Lokalplan nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalplan nr"

Transkript

1 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr Carl Gustavs Gade ved City 2 Høje Taastrup By Erhvervsformål (kontor og administration samt butiksformål) Kongsbak Informatik

2

3 -- OmrAde t bel.iggende m sst for Carl Gus tavsgade mellem Olekirlge Boulevard log Skarle Boule\/ard

4 Redesarelse. lokalplan Indledning. Lokalplan for et omrade 0st for Carl GustavsgademellemBlekingeBoulevardog Skhe Boulevard. 1 TORSTORP T\ Lokalplan omfatter et ca mz ubebygget areal der ligger mellem Carl Gustavsgade og City 2. Mod nord og syd afgrænses det af City 2's p-areal.

5 Lokalplanen er udarbejdet for at give mulighed for at etablere kontor- og butiksvirksomhed i to 12-etagers punkthuse i H0je Taastrup. Den ny bebyggelse er en udvidelse af City 2-komplekset. 2 Forholdet til an- Kommuneplanlægning. den planlægning. Kommuneplanens rammer for lokalplanlægningen i H0je Taastrup-området fastlægger, at område nr. 228, som lokalplanen er en del af, i fremtiden skal anvendes til butikker, kontorer og offentlige formbl. De nævnte funktioner skal fordeles i bebyggelsen efter et særligt regelsæt.

6 3 Lokalplanlægning. Disse regler findes fastlagt i byplanvedtægt 2-10 for City 2 (godkendt af boligministeriet den 16. februar 1973 og aflyst for det om- &de, der ligger vest for Carl Gustavsgade den 18. februar 1981). De er formuleret som hovedretningslinier for opbygning af en integreret, bymæssig bebyggelse. Lokalplan fastlægger supplerende bestemmelser i relation til et givet skitseprojekt for et aktuelt erhvervsbyggeri i den vestlige del af City 2-omrbdet. Af hensyn til virksomhedens langsigtede udbygningsmuligheder kan en vis form for sammenbygning med tilgrænsende byggerier evt. komme p& tale. Eksempelvis forbindelsesbygninger over færdselsarealer. Byggemsker af denne art forudsætter senere supplerende lokalplaner. Lokalplanens indhold. Dennelokalplansikrerretningslinierfor hvordan en 12-etages bebyggelse med omkring m2 etageareal kan anvendes og udformes. Det bliver bl. a. fastlagt, at bebyggelsen kun m& indrettes til arbejdspladser for kontor- og administrationsvirksomhed samt butikker i stueetagen. Bebyggelsen skal fremtræde som to punkthuse, indbyrdes forbundet med en forbindelsesbygning. Bebyggelsen placeres symmetrisk omkring etape 2's ~st-vestgaende fodgængerakse - Godhavnstien. Projektets bebyggelsesplanmæssige udformning kan sbledes im~dekomme etape 2's aksialitet og ansket om en pladsdannelse for enden af Godhavnstien. Der bliver vejadgang til grunden fra Carl Gustavsgade. GAende og cyklende fbr direkte adgang til bebyggelsen ad Godhavnstien og Carl Gustavsgade.

7 4 ~a illustrationsskitsen er i fugleperspektiv vist karakteren af den bebyggelse lokalplanen fastlægger. Lokalplan erstatter byplanvedtægt 2-10 for det område lokalplanen omfatter.

8 Lokalplanens Efter byrbdets endelige vedtagelse og ofretsvirkninger. fentliggarelse af lokalplanen mb ejendomme, der er omfattet af planen, ifalge kommuneplanlovens 31, kun udstykkes,bebygges eller i avrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den nuværende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfarer heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Byrbdet kan dispensere fra lokalplanens bestemmelserunderforudsætning af, atdet ikke ændrer den særlige karakter af det omrade, der sages skabt og fastholdt af lokalplanen. Væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemfares ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. 5 Lokalplanens mid- Den nuværende lovlige anvendelse af en ejenlertidige rets- dom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen virkninger. medforer heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. I henhold til kommuneplanlovens S 34 er der mulighed for at ekspropriere private ejendomme eller rettigheder over ejendomme, nbr ekspropriationen vil være af væsentlig betydning for realisering af lokalplanen. For de arealer, der er udlagt til offentlige form&l, gælder, at ejerne efter lovens S 32 under visse forudsætninger kan forlange, at kommunen mod erstatning overtager hele ejendommen. Byrbdet kan dispensere fra lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke er i strid med principperne i planen.

