REFERAT FRA STIFTENDE AFDELINGSMØDE I AFDELING 38 BAKKEHUSENE TIRSDAG DEN 23. MAJ 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT FRA STIFTENDE AFDELINGSMØDE I AFDELING 38 BAKKEHUSENE TIRSDAG DEN 23. MAJ 2017"

Transkript

1 REFERAT FRA STIFTENDE AFDELINGSMØDE I AFDELING 38 BAKKEHUSENE TIRSDAG DEN 23. MAJ lejemål var repræsenteret med i alt 55 beboere. Fra Boligforeningen Ringgården: Palle Jørgensen direktør Lulu Grønlund - kommunikationschef Bjarke Mortensen inspektør Anders Pedersen - varmemester Christian Mariegaard hovedbestyrelsesformand Annie Axelsen hovedbestyrelsesmedlem Referent: Lene B. Therkelsen Herudover: Birthe Laursen fra Lisbjerg Fællesråd Torben Justsen - NCC Michael Tolstrup - Aarhus Kommune 1. Valg af dirigent Annie Axelsen blev valgt. 2. Orientering om udviklingen af Lisbjerg v/aarhus kommune I bor i Danmarks største byudviklingsområde, som vil udvikle sig til en by større end Skanderborg, indledte Michael Tolstrup fra Aarhus Kommune sin orientering. Det næste byggeri bliver ca. 200 boliger på nabogrunden mod vest i løbet af ca. 2½ år. Den nye by bliver en tæt bebyggelse i 2-3 etager - altså meget lig Bakkehusene. En blandet by med 25% almene boliger. Bygaden åbner her i sommer, letbanen senere på året. Planen er, at der bygges butikker og service omkring bygaden men det fordrer et lidt større beboergrundlag. Syd for Bakkehusene kommer et grønt bælte her skal blandt andet være bassiner til opsamling af regnvand. Hvad der herudover skal være af funktioner, vil borgerne i Lisbjerg blive inddraget i. I løbet af nogle år vil der sandsynligvis blive opført en daginstitution. Michael oplyste også, at læbæltet vest for Bakkehusene bliver udtyndet. Lars nr. 112: hvornår kommer der et stisystem? Michael Tolstrup: Vi afventer en politisk godkendelse; men det kommer som noget af det første, for vi er godt klar over, at der bliver trampet stier til skole og letbane, hvis de ikke bliver etableret. Svend nr. 142: Hvor mange etager bygger man i syd for Bakkehusene? Michael Tolstrup: Der bliver bygget i 2-3 etager, men på grund af det skrånende terræn, vil det ikke tage udsigten fra jer.

2 Svend nr. 142: Hvornår bliver de grønne områder syd for Bakkehusene anlagt? Michael Tolstrup: Det sker meget hurtigt og i samråd med beboerne i Bakkehusene. Der blev også spurgt om vandhullerne/vandbassiner evt. kunne spærres af hensyn til børnene. Michael svarede, at der som udgangspunkt ikke er tænkt afspærringer ind i planerne. Birthe Laursen fra Lisbjerg Fællesråd bød velkommen til Lisbjerg Birthe opfordrede til at bakke op om de værdier, der er i landsbyen Lisbjerg man hilser på hinanden, uanset hvor man møder hinanden. LST Lisbjerg, Skejby og Terp beboerforeningen, som står for en række arrangementer, bl.a. banko, Mortens aften mv. Beboerforeningen har et beboerhus, som kan lejes af medlemmer. Se på Lisbjerg fritidsliv er en forening, der ønsker at styrke den lokale kultur- og sportsånd og har tilholdssted på Lisbjergskolen. LSTK (Lisbjerg, Skejby, Terp, Kasted Fællesråd) er paraplyforeningen. Se mere på Der arbejdes p.t. på en fælles portal for alle foreninger med en fælles kalender over alt hvad der foregår. Birthe opfordrede til at deltage i det lokale fællesskab og i øvrigt holde øje med det store skilt på toppen af byen, hvor byens aktiviteter annonceres. 3. Beretning Christian Mariegaard orienterede om Ringgårdens historie, boliger, sammensætning, organisering samt de opgaver som den kommende afdelingsbestyrelse står overfor. På kan du læse mere om Ringgården. 4. Beslutninger 15 stk. 4: Det blev enstemmigt vedtaget, at der kun skal være 1 årligt møde. 15 stk. 5 Det blev vedtaget, at afdelingsbestyrelsen konstituerer sig selv samt beslutter, hvem er repræsenterer afdelingen i repræsentantskabet. 17, stk. 5 Det blev vedtaget, at der skal være fem medlemmer i afdelingsbestyrelsen og to suppleanter. 5. Afdelingens økonomi Palle Jørgensen fortalte kort om, hvordan afdelingens budget er bygget op. I august måned skal afdelingsbestyrelsen godkende næste års budget. Dette budget skal afdelingsbestyrelsen efterfølgende præsentere for beboerne på det ordinære afdelingsmøde i september 2017.

