Formand Bente bød velkommen til de 24 fremmødte.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formand Bente bød velkommen til de 24 fremmødte."

Transkript

1 Formand Bente bød velkommen til de 24 fremmødte. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Carsten Kyhnauv, som blev enstemmigt valgt. Han takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indvarslet, og at dagsordenen var i overensstemmelse med foreningens vedtægter. Søren Aarup blev udpeget til referent. 2. Formandens beretning Medlemstallet Så har vi endelig brudt flere års medlemsnedgang og ser en lille tilgang af medlemmer. Vi er nu oppe på 365 medlemmer. Det er især juniorer vi har fået flere af, vi er nu oppe på 79, hvilket er et plus på 20, Det har vi arbejdet hårdt på, ligesom det at fastholde de nye medlemmer er noget vi arbejder meget med. Det er jo skønt at se, at det arbejde vi har lagt, i bl.a. familietennis lørdage, godt tilbud til tennisskolebørnene og hurtigt og effektiv kommunikation har båret frugt. Vi har en klub, hvor der er et højt aktivitets niveau, rigtig mange deltager i træning, i hyg ind arrangementerne og er på andre måder aktive i vores klub, og det er en rigtig god udvikling, som vi skal holde godt fast i. f.eks. havde vi til Fastelavnstennis 42 deltagere i Gymnasiehallen og samtidig havde vi 8 aktive hyg-ind spillere i Skinderskovhallen, dvs. der var 50 aktive tennisspillere lørdag den 6/2 fra 11-14, det viser noget om den opbakning, der er i klubben til sådanne arrangementer. Vores anlæg på Ettehavevej har igen i 2016 været velbesøgt, det er dejligt at se anlægget blive udnyttet, at der bakkes op om diverse arrangementer, om det er til hyg-ind, diverse små turneringer, standerhejsning, finaledag, tennissportens dag eller holdkampe, så oplevede vi masser af deltagere og en dejlig stemning på anlægget. Standerhejsningen i 2015 var igen lidt af et tilløbsstykke, vejret var med os og vores samarbejdspartner Transocean sørgede for præmier og stod for salg af tennisudstyr. Der blev spillet Transocean cup, hvor både seniorer og juniorer deltog. Dagen forløb efter samme koncept som de andre år nemlig med morgenmad, grillmad, øl og vand. Et virkeligt dejligt arrangement. Tak til alle aktive hjælpere, der var med til at sørge for det hele kunne lade sig gøre og tak til alle der bakkede op om arrangementerne.

2 Tennissportens dag den 2. maj var også et stort og velbesøgt arrangement, hvor både nye og gamle medlemmer mødte op, og det er rigtig godt, så der er mulighed for nye spillere at finde én at spille med, tak til alle, der var med til at gøre dagen til en festdag for Herlev tennisklub. 31. maj afviklede vi endnu et stort arrangement, nemlig en Forårs-cup, som Malene stod som arrangør af, der var stor opbakning også til dette arrangement og Malene har lovet, at også i 2016 bliver der forårscup. Mange tak til Malene. Den 19. september afviklede vi årets klubturnering, det er dejligt at se, så mange der aktivt har lyst til at deltage i turneringen, det er med til at øge aktivitetsniveauet på anlægget med alle de kampe der skal afvikles inden finaledagen og det er med til at spillerne lærer hinanden at kende. Rigtig dejligt. Tak til Jan Hansen og andre for at lave turneringen og skubbe på for at få afviklet turneringen. Tak til alle, der hjalp med at afvikle hele dagen og især tak til Steen Svenningsen med flere for deres store indsats med at skabe fantastiske rammer, såvel kulinarisk som humørmæssigt, for afholdelse af klubfesten. I januar afholdt vi så endnu en ny tradition skabt af Malene, nemlig julefrokosten. Vi startede i Gymnasiehallen med skumtennis med rigtig mange tilmeldte og havde nogle rigtig hyggelige timer, derefter mødtes vi i Skinderskovhallen til lækker mad og fantastisk stemning med dans til kl 4 om morgenen. Herlig ny tradition tak til Malene for den store indsats og tak til Magnus for at arrangere turneringen og stå for den fantastiske musik for alle aldre. Træning Der er igen ændret lidt på trænersituationen, idet Anna ikke har tid til at være træner mere. Det har været lidt af et puslespil at få besat alle træningstimerne, men heldigvis er det lykkedes og trænerstaben består nu af Julia, der kommer fra Holte og har de fleste træningstimer, så har vi været så heldige at Nicolai har sagt ja til at være træner én gang om ugen. Martin har igen været så flink at træde til og tage et par træningstimer, og derudover har vi heldigvis stadig Magnus, Lea, Anika. Tak til alle trænerne for jeres velvillighed, jeres samarbejdsevner og jeres gode træning.