9 H0je-TaaStruD Kommune, lokaldlan Lokalplan for et ornr&.de Ost for Carl Gustavgade mellem Skbne Boulevard og Blekinge Boulevard. I henhold til kommuneplanloven (lovbekendtg0relse nr. 391 af 22. juli 1985)fastsættes falgende bestemmelser for det i S 1 nævnte omr&de : 6 S 1. Lokalpla Omrbdet afgrænses, som vist p& vedhæftnens omriide. edekortbilag919/3-1-1,ogomfatterdelaf matr. nr. 4 ao og del af 4 af H0je Taastrup by, H0je Taastrup, samt alle parceller, der efter den udstykkes fra de nævnte ejendomme inden for lokalplanens omr&de. S 2. Lokalpla Form&letmedlokalplaneneratsikre nens formiil. bestemmelser i relationtiletgivetskitseprojekt for anvendelse og bebyggelse af det omrbde, der er omfattet af lokalplanen. S 3. Omriidets anvendelse Omr&det mb kun anvendes til erhvervsformb1 (kontor og administration samt butiksform&l). S 4. Trafiksystemet Ve jadgang ind i omrbdet m& kun ske fra Carl Gustavsgade, der anlægges med 8 m. bred karebane og f8res under det ~st-vestg&ende gangstrcag - Godhavnsstien sbledes at h8jden i underf~ringen er mindst 2.50 m. I princippet som vist pb situationsplanen, kortbilag og 919/ CarlGustavsgadevilsbledesfungeresom fordelingsgade (privat fællesvej) for personbiler og desuden som adgang til punkthusenes p-kælder. Derimod vil lastbiler ikke kunne passere. Den nærmere udformning af Carl gustavsgade, herunder hældning, til- og frakarselsforhold til p-kælder skal udf~res efter en af byriidet godkendt plan.

10 Pb arealet mellem punkthusene kan etableres faciliteter for af- og pbhsning for taxa, ambulancer og lignende. Den nærmere udformning, herunder tilslutningen til Carl Gustavsgade, skal udfares efter en af byrbdet godkendt plan Til parkering skal anlægges 200 p-pladser. P-pladserne etableres i p-kælder under bebyggelsen med tilkarsel fra Carl Gustavsgade. Der kan anlægges yderligere p-pladser som en ekstra etage i p-kælderen. 7 S 5. Bebyggel Det samlede tilladte etageareal (eksklusens omfang og sive kælderetageareal og eventuelt overdækplacering. kedeforbindelsesgange) mb ikkeoverstige m Stueetagen kan anvendes til til butiksformdl pb max. I. 000 m2 etageareal, samt ankomstfaciliteter for erhvervsaktiviteter pb avrige etager. Etagearealet pr. dagligvarebutik kan ikke overstige 200 m2 netto De avrige etager kan kun anvendes til kontorform&l. Kursus- og undervisningsvirksomhed i begrænset omfang i forbindelse hermed kan tillades, samt indretning af enkelte udlejningsværelser til brug for personer med midlertidig tilknytning til virksomheden Bebyggelse mb kun opfares med en placering og i et omfang, som vist retningsgivende pb situationsplanen, kortbilag 919/3-1-2 og facadetegningen, kortbilag 919/ Bygningerne kan opfares i indtil 12 etager, facadehajde mb ikke overstige 50 m. mblt fra terræn. OpfBrelse kan ske uanset bygningsreglementets bestemmelse om bebyggelsens hajde i forhold til naboskel og sti og afstand mellem bygninger pb samme grund. Stuegulvskote i evt. butikker og i ankomstfaciliteter, mb ikke hæves mere end 15 cm over omgivende færdiganlagt terræn.

11 5.6. Hvis omrddet udbygges i etaper, skal den til enhver tid etablerede bebyggelse frem&& som en helhed. 8 S 6. Bebyggelsens 6.1. Bebyggelsen skal grundlæggende fremtræde ydre fremtrden. med facader af tonet glas i princippet som vist p& kortbilag og i avrigt efter byrddets særlige godkendelse Bebyggelsens tag skal som helhed fremtræde med skrd f lader og kan udfares i samme materiale som gavle/facader. Enkelte bygningsdele kan udfares med andre tagformer, herunder fladt tag Tagrender og nedlobsrcbr udfares skjult Bebyggelsens hovedindgange skal orienteres mod fællesarealet mellem punkthusene Skiltning og reklamering md kun finde sted med byrddets tilladelse i hvert enkelt tilfælde Der m& ikke opsættes tv-antenne. S 7. Ubebyggede arealer Ubebygget areal inden for omrddet m& kun indrettes til fri- og opholdsareal, færdselskarselsareal m.v. i overensstemmelse med de retningslinier, der fremg&r af situationsplanen, kortbilag 919/3-1-2 og i avrigt efter byrddets særlige godkendelse Mindre bygninger (cykelskure, udhuse og lignende) kanudfaresindenforomrhdets friareal. S 8. Betingelser 8.1. Nybebyggelse md ikke uden byrddets for ibrug-tagen af tilladelse tages i brug f0r den er tilslut- ny bebyggelse. tet : - den kommunale fjernvarmeforsyning

