009 KENDELSE. ctr. Danbolig Helle Lynge ApS Hovedgaden 28A 4140 Borup

Klagerne. København, den 15. juli 2009 KENDELSE. ctr. Danbolig Helle Lynge ApS Hovedgaden 28A 4140 Borup 1 København, den 15. juli 2009 KENDELSE Klagerne ctr. Danbolig Helle Lynge ApS Hovedgaden 28A 4140 Borup Sagen angår spørgsmålet om indklagede, der repræsenterede klagerne i forbindelse med handlen, i

Læs mere

KENDELSE. Klager og klagers daværende ægtefælle ejede i 2009 en ejendom, som de ønskede at sælge.

KENDELSE. Klager og klagers daværende ægtefælle ejede i 2009 en ejendom, som de ønskede at sælge. 1 København, den 22. april 2013 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Ege Christiansen og Mads Ege Christiansen Bygaden 18 4070 Kirke Hyllinge Nævnet har modtaget klagen den 22. oktober 2012.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0036 afsagt den 11. september 2015 ****************************** KLAGER ENJ (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Århus Charter A/S Århus Charter A/S

Læs mere

TrackMe GPS + GSM abonnement aftale. Abonnementsvilkår og betingelser for GPS enhed med adgang til TrackMe s sporingsside.

TrackMe GPS + GSM abonnement aftale. Abonnementsvilkår og betingelser for GPS enhed med adgang til TrackMe s sporingsside. Abonnementsvilkår og betingelser for GPS enhed med adgang til TrackMe s sporingsside. Denne aftale er gældende for abonnement vedrørende sporing af tracker igennem TrackMe's sporingssystem, det tilhørende

Læs mere