Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalt Beskæftigelsesråd Greve"

Transkript

1 Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Ordinært LBR-møde Onsdag den 1. december 2010 kl Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal

2 Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Orientering om ungeprojekter LBRs virksomhedsplan Succeskriterier for ny indsats i jobcentret for borgere med kognitive vanskeligheder Nye rammer for beskæftigelsesindsatsen Tillæg til Beskæftigelsesplan 2011 om indsats over for langtidsledighed Mentor Bevillinger og projekter i 2010 og Mødeplan for Orientering... 17

3 Side 2 Afbud: Bente L. Andersen og Ejnar Østergaard Pedersen. Sven Mogensen fra DH deltog som suppleant for Ejnar Østergaard Pedersen. Medlemmer Hans Kristiansen, formand Greve Byråd Carsten Markussen Dansk Arbejdsgiverforening (DA) Annie Bendtsen, næstformand Landsorganisationen i Danmark (LO) Carsten Bloch Nielsen Landsorganisationen i Danmark (LO) Bo Viktor Jensen Landsorganisationen i Danmark (LO) Bente Langelund Andersen Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråd (FTF) Ejnar Østergaard Pedersen Danske Handicaporganisationer (DH) Susanne Nielsen Danske Handicaporganisationer (DH) Marianne Pedersen Greve Erhverv Tilforordnede Gitte Lind Centerchef Nadia Buchard Jobcenterchef Johnny Tvarnø Udviklingschef Dorethe Bjergkilde LBR Konsulent Anna Haaland Hansen Ekstern konsulent

4 Side 3 1. Orientering om ungeprojekter Baggrund På LBR-mødet den 1. december 2010 vil Lars Kure og Jacob Danholt Hansen fra Ungdommens Udannelsesvejledning Køge Bugt mundtligt orientere om status for LBRs ungeprojekter: Fra udsat til udvalgt og Virksomhedsrelateret brobygningsarbejde unge på vej mod uddannelse. Lars Kure og Jacob Danholt Hansen er tilknyttet projekterne som virksomhedsformidlere. Indstilling Center for Job & Socialservice indstiller, at LBR tager orienteringen til efterretning. Beslutning LBR tager orienteringen til efterretning og er opmærksom på behovet for skabe dialog og samarbejde mellem jobbutikken og de øvrige tilbud i Greve Nord projektet om ungegruppen.

5 Side 4 2. LBRs virksomhedsplan 2011 Baggrund Det lokale beskæftigelsesråd skal inden for de overordnede rammer i beskæftigelsesplanen hvert år udarbejde en plan for, hvilke initiativer der påtænkes gennemført i det kommende år med henblik på at styrke den virksomhedsrettede indsats. På LBR-mødet den 20. oktober 2010 besluttede LBR at videreføre sine indsatsområder i 2011 og ønskede et samlet overblik over igangsatte projekter kategoriseret under disse indsatsområder. Virksomhedsplan 2011 Indsatsområder Unge Projekter Fra udsat til udvalgt Virksomhedsrelateret brobygningsarbejde unge på vej mod uddannelse Sygefravær og arbejdsfastholdelse Virksomhedernes behov Handicappedes muligheder på arbejdsmarkedet Øvrige projekter Udvikling af ny screeningsmetode for sygemeldte med psykiske lidelser Etablering af erhvervsnetværk Ny indsats i jobcentrets for borgere med kognitive vanskeligheder Statusevaluering af Fra match fire til stærke piger Tilfredshedsundersøgelse af ledige tilknyttet Jobcenter Greve Årligt tilbagevendende aktiviteter Seminar om Beskæftigelsesplan LBR København Syd Konference Lægeseminar SAKAF-aktiviteter Indstilling Center for Job & Socialservice indstiller, at LBR tager oversigten til efterretning og tager stilling til, om den skal indarbejdes i Beskæftigelsesplan 2011 i sin nuværende form eller uddybes.

6 Side 5 Beslutning LBR beslutter, at oversigten med LBR s virksomhedsplan i sin helhed skal indarbejdes i Beskæftigelsesplan 2011.

7 Side 6 3. Succeskriterier for ny indsats i jobcentret for borgere med kognitive vanskeligheder Baggrund På LBR-mødet den 25. august 2010 besluttede LBR at igangsætte et projekt om kognitive vanskeligheder, der kort fortalt indebærer: at opkvalificere jobcentermedarbejderne til en mere effektiv afklaring af borgernes behov for evt. udredning og psykoedukation at vurdere borgernes behov for fx udredning eller psykoedukation med henblik på at gøre dem bedst muligt arbejdsmarkedsparate at opkvalificere jobcentermedarbejderne til at udarbejde mere effektive handleplaner og løsningsforslag til jobmuligheder med brug af kompenserende ordninger (når kompensation foreligger) På LBR-mødet den 20. oktober 2010 forlagde LBR-konsulenten et projektforslag, som LBR godkendte. LBR efterspurgte succeskriterier for projektet. Efterfølgende har LBR-konsulenten indarbejdet forslag til succeskriterier i vedhæftet projektbeskrivelse. Succeskriterierne tager udgangspunkt i en betragtning om, at den rette afklaring og de rette skånehensyn, arbejdsredskaber og ordninger kan kompensere borgeren for nogle af de kognitive vanskeligheder, som forhindrer varetagelsen af et arbejdsforløb. Succeskriterier: Projektforløbet skal opkvalificere de involverede jobcentermedarbejdere til at blive bedre i stand til at: Vurdere hvornår det er relevant at få udredt eller henvist en borger. Fx til at få stillet en diagnose, udarbejdet en neuropsykologisk undersøgelse, vurderet behov for psykoedukation Foretage en afklaring af borgerens muligheder og begrænsninger for at indgå på arbejdsmarkedet Vurdere hvornår kompenserende ordninger, der kan støtte borgeren i jobbet, skal anvendes og tildeles. Opkvalificeringen skal være med til at øge effektiviteten af handleplaner og løsningsforslag i forhold til borgerens jobmuligheder. Bilag Opdateret projektbeskrivelse: Ny indsats i jobcentret for borgere med kognitive vanskeligheder Indstilling Center for Job & Socialservice indstiller, at LBR godkender succeskriterierne.