12 - offentlig vandforsynings- og kloakledning - opholds-, adgangs-, og p-arealer jvf. S 7.1., S 4.1. og S S 9. Forhold ved Lokalplan erstatter byplanvedtægt rrsrende byplan samt lokalplan 2.17 for det omrbde, der vedtægt er omfattet af lokalplanen. Vedtagelses- *tegning. I henhold til S 27 i lov om kommuneplanlægning (lovbekendtgarelse nr. 918 af 22. december 1989) vedtages foranstbende lokalplan endeligt og i medf0r af S 30 i samme lov begsres lokalplanen tinglyst pb de af samme omfattede ejendomme. H0je-Taastrup byrbd, den 20. november Anders Bak borgmester / B0rge Larsen teknisk direktgr INDF0RT I DAGBOGEN RETTEN I TASTRUP LYST AKT. G NR. 147 Lyst pb matr.nr. 4 go og 4 gf H0je Tbstrup. E. M. Pedersen oass.

13 5- d I Sko'ne Boulevard e Loka(p1angraTnse Del af HØje -Tåstrup BL: Hdje -Tåstrup m HBJE-TAASTRUP KOMMUNE Ma frikel be fegnelserne er a jour pr: O m

14

15

16

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.17.1 Et område mellem Høje Taastrup Boulevard og Carl Gustavs Gade Høje Taastrup By Kontor og administrative formål 20.06.1989 Kongsbak nformatik H0JE - TAASTRUP

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.01.10 Et område beliggende mellem Taastrup Nykirkes kirkegårdsareal og Køgevej Taastrup Offentligt formål - kirkelige formål 25.06.1993 Kongsbak Informatik J.nr.

Læs mere

Lokalplan nr. 2.17.2. Et område syd for Blekinge Boulevard og vest for Halland Boulevard. Høje-Taastrup Kommune. Høje Taastrup By.

Lokalplan nr. 2.17.2. Et område syd for Blekinge Boulevard og vest for Halland Boulevard. Høje-Taastrup Kommune. Høje Taastrup By. Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.17.2 Et område syd for Blekinge Boulevard og vest for Halland Boulevard Høje Taastrup By Erhvervsformål 17.04.1990 Kongsbak nformatik H0JE - TAASTRUP KOMMUNE L.OKALPLAN

Læs mere

Lokalplan nr Et område ved Kirkestien I Sengeløse landsby. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Boligformål samt lettere industri

Lokalplan nr Et område ved Kirkestien I Sengeløse landsby. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Boligformål samt lettere industri Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 7.14 Et område ved Kirkestien I Sengeløse landsby Landsbyer og landområder Boligformål samt lettere industri 23.04.1991 Kongsbak Informatik HDJE-TAASTRUP KOMMUNE L.OKALPLAN

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.26.3 Et område på hjørnet af Dorphs Allé og Elme Allé Taastrup Liberalt erhverv samt beboelse 23.06.1991 Kongsbak Informatik 2 Redegarelse, lokalplan 1.26.3 Indledning.

Læs mere

Lokalplan nr Et område i Klovtofte afgrænset af Roskildevej, Hørskætten og Holbækmotorvejen. Høje-Taastrup Kommune.

Lokalplan nr Et område i Klovtofte afgrænset af Roskildevej, Hørskætten og Holbækmotorvejen. Høje-Taastrup Kommune. Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.36.1 Et område i Klovtofte afgrænset af Roskildevej, Hørskætten og Holbækmotorvejen Taastrup Blandet bolig- og erhvervsområde samt grønt område 01.10.1990 Kongsbak

Læs mere

Lokalplan nr. 2.17.3

Lokalplan nr. 2.17.3 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.17.3 Et område syd for Blekinge Boulevard og øst for Høje Taastrup Boulevard Høje Taastrup By Bolig- og erhvervsformål 14.03.1991 Kongsbak Informik H0JE-TAASTRUP

Læs mere

Lokalplan nr. 4.18.10

Lokalplan nr. 4.18.10 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.18.10 Vesterkøb 8 Hedehusene/Fløng Etageboligbebyggelse, liberalt erhverv, udvalgsvarer 17.04.1990 Kongsbak Informatik HmJE - TAASTRUP KOMMUNE L-OKALPLAN 4.18.10

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.17.4 Et område vest for Carl Gustavs Gade Høje Taastrup By Bolig- og erhvervsformål 14.03.1991 Kongsbak nformatik H0JE-TAASTRUP KOMMUNE LOKALPLAN 2.17.4 For et omr6de

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.10.1 Blekinge Boulevard ved City 2 Høje Taastrup By Erhvervsformål (servicestation) 20.04.1982 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE I HOJE TASTRUP PA SYDSIDEN

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.15.1 Et område øst for Møleholmen mellem Blåkildestien og bebyggelsen ved Rødhøjgårdsvej Taastrup Offentligt formål - børneinstitution 15.03.1979 Kongsbak Informatik