3 6. Indkomne forslag Forslag 1 Forslag om fællesspisning i afdelingen - stillet af beboerne på Elmehøjen 94 Forslagsstiller var ikke til stede. Forslaget blev ikke vedtaget, men det er naturligvis ikke forbudt at lave fællesspisning. Et alternativ blev foreslået at nedsætte et socialudvalg på afdelingsmødet i september. Forslag 2A, B og C stillet af beboerne Elmehøjen 152 Forlag 2A Opstilling af bom mellem de to mest nordlige blokke. Til dette forslag var der flere kommentarer: Det er en god idé, men hvad gør man i tilfælde af brand? Handicapparkering er et problem, hvis der er bomme Forslag om at sætte pæle, der går op og ned, i stedet for bomme Eventuelle bomme bør være nemme at låse op, så det er muligt at køre ned og læsse af Forslag om at lave bump, så det ikke er muligt at køre mere end 10 km./timen Bjarke Mortensen kunne oplyse, at bomme i dag lavet, så en brandbil bare lægger dem ned; men forsøg ikke at gøre det samme med en personbil... Christian Mariegaard opfordrede til, at man udskyder beslutning til september. I mellemtiden arbejder administrationen og den nye afdelingsbestyrelse med en løsning. Der er økonomi til det. Forslag om mere skiltning med opfordring til at køre hensynsfuldt i området. Bjarke Mortensen sørger for skiltning med legende børn hurtigst muligt. Forslag 2B Opstilling af containere til metal- og plastiksortering. Bjarke Mortensen oplyste, at de nuværende containere pr. 1. oktober omdannes til nye fraktioner ifm. Aarhus Kommunes nye affaldssorteringsordning. Forslag 2C Aftale om afhentning af storskrald. Bjarke Mortensen kunne oplyse, at man skal bestille afhentning, og aftenen forinden afhentning, sættes storskrald ved affaldsøen. Der blev opfordret til, at den kommende afdelingsbestyrelse laver en folder, der bl.a. orienterer om regler for storskrald. 7. Eventuelt valg af formand for afdelingsbestyrelsen Det blev besluttet, at afdelingsbestyrelsen konstituerer sig selv.

4 8. Valg af medlemmer til afdelingsbestyrelsen Følgende stillede op til afdelingsbestyrelsen: Rasmus nr stemmer Carina nr stemmer Aske nr stemmer Anders nr stemmer Martin nr stemmer Morten G. nr stemmer Morten K. nr stemmer Valgt blev: Carina nr. 134 Morten K. nr. 118 Aske nr. 140 Rasmus nr. 152 Martin nr Valg af suppleanter Morten G. nr suppleant Ulla nr Suppleant. 10. Eventuelt valg af repræsentantskabsmedlemmer og suppleanter Det blev besluttet, at afdelingsbestyrelsen selv udpeger repræsentantskabsmedlemmerne. 11. Valg af legepladsudvalg Der blev valgt et ad hoc udvalg, som hurtigt skal i gang med at arbejde med etablering af legeplads i afdelingen. Udvalget skal sammen med Bjarke Mortensen sørge for en bæredygtig legeplads i afdelingen. Palle Jørgensen udtrykte ønske en stor legeplads ved læhegnet mod vest, dels er der mest plads, dels er der nogle bakker, der kan indgå i legepladsen. Evt. en mindre satellitlegeplads øst for husene. Han orienterede om, at der er bestilt en tømrer og en landskabsarkitekt til at se på muligheder for at lave nogle små broer over vandrenderne. Legepladsudvalget består af: Morten M. nr. 158 Laura nr. 116 Mikkel nr. 146 Gitte nr. 136 Sara nr. 112 Helle nr. 124 Paula nr. 140 Bjarke Mortensen indkalder til møde i udvalget.

