Gert Jacobsen valgt med applaus.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gert Jacobsen valgt med applaus."

Transkript

1 Generalforsamling den 30/ Valg af Ordstyrer. Gert Jacobsen valgt med applaus. 2. Formandens beretning samt udvalgsberetninger. Velkommen Jeg syntes, det har været et godt år for KFS. I 2013 har vi haft medlemsfremgang, vi har både fået flere juniorer, og senior godt. Vi må stadigvæk forsøg på at få flere medlemmer; en mulighed kunne være at øge antallet af indsendte fangstrapporter, som kan offentliggøres og dermed give reklame for klubben. Forslag modtages. Vi fortager nu selv opkrævning og medlemsregistrering. Det har Torben brugt meget tid på (sammen med Winkas). Jeg vil opfordre alle til at oplyse Torben om deres , fødselsdato og telefonnummer. Dagkortsalget er gået frem, er en del bedre ind sidst år. Men vi har dog en del problemer med tyvefiskeri især udlændinge, vi har været i kontrakt med fiskerikontrollen, som ville forsøg at udfører mere kontrol. Kontrakt med forbundet, som igen tog kontrakt med fiskerikontrollen. En mulig der undersøges er om vi kan få uddannet flere fiskeribetjentet, men da vi ikke har sendt anmeldelser ind i flere år er det ikke helt nemt. De 3 stk. Pontonbroer, som er lagt ud fra prambroen og ud til slusen bruges meget så det må siges at være en succes. Tilladelserne er nu på plads. Vi fik ikke afhold den årlige lodsejerfisketur. Vi forsøger at afholde den i år. Vi har deltaget i outdoor messe 2 gang med mange besøgende og det har givet nye medlemmer. Vi har afholdt grejaktion, hvor der blev handlet, selv om vi kun var en 8-10, der var mødt op. Vi forsøger måske igen i år. Hjemmesiden funger fint. Klubhus: Juniorafdeling kører med klubaften hver uge med 6-12 junior, men der plads til flere. Senioraften. Forsøges startet op igen i løbet af foråret. Der er ikke mange, der bruger vores nye fiskevand Kimmerslev Sø så vi forslå at vi stopper med leje af det (pris 2000 kr). Vi har afholdt div. Konkurrencer; forårskonkurrence, geddekonkurrence og efterårskonkurrence i Tryggevælde Å med lidt større deltagelse end sidst år; mellem 5 og 20 deltager. Vi forsøger igen og håber på flere deltagere.

2 Venskabskonkurrence med Sorø er også afholdt, hvor vi havde et par hyggelig dag, og vi vandt konkurrence i Sorø. Fiskeriet i både Køge Å og i Tryggevælde Å har vel været ok. Dog savner vi fangstrapporter. Der er forsøgt med kystkonkurrence, men med meget ringe deltagelse. Om der forsøges igen i år vides ikke. Vi har afholdt 3 havturer sammen med Ølsted med et ok deltagerantal, selv om der skal ringes rundt for, at vi er nok (12 mand). Fiskeriet var ok, dog uden de store fisk. Jeg kan kun opfordre til at deltage. Vi har altid en hyggelig tur. Vi har fået startet Køge Mede Team som har afholdt mange arr og med mange deltager unge som ældere. Stort tak til dem der fik det startet op. Vi har afholdt jule-bingo med deltagelse af over 30 deltager. Køge Mede Team stod for det. Jeg ved ikke, hvad vi skal gøre for at få flere deltagere til de forskellige arr. Hvis der ikke kommer flere, vil klubben ende med at være en klub, der kun giver tilladelse til at fiske i Køge Å og Tryggevælde Å, og så er der ikke mere behov for medlemskab af forbundet. Til sidst en stor tak til Henrik Christiansen for hans arbejde i bestyrelsen, han vil forsætte med at arbejde for foreningen. Håber vi får et godt fiskeår med flere medlemmer, som vil deltage i vores arrangementer. Niels Thers Vandplejen beretning. 200 m restaurering af Vedskølle Å 3 ponton broer. Godt år for vandplejen. BERETNING K.S.F.. Junior En meget svingener fremmøde procent til vores klubaften ved slutning af 2012 og begyndelse af 2013.som måske skyldres en del uro i byen(skyderier) i november og december af 2012 kombineret med den hårde vinter og klublokalets beliggenhed, at forældre er utrygge ved at sender deres unger i byen Hvem ved! Men i løbet af året har junior tallet stiger til 60 så noget må vi gøre rigtig.