8 Side 7 Beslutning LBR godkender succeskriterierne og ønsker dem suppleret med to spørgeskemaevalueringer. Den første foretages blandt jobcentermedarbejderne efter projektets fase 1. Den anden blandt udvalgte borgere efter fase 2. Begge indgår i projektets afsluttende evaluering.

9 Side 8 4. Nye rammer for beskæftigelsesindsatsen Baggrund Et flertal i folketinget har indgået en ny aftale på beskæftigelses- og sygedagpengeområdet med virkning fra den 1. januar Aftalen vil få betydning for kommunens refusioner fra staten såvel som Center for Job & Socialservice tilrettelæggelse af aktivering og samtalepraksis for sygedagpengemodtagere. Med den nye aftale vil alle refusionssatser blive harmoniseret. Fremover vil der ikke længere gælde særskilte satser for forsikrede ledige på den ene side og kontanthjælpsmodtagere og sygedagpengemodtagere på den anden side, som vi kender det i dag. Per 1. januar vil den høje statsrefusion udgøre 50 % og den lave 30 % for alle tre forsørgelsesgrupper. Kravene til, hvordan den høje statsrefusion kan opnås, ændres også, således at man kun kan opnå høj refusion ved virksomhedsrettet aktivering. Ændringer i Beskæftigelsesindsatsen De væsentligste ændringer på beskæftigelsesområdet består i, at fremover kun kan opnå høj refusion på 50 % ved virksomhedsrettede aktivering såsom løntilskud og virksomhedspraktikpladser, imens man for passive ledige og ledige, som eksempelvis deltager i jobsøgningskurser, kun modtager 30 % i statsrefusion. Intentionen er, at give kommunerne et incitament til at tilrettelægge individuelle forløb for de ledige på det ordinære arbejdsmarked. En indsats, som nationale undersøgelser såvel som vores egne lokale statistikker i Greve peger på, har den største effekt i forhold til at opnå ordinær beskæftigelse. Der er med andre ord ikke længere et økonomisk incitament i at sende passive ledige i ikkevirksomhedsrettede tilbud. Ændringer i Sygedagpengeindsatsen De væsentligste ændringer på sygedagpengeområdet er ændrede refusionsregler og samtalehyppighed. Fremover vil kun kunne opnå den høje refusion på 50 % ved en aktiv indsats på det ordinære arbejdsmarked såsom delvis raskmelding på eksisterende arbejdsplads eller ved virksomhedsrettet tilbud i form af virksomhedspraktik eller løntilskud. Derudover lægger de nye rammer op til, at kommunerne kun skal anvende aktivering over for sygedagpengemodtagere, hvis det kan fastholde eller hjælpe dem hurtigere tilbage til arbejdsmarkedet. Det er imidlertid Center for Job- & Socialservice vurdering, at den nye lovgivning ikke giver anledning til ændringer i indhold og visitationspraksis for de tilbud, som kommunen har udviklet til sygemeldte borgere. Herudover medfører de nye rammer, at følgende tre grupper ikke er forpligtet til at deltage i de løbende personlige samtaler:

10 Side 9 Sygemeldte med en klar diagnose Sygemeldte som forventes fuldt ud raskmeldt inden for 8 uger Meget syge mennesker (der udarbejdes en liste over diagnoser til jobcentrene) For uddybning af ovenstående og yderligere information om forligsparternes initiativer henvises til vedhæftet forligstekster. Bilag Aftale mellem regeringen (V og K) og DF, LA og KD En aktiv beskæftigelsesindsats, der virker Aftale mellem regeringen (V og K) og DF, R og LA Nye rammer for sygefraværsindsatsen Faktablad Et fælles driftsloft Faktablad Ingen refusion for administrative opgaver hos andre aktører Indstilling Center for Job & Socialservice indstiller, at LBR tager orienteringen til efterretning. Beslutning LBR tager orienteringen til efterretning.