5 12. Valg af udvalg til indretning af fælles udearealer Fælles udearealer dækker eksempelvis bord/bænke sæt, indretning af de små terrasser for enden af hver boligsti, grillplads, shelters mm. Udvalget består af: Iben nr. 120 Karoline nr. 110 Karina nr. 178 Lisbeth nr. 184 Michaela nr. 162 Dine nr. 138 Sanne nr. 122 Morten G. nr. 168 Bjarke Mortensen indkalder til møde i udvalget 13. Eventuelt Sara spurgte til indflytningssyn og udbedring af fejl og mangler. Bjarke Mortensen: Vi får styr på det inden sommerferien. Han oplyste også, at den manglende rist ved indgangsdørene kommer i næste uge. Mandag kommer der 4 personer fra Hede Danmark for at gøre de sidste jordarealer i stand. Nr. 154 ønskede at bevare sin udsigt og opfordrede til, at man ikke planter for store træer. Palle Jørgensen kunne oplyse, at de omtalte træer ikke bliver meget højere, end de er i dag. Der var et spørgsmål til, hvornår fælleshuset kan tages i brug og retningslinjerne for brugen af huset. Christian Mariegaard: Det er afdelingsbestyrelsen, der sætter forslag til retningslinjer for lån/leje og ordensregler for huset. Forslaget skal vedtages på afdelingsmødet i september. Men afdelingsbestyrelsen kan lave midlertidige regler, som kan fungere indtil da. Skal der plantes i de lidt mudrede arealer nord for husene, eller skal de ligge, som de ligger? Palle Jørgensen svarede, at der bliver spredt blomstereng ud. De stærkeste arter vil overleve. Lys i skurene tænder og slukker på uhensigtsmæssige tidspunkter gør man noget ved det? Bjarke Mortensen: Det står på listen over ting, som NCC skal have styr på. Bliver der kigget på priser for vask og tørring de stemmer ikke overens, med det der er meldt ud. Anders Pedersen: Ja, der er taget kontakt til administrationen i dag. Der kom en opfordring til, at de forskellige udvalg sender informationer om deres arbejde ud på afdelingens egen hjemmeside. Rasmus nr. 152 har meldt sig som redaktør på afdelingens hjemmeside.

6 Afdelingen har også en Facebook side, som hedder Bakkehusene Lisbjerg. Til slut oplyste Bjarke Mortensen, at der stadig mangler at blive samlet møbler i gæsteværelserne, opsætte persienner m.m. Han efterlyste hjælpere den 1. juni 2017 kl Der er ikke tilmelding til arbejdet, man møder bare op og giver en hånd med. Mødet sluttede kl Referatet er godkendt af dirigent Annie Axelsen.

Ordinært budgetmøde i Glostrup Vestergård I-IV den 24. februar 2015, kl. 19.00 i Restauranten, Glostrup Hallen

Ordinært budgetmøde i Glostrup Vestergård I-IV den 24. februar 2015, kl. 19.00 i Restauranten, Glostrup Hallen Ordinært budgetmøde i Glostrup Vestergård I-IV den 24. februar 2015, kl. 19.00 i Restauranten, Glostrup Hallen Til stede: 56 lejemål, repræsentanter fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen: Ronny

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande

Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande Hovedbestyrelsen Lene Hansen (LH) Administrationen Allan Søstrøm (AS) Morten Kraft (MK) Kristian

Læs mere

Referat af 1. afdelingsmøde i afdeling 52, Skødstrupbakken den 16. maj 2019

Referat af 1. afdelingsmøde i afdeling 52, Skødstrupbakken den 16. maj 2019 Referat af 1. afdelingsmøde i afdeling 52, Skødstrupbakken den 16. maj 2019 Mødet blev afholdt i boligorganisationens mødelokale, Frydenlunds Allé 8, 8210 Aarhus V. Direktør Steffen Espersen indledte mødet

Læs mere

Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: Godkendelse af budget 2019, hvori regnskab 2017 fremgår.

Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: Godkendelse af budget 2019, hvori regnskab 2017 fremgår. Beslutningsreferat Ordinært afdelingsmøde: 27. september 2018 Boligorganisation: AKB Lyngby Boligafdeling: Højhuset Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: 62 Mødet er indkaldt med følgende

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET Der var mødt 24 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Svend Erik Jensen Fra administrationen: John Christensen (områdevarmemester)

Læs mere

Referat af afdelingsmøde afd. 88 21.09.2016 Referent: Karina Deltager: nr. 24, 26, 30, 11, 29, 35, 39, 43, 23 og 25 1) Katja byder velkommen 2) Katja vælges som dirigent 3) Charlotte, Susanne og Mette

Læs mere

Afdeling 30 Frydenlund

Afdeling 30 Frydenlund Side 1 af 5 Referat af afdelingsmøde for afdeling 30 Frydenlund MØDEDATO: 5.maj 2017 TIDSPUNKT: 17.00 MØDESTED: Hotel Scandic, Rytoften 3, 8210 Aarhus V Så mange beboere deltog: 44 lejemål 57 deltagere

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Referat af ordinært afdelingsmøde i 21. oktober 2015 afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 24. september 2015 kl. 18.30 i Glassalen på Baltorpskolen Til

Læs mere

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af beboermødet 8. oktober 2013 tirsdag den 24. september 2013 kl. 17.00 i Bispebjerghjemmets Café, Tagensvej

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 29. september 2015 Referat af Afdeling III s, Kronprinsessegade, ordinære afdelingsmøde onsdag den 10. september 2015 kl. 17.00 i selskabslokalerne

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen. Afdelingsmøde for afd. 46 - Hvilhøjvej. Torsdag, den 25. februar 2016 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen. Direktør

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Ad 3. Nedsættelse af stemmeudvalg Valgt blev Ib Christensen, Troels Mortensen, Torben Flyvholm.

Ad 3. Nedsættelse af stemmeudvalg Valgt blev Ib Christensen, Troels Mortensen, Torben Flyvholm. Referat fra afdelingsmødet den 4. sept. 2018 Formand Steen Crohnager bød alle velkommen. Ad 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Chris Cully der konstaterede, at mødet var rettidigt indkaldt og der

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 30

AAB Silkeborg Afdeling 30 AAB Silkeborg Afdeling 30 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 4. september 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 13 beboere fra 11 husstande Der

Læs mere

Afdelingsmøde mandag den 31 august for afdeling 17

Afdelingsmøde mandag den 31 august for afdeling 17 Afdelingsmøde mandag den 31 august for afdeling 17 Fremmødte: 33 husstande (38 beboere). Til stede fra Østjysk bolig Morten Kraft, økonomi chef. Lars Bertelsen, teknisk inspektør. Thomas Engberg, varmemester.

Læs mere

Fælleshuset i Byagerparken

Fælleshuset i Byagerparken Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 2. maj 2012 Referat: Afdelingsmøde afholdt tirsdag den 24. april 2012 kl. 19.00 i Fælleshuset i Byagerparken 1. Velkomst samt valg af dirigent, stemmetællere og referent.

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.04 Kornvænget torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.04 Kornvænget torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00 15. september 2015 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.04 Kornvænget torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00 Deltagere Beboere fra 18 lejemål, ejendomsmester Johnny Nielsen, Claus Hansen,

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 34 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 34 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. 25. oktober 2012 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds bestyrelseslokaler,

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 21. oktober 2014 Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 25. september 2014 kl. 18.30 i Glassalen på Rugvængets Skole

Læs mere

REFERAT AFDELINGSMØDET AUGUST 2014

REFERAT AFDELINGSMØDET AUGUST 2014 Tilstede: 15 husstande REFERAT AFDELINGSMØDET AUGUST 2014 Velkomst ved afdelingsbestyrelsen Thomas Hansen, formand bød velkommen. 15 ud af 33 lejemål var til stede ved mødet. Valg af dirigent Thomas Hansen

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde. Dagsorden. Afdeling Børglumparken. Emner. Indkaldt. Formål. Tid. Afbud fra. Sted