3 Vores ambitioner om: 1) at kunne tilbyde alle både og børn og voksne i klubben træning, så man kan forbedre sit niveau. 2) At fortsætte medlemstilgangen især på juniorsiden, 3) At have et højt aktivitetsniveau, både på det sociale og det sportslige område Er fortsat vores udviklingsmål. Vi har fået virkelig gode resultater på træningssiden, 45 seniorer er tilmeldt træning, 52 juniorer er tilmeldt og så har vi 9 ung seniorer, det er et flot resultat, som kan tilskrives vores gode trænere, folk udtrykker stor tilfredshed med træningen og det er dejligt, vores træningskapacitet er udnyttet næsten max og det har betydet, at vi ikke kan flytte så mange tennisskolebørn op til let øvet som vi gerne ville, det håber vi på kan ske til sommer hvor kapaciteten er større, men til næste vinter, skal vi måske tage træningssituationen op til revision, der skal jo gerne være plads til de juniorer, der ønsker træning. Vi justerer løbende træningstilbuddene, i forhold til behov og økonomi, og ikke mindst muligheder. Vi overvejer, hvordan vi bedst tilgodeser de forskellige behov vi som klub har. Vi har nu 1 times træningspas, det er presset, men det har været en nødvendighed for at tilgodese alle de medlemmer, der ønsker træning. Hyg-ind arrangementer, og andre arrangementer Om sommeren kører der hyg ind arrangementer både tirsdag, torsdag og søndage, disse arrangementer er velbesøgt af vores medlemmer, men det er også der nye medlemmer finder fodfæste i klubben, der vi tager hånd om de nye, så de hurtigt føler sig som en del af vores unikke fællesskab, det er godt for det sociale liv i klubben, og er med til at gøre Herlev Tennisklub til noget særligt og øge vores medlemstal, og husk det er stadig vigtigt at hilse på hinanden i klubben, det styrker fællesskabet. Om vinteren har vi hyg ind i Gymnasiehallen og i år har de været meget velbesøgte, der er blevet kæmpet om dagens store præmie og æren og ikke mindst kampen om at blive efterårets og forårets minitennismester har været med til at skabe stor interesse for lørdags hyg ind. Arrangementer som kamptræning, træning på tværs, grill om torsdagen og kaffe efter hyg-ind, er alt sammen med til at styrke vores klub og det er arrangementer der i hele 2015 var meget velbesøgte, det håber vi I alle vil være med til at bakke op om også i 2016.

