LOKALPLAN NR. 137 L0VENHOLMVEJ

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN NR. 137 L0VENHOLMVEJ"

Transkript

1 1 LOKALPLAN NR. 137 L0VENHOLMVEJ Lokalplan nr. 137 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanforslaget omfatter et område i Dronningborg, nord for Dronningborg Boulevard mellem Bazkkestien og Bjellerup Ladegård. Lokalplanen er udarbejdet med henblik på opforelse af boliger ti1 udlejning på en storre del af området. Den nordlige del af området drives i ojeblikket landbrugsmaxsigt. Ved Dronningborg Boulevard, i den vestlige del af området, ligger to 3 etagers boligblokke. På arealet ost for disse blokke findes et bygningsfundament og udgravninger, der var en påtznkt fortsazttelse af den eksisterende blokbebyggelse. Der vi1 ifolge planen kunne opfores ca boliger, beregnet ti1 udlejning i form af rzkkehuse og lignende. Desuden vi1 der kunne opfores yderligere en boligblok i 3 etager på det eksisterende fundament. 1 lokalplanen er der udlagt areal ti1 en hovedsti gennem området i ost-vestlig retning med fremtidig forbindelse mod vest ti1 Bzkkestien og 0stervangsskolen samt mod ost ti1 Rismolleskolen. LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggorelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen i- falge kommuneplanlovens 0 31 kun udstykkes, bebygges eller iovrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser.

2 Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsette som hidtil. Lokalplanen medforer heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlag med videre, der er indeholdt i planen. Byrådet kan meddele dispensation ti1 mindre wsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsaztning af, at det ikke zndrer den szerlige karakter af det område, der soges skabt ved lokalplanen. Mere vaxentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemfores ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. 2 LOKALPLANEN OG DEN 0VRIGE PlANUEGNING 9 1 Srammerne Lokalplanen er omfattet af bestemmelserne for område B 49 i 0 15-rammerne for Randers kommune. B 49: boligområde Område B 49 er udlagt ti1 intensiv boligbebyggelse (det vi1 sige mere end 12 boliger pr. ha.) som etagebebyggelse og lignende. 1 området kan der desuden indpasses institutioner, f.eks. plejehjem, bcn-neinstitutioner samt mindre butikker ti1 områdets daglige forsyning. Vej- og stiplaner De eksisterende boliger i området har vejadgang ti1 en 10 m bred stamvej med tilslutning ti1 Dronningborg Boulevard i den vestlige del af lokalplanområdet. Den stamvej, der er udlagt i matriklen, men ikke anlagt, forudsazttes forlagt i lokalplanen med omtrent samme forlab gennem området som det tidligere vejudlzeg. Det vi1 sige, at det vi1 blive muligt at etablere yderligere en vejtilslutning ti1 Dronningborg Boulevard udover den eksisterende. Kollektiv Varmeplan trafik En i matriklen udlagt 6 m bred vej parallelt med sydgavlene af de eksisterende blokke i området forudszettes nedlagt i den Dstlige del af strzekningen. På denne strazkning er vejen ikke anlagt rammerne er forudsat udlagt areal ti1 en hovedsti forl0bende i ost-vestlig retning mellem 0stervangsskolen/Baekkestien og Rism0lleskolen. Området betjenes af en bybusrute via Dronningborg Boulevard. Der foreligger ikke planer for den kollektive trafik der indebaxer forandringer for betjeningen af lokalplanområdet. En varmeplan for Randers kommune er under udarbejdelse. For at sikre en hensigtsmcessig varmeforsyning i området i perioden indtil der foreligger en godkendt varmeplan, er der optaget bestemmelser i lokalplanen, der sikrer, at bebyggelsen kan forlanges tilsluttet et kollektivt varmeforsyningsanlzg. Samtidig er lokalplanens bestem-

3 3 Spildevand Institutioner melser udformet således, at de ikke vi1 kunne komme i strid med varmeplanen. Den sydlige del af området er kloakeret med separat system og den nordlige del af området forudsattes tilsluttet dette. Der er i udbygningsplanen for den sociale sektor forudsat, at der indenfor området placeres en borneinstitution. LOKALPLANENS FORMÅL Lokalplanens formål er at sikre: at området reserveres ti1 boligformål, at der reserveres areal ti1 en b0rneinstitution ningborg Boulevard, nax Dron- at der reserveres areal ti1 en Ost-vestlig hovedsti, som naturligt kan indgå i området sammen med opholdsarealer og det wrige stinet, at der opnås sammenhaxg mellem friarealer tilhorende de eksisterende boligblokke og den nye bebyggelse, at det udendors stojniveau hidwrende fra Dronningborg Boulevard ikke overskrider 55 db(a) på dognsbasis for boligbebyggelsen og dens opholdsarealer, at vejene udformes i overensstemmelse med de retningslinier, der er gzldende for opholds- og legeområder og stillevejsområder. LOKALPLANENS BESTEMMELSER 1 henhold ti1 kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fasts&.tes herved folgende bestemmelser for det i 0 1 nwnte område. 91 Matrikelfortegnelse Delområder Zonestatus 0 1 LOKALPLANENS OMRÅDE Stk. 1. Lokalplanen afgraxses som vist på vedh=ftede kortbilag nr. 1 og omfatter matr.nre Ink, lnl, 1 nm, 1 nn, lno, lnp, lnq, lnr, lns, lnt, lnu, lnv, lnx, lny, og lnz alle Bjellerup Ladegård, Dronningborg samt alle parceller der efter den 1. oktober 1980 udstykkes fra de nawnte ejendomme. Stk. 2. Lokalplanens område opdeles i delområderne A, B, C, D, E og F. Stk. 3. Området er beliggende i byzone.