Afdelingsbestyrelsesmøde. Dagsorden. Afdeling Børglumparken. Emner. Indkaldt. Formål. Tid. Afbud fra. Sted Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 7. december 2016 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Ordinært

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 30. oktober 2014 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling s bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Onsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00 Deltagere

Læs mere

1. oktober 2012. Til stede: 45 lejemål, svarende til 90 stemmer

1. oktober 2012. Til stede: 45 lejemål, svarende til 90 stemmer Referat af ordinært afdelingsmøde i Afdeling 37-36 Nordre Munkegård onsdag den 19. september 2012 kl. 17.00 i afdelingens beboerlokaler, Dalstrøget 177, kælderen Til stede: 45 lejemål, svarende til 90

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård IV den 24. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård IV den 24. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård IV den 24. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 29 beboere samt repræsentanter fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen:

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

- En hjemmeside til afdeling 200, Lyngbyen.

- En hjemmeside til afdeling 200, Lyngbyen. Afd. 200 - Lyngbyen Herning, den 21. september 2015 Referat afdelingsmøde afholdt torsdag, den 17. september 2015, kl. 18.00 i Byens Hus, Lyngens Kvarter 244 Der var mødt 53 beboere repræsenterende 44

Læs mere

TAB Vesterby Afdeling

TAB Vesterby Afdeling TAB Vesterby Afdeling Referat af ordinært afdelingsmøde den 19. januar 2011 Der var 43 lejemål repræsenteret ved mødet, bestyrelsen, ejendomsmester M.H. og forvaltningskonsulent R.S. 1. Velkomst og valg

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i afd. 58, Roukær, 17. maj 2017

Referat fra afdelingsmøde i afd. 58, Roukær, 17. maj 2017 Referat fra afdelingsmøde i afd. 58, Roukær, 17. maj 2017 38 husstande var repræsenteret Der blev uddelt 76 stemmesedler Fra AAB s administration deltog Kristian Konradsen, økonomi. Desuden deltog serviceleder

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 48

AAB Silkeborg Afdeling 48 AAB Silkeborg Afdeling 48 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 4. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 63 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Joan Nielsen Allan Oldenburg Jf. Administration:

Læs mere

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde tirsdag den 18. november 2014, kl. 19.00 i selskabslokalerne 56 lejemål var repræsenteret. Formand Preben Mac bød velkommen

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 Fremmødt: 42 husstande, 47 personer. Sted: Aulaen på Virup Skolen Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 1. Valg af dirigent og referent Søren Høgsberg fra hovedbestyrelsen er valgt som

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

Referat afdelingsmøde afholdt, tirsdag den 31. august 2010, kl i Aulum Fritidscenter

Referat afdelingsmøde afholdt, tirsdag den 31. august 2010, kl i Aulum Fritidscenter Til beboerne Afd. 136 Anemonevej Aulum Aulum, den 6. september 2010 Referat afdelingsmøde afholdt, tirsdag den 31. august 2010, kl. 19.00 i Aulum Fritidscenter Der var mødt 12 beboere repræsenterende 10

Læs mere

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 2

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 2 Boligselskabet Trollebo Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 17. juni 2014 kl. 18.30 i Figenparkens fælleslokale beliggende Figenvej 18, 4700 Næstved Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling

Referat Ordinær generalforsamling Referat Ordinær generalforsamling 10. marts 2004 Andelsboligforeningen Til stede nr. 91, 93, 95, 97, 99, 101, 105, 107, 109, 111, 117, 119, 121, 127, 129, 131, 133, 135, 137, 141, 145, 147, 151, 153, 159,

Læs mere

Referat fra Beboermøde tirsdag den 14. september 2016 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere og referent 3. Afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2015 til orientering

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 16. november 2016 Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Egebjerghavens Fælleshus, Egebjerg Bygade 2 Onsdag den 2. november

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 18. september 2013 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen v/ Mogens

Læs mere

2. Beretning vedrørende afdelings og foreningens forhold til det seneste forløsende år:

2. Beretning vedrørende afdelings og foreningens forhold til det seneste forløsende år: Afdelingsmøde 11 september 2018 1. Valg af dirigent: Erik er valgt. Maria referent 2. Beretning vedrørende afdelings og foreningens forhold til det seneste forløsende år: Beretning for bestyrelsesåret

Læs mere

Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 22. april 2013 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro.

Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 22. april 2013 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro. Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 22. april 2013 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Postfunktionærernes Andels-Boligforening Mødeart:: Repræsentantskabsmøde Mødested: BL s lokaler Afdeling: 0. Studiestræde 50, 1554 V. Deltagere:

Læs mere

Referat. EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE i Toften

Referat. EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE i Toften B o l i g samarbejdet på Vestegnen 21. december 2016 Referat EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE i Toften Dato og tid: 8. december 2016 kl. 17:30-20:30 Sted: Beboerhuset, Egelundsvej 2 Kl. 17:30: Ankomst, registrering

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 Onsdag d. 16. marts kl Med følgende dagsorden:

Referat af generalforsamling 2016 Onsdag d. 16. marts kl Med følgende dagsorden: Referat af generalforsamling 2016 Onsdag d. 16. marts kl. 19.30 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Bestyrelsens beretning for 2015 4. Rotter. Beslutningsforslag om løsning.

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014

Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014 Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg og referent 4. Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet. 5. Fremlæggelse

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 Der var mødt 15 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Ingen. Fra administrationen: Kurt Olsen, Claus

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 30. oktober 2012 Referat af: Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato og -tid: onsdag

Læs mere

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bryld blev valg som dirigent Henning

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl Tilstede: 7 borgere ud over bestyrelsen (den kommende) Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde i AlmenBo-Aarhus afdeling 16. afholdt den 9. september 2013 i Tilst-Kasted sognegård.

Referat fra ordinært afdelingsmøde i AlmenBo-Aarhus afdeling 16. afholdt den 9. september 2013 i Tilst-Kasted sognegård. i) Valg af dirigent og referent. Dagsorden: Ad 2) Godkendelse af forretningsorden: Godkendt. godkendte dette. afdelingsmødet var rettidigt mdvarslet. Kim Ribergaard blev valgt som referent afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 30 huse var repræsenteret. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 Carsten Zornig bød velkommen og fortalte, at Kasper, som var bestyrelsens

Læs mere

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Fremmødt var: 36 beboere Paul Erik Holmgaard fra organisationsbestyrelsen Silas Haargaard, Mikkel Jensen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 9.2.2015 1 Der var 59 lejemål repræsenteret på mødet. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd.

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd. Referat Den 17. juni 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 16. juni 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt Referat Generalforsamling 2019 Grundejerforeningen Alléhusene 30 ud af 82 tilstede på årets Generalforsamling. 1. Valg af dirigent Christian Fruelund 2. Valg af referent Simon Albers 3. Afgørelse om generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3.

Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3. Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 30.3.2017 (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3.2017) 1 2 Der var 72 lejemål repræsenteret på mødet, svarende til

Læs mere

Hvad du bør vide som nyt medlem af afdelingsbestyrelsen

Hvad du bør vide som nyt medlem af afdelingsbestyrelsen Hvad du bør vide som nyt medlem af afdelingsbestyrelsen NY I AFDELINGSBESTYRELSEN I dag er afdelingsmødet den øverste myndighed i afdelingen. Det er her, beboerne stemmer om ændringer i reglementet og

Læs mere

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET ) 9 P Y1 L Sønderborg, den 19. september2011 BOLtGFORENlNGE S0t30 Referat fra det årlige afdelingsmøde, torsdag den 15. september 2011, kl. 19.30

Læs mere

Endelig dagsorden. Fra organisationsbestyrelsen deltog: (7 repræsentanter iht. vedtægterne)

Endelig dagsorden. Fra organisationsbestyrelsen deltog: (7 repræsentanter iht. vedtægterne) Boligselskabet Futura Fredericia Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 27. juni 2011 kl. 19.00. Mødet blev holdt i fælleshuset Thygesmindevej 81, 7000 Fredericia, og startede med spisning.

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. 2. november 2011 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds bestyrelseslokaler,

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 30

AAB Silkeborg Afdeling 30 AAB Silkeborg Afdeling 30 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2016 kl. 18.30 i Beboerhuset. Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 16 beboere

Læs mere

Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 12. marts 2012 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro.

Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 12. marts 2012 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro. Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 12. marts 2012 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard,

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 6

AAB Silkeborg Afdeling 6 AAB Silkeborg Afdeling 6 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 12. september 2018. Deltagere: Antal beboere: 13 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Steen Johansen Poul Rosenkvist

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 28 Mølleparken, Horsens Referat af beboermødet den 30. august 2018 Så mange beboere deltog: 31 Fra administrationen deltog: Andre der deltog: Michael Meldgaard

Læs mere

Svend Nielsen (SN) Per Sørensen (PS) Mikael Jacobsen (MJ) Helle Nielsen (HN) Anders Rønnebo (AR) Peter Kragballe (ordstyrer) PETER KRAGBALLE

Svend Nielsen (SN) Per Sørensen (PS) Mikael Jacobsen (MJ) Helle Nielsen (HN) Anders Rønnebo (AR) Peter Kragballe (ordstyrer) PETER KRAGBALLE Side 1 af 8 SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT Afdelingsmøde for afdeling 75 MØDEDATO: 28.04.15 TIDSPUNKT: 18:30 20:30 MØDESTED: Frk. Koch, Kystpromenaden 5, 8000 Aarhus C. Så mange beboere deltog: Antal

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard, Hans Ole Olesen, Leif Rasmussen,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde mandag d. 27. juli 2015, kl. 19:00 Referat

Afdelingsbestyrelsesmøde mandag d. 27. juli 2015, kl. 19:00 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag d. 27. juli 2015, kl. 19:00 Referat Til stede: Bestyrelsen: Vibeke Hansen, Maja Reutzer, Anita Wittusen, Tonny Bodal (afbud) og Flemming V. Wallin Suppleanter: Dorthe Larsen

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 11. november 2013 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Tirsdag den 29. oktober 2013

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling Egebjerghaven tirsdag den 19. september 2017, kl i Fælleshuset, Egebjerg Bygade 2

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling Egebjerghaven tirsdag den 19. september 2017, kl i Fælleshuset, Egebjerg Bygade 2 4. oktober 2017 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17-05 Egebjerghaven tirsdag den 19. september 2017, kl. 17.30 i Fælleshuset, Egebjerg Bygade 2 Deltagere 34 beboere fra 27 lejemål Fra afdelingsbestyrelsen

Læs mere

AD. 3 Meddelelser fra varmemester v / Freddy Rasmussen, samt fra Administrationen v / Esbern Ott.

AD. 3 Meddelelser fra varmemester v / Freddy Rasmussen, samt fra Administrationen v / Esbern Ott. DIRIGENT: PETER NIELSEN AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Formand Freddy Rasmussen (FR) Mads Greve (MG) Tina Laursen (TL) Peter Nielsen (PN) Knud Petersen (KP) Aase B. Stisen

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

Boligselskabet BSB Assens

Boligselskabet BSB Assens Boligselskabet BSB Assens af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 9. september 2014 kl. 15.00 i Skjoldvænget 100, 5610 Assens Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet, dateret 08.09.2011.

Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet, dateret 08.09.2011. Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 08. september 2011, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 38 Fra afdelingsbestyrelsen: Anders Andersen Bodil Sørensen Finn Larsen Birthe Eriksen Johannes Holm

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT. Afdelingsmøde for afdeling 65. Så mange beboere deltog: 30. Antal udleverede stemmesedler: 46

SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT. Afdelingsmøde for afdeling 65. Så mange beboere deltog: 30. Antal udleverede stemmesedler: 46 Side 1 af 5 SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT Afdelingsmøde for afdeling 65 MØDEDATO:20.4.2017 TIDSPUNKT: 19:00 MØDESTED: Hjortshøj Lokalcenter Så mange beboere deltog: 30 Antal udleverede stemmesedler:

Læs mere

Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016

Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016 Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet 2. Valg af: a. Dirigent b. Stemmeudvalg c. Referent 3. Fremlæggelse af beretning

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 5. september 2017 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II Jens Erik Basballe Esben Knudsen Birgit Borre Henrik Hansen Birthe Rasmussen Torben Andersen Allan Olsson Michael Tang Pedersen Kim Vesselgaard Preben Mac 26. marts 2017 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet

Læs mere