3 I vinter halvåret mødes vi hver tirsdag til fluebinding og laver spinner flåd og pudser grej af. Når vejer tillader det, er vi ud at fisker i Køge Å Tryggevælde Å og et par gang ved Ørsted P&T sø. I foråret afholdt vi et fluekastekursus for medlemmer og junior ved et certificeret kasteinstruktør fra forbundet, Thomas Thaarup,(Henrik Mortensens højre hånd) Alle fik stort udbytte af kursuset, frem over må vi bruge forbundet noget mere. Efter sommer ferie prøve Casper at sætter gang i ungerne ved at leje et sø ved Myrup fiske park P&T i Næstved kun til vores unger, men pga. for ring tilslutning bliv det afblæst. Weekend tur til Kolding bliv udsæt pga. et kommunikations fejl mellem Tommy og mig men Torben har redet os så vi tager afsted i år 2014 d maj. Vi har været med til Aktivfritids messe forår og efterår, for at lave pr for foreningen. stor tak til Klaus Foss og Med Team for deres indsats ved at overtager fiskeri med børn. Oliver Hag gren kom igennem 2 del af forbunds junior leder kursus, så vi håber at få gaven af hans erfaring i det kommende år. Tak til vandplejeudvalget for at inviter os med til el fiskeri så ungerne kunne for indsigt i vandpleje, De 8 ungerne var helt op og ringe især til strygning af fiskene, de deltog aktiv i at fanger fisk i karrene, og nogen fik lov at stryg et par hanner. I alt et tilfredsstillende år trods den langsomme opstart det gav Torben og jeg ekstra grå hår og hjerter flimmer. Bob Beretning Køge mede team Køge mede team blev grundlagt 3/ Forud for det havde vi et møde med formand, næst formand og kasser i Køge sportsfiskeforening. Vi havde søgt foreningen om 5000 kr om året til at starte op for. Køge mede team havde tre mål, og en plan for at nå vores mål. De tre mål er: 1/ At gi gode fiske oplevelser til så mange som muligt. 2/ At tage de interesseret med på en rejse af gode fiske oplevelser inden for Medefiskeri. 3/ At afholde hyggeture, kurser og konkurencer.

4 Vi komonikere med vores medlemmer via facebook, i skrivende stund er der 104 medlemmer af Køge mede team's gruppe. Ikke alle er aktive fiskere i Køge mede team. Vi har medlemmer fra hele landet, der følger os på facebook. De læser om vores ture, og daglige arbejde. Vi har også gjort meget brug af youtube, 2013 har vi lagt ca. 80 film på youtube. Vi har brugt de to platforme, for at følge tiden vi lever i. Det er nemt og hurtigt at gøre opmærksomhed på sit budskab, og nemt at komonikere med medlemmer. Vores mål, og det vi har forpligtigede os til over til foreningen i følge mødet. 8 til 10 mede fiske ture/ kurser. Vi har et tæt samarbejde med Aktiv Fritid. Vi var tilstede og fisker i Køge å ved Aktiv Fritid's forårs og efterårs messe. I 2013 også til deres fødselsdage fest. Vi havde i alt 5 dage i Køge å, i samarbejde med aktiv fritid og Køge sportsfiskeforening. Mellen 35 og 50 børn, unge og voksne fiskede med os pr. dag. Aktiv fritid er vores maddike sponsor, til alle vores kurser har vi fået maddiker, uden vi har skulle betale en krone. Når jeg nu beretter om vores ture er det ca. Da jeg ikke helt har styr på antal af ture, og antal deltagere. Vi har haft 4-5 kurser i Hastrup søen. Der var mellem 8 og 13 deltagere, i alderen 4 til 64 år. Der ud over har der været hygge ture til Hastrup søen, ture som vores medlemmer selv har sat op, og komonikeret ud via vores facebook side. Jeg anslår ca 10 ture. Ture hvor der både blev mede fisket og fisket karper. Vi har haft ca. 10 kurser i tryggevælde å. Der har været mellem 11 og 19 deltagere, i alderen 8 til 67 år. Der ud over har der været hygge ture til tryggevælde å ca 15.