11 Side Tillæg til Beskæftigelsesplan 2011 om indsats over for langtidsledighed Baggrund Regeringen indgik i maj 2010 en aftale om bekæmpelse af langtidsledighed. I den forbindelse blev der afsat regionale puljemidler til at understøtte indsatsen over for personer, der enten har eller er i risiko for mere end 12 måneders sammenhængende ledighed. Da den virksomhedsrettede indsats ofte viser sig at være den hurtigste vej til beskæftigelse, skal de afsatte midler gå til lokal ansættelse af virksomhedskonsulenter, der skal hjælpe langtidsledige i virksomhedsrettet aktivering. Bevillingen fra den regionale pulje er foreløbig gældende fra den 1. august 2010 til den 31. juli Puljemidlerne bliver forholdsmæssigt fordelt på baggrund af jobcentrenes andel af dagpenge-, kontant- og starthjælpsmodtagere, der har modtaget offentlig forsørgelse i over 12 sammenhængende måneder. Bevillingen kan udelukkende gå til lønmidler. For udgør bevillingen følgende beløb over en fireårig periode: 2010: kr : kr : kr : kr Med midlerne er jobcentrene forpligtet til at udarbejde et tillæg til den årlige beskæftigelsesplan med dertilhørende indsatsbeskrivelse, mål for den fireårige periode samt en milepælsplan. Center for Job & Socialservice har således udarbejdet vedhæftet tillæg til Beskæftigelsesplan 2011, der indeholder en beskrivelse af en forstærket indsats over for personer, der er - eller er i fare for at blive - langtidsledige. Formål Formålet med den beskrevne indsats er tre-strenget og består i: 1. at forhindre en øget tilgang af langtidsledige forsikrede ledige og kontanthjælpsmodtagere. 2. at forhindre en øget tilgang af kontanthjælpsmodtagere fra gruppen af forsikrede ledige, som har været ledige i mere end 2 år. 3. at forhindre, at kontanthjælpsmodtagere pga. følgevirkninger af lang tids ledighed, får andre problemer end ledighed. Målgruppe Den primære målgruppe for indsatsen er arbejdsmarkedsparate ledige fra især 3F, HK og Kristelig Fagforbund, som udgør en stor målgruppe og som har gode udsigter til tilbagevenden til arbejdsmarkedet. Proces Status for processen er, at der i november 2010 gennemføres en ansættelsesproces for rekruttering af en virksomhedskonsulent. Virksomhedskonsulentens rolle bliver

12 Side 11 at etablere positive samarbejder med lokale virksomheder om tilvejebringelse af ordinære job, løntilskudspladser og virksomhedspraktikforløb. Virksomhedskonsulenten skal arbejde ud fra de opsatte mål i tillægget. Målene vil blive evalueret halvårligt i marts og oktober, hvor administrationen kan trække friske tal fra Jobindsats.dk Bilag Tillæg til Beskæftigelsesplan 2011 om bekæmpelse af langtidsledighed. Indstilling Center for Job & Socialservice indstiller, at LBR tager orienteringen til efterretning. Beslutning LBR tager orienteringen samt de nye mål for løntilskud og virksomhedspraktik til efterretning.

13 Side Mentor Baggrund Som annonceret tidligere på året har Beskæftigelsesministeren fået udarbejdet en inspirationspjece om, hvordan LBR kan bakke op om virksomhedsmentorindsatsen. Pjecen er netop offentliggjort og indeholder en beskrivelse af virksomhedsmentorernes funktion, effekt og lovmæssige forankring suppleret af en række cases. Disse består dels af eksempler fra andre kommuner, der skal tjene som inspiration til, hvordan man kan tilrettelægge en mentorunderstøttende indsats, dels af eksempler på ledige borgere, der har haft gavn af virksomhedsmentorordninger. Ansøgninger Tidligere på året modtog LBR to uafhængige ansøgninger fra de eksterne aktører MentorCompany og Nordahl om uddannelse og opbygning netværk for mentorer. På LBR-mødet den 20. oktober 2010 besluttede LBR, at afvente stillingtagen til de to ansøgninger til administrationen havde fået et overblik over evt. behov for eksterne aktører i mentorindsatsen. Siden da er Center for Job & Socialservice gået i gang med at udvikle og systematisere mentorindsatsen i daglig praksis og har foreløbig indgået aftale med UUV Køge Bugt om et mentorkorps for unge. Center for Job & Socialservice vurder ikke umiddelbart, at der er behov for de tilbud aktørerne tilbyder. Dels fordi mentoruddannelse kan ske gennem lovgivningen, dels fordi centret har forsøgt sig med gratis tilbud om mentoruddannelsesforløb over for virksomheder gennem Servicestyrelsens projekt Fra udsat til ansat og oplevet manglende interesse fra de lokale virksomheders side. Bilag MentorCompany: Indsatsområde 2011: Mentornetværk og mentorkurser Nordahl Coaching: Kurser for mentorer Inspirationspjece (vedhæftet i fire pdf. dokumenter) Indstilling Center for Job & Socialservice indstiller, at LBR afviser de to ansøgninger. Beslutning LBR tager beskæftigelsesministerens inspirationspjece til efterretning og følger administrations indstilling om afslag af de to ansøgninger fra henholdsvis MentorCompany og Nordahl Coaching.

14 Side Bevillinger og projekter i 2010 og 2011 I 2010 råder LBR over kr., som Beskæftigelsesministeriet har bevilget. Herudover har LBR overført ca kr. fra 2009 til 2010, som udgør 25 % af 2009-budgettet og således er det maksimale beløb, som kan overføres til budgettet. LBR råder således over i alt kr. i Af de bevilligede kr. i 2010 er det muligt at overføre 25 % til 2011, hvilket svarer til kr. Lægges det til 2011-bevillingen på udgør LBRs rådighedsbeløb i 2011 således kr. Nedenfor følger en oversigt over LBRs forbrug og bevillinger for 2010 samt LBRs bevillinger for Vedtagne/planlagte aktiviteter i 2009 Ungeprojekt med UUV og Køge: Virksomhedsrelat eret brobygningsarbejd e unge på vej til uddannelse. Ungeprojektet: Fra udsat til udvalgt Bevillinger i 2010 Forventet forbrug i 2010 Status og bemærkninger til forbrug i kr kr. Inden for rammebevillingen på kr. til ungeindsats kr kr. til virksomhedsfor midler kr. til uddannelsesvejleder. Projektet finansieres 50 % af Greve og 50 % af Køge. Herunder: en toårig projektbevilling til ansættelse af uddannelsesvejle der til jobbutikken på kr. fra august 2010 til august 2012, hvoraf afsættes i En bevilling på mellem kr. for fuldtidsansættels e af en virksomhedsfor midler til jobbutikken inden for rammebevillinge n på kr. til ungeindsats. Bevillinger i 2011 for projektvidereførelse /gentagen aktivitet kr kr. til finansiering af virksomhedsformidler fra 1. Januar til 15. September kr. til finansiering af uddannelsesvejleder.