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område på Valby Sidegade. Taastrup. Boligformål Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område på Valby Sidegade. Taastrup. Boligformål Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.45 Et område på Valby Sidegade Taastrup Boligformål 14.07.1988 Kongsbak Informatik BOLIGBEBYGGELSE, VALBY SIDEGADE. 2 RedeqØrelse, lokalplan 1.45. Lokalplanen omfatter

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.26.2 Et område mellem Valbyvej, Elme Allé og Dorphs Allé Taastrup Offentlige formål (Børneinstitutioner) 20.11.1980 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE VED

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område mellem Roskildevej og Taastrupgårdsvej. Taastrup. Erhvervsformål Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område mellem Roskildevej og Taastrupgårdsvej. Taastrup. Erhvervsformål Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.47 Et område mellem Roskildevej og Taastrupgårdsvej Taastrup Erhvervsformål 14.03.1991 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 1.47 HØje-Taastrup Kommune H0JE-TAASTRUP KOMMUNE

Læs mere

Lokalplan nr. 1.04.2

Lokalplan nr. 1.04.2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.04.2 Området er beliggende øst for Lipperts Hotel ved hjørnet af Parkvej og Marievej Taastrup Offentligt formål - børneinstitution 18.07.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

Lokalplan nr Et område ved Højvangsvej mellem Sengeløse og Baldersbrønde. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder.

Lokalplan nr Et område ved Højvangsvej mellem Sengeløse og Baldersbrønde. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 7.15 Et område ved Højvangsvej mellem Sengeløse og Baldersbrønde Landsbyer og landområder Jordbrugsformål 31.01.1992 Kongsbak Informatik L.OKAIPLAN 7. 15 Jordbrugsomr6de

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.05.1 Et område nord for Charlottegårdsvej, mellem Baldersstien og Charlotteskolen Hedehusene/Fløng Boligområde og institutioner 22.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.11.3 Et område beliggende på det østlige hjørne af Hovedgaden og Kallerupvej Hedehusene/Fløng Erhvervsformål: servicestation 23.01.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

Lokalplan nr Et område mellem Charlotteager og Charlottegårdsvej. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng. Boligformål: Etageboliger

Lokalplan nr Et område mellem Charlotteager og Charlottegårdsvej. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng. Boligformål: Etageboliger Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.05 Et område mellem Charlotteager og Charlottegårdsvej Hedehusene/Fløng Boligformål: Etageboliger 22.11.1977 Kongsbak Informatik &ET ER BELIGGENDE I HEDEHUSENE Vf3

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

Lokalplan nr Et område øst for Høje Taastrup Boulevard syd for banen. Høje-Taastrup Kommune. Høje Taastrup By

Lokalplan nr Et område øst for Høje Taastrup Boulevard syd for banen. Høje-Taastrup Kommune. Høje Taastrup By Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.17.6 Et område øst for Høje Taastrup Boulevard syd for banen Høje Taastrup By Etageboligbebyggelse, kontor og administration 10.09.1996 Kongsbak Informatik J.nr.

Læs mere

Lokalplan nr Det østlige hjørne af Hovedgaden og Hotelvej. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng

Lokalplan nr Det østlige hjørne af Hovedgaden og Hotelvej. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.18.4 Det østlige hjørne af Hovedgaden og Hotelvej Hedehusene/Fløng Etageboligbebyggelse, detailhandel og liberalt erhverv 16.01.1980 Kongsbak Informatik OMRADET ER

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.11.4 Et område nord for Husmandsvej på hjørnet ved Køgevej Taastrup Boligformål / Liberalt erhverv 10.10.1991 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 1. 1 l.q Omrhde t.i 1

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område øst for Reerslev kirke. Landsbyer og landområder. Boligformål Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område øst for Reerslev kirke. Landsbyer og landområder. Boligformål Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 6.05 Et område øst for Reerslev kirke Landsbyer og landområder Boligformål 11.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE I REERSLEV UMIDDELBART OST FOR KIRKEN.

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.16.2.2 Et område ved Gasværksvej øst for dommerkontoret på Køgevej Taastrup Boligformål: to- etagers boligbebyggelse 21.01.1997 Kongsbak Informatik J.nr. 01.02.05P16

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11 Lokalplan nr. 128 for et område ved Lindevangs Allé 11 Januar 2003 INDLEDNING Lokalplanen for et område ved Lindevangs Allé 11 gør det muligt at opføre boliger fortrinsvis som ungdoms- og kollegieboliger.