5 Køge mede team er mere end en sammenslutning af mede fiskere. Vores fiskere har flittigt besøgt flere put and take søer, og fanget bøde ørreder og stør. Køge mede team havde også fiskere til DM i fladfisk. Kronen på værket var vores jule Bingo. Køge mede team er en del af Køge sportsfiskeforening, det er meget vigtigt at understrege og et vigtigt samarbejde for begge parter. Derfor var det dejligt at se 39 personer til et fælles angerment på Hastrup skolen. Ved denne lejlighed havde vi et overdådigt premie bord. 84 Premier med en værdi fra 30 til 800 kr. Vores sponsore og samarbejds partnere havde hjulpet til at gøre denne dag til en fest. Tak til : Køge sportsfiskeforening, Aktiv Fritid, Sports Dres, bait'n'gear og Regitse's dine og fest service. Køge mede team har været meget aktive i dansk Medefiskeri Vores mange fiske rapporter på har gjort indtryg. Vi har haft fiskere til landsholds udtagelse vest, i Vidåen. Køge mede team stod for landsholdsudtagelsen øst, som blev fisket i lammefjorden. Ved DM 2013 blev der for første gang uddelt en pris til den person, eller forening der havde gjort mest for udbredelsen af Medefiskeri i Danmark. Det pris modtog jeg på vegne af Køge mede team, det var en dejlig pris og en stor annakendelse. Til mede mødet blev det afgjort at DM i 2014 skal afholdes af Ishøj fiske klub, med Køge mede team som hjælpere. Der skal fiskes i strandsøerne og tryggevælde å. Jeg håber på vi kan stille med to hold ved den lejlighed. Landshold udtagelse øst 2014 afholder Køge mede team i lammefjorden. Køge mede team vil være til stede ved aktiv fritids forårs messe, og måske også efterårs messen. Vi vil afholde ca 4 mede kurser i Hastrup søen, ca 10 kurser i tryggevælde å. Jeg håber på at vi kan få et nyt team sat i gang, Køge karpe team.

6 Målet vil være 2 til 4 overnatninger/ kursus i Køge mede team skal være indvejer til DM i karpe fiskeri, som skal fiskes i Sorø sø. Da interessen har været stor, og vi har haft flere kurser end først planlagt. Har vi modtaget penge af Køge sportsfiskeforening til forfoder, kroge og line. Vi har modtaget grej og gaver, fra private og grej forhandler. Jeg forventer vi i 2014 skal bruge mellem 5000 til 8000 for at gennemføre de planlagte aktiviter. Julebingo gav et overskud på 2500 som vil gå til indkøb af grej og foder. Udgifter til deltagelse af medemødet, som forgik på Fyn. Er blevet dækket af Køge sportsfiskeforening 850 kr. På konkurence dagene til det kommende DM i tryggevælde å, betaler deltagerne ikke fiske kort. Men jeg forventer at der vil komme en indtægt til foreningen, når deltagerne skal træne op til DM. I slutningen af februar, eller start marts vil Køge mede team indbyde interesseret fiskere, til møde om DM i mede fiskeri Der efter vil vi søge penge af foreningen, til betaling af deltager gebyr. Claus Foss Køge mede team. Kommentar til beretninger. Ingen Beretninger enstemmigt vedtaget. 3. Kassereren aflægger det reviderede regnskab, herunder evt. bemærkninger fra den kritiske revisor. Kassererens beretning. Regnskabet 2013 Endnu et år er gået, det gik ikke helt så godt som forventet det er især PBS indbetalingerne der har svigtet, da vi med nogen forsinkelse fik udsendt PBS opkrævningerne var der 57 medlemmer som valgte ikke at betale deres kontingent formentlig medlemmer der havde et automatisk træk på deres konto, ved modtagelsen af et nyt PBS indbetalingskort blev de gjort opmærksom på at de betalte til KSF. Og valgte således ikke at betale kontingent her er ikke tale om et egentlig tab i kroner og øre men en medlemstilbagegang svarende til ca. 48,000 Kroner.

7 Projektet i Børsted med Udlægning af gydegrus har påført os en ekstra omkostning på Ca.14,000 Kr. Til leje af maskine, vi har fået et skriftligt tilsagn fra FFFD på 8000 Kr. til dækning af omkostningen herefter er der tale om et regulært tab på Ca Kr. I sensommeren 2013 indgik vi en aftale med Aktiv Fritid om levering af stænger til vores nyindmeldte Juniorer det er stænger der i udsalg koster Kr. Tilbuddet lød Kr. + moms der er udstedt gavebeviser i 2013 for 5.850,00 Kr. Tidligere kørte Forbundet kampagne til hvervning af Junior medlemmer, men det ophørte de kunne ikke finde leverandører. Bestyrelsen vil på førstkommende bestyrelse møde drøfte en skæringsdato for stop af udlevering af gratis stænger. Køge Mede Team har modtaget tilskud på godt ,00 Kr. formentlig de bedste penge vi har givet ud i lang tid de arrangementer som Køge Mede Team har kørt i 2013 har givet foreningen mindst 20 nye medlemmer unge som ældre. Vi har fået lavet 5 styk Beachflag en rigtig god måde at promovere foreningen på pris 7.736,00 Kr. Vi har fået lavet et nyt skilt som skal sættes op på parkeringspladsen ved prambroen pris 1.875,00 Med det frafald der har været sammenholdt med tilgang af nye medlemmer ender vi på 363 medlemmer, heraf tegner Juniorerne sig for 62 medlemmer når vi tager dem med der er i familiekontingentet. Sammentalte beløb Medlems tilbagegang ,00 Projekt Børsted tab 6.000,00 Fiske stænger nye juniorer 5.850,00 Køge Mede Team ,00 Beachflag 7.736,00 Nyt skilt 1.875,00 I alt ,00 Kasserer Torben Kritisk revisor (gert)jørgen: Torben har gjort kæmpe arbejde revisioner finder regnskabet er i orden, men utilfredsstillende med underskudet. Gert fremlægger oplæg til besparelser. 150 nye medlemmer for at regnskabet balancerer. Problem at Sorø medlemmer har biligere adgang til vore vande ene os. Forbundet/Sorø model. Peter formand Sorø: Sorø har efter 2 år med ny model samme medlemstal som før den nye model. Ny model: valgfrit at være medlem af forbundet for det enkelte medlem. Gert: anden løsning forhøj kontingent med 200 kr ved udændret medl.tal og drift for at regnskabet er i balance. Claus: Fiskerene fra Ishøj medlem i Køge pga. medlemskabet af forbundet. Regnskab enstemmigt vedtaget.