15 Side 14 Handicapindsatsen kr De kr. skal gå til et projekt i 2010 om kognitive vanskeligheder. Kun kr. forventes imidlertid brugt i Udvikling af virksomhedssamar bejdet i Greve Udvikling af ny screeningsmetode for nysygemeldte med psykiske lidelser Evaluering af projekt fra match fire til stærke piger Debat- og orienteringsmøde om socialøkonomiske virksomheder Tilfredshedsundersøgelse blandt borgere, der er i kontakt med jobcentret Fælleskonference for LBR i København Syd Seminar om beskæftigelsesplan og virksomhedsrettede indsatser i kr kr. De kr. skal gå til etablering af et erhvervsnetværk. Der er foreløbig anvendt kr. til konsulentbistand og kr. forventes yderligere anvendt hertil kr kr. LBR har bevilget kr. i 2010 og kr. i 2011 til projektet kr kr. Ud af en treårig bevilling på kr kr kr. Arrangementet forventes at koste kr. Der er brug for stillingstagen til, om det budgetteret beløb på kr. må overskrides med ca kr kr. til videreførelse af projektets 1. opkvalificeringsdel. Efter gennemførelsen af projektets 1. Del i 2011, skal der tages stilling til budget for projektets 2. Del kr. til etablering af erhvervsnetværk kr kr kr kr. 256 kr kr kr ,70 kr kr. (såfremt der er tale om et endagsseminar). Lægeseminar kr. Lægeseminaret om den nye kr.

16 Side 15 A-kassesamarbejde SAKAF sygedagpengelovgiv ning i 2010 forventes ikke at kunne realiseres før primo kr. Pengene forventes ikke anvendt i Det er usikkert hvor SAKAF samarbejdet fremover forankres kr kr. Med jobstart 1. marts kr. til at understøtte Partnerskabsaftalen mellem kommune og a-kasser kr. Ansættelse af LBRkonsulent Total kr kr kr. Indstilling Center for Job & Socialservice indstiller, at LBR drøfter bevillingsoversigten. Beslutning LO gør på mødet LBR opmærksom på, at bevillingerne for 2011 netop er blevet beskåret med 37 %. Det betyder, at LBR får ,33 kr. til rådighed i 2011 i stedet for de forventede kr. inkl. de 25 % uforbrugte midler, som kan overføres fra LBR beslutter foreløbig at fastholde projekterne for 2011 samt at afholde et ekstraordinært møde om økonomien for de enkelte projekter i januar LBR drøfter de indhentede tilbud på udførelse af en tilfredshedsundersøgelse blandt jobcentrets brugere, som LBR har afsat kr. til i LBR beslutter, at undersøgelsen skal gennemføres af Haaland Kommunikation, der som den eneste har givet et tilbud inden for budgetrammen. Under drøftelse af punktet om valg af tilbud på tilfredshedsundersøgelse deltog ekstern konsulent Anna Haaland Hansen ikke i mødet.

17 Side Mødeplan for 2011 Nedenfor følger forslag til mødedatoer, som er tilrettelagt efter beskæftigelsesplanens forventede årshjul. Dato Aktivitet 2. marts Møde i Lokalt Beskæftigelsesråd kl April LBR seminar om Beskæftigelsesplan maj Møde i Lokalt Beskæftigelsesråd kl juni Evt. ekstraordinært møde i Lokalt Beskæftigelsesråd kl vedr. foreløbig udkast til beskæftigelsesplan. 24. august Møde i Lokalt Beskæftigelsesråd kl oktober Møde i Lokalt Beskæftigelsesråd kl december Møde i Lokalt Beskæftigelsesråd kl Som udgangspunkt afholdes alle møder på onsdage i jobcentret på Centerholmen, mødelokalet på 3. sal. Datoerne for lægeseminar, fælles LBR-konference i København Syd og dialogmøde med RBR kendes endnu ikke. Indstilling Center for Job & Socialservice indstiller, at LBR tager stilling til dato for det årlige seminar om beskæftigelsesplanen, samt om det skal vare 1 eller 2 dage. godkender mødeplanen for Beslutning LBR udskyder punktet til det ekstraordinære møde i januar 2011.

18 Side Orientering 1. LBRs bevilling i Opfølgning på seminar for LBR og RBR den 13. oktober Orientering fra seminar om social-økonomiske virksomheder 4. Orientering fra ADHD-konferencen 5. Orientering om status på projekt Fra match fire til stærke piger 6. Orientering om status på projekt Udvikling af ny screeningsmetode for nysygemeldte med psykiske lidelser Bilag Brev og bevillingsoversigt fra Arbejdsmarkedsstyrelsen Statusrapport for projekt Fra match fire til stærke piger til Integrationsministeriet Indstilling Center for Job & Socialservice indstiller, at LBR tager orienteringerne til efterretning. Beslutning LBR tager orienteringerne til efterretning og ønsker afholdt et fællesmøde med formandskaberne i LBR København Syd med henblik på at følge op på LBR-RBR seminaret og fastlægge temaer for den kommende LBR København Syd Konference i 2011.