Læs mere

Lokalplan nr Et område mellem Kallerupparken og Østerled. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng. Teknisk anlæg (renseanlæg)

Lokalplan nr Et område mellem Kallerupparken og Østerled. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng. Teknisk anlæg (renseanlæg) Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 5.08 Et område mellem Kallerupparken og Østerled Hedehusene/Fløng Teknisk anlæg (renseanlæg) 04.02.1992 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 5.08 KALLERUP RENSEANLÆG 2 Redeqgrelse,

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.02.1 Et område på hjørnet af Høje Taastrup Vej og Pælestykkerne Taastrup Boligformål - ældreboliger 23.10.1992 Kongsbak Informatik HDJE-TAASTRUP KOMMUNE LOKALPL4N

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.17.5 Et område øst for Halland Boulevard Høje Taastrup By Etageboligbebyggelse og park 10.04.1996 Kongsbak Informatik J.nr. 01.02.05P16 LOKALPLAN 2.17.5 Et areal

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område ved Rønnevang. Taastrup. Offentlige formål: Kirkegård mm Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område ved Rønnevang. Taastrup. Offentlige formål: Kirkegård mm Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.33 Et område ved Rønnevang Taastrup Offentlige formål: Kirkegård mm. 26.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE I TASTRUP VED RONNEVANG. RedegØrelse. Indledninu.

Læs mere

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE.

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE. LOKALPLAN 25 I HERLEV KOMMUNE. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 25 vedrører en ubebygget grund ved J.E. Pitznersvej nord for "Marielyst'' og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen skal opføres

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.18.1 Et område syd for Skåne Boulevard Høje Taastrup By Offentlige og kulturelle institutioner, kontor og administrative formål, lager- og lettere fremstillingsvirksomhed

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.10.9 Et område beliggende mellem Roskildevej, Hveen Boulevard, Helgeshøj Allé og Mårkærvej Taastrup Butiksformål - detailhandel 22.01.1987 Kongsbak Informatik I KEA

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 77 For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 1 Baggrunden for lokalplanen 2 Lokalplanens indhold Bebyggelsesforslag Lokalplanens forhold

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.11.2 Et område ved Husmandsvej Taastrup Offentligt formål - børneinstitution 31.03.1981 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE I TASTRUP VED HUSMANDSVEJ. RedegØrelse.

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr. 2.07. Frøgård Allé. Høje Taastrup By. Offentligt formål - Gymnasium 14.12.1979. Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr. 2.07. Frøgård Allé. Høje Taastrup By. Offentligt formål - Gymnasium 14.12.1979. Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.07 Frøgård Allé Høje Taastrup By Offentligt formål - Gymnasium 14.12.1979 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 2.07 HØje-Taastrup Kommune OMRADET ER BELIGGENDE MELLEM HBJE

Læs mere

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej Lokalplan nr. 59 for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej August 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området langs Roskildevej til erhvervsbebyggelse

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT G TILLÆG NR, GLOSTRUP KOMMUNE

BYPLANVEDTÆGT G TILLÆG NR, GLOSTRUP KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT G 13 TILLÆG NR, 4 GLOSTRUP KOMMUNE ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN OG DALVANGSVEJ, LOKALPLAN GL 13.4 - TILLÆG NR. HOVEDVEJEN OG DALVANGSVEJ. 4 TIL BYPLANVEDTÆGT G 13 - FOR ET OMRÅDE MELLEM INDHOLDSFORTEGNELSE:

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Peder Lykke Centret. Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur. Sundbyvester. Nybyggeri m.v.

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Peder Lykke Centret. Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur. Sundbyvester. Nybyggeri m.v. KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORENTERNG Lokalplan nr. 159 Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur Peder Lykke Centret Sundbyvester Nybyggeri m.v. Offentlige formål KONGSBAK NFORMATK November 1990 LOKALPLAN

Læs mere

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 26 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 26 vedrører et areal ved det nordøstlige hjørne af vejkrydset Herlev Hovedgade/Herlev Ringvej og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

Lokalplan nr Et område nord for Strømsvej og syd for Nybølle å. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Sommerhusbebyggelse

Lokalplan nr Et område nord for Strømsvej og syd for Nybølle å. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Sommerhusbebyggelse Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 7.04 Et område nord for Strømsvej og syd for Nybølle å Landsbyer og landområder Sommerhusbebyggelse 01.10.1979 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE NORD FOR STR0MSVEJ

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.04.1 Et område syd for Parkvej, nord for eksisterende boligbebyggelse ved Zeniavej Taastrup Boligformål - rækkehuse 02.02.1979 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE

Læs mere

Lokalplan nr. 2.15.5. Et område nord for Blekinge Boulevard og vest Hveen Boulevard. Høje-Taastrup Kommune. Høje Taastrup By

Lokalplan nr. 2.15.5. Et område nord for Blekinge Boulevard og vest Hveen Boulevard. Høje-Taastrup Kommune. Høje Taastrup By Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.15.5 Et område nord for Blekinge Boulevard og vest Hveen Boulevard Høje Taastrup By Radiostøjmåleplads med tilhørende laboratorium m.v 09.06.1989 Kongsbak Informatik

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr Et område ved Vesterparken, mellem Fredensvej og Ahornvej. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Boligformål: åben-lav boligbebyggelse

Lokalplan nr Et område ved Vesterparken, mellem Fredensvej og Ahornvej. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Boligformål: åben-lav boligbebyggelse Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.35 Et område ved Vesterparken, mellem Fredensvej og Ahornvej Taastrup Boligformål: åben-lav boligbebyggelse 16.01.1980 Kongsbak Informatik . OMRADET ER BELIGGENDE

Læs mere

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M.