8 4. Indkommene forslag. Forslag fra Per Seitzberg Nuværende vedtægt:.6. Generalforsamlingen er den øverste myndighed i alle foreningens anliggender. Generalforsamlingen ledes af en af forsamlingen valgt ordstyrer. Alle afstemninger foregår ved håndsoprækninger eller, hvis blot eet medlem ønsker det, ved skriftlig afstemning. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i sidste halvdel af Januar måned, og indkaldelse sker fra bestyrelsen med mindst 3 ugers varsel til hvert enkelt medlem. Dagsordenen fastsættes af bestyrelsen og skal meddeles medlemmerne samtidigt med indkaldelsen til generalforsamlingen. Dagsordenen skal indeholde: 1) Beretning 2) Regnskab (herunder bemærkninger fra den kritiske revisor). 3) Indkomne forslag. 4) Valg af medlemmer til bestyrelsen, revisorer, og suppleanter. 5) Kontingent og indskud for den kommende sæson. 6) Fastsættelse af medlemstal. 7) Præmieuddeling. 8) Eventuelt. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være indgivet til formanden senest 1. November inden generalforsamlingen. Forslagene offentliggøres samtidig med indkaldelsen. Ekstraordinær generalforsamling, som indkaldes med 8 dages varsel til hvert enkelt medlem, afholdes, så ofte bestyrelsen finder det nødvendigt eller når mindst 1/4 af medlemmerne fremsætter begæring herom med angivelse af forhandlingsemne. Når en sådan begæring indgives, skal generalforsamlingen afholdes senest 14 dage efter begæringens modtagelse. Forslag til vedtægtsændring:.6. Generalforsamlingen er den øverste myndighed i alle foreningens anliggender. Generalforsamlingen ledes af en af forsamlingen valgt ordstyrer. Alle afstemninger foregår ved håndsoprækninger eller, hvis blot eet medlem ønsker det, ved skriftlig afstemning. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i sidste halvdel af Januar måned, og indkaldelse sker fra bestyrelsen med mindst 3 ugers varsel til hvert enkelt medlem. Dagsordenen fastsættes af bestyrelsen og skal meddeles medlemmerne samtidigt med indkaldelsen til generalforsamlingen. Dagsordenen skal indeholde: 1) Beretning 2) Regnskab (herunder bemærkninger fra den kritiske revisor). 3) Indkomne forslag. 4) Valg af medlemmer til bestyrelsen, revisorer, og suppleanter. 5) Kontingent og indskud for den kommende sæson. 6) Fastsættelse af medlemstal. 7) Præmieuddeling. 8) Eventuelt. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være indgivet til formanden senest 14 dage inden generalforsamlingen. Forslagene offentliggøres samtidig med indkaldelsen eller på generalforsamlingen. Ekstraordinær generalforsamling, som indkaldes med 8 dages varsel til hvert enkelt medlem, afholdes, så ofte bestyrelsen finder det nødvendigt eller når mindst 1/4 af medlemmerne fremsætter begæring herom med angivelse af forhandlingsemne. Når en sådan begæring indgives, skal generalforsamlingen afholdes senest 14 dage efter begæringens modtagelse.

