Generalforsamling den 31/1 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling den 31/1 2013"

Transkript

1 Generalforsamling den 31/ Valg af Ordstyrer. Holger Klausen valgt med applaus. 2. Formandens beretning samt udvalgsberetninger. Velkommen Jeg synes, det har været et godt år for KFS. Selvom vi også i år har mistet medlemmer total set, har fået flere juniorer, som nu er oppe på 46. Vi må forsøg på at få flere medlemmer; en mulighed kunne være at øge antallet af indsendte fangstrapporter, som kan offentliggøres og dermed give reklame for klubben. Forslag modtages. Vi har efter alt det rod, der har været med kontingentopkrævning fra forbundet valgt selv at klare opkrævning og medlemsregistrering. Det har Torben brugt meget tid på (sammen med Winkas). Jeg vil opfordre alle til at oplyse Torben om deres , fødselsdato og telefonnummer. Vi har også opsagt samarbejdet med dagkort DK og sælger nu selv dagkort på hjemmesiden. Dagkortsalget er faldet; noget kan måske skyldes, at det ikke har været mulig at købe kort på nettet i nogle mdr. Vi har fået fremstillet 3 stk. Pontonbroer, som er lagt ud fra prambroen og ud til slusen i samarbejde med produktionskolen. Der var dog et problem; vi havde ikke søgt om lov, så det arbejdes der på, og vi håber at få tilladelserne. Vi forsøgte igen at afholde den årlige lodsejerfisketur, men pga. af manglede tilmelding blev den ikke til noget. Vi forsøger igen i år, og håber det bliver til noget. Vi har afholdt grejaktion, hvor der blev handlet, selv om vi kun var en 8-10, der var mødt op. Vi forsøger igen den 22. februar 2013 i klubhuset. Hjemmesiden funger fint. Klubhus: Juniorafdeling kører med klubaften hver uge med 6-12 junior, men der plads til flere. Senioraften. Der møder 5-7 mand op. Der er ikke mange, der bruger vores nye fiskevand Kimmerslev Sø, jeg kan kun opforder til det; fiskeriet er ok der. Vi har afholdt div. Konkurrencer; forårskonkurrence, geddekonkurrence og efterårskonkurrence i Tryggevælde Å uden den store deltagelse; kun mellem 5 og 10 deltager. Vi forsøger igen og håber på flere deltagere.

2 Venskabskonkurrence med Sorø er også afholdt, hvor vi havde en hyggelig dag. Fiskeriet i både Køge Å og i Tryggevælde Å har vel været ok. Dog savner jeg fangstrapporter, har kun modtaget én og det er min egen. Der er forsøgt med kystture, men uden nogen deltagere. Torben vil arrangere en del kystture henover 2013, som vil indgåd i et kyst Cup, hvor der kæmpes om vandrepokal og gavekort, som vil blive overrakt ved generalforsamling i der kan læses mere om det på hjemmesiden. Vi har afholdt 3 havturer sammen med Ølsted med et ok deltagerantal, selv om der skal ringes rundt for, at vi er nok (12 mand). Fiskeriet var ok, dog uden de store fisk. Jeg kan kun opfordre til at deltage. Vi har altid en hyggelig tur. Jeg ved ikke, hvad vi skal gøre for at få flere deltagere til de forskellige arr. Hvis der ikke kommer flere, vil klubben ende med at være en klub, der kun giver tilladelse til at fiske i Køge Å og Tryggevælde Å, og så er der ikke mere behov for medlemskab af forbundet. Håber vi får et godt fiskeår med flere medlemmer, som vil deltage i vores arrangementer. Niels Thers Formand Vandplejen beretning. Vandplejegruppen er i gang med af en elektronisk kortlægning af alle 3 vandsystemer Tryggevælde å, Vedskølle å og Køge å, så vi kan kortlægge hvad der lavet af restaureringer og hvilke dele af vandsystemerne vi skal koncentrer os om i de kommende år. Vandpleje udvalget har fået kontakt til vandplejen i Stevns lystfiskerforening og de har været en stor hjælp ved dette års elfiskeri. Fremover venter vi os meget af dette samarbejde og det vil helt sikkert styrke vandplejen i specielt tilløbende i Stevns kommune. Ellebæk projektet er blevet færdiggjort med udlægning af ca. 250 bundsten. Vi har konstateret 35 gydegravninger sidst i december måned 2012, så det lover godt for fremtiden i den lille bæk. Vandplejeudvalget har lavet en bestand analyse i Tryggevælde å ved Brinkholm, og har siden udfærdiget et restaurerings forslag til lodsejer, som vi forventer svar på i første halvår af 2013.

3 Der er tager beslutning om nedlæggelse af et styrt i Stenkilde bæk af Faxe kommune. Det er en sag vi har kæmpet for i mange år. Når styrtet er fjernet kan ørrederne gyde i hele Stenkilde bæk. Vandpleje udvalget har været til møde i en nystartet sammenslutning Piv. Som koncentrer sin arbejde om vandløbende med udløb i Østersøen og Præstø fjord. Vandplejeudvalget vil søge at udvikle denne kontakt i Vandplejegruppen har i 2011 har brugt meget tid på at lave indsigelser til vandplanerne og sikre at alle potentiale vandløb er blevet skrevet ind i vandplanerne og dermed kan komme i betragtning i anden og tredje planperiode. I første planperiode var ambitionerne ikke prangende. Indsigelserne blev sendt til dsf. som har lavet en samlet indsigelse for hele landet. Indsigelses arbejdet tog meget god tid fra potentiale restaureringsprojekter, som det normalt tager ca. 1 år fra start og til det bliver udført, så det havde en del indflydelse på vores arbejde i Vandplejeudvalget har i samarbejde med lodsejer udarbejdet et projekt i Vedskølle å vedrørende plantning af rødel og udlægning af bundsten og større sten. Projektet er sendt til Køge kommune og forventes udført i foråret 2013, hvis det bliver godkendt. Vi har stadigvæk ca. 80km3 gydegrus liggende ved Tryggevælde å og sendte projektet, efter moden overvejelse, til Faxe kommune, selv om alle tilladelser er på plads. Dette for at skåne lodsejer. Vi forventer projektet færdiggjort i Elfiskeriet var under forventning og vi fik opfisket færre moderfisk. Samtidig var snitlængen væsentligt mindre end tidligere år. Hvad årsagen er ved vi ikke, men i samme tidsrum beslaglagde fiskerikontrollen et 300 m. langt ørred garn der stod direkte ud fra slusen af Tryggevælde å. Kontrollen fandt 56 ørreder i garnet hvoraf 8 der var levedygtige. Efter elfiskeriet har vi konstateret meget gydning i specielt Køge å flere steder, så måske det dårlige elfiskeri også skyldes opgangen har været forsinket. I forbindelse elfiskeriet blev vi af en fotograf hængt ud på 123nu og det var ikke en særlig behagelig oplevelse for de mange ihærdige folk der lagde et stort stykke arbejde i elfiskeriet. Vi kan blot konstatere at der i år var 0 % dødlighed af moderfisk.