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. 6 LOKALPLAN GL 52 FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGÅRD M.M., INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 107 % _,- --- BELLEVUES 1. i^la^v DEGARDEN. ROSKILDE KOMMUNE ^VESTERGADE. pweysegangen \ * r -= «/ *r~ [ERNBANiGADE. SCHMELTZ 0 PLADS co

LOKALPLAN NR. 107 % _,- --- BELLEVUES 1. i^la^v DEGARDEN. ROSKILDE KOMMUNE ^VESTERGADE. pweysegangen \ * r -= «/ *r~ [ERNBANiGADE. SCHMELTZ 0 PLADS co CD DEGARDEN. ROSKILDE KOMMUNE % _,- --- BELLEVUES 1 ^VESTERGADE i^la^v pweysegangen \ * r -= «/ *r~ SCHMELTZ 0 PLADS co [ERNBANiGADE C/> LOKALPLAN NR. 107 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 1O7 for et område ved

Læs mere

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Lokalplan nr. 56 for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Marts 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på efter nedlæggelse af kommunens gartneri at udlægge området til

Læs mere

Lokalplan nr Et område mellem Rønnevangscentret og Rønnevangskirkegårdens nordlige del. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Institutionsområde

Lokalplan nr Et område mellem Rønnevangscentret og Rønnevangskirkegårdens nordlige del. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Institutionsområde Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.23 Et område mellem Rønnevangscentret og Rønnevangskirkegårdens nordlige del Taastrup Institutionsområde 21.10.1977 Kongsbak Informatik 1072/1 Lokalplan 1.23. Området

Læs mere

STEMPELMÆRKE. Mlfi$%bro KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT. for et område mellem Østergade og GrØnsgade.

STEMPELMÆRKE. Mlfi$%bro KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT. for et område mellem Østergade og GrØnsgade. Holstebro kommune Matr. nr. 65 a m.fl., Holstebro bygrunde. Stempel: 25,OO kr. g- i733 LOKALPLAN NR. 115. Anmelder: STEMPELMÆRKE Mlfi$%bro KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT

Læs mere

REDEGDRELSE TIL LOKALPLAN LEM RINGVEJEN, HOVEDVEJEN OG DSTERVEJ.

REDEGDRELSE TIL LOKALPLAN LEM RINGVEJEN, HOVEDVEJEN OG DSTERVEJ. REDEGDRELSE TIL LOKALPLAN GL 16.1 FOR ET OMRADE MEL- LEM RINGVEJEN, HOVEDVEJEN OG DSTERVEJ. INDLEDNING Glostrup Kommunalbestyrelse har den 15. april 1992 vedtaget lokalplan GL 16.1 for området mellem Ringvejen,

Læs mere

Lokalplan nr. 58. for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej

Lokalplan nr. 58. for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej Lokalplan nr. 58 for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej Juli 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af en bebyggelse

Læs mere

Lokalplan nr. 5.1 Udbygning af Hornbæk skole

Lokalplan nr. 5.1 Udbygning af Hornbæk skole Lokalplan nr. 5.1 Udbygning af Hornbæk skole INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse...3 Lokalplanens indhold og realisering...3 Lokalplanens retsvirkninger...4 LOKALPLANEN...5 1 - Områdets afgrænsning...6 2 -

Læs mere

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård - Draby Anmelder: Leif Erlandsen Advokat Telf. (Ol) 162465 Vester Voldgade 10 i552 Krabenhavn V JÆGERSPRIS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JEGERSPRIS

Læs mere

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004 Indhold Lokalplan nr. 1. 4-3 for et boligområde ved Bredekildevej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 2.09.1.3

Lokalplan nr. 2.09.1.3 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.09.1.3 Torstorp Østerby - området vest for Østerby Alle Høje Taastrup By Boligformål: Andelsboliger 17.04.1990 Kongsbak Informatik HDJE - TAASTRUP KOMMUNE L-OKALPLAN

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag

INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag c, LOKALPLAN EL 17 FOR ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag Side: 1 INDLEDNING.