4 OMRÅDETS ANVENDELSE DELOMRÅDE A Etagebebyggelse Erhverv på naermere angivne vilkår Stk. 1. Området må kun anvendes ti1 boligformål, og der må kun opføres etagebebyggelse. Stk. 2. Byrådet kan tillade, at der på ejendommene drives sådan virksomhed, som almindeligvis kan udføres i beboelsesområder under forudsztning af, at virksomheden drives af den der bebor den pågsldende ejendom, at virksomheden efter byrådets sk0n drives på en sådan måde, at ejendommens karakter af beboelsesejendom ikke forandres (herunder ved skiltning og lignende) og områdets karakter af boligområde ikke brydes, at virksomheden ikke medfører ulempe for de omboende, at virksomheden ikke medfører behov for parkering der ikke er plads ti1 på den pågazldende ejendom. Ejendommene må herudover ikke benyttes ti1 nogen form for erhvervsvirksomhed. Boligformål, kaedehuse, raekkehuse og lignende Erhverv på naermere angivne vilkår DELOMRÅDE B, C og D Stk. 3. Området må kun anvendes ti1 boligformål. Bebyggelsen må kun bestå af åben og lav bebyggelse samt t&- lav bebyggelse i overensstemmelse med den på kortbilag nr. 2 viste retningsgivende plan. Stk. 4. Byrådet kan tillade, at der på ejendommene drives sådan virksomhed, som almindeligvis kan udfores i beboelsesområder under forudszetning af, at virksomheden drives af den der bebor den pågzldende ejendom, at virksomheden efter byrådets sk0r-r drives på en sådan måde, at ejendornmens karakter af beboelsesejendom ikke forandres (herunder ved skiltning og lignende) og områdets karakter af boligområde ikke brydes, at virksomheden ikke medfarrer ulempe for de omboende, at virksomheden ikke medforer behov for parkering, der ikke er plads ti1 på den pågeldende ejendom. Ejendommene må herudover ikke benyttes ti1 nogen form for erhvervsvirksomhed. DELOMRÅDE E Stk. 5. Området må kun anvendes ti1 offentlige formål (bcn-nehave, vuggestue, fi-itidshjem og lignende).

5 DELOMRÅDE F Stk. 6. Området må kun anvendes ti1 formål, som er fzlles for beboere i delområderne B, C og D. (selskabslokaler og lignende). 5 FIELLESBESTEMMELSER FOR ALLE DELOMRÅDER Stk. 7. Indenfor området kan opfcwes transformerstationer ti1 kvarterets forsyning, når de ikke har mere end 30 m2 bebygget areal og ikke gives en hajde af mere end 3 m over ternen, og når de udformes i overensstemmelse med den wrige bebyggelse. 93 Udstykningsplan Q 3 UDSTYKNINGER Stk. 1. Udstykning må kun ske i overensstemmelse med den på vedhzftede kortbilag nr. 3 viste retningsgivende udstykningsplan. Stk. 2. Efter byrådets saxlige tilladelse kan yderligere udstykning finde sted som vist på vedhzeftede kortbilag nr.3. 4 Nye veje og stier 5 4 VEJ- OG STIFORHOLD UDUEG AF NYE VEJE M.M. Stk. 1. Der udlzgges areal ti1 falgende nye veje og stier med en beliggenhed som vist på vedhzftede kortbilag nr. 2 *) Vejen B-B i en bredde af 10 m. Vejen C-C i en bredde af 10 m. Vejen D-D i en bredde af 10 m. Vejen E-E i en bredde af 10 m. Vejen F-F i en bredde af 10 m. Vejen G-G i en bredde af 10 m. Vejen H-H i en bredde af 10 m. Vejen J-J i en bredde af 10 m. Vejen K-K i en bredde af 10 m. Vejen L-L i en bredde af 10 m. Vejen M-M i en bredde af 10 m. Vejen N-N i en bredde af 10 m. Vejen 0-0 i en bredde af 10 m. Vejen P-P i en bredde af 6 m. Vejen Q-Q i en bredde af 6 m. Vejen R-R i en bredde af 6 m. Vejen S-S i en bredde af 6 m. *) Naxmere bestemmelser om anlreg og ibrugtagen vi1 blive fastsat efter regleme herom i vejlovgivningen. Det forudsazttes, at stien a-a udkgges som offentlig sti, at vejene udlzgges som private frellesveje samt, at de cwrige stier udkgges som private fazlles stier.

6 gader Fortovsoverkmsel Stien a-a i en bredde af 4 m. Stien b-b i en bredde af 4 m. Stien c-c i en bredde af 4 m. Stien d-d i en bredde af 4 m. Stien e-e i en bredde af 4 m. Stk. 2. Nye mindre stier udover de ovenfor nzevnte skal udhegges i en bredde af 3 m, i princippet som vist på vedhazftede kortbilag nr. 2. Stk. 3. Vejene i området skal udformes efter de retningslinier, der er gzeldende i medfor af faxdselslovens $ 40 (lovbekendtgorelse nr. 287 af 10. juni 1976). Det forudsazttes, at vejen A-A skal anvendes som stillevej, og at de ovrige veje i området skal anvendes som lege- og opholdsgader. Stk. 4. Ved vejtilslutning skal hjarrnerne af de tilstodende ejendomme afskaxes som vist på vedh=ftede kortbilag nr. 2. Stk. 5. Vejen A-A s tilslutninger ti1 Dronningborg Boulevard skal udformes som fortovsoverkorsler. Stk. 6. Ti1 Dronningborg Boulevard må der ikke vaxe direkte adgang fra de tilgrznsende ejendomme. Stk. 7. Den på matrikelkortet udlagte 10 m brede vej for- Legges som vist på vedhzeftede kortbilag nr. 2 (vej A-A). *) PARKERINGSFORHOLD DELOMRÅDE A Stk delområde A skal der indrettes parkeringspladser svarende ti1 en bilplads for hver 100 m* boligetageareal. Stk. 2. De ti1 ejendommene i delområde A horende parkeringspladser skal placeres som vist på vedhzeftede kortbilag nr. 2. DELOMRÅDERNE B, C OG D Stk hvert af delområderne skal der indrettes parkeringspladser svarende ti1 mindst 1,5 bilplads for hver bolig. Heraf skal mindst 0,5 bilplads for hver bolig indrettes som felles parkering for det enkelte delområde. DELOMRÅDE E OG F Stk. 5. Der skal indrettes parkeringspladser svarende ti1 mindst en bilplads for hver 50 m2 bruttoetageareal. *) Den på matrikelkortet udlagte 6 m brede vej over matr.nre 1 nn og 1 no vi1 blive nedlagt. Det bemaxkes, at vejen ikke er anlagt på denne strrekning (se vedhazfiede kortbilag nr. 1).