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Ordinært LBR-møde Onsdag den 20. oktober 2010 kl. 15.00-16.30 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat LBR-møde onsdag den 24. august 2011 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1.

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Referat Torsdag den 04.12.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Tilbudsvifte for forsikrede ledige...4 2. Plan for LBR s virksomhedsrettede

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 19.02.09 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Hul igennem til virksomhederne...3 2. Evaluering af Jobbutikken...4

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 17.02.10 Kl. 15:00 i Jobcenter Greve, Centerholmen 18, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Evaluering af jobbutikken... 3 2. Status for procesevaluering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 22.10.09 Kl. 15:00 i Jobcenter Greve, centerholmen 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Opfølgning på borgerundersøgelse... 3 2. Procesevaluering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve LBR-møde torsdag den 25. august 2010 kl. 15.00-16.30 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1.

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve og referat LBR-møde og seminar Onsdag den 4. maj 2011 kl. 15.00-19.00 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 7. december 2011 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 10} Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Ny formand

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 02.12.09 Kl. 15:00 i Jobcenter Greve, centerholmen 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Opfølgning på borgerundersøgelse... 3 2. Procesevaluering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 14.02.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekt Arbejdsfastholdelse i private og offentlige virksomheder...3

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 30.08.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan 2008 for Jobcenter Greve...4 2. Ansøgning: Støtte

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 14.05.09 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan 2010...3 2. Resultatrevision for indsatsåret 2008...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 25.02.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. 2. mødeleder i 2008...3 2. Konference for LBR...4 3. Orientering...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 15.11.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Orientering om status på jobcentrets resultater...3 2. Orientering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 26.08.09 kl. 16:00-18:00 i Udviklingspark Øresund (kl. 18:00-19:00 dialog med Udviklingspark Øresunds bestyrelse) Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1.

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 19.06.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på LBR-støttede projekter og aktiviteter...3 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 04.12.06 kl. 18.30 i Job- og Erhvervsservice 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Præsentationsrunde...3 2. Godkendelse af forretningsorden...4

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 10. december 2013 kl. 15.00 17.00 Mødelokale 1 på Rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 15.05.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Dialog med Det Regionale Beskæftigelsesråd og Beskæftigelsesregionen

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Møde den 25. februar 2014 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Medlemmer Morten Dahlin, formand Greve Byråd Annie Bendtsen,

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 29. februar 2012 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekt 4U...

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 24.05.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Drøftelse af Beskæftigelsesplan 2008...3 2. Ændring af forretningsorden...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 12.12.07 kl. 16:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekter og aktiviteter i 2008...3 2. Mødeplan 2008...4 3. Orientering...5

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 21. august 2012 kl. 15.00-17.00 Sted: Greve Videnscenter, lokale 2 Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 25.08.08 kl. 16:00 i Stamhuset, Digehuset 9 i Askerød, Hundige Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på projekt Jobbutik i Askerød...3 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Referat LBR-møde Onsdag den 16. marts 2011 kl. 15.00-17.00 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 8. maj 2012 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Ministermål for

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 22. oktober 2013 kl. 15.00 17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Orientering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 23.10.08 kl. 16:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Temadrøftelse om handicappedes muligheder på arbejdsmarkedet...3 2.

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 6. maj 2010 kl. 15.00-17.45 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Første udkast

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 1. marts 2013 kl. 13.00 15.00 DNP Skruegangen 2 2690 Karlslunde Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Orientering

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Dagsorden Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Særlige forhold: Mødelokale: Medlemmer: Bemærk at mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 og begynder allerede kl.

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Seminar den 23. oktober 2012 kl. 13.00-20.00 ErhvervsCentret Korskildelund 6 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Referat Møde den 30. oktober 2014 kl. 15-17 Team Succes Greve Waves Over Bølgen 2A, 2. sal 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 17. november 2011, kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden 1 2. Driftssituationen i Jobcentret 2 3. Fastholdelseskonsulent, Sygedagpengeteam. 3 4. Orientering

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 25. oktober 2007 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/61 Godkendelse af referat...

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 3 ONSDAG DEN 21. MARTS 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 21. marts 2007 Side: 16 Fraværende: Mogens

Læs mere

Beskæftigelsesudvalg

Beskæftigelsesudvalg REFERAT Beskæftigelsesudvalg Møde nr.: 9 Mødedato: Mødevarighed: 16.30-18.00 Fraværende: Mødested: Mødelokale 2 Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 BE Tillæg til Beskæftigelsesplan 2011 2 BE Opfølgning

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 18:00 i byrådsstuen Huitfeldt

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 18:00 i byrådsstuen Huitfeldt Referat af Beskæftigelsesråds møde den 14.02.2011 kl. 16:00 18:00 i byrådsstuen Huitfeldt Tilstedeværende: Bent Munk Jensen Birthe Jensen Gitte Voss Nygaard Henning Kofod Jorry Højer Jørn Frigast Rasmussen

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 14. november 2013 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden.... 1 2. Driftssituationen i Jobcenteret.... 2 3. Resultatmål for projekt: Ekstraordinære initiativer

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Referat Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: 15:30 Møde afsluttet: 17:00 Særlige forhold: Mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 Mødelokale: Medlemmer: Fravær med afbud:

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 29. august 2013 kl. 14.00 16.00 Rådhusholmen 5, 1. sal Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Oplæg om Unge

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Referat af s møde den 20.01.2014 kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Tilstedeværende: Mads Andersen Annie Bendtsen Bent Munk Jensen Birthe Jensen Vibeke Hansen Henning Kofod Jorry Højer Jørn Frigast