4 Herlev tennis tilbyder stadig Familietennis til borgere i Herlev, det er stadig en stor succes, hvor rigtig mange børn og voksne møder op for at spille tennis en times tid. Vores arrangement med Fastelavnstennis viser jo hvilken interesse der er, når så mange møder op til arrangementet. Tak til Connie, tak til Magnus og tak til juniorudvalget, der arrangerede lege og spil den dag. Tur til La Santa I efteråret prøvede vi at få arrangeret en tur til La Santa i foråret 2016, men desværre løb vi ind i, at der ikke helt var tid nok til planlægningen. Malene havde påtaget sig det store arbejde at forberede turen, vi håber det bliver muligt at arrangere den i foråret Alle disse tiltag kunne ikke lade sig gøre, hvis vi ikke havde de frivillige, der uge efter uge yder en stor indsats. Tak til Connie, der sørger for at Familietennis kører både sommer og vinter og til Jan og Margit for hyg ind, til Malene for juleturnering og forårscup, til Siri for Tennis by Night til trænerne og til breddeudvalget, der sørger for hyg ind og grill og træder til, når større arrangementer skal løbe af stablen. Juniorerne! Vi har haft mange gode aktiviteter for juniorerne, og i år er juniorudvalget, kommet med flere gode forslag til aktiviteter, som vi vil arbejde på at føre ud i livet, så vi kan få endnu flere fællesaktiviteter, det skal være med til at styrke sammenholdet blandt juniorerne, det er godt for juniorerne, at lære hinanden at kende også på tværs af holdene, det giver en samhørighed, som er vigtig, for at vi kan fastholde de unge til sporten. En af de store ting Juniorudvalget håber på at kunne arrangere er en tur til Lalandia i efteråret. Af andre aktiviteter kan nævnes fastelavnstennis, tennis by Night, som i år er marts, juleturnering, vinterferie camp, svømmehalsture, vennedag, træning på tværs. Flere af de øvede juniorer været med til voksen hyg ind i Gymnasiehallen, og det har de været meget glade for, og der er udtrykt ønske om at vi også til sommer laver arrangementer, hvor både senior og junior er fælles om spil, leg og hygge, her kan vi måske bruge kamptræning om fredagen, sidste år var det næsten kun juniorer, der mødte op, det er ærgerligt for kamptræning er for alle, der går til træning, det er et gratis tilbud, hvor trænerne arrangere små kampe.

5 Vi vil arbejde på finder en ny form, så flere får lyst til at deltage, juniorer, som seniorer. Jeg kan kun opfordre alle, også førsteholdspillere, til at benytte sig af det gode tilbud om spil på tværs af alder og formåen, det kan være med til at øge niveauet i klubben, give juniorerne nogle gode forbilleder og igen styrke sammenholdet i klubben. Sidste sommer havde vi tilmeldt 7 juniorhold til holdkamp, det var lige i overkanten, men igen i år har vi tilmeldt juniorhold til holdkamp, det er godt at møde andre klubber til kamp. Tak til forældre, trænere og hjælpere for det store arbejde I lægger i klubben. Camps Både i 2014 og i 2015 havde vi sommercamp i uge 27 og uge camps - 2 for seniorer og 2 for juniorer. De var meget velbesøgte og vi regner også med at vi år afholder camps det bliver nok i uge 26 og uge 31. Skolerne Vi havde også i 2015 et samarbejde med flere idrætslærere i Herlev og omegn, de kommer med skoleklasser, som regel midt på dagen, hvor anlægget ikke bruges så meget. Vi præsenterer dem for sporten og låner dem ketcher og bolde. Vi havde regnet med der blev større efterspørgsels med den nye folkeskolereform, men der er ikke sket den helt store udvikling på det område. Men vi fortsætter og prøver i samarbejde med hele HI at finde en måde at forbedre samarbejdet på. Tennisresultater Igen i år har vi i Herlev Tennisklub gjort sig gældende ved at vinde DM. Stefan Ravnholt og Christen Gregersen vandt DM inde i veterantennis i HD 45+. Tillykke med det flotte resultat. Peter Jessen blev DM i veterantennis ude i single i aldersgruppen 75+, også tillykke til ham. Vores første herrehold har spillet en fantastisk sæson, nu er de rykket op i Sjællandsserien, både indendørs og udendørs tillykke med det godt gået. Driften Vi havde igen i 2015 nogle rigtig gode baner, det har kostet lidt arbejde, men vi har nogle aktive pensionister, der for lidt mad og drikke har udført et stort arbejde. Alle har i 2015 været flinke til at holde banerne, komme lidt ekstra grus på, husket at vande efter brug, det har gjort at vi ikke i samme grad som tidligere har måttet bruge megen tid på banepleje. Tak til alle dem, der har stillet deres arbejdskraft til rådighed, både til åbning, lukning og banepleje, godt vi har nogle aktive pensionister, og især skal der rettes en meget stor