Læs mere

Stevns kommune. Lokalplan nr, 46, Magleby Alderdomshjem

Stevns kommune. Lokalplan nr, 46, Magleby Alderdomshjem Stevns kommune Lokalplan nr, 46, I I J Magleby Alderdomshjem STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NFt. 46. Lokalplan for ejendommen Magleby Alderdomshjem. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund Lokalplanens område

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Roskildevej 56-58

Lokalplan nr for et område ved Roskildevej 56-58 Lokalplan nr. 124 for et område ved Roskildevej 56-58 Juli 2002 INDLEDNING Lokalplanen for området ved Roskildevej 56-58, gør det muligt at opføre ældreegnede boliger med tilhørende fælles- og servicearealer

Læs mere

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR RIBE BYKERNE Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR. 01.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål 2 Område og zonestatus 3 Områdets anvendelse M- Udstykninger 5 Vej og stiforhold 6 Bebyggelsens omfang

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Hedegårdsvej. Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur. Sundbyøster

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Hedegårdsvej. Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur. Sundbyøster KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING Lokalplan nr. 31 Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur Hedegårdsvej Sundbyøster Fastlægger anvendelsen m.v. Serviceerhverv m.v. KONGSBAK INFORMATIK April 1982

Læs mere

LOKALPLAN GL 58 FOR ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN, SANDBJERGVEJ, STADIONVEJ OG SPRINGHOLM.

LOKALPLAN GL 58 FOR ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN, SANDBJERGVEJ, STADIONVEJ OG SPRINGHOLM. I LOKALPLAN GL 58 FOR ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN, SANDBJERGVEJ, STADIONVEJ OG SPRINGHOLM. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan GL 58 3 Kortbilag 1. U INDLEDNING. Lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 32 vedrører et ubebygget område mellem Klausdalsbrovej og Sennepshaven vest for vandtårnet og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.42-203 FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål......... 2 AFSNIT 2. Område

Læs mere

Lokalplan nr Et område nord for Roskildevej, øst for Holbækmotorvejen i Klovtofte. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup

Lokalplan nr Et område nord for Roskildevej, øst for Holbækmotorvejen i Klovtofte. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.31 Et område nord for Roskildevej, øst for Holbækmotorvejen i Klovtofte Taastrup Teknisk anlæg: Transformatorstation 11.08.1978 Kongsbak Informatik OMRbET ER BELIGGENDE

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Garvervej og Håndværkervej LOKALPLAN

Silkeborg Kommune. Område ved Garvervej og Håndværkervej LOKALPLAN Silkeborg Kommune Område ved Garvervej og Håndværkervej LOKALPLAN 131.04 Lokalplan nr. 131.04 for et område ved Garvervej og Håndværkervej. INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLANENS FORMh OG INDHOLD... 2 LOKALPLANENS

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-9705 for et boligområde ved Dybbølsten BESKRIVELSE AF FORSLAGET En privat andelsboligforening har søgt om opførelse af andelsboliger på en grund ved Dybbølsten på hjørnet

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 180 For et område ved Helsingørsgade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Ehlersvej. Bygge- og Teknikforvaltningen Plandirektoratet. Ydre Østerbro

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Ehlersvej. Bygge- og Teknikforvaltningen Plandirektoratet. Ydre Østerbro KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING Lokalplan nr. 1 Bygge- og Teknikforvaltningen Plandirektoratet Ehlersvej Ydre Østerbro Bebyggelsesregulerende bestemmelser Boligområde KONGSBAK INFORMATIK Januar 1979

Læs mere

Byplanvedtægt Et areal ved Høje Taastrup landsby. Høje-Taastrup Kommune. Høje Taastrup By. Offentlig administration med enkelte boliger

Byplanvedtægt Et areal ved Høje Taastrup landsby. Høje-Taastrup Kommune. Høje Taastrup By. Offentlig administration med enkelte boliger Høje-Taastrup Kommune Byplanvedtægt 2 05 Et areal ved Høje Taastrup landsby Høje Taastrup By Offentlig administration med enkelte boliger 08.12.1976 Kongsbak Informatik Indledning. Denne byplanvedtægt

Læs mere

Lokalplan nr. 7.06.1

Lokalplan nr. 7.06.1 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 7.06.1 Et område i den nordvestlige del af Sengeløse Landsbyer og landområder Boligformål 30.11.1982 Kongsbak Informatik PLANEN OMFATTER ET OMRADE NORD FOR KIRKESTIEN

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE Lokalplan 2/58 Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE TILLADELSE BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 LOKALPLAN FOR ET BOLIGOMRADE VED CENTRUMGADEN

Læs mere

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985 Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING AUGUST 1985 Lokaiplan nr. 77 for et område ved Idrættens Hus. Indhoidsfortegnelse:

Læs mere

Lokalplan nr En ejendom syd for Marbjerg By. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder

Lokalplan nr En ejendom syd for Marbjerg By. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 5.07 En ejendom syd for Marbjerg By Landsbyer og landområder Boligformål: åben-lav boligbebyggelse samt vindmølle 04.07.1979 Kongsbak Informatik EJENDOMMEN, MATR. NR.