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Møde den 14. maj 2013 kl. 15-17 Nautic Marine Havnevej 4, 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Rundvisning og oplæg

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 28. september 2009

Referat fra LBR mødet den 28. september 2009 Referat fra LBR mødet den 28. september 2009 kl. 14.00 i Jobcenter Struer Afbud: Grethe Riksted, Anders Holm og Mona Rask 1) Meddelelser 2) Orientering a. Nyt medlem af LBR indstillet LO har overfor Byrådet

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Referat Møde den 28. august 2014 kl. 15-17 Nautic Marine Havnevej 4 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Oplæg og

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Referat Møde den 13. maj 2014 kl. 15-17 JAT Jobcentrets Aktive Tilbud Hundige Allé 11, 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 15. november 2012 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Evaluering af projekt En hjælpende Hånd.... 3 3. Driftssituationen i Jobcenteret... 4

Læs mere

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Referat Møde nr. : 04/2010 Sted : Mødelokale 3. Rådhuset i Grenaa Dato : 24. august 2010 Start kl. : 12:00 Slut kl. : 15:00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen,

Læs mere

Høring over lovforslag om etablering af et enstrenget kommunalt beskæftigelsessystem mv.

Høring over lovforslag om etablering af et enstrenget kommunalt beskæftigelsessystem mv. Arbejdsmarkedsstyrelsen Beskæftigelsesrådets sekretariat Holmens Kanal 20 Postboks 2150 1016 København K Høring over lovforslag om etablering af et enstrenget kommunalt beskæftigelsessystem mv. Beskæftigelsesrådet

Læs mere

Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP

Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Indholdsfortegnelse 041. Godkendelse af dagsorden 58 042. Godkendelse af referat 59 043. Opfølgning på brugen af

Læs mere

Referat fra LBR møde den 12. november 2012 kl i Jobcenter Struer

Referat fra LBR møde den 12. november 2012 kl i Jobcenter Struer Referat fra LBR møde den 12. november 2012 kl. 14.00 - i Jobcenter Struer Afbud: Helle Toftgaard, Olga Tækker, John Nielsen, Lisbeth Madsen og Per Hesselberg 1) Orientering a) Ledelsesrapport Ledelsesrapporten

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober Til LBR Syddjurs Bugtrupvej 31 8560 Kolind Tel +8753 5440 jobcenter@syddjurs.dk www.jobnet.dk Dato: 4.11.2008 Sagsbeh.: Helle Dueholm Direkte nr.: 8753 5131 E-mail: hd@syddjurs.dk Referat af møde i LBR

Læs mere

Notat om beskæftigelsespolitiske visioner

Notat om beskæftigelsespolitiske visioner Beskæftigelsespolitiske visioner Notat om beskæftigelsespolitiske visioner 21. august 2007 Jens Stavnskær 8753 5127 jsp@syddjurs.dk I forbindelse med behandlingen af budgettet for 2008, skal der vedtages

Læs mere

Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg,

Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg, Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg, 10.01.2014 v/jobcenterchef Arne Lund Kristensen Kerneydelser og nogle tal Kerneydelser og

Læs mere

Nye rammer for sygefraværsindsatsen

Nye rammer for sygefraværsindsatsen Aftale mellem regeringen (Venstre og Konservative), Dansk Folkeparti, Det Radikale Venstre og Liberal Alliance Nye rammer for sygefraværsindsatsen Partierne bag sygefraværsaftalen er enige om, at der fortsat

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 ONSDAG DEN 12. AUGUST 2009, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 12. august 2009 Side: 2 Fraværende: Jørgen

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 21. marts 2013 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Evaluering af jobsøgningsforløb i Jobcenter Egedal Borgere med risiko for langtidsledighed

Læs mere

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 18. december 2013

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 18. december 2013 Mødedato: 18. december 2013 Mødelokale: Byrådssalen, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde: 15:00 Sluttidspunkt for møde: 16:15 Tilstede: Conni Andersen, Grethe Grønfeldt, Hans L. Hansen, Jens Egon Jørgensen,

Læs mere

Stærkere ud af krisen - Bekæmpelse af langtidsledighed

Stærkere ud af krisen - Bekæmpelse af langtidsledighed AFTALE Maj, 2010 Stærkere ud af krisen - Bekæmpelse af langtidsledighed Regeringen (Venstre og Konservative), Dansk Folkeparti, Radikale Venstre, Liberal Alliance og Per Ørum Jørgensen er enige om at bekæmpe

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Dagsorden Det lokale beskæftigelsesråd 11. november 2010 kl. 16:30 Mødelokale 1, Brovst Rådhus 1/8 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 11. november 2010 1. Fællesmøde

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråds. Møde nr. 27. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråds. Møde nr. 27. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af Det Lokale Beskæftigelsesråds Møde nr. 27 Tirsdag den 4.10 2011 kl.

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Dagsorden Det lokale beskæftigelsesråd 23.08.2012 kl. 16.30 Brovst Rådhus, mødelokale 1 1/10 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 23. august 2012 1. Godkendelse

Læs mere

Notat. Lovændringer på beskæftigelsesområdet. Bekæmpelse af langtidsledighed. Erhvers- og Beskæftigelsesudvalget

Notat. Lovændringer på beskæftigelsesområdet. Bekæmpelse af langtidsledighed. Erhvers- og Beskæftigelsesudvalget Notat Til: Vedrørende: Erhvers- og Beskæftigelsesudvalget Lovændringer på beskæftigelsesområdet Lovændringer på beskæftigelsesområdet. På beskæftigelsesområdet har det været 2 store lovændringer i foråret

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i UUV.