4 Vandplejeudvalget er aktive i Havørred Sjælland. Torkil fra vandplejeudvalget er formand i opland 4. Projektet forventes officielt startet i foråret Sådan ca. hyggede vi os i 2012 og 2013 bliver endnu sjovere. Vi har allerede været i gang en måned, men den får I først i 2014 John Østergaard. Beretning Junior 2012 I de første måneder af dette år har vi afsat vores tid i at producere fiske grej vi kan bruge, såsom flåd spinnere fluer o. s. v og lære at binde knuder der kan holde til de store fisk. Når fiskeri sæsonen starter og vind vejr tillader det, mødes vi hver tirsdag ved åen enten Køge eller Trykken til at omsætte teori til praksis. Weekend fisketure til P & T søer har vi ikke haft så stor succes med, men en invitation fra Ishøj fiske klub til at fiske efter aborre var prikken over i'et. I juni havde vi en fornøjelig tur til Trykkevælde Å opstrøms fra Troldhættebro ved at udforske de forskellige typer af insekter spist af fisk, vi var overrasket over at finde så meget liv i åen som var i bedre form end forventet. Vi deltog i den årlige messe med Aktivfritid bl.a. på grund af dens gode PR muligheder, vi kunne mødes og tale med fremtidige medlemmer. En stor tak til Holger og Niels for hjælpende hånd. Jesper fra Aktivfritid har sponsoreret to priser til Junior som en tak for vores indsats. Dette års stigende antallet af nye junior medlemmer skyldes primært tilbuddet fra DSF om at uddele gratis fiskesæt med medlemskab, det vil sige at DSF og en række leverandør og forbunds Junior fund betaler næsten det hele KSF betaler under 100 kr. Mærkeligt som det kan synes mange af de nye junior medlemmerne har ikke engang gjort sig den ulejlighed at vise sig og hente deres fiskesæt på vores klub aften. Vi vil gerne møde disse nye medlemmer så de kan blive en integreret del af vores junior, på nuværende tidspunkt er vi imellem 9-6 det mødes hver tirsdag aften, vi trænger til at se nye ansigter og gøre nye bekendtskaber, måske finde nye fiskevenner. Hilsen Bob. Kommentar til beretninger. Henning: Laves der åbne konkurrencer som kan tiltrække nye medlemmer. Best.: Bestyrelsen ser på det. Michael: Er der regulativer som Hedeselskabet skal overholde. Best.: Hedeselskabet overholder ikke regulativer, er blevet påtalt. Hedeselskabet har lagt sten tilbage i få tilfælde. John: 10 meter bræmmer kan måske hjælpe.

5 Ivan Larsen: Lav fluekast kursus. Best.: Kommer i foråret. Preben Andersen: Arr. på på sydhavnen afholdes af Køge kommune. Hvorfor er klubben ikke med når der er mange unge tilstede. Best.: Klubben blev inviteret med kort varsel. Beretninger enstemmigt vedtaget. 3. Kassereren aflægger det reviderede regnskab, herunder evt. bemærkninger fra den kritiske revisor. Kassererens beretning. Regnskabsåret 2012 var ikke noget særlig godt år, rent regnskabsmæssigt; det fremgår vist med al tydelighed af regnskabet, og hvorfor så det? 1) Der er foretaget investeringer i nyt IT med mere, herunder også flydende fiskeplatforme som samlet i alt beløber sig til kr ,00. 2) Forbundets forsøg med nyt EDB system bevirkede at den edel medlemslister gik tabt og et forsøg på at genskabe medlemskartoteket bevirkede, at en stor del af vores pensionister blev opkrævet senior kontingent i 2011, og kun i kraft af, at vi havde de gamle medlemslister var KFS i stand til at betale det beløb tilbage i 2012 som var opkrævet forkert. Beløbet, der er tilbagebetalt indtil nu beløber sig til kr ,00. 3) Vi har haft en tilbagegang af medlemmer, som giver et tab på ca. kr ,00. Den 12. februar 2012 opsagde vi aftalen med Dagkort DK pga. deres manglende betalingsevne. Vi havde et tilgodehavende for dagkort solgt i 2011 på kr ,00. Vi har dog modtaget beløbet midt på sommeren Det bevirkede, at vi i samarbejde med Winkas A/S i Vejle udviklede et online system som mod betaling med betalingskort kunne håndtere dagkort og medlemskort. Et sådant system er nu etableret og kører fortrinligt. Betaling med PBS indbetalingskort er næsten færdigt, således at når betalingen er registreret vil det være muligt at udskrive sit medlemskort. I perioden med etablering of ovennævnte system har der ikke været solgt onlinedagskort, og det, sammenholdt med en afmatning af salget hos vores dagkortsalgssteder, har givet en nedgang på ca. kr ,00. Midt i alt det onde er der dog solskin; vi har i dag et Juniormedlemstal på 46 medlemmer. Underskuddet indeholder flg. tal: Investeringer ,00 Fejl fra forbundet 1.600,00 Medlemstab ,00 Tab på dagkortsalg ,00 Etablering af nyt system 1.650,00 Årlig drift af onlinesystem 4.908,00 Totalt ,00