9 Forslaget vedtaget 5. Valg til bestyrelsen Kasser: Torben Johansen Genvalgt Nyt Bestyrelsesmedlem: John Østergård Valgt Bestyrelsesmedlem: Casper Juhl Genvalgt Revisor: Jørgen Gulbrandsen Genvalgt Bestyrelsessuppleant. Alf Rasmussen Genvalgt Revisor suppleant. Mogens Gøth Genvalgt 6. Kontingent og indskud for Bestyrelsen forslår: Juniorer (under 18 år) Kr. 315,00 Seniorer Kr. 885,00 Familie 1 Kr ,00* Pensionist fra 62 år Kr. 575,00 Samlever Kr. 380,00 *Familie (husstand bestående af indtil 2 voksne og børn, der ikke er fyldt 18 år). (Inkl. forbundskontingent). Husstanden modtager dog kun et medlemblad. Debat omkring junior kontingent: Claus Foss og kasser fra Ishøj mener at det er meget lavt i forhold til andre aktiviteter. Henrik: bestyrelsen har drøftet det og mener at det er vigtigt at have lavt junior kontingent. Claus: mere reklame for hvad juniorer rent faktisk får for deres kontingent, stænger-agn-øvrigt lånegrej. Peter formand Sorø: vi har altid kørt med lavt junior kontingent. Claus: forslag om stigning på 15 % Afstemning: bestyrelsen forslag godkendt. 7. Fastsættelse af medlemstal.

10 Medlemstallet fastsættes til max Præmieuddeling. Torskepokal: Holger Klausen 5,8 kg. Geddepokal: Michael Pedersen 7,6 kg. Gave til Claus Foss for stort arbejde i mede team. Gave til Henrik Christiansen stort arbejde i bestyrelsen. 9. Eventuelt. Renovering af pontonbroen? Henrik: er foretaget. Bedre kontruktion? Hønsenet. Skilt v. Slusen? Genopsætning. Spærring (grøde): fjernet af Hedeselskabet. Tilsanding af udløb. Bestyrelsen skal uddelegere arbejdet? Skilt v. Troldhættebroen defekt? Nyt medlem vil gerne kontrollere (Claus). Fremgangsmåde/forholdsregler v. Kontrol. Evt. spørg Sten Lyngsø. Kort på hjemmeside? Arrrangere Kend din Å Fangstrapporter efterlyses. Foredrag? Facebook kan ikke søge KSF

11 Klubhus Tryggevælde Å? Spejderhytte v. Solgårdsparken. Evt. samarbejde. Danne et udvalg til forbedring af adgang til åen?: Claus vil gerne. Årlig arbejdsdag? Evt. med grill. Opfordring til brug af Facebook til div. oplysninger om fangster mm. Massivt garnproblem i bugten. Gert takkede for god ro og orden. Referant Jørgen Guldbrandsen Formand. Niels Thers.

Generalforsamling den 31/1 2013

Generalforsamling den 31/1 2013 Generalforsamling den 31/1 2013 1. Valg af Ordstyrer. Holger Klausen valgt med applaus. 2. Formandens beretning samt udvalgsberetninger. Velkommen Jeg synes, det har været et godt år for KFS. Selvom vi

Læs mere

LOVE FOR KSF . 1. . 2.

LOVE FOR KSF . 1. . 2. LOVE FOR KSF. 1. Foreningens navn er * Køge Sportsfiskerforening *, og dens hjemsted er Køge.. 2. Foreningens formål er at samle alle sportsfiskere i Køge og Omegn, at arbejde på en forbedring af sportsfiskerfærdigheder

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE.

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtægter for: LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtaget på generalforsamlingen 23 februar 2011 NAVN 1. Foreningens navn er: Litorina, amatørgeologisk forening Køge. HJEMSTED 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN ALS

VEDTÆGTER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN ALS VEDTÆGTER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN ALS 1 Foreningens navn: Foreningens hjemsted: Sportsfiskerforeningen ALS Sønderborg 2 Foreningens mål: - At varetage medlemmernes interesser - At tilslutte sig Danmarks

Læs mere

Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug.

Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug. Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug. Tremandsmøde i skurvognen på pladsen i Brønsodde Lørdag den 16. april 1988 kl. 10 Man blev enige om, at foreningen skulle hedde BRØNSODDE FISKERI OG BÅDLAUG,

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

stiftet den 6. juli 1917

stiftet den 6. juli 1917 Love & vedtægter VEDTÆGTER for KOLDING TENNIS KLUB (KTK) 1 stiftet den 6. juli 1917 Foreningens navn er Kolding Tennis Klub. Dens formål er at udbrede kendskab og færdighed i tennis i Kolding-området.