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i UUV. Referat af Beskæftigelsesråds møde den 10.05.2010 kl. 16:00 i UUV. Tilstedeværende: Annie Bendtsen Gitte Voss Nygaard Helle Frandsen Henning Kofod Jonna Slott Jorry Højer Mogens Møller Svend Wagner Afbud:

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Mødelokale D2 Torsdag 06.12.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Dialogmøde mellem det Regionale Beskæftigelsesråd og det Lokale Beskæftigelsesråd.

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Onsdag den 31.05.06 kl. 13.00 i mødelokale 5 Side 1 Ikke til stede: Bente Langelund Andersen, Lars Frohn, Jørgen Vinberg og Jakob Thune. der er offentlig tilgængeligt Koordinationsudvalgets

Læs mere

Referat. Lokalt Beskæftigelsesråd Den 1. februar 2011 kl. 16:00 Mødested: Bryllupssalen på Værløse Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse Møde nr.

Referat. Lokalt Beskæftigelsesråd Den 1. februar 2011 kl. 16:00 Mødested: Bryllupssalen på Værløse Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse Møde nr. Referat Lokalt Beskæftigelsesråd 2011 Den 1. februar 2011 kl. 16:00 Mødested: Bryllupssalen på Værløse Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse Møde nr. 1 Indholdsfortegnelse Underskriftsark... 2 Indledende punkter

Læs mere

Budgetkatalog Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget

Budgetkatalog Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget EAU O1 Nedbringelse af antal sygedagpengesager over 52 uger -1.742-1.742-1.742-1.742 EAU O2 Tidlig og intensiv indsats over for sygedagpengemodtagere -1.912-1.912-1.912-1.912 EAU O3 Oprettelse af kommunal

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Referat af Beskæftigelsesråds møde den 20.06.2011 kl. 16:00 i Tilstedeværende: Annie Bendtsen Bent Munk Jensen Birthe Jensen Gitte Voss Nygaard Henning Kofod Jorry Højer Mogens Møller (F) René B. Svendsen

Læs mere

LBR Lokalt Beskæftigelses Råd

LBR Lokalt Beskæftigelses Råd LBR Lokalt Beskæftigelses Råd Onsdag den 16. juni 2010, kl. 16.00 18.00 Mødet afholdes i mødelokalet 1, Rådhuset, Torvegade 10, 7800 Skive Preben Andersen, Bent Møller Winther, Gert Ringgaard, Jørgen Knudsen,

Læs mere

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2010 Indholdsfortegnelse: Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3 Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 2.1. Beskæftigelsesministerens

Læs mere

2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2013

2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2013 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2013 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2013 Kommunen skal i 2012 udarbejde en beskæftigelsesplan for 2013 1. Beskæftigelsesplanen er kommunens

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Torsdag den 24.11.05 kl. 13.15-15.15 i mødelokale 2 Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side K1. Status på projekter støttet af Koordinationsudvalget 3 K2. Virksomhedsplan 2006

Læs mere

Referat. Det lokale Beskæftigelsesråd

Referat. Det lokale Beskæftigelsesråd Referat Den 24. maj 2011, kl. 15:00 holdt Det lokale Beskæftigelsesråd ordinært møde i Mødelokale 3, Landemærket 26, 3700 Rønne. kl. 15:00 Side 2 af 21 Mødet slut kl. 16.45 Medlemmer: Ejnar Toft Kofoed

Læs mere

Referat fra LBR møde den 7. november 2011 kl

Referat fra LBR møde den 7. november 2011 kl Referat fra LBR møde den 7. november 2011 kl. 14.00 Afbud: Niels W. Petersen (Karsten G. Hansen deltager som suppleant), Henrik Jensen, Mona Rask og Bo Ravn 1. Meddelelser 2. Orientering a. Ledelsesrapport

Læs mere

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr. 41 Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00 på

Læs mere

Brønderslev Kommune. Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. juni 2008 Lokale: Jobcentret Tidspunkt: kl. 15.30-17.55 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/131 Jobsøgningskursus for

Læs mere

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13.

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13. Dagsorden med vedtagelser Åben/lukket Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Mødedato Tirsdag den 13. maj 2014 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere Per Vangekjær (DA) Næstformand,

Læs mere

Indsatsplan for Jobcenter Hørsholm (tillæg til Beskæftigelsesplan 2011)

Indsatsplan for Jobcenter Hørsholm (tillæg til Beskæftigelsesplan 2011) Indsatsplan for Jobcenter Hørsholm (tillæg til Beskæftigelsesplan 2011) Formålet med indsatsplanen er at konkretisere strategien i Beskæftigelsesplan 2011. Jobcentret har valgt at udarbejde en indsatsplan

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 7 ONSDAG DEN 22. AUGUST 2007, KL. 16.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 22. august 2007 Side: 2 Fraværende: Ingen.