6 For at få vendt de negative tendenser kunne vi måske anvende en bedre markedsføring af Køge Sportsfiskerforening, samt en stram økonomisk styring. Torben Johansen. Revisor Jørgen: Tak til Torben for det fine regnskab og god forklaring, ellers ingen kommentar. Michael: Udgifter til EDB-system kan indtjenes ved ikke at miste medlemmer. Både dagkort salg og medlems kontingent forøges. Per S.: Hvor er vores egenkaptial Gemt. Best.: Der findes bank konti med indestående. Gert spørges om det. Bjarne C.: Hvor mange steder sælges dagkort. Best.: Aktiv Fritid og Tanken i Vallø, samt på vores hjemmeside. Der er problemer med udenlandske fisker som ikke køber dagkort og ikke forstår dansk. Michael: Tag foto af dem. Flere udenlandske fisker er blevet medlemmer, fiskeribetjent må ikke indblandes. Torben: Tyvefiskeri ligestilles med krybskytteri, men håndhæves dårligt. Sten Lyngsø: det kan indskrives i politirapporten. Preben: Roskilde politi har afhentet lokale fiskende rocker. Regnskab enstemmigt vedtaget. 4. Indkomne forslag. Forslag fra bestyrelsen vedr. indkaldelse til generalforsamling: Nuværende vedtægt:.6. Generalforsamlingen er den øverste myndighed i alle foreningens anliggender. Generalforsamlingen ledes af en af forsamlingen valgt ordstyrer. Alle afstemninger foregår ved håndsoprækninger eller, hvis blot eet medlem ønsker det, ved skriftlig afstemning. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i sidste halvdel af januar måned, og indkaldelse sker fra bestyrelsen med mindst 3 ugers varsel til hvert enkelt medlem. Dagsordenen fastsættes af bestyrelsen og skal meddeles medlemmerne samtidigt med indkaldelsen til generalforsamlingen. Forslag til vedtægtsændring:.6. Generalforsamlingen er den øverste myndighed i alle foreningens anliggender. Generalforsamlingen ledes af en af forsamlingen valgt ordstyrer. Alle afstemninger foregår ved håndsoprækninger eller, hvis blot eet medlem ønsker det, ved skriftlig afstemning. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i sidste halvdel af januar måned, og indkaldelse sker fra bestyrelsen med mindst 3 ugers varsel til hvert enkelt medlem via eller post. Ønskes indkaldelse per post, skal dette meddeles bestyrelsen. Dagsordenen fastsættes af bestyrelsen og skal meddeles medlemmerne samtidigt med indkaldelsen til generalforsamlingen.

7 Forslag fra bestyrelsen vedr. øgelse af alderskrav for pensionistmedlemmer: Nuværende vedtægt.4. Foreningens medlemstal er begrænset og fastsættes for det efterfølgende år på den årlige generalforsamling, idet der tages stilling til - efter råd fra bestyrelsen - om foreningens fiskevande kan bære en yderligere tilgang af medlemmer. Optagelse som medlem kan ske efter bestyrelsens skøn. For at blive optaget som seniormedlem skal man være fyldt 18 år. Juniormedlemmer kan optages når de er 10 år. Børn under 10 år kan af seniormedlemmer medtages uden betaling. Medlemmer der er fyldt 62 år pr. den 1. Januar, betaler særskilt kontingent. Kontingentet udregnes af bestyrelsen, ud fra følgende formel: (50% af fuldt seniorkontingent - kontingentet til DSF)+kontingent til DSF. Kontingentet afrundes op til nærmeste hele 10 kr. Medlemmers samlever kan optages i foreningen uden indskud. Frikort kan i særlige tilfælde udstedes efter skriftlig ansøgning til bestyrelsen. Formanden og Kassereren kan i særlige tilfælde udstede gæstekort Gældende til alle foreningens fiskevande til dagkortpris, gæst og medlem skal vise gyldig fiskelisens. Endvidere har formanden og kassereren ret til i særlige tilfælde at tilbyde nye medlemmer optagelse til reduceret pris for en reduceret periode. Ikke medlemmer kan fiske i Tryggevælde Å ved køb af fiskekort, hvis pris fastsættes af Bestyrelsen. Forslag til vedtægtsændring:.4. Foreningens medlemstal er begrænset og fastsættes for det efterfølgende år på den årlige generalforsamling, idet der tages stilling til - efter råd fra bestyrelsen - om foreningens fiskevande kan bære en yderligere tilgang af medlemmer. Optagelse som medlem kan ske efter bestyrelsens skøn. For at blive optaget som seniormedlem skal man være fyldt 18 år. Juniormedlemmer kan optages, når de er 10 år. Børn under 10 år kan af seniormedlemmer medtages uden betaling. Medlemmer, der opfylder krav til pensionistmedlemsskab, betaler reduceret kontingent. Aldersgrænsen for pensionistmedlemmer øges med 3 år, 1 år ad gangen over 3 år fra 2014 til 2016, således at pensionistmedlemsskab fremover kan opnås af medlemmer, der er fyldt - 63 år den 1. januar 2014, - 64 år den 1. januar 2015, - 65 år den 1. januar Medlemmer, der allerede har pensionistmedlemskab, fortsætter uændret som sådan. Medlemmers samlever kan optages i foreningen uden indskud. Frikort kan i særlige tilfælde udstedes efter skriftlig ansøgning til bestyrelsen. Formanden og Kassereren kan i særlige tilfælde udstede gæstekort. Gældende til alle foreningens fiskevande til dagkortpris, gæst og medlem skal vise gyldig fiskelisens. Endvidere har formanden og kassereren ret til i særlige tilfælde at tilbyde nye medlemmer optagelse til reduceret pris for en reduceret periode. Ikke medlemmer kan fiske i Tryggevælde Å ved køb af fiskekort, hvis pris fastsættes af Bestyrelsen. Begge forslag vedtaget enstemmigt. Forslag fra Per Seitzberg fremsat på generalforsamling 2012, men formanden har ikke fået det sendt ud med indkaldelsen så forslaget kan ikke vedtages i år formanden beklager meget. Nuværende vedtægt:.6. Generalforsamlingen er den øverste myndighed i alle foreningens anliggender. Generalforsamlingen ledes af en af forsamlingen valgt ordstyrer. Alle afstemninger foregår ved håndsoprækninger eller, hvis blot eet medlem ønsker det, ved skriftlig afstemning.