7 7 56 Jordkabler 9 6 LEDNINGSANLIEG El-ledninger, herunder ti1 vejbelysning, må ikke fremfares som luftledninger, men må alene udfwes som jordkabler. 7 Bebyggelsesprocent Byggefelter Maksimal bygningshnrjde Antal etager Bebyggelsesprocent Byggefelter Maksimal bygningshmrjde Antal etager Tagformer Bebyggelsesprocent Maksimal bygningshmrjde Antal etager 5 7 BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING DELOMRÅDE A Stk. 1. Bebyggelsesprocenten for delområde A som helhed må ikke overstige 50. Stk. 2. Uanset hojde og afstandsbestemmelserne i bygningsreglementet må bebyggelsen kun opfores med en placering og i et omfang som vist på vedhzftede kortbilag nr. 2. Stk. 3. Intet punkt af en bygnings yderweg eller tagflade må gives en hojde, der overstiger 10,5 m over terrzen, målt efter reglerne i bygningsreglementet. Stk. 4. Bygninger må ikke opfores med mere end 3 etager. DELOMRÅDERNE B, C OG D Stk. 5. Bebyggelsesprocenten for delområderne B, C og D må ikke overstige 50 for områdeme som helhed. Stk. 6. Uanset hojde og afstandsbestemmelseme i bygningsreglementet må bebyggelsen kun opfarres med en placering og i et omfang som vist på vedhzftede kortbilag nr. 2. Stk. 7. Intet punkt af en bygnings ydervzg eller tagflade må gives en hojde, der overstiger 8,5 m over ternen, målt efter reglerne i bygningsreglementet. Stk. 8. Bygninger må ikke opfores med mere end 2 etager. Stk. 9. Tagets vinkel med det vandrette plan skal vaxe mellem 25 og 35. Garager og carporte må dog udfores med fladt tag. DELOMRÅDERNE E OG F Stk. 10. Bebyggelsesprocenten for hvert af delområderne som helhed m% ikke overstige 40. Stk. 11. Intet punkt af en bygnings yderweg eller tagflade må gives en hojde der overstiger 8,5 m over ternen, målt efter reglerne i bygningsreglementet. Stk. 12. Bygninger må ikke opfores med mere end en etage.

8 8 Tagformer w Tagmaterialer Skiltning 99 Opholdsareal Starjafskermning Beplantningsbaelte Stk. 13. Tagets vinkel med det vandrette plan skal vaxe mellem 25 og 35. Garager og carporte må dog udfores med fladt tag. 5 8 BEBYGGELSENS YDRE FREMTRIEDEN Stk. 1. Blanke og reflekterende tagmaterialer må ikke anvendes. Stk. 2. Ingen form for skiltning og reklamering må finde sted. Undtaget herfra er dog skilte med en storrelse på indtil 0,2 m2, der må opszettes i et eksemplar for hver bolig. 5 9 UBEBYGGEDE AREALER Stk delområde A skal der udhegges opholdsareal svarende ti1 100% af boligetagearealet. Stk delområdeme B, C og D som helhed skal der udlzegges opholdsareal svarende ti1 100% af boligetagearealet. Stk. 3. De på vedh,azftede kortbilag nr. 2 med vandret skravering viste arealer må ikke udstykkes ti1 bebyggelse, men udlzegges som fzlles opholdsarealer for bebyggelsen. Stk. 4. Langs Dronningborg Boulevard skal der etableres stojafskaxmning for bebyggelsen og dens opholdsarealer således, at det Ekvivalente konstante udendors stojniveau hidrorende fra Dronningborg Boulevard ikke overstiger 55 db(a) på dognbasis. Stk. 5. Langs lokalplangrzensen mod nord og ost udhegges areal ti1 et 3 m bredt beplantningsbzelte FORUDSIETNING FOR IBRUGTAGEN AF NY BEBYGGELSE Stk. 1. Ny bebyggelse må ikke tages i brug for der er etableret den i 0 4, stk. 1. mevnte sti a-a samt det i 4 9, stk. 3. nzevnte felles opholdsarealer. Stk. 2. Ny bebyggelse må ikke tages i brug for der indenfor det enkelte delområde er etableret de i $ 4, stk. 1 nzvnte veje og stier, og de i $ 9 stk. 1 og 2 mevnte opholdsarealer. Stk. 3. Ny bebyggelse må ikke tages i brug for der er etableret den i 5 9 stk. 4 nawnte stojafskzermning. Stk. 4. Ny bebyggelse må ikke uden byrådets tilladelse tages i brug, for bebyggelsen er tilsluttet et kollektivt varmeforsyningsanheg efter byrådets anvisning.