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Side 1 af 6 sider 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. Klubben er hjemmehørende i Holbæk

Læs mere

Vedtægter i GF Post-Tele

Vedtægter i GF Post-Tele Vedtægter i GF Post-Tele 1. Klubbens navn, formål og hjemsted Klubbens navn er GF Post-Tele Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser over for forsikringsselskabet GF Forsikring a/s, hvor

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Vedtægt for. Busses Skoles Musikkreds

Vedtægt for. Busses Skoles Musikkreds Vedtægt for Busses Skoles Musikkreds 1 NAVN Foreningens navn er Busses Skoles Musikkreds. 2 HJEMSTED Busses Skoles Musikkreds er hjemmehørende i Gentofte Kommune. Foreningens adresse er: Busses Skoles

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti.

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. 1. Navn.. Klubbens navn er Forsæti, udtales fårsaiti. Forsæti var balders søn og den som guderne gik til når de var uenige og skulle have tvister løst.. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtaget på den stiftende generalforsamling 2016 1. Navn Foreningens navn er Aalborg Boldklub á 1337. Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Paragliding Nord. (PG Nord)

Vedtægter for Paragliding Nord. (PG Nord) Vedtægter for Paragliding Nord (PG Nord) Indholdsfortegnelse 1 Klubbens navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 DHPU... 2 4 Medlemmer... 2 5 Generalforsamling... 2 6 Bestyrelsen... 3 7 Medlemskab og kontingent...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2015

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2015 VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2015 1. Navn. Foreningens navn er: Ikast og omegns Motor Klub. Forkortet til IMK 2. Formål. Foreningens formål er at samle alle sportsinteresserede i en forening

Læs mere

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægter for Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægt for Grundejerforeningen Vrold Bakker Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Vrold Bakker. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg

Læs mere

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR AABYHØJ GRUNDEJERFORENING (1)

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR AABYHØJ GRUNDEJERFORENING (1) FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR AABYHØJ GRUNDEJERFORENING (1) Nuværende vedtægter. 1. Navn og virkefelt. Foreningens navn er Aabyhøj Grundejerforening og dens virkefelt omfatter hele den tidligere Aaby Kommune

Læs mere

Referat fra Generalforsamling KOM den

Referat fra Generalforsamling KOM den Referat fra Generalforsamling KOM den 24.02.2018 1. Valg af dirigent Freddy Pedersen. 2. Formandens beretning Formandens beretning aflagt af formand Stig Kristensen. 3. Fremlæggelse af revideret driftsregnskab

Læs mere

Vedtægter. For. Daydreamers

Vedtægter. For. Daydreamers Vedtægter For Daydreamers Hjemmehørende: Hjortholmvej 21, 4340 Tølløse, Holbæk kommune Vedtægter: Vedtægter for Daydreamers Tølløse. Stiftet den 18. oktober 1992. 1 Navn og adresse: Stk. 1. Stk. 2. Stk.

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Bestyrelsen Side 1/6 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er: GLADSAXE FILM- & VIDEOKLUB (GFV) GFV's hjemmeside: www.gfv.dk. GFV har egen ungdomsafdeling Gladsaxe

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Vedtægter for Triple F - Fit For Fight

Vedtægter for Triple F - Fit For Fight Vedtægter for Triple F - Fit For Fight 1 Foreningens navn 1 Triple F - Fit For Fight Jægerspris 2 Foreningens hjemsted 2 Frederikssund kommune 3 Foreningens formål 3 Foreningens formål er at give alle

Læs mere

Vedtægter for DTU Forsikringsklub

Vedtægter for DTU Forsikringsklub Vedtægter for DTU Forsikringsklub Vedtægter for DTU Forsikringsklub F.M.B.A l Navn og hjemsted Klubbens navn er "DTU Forsikringsklub F.M.B.A." (Danmarks Tekniske skoler og Universiteter). Klubbens hjemsted

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn er experimenterende Danske Radioamatører Vestfyn Afdeling og dens hjemsted er Middelfart kommune.

Vedtægter. Foreningens navn er experimenterende Danske Radioamatører Vestfyn Afdeling og dens hjemsted er Middelfart kommune. Vedtægter Vedtægter for EDR Vestfyn afdelingen: 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er experimenterende Danske Radioamatører Vestfyn Afdeling og dens hjemsted er Middelfart kommune. 2. Formål: Foreningens

Læs mere

1. Valg af dirigent. Alex valgtes til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

1. Valg af dirigent. Alex valgtes til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat af generalforsamling den 19. februar 2018 i SNØREN GUG. 1. Valg af dirigent. Alex valgtes til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. 2. Formandens beretning.

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti.

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. 1. Navn.. Klubbens navn er Forsæti, udtales fårsaiti. Forsæti var balders søn og den som guderne gik til når de var uenige og skulle have tvister løst.. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for foreningen Haslev Håndboldfitness

Vedtægter for foreningen Haslev Håndboldfitness Vedtægter for foreningen Haslev Håndboldfitness Kap 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Haslev Håndboldfitness, med hjemsted i Haslev - Faxe Kommune 1 Kap 2. Foreningens formål 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Vedtægter for STRANDPARKENS BÅDELAUG

Vedtægter for STRANDPARKENS BÅDELAUG Vedtægter for STRANDPARKENS BÅDELAUG Forord. Det er ethvert medlems pligt at gennemlæse og overholde disse love 1 Bådelaugets navn og hjemsted Bådelaugets navn er STRANDPARKENS BÅDELAUG (SBL) og hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Vedtægter for Sponz MTB

Vedtægter for Sponz MTB 1 Navn/hjemsted Vedtægter for Sponz MTB Klubbens navn er Sponz MTB med hjemsted i Hillerød. (Klubben er tilsluttet Danmarks Cykle Union og underkastet deres love og regler.) 2 Kerneområder Bredde mountainbike

Læs mere

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 1. Formål Lyndby By- & Bådelaug har til formål : varetage medlemmernes fælles interesser ved samarbejde med kommunalbestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Asperup Pool & Snooker Club 2018

Vedtægter for Asperup Pool & Snooker Club 2018 1 Navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 23. november og har hjemsted i Frederikssund kommune. Foreningen er tilsluttet DDBU Den Danske Billard Union under Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og er underlagt

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN NORDDALSPARKEN

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN NORDDALSPARKEN VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN NORDDALSPARKEN 1. Navn: Foreningens navn er: "BEBOERFORENINGEN NORDDALSPARKEN". 2. Formål: Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser samt, at styrke det sociale

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB Vedtægter for SKAGEN HAVKAJAKKLUB 1. Navn, hjemsted og formål. Klubbens navn er Skagen Havkajkklub. Hjemsted er Skagen by, Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 12. september 2009 og har til formål

Læs mere

Vedtægter for Stenløseskytteforening

Vedtægter for Stenløseskytteforening Vedtægter 2018 Vedtægter for Stenløseskytteforening Indhold Indhold... 1 1. Navn og hjemsted... 1 2. Formål... 1 3. Tilknytning... 1 4. Medlemmer og kontingent... 1 5. Generalforsamling... 2 6. Ekstraordinær

Læs mere

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården Vedtægter: Vedtægter for Grundejerforeningen Klokkergården. 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Klokkergården. Foreningen har hjemsted i Sorø Kommune. Foreningen omfatter ejere af de inden for

Læs mere

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening 1 Foreningen Gadstrup Gymnastik Forening (GIFG) er en afdeling af Gadstrup Idrætsforening (GIF), der har hjemsted i Roskilde Kommune. Gadstrup IF er tilsluttet

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

Skift af medlemskab til semi-aktivt, træningsfrit eller licensfrit medlemskab kan kun ske ved udgangen af maj måned og skal ske med 2 måneders varsel

Skift af medlemskab til semi-aktivt, træningsfrit eller licensfrit medlemskab kan kun ske ved udgangen af maj måned og skal ske med 2 måneders varsel 1 Navn og hjemsted: Bowlingklubben Triominos, der har hjemsted i Rødovre Kommune, er stiftet den 11. januar 2003. Klubben er tilsluttet Danmarks Bowling Forbund / Københavns Bowling Union under Danmarks

Læs mere

Vedtægter for Holbæk klatreklub

Vedtægter for Holbæk klatreklub Vedtægter for Holbæk klatreklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Holbaek Klatreklub der har hjemsted i Holbæk kommune, er stiftet den 26.04.2008. Foreningen er tilsluttet Dansk Klatreforbund. 2 Formål Foreningens

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) Med ændringer, vedtaget på generalforsamlingen d. 24/

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) Med ændringer, vedtaget på generalforsamlingen d. 24/ Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) Med ændringer, vedtaget på generalforsamlingen d. 24/2 2016. 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Vestjysk Sports- og Terrænrideklub Forkortelse:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. 1.2 Foreningens hjemsted er Næstved Kommune 2 2.1 Foreningens formål er i nøje overensstemmelse med lokalplan

Læs mere

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Vedtægter For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Stiftet 1. januar 1962 1. Klubbens navn er Hørsholm-Usserød Idrætsklub med hjemsted i Hørsholm Kommune. Klubben anvender forkortelsen HUI og benytter som sit mærke

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 1 2. FORENINGENS FORMÅL... 1 3. MEDLEMSKAB... 1 4. GENERALFORSAMLINGEN... 1 5. FORENINGENS BESTYRELSE... 3 6. TEGNINGSRET...

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Skøjteklub

Vedtægter for Aarhus Skøjteklub Vedtægter for Aarhus Skøjteklub 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab og indmeldelse 4 Udmeldelse 5 Kontingent og restance 6 Udelukkelse og eksklusion 7 Ordinær generalforsamling 8 Dagsorden for generalforsamling

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening.

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. 1 Navn Foreningens navn er Ulfborg Idrætsforening. Foreningen er stiftet den 4. marts 1937 og har hjemsted i Holstebro Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at danne

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

DTU ser det som sin naturlige opgave at tage aktiv del i den aktuelle fodboldfaglige debat.

DTU ser det som sin naturlige opgave at tage aktiv del i den aktuelle fodboldfaglige debat. LOVE Navn. 1. Unionens navn er: Dansk Træner Union. Forkortet: DTU. Unionen er stiftet under navnet Dansk Fodboldtræner Sammenslutning den 31. marts 1957. Dens hjemsted er formandens adresse. Stk. 2. Stk.

Læs mere

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd 1 Foreningens navn: ESROM BORGERFORENING Esrum Hovedgade 21B, 1 sal, 1 Foreningens navn ESRUM BORGERFORENING,

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen for Intern Kommunikation. Dens hjemsted er formandens adresse. 2: Formål : Foreningen, som er upolitisk,

Læs mere

Vedtægter for Morten Børup Koret

Vedtægter for Morten Børup Koret Vedtægter for Morten Børup Koret 2014 1: Navn og hjemsted. Foreningens navn er: MORTEN BØRUP KORET og foreningens hjemsted er SKANDERBORG KOMMUNE. 2: Formål Foreningens formål er at dyrke korsang og med

Læs mere

Indmeldelse sker via klubbens hjemmeside. Indmeldelsen er bindende for et år fra indmeldelsesdatoen.

Indmeldelse sker via klubbens hjemmeside. Indmeldelsen er bindende for et år fra indmeldelsesdatoen. Skovshoved Triathlon Klub vedtægter: 1 - Navn og hjemsted Foreningen Skovshoved Triathlon Klub har hjemsted i Gentofte kommune og er stiftet den 17. oktober 2004. Foreningen er tilsluttet Dansk Triathlonforbund

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX.

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX. Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for: Varde Kommunes Kunstforening. 1 Navn. Foreningens navn er: "Varde Kommunes Kunstforening" med hjemsted i Varde Kommune.

Vedtægter for: Varde Kommunes Kunstforening. 1 Navn. Foreningens navn er: Varde Kommunes Kunstforening med hjemsted i Varde Kommune. Dato 19-01-2016 Dok.nr. 9775/16 Sagsnr. 16/799 Ref. Signe Sørensen Vedtægter for: Varde Kommunes Kunstforening 1 Navn Foreningens navn er: "Varde Kommunes Kunstforening" med hjemsted i Varde Kommune. Foreningens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Gymnastikforeningen Køge Bugt

Gymnastikforeningen Køge Bugt Gymnastikforeningen Køge Bugt Stiftet den 21. september 1970 Således vedtaget på generalforsamlingen den 21. september 1970 med seneste ændringer den 7. oktober 2002 4. marts 2008 4. marts 2009 4. marts

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅBJERG

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅBJERG VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅBJERG Kap. 1 - Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er: Grundejerforeningen Åbjerg 1 2 Foreningens hjemsted er Gevninge By, Lejre Kommune under Roskilde retskreds,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935.

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Aarhus Lystfiskerforening. Navnet forkortes ALF og udtales som 3 enkeltbogstaver A L F. 2. Foreningens hjemsted er Aarhus. I praksis bruges formandens

Læs mere

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe:

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe: Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle.

Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Revideret 21-04-2018. 1 1. Foreningens navn. Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Rev. 21-04-2018 2. Formål.

Læs mere

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub:

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Brønderslev Tennisklub (BTK), som er stiftet den 2. maj 1897 og har hjemsted i Brønderslev Kommune. Foreningen er tilsluttet

Læs mere

Her følger 3 dokumenter 1) Dagsorden ved stiftende generalforsamling i web-lystfiskerforeningen. (side 1) 2) Vedtægter for Fisketips Forening (side 2-4) 3) Praktiske retningslinier for generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

Vedtægter for foreningen godkendt april 2013.

Vedtægter for foreningen godkendt april 2013. 1 Gerlev Strandpark. Vedtægter for foreningen godkendt april 2013. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Gerlev Strandpark, 3630 Jægerspris. Frederikssund kommune. Adressen er hos formanden.

Læs mere

Vedtægter for multiatleterne

Vedtægter for multiatleterne 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 Vedtægter for multiatleterne 1. Navn og hjemsted. Stk. 1 Foreningens navn er multiatleterne. Stk. Foreningen er stiftet den 1. november 00. Stk. Foreningen har hjemsted i Esbjerg

Læs mere