8 Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i sidste halvdel af Januar måned, og indkaldelse sker fra bestyrelsen med mindst 3 ugers varsel til hvert enkelt medlem. Dagsordenen fastsættes af bestyrelsen og skal meddeles medlemmerne samtidigt med indkaldelsen til generalforsamlingen. Dagsordenen skal indeholde: 1) Beretning 2) Regnskab (herunder bemærkninger fra den kritiske reviehandlingensor). 3) Indkomne forslag. 4) Valg af medlemmer til bestyrelsen, revisorer, og suppleanter. 5) Kontingent og indskud for den kommende sæson. 6) Fastsættelse af medlemstal. 7) Præmieuddeling. 8) Eventuelt. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være indgivet til formanden senest 1. November inden generalforsamlingen. Forslagene offentliggøres samtidig med indkaldelsen. Ekstraordinær generalforsamling, som indkaldes med 8 dages varsel til hvert enkelt medlem, afholdes, så ofte bestyrelsen finder det nødvendigt eller når mindst 1/4 af medlemmerne fremsætter begæring herom med angivelse af forhandlingsemne. Når en sådan begæring indgives, skal generalforsamlingen afholdes senest 14 dage efter begæringens modtagelse. Forslag til vedtægtsændring:.6. Generalforsamlingen er den øverste myndighed i alle foreningens anliggender. Generalforsamlingen ledes af en af forsamlingen valgt ordstyrer. Alle afstemninger foregår ved håndsoprækninger eller, hvis blot eet medlem ønsker det, ved skriftlig afstemning. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i sidste halvdel af Januar måned, og indkaldelse sker fra bestyrelsen med mindst 3 ugers varsel til hvert enkelt medlem. Dagsordenen fastsættes af bestyrelsen og skal meddeles medlemmerne samtidigt med indkaldelsen til generalforsamlingen. Dagsordenen skal indeholde: 1) Beretning 2) Regnskab (herunder bemærkninger fra den kritiske reviehandlingensor). 3) Indkomne forslag. 4) Valg af medlemmer til bestyrelsen, revisorer, og suppleanter. 5) Kontingent og indskud for den kommende sæson. 6) Fastsættelse af medlemstal. 7) Præmieuddeling. 8) Eventuelt. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være indgivet til formanden senest 14 dage inden generalforsamlingen. Forslagene offentliggøres samtidig med indkaldelsen eller på generalforsamlingen. Ekstraordinær generalforsamling, som indkaldes med 8 dages varsel til hvert enkelt medlem, afholdes, så ofte bestyrelsen finder det nødvendigt eller når mindst 1/4 af medlemmerne fremsætter begæring herom med angivelse af forhandlingsemne. Når en sådan begæring indgives, skal generalforsamlingen afholdes senest 14 dage efter begæringens modtagelse. Diskussion om 14 dag/4 uger. Enighed om: Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være indgivet til formanden senest 14 dage inden generalforsamlingen. Forslagene offentliggøres samtidig med indkaldelsen eller 8 dage før generalforsamlingen på hjemmesiden. Forslaget fremsættes til næste år inden for tidsfristen af bestyrelsen. 5. Valg til bestyrelsen

9 Formand: Niels Thers Genvalgt Næstformand: Henrik Christiansen Genvalgt Bestyrelsesmedlem: Robert Jensen Genvalgt Revisor: Gert Jacobsen Genvalgt Bestyrelsessuppleant. Henrik Jakobsen Valgt Revisor suppleant. Mogens Göth Genvalgt 6 Kontingent og indskud for Bestyrelsen forslår: Juniorer (under 18 år) Kr. 315,00 Seniorer Kr. 824,00 Familie 1 Kr ,00* Pensionist fra 62 år Kr. 554,00 Samlever Kr. 380,00 Indskud Kr. 50,00 *Familie (husstand bestående af indtil 2 voksne og børn, der ikke er fyldt 18 år). (Inkl. forbundskontingent). Husstanden modtager dog kun et medlemblad. Ændres efter forslag fra generalforsamlingen til. Juniorer (under 18 år) Kr. 315,00 Seniorer Kr. 885,00 Familie 1 Kr ,00* Pensionist fra 62 år Kr. 575,00 Samlever Kr. 380,00 Indskud Kr. 50,00 *Familie (husstand bestående af indtil 2 voksne og børn, der ikke er fyldt 18 år). (Inkl. forbundskontingent). Husstanden modtager dog kun et medlemblad. Forslag fremsat på GF vedtaget. 1. Fastsættelse af medlemstal. Medlemstallet fastsættes til max 700.

10 2. Præmieuddeling. Torskepokal: Per Henriksen 5,3 kg. Geddepokal: Niels Thers 13,4 kg. 3. Eventuelt. Michael: Præmiefisk indberettet på hjemmeside i december. Iflg. Vedtægter skal der indberettes på papir med 2 vidner, hvordan i fremtiden?. Best: undersøger og fremlægger evt. forslag til næste GF. Mogens: Bliver billederne givet medierne. Best.: Fotos er beskyttet ophavsretsligt. Michael: fisk tilmeldt på hjemmesiden kan få flere til at komme tilbage. Sten Lyngsø: lystfiskerforum kan bruges til at få andre til at komme til vores hjemmeside. Niels: billeder er beskyttet af ophavsret. Sten Lyngsø: har aldrig hørt om problemet. Torben: medlemmer er blevet opkrævet kontingent af forbundet, selvom vi nu selv opkræver kontingent og forbundet ved dette. Er skilte med at det er vores fiskevand (tyvfiskeri). Best.: Der er skilte med at det er foreningens fiskevand. NN: Kort på hjemmesiden er dårlige. Best.: Nye kort er ikke planlagt. NN: Vandrekort kan bruges eller man kan selv tegne ind på kort. Holger takker for god ro og orden.