9 9 ll Q 11 SERVITUTTER Bestemmelsen i punkt 1 i den, den 12. januar 1973 på matr.nre Ink, lnl, lnm, lnn, lno, lnp, lnq, lnr, lns, lnt, lnu, lnv, lnx, lny og lnz Bjellerup Ladegård, Dronningborg, tinglyste deklaration vedrcwende, at ejendommene i relation ti1 den ti1 enhver tid gzldende byggelovgivning betragtes som en ejendom, ophceves VEDTAGELSESPÅTEGNING Således vedtaget af Randers byråd den 10. november Randers, den 11. nov Kr. Gjetrup borgmester 1 henhold ti i lov om kommunalplankegning vedtages ovenstående lokalplan endeligt. Randers, den 23. februar Kr. Gjstrup borgmester

10

11

12

13 LEGE- OG OPHOLo5GAOE IRA LWENHOLMVU LOKALPLAN 137 ;$g;yg$pj m BEPLANTNING I LLUSTRATI ONSPIAN, DELOMRÅDERNE B & F BI LAG 1 ST, RANDERS KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING BSTERGADEIZ 06/L17100 OKT80 MhFORHOLD 1, PARKERINGSPLAOS

1 Lokalplan 211. Lokalplan nr. 211 Tinghojvej - Almennyttige boliger EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Områdets beliggenhed. Nuvaerende anvendelse

1 Lokalplan 211. Lokalplan nr. 211 Tinghojvej - Almennyttige boliger EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Områdets beliggenhed. Nuvaerende anvendelse 1 Lokalplan nr. 211 Tinghojvej - Almennyttige boliger 1 Lokalplan 211 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Nuvaerende anvendelse Lokalplanen omfatter et område beliggende mellem Tinghojvej og

Læs mere

Lokalplan nr. 102 Hadsundvej.

Lokalplan nr. 102 Hadsundvej. 1 Lokalplan nr. 102 Hadsundvej. Udlagt til etagehus-bebyggelse. Fotreslås bebygget en boligblok. med LOKALPLAN NR. 102 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Området er i kommunens planer udlagt ti1 boligformål (intensiv

Læs mere

Lokalplan nr. 169 Carl Plougs Vej

Lokalplan nr. 169 Carl Plougs Vej Lokalplan nr. 169 Carl Plougs Vej 1 111111 I I I I I EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets Ny lokalplan beliggenhed Lokalplanen omfatter et område på ca. 10.750 m*, beliggende i den sydlige del af Neder Hornbzek,

Læs mere

Lokalplan nr. 143 Parkvaenget

Lokalplan nr. 143 Parkvaenget 1 Lokalplan nr. 143 Parkvaenget EN KORTFATTET BESKRIVELSE Nuvaerende forhold Området omfattes delvist af en azldre byplan for Hornb%k, hvori området er udlagt ti1 villabebyggelse. 10 15-rammerne for Randers

Læs mere

Lokalplan nr. 132 Garnisonsvej (Plejehjem)

Lokalplan nr. 132 Garnisonsvej (Plejehjem) Lokalplan nr. 132 Garnisonsvej (Plejehjem) EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanforslaget omfatter et område i den nordlige del af Randers by, beliggende mellem Garnisonsvej og Hadsundvej, nord for den planlagte

Læs mere

Lokalplan nr. 173 bvenholmvej I 1.

Lokalplan nr. 173 bvenholmvej I 1. 1 Lokalplan nr. 173 bvenholmvej I 1. EN KORTFATIET BESKRNELSE Områdets beliggenhed Lokalplanforslaget omfatter et område beliggende nord for Dronningborg Boulevard og vest for Lcwenholmvejs ostligste tilslutning

Læs mere

ILokaldan 208. Lokalplan 208 >rbuchtrups Maskinfabrikcc EN KORTFATTET BESKRIVELSE

ILokaldan 208. Lokalplan 208 >rbuchtrups Maskinfabrikcc EN KORTFATTET BESKRIVELSE 1 Lokalplan 208 >rbuchtrups Maskinfabrikcc ILokaldan 208 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Lokalplanen omfatter et område afgraznset af Yrsavej mod ost, Hobrovej mod vest og den kommende Ringboulevard

Læs mere

uokalplan // Lokalplan nr. 205 Winthersvang EN KORTFATTET BESKRIVELSE LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Hvis forandringer mskes, skal de falge planen

uokalplan // Lokalplan nr. 205 Winthersvang EN KORTFATTET BESKRIVELSE LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Hvis forandringer mskes, skal de falge planen 1 Lokalplan nr. 205 Winthersvang uokalplan // EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanområdet er beliggende syd for Husarvej mellem Garnisonsvej og Hadsundvej, nord for plejehjemmet Nsrrewenget. Lokalplanområdet,

Læs mere

Lokalplan nr. 120 Udbyhojvej 62 Brugsforening

Lokalplan nr. 120 Udbyhojvej 62 Brugsforening Lokalplan nr. 120 Udbyhojvej 62 Brugsforening LOKALPLAN NR. 120 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Område. Butikshus. Beplantning. Lokalplanområdet omfatter matrnr. 174a, Randers markjorder, beliggende Udbyhojvej

Læs mere

Lokalplan nr. 171 Dalumvej

Lokalplan nr. 171 Dalumvej 1 Lokalplan nr. 171 Dalumvej EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter et ca. 17000 m2 stort areal beliggende syd for og med adgang ti1 Mariendalsvej i Vorup. Storstedelen af arealet er en nedlagt

Læs mere

Lokalplan nr Område. Taet-lav boligbebyggelse. Vejtilslutning. Beplantning

Lokalplan nr Område. Taet-lav boligbebyggelse. Vejtilslutning. Beplantning Lokalplan nr. 152 Herredsfogedvej Tranekaer EN KORTFATTET BESKRIVELSE Område Nuvaerende anvendelse Lokalplanforslaget omfatter et område i den nordlige del af Randers, beliggende mellem Frederiksborg Allé,

Læs mere

Lokalplan nr. 128 Anstitutions-område«ved Romalt Boulevard

Lokalplan nr. 128 Anstitutions-område«ved Romalt Boulevard 1 Lokalplan nr. 128 Anstitutions-område«ved Romalt Boulevard LOKALPLAN 128 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Institutions-område indeholdende bwnehave/vuggestue eller lignende. Beliggende ved Romalt Boulevard.