6 tak til Per Svendsen, for hans enorme arbejdsindsats, med at få de praktiske ting til at fungere, det er uvurderligt. TAK! Vi har fået en ny containergård, desværre skal den være aflåst, men Per Svendsen og jeg finder en løsning, så nøglen bliver tilgængelig for alle, så det ikke er en undskyldning for ikke at tømme skraldespandene. Skinderskovhallen I 2014 fik vi renoveret taget på hal 2, desværre lykkedes det ikke at komme af med fugtproblemerne ved døren. Vi har i 2015 haft firmaet Wessberg til at finde ud af hvad problemet kunne være, desværre ikke med det store held. I år har vi så haft en det firma, der byggede hallen til at gennemgå problemerne og de er nu kommet med en løsning, der indebærer at vi har sat et firma til at gennemgå vores tagrender, da man mener, at det er der problemet ligger. Vi arbejder fortsat på at finde løsningen, håber det at tagrenderne bliver rettet vil afhjælpe problemet. Det nye åbningssystem, der skulle betyde koder for at komme ind i hallerne, er stadig ikke aktuelt, men der arbejdes på det, og det har bestemt ikke været til vores bedste at man har fjernet servicemedarbejderne. Da vi havde servicemedarbejder tilknyttet Skinderskovhallen blev der på årsbasis booket baner for godt kr, penge som blev afregnet med os, men efter de ikke længere er til stede, har vi mistet den indtægt. Så hvis I vil booke en enkelt time, så book via vores system, så tilfalder pengene os i stedet for kommunen. Vi har netop holdt møde med kommunen, idet de i den nye periode har taget rigtig mange timer fra os i hal 1. Vi håber at finde en god løsning, der tilfredsstiller alle. Økonomi Kassereren vil gennemgå vores økonomi for 2015, vi har igen fået et lille overskud på budgettet. Kontingentet forbliver uændret for almindelige medlemmer, men vi udfaser det specielle formiddagskontingent så det stiger med 50 kr.,- formiddagsmedlem blev indført, da der var rigtig mange medlemmer, det er jo ikke mere tilfældet. Hjemmesiden og Facebook Husk at se på hjemmesiden, det er der alle informationer om forskellige aktiviteter findes, husk også at alle er velkomne til at skrive indlæg til siden,

7 det gør den mere levende. Det er altid dejligt, når Martin sender en beskrivelse af 1. holdets kampe, lad os få mere af den slags. Vi er så heldige, så jeg ikke længere sidder alene med hjemmesiden, men Charlotte er på vej til at tage over og det er dejligt. Facebook er den nye informationskanal for unge og gamle, her prøver vi også at sætte små og store begivenheder, så alle kan følge med. Billeder mm. er meget lettere at lægge på Facebook, end at lægge på hjemmesiden, så ofte bliver de lagt der. Vores side hedder HIT tennis, prøv den. Fremtiden: Flere af vores udvalg - ungdomsudvalg trænerudvalg breddeudvalg juniorudvalg er alle med til at sætte nye aktiviteter i gang. Vi har mange tiltag selvtræning, træning på tværs, spot på detaljen, vennedag, camps, forårscup- Lalandia tur og diverse hyg-ind arrangementer såsom torsdagsgrill er alle aktiviteter vi vil arbejde videre med. Har I gode ideer, noget I kunne tænke jer skulle være muligt i Herlev Tennisklub, lyst til at arrangere en lille turnering, så kom frem med ideerne, lad os se om det er muligt. Vi skal fortsat styrke både det sociale og det sportslige. Udfordringen er at have en klub, hvor alle føler sig velkommen. Vi skal tage godt imod nye medlemmer, hjælpe dem i gang, få dem med i vores fællesskab få dem med til hyg-ind arrangementerne, Herlev Tennisklub kan noget særligt, og det er ikke mindst takket være de aktive medlemmer, vores gode trænere, alle hyg ind arrangementerne, så lad os fortsat styrke den side af vores klub. Vi skal også styrke de sportslige ambitioner, det gør vi ved at tilbyde kvalificeret træning og mulighed for deltagelse i diverse turneringer, og jeg synes det er flot at vi igen i år har flere Danmarksmestre, og at vores herrehold spiller så formidabel tennis. Godt gået alle sammen, lad os håbe at vi kan bringe nye spillere op på samme høje niveau ved at dele ud af viden og spilleglæde ved f.eks. at deltage i fælles arrangementer, hvor gode og mindre gode spillere mødes til hyggespil og fællesskab, det er med til at styrke klubben og give fællesskabsfølelse. Vi skal gerne have anlægget til at summe af liv. Så kom til hyg ind, torsdag, søndag og til kamptræning fredag,