Gert Jacobsen valgt med applaus.

Gert Jacobsen valgt med applaus. Generalforsamling den 30/1 2014 1. Valg af Ordstyrer. Gert Jacobsen valgt med applaus. 2. Formandens beretning samt udvalgsberetninger. Velkommen Jeg syntes, det har været et godt år for KFS. I 2013 har

Læs mere

LOVE FOR KSF . 1. . 2.

LOVE FOR KSF . 1. . 2. LOVE FOR KSF. 1. Foreningens navn er * Køge Sportsfiskerforening *, og dens hjemsted er Køge.. 2. Foreningens formål er at samle alle sportsfiskere i Køge og Omegn, at arbejde på en forbedring af sportsfiskerfærdigheder

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935.

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Aarhus Lystfiskerforening. Navnet forkortes ALF og udtales som 3 enkeltbogstaver A L F. 2. Foreningens hjemsted er Aarhus. I praksis bruges formandens

Læs mere

Hillerød Lystfiskerforening

Hillerød Lystfiskerforening Hillerød Lystfiskerforening Vedtægter www.hlf.dk Revideret på den ordinære generalforsamling den 14. april 2010 1 Navn, stiftelse, hjemsted og adresse Foreningens navn er Hillerød Lystfiskerforening. Foreningen

Læs mere

stiftet den 6. juli 1917

stiftet den 6. juli 1917 Love & vedtægter VEDTÆGTER for KOLDING TENNIS KLUB (KTK) 1 stiftet den 6. juli 1917 Foreningens navn er Kolding Tennis Klub. Dens formål er at udbrede kendskab og færdighed i tennis i Kolding-området.

Læs mere

Vedtægter for Gudenåsammenslutningen - Lakseprojektet.

Vedtægter for Gudenåsammenslutningen - Lakseprojektet. 1. Alm. bestemmelser. Vedtægter for Gudenåsammenslutningen - Lakseprojektet. Sammenslutningens navn er: Gudenåsammenslutningen Lakseprojektet (i det følgende kaldet GSL.) GSL 's hjemsted er den til enhver

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN ALS

VEDTÆGTER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN ALS VEDTÆGTER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN ALS 1 Foreningens navn: Foreningens hjemsted: Sportsfiskerforeningen ALS Sønderborg 2 Foreningens mål: - At varetage medlemmernes interesser - At tilslutte sig Danmarks

Læs mere

Fredericia april 2014. Indstilling. Bestyrelsen indstiller følgende vedtægtsændringer til vedtagelse på førstkommende generalforsamling:

Fredericia april 2014. Indstilling. Bestyrelsen indstiller følgende vedtægtsændringer til vedtagelse på førstkommende generalforsamling: Fredericia april 2014 Indstilling Bestyrelsen indstiller følgende vedtægtsændringer til vedtagelse på førstkommende generalforsamling: 1. Klubbens navn er Fredericia Sportsrideklub. Fork: FSRK Klubbens

Læs mere

Vedtægter Tankefuld Rideklub

Vedtægter Tankefuld Rideklub Vedtægter Tankefuld Rideklub 1. Navn: Tankefuld Rideklub Fork: TFR Klubbens hjemsted: Svendborg Kommune. 2. Klubbens formål er: - At skabe et miljø med fællesskab, frivillighed og passion for heste - At

Læs mere

Klubbens navn er : Kallehavegaard Rideklub Randers. Forkortelse : KARR. Klubbens hjemsted er Randers Kommune.

Klubbens navn er : Kallehavegaard Rideklub Randers. Forkortelse : KARR. Klubbens hjemsted er Randers Kommune. 1 Klubbens navn er : Kallehavegaard Rideklub Randers. Forkortelse : KARR. Klubbens hjemsted er Randers Kommune. personligt fremmøde på generalforsamlingen. Medlemmer skal være fyldt 15 år for at have stemmeret.

Læs mere

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) Med ændringer, vedtaget på generalforsamlingen d. 24/

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) Med ændringer, vedtaget på generalforsamlingen d. 24/ Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) Med ændringer, vedtaget på generalforsamlingen d. 24/2 2016. 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Vestjysk Sports- og Terrænrideklub Forkortelse:

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Vedtægter i GF Post-Tele

Vedtægter i GF Post-Tele Vedtægter i GF Post-Tele 1. Klubbens navn, formål og hjemsted Klubbens navn er GF Post-Tele Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser over for forsikringsselskabet GF Forsikring a/s, hvor

Læs mere

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER 1. 1 Klubbens navn 1.1 Klubbens navn er Roskilde Flyveklub (RFK). Dens hjemsted er Roskilde lufthavn. 2 Klubbens formål 2. 2.1 Klubben, som er upolitisk, har til formål at

Læs mere

Vedtægter for Hjortespring Rideklub

Vedtægter for Hjortespring Rideklub Vedtægter for Hjortespring Rideklub Klubbens navn er Hjortespring Rideklub. Forkortelse: HJOR Klubbens stiftelse: 10. september 1996 Klubbens hjemsted er Herlev kommune. Klubbens formål er: 1) At fremme

Læs mere

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Forkortelse: Klubbens hjemsteder: Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Lemvig kommune Klubbens stiftelsesdato:

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK

Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK 2015 1 Klubbens navn er Ringkøbing og Omegns Rideklub, forkortet ROK. Klubbens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune. Klubben er stiftet 1965 og fusioneret

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Vedtægter for DTU Forsikringsklub

Vedtægter for DTU Forsikringsklub Vedtægter for DTU Forsikringsklub Vedtægter for DTU Forsikringsklub F.M.B.A l Navn og hjemsted Klubbens navn er "DTU Forsikringsklub F.M.B.A." (Danmarks Tekniske skoler og Universiteter). Klubbens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Forkortelse: Klubbens hjemsteder: Vestjysk Sports- og Terrænrideklub VEST Lemvig kommune Klubbens stiftelsesdato:

Læs mere

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB Vedtægter for SKAGEN HAVKAJAKKLUB 1. Navn, hjemsted og formål. Klubbens navn er Skagen Havkajkklub. Hjemsted er Skagen by, Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 12. september 2009 og har til formål

Læs mere

Vedtægter. 1. Generelle bestemmelser. 2. Formål, opgaver og tilknytningsforhold. 3. Optagelsesbetingelser. 4. Generalforsamlingen

Vedtægter. 1. Generelle bestemmelser. 2. Formål, opgaver og tilknytningsforhold. 3. Optagelsesbetingelser. 4. Generalforsamlingen 1. Generelle bestemmelser 2. Formål, opgaver og tilknytningsforhold 3. Optagelsesbetingelser 4. Generalforsamlingen 5. Foreningens ledelse 6. Foreningens økonomi 7. Udmeldelse og udelukkelse 8. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Side 1 af 6 sider 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. Klubben er hjemmehørende i Holbæk

Læs mere

Rideklubben Hammelev og Omegn Kirkestræde 6, Hammelev 6500 Vojens Hjemmeside www.rideklubbenhammelev.dk Mail rho@rideklubbenhammelev.

Rideklubben Hammelev og Omegn Kirkestræde 6, Hammelev 6500 Vojens Hjemmeside www.rideklubbenhammelev.dk Mail rho@rideklubbenhammelev. Vedtægter for Rideklubben Hammelev og Omegn, vedtaget den 23/2-2011 1. Rideklubben Hammelev og Omegn, RHO, stiftet den 1.november 1978, har til formål at fremme interessen for ridesporten i Hammelev og

Læs mere

Love mv. for Ringsted Sportsfiskerforening af 1935

Love mv. for Ringsted Sportsfiskerforening af 1935 Love mv. for Ringsted Sportsfiskerforening af 1935 Gældende fra 13. marts 2014: 1: Foreningens navn er: Ringsted Sportsfiskerforening af 1935. Foreningens hjemsted er formandens bopæl. Foreningens stiftelsesdag

Læs mere

Stk. 1: Foreningens formål er gennem fællesskab, samvær og aktiviteter at støtte KIF- Fodbold.

Stk. 1: Foreningens formål er gennem fællesskab, samvær og aktiviteter at støtte KIF- Fodbold. 1. Navn og hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn: KIF-Support Stk. 2: Foreningen har hjemsted i Kolding Kommune. Stk. 3: Foreningen er stiftet d. 20. september 2014. Stk. 4: Foreningen er ikke organisatorisk

Læs mere

Vedtægter for. GF-Skov og Natur

Vedtægter for. GF-Skov og Natur Vedtægter for GF-Skov og Natur 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF-Skov og Natur, og klubbens hjemsted er den til enhver tid værende klubformands privatadresse. 2 Formål Klubbens formål er at varetage

Læs mere

GF Kommunals vedtægter

GF Kommunals vedtægter GF Kommunals vedtægter Vedtægter for GF Kommunal Gældende fra d. 13. april 2011 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Kommunal forening med begrænset ansvar. Dens hjemsted er den til enhver tid værende

Læs mere

Vedtægter. Fork: HRR. Klubbens stiftelsesdato xx.xx.1902

Vedtægter. Fork: HRR. Klubbens stiftelsesdato xx.xx.1902 Vedtægter - for Horsens Rideklub efter fusion mellem Horsens Rideklub og Kværnbækgaard Rideklub, vedtægter ændret den 12. marts 1996 ændret den xx.xx.2014 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Horsens Rideklub

Læs mere

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE.

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtægter for: LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtaget på generalforsamlingen 23 februar 2011 NAVN 1. Foreningens navn er: Litorina, amatørgeologisk forening Køge. HJEMSTED 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for. GF Horsens

Vedtægter for. GF Horsens Vedtægter for GF Horsens 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF - Horsens F.M.B.A. Dens hjemsted er Horsens Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser over for forsikringsselskabet

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012 Navn og formål 1 Foreningens navn er Jægerspris Sejlklub, forkortet JSK. Foreningen er hjemmehørende i Frederikssund Kommune. 2 Jægerspris Sejlklub har som formål at være ramme om et fællesskab af sejl-

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti.

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. 1. Navn.. Klubbens navn er Forsæti, udtales fårsaiti. Forsæti var balders søn og den som guderne gik til når de var uenige og skulle have tvister løst.. Foreningen

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Vedtægter for Høng Bridgeklub DANMARKS BRIDGEFORBUND 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Høng Bridgeklub og klubben er hjemmehørende

Læs mere

Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk. marts Side 1 af 6

Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk. marts Side 1 af 6 Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk marts 2019 Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Sportsrideklubben Vallensbæk forkortet SIV. Klubbens hjemsted er: Vallensbæk Kommune. Sportsrideklubben

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter. For. Daydreamers

Vedtægter. For. Daydreamers Vedtægter For Daydreamers Hjemmehørende: Hjortholmvej 21, 4340 Tølløse, Holbæk kommune Vedtægter: Vedtægter for Daydreamers Tølløse. Stiftet den 18. oktober 1992. 1 Navn og adresse: Stk. 1. Stk. 2. Stk.

Læs mere

Vedtægter for. EDR Hillerød afdeling 2013

Vedtægter for. EDR Hillerød afdeling 2013 Vedtægter for EDR Hillerød afdeling 2013 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er EDR Hillerød afdeling. Foreningen er en lokalafdeling af Eksperimenterende Danske Radioamatører (EDR). 2 Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

Vedtægter for Dragør Bridge Club

Vedtægter for Dragør Bridge Club Vedtægter for Dragør Bridge Club 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Dragør Bridge Club, og klubben er hjemmehørende i Dragør kommune. Klubben er stiftet september 1961. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 1.0 Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er Hadsund Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted er Mariagerfjord kommune. 2.0 Forholdet til Danmarks Jægerforbund.