Læs mere

Lokalplan nr. 130 Rugårdsvej

Lokalplan nr. 130 Rugårdsvej 1 Lokalplan nr. 130 Rugårdsvej LOKALPLAN 130 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Område. Lokalplanen omfatter et areal ved Dronningborg Boulevard urniddelbart @st for Dronningborg kirke. Lokalplanen fremkommer

Læs mere

Lokalplan nr. 149 Handelsskole i Paderup

Lokalplan nr. 149 Handelsskole i Paderup 1 Lokalplan nr. 149 Handelsskole i Paderup EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter en del af undervisningsområdet i Paderup, beliggende ost for Minervavej, nabo ti1 amtsgymnasiet. Arealet har en

Læs mere

Lokalplan nr 241 Stattepunkt - N. Hornbaek

Lokalplan nr 241 Stattepunkt - N. Hornbaek Lokalplan nr 241 Stattepunkt - N. Hornbaek EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanen udhegger fire eksisterende ejendomme i Neder Hornbazk ti1 boligformål og ti1 lokal butiks- og serviceforsyning, som en del

Læs mere

1 LokalplaR 217 -, Lokalplan nr. 217 Kmgade/Fjordvang EN KORTFATTET BESKRIVELSE

1 LokalplaR 217 -, Lokalplan nr. 217 Kmgade/Fjordvang EN KORTFATTET BESKRIVELSE 1 Lokalplan nr. 217 Kmgade/Fjordvang 1 LokalplaR 217 -, EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed og zonestatus Lokalplanen omfatter et trekantomrade i Vorup. Området er afgreenset af gaderne Kaxgade

Læs mere

LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN

LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN 1 LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN Nuværende forhold EN KORTFATTET BESKRIVELSE Omriidet er omfattet af partiel byplanvedtægt nr. 13, hvori arealet (ca. 13 150 m2) er udlagt til etagebebyggelse. En bebyggelse af

Læs mere

Lokalplan nr.1 33 Kolonihaver i Vorup

Lokalplan nr.1 33 Kolonihaver i Vorup Lokalplan nr.1 33 Kolonihaver i Vorup EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter dele af matr.nr. 12k, 13x, 13~ og del af 14m, Vorup By, Vorup. Arealet er beliggende nord for H/ S Skovlund i Vorup,

Læs mere

[Lokalplan 222. Lokalplan 222 DDTritonvej«

[Lokalplan 222. Lokalplan 222 DDTritonvej« 1 Lokalplan 222 DDTritonvej«[Lokalplan 222 Lokalplanens område er beliggende vest for Minervavej i Paderup og syd for Tritonvej og omfatter et areal på ca. 48.000 m*. Inden for lokalplanens omrade kan

Læs mere

1 Lokalplan Lokalplan nr. 236 Flyvervej EN KORTFATTET BESKRIVELSE #

1 Lokalplan Lokalplan nr. 236 Flyvervej EN KORTFATTET BESKRIVELSE # Lokalplan nr. 236 Flyvervej 1 1 Lokalplan 236 1 EN KORTFATTET BESKRIVELSE # Lokalplanens område er beliggende i Jennumparken på hjcxnet af Garnisonsvej og Flyvervej og udg0r een ejendom, nemlig matr.nr.

Læs mere

Lokalplan nr. 163 Set. Clemens Kirke

Lokalplan nr. 163 Set. Clemens Kirke Lokalplan nr. 163 Set. Clemens Kirke EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggende ved Lokalplanen omfatter et område omkring Set. Clemens Parkboulevarden Kirke ved Parkboulevarden. Der anskes opfnrrt en tilbygning

Læs mere

Lokalplan nr. 192 Kmeteknisk anlaeg

Lokalplan nr. 192 Kmeteknisk anlaeg Lokalplan nr. 192 Kmeteknisk anlaeg twetek&k anhg / 11 Dyrskuqlad: EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Lokalplanen omfatter matr.nr. 61k Randers Markjorder, beliggende nord for Jomfrulokken.

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

Lokalplan nr. 140 Koglevaenget

Lokalplan nr. 140 Koglevaenget 1 Lokalplan nr. 140 Koglevaenget Beliggenhed Byzone 15 boliger Hvis forandring er snsket, skal de falge planen Ikke handlepligt Evt. dispensation Væsentlige aendringer -.ny lokalplan EN KORTFATTET BESKRIVELSE

Læs mere

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY J. I / ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 Lokalplan for et område til boligformål ved Vestergade i Hou by. Lokalplanen er udarbejdet

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Lokalplan nr. 204 DBMidtvejscc - Råsted. Lokalplan 204 EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Lokalplanområdet skal overfores ti1 byzone.

Lokalplan nr. 204 DBMidtvejscc - Råsted. Lokalplan 204 EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Lokalplanområdet skal overfores ti1 byzone. 1 Lokalplan nr. 204 DBMidtvejscc - Råsted Lokalplan 204 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed og sterrelse Nuvarande anvendelse Blandet bolig og erhverv Fremtidig anvendelse 14 boliger Lokalplanen omfatter

Læs mere

Lokalplan 141 Hjarringvej - Den gamle Skole.