8 Så vil jeg gerne slutte med at takke for den store opbakning jeg fik i forbindelse med kåringen til årets sportsprofil. Det er er stor glæde og ære at være formand for en klub med så gode medlemmer. Sidst men ikke mindst vil jeg gerne sige tak til en utrolig godt bestyrelse, det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer, tak for jeres arbejdsindsats, jeres samarbejdsevne og jeres velvillighed, det er altid en fornøjelse at være til vores bestyrelsesmøder TAK for det! 3. Regnskab og budget ved kassereren Regnskabet har været tilgængeligt på foreningens hjemmeside i 14 dage. Indtægterne var i alt på DKK 819 tusind mod DKK 752 tusind i 2014 og et budget på 746 tusind. Kontingentindtægter var over budgettet for både seniorer og for juniorer. Træningsindtægterne var derimod langt over både 2014 og budgettet. Udgifterne var i alt på DKK 708 tusind mod DKK 597 tusind i 2014 og et budget på DKK 681 tusind. Det er specielt trænerlønninger der ligger over både Ettehavevej ligger over som budgettet. Administration er på budgettet. Resultatet var et overskud på DKK 111 tusind mod et overskud på DKK 154 tusind i 2014 og et budget på DKK 65 tusind for Aktiverne er påvirket af tennishallen og bankindestående. Passiverne er påvirket af overskuddet, idet banefond har fået tilført DKK Men brugt til ingeniørarbejder incl. rensning. Kreditor-Herlev Kommune er nu på DKK 0. Ingen forudbetalt træning. Det blev oplyst at juniorerne tegner sig for ca. halvdelen af træningsindtægterne. Dirigenten konstaterede at regnskabet var korrekt underskrevet.

9 Regnskabet blev herefter godkendt. Kontingent for den kommende sæson vil forblive uændret, med udtagelse af formiddagsmedlemmer der stiger fra 750 til 800 i forhold til Det er hensigten at udfase dette kontingent over de kommende år. Budgettet for 2016 blev taget til efterretning. 4.Indkomene forslag Der var ikke indkommet forslag fra medlemmerne. 5. Valg af formand, kasserer, to bestyrelsesmedlemmer, suppleanter, revisor og revisorsuppleant. Formanden var på valg og Bente Christensen blev genvalgt som formand for 2 år. Jørgen Kristensen blev genvalgt som bestyrelsesmedlem for en to års periode. Bestyrelsessuppleant Magnus Nørhave og Charlotte Hart blev genvalgt som suppleant. Kassereren Søren Aarup fratræder og Carsten Kyhnauv blev valgt Søren Aarup blev valgt som revisor. Paul Skjødt blev valgt som revisor suppleant. 6. Debat om afdelingens fremtid 7. Eventuelt Det blev foreslået at Ettehavevej blev moderniseret, specielt set i lyset af det store overskud. Da det dels er kommunens ejendom og dels alt for synligt for eventuelle langfingrede personer, vil huset udelukkende blive vedligeholdt. Der er desværre mange små mangler i Hal 2, som kommunen har ansvaret for. Bente er i dialog, men specielt lyset må vente til efter 1. maj. Emnet tages ydermere op på først komne bestyrelsesmøde den 7. marts.