Læs mere

Lokalplan nr for et butiksområde vest for Klosterparkvej

Lokalplan nr for et butiksområde vest for Klosterparkvej Indhold Lokalplan nr. 1.4-4 for et butiksområde vest for Klosterparkvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

1. LOKALPLANENS FORMh

1. LOKALPLANENS FORMh 1 ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NFt. 1004 Lokalplan for karreen Rosensgade - Abygade, Odder &Garvergyden i Odder by. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

Lokalplan nr for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej

Lokalplan nr for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej Lokalplan nr. 118 for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej April 2001 INDLEDNING 1. Lokalplanens baggrund Lokalplanen udlægger området mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens

Læs mere

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger Indhold Lokalplan nr. 1.2-2 for et butiksområde ved Sct. Jørgensbjerg Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2

Læs mere

,303. LOKALPLAN 303. Bydel 3 Strandmark. Hvidovre Kommune GENOPTRYKT NOV. 91

,303. LOKALPLAN 303. Bydel 3 Strandmark. Hvidovre Kommune GENOPTRYKT NOV. 91 ,303. Hvidovre Kommune LOKALPLAN 303 Bydel 3 Strandmark GENOPTRYKT NOV. 91 HVIDOVRE KOMMUNE Lokalplan nr. 303 for arealer ved Hvidovre Enghavevej. I medfar af lov om kommuneplanlægning (lovbekendtg8relse

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-05 OMSORGSCENTER MØLLEBO REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets be liggenhed Dispositionsplanen

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

Lokalplan nr. 134. for Holger Danskes Vej 87-89

Lokalplan nr. 134. for Holger Danskes Vej 87-89 Lokalplan nr. 134 for Holger Danskes Vej 87-89 2004 Lokalplan nr. 134 er udarbejdet af Frederiksberg Kommune Teknisk Direktorat Projekt- og Planafdelingen Rådhuset 2000 Frederiksberg Tlf. 3821 4071 E-mail:

Læs mere

LOKALPLAN ET OMRÅDE AFGRÆNSET AF ALGADE, BAISSTRÆDE OG. for KAROLINEGANGEN I VORDINGBORG. (Lokalplan nr. C1.l i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1978

LOKALPLAN ET OMRÅDE AFGRÆNSET AF ALGADE, BAISSTRÆDE OG. for KAROLINEGANGEN I VORDINGBORG. (Lokalplan nr. C1.l i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1978 LOKALPLAN for ET OMRÅDE AFGRÆNSET AF ALGADE, BAISSTRÆDE OG KAROLINEGANGEN I VORDINGBORG (Lokalplan nr. C1.l i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1978 DELVIST AFLYST AFLYSNING Lokalplan nr. C 1.1, for et

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Panuminstituttet. Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur.

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Panuminstituttet. Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur. KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING Lokalplan nr. 10 Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur Panuminstituttet Indre Nørrebro Bebyggelsesregulerende bestemmelser Offentlige formål KONGSBAK INFORMATIK

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Møntmestervej. Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur. Bispebjerg

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Møntmestervej. Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur. Bispebjerg KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING Lokalplan nr. 11 Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur Møntmestervej Bispebjerg Fastlægger anvendelsen m.v. Boligområde KONGSBAK INFORMATIK Maj 1980 Københavns

Læs mere

LOKALPLAN NR. 418 HVIDOVRE KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 418 HVIDOVRE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 418 HVIDOVRE KOMMUNE HVIDOVRE KOMMUNE Lokalplan nr. 418 I medfar af lov om kommuneplanlægning (lovbekendtgarelse nr. 734 af 21. december 1982) fastsættes falgende bestemmelser for det i 5

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT G 13 KOMMUNE TILLÆG NR. 2 GLOSTRUP ET OMUDE VEST FOR PAUL BERGSØES VEJ MELLEM DALVANGSVEJ OG HOVEDVEJEN,

BYPLANVEDTÆGT G 13 KOMMUNE TILLÆG NR. 2 GLOSTRUP ET OMUDE VEST FOR PAUL BERGSØES VEJ MELLEM DALVANGSVEJ OG HOVEDVEJEN, BYPLANVEDTÆGT G 13 TILLÆG NR. 2 GLOSTRUP KOMMUNE ET OMUDE VEST FOR PAUL BERGSØES VEJ MELLEM DALVANGSVEJ OG HOVEDVEJEN, TILLÆG NR. 2 TIL BYPLANVEDTÆGT G 13 FOR ET OMRÅDE VEST FOR PAUL BERGSØES VEJ MELLEM

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Z207 KALUNDBORG KOMMUNE TILLÆG NR.2 TIL LOKALPLAN NR. 22A. FOR ET OMRADE 0ST FOR SKOLEVÆNGET. Rev: D.9.12.87.

Z207 KALUNDBORG KOMMUNE TILLÆG NR.2 TIL LOKALPLAN NR. 22A. FOR ET OMRADE 0ST FOR SKOLEVÆNGET. Rev: D.9.12.87. Z207 KALUNDBORG KOMMUNE TILLÆG NR.2 TIL LOKALPLAN NR. 22A. FOR ET OMRADE 0ST FOR SKOLEVÆNGET. Rev: D.9.12.87. Godkendt af byrådet den 17 maj 1988 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning 2. Lokalplantillæggets

Læs mere