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Den 15. september 2008 Beskæftigelsesplan 2009 for Jobcenter Århus Århus Kommune Beskæftigelsesforvaltningen Social- og Beskæftigelsesforvaltningen 1. Resume

Læs mere

Lejre 23.april 2013. Referat af ordinært møde i Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre

Lejre 23.april 2013. Referat af ordinært møde i Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre Lejre 23.april 2013 Referat af ordinært møde i Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre Tirsdag den 23. april 2013, Kl. 15.00 17.00 Rådhuset i Hvalsø (kantinen), Møllebjergvej 4, 4430 Hvalsø. Deltagere: Christian

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 04. oktober 2010 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-15:30 Gitte Krogh, Formand (V) Benny E. Karlsen (A) Ole Andersen (F) Adnan

Læs mere

Notat vedrørende indgåelse af partnerskabsaftaler mellem Jobcenter Nordfyn og private og offentlige virksomheder

Notat vedrørende indgåelse af partnerskabsaftaler mellem Jobcenter Nordfyn og private og offentlige virksomheder Notat vedrørende indgåelse af partnerskabsaftaler mellem Jobcenter Nordfyn og private og offentlige virksomheder Ledigheden har været faldende og er i øjeblikket rekordlav. Ledigheden pr. den 1.10. 2008

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Referat af Beskæftigelsesråds møde den 16.05.2011 kl. 16:00 i Tilstedeværende: Annie Bendtsen Bent Munk Jensen Birthe Jensen Gitte Voss Nygaard Henning Kofod Jorry Højer Jørn Frigast Rasmussen Mogens Møller

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 3. feb. 2014 Mødetid: 8.00-10.00 Mødested: Mødelokale 1 Til stede: Borgmester Peter Sørensen, udvalgsformand Bjarne Sørensen, Per Laursen (DA), Jens Christian

Læs mere

Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd

Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat : Onsdag den 26. november 2014 Mødetidspunkt: Kl. 9:00 Sluttidspunkt: Kl. 12:00 Mødested: Prøvestenen, Pyramiden Bemærkninger: Medlemmer: Allan Berg Mortensen (Formand) Peder Skou (DA) Harald Kortland

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 12. maj 2011, kl. 12.00 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden...1 2. Driftssituationen i Jobcentret...2 3. Konference psykisk arbejdsmiljø...3 4. Evaluering af Unge-projekt...4

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den 19.08.2013 kl. 16:00 i Køge Rådhus, Byrådsstue Peter Huitfeldt

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den 19.08.2013 kl. 16:00 i Køge Rådhus, Byrådsstue Peter Huitfeldt Referat af Beskæftigelsesråds møde den 19.08.2013 kl. 16:00 i Køge Rådhus, Byrådsstue Peter Huitfeldt Tilstedeværende: Annie Bendtsen Bent Munk Jensen Birthe Jensen Vibeke Hansen Henning Kofod Jorry Højer

Læs mere

BESKÆFTIGELSESPLAN. PIXI-udgave. Forside. Hedensted

BESKÆFTIGELSESPLAN. PIXI-udgave. Forside. Hedensted BESKÆFTIGELSESPLAN 2009 PIXI-udgave Forside Hedensted INDHOLD EN INDSATS FOR borgere og virksomheder 3 FAKTA OM ARBEJDSMARKEDET 4 UDFORDRINGER i 2009 5 MÅL i 2009 Beskæftigelsesministerens mål 6 MÅL i

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 21 ONSDAG DEN 14. JANUAR 2009, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 14. januar 2009 Side: 2 Fraværende: Ingen.

Læs mere

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 27. august 2014

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 27. august 2014 Mødedato: 27. august 2014 Mødelokale: Starttidspunkt for møde: Sluttidspunkt for møde: Byrådssalen, Tønder Rådhus 15:00 15:45 Tilstede: Susanne Linnet, Connie Andersen, Jens Egon Jørgensen, Jens Ellekjær,

Læs mere

DAGSORDEN. Arbejdsmarkedsudvalget. Møde nr. : 12/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 12 Dato : 12. december 2007 Start kl. : Slut kl.

DAGSORDEN. Arbejdsmarkedsudvalget. Møde nr. : 12/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 12 Dato : 12. december 2007 Start kl. : Slut kl. Arbejdsmarkedsudvalget DAGSORDEN Møde nr. : 12/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 12 Dato : 12. december 2007 Start kl. : 14.00 Slut kl. : Medlemmer Tom Bytoft (A) (Formand) Bjarne Pedersen (V) (Næstformand)

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 11. december 2012 kl. 15.00-17.00 Dansk Graverings Center Vævergangen 22 B 2690 Karlslunde Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat af møde i LBR - Ballerup tirsdag d. 20. november 2012 på Jobcenter Ballerup

Referat af møde i LBR - Ballerup tirsdag d. 20. november 2012 på Jobcenter Ballerup Referat af møde i LBR - Ballerup tirsdag d. 20. november 2012 på Jobcenter Ballerup Medlem Kommunalbestyrelsen Formand Borgmester Jesper Würtzen (mødt) LO Næstformand Karen G. Nielsen, Dansk EL (afbud)

Læs mere

Beskæftigelsesplan 2011 hænger således godt sammen med regeringens hensigter i forbindelse med lovændringerne.

Beskæftigelsesplan 2011 hænger således godt sammen med regeringens hensigter i forbindelse med lovændringerne. GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Oplæg til revideret beskæftigelsesstrategi som følge af ændrede økonomiske rammebetingelser NOTAT Dato: 20. januar 2011 Af: Birgitte

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde 14. oktober 2010 Torsdag 14.10.2010 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Præsentation af handicapindsatsen i Hørsholm Jobcenter 3 Økonomisk

Læs mere

Dagsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 13. december 2011 kl. 08:00 i Gæstekantinen

Dagsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 13. december 2011 kl. 08:00 i Gæstekantinen Dagsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 13. december 2011 kl. 08:00 i Gæstekantinen Indholdsfortegnelse 060. Godkendelse af dagsorden 94 061. Godkendelse af referat 95 062. Orientering om

Læs mere