Læs mere

GF Bornholms vedtægter

GF Bornholms vedtægter GF Bornholms vedtægter Vedtægter for GF Bornholm f.m.b.a. 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Bornholm f.m.b.a.. Dens hjemsted er Bornholms Regionskommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub

LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub Som vedtaget på generalforsamlingen den 24. februar 1983 Revideret i april 1985, februar 1995, februar 2000, juni 2001 og april 2003. 1 Klubbens navn er Pyttur, som binavn

Læs mere

Vedtægter for Assens Dykkerklub

Vedtægter for Assens Dykkerklub K L U B B E N 1: Klubbens navn er ASSENS DYKKERKLUB. Den er stiftet den 14. september 1989. Klubben er hjemmehørende i Assens kommune. 2: Klubbens formål er at fremme dykningen og sikkerheden under dens

Læs mere

Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/

Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/ Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/12 2000. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Hals Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aalborg kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægter for. GF Sydvest

Vedtægter for. GF Sydvest Vedtægter for GF Sydvest 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Sydvest F.M.B.A. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune 2 Formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser over for forsikringsselskabet

Læs mere

Vedtægter for Hjallerup Jagtforening

Vedtægter for Hjallerup Jagtforening Vedtægter for Hjallerup Jagtforening 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Hjallerup Jagtforening 1.2. Foreningens hjemsted er Brønderslev kommune. 2. Forholdet til Danmarks Jægerforbund 2.1. Foreningen

Læs mere

L O V E F O R V I B O R G K O R E T

L O V E F O R V I B O R G K O R E T L O V E F O R V I B O R G K O R E T 1 Foreningens navn er Viborg Koret. Foreningen er stiftet den 4. september 1968 og har hjemsted i Viborg. Dens formål er dels med korsang at medvirke til at bevare den

Læs mere

Vedtægter for. GF Thy og Mors

Vedtægter for. GF Thy og Mors Vedtægter for GF Thy og Mors 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF THY OG MORS F.M.B.A.. Klubben har hjemsted i Thisted kommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser over for

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Vedtægter for Forboma

Vedtægter for Forboma Vedtægter for Forboma CVR-NR 89 98 69 15 Foreningens navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er Forboma. 2. Foreningens formål er at varetage medlemmernes forsikringsmæssige interesser. Medlemskab

Læs mere

Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009.

Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009. Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er DragonFactory, og foreningens hjemsted er Ballerup Kommune. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Principper: Hodsager Rideklub (HORI)

Principper: Hodsager Rideklub (HORI) Principper: Hodsager Rideklub (HORI) 1. Klubben skal drives på et grundlag, som sikrer dens beståen og fremgang 2. Klubben skal ikke opbygge en kapital på medlemmernes bekostning, men der skal tilstræbes

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund Forslag til vedtægtsændringer for Skødstrup Sogns Jagtforening under Danmarks Jægerforbund Side 1 af 6 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skødstrup Sogns Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Rideklubben Vorning, RIV.

Vedtægter for Rideklubben Vorning, RIV. Vedtægter for Rideklubben Vorning, RIV. Klubbens navn er: Rideklubben Vorning Forkortelse: RIV Klubbens hjemsted er. Viborg Kommune Klubbens stiftelsesdato: 2/12-2005 1: Navn og hjemsted: 2: Formål: Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægter for. GF København Nord

Vedtægter for. GF København Nord Vedtægter for GF København Nord 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF København Nord f.m.b.a.. Dens hjemsted er Gladsaxe kommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser i forsikringsselskabet

Læs mere

VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT

VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT Kommentar [n1]: Marts 2011 VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT 1 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Klubbens navn er Golfklubben Hvide Klit 1.2 Klubbens hjemsted Frederikshavn Kommune 1.3 Det er klubbens

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Rød skrift = ny tekst. Vedtægter for Hylke og Omegns Rideforening

Rød skrift = ny tekst. Vedtægter for Hylke og Omegns Rideforening Vedtægter for Hylke og Omegns Rideforening 1. Foreningens navn er Hylke og Omegns Rideforening. Fork.: HYOR Foreningens hjemsted er Skanderborg kommune. Foreningens officielle organ er hjemmesiden på internettet

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen for Intern Kommunikation. Dens hjemsted er formandens adresse. 2: Formål : Foreningen, som er upolitisk,

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN NORDDALSPARKEN

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN NORDDALSPARKEN VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN NORDDALSPARKEN 1. Navn: Foreningens navn er: "BEBOERFORENINGEN NORDDALSPARKEN". 2. Formål: Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser samt, at styrke det sociale

Læs mere

Blokhus Golf Klub. Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. (1.1) Klubbens navn er Blokhus Golf Klub

Blokhus Golf Klub. Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. (1.1) Klubbens navn er Blokhus Golf Klub 1 Blokhus Golf Klub Vedtægter 1 Navn og hjemsted (1.1) Klubbens navn er Blokhus Golf Klub (1.2) Klubbens hjemsted er på golfanlægget beliggende Hunetorpvej 115, 9490 Pandrup 2 Formål (2.1) Klubbens formål

Læs mere

Bjerringbro og omegns Sportsfiskerforening

Bjerringbro og omegns Sportsfiskerforening Bjerringbro og omegns Sportsfiskerforening Referat fra generalforsamling 4. december 2014 49 medlemmer deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen startede med at mindes Orla Jørgensen der døde i

Læs mere

Vedtægter for. Herning Ishockey Klub

Vedtægter for. Herning Ishockey Klub Vedtægter for Herning Ishockey Klub 1. Klubbens navn er Herning Ishockey Klub. Klubben er medlem af Danmarks Ishockey Union. 2. Foreningens formål er gennem sociale arrangementer og aktiviteter i øvrigt,

Læs mere

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes VEDTÆGTER For LM-Klubben, Danmark 1: Navn og hjemsted. Klubbens navn er LM-klubben, Danmark. LM-klubben, Danmark har adresse hos kassereren. 2: Formål. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens

Læs mere

Fangster af laks 2010-2015

Fangster af laks 2010-2015 GENERALFORSAMLING FOR 2015 Den 23. februar 2016 kl.19:00 på Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55. Ca. 90 medlemmer fremmødt. Dagsorden: 1 Valg af dirigent. (Erik Nielsen) 2 Formandens beretning. (Tommy Lykke