10 I den løbende dialog med kommunen omkring banefordeling i Hal 1, bør man huske, at det var en forudsætning ved etableringen af Hal 2, at HIT kunne disponere over Hal 1, for at få økonomien til at løbe rundt. Der faldt flotte rosende ord til de unge trænere. Til slut takkede Bente kassereren for støtte i 5 år og takkede dirigenten for hans gode indsats med at holde ro og orden på generalforsamlingen. Dato: 29. februar 2016 Carsten Kyhnauv Dirigent Søren Aarup Referent

Referat fra Generalforsamling i HIT torsdag, den 2. marts 2017

Referat fra Generalforsamling i HIT torsdag, den 2. marts 2017 Referat fra Generalforsamling i HIT torsdag, den 2. marts 2017 Formand Bente Christensen bød velkommen til de 14 fremmødte. 1. Valg af dirigent Bente foreslog Paul Skjødt som blev enstemmigt valgt. Han

Læs mere

Referat af generalforsamling Herlev Idrætsforening Tennisafdeling Torsdag den 14. marts 2019 kl

Referat af generalforsamling Herlev Idrætsforening Tennisafdeling Torsdag den 14. marts 2019 kl Referat af generalforsamling Herlev Idrætsforening Tennisafdeling Torsdag den 14. marts 2019 kl. 20.00 1 af 5 Formanden bød velkommen til ialt 28 deltagere. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Søren

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Herlev Tennisklub - HIT

Herlev Tennisklub - HIT Herlev Tennisklub - HIT Årsregnskab 2015 Forelagt på klubbens generalforsamling Torsdag den 25. februar 2016 Indholdsfortegnelse: Side Bestyrelsens underskrifter 2 Revisors påtegning 3 Resultatopgørelse

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Generalforsamling Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2018 v. Gitte 3. Forelæggelse af regnskab for 2018 v. Ole 4. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Generalforsamling Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2017 3. Forelæggelse af regnskab for 2017 4. Det kommende år: a: Behandling af evt.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Herlev Tennisklub - HIT

Herlev Tennisklub - HIT Herlev Tennisklub - HIT Årsregnskab 2010 Forelagt på klubbens generalforsamling Torsdag, den 10. februar 2011 ] Indholdsfortegnelse: Side Bestyrelsens underskrifter 2 Revisors påtegning 3 Resultatopgørelse

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april.

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september 2016. Formandens beretning Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. Det har været en meget aktiv tennissæson. Der har især været flere

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014.

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. 1. Generalforsamling: Klubbens generalforsamling afholdes i klubhuset den 23-03-2014 kl. 10.00 Polle sørger for at dagsorden kommer i Melfar poster

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Fladså Tennis

Referat af ordinær generalforsamling i Fladså Tennis Næstved, den 09. Februar 2018 Referat af ordinær generalforsamling i Fladså Tennis Tid og sted: Søndag den 4. februar 2018 i klubhuset i Lov. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3.

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/ i klubhuset

Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/ i klubhuset Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/3-2016 i klubhuset Dagsorden 1. Valg af dirigent. Jørn Rosborg blev foreslået og valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen til generalforsamlingen

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Nærum Tennisklub - Sæson 2017

Nærum Tennisklub - Sæson 2017 Nærum Tennisklub - Sæson 2017 Standerhejsning og turnering Lørdag den 29. april 2017, kl. 10.00 Velkommen Lørdag den 29. april kl. 10 starter en ny spændende sæson, hvilket markeres med taler, flag, morgenkaffe

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Generalforsamling Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for 2016 3) Regnskab for det forløbne år til godkendelse 4) Forslag til budget,

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub 1 Indhold Sæsonen der gik... 2 Træningsovernatninger og TeenTennis for juniorspillere... 3 Motorik og junior-drop-in... 3 Træningstur til Båstad... 4 Voksenintroduktion... 4 Højdespringerklub 2016 - og

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

EGEVOLDENS IDRÆTS CLUB, GYMNASTIKAFDELING

EGEVOLDENS IDRÆTS CLUB, GYMNASTIKAFDELING DAGSORDEN: Referat af generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 19. marts 2018 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl. 19.00. Valg af dirigent: Nicolai Stemmetællere: Sebastian, Anders. Stemmetallet er 9. Indkaldelse sket i korrekt tid og efter reglerne.