Lokalplan 141 Hjarringvej - Den gamle Skole. Lokalplan 141 Hjarringvej - Den gamle Skole. EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Område Taet, lav boligbebyggelse Lokalplanen omfatter matr. nr. 7el og del af matr. nr. 7em Vorup By, Vorup, beliggende på Hjarringvej.

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

LOKALPLAN 119 VANGDALEN

LOKALPLAN 119 VANGDALEN 1 LOKALPLAN 119 VANGDALEN ( - LOKALPLAN 119 : 1 / Nuvaerende Fremtidige forhold forhold EN KORTFATTET BESKRIVELSE Området er omfattet af partiel byplanvedtzgt nr. 13, hvori arealet (ca. 13 150 m2) er udlagt

Læs mere

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 188 For et område ved P.Mogensenvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 136 område ved Belvedere-Mølmarksvej.

SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 136 område ved Belvedere-Mølmarksvej. ,c ~ Matr.nr. 6-gø og del af 6 a, Anmelder: Svendborg markjorder, samt Svendborg kommunes matr.nr. 39-a m.fl., Græshol- tekniske forvaltning mene, Svendborg jorder. Gåsestræde 14 B 5700 Svendborg SVENDBORG

Læs mere

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen LOKALPLAN 285 BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen ALLERØD KOMMUNE FORVALTNINGEN 2004 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD...2 Hvad er en lokalplan?...2 Hvorfor udarbejdes

Læs mere

[Lokalplan l 227 1. Lokalplan nr. 227 4dvidelse af Randers Havm

[Lokalplan l 227 1. Lokalplan nr. 227 4dvidelse af Randers Havm 1 Lokalplan nr. 227 4dvidelse af Randers Havm [Lokalplan l 227 1 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanens område er beliggende ost for det eksisterende kajanlreg på sydsiden af Gudenå-lobet. Området har

Læs mere

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M.

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. 6 LOKALPLAN GL 52 FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGÅRD M.M., INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 237 for et boligomrade ved Kofeltvej, ldom.

LOKALPLAN NR. 237 for et boligomrade ved Kofeltvej, ldom. LOKALPLAN NR. 237 for et boligomrade ved Kofeltvej, ldom. li N A 4 IDOM KIRKEBY HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 237 FOR ET BOLIGMRfiDE VED KOFELTVEJ. IDOM INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 5

Læs mere

LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger

LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 4-01 SAMSØVEJ REDEGØRELSE. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆG- NING FOR OMRÅDET Områdets beliggenhed Dispositionsplan Nærværende

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ 1 LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Tidligere Klædefabrik Lokalplanområdet omfatter ejendommen Hermann Stillingsvej 1, der har tilhørt Forsvarets Bygningstjeneste.

Læs mere

LOKALPLAN 2-19 Tagboliger på Nylandsvej

LOKALPLAN 2-19 Tagboliger på Nylandsvej LOKALPLAN 2-19 Tagboliger på Nylandsvej KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 2-19 TAGBOLIGER VED NYLANDSVEJ INDHOLD side Redegørelsen... 3 Forhold til anden planlægning 5 Retsvirkninger... 8 Lokalplanen... 11 Lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 238 Kertemindevej II

LOKALPLAN NR. 238 Kertemindevej II 1 LOKALPLAN NR. 238 Kertemindevej II EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanens område er beliggende mellem Kertemindevej og Bogensevej i Vorup. Arealet er på ca. 21000 m2 og er beliggende med ca. 7000 m2

Læs mere

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse KØGE KOMMUNE 1983 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-20 RÆKKEHUSE VED FUNCHSVEJ REDEGØRELSE LOKALPLANFORSLAGETS FORHOLD TIL ØVRIG PLAN- LÆGNING FOR OMRÅDET. Områdets beliggenhed

Læs mere

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 LOKALPLAN 05-005 RIEKKEHUSE - FILLIPPAVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGøRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold til øvrig

Læs mere

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:... LOKALPLAN 03-010 BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING FEB 1983...................:.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.................:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...~.~.~.~..~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Læs mere

NELLEMANN'sEFTF. LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE. BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE

NELLEMANN'sEFTF. LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE. BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE NELLEMANN'sEFTF. PRAKTISERENDE LANDINSPEKTØRER VESTERAA l. 06-134653. 9100 AALBORG LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE BEKENDTGØRELSE Thyborøn-Harboøre

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 219 ~~Hindbaerveja

Lokalplan nr. 219 ~~Hindbaerveja 1 Lokalplan nr. 219 ~~Hindbaerveja EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Lokalplanen omfatter et mindre ubebygget område i Helsted afgraxrset af Egegårdsvej, Hobrovej og et eksisterende boligomrade

Læs mere

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING FEB 1980 I I N D H O L D S FO R T E G N ELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 30 / Boligområde i Store -Heddinge. Nord for Overdrevsvej

Stevns kommune lokalplan nr. 30 / Boligområde i Store -Heddinge. Nord for Overdrevsvej 7 @ Stevns kommune lokalplan nr. 30 / Boligområde i Store -Heddinge Nord for Overdrevsvej STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30. Lokalplan for boligområde i Store-Heddinge nord for Overdrevsve j. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV

L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV 1 LOKKEN-VRÅ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. Forslag til lokalplan for et område til tæt-lav

Læs mere

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28.10. Bolig- og institutionsområde øst for Salvievej i Middelfart. November 1992

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28.10. Bolig- og institutionsområde øst for Salvievej i Middelfart. November 1992 MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28.10 Bolig- og institutionsområde øst for Salvievej i Middelfart November 1992 Middelfart kommune LOKALPLAN NR. 28.10. Bolig- og institutionsomrhie Middelfart. ost for

Læs mere

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge Boligområde Erikstrup. Store-Heddinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 40. Lokalplan for boligområde Erikstrup i Store-Heddinge. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør

Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse...3 Lokalplanens indhold...4 Lokalplanens retsvirkninger...4 LOKALPLANEN...5 1 - Områdets afgrænsning...6 2 - Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN GL 58 FOR ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN, SANDBJERGVEJ, STADIONVEJ OG SPRINGHOLM.