Læs mere

Love for Ishøj Sportsrideklub

Love for Ishøj Sportsrideklub Love for Ishøj Sportsrideklub 1 Hvad er Ishøj Sportsrideklub? ISR, som navnet forkortes, er en rideklub hjemmehørende på Vestegnen i Ishøj kommune. Klubbens Historie går egentlig tilbage til 13. februar

Læs mere

Vedtægter for Frederiksværk Sejlklub

Vedtægter for Frederiksværk Sejlklub Vedtægter for Frederiksværk Sejlklub 1 Sejlklubben navn og hjemsted Klubbens navn er Frederiksværk Sejlklub. Klubbens hjemsted er Frederiksværk. 2 Sejlklubbens formål Frederiksværk Sejlklubs formål er:

Læs mere

NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB Næstildvej Spøttrup. Vedtægter for NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB

NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB Næstildvej Spøttrup. Vedtægter for NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB Næstildvej 7 7860 Spøttrup Vedtægter for NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB Januar 2016 Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Næstildgård Sportsrideklub (NÆST). Klubben er stiftet 06.

Læs mere

Vedtægter for Skanderborg Rideklub

Vedtægter for Skanderborg Rideklub Vedtægter for Skanderborg Rideklub 1 Navn og Hjemsted Skanderborg Rideklub er stiftet den. 15. november 1966, og har hjemsted i Skanderborg kommune, på adressen Christiansmindevej 3, 8660 Skanderborg.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF)

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) Vedtaget den 15. september 1964. Ændret den 17. april 1970, den 14. april 1972, den 26. april 1974, den 26. august 1975,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling KOM den

Referat fra Generalforsamling KOM den Referat fra Generalforsamling KOM den 24.02.2018 1. Valg af dirigent Freddy Pedersen. 2. Formandens beretning Formandens beretning aflagt af formand Stig Kristensen. 3. Fremlæggelse af revideret driftsregnskab

Læs mere

Klublove for Sportsrideklubben Vallensbæk. Vedtaget på den ordinære generalforsamling Side 1 af 7

Klublove for Sportsrideklubben Vallensbæk. Vedtaget på den ordinære generalforsamling Side 1 af 7 Klublove for Sportsrideklubben Vallensbæk Vedtaget på den ordinære generalforsamling 2019 Side 1 af 7 SPORTSRIDEKLUBBEN VALLENSBÆK S KLUBLOVE Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 28. juli 1989

Læs mere

Klublove for Vestegnens Rideklub

Klublove for Vestegnens Rideklub Klublove for Vestegnens Rideklub Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 23. februar 1967 og senest ændret på den ordinære generalforsamling den 25. februar 2019 1 Navn og hjemsted Klubbens navn

Læs mere

Vedtægter for. Postbudenes Auto-Forsikringsklub

Vedtægter for. Postbudenes Auto-Forsikringsklub Vedtægter for Postbudenes Auto-Forsikringsklub 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Postbudenes Auto-Forsikring (P.A.F.). Dens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. 2 Formål Klubbens

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER 1. 1 Klubbens navn 1.1 Klubbens navn er Roskilde Flyveklub (RFK). Dens hjemsted er Roskilde lufthavn. 2 Klubbens formål 2. 2.1 Klubben, som er upolitisk, har til formål at

Læs mere

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 1.Navn og Hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Aargab af 1976 med hjemsted i Ringkøbing-Skjern kommune. Grundejerforeningens område omfatter

Læs mere

RANUM RIDEKLUB VEDTÆGTER

RANUM RIDEKLUB VEDTÆGTER RANUM RIDEKLUB VEDTÆGTER VEDTÆGTER REVIDERET FEBRUAR 2015 Vedtægter Side 1 Klubbens navn er RANUM RIDEKLUB, forkortet RRKB. Klubbens hjemsted er Løgstør Kommune (Vesthimmerlands Kommune) 1 2 Klubbens formål

Læs mere

VEDTÆGTER ROSKILDE HAVNEFORUM

VEDTÆGTER ROSKILDE HAVNEFORUM VEDTÆGTER For ROSKILDE HAVNEFORUM Strandgade 2 4000 Roskilde Roskilde den 9. marts 2007 Rev. februar 2010 Rev. februar 2012 1 Foreningens navn er ROSKILDE HAVNEFORUM Dens hjemsted er Roskilde Foreningens

Læs mere

Vedtægter for. GF Viborg

Vedtægter for. GF Viborg Vedtægter for GF Viborg 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Viborg F.M.B.A. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser overfor forsikringsselskabet

Læs mere

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Bestyrelsen Side 1/6 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er: GLADSAXE FILM- & VIDEOKLUB (GFV) GFV's hjemmeside: www.gfv.dk. GFV har egen ungdomsafdeling Gladsaxe

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti.

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. 1. Navn.. Klubbens navn er Forsæti, udtales fårsaiti. Forsæti var balders søn og den som guderne gik til når de var uenige og skulle have tvister løst.. Foreningens

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

Foreningsblad for Silkeborg Fiskeriforening - # 2-2010

Foreningsblad for Silkeborg Fiskeriforening - # 2-2010 Foreningsblad for Silkeborg Fiskeriforening - # 2-2010 Indholdsfortegnelse Nyt fra formanden...side 3 Din forening har brug for dig...side 4 Fiskevand...side 5 Salg af klubemblemer...side 5 En bøn fra

Læs mere

Vedtægter for Assens Sejlklub.

Vedtægter for Assens Sejlklub. 1 Vedtægter for Assens Sejlklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse i forbindelse med

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2015

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2015 VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2015 1. Navn. Foreningens navn er: Ikast og omegns Motor Klub. Forkortet til IMK 2. Formål. Foreningens formål er at samle alle sportsinteresserede i en forening

Læs mere

Vedtægter for GF Finans og GF Østsjælland

Vedtægter for GF Finans og GF Østsjælland Vedtægter for GF Finans og GF Østsjælland 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Finans og GF Østsjælland F.M.B.A. Dens hjemsted er Køge Kommune. Klubbens binavne er GF Finans, GF Østsjælland, GF Roskilde

Læs mere