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Medlemsmødet den 30.april 2017

Medlemsmødet den 30.april 2017 Medlemsmødet den 30.april 2017 Ledøje-Smørum Tennisklub Flodvej 62 2765 Smørum FORMANDENS BERETNING 2016 blev et godt år for klubben Medlemstallet voksede fra 194 til 222, hvor knap halvdelen er juniorer

Læs mere

Generalforsamling Rebild TrialSport

Generalforsamling Rebild TrialSport Generalforsamling 2018 Rebild TrialSport Referat 1: Valg af dirigent og referent. Henrik Arvad valgt til ordstyrer Thomas Ertmann valgt til referent. Ordstyreren konstaterede at der er kaldt rettidigt

Læs mere

Nærum Tennisklub - Sæson 2016

Nærum Tennisklub - Sæson 2016 Nærum Tennisklub - Sæson 2016 Standerhejsning og turnering Lørdag den 23. april 2016, kl. 10.00 Velkommen Lørdag den 23. april starter en ny spændende sæson, hvilket markeres med taler, flag, morgenkaffe

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Ordinær generalforsamling søndag d. 30. Oktober Kl på 1. Salen i klubhuset. Fremmødte: 9 stk. 1. Valg af dirigent. Torben Olesen.

Ordinær generalforsamling søndag d. 30. Oktober Kl på 1. Salen i klubhuset. Fremmødte: 9 stk. 1. Valg af dirigent. Torben Olesen. Ordinær generalforsamling søndag d. 30. Oktober 2011 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset Fremmødte: 9 stk. 1. Valg af dirigent. Torben Olesen. 2. Formandens beretning. Det at sidde i Nykøbing Sj. Tennisklubs

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Ordinært bestyrelsesmøde indkaldt til tirsdag den 11. august kl. 18.30 i kantinen.

Ordinært bestyrelsesmøde indkaldt til tirsdag den 11. august kl. 18.30 i kantinen. AARHUS LAWN-TENNIS SELSKAB Ordinært bestyrelsesmøde indkaldt til tirsdag den 11. august kl. 18.30 i kantinen. Børges stikord: 1. Medlemstal/økonomi Niels. 2. Evaluering af LC Ole/Merete. 3. Politik for

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning suppleret af ungdoms- og anlægsudvalgsformanden 3. Kassereren forelægger det reviderede regnskab

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014

Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014 Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014 Formanden bød velkommen 1. Valg af dirigent. Ole Weien Svendsen blev valgt Referent Karin Christiansen 2. Formandens beretning. Navneændring af klubben:

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017 Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub Generalforsamling 2. november 2017 Året i overskrifter Mange nye medlemmer Kæmpe frivillig indsats Økonomi forbedret Økonomi fortsat presset Atmosfære og engagement Flot

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i Fælleshuset, Skråplanet 18, Jonstrup, 3500 Værløse. Deltagere: Annette Calmar Simonsen,

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Tennis i Hammel april 2013

Tennis i Hammel april 2013 Tennis i Hammel april 2013 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014 Generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgsberetninger 4. Aflæggelse af regnskab, fremlæggelse af budget 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Inden generalforsamlingen startede, var klubben vært for spisning for generalforsamlingens deltagere.

Inden generalforsamlingen startede, var klubben vært for spisning for generalforsamlingens deltagere. Referat af generalforsamling i Ringsted Tennisklub Afholdt onsdag d. 21/3 2018 kl. 18.00 i Ringsted Sportscenter Inden generalforsamlingen startede, var klubben vært for spisning for generalforsamlingens

Læs mere