LOKALPLAN GL 58 FOR ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN, SANDBJERGVEJ, STADIONVEJ OG SPRINGHOLM. I LOKALPLAN GL 58 FOR ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN, SANDBJERGVEJ, STADIONVEJ OG SPRINGHOLM. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan GL 58 3 Kortbilag 1. U INDLEDNING. Lokalplan

Læs mere

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV -~ LANGESKOV b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR.15 1982. LANGESKOV KOMMUNE Lokal plan nr.15 for et boligområde Langeskov by. (Tillæg nr.2 til lokaiplan nr.1). 1.aug.1982 J.nr.O1.02.05.P16/300-82 1. LANGESKOV

Læs mere

KOMMUNE NR. 3016 ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMAL BELIGGENDE VED BLOMMEVÆNGET I SAKSILD BY

KOMMUNE NR. 3016 ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMAL BELIGGENDE VED BLOMMEVÆNGET I SAKSILD BY ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMAL KOMMUNE NR. 3016 BELIGGENDE VED BLOMMEVÆNGET I SAKSILD BY ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR 3016 Lokalplan for et areal til boligformål. beliggende ved Blommevænget

Læs mere

Lokalplan nr. 115 Asser Rigs Vej

Lokalplan nr. 115 Asser Rigs Vej Lokalplan nr. 115 Asser Rigs Vej 1 LOKALPLAN II 5 LOKALPLAN 115 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Matr. nr. 6b, Kristrup. Lokalplanen omfatter ejendommen matr. nr. 6b, Kristrup by og sogn, beliggende vest for

Læs mere

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59. Lokalplan for et område til boligformål ved Vardevej, og Dalbrinken i Skjern by.

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59. Lokalplan for et område til boligformål ved Vardevej, og Dalbrinken i Skjern by. SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59 Lokalplan for et område til boligformål ved Vardevej, Ringvejen og Dalbrinken i Skjern by. Udarbejdet i maj 1988 af Skjern kommune, teknisk forvaltning. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983)

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BESTEMMELSER I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes

Læs mere

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård - Draby Anmelder: Leif Erlandsen Advokat Telf. (Ol) 162465 Vester Voldgade 10 i552 Krabenhavn V JÆGERSPRIS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JEGERSPRIS

Læs mere

LOKALPLAN 234 Naturområde og ridecenter 7

LOKALPLAN 234 Naturområde og ridecenter 7 1 LOKALPLAN 234 Naturområde og ridecenter 7 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Ifolge kommuneplanen for Randers skal der etableres et nyt offentligt skov- og naturområde på arealerne mellem Clausholmvej, Hammelvej

Læs mere

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989)

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN På baggrund af ønsker fra grundejerforeningen "Klanparken" om mulighed

Læs mere

Lokalplan nr. 162 Kertemindevej

Lokalplan nr. 162 Kertemindevej Lokalplan nr. 162 Kertemindevej 1 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanens område er beliggende for enden af Kertemindevej i Vorup. Arealet er på ca. 14000 mz og er beliggende i landzone. Lokalplanen åbner

Læs mere

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------.------------.----------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave Lokalplan 28 Vest for Rungsted Havn Ewaldshave I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975 fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. FORMAL : 1. Hensigten med

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

Lokalplan 243 \ LOKALPLAN NR 243 Enghaj Kirke. Lokalplanen omfatter et areal på m* beliggende nord for Gl. Hobrovej.

Lokalplan 243 \ LOKALPLAN NR 243 Enghaj Kirke. Lokalplanen omfatter et areal på m* beliggende nord for Gl. Hobrovej. 1 LOKALPLAN NR 243 Enghaj Kirke Lokalplan 243 \ EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanens område Lokalplanen omfatter et areal på 24.200 m* beliggende nord for Gl. Hobrovej. Området er ubebygget og henligger

Læs mere

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 225 For et område ved Rylevænget i Alsønderup Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Når lokalplanen er endeligt vedtaget og offentliggjort må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge

Læs mere

LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE --- - ------- - ---- ---- --- --- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1.

Læs mere

ASSENS KOMMUNE LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ. Lokalplan nr. O.75. For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg.

ASSENS KOMMUNE LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ. Lokalplan nr. O.75. For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg. ASSENS KOMMUNE FREDENSVEJ GRØNNEVEJ VANDVÆRKSVEJ LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ Lokalplan nr. O.75 For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg. 1 Lokalplan nr. 0.75 For et boligområde ved teglværksvej,

Læs mere

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE.

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 30 FOR SKIVE KOMMUNE FOR ET OMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. INDHOLD. RedegØrelse for lokalplanen... side

Læs mere

Lokalplan nr. 122 rblossepladsen«

Lokalplan nr. 122 rblossepladsen« Lokalplan nr. 122 rblossepladsen«lossepladsen fyldt OP om ca. 3 år. Bakketoppen - hajde ca. 17 m. LOKALPLAN 122 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Den kommunale losseplads ved Tronholmen er ved at wre fyldt op.

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

Lokalplan nr. 1911 UdbyhBjvej»Dronningborg Maskinfabrik«

Lokalplan nr. 1911 UdbyhBjvej»Dronningborg Maskinfabrik« Lokalplan nr. 1911 UdbyhBjvej»Dronningborg Maskinfabrik«EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanforslaget omfatter det nuvaxende fabriksankeg samt arealet mellem fabrikken og adgangsvejen ti1 Dronningborg Idnetscenter,

Læs mere

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Matr.nr. l5q og l8ao Båring By, Asperup l.2.5:p16 HK/ak Lokalpian nr. 48 (1995 338) T~7 -

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV Aabybro kommune Lokalplan nr. 5.03 Område til tæt-lav boligbebyggelse ved Kj6bmandstoften i Birkelse by. Indledning... side 3 Lokalplanens sammenhæng med anden

Læs mere

NAKSKOV KO B22-I LOKALPLAN NR. BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86. Lokal planlægning

NAKSKOV KO B22-I LOKALPLAN NR. BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86. Lokal planlægning NAKSKOV KO Lokal planlægning LOKALPLAN NR. B22-I BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86 4. UDGAVE Den 05.11.1986. NAKSKOV KOMMUNE Lokalplan nr. B22-I. Boligområde ved Svingelsvej. Hæftet omfatter falgende:

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT l. Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2. Lokalplanens område - 1 AFSNIT 3. Områdets

Læs mere

Lokalplan nr. 18. Boligområdet Brydetoften i Strø

Lokalplan nr. 18. Boligområdet Brydetoften i Strø Lokalplan nr. 18 Boligområdet Brydetoften i Strø 29.11.1989 SKÆVINGE KOMMUNE 11 Strøgåc - Hyllegard LOKALPLAN NR. 18 STRØ JUNI 1989 /, 7 / s~ SKÆVINGE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 18 HILLERØD KUN GYLDIGT MED

Læs mere

LOKALPLAN nr. ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR

LOKALPLAN nr. ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR LOKALPLAN nr. FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR SYGEHUSVEJEN, ÆRØSKØBING ÆRØSKØBING KOMMUNE Indledning: Ærøskøbing kommune Lokalplan nr. 9-13 A for et boligområde syd for Sygehusvejen, Ærøskøbing (matr. nr. 69

Læs mere

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ M.V. SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

Lokalplan nr. 156 Gkovlundtc

Lokalplan nr. 156 Gkovlundtc 1 Lokalplan nr. 156 Gkovlundtc EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanens område er beliggende i Vorup kax-, nord for jernbanen, syd for de nye kolonihaver i Vorup. Efter lokalplanen overfores de gamle kolonihaveområder»fjordvang«og»skovlund«samt

Læs mere

-okalplan nr. 145 i. C. Andersens vej

-okalplan nr. 145 i. C. Andersens vej 1 -okalplan nr. 145 i. C. Andersens vej EN KORTFATTET BESKRIVELSE Grusgrav ved H. C. Andersen Vej 24 boliger Arealets nuvarende anvendelse og terraenform Jordregulering Lokalplanen omfatter en gammel grusgrav

Læs mere

Lokalplan nr Flyvepladsen ved Mjslet. Lokalplan 194

Lokalplan nr Flyvepladsen ved Mjslet. Lokalplan 194 Lokalplan nr. 194 - Flyvepladsen ved Mjslet Lokalplan 194 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed og stmrrrelse Lokalplanen omfatter et område på ca. 52,5 ha. beliggende nord for Hojsletvej mellem Mariagervej

Læs mere

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN JUNI 1983 INDLEDNING Dette hæfte indeholder lokalpian for et område ved Bryggervangen, Bredballe. Hensigten med at udarbejde

Læs mere

Lokalplan nr. 159 Odasminde bbdobbelthuse«

Lokalplan nr. 159 Odasminde bbdobbelthuse« Lokalplan nr. 159 Odasminde bbdobbelthuse«lo Lokalpld 159 2mi l I EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggen hed Nuvasrende forhold Lokalplanområdet er beliggende i Romalt og omfatter de ejendomme som har vejadgang

Læs mere

RIBE NØRREMARK. Rønnebærparken LOKALPLAN NR

RIBE NØRREMARK. Rønnebærparken LOKALPLAN NR RIBE NØRREMARK Rønnebærparken LOKALPLAN NR. 03.04 Lokalplanforslaget er vedtaget ved 1. behandling i byrådet den 14. april 1980 og offentligt fremlagt fra den 29. april til den 29. juni 1980. Lokalplanen

Læs mere

Lokalplan 174 Vester Tvaervej 1 Lokaldan m

Lokalplan 174 Vester Tvaervej 1 Lokaldan m Lokalplan 174 Vester Tvaervej 1 Lokaldan m EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Lokalplanen omfatter matr.nre. 151~ og 587f, del af Elal og del af 420x, Randers Markjorder, beliggende for enden

Læs mere

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 15-002 PARCELHUSOMRÅDE, UGGERHALNE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING DEC 1980 Lokalplanens baggrund og område Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af aktuelle planer om at udstykke

Læs mere

LOKALPLAN NR. 218 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde ved D~esvej nord for Danagarden

LOKALPLAN NR. 218 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde ved D~esvej nord for Danagarden LOKALPLAN NR. 218 for et boligområde ved D~esvej nord for Danagarden HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 218 FOR ET BOLIGOMaDE VED DØESVEJ. NORD FOR DANAGARDEN INDHOLDSFORTEGNELSE Side S;

Læs mere

~LOKALPLAN NR~e.1.3 FOR :0~ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE

~LOKALPLAN NR~e.1.3 FOR :0~ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NRe.1.3 FOR :ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE flidholdet AF LOKALPLANFORSLLGET Lokaiplanen omfatter et Ørbæk by.. område beliggende ved Åvænget i Lokalplanen fastlægger, at der på arealet skal opføres 9

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.12

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.12 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.12 N INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 5.12 Side 1 Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område og zonestatus... 1 3 Områdets anvendelse... 2 4 Udstykninger... 3 5 Vej-